1. Opening Tom opent de vergadering om 17:00 uur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Opening Tom opent de vergadering om 17:00 uur."

Transcriptie

1 Notulen van de plenaire vergadering Locatie: BG Tijd en datum: 17:00-19:00, Aanwezig: Tom, Eline, Gaby, Wouter, Jasper, Dewi, Tessel, Jannick, Guillaume, Pim, Lida, Ewa en Pleuntje. Afwezig: Yinneke. 1. Opening Tom opent de vergadering om 17:00 uur. 2. Vaststellen notulen De naam Esther Crabbendam wordt met een C geschreven in plaats van een K, Eline heeft dit al met rood aangegeven in de notulen. Met deze aanpassing zijn de notulen goedgekeurd. 3. Actielijst : V&O schrijft een algemene tekst voor de introductiepraatjes : Iedereen (behalve Dewi) zoekt het grootste tweede- en derdejaars vak uit van zijn/haar opleiding en stuurt dit naar Tessel. Zij maakt vervolgens een rooster voor de introductiepraatjes : Tessel en Eline regelen een cadeautje voor Jens : Lida en Pim kaarten deze week het automatisch aanvragen van diploma s door de studentenadministratie aan bij de SV/OC en er wordt gevraagd of er bekend is dat dit gebeurt : Yinneke en Pim gaan aankaarten bij Robin van Schijndel dat de FSR niet veel over selectiecriteria van de boeken kan zeggen en aanraden docenten te raadplegen. Doen ze donderdag : Eline prikt deze week een datum voor een lunch met Kwakiutl en Comenius als tegenprestatie voor het brassen : Wouter legt laminaat in Gaby s nieuwe huis : Tessel mailt twee vrijdagmiddagen voor de kantoor-openingsborrel en kiest degene uit met de meeste beschikbaarheid : Iedereen zet bij de Facebook van de eigen SV neer dat er bestuur wordt gezocht voor Amsterdam United : Iedereen Jasper stuurt de extra PR ideeën door aan V&O : Iedereen mailt de spel-, grammatica-, en opmaak- fouten in het beleidsplan voor de volgende PV naar Tom en Tessel : Gaby stuurt een update over het gamma-college vanuit de CSR aan Jasper en Guillaume : Wouter schrijft een agendastuk over het gesprek dat de FdR had met de decaan over huisvesting en de namen van de collegezalen : Gaby mailt Tariq over het automatisch aanvragen diploma s : Jasper vraagt aan de studentenadministratie bij welke faculteiten het automatisch aanvragen van diploma s gebeurt : Eline prikt deze week een datum om op kantoor te lunchen, iedereen geeft aan of ze mee doen zodat het budget bepaald kan worden.

2 : Eline stuurt deze week een mail over het aanvragen van de twee maanden studiefinanciering : Wouter neemt contact op met Facility Services over de kapotte chipknip automaten. Pro memoriam: Relevante adviesaanvragen, de OV cyclus, de OV agenda en de OV notulen worden ook g d aan de SV s en OC s. Iedereen die ideeën heeft over het PR event aan het einde van het jaar kan deze aandragen. Iedereen houdt nieuws over huisvesting in de gaten. Spel- en grammaticafouten worden vooraf g d aan de indiener van het agendastuk. Als er belangrijke meetings geweest zijn wordt hierover een update verstuurd per of een agendastuk over geschreven. 4. Mededelingen Tom: - van de CSR over het evalueren van de inwerkperiode, deze graag invullen. - 4 november is er een kennismakingsgesprek met de OR, ga vooral mee. - Heeft een gesprek gehad met Liesbeth Westerlaken (communicatie) over huisvesting. De dossierhouders worden benaderd voor een update. - Heeft morgen een gesprek met Ivar over dienstverlening. - Heeft morgen een kennismakingsgesprek met de Folia Eline: - De sleutel voor het overwerken gaat niet door, dit kost te veel geld. Na 18:00 uur kan je het gebouw niet meer in. - Nieuwe PV datum wordt morgen g d. - Probeer allemaal zo veel mogelijk aanwezig te zijn bij de CoBo s. - Reminder: vergadertraining op vrijdag 8 november van 9:00-12:00 uur. - Er komt een datumprikker om de OV voorbespreking te plannen. - Vraagt of iedereen het Docent van het Jaar campagneschema kan invullen. Ewa: - Laatste keer als AS, prosecco en stroopwafels! - Probeert nog zalen te boeken voor de PV, mocht het niet lukken, doet Pleuntje dit. Tessel: - Vraagt of iedereen over een bijdrage aan de verjaardagspot wil denken. - Wordt voorzitter van het penningmeesteroverleg voor SV van de FMG. Pim: - Er zijn problemen met de nieuwsflits, de inloggegevens kloppen niet meer. - Ideeën voor de muurkrant kunnen naar Pim. 5. Update Commissies Tessel: We hebben voornamelijk het beleidsplan behandeld. Ook hebben we de Docent van het Jaar verkiezing besproken. Dewi: Het AO komt er aan, we moeten bekijken wat we willen vragen over het BSA. Vrijdag is er een gesprek met Klaas Visser en Hein Broekkamp. 6. Update afgevaardigde

3 Gaby: De CSR is erg druk geweest met AFS. Er is hierover een gesprek geweest met Bart Broers. 7. SV-OC update Lida: De toelatingstoetsing voor nieuwe studenten is besproken. Dit valt vlak voor de eindexamens van het VWO. Ze wilden ook informatie over de huisvesting. Wouter heeft Tom Verhoek voorgesteld om aanwezig te zijn bij de vergadering van alle SV s. 8. Vaststellen agenda De agenda wordt vastgesteld. Actief diplomeren wordt besproken bij wvttk. 9. Beleidsplan Er is voor gekozen het beleidsplan te maken in de stijl van V&O. In het beleidsplan wordt geen inleiding en doelstellingen opgenomen. De foutjes op het voorblad worden aangepast. Het slotwoord mist, de eindredactie zal dit namens de FMG schrijven. De commissies moeten nog op alfabetische volgorde gezet worden. Excellentie, honourstraject en toetsing mist. Ook komt er een stuk over de commissievoorzitters. Er moet nog een inleidend stuk geschreven worden over het DB, waarbij het van belang is dat er uitgelegd wordt waarom iets bereikt moet worden. O&O doet geen onderzoek. Het stuk over het BSA moet concreter; welke stappen zijn er gezet en wat wil je bereiken? OER: rollen betrokken partijen? Kijk naar het advies van de vorige raad over OER procedure. Toetsing en vakevaluaties: moet concreter opgeschreven worden. Er is discussie over of erin kan wat er bereikt kan worden. Doelstelling kan ook zijn: begeleiden/in de gaten houden. Het is bij O&O lastig concreter te zijn dan wat al op papier staat. De dossiers van O&O zijn nog in de maak en daarom globaal. Er wordt in de CV gekeken waar nog geconcretiseerd kan worden. De namen van faculteiten dienen wanneer ze voor het eerst gebruikt worden voluit geschreven te worden, daarna kunnen afkortingen gebruikt worden. Hier moet de eindredactie op letten. Huisvesting: De titel wordt veranderd in Verhuizing Roeterseiland, dit spreekt studenten meer aan. Wat er bereikt wil worden moet concreter opgeschreven worden. Internationalisering: Bepaalde vaardigheden moeten anders geformuleerd of uitgebreid worden. PR: Noem het communicatieplan. De problemen met voorgaande raad hoeven niet in het beleidsplan vermeld te worden, hier moet de eindredactie ook op letten. Volgende week wordt er gebrainstormd over een dossier-specifieke visie. Per dossier dat aandacht van de hele Raad verdient wordt een agendastuk met voors- en tegens gemaakt door de CV. Het DB selecteert dossiers om te bespreken tijdens de PV. 10. AO O&O heeft al een lijstje met concrete vragen voor tijdens het AO opgesteld. Toevoegingen kunnen g d worden aan Dewi.

4 V&O heeft nog geen reactie op het advies voor een tweede collegezaal ontvangen. Concrete vragen over de huisvesting worden morgen door Wouter g d aan het DB. Volgende week is de afspraak met Tom Verhoek. Het is belangrijk dat dan alle vragen op een rijtje staan. 11. Huisstijl Er zijn wat problemen met de huisstijl, deze problemen worden gebundeld en doorgestuurd naar de CSR. De voornaamste problemen zijn dat dingen overlappen, er gedragswetenschappen staat in plaats van gedragswetenschappen, het is niet uitgelijnd en de margins. 12. Wvttk Automatisch diplomeren Martijn de Weerd (hoofd college sociale wetenschappen) is aan het verkennen hoe het automatisch aanvragen van diploma s faculteitsbreed kan worden ingevoerd. Ze lopen tegen wat administratieve en juridische hobbels aan. Wouter heeft g d met het hoofd van CAS, die liet weten dat het misschien UvA breed ingevoerd gaat worden via het CvB. Morgen bij het AO wordt hier ook naar gevraagd. Gaby koppelt terug naar Tariq dat het bij CW al wordt gedaan. 13. Rondvraag en sluiting Guillaume: Gaat iemand nog wat eten? Ja, daarna is de CoBo van het AMC. Wie gaan er naar de CoBo van het AMC? Eline, Tom en Jannick. Tom: Denk na over je eigen dossier en wat je van decaan wilt weten, denk strategisch. Ewa: Het is handig voor het archief wanneer de SR ge-cc d wordt bij belangrijke mails. En Ewa heeft gewoon internet in Argentinië! Wouter: Er is een cadeau voor Ewa! Actielijst : Lida en Pim kaarten deze week het automatisch aanvragen van diploma s door de studentenadministratie aan bij de SV/OC en er wordt gevraagd of er bekend is dat dit gebeurt : Yinneke en Pim gaan aankaarten bij Robin van Schijndel dat de FSR niet veel over selectiecriteria van de boeken kan zeggen en aanraden docenten te raadplegen. Doen ze donderdag : Eline prikt deze week een datum voor een lunch met Kwakiutl en Comenius als tegenprestatie voor het brassen : Wouter legt laminaat in Gaby s nieuwe huis : Iedereen zet bij de Facebook van de eigen SV neer dat er bestuur wordt gezocht voor Amsterdam United : Jasper stuurt de extra PR ideeën door aan V&O : Wouter schrijft een agendastuk over het gesprek dat de FdR had met de decaan over huisvesting en de namen van de collegezalen : Eline prikt deze week een datum om op kantoor te lunchen, iedereen geeft aan of ze mee doen zodat het budget bepaald kan worden : Eline stuurt deze week een mail over het aanvragen van de twee maanden studiefinanciering : Iedereen vult de datumprikker voor de kantoor openingsborrel in voor aanstaande vrijdag.

5 : Lida stuurt de link over het bestuur Amsterdam United door aan de Raadsleden : Iedereen vult de evaluatie over het inwerkweekend in : Eline stuurt een datumprikker om de OV voorbespreking te plannen : Iedereen vult het Docent van het Jaar campagneschema in : Per dossier dat aandacht van de hele Raad verdient wordt een agendastuk met voors- en tegens gemaakt door de CV om een dossier-specifieke visie te vormen : Wouter mailt concrete vragen over de huisvesting voor het AO door aan het DB : Gaby koppelt terug aan Tariq dat het automatisch aanvragen van diploma s mogelijk UvA-breed ingevoerd gaat worden en dat het bij CW al wordt gedaan. Pro memoriam: Relevante adviesaanvragen, de OV cyclus, de OV agenda en de OV notulen worden ook g d aan de SV s en OC s. Iedereen die ideeën heeft over het PR event aan het einde van het jaar kan deze aandragen. Iedereen houdt nieuws over huisvesting in de gaten. Spel- en grammaticafouten worden vooraf g d aan de indiener van het agendastuk. Als er belangrijke meetings geweest zijn wordt hierover een update verstuurd per of een agendastuk over geschreven.

1. Opening Tom opent de vergadering om 17.45

1. Opening Tom opent de vergadering om 17.45 Notulen van de plenaire vergadering Locatie: REC-E 0.08 Tijd en datum: 17.45-19.45, 22-10-2013. Aanwezig: Tom, Eline, Gaby, Wouter, Jasper, Dewi, Tessel, Jannick, Guillaume, Pim, Lida, Ewa en Yinneke.

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 26-03-2014, 18:00-20:00 uur. Locatie: BG 5 2.22. Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Gaby, Yinneke, Jasper, Guillaume, Lida, Wouter, Pim, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 02-04-2014, 18:00-20:00 uur. Locatie: BG 5 2.22. Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Gaby, Yinneke, Jasper, Guillaume, Lida, Wouter, Pim, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Facultaire Studentenraad Maatschappij en Gedrag

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Facultaire Studentenraad Maatschappij en Gedrag Plenaire Vergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen 5 10 15 20 25 30 35 40 45 Dinsdag 10 september 2013 Plaats: BG5 2.03 Tijd: 17.30-19.30 Aanwezig: Tom, Wouter, Gaby, Jannick,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering

Notulen van de plenaire vergadering Nieuwe Doelenstraat 15 1012 CP Amsterdam (020) 525 6347 fmg@studentenraad.nl studentenraad.nl/fmg Notulen van de plenaire vergadering Locatie: REC-E 0.08 Tijd: 17.45-19.45 Datum: 24-09-2013 Aanwezig: Tom,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 09-04-2014, 18:00-20:00 uur. Locatie: BG 5 2.22. Aanwezig: Eline, Tessel, Dewi, Gaby, Yinneke, Jasper, Guillaume, Lida, Wouter, Jannick, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Wouter, Jannick, Pim, Yinneke, Gaby, Jasper, Lida, Pleuntje. Afwezig: Guillaume.

Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Wouter, Jannick, Pim, Yinneke, Gaby, Jasper, Lida, Pleuntje. Afwezig: Guillaume. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 11-12-2013, 18:00-20:00 Locatie: BG 5 2.22 Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Wouter, Jannick, Pim, Yinneke, Gaby, Jasper, Lida, Pleuntje. Afwezig: Guillaume.

Nadere informatie

Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Jannick, Pim, Wouter, Gaby, Jasper, Yinneke, Pleuntje. Afwezig: Lida, Guillaume.

Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Jannick, Pim, Wouter, Gaby, Jasper, Yinneke, Pleuntje. Afwezig: Lida, Guillaume. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 15-01-2014, 18:00-20:00 uur Locatie: BG5 2.03 Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Jannick, Pim, Wouter, Gaby, Jasper, Yinneke, Pleuntje. Afwezig: Lida,

Nadere informatie

1. Opening Tom opent de vergadering om 17:15 uur. 2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld.

1. Opening Tom opent de vergadering om 17:15 uur. 2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 29-01-2014, 17:15-19:00 uur Locatie: BG 5 2.12 Aanwezig: Tom, Eline, Dewi, Tessel, Wouter, Gaby, Jasper, Lida, Guillaume, Yinneke, Sofie (gast), Pleuntje.

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Gamze, Kiza, Vincent, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Moataz.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Gamze, Kiza, Vincent, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Moataz. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 08-09-2014, 18:00-20:00 uur Locatie: REC-C 2.04 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Gamze, Kiza, Vincent, Melvin, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Moataz, Martin, Cathelijne.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Moataz, Martin, Cathelijne. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 30-10-2014, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-B 2.08 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Gamze, Vincent, Pleuntje. Afwezig: Guinevere, Martin, Melvin.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Gamze, Vincent, Pleuntje. Afwezig: Guinevere, Martin, Melvin. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 02-10-2014, 13:00-15:00 uur Locatie: REC-B 2.08 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Gamze, Vincent, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen De notulen van de PV van 15 september worden volgende week vastgesteld.

2. Vaststellen notulen De notulen van de PV van 15 september worden volgende week vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 22-09-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-B 1.02 Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Yoren, Malika, Kilian, Pleuntje. 1. Opening

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Yoren, Malika, Kilian, Pleuntje.

Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Yoren, Malika, Kilian, Pleuntje. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 29-09-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 1.06 Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Yoren, Malika, Kilian, Pleuntje. 1. Opening

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Kevin, Gamze, Martin, Vincent.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Kevin, Gamze, Martin, Vincent. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 09-10-2014, 13:00-15:00 uur Locatie: OMHP BK.01 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Kevin,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening en vaststellen agenda Hannah opent de agenda om 17: Vaststellen notulen

Agenda. 1. Opening en vaststellen agenda Hannah opent de agenda om 17: Vaststellen notulen Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Contactpersoon E-mail Maandag, 31 augustus 2015 17:30 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Hannah van

Nadere informatie

Jaarverslag 2013-2014

Jaarverslag 2013-2014 Nieuwe Doelenstraat 15 1012 CP Amsterdam (020) 525 6347 fmg@studentenraad.nl studentenraad.nl/fmg Jaarverslag 2013-2014 Dit document bevat het jaarverslag van de Facultaire Studentenraad der Maatschappij-

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Iris K., Yoren, Malika, Lilith (gast), Pleuntje. Afwezig: Kevin.

Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Iris K., Yoren, Malika, Lilith (gast), Pleuntje. Afwezig: Kevin. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 17-11-2015, 13:00-15:00 uur Locatie: REC-B 1.02 Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Iris K., Yoren, Malika, Lilith

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen OV Conceptnotulen 28/09/2015 en de PV notulen van 07/10/2015 en 15/10/2015 worden vastgesteld zonder wijzigingen.

2. Vaststellen notulen OV Conceptnotulen 28/09/2015 en de PV notulen van 07/10/2015 en 15/10/2015 worden vastgesteld zonder wijzigingen. Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Contactpersoon E-mail 1 2 3 4 5 6 Maandag, 26 oktober 2015 20:00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01

Nadere informatie

: Lina verstuurt de brief van Iris en Yoren over curricula.

: Lina verstuurt de brief van Iris en Yoren over curricula. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 08-12-2015, 13:00-15:00 uur Locatie: REC-B 3.11 Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Kilian, Dana, Iris B., Yoren, Malika, Pleuntje. Afwezig: Iris

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Martin, Pleuntje. Afwezig: Cathelijne.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Martin, Pleuntje. Afwezig: Cathelijne. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 20-11-2014, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 2.07 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Martin, Pleuntje.

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Martin, Cathelijne, Pleuntje. Afwezig: Melvin.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Martin, Cathelijne, Pleuntje. Afwezig: Melvin. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 27-11-2014, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-B 2.03 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Martin, Cathelijne,

Nadere informatie

4. Mededelingen Er is geen quorum vandaag, veel raadsleden zijn afwezig i.v.m. andere verplichtingen.

4. Mededelingen Er is geen quorum vandaag, veel raadsleden zijn afwezig i.v.m. andere verplichtingen. Notulen van de plenaire vergadering (24) Datum en tijd: 19 februari 2019, 15:00-17:00 Locatie: B2.11 Aanwezig FSR FMG 18/ 19: Rinke Ploeger, Evi de Rover, Bibi van de Laar, Freek Wallagh, Daniël Ellis,

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Pleuntje. Afwezig: Iris K., Yoren, Malika.

Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Pleuntje. Afwezig: Iris K., Yoren, Malika. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 27-10-2015, 13:00-15:00 uur Locatie: REC-B 3.05 Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Pleuntje. Afwezig: Iris

Nadere informatie

de Vries, Casper Colenbrander.

de Vries, Casper Colenbrander. Notulen van de plenaire vergadering (22) Datum en tijd: 5 februari 2019, 15:00-17:00 Locatie: B2.11 Aanwezig FSR FMG 18/ 19: Antonie van Hulst, Rinke Ploeger, Christian Manuputty, Evi de Rover, Bibi van

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen Er is een zin aangepast over de topsportregeling en over de conceptversie van de GV. De notulen van zijn vastgesteld.

2. Vaststellen notulen Er is een zin aangepast over de topsportregeling en over de conceptversie van de GV. De notulen van zijn vastgesteld. Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Contactpersoon E-mail Maandag, 7 september 2015 17:30 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Hannah van

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Kevin, Brendon, Tiffany, Baukje, Malika, Iris K., Iris B., Jiska, Yoren, Pleuntje. Afwezig: Kilian, Dana.

Aanwezig: Lina, Kevin, Brendon, Tiffany, Baukje, Malika, Iris K., Iris B., Jiska, Yoren, Pleuntje. Afwezig: Kilian, Dana. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 05-01-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C 2.07 Aanwezig: Lina, Kevin, Brendon, Tiffany, Baukje, Malika, Iris K., Iris B., Jiska, Yoren, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Pleuntje. Afwezig: Eelkje, Gamze.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Pleuntje. Afwezig: Eelkje, Gamze. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 11-06-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 2.07 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen 5 10 Datum en tijd: 17-09-2014, 15:00-17:00 uur. Locatie: REC-B 2.08 Aanwezig: Edward de Haan, Els van Drimmelen,

Nadere informatie

Afwezig: Eva Verschuur, Ilvy van der Steen, Sophie van Gentevoort, Dirkje Schoon, Sam Selling.

Afwezig: Eva Verschuur, Ilvy van der Steen, Sophie van Gentevoort, Dirkje Schoon, Sam Selling. Notulen van de plenaire vergadering (31) Datum en tijd: 13 april 2017 11:00-13:00 Locatie: Raadskamer Aanwezig: Aldert van Dam, Jorrit Kruithof, Isene Boudrie, Racquelle Bannink, Sacha Palies, Farah Ouazizi,

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Caesar, Pleuntje. Afwezig: Martin.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Caesar, Pleuntje. Afwezig: Martin. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 18-06-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-B 2.11 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Caesar, Pleuntje.

Nadere informatie

6. Vaststellen agenda Bij WVTTK wordt een update over de begroting van de UvA gegeven. De agenda wordt vastgesteld.

6. Vaststellen agenda Bij WVTTK wordt een update over de begroting van de UvA gegeven. De agenda wordt vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 08-09-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 1.06 Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Kilian, Yoren, Pleuntje. Afwezig: Kevin, Malika

Nadere informatie

Aanwezig: Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Tiffany, Malika, Brendon, Kilian. Afwezig: Roos, Lina.

Aanwezig: Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Tiffany, Malika, Brendon, Kilian. Afwezig: Roos, Lina. Notulen van de plenaire vergadering (28) Datum en tijd: 05-04-2016, 13:00-15:00 uur. Locatie: REC-C3.01 Aanwezig: Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Tiffany, Malika, Brendon, Kilian.

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.04

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 19-01-2015, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Aanwezig: Tiffany, Lina, Kevin, Yoren, Iris K., Jiska, Baukje, Iris B., Brendon, Racquelle, Malika, Dana

Nadere informatie

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Woensdag 28 September 2012, P.C. Hoofthuis 3.02, 15:00 uur

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Woensdag 28 September 2012, P.C. Hoofthuis 3.02, 15:00 uur Notulen Plenaire Vergadering FSR-FGw Woensdag 28 September 2012, P.C. Hoofthuis 3.02, 15:00 uur Aanwezig: Esther Crabbendam, Selma Broeder, Laura Fisscher,, Ramses Walon, Jaap Oosterwijk, Juliane Homann,

Nadere informatie

Conceptnotulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [10 september 2014]

Conceptnotulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [10 september 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 csr@studentenraad.nl Conceptnotulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [10 september 2014] Aanwezig: Tariq Sewbaransingh,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Vaststellen notulen

Agenda. 1. Opening. 2. Vaststellen notulen Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Conceptnotulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw september 0 Gunnar de Haan, Susanne Schotanus, Anne Louise

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (4) Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-E 0.22

Notulen van de plenaire vergadering (4) Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-E 0.22 Notulen van de plenaire vergadering (4) Datum en tijd: 29-09-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-E 0.22 Aanwezig: Aldert van Dam, Sam Selling, Sacha Palies, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing Gagliardi,

Nadere informatie

2. Post : Iedereen geeft zich op voor het medezeggenschapsevenement.

2. Post : Iedereen geeft zich op voor het medezeggenschapsevenement. Notulen van de plenaire vergadering (2) Datum en tijd: 15-09-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK 3.91 Aanwezig: Aldert van Dam, Sam Selling, Sacha Palies, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing Gagliardi,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (1) Datum en tijd: , 19:00-21:00 uur. Locatie: REC-C2.01

Notulen van de plenaire vergadering (1) Datum en tijd: , 19:00-21:00 uur. Locatie: REC-C2.01 Notulen van de plenaire vergadering (1) Datum en tijd: 07-09-2016, 19:00-21:00 uur. Locatie: REC-C2.01 Aanwezig FSR '16-'17: Aldert van Dam, Sam Selling, Sacha Palies, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Martin, Rick, Moataz, Pleuntje. Afwezig: Swiss, Caesar.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Martin, Rick, Moataz, Pleuntje. Afwezig: Swiss, Caesar. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 25-06-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 2.04 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Martin, Rick, Moataz, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon. Afwezig: Malika, Roos, Tiffany.

Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon. Afwezig: Malika, Roos, Tiffany. Notulen van de plenaire vergadering (23) Datum en tijd: 24-02-2016, 17:00-19:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon. Afwezig:

Nadere informatie

Facultaire Studentenraad studentenraad.nl/fnwi ~

Facultaire Studentenraad studentenraad.nl/fnwi ~ Vergadering PV 13 september 2016 Tijd 18.00 Voorzitter Esther de Boer Aanwezig Esther de Boer, Menno van Gameren, Tom Strengers, Noa Visser, Nick Nauta, Renske Grupstra, Karlijn Limpens, Susan Rigter,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit Meibergdreef 0 AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Afwezig Gast - Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, mei 0 Joyce Veld (voorzitter), Claudia

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen PV 25 De notulen van 26 februari 2019 zijn met een paar wijzigingen vastgesteld.

2. Vaststellen notulen PV 25 De notulen van 26 februari 2019 zijn met een paar wijzigingen vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering (26) Datum en tijd: 5 maart 2019, 15:00-17:00 Locatie: B2.11 Aanwezig FSR FMG 18/ 19: Rinke Ploeger, Evi de Rover, Bibi van de Laar, Freek Wallagh, Casper Colenbrander,

Nadere informatie

Afwezig: Rosanne Beentjes (zonder bericht) en Robin van den Hoek (met bericht), Freek Wallagh (laat aangegeven).

Afwezig: Rosanne Beentjes (zonder bericht) en Robin van den Hoek (met bericht), Freek Wallagh (laat aangegeven). Notulen van de plenaire vergadering (2) Datum en tijd: 6 september 2018 13:00-15:00 Locatie: B3.08 Aanwezig: Antonie van Hulst, Bibi van de Laar, Casper Colenbrander, Christian Manuputty, Evi de Rover,

Nadere informatie

Conceptnotulen PV 6 november 2017

Conceptnotulen PV 6 november 2017 Spuistraat VB Amsterdam (0) fsr-fgw@uva.nl studentenraad.nl/fgw Conceptnotulen PV november Aanwezig Afwezig Bauke Kok, Elisa Janssen, Saskia Haverkamp, Rachel Meijers, Eva Nivard, Melle Koletzki, Wouter

Nadere informatie

Notulen PV 28 februari 2019 Aanwezig

Notulen PV 28 februari 2019 Aanwezig Spuistraat 134 1012 VB Amsterdam (020) 525 3278 fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Notulen PV 28 februari 2019 Aanwezig Afwezig Gast Notulist Tjibbe Valkenburg, Nuria Zantman, Thirza Tiel, Roeland

Nadere informatie

Dinsdag, 2 februari :00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01. Hannah van Kolfschooten.

Dinsdag, 2 februari :00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01. Hannah van Kolfschooten. Oudemanhui 1012 CN A (020) fdr@studen studentenr Datum Tijd Dinsdag, 2 februari 2016 18:00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Contactpersoon Hannah van Kolfschooten 1 2 3 4 5 6 7 8 E-mail fsr-fdr@uva.nl Aanwezig:

Nadere informatie

Om 17.10 opent De Haan de vergadering.

Om 17.10 opent De Haan de vergadering. Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Notulen PV FSR FGw september 0 Paul Heinemans, Lisa Koks, Anne Louise Schotel, Gunnar de Haan, Tom Lotten, Roos

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld zonder wijzigingen.

2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld zonder wijzigingen. Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Dinsdag, 19 januari 2016 17:00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Contactpersoon E-mail Hannah van

Nadere informatie

Notulen 17 juni 2015 PV FSR

Notulen 17 juni 2015 PV FSR Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Notulen juni 0 PV FSR Bert van Laar, Anne Louise Schotel, Susanne Schotanus, Gunnar de Haan, Tom Lotten, Liza Saris

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (41) Datum en tijd: 23 juni :00-17:00 Locatie: REC C3.04

Notulen van de plenaire vergadering (41) Datum en tijd: 23 juni :00-17:00 Locatie: REC C3.04 Notulen van de plenaire vergadering (41) Datum en tijd: 23 juni 2017 15:00-17:00 Locatie: REC C3.04 Aanwezig: Aldert van Dam, Eva Verschuur, Jorrit Kruithof, Ilvy van der Steen, Farah Ouazizi, Bing Gagliardi,

Nadere informatie

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Vrijdag 5 Oktober 2012, PC Hoofthuis 5.37, uur

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Vrijdag 5 Oktober 2012, PC Hoofthuis 5.37, uur Notulen Plenaire Vergadering FSR-FGw Vrijdag 5 Oktober 2012, PC Hoofthuis 5.37, 15.00 uur Aanwezig: Esther Crabbendam, Selma Broeder, Laura Fischer (later), Ramses Walon, Jaap Oosterwijk, Maarten Koopmans,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post. 3. Vaststellen notulen. 4. Mededelingen

Agenda. 1. Opening. 2. Post. 3. Vaststellen notulen. 4. Mededelingen Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw augustus 0 Lisa Koks, Tom Lotten, Susanne Schotanus, Anne Louise

Nadere informatie

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Woensdag 14 September 2012, P.C. Hoofthuis 3.02, 15:00 uur

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Woensdag 14 September 2012, P.C. Hoofthuis 3.02, 15:00 uur Notulen Plenaire Vergadering FSR-FGw Woensdag 14 September 2012, P.C. Hoofthuis 3.02, 15:00 uur Aanwezig: Esther Crabbendam, Selma Broeder, Laura Fisscher, Rik van den Hoven, Ramses Walon, Jaap Oosterwijk,

Nadere informatie

Aanwezig: Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Dana, Tiffany, Malika, Lina, Iris K., Kilian. Afwezig: Yoren.

Aanwezig: Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Dana, Tiffany, Malika, Lina, Iris K., Kilian. Afwezig: Yoren. Notulen van de plenaire vergadering (30) Datum en tijd: 26-04-2016, 13:00-15:00 uur. Locatie: REC-C3.01 Aanwezig: Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Dana, Tiffany, Malika, Lina, Iris K., Kilian.

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit Meibergdreef 1 1 AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Afwezig Gast - Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, 1 september 01 Jim Determeijer, Lydia

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [29 januari 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [29 januari 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [29 januari 2014] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Jessica Endert, Bart Mulders,

Nadere informatie

Aanwezig: Kevin, Iris B., Dana, Ernst, Brendon, Jiska, Iris K., Yoren, Malika, Lina, Racquelle, Baukje Afwezig: Tiffany, Kilian

Aanwezig: Kevin, Iris B., Dana, Ernst, Brendon, Jiska, Iris K., Yoren, Malika, Lina, Racquelle, Baukje Afwezig: Tiffany, Kilian Notulen van de plenaire vergadering (20) Datum en tijd: 26-01-2015, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.07 Aanwezig: Kevin, Iris B., Dana, Ernst, Brendon, Jiska, Iris K., Yoren, Malika, Lina, Racquelle, Baukje

Nadere informatie

3. Vaststellen notulen PV 4 Na een aantal kleine wijzigingen zijn de notulen vastgesteld.

3. Vaststellen notulen PV 4 Na een aantal kleine wijzigingen zijn de notulen vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering (5) Datum en tijd: 06-10-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK B0.88 Aanwezig: Aldert van Dam, Sam Selling, Sacha Palies, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing Gagliardi,

Nadere informatie

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen 5 10 15 20 25 30 35 40 45 Datum en tijd: 16-09-2015, 14:00-16:00 uur. Locatie: REC-B 2.01 Aanwezig: Eric

Nadere informatie

Afwezig: Rosanne Beentjes, Bibi van de Laar, Nina Salomons, Freek Wallagh.

Afwezig: Rosanne Beentjes, Bibi van de Laar, Nina Salomons, Freek Wallagh. Notulen van de plenaire vergadering (15) Datum en tijd: 3 december 2018, 17:00-19:00 Locatie: C2.06 Aanwezig: Antonie van Hulst, Evi de Rover, Marie de Vries, Rinke Ploeger, Casper Colenbrander, Robin

Nadere informatie

Notulen PV 6 december 2018 Aanwezig

Notulen PV 6 december 2018 Aanwezig Spuistraat 134 1012 VB Amsterdam (020) 525 3278 fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Notulen PV 6 december 2018 Aanwezig Afwezig Gast Notulist Tjibbe Valkenburg, Loekie van Dinther, Roeland Voorbergen,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit Meibergdreef AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, oktober 0 Jim Determeijer, Lydia Schonewille, Jason Biemond,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [11 september 2013]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [11 september 2013] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [11 september 2013] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Bart Mulders, Izi Hitimana,

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 13 maart 2013 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Jet van Genuchten, Joeri van Mil, Jaco van der Veen, Sam Quax, Sophia Zeeff, Nick de Rooij,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (6) Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK 3.91

Notulen van de plenaire vergadering (6) Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK 3.91 Notulen van de plenaire vergadering (6) Datum en tijd: 13-10-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK 3.91 Aanwezig: Aldert van Dam, Sam Selling, Sacha Palies, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing Gagliardi,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [20 november 2013]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [20 november 2013] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [20 november 2013] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Bart Mulders, Jessica

Nadere informatie

Hannah opent de vergadering om 17:56 Agendapunt transparantie wordt verplaatst naar volgende week

Hannah opent de vergadering om 17:56 Agendapunt transparantie wordt verplaatst naar volgende week Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Contactpersoon E-mail 1 2 3 4 5 6 Woensdag, 30 september 2015 17:45 uur aanvang Locatie OMHP A2.03

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Dana, Jiska, Iris K., Kevin, Tiffany, Baukje, Racquelle, Brendon, Iris B. Afwezig: Kilian, Malika, Yoren

Aanwezig: Lina, Dana, Jiska, Iris K., Kevin, Tiffany, Baukje, Racquelle, Brendon, Iris B. Afwezig: Kilian, Malika, Yoren Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 12-01-2015, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Aanwezig: Lina, Dana, Jiska, Iris K., Kevin, Tiffany, Baukje, Racquelle, Brendon, Iris B. Afwezig: Kilian,

Nadere informatie

Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw 24-01-29

Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw 24-01-29 Spuistraat VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Gast Notulist Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw -0- Gunnar de Haan, Keje Boersma, Sophie van Weeren,

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld zonder wijzigingen.

2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld zonder wijzigingen. Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Dinsdag, 29 maart 2016 18:00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Contactpersoon E-mail 1 2 3 4 5 6

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 31 oktober 2012 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Joeri van Mil, Jaco van der Veen, Jet van Genuchten, Alex Hartveld, Sam Quax, Farah Meeuse

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (16) Datum en tijd: 10 december 2018, 17:00-19:00 Locatie: C2.04

Notulen van de plenaire vergadering (16) Datum en tijd: 10 december 2018, 17:00-19:00 Locatie: C2.04 Notulen van de plenaire vergadering (16) Datum en tijd: 10 december 2018, 17:00-19:00 Locatie: C2.04 Aanwezig FSR FMG 18/ 19: Afwezig FSR FMG 18/ 19: Notulen: Antonie van Hulst, Marie de Vries, Rinke Ploeger,

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 20 februari 2013 Aanwezig: Jet van Genuchten, Joeri van Mil, Jaco van der Veen, Farah Meeuse Slahouaoui, Nick de Rooij, Sophia Zeeff, Rik van

Nadere informatie

Facultaire Studentenraad studentenraad.nl/fnwi ~

Facultaire Studentenraad studentenraad.nl/fnwi ~ Vergadering PV 6 september 2016 Tijd 18.00 Voorzitter Esther de Boer Aanwezig Esther de Boer, Menno van Gameren, Tom Strengers, Noa Visser, Nick Nauta, Renske Grupstra, Karlijn Limpens, Susan Rigter, Richard

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [11 juni 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [11 juni 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [11 juni 2014] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Izi Hitimana, Bart Mulders,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post. 3. Actielijst. 4. Vaststellen notulen

Agenda. 1. Opening. 2. Post. 3. Actielijst. 4. Vaststellen notulen Spuistraat VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw - 0- Gunnar de Haan, Astrid Zwinkels, Alex Tess Rutten, Sophie van

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit. Joyce opent de vergadering om 19:05 uur.

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit. Joyce opent de vergadering om 19:05 uur. Meibergdreef AZ Amsterdam (0) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC september Joyce Veld (voorzitter), Annabelle van Gils, Claudia

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 19 juni 2013 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Jet van Genuchten, Joeri van Mil, Farah Meeuse Slahouaoui, Zilla Lupina, Rik van den Hoven,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Rondvraag

Agenda. 1. Opening. 2. Rondvraag Meibergdreef 0 AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Afwezig Gast - Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, juni 0 Joyce Veld (voorzitter), Annabelle

Nadere informatie

Aanwezig: Geertje Hulzebos, Luca Coster, Mitchel Sluis, Mark Dzoljic, Loraine Smith, Thijs Barendrecht, Thom ter Borg, Marnix Gerding, Iris Kingma.

Aanwezig: Geertje Hulzebos, Luca Coster, Mitchel Sluis, Mark Dzoljic, Loraine Smith, Thijs Barendrecht, Thom ter Borg, Marnix Gerding, Iris Kingma. Notulen van de plenaire vergadering (2) Datum en tijd: 8 september 2017 09:00-11:00 Locatie: C2.07 Aanwezig: Geertje Hulzebos, Luca Coster, Mitchel Sluis, Mark Dzoljic, Loraine Smith, Thijs Barendrecht,

Nadere informatie

Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, 28 januari 2019

Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, 28 januari 2019 Meibergdreef 15 1105 AZ Amsterdam (020) 56 68 666 studentenraad@amc.uva.nl Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, 28 januari 2019 Aanwezige raadsleden Liesanne van Veen, Sanne Evers,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post. 3. Vaststellen notulen

Agenda. 1. Opening. 2. Post. 3. Vaststellen notulen Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Notulen PV FSR FGw september 0 Roos de Groen, Ruud van der Veen, Marije Hazelhoff, Susanne Schotanus, Lisa Koks,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit Meibergdreef 0 AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Afwezig Gast - Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, oktober 0 Joyce Veld (voorzitter), Annabelle

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [20 augustus 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [20 augustus 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [20 augustus 2014] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Izi Hitimana, Bart Mulders, Jessica

Nadere informatie

Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, 5 februari 2018

Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, 5 februari 2018 Meibergdreef 15 1105 AZ Amsterdam (020) 56 68 666 studentenraad@amc.uva.nl Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, 5 februari 2018 Aanwezige raadsleden ten Brink, Youri Broekhuizen,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Notulen. 3. Actiepunten

Agenda. 1. Opening. 2. Notulen. 3. Actiepunten Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fsr-fgw@uva.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Gast Notulist Notulen FSR FGw -; juni 0 Elisa Janssen, Jason Stuurwold, Saskia Haverkamp; Djuna Farjon; Manouk Schippers;

Nadere informatie

Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, 29 januari 2018

Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, 29 januari 2018 Meibergdreef 15 1105 AZ Amsterdam (020) 56 68 666 studentenraad@amc.uva.nl Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, 29 januari 2018 Aanwezige raadsleden ten Brink, Youri Broekhuizen,

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter Wibek opent de vergadering om 18: Notulen & Actielijst De notulen worden met enkele aanpassingen goedgekeurd.

1. Opening Voorzitter Wibek opent de vergadering om 18: Notulen & Actielijst De notulen worden met enkele aanpassingen goedgekeurd. Vergadering PV 19 februari 2018 Tijd 18:00 Voorzitter Willemijn Beks Aanwezig Willemijn Beks (Wibek), Casper van Eijden, Martijn Brehm, Malou Sprinkhuizen, Feline Lindeboom, Yoshua Maas, Nina Wagenaar,

Nadere informatie

Aanwezig: Esther Crabbendam, Selma Broeder, Lizzy Entjes, Laura Fischer, Ramses Walon, Tim

Aanwezig: Esther Crabbendam, Selma Broeder, Lizzy Entjes, Laura Fischer, Ramses Walon, Tim Notulen Plenaire Vergadering 13-05- 2013 Aanwezig: Esther Crabbendam, Selma Broeder, Lizzy Entjes, Laura Fischer, Ramses Walon, Tim de Graaff, Jaap Oosterwijk, Niet- aanwezig: Rik van den Hoven (machtigt

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit Meibergdreef AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Afwezig Gast - Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, juli 0 Joyce Veld (voorzitter), Annabelle

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit Meibergdreef 0 AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Afwezig Gast - Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, 0 juni 0 Joyce Veld (voorzitter), Annabelle

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 6 maart 2013 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Jet van Genuchten, Joeri van Mil, Nick de Rooij, Rik van den Hoven, Zilla Lupina, Alex Hartveld,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [21 mei 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [21 mei 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [21 mei 2014] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Izi Hitimana, Jessica Endert,

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Malika, Tiffany. Afwezig: Roos.

Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Malika, Tiffany. Afwezig: Roos. Notulen van de plenaire vergadering (25) Datum en tijd: 09-03-2016, 17:00-19:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Malika,

Nadere informatie

Aanwezig: Aldert van Dam, Eva Verschuur, Jorrit Kruithof, Sacha Palies, Bing Gagliardi, Racquelle Bannink, Farah Ouazizi, Isene Boudrie.

Aanwezig: Aldert van Dam, Eva Verschuur, Jorrit Kruithof, Sacha Palies, Bing Gagliardi, Racquelle Bannink, Farah Ouazizi, Isene Boudrie. Notulen van de plenaire vergadering (29) Datum en tijd: 04 april 2017 09:00-11:00 Locatie: C3.05 Aanwezig: Aldert van Dam, Eva Verschuur, Jorrit Kruithof, Sacha Palies, Bing Gagliardi, Racquelle Bannink,

Nadere informatie

Notulen PV 7 mei 2018

Notulen PV 7 mei 2018 Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fsr-fgw@uva.nl studentenraad.nl/fgw Notulen PV mei 0 Elisa Janssen, Melle Koletzki, Eva Nivard, Roeland Voorbergen, Wouter Hoevers, Annie de Jong, Emma Kat, Michele Aanwezig

Nadere informatie

Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw 24-01-13

Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw 24-01-13 Spuistraat VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Gast Notulist Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw -0- Gunnar de Haan, Alex Tess Rutten, Astrid Zwinkels,

Nadere informatie