Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Mendistrict Oost

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Mendistrict Oost"

Transcriptie

1 Notulen Algemene LedenVergadering op 17 April 2012 bij de Riant Stables te Beekbergen Aanwezig volgens presentielijst: 65 personen van 29 verenigingen 1. Opening opent de vergadering en deelt mee dat Inge Jager, secretaris van de vereniging, afgelopen week met onmiddellijke ingang haar functie heeft neergelegd en daarmee al haar werkzaamheden heeft beëindigd. Besloten is tijdens deze vergadering de voorzitter te kiezen. 2. Notulen vergadering 17 november 2011 Tekstueel zijn er geen wijzigingen. Naar aanleiding van het verslag zijn er geen op- of aanmerkingen. 3. Ingekomen/uitgaande stukken Menvereniging Heeten heeft zich afgemeld. 4. Mededelingen van het bestuur Nieuwe organisatiestructuur Arjen Coppoolse van de KNHS geeft een uitvoerige toelichting op de herstructurering binnen de KNHS met name op het gebied van het mennen. De verschillende besluiten, die genomen worden op technisch vlak, worden niet meer in de Ledenraad ingebracht. De besluiten worden binnen de disciplines zelf genomen. Voor de menners is dat het Menplatform, waarin de huidige belangenvereniging en de vier mendistricten vertegenwoordigd zijn. Daardoor kan de besluitvorming in de toekomst versneld worden. Men tracht een structuur te ontwikkelen voor de langere termijn. Naar aanleiding hiervan zijn er een aantal vragen. 1. Op de vraag van Steven van de Veen over het aantal mensen in het Menplatform antwoordt Arjen dat het aantal gelijk is aan het aantal wat er nu al in zit, nl. twee per mendistrict en twee vanuit de belangenvereniging. 2. Hanneke Adam vraagt zich af hoeveel werk er vanuit de KNHS naar de mendistricten gaat en wat de KNHS verwacht van de mendistricten.

2 Arjen Coppoolse geeft aan dat er geen werkzaamheden vanuit de KNHS worden doorgeschoven. Tevens geeft Arjen aan nog niet te weten wat het verwachtingspatroon van de KNHS is. Dit zal later wel duidelijk worden. 3. Op de vraag van Hetty Nawijn hoeveel recreatiemenners er zijn binnen het mendistrict Oost antwoordt Arjen Coppoolse dat dit een grote groep is, maar hij kan nog geen aantallen noemen. Verkiezing bestuursleden Het bestuur stelt Wim Veldboom voor als voorzitter van het mendistrict. De aanwezigen reageren hierop met een luid applaus. Wim bedankt iedereen en stelt zich even voor. Rebecca Jansen-Bennink treedt af als bestuurslid. bedankt haar voor haar inzet en wenst haar veel succes in de toekomst. Het bestuur stelt Itz Grijpstra voor als nieuw bestuurslid. De aanwezigen stemmen hiermee in. Ook Itz stelt zich voor aan de aanwezigen. Opgemerkt wordt dat Inge Jager enorm veel voor het Mendistrict heeft gedaan. Hoewel Inge niet aanwezig is wordt zij door het bestuur en de leden bedankt voor haar inzet door de jaren heen. De aanwezigen reageren hierop met een heel luid applaus. Huidig bestuur: Wim Veldboom: voorzitter : penningmeester / recreatie Mark-Jan Vink: lid / jeugd Itz Grijpstra: lid / opleidingen Secretaris: vacature De taken van de secretaris zullen tot de najaarsvergadering worden verdeeld onder de huidige bestuursleden. Op korte termijn zal de website van het mendistrict herzien worden. In ieder geval zal informatie regelmatiger te zien zijn op de nieuwe site. Selectiewedstrijden (data en locaties) en de sluitingsdata van inschrijvingen zullen daar in ieder geval steeds op vermeld worden. 5. Verslag secretaris vanaf de najaarsvergadering Mark-Jan Vink heeft zijn best gedaan om wat te melden over de afgelopen periode. Dit was natuurlijk niet eenvoudig door het vertrek van Inge Jager.

3 Districtskampioenschap Samengesteld Mennen in Oldenzaal op 25 en 26 juni Hierbij waren we te gast bij Stichting Mensport Twente. Districtskampioenschap Dressuur en Vaardigheid op 6 augustus Hierbij waren we te gast bij het Gouden Span in Putten. NK Wierden op 2 en 3 september Hierbij waren we te gast bij de Eschruiters in Wierden. Hippiade op 17 september 2011 in Ermelo. De menners van District Oost hebben ervoor gestreden, maar de Hatrocup ging toch naar mendistrict West. Brainstormavond op 25 oktober Afgesproken is hier navolging aan te geven. Het bestuur is de afgelopen periode 6 maal bijeen geweest. 6. Verslag van de penningmeester licht het financiële overzicht toe. De aanwezigen hebben geen vragen. 7. Verslag kascommissie Peter Ek is aftredend. Helaas heeft hij zich vandaag ziek gemeld. Vincent Boland merkt op dat het er keurig uitziet en erg overzichtelijk is. Met dank aan de kascommissie. Hetty Nawijn is reservelid geweest en nu lid. Arie Dibbits wordt reservelid. 8. Wedstrijdsport Districtskampioenschap SWM is in Oldenzaal op 23 en 24 juni 2012 bij Stichting Mensport Twente. Inschrijven: mulderhuis@home.nl Nederlands Kampioenschap SWM is op 7 en 8 september in Maasdijk. Districtskampioenschap Dressuur/Vaardigheid wordt gehouden op 4 augustus 2012 te Tubbergen. (Noot: dit is gewijzigd in 28 juli 2012 te Nijkerkerveen). Inschrijven: rsckraaij.mennen@gmail.com. 9. Huldiging van de kampioenen Alle kampioenen van de Districtskampioenschap Dressuur/Vaardigheid indoor te Wierden en Hierden worden gehuldigd. De voorzitter overhandigt een boeket bloemen aan de kampioenen. Een aandenken zal hen nog toegezonden worden.

