Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016"

Transcriptie

1 Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8 In en om school Vandaag starten er twee stagiaires bij ons op school. Anqelique Nijkamp zal op maandag en dinsdag in groep ½ aanwezig zijn. Angelique Baas is in groep 3 op de maandag. Veel succes met jullie stage! Kind op maandag Week 46: november 2016 Week 47: november 2016 Thema: Waar ben je veilig? David gaat naar het profetenhuis. De koning stuurt soldaten achter hem aan om hem op te halen, maar er gebeurt iets bijzonders. De soldaten gaan mee zingen en dansen met de profeten, ze vergeten helemaal waarvoor ze gekomen zijn! Met een tweede en derde groep soldaten gebeurt hetzelfde. En als de koning uiteindelijk zelf naar het profetenhuis gaat, verandert ook hij voor even in een profeet. Lied van de week: Onderbouw: David met zijn slinger Bovenbouw: Mijn hulp is van U, Heer Thema: Leve de koning! David krijgt de kans om Saul te doden terwijl hij zijn behoefte doet in een grot. Maar hij doet het niet. Veel later sterven de koning en zijn zoon Jonathan alsnog. David wordt de nieuwe koning. Lied van de week: Onderbouw: herhaling liederen van David Bovenbouw: Lopen op het water.

2 Jarigen De komende weken zijn de volgende jarigen: 17 november: Roos Jansen (groep 3) 17 november: Sanne Jansen (groep 3) 24 november: Christian Vardanian (groep 5) Fijne dag allemaal!!!!!! Kledingactie bag2school De kledingactie bag2school heeft 1114 kg opgeleverd aan textiel. Dit levert de OR een bedrag van 334,20 cent op. In mei is er weer een kledingactie (na de meivakantie). Deze twee acties zorgen ervoor dat er extra geld in kas is, zodat de OR een bijdrage kan doen bij de schoolreisjes en kamp. Doet u ook weer mee in mei? Hoofdluiscontrole De hoofdluis lijkt nog niet onder controle te zijn bij ons op school. We zagen nog hoofdluis in groep 1/2 bij de hercontrole en kregen vandaag nog weer een melding. Ook kregen we een melding uit groep 5/6. Daarom proberen we het nu samen met u als ouders toch onder controle te krijgen! Daarbij hebben we wel uw hulp nodig! Op maandag 21 november zal er in alle groepen weer gecontroleerd worden. Ook de schoolverpleegkundige is hierbij aanwezig. Bij de kinderen waar vaker hoofdluis is geconstateerd, zal de schoolverpleegkundige ook langskomen om u als ouder te helpen bij de bestrijding van hoofdluis en vooral ook de neten! Maar blijf ook vooral zelf controleren en kammen! In de bijlage vindt u nogmaals de luizenbrief met hierop tips hoe te handelen.

3 De Nationale Voorleeswedstrijd is een spannende leesbevorderingscampagne. De voorleeswedstrijd wordt georganiseerd in het kader van leesbevordering en heeft daarom als belangrijkste doel het leesplezier bij kinderen te stimuleren en hen enthousiast te maken voor kinder- en jeugdboeken. Voorlezen is namelijk dé manier om leesmotivatie bij kinderen te vergroten. Kinderen leren veel van elkaar in deze voorleeswedstrijd. Het wedstrijdelement geeft kinderen op deze leeftijd een extra stimulans om er echt voor te gaan. In de groepen 4 t/m 8 vinden op dit moment de voorrondes plaats die uiteindelijk bepalen wie de voorleeskampioen van de klas wordt. Op dinsdagmiddag 22 november vindt in de hal de schoolvoorleeswedstrijd plaats met een echte jury. Alle groepswinnaars mogen dan hun winnende verhaal aan groep 4 t/8 voorlezen! Dan zal ook bekend worden wie de voorleeskampioen van C.b.s. Rehoboth is en door mag gaan naar de volgende ronde. Dit is een leerling uit groep 8. Want na deze voorronde op school volgt voor de schoolkampioen een lokale, misschien een regionale en eventueel een provinciale voorleeswedstrijd. Om eventueel uiteindelijk te eindigen in een landelijke finale, die eind mei 2017 in Utrecht plaatsvindt. De winnaar hiervan is voorleeskampioen van Nederland. De Bibliotheek nodigt eerst alle aangemelde schoolkampioenen uit voor de lokale voorleeswedstrijd. Voor alle voorlezers: hèèl veel succes en voor iedereen: veel plezier tijdens de voorleeswedstrijd!!

4 Zending Op onze school hebben we de goede gewoonte om kinderen te leren delen met elkaar. Daarom zamelen we elke maandagmorgen ook geld in voor een goed doel. Dit jaar zal het onderstaande doel het hoofddoel zijn. We sparen de komende weken voor dit doel en in de loop van dit jaar zal dit doel ook nog weer terugkeren. De komende tijd gaan we sparen voor de stichting Mensenkinderen en in het bijzonder voor het Armeense gezin Tayakalyan bestaande uit moeder, Vrezh (17) en Syuzanna (10). De afgelopen twee weken hebben we 27,20 gespaard voor stichting Mensenkinderen. In totaal brengt ons dit op het bedrag van 322,72 Schoolfruit Deze week is het volgende schoolfruit aan de beurt: Woensdag: appel Donderdag: mandarijn Vrijdag: druiven. Mocht uw kind een bepaalde fruitsoort niet lusten, dan mag u zelf fruit meegeven. Regel van de week In de periode tot de kerst schenken we aandacht aan de volgende thema s: - Aardig doen - Een taak uitvoeren Ook besteden we aandacht aan ons pestprotocol, door de lessen 3 en 4 uit pestpreventie te geven. De schoolregels voor de komende periode zijn: - Binnen de school gedraag ik mij rustig - Op het plein brengen we anderen niet in gevaar en lopen we naast de fiets. Sinterklaas Op 5 december vieren we bij ons op school het Sinterklaasfeest met elkaar. We zijn benieuwd of Sinterklaas ook dit jaar weer tijd heeft om een bezoekje aan onze school te brengen. Een aantal data die handig zijn om te onthouden en weten: 21 november: groep 5 8 gaat lootjes trekken. Het bedrag voor een cadeautje is 3,50. Het gedicht en surprise is verplicht. Maak je een gedicht en surprise die je zelf ook graag zou willen krijgen? 28 november: de groepen 1 4 mogen hun schoen zetten op school. 5 december: Als Sinterklaas tijd heeft op zijn verjaardag, dan komt hij om ongeveer uur aan op onze school. De groepen 1 4 zijn s middags vrij. Groep 5 8 viert s middags het feest in de klas. Uiteraard zijn ouders/ verzorgers/ opa s / oma s van harte welkom s ochtends om uur.

5 Overblijf op school Jolanda Tempert is het aanspreekpunt t.a.v. de overblijf. Voor bijzonderheden, aan- of afmeldingen is zij te bereiken op het nummer: Klasbord In alle groepen is een account aangemaakt en elke groep heeft al volgers. Via klasbord worden leuke weetjes, foto s en uitjes gecommuniceerd met alle ouders. Heeft u nog geen account? Vraag dan bij de leerkracht van uw kind naar de groepscode! De moeite meer dan waard! Website Kijkt u ook op onze website? We proberen de informatie ook via de website zo recent mogelijk te houden. Vrijwillige ouderbijdrage Een verzoek namens de OR. Ongeveer 2/3 van de ouders heeft inmiddels de ouderbijdrage betaald voor hun kinderen. Dit betekent dat ongeveer 1/3 nog niet heeft betaald. Misschien is het even aan uw aandacht ontsnapt? In de bijlage vindt u de OR brief nogmaals, met het verzoek om de ouderbijdrage te betalen. Schoolbibliotheek Jezien Companje heeft aangegeven te stoppen met de schoolbibliotheek op maandag om uur in verband met andere uren op haar werk. Jezien, van harte bedankt voor je inzet (bij het opstarten van de schoolbibliotheek!) Zonder je hulp was het zeker niet mogelijk geweest. Nu zoeken we een nieuwe ouder die op maandagmiddag de schoolbibliotheek zou willen draaien. Jezien gaat nog door tot de kerstvakantie, dus je mag ook best een keer meedraaien om te kijken of het iets voor je is. Het kost ongeveer een half uurtje van je tijd. Wie o wie???

6 kleuternieuws We hebben het thema 'herfst' afgesloten met een boswandeling bij het speelbospad in Nijverdal. Ouders nog bedankt voor het meerijden, de kinderen hebben genoten ondanks dat alles een beetje nat was, foto's staan op klasbord. Ook hebben we afgelopen vrijdag afscheid genomen van stagiaire Emma Snippe, bedankt voor je inzet bij ons op school en veel succes met je verdere studie. Vanaf vandaag is er een nieuwe stagiaire van de opleiding zorg en welzijn, Angelique Nijkamp, zij komt op de maandag en dinsdag. Het nieuwe project 'sinterklaas' begint vandaag, we willen ook graag weer pepernoten bakken met de kinderen maar er is geen oventje op school, is er iemand die een klein oventje voor ons te leen heeft? De nieuwe letters voor de lettermuur zijn de S en de P. Yanomi Abbes komt binnenkort ook kijken bij ons in de groep, veel plezier Yanomi! Binnenkort kunnen de kinderen naast het werken op de computers in de hal ook reken en taalspelletjes spelen op Ipads in de klas! Agenda 15 november Ouderraadsvergadering 22 november Voorleeswedstrijd 15 november MR vergadering 19 november Intocht Sinterklaas in Vriezenveen 21 november Her controle hoofdluis alle groepen 22 november Twenteranddictee 28 november Nieuwe Rehobode 5 december Sinterklaas op school. Groep 1,2,3 en 4 zijn s middags vrij. 14 december Oud papier 22 december Kerstviering in de kerk 9 januari Hoofdluiscontrole 11 januari Oud papier 19 januari Schoonmaakavond

7 Het belang van voorlezen voor alle kinderen Een goed middel om kinderen toch enthousiast te maken om zelf te gaan lezen is voorlezen. Een spannend boek voorlezen, kan als gevolg hebben dat kinderen denken van Goh, zo n boek zou ik toch wel willen lezen! Maar waarom is voorlezen nu zó belangrijk? Voorlezen is ontzettend gezellig en leuk, zowel voor het kind als voor de ouders. Gelukkig zijn een hoop ouders het hier mee eens, want voorlezen is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk in de ontwikkeling van het kind. Vooral kinderen tussen de twee en vijf jaar worden veel voorgelezen. Van deze groep wordt 90% regelmatig voorgelezen. Bij het ouder worden gaan ouders ook steeds minder voorlezen. Bij de groep kinderen tussen de negen en twaalf jaar wordt nog maar zo'n 40% voor gelezen. De belangrijkste reden voor het niet meer voorlezen is dan dat het kind zelf goed kan lezen. En dat is jammer want ook op deze leeftijd kan voorlezen nog erg gezellig zijn! Waarom voorlezen belangrijk is Voorlezen is niet alleen leuk maar kan ook een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van een kind. Jonge kinderen leren enorm veel van voorlezen. In de eerste plaats is voorlezen heel goed voor de taalontwikkeling. Kinderen leren nieuwe woorden tijdens het voorlezen en ze leren hoe een goede zin opgebouwd is. En door met het kind ook te praten over het boek, wordt het kind ook gestimuleerd actief met taal aan de slag te gaan In de tweede plaats leren kinderen goed luisteren wanneer ze voorgelezen worden en zich te concentreren. Voorlezen stimuleert de fantasie van het kind ook. Afhankelijk van het onderwerp van het boek leert het kind ook veel over de wereld om zich heen, waardoor hij/zij meer grip krijgt op de directe wereld om zich heen. Voorlezen over een onderwerp waar het kind op dat moment erg mee bezig is (angst, dood, ziekenhuisopname etcetera) kan ook steun bieden en een goede manier zijn om met het kind in gesprek te komen over Maar ook het gevoel van veiligheid dat kinderen krijgen, het plezier dat kinderen beleven aan het voorlezen en de exclusieve aandacht die ze krijgen tijdens het voorlezen, zijn van belang voor de ontwikkeling van het kind. En deze onderwerpen. het samen lezen van een boek kan ook helpen rust en regelmaat te brengen. Kinderen komen tot rust tijdens het voorlezen en door op vaste tijden voor te lezen kan er regelmaat en vaste structuur in de dag geboden worden. Zo kan voorlezen een goed onderdeel zijn van het ritueel voor het slapen gaan. Veel ouders lezen voor bij het slapen gaan, maar voorlezen kan op ieder moment van de dag. Voorlezen is dus heel goed voor de ontwikkeling van een kind. Maar het voorlezen moet vooral gewoon leuk zijn en iets zijn waar zowel kind als ouder van kunnen genieten. Vanwege het verhaal dat er gelezen wordt, maar vooral ook vanwege het gezellig samen zijn en de exclusieve aandacht voor elkaar.

8

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden.

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden. Datum:12 december Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 8 In en om school Deze periode zijn we vooral stil. Stil van de lichtjes om ons heen Stil luisteren we naar de verhalen uit de Bijbel die een geboorte aankondigen.

Nadere informatie

Kind op maandag. Jeugdsportmonitor gemeente Twenterand

Kind op maandag. Jeugdsportmonitor gemeente Twenterand Datum:28 november 2016 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 8 In en om school In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalde plotseling een licht.

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth Datum:9 januari 2017 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 8 In en om school God van alle mensen en alle landen. Toen u met ons begon zei u niet: jij hoort er wel bij en jij niet! U maakte ons en zette ons op onze

Nadere informatie

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag Datum:23 januari 2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 8 In en om school Deze periode staat in het teken van de Cito toetsen. Deze toetsen worden in groep 2 8 afgenomen. Ook krijgt groep 8 de adviezen deze periode

Nadere informatie

In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe!

In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe! Datum:31 oktober 2016 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 8 In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe! Ik

Nadere informatie

Deze week horen we de verhalen uit de bijbel, waar God bij het volk van Israël is, ook als het lijkt dat het volk niet verder kan, door de Rode Zee.

Deze week horen we de verhalen uit de bijbel, waar God bij het volk van Israël is, ook als het lijkt dat het volk niet verder kan, door de Rode Zee. Datum:26 september 2016 Nieuwsbrief: 3 Jaargang: 8 In en om school God is bij je, Heb je wel eens gevoeld dat God bij je was? Want God is altijd bij je. Niet dat je Hem naast je zult zien staan, of achter

Nadere informatie

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017 Datum:6 juni Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 8 In en om school Net voor het Hemelvaart weekend werd de score van de cito toets bekend. We zijn trots op groep 8. Ze hebben door hun Cito toets laten zien, dat

Nadere informatie

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben.

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben. Datum: 30-11-2015 Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 7 In en om school Afgelopen week is mij gevraagd om de ziektewaarneming van de directeur uit Den Ham te doen. De directeur van Cbs. De Smithoek is tot de kerstvakantie

Nadere informatie

We wensen de familie Dekker veel sterkte bij het overlijden van hun (schoon) vader en opa van Thomas en Niels.

We wensen de familie Dekker veel sterkte bij het overlijden van hun (schoon) vader en opa van Thomas en Niels. Datum:12 september 2016 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 8 In en om school Wees bij ons God, Wees bij ons met uw Geest. Dat uw liefde en uw trouw voelbaar, merkbaar om ons heen zijn. In de handen van die ander.

Nadere informatie

In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek.

In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek. Datum:13 maart Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 8 In en om school Onvergelijkbaar In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek.

Nadere informatie

In en om school. Je kunt het verschil maken..

In en om school. Je kunt het verschil maken.. Datum:28 mei 2018 Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 9 In en om school Je kunt het verschil maken.. Durf je erop te vertrouwen dat jij het verschil kunt maken? Gods antwoord is: Doe het gewoon en zie dan wat er

Nadere informatie

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe!

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe! Datum:10 april Nieuwsbrief: 15 Jaargang: 8 In en om school Als mensen zeggen dat iemand de koning te rijk is, gaat het niet altijd over geld. Vaak zeggen mensen dat als iemand ergens blij of gelukkig mee

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 11-04-2016 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 15: 11 april 16 april Thema: Bij jou thuis Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Bethlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder

Nadere informatie

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 In en om school Op donderdag 13 juli is juf Herma afwezig. Haar zoon en schoondochter trouwen deze dag en we wensen het bruidspaar en de familie heel veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen Datum: 16 november Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 7 In en om school Als school zijn we ook geraakt door de gebeurtenissen in Parijs. De beelden en nieuwsberichten die tot ons komen, raken ons in ons mens zijn.

Nadere informatie

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel Datum:5 maart 2018 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 9 In en om school Job Sportel heeft op zaterdag 17 februari meegedaan aan het NK onder de 12 jaar (zwemmen). Hij heeft een persoonlijk record gezwommen op de

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Rollerschoenen in school. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Rollerschoenen in school. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 6 schooljaar 2016-2017 Rollerschoenen in school EU-schoolfruit Facultatieve oudergesprekken Opbrengstherfstfair Zorgoverleg Hoofdluizen Kind Op Maandag De komende weken staan de volgende thema`s centraal

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT N o v e mb e r 2015

U I T D E S C H O O L GEKLAPT N o v e mb e r 2015 U I T D E S C H O O L GEKLAPT N o v e mb e r 2015 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van november 2015. We gaan de gezellige Sinterklaas en Kersttijd weer in. De school is leuk versierd

Nadere informatie

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden.

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Datum:25 juni 2018 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 9 Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Geef ons de kracht,

Nadere informatie

Toch staan we vanmorgen weer allemaal op het plein om gezamenlijk de start te beleven!

Toch staan we vanmorgen weer allemaal op het plein om gezamenlijk de start te beleven! Datum:29 augustus 2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 8 In en om de school Zes weken schoolvakantie zijn weer voorbij gevlogen! De verhalen zijn vandaag aan elkaar verteld. De één heeft een geweldige vakantie

Nadere informatie

Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9. In en om school

Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9. In en om school Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9 In en om school Op woensdag 30 mei zijn er wederom stakingen gepland in het basisonderwijs en wel in de provincie Overijssel. Veel scholen zullen dus gesloten

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 In en om school We hebben thuis een baby tje, met kleine roze handjes. En als hij lacht, dan kijk ik in een mondje zonder tandjes. Wat raar denk ik dan

Nadere informatie

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth.

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth. Datum:11 juni 2018 Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 9 In en om school Afgelopen vrijdag heeft u per mail een brief namens het bestuur gekregen over de nieuwe privacywetgeving AVG. Vandaag krijgt uw kind een brief

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd!

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Datum:22 mei Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 8 In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Kind op maandag: Week

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand december staat alweer bijna voor de deur. Een bijzondere

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal!

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal! Datum: 14-03-2016 Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 7 In en om school Niet alleen het weer laat ons zien dat het steeds meer lente gaat worden, ook in onze school ziet het er gezellig en vrolijk uit. We komen

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Twee handen zijn handig. Schrijven op het bord, wit op zwart een wereld oproepen Stil! Hoera! Applaus!

Twee handen zijn handig. Schrijven op het bord, wit op zwart een wereld oproepen Stil! Hoera! Applaus! Datum:27 februari Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 8 In en om school Morgenavond hebben we de 10 minutenavond en ook de huisbezoeken zijn in volle gang. Deze huisbezoeken worden in de periode tot 1 april gedaan

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: Vrijdag 2 december - sinterklaasviering. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: Vrijdag 2 december - sinterklaasviering. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 13 Maandag 28 vrijdag 2 december Voor de ouders, 13 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Agenda deze week: Vrijdag 2 december - sinterklaasviering Woensdag:

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

Draaiboek voorleeswedstrijd

Draaiboek voorleeswedstrijd Draaiboek voorleeswedstrijd Waarom een voorleeswedstrijd? De voorleeswedstrijd wordt georganiseerd in het kader van leesbevordering en heeft daarom als belangrijkste doel het leesplezier bij kinderen te

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Sinterklaas algemeen. Sinterklaas groep 1 t/m 4. Sinterklaas groep 5 t/m 8

Sinterklaas algemeen. Sinterklaas groep 1 t/m 4. Sinterklaas groep 5 t/m 8 Nieuwsbrief 14 maandag 23 vrijdag 27 november Beste ouders, Het weekend is weer begonnen. 14 En...Sinterklaas is weer in het land. Voor alle leerlingen een spannende en drukke, maar ook een gezellige tijd,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Het is altijd een gezellige maar drukke tijd in november/december.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. Presentatie Argus Clou. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. Presentatie Argus Clou. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 06 11-11-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Presentatie

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8

In en om school. Kind op maandag. Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8 Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8 In en om school Vorige week hoorden we het blijde nieuws van de geboorte van Boaz Benjamin Schutmaat. Ook vanaf deze plek wensen we de ouders heel veel

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

In en om school. Datum: 14-12-2015 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 7

In en om school. Datum: 14-12-2015 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 7 Datum: 14-12-2015 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 7 In en om school Kerstmis is méér Kerstmis is meer dan een boom vol met ballen, liedjes en slingers en sfeer overal. Kerstmis is het verhaal van een kindje,

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 13 november 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 13 november 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 13 november 2017 Beste ouders/verzorger(s), Morgen is er de gelegenheid om met de leerkrachten van gedachten te wisselen over de ontwikkeling van uw kind. Het is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 27 nov. 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-07 datum: 27 nov. 2017 november 27 nieuwsbrief 7 28 29 30 1 4 5 Sinterklaas op school 6 9.30 uur start school 7 8 11 20.00 uur MR Padland 12 Aanschuiftafel locatie

Nadere informatie

2 DECEMBER 2016 / NUMMER

2 DECEMBER 2016 / NUMMER WEEKBRIEF 2 DECEMBER 2016 / NUMMER 15 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, De laatste maand van dit jaar is begonnen. Maandag nog de verjaardag van de sint en vanaf woensdag dompelen we ons onder

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Nieuwsbrief ODBS Nijenstein. Jaargang 3, nummer februari Onnemaweg NG Zandeweer tel.:

Nieuwsbrief ODBS Nijenstein. Jaargang 3, nummer februari Onnemaweg NG Zandeweer tel.: Even voorstellen: Juf Charlotte Katanaev In de vorige Nieuwsbrief hebben wij al aangegeven dat Charlotte Katanaev vanaf 8 februari 2018 op de donderdag stage loopt in groep 7/8. Hieronder stelt zij zich

Nadere informatie

5 december Op 5 december hebben wij een continurooster i.v.m het bezoek van de Sint. De kinderen zijn om 14:45 uur uit.

5 december Op 5 december hebben wij een continurooster i.v.m het bezoek van de Sint. De kinderen zijn om 14:45 uur uit. Hart van Diermen Bovenschoolse actie De leerlingen van onze school hebben heel goed hun best gedaan met de bovenschoolse actie! Onze school heeft 910,25 opgehaald! Een heel mooi bedrag voor de school in

Nadere informatie

In en om school. Juf Henriette is deze week nog afwezig op advies van de chirurg. Meester Jelle werkt in groep 7/8.

In en om school. Juf Henriette is deze week nog afwezig op advies van de chirurg. Meester Jelle werkt in groep 7/8. Datum:19 maart 2018 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 9 In en om school Ik kijk naar de bergen, want vandaar verwacht ik hulp. Te hulp komt mij de Heer, die hemel en aarde gemaakt heeft. De Heer voorkomt dat je

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:16 oktober 2017 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 9

In en om school. Kind op maandag. Datum:16 oktober 2017 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 9 Datum:16 oktober 2017 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 9 In en om school Afgelopen maandag 9 oktober zijn we begonnen met ons project muziek onder leiding van Joost Visser.. De hele school zinderde en iedereen

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Sam is geboren. CITO-eindtoets groep 8. Voorleeskampioen. Groep 4 gaat gymmen. Afronding opleiding ALO

Sam is geboren. CITO-eindtoets groep 8. Voorleeskampioen. Groep 4 gaat gymmen. Afronding opleiding ALO Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2012 2013 Inhoud: 31 januari 2013 Pagina 1 Sam is geboren

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Weekkaart 15. Maandag 17 vrijdag 21 december Vorige

Weekkaart 15. Maandag 17 vrijdag 21 december Vorige Weekkaart 15 Maandag 17 vrijdag 21 december 2018 Vorige www.cantecleerkloosterhaar.nl Maandag 17 december Dinsdag 18 december Woensdag 19 december Juf Janet heeft gedeeltelijk verlof. De leerlingen van

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2017-2018 07 Vrijwilligers gezocht! Zoals in een vorige torenpraat gestaan heeft is de OR altijd op zoek naar enthousiaste ouders die mee willen helpen. Op dit moment zijn wij op zoek naar ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 7 26-11-2013 In dit nummer: Voortgangsgesprekken Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein.

Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein. Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein. Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze periode over: Verfraaien Week 42, 43, 44, 45 (15 oktober t/m 9 november) Inhoud: Over mooi

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9

Kind op maandag. Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9 Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9 In en om school De afgelopen weken hebben er 2 kinderen uit groep 5/6 in het ziekenhuis gelegen i.v.m. een blindedarm operatie. Dani Niks en Jana Sportel

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 14 Maandag 5 vrijdag 9 december Voor de ouders, Woensdag 23 november is juf Margien geopereerd aan haar ogen. Het herstelproces verloopt wat minder voorspoedig dan verwacht, daarom zal zij

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Fietscontrole. Beste ouders,

Fietscontrole. Beste ouders, Nieuwsbrief maandag 02 vrijdag 06 oktober Beste ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld 5 om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda:

Troubadourtje. Sinterklaasfeest op de Troubadour. * LET OP: De kinderen krijgen deze ochtend iets te drinken en te eten. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2016-2017 Datum: 24-11-2016 Sinterklaasfeest op de Troubadour Hieronder ziet u het programma van de Sinterklaasviering: Inhoud:

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 51 82 22 60 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO IN NOVEMBER EN DECEMBER. Datum

Nadere informatie

Inhoud. Kreet van de week ~ 1 ~

Inhoud. Kreet van de week ~ 1 ~ Schooljaar 2016 2017 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 25 november 2016 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 12 Inhoud Kreet van de Week Verkeersbrigadiers Contactavonden

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Belangrijke data 15 januari Safariteam 20 januari Basketbal groep 8

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie