Openbare zitting 1. Goedkeuring verslag van 28 augustus 2003 Het verslag van de vergadering van 28 augustus 2003 wordt zonder opmerkingen goedgekeurd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Openbare zitting 1. Goedkeuring verslag van 28 augustus 2003 Het verslag van de vergadering van 28 augustus 2003 wordt zonder opmerkingen goedgekeurd."

Transcriptie

1 POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN DERTIG OKTOBER TWEE DUIZEND EN DRIE AANWEZIG: Peetermans L.: Burgemeester-voorzitter; Van Hirtum G., Verhaegen M..: Burgemeesters-leden; Van den Broeck L., Aerts C., Van Hove L., Van Thielen C., Michiels J., De Cock F., Engelen J., Thys L., Van Looy H., Helsen G., De Groot M., Dehond A., Van de Kerkhof A., Theys K., Bastiaensen I., Van den Brande P., Scheerens J.: politieraadsleden; Wandelseck C.: korpschef; en Van Thielen A.: secretaris. De voorzitter opent de vergadering om uur. Openbare zitting 1. Goedkeuring verslag van 28 augustus 2003 Het verslag van de vergadering van 28 augustus 2003 wordt zonder opmerkingen goedgekeurd. 2. Bepaling presentiegeld van de politieraadsleden Voorgeschiedenis - De politieraad besloot op 17 mei 2001 om het presentiegeld te koppelen aan de index. - Brief van Federale Politie, Algemene Directie van de Materiële Middelen, Dienst Sociaal Secretariaat GPI van 18 juni 2003, betreffende presentiegelden. Feiten en context De politieraad besloot op 17 mei 2001 om het presentiegeld te koppelen aan de index. Doch deze notulen zijn niet volledig. Daarom dienen ze, met terugwerkende kracht, duidelijk melding te maken van het basisbedrag aan 100% en de koppeling hiervan aan de spilindex (138,01). Juridische grond Artikel 12 van de Nieuwe Gemeentewet stelt dat het bedrag van de zitpenningen voor de politieraadsleden dient vastgesteld te worden door de politieraad naar analogie van de toekenningen van het presentiegeld voor de gemeenteraadsleden. Argumentatie De politieraadsleden hebben recht op een presentiegeld. De presentiegelden zijn een compensatie voor de kosten gemaakt door de raadsleden om de vergaderingen en raadszittingen bij te kunnen wonen. Het presentiegeld mag minimum 37,1840 euro en maximum een bedrag overeenstemmend met het presentiegeld toegekend aan de provincieraadsleden, zoals gekoppeld aan de index der consumptieprijzen (150,5209 euro per 01/09/2000 index 124,34%) bedragen. Het basisbedrag van de presentiegelden wordt vastgesteld op 121,04772 à index 100%, gekoppeld aan de spilindex 138,01. Het is billijk dat het bedrag van het presentiegeld voor de politieraadsleden in overeenstemming met het presentiegeld voor de gemeenteraadsleden wordt toegekend. Het presentiegeld voor de gemeenteraadsleden van de drie gemeenten van de politiezone Herselt- Hulshout-Westerlo werd vastgesteld op 150,5209 euro.

2 Besluit: unaniem Artikel 1 Het bedrag van de presentiegelden voor de leden van de politieraad van de politiezone Herselt-Hulshout- Westerlo wordt vastgesteld op 150,5209 euro per zitting. Dit bedrag is gekoppeld aan de index der consumptieprijzen. Artikel 2 Dit besluit is onderworpen aan hoofdstuk V van Titel II van de wet van 7 december 1998 betreffende het specifiek toezicht op de beslissingen van de organen van de lokale politie. Kopieën Voor beheer Voor archief Federale Politie Algemene Directie van de Materiële Middelen Dienst Sociaal Secretariaat GPI Fritz Toussaintstraat Brussel Bijzondere rekenplichtige Secretaris 3. Gasleverancier, delegatie aan gemeentebestuur Dit punt wordt verdaagd naar een volgende zitting. 4. Gasleverancier, goedkeuring bestek Westerlo Dit punt wordt verdaagd naar een volgende zitting. 5. ASTRID aankoop van eindapparatuur (zenders/ontvangers en toebehoren). Lastvoorwaarden en wijze van gunning. Mark Verhaegen merkt op dat er een voorstel is om de kosten van ASTRID te recupereren, maar hij weet niet op welke manier de recuperatie zal gebeuren. Hij verwijst hiervoor naar het federaal regeerakkoord. De korpschef licht het gezamenlijk Astrid-project toe. Johan Engelen vraagt of er geld is voorzien in de begroting voor ASTRID en informeert achter het gezamenlijk project. De korpschef legt uit dat het voorstel om een gezamenlijk project van de korpschef van de politiezone Geel komt. De zone Geel, Balen-Dessel-Mol, Neteland en Noorderkempen doen hieraan mee. Onder gezamenlijk project verstaan we gezamelijke aankoop van individuele radio s, welke de kosten doen dalen, en een gezamenlijke dispatching. De voorzitter van de politieraad vraagt of iedereen hiermee akkoord gaat. De politieraad stemt als volgt: Motivering De radiocommunicatie is een cruciaal punt in de werking van de politiedienst. De toepassingen op het vlak van radiocommunicatie hebben de laatste jaren een enorme evolutie doorgemaakt. Het nationaal uitgebouwde ASTRID-project is het moderne systeem voor radiocommunicatie voor de veiligheidsdiensten en biedt een enorme kwalitatieve meerwaarde.

3 Voorgeschiedenis In uitvoering van de wet van 08 juni 1998 betreffende de radiocommunicatie van de hulp - en veiligheidsdiensten, werd de NV ASTRID opgericht. De statuten werden vastgelegd in het koninklijk besluit van 27 juli Feiten en context De moderne radiocommunicatie van de politiediensten zal via het project ASTRID verlopen. De uitvoering van dit project wordt provinciaal uitgewerkt. De provincie Antwerpen wordt in volledig voorzien. De aanschaf van eindapparatuur kan via het Open contract ASTRID Overheidsopdracht nr. R-E-0041/1. Voorwerp van de opdracht: leveringen van eindapparatuur en verlenen van de bijbehorende diensten. Gunningwijze: algemene offerteaanvraag gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 20 december 2002 onder referte N en in het Journaal van de Europese Gemeenschappen van 18 december 2002 onder referte 2002/S Politiecollege van 29 juli 2003 : besluit eindapparatuur aan te kopen via het open contract van de NV ASTRID, en deze aankopen te bundelen met de aankopen van de politiezones binnen het arrondissement Turnhout zoals Geel/Laakdal/Meerhout, Balen/Dessel/Mol. Aan het gebruik van de radiocommunicatie via ASTRID is een abonnement per toestel verbonden, dit houdt in dat de NV ASTRID garant staat voor de kwaliteit en de bedrijfszekerheid van de radiocommunicatie. Juridische grond I. De wet van 24 december 1993 betreffende de overheidsopdrachten II. De koninklijke besluiten van 08 januari 1996 en 26 september 1996 betreffende de overheidsopdrachten voor aanneming van werken, leveringen en diensten en de concessies voor openbare werken. III. De wet van 08 juni 1998 betreffende de radiocommunicatie van de hulp en veiligheidsdiensten. Uittreksel uit de parlementaire stukken: Wat de openbare gebruikers van het netwerk betreft. Die gebruikers ( steden en gemeenten, ministerie van Binnenlandse Zaken, ) zijn aanbestedende overheden die vallen onder de toepassing van de wet van 24 december Zoals in punt is gesteld, is de aansluiting op het netwerk geen overheidsopdracht. Hoe liggen de zaken echter met de eindstations? Van tweeën een: IV. ofwel worden die eindstations door de gebruikers aangekocht volgens een gunningprocedure voor een overheidsopdracht van leveringen; V. ofwel bundelt de NV ASTRID die eindstations in één overheidsopdracht ten gunste van de gebruikers, in het kader van een open overeenkomst die de mogelijkheid biedt gunstige financiële voorwaarden te verkrijgen gelet op het groot aantal eindstations. VI. De nieuwe gemeentewet. Advies Op 27 juni 2003 vergaderden de korpschefs van de politiezone Geel/Laakdal/Meerhout, Balen/Dessel/Mol, Herselt/Hulshout/Westerlo en de brandweercommandant van Geel over de radiocommunicatie ASTRID. De vergadering stelde de noodzakelijke eindapparatuur niet enkel via het Open Contract ASTRID 2003 aan te kopen, maar de aankoop van verschillende zones te bundelen om een gunstiger prijs te bedingen.

4 Argumentatie De aankoop van eindapparatuur is nodig omdat de radiocommunicatie eind 2003 begin 2004 binnen de provincie Antwerpen overschakelt op ASTRID. Ook de dispatching en de onderlinge communicatie verlopen dan via ASTRID. Deze aankoop strookt met het beleid dat het politiecollege voert inzake de uitrusting van haar personeel. Elke politieman/vrouw wordt voorzien van een individuele radiopost met toebehoren. Vier interventievoertuigen worden uitgerust met ingebouwde mobiele radioposten en de overige autovoertuigen worden uitgerust met een handenvrije carkit. De drie politieposten te Herselt, Hulshout en Westerlo worden uitgerust met een vaste radiopost. Om de CAD, computer aided dispatching, te volgen worden twee pakketten software aangekocht. Het Open Contract ASTRID 2003 beantwoordt aan de wetgeving op de overheidsopdrachten. Voor de administratie levert het een aanzienlijke tijdsbesparing op omdat er onder andere geen bijzonder bestek, noch vergelijking van de offerten, in deze toch wel zeer gespecialiseerde materie dient te gebeuren. Het Open Contract en de samenwerking met andere politiezones biedt dan ook het voordeel van samenvoeging tot aanzienlijke bestellingen met de beste perspectieven op bijzonder voordelige prijzen. In het ASTRID-systeem is een abonnementskost verbonden aan het toestel Financiële gevolgen De kosten van de aankoop werden in de buitengewone dienst van de begroting geraamd op Euro. Het jaarabonnement per toestel (258,66 Euro ex BTW) wordt verrekend op de gewone dienst van de begroting. Besluit: unaniem Artikel 1 De politieraad beslist om via het Open Contract ASTRID 2003, op basis van de overheidsopdracht nummer R-E-0041/1 volgende eindapparatuur voor radiocommunicatie aan te kopen: - Bij de firma AEG Belgium NV, Verheydenstraat 39, 1070 Brussel: Aantal en omschrijving Merk / Type Prijs ASTRID 69 stuks Draagbare radiopost Nokia THR ,00 Euro 4 stuks Mobiele radiopost Nokia TMR ,00 Euro 3 stuks Vaste radiopost geïnstalleerd Nokia TMR ,00 Euro 17 stuks car kit Nokia 3.601,45 Euro Installatie 17 carkits en 4 mobiele AEG - Tranzcom 6.825,00 Euro Accessoires : 69 oortjes, 51 houders met lus, 18 AEG - Tranzcom 6.234,27 Euro complete schouderholsters, 3 micro s tafelmodel en4 telefoonhoorns Totaal exclusief BTW ,72 Euro 21 % BTW ,90 Euro Algemeen totaal ,62 Euro - Bij de firma ASTRID NV, Regentlaan 54, 1000 Brussel: Aantal en omschrijving Merk / Type Prijs ASTRID 2 stuks Software voor Cadviewer Astrid NV 2.586,00 Euro

5 21 % BTW 543,06 Euro Algemeen Totaal 3.129,06 Euro Artikel 2 De politieraad beslist om voor deze specifieke aankopen samen te werken met meerdere politiezones binnen het arrondissement Turnhout. Artikel 3 De politiezone staat zelf in voor de uitvoering van de voor haar rekening aangegane verbintenissen voortspruitend uit deze opdracht. Zij zal met de leveranciers eigen overeenkomsten afsluiten. Artikel 4 De bijzonder rekenplichtige regelt de financiële aspecten als volgt: Omschrijving Bedrag Begrotingscode Beschikbaar krediet Aankoop eindapparatuur voor radiocommunicatie ,68 Euro (BTW 21% in) 330 / 744 / Euro De aankoop wordt gefinancierd door de investeringssubsidies in kapitaal van de drie gemeenten à rato van de vastgelegde percentages: Bedrag Herselt 28,59% Hulshout 18,30% Westerlo 53,11% ,68 Euro ,63 Euro ,41 Euro ,65 Euro De abonnementskosten worden verrekend op de gewone uitgaven, werkingskosten (330/123/11) van de begroting. Artikel 5 De politieraad gelast : Dienst Politiecollege Politiecollege Kopieën Voor beheer Voor kennisname Taak Gunnen van de opdracht. Afsluiten van een gebruiksabonnement per toestel met de NV ASTRID. Dienst Logistiek/Financiën. De gemeente Herselt, Hulshout, Westerlo. De Bijzonder Rekenplichtige. 6. Pensioenaanvraag commissaris Sylvain Van Calster Motivering Pensioenaanvraag van commissaris Sylvain van Calster

6 Voorgeschiedenis Brief uitgaande van Sylvain van Calster d.d. 18/8/2003 Feiten en context Het betrokken personeelslid vraagt wegens het bereiken van de leeftijd van 60 jaar om vrijwillig vervroegd zijn loopbaan te beëindigen. Juridische grond Wet van 30 maart 2001 betreffende het pensioen van het personeel van de politiediensten en hun rechthebbenden. Argumentatie De wet van 30 maart 2001 voorziet dat elk personeelslid zijn beroepsactiviteit kan blijven uitoefenen tot de leeftijd van 65 jaar. Op dat ogenblik wordt het ambtshalve op rust gesteld. Het personeelslid kan zijn loopbaan vrijwillig vervroegd beëindigen ten vroegste vanaf het ogenblik waarop het een bepaalde leeftijdsgrens bereikt. Voor de personeelsleden van het operationeel kader die behoren tot het officierskader ligt de leeftijd waarop zij vrijwillig hun loopbaan vervroegd kunnen beëindigen op 60 jaar. Het personeelslid dat zijn loopbaan vrijwillig vroegtijdig wenst te beëindigen moet, bij de overheid waarvan hij afhangt, een verzoek tot opruststelling indienen. De ingangsdatum van de opruststelling is voor de ex-leden van de gemeentepolitie de eerste dag van de maand die volgt op de maand waarin de leeftijdsgrens bereikt wordt. Sylvain van Calster werd geboren op 30 augustus Hij bereikt de leeftijdsgrens van 60 jaar op 30 augustus Bijgevolg kan de vrijwillige vervroegde opruststelling ingaan vanaf 1 september Besluit: unaniem Artikel 1 De politieraad beslist met ingang van 1 september 2004 over te gaan tot het verlenen van ontslag wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd aan commissaris Sylvain van Calster. Artikel 2 De politieraad geeft opdracht aan: Dienst de dienst HRM politiezone Zuiderkempen Kopieën Voor beheer Voor kennisname Dhr. Van Calster, Sylvain Stippelberg Herselt Taak Afhandelen pensioendossier Hcp Wandelseck Korpschef politie Zuiderkempen

7 Voor archief De heer Gouverneur van de provincie Antwerpen. 7. Rekeningen dienstjaar 2002: a) Politierekening Johan Engelen vraagt een aparte stemming over het verslag van de ontvanger. Hij stelt vast dat de personeelskost minder is dan verwacht en eveneens de gemeentelijke toelage. Hij vindt niet dat het de taak is van de politiezone om te beleggen en zegt dat het geld dient terug te vloeien naar de gemeenten. Louis Van den Broeck informeert of er nog achterstallen te betalen zijn, indien ja, zullen de mensen dan met intrest betaald worden. De korpschef antwoordt dat de politiezone geen achterstallen dient te betalen, maar de gemeenten wel. De door de gemeente te betalen achterstallen dateren van De voorzitter reageert hierop dat de gemeenten wachten op de cijfers van het Sociaal Secretariaat en dat daar de verantwoordelijkheid ligt en bij de minister en niet bij de gemeenten. Frans De Cock wil de discussie ten gronde voeren van de rekeningen van Hij stelt vast dat: - de ganse meerkost op niet veel berust, de uitgaven, voor de politie, van de gemeente Westerlo liggen niet hoger dan voorheen, voor de gemeente Herselt en Hulshout is de uitgave een beetje gestegen - het begrotingsresultaat positief is, waarover iedereen tevreden is - de resultaten van de politiewerking positief zijn - er een veelvoudige overschatting is gebeurd van wat de uitgaven betreft. Guy Van Hirtum vindt dat het weinig zin heeft om discussies te voeren over een rekening, het belangrijkste is dat de werking van de zone gelukt is. Hij merkt op dat : * ten eerste in heel Vlaanderen men aan de alarmbel heeft getrokken en die acties hebben resultaten behaald. De hogere overheid heeft bijkomende toelagen gegeven. Bovendien dient men voorzichtig te zijn met de cijfers van 2002, omdat 2002 geen ideaal referentiejaar is. * ten tweede heeft de zone nu startkapitaal om soepel te kunnen werken, men weet nooit wat de toekomst brengt. De voorzitter vraagt of iedereen akkoord gaat met de politierekening van De politieraad keurt de politierekening 2002 met 80,1 stemmen voor, 0 stemmen tegen en 19,9 onthoudingen goed. De voorzitter vraagt of iedereen akkoord gaat met het jaarverslag van de bijzonder rekenplichtige. De politieraad stemt unaniem voor wat betreft het jaarverslag van de bijzonder rekenplichtige. b) Jaarrekening De voorzitter vraagt of iedereen akkoord gaat met de jaarrekening van De politieraad keurt de jaarrekening 2002 met 80,1 stemmen voor, 0 stemmen tegen en 19,9 onthoudingen goed. 8. a) Kennisname van de thesaurietoestand op 30 juni 2003 De politieraad neemt kennis van de thesaurietoestand op 30 juni b) Kennisname van de thesaurietoestand op 30 september 2003

8 De politieraad neemt kennis van de thesaurietoestand op 30 september Begroting 2004 a) Krachtlijnen van de begroting 2004 CP Luc Boogers geeft een toelichting betreffende de krachtlijnen van de begroting Vragen * Johan Engelen vraagt waarom er geen verhoging voorzien is voor het personeel. Luc Boogers antwoordt dat er volgend jaar alleen baremische verhogingen zijn. * Frans De Cock meldt dat het verstandig is om rekening te houden met een indexverhoging. Luc Boogers antwoordt dat er voldoende middelen voorzien zijn. * Louis Van den Broeck vraagt of het niet mogelijk is om het overschot te gebruiken om flitspalen te plaatsen op de gemeentewegen. De voorzitter meldt dat de politieraad hierover geen enkele bevoegdheid heeft. De bevoegdheid ligt bij de gemeenteraad. Johan Engelen vindt het een investeringsvoorstel dat duidelijk te maken heeft met verkeersveiligheid. Mark Verhaegen merkt op dat het geld dat uitstaat zal dienen voor de nieuwe huisvesting. Waarop Guy Van Hirtum interpelleert dat men bij financiering met projectbeheer dient te betalen op het einde van de werken. Johan Engelen merkt op dat het beleid in gebreke is, gezien er geen financiële planning is. Frans De Cock voegt hieraan toe dat het niet onverstandig is om een meerjarenplanning op te maken, hoewel dit niet verplicht is. Mark Verhaegen merkt nog op dat de federale basistoelage nog niet officieel is gekend. Momenteel is het bedrag van vorig jaar ingeschreven, maar hij maakt de bedenking dat de huidige federale dotatie wel eens lager kan zijn dan vorig jaar, omdat : - de nationale federale dotatie minder zal zijn - er een aantal steden een veel hogere dotatie zullen krijgen. Besluit: uiteindelijk komt men tot een bedrag dat veel kleiner is dan vorig jaar voorzien is. De voorzitter vraagt of iedereen akkoord gaat met de krachtlijnen van de begroting De politieraad keurt de krachtlijnen van de begroting 2004 met 80,1 stemmen voor, 0 stemmen tegen en 19,9 onthoudingen goed. b) Goedkeuring van de begroting 2004 Gelet op de Wet op de geïntegreerde politie van 7 december 1998, B.S. van 5 januari 1999, hierna verkort tot WGP; Gelet op het KB van 5 september 2001 houdende het Algemeen Reglement op de boekhouding van de lokale politie, hierna verkort tot ARPC; Gelet op de voorgelegde begroting; Gezien het KB van 16 november 2001 houdende de nadere regels inzake de berekening en de verdeling van de gemeentelijke dotaties in de schoot van een meergemeente politiezone, de verdeling als volgt vastlegt : Herselt 28,59 %, Hulshout 18,30 % en Westerlo 53,11 %; Gezien aan de voorwaarden van artikel 248 van de WGP is voldaan; Gelet op de artikelen 71 tot en met 76 van de WGP, houdende het specifiek toezicht op de begroting en de begrotingswijzigingen evenals de financiële bijdragen van de gemeenten; Gelet op bijgevoegd verslag zoals bedoeld bij artikel 96 van de NGW en van toepassing verklaard bij artikel 27 van de WGP; Gelet op het advies van de begrotingscommissie van 16/10/2003, zoals voorgeschreven in artikel 11 van het ARPC;

9 Gelet op bijgevoegde tabel van het personeel van de politiezone; Gezien artikel 27 van de WGP stelt dat de artikelen 84, 86, 87, 87 bis, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 tweede lid, 96, 97, 98, 99, 100 en 101 van de NGW van overeenkomstige toepassing zijn op de politieraad; Gelet op artikel 26 van de WGP dat stelt dat bij stemmingen over de vaststelling van de begroting, de begrotingswijzigingen en de jaarrekeningen wordt afgeweken van artikel 25 van de WGP (één stem per lid); Gelet op artikel 24 van de WGP, gevolgd door het KB van 20 december 2000, B.S. 29 december 2000, en verder verduidelijkt door de ministeriële omzendbrief PLP 6 van 19 maart 2001, B.S. 13 april 2001, houdende de verdeling van het aantal stemmen over de burgemeesters bij de stemming over de vaststelling van de begroting/begrotingswijzigingen; BESLUIT : Met 80,1 stemmen voor en 0 stemmen tegen en 19,9 onthoudingen Artikel 1 ; De begroting gewone dienst dienstjaar 2004, wordt als volgt vastgelegd: Geraamd algemeen begrotingsresultaat 2001 : 0,00 Rekening 2002 saldo Netto vastgestelde rechten eigen dienstjaar ,39 Vastgestelde uitgaven eigen dienstjaar , ,84 Netto vastgestelde rechten vorige dienstjaren (in 2002) 0,00 Vastgestelde uitgaven vorige dienstjaren (in 2002) , ,82 Ontvangsten overboekingen 0,00 Uitgaven overboekingen 0,00 0,00 Resultaat van de begrotingsrekening ,02 Geraamd algemeen begrotingsresultaat 2002 : ,02 Begroting 2003 Na laatste wijziging goedgekeurd door Aanpassing in + of - volgens prognose saldo na prognose (in bijlage) Ontvangsten eigen dienstjaar ,00 0,00 Uitgaven eigen dienstjaar ,00 0,00 0,00 Ontvangsten vorige dienstjaren (in 2003) 0,00 0,00 Uitgaven vorige dienstjaren (in 2003) 0,00 0,00 0,00 Ontvangsten overboekingen 0,00 0,00 Uitgaven overboekingen 0,00 0,00 0,00 Geraamd resultaat van de begroting ,00 Geraamd algemeen begrotingsresultaat 2003 : ,02 Begroting 2004 saldo Ontvangsten eigen dienstjaar ,00 Uitgaven eigen dienstjaar , ,00 Ontvangsten vorige dienstjaren (in 2004) 0,00 Uitgaven vorige dienstjaren (in 2004) 0,00 0,00 Ontvangsten overboekingen 0,00 Uitgaven overboekingen , ,00

10 Geraamd resultaat van de begroting ,00 Geraamd algemeen begrotingsresultaat 2004 : ,02 Artikel 2 : De begroting buitengewone dienst dienstjaar 2004, wordt als volgt vastgelegd: Geraamd algemeen begrotingsresultaat 2001 : 0,00 Rekening 2002 saldo Netto vastgestelde rechten eigen dienstjaar ,02 Vastgestelde uitgaven eigen dienstjaar ,02 0,00 Netto vastgestelde rechten vorige dienstjaren (in 2002) 0,00 Vastgestelde uitgaven vorige dienstjaren (in 2002) 0,00 0,00 Ontvangsten overboekingen 0,00 Uitgaven overboekingen 0,00 0,00 Resultaat van de begrotingsrekening ,00 Geraamd algemeen begrotingsresultaat 2002 : 0,00 Begroting 2003 Na laatste wijziging goedgekeurd door Aanpassing in + of - volgens prognose saldo na prognose (in bijlage) Ontvangsten eigen dienstjaar ,00 0,00 Uitgaven eigen dienstjaar ,00 0,00 0,00 Ontvangsten vorige dienstjaren (in 2003) 0,00 0,00 Uitgaven vorige dienstjaren (in 2003) 0,00 0,00 0,00 Ontvangsten overboekingen 0,00 0,00 Uitgaven overboekingen 0,00 0,00 0,00 Geraamd resultaat van de begroting ,00 Geraamd algemeen begrotingsresultaat 2003 : 0,00 Begroting 2004 saldo Ontvangsten eigen dienstjaar ,00 Uitgaven eigen dienstjaar , ,00 Ontvangsten vorige dienstjaren (in 2004) 0,00 Uitgaven vorige dienstjaren (in 2004) 0,00 0,00 Ontvangsten overboekingen ,00 Uitgaven overboekingen 0, ,00 Geraamd resultaat van de begroting ,00 Geraamd algemeen begrotingsresultaat 2004 : 0,00 Artikel 3 : Deze beslissing zal overeenkomstig artikel 71 van de WGP voor goedkeuring aan de heer Gouverneur worden overgemaakt. 10.Kennisname: Lokale Politie - gewestelijk toezicht - ontvangst begroting meergemeentezone De politieraad neemt kennis van de ontvangstmelding van de begroting door het gewestelijk toezicht. 11.Kennisname: Lokale Politie - nazicht begrotingswijziging 1/2003 (Gewone Dienst) en 10/2003 (Buitengewone Dienst) - gewestelijk toezicht

11 De politieraad neemt kennis van het nazicht van de begrotingswijziging 1/2003 (Gewone Dienst) en 10/2003 (Buitengewone Dienst) door het gewestelijk toezicht. 12.Kennisname: goedkeuring van de begrotingswijziging nrs. 1 & 10/2003 door het federaal toezicht De voorzitter vraagt of de politieraad kennis wil nemen van het toegevoegd punt van goedkeuring van de begrotingswijziging nrs 1 & 10/2003 door het federaal toezicht. De politieraad neemt kennis van de goedkeuring van de begrotingswijziging nrs 1 & 10/2003 door het federaal toezicht. 13.Toekenning verlof voorafgaand aan pensioen voor basiskader, middenkader en officierenkorps - bespreking en beslissing : punt toegevoegd door de fractie W2000-Kartel-SP Johan Engelen licht het punt verlof voorafgaand aan pensioen voor basiskader, middenkader en officierenkorps toe. Hij vraagt aan al de politieraadsleden om in eer en geweten over dit punt te stemmen, rekening houdende met de persoonlijke omstandigheden. Hij vermeldt dat het verlof voorafgaand aan pensioen geen recht is. Frans De Cock steunt het punt, omdat hij dit op 5 september 2002 mede aan de dagorde heeft gezet. Hij vindt dat men iedereen op dezelfde manier dient te behandelen. Gelet op de huidige situatie en het tijdstip is het nu de laatste kans om hierover een beslissing te nemen. Eveneens vermeldt hij dat men de keuze dient te laten aan de mensen die theorethisch ervoor in aanmerking komen. Door hiervoor akkoord te stemmen zal de kostprijs verkleinen en zal het politiekorps verjongen. De voorzitter stelt voor om het punt verlof voorafgaand aan pensioen verder te bespreken in de geheime zitting. De politieraadsleden gaan akkoord om het punt verlof voorafgaand aan pensioen verder te bespreken in de geheime zitting. De voorzitter sluit de openbare zitting om uur en opent de geheime zitting. De voorzitter sluit de vergadering om uur Bij verordening, De secretaris De burgemeester - voorzitter A. Van Thielen L.Peetermans

POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN VEERTIEN OKTOBER TWEE DUIZEND EN TWEE

POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN VEERTIEN OKTOBER TWEE DUIZEND EN TWEE POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN VEERTIEN OKTOBER TWEE DUIZEND EN TWEE 14.10.2002 AANWEZIG: Van Hirtum G.: Burgemeester-voorzitter; Peetermans L., Verhaegen

Nadere informatie

1. Verslag vergadering 24 oktober goedkeuring Het verslag van de vergadering van 24 oktober 2006 wordt zonder opmerkingen goedgekeurd.

1. Verslag vergadering 24 oktober goedkeuring Het verslag van de vergadering van 24 oktober 2006 wordt zonder opmerkingen goedgekeurd. POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN TWAALF DECEMBER TWEE DUIZEND EN ZES 12.12.2006 AANWEZIG: Peetermans L.:Burgemeester-voorzitter; Van Hirtum G.: Burgemeester;

Nadere informatie

POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN ACHTENTWINTIG AUGUSTUS TWEE DUIZEND EN DRIE 28.08.

POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN ACHTENTWINTIG AUGUSTUS TWEE DUIZEND EN DRIE 28.08. POLITIERAAD POLITIEZONE ZUIDERKEMPEN (Herselt-Hulshout-Westerlo) VERGADERING VAN ACHTENTWINTIG AUGUSTUS TWEE DUIZEND EN DRIE 28.08.2003 AANWEZIG: Peetermans L.: Burgemeester-voorzitter; Van Hirtum G.,

Nadere informatie

Minister van Binnenlandse Zaken. Secretariaat van de Geïntegreerde Politie (SSGPI)

Minister van Binnenlandse Zaken. Secretariaat van de Geïntegreerde Politie (SSGPI) Minister van Binnenlandse Zaken Secretariaat van de Geïntegreerde Politie (SSGPI) Fritz Toussaintstr. 8 1050 Brussel Uitgiftenummer SSGPI-RIO-2012/2978 Tel 02 554 43 16 Uitgiftedatum 18-12-2012 Classificatiegraad

Nadere informatie

NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 23.04.2013 ===================== Aanwezig: burgemeester Bornem - voorzitter

NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 23.04.2013 ===================== Aanwezig: burgemeester Bornem - voorzitter NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 23.04.2013 ===================== Aanwezig: De boeck L., burgemeester Bornem - voorzitter Van Hoeymissen P., burgemeester Sint-Amands Aerts D., De Blaiser R., De Keersmaecker

Nadere informatie

Verontschuldigd: H. Cools, R. De Blaiser, E. Van de Veken, B. De Schutter, L. Van Nieuwenhuysen en I. Faes: raadsleden

Verontschuldigd: H. Cools, R. De Blaiser, E. Van de Veken, B. De Schutter, L. Van Nieuwenhuysen en I. Faes: raadsleden NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 26.06.2012 ===================== Aanwezig: L. De boeck, burgemeester Bornem voorzitter; F. Sarens, burgemeester Sint-Amands; K. Van den Heuvel, burgemeester Puurs;

Nadere informatie

Verontschuldigd: K. Van den Heuvel, burgemeester Puurs L. Pauwels en I. Van der Taelen, raadsleden

Verontschuldigd: K. Van den Heuvel, burgemeester Puurs L. Pauwels en I. Van der Taelen, raadsleden NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 20.11.2012 ===================== Aanwezig: L. De boeck, burgemeester Bornem voorzitter; F. Sarens, burgemeester Sint-Amands; D. De Winter, K. Van Ranst, S. Pintens,

Nadere informatie

25 oktober Openbare zitting

25 oktober Openbare zitting dd. 25 oktober 2012 Politieraad blz. : 1 POLITIEZONE BERLAAR-NIJLEN POLITIERAAD 25 oktober 2012 Aanwezig: Verbeeck Paul, Burgemeester van Nijlen-voorzitter Horemans Walter, Burgemeester te Berlaar Van

Nadere informatie

Verontschuldigd: K. Van den Heuvel, Burgemeester Puurs, R. Cuyt, raadslid. Bijzondere rekenplichtige, dhr. Wouter De Smedt, vervoegt de zitting

Verontschuldigd: K. Van den Heuvel, Burgemeester Puurs, R. Cuyt, raadslid. Bijzondere rekenplichtige, dhr. Wouter De Smedt, vervoegt de zitting NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 06-09-2010 ===================== Aanwezig: F. Sarens, Burgemeester Sint-Amands voorzitter L. De boeck, Burgemeester Bornem; H. Cools, E. Van de Veken, K. Van Ranst,

Nadere informatie

POLITIERAAD 19 november 2009 Verslag

POLITIERAAD 19 november 2009 Verslag POLITIERAAD 19 november 2009 Verslag Prins Boudewijnlaan 43a 2650 Edegem Aanwezig: Luc Blommaerts, burgemeester-voorzitter. Koen Snyders, Luc Vuylsteke de Laps, burgemeesters. Joost Fillet, Jos Bergmans,

Nadere informatie

ZITTING VAN

ZITTING VAN ZITTING VAN 06.12.2018 AANWEZIG. Jan Laurys, burgemeester Diest, voorzitter Manu Claes, burgemeester Scherpenheuvel-Zichem, raadslid Peetermans, De Graef, Pauwels, Buttiens, Schuyten, Sannen, Gybels, Jacobs,

Nadere informatie

ZITTING VAN AANWEZIG.

ZITTING VAN AANWEZIG. ZITTING VAN 15.03.2018 AANWEZIG. Jan Laurys, burgemeester Diest, voorzitter Manu Claes, burgemeester Scherpenheuvel-Zichem, raadslid Peetermans, De Graef, Pauwels, Putseys, Buttiens, Schuyten, De Dobbeleer,

Nadere informatie

verontschuldigd: L. Van den Bossche, I. Faes, E. De Keersmaecker De voorzitter verklaart de zitting voor geopend.

verontschuldigd: L. Van den Bossche, I. Faes, E. De Keersmaecker De voorzitter verklaart de zitting voor geopend. NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 01.12.2015 ===================== Aanwezig: P. Van Hoeymissen burgemeester Sint-Amands L. De boeck burgemeester Bornem voorzitter K. Van den Heuvel, burgemeester Puurs

Nadere informatie

NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 29.04.2014 ===================== Aanwezig: burgemeester Bornem - voorzitter

NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 29.04.2014 ===================== Aanwezig: burgemeester Bornem - voorzitter NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 29.04.2014 ===================== Aanwezig: De boeck L., burgemeester Bornem - voorzitter Van den Heuvel, K. burgemeester Puurs K. Van Ranst, T. De Nijn, raadsleden

Nadere informatie

Minister van Binnenlandse Zaken. Secretariaat van de Geïntegreerde Politie (SSGPI)

Minister van Binnenlandse Zaken. Secretariaat van de Geïntegreerde Politie (SSGPI) Minister van Binnenlandse Zaken Secretariaat van de Geïntegreerde Politie (SSGPI) Kroonlaan 145 A 1050 Brussel Uitgiftenummer SSGPI-RIO/2018/1147 www.ssgpi.be Uitgiftedatum 30-11-2018 Geadresseerden Aan

Nadere informatie

POLITIEZONE MEETJESLAND CENTRUM

POLITIEZONE MEETJESLAND CENTRUM POLITIEZONE MEETJESLAND CENTRUM code 5417 POLITIERAAD Zitting van 11 december 2018 Aanwezig: Koen Loete, burgemeester-voorzitter, Filip Gijssels, burgemeester Kaprijke, Franki Van de Moere, burgemeester

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 26 april 2018

VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 26 april 2018 VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 26 april 2018 POLITIEZONE K-L-M Naamcode 5409 Aanwezigen : Jos EMMERECHTS - Voorzitter Edward DE WIT - Politiecollegelid Veerle LANGBEEN vanaf punt 08, Bert CARLEER, Else

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 22 oktober 2012

VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 22 oktober 2012 VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 22 oktober 2012 POLITIEZONE K-L-M Naamcode 5409 Aanwezigen : Jozef DE BORGER - Burgemeester-Voorzitter Marcel BELGRADO, Else DE WACHTER - Politiecollegeleden Alain MEERTS

Nadere informatie

POLITIEZONE DEERLIJK HARELBEKE TOELICHTINGSNOTA VOOR DE ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 14.10.2008

POLITIEZONE DEERLIJK HARELBEKE TOELICHTINGSNOTA VOOR DE ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 14.10.2008 POLITIEZONE DEERLIJK HARELBEKE TOELICHTINGSNOTA VOOR DE ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 14.10.2008 Openbare zitting 1. Zonaal veiligheidsplan 2009 2012. Goedkeuring van de delen die behoren tot de bevoegdheid

Nadere informatie

09 december Openbare zitting

09 december Openbare zitting dd. 09 december 2013 Politieraad blz. : 1 POLITIEZONE BERLAAR-NIJLEN POLITIERAAD 09 december 2013 Aanwezig: Verbeeck Paul, voorzitter - Burgemeester Nijlen Horemans Walter, Burgemeester Berlaar Van Asch

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE POLITIERAAD

VERGADERING VAN DE POLITIERAAD POLITIEZONE LANAKEN-MAASMECHELEN VERGADERING VAN DE POLITIERAAD 1 STE Uitnodiging : Mevrouw, Mijnheer, Wij hebben de eer u uit te nodigen om de vergadering van de politieraad van PZ Lanaken- Maasmechelen

Nadere informatie

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER Politiezone HAMME - WAASMUNSTER OVERZICHTSLIJST VAN DE BESLISSINGEN GENOMEN DOOR DE POLITIERAAD IN ZITTING VAN 22 MAART. OPENBARE ZITTING Notulen vorige zitting 1. Politieraad: Aktename overlijden van

Nadere informatie

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER Politiezone HAMME - WAASMUNSTER OVERZICHTSLIJST VAN DE BESLISSINGEN GENOMEN DOOR DE POLITIERAAD IN ZITTING VAN 28 JUNI 2018. OPENBARE ZITTING 1. Politieraad: Eedaflegging en installatie politieraadslid.

Nadere informatie

Uw correspondent Telefoon Fax

Uw correspondent Telefoon Fax Politie Lokale Politie PAJOTTENLAND Bruneaustraat 101 1755 GOOIK (KESTER) T: 054/31.35.41 F: 054/31.35.49 BIJEENROEPING VAN DE POLITIERAAD Veiligheid, samen gaan we ervoor! GOOIK (Kester) 11/10/2017 Uw

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST POLITIERAAD POLITIEZONE 5389 HAGELAND. Zitting van12 december 2018

OVERZICHTSLIJST POLITIERAAD POLITIEZONE 5389 HAGELAND. Zitting van12 december 2018 OVERZICHTSLIJST POLITIERAAD POLITIEZONE 5389 HAGELAND Zitting van12 december 2018 Aanwezig De voorzitter van het politiecollege voorzitter : Vandenberg Hans De leden van het politiecollege raadsleden :Roggen

Nadere informatie

Politieraad. Verslag van, de zitting van 15 maart 2011, 20 uur. Agenda en verslag

Politieraad. Verslag van, de zitting van 15 maart 2011, 20 uur. Agenda en verslag Politiezone Maasland 5383 Provincie Limburg Politieraad Verslag van, de zitting van 15 maart 2011, 20 uur Agenda en verslag Agenda: Voorafgaande aan de zitting zullen volgende personeelsleden verzocht

Nadere informatie

VERONTSCHULDIGD. Monique De Dobbeleer, Joeri Buttiens, Sara De Kock, Willy Cortens, raadsleden.

VERONTSCHULDIGD. Monique De Dobbeleer, Joeri Buttiens, Sara De Kock, Willy Cortens, raadsleden. ZITTING VAN 14.04.2016 AANWEZIG. Jan Laurys, burgemeester Diest, voorzitter Manu Claes, burgemeester Scherpenheuvel-Zichem, raadslid Peetermans, De Graef, Pauwels, Putseys, Verboven, Schuyten, Sannen,

Nadere informatie

POLITIERAAD 23 juni 2011 Verslag

POLITIERAAD 23 juni 2011 Verslag POLITIERAAD 23 juni 2011 Verslag Prins Boudewijnlaan 43a 2650 Edegem Aanwezig: Luc Vuylsteke de Laps, burgemeester- voorzitter. Koen Snyders (vanaf punt 4), Luc Blommaerts, burgemeesters. Joost Fillet,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE POLITIERAAD POLITIEZONE KORTRIJK - KUURNE - LENDELEDE

ZITTING VAN DE POLITIERAAD POLITIEZONE KORTRIJK - KUURNE - LENDELEDE ZITTING VAN DE POLITIERAAD POLITIEZONE KORTRIJK - KUURNE - LENDELEDE maandag 23 februari 2015 van 19u. tot 19.35u. Stadhuis, Grote Markt 54 te 8500 KORTRIJK AGENDA Openbare zitting: Goedkeuring van het

Nadere informatie

TOELICHTING BIJ DE AGENDA VAN DE POLITIERAAD VAN

TOELICHTING BIJ DE AGENDA VAN DE POLITIERAAD VAN TOELICHTING BIJ DE AGENDA VAN DE POLITIERAAD VAN 23-10-2017 Personeel Dienst Interventie - Eedaflegging 1. Notulen politieraad dd. 12/06/2017 Goedkeuring Overeenkomstig artikel 27/1 van de wet op de geïntegreerde

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 28 januari 2013 om 18.30u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 28 januari 2013 om 18.30u. TOELICHTINGSNOTA zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 28 januari 2013 om 18.30u. Openbare zitting: 1. Eedaflegging van de nieuwe politieraadsleden. - de wet van

Nadere informatie

Uw correspondent Telefoon Fax

Uw correspondent Telefoon Fax Politie Lokale Politie PAJOTTENLAND Bruneaustraat 101 1755 GOOIK (KESTER) T: 054/31.35.41 F: 054/31.35.49 BIJEENROEPING VAN DE POLITIERAAD Veiligheid, samen gaan we ervoor! GOOIK (Kester) 06/06/2018 Uw

Nadere informatie

25 juni Openbare zitting

25 juni Openbare zitting dd. 25 juni 2018 Politieraad blz. : 1 POLITIEZONE BERLAAR-NIJLEN POLITIERAAD 25 juni 2018 Aanwezig : Verontschuldigd : Verbeeck Paul, voorzitter - Burgemeester Nijlen Horemans Walter, Burgemeester Berlaar

Nadere informatie

Besluiten Politieraad Politiezone Maasland 5383 van 8 maart 2016 om 20:00 in het stadhuis te Maaseik

Besluiten Politieraad Politiezone Maasland 5383 van 8 maart 2016 om 20:00 in het stadhuis te Maaseik Besluiten Politieraad Politiezone Maasland 5383 van 8 maart 2016 om 20:00 in het stadhuis te Maaseik P U N T E N L I J S T OPENBARE ZITTING 01 Verslag politieraad 22 december 2015 - goedkeuring 02 Dienstjaarrekening

Nadere informatie

POLITIERAAD 9 oktober 2013 Verslag

POLITIERAAD 9 oktober 2013 Verslag Prins Boudewijnlaan 43a 2650 Edegem POLITIERAAD 9 oktober 2013 Verslag Aanwezig: Koen Metsu, burgemeester- voorzitter. Sophie De Wit, Erik Jacobs, Koen Volckaerts, Harry Debrabandere, burgemeesters. Bart

Nadere informatie

Versie van DEEL VII Hoofdstuk I : Presentiegelden - politieraad Inhoudstafel

Versie van DEEL VII Hoofdstuk I : Presentiegelden - politieraad Inhoudstafel Versie van 09-05-2011 DEEL VII Hoofdstuk I : Presentiegelden - politieraad Inhoudstafel 1. Samenvattende tabel 2. Wettelijke en reglementaire basis 3. Keuze van de politiezone 3.1 De politiezone zorgt

Nadere informatie

namens het politiecollege W. DEN TANDT J. VERMEULEN

namens het politiecollege W. DEN TANDT J. VERMEULEN BEKENDMAKING Deinze, 19 februari 2019 De vergadering van de politieraad vond plaats op 19 februari 2019. De lijst met beknopte inhoud van de daarin geregelde aangelegenheden ligt ter inzage van het publiek

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 22 oktober 2012 om 18.30u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 22 oktober 2012 om 18.30u. TOELICHTINGSNOTA zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 22 oktober 2012 om 18.30u. Openbare zitting: Goedkeuring van het verslag van de zitting van de politieraad

Nadere informatie

POLITIERAAD 22 november 2007 Verslag

POLITIERAAD 22 november 2007 Verslag POLITIERAAD 22 november 2007 Verslag Kontichstraat 17 2650 Edegem Aanwezig: Koen Snyders, burgemeester-voorzitter. Jef Van linden, Luc Vuylsteke de Laps, Stanny Tuyteleers, burgemeesters. Joost Fillet,

Nadere informatie

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER Politiezone HAMME - WAASMUNSTER OVERZICHTSLIJST VAN DE BESLISSINGEN GENOMEN DOOR DE POLITIERAAD IN ZITTING VAN 08 november. OPENBARE ZITTING 1. Politieraad: Ontslag politieraadslid intrekking besluit.

Nadere informatie

POLITIERAAD. LoWaZoNe

POLITIERAAD. LoWaZoNe POLITIERAAD LoWaZoNe Lovendegem Waarschoot Zomergem Nevele NOTULEN POLITIERAAD PZ LoWaZoNe 25 oktober 2017 te WAARSCHOOT OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuring notulen 19 april 2017: er zijn geen opmerkingen.

Nadere informatie

10 december Openbare zitting

10 december Openbare zitting dd. 10 december 2012 Politieraad blz. : 1 POLITIEZONE BERLAAR-NIJLEN POLITIERAAD 10 december 2012 Aanwezig: Verbeeck Paul, Burgemeester van Nijlen-voorzitter Horemans Walter, Burgemeester te Berlaar Van

Nadere informatie

09 december Openbare zitting

09 december Openbare zitting dd. 09 december 2015 Politieraad blz. : 1 POLITIEZONE BERLAAR-NIJLEN POLITIERAAD 09 december 2015 Aanwezig: Verbeeck Paul, Burgemeester van Nijlen voorzitter Horemans Walter, Burgemeester van Berlaar Van

Nadere informatie

Versie van DEEL VII Hoofdstuk I : Presentiegelden - politieraad Inhoudstafel

Versie van DEEL VII Hoofdstuk I : Presentiegelden - politieraad Inhoudstafel Versie van 15-02-2013 DEEL VII Hoofdstuk I : Presentiegelden - politieraad Inhoudstafel 1. Samenvattende tabel 2. Wettelijke en reglementaire basis 3. Keuze van de politiezone 3.1 De politiezone zorgt

Nadere informatie

Politiezone NOORDERKEMPEN OVERZICHTSLIJST

Politiezone NOORDERKEMPEN OVERZICHTSLIJST Politiezone NOORDERKEMPEN OVERZICHTSLIJST Politieraadszitting d.d. 14 maart 2017 POLITIERAADSZITTING 14 maart 2017 OVERZICHTSLIJST POLITIEZONE NOORDERKEMPEN Zonecode 5363 Aanwezig: Tinne Rombouts, Dorien

Nadere informatie

Uw correspondent Telefoon Fax

Uw correspondent Telefoon Fax Politie Lokale Politie PAJOTTENLAND Bruneaustraat 101 1755 GOOIK (KESTER) T: 054/31.35.41 F: 054/31.35.49 BIJEENROEPING VAN DE POLITIERAAD Veiligheid, samen gaan we ervoor! GOOIK (Kester) 07/03/2018 Uw

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 25 november 2009

VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 25 november 2009 VERSLAG VAN DE POLITIERAAD VAN 25 november 2009 POLITIEZONE K-L-M Naamcode 5409 Aanwezigen : Marcel BELGRADO - Burgemeester-Voorzitter Leo PEETERS, Jozef DE BORGER - Politiecollegeleden Maurice VERBELEN,

Nadere informatie

Politieraad. Zitting van 26 september 2006, 20 uur. Agenda en verslag

Politieraad. Zitting van 26 september 2006, 20 uur. Agenda en verslag Politiezone Maasland 5383 Provincie Limburg Politieraad Zitting van 26 september 2006, 20 uur Agenda en verslag In openbare zitting 1. Goedkeuring verslag Politieraad van 07.06.2006 2. Eerste begrotingswijziging

Nadere informatie

ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 05 OKTOBER 2016 OM 20U00 UUR. Gelet op art. 21 en 21bis van de wet op de geïntegreerde politie;

ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 05 OKTOBER 2016 OM 20U00 UUR. Gelet op art. 21 en 21bis van de wet op de geïntegreerde politie; ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 05 OKTOBER 2016 OM 20U00 UUR Aanwezig : Denis DIERICK, voorzitter, Danny CLAEYS, Hilde CLAEYS, Agnes LANNOO-VAN WANSEELE, Antoine VAN NIEUWENHUYZE, Nadine DE STERCKE, Linda

Nadere informatie

ZITTING VAN AANWEZIG.

ZITTING VAN AANWEZIG. ZITTING VAN 15.12.2011 AANWEZIG. Jan Laurys, burgemeester Diest, voorzitter politiecollege, voorzitter Manu Claes, burgemeester Scherpenheuvel-Zichem, raadslid Van Meeuwen, Swinnen, Uyttebroek, Bellen,

Nadere informatie

POLITIERAAD 4 december 2013 Verslag

POLITIERAAD 4 december 2013 Verslag POLITIERAAD 4 december 2013 Verslag Prins Boudewijnlaan 43a 2650 Edegem Aanwezig: Koen Metsu, burgemeester- voorzitter. Sophie De Wit, Erik Jacobs, Koen Volckaerts, Harry Debrabandere, burgemeesters. Rudy

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 januari 2014 om 18u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 januari 2014 om 18u. TOELICHTINGSNOTA zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 januari 2014 om 18u. Openbare zitting: Goedkeuring van het verslag van de zitting van de politieraad van

Nadere informatie

namens het politiecollege W. DEN TANDT J. VERMEULEN

namens het politiecollege W. DEN TANDT J. VERMEULEN BEKENDMAKING Deinze, 17 oktober 2017 De vergadering van de politieraad vond plaats op 17 oktober 2017. De lijst met beknopte inhoud van de daarin geregelde aangelegenheden ligt ter inzage van het publiek

Nadere informatie

namens het politiecollege W. DEN TANDT J. VERMEULEN

namens het politiecollege W. DEN TANDT J. VERMEULEN BEKENDMAKING Deinze, 15 juni 2017 De vergadering van de politieraad vond plaats op 15 juni 2017. De lijst met beknopte inhoud van de daarin geregelde aangelegenheden ligt ter inzage van het publiek van

Nadere informatie

Verontschuldigd: K. Van den Heuvel, burgemeester Puurs; I. Faes en L. Pauwels, raadsleden C. Maes, secretaris;

Verontschuldigd: K. Van den Heuvel, burgemeester Puurs; I. Faes en L. Pauwels, raadsleden C. Maes, secretaris; NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 7.5.2012 ===================== Aanwezig: L. De boeck, burgemeester Bornem - voorzitter F. Sarens, burgemeester Sint-Amands H. Cools, R. De Blaiser, D. De Winter,

Nadere informatie

2 Proces-verbaal politieraad dd. 24/04/2018. Goedkeuring. Stemming. Het proces-verbaal van de politieraad van 24 april 2018 wordt goedgekeurd.

2 Proces-verbaal politieraad dd. 24/04/2018. Goedkeuring. Stemming. Het proces-verbaal van de politieraad van 24 april 2018 wordt goedgekeurd. Gerechtelijk arrondissement BRUGGE PROCES-VERBAAL POLITIERAAD van 29 mei 2018 Politiezone BLANKENBERGE-ZUIENKERKE - 5445 - Aanwezig: Verontschuldigd: Extra genodigden: Ivan De Clerck, voorzitter; Alain

Nadere informatie

23 oktober Openbare zitting

23 oktober Openbare zitting dd. 23 oktober 2014 Politieraad blz. : 1 POLITIEZONE BERLAAR-NIJLEN POLITIERAAD 23 oktober 2014 Aanwezig: Verbeeck Paul, Burgemeester van Nijlen voorzitter Van Asch Jan, Hoofdcommissaris korpschef Mariën

Nadere informatie

25 april Openbare zitting

25 april Openbare zitting dd. 25 april 2018 Politieraad blz. : 1 POLITIEZONE BERLAAR-NIJLEN POLITIERAAD 25 april 2018 Aanwezig : Verontschuldigd : Verbeeck Paul, voorzitter - Burgemeester Nijlen Horemans Walter, Burgemeester Berlaar

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 oktober 2013

college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 oktober 2013 beraadslaging/proces verbaal Kopie college van burgemeester en schepenen Zitting van 4 oktober 2013 Besluit GOEDGEKEURD B-punten lokale politie Samenstelling De heer Bart De Wever, burgemeester De heer

Nadere informatie

BEKENDMAKING BESLUITEN POLITIERAAD VAN 17/02/2009 PZ KANTON BORGLOON

BEKENDMAKING BESLUITEN POLITIERAAD VAN 17/02/2009 PZ KANTON BORGLOON BEKENDMAKING BESLUITEN POLITIERAAD VAN 17/02/2009 PZ KANTON BORGLOON Openbare zitting: 001 Kennisname ontslag van de heer Rudi DEROULOU als politieraadslid Gelet op de schriftelijke mededeling d.d. 10/02/2008

Nadere informatie

Politieraad Zitting van 22 september 2004

Politieraad Zitting van 22 september 2004 Politiezone Maasland 5383 Arrondissement Hasselt Provincie Limburg Politieraad Zitting van 22 september 2004 Verslag In openbare zitting 1. Goedkeuring verslag Politieraad van 14.04.2004 2. Bekrachtiging

Nadere informatie

Politieraad. Zitting van 20 december 2006, 20 uur. Agenda en verslag

Politieraad. Zitting van 20 december 2006, 20 uur. Agenda en verslag Politiezone Maasland 5383 Provincie Limburg Politieraad Zitting van 20 december 2006, 20 uur Agenda en verslag In openbare zitting 1. Goedkeuring verslag Politieraad van 26.09.2006 2. Goedkeuring drie

Nadere informatie

POLITIERAAD 16 februari 2012 Verslag

POLITIERAAD 16 februari 2012 Verslag POLITIERAAD 16 februari 2012 Verslag Prins Boudewijnlaan 43a 2650 Edegem Aanwezig: Luc Vuylsteke de Laps, burgemeester- voorzitter. Koen Snyders, Luc Blommaerts, burgemeesters. Joost Fillet, Jos Bergmans,

Nadere informatie

PZ ZITTING VAN 23 AUGUSTUS UUR

PZ ZITTING VAN 23 AUGUSTUS UUR PZ 5423 - ZITTING VAN 23 AUGUSTUS 2018-20.00 UUR AANWEZIG P. Hoste, voorzitter E. De Blaere. burgemeester, lid van het politiecollege P. Ponnet, T. D haene M. Bergez, M. Boone, B. De Neve, H. Herbrant,

Nadere informatie

ZITTING VAN AANWEZIG.

ZITTING VAN AANWEZIG. ZITTING VAN 04.12.2014 AANWEZIG. Manu Claes, burgemeester Scherpenheuvel-Zichem, voorzitter Jan Laurys, burgemeester Diest, raadslid Peetermans, De Graef, Pauwels, Putseys, Overmeer, Buttiens, Verboven,

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 februari 2012 om 18.30u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 februari 2012 om 18.30u. TOELICHTINGSNOTA zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 februari 2012 om 18.30u. Openbare zitting: Goedkeuring van het verslag van de zitting van de politieraad

Nadere informatie

POLITIERAAD maandag 24 juni 2019 om uur. Politiecommissariaat, Minister De Taeyelaan 9 te 8500 KORTRIJK

POLITIERAAD maandag 24 juni 2019 om uur. Politiecommissariaat, Minister De Taeyelaan 9 te 8500 KORTRIJK Toelichtingsnota POLITIERAAD maandag 24 juni 2019 om 19.00 uur. Politiecommissariaat, Minister De Taeyelaan 9 te 8500 KORTRIJK Openbare zitting 1. Goedkeuring van het verslag van de zitting van de politieraad

Nadere informatie

NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van ===================== Aanwezig: burgemeester Bornem voorzitter

NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van ===================== Aanwezig: burgemeester Bornem voorzitter NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 2.7.2013 ===================== Aanwezig: De boeck L., burgemeester Bornem voorzitter Van den Heuvel K., burgemeester Puurs Van Hoeymissen P., burgemeester Sint-Amands

Nadere informatie

van De voorzitter doet aan de raadsleden de volgende mededelingen:

van De voorzitter doet aan de raadsleden de volgende mededelingen: Notulen van de vergadering van de Politieraad van 2018-03-08 Het politiecollege heeft de politieraad van de politiezone TARL, gevormd door de gemeenten Ternat, Affligem Roosdaal en Liedekerke, bijeengeroepen.

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda.

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 30 MEI 2017 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

POLITIERAAD 14 maart 2013 Verslag

POLITIERAAD 14 maart 2013 Verslag Prins Boudewijnlaan 43a 2650 Edegem POLITIERAAD 14 maart 2013 Verslag Aanwezig: Koen Metsu, burgemeester- voorzitter. Sophie De Wit, Erik Jacobs, Koen Volckaerts, Harry Debrabandere, burgemeesters. Bart

Nadere informatie

2. goedkeuring notulen zitting 29.11.2011 De politieraad heeft geen opmerkingen bij de notulen van 29.11.2011. De notulen worden goedgekeurd.

2. goedkeuring notulen zitting 29.11.2011 De politieraad heeft geen opmerkingen bij de notulen van 29.11.2011. De notulen worden goedgekeurd. NOTULEN van de POLITIERAAD ZITTING van 7.2.2012 ===================== Aanwezig: F. Sarens, Burgemeester Sint-Amands - voorzitter E. Van de Veken, K. Van Ranst, S. Pintens, D. Aerts, B. De Schutter, L.

Nadere informatie

07 december Openbare zitting

07 december Openbare zitting dd. 07 december 2011 Politieraad blz. : 1 POLITIEZONE BERLAAR-NIJLEN POLITIERAAD 07 december 2011 Aanwezig: Verbeeck Paul, Burgemeester van Nijlen-voorzitter Horemans Walter, Burgemeester te Berlaar Van

Nadere informatie

POLITIEZONE DENDERLEEUW-HAALTERT

POLITIEZONE DENDERLEEUW-HAALTERT POLITIEZONE DENDERLEEUW-HAALTERT Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Aalst NOTULEN VAN DE POLITIERAAD ZITTING VAN 11 OKTOBER 2017 IN HET GEMEENTEHUIS VAN DENDERLEEUW Aanwezig: Veerle BAEYENS, Burgemeester-

Nadere informatie

Aanwezig : 3 de punt Aankoop van twee politievoertuigen voor de politiezone Voer en Dijle via de federale dienst e-procurement DE POLITIERAAD,

Aanwezig : 3 de punt Aankoop van twee politievoertuigen voor de politiezone Voer en Dijle via de federale dienst e-procurement DE POLITIERAAD, DE NOTULEN VAN DE POLITIERAAD VAN DE POLITIEZONE VOER EN DIJLE, GEVORMD DOOR DE GEMEENTEN BERTEM, HULDENBERG, OUD-HEVERLEE EN TERVUREN, VAN DE ZITTING VAN 4 JUNI 2018 Aanwezig : Jan Spooren, Joël Vander

Nadere informatie

Politieraad. Zitting van 18 juni 2014, 20 uur. Agenda en verslag

Politieraad. Zitting van 18 juni 2014, 20 uur. Agenda en verslag Politiezone Maasland 5383 Provincie Limburg Politieraad Zitting van 18 juni 2014, 20 uur Agenda en verslag Agenda: In openbare zitting 1. Goedkeuring verslag politieraad van 17.03.2014 2. Goedkeuring van

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid.

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 29 MEI 2018 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

Inhoud Hoofdstuk 1 Situering van de politiezone...

Inhoud Hoofdstuk 1 Situering van de politiezone... Inhoud Hoofdstuk 1 Situering van de politiezone... 13 1.1 Historiek politiehervorming... 13 1.2 Een geïntegreerde politie op 2 niveaus... 14 1.2.1 Wat zijn de kenmerken van de geïntegreerde politie?...

Nadere informatie

Versie DEEL VII Titel II Toelage voor de secretaris Inhoudstafel

Versie DEEL VII Titel II Toelage voor de secretaris Inhoudstafel Versie 04-03-2011 DEEL VII Titel II Toelage voor de secretaris Inhoudstafel 1. Samenvattende tabel 2. Wettelijke en reglementaire grondslagen 3. Begunstigden 3.1 Eengemeentepolitiezone 3.2 Meergemeentepolitiezone

Nadere informatie

Eerste begroting van de hulpverleningszone

Eerste begroting van de hulpverleningszone Eerste begroting van de hulpverleningszone De grote meerderheid van de prezones wordt op 1 januari 2015 hulpverleningszone. Deze nota wil bepaalde zaken preciseren over het budgettaire en financiële luik

Nadere informatie

Gemeentebestuur De Haan

Gemeentebestuur De Haan Gemeentebestuur De Haan SEC/AD Gemeenteraad dd. 14.11.213 OVERZICHTSLIJST In uitvoering van art. 252 van het gemeentedecreet, houdende o.a. regeling, voor het Vlaamse Gewest, van het bestuurlijk toezicht

Nadere informatie

Notulen van de politieraad van 31 augustus 2017

Notulen van de politieraad van 31 augustus 2017 Lokale Politie Waasland-Noord Notulen van de politieraad van 31 augustus 2017 Aanwezigen: Verontschuldigd: Chris Lippens - burgemeester Stany De Rechter - wrnd. burgemeester-voorzitter Luc De Witte, Leo

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 2. Proces-verbaal politieraad 11/12/2007. Goedkeuring. Stemming.

OPENBARE ZITTING. 2. Proces-verbaal politieraad 11/12/2007. Goedkeuring. Stemming. Gerechtelijk arrondissement BRUGGE PROCES-VERBAAL POLITIERAAD D.D. 15 JANUARI 2008 Aanwezig: Afwezig en verontschuldigd: Monset Ludo, burgemeester Blankenberge, voorzitter; Cuypers Henri, burgemeester

Nadere informatie

POLITIEZONE TONGEREN-HERSTAPPE

POLITIEZONE TONGEREN-HERSTAPPE POLITIEZONE TONGEREN-HERSTAPPE Verslag van de vergadering van de politieraad van woensdag 26 maart 2014 om 20u00 in de Ambiorixzaal van het Administratief Centrum Praetorium, Maastrichterstraat 10, Tongeren.

Nadere informatie

BEKNOPT OVERZICHT VAN DE ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 25 juni 2012

BEKNOPT OVERZICHT VAN DE ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 25 juni 2012 Politie Lokale politie PAJOTTENLAND Bruneaustraat 101 1755 Kester BEKNOPT OVERZICHT VAN DE ZITTING VAN DE POLITIERAAD VAN 25 juni 2012 Waren aanwezig : Deneyer P.: waarnemend Voorzitter Poelaert K., De

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

POLITIEZONE DEERLIJK HARELBEKE TOELICHTINGSNOTA VOOR DE ZITTING VAN

POLITIEZONE DEERLIJK HARELBEKE TOELICHTINGSNOTA VOOR DE ZITTING VAN POLITIEZONE DEERLIJK HARELBEKE TOELICHTINGSNOTA VOOR DE ZITTING VAN 17.02.2009 Openbare zitting 1. Aktename einde mandaat politieraadslid. Op de politieraad van 01.02.2007 werd de Heer André Vanassche,

Nadere informatie

Lokale Politie Pajottenland 5405 (Bever/Galmaarden/Gooik/Herne/Lennik/Pepingen) - POLITIERAAD dd. 12/06/2015 BEKNOPT VERSLAG

Lokale Politie Pajottenland 5405 (Bever/Galmaarden/Gooik/Herne/Lennik/Pepingen) - POLITIERAAD dd. 12/06/2015 BEKNOPT VERSLAG Lokale Politie Pajottenland 5405 (Bever/Galmaarden/Gooik/Herne/Lennik/Pepingen) - POLITIERAAD dd. 12/06/2015 BEKNOPT VERSLAG Waren aanwezig: Doomst M., Voorzitter De Knop I., Decat P. (Schepen/waarnemend

Nadere informatie

Verslag aan de Provincieraad

Verslag aan de Provincieraad 6 e Directie Dienst 62 Gezondheid Verslag aan de Provincieraad registratienr. 0710790 betreft verslaggever PISAD Resultatenrekening en toelichting 2006 voor vaststelling ; verslag Rekenhof voor kennisgeving

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 29 maart 2010 worden ter goedkeuring

Nadere informatie

INHOUD 1 Situering van de politiezone

INHOUD 1 Situering van de politiezone INHOUD 1 Situering van de politiezone 15 1.1. Historiek politiehervorming 17 1.2. Een geïntegreerde politie op 2 niveaus 18 1.2.1. Wat zijn de kenmerken van de geïntegreerde politie? 19 1.2.1.1. Lokale

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 maart 2017 om 19u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 maart 2017 om 19u. TOELICHTINGSNOTA zitting politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 27 maart 2017 om 19u. Openbare zitting: Goedkeuring van het verslag van de zitting van de politieraad 30 januari 2017.

Nadere informatie

Politieraad. Verslag van de zitting van 14 december 2010, 20 uur. Agenda en verslag

Politieraad. Verslag van de zitting van 14 december 2010, 20 uur. Agenda en verslag Politiezone Maasland 5383 Provincie Limburg Politieraad Verslag van de zitting van 14 december 2010, 20 uur Agenda en verslag Agenda: In openbare zitting 1. Goedkeuring verslag politieraad van 05.10.2010

Nadere informatie

Lokale Politie Pajottenland 5405 (Bever/Galmaarden/Gooik/Herne/Lennik/Pepingen) - POLITIERAAD dd. 23/03/2015 BEKNOPT VERSLAG

Lokale Politie Pajottenland 5405 (Bever/Galmaarden/Gooik/Herne/Lennik/Pepingen) - POLITIERAAD dd. 23/03/2015 BEKNOPT VERSLAG Lokale Politie Pajottenland 5405 (Bever/Galmaarden/Gooik/Herne/Lennik/Pepingen) - POLITIERAAD dd. 23/03/2015 BEKNOPT VERSLAG Waren aanwezig: Doomst M., Voorzitter De Knop I., Deneyer L., Deneyer P., Poelaert

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de politieraad van 27 februari 2018 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de politieraad van 27 februari 2018 wordt goedgekeurd. Gerechtelijk arrondissement BRUGGE PROCES-VERBAAL POLITIERAAD van 24 april 2018 Politiezone BLANKENBERGE-ZUIENKERKE - 5445 - Aanwezig: Ivan De Clerck, voorzitter; Alain De Vlieghe, Bonte Brigitte, Jeannine

Nadere informatie

POLITIERAAD VAN 17 DECEMBER 2012

POLITIERAAD VAN 17 DECEMBER 2012 Provincie Oost-Vlaanderen Politiezone Wetteren-Laarne-Wichelen POLITIERAAD VAN 17 DECEMBER 2012 AANWEZIG: Pardaen Alain, Voorzitter, De Baerdemaeker Ignace, Burgemeester, Maes Gerritjan, Korpschef, Arijs

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 22 juni om 19.45u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 22 juni om 19.45u. TOELICHTINGSNOTA zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 22 juni om 19.45u. Omwille van het bezoek aan het CIC en met akkoord van de toezichthoudende overheid en de

Nadere informatie

POLITIEZONE DENDERLEEUW-HAALTERT

POLITIEZONE DENDERLEEUW-HAALTERT POLITIEZONE DENDERLEEUW-HAALTERT Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Aalst NOTULEN VAN DE POLITIERAAD ZITTING VAN 27 FEBRUARI 2018 IN HET GEMEENTEHUIS VAN HAALTERT Aanwezig: Jo FONCK, Burgemeester-

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 26 november 2012 om 18.30u.

TOELICHTINGSNOTA. zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 26 november 2012 om 18.30u. TOELICHTINGSNOTA zitting van de politieraad politiezone Kortrijk - Kuurne - Lendelede maandag 26 november 2012 om 18.30u. Openbare zitting: Goedkeuring van het verslag van de zitting van de politieraad

Nadere informatie

Uw correspondent Telefoon Fax

Uw correspondent Telefoon Fax Politie Lokale Politie PAJOTTENLAND Bruneaustraat 101 1755 GOOIK (KESTER) T: 054/31.35.41 F: 054/31.35.49 BIJEENROEPING VAN DE POLITIERAAD Veiligheid, samen gaan we ervoor! GOOIK (Kester) 12/06/2019 Uw

Nadere informatie