4 10. Resultaten enquête Door het aftreden van Inge Jager zijn de resultaten van de enquête niet bekend. Het huidige bestuur is voornemens een nieuwe enquête op te stellen c.q. op te laten stellen. Wim Veldboom gaat na of het mogelijk is dit te laten doen door studenten in het kader van een studieopdracht. Hetty Nawijn vraagt de enquête dan op de site te plaatsen, evenals de notulen en de agenda van deze avond. Het bestuur vraagt de leden hen even de tijd te geven, zodat het bestuur orde op zaken kan brengen. KORTE PAUZE WAARBIJ DE VRAGEN VOOR DE RONDVRAAG INGELEVERD KUNNEN WORDEN 11. Rondvraag Er blijkt enige verwarring te zijn over de datum en locatie van het komende Districtskampioenschap Dressuur/Vaardigheid Indoor. Besloten wordt dat deze wedstrijden plaats zullen vinden op: 16 maart 2013 bij Menvereniging de Lange Boom te Nijkerk (pony s) 23 maart 2013 bij Menvereniging Voorwaarts te Kootwijkerbroek (paarden). Hoe is de samenwerking tussen de mendistricten? Er is een bijeenkomst geweest tussen de mendistricten. Geprobeerd wordt meer uniformiteit te krijgen en één lijn te volgen. Verder is er natuurlijk het gezamenlijk overleg in het menplatform. Publikatie startlijsten en uitslagen van de Districtskampioenschappen in Mensport of Startlijsten.nl? De uitslagen van het Districtskampioenschap Dressuur/Vaardigheid Indoor staan op Hoefnet.nl. Welke zaken beheerde Inge en wat gaat er met deze zaken gebeuren tot de najaarsvergadering? Het is moeilijk te achterhalen welke zaken Inge allemaal behartigde, aangezien zij alles alleen deed. Het nieuwe bestuur gaat de taken inventariseren en tot de

5 najaarsvergadering verdelen onder de huidige bestuursleden en zal, ter ondersteuning, misschien hulp van buiten vragen. Alle inschrijvingen voor het Districtskampioenschap Dressuur/Vaardigheid Outdoor zijn opgestuurd naar Inge. Wat gaat er nu gebeuren? Inge heeft alles wat ze had van het Mendistrict aan Rebecca gegeven. Hier zitten ook alle inschrijvingen bij. Het Bestuur zal iedereen, die al ingeschreven had, bericht geven. Kan er een stukje op de site komen met de bestuurssamenstelling, functie en bezigheden? Het bestuur zal zorgen dat dit allemaal op de site komt. Waarom is Paard & Sport nog steeds verplicht? Arjen Coppoolse geeft aan dat Paard & Sport verplicht is voor rijders met een startkaart. Dit is statutair vastgelegd. Het ligt in de planning de statuten van de KNHS aan te passen en dan wordt er tevens bekeken of dit herzien moet worden. Tot die tijd blijft het echter een verplichting. Menners vinden dat er inhoudelijk voor hen weinig interessants in staat. Arjen Coppoolse vraagt de menners alle leuke weetje e.d. te melden bij de KNHS zodat deze gepubliceerd kunnen worden. Er wordt nog gevraagd op welke termijn de statuten dan aangepast gaan worden. Arjen antwoordt hierop dat het de voorkeur heeft om de statuten in één keer in zijn geheel te veranderen, maar wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend. Waarom is er gekozen om op deze locatie te vergaderen en zijn de kosten niet veel hoger? De laatste vergaderingen hadden een wat negatieve sfeer en getracht is dit te doorbreken door deze geheel andere locatie. De kosten zijn nagenoeg gelijk op een gering bedrag aan zaalhuur na. Gaat Inge nog een bedankje krijgen? Het Bestuur zal binnenkort contact trachten op te nemen met Inge om haar te bedanken. Arie Dibbits geeft aan het toch wel erg jammer te vinden dat de SGMW te Beesd samen valt met het Districtskampioenschap Dressuur/Vaardigheid Outdoor in Tubbergen (nl. 4 augustus 2012). Het bestuur geeft aan hier naar gekeken te hebben, maar hier vooralsnog om verschillende redenen niets aan heeft kunnen doen. Jan Olthof geeft aan de bijeenkomst van deze avond als prettig te hebben ervaren en wenst het nieuwe bestuur succes.

6 12. Sluiting bedankt iedereen voor hun aanwezigheid en is blij met de grote opkomst. De aanwezigen worden uitgenodigd in het restaurant voor een hapje en een drankje.

Mendistrict Oost

Mendistrict Oost Mendistrict Oost secretariaat@knhsmendistrctoost.nl Verslag van de Algemene Ledenvergadering Mendistrict Oost op 9 november 2015 in de foyer van de KNHS te Ermelo Aanwezigen: Bestuursleden Wim Veldboom

Nadere informatie

Mendistrict Oost secretariaat@knhsmendistrictoost.nl

Mendistrict Oost secretariaat@knhsmendistrictoost.nl Mendistrict Oost secretariaat@knhsmendistrictoost.nl Verslag van de Algemene Ledenvergadering Mendistrict Oost op 8 april 2013 ten kantore van de KNHS te Ermelo Aanwezigen: Bestuursleden Wim Veldboom (voorzitter),

Nadere informatie

Mendistrict Oost

Mendistrict Oost Mendistrict Oost secretariaat@knhsmendistrictoost.nl Verslag van de Algemene Ledenvergadering Mendistrict Oost op 18 november 2013 ten kantore van de KNHS te Ermelo Aanwezigen: Afwezig: Bestuursleden Wim

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Mendistrict Oost

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Mendistrict Oost Notulen Algemene ledenvergadering 17 november 2011 Aanwezig: 38 personen van 23 verenigingen 1. Opening; De voorzitter opent de vergadering en hoopt op een goede en vruchtbare vergadering. 2. Notulen voorjaarsvergadering

Nadere informatie

Mendistrict Oost

Mendistrict Oost Mendistrict Oost secretariaat@knhsmendistrictoost.nl Verslag van de Algemene Ledenvergadering Mendistrict Oost op 14 april 2014 ten kantore van de KNHS te Ermelo Aanwezigen: Bestuursleden Wim Veldboom

Nadere informatie

Mendistrict Noord Notulen algemene voorjaarsvergadering. Donderdag 22 maart 2018 om uur. Het Witte Huis te Donkerbroek.

Mendistrict Noord   Notulen algemene voorjaarsvergadering. Donderdag 22 maart 2018 om uur. Het Witte Huis te Donkerbroek. Mendistrict Noord www.mendistictnoord.nl Notulen algemene voorjaarsvergadering Donderdag 22 maart 2018 om 20.00 uur Het Witte Huis te Donkerbroek. 1) Opening Voorzitter heet 50 personen welkom. 2) Vaststellen

Nadere informatie

Mendistrict Oost secretariaat@knhsmendistrictoost.nl

Mendistrict Oost secretariaat@knhsmendistrictoost.nl Mendistrict Oost secretariaat@knhsmendistrictoost.nl Verslag van de Algemene Ledenvergadering Mendistrict Oost op 19 november 2012 ten kantore van de KNHS te Ermelo Aanwezigen: Bestuursleden Wim Veldboom

Nadere informatie

notulen algemene ledenvergadering op donderdag 19 november 2015

notulen algemene ledenvergadering op donderdag 19 november 2015 notulen algemene ledenvergadering op donderdag 19 november 2015 Opening en welkomstwoord door de voorzitter Opening van de vergadering door de voorzitter Wim de Groot. Henk Richardson heeft zich afgemeld

Nadere informatie

KNHS Mendistrict Zuid. Algemene Ledenvergadering. 12 december 2016 te Lierop (Somerense Vennen)

KNHS Mendistrict Zuid. Algemene Ledenvergadering. 12 december 2016 te Lierop (Somerense Vennen) KNHS Mendistrict Zuid Algemene Ledenvergadering 12 december 2016 te Lierop (Somerense Vennen) 1. Opening Pierre opent de vergadering en heet iedereen welkom. De opkomst is deze avond zeer positief. Het

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Mendistrict Noord. Secretariaat: Het Moor BJ Niekerk

Mendistrict Noord. Secretariaat: Het Moor BJ Niekerk Mendistrict Noord Secretariaat: Het Moor 38 9822 BJ Niekerk www.mendistrictnoord.nl Mendistrict Noord Secretariaat: A. Poelman Tel.: 0594-785021 E-mail: info@a-poelman.speedlinq.nl Verslag algemene voorjaarsvergadering

Nadere informatie

Mendistrict Oost

Mendistrict Oost Mendistrict Oost secretariaat@mendistrictoost.nl Verslag van de Algemene Ledenvergadering Mendistrict Oost op 9 april 2018 ten kantore van de KNHS te Ermelo Aanwezig: Bestuursleden Wim Veldboom (voorzitter),

Nadere informatie

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Friesland 24 november 2016

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Friesland 24 november 2016 Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Friesland 24 november 2016 Opening. Vaststellen agenda Agenda Notulen van de voorjaarsledenvergadering op 21 april Opening 2016 (gepubliceerd op de website)

Nadere informatie

Deze vragenlijst is opgebouwd uit enkele vragenblokken. Ieder blok begint met een korte uitleg over de achtergrond van de vragen.

Deze vragenlijst is opgebouwd uit enkele vragenblokken. Ieder blok begint met een korte uitleg over de achtergrond van de vragen. Deze vragenlijst is opgebouwd uit enkele vragenblokken. Ieder blok begint met een korte uitleg over de achtergrond van de vragen. Mensportbeoefening Als eerste willen we graag weten op welke manier u met

Nadere informatie

Mendistrict West. Concept Notulen algemene ledenvergadering; woensdag 7 november 2018

Mendistrict West. Concept Notulen algemene ledenvergadering; woensdag 7 november 2018 Mendistrict West Concept Notulen algemene ledenvergadering; woensdag 7 november 2018 Afwezig met kennisgeving: Siebren Eversdijk, Anita Timmerman. Ed Sinnecker, Jan Reitsma, Heidi te Poele, Cor Breg, Monika

Nadere informatie

Functieomschrijving van het Bestuur en de Bestuursleden van KNHS Mendistrict Zuid

Functieomschrijving van het Bestuur en de Bestuursleden van KNHS Mendistrict Zuid de belangrijkste gedragskenmerken voor een lid van het bestuur De nadruk ligt op het (organisatie identificatie) Functieomschrijving van het Bestuur en de Bestuursleden van KNHS Mendistrict Zuid De statuten

Nadere informatie

WIm heet iedereen welkom terugblik op het indoorseizoen, minimarathon en dressuurkampioenschap.

WIm heet iedereen welkom terugblik op het indoorseizoen, minimarathon en dressuurkampioenschap. mendistrictwest@live.nl Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Datum: Woensdag 22 maart 2018 Ontvangst: vanaf 19.30 Aanvang: 20.00 uur Sluiting: 22.00 u Locatie: Dorpshuis Het Bosch, Nieuwe Rijksweg 6,

Nadere informatie

Mendistrict Oost

Mendistrict Oost Mendistrict Oost secretariaatmdo@outlook.com Verslag van de Algemene Ledenvergadering Mendistrict Oost op 13 November 2017 ten kantore van de KNHS te Ermelo Aanwezig: Bestuursleden Wim Veldboom (voorzitter),

Nadere informatie

Najaarsvergadering Mendistricten. november 2011. Agenda

Najaarsvergadering Mendistricten. november 2011. Agenda Najaarsvergadering Mendistricten november 2011 Agenda Gevolgen afschaffen van de startcoupon: Digitaal inschrijven Digitale uitslagverwerking (Dressuur-Vaardigheid) Startpas als vervanging van de startkaart+coupons

Nadere informatie

Mendistrict West. Concept notulen Algemenen Ledenvergadering donderdag 23 november 2017

Mendistrict West. Concept notulen Algemenen Ledenvergadering donderdag 23 november 2017 Mendistrict West Concept notulen Algemenen Ledenvergadering donderdag 23 november 2017 Aanwezig: vastgelegd documenten aanwezigheidsregistratie Afwezig met kennisgeving: Jan Bijeman, Magda Coppoolse, Nel

Nadere informatie

De mooiste sport van Nederland...Voor paardensporters én bestuurders

De mooiste sport van Nederland...Voor paardensporters én bestuurders De mooiste sport van Nederland...Voor paardensporters én bestuurders Werving en Benoeming Forumleden Dressuur Springen Eventing Verkiezing Portefeuillehouder Recreatie Ledental Brabant Verenigingsleden

Nadere informatie

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Zeeland

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Zeeland Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Zeeland Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Verslag AV 24.11.2017 4. Jaarrekening 2017 5. Bestuursverkiezingen 6. Huldiging kampioenen 7. Uit fora en ledenraad

Nadere informatie

De officiële benaming wordt gewijzigd van District Zuid Mennen wordt omgezet naar KNHS Mendistrict Zuid.

De officiële benaming wordt gewijzigd van District Zuid Mennen wordt omgezet naar KNHS Mendistrict Zuid. KNHS Mendistrict Zuid Algemene Ledenvergadering 23 maart 2015 Aanwezig: bestuur KNHS Mendistrict Zuid Pierre Sommers (vz), Eva Eigenhuijsen (secretaris), Ton van der Velden (penningmeester), Hans van der

Nadere informatie

Mendistrict West Opening en welkomstwoord door de voorzitter Ingekomen stukken en bestuur mededelingen/ vaststellen van de agenda

Mendistrict West Opening en welkomstwoord door de voorzitter Ingekomen stukken en bestuur mededelingen/ vaststellen van de agenda Mendistrict West Concept notulen van de algemene ledenvergadering op donderdag 17 november 2016 - aanvang: 20.00 uur - locatie: Dorpshuis Het Bosch, Nieuwe Rijksweg 6, 4128BN Lexmond -voorzitter: Wim de

Nadere informatie

Opening. Agendapunt 2

Opening. Agendapunt 2 Concept notulen van de Algemene Ledenvergadering van 1 november 2018 Plaats: Vergadercentrum t Draaiboompje, Hild 1, 5566 CL te Moergestel. (Deze notulen zijn een aanvulling op de presentatie van de heer

Nadere informatie

Donkerbroek 10 november 2015. Hans Gribnau

Donkerbroek 10 november 2015. Hans Gribnau Donkerbroek Hans Gribnau Onderwerp voor vanavond: Ervaring Organisaties in 2015 Met Digitaal inschrijven op Mijn KNHS i.c.m het gebruik van Driving op het secretariaat. Toelichting digitaal inschrijven

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Dichterbij de Paardensporter April 2014

Veelgestelde vragen Dichterbij de Paardensporter April 2014 1. Wat houdt het project Dichterbij de Paardensporter in? Wij willen als paardensportbond toegankelijker zijn voor onze leden. Door het reduceren van een flink aantal commissies en het instellen van discipline

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Clubnieuws 2 18 Mei 2009

Clubnieuws 2 18 Mei 2009 Opgericht 14 september 1973 Clubnieuws 2 18 Mei 20 Dit is Melva, een 7 jarige vos merrie. Melva is vanaf 14 maart van mij. Melva heeft geen papieren, haar ouders zijn helaas niet bekend. Ze is ongeveer

Nadere informatie

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Personeelsvereniging EPZ Concept Besprekingsverslag bespreking op : 13 maart 2012 referentie : PV/AJB/V122069 onderwerp : Algemene ledenvergadering 2012 plaats : Bedrijfsrestaurant aanwezig : zie presentielijst

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening 2. Mededelingen en presentie 3. KNHS en regiozaken 4. Notulen A.L.V. d.d. 14-10-2013

Agenda. 1. Opening 2. Mededelingen en presentie 3. KNHS en regiozaken 4. Notulen A.L.V. d.d. 14-10-2013 1. Opening 2. Mededelingen en presentie 3. KNHS en regiozaken 4. Notulen A.L.V. d.d. 14-10-2013 Agenda 5. KNHS Kring Midden Limburg financiële zaken 6. Jaarverslag 2013 7. Bestuursverkiezing 8. Evaluatie

Nadere informatie

ARK. Stichting Apeldoornse Ruiterkampioenschappen (V60342) Mariet Geurts W Locatie

ARK. Stichting Apeldoornse Ruiterkampioenschappen (V60342) Mariet Geurts W Locatie APELDOORN Stichting Apeldoornse Ruiterkampioenschappen (V60342) 17-9-2016 Mariet Geurts W000301 +31612933777 Status: Gesloten marietgeurts@xs4all.nl Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Organisatie, regio

Nadere informatie

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Zuid-Holland Voorjaar 2016

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Zuid-Holland Voorjaar 2016 Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Regio Zuid-Holland Voorjaar 2016 Agenda 1. Opening 2. Ingekomen stukken en/ of mededelingen 3. Presentatie KNHS 4. Notulen Najaarsvergadering 2015 5. Jaarverslag 2015

Nadere informatie

Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015

Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015 Stad en Lande Ruiters nieuwsbrief maart 2015 pagina 1/3 Algemene Ledenvergadering Vrijdag 3, Goede Vrijdag, is de Algemene Ledenvergadering van Stad en Lande Ruiters in De Blaercom. U bent allen van harte

Nadere informatie

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Mendistricten Najaar 2015

Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Mendistricten Najaar 2015 Welkom Algemene Ledenvergadering KNHS Mendistricten Najaar 2015 Highlights KNHS 1. Menbewijsboek herschreven 2. Officialopleidingen 2016 3. Opening Officialbijscholingen 2016 Rabo Jeugdrubrieken 4. Mijnknhs

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. Afwezig met kennisgeving: Christiaan Provoost Rita Zumbrink Hans Zumbrink Paulien en Peter de Jong

Algemene Ledenvergadering. Afwezig met kennisgeving: Christiaan Provoost Rita Zumbrink Hans Zumbrink Paulien en Peter de Jong mendistrictwest@live.nl Algemene Ledenvergadering Datum: Woensdag 22 maart 2017 Afwezig met kennisgeving: Christiaan Provoost Rita Zumbrink Hans Zumbrink Paulien en Peter de Jong Concept Notulen 1. Opening

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Aanwezig: Bestuur District Zuid Mennen, KNHS vertegenwoordiger Arjen Coppoolse, leden

Aanwezig: Bestuur District Zuid Mennen, KNHS vertegenwoordiger Arjen Coppoolse, leden KNHS District Zuid Mennen Voorjaarsvergadering 25 maart 2013 te Geldrop Aanwezig: Bestuur District Zuid Mennen, KNHS vertegenwoordiger Arjen Coppoolse, leden 1. Opening Pierre heet iedereen van harte welkom,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Donderdag 19 juni 2017 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Donderdag 19 juni 2017 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Regio NOORD-HOLLAND

Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Regio NOORD-HOLLAND Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie Regio NOORD-HOLLAND Regelingen en richtlijnen Selectie- en Kampioenschappen Regio Noord-Holland wedstrijdjaren 2016 en 2017 1 Algemeen Dit document beschrijft

Nadere informatie

Statuten Oudervereniging R.K. Basisschool De Gouden Griffel, Berkel en Rodenrijs.

Statuten Oudervereniging R.K. Basisschool De Gouden Griffel, Berkel en Rodenrijs. Statuten Oudervereniging R.K. Basisschool De Gouden Griffel, Berkel en Rodenrijs. Artikel 1. Begrippen. 1. Deze statuten verstaan onder: a. School: R.K. Basisschool De Gouden Griffel, te Berkel en Rodenrijs,

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde

Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde Inhoud Huishoudelijk Reglement Rijvereniging en Ponyclub t Einde... 1 Artikel 1. Algemene bepalingen... 2 Artikel 2. Aanmelding en toelating tot

Nadere informatie

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht.

Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering Dartvereniging Marktzicht. Notule Bijzondere Algemene ledenvergadering 05-03-2010 Dartvereniging Marktzicht. De voorzitter opent de vergadering heet een ieder welkom en vraagt de aanwezige de presentielijst te tekenen. 2. Deponering

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Ruitersport Vereniging Reigersburgh Waddinxveen, 23 maart 2016 Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Deze uitnodiging geldt voor alle leden van RSV Reigersburgh

Nadere informatie

WEDSTRIJD GOLDENWAY, RV.

WEDSTRIJD GOLDENWAY, RV. WOUBRUGGE RV. Goldenway (944633) 5-11-2016-6-11-2016 Sonja De Jong W000825 0031618404034 0031618404034 Status: Goedgekeurd knhs@rvgoldenway.nl www.rvgoldenway.nl Indoor Pony en Paard 3 Openstelling: Onbeperkt

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Agenda. 1. De sportfora. 2. Het proces richting besluitvorming. 3. De hervormingsplannen. 4. Belangrijke data

Agenda. 1. De sportfora. 2. Het proces richting besluitvorming. 3. De hervormingsplannen. 4. Belangrijke data Hervorming SWM Agenda 1. De sportfora 2. Het proces richting besluitvorming 3. De hervormingsplannen 4. Belangrijke data 1. De sportfora Het Menforum bestaat uit 2 afgevaardigden vanuit ieder district

Nadere informatie

Vastgesteld door de Ledenraad op 3 april 2014 inwerkingtreding op 23 mei 2014 Versie: 23 mei 2014

Vastgesteld door de Ledenraad op 3 april 2014 inwerkingtreding op 23 mei 2014 Versie: 23 mei 2014 Begripsbepalingen Vastgesteld door de Ledenraad op 3 april 2014 inwerkingtreding op 23 mei 2014 Versie: 23 mei 2014 Aangespannen sport Het in wedstrijdverband uitbrengen van Tuigpaarden, Hackneys en Tuigpaarden

Nadere informatie

Afdelingsreglement NOAB 6 mei 2013 AFDELINGSREGLEMENT NOAB. Inhoudsopgave. Artikel 1 Afdelingsreglement. Artikel 2 Afdelingen

Afdelingsreglement NOAB 6 mei 2013 AFDELINGSREGLEMENT NOAB. Inhoudsopgave. Artikel 1 Afdelingsreglement. Artikel 2 Afdelingen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 AFDELINGSREGLEMENT NOAB Inhoudsopgave Artikel 1. Afdelingsreglement

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Secretariaat: Marjan van Lavieren 2 de Weteringsewal 29 6661 NL ELST Mob: 06-20178636 Email: marjanlav@gmail.com Website: www.waalenlinge.nl Nieuwsbrief april 2016 Elst, 8 april 2016 Beste Leden, Hierbij

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 4 april 2017 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Niet aanwezig Met afmelding. Gerrit de Jong (GJ) Harrie Ploeger (HP) Chris Jansen (CJ) Lucas Krale (LK) Johan Jansink (JJ)

Deelnemers Aanwezig Niet aanwezig Met afmelding. Gerrit de Jong (GJ) Harrie Ploeger (HP) Chris Jansen (CJ) Lucas Krale (LK) Johan Jansink (JJ) Betreft notulen Vergadering Gewest Noord Oost Nederland Gehouden op 15 september 2012 Café restaurant d Oale Delle Marsweg 6 7784 DA Ane Aanvang 13.00 uur Presentielijst Deelnemers Aanwezig Niet aanwezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

NRPS SUBLI CUP ERMELO

NRPS SUBLI CUP ERMELO ERMELO NRPS (V51040) 17-9-2016 Marian De Ruiter VP0077545 0577-401150 Status: Gesloten Outdoor Pony en Paard 3 Openstelling: Stamboek/Ras/Type Selectiewedstrijd: Nee Inschrijven Start inschrijven: 28-7-2016

Nadere informatie

Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn.

Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn. Statuten Ouderraad Openbare School Isandra IJzendoorn. Artikel 1. Begrippen. 1. Deze statuten verstaan onder: a. School: Openbare school (OBS) Isandra, J.R. Zeemanstraat 10, 4053 JN IJzendoorn b. Ouderraad:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de volleybalvereniging Voluit

Huishoudelijk reglement van de volleybalvereniging Voluit Huishoudelijk reglement van de volleybalvereniging Voluit Wijziging reglement Artikel 1 Wijzigingen in dit reglement treden in werking op de dag, nadat de ledenvergadering daartoe heeft besloten, tenzij

Nadere informatie

2. Notulen voorjaarsvergadering. -Er zijn geen vragen of opmerkingen over de Notulen.

2. Notulen voorjaarsvergadering. -Er zijn geen vragen of opmerkingen over de Notulen. Notulen: Najaarsvergadering kring West-Brabant Datum: Woensdag 25 september 2013 Locatie: Zalencentrum Donkenhof te Wouw 1. Opening en mededelingen: -Leo Hafmans is verhinderd. -De wedstrijden dienen vanaf

Nadere informatie

Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d

Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d Bestuursvergadering Stichting Boomberg, d.d. 19-12-2016 1. Opening door de voorzitter: Helmi opent de vergadering en geeft aan trots te zijn op het feit dat er zoveel (potentiële) nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: 35 leden 13 leden 1. Opening Om 20:00 uur opent de voorzitter de heer B. van den Akker, de vergadering, waarbij hij de

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief februari 2017 In deze nieuwsbrief: * Kampioenschappen pony s Kring Zuid West en Regio * Kampioenschappen paarden Kring Zuid West * Regiokampioenschap Zuid Holland paarden * Kampioenen vieren

Nadere informatie

Versie A P R I L

Versie A P R I L Versie 1.0 1 6 A P R I L 2 0 1 3 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 1 Opening Róman van der Meulen: Secretaris Pauze over ca. 1.15 uur 16-4-2013 ALV wijkvereniging Westeinde 2 Agenda 1. Opening 2.

Nadere informatie

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015 Secretaris GOU Notulen van de voorjaarsvergadering d.d. 12 maart 2015 1. Opening Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Ons bestuurslid Henk de Groot is met kennisgeving afwezig.

Nadere informatie

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten

Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Concept Notulen Vergadering van het Interim Bestuur, Dorpsvereniging Groote Keeten Plaats & datum: Brekers, 7 mei 2016 Aanwezigen: Ivan Louer (IL, vz), Max de Groot (MdG, algemeen bestuurslid, Jan Snoek

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

ALV KNHS Regio Zuid-Holland

ALV KNHS Regio Zuid-Holland pag. 1 ALV KNHS Regio Zuid-Holland 1. OPENING & AGENDA 1. Opening door de voorzitter & agenda 2. Ingekomen Opening stukken en/of mededelingen 3. Presentatie Rabo Jeugdrubrieken KNHS 4. Notulen ALV 16 april

Nadere informatie

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland)

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland) Verslag afgevaardigde vergadering Vergadering op Zondag 06 03 2016 (Cafe de Kroeg) Aanwezigen: Peter Stoop, Jack Hoevenaar en (OMBC), Mario Fennema en Peter Warnier (Freggels), Hans Dickens (Hoekske),

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

Hippiade Mennen 2015 Versie 2 juni 2015

Hippiade Mennen 2015 Versie 2 juni 2015 Datum: Zaterdag 22 augustus 2015 Accommodatie: KNHS-Centrum Ermelo De Beek 125 3852 PL ERMELO Secretariaat: KNHS-Afdeling Evenementen Tel: 0577 408 300 E-mail: Wedstrijdnummer(s): evenementen@knhs.nl VP0066301

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

Passie voor paard en pony te Sevenum

Passie voor paard en pony te Sevenum KRONENBERG PC. Die Sevenrijders (V40481) 15-7-2017 Manon Hoeymakers - Thomas W013816 +31774672823 +31636501190 Status: Goedgekeurd manon.hoeymakers@telfort.nl www.paardensportsevenum.nl Outdoor Pony en

Nadere informatie

DISTRICTSREGLEMENT TBN 4 juli 2005

DISTRICTSREGLEMENT TBN 4 juli 2005 DISTRICTSREGLEMENT TBN 4 juli 2005 1 TBN DISTRICTSREGLEMENT Inhoudsopgave Artikel 1. Organisatie en reglement pag. 3 Artikel 2. Leden pag. 3 Artikel 3. Taken en bevoegdheden district pag. 3 Artikel 4.

Nadere informatie

Kampioenen Wedstrijdvissen. 3. Notulen Wedstrijdcommissie Marinus Klein. 2. Kampioen NK IJsvissen

Kampioenen Wedstrijdvissen. 3. Notulen Wedstrijdcommissie Marinus Klein. 2. Kampioen NK IJsvissen Algemene ledenvergadering 16 mei 2017 Sportvisserij Oost-Nederland Raalte 1. Opening 3 deel 1 ALV 16 mei 2017 1. Opening 2. Jubilarissen, Kampioenen Wedstrijdvissen en Kampioen IJsvissen 2017 3. Notulen

Nadere informatie

CONCOURS HIPPIQUE SNEEK,

CONCOURS HIPPIQUE SNEEK, TJALHUIZUM St. Concours Hippique Sneek (842260) 13-6-2015 Bas Nijenhuis VP0058831 Status: Goedgekeurd Datum goedgekeurd: 21-3-2015 Outdoor Pony & Paard Categorie 3 Openstelling: Onbeperkt opengesteld Selectiewedstrijd:

Nadere informatie

Mendistrict Noord Notulen algemene najaarsvergadering Dinsdag 7 november 2017 om uur

Mendistrict Noord   Notulen algemene najaarsvergadering Dinsdag 7 november 2017 om uur Mendistrict Nrd www.mendistictnrd.nl Ntulen algemene najaarsvergadering 2017 Dinsdag 7 nvember 2017 m 20.00 uur in Het Witte Huis te Dnkerbrek. 1) Opening Vrzitter heet 45 persnen welkm. 2) Vaststelling

Nadere informatie

LANDELIJKE RIJVERENIGING EN PONYCLUB AMETHYST Noorderweg 116a 1456 NL Wijdewormer HUISHOUDELIJK REGLEMENT

LANDELIJKE RIJVERENIGING EN PONYCLUB AMETHYST Noorderweg 116a 1456 NL Wijdewormer HUISHOUDELIJK REGLEMENT LANDELIJKE RIJVERENIGING EN PONYCLUB AMETHYST Noorderweg 116a 1456 NL Wijdewormer HUISHOUDELIJK REGLEMENT INLEIDING Onze vereniging maakt deel uit van een samenwerkingsverband die tot doel heeft om op

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Vaststellen agenda Er zijn geen toe te voegen agendapunten, daarmee is de agenda vastgesteld.

Vaststellen agenda Er zijn geen toe te voegen agendapunten, daarmee is de agenda vastgesteld. Notulen van de jaarvergadering van woensdag 9 maart 2016 Aanwezig bestuur Wim Vilters (voorzitter), Wim Tekampe (penningmeester), Jan Knol (secretaris), Pieter Meijer, Ben van Onna en Klaas Zeelte. Algemeen

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

Agenda Algemene Ledenvergadering Ondernemersvereniging GRIC 2019

Agenda Algemene Ledenvergadering Ondernemersvereniging GRIC 2019 Agenda Algemene Ledenvergadering Ondernemersvereniging GRIC 2019 Datum : woensdag 27 februari 2019 Locatie : Herberg De Drie Linden, Broekstraat 1, Molenschot Ontvangst : vanaf 19.30 uur Aanvang : 20.00

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Mastiffliefhebbers

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Mastiffliefhebbers HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging van Mastiffliefhebbers 1. Het verwerven van het lidmaatschap Art 1.1 Het lidmaatschap is in principe mogelijk voor al diegenen, die de doelstellingen van de vereniging

Nadere informatie

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom.

De voorzitter, Harry Elzendoorn, opent de vergadering om en heet alle aanwezige welkom. Bijzondere Ledenvergadering 29 mei 2018 Tijdstip: 20.30 uur Locatie: t Sporthuis Agenda: 1. Opening van de bijeenkomst 2. Financiën, begroting seizoen 2018/2019 3. Contributie seizoen 2018/2019 4. Samenstelling

Nadere informatie

Huishoudelijk reglementcollectief Midden Brabant

Huishoudelijk reglementcollectief Midden Brabant Huishoudelijk reglement Op te nemen/ behorende bij Bijlage 1.3 Kwaliteitshandboek Midden Brabant Begripsbepaling In dit reglement wordt verstaan onder: o Het Collectief: de Coöperatief Collectief Agrarisch

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

Voorjaars Algemene Leden Vergadering maandag 14 april. Vergadering Algemeen Bestuur Haarlemmermeersche Bosmanege op maandag 19 mei

Voorjaars Algemene Leden Vergadering maandag 14 april. Vergadering Algemeen Bestuur Haarlemmermeersche Bosmanege op maandag 19 mei April/Mei 2014 Via deze nieuwsflits informeert het bestuur van Paardensportvereniging Haarlemmermeer haar leden over belangrijke onderwerpen. De nieuwsflits wordt maandelijks per email verzonden aan alle

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010

Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010 ~ 1 ~ Beverwijk, 30 april 2010 Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010 Aanwezig: Het bestuur Huurdersplatform: Fred Koops (voorzitter), Lars Witkamp, Annette de Leeuw,

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

Aan de secretariaten van de kringen regio Noord-Brabant Ter kennisgeving aan de kringvoorzitters en DA s. Someren, 5 juni 2007. Geachte secretaris,

Aan de secretariaten van de kringen regio Noord-Brabant Ter kennisgeving aan de kringvoorzitters en DA s. Someren, 5 juni 2007. Geachte secretaris, Wedstrijdsecretariaat regio Noord-Brabant: Nannie Verhappen Diepe Vaart 14, 5663 AX Geldrop Tel.: 06 51 899 874 e-mail:wedstrijdsecretariaat@knhsregiobrabant.nl NOORD-BRABANT Aan de secretariaten van de

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

ZEELAND OUTDOOR DRESSAGE NIEUW- EN SINT JOOSLAND

ZEELAND OUTDOOR DRESSAGE NIEUW- EN SINT JOOSLAND NIEUW- EN SINT Stichting Hippische Sport Zeeland (742063) 6-7-2016-10-7-2016 Martin De Kroo VP0079093 +31118603380 +31651013395 Status: Gesloten info@dekroo.nl www.dekroo.nl Outdoor Pony en Paard Sub Openstelling:

Nadere informatie

Indoor dressuur B t/m Z2 paarden en pony's Woubrugge

Indoor dressuur B t/m Z2 paarden en pony's Woubrugge WOUBRUGGE RV. GOLDENWAY (944633) 10-10-2015-11-10-2015 Sonja de Jong VP0067551 0031620055813 0031620055813 Status: Goedgekeurd knhs@rvgoldenway.nl Datum goedgekeurd: 7-7-2015 www.rvgoldenway.nl Indoor

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie