Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag"

Transcriptie

1 Datum:23 januari 2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 8 In en om school Deze periode staat in het teken van de Cito toetsen. Deze toetsen worden in groep 2 8 afgenomen. Ook krijgt groep 8 de adviezen deze periode Dat lijkt soms een periode van lukt het wel of lukt het niet gelukkig mogen onze kinderen leren! En van fouten kun je leren. Daar mogen wij ze bij helpen als leerkrachten en ouders Leren.. ze moeten zoveel leren onze kinderen lopen, stap voor stap praten: woord voor woord schrijven, letter voor letter rekenen.. één en één delen: een en een ander kiezen: dit of dat. Oversteken links rechts links Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Gelukkig dat we ze mogen helpen. Wij moeten zoveel leren wij ouders Loslaten dag aan dag ruimte geven meter voor meter prijzen: pluim na pluim! Schillen. Appel na appel dragen. Zorg op zorg Hopen: keer op keer vertrouwen. Altijd en altijd Gelukkig dat ze ons kunnen helpen! Kind op maandag Week 4: 23 januari 27 januari Week 5: 30 januari 3 februari Thema: Dat is beter In de synagoge staat een man die zichzelf niet is. Als hij Jezus ziet, schreeuwt hij het uit. Wat hebben wij met jou te maken? Jezus zorgt ervoor dat het rustig wordt in zijn hoofd. Dat is beter. Ook de schoonmoeder van Petrus, die ziek op bed ligt, wordt door Jezus beter gemaakt. Het is een wonder. Lied van de week: Van top tot teen Thema: Ongelooflijk waar Als je de hele nacht al gevist hebt maar je hebt niks gevangen, dan lukt het gewoon niet. Dan kan iemand wel zeggen dat je het nog eens moet proberen, maar jij weet wel beter. Hoewel. Als Jezus het zegt, luistert Simon Petrus toch. Zijn net komt ongelooflijk vol te zitten. Een verlamde man wordt door zijn vrienden bij Jezus gebracht. Daar maakt Jezus een nieuw begin met hem. Hij staat op en kan weer verder. Lied van de week: Toontje hoger!!!!!! Ter herinnering Zoals ook op de schoolkalender staat, heeft het team morgen op dinsdag 24 januari na schooltijd een studiemiddag. Daarom draaien we deze dag een continu rooster waarbij alle kinderen op school eten in hun eigen klas. Alle kinderen zijn deze middag om uur vrij, zodat onze studiemiddag dan ook kan beginnen om uur. Uw kind dient zelf brood en drinken mee te nemen!!!!

2 Jarigen De komende weken zijn de volgende jarigen: 23 januari: Sophie Reinders (groep 1) 23 januari: Gijs Aman (toch echt in groep 8!, vorige keer verkeerde groep genoemd). 24 januari: Aniek Dasselaar (groep 4) 26 januari: Fredrieke Pot (groep 1) 27 januari: Sjoerd Lamberts (groep 3) 29 januari: Marley Kelder (groep 1) 1 februari: Laurens Lemans (groep 3) 1 februari: Patrick Lin (groep 8) 2 februari: Mart Ekkel (groep 4) Fijne dag allemaal!!!!!! Welkom op school Vandaag is Sophie Reinders jarig. Ze wordt 4 jaar! Ze mag dus bij ons op school beginnen. We wensen je veel plezier bij ons op school!

3 We nemen afscheid van Chayen Hofman gaat verhuizen en daardoor ook naar een andere school. Aanstaande vrijdag is ze voor het laatst bij ons op school. We wensen je een fijne tijd op je nieuwe school! Zending De komende periode sparen we voor Philadelphia Namibia. Philadelphia heeft als doel om de levenskwaliteit van wees- en kwetsbare kinderen te verbeteren. Om dit doel te realiseren werkt Philadelphia met de kinderen zelf, met hun families, en met hun scholen. Philadelphia vindt het belangrijk dat kinderen weten dat God hun Vader is die van hen houdt, en dat ze belangrijk zijn in zijn ogen. Met deze visie proberen we bij de kinderen een positief zelfbeeld op te bouwen. We bieden kinderen aandacht, kansen om te spelen en zich te ontspannen, maar ook om nieuwe vaardigheden aan te leren, zoals het onderhouden van een groentetuintje. Meer informatie vindt u op onderstaande website: De afgelopen twee weken hebben we het bedrag van 45,25 gespaard voor dit doel. Schoolfruit Deze week is het volgende schoolfruit aan de beurt: Woensdag: mandarijn Donderdag: ananas Vrijdag: appel Welke ouder (s) wil (len) donderdagmorgen helpen met het snijden van de ananas voor alle groepen? Aanmelden bij juf Irma Dit kan gelijk om uur. Mocht uw kind een bepaalde fruitsoort niet lusten, dan mag u zelf fruit meegeven. Ouderraad en de vogelvoeractie Afgelopen vrijdag is het vogelvoer wat besteld is, gekomen en deze gaat vanmorgen mee met alle kinderen. Deze actie heeft de OR het bedrag van 408,14 opgeleverd voor de OR kas! Allemaal heel erg bedankt voor het verkopen van het vogelvoer En we hopen dat de vogels ervan smullen Nb. In sommige gevallen is er zoveel verkocht dat het in een doos zit.. misschien (als uw kind het niet zelf kan meenemen) wilt u het dan even ophalen?

4 Overblijf op school Jolanda Tempert is het aanspreekpunt t.a.v. de overblijf. Voor bijzonderheden, aan- of afmeldingen is zij te bereiken op het nummer: Fietsenhokken Vorig jaar heeft de leerlingenraad gepraat over de verdeling van fietsen in het fietsenhok. Hierbij merkten zij op dat grote en kleine fietsen door elkaar niet handig is. Wanneer je uit het fietsenhok wilt gaan, vallen hierdoor fietsen en kunnen deze beschadigen. Daarom hebben zij aan het einde van het vorig schooljaar een plattegrond gemaakt met hierop een verdeling in de fietsenhokken per groep. (zie bijlage). De leerlingenraad gaat dit ook in alle groepen uitleggen. Vanaf morgen zal er een groepje van de leerlingenraad helpen bij het juist wegzetten van de fietsen in de hokken. We gaan dit een periode uitproberen en daarna evalueren we dit in de leerlingenraad. Leerlingenraad Op dinsdag 10 januari is er in de leerlingenraad (8 leerlingen uit de groepen 5 8) gepraat over o.a. de fietsendienst/ fietsenhokken, de stop, loop, praat methode tegen pesten, maar ook de driehoeksgesprekken zoals we in november met u als ouders, samen met kinderen hebben gevoerd. De leerlingen uit de midden- bovenbouw waren erg enthousiast over deze gespreksvorm. Ze kregen het gevoel meer betrokken te zijn bij hun eigen ontwikkeling. Eigenlijk vonden ze het juist erg belangrijk om als kind bij deze gesprekken te zijn. Kijkochtend Op dinsdagmorgen 7 februari is er voor alle ouders van onze school de mogelijkheid om in de groep (en) van uw kind te kijken. Tijdens de projectweek is deze mogelijkheid geweest voor opa s en oma s. Nu geldt dit alleen voor vaders en moeders. Dit kan vanaf uur tot uur. (u moet bij meerdere kinderen zelf even de tijd verdelen over de verschillende groepen). Op deze manier kunt u uw kind aan het werk zien in de groep. Wel willen we u vragen om voor uw jongere kinderen opvang te regelen. De kinderen op school zullen misschien al anders reageren doordat er zoveel bezoek langs komt, maar wanneer er jongere broertjes of zusjes mee zouden komen, is de aandacht helemaal weg. Open ochtend voor ouders van toekomstig 4 jarigen Op dinsdagmorgen 14 februari is er de mogelijkheid voor ouders van toekomstig 4 jarigen om onze school te bekijken. Zij zijn welkom tussen en uur. Wij willen natuurlijk graag tijdig weten welke kinderen er 4 jaar worden in het volgend schooljaar en wie er dan bij ons op school gaan komen. Zo weten we hoe groot de groepen ongeveer gaan worden. Kent u ouders van toekomstig 4 jarigen (kinderen die 4 jaar worden tussen juli 2017 en juli 2018)? Tip hen dan over onze school! Natuurlijk mogen zij ook altijd een afspraak maken om de school te bekijken Wij zijn trots op onze school en laten deze dan ook graag zien! Heeft u zelf een zoon of dochter die volgend schooljaar 4 jaar word, maar heeft u hem of haar nog niet opgegeven? U kunt een inschrijfformulier ophalen of downloaden van onze website.

5 Regel van de week De komende periode (tot de voorjaarsvakantie) werken we in alle groepen met de volgende thema s: - Omgaan met ruzie - Een keuze maken De schoolregels die hierbij horen zijn: - raak elkaar niet aan als een ander dat niet wil. - Stop is stop, hou op! (stop, loop, praat). Website Kijkt u ook op onze website? We proberen de informatie ook via de website zo recent mogelijk te houden. De nationale Voorleesdagen Voorlezen is elke dag een feestje! De Nationale Voorleesdagen worden dit jaar gehouden van woensdag 25 t/m zaterdag 4 februari. De kleine walvis, geschreven door Benji Davies en vertaald door Edward van de Vendel, is verkozen tot Prentenboek van het Jaar. Naast dit boek hebben Nederlandse jeugdbibliothecarissen negen andere prentenboeken gekozen uit het aanbod die de Prentenboek TopTien compleet maken. Bekijk de Prentenboek TopTien op: In de bibliotheek zijn volop leuke voorleesboeken te leen! Informeer ook eens naar de activieiten die ze voor de kinderen organiseren. Bij ons op school wordt deze week ook extra aandacht aan het voorlezen besteed. Alle groepen worden deze week of volgende week maandag voorgelezen door een andere juf of meester!

6 Klasbord In alle groepen is een account aangemaakt en elke groep heeft al volgers. Via klasbord worden leuke weetjes, foto s en uitjes gecommuniceerd met alle ouders. Heeft u nog geen account? Vraag dan bij de leerkracht van uw kind naar de groepscode! De moeite meer dan waard! kleuternieuws Er is een nieuwe stagiaire in groep 1/2, Manon Koning, zij volgt de opleiding onderwijsassistent en is 3 e jaars. Manon welkom bij ons in de groep en veel werkplezier gewenst. Alweer 3 nieuwe kinderen die komen kijken: Sophie Reinders, Guus Roelofs en Gijs Dekker. Veel plezier bij ons in de groep. Ook nemen we binnenkort afscheid van Chayen en Collin, zij gaan verhuizen! De inloop is op vrijdag 27 januari van uur! Dinsdag 24 januari draaien we continurooster, de kinderen blijven dan op school eten, geeft u brood en drinken mee? De leerkrachten hebben dan s middags een studiemiddag. Uw kind is om uur vrij! We werken nog 1 week over tijd, deze week gaan we de dagen van de week leren en maken hier ook een werkje over. Agenda 24 januari Studiemiddag team (continu rooster alle groepen) 24 januari Ouderpraatgroep 30 januari MR 30 januari Ouderraad 6 februari Nieuwe Rehobode 7 februari Kijkochtend voor ouders in alle groepen vanaf uur tot uur 10 februari Rapport mee (groep 3 8 ) 14 februari Open ochtend voor belangstellende ouders van toekomstig 4 jarigen. ( uur) 16 februari Tienminutenavond 28 februari Tienminutenavond

7

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth Datum:9 januari 2017 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 8 In en om school God van alle mensen en alle landen. Toen u met ons begon zei u niet: jij hoort er wel bij en jij niet! U maakte ons en zette ons op onze

Nadere informatie

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden.

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden. Datum:12 december Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 8 In en om school Deze periode zijn we vooral stil. Stil van de lichtjes om ons heen Stil luisteren we naar de verhalen uit de Bijbel die een geboorte aankondigen.

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8

In en om school. Kind op maandag. Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8 Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8 In en om school Vorige week hoorden we het blijde nieuws van de geboorte van Boaz Benjamin Schutmaat. Ook vanaf deze plek wensen we de ouders heel veel

Nadere informatie

In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek.

In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek. Datum:13 maart Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 8 In en om school Onvergelijkbaar In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek.

Nadere informatie

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel Datum:5 maart 2018 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 9 In en om school Job Sportel heeft op zaterdag 17 februari meegedaan aan het NK onder de 12 jaar (zwemmen). Hij heeft een persoonlijk record gezwommen op de

Nadere informatie

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe!

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe! Datum:10 april Nieuwsbrief: 15 Jaargang: 8 In en om school Als mensen zeggen dat iemand de koning te rijk is, gaat het niet altijd over geld. Vaak zeggen mensen dat als iemand ergens blij of gelukkig mee

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 11-04-2016 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 15: 11 april 16 april Thema: Bij jou thuis Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Bethlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder

Nadere informatie

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017 Datum:6 juni Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 8 In en om school Net voor het Hemelvaart weekend werd de score van de cito toets bekend. We zijn trots op groep 8. Ze hebben door hun Cito toets laten zien, dat

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9. Thema: Het groeit zomaar. Thema: Mag dat wel?

Kind op maandag. Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9. Thema: Het groeit zomaar. Thema: Mag dat wel? Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9 In en om school De afgelopen weken zijn er telkens kinderen geveld door de griep. In alle klassen waren op bepaalde momenten wel meerdere kinderen ziek.

Nadere informatie

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd!

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Datum:22 mei Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 8 In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Kind op maandag: Week

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9. Thema: Ik weet wie je bent. Thema: Pak mijn hand

Kind op maandag. Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9. Thema: Ik weet wie je bent. Thema: Pak mijn hand Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9 In en om school Vorige week hebben we elkaar op maandagmorgen de hand geschud en elkaar een gelukkig en gezond 2018 gewenst. We maken er weer een mooi jaar

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016

Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016 Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8 In en om school Vandaag starten er twee stagiaires bij ons op school. Anqelique Nijkamp zal op maandag en dinsdag in groep ½ aanwezig zijn. Angelique Baas

Nadere informatie

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 In en om school Op donderdag 13 juli is juf Herma afwezig. Haar zoon en schoondochter trouwen deze dag en we wensen het bruidspaar en de familie heel veel

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 In en om school We hebben thuis een baby tje, met kleine roze handjes. En als hij lacht, dan kijk ik in een mondje zonder tandjes. Wat raar denk ik dan

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag

In en om school. Kind op maandag Datum: 25-01-2016 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 7. In en om school Deze week werkt juf Irma de volgende momenten in Vriezenveen: Maandagmorgen tot 13.00 uur Dinsdagmiddag vanaf 13.00 uur Donderdagmorgen tot

Nadere informatie

In en om school. Juf Henriette is deze week nog afwezig op advies van de chirurg. Meester Jelle werkt in groep 7/8.

In en om school. Juf Henriette is deze week nog afwezig op advies van de chirurg. Meester Jelle werkt in groep 7/8. Datum:19 maart 2018 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 9 In en om school Ik kijk naar de bergen, want vandaar verwacht ik hulp. Te hulp komt mij de Heer, die hemel en aarde gemaakt heeft. De Heer voorkomt dat je

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

In en om school. Je kunt het verschil maken..

In en om school. Je kunt het verschil maken.. Datum:28 mei 2018 Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 9 In en om school Je kunt het verschil maken.. Durf je erop te vertrouwen dat jij het verschil kunt maken? Gods antwoord is: Doe het gewoon en zie dan wat er

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth.

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth. Datum:11 juni 2018 Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 9 In en om school Afgelopen vrijdag heeft u per mail een brief namens het bestuur gekregen over de nieuwe privacywetgeving AVG. Vandaag krijgt uw kind een brief

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Twee handen zijn handig. Schrijven op het bord, wit op zwart een wereld oproepen Stil! Hoera! Applaus!

Twee handen zijn handig. Schrijven op het bord, wit op zwart een wereld oproepen Stil! Hoera! Applaus! Datum:27 februari Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 8 In en om school Morgenavond hebben we de 10 minutenavond en ook de huisbezoeken zijn in volle gang. Deze huisbezoeken worden in de periode tot 1 april gedaan

Nadere informatie

Hieronder een moralistisch verhaal van Hodja en de ezel

Hieronder een moralistisch verhaal van Hodja en de ezel Datum:8 mei Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 8 In en om school Vanmorgen zijn we weer gestart na een heerlijke vakantie van twee weken, met soms mooi weer en soms wat minder mooi weer. Gelukkig kunnen wij als

Nadere informatie

Deze week horen we de verhalen uit de bijbel, waar God bij het volk van Israël is, ook als het lijkt dat het volk niet verder kan, door de Rode Zee.

Deze week horen we de verhalen uit de bijbel, waar God bij het volk van Israël is, ook als het lijkt dat het volk niet verder kan, door de Rode Zee. Datum:26 september 2016 Nieuwsbrief: 3 Jaargang: 8 In en om school God is bij je, Heb je wel eens gevoeld dat God bij je was? Want God is altijd bij je. Niet dat je Hem naast je zult zien staan, of achter

Nadere informatie

Jaargang 18 nr januari 2018

Jaargang 18 nr januari 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 10 25 januari 2018 Voorwoord Pagina 1 van 6 Kind op Maandag Week 05 29/01-02/02 Thema: Mag dat wel? Jezus doet dingen die niet

Nadere informatie

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal!

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal! Datum: 14-03-2016 Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 7 In en om school Niet alleen het weer laat ons zien dat het steeds meer lente gaat worden, ook in onze school ziet het er gezellig en vrolijk uit. We komen

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Toch staan we vanmorgen weer allemaal op het plein om gezamenlijk de start te beleven!

Toch staan we vanmorgen weer allemaal op het plein om gezamenlijk de start te beleven! Datum:29 augustus 2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 8 In en om de school Zes weken schoolvakantie zijn weer voorbij gevlogen! De verhalen zijn vandaag aan elkaar verteld. De één heeft een geweldige vakantie

Nadere informatie

Jaargang januari 2017 nr.20

Jaargang januari 2017 nr.20 In januari en februari lezen we verhalen uit het evangelie van Lucas. Jezus laat zien wat het betekent dat God naar mensen omziet. Zieke mensen worden beter, dingen gaan anders dan je verwacht had. Zo

Nadere informatie

Nationale voorleesdagen

Nationale voorleesdagen Nationale voorleesdagen De nationale voorleesdagen zijn er speciaal om het voorlezen te stimuleren. Op woensdag 25 januari a.s. start de campagne met Het Nationale Voorleesontbijt. Voorleesontbijt Het

Nadere informatie

Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9. In en om school

Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9. In en om school Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9 In en om school Op woensdag 30 mei zijn er wederom stakingen gepland in het basisonderwijs en wel in de provincie Overijssel. Veel scholen zullen dus gesloten

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

We wensen de familie Dekker veel sterkte bij het overlijden van hun (schoon) vader en opa van Thomas en Niels.

We wensen de familie Dekker veel sterkte bij het overlijden van hun (schoon) vader en opa van Thomas en Niels. Datum:12 september 2016 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 8 In en om school Wees bij ons God, Wees bij ons met uw Geest. Dat uw liefde en uw trouw voelbaar, merkbaar om ons heen zijn. In de handen van die ander.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

Juf Herma werd vrijdagmiddag ziek, daarom is juf Antonien gebleven op haar vrije middag om groep 5 les te kunnen geven. Hartelijk dank juf Antonien.

Juf Herma werd vrijdagmiddag ziek, daarom is juf Antonien gebleven op haar vrije middag om groep 5 les te kunnen geven. Hartelijk dank juf Antonien. Datum: 08-02-2016 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 7 In en om school De groep 1/2 werkt over ziek zijn. Dat werd ook hier op school echt in de praktijk gebracht. De afgelopen periode waren er veel kinderen ziek.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen Datum: 9 februari 2015 Nieuwsbrief 12 Jaargang: 6 REHOBODE In en om school Juf Herma is nog steeds ziek. Zij heeft de ziekte van Ménière. De vervanging wordt gedaan door juf Sandra. Per dag en per week

Nadere informatie

Kind op maandag. Jeugdsportmonitor gemeente Twenterand

Kind op maandag. Jeugdsportmonitor gemeente Twenterand Datum:28 november 2016 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 8 In en om school In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalde plotseling een licht.

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief januari NB 2017 Nr 9

KBS De Borgh Nieuwsbrief januari NB 2017 Nr 9 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief januari NB 2017 Nr 9 Inhoudsopgave: CITO toetsen Rapport, Nationale Voorleesdagen Open Dag NB Luizencontrole, Schoolfruit - Tweede

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief april NB 2016 Nr 8

KBS De Borgh Nieuwsbrief april NB 2016 Nr 8 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief april NB 2016 Nr 8 Inhoudsopgave: Sanppet Entreetoets groep 7, koningsspelen Ateliermiddagen en tentoonstelling, schoolfotograaf,

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 30-03-2016 Nieuwsbrief: 15 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 13: 29 maart tot 1 april Thema: Hij is het echt! Voor Pasen hoorden we over Petrus, de vriend van Jezus. Hij was erbij toen

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké

Vrijdagsbrief.  25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Vrijdagsbrief 1330 www.clarafabriciusschool.nl 25 november 2016 30 november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Schoolfruit Volgende week De kinderen krijgen drie keer per week, op woensdag,

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag Datum:6 juni 2016 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 7 Kind op maandag Week 23: 6 10 juni 2016 Thema: Alles loopt anders Haman bedenkt een eerbetoon voor een belangrijke man. Hij denkt dat het om hemzelf gaat,

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

In de zomervakantie is overleden de opa van Arwen Nijland uit groep 4. We wensen de familie Nijland heel veel sterkte toe bij dit verlies!

In de zomervakantie is overleden de opa van Arwen Nijland uit groep 4. We wensen de familie Nijland heel veel sterkte toe bij dit verlies! In en om school Het nieuwe schooljaar ligt weer voor ons. Een jaar waarvan we nog niet weten hoe het zal verlopen. Een jaar dat weer bol zal staan van samenwerken. Samenwerken tussen collega s, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Datum: vrijdag 16 februari Schoolweek: 20

Datum: vrijdag 16 februari Schoolweek: 20 Datum: vrijdag 16 februari Schoolweek: 20 Startpunt thema vragen en nog eens vragen! In de Bijbel zie je Jezus voortdurend in gesprek met de mensen om hem heen. Vooral het evangelie van Johannes is bekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt Nieuwsbrief nr. 11 22 januari 2016 Agenda Maandag 25 januari 19.30 uur MR-vergadering Woensdag 27 januari Start Nationale Voorleesdagen Donderdag 28 januari Gedichtenwedstrijd groep 5/6 ZINiNtheater Maandag

Nadere informatie

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden.

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Datum:25 juni 2018 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 9 Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Geef ons de kracht,

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 9 november 2018 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Wel en wee Afgelopen jaren was Nynke van der Wal onze buurtsportcoach.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Datum: 20-01-2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Al eeuwenlang bidden mensen het Onze Vader. Uw koninkrijk kome bidden ze dan. Maar wat bedoelen ze daar eigenlijk precies mee? Hoe

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWS UIT HET TEAM Na een goede kerstvakantie zijn we in januari bijna allemaal weer met veel plezier begonnen. Helaas is juf Rina in januari ziek geweest. Op het moment van

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Zondag 17 juni: Vaderdag - Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 20 juli: continurooster Jarigen deze week: - 16 juni: Delyla Ruiter uit groep 4-18 juni: Aleyna

Nadere informatie

Geplande evenementen. Cito-toetsen en 10-minutengesprekken

Geplande evenementen. Cito-toetsen en 10-minutengesprekken Cito-toetsen en 10-minutengesprekken In de week van 21 januari starten de Cito-toetsen. De groepen 7 en 8 zijn al gestart in de week van 14 januari. Als school bereiden wij de kinderen hier zo optimaal

Nadere informatie

schooljaar aflevering 12

schooljaar aflevering 12 schooljaar 2017-2018 aflevering 12 Carnaval Bibliotheek Rapporten Ouderbrieven Zwembad gezocht Ouders in de school Lezen is leuk!! Koningsspelen Bouw Overblijvers gevraagd! Elly en Rikkert Korte berichten

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Jaargang februari 2019

Jaargang februari 2019 Het beste! Dat kun je iemand toewensen, maar wat is eigenlijk het beste? Jezus laat zien wat je je kunt voorstellen bij het beste. Verdrietige mensen worden getroost, zieke mensen worden beter en wie niet

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 9 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Start typecursus op 7 maart Peuterspeelzaal op school Warm aankleden in de wintermaanden Peuterochtend 18 januari Kind op maandag In deze periode (15-01-2018

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3 OPKIKKER 20 27 januari 2016 schooljaar 2016-2017 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Deze week zijn er geen jarigen. De eerstvolgende jarige is: 09-02 Britt Nijkamp 3 NIEUW OP SCHOOL Nieuw op school vanaf de kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben.

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben. Datum: 30-11-2015 Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 7 In en om school Afgelopen week is mij gevraagd om de ziektewaarneming van de directeur uit Den Ham te doen. De directeur van Cbs. De Smithoek is tot de kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 november 2018

Nieuwsbrief 26 november 2018 Nieuwsbrief 26 november 2018 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Studiedag 21 november Vorige week hebben

Nadere informatie

Kind op maandag: Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8. Thema: De waarheid zeggen. Thema: Pak mijn hand! vastgeketend en zwaar bewaakt in de

Kind op maandag: Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8. Thema: De waarheid zeggen. Thema: Pak mijn hand! vastgeketend en zwaar bewaakt in de Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8 In en om school Zoals u heeft gelezen in de mail afgelopen week, zal op dinsdag 27 mei een landelijke prikactie worden gehouden door alle basisscholen in

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

Schooljaar januari Nummer: 10. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar januari Nummer: 10.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 20 januari 2017 Nummer: 10 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Communicatie school en ouders Veiligheid voor de kinderen Toetsen, rapporten en gesprekken

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie