1. Verslag vergadering 13 december goedkeuring Het verslag van de vergadering van 13 december 2005 wordt zonder opmerkingen goedgekeurd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Verslag vergadering 13 december goedkeuring Het verslag van de vergadering van 13 december 2005 wordt zonder opmerkingen goedgekeurd."

Transcriptie

1 POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN VEERTIEN MAART TWEE DUIZEND EN ZES AANWEZIG: Peetermans L.:Burgemeester-voorzitter; Verhaegen M., Van Hirtum G.: Burgemeesters-leden; Van den Broeck L., Aerts C., Van Hove L., Van Thielen C., Michiels J., De Cock F., Thys L., Van Looy H., Vrindts R., De Groot M., Dehond A., Van de Kerkhof A., Van den Brande P., Scheerens J.: politieraadsleden; Wandelseck C.: korpschef; en Van Thielen A.: secretaris. VERONTSCHULDIGD: Engelen J., Theys K.: politieraadsleden De voorzitter opent de vergadering om uur OPENBARE ZITTING 1. Verslag vergadering 13 december goedkeuring Het verslag van de vergadering van 13 december 2005 wordt zonder opmerkingen goedgekeurd. * Naar aanleiding van punt 6 Standpuntbepaling samenwerkingsakkoord tot oprichting provinciale politieschool vraagt Clement Aerts of er reeds een antwoord gegeven is op de brief aan de federale politie. De korpschef antwoordt negatief. 2. Aktename overlijden Geert Helsen en installatie als lid van de politieraad van de heer Roger Vrindts Voorgeschiedenis - Op 4 februari 2006 is de heer Geert Helsen, politieraadslid overleden. Feiten en context Op 2 april 2001 duidde de politieraad de heer Roger Vrindts als zijn opvolger aan Op 6 februari 2006 nam de gemeenteraad van Westerlo akte van het overlijden van de heer Geert Helsen als effectief lid van de politieraad Op 14 maart 2006 nam de politieraad akte van het overlijden van de heer Geert Helsen als effectief lid van de politieraad Juridische grond Wet van 7 december 1998 tot organisatie van een geïntegreerde politiedienst gestructureerd op twee niveaus artikel Besluit De voorzitter van het politiecollege roept de heer Roger Vrindts op om in zijn handen de eed af te leggen.

2 Artikel 2 De heer Roger Vrindts wordt als effectief lid van de politieraad geïnstalleerd tot 31 maart Kopieën Voor beheer Voor kennisname Aan Federale Politie, DGM/DMFS, F.Toussainstraat 47, 1050 Brussel Aan CP Luc Boogers Aan Bijzondere Rekenplichtige Herman Peetermans Voor archief Secretaris 3. Ontslag als lid van de politieraad Patrick Van den Brande en lid-opvolger Annemie Thys Voorgeschiedenis - Schrijven van 12 februari 2006 van de heer Patrick Van den Brande betreffende indiening van zijn ontslag als politieraadslid. - Schrijven van 10 februari 2006 van mevrouw Annemie Thys waarbij zij haar ontslag indient als lid- opvolger van de politieraad. Feiten en context Op de gemeenteraadszitting van Westerlo van 22 januari 2001 werd Patrick Van den Brande aangeduid als effectief lid van de politieraad en Annemie Thys als lid-opvolger van de politieraad. Op de politieraadszitting van 2 april 2001 werd de verkiezing van de leden van de politieraad geldigverklaard. Op 24 februari 2006 neemt het politiecollege kennis van het ontslag van de heer Patrick Van den Brande, lid van de politieraad. Op 24 februari 2006 neemt het politiecollege kennis van het ontslag van mevrouw Annemie Thys als lid-opvolger van de politieraad. Besluit De politieraad neemt kennis van het ontslag van de heer Patrick Van den Brande, lid van de politieraad en van mevrouw Annemie Thys als lid-opvolger Kopieën Voor kennisname Voor archief - Aan Federale Politie, DGM/DMFS, Fritz Toussaintstraat 8, 1050 Brussel - aan dienst FIL, CP Luc Boogers - aan bijzondere rekenplichtige, Herman Peetermans - secretaris

3 4. Politieraadslid. Tijdelijk ontslag als lid van de politieraad: Inge Bastiaensen Voorgeschiedenis - Schrijven van 29 januari 2003 van mevrouw Maria Geens waarbij zij haar ontslag indient als lid van de politieraad. - Ontslag van mevrouw Maria Nijs als lid van de gemeenteraad van Westerlo. - Schrijven van 20 februari 2006 van mevrouw Inge Bastiaensen betreffende indiening van haar tijdelijk ontslag als politieraadslid. Feiten en context Op de politieraadszitting van 2 april 2001 werd de verkiezing van de leden van de politieraad geldigverklaard. Op 2 april 2001 duidde de politieraad mevrouw Maria Nijs als opvolger van Maria Geens aan Op 27 januari 2003 aanvaardde de gemeenteraad van Westerlo het ontslag van mevrouw Maria Nijs Op 24 februari 2003 koos de gemeenteraad mevrouw Inge Bastiaensen als effectief lid van de politieraad Op 20 maart 2003 verklaarde de bestendige deputatie de verkiezing van mevrouw Inge Bastiaensen als lid van de politieraad geldig Op 24 april 2003 nam de politieraad akte van het ontslag van mevrouw Maria Geens als effectief lid van deze raad Op 24 februari 2006 neemt het politiecollege kennis van het tijdelijk ontslag van mevrouw Inge Bastiaensen, lid van de politieraad. Besluit De politieraad neemt kennis van het tijdelijk ontslag van mevrouw Inge Bastiaensen, lid van de politieraad Kopieën Voor kennisname Voor archief - Aan Federale Politie, DGM/DMFS, Fritz Toussaintstraat 8, 1050 Brussel - aan dienst FIL, CP Luc Boogers - aan bijzondere rekenplichtige, Herman Peetermans - secretaris 5. Bouwen van een veiligheidscentrum: stand van zaken CP Luc Boogers geeft de stand van zaken weer betreffende het bouwen van een veiligheidscentrum. - Men zit één maand achter op de voorziene timing. - De verdeelsleutel luidt als volgt : 44 % voor de gemeente Westerlo 56 % voor de politiezone Zuiderkempen.

4 6. Wijkpost Westmeerbeek: stand van zaken De oplevering van de wijkpost te Westmeerbeek zal eind augustus, begin september zijn. 7. Jaarverslag 2005 De korpschef licht het jaarverslag 2005 toe. Er zijn geen vragen. 8. Feedback Zonale Veiligheidsraad d.d. 17 februari 2006 De volgende punten werden besproken op de Zonale Veiligheidsraad d.d. 17 februari 2006: 1. Evaluatie Aanpassing ZVP: engagement lid politiezone Zuiderkempen AIK ½ De aanpassing van punt nummer 1.4, pagina 28, van het Zonaal Veiligheidsplan is als volgt : De politie Zuiderkempen stelt één halftijds calogpersoneelslid niveau C - assistent ter beschikking van het AIK als bijdrage in de geïntegreerde werking. De bijdrage wordt jaarlijks geëvalueerd in de Zonale Veiligheidsraad. 3. Problematiek weekendverblijven. Nieuwe evolutie 4. Varia 4.1. Prioritaire voertuigen 4.2. Afdeling vanuit DAR 4.3. Punt Dirjud: Bijdrage GDA aan lokale prioriteiten 4.4. Website AIK 9. Vacantverklaring één functie inspecteur CIC - gespecialiseerd ambt Feiten en context In de toekomst zal het CIC (Communicatie-en informatiecentrum) in Antwerpen de dispatching verzorgen voor de provincie Antwerpen, met uitzondering van de politiezones die een eigen dispatching hebben. Om dit mogelijk te maken zal de Federale Politie de werkings-en personeelskosten dragen. De zones moeten nog wel lokaal rekruteren. Op 7 mei 2006 zal het ComC van Turnhout de deuren sluiten en zullen de taken overgenomen worden door het CIC te Antwerpen. Juridische grond Koninklijk besluit van 30 maart 2001 (RPPol) art. VI.II;15 e.v. RPPol bijlage 19 punt 6.2 en 6.3 Kb van 26 maart 2005 betreffende de structurele detacheringen Wet van 7 december 1998 art. 96 en 96 bis Advies advies van de korpschef Financiële gevolgen Zolang de detachering duurt vallen alle kosten ten laste van de federale politie De zone dient het loon en de vergoedingen te betalen maar zal deze trimesterieel terugvorderen van de federale politie.

5 Besluit De politieraad beslist één betrekking van inspecteur voor het CIC te Antwerpen vacant te verklaren voor de leden van het operationeel kader bekleed met de graad van inspecteur op datum van indiensttreding. Artikel 2 De selectie te laten geschieden door het in aanmerking nemen van het advies van een plaatselijke selectiecommissie voor de personeelsleden van het basis-en middenkader van de lokale politie. Artikel 3 De plaatselijke selectiecommissie als volgt samen te stellen : Hoofdcommissaris Cris Wandelseck : voorzitter Hoofdinspecteur Ludo Carens : lid Een vertegenwoordiger van het CIC : lid Hoofdcommissaris Guido Schellekens : secretaris. Artikel 4 Het profiel als volgt vast te stellen : - algemene professionele kennis en inzicht van politiewerk; - kennis van de provincie, de zone en het arrondissement; - territoriale ervaring of ervaring in dispatching is een pluspunt; - goede kennis van de samenwerking tussen de politiediensten en andere hulp-en veiligheidsdiensten ; - initiatief nemen; - flexibel, integer, ordelijk, besluitvaardig, tactvol, discreet, correct en consequent; - stressbestendig; - zelfstandig en in team kunnen werken; - verantwoordelijkheidsgevoel hebben, beschikbaar zijn voor de dienst; - de Nederlandse taal beheersen zowel schriftelijk als mondeling; - bereid zijn externe en interne opleidingen te volgen; - over de nodige communicatievaardigheden beschikken; - speciaal gemotiveerd bij contacten met het publiek om het positief imago van de politiële diensten te bevorderen; - kan interne onderrichtingen correct uitvoeren; - pluspunten zijn : een opleiding gevolgd hebben inzake telefoononthaal en kennis van vreemde talen o.a. Engels, Frans, Duits. Artikel 4 bis Vereiste bijzondere bekwaamheden : - de weerhouden kandida(a)t(e) na het selectieinterview, zal vanuit het CIC opgeroepen worden voor een specifieke opleiding van calltaker/dispatcher waarvoor hij/zij dient te slagen. - Het niet slagen in de specifieke opleiding van calltaker/dispatcher is een uitsluitingscriterium in functie van de aanwerving door de zone. - De minimumtermijn van gestructureerde afdeling die in het CIC Antwerpen effectief dient uitgevoerd te worden, is 3 jaar te rekenen vanaf de daadwerkelijke inzet in die eenheid.

6 Artikel 5 De taakinhoud als volgt vast te stellen : - het doel van dit aanbod is de toekomstige operatoren behorend tot de lokale politie, ten behoeve van het CIC te rekruteren op grond van een gestructureerde detachering uitgaande van de lokale zone naar het CIC te Antwerpen ; - deze operatoren zullen zowel een calltaker-functie als een dispatcher-functie uitvoeren; - de operatoren calltaker staan o.a. in voor het aannemen van de oproepen van de bevolking, voor de beoordeling van deze oproepen, voor het ingeven van de oproepinformatie in het CAD-systeem en voor de distributie van deze oproepinformatie naar de voor de dispatching bevoegde dienst; - de operatoren dispatching zullen, na een beoordeling van de calltaker, de ontvangen oproepinformatie volgens de afspraken met de politiezones overeenkomstig het lokale veiligheidsbeleid of met andere diensten, zorgen voor een gepaste respons door b.v. een ploeg te oriënteren naar de plaats van de gebeurtenis; - als lid van de polyvalente pool, c.q. lid van het CIC te Antwerpen, werken in een 24 u permanentiesysteem en/of wisselende posten; - calltaker- en dispatcherfunctie uitvoeren met bijzondere gerichtheid naar de territoriale omschrijving van de zone Zuiderkempen en het gerechtelijk arrondissement Turnhout. Artikel 6 De gewone plaats van het werk vast te stellen op het CIC Antwerpen, Boomsesteenweg 180 te 2610 Wilrijk-Antwerpen. Artikel 7 De uiterste datum van indienen van de sollicitaties te laten vastleggen door DGP/DPM Artikel 8 De uiterste datum voor dewelke de selectie moet plaatsvinden later te bepalen. Artikel 9 De indienstneming uitwerking te laten hebben op de dag dat het ambt daadwerkelijk wordt opgenomen. De politieraad geeft opdracht aan: Dienst Politie Zuiderkempen Taak overmaken van de nodige gegevens aan de directie van de mobiliteit en het loopbaanbeheer van de federale politie Kopieën Voor beheer Voor kennisname Voor archief DGP/DPM Federale politie Korpschef van de politie Zuiderkempen de heer gouverneur van de provincie Antwerpen politiezone Zuiderkempen 10. Vacantverklaring van twee functies van lid van de interventiedienst in de graad van inspecteur

7 Voorgeschiedenis Politieraad van 25 oktober Feiten en context In de bovengenoemde politieraad werden 4 inspecteurs benoemd. 2 inspecteurs (Boogaerts, Bjorn en Drieskens, Martijn) lieten weten dat zij ervan afzagen het ambt in onze zone op te nemen. Boogaerts Bjorn maakte ondertussen mobiliteit naar de zone Neteland. Drieskens Martijn gaf te kennen dat de zone Mol toch zijn voorkeur wegdroeg boven onze zone. Deze twee plaatsen zijn dus nog steeds niet opgevuld. Juridische grond Wet op de geïntegreerde politie gestructureerd op twee niveaus. K.b. 30 maart 2001 art. VI.II.8; VI.II.15; 16 en 21 Omzendbrief GPI 15 Advies Advies van de korpschef Argumentatie Opvulling van het voorziene kader Besluit: unaniem De politieraad beslist twee functies van lid van het interventieteam vacant te verklaren voor leden van het operationeel kader bekleed met de graad van inspecteur op datum van indiensttreding. Artikel 2 De selectie te laten geschieden door het in aanmerking nemen van het advies van een plaatselijke selectiecommissie voor de personeelsleden van het basis-en middenkader van de lokale politie. Artikel 3 De plaatselijke selectiecommissie als volgt samen te stellen : Hoofdcommissaris Wandelseck, Cris : voorzitter Twee commissarissen van de interventie Hoofdcommissaris Schellekens, Guido : secretaris Artikel 4 Het profiel als volgt vast te stellen : graad : inspecteur bereid zijn om onregelmatige weekend-,nacht-, en dagdiensten te presteren binnen het kader van het RPPol; goed in teamverband kunnen werken;

8 bereid om lid te zijn van de marseenheden; bereid zijn om bereikbaar én terugroepbaar te zijn binnen een termijn van 45 minuten; bereid zijn om projecten voor te bereiden, uit te voeren en te evalueren; Artikel 5 De gewone plaats van het werk vast te stellen in een van de locaties binnen de politiezone Zuiderkempen, later te bepalen door het politiecollege. Artikel 6 De taakinhoud als volgt vast te stellen : uitvoeren van federale opdrachten in het kader van art (marseenheden) en 64 WGP; deelname aan de lokale ordediensten; proactief optreden; projectwerking; uitvoeren van opdrachten voorzien in de WPA met uitzondering van de niet-dringende opdrachten; leveren van wederzijdse bijstand binnen en buiten de zone voor kortstondige noodsituaties; vakantietoezicht; opsporings-en onderzoeksverrichtingen voortvloeiend uit de interventie en beperkt in tijd; doorverwijzen en signaalfunctie; slechtnieuwsmelding; deelname aan de beurtrol inspecteur met wachtdienst; prioritair belast met het geven van een adequate respons op de oproepen die een politieaanwezigheid binnen de kortst mogelijke termijn vereisen (dringende interventies); zo snel mogelijk en indien nodig - een gepast gevolg te geven aan de niet-dringende vragen tot interventie die aan hen worden gericht; gerichte patrouilles; uitvoeren van taken met een federaal karakter (zoals het bewaken van plaatsen waar geldtransporten zich aanbieden om fondsen op te halen of te leveren); bepaalde ambtshalve uitgevoerde of voorgeschreven controles; onderzoeken van beperkte omvang (zoals de uitvoering van kantschriften, het verhoor van personen in het kader van een lopend onderzoek); en andere Artikel 7 Het lid van het interventieteam te plaatsen onder de rechtstreekse leiding van de teamchef binnen de zuil operaties van de lokale politie Zuiderkempen. Artikel 8 De uiterste datum van indienen van de sollicitaties te laten vastleggen door DGP/DPM Artikel 9 De uiterste datum voor dewelke de selectie moet plaatsvinden later te bepalen. 0 De indienstneming uitwerking te laten hebben op de dag dat het ambt daadwerkelijk wordt opgenomen.

9 1 Er wordt voorzien in een wervingsreserve die geldt voor een gelijkwaardige functionaliteit tot de datum van de volgende mobiliteitscyclus. 2 De politieraad geeft opdracht aan: Dienst Politie Zuiderkempen Kopieën Voor beheer Voor kennisname Voor archief Taak overmaken van de nodige gegevens aan de directie van de mobiliteit en het loopbaanbeheer van de federale politie directie van de mobiliteit en het loopbaanbeheer van de federale politie de korpschef van de lokale politie Zuiderkempen de heer gouverneur van de provincie Antwerpen de dienst HRM van de lokale politie Zuiderkempen 11. Aankoop tien kogelwerende vesten. Vaststelling lastvoorwaarden en wijze van gunning Feiten en context De politiezone, werkgever, stelt de functionele uitrusting en veiligheidskledij ter beschikking van haar personeel. De beschikbare kogelwerende vesten zijn op twee na meer dan tien jaar oud en aan vervanging toe. De nodige kredieten zijn voorzien. Juridische grond De wet van 7 december 1998 tot organisatie van een geïntegreerde politiedienst, gestructureerd op twee niveaus. De wet van 24 december 1993 inzake overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten. Het koninklijk besluit van 8 januari 1996 inzake overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten. Het koninklijk besluit en bijlagen van 26 september 1996 inzake de bepaling van de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten en van de concessies voor openbare werken. De nieuwe gemeentewet. Advies Financiën en Logistiek adviseerden positief. De aankoop via de Federale politie beantwoordt volledig aan de wetgeving op de overheidsopdrachten. Het betekent een aanmerkelijke tijdsbesparing omdat er onder andere geen bijzonder bestek, noch vergelijking van de offerten of intensieve testen in deze toch wel zeer gespecialiseerde materie dient te gebeuren. De open overeenkomst biedt het voordeel van samenvoeging tot aanzienlijke bestellingen met de beste perspectieven op bijzonder voordelige prijzen. Argumentatie De aankoop van deze kogelwerende vesten strookt volledig met het beleid dat het politiecollege voert inzake uitrusting van haar personeel. De vervanging van de vesten wordt gespreid over drie jaar. De federale politie, Algemene directie van de Materiële Middelen (DGM), Directie van de Aankoopdienst (DMA), heeft een aankoopdossier lopen met nummer. DMA 2001 R3 108 voor de levering van

10 kogelwerende vesten. Het zijn vesten type VIP met beschermingsfactor tegen messteken, met draagtas en bijkomende hoes. Het dossier is een open meerjarige overeenkomst van vijf jaar, van 2001 tot en met 31 december 2005 en is met een jaar verlengd tot 31 december Deze markt werd uitgevoerd door de federale politie, ten voordele van de federale politie EN van de 196 zones van de lokale politie. De in de open overeenkomst weerhouden kogelwerende vesten zijn van het type VIP met beschermingsfactor NIJ IIIA-Action 3 en bieden tevens bescherming tegen messteken. Zij kunnen zowel op als onder de kledij gedragen worden. De vesten worden op maat gemaakt. De firma Ambassador Arms BVBA, Regentiestraat 73, 9100 Sint-Niklaas is de weerhouden leverancier. De dienst Operaties / Interventie vraagt dat hun dienst prioritair voorzien wordt van nieuwe kogelwerende vesten. Financiële gevolgen De aankoop kost 8.591,00 Euro, 21% BTW inclusief. Besluit: unaniem De raad besluit om via de open overeenkomst van de Federale Politie, Algemene Directie van de Materiële Middelen, Directie van de Aankoopdienst, Fritz Toussaintstraat 8, 1050 Brussel, op basis van aankoopdossier nummer DMA 2001 R3 108 tien kogelwerende vesten aan te kopen. De op maat gemaakte kogelwerende vesten type VIP met beschermingsfactor NIJ IIIA-Action 3 en bescherming tegen messteken worden geleverd met draagtas en bijkomende hoes door de firma Ambassador Arms bvba, Regentiestraat 71, 9100 Sint-Niklaas voor de totale som van 8.591,00 Euro, BTW inbegrepen. Artikel 2 De bijzonder rekenplichtige regelt de financiële aspecten als volgt: Omschrijving Bedrag Begrotingscode Beschikbaar krediet Aankoop tien kogelwerende vesten type VIP beschermingsfactor NIJ IIIA-Action 3 en messteken 8.591,00 Euro (inclusief BTW) 330/744/ ,00 Euro De aankoop wordt gefinancierd door de investeringssubsidies in kapitaal van de drie gemeenten à rato van de vastgelegde percentages: Bedrag Herselt 28,59% Hulshout 18,30% Westerlo 53,11% 8.591,00 Euro 2.456,17 Euro 1.572,15 Euro 4.562,68 Euro Artikel 3 De politieraad belast het politiecollege met de verdere uitvoering. Kopieën Voor kennisname: Provinciegouverneur. Voor bestuur: Logistiek/Financiën, de gemeenten Herselt, Hulshout en Westerlo. 12. ICT - Logistiek : huren van drie digitale kopieer - netwerkprinters. Overname van vier analoge kopieapparaten. Vaststellen van de lastvoorwaarden en wijze van gunning.

11 Feiten en context De politiezone heeft voor haar goede werking, drie bedrijfszekere digitale kopieer - netwerkprinters nodig. Juridische grond De wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten. De koninklijke besluiten van 08 januari 1996 en 26 september 1996 betreffende de overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en de concessies voor openbare werken. De nieuwe gemeentewet. De door het Belgisch Instituut voor Normalisatie uitgegeven normen. Argumentatie De politiezone Zuiderkempen heeft in haar vestigingen te Herselt en Hulshout de beschikking over drie kopieerapparaten die tot de inventaris van de ex-federale politie en de ex-gemeentepolitie behoorden. Door het toegenomen en intensief gebruik van de machines zijn ze versleten en zijn er geregeld pannes, die op hun beurt tot frustraties leiden bij de gebruikers. Tevens lopen de onderhoudscontracten af en nieuwe onderhoudscontracten zullen, gezien de ouderdom van de toestellen merkelijk duurder uitvallen. De zone heeft behoefte aan bedrijfszekere en moderne apparaten. In de snel evoluerende wereld van de informatica is het gebruikelijk om dergelijke machines te huren voor een periode van zestig maanden met een omnium onderhoudscontract. De formule van huren met omnium onderhoudscontract laat tevens een functionele budgettering toe. De oude analoge kopieerapparaten worden vervangen door digitale kopieer netwerkprinters en volledig geïntegreerd in het ISLP-netwerk opdat een aantal kleinere inktjetprinters kunnen uitgeschakeld worden. De oude analoge kopieerapparaten worden overgenomen door de leverancier van de nieuwe. Financiële gevolgen De kosten worden verrekend op de gewone dienst van de begroting en worden begroot op Euro per jaar. Besluit: unaniem De politieraad hecht haar goedkeuring aan het voorgelegde lastenboek voor de huur van drie digitale kopieer netwerkprinters waarvan de jaarlijkse huurprijs geraamd wordt op 4.800,00 Euro en de kostprijs van gemiddeld afdrukken per maand op 2.700,00 Euro per jaar, en de overname van vier analoge kopieerapparaten. Artikel 2 Het politiecollege wordt verzocht de opdracht te gunnen na onderhandelingsprocedure zonder de bekendmakingsprocedure. Artikel 3 De bijzonder rekenplichtige regelt de financiële aspecten als volgt: Omschrijving Bedrag (raming) per Begrotingscode Beschikbaar jaar krediet Huur van drie digitale kopieer netwerkprinters 7.500,00 Euro (inclusief BTW) 330/123/ ,00 Euro

12 Kopieën Voor beheer Voor kennisname Voor archief Logistiek - ICT - Financiën. De bijzonder rekenplichtige. Lijst van aan te schrijven firma s: I. Ricoh Belgium, Leuvensesteenweg 510, Building 7, 1930 Zaventem. II. Xerox Mechelen Office Solution NV, Wayenborgstraat 8, 2800 Mechelen. III. NRG Belgium, Riverside Business Park, Nashuatec House, Internationalelaan 55 bus 19, 1070 Brussel. IV. Alpha-Max BVBA, Kievitlaan 9, 2960 Brecht. V. Canon, Michiels, Stationsstraat 143, 2235 Hulshout 13. Logistiek : aankoop van ademanalysetoestellen, bijkomende meettoestellen en toebehoren. Vaststellen van de lastvoorwaarden en wijze van gunning Feiten en context De bestaande ademtesttoestellen (zes) en ademanalysetoestellen (vier) worden op termijn niet meer onderhouden en geijkt. De politiezone staat zelf in voor de systematische vervanging van de bestaande toestellen. Als steun voor de lokale politie heeft de federale politie, de Algemene directie van de Materiële Middelen (DGM), Directie van de Aankoopdienst (DMA), een aankoopdossier nr. DMA 2004 R3 113 betreffende de aankoop van ademanalysetoestellen voor de bepaling van de alcoholconcentratie in de uitgeademde alveolaire lucht ten voordele van de Federale en de Lokale Politie lopen. Deze markt werd uitgevoerd door de federale politie, voor de federale politie EN voor de 196 zones van de lokale politie. Juridische grond De wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten. De koninklijke besluiten van 08 januari 1996 en 26 september 1996 betreffende de overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en de concessies voor openbare werken. De nieuwe gemeentewet. Argumentatie De aankoop van ademanalysetoestellen, bijkomende meettoestellen en toebehoren strookt volledig met het beleid dat de politiezone voert inzake uitrusting van haar personeel, en is noodzakelijk voor de werking van de politie. De aankoop is opgenomen in de overeenkomst verkeersveiligheid De aankoop via de open overeenkomst DMA 2004 R3 113 van de Federale politie biedt de beste perspectieven op bijzonder voordelige prijzen en betekent een aanmerkelijke besparing voor onze dienst. De opdracht gaat over compacte ademanalysetoestellen die tevens als ademtesttoestellen kunnen functioneren. De aankoopprocedure via deze open overeenkomst beantwoordt volledig aan de wetgeving op de overheidsopdrachten. De levering van de toestellen is gekoppeld aan twee contracten, één contract voor de ijking en de levering van verbruikstoebehoren en het tweede is een full-omnium onderhoudscontract dat per maand / per toestel aangerekend wordt. De maandelijkse kostprijs bedraagt 23,99 Euro exclusief BTW, deze kosten worden verrekend op de gewone dienst van de begroting. De opdracht loopt over een periode van vijf jaar voor de toestellen en de toebehoren en van acht jaar voor de verbruiksproducten en de onderhoudscontracten.

13 Financiële gevolgen De kosten worden verrekend op de buitengewone dienst van de begroting en worden begroot op ,93 Euro. Besluit: unaniem De politieraad besluit om op basis van het aankoopdossier DMA 2004 R3 113 van de Federale Politie, Algemene Directie van de Materiële Middelen, Directie van de Aankoopdienst, Fritz Toussaintstraat 8, 1050 Brussel, vier ademanalysetoestellen, twee bijkomende meettoestellen en toebehoren aan te kopen ten voordele van de politie. De levering wordt als volgt uitgevoerd door DRAGER Safety Belgium NV, de heer Peter Stuyver, Heide 10, 1780 Wemmel : Volgens bestek DMA 2004 R3 113 Post Omschrijving Eenh/prijs ex BTW Aantal Totale prijs 1A Volledig systeem bevattend één ademanalysetoestel, 3.379, ,48 printer, badgelezer, batterij, klavier, inclusief eerste ijking, 1B Bijkomend meettoestel 7410 Plus com (incl. ijking) 1.194, ,00 Fiskale zegel 5, ,00 1C Draagtas ademanalysetoestel 40, ,78 1D Draagtas mondstukken 15, ,75 2 Reservebatterij voor ademanalysetoestel 156, ,40 3 Batterijlader voor ademanalysetoestel 140, ,96 5A Operator badge per stuk 0, ,90 6 Mondstukken (per 25 stuks) 19, ,00 7A Print papier (doosje met 5 rollen) 15, ,68 7B Inktcasette 8, ,58 8 Full omniumcontract per maand per toestel over een 23,99 6 periode van 60 maanden 11 Opleiding (van 1 tot 30 personen) dagprestatie 750, ,00 12 Gebruikershandleiding 5, ,00 13 Randapparatuur en software 138, ,51 2 Badgehouder 1, ,50 Draagtas mondstukken road (50 mondstukken) 18, ,26 TOTAAL ,80 BTW 21% 4.132,13 TOTAAL BTW IN ,93 Artikel 2 Het politiecollege wordt verzocht de opdracht te gunnen. Na de levering wordt het politiecollege belast met de ondertekening van een full-omnium onderhoudscontract per toestel voor een looptijd van zestig maanden. De maandelijkse kost is 23,99 Euro exclusief BTW, per toestel en wordt verrekend in de gewone dienst. Artikel 3 De bijzonder rekenplichtige regelt de financiële aspecten als volgt: Omschrijving Bedrag Begrotingscode Beschikbaar krediet Aankoop: vier ademanalysetoestellen, twee bijkomende meettoestellen en toebehoren ,93 Euro (Inclusief BTW) ,00 Euro De aankoop wordt gefinancierd door de investeringssubsidies in kapitaal van de drie gemeenten à rato van de vastgelegde percentages en opgenomen in het verkeersveiligheidsplan:

14 Bedrag Herselt 28,59% Hulshout 18,30% Westerlo 53,11% ,93 Euro 6.806,97 Euro 4.357,04 Euro ,92 Euro Kopieën Voor beheer Voor kennisname Voor archief Logistiek - ICT - Financiën. De bijzonder rekenplichtige. 14. Kennisname: Nazicht begroting 2006 meergemeentenzone - Gewestelijk toezicht De politieraad neemt kennis van het nazicht van de begroting 2006 meergemeentenzone van het gewestelijk toezicht. 15. Kennisname: Goedkeuring met opmerkingen begroting 2006 federale directie - dienst toezicht lokale politie De politieraad neemt kennis van de goedkeuring met opmerkingen betreffende begroting 2006 van de federale directie - dienst toezicht lokale politie. 16. Kennisname: Goedkeuring van de financiële bijdrage 2006 van de gemeente Herselt aan de politiezone: federale directie - dienst toezicht lokale politie De politieraad neemt kennis van de goedkeuring van de financiële bijdrage 2006 van de gemeente Herselt aan de politiezone van de federale directie - dienst toezicht lokale politie. 17. Kennisname: Goedkeuring van de financiële bijdrage 2006 van de gemeente Hulshout aan de politiezone: federale directie - dienst toezicht lokale politie De politieraad neemt kennis van de goedkeuring van de financiële bijdrage 2006 van de gemeente Hulshout aan de politiezone van de federale directie - dienst toezicht lokale politie. 18 Kennisname: Goedkeuring van de financiële bijdrage 2006 van de gemeente Westerlo aan de politiezone: federale directie - dienst toezicht lokale politie De politieraad neemt kennis van de goedkeuring van de financiële bijdrage 2006 van de gemeente Westerlo aan de politiezone van de federale directie - dienst toezicht lokale politie. De voorzitter sluit de openbare zitting en opent de geheime zitting omstreeks uur GEHEIIME ZITTING De voorzitter sluit de vergadering om uur Bij verordening, De secretaris De burgemeester - voorzitter A. Van Thielen L. Peetermans

15

1. Verslag vergadering 24 oktober goedkeuring Het verslag van de vergadering van 24 oktober 2006 wordt zonder opmerkingen goedgekeurd.

1. Verslag vergadering 24 oktober goedkeuring Het verslag van de vergadering van 24 oktober 2006 wordt zonder opmerkingen goedgekeurd. POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN TWAALF DECEMBER TWEE DUIZEND EN ZES 12.12.2006 AANWEZIG: Peetermans L.:Burgemeester-voorzitter; Van Hirtum G.: Burgemeester;

Nadere informatie

POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN VEERTIEN OKTOBER TWEE DUIZEND EN TWEE

POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN VEERTIEN OKTOBER TWEE DUIZEND EN TWEE POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN VEERTIEN OKTOBER TWEE DUIZEND EN TWEE 14.10.2002 AANWEZIG: Van Hirtum G.: Burgemeester-voorzitter; Peetermans L., Verhaegen

Nadere informatie

POLITIERAAD 14 maart 2013 Verslag

POLITIERAAD 14 maart 2013 Verslag Prins Boudewijnlaan 43a 2650 Edegem POLITIERAAD 14 maart 2013 Verslag Aanwezig: Koen Metsu, burgemeester- voorzitter. Sophie De Wit, Erik Jacobs, Koen Volckaerts, Harry Debrabandere, burgemeesters. Bart

Nadere informatie

POLITIERAAD VAN DE ZONE BRUSSEL - WEST 5340 (ADMINISTRATIEF ARRONDISSEMENT BRUSSEL-HOOFDSTAD) Genomen besluiten. Openbare zitting

POLITIERAAD VAN DE ZONE BRUSSEL - WEST 5340 (ADMINISTRATIEF ARRONDISSEMENT BRUSSEL-HOOFDSTAD) Genomen besluiten. Openbare zitting POLITIERAAD VAN DE ZONE BRUSSEL - WEST 5340 (ADMINISTRATIEF ARRONDISSEMENT BRUSSEL-HOOFDSTAD) Genomen besluiten Openbare zitting 11/10/11/A/1.01 DIRECTIE STEUN DIENST LOGISTIEK EEN, GESUBSIDIEERDE AANKOOP,

Nadere informatie

POLITIERAAD 16 februari 2012 Verslag

POLITIERAAD 16 februari 2012 Verslag POLITIERAAD 16 februari 2012 Verslag Prins Boudewijnlaan 43a 2650 Edegem Aanwezig: Luc Vuylsteke de Laps, burgemeester- voorzitter. Koen Snyders, Luc Blommaerts, burgemeesters. Joost Fillet, Jos Bergmans,

Nadere informatie

POLITIERAAD 9 oktober 2013 Verslag

POLITIERAAD 9 oktober 2013 Verslag Prins Boudewijnlaan 43a 2650 Edegem POLITIERAAD 9 oktober 2013 Verslag Aanwezig: Koen Metsu, burgemeester- voorzitter. Sophie De Wit, Erik Jacobs, Koen Volckaerts, Harry Debrabandere, burgemeesters. Bart

Nadere informatie

POLITIERAAD 24 juni 2010 Verslag

POLITIERAAD 24 juni 2010 Verslag Prins Boudewijnlaan 43a 2650 Edegem POLITIERAAD 24 juni 2010 Verslag Aanwezig: Verontschuldigd: Marc van den Abeelen, burgemeester-voorzitter. Koen Snyders (vanaf punt 6), Luc Blommaerts, Luc Vuylsteke

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 januari 2014 om 18u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 januari 2014 om 18u. TOELICHTINGSNOTA zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 januari 2014 om 18u. Openbare zitting: Goedkeuring van het verslag van de zitting van de politieraad van

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. Raadslid L. Van den Bossche heeft volgende mail d.d overgemaakt:

OPENBARE ZITTING. Raadslid L. Van den Bossche heeft volgende mail d.d overgemaakt: NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 02.02.2016 ===================== Aanwezig: P. Van Hoeymissen burgemeester Sint-Amands - voorzitter L. De boeck burgemeester Bornem K. Van den Heuvel, burgemeester

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 22 oktober 2012 om 18.30u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 22 oktober 2012 om 18.30u. TOELICHTINGSNOTA zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 22 oktober 2012 om 18.30u. Openbare zitting: Goedkeuring van het verslag van de zitting van de politieraad

Nadere informatie

Verontschuldigd: K. Van den Heuvel, Burgemeester Puurs, R. Cuyt, raadslid. Bijzondere rekenplichtige, dhr. Wouter De Smedt, vervoegt de zitting

Verontschuldigd: K. Van den Heuvel, Burgemeester Puurs, R. Cuyt, raadslid. Bijzondere rekenplichtige, dhr. Wouter De Smedt, vervoegt de zitting NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 06-09-2010 ===================== Aanwezig: F. Sarens, Burgemeester Sint-Amands voorzitter L. De boeck, Burgemeester Bornem; H. Cools, E. Van de Veken, K. Van Ranst,

Nadere informatie

1. Notulen van de vergadering van de politieraad van 14 mei 2019.

1. Notulen van de vergadering van de politieraad van 14 mei 2019. Toelichting bij de agendapunten - website POLITIERAAD 17 SEPTEMBER 2019 OPENBARE ZITTING ADMINISTRATIEF 1. Notulen van de vergadering van de politieraad van 14 mei 2019. De raad wordt verzocht om deze

Nadere informatie

ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 05 OKTOBER 2016 OM 20U00 UUR. Gelet op art. 21 en 21bis van de wet op de geïntegreerde politie;

ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 05 OKTOBER 2016 OM 20U00 UUR. Gelet op art. 21 en 21bis van de wet op de geïntegreerde politie; ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 05 OKTOBER 2016 OM 20U00 UUR Aanwezig : Denis DIERICK, voorzitter, Danny CLAEYS, Hilde CLAEYS, Agnes LANNOO-VAN WANSEELE, Antoine VAN NIEUWENHUYZE, Nadine DE STERCKE, Linda

Nadere informatie

POLITIERAAD maandag 24 juni 2019 om uur. Politiecommissariaat, Minister De Taeyelaan 9 te 8500 KORTRIJK

POLITIERAAD maandag 24 juni 2019 om uur. Politiecommissariaat, Minister De Taeyelaan 9 te 8500 KORTRIJK Toelichtingsnota POLITIERAAD maandag 24 juni 2019 om 19.00 uur. Politiecommissariaat, Minister De Taeyelaan 9 te 8500 KORTRIJK Openbare zitting 1. Goedkeuring van het verslag van de zitting van de politieraad

Nadere informatie

25 oktober Openbare zitting

25 oktober Openbare zitting dd. 25 oktober 2012 Politieraad blz. : 1 POLITIEZONE BERLAAR-NIJLEN POLITIERAAD 25 oktober 2012 Aanwezig: Verbeeck Paul, Burgemeester van Nijlen-voorzitter Horemans Walter, Burgemeester te Berlaar Van

Nadere informatie

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER Politiezone HAMME - WAASMUNSTER OVERZICHTSLIJST VAN DE BESLISSINGEN GENOMEN DOOR DE POLITIERAAD IN ZITTING VAN 28 JUNI 2018. OPENBARE ZITTING 1. Politieraad: Eedaflegging en installatie politieraadslid.

Nadere informatie

Verontschuldigd: H. Cools, R. De Blaiser, E. Van de Veken, B. De Schutter, L. Van Nieuwenhuysen en I. Faes: raadsleden

Verontschuldigd: H. Cools, R. De Blaiser, E. Van de Veken, B. De Schutter, L. Van Nieuwenhuysen en I. Faes: raadsleden NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 26.06.2012 ===================== Aanwezig: L. De boeck, burgemeester Bornem voorzitter; F. Sarens, burgemeester Sint-Amands; K. Van den Heuvel, burgemeester Puurs;

Nadere informatie

2 Proces-verbaal politieraad dd. 24/04/2018. Goedkeuring. Stemming. Het proces-verbaal van de politieraad van 24 april 2018 wordt goedgekeurd.

2 Proces-verbaal politieraad dd. 24/04/2018. Goedkeuring. Stemming. Het proces-verbaal van de politieraad van 24 april 2018 wordt goedgekeurd. Gerechtelijk arrondissement BRUGGE PROCES-VERBAAL POLITIERAAD van 29 mei 2018 Politiezone BLANKENBERGE-ZUIENKERKE - 5445 - Aanwezig: Verontschuldigd: Extra genodigden: Ivan De Clerck, voorzitter; Alain

Nadere informatie

ZITTING VAN AANWEZIG.

ZITTING VAN AANWEZIG. ZITTING VAN 15.12.2011 AANWEZIG. Jan Laurys, burgemeester Diest, voorzitter politiecollege, voorzitter Manu Claes, burgemeester Scherpenheuvel-Zichem, raadslid Van Meeuwen, Swinnen, Uyttebroek, Bellen,

Nadere informatie

POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN ACHT MEI TWEE DUIZEND EN ZEVEN 08.05.2007

POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN ACHT MEI TWEE DUIZEND EN ZEVEN 08.05.2007 POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN ACHT MEI TWEE DUIZEND EN ZEVEN 08.05.2007 Aanwezig: De heer Mark Verhaegen, burgemeester-voorzitter De heren Luc Peetermans,

Nadere informatie

namens het politiecollege W. DEN TANDT J. VERMEULEN

namens het politiecollege W. DEN TANDT J. VERMEULEN BEKENDMAKING Deinze, 15 juni 2017 De vergadering van de politieraad vond plaats op 15 juni 2017. De lijst met beknopte inhoud van de daarin geregelde aangelegenheden ligt ter inzage van het publiek van

Nadere informatie

ZITTING VAN AANWEZIG.

ZITTING VAN AANWEZIG. ZITTING VAN 15.03.2018 AANWEZIG. Jan Laurys, burgemeester Diest, voorzitter Manu Claes, burgemeester Scherpenheuvel-Zichem, raadslid Peetermans, De Graef, Pauwels, Putseys, Buttiens, Schuyten, De Dobbeleer,

Nadere informatie

POLITIEZONE DEERLIJK HARELBEKE TOELICHTINGSNOTA VOOR DE ZITTING VAN

POLITIEZONE DEERLIJK HARELBEKE TOELICHTINGSNOTA VOOR DE ZITTING VAN POLITIEZONE DEERLIJK HARELBEKE TOELICHTINGSNOTA VOOR DE ZITTING VAN 17.02.2009 Openbare zitting 1. Aktename einde mandaat politieraadslid. Op de politieraad van 01.02.2007 werd de Heer André Vanassche,

Nadere informatie

25 april Openbare zitting

25 april Openbare zitting dd. 25 april 2018 Politieraad blz. : 1 POLITIEZONE BERLAAR-NIJLEN POLITIERAAD 25 april 2018 Aanwezig : Verontschuldigd : Verbeeck Paul, voorzitter - Burgemeester Nijlen Horemans Walter, Burgemeester Berlaar

Nadere informatie

Gelet op de wet van 7 december 1998 tot organisatie van een geïntegreerde politiedienst, gestructureerd op twee niveaus;

Gelet op de wet van 7 december 1998 tot organisatie van een geïntegreerde politiedienst, gestructureerd op twee niveaus; GR20120621 punt 1: politiezone Ninove - Openverklaring van een vacante betrekking in het operationeel kader - Hoofdinspecteur van politie - politieassistent DE RAAD, Gelet op de wet van 7 december 1998

Nadere informatie

De voorzitter verontschuldigt mevr. Brigitte Bonte en dhr. Alain De Vlieghe.

De voorzitter verontschuldigt mevr. Brigitte Bonte en dhr. Alain De Vlieghe. Gerechtelijk arrondissement BRUGGE PROCES-VERBAAL POLITIERAAD van 30 januari 2018 Politiezone BLANKENBERGE-ZUIENKERKE - 5445 - Aanwezig: Verontschuldigd: Ivan De Clerck, voorzitter; Jeannine Puype, Jeannine

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de politieraad van 27 februari 2018 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de politieraad van 27 februari 2018 wordt goedgekeurd. Gerechtelijk arrondissement BRUGGE PROCES-VERBAAL POLITIERAAD van 24 april 2018 Politiezone BLANKENBERGE-ZUIENKERKE - 5445 - Aanwezig: Ivan De Clerck, voorzitter; Alain De Vlieghe, Bonte Brigitte, Jeannine

Nadere informatie

Openbare zitting 1. Goedkeuring verslag van 28 augustus 2003 Het verslag van de vergadering van 28 augustus 2003 wordt zonder opmerkingen goedgekeurd.

Openbare zitting 1. Goedkeuring verslag van 28 augustus 2003 Het verslag van de vergadering van 28 augustus 2003 wordt zonder opmerkingen goedgekeurd. POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN DERTIG OKTOBER TWEE DUIZEND EN DRIE 30.10.2003 AANWEZIG: Peetermans L.: Burgemeester-voorzitter; Van Hirtum G., Verhaegen

Nadere informatie

POLITIERAAD 22 november 2007 Verslag

POLITIERAAD 22 november 2007 Verslag POLITIERAAD 22 november 2007 Verslag Kontichstraat 17 2650 Edegem Aanwezig: Koen Snyders, burgemeester-voorzitter. Jef Van linden, Luc Vuylsteke de Laps, Stanny Tuyteleers, burgemeesters. Joost Fillet,

Nadere informatie

Notulen van de politieraad van 20 december 2018

Notulen van de politieraad van 20 december 2018 Lokale Politie Waasland-Noord Notulen van de politieraad van 20 december 2018 Aanwezigen: Verontschuldigd: Marc Van de Vijver - burgemeester-voorzitter Christiaan Lippens - burgemeester Leo Mares - korpschef

Nadere informatie

Definitief verslag POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN TWAALF DECEMBER TWEEDUIZEND ACHTTIEN

Definitief verslag POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN TWAALF DECEMBER TWEEDUIZEND ACHTTIEN Definitief verslag POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN TWAALF DECEMBER TWEEDUIZEND ACHTTIEN 12.12.2018 Aanwezig: Peetermans Luc, burgemeester-voorzitter Daems

Nadere informatie

25 juni Openbare zitting

25 juni Openbare zitting dd. 25 juni 2018 Politieraad blz. : 1 POLITIEZONE BERLAAR-NIJLEN POLITIERAAD 25 juni 2018 Aanwezig : Verontschuldigd : Verbeeck Paul, voorzitter - Burgemeester Nijlen Horemans Walter, Burgemeester Berlaar

Nadere informatie

Politieraad. Zitting van 18 juni 2014, 20 uur. Agenda en verslag

Politieraad. Zitting van 18 juni 2014, 20 uur. Agenda en verslag Politiezone Maasland 5383 Provincie Limburg Politieraad Zitting van 18 juni 2014, 20 uur Agenda en verslag Agenda: In openbare zitting 1. Goedkeuring verslag politieraad van 17.03.2014 2. Goedkeuring van

Nadere informatie

namens het politiecollege W. DEN TANDT J. VERMEULEN

namens het politiecollege W. DEN TANDT J. VERMEULEN BEKENDMAKING Deinze, 19 februari 2019 De vergadering van de politieraad vond plaats op 19 februari 2019. De lijst met beknopte inhoud van de daarin geregelde aangelegenheden ligt ter inzage van het publiek

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 28 januari 2013 om 18.30u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 28 januari 2013 om 18.30u. TOELICHTINGSNOTA zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 28 januari 2013 om 18.30u. Openbare zitting: 1. Eedaflegging van de nieuwe politieraadsleden. - de wet van

Nadere informatie

KONINKLIJK BESLUIT 26 MAART 2005 :

KONINKLIJK BESLUIT 26 MAART 2005 : KONINKLIJK BESLUIT 26 MAART 2005 : REGELING VAN DE STRUCTURELE DETACHERINGEN VAN PERSONEELSLEDEN VAN DE POLITIEDIENSTEN EN VAN SOORTGELIJKE TOESTANDEN EN TOT INVOERING VAN DE VERSCHILLENDE MAATREGELEN

Nadere informatie

Gelet op het koninklijk besluit van 30 maart 001 tot regeling van de rechtspositie van het personeel van de politiediensten;

Gelet op het koninklijk besluit van 30 maart 001 tot regeling van de rechtspositie van het personeel van de politiediensten; GR20170622 punt 3: Politie - Personeel - Externe aanwerving - Openverklaring van een betrekking in het administratief en logistiek kader - Niveau B - Consulent - voor de dienst beleid, beheer & ondersteuning

Nadere informatie

Politie. Politieraad Zitting van 10 april Lijst agendapunten. Politiezone Mira 5457 Waregem Zwevegem Avelgem Anzegem Spiere-Helkijn

Politie. Politieraad Zitting van 10 april Lijst agendapunten. Politiezone Mira 5457 Waregem Zwevegem Avelgem Anzegem Spiere-Helkijn 1 Politie Politieraad Zitting van 10 april 2018 Lijst agendapunten Politiezone Mira 5457 Waregem Zwevegem Avelgem Anzegem Spiere-Helkijn OPENBARE ZITTING 01 Verslag zitting d.d. 30 januari 2018 goedkeuring

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 22 juni om 19.45u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 22 juni om 19.45u. TOELICHTINGSNOTA zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 22 juni om 19.45u. Omwille van het bezoek aan het CIC en met akkoord van de toezichthoudende overheid en de

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE POLITIERAAD

VERGADERING VAN DE POLITIERAAD POLITIEZONE LANAKEN-MAASMECHELEN VERGADERING VAN DE POLITIERAAD 1 STE Uitnodiging : Mevrouw, Mijnheer, Wij hebben de eer u uit te nodigen om de vergadering van de politieraad van PZ Lanaken- Maasmechelen

Nadere informatie

POLITIERAAD VERSLAG

POLITIERAAD VERSLAG Besproken onderwerpen Aanwezig: Lint Harry Debrabandere, burgemeester-voorzitter Politieraadslid Rudy Van Onckelen Edegem Koen Metsu, burgemeester Politieraadslid Bart Breugelmans Kontich Bart Seldeslachts,

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 29 januari 2018 om 19u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 29 januari 2018 om 19u. TOELICHTINGSNOTA zitting politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 29 januari 2018 om 19u. Openbare zitting: Goedkeuring van het verslag van de zitting van de politieraad van 27 november

Nadere informatie

ZITTING VAN

ZITTING VAN ZITTING VAN 06.12.2018 AANWEZIG. Jan Laurys, burgemeester Diest, voorzitter Manu Claes, burgemeester Scherpenheuvel-Zichem, raadslid Peetermans, De Graef, Pauwels, Buttiens, Schuyten, Sannen, Gybels, Jacobs,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 26 april 2018

VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 26 april 2018 VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 26 april 2018 POLITIEZONE K-L-M Naamcode 5409 Aanwezigen : Jos EMMERECHTS - Voorzitter Edward DE WIT - Politiecollegelid Veerle LANGBEEN vanaf punt 08, Bert CARLEER, Else

Nadere informatie

POLITIERAAD 12 februari 2004 Verslag

POLITIERAAD 12 februari 2004 Verslag POLITIERAAD 12 februari 2004 Verslag Kontichstraat 17 2650 Edegem Aanwezig: Verontschuldigd: Jef Van linden, burgemeester-voorzitter. Koen Snyders (vanaf punt 4), Luc Vuylsteke de Laps, Xavier Van Rooy,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE POLITIERAAD POLITIEZONE KORTRIJK - KUURNE - LENDELEDE

ZITTING VAN DE POLITIERAAD POLITIEZONE KORTRIJK - KUURNE - LENDELEDE ZITTING VAN DE POLITIERAAD POLITIEZONE KORTRIJK - KUURNE - LENDELEDE maandag 23 februari 2015 van 19u. tot 19.35u. Stadhuis, Grote Markt 54 te 8500 KORTRIJK AGENDA Openbare zitting: Goedkeuring van het

Nadere informatie

POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN ACHTENTWINTIG AUGUSTUS TWEE DUIZEND EN DRIE 28.08.

POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN ACHTENTWINTIG AUGUSTUS TWEE DUIZEND EN DRIE 28.08. POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN ACHTENTWINTIG AUGUSTUS TWEE DUIZEND EN DRIE 28.08.2003 AANWEZIG: Peetermans L.: Burgemeester-voorzitter; Van Hirtum G.,

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 februari 2012 om 18.30u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 februari 2012 om 18.30u. TOELICHTINGSNOTA zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 februari 2012 om 18.30u. Openbare zitting: Goedkeuring van het verslag van de zitting van de politieraad

Nadere informatie

Verontschuldigd: K. Van den Heuvel, burgemeester Puurs L. Pauwels en I. Van der Taelen, raadsleden

Verontschuldigd: K. Van den Heuvel, burgemeester Puurs L. Pauwels en I. Van der Taelen, raadsleden NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 20.11.2012 ===================== Aanwezig: L. De boeck, burgemeester Bornem voorzitter; F. Sarens, burgemeester Sint-Amands; D. De Winter, K. Van Ranst, S. Pintens,

Nadere informatie

Politiezone NOORDERKEMPEN OVERZICHTSLIJST

Politiezone NOORDERKEMPEN OVERZICHTSLIJST Politiezone NOORDERKEMPEN OVERZICHTSLIJST Politieraadszitting d.d. 03/06/2019 POLITIERAADSZITTING 03/06/2019 OVERZICHTSLIJST POLITIEZONE NOORDERKEMPEN Aanwezig: Marc Van Aperen, Dorien Cuylaerts, Frank

Nadere informatie

Politieraad. Verslag van de zitting van 14 december 2010, 20 uur. Agenda en verslag

Politieraad. Verslag van de zitting van 14 december 2010, 20 uur. Agenda en verslag Politiezone Maasland 5383 Provincie Limburg Politieraad Verslag van de zitting van 14 december 2010, 20 uur Agenda en verslag Agenda: In openbare zitting 1. Goedkeuring verslag politieraad van 05.10.2010

Nadere informatie

POLITIEZONE DENDERLEEUW-HAALTERT

POLITIEZONE DENDERLEEUW-HAALTERT POLITIEZONE DENDERLEEUW-HAALTERT Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Aalst NOTULEN VAN DE POLITIERAAD ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 IN HET GEMEENTEHUIS VAN HAALTERT Aanwezig: Jo FONCK, Burgemeester-

Nadere informatie

POLITIERAAD 19 november 2009 Verslag

POLITIERAAD 19 november 2009 Verslag POLITIERAAD 19 november 2009 Verslag Prins Boudewijnlaan 43a 2650 Edegem Aanwezig: Luc Blommaerts, burgemeester-voorzitter. Koen Snyders, Luc Vuylsteke de Laps, burgemeesters. Joost Fillet, Jos Bergmans,

Nadere informatie

POLITIERAAD 15 juni 2006 Verslag

POLITIERAAD 15 juni 2006 Verslag POLITIERAAD 15 juni 2006 Verslag Kontichstraat 17 2650 Edegem Aanwezig: Koen Snyders, burgemeester-voorzitter. Luc Vuylsteke de Laps, Jef Van linden, Nicole Muyshondt, burgemeesters. Marc Vanhaute, Kristien

Nadere informatie

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER Politiezone HAMME - WAASMUNSTER OVERZICHTSLIJST VAN DE BESLISSINGEN GENOMEN DOOR DE POLITIERAAD IN ZITTING VAN 22 MAART. OPENBARE ZITTING Notulen vorige zitting 1. Politieraad: Aktename overlijden van

Nadere informatie

Verontschuldigd: Helsen Brigitte, Mattheus Stef en Van der Veken Maurice: politieraadsleden

Verontschuldigd: Helsen Brigitte, Mattheus Stef en Van der Veken Maurice: politieraadsleden Definitief verslag POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN EENENTWINTIG FEBRUARI TWEEDUIZEND ACHTTIEN 21.02.2018 Aanwezig: Peetermans Luc, burgemeester-voorzitter

Nadere informatie

POLITIERAAD 25 juni 2009 Verslag

POLITIERAAD 25 juni 2009 Verslag Prins Boudewijnlaan 43a 2650 Edegem POLITIERAAD 25 juni 2009 Verslag Aanwezig: Luc Blommaerts, burgemeester-voorzitter. Joost Fillet, Jos Bergmans, Luc Eeckhout, Marleen Van den Eynde (vanaf punt 2), Bart

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 16 februari 2017

VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 16 februari 2017 VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 16 februari 2017 POLITIEZONE K-L-M Naamcode 5409 Aanwezigen : Jos EMMERECHTS - Voorzitter Edward DE WIT, Nadia SMINATE - Politiecollegeleden Veerle LANGBEEN, Bert CARLEER,

Nadere informatie

De gemeenteraad. Ontwerpbesluit

De gemeenteraad. Ontwerpbesluit De gemeenteraad Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 21 maart 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00260 Onderwerp: Vacantverklaring van 17 betrekkingen in het operationeel kader en 8 betrekkingen in het administratief

Nadere informatie

Uw correspondent Telefoon Fax

Uw correspondent Telefoon Fax Politie Lokale Politie PAJOTTENLAND Bruneaustraat 101 1755 GOOIK (KESTER) T: 054/31.35.41 F: 054/31.35.49 BIJEENROEPING VAN DE POLITIERAAD Veiligheid, samen gaan we ervoor! GOOIK (Kester) 06/06/2018 Uw

Nadere informatie

verontschuldigd: L. Van den Bossche, I. Faes, E. De Keersmaecker De voorzitter verklaart de zitting voor geopend.

verontschuldigd: L. Van den Bossche, I. Faes, E. De Keersmaecker De voorzitter verklaart de zitting voor geopend. NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 01.12.2015 ===================== Aanwezig: P. Van Hoeymissen burgemeester Sint-Amands L. De boeck burgemeester Bornem voorzitter K. Van den Heuvel, burgemeester Puurs

Nadere informatie

Inhoud Hoofdstuk 1 Situering van de politiezone...

Inhoud Hoofdstuk 1 Situering van de politiezone... Inhoud Hoofdstuk 1 Situering van de politiezone... 13 1.1 Historiek politiehervorming... 13 1.2 Een geïntegreerde politie op 2 niveaus... 14 1.2.1 Wat zijn de kenmerken van de geïntegreerde politie?...

Nadere informatie

NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 23.04.2013 ===================== Aanwezig: burgemeester Bornem - voorzitter

NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 23.04.2013 ===================== Aanwezig: burgemeester Bornem - voorzitter NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 23.04.2013 ===================== Aanwezig: De boeck L., burgemeester Bornem - voorzitter Van Hoeymissen P., burgemeester Sint-Amands Aerts D., De Blaiser R., De Keersmaecker

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 26 juni 2017 om 19u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 26 juni 2017 om 19u. TOELICHTINGSNOTA zitting politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 26 juni 2017 om 19u. Goedkeuring van het verslag van de zitting van de politieraad van 26 april 2017. Openbare zitting:

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 25 november 2009

VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 25 november 2009 VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 25 november 2009 POLITIEZONE K-L-M Naamcode 5409 Aanwezigen : Marcel BELGRADO - Burgemeester-Voorzitter Leo PEETERS, Jozef DE BORGER - Politiecollegeleden Maurice VERBELEN,

Nadere informatie

04 juli Openbare zitting

04 juli Openbare zitting dd. 04 juli 2016 Politieraad blz. : 1 POLITIEZONE BERLAAR-NIJLEN POLITIERAAD 04 juli 2016 Aanwezig: Verbeeck Paul, Burgemeester van Nijlen voorzitter Horemans Walter, Burgemeester van Berlaar Van Asch

Nadere informatie

POLITIERAAD 14 juni 2012 Verslag

POLITIERAAD 14 juni 2012 Verslag POLITIERAAD 14 juni 2012 Verslag Prins Boudewijnlaan 43a 2650 Edegem Aanwezig: Koen Snyders, burgemeester- voorzitter. Luc Blommaerts, Luc Vuylsteke de Laps, Stanny Tuyteleers, burgemeesters. Joost Fillet,

Nadere informatie

POLITIERAAD VAN 10 OKTOBER 2011

POLITIERAAD VAN 10 OKTOBER 2011 Provincie Oost-Vlaanderen AANWEZIG: POLITIERAAD VAN 10 OKTOBER 2011 Politiezone Wetteren-Laarne-Wichelen Pardaen Alain, Voorzitter, Taylor Kenneth, Burgemeester, Maes Gerritjan, Korpschef, Arijs Walter,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 22 oktober 2012

VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 22 oktober 2012 VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 22 oktober 2012 POLITIEZONE K-L-M Naamcode 5409 Aanwezigen : Jozef DE BORGER - Burgemeester-Voorzitter Marcel BELGRADO, Else DE WACHTER - Politiecollegeleden Alain MEERTS

Nadere informatie

ZITTING VAN AANWEZIG.

ZITTING VAN AANWEZIG. ZITTING VAN 23.04.2013 AANWEZIG. Manu Claes, burgemeester Scherpenheuvel-Zichem, waarnemend voorzitter Peetermans, De Graef, Pauwels, Putseys, Overmeer, Buttiens, Verboven, Schuyten, Van Gossum, De Dobbeleer,

Nadere informatie

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER Politiezone HAMME - WAASMUNSTER OVERZICHTSLIJST VAN DE BESLISSINGEN GENOMEN DOOR DE POLITIERAAD IN ZITTING VAN 08 november. OPENBARE ZITTING 1. Politieraad: Ontslag politieraadslid intrekking besluit.

Nadere informatie

Politieraad. Verslag van, de zitting van 15 maart 2011, 20 uur. Agenda en verslag

Politieraad. Verslag van, de zitting van 15 maart 2011, 20 uur. Agenda en verslag Politiezone Maasland 5383 Provincie Limburg Politieraad Verslag van, de zitting van 15 maart 2011, 20 uur Agenda en verslag Agenda: Voorafgaande aan de zitting zullen volgende personeelsleden verzocht

Nadere informatie

ZITTING VAN AANWEZIG.

ZITTING VAN AANWEZIG. ZITTING VAN 04.12.2014 AANWEZIG. Manu Claes, burgemeester Scherpenheuvel-Zichem, voorzitter Jan Laurys, burgemeester Diest, raadslid Peetermans, De Graef, Pauwels, Putseys, Overmeer, Buttiens, Verboven,

Nadere informatie

Notulen van de politieraad van 14 juni 2018

Notulen van de politieraad van 14 juni 2018 Lokale Politie Waasland-Noord Notulen van de politieraad van 14 juni 2018 Aanwezigen: Verontschuldigd: Marc Van de Vijver - burgemeester-voorzitter Christiaan Lippens - burgemeester Luc De Witte, adjunct-korpschef,

Nadere informatie

POLITIERAAD 23 juni 2011 Verslag

POLITIERAAD 23 juni 2011 Verslag POLITIERAAD 23 juni 2011 Verslag Prins Boudewijnlaan 43a 2650 Edegem Aanwezig: Luc Vuylsteke de Laps, burgemeester- voorzitter. Koen Snyders (vanaf punt 4), Luc Blommaerts, burgemeesters. Joost Fillet,

Nadere informatie

POLITIEZONE DEERLIJK HARELBEKE TOELICHTINGSNOTA VOOR DE ZITTING VAN

POLITIEZONE DEERLIJK HARELBEKE TOELICHTINGSNOTA VOOR DE ZITTING VAN POLITIEZONE DEERLIJK HARELBEKE TOELICHTINGSNOTA VOOR DE ZITTING VAN 19.04.2011 Openbare zitting 1. Aktename einde mandaat politieraadslid. Op 02.01.2077 werd de heer Carl Six verkozen tot politieraadslid.

Nadere informatie

BEKNOPT OVERZICHT VAN DE ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 25 juni 2012

BEKNOPT OVERZICHT VAN DE ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 25 juni 2012 Politie Lokale politie PAJOTTENLAND Bruneaustraat 101 1755 Kester BEKNOPT OVERZICHT VAN DE ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 25 juni 2012 Waren aanwezig : Deneyer P.: waarnemend Voorzitter Poelaert K., De

Nadere informatie

POLITIERAAD VERSLAG 18 maart 2015

POLITIERAAD VERSLAG 18 maart 2015 Aanwezig: Kontich Erik Jacobs, burgemeester-voorzitter Politieraadslid Rudy Van Onckelen Edegem Koen Metsu, burgemeester (verontschuldigd) Politieraadslid Bart Breugelmans Aartselaar Sophie De Wit, burgemeester

Nadere informatie

Politieraad. Zitting van 24 maart 2009, 20 uur. Agenda en verslag

Politieraad. Zitting van 24 maart 2009, 20 uur. Agenda en verslag Politiezone Maasland 5383 Provincie Limburg Politieraad Zitting van 24 maart 2009, 20 uur Agenda en verslag Agenda: In openbare zitting 1. Kennisname van het ontslag van het politieraadslid Nic Van de

Nadere informatie

namens het politiecollege W. DEN TANDT J. VERMEULEN

namens het politiecollege W. DEN TANDT J. VERMEULEN BEKENDMAKING Deinze, 17 oktober 2017 De vergadering van de politieraad vond plaats op 17 oktober 2017. De lijst met beknopte inhoud van de daarin geregelde aangelegenheden ligt ter inzage van het publiek

Nadere informatie

VERSLAG. Datum Maandag 5 maart 2018 Raadzaal t Getouw, Molenhoekstraat 2 te 2400 Mol OPENBARE ZITTING

VERSLAG. Datum Maandag 5 maart 2018 Raadzaal t Getouw, Molenhoekstraat 2 te 2400 Mol OPENBARE ZITTING Lokale Politie Balen-Dessel-Mol Guido Gezellestraat 29 2400 Mol VERSLAG Tel. 014 33 37 00 - Fax 014 33 37 09 www.politiebalendesselmol.be VERGADERING POLITIERAAD Datum Maandag 5 maart 2018 Locatie Raadzaal

Nadere informatie

Verontschuldigd: K. Van den Heuvel, burgemeester Puurs; I. Faes en L. Pauwels, raadsleden C. Maes, secretaris;

Verontschuldigd: K. Van den Heuvel, burgemeester Puurs; I. Faes en L. Pauwels, raadsleden C. Maes, secretaris; NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 7.5.2012 ===================== Aanwezig: L. De boeck, burgemeester Bornem - voorzitter F. Sarens, burgemeester Sint-Amands H. Cools, R. De Blaiser, D. De Winter,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE POLITIERAAD

NOTULEN VAN DE POLITIERAAD NOTULEN VAN DE POLITIERAAD ZITTING VAN : 17 maart 2015 PLAATS : Administratief Centrum Maasmechelen AANWEZIG : PZ Lanaken-Maasmechelen (5853) Dr. Haubenlaan 2 3630 Maasmechelen Keulen Marino - burgemeester-voorzitter

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 maart 2017 om 19u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 maart 2017 om 19u. TOELICHTINGSNOTA zitting politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 maart 2017 om 19u. Openbare zitting: Goedkeuring van het verslag van de zitting van de politieraad 30 januari 2017.

Nadere informatie

van De voorzitter doet aan de raadsleden de volgende mededelingen:

van De voorzitter doet aan de raadsleden de volgende mededelingen: Notulen van de vergadering van de Politieraad van 2018-03-08 Het politiecollege heeft de politieraad van de politiezone TARL, gevormd door de gemeenten Ternat, Affligem Roosdaal en Liedekerke, bijeengeroepen.

Nadere informatie

NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 29.04.2014 ===================== Aanwezig: burgemeester Bornem - voorzitter

NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 29.04.2014 ===================== Aanwezig: burgemeester Bornem - voorzitter NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 29.04.2014 ===================== Aanwezig: De boeck L., burgemeester Bornem - voorzitter Van den Heuvel, K. burgemeester Puurs K. Van Ranst, T. De Nijn, raadsleden

Nadere informatie

POLITIERAAD VAN 12 DECEMBER 2011

POLITIERAAD VAN 12 DECEMBER 2011 Provincie Oost-Vlaanderen Politiezone Wetteren-Laarne-Wichelen POLITIERAAD VAN 12 DECEMBER 2011 AANWEZIG: Pardaen Alain, Voorzitter, De Baerdemaeker Ignace, Taylor Kenneth, Burgemeesters, Maes Gerritjan,

Nadere informatie

Notulen van de politieraad van 31 augustus 2017

Notulen van de politieraad van 31 augustus 2017 Lokale Politie Waasland-Noord Notulen van de politieraad van 31 augustus 2017 Aanwezigen: Verontschuldigd: Chris Lippens - burgemeester Stany De Rechter - wrnd. burgemeester-voorzitter Luc De Witte, Leo

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE POLITIERAAD

NOTULEN VAN DE POLITIERAAD PZ Lanaken-Maasmechelen (5853) - Dr. Haubenlaan 2-3630 Maasmechelen NOTULEN VAN DE POLITIERAAD ZITTING VAN : 21 maart 2017 PLAATS : Administratief Centrum Maasmechelen AANWEZIG : Terwingen Raf burgemeester-voorzitter

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE VLAAMS BRABANT ---- OCMW LUBBEEK ---- DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 17 september 2012, 20.30 u AANWEZIG: Voorzitter : Jan VAN BRUSSELT Leden : Maria Elisabeth DEPRET, Ingrid

Nadere informatie

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BINNENLANDSE ZAKEN EN FEDERALE OVERHEIDSDIENST VOLKSGEZONDHEID, VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN EN LEEFMILIEU

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BINNENLANDSE ZAKEN EN FEDERALE OVERHEIDSDIENST VOLKSGEZONDHEID, VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN EN LEEFMILIEU FEDERALE OVERHEIDSDIENST BINNENLANDSE ZAKEN EN FEDERALE OVERHEIDSDIENST VOLKSGEZONDHEID, VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN EN LEEFMILIEU KONINKLIJK BESLUIT VAN 17 OKTOBER 2011 BETREFFENDE DE DISPATCHING VAN

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 26 november 2012 om 18.30u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 26 november 2012 om 18.30u. TOELICHTINGSNOTA zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 26 november 2012 om 18.30u. Openbare zitting: Goedkeuring van het verslag van de zitting van de politieraad

Nadere informatie

2 Proces-verbaal politieraad dd. 12 september Goedkeuring. Stemming.

2 Proces-verbaal politieraad dd. 12 september Goedkeuring. Stemming. Gerechtelijk arrondissement BRUGGE PROCES-VERBAAL POLITIERAAD van 17 oktober 2017 Politiezone BLANKENBERGE-ZUIENKERKE - 5445 - Aanwezig: Ivan De Clerck, voorzitter; Alain De Vlieghe, Bonte Brigitte, Jeannine

Nadere informatie

Politieraad. Verslag van, de zitting van 21 juni 2011, 20 uur. Agenda en verslag

Politieraad. Verslag van, de zitting van 21 juni 2011, 20 uur. Agenda en verslag Politiezone Maasland 5383 Provincie Limburg Politieraad Verslag van, de zitting van 21 juni 2011, 20 uur Agenda en verslag Agenda: Voorafgaande aan de zitting zullen volgende personeelsleden verzocht worden

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE POLITIERAAD

NOTULEN VAN DE POLITIERAAD PZ Lanaken-Maasmechelen (5853) Dr. Haubenlaan 2 3630 Maasmechelen ZITTING VAN : 9 juni 2015 NOTULEN VAN DE POLITIERAAD PLAATS : Administratief Centrum Maasmechelen AANWEZIG : Keulen Marino - burgemeester-voorzitter

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 oktober 2013

college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 oktober 2013 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 oktober 2013 Besluit GOEDGEKEURD B-punten lokale politie Samenstelling De heer Bart De Wever, burgemeester De heer

Nadere informatie

Politiezone NOORDERKEMPEN OVERZICHTSLIJST

Politiezone NOORDERKEMPEN OVERZICHTSLIJST Politiezone NOORDERKEMPEN OVERZICHTSLIJST Politieraadszitting d.d. 14 maart 2017 POLITIERAADSZITTING 14 maart 2017 OVERZICHTSLIJST POLITIEZONE NOORDERKEMPEN Zonecode 5363 Aanwezig: Tinne Rombouts, Dorien

Nadere informatie

Politie. Politieraad Zitting van 26 september Lijst agendapunten. Politiezone Mira 5457 Waregem Zwevegem Avelgem Anzegem Spiere-Helkijn

Politie. Politieraad Zitting van 26 september Lijst agendapunten. Politiezone Mira 5457 Waregem Zwevegem Avelgem Anzegem Spiere-Helkijn 1 Politie Politieraad Zitting van 26 september 2017 Lijst agendapunten Politiezone Mira 5457 Waregem Zwevegem Avelgem Anzegem Spiere-Helkijn OPENBARE ZITTING 01 Verslag zitting d.d. 27 juni en 18 juli

Nadere informatie

LOKALE POLITIEZONE POLDER OPDRACHTBRIEF

LOKALE POLITIEZONE POLDER OPDRACHTBRIEF OPDRACHTBRIEF 2016-2021 Johan Geeraert Hoofdcommissaris van politie Korpschef 30 november 2016 1 Inhoud De opdrachtbrief... 3 Het ruime referentiekader... 3 Het zonaal veiligheidsplan van PZ Polder...

Nadere informatie

Uw correspondent Telefoon Fax

Uw correspondent Telefoon Fax Politie Lokale Politie PAJOTTENLAND Bruneaustraat 101 1755 GOOIK (KESTER) T: 054/31.35.41 F: 054/31.35.49 BIJEENROEPING VAN DE POLITIERAAD Veiligheid, samen gaan we ervoor! GOOIK (Kester) 12/06/2019 Uw

Nadere informatie