Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG"

Transcriptie

1 Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Gaby, Yinneke, Jasper, Guillaume, Lida, Wouter, Pim, Pleuntje. Afwezig: Jannick. 1. Opening Tom opent de vergadering om 18:00 uur. 2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld. 3. Actielijst : Iedereen stuurt de OC-notulen en de OC-adviezen over de OER en door aan Dewi : Tom zet de commissieverdeling van de OR in Dropbox : Iedereen mailt de vragen voor het AO uiterlijk maandag naar Eline : Iedereen hangt de Muurkrant op zijn/haar locatie en koppelt dit terug aan Pim. Pro memoriam: Relevante adviesaanvragen, de OV cyclus, de OV agenda en de OV notulen worden ook g d aan de SV s en OC s. Iedereen die ideeën heeft over het PR event aan het einde van het jaar kan deze aandragen. Iedereen houdt nieuws over huisvesting in de gaten. Spel- en grammaticafouten worden vooraf g d aan de indiener van het agendastuk. Als er belangrijke meetings geweest zijn wordt hierover een update verstuurd per of een agendastuk over geschreven. Iedereen brengt Terugkoppeling docenten en feedback in bij de OER-OC-vergadering, vervolgens vormt de Raad in de PV een standpunt en dan kan het OER-team dit gaan verwerken. 4. Mededelingen Eline Heeft vanochtend met Cathelijne van de CSR samengezeten over het Inwerkweekend. Op 14 april wordt dit met alle vicevoorzitters doorgesproken. 5. Update voorzitter Tom - De Student Research Prize staat in de Nieuwsflits. - Op 15 april van 14:00-15:00 uur vindt de OV over het Instellingsplan plaats. Mocht iemand daarbij willen zijn, dan is dat mogelijk.. - Aankomende vrijdag komen de voorzitters van de FSR en bijeen om input van studenten voor het Instellingsplan te bespreken.

2 - Tom heeft contact gehad met de Folia. Dirk heeft een artikel geschreven over Huisvesting. Er stond in het bericht dat er studenten deelnamen aan de stuurgroep, deze fout is eruit gehaald. - De Fv-FMG stopt met de filmavond voor internationale studenten. Verder is er onrust over Huisvesting, ze hadden twee schetsen ontvangen, maar hadden niet het idee dat de onderwijsdirecteuren hiervan op de hoogte waren. De SV s vroegen of de FSR dit bij het OWI-overleg wil aankaarten. - Medezeggenschapsevenement/borrel. Van andere FSR en kreeg de Raad feedback over wat zij dachten dat de FSR allemaal deed. Later werd iedereen over focusgroepen verdeeld en is er gepraat over actuele onderwerpen. 6. Update commissies O&O Heeft de voors en tegens van Doorstroommasters besproken, binnenkort wordt er een FSRstandpunt gevormd. Voor het Honourskader heeft O&O een adviesaanvraag ontvangen. Ook voor het BSA is een adviesaanvraag binnen, het gaat over de werkwijze van studenten en hoe de opleidingen hen harder aan het werk kan krijgen. V&O Het advies over de Studieplekkenpilot is vandaag verstuurd naar het decanaat. Op 10 april wordt de pluim door Tom uitgereikt in de VOC-zaal. Op 24 april vindt de SVOC-dag plaats. Vandaag is de brief aan de studieadviseurs verstuurd, komende maand zullen er gesprekken met hen gevoerd worden. PR actie: een ideeën-box met een lente thema, studenten kunnen een zaadje planten met een idee. Volgende week komt het in de PV. 7. Update afgevaardigde De CSR heeft vorige week reactie gegeven op de wijzigingen van de moer met examendata. De input voor het Instellingsplan is opgestuurd naar het CvB. Er is een ongevraagd advies geschreven over verlate tentameninschrijving. Door een wijziging in wet moest het CvB snel reageren of studenten zich nog verlaat zouden kunnen inschrijven voor tentamen, dit heeft met geld te maken. De CSR wil de mogelijkheid tot verlaat inschrijven behouden, en wil andere opties dan het betalen van geld nog bespreken met het CvB. Binnen de CSR wordt gebrainstormd over de visievorming van Amsterdam Academic Alliance (AAA). De CSR beschikt echter maar over weinig informatie. De PPLE stukken zijn binnen. De CSR gaat meedoen met de opening van het academisch jaar. Het voorstel is om de SV s en de OC s uit te nodigen en dan een intermezzo te verzorgen. Er is bekeken wat de CSR kon met de dubbele benoeming van de Decaan, Karen Maex. De CSR is bezig met het opstellen van werkafspraken voor toekomstige dubbele benoemingen. In de moer staat nu dat een student voor een honoursdiploma een 7,5 moet staan. Dit is langs de CSR heen gegaan. Dit wordt nu op de OV van de CSR geagendeerd en de FSR en worden hierover ingelicht. Het 1 april advies was leuk! 8. SVOC update De SV van Guillaume wist nog niets van de OER en, de huidige OER en zijn online te vinden. Lida gaat haar SV helpen met de sollicitaties voor het nieuwe bestuur.

3 9. Vaststellen agenda Er wordt een OER update toegevoegd. Daarnaast was er een nazending van Dienstverlening. Met deze wijzigingen wordt de agenda vastgesteld. 10. OER update De OER en zijn deze week binnen gekomen. Het OER-team gaat de wijzigingen bekijken en volgende week heeft iedereen afspraken met de OER-coördinatoren. Op 9 mei moet de feedback van de FSR ingeleverd zijn, anders verliest hij het instemmingsrecht. 11. Folia-artikel Discussiepunt 1: Wat vindt de PV van de gestelde doelen? Moet er iets bij of af? Er moet rekening mee gehouden worden dat het niet een zelfde soort stuk als dat van Dirk wordt, dat stuk was vooral informerend. Gaby voegt een doel toe: andere faculteiten, de FGw en de FdR, oproepen om studenten te betrekken bij de verhuizing. Wouter oppert de OR er ook nog bij te betrekken. Discussiepunt 2: Wat vindt de PV van de inleiding? Moet er iets bij of af? Studenten hebben geen idee wat het Instellingsplan is, het begin van het stuk moet pakkend zijn. De rol van de FSR bij de verhuizing moet goed genoemd worden. Discussiepunt 3: Wat vindt de PV van de beschreven problemen in het middenstuk? Moet er iets bij of af? Bij punt 2 is het woord fricties niet helemaal goed gekozen. De transitieperiode mag er duidelijk in vermeld worden. Dat het document van 2008 nooit is herzien moet even gecontroleerd worden, want dit is een grote uitspraak. De aandacht moet liggen bij de onduidelijkheid die er nu heerst. Discussiepunt 4: wat vindt de PV van de conclusie? Moet er iets bij of af? Aan de hand van de punten in het middenstuk wordt de negativiteit geuit, misschien kan in de conclusie iets meegegeven worden aan het CvB. Een andere optie is laten doorschemeren dat de FSR zich gepasseerd voelt. Discussiepunt 5: Wat vindt de PV van de mogelijke titel? Zijn er andere ideeën? De mogelijke titel is: REC gekenmerkt door optimistisch kortetermijndenken. De titel heeft een goede balans. Misschien kan de FSR nog in de titel. Volgende week woensdag komt het artikel in de PV en dan wordt het doorgestuurd aan de Folia. 12. Nazending: Dienstverlening Gisteren heeft Tom nog een nazending gedaan over Dienstverlening. Omdat het nogal een uitgebreid onderwerp is wordt besloten het de komende twee PV s te bespreken, waarna het in de OV behandeld kan worden (waar Ivar Klinkenberg ook aanwezig zal zijn) en dan aan de hand daarvan een advies geschreven worden.

4 Discussiepunt 1: De FSR FMG acht het wenselijk dat Psychologie mee harmoniseert wat betreft aanmeldperiode voor vak- en tentamenaanmelding. Bij Psychologie moet de student zich alleen in het eerste jaar aanmelden voor de tentamens. Voor het tweede en het derde jaar gaat het automatisch. De vakaanmelding is bij Psychologie ook heel anders dan bij andere studies, de studieadviseur schrijft de studenten in voor de vakken. Tom geeft aan dat het harmoniseren op de korte termijn ook niet haalbaar is, maar op de lange termijn wel. Psychologie heeft op dit moment een aanmeldperiode van drie weken, terwijl andere studies twee weken hebben. Misschien zouden andere studies naar een aanmeldperiode van drie weken kunnen. Over dit discussiepunt zal volgende week een standpunt ingenomen worden wanneer er meer duidelijkheid is over wat de gang van zaken bij Psychologie is. Gaby zal de vakaanmelding van Psychologie op een rijtje zetten. Discussiepunt 2: De FSR FMG adviseert tegen de in gebruik name van DataNose binnen de FMG mits dit de vrijheid voor studenten ontneemt om de eigen onderwijstijden in te delen. Het is de Raad niet helemaal duidelijk wat DataNose precies inhoudt. Het is een programma dat de roosters van de UvA combineert met SIS. Aan het einde van de aanmeldingsperiode maakt dit programma er een rooster van, studenten kunnen dan dus niet meer de eigen werkgroeptijden kiezen. Het is onduidelijk hoe het gaat wanneer vakken vol zitten. De Decaan heeft tijdens het AO aangegeven dat DataNose er in ieder geval gaat komen. Het first come, first serve valt dan weg. Het first come, first serve is al een tijd een probleem, het vraagt veel van SIS. Het is belangrijk na te denken over een eerlijk systeem. Bij de OC s van SW en POWL wordt nagevraagd of er evaluaties zijn van first come, first serve, zodat er een beter beeld geschetst kan worden van wat dit precies inhoudt en waar de pijnpunten zitten. Gaby geeft aan dat Tariq bezig is alle mogelijkheden betreft vakaanmelding te bekijken. Tom zal contact met hem opnemen. Jasper neemt contact op met FNWI over DataNose. Hier komt volgende week een stuk over. Over twee weken, voor het OV, moet er duidelijkheid zijn. Eline voegt alles samen. Discussiepunt 3: De FSR FMG neemt het advies aangaande actief, aangebodgericht diplomeren over. Gaby geeft aan dat het automatisch diplomeren voornamelijk met rendement te maken heeft. Een voordeel van automatisch diplomeren zou zijn dat studenten het nu niet zelf hoeven aan te vragen. Het argument wat hiervoor gegeven werd was dat studenten het aanvragen van een diploma als lastig ervaren. Men geeft aan dat het aanvragen van een diploma in de praktijk niet zo moeilijk blijkt. Gaby gaat na wat het antwoord op het CSR advies is geweest. Daarna kan er hierover een standpunt ingenomen worden. Er is een pilot geweest voor automatisch diplomeren bij CW, Tom gaat daar de evaluatie van vragen. Tom zal ook bij Els navragen hoe het decanaat in deze situatie staat. 13. OV cyclus Vandaag heeft het AO plaatsgevonden. Alle vragen die eerder ingestuurd waren, zijn gesteld. Iedereen kan de notulen doorlezen voor de antwoorden.

5 14. WVTTK Niets. 15. Rondvraag en sluiting Volgende week donderdag is het FMG-feest! Actielijst : Iedereen stuurt de OC-notulen en de OC-adviezen over de OER en door aan Dewi : Iedereen hangt de Muurkrant op zijn/haar locatie en koppelt dit terug aan Pim : Gaby zet de vakaanmelding van Psychologie op een rijtje : Jasper neemt contact op met FNWI over DataNose : Bij de OC s van SW en POWL wordt nagevraagd of er evaluaties zijn van first come, first serve : Tom neemt contact op met Tariq over alle mogelijkheden betreft vakaanmelding :Gaby gaat na wat het antwoord op het CSR advies over automatisch diplomeren is :Tom vraagt naar de evaluatie van de pilot van automatisch diplomeren bij CW :Tom vraagt na bij Els hoe het decanaat aankijkt tegen automatisch diplomeren. Pro memoriam: Relevante adviesaanvragen, de OV cyclus, de OV agenda en de OV notulen worden ook g d aan de SV s en OC s. Iedereen die ideeën heeft over het PR event aan het einde van het jaar kan deze aandragen. Iedereen houdt nieuws over huisvesting in de gaten. Spel- en grammaticafouten worden vooraf g d aan de indiener van het agendastuk. Als er belangrijke meetings geweest zijn wordt hierover een update verstuurd per of een agendastuk over geschreven. Iedereen brengt Terugkoppeling docenten en feedback in bij de OER-OC-vergadering, vervolgens vormt de Raad in de PV een standpunt en dan kan het OER-team dit gaan verwerken.

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 26-03-2014, 18:00-20:00 uur. Locatie: BG 5 2.22. Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Gaby, Yinneke, Jasper, Guillaume, Lida, Wouter, Pim, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 09-04-2014, 18:00-20:00 uur. Locatie: BG 5 2.22. Aanwezig: Eline, Tessel, Dewi, Gaby, Yinneke, Jasper, Guillaume, Lida, Wouter, Jannick, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

1. Opening Tom opent de vergadering om 17:00 uur.

1. Opening Tom opent de vergadering om 17:00 uur. Notulen van de plenaire vergadering Locatie: BG5 2.29 Tijd en datum: 17:00-19:00, 29-10-2013. Aanwezig: Tom, Eline, Gaby, Wouter, Jasper, Dewi, Tessel, Jannick, Guillaume, Pim, Lida, Ewa en Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Jannick, Pim, Wouter, Gaby, Jasper, Yinneke, Pleuntje. Afwezig: Lida, Guillaume.

Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Jannick, Pim, Wouter, Gaby, Jasper, Yinneke, Pleuntje. Afwezig: Lida, Guillaume. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 15-01-2014, 18:00-20:00 uur Locatie: BG5 2.03 Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Jannick, Pim, Wouter, Gaby, Jasper, Yinneke, Pleuntje. Afwezig: Lida,

Nadere informatie

Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Wouter, Jannick, Pim, Yinneke, Gaby, Jasper, Lida, Pleuntje. Afwezig: Guillaume.

Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Wouter, Jannick, Pim, Yinneke, Gaby, Jasper, Lida, Pleuntje. Afwezig: Guillaume. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 11-12-2013, 18:00-20:00 Locatie: BG 5 2.22 Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Wouter, Jannick, Pim, Yinneke, Gaby, Jasper, Lida, Pleuntje. Afwezig: Guillaume.

Nadere informatie

1. Opening Tom opent de vergadering om 17:15 uur. 2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld.

1. Opening Tom opent de vergadering om 17:15 uur. 2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 29-01-2014, 17:15-19:00 uur Locatie: BG 5 2.12 Aanwezig: Tom, Eline, Dewi, Tessel, Wouter, Gaby, Jasper, Lida, Guillaume, Yinneke, Sofie (gast), Pleuntje.

Nadere informatie

1. Opening Tom opent de vergadering om 17.45

1. Opening Tom opent de vergadering om 17.45 Notulen van de plenaire vergadering Locatie: REC-E 0.08 Tijd en datum: 17.45-19.45, 22-10-2013. Aanwezig: Tom, Eline, Gaby, Wouter, Jasper, Dewi, Tessel, Jannick, Guillaume, Pim, Lida, Ewa en Yinneke.

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Facultaire Studentenraad Maatschappij en Gedrag

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Facultaire Studentenraad Maatschappij en Gedrag Plenaire Vergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen 5 10 15 20 25 30 35 40 45 Dinsdag 10 september 2013 Plaats: BG5 2.03 Tijd: 17.30-19.30 Aanwezig: Tom, Wouter, Gaby, Jannick,

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Gamze, Kiza, Vincent, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Moataz.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Gamze, Kiza, Vincent, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Moataz. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 08-09-2014, 18:00-20:00 uur Locatie: REC-C 2.04 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Gamze, Kiza, Vincent, Melvin, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering

Notulen van de plenaire vergadering Nieuwe Doelenstraat 15 1012 CP Amsterdam (020) 525 6347 fmg@studentenraad.nl studentenraad.nl/fmg Notulen van de plenaire vergadering Locatie: REC-E 0.08 Tijd: 17.45-19.45 Datum: 24-09-2013 Aanwezig: Tom,

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Gamze, Vincent, Pleuntje. Afwezig: Guinevere, Martin, Melvin.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Gamze, Vincent, Pleuntje. Afwezig: Guinevere, Martin, Melvin. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 02-10-2014, 13:00-15:00 uur Locatie: REC-B 2.08 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Gamze, Vincent, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen 5 10 Datum en tijd: 17-09-2014, 15:00-17:00 uur. Locatie: REC-B 2.08 Aanwezig: Edward de Haan, Els van Drimmelen,

Nadere informatie

Jaarverslag 2013-2014

Jaarverslag 2013-2014 Nieuwe Doelenstraat 15 1012 CP Amsterdam (020) 525 6347 fmg@studentenraad.nl studentenraad.nl/fmg Jaarverslag 2013-2014 Dit document bevat het jaarverslag van de Facultaire Studentenraad der Maatschappij-

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Martin, Pleuntje. Afwezig: Cathelijne.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Martin, Pleuntje. Afwezig: Cathelijne. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 20-11-2014, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 2.07 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Martin, Pleuntje.

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Moataz, Martin, Cathelijne.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Moataz, Martin, Cathelijne. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 30-10-2014, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-B 2.08 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen De notulen van de PV van 15 september worden volgende week vastgesteld.

2. Vaststellen notulen De notulen van de PV van 15 september worden volgende week vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 22-09-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-B 1.02 Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Yoren, Malika, Kilian, Pleuntje. 1. Opening

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Iris K., Yoren, Malika, Lilith (gast), Pleuntje. Afwezig: Kevin.

Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Iris K., Yoren, Malika, Lilith (gast), Pleuntje. Afwezig: Kevin. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 17-11-2015, 13:00-15:00 uur Locatie: REC-B 1.02 Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Iris K., Yoren, Malika, Lilith

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Kevin, Gamze, Martin, Vincent.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Kevin, Gamze, Martin, Vincent. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 09-10-2014, 13:00-15:00 uur Locatie: OMHP BK.01 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Kevin,

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Pleuntje. Afwezig: Iris K., Yoren, Malika.

Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Pleuntje. Afwezig: Iris K., Yoren, Malika. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 27-10-2015, 13:00-15:00 uur Locatie: REC-B 3.05 Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Pleuntje. Afwezig: Iris

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Yoren, Malika, Kilian, Pleuntje.

Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Yoren, Malika, Kilian, Pleuntje. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 29-09-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 1.06 Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Yoren, Malika, Kilian, Pleuntje. 1. Opening

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Martin, Cathelijne, Pleuntje. Afwezig: Melvin.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Martin, Cathelijne, Pleuntje. Afwezig: Melvin. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 27-11-2014, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-B 2.03 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Martin, Cathelijne,

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Kevin, Brendon, Tiffany, Baukje, Malika, Iris K., Iris B., Jiska, Yoren, Pleuntje. Afwezig: Kilian, Dana.

Aanwezig: Lina, Kevin, Brendon, Tiffany, Baukje, Malika, Iris K., Iris B., Jiska, Yoren, Pleuntje. Afwezig: Kilian, Dana. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 05-01-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C 2.07 Aanwezig: Lina, Kevin, Brendon, Tiffany, Baukje, Malika, Iris K., Iris B., Jiska, Yoren, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen 5 10 15 20 25 30 35 40 45 Datum en tijd: 16-09-2015, 14:00-16:00 uur. Locatie: REC-B 2.01 Aanwezig: Eric

Nadere informatie

6. Vaststellen agenda Bij WVTTK wordt een update over de begroting van de UvA gegeven. De agenda wordt vastgesteld.

6. Vaststellen agenda Bij WVTTK wordt een update over de begroting van de UvA gegeven. De agenda wordt vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 08-09-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 1.06 Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Kilian, Yoren, Pleuntje. Afwezig: Kevin, Malika

Nadere informatie

: Lina verstuurt de brief van Iris en Yoren over curricula.

: Lina verstuurt de brief van Iris en Yoren over curricula. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 08-12-2015, 13:00-15:00 uur Locatie: REC-B 3.11 Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Kilian, Dana, Iris B., Yoren, Malika, Pleuntje. Afwezig: Iris

Nadere informatie

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen 5 10 15 20 25 30 35 40 45 Datum en tijd: 12-11-2014, 15:00-17:00 uur. Locatie: REC-B 2.08 Aanwezig: Edward

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening en vaststellen agenda Hannah opent de agenda om 17: Vaststellen notulen

Agenda. 1. Opening en vaststellen agenda Hannah opent de agenda om 17: Vaststellen notulen Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Contactpersoon E-mail Maandag, 31 augustus 2015 17:30 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Hannah van

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Pleuntje. Afwezig: Eelkje, Gamze.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Pleuntje. Afwezig: Eelkje, Gamze. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 11-06-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 2.07 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Conceptnotulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [10 september 2014]

Conceptnotulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [10 september 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 csr@studentenraad.nl Conceptnotulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [10 september 2014] Aanwezig: Tariq Sewbaransingh,

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen OV Conceptnotulen 28/09/2015 en de PV notulen van 07/10/2015 en 15/10/2015 worden vastgesteld zonder wijzigingen.

2. Vaststellen notulen OV Conceptnotulen 28/09/2015 en de PV notulen van 07/10/2015 en 15/10/2015 worden vastgesteld zonder wijzigingen. Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Contactpersoon E-mail 1 2 3 4 5 6 Maandag, 26 oktober 2015 20:00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01

Nadere informatie

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Woensdag 28 September 2012, P.C. Hoofthuis 3.02, 15:00 uur

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Woensdag 28 September 2012, P.C. Hoofthuis 3.02, 15:00 uur Notulen Plenaire Vergadering FSR-FGw Woensdag 28 September 2012, P.C. Hoofthuis 3.02, 15:00 uur Aanwezig: Esther Crabbendam, Selma Broeder, Laura Fisscher,, Ramses Walon, Jaap Oosterwijk, Juliane Homann,

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Martin, Rick, Moataz, Pleuntje. Afwezig: Swiss, Caesar.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Martin, Rick, Moataz, Pleuntje. Afwezig: Swiss, Caesar. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 25-06-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 2.04 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Martin, Rick, Moataz, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Notulen PV 7 mei 2018

Notulen PV 7 mei 2018 Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fsr-fgw@uva.nl studentenraad.nl/fgw Notulen PV mei 0 Elisa Janssen, Melle Koletzki, Eva Nivard, Roeland Voorbergen, Wouter Hoevers, Annie de Jong, Emma Kat, Michele Aanwezig

Nadere informatie

4. Mededelingen Er is geen quorum vandaag, veel raadsleden zijn afwezig i.v.m. andere verplichtingen.

4. Mededelingen Er is geen quorum vandaag, veel raadsleden zijn afwezig i.v.m. andere verplichtingen. Notulen van de plenaire vergadering (24) Datum en tijd: 19 februari 2019, 15:00-17:00 Locatie: B2.11 Aanwezig FSR FMG 18/ 19: Rinke Ploeger, Evi de Rover, Bibi van de Laar, Freek Wallagh, Daniël Ellis,

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Caesar, Pleuntje. Afwezig: Martin.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Caesar, Pleuntje. Afwezig: Martin. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 18-06-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-B 2.11 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Caesar, Pleuntje.

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen Er is een zin aangepast over de topsportregeling en over de conceptversie van de GV. De notulen van zijn vastgesteld.

2. Vaststellen notulen Er is een zin aangepast over de topsportregeling en over de conceptversie van de GV. De notulen van zijn vastgesteld. Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Contactpersoon E-mail Maandag, 7 september 2015 17:30 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Hannah van

Nadere informatie

Dinsdag, 2 februari :00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01. Hannah van Kolfschooten.

Dinsdag, 2 februari :00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01. Hannah van Kolfschooten. Oudemanhui 1012 CN A (020) fdr@studen studentenr Datum Tijd Dinsdag, 2 februari 2016 18:00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Contactpersoon Hannah van Kolfschooten 1 2 3 4 5 6 7 8 E-mail fsr-fdr@uva.nl Aanwezig:

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [2 april 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [2 april 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [2 april 2014] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Izi Hitimana, Jessica Endert,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.04

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 19-01-2015, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Aanwezig: Tiffany, Lina, Kevin, Yoren, Iris K., Jiska, Baukje, Iris B., Brendon, Racquelle, Malika, Dana

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 19 juni 2013 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Jet van Genuchten, Joeri van Mil, Farah Meeuse Slahouaoui, Zilla Lupina, Rik van den Hoven,

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon. Afwezig: Malika, Roos, Tiffany.

Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon. Afwezig: Malika, Roos, Tiffany. Notulen van de plenaire vergadering (23) Datum en tijd: 24-02-2016, 17:00-19:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon. Afwezig:

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [26 maart 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [26 maart 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [26 maart 2014] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Izi Hitimana, Jessica Endert,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post. 3. Actielijst. 4. Vaststellen notulen

Agenda. 1. Opening. 2. Post. 3. Actielijst. 4. Vaststellen notulen Spuistraat VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw - 0- Gunnar de Haan, Astrid Zwinkels, Alex Tess Rutten, Sophie van

Nadere informatie

Malou heeft g d: 1. Opening Voorzitter Wibek opent de vergadering om 18:01.

Malou heeft g d: 1. Opening Voorzitter Wibek opent de vergadering om 18:01. Vergadering PV 14 mei 2019 Tijd 18:00 Voorzitter Willemijn Beks Aanwezig Willemijn Beks (Wibek), Nina Wagenaar, Feline Lindeboom, Martijn Brehm, Casper van Eijden, Simon Wittkamp, Yoshua Maas, Malou Sprinkhuizen,

Nadere informatie

Conceptnotulen PV 6 november 2017

Conceptnotulen PV 6 november 2017 Spuistraat VB Amsterdam (0) fsr-fgw@uva.nl studentenraad.nl/fgw Conceptnotulen PV november Aanwezig Afwezig Bauke Kok, Elisa Janssen, Saskia Haverkamp, Rachel Meijers, Eva Nivard, Melle Koletzki, Wouter

Nadere informatie

de Vries, Casper Colenbrander.

de Vries, Casper Colenbrander. Notulen van de plenaire vergadering (22) Datum en tijd: 5 februari 2019, 15:00-17:00 Locatie: B2.11 Aanwezig FSR FMG 18/ 19: Antonie van Hulst, Rinke Ploeger, Christian Manuputty, Evi de Rover, Bibi van

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld zonder wijzigingen.

2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld zonder wijzigingen. Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Dinsdag, 19 januari 2016 17:00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Contactpersoon E-mail Hannah van

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad 17 juni 2015

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad 17 juni 2015 Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 csr@studentenraad.nl studentenraad.nl/csr Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad 17 juni 2015 Aanwezig Afwezig Gast -

Nadere informatie

Notulen 17 juni 2015 PV FSR

Notulen 17 juni 2015 PV FSR Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Notulen juni 0 PV FSR Bert van Laar, Anne Louise Schotel, Susanne Schotanus, Gunnar de Haan, Tom Lotten, Liza Saris

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Guinevere, Eelkje, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Gamze, Pleuntje. Afwezig: Wibe.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Guinevere, Eelkje, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Gamze, Pleuntje. Afwezig: Wibe. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 04-06-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-B 2.08 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Guinevere, Eelkje, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Gamze, Pleuntje.

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld zonder wijzigingen.

2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld zonder wijzigingen. Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Dinsdag, 29 maart 2016 18:00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Contactpersoon E-mail 1 2 3 4 5 6

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 31 oktober 2012 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Joeri van Mil, Jaco van der Veen, Jet van Genuchten, Alex Hartveld, Sam Quax, Farah Meeuse

Nadere informatie

Aanwezig: Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Dana, Tiffany, Malika, Lina, Iris K., Kilian. Afwezig: Yoren.

Aanwezig: Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Dana, Tiffany, Malika, Lina, Iris K., Kilian. Afwezig: Yoren. Notulen van de plenaire vergadering (30) Datum en tijd: 26-04-2016, 13:00-15:00 uur. Locatie: REC-C3.01 Aanwezig: Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Dana, Tiffany, Malika, Lina, Iris K., Kilian.

Nadere informatie

Jaarverslag 2012-2013

Jaarverslag 2012-2013 Jaarverslag 2012-2013 Beste lezer, Voor u ligt het jaarverslag van de Facultaire Studentenraad der Maatschappij- en Gedragswetenschappen (FSR FMG) over het academisch jaar 2012-2013. Het was vanaf het

Nadere informatie

Aanwezig: Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Tiffany, Malika, Brendon, Kilian. Afwezig: Roos, Lina.

Aanwezig: Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Tiffany, Malika, Brendon, Kilian. Afwezig: Roos, Lina. Notulen van de plenaire vergadering (28) Datum en tijd: 05-04-2016, 13:00-15:00 uur. Locatie: REC-C3.01 Aanwezig: Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Tiffany, Malika, Brendon, Kilian.

Nadere informatie

Aanwezig: Kevin, Iris B., Dana, Ernst, Brendon, Jiska, Iris K., Yoren, Malika, Lina, Racquelle, Baukje Afwezig: Tiffany, Kilian

Aanwezig: Kevin, Iris B., Dana, Ernst, Brendon, Jiska, Iris K., Yoren, Malika, Lina, Racquelle, Baukje Afwezig: Tiffany, Kilian Notulen van de plenaire vergadering (20) Datum en tijd: 26-01-2015, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.07 Aanwezig: Kevin, Iris B., Dana, Ernst, Brendon, Jiska, Iris K., Yoren, Malika, Lina, Racquelle, Baukje

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Dana, Jiska, Iris K., Kevin, Tiffany, Baukje, Racquelle, Brendon, Iris B. Afwezig: Kilian, Malika, Yoren

Aanwezig: Lina, Dana, Jiska, Iris K., Kevin, Tiffany, Baukje, Racquelle, Brendon, Iris B. Afwezig: Kilian, Malika, Yoren Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 12-01-2015, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Aanwezig: Lina, Dana, Jiska, Iris K., Kevin, Tiffany, Baukje, Racquelle, Brendon, Iris B. Afwezig: Kilian,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [29 januari 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [29 januari 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [29 januari 2014] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Jessica Endert, Bart Mulders,

Nadere informatie

Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw 24-01-29

Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw 24-01-29 Spuistraat VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Gast Notulist Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw -0- Gunnar de Haan, Keje Boersma, Sophie van Weeren,

Nadere informatie

Afwezig: Eva Verschuur, Ilvy van der Steen, Sophie van Gentevoort, Dirkje Schoon, Sam Selling.

Afwezig: Eva Verschuur, Ilvy van der Steen, Sophie van Gentevoort, Dirkje Schoon, Sam Selling. Notulen van de plenaire vergadering (31) Datum en tijd: 13 april 2017 11:00-13:00 Locatie: Raadskamer Aanwezig: Aldert van Dam, Jorrit Kruithof, Isene Boudrie, Racquelle Bannink, Sacha Palies, Farah Ouazizi,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [11 juni 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [11 juni 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [11 juni 2014] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Izi Hitimana, Bart Mulders,

Nadere informatie

3. Binnengekomen post - Campusoverleg. 18 januari Mathijs en Nina gaan. Iedereen van huisvesting moet de datumprikker invullen.

3. Binnengekomen post - Campusoverleg. 18 januari Mathijs en Nina gaan. Iedereen van huisvesting moet de datumprikker invullen. 1 2 Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Dinsdag, 12 januari 2016 18:00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Contactpersoon Hannah van Kolfschooten

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Vaststellen notulen

Agenda. 1. Opening. 2. Vaststellen notulen Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Conceptnotulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw september 0 Gunnar de Haan, Susanne Schotanus, Anne Louise

Nadere informatie

Facultaire Studentenraad studentenraad.nl/fnwi ~

Facultaire Studentenraad studentenraad.nl/fnwi ~ Vergadering PV 15 maart 2016 Tijd 18.00 Voorzitter Micha de Groot Aanwezig Micha de Groot, Catharina de Weerd, Sybrig Smit, Tycho van der Ouderaa, Johnny Vogel, Reimer van den Hoek, Ya gel Schoonderbeek,

Nadere informatie

Notulen PV 28 februari 2019 Aanwezig

Notulen PV 28 februari 2019 Aanwezig Spuistraat 134 1012 VB Amsterdam (020) 525 3278 fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Notulen PV 28 februari 2019 Aanwezig Afwezig Gast Notulist Tjibbe Valkenburg, Nuria Zantman, Thirza Tiel, Roeland

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 19 september 2012 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Joeri van Mil, Jet van Genuchten, Farah Meeuse Slahouaoui, Sascha Korzec, Zilla Lupina,

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 20 februari 2013 Aanwezig: Jet van Genuchten, Joeri van Mil, Jaco van der Veen, Farah Meeuse Slahouaoui, Nick de Rooij, Sophia Zeeff, Rik van

Nadere informatie

Notulen PV 6 december 2018 Aanwezig

Notulen PV 6 december 2018 Aanwezig Spuistraat 134 1012 VB Amsterdam (020) 525 3278 fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Notulen PV 6 december 2018 Aanwezig Afwezig Gast Notulist Tjibbe Valkenburg, Loekie van Dinther, Roeland Voorbergen,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Actielijst

Agenda. 1. Opening. 2. Actielijst Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Gast Notulist Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw 0-0- 0 Gunnar de Haan, Anne Louise Schotel, Bert

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit Meibergdreef AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, oktober 0 Jim Determeijer, Lydia Schonewille, Jason Biemond,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [21 mei 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [21 mei 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [21 mei 2014] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Izi Hitimana, Jessica Endert,

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen Er is vandaag geen tijd voor het vaststellen van de notulen.

2. Vaststellen notulen Er is vandaag geen tijd voor het vaststellen van de notulen. Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Contactpersoon E-mail 1 2 3 4 5 6 Woensdag, 14 oktober 2015 17:15 uur aanvang Locatie OMHP A2.01

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit Meibergdreef 0 AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Afwezig Gast - Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, mei 0 Joyce Veld (voorzitter), Claudia

Nadere informatie

Thijs Barendrecht, Mitchel Sluis, Geertje Hulzebos, Mark Dzoljic, Iris Kingma, Javier Koole, Clarie Duin, Marnix Gerding.

Thijs Barendrecht, Mitchel Sluis, Geertje Hulzebos, Mark Dzoljic, Iris Kingma, Javier Koole, Clarie Duin, Marnix Gerding. Notulen van de Overleg Vergadering (OV) van de FSR FMG met de decaan Facultaire Studentenraad Maatschappij- en Gedragswetenschappen Datum en tijd: 28-11-2017 10:00-12:00 Locatie: REC-C6.00 Aanwezig faculteitsbestuur/-bureau:

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (14) Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK 3.50

Notulen van de plenaire vergadering (14) Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK 3.50 Notulen van de plenaire vergadering (14) Datum en tijd: 09-12-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK 3.50 Aanwezig: Aldert van Dam, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing Gagliardi, Isene Boudrie, Ilvy van

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (4) Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-E 0.22

Notulen van de plenaire vergadering (4) Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-E 0.22 Notulen van de plenaire vergadering (4) Datum en tijd: 29-09-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-E 0.22 Aanwezig: Aldert van Dam, Sam Selling, Sacha Palies, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing Gagliardi,

Nadere informatie

Hannah opent de vergadering om 17:56 Agendapunt transparantie wordt verplaatst naar volgende week

Hannah opent de vergadering om 17:56 Agendapunt transparantie wordt verplaatst naar volgende week Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Contactpersoon E-mail 1 2 3 4 5 6 Woensdag, 30 september 2015 17:45 uur aanvang Locatie OMHP A2.03

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen PV 18 De notulen van 7 januari 2019 zijn met een aantal wijzigingen vastgesteld.

2. Vaststellen notulen PV 18 De notulen van 7 januari 2019 zijn met een aantal wijzigingen vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering (19) Datum en tijd: 14 januari 2019, 17:00-19:00 Locatie: C1.05 Aanwezig FSR FMG 18/ 19: Antonie van Hulst, Marie de Vries, Rinke Ploeger, Casper Colenbrander, Christian

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (1) Datum en tijd: , 19:00-21:00 uur. Locatie: REC-C2.01

Notulen van de plenaire vergadering (1) Datum en tijd: , 19:00-21:00 uur. Locatie: REC-C2.01 Notulen van de plenaire vergadering (1) Datum en tijd: 07-09-2016, 19:00-21:00 uur. Locatie: REC-C2.01 Aanwezig FSR '16-'17: Aldert van Dam, Sam Selling, Sacha Palies, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing

Nadere informatie

Om 17.10 opent De Haan de vergadering.

Om 17.10 opent De Haan de vergadering. Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Notulen PV FSR FGw september 0 Paul Heinemans, Lisa Koks, Anne Louise Schotel, Gunnar de Haan, Tom Lotten, Roos

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [20 november 2013]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [20 november 2013] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [20 november 2013] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Bart Mulders, Jessica

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening en vaststellen agenda Hannah opent de vergadering om 18: Vaststellen notulen. Er zijn geen aanmerkingen op de notulen.

Agenda. 1. Opening en vaststellen agenda Hannah opent de vergadering om 18: Vaststellen notulen. Er zijn geen aanmerkingen op de notulen. Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Dinsdag, 19 april 2016 18:30 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Contactpersoon E-mail 1 2 3 4 5 6

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [20 augustus 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [20 augustus 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [20 augustus 2014] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Izi Hitimana, Bart Mulders, Jessica

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit Meibergdreef 1 1 AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Afwezig Gast Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, juli 01 Daan Zilver (voorzitter), Anna

Nadere informatie

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen 5 10 15 20 25 30 35 40 45 Datum en tijd: 21-01-2015, 15:00-17:00 uur. Locatie: REC-C 3.07 Aanwezig: Eric

Nadere informatie

Huidige procedures voor vakaanmelding

Huidige procedures voor vakaanmelding College van Bestuur Spui 21 (Maagdenhuis) 1012 WX Amsterdam Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 csr@studentenraad.nl studentenraad.nl/csr Datum 24 februari 2014 Contactpersoon Bijlage(n)

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen PV 25 De notulen van 26 februari 2019 zijn met een paar wijzigingen vastgesteld.

2. Vaststellen notulen PV 25 De notulen van 26 februari 2019 zijn met een paar wijzigingen vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering (26) Datum en tijd: 5 maart 2019, 15:00-17:00 Locatie: B2.11 Aanwezig FSR FMG 18/ 19: Rinke Ploeger, Evi de Rover, Bibi van de Laar, Freek Wallagh, Casper Colenbrander,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [22 januari 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [22 januari 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [22 januari 2014] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Jessica Endert, Bart Mulders,

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 13 maart 2013 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Jet van Genuchten, Joeri van Mil, Jaco van der Veen, Sam Quax, Sophia Zeeff, Nick de Rooij,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Rondvraag

Agenda. 1. Opening. 2. Rondvraag Meibergdreef 0 AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Afwezig Gast - Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, juni 0 Joyce Veld (voorzitter), Annabelle

Nadere informatie

Facultaire Studentenraad studentenraad.nl/fnwi ~

Facultaire Studentenraad studentenraad.nl/fnwi ~ Vergadering PV 13 september 2016 Tijd 18.00 Voorzitter Esther de Boer Aanwezig Esther de Boer, Menno van Gameren, Tom Strengers, Noa Visser, Nick Nauta, Renske Grupstra, Karlijn Limpens, Susan Rigter,

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter Wibek opent de vergadering om 18: Notulen & Actielijst De notulen worden met enkele aanpassingen goedgekeurd.

1. Opening Voorzitter Wibek opent de vergadering om 18: Notulen & Actielijst De notulen worden met enkele aanpassingen goedgekeurd. Vergadering PV 19 februari 2018 Tijd 18:00 Voorzitter Willemijn Beks Aanwezig Willemijn Beks (Wibek), Casper van Eijden, Martijn Brehm, Malou Sprinkhuizen, Feline Lindeboom, Yoshua Maas, Nina Wagenaar,

Nadere informatie

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Vrijdag 5 Oktober 2012, PC Hoofthuis 5.37, uur

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Vrijdag 5 Oktober 2012, PC Hoofthuis 5.37, uur Notulen Plenaire Vergadering FSR-FGw Vrijdag 5 Oktober 2012, PC Hoofthuis 5.37, 15.00 uur Aanwezig: Esther Crabbendam, Selma Broeder, Laura Fischer (later), Ramses Walon, Jaap Oosterwijk, Maarten Koopmans,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [23 april 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [23 april 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [23 april 2014] Aanwezig: Cathelijne Kroon, Izi Hitimana, Jessica Endert, Bart

Nadere informatie

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Vrijdag 9 November, P.C. Hoofthuis 1.14, 13:00 uur

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Vrijdag 9 November, P.C. Hoofthuis 1.14, 13:00 uur Notulen Plenaire Vergadering FSR-FGw Vrijdag 9 November, P.C. Hoofthuis 1.14, 13:00 uur Aanwezig: Selma Broeder (tech.voorz), Freek Ronner, Lizzy Entjes, Rik van den Hoven, Jaap Oosterwijk, Ramses Walon,

Nadere informatie

3. Vaststellen notulen PV 4 Na een aantal kleine wijzigingen zijn de notulen vastgesteld.

3. Vaststellen notulen PV 4 Na een aantal kleine wijzigingen zijn de notulen vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering (5) Datum en tijd: 06-10-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK B0.88 Aanwezig: Aldert van Dam, Sam Selling, Sacha Palies, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing Gagliardi,

Nadere informatie

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Vrijdag 30 November, P.C. Hoofthuis K 05, 13:00 uur

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Vrijdag 30 November, P.C. Hoofthuis K 05, 13:00 uur Notulen Plenaire Vergadering FSR-FGw Vrijdag 30 November, P.C. Hoofthuis K 05, 13:00 uur Aanwezig: Esther Crabbendam (voorzitter) Selma Broeder, Laura Fischer, Freek Ronner, Rik van den Hoven, Joris van

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit Meibergdreef AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Afwezig Gast - Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, juli 0 Joyce Veld (voorzitter), Annabelle

Nadere informatie

Isene Boudrie, Sophie van Gentevoort.

Isene Boudrie, Sophie van Gentevoort. 5 10 Notulen van de Overleg Vergadering (OV) van de FSR FMG met de decaan Facultaire Studentenraad Maatschappij- en Gedragswetenschappen Datum en tijd: 19-06-2017, 13:00-15:00 uur Locatie: REC-B2.06 Aanwezig

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Malika, Tiffany. Afwezig: Roos.

Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Malika, Tiffany. Afwezig: Roos. Notulen van de plenaire vergadering (25) Datum en tijd: 09-03-2016, 17:00-19:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Malika,

Nadere informatie