Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Jannick, Pim, Wouter, Gaby, Jasper, Yinneke, Pleuntje. Afwezig: Lida, Guillaume.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Jannick, Pim, Wouter, Gaby, Jasper, Yinneke, Pleuntje. Afwezig: Lida, Guillaume."

Transcriptie

1 Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur Locatie: BG Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Jannick, Pim, Wouter, Gaby, Jasper, Yinneke, Pleuntje. Afwezig: Lida, Guillaume. 1. Opening Tom opent de vergadering om 18:00 uur. 2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld. 3. Actielijst : Jannick stelt een mail op over de webcolleges die iedereen naar zijn/haar SV kan doorsturen : Iedereen leest zijn/haar stukje op de website uit de campagnetijd na en kijkt wat er nog kan worden opgepakt : Eline schrijft een agendastuk over de evaluatiedag : Wouter zoekt contact met Els over de begroting. Pro memoriam: Relevante adviesaanvragen, de OV cyclus, de OV agenda en de OV notulen worden ook g d aan de SV s en OC s. Iedereen die ideeën heeft over het PR event aan het einde van het jaar kan deze aandragen. Iedereen houdt nieuws over huisvesting in de gaten. Spel- en grammaticafouten worden vooraf g d aan de indiener van het agendastuk. Als er belangrijke meetings geweest zijn wordt hierover een update verstuurd per of een agendastuk over geschreven. 4. Mededelingen Tom: - De uitnodigingen voor de Nieuwjaarsborrel zijn verstuurd. De uitnodiging staat ook op Facebook. Denk er allemaal aan een studievriend mee te nemen. - Het OWI-overleg en het AO zijn achter de rug. De notulen zijn aan iedereen rondg d, kijk hier goed naar in voorbereiding op het OV. - CSR agenda. Volgende week heeft de CSR een artikel 24 overleg. PPLE en huisvesting zullen besproken worden met het CvB, dit kan interessant zijn voor de dossiers. Het overleg is aanstaande dinsdag van 14:00-16:00 uur. Eline - De data voor alle borrels en activiteiten zijn geprikt, deze kan iedereen terugvinden in de mail. - Voor de duidelijkheid: de Nieuwjaarsborrel met de Decaan is op 21 januari en de Nieuwjaarsborrel met alleen de Raad is op 24 januari. De laatste is in de FSR-kamer.

2 Gaby - Heeft bij de CSR een Googledrive-bestand voor contactinformatie voor alle medezeggenschappers gemaakt. Het is een overzicht van wie zich binnen elke Raad bezig houdt met welk dossier. De CSR is bijna klaar met invullen, daarna wordt het bestand doorg d. 5. Update commissies V&O Heeft gebrainstormd over een SVOC-dag en een PR-actie rondom Valentijnsdag. O&O Is druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het AO en het OWI-overleg. 6. Update afgevaardigde De CSR is weer hard aan de slag met zijn dossiers. Zo wordt nu het kiesreglement stevig onder handen genomen. Verder is ook aanbodgericht diplomeren nog een dossier dat speelt, er is onlangs een brief van de FSR FNWI ontvangen met veel vragen hierover. Deze vragen zullen als basis dienen voor een ongevraagd advies. Daarnaast is er ook een UvA / HvA studentenpanel opgezet door het College van Bestuur. Hier heeft de CSR niet direct veel mee te maken, maar het is belangrijk goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom dit panel, er zijn nu al 1300 aanmeldingen! Gaby zal zelf plaats nemen in de Begeleidingsgroep Studentenpanel. De commissie O&O heeft er twee nieuwe dossiers bij: MOOCs en Digitaal Toetsen. Verder is er volgende week een artikel 24 overleg, het is een soort OV maar er wordt ook een soort evaluatie gehouden over de werkwijze van de CSR en het CvB algemeen. Zo zullen zowel de Rector als Sam een toespraak geven, en presenteert het CvB een nieuw document namelijk "the Corporate Story". Verder staat het instellingsplan op de agenda, en heeft de CSR ook Huisvesting geagendeerd waar vragen gesteld zullen worden over vooral de 2e grote collegezaal. Ook PPLE zal besproken worden waar om een update van het CvB gevraagd zal worden en er zullen ook een aantal vragen over onder andere de doorstroommogelijkheden naar masters gesteld worden. Verder is vorige week ook de Dies Natalis geweest waar de Docent van het Jaar prijs is uitgereikt. Het was een groot succes en ook het Hooglerarendiner was een bijzondere ervaring. Tot slot heeft de CSR ook de begroting voor het Evaluatieweekend vastgesteld. 7. SVOC update Iedereen heeft de mails over participatie en webcolleges doorgestuurd naar de OC s. Bij de OC-vergadering van Wouter was een beleidsmedewerker van sociale wetenschapper aanwezig, deze heeft uitleg gegeven over hoe het proces rondom BSA in zijn werk gaat. Wouter gaat het advies van de Raad aan de Decaan aan hen doorsturen. Er is ook gesproken over curriculumherziening en webcolleges. Verder gaat Wouter het kerstpakket nog langsbrengen bij zijn SV. Eline heeft haar OC het BSA-advies en een update over waar de FSR nu mee bezig is gestuurd. Bij hen staat webcolleges en numerus fixus op de agenda. Voor de OC-vergadering van Tom staan participatie en webcolleges op de agenda. Dinsdag heeft Tom Fv-FMG vergadering. Daar gaan ze het hebben over internationalisering.

3 8. Vaststellen agenda Het spoedstuk Nieuwjaarsborrel wordt na de Campagnepunten behandeld. De agenda wordt vastgesteld. 9. BSA brieven In de BSA-brieven stonden veel fouten en vreemde termen. Lida heeft hier een brief over geschreven. Nu moet de keuze gemaakt worden of deze in de vorm van een ongevraagd advies of een verstuurd gaat worden. Discussiepunt 1: De FSR zal ongevraagd advies uitbrengen over de BSA brieven. De voordelen van een ongevraagd advies uitbrengen over de brieven zijn dat de BSA-brieven dan serieuzer worden genomen en dat de brief die Lida geschreven heeft serieuzer wordt genomen, want er moet hier dan op gereageerd worden. Een nadeel is dat er voor gewaakt moet worden dat er niet te veel ongevraagde adviezen gestuurd worden. Het is de taak van de Raad advies te geven en dit jaar zijn er nog niet veel adviezen gestuurd. Het is ook een te grote brief om in een mail te versturen. Het enige is dat de Decaan hier niet over gaat, maar hij is wel de contactpersoon van de Raad dus hij zal dit dan doorspelen naar de juiste persoon. De Raad besluit een ongevraagd advies uit te brengen over de BSA-brieven. Discussiepunt 2: Missen er onderdelen in de brief? De Raad heeft nog niet van elke opleiding de brieven ontvangen. Lida heeft haar brief gebaseerd op de BSA-brieven van Psychologie en Communicatiewetenschappen. Het is beter een deadline te stellen voor wanneer de brieven in orde moeten zijn, en dat de Raad daarna alle brieven bekijkt. Het is beter spellings- en tekstuele fouten niet in het advies te betrekken, dit is niet de taak van de FSR. Het zou wel aan Els g d kunnen worden. Verder zou er wat meer ingegaan kunnen worden op wat de consequenties en vervolgstappen zijn. Discussiepunt 3: Zijn de aangedragen punten goed onderbouwd? De brief van Lida moet wat formeler en, op sommige plekken, wat minder aanvallend gemaakt worden nu het een ongevraagd advies wordt. Discussiepunt 4: Is de brief klaar om verstuurd te worden? De brief is nog niet helemaal klaar. Volgende week wordt het nogmaals behandeld in de PV. 10. Campagnestandpunten In de campagnetijd is er nagedacht hoe er stemmen geworven konden worden, nu zijn die ideeën niet allemaal opgepakt. De ideeën worden geïnventariseerd en er wordt gekeken of deze dit jaar nog opgepakt kunnen worden. Interdisciplinaire keuzevrijheid Vakken volgen bij andere studies mag wel, maar de inschrijfmomenten van de opleidingen verschillen. Van de inschrijfmomenten moet je dus wel op de hoogte zijn. De CSR houdt zich

4 op het moment ook bezig met harmonisatie van de inschrijfmomenten. De Raad zou zich kunnen richten op harmonisatie van inschrijfmomenten op de faculteit. De vraag is echter of SIS het aan zou kunnen dat studenten zich allemaal op een moment gaan aanmelden voor vakken. Wat in ieder geval verbeterd kan worden is de communicatie naar studenten toe, want de inschrijftermijnen zijn vaak onduidelijk en lastig te vinden op internet. Het is mogelijk dit dossier nog op te pakken dit jaar. Bij de CV zal geïnventariseerd worden of Lida of Guillaume interesse heeft. Terugkoppeling docenten en feedback Dit soort dingen moeten vastgelegd worden in de OER-en. Het is belangrijk dit te noemen in de OC-vergaderingen over OER-en. Iedereen gaat dit bij de OER-OC-vergadering inbrengen, vervolgens vormt de Raad in de PV een standpunt en dan kan het OER-team dit gaan verwerken. Tom en Dewi nemen dit dossier op zich. Verschillende werkgroepdocenten Tussen werkgroepen zijn er verschillen in beoordelingen en de manier van lesgeven. Gaby weet niet in hoeverre werkgroepdocenten worden geëvalueerd in UvA-Q, want daar zouden de verschillen dan zichtbaar moeten worden. Gaby gaat dit navragen. Het is ook goed hier een keer naar te vragen in een OWI-overleg. Verschillende werkgroepdocenten is mogelijk samen te nemen met het dossier participatie. De OC van Wouter heeft een keer een stuk geschreven over verschillende werkgroepvormen, hij zal dit doorsturen aan Lida. Er zal aan Lida gevraagd worden of zij dit dossier wil oppakken. Studieadviseurs Yinneke is dossierhouder van dit dossier. Vrijdag heeft Yinneke een afspraak met Farah, over de evaluatie van studieadviseurs die gehouden gaat worden. Studieadviseurs hebben aangegeven dat ze graag een evaluatie willen. De Rector heeft toegezegd dat de evaluatie centraal georganiseerd gaat worden, waarschijnlijk in de vorm van een enquête. De dossierhouders van de CSR zijn hier mee bezig. Openingstijden onderwijsbalies Bij REC komt er een super-onderwijsbalie die tot 20:00 uur open zal zijn, deze komt na de zomer. De superbalie wordt een soort van filter, en van daaruit worden studenten dan doorverwezen naar de balie van de eigen studie. Eline en Tom zullen dit dossier oppakken. Minder goed presterende studenten Er kan gekeken worden naar de hardheidsclausule. Openingstijden studieplekken

5 Yinneke is dossierhouder van dit dossier. Er wordt nu alleen gekeken naar extra studieplekken in de tentamentijd. De CSR heeft over de openingstijden van de studieplekken al een advies gestuurd. Yinneke zou kunnen kijken naar de openingstijden van locaties waar de FMG zit. 11. Vergaderstuk Nieuwjaarsborrel Er wordt een Nieuwjaarsborrel met alle Raden gepland. Discussiepunt 1: Wil de FSR mee doen aan een gezamenlijke Nieuwjaarsborrel? De Raad wil meedoen aan een gezamenlijke Nieuwjaarsborrel. Discussiepunt 2: Wil de FSR geld uitgeven aan een Nieuwjaarsborrel? De CSR legt 100, - in en de FSR-en 50, -. Komt deze 50, - uit de zak van de Raadsleden of gaat dit van het FSR-budget? De meningen zijn verdeeld. Aan de ene kant is het onduidelijk waar de 50, - per Raad aan besteed gaat worden, mensen zouden ook hun eigen bier kunnen betalen. Aan de andere kant is de borrel belangrijk voor het onderlinge contact tussen de FSR-en en de CSR, een budget van 50, - wordt dan als acceptabel gezien en zou uit het FSR-budget betaald kunnen worden. De locatie van de borrel is nog bekend, Crea is als optie genoemd. Er komt misschien ook een inhoudelijk tintje aan de borrel. De Raad besluit de borrel vanuit het FSR-budget te bekostigen. Discussiepunt 3: Welk budget spendeert de FSR aan de Nieuwjaarsborrel? Het budget wat de Raad beschikbaar stelt voor de Nieuwjaarsborrel is 50, OER-Masterclass Binnenkort start het OER- team met het OER-proces. TAQT biedt een OER-masterclass aan. De kosten voor deze cursus zijn 468, -, waar 2, - materiaalkosten per deelnemer bij komt. Discussiepunt 1: Wegen de kosten van de cursus op tegen de voordelen van de cursus? De cursus is vrij duur, maar het OER-proces is een van de belangrijkste dingen waar de Raad zich mee bezig houdt en binnen het OER-team is er weinig ervaring. Eline geeft aan dat zij, of een oud-raadslid, niet zo veel kennis kan bieden als zo n cursus. OER-en zijn moeilijk te lezen. Mogelijk kan er voor de cursus budget van de UvA gevraagd worden. De cursus kan als investering gezien worden voor later, de nieuwe Raad kan dan beter ingewerkt worden op het OER-proces. De cursus duurt een dag, dit is vrij lang. De vraag is of zo n lange cursus nodig is. Er kan nog gekeken worden naar alternatieve cursussen, maar TAQT geeft in ieder geval al een grote korting. FSR FGW zou graag met de Raad meedelen in de cursus, maar of TAQT hier mee akkoord gaat is nog niet duidelijk. Dit wordt uitgezocht. 13. OV-cyclus

6 Iedereen heeft de notulen van het AO en het OWI-overleg ontvangen in de mail. Alles wat relevant is kan teruggelezen worden. De dossierhouders bedenken wat de minimale en maximale toezegging is die ze willen krijgen. Op de agenda van de OV staan: huisvesting, BSA, tijdsplan OER, en PPLE. Eline wil de vragen die gesteld gaan worden tijdens het OV volgende week woensdag van iedereen binnen hebben, zodat duidelijk is wat er per onderwerp besproken gaat worden en tijdens de OV alleen de dossierhouders vragen stellen. De dossierhouders zouden ook een intern vergaderstuk kunnen maken. 14. WVTTK Niets. 15. Rondvraag en sluiting Wouter: Op 29 januari van 12:00-13:00 uur is er een interessant Bètabreak-debat op het Science Park. Actielijst : Eline schrijft een agendastuk over de evaluatiedag : Wouter brengt het kerstpakket langs bij zijn SV : Gaby vraagt na in hoeverre werkgroepdocenten worden geëvalueerd in UvA-Q : Wouter stuurt het OC-stuk over verschillende werkgroepvormen door aan Lida : Iedereen stuurt de vragen die tijdens het OV gesteld gaan worden voor woensdag op naar Eline. Pro memoriam: Relevante adviesaanvragen, de OV cyclus, de OV agenda en de OV notulen worden ook g d aan de SV s en OC s. Iedereen die ideeën heeft over het PR event aan het einde van het jaar kan deze aandragen. Iedereen houdt nieuws over huisvesting in de gaten. Spel- en grammaticafouten worden vooraf g d aan de indiener van het agendastuk. Als er belangrijke meetings geweest zijn wordt hierover een update verstuurd per of een agendastuk over geschreven. Iedereen brengt Terugkoppeling docenten en feedback in bij de OER-OC-vergadering, vervolgens vormt de Raad in de PV een standpunt en dan kan het OER-team dit gaan verwerken.

1. Opening Tom opent de vergadering om 17:15 uur. 2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld.

1. Opening Tom opent de vergadering om 17:15 uur. 2. Vaststellen notulen De notulen worden vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 29-01-2014, 17:15-19:00 uur Locatie: BG 5 2.12 Aanwezig: Tom, Eline, Dewi, Tessel, Wouter, Gaby, Jasper, Lida, Guillaume, Yinneke, Sofie (gast), Pleuntje.

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 26-03-2014, 18:00-20:00 uur. Locatie: BG 5 2.22. Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Gaby, Yinneke, Jasper, Guillaume, Lida, Wouter, Pim, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Wouter, Jannick, Pim, Yinneke, Gaby, Jasper, Lida, Pleuntje. Afwezig: Guillaume.

Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Wouter, Jannick, Pim, Yinneke, Gaby, Jasper, Lida, Pleuntje. Afwezig: Guillaume. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 11-12-2013, 18:00-20:00 Locatie: BG 5 2.22 Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Wouter, Jannick, Pim, Yinneke, Gaby, Jasper, Lida, Pleuntje. Afwezig: Guillaume.

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 02-04-2014, 18:00-20:00 uur. Locatie: BG 5 2.22. Aanwezig: Tom, Eline, Tessel, Dewi, Gaby, Yinneke, Jasper, Guillaume, Lida, Wouter, Pim, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 18:00-20:00 uur. Locatie: BG Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 09-04-2014, 18:00-20:00 uur. Locatie: BG 5 2.22. Aanwezig: Eline, Tessel, Dewi, Gaby, Yinneke, Jasper, Guillaume, Lida, Wouter, Jannick, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

1. Opening Tom opent de vergadering om 17:00 uur.

1. Opening Tom opent de vergadering om 17:00 uur. Notulen van de plenaire vergadering Locatie: BG5 2.29 Tijd en datum: 17:00-19:00, 29-10-2013. Aanwezig: Tom, Eline, Gaby, Wouter, Jasper, Dewi, Tessel, Jannick, Guillaume, Pim, Lida, Ewa en Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

1. Opening Tom opent de vergadering om 17.45

1. Opening Tom opent de vergadering om 17.45 Notulen van de plenaire vergadering Locatie: REC-E 0.08 Tijd en datum: 17.45-19.45, 22-10-2013. Aanwezig: Tom, Eline, Gaby, Wouter, Jasper, Dewi, Tessel, Jannick, Guillaume, Pim, Lida, Ewa en Yinneke.

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Facultaire Studentenraad Maatschappij en Gedrag

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Facultaire Studentenraad Maatschappij en Gedrag Plenaire Vergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen 5 10 15 20 25 30 35 40 45 Dinsdag 10 september 2013 Plaats: BG5 2.03 Tijd: 17.30-19.30 Aanwezig: Tom, Wouter, Gaby, Jannick,

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Gamze, Kiza, Vincent, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Moataz.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Gamze, Kiza, Vincent, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Moataz. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 08-09-2014, 18:00-20:00 uur Locatie: REC-C 2.04 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Gamze, Kiza, Vincent, Melvin, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering

Notulen van de plenaire vergadering Nieuwe Doelenstraat 15 1012 CP Amsterdam (020) 525 6347 fmg@studentenraad.nl studentenraad.nl/fmg Notulen van de plenaire vergadering Locatie: REC-E 0.08 Tijd: 17.45-19.45 Datum: 24-09-2013 Aanwezig: Tom,

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Gamze, Vincent, Pleuntje. Afwezig: Guinevere, Martin, Melvin.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Gamze, Vincent, Pleuntje. Afwezig: Guinevere, Martin, Melvin. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 02-10-2014, 13:00-15:00 uur Locatie: REC-B 2.08 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Kevin, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Gamze, Vincent, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen De notulen van de PV van 15 september worden volgende week vastgesteld.

2. Vaststellen notulen De notulen van de PV van 15 september worden volgende week vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 22-09-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-B 1.02 Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Yoren, Malika, Kilian, Pleuntje. 1. Opening

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Martin, Pleuntje. Afwezig: Cathelijne.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Martin, Pleuntje. Afwezig: Cathelijne. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 20-11-2014, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 2.07 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Martin, Pleuntje.

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Moataz, Martin, Cathelijne.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Moataz, Martin, Cathelijne. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 30-10-2014, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-B 2.08 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Kevin, Brendon, Tiffany, Baukje, Malika, Iris K., Iris B., Jiska, Yoren, Pleuntje. Afwezig: Kilian, Dana.

Aanwezig: Lina, Kevin, Brendon, Tiffany, Baukje, Malika, Iris K., Iris B., Jiska, Yoren, Pleuntje. Afwezig: Kilian, Dana. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 05-01-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C 2.07 Aanwezig: Lina, Kevin, Brendon, Tiffany, Baukje, Malika, Iris K., Iris B., Jiska, Yoren, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Jaarverslag 2013-2014

Jaarverslag 2013-2014 Nieuwe Doelenstraat 15 1012 CP Amsterdam (020) 525 6347 fmg@studentenraad.nl studentenraad.nl/fmg Jaarverslag 2013-2014 Dit document bevat het jaarverslag van de Facultaire Studentenraad der Maatschappij-

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Yoren, Malika, Kilian, Pleuntje.

Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Yoren, Malika, Kilian, Pleuntje. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 29-09-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 1.06 Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Yoren, Malika, Kilian, Pleuntje. 1. Opening

Nadere informatie

: Lina verstuurt de brief van Iris en Yoren over curricula.

: Lina verstuurt de brief van Iris en Yoren over curricula. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 08-12-2015, 13:00-15:00 uur Locatie: REC-B 3.11 Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Kilian, Dana, Iris B., Yoren, Malika, Pleuntje. Afwezig: Iris

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening en vaststellen agenda Hannah opent de agenda om 17: Vaststellen notulen

Agenda. 1. Opening en vaststellen agenda Hannah opent de agenda om 17: Vaststellen notulen Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Contactpersoon E-mail Maandag, 31 augustus 2015 17:30 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Hannah van

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.04

Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 19-01-2015, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Aanwezig: Tiffany, Lina, Kevin, Yoren, Iris K., Jiska, Baukje, Iris B., Brendon, Racquelle, Malika, Dana

Nadere informatie

6. Vaststellen agenda Bij WVTTK wordt een update over de begroting van de UvA gegeven. De agenda wordt vastgesteld.

6. Vaststellen agenda Bij WVTTK wordt een update over de begroting van de UvA gegeven. De agenda wordt vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 08-09-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 1.06 Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Iris, Jiska, Kilian, Yoren, Pleuntje. Afwezig: Kevin, Malika

Nadere informatie

Afwezig: Eva Verschuur, Ilvy van der Steen, Sophie van Gentevoort, Dirkje Schoon, Sam Selling.

Afwezig: Eva Verschuur, Ilvy van der Steen, Sophie van Gentevoort, Dirkje Schoon, Sam Selling. Notulen van de plenaire vergadering (31) Datum en tijd: 13 april 2017 11:00-13:00 Locatie: Raadskamer Aanwezig: Aldert van Dam, Jorrit Kruithof, Isene Boudrie, Racquelle Bannink, Sacha Palies, Farah Ouazizi,

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Pleuntje. Afwezig: Iris K., Yoren, Malika.

Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Pleuntje. Afwezig: Iris K., Yoren, Malika. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 27-10-2015, 13:00-15:00 uur Locatie: REC-B 3.05 Aanwezig: Lina, Brendon, Kevin, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Pleuntje. Afwezig: Iris

Nadere informatie

Notulen PV 7 mei 2018

Notulen PV 7 mei 2018 Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fsr-fgw@uva.nl studentenraad.nl/fgw Notulen PV mei 0 Elisa Janssen, Melle Koletzki, Eva Nivard, Roeland Voorbergen, Wouter Hoevers, Annie de Jong, Emma Kat, Michele Aanwezig

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Kevin, Gamze, Martin, Vincent.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Kevin, Gamze, Martin, Vincent. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 09-10-2014, 13:00-15:00 uur Locatie: OMHP BK.01 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Wibe, Cathelijne, Eelkje, Moataz, Guinevere, Melvin, Pleuntje. Afwezig: Kevin,

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Iris K., Yoren, Malika, Lilith (gast), Pleuntje. Afwezig: Kevin.

Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Iris K., Yoren, Malika, Lilith (gast), Pleuntje. Afwezig: Kevin. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 17-11-2015, 13:00-15:00 uur Locatie: REC-B 1.02 Aanwezig: Lina, Brendon, Tiffany, Baukje, Jiska, Kilian, Dana, Iris B., Iris K., Yoren, Malika, Lilith

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 31 oktober 2012 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Joeri van Mil, Jaco van der Veen, Jet van Genuchten, Alex Hartveld, Sam Quax, Farah Meeuse

Nadere informatie

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen 5 10 Datum en tijd: 17-09-2014, 15:00-17:00 uur. Locatie: REC-B 2.08 Aanwezig: Edward de Haan, Els van Drimmelen,

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen Er is een zin aangepast over de topsportregeling en over de conceptversie van de GV. De notulen van zijn vastgesteld.

2. Vaststellen notulen Er is een zin aangepast over de topsportregeling en over de conceptversie van de GV. De notulen van zijn vastgesteld. Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Contactpersoon E-mail Maandag, 7 september 2015 17:30 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Hannah van

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [29 januari 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [29 januari 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [29 januari 2014] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Jessica Endert, Bart Mulders,

Nadere informatie

Conceptnotulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [10 september 2014]

Conceptnotulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [10 september 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 csr@studentenraad.nl Conceptnotulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [10 september 2014] Aanwezig: Tariq Sewbaransingh,

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Caesar, Pleuntje. Afwezig: Martin.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Caesar, Pleuntje. Afwezig: Martin. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 18-06-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-B 2.11 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Caesar, Pleuntje.

Nadere informatie

Aanwezig: Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Tiffany, Malika, Brendon, Kilian. Afwezig: Roos, Lina.

Aanwezig: Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Tiffany, Malika, Brendon, Kilian. Afwezig: Roos, Lina. Notulen van de plenaire vergadering (28) Datum en tijd: 05-04-2016, 13:00-15:00 uur. Locatie: REC-C3.01 Aanwezig: Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Tiffany, Malika, Brendon, Kilian.

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 21 november 2012 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Joeri van Mil, Jaco van der Veen, Alex Hartveld, Sam Quax, Farah Meeuse Slahouaoui, Sascha

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (6) Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK 3.91

Notulen van de plenaire vergadering (6) Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK 3.91 Notulen van de plenaire vergadering (6) Datum en tijd: 13-10-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK 3.91 Aanwezig: Aldert van Dam, Sam Selling, Sacha Palies, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing Gagliardi,

Nadere informatie

4. Mededelingen Er is geen quorum vandaag, veel raadsleden zijn afwezig i.v.m. andere verplichtingen.

4. Mededelingen Er is geen quorum vandaag, veel raadsleden zijn afwezig i.v.m. andere verplichtingen. Notulen van de plenaire vergadering (24) Datum en tijd: 19 februari 2019, 15:00-17:00 Locatie: B2.11 Aanwezig FSR FMG 18/ 19: Rinke Ploeger, Evi de Rover, Bibi van de Laar, Freek Wallagh, Daniël Ellis,

Nadere informatie

de Vries, Casper Colenbrander.

de Vries, Casper Colenbrander. Notulen van de plenaire vergadering (22) Datum en tijd: 5 februari 2019, 15:00-17:00 Locatie: B2.11 Aanwezig FSR FMG 18/ 19: Antonie van Hulst, Rinke Ploeger, Christian Manuputty, Evi de Rover, Bibi van

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Martin, Cathelijne, Pleuntje. Afwezig: Melvin.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Martin, Cathelijne, Pleuntje. Afwezig: Melvin. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 27-11-2014, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-B 2.03 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Moataz, Gamze, Eelkje, Vincent, Guinevere, Martin, Cathelijne,

Nadere informatie

Afwezig: Rosanne Beentjes, Bibi van de Laar, Nina Salomons, Freek Wallagh.

Afwezig: Rosanne Beentjes, Bibi van de Laar, Nina Salomons, Freek Wallagh. Notulen van de plenaire vergadering (15) Datum en tijd: 3 december 2018, 17:00-19:00 Locatie: C2.06 Aanwezig: Antonie van Hulst, Evi de Rover, Marie de Vries, Rinke Ploeger, Casper Colenbrander, Robin

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (14) Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK 3.50

Notulen van de plenaire vergadering (14) Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK 3.50 Notulen van de plenaire vergadering (14) Datum en tijd: 09-12-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK 3.50 Aanwezig: Aldert van Dam, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing Gagliardi, Isene Boudrie, Ilvy van

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Pleuntje. Afwezig: Eelkje, Gamze.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Pleuntje. Afwezig: Eelkje, Gamze. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 11-06-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 2.07 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Guinevere, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Vaststellen notulen

Agenda. 1. Opening. 2. Vaststellen notulen Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Conceptnotulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw september 0 Gunnar de Haan, Susanne Schotanus, Anne Louise

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post. 3. Vaststellen notulen. 4. Mededelingen

Agenda. 1. Opening. 2. Post. 3. Vaststellen notulen. 4. Mededelingen Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw augustus 0 Lisa Koks, Tom Lotten, Susanne Schotanus, Anne Louise

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen PV 18 De notulen van 7 januari 2019 zijn met een aantal wijzigingen vastgesteld.

2. Vaststellen notulen PV 18 De notulen van 7 januari 2019 zijn met een aantal wijzigingen vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering (19) Datum en tijd: 14 januari 2019, 17:00-19:00 Locatie: C1.05 Aanwezig FSR FMG 18/ 19: Antonie van Hulst, Marie de Vries, Rinke Ploeger, Casper Colenbrander, Christian

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 20 februari 2013 Aanwezig: Jet van Genuchten, Joeri van Mil, Jaco van der Veen, Farah Meeuse Slahouaoui, Nick de Rooij, Sophia Zeeff, Rik van

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Martin, Rick, Moataz, Pleuntje. Afwezig: Swiss, Caesar.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Martin, Rick, Moataz, Pleuntje. Afwezig: Swiss, Caesar. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 25-06-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-C 2.04 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Wibe, Eelkje, Gamze, Guinevere, Martin, Rick, Moataz, Pleuntje. Afwezig:

Nadere informatie

Om 17.10 opent De Haan de vergadering.

Om 17.10 opent De Haan de vergadering. Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Notulen PV FSR FGw september 0 Paul Heinemans, Lisa Koks, Anne Louise Schotel, Gunnar de Haan, Tom Lotten, Roos

Nadere informatie

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Woensdag 28 September 2012, P.C. Hoofthuis 3.02, 15:00 uur

Notulen. Plenaire Vergadering FSR-FGw. Woensdag 28 September 2012, P.C. Hoofthuis 3.02, 15:00 uur Notulen Plenaire Vergadering FSR-FGw Woensdag 28 September 2012, P.C. Hoofthuis 3.02, 15:00 uur Aanwezig: Esther Crabbendam, Selma Broeder, Laura Fisscher,, Ramses Walon, Jaap Oosterwijk, Juliane Homann,

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 19 juni 2013 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Jet van Genuchten, Joeri van Mil, Farah Meeuse Slahouaoui, Zilla Lupina, Rik van den Hoven,

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen OV Conceptnotulen 28/09/2015 en de PV notulen van 07/10/2015 en 15/10/2015 worden vastgesteld zonder wijzigingen.

2. Vaststellen notulen OV Conceptnotulen 28/09/2015 en de PV notulen van 07/10/2015 en 15/10/2015 worden vastgesteld zonder wijzigingen. Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Contactpersoon E-mail 1 2 3 4 5 6 Maandag, 26 oktober 2015 20:00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01

Nadere informatie

Notulen PV 28 februari 2019 Aanwezig

Notulen PV 28 februari 2019 Aanwezig Spuistraat 134 1012 VB Amsterdam (020) 525 3278 fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Notulen PV 28 februari 2019 Aanwezig Afwezig Gast Notulist Tjibbe Valkenburg, Nuria Zantman, Thirza Tiel, Roeland

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 28 november 2012 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Jet van Genuchten, Joeri van Mil, Jaco van der Veen, Alex Hartveld, Sam Quax, Farah Meeuse

Nadere informatie

2. Post : Iedereen geeft zich op voor het medezeggenschapsevenement.

2. Post : Iedereen geeft zich op voor het medezeggenschapsevenement. Notulen van de plenaire vergadering (2) Datum en tijd: 15-09-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK 3.91 Aanwezig: Aldert van Dam, Sam Selling, Sacha Palies, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing Gagliardi,

Nadere informatie

3. Vaststellen notulen PV 4 Na een aantal kleine wijzigingen zijn de notulen vastgesteld.

3. Vaststellen notulen PV 4 Na een aantal kleine wijzigingen zijn de notulen vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering (5) Datum en tijd: 06-10-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-JK B0.88 Aanwezig: Aldert van Dam, Sam Selling, Sacha Palies, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing Gagliardi,

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Dana, Jiska, Iris K., Kevin, Tiffany, Baukje, Racquelle, Brendon, Iris B. Afwezig: Kilian, Malika, Yoren

Aanwezig: Lina, Dana, Jiska, Iris K., Kevin, Tiffany, Baukje, Racquelle, Brendon, Iris B. Afwezig: Kilian, Malika, Yoren Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 12-01-2015, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Aanwezig: Lina, Dana, Jiska, Iris K., Kevin, Tiffany, Baukje, Racquelle, Brendon, Iris B. Afwezig: Kilian,

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 13 maart 2013 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Jet van Genuchten, Joeri van Mil, Jaco van der Veen, Sam Quax, Sophia Zeeff, Nick de Rooij,

Nadere informatie

Aanwezig: Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Dana, Tiffany, Malika, Lina, Iris K., Kilian. Afwezig: Yoren.

Aanwezig: Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Dana, Tiffany, Malika, Lina, Iris K., Kilian. Afwezig: Yoren. Notulen van de plenaire vergadering (30) Datum en tijd: 26-04-2016, 13:00-15:00 uur. Locatie: REC-C3.01 Aanwezig: Iris B., Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Dana, Tiffany, Malika, Lina, Iris K., Kilian.

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit. 3. Doorlopen actielijst. 4. Vaststellen notulen

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit. 3. Doorlopen actielijst. 4. Vaststellen notulen Meibergdreef 0 AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Afwezig Gast - Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, maart 0 Jim Determeijer, Lydia Schonewille,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit Meibergdreef AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Afwezig Gast Notulist Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, 0 maart 0 Onno Baur (voorzitter),

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 10 april 2013 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Jet van Genuchten, Jaco van der Veen, Joeri van Mil, Sam Quax, Alex Hartveld, Farah Meeuse

Nadere informatie

Conceptnotulen PV 6 november 2017

Conceptnotulen PV 6 november 2017 Spuistraat VB Amsterdam (0) fsr-fgw@uva.nl studentenraad.nl/fgw Conceptnotulen PV november Aanwezig Afwezig Bauke Kok, Elisa Janssen, Saskia Haverkamp, Rachel Meijers, Eva Nivard, Melle Koletzki, Wouter

Nadere informatie

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Guinevere, Eelkje, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Gamze, Pleuntje. Afwezig: Wibe.

Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Guinevere, Eelkje, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Gamze, Pleuntje. Afwezig: Wibe. Notulen van de plenaire vergadering Datum en tijd: 04-06-2015, 09:00-11:00 uur Locatie: REC-B 2.08 Aanwezig: Lidewij, Annelies, Kevin, Guinevere, Eelkje, Rick, Swiss, Moataz, Martin, Caesar, Gamze, Pleuntje.

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [11 juni 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [11 juni 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [11 juni 2014] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Izi Hitimana, Bart Mulders,

Nadere informatie

Aanwezig: Kevin, Iris B., Dana, Ernst, Brendon, Jiska, Iris K., Yoren, Malika, Lina, Racquelle, Baukje Afwezig: Tiffany, Kilian

Aanwezig: Kevin, Iris B., Dana, Ernst, Brendon, Jiska, Iris K., Yoren, Malika, Lina, Racquelle, Baukje Afwezig: Tiffany, Kilian Notulen van de plenaire vergadering (20) Datum en tijd: 26-01-2015, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-C2.07 Aanwezig: Kevin, Iris B., Dana, Ernst, Brendon, Jiska, Iris K., Yoren, Malika, Lina, Racquelle, Baukje

Nadere informatie

2. Vaststellen notulen PV 25 De notulen van 26 februari 2019 zijn met een paar wijzigingen vastgesteld.

2. Vaststellen notulen PV 25 De notulen van 26 februari 2019 zijn met een paar wijzigingen vastgesteld. Notulen van de plenaire vergadering (26) Datum en tijd: 5 maart 2019, 15:00-17:00 Locatie: B2.11 Aanwezig FSR FMG 18/ 19: Rinke Ploeger, Evi de Rover, Bibi van de Laar, Freek Wallagh, Casper Colenbrander,

Nadere informatie

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen 5 10 15 20 25 30 35 40 45 Datum en tijd: 16-09-2015, 14:00-16:00 uur. Locatie: REC-B 2.01 Aanwezig: Eric

Nadere informatie

Malou heeft g d: 1. Opening Voorzitter Wibek opent de vergadering om 18:01.

Malou heeft g d: 1. Opening Voorzitter Wibek opent de vergadering om 18:01. Vergadering PV 14 mei 2019 Tijd 18:00 Voorzitter Willemijn Beks Aanwezig Willemijn Beks (Wibek), Nina Wagenaar, Feline Lindeboom, Martijn Brehm, Casper van Eijden, Simon Wittkamp, Yoshua Maas, Malou Sprinkhuizen,

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon. Afwezig: Malika, Roos, Tiffany.

Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon. Afwezig: Malika, Roos, Tiffany. Notulen van de plenaire vergadering (23) Datum en tijd: 24-02-2016, 17:00-19:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon. Afwezig:

Nadere informatie

Afwezig (met bericht): Dirkje Schoon, Farah Ouazizi, Isene Boudrie.

Afwezig (met bericht): Dirkje Schoon, Farah Ouazizi, Isene Boudrie. Notulen van de plenaire vergadering (28) Datum en tijd: 30 maart 2017 13:00-15:00 Locatie: C3.04 Aanwezig: Aldert van Dam, Eva Verschuur, Jorrit Kruithof, Ilvy van der Steen, Sophie van Gentevoort, Sacha

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad 17 juni 2015

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad 17 juni 2015 Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 csr@studentenraad.nl studentenraad.nl/csr Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad 17 juni 2015 Aanwezig Afwezig Gast -

Nadere informatie

Hannah opent de vergadering om 17:56 Agendapunt transparantie wordt verplaatst naar volgende week

Hannah opent de vergadering om 17:56 Agendapunt transparantie wordt verplaatst naar volgende week Oudemanhuispoort 4-6 1012 CN Amsterdam (020) 525 3446 fdr@studentenraad.nl studentenraad.nl/fdr Datum Tijd Contactpersoon E-mail 1 2 3 4 5 6 Woensdag, 30 september 2015 17:45 uur aanvang Locatie OMHP A2.03

Nadere informatie

Notulen PV 5 oktober 2018 Aanwezig

Notulen PV 5 oktober 2018 Aanwezig Spuistraat 134 1012 VB Amsterdam (020) 525 3278 fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Notulen PV 5 oktober 2018 Aanwezig Afwezig Gast Notulist Nuria Zantman, Tjibbe Valkenburg, Loekie van Dinther,

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter Wibek opent de vergadering om 18: Notulen & Actielijst De notulen worden met enkele aanpassingen vastgesteld.

1. Opening Voorzitter Wibek opent de vergadering om 18: Notulen & Actielijst De notulen worden met enkele aanpassingen vastgesteld. Vergadering PV 25 september 2018 Tijd 18:00 Voorzitter Willemijn Beks Aanwezig Willemijn Beks (Wibek) Krijn de Groot, Feline Lindeboom, Casper van Eijden, Nina Wagenaar, Martijn Brehm, Simon Wittkamp,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (4) Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-E 0.22

Notulen van de plenaire vergadering (4) Datum en tijd: , 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-E 0.22 Notulen van de plenaire vergadering (4) Datum en tijd: 29-09-2016, 11:00-13:00 uur. Locatie: REC-E 0.22 Aanwezig: Aldert van Dam, Sam Selling, Sacha Palies, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing Gagliardi,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (1) Datum en tijd: , 19:00-21:00 uur. Locatie: REC-C2.01

Notulen van de plenaire vergadering (1) Datum en tijd: , 19:00-21:00 uur. Locatie: REC-C2.01 Notulen van de plenaire vergadering (1) Datum en tijd: 07-09-2016, 19:00-21:00 uur. Locatie: REC-C2.01 Aanwezig FSR '16-'17: Aldert van Dam, Sam Selling, Sacha Palies, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (18) Datum en tijd: , 15:00-17:00 uur. Locatie: REC JK B.58

Notulen van de plenaire vergadering (18) Datum en tijd: , 15:00-17:00 uur. Locatie: REC JK B.58 Notulen van de plenaire vergadering (18) Datum en tijd: 17-01-2017, 15:00-17:00 uur. Locatie: REC JK B.58 Aanwezig: Aldert van Dam, Eva Verschuur, Jorrit Kruithof, Bing Gagliardi, Isene Boudrie (notulist),

Nadere informatie

Notulen 17 juni 2015 PV FSR

Notulen 17 juni 2015 PV FSR Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Notulen juni 0 PV FSR Bert van Laar, Anne Louise Schotel, Susanne Schotanus, Gunnar de Haan, Tom Lotten, Liza Saris

Nadere informatie

Lunansky, Kipras Sederevicius, Vera de Weerdt, Soroosh Nassiri Nezhad (tot 10.50u), Kyah Smaal, Izi Hitimana, Anne Louise Schotel

Lunansky, Kipras Sederevicius, Vera de Weerdt, Soroosh Nassiri Nezhad (tot 10.50u), Kyah Smaal, Izi Hitimana, Anne Louise Schotel Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 csr@studentenraad.nl studentenraad.nl/csr Samenvatting van de 134 e overlegvergadering tussen de van de Centrale Studentenraad en het College van

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Inwerkgroepen met RvA

Agenda. 1. Opening. 2. Inwerkgroepen met RvA Meibergdreef 0 AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Afwezig Gast Notulist Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, januari 0 Onno Baur (voorzitter),

Nadere informatie

Dinsdag, 2 februari :00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01. Hannah van Kolfschooten.

Dinsdag, 2 februari :00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01. Hannah van Kolfschooten. Oudemanhui 1012 CN A (020) fdr@studen studentenr Datum Tijd Dinsdag, 2 februari 2016 18:00 uur aanvang Locatie OMHP A2.01 Contactpersoon Hannah van Kolfschooten 1 2 3 4 5 6 7 8 E-mail fsr-fdr@uva.nl Aanwezig:

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post. 3. Actielijst

Agenda. 1. Opening. 2. Post. 3. Actielijst Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Gast Notulist Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw - 0-0 Gunnar de Haan, Roos de Groen, Claar Muller,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [22 januari 2014]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [22 januari 2014] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [22 januari 2014] Aanwezig: Sam Quax, Cathelijne Kroon, Jessica Endert, Bart Mulders,

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter Wibek opent de vergadering om 18: Notulen & Actielijst De notulen worden met enkele aanpassingen vastgesteld.

1. Opening Voorzitter Wibek opent de vergadering om 18: Notulen & Actielijst De notulen worden met enkele aanpassingen vastgesteld. Vergadering PV 4 december 2018 Tijd 18:00 Voorzitter Willemijn Beks Aanwezig Willemijn Beks (Wibek), Casper van Eijden, Nina Wagenaar, Martijn Brehm, Simon Wittkamp, Nadav Joosten, Malou Sprinkhuizen,

Nadere informatie

Facultaire Studentenraad studentenraad.nl/fnwi ~

Facultaire Studentenraad studentenraad.nl/fnwi ~ Vergadering PV 15 maart 2016 Tijd 18.00 Voorzitter Micha de Groot Aanwezig Micha de Groot, Catharina de Weerd, Sybrig Smit, Tycho van der Ouderaa, Johnny Vogel, Reimer van den Hoek, Ya gel Schoonderbeek,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post. 3. Actielijst. 4. Vaststellen notulen

Agenda. 1. Opening. 2. Post. 3. Actielijst. 4. Vaststellen notulen Spuistraat VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw - 0- Gunnar de Haan, Astrid Zwinkels, Alex Tess Rutten, Sophie van

Nadere informatie

Notulen PV 14 maart 2019 Aanwezig

Notulen PV 14 maart 2019 Aanwezig Spuistraat 134 1012 VB Amsterdam (020) 525 3278 fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Notulen PV 14 maart 2019 Aanwezig Afwezig Gast Notulist Roeland Voorbergen, Nuala Vlogman, Iris Kok, Loekie van

Nadere informatie

Conceptnotulen PV 20 oktober 2017

Conceptnotulen PV 20 oktober 2017 Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fsr-fgw@uva.nl studentenraad.nl/fgw Conceptnotulen PV 0 oktober 0 Aanwezig Bauke Kok, Elisa Janssen, Saskia Haverkamp, Rachel Meijers, Eva Nivard, Emma Kat, Melle Koletzki,

Nadere informatie

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad

UNIVERSITEIT VAN AMSTERDAM Centrale Studentenraad Notulen van de Plenaire Vergadering van de CSR van woensdag 6 februari 2013 Aanwezig: Lucie Gooskens, Roos Bodrij, Jet van Genuchten, Joeri van Mil, Jaco van der Veen, Farah Meeuse Slahouaoui, Nick de

Nadere informatie

30/11 Anouck Pijpstra: Onderzoek naar het bereiken van studenten door Faculteitsraden. Ilvy mailt terug.

30/11 Anouck Pijpstra: Onderzoek naar het bereiken van studenten door Faculteitsraden. Ilvy mailt terug. Notulen van de plenaire vergadering (13) Datum en tijd: 30-11-2016, 16:00-18:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Aanwezig: Aldert van Dam, Dora Weijers, Eva Verschuur, Bing Gagliardi, Isene Boudrie, Ilvy van Steen,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (17) Datum en tijd: 19 januari :00-16:00 Locatie: C2.01

Notulen van de plenaire vergadering (17) Datum en tijd: 19 januari :00-16:00 Locatie: C2.01 Notulen van de plenaire vergadering (17) Datum en tijd: 19 januari 2018 14:00-16:00 Locatie: C2.01 Aanwezig: Geertje Hulzebos, Luca Coster, Mark Dzoljic, Marnix Gerding, Javier Koole, Thijs Barendrecht,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering (41) Datum en tijd: 23 juni :00-17:00 Locatie: REC C3.04

Notulen van de plenaire vergadering (41) Datum en tijd: 23 juni :00-17:00 Locatie: REC C3.04 Notulen van de plenaire vergadering (41) Datum en tijd: 23 juni 2017 15:00-17:00 Locatie: REC C3.04 Aanwezig: Aldert van Dam, Eva Verschuur, Jorrit Kruithof, Ilvy van der Steen, Farah Ouazizi, Bing Gagliardi,

Nadere informatie

Spuistraat 134 1012 VB Amsterdam (020) 525 3278 fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw

Spuistraat 134 1012 VB Amsterdam (020) 525 3278 fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Spuistraat VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Gast Notulst Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw - - 0 Gunnar de Haan, Claar Muller, Stephanie Kramer,

Nadere informatie

Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Malika, Tiffany. Afwezig: Roos.

Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Malika, Tiffany. Afwezig: Roos. Notulen van de plenaire vergadering (25) Datum en tijd: 09-03-2016, 17:00-19:00 uur. Locatie: REC-C2.04 Aanwezig: Lina, Dana, Iris K., Yoren, Iris B., Kilian, Baukje, Ernst, Racquelle, Brendon, Malika,

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit

Agenda. 1. Opening. 2. Post in/uit Meibergdreef 0 AZ Amsterdam (00) studentenraad@amc.uva.nl studentenraad.nl/amc Aanwezig Afwezig Gast - Notulen plenaire vergadering facultaire studentenraad AMC, mei 0 Joyce Veld (voorzitter), Claudia

Nadere informatie

Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw 24-01-13

Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw 24-01-13 Spuistraat VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Gast Notulist Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw -0- Gunnar de Haan, Alex Tess Rutten, Astrid Zwinkels,

Nadere informatie

Aanwezig: Geertje Hulzebos, Luca Coster, Mitchel Sluis, Mark Dzoljic, Loraine Smith, Thijs Barendrecht, Thom ter Borg, Marnix Gerding, Iris Kingma.

Aanwezig: Geertje Hulzebos, Luca Coster, Mitchel Sluis, Mark Dzoljic, Loraine Smith, Thijs Barendrecht, Thom ter Borg, Marnix Gerding, Iris Kingma. Notulen van de plenaire vergadering (2) Datum en tijd: 8 september 2017 09:00-11:00 Locatie: C2.07 Aanwezig: Geertje Hulzebos, Luca Coster, Mitchel Sluis, Mark Dzoljic, Loraine Smith, Thijs Barendrecht,

Nadere informatie

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [4 maart 2015]

Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [4 maart 2015] Nieuwe Achtergracht 170 1018 WV Amsterdam (020) 525 3726 csr@studentenraad.nl studentenraad.nl/csr Notulen van de plenaire vergadering van de Centrale Studentenraad [4 maart 2015] Aanwezig Afwezig Gast

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Actielijst

Agenda. 1. Opening. 2. Actielijst Spuistraat 0 VB Amsterdam (00) fgw@studentenraad.nl studentenraad.nl/fgw Aanwezig Afwezig Gast Notulist Notulen bijeenkomst facultaire studentenraad FGw 0-0- 0 Gunnar de Haan, Anne Louise Schotel, Bert

Nadere informatie

Isene Boudrie, Sophie van Gentevoort.

Isene Boudrie, Sophie van Gentevoort. 5 10 Notulen van de Overleg Vergadering (OV) van de FSR FMG met de decaan Facultaire Studentenraad Maatschappij- en Gedragswetenschappen Datum en tijd: 19-06-2017, 13:00-15:00 uur Locatie: REC-B2.06 Aanwezig

Nadere informatie

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen

Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen Notulen van de Overlegvergadering Facultaire studentenraad maatschappij- en gedragswetenschappen 5 10 15 20 25 30 35 40 45 Datum en tijd: 12-11-2014, 15:00-17:00 uur. Locatie: REC-B 2.08 Aanwezig: Edward

Nadere informatie