We wensen de familie Dekker veel sterkte bij het overlijden van hun (schoon) vader en opa van Thomas en Niels.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We wensen de familie Dekker veel sterkte bij het overlijden van hun (schoon) vader en opa van Thomas en Niels."

Transcriptie

1 Datum:12 september 2016 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 8 In en om school Wees bij ons God, Wees bij ons met uw Geest. Dat uw liefde en uw trouw voelbaar, merkbaar om ons heen zijn. In de handen van die ander. In de ogen van een vriend. In de woorden die ons troosten, die ons helpen, telkens weer. God, wees bij ons met uw Geest. Wees bij ons met uw geduld. Laat uw vriendschap over onze wereld komen. Onze harten binnenstromen. Dat we vrede mogen vinden, samen leven, samen werken. aan de wereld van uw toekomst, aan een wereld vol geluk We wensen de familie Dekker veel sterkte bij het overlijden van hun (schoon) vader en opa van Thomas en Niels. Afgelopen week kwam wethouder Scholten voorlezen in groep 1/2 in het kader van de week van de analfabetisering. Er werd voorgelezen uit het boek boer Boris. Dit boek hebben we als aandenken gekregen voor onze school. Voorlezen is erg belangrijk, doordat u als ouder dagelijks voorleest aan uw kind, leert hij of zij nieuwe woorden. Bovendien is het ook erg gezellig om met uw kind te lezen! Ook de schoolbibliotheek zorgt ervoor dat we op school lezen zoveel mogelijk stimuleren! En voorlezen is nog leuk voor kinderen van groep 1 8! Veel leesplezier met elkaar! Aanstaande donderdag is juf Marjolein afwezig. Haar broer trouwt die dag. We wensen haar en de familie natuurlijk veel plezier. Meester Jaap werkt die dag in groep 5/6. Kind op maandag Week 37: september Week 38: september Thema: vol vuur Thema: Het verschil Mozes kan het niet aanzien dat de Hebreeërs het De farao is anders dan God. In heel Egypte is het zo zwaar hebben. Nadat hij een Egyptenaar anders dan in het gebied van de Israëlieten. Het volk gedood heeft, moet hij vluchten. Bij een Israël trekt weg in de nacht, op weg naar het land brandende braambos hoort hij de stem van de dat God beloofd heeft. Heer. Het volk moet weg uit Egypte. Lied van de week: Wie is jou God? Lied van de week: Onderbouw: herhaling liederen van Mozes Bovenbouw: Go down Moses

2 Jarigen De komende weken zijn de volgende kinderen jarig: 13 september: Vincent Winkel (groep 6) 26 september: Nora Eshuis (groep 6) 26 september: Tim de Graaff (groep 5) Fijne dag allemaal!!!!!! Culturele activiteiten De komende periode staan er een aantal culturele activiteiten op de kalender voor alle groepen. We beginnen daar al morgen mee! 13 september: Groep 5/6 en groep 7/8 krijgen een workshop Streetbeats van popschool Twenterand op school. 26 september: Groep 3 brengt een bezoek aan het historisch museum Vriezenveen met als thema school in opa s en oma s tijd 26 september: Groep 4 heeft s middags dezelfde activiteit in het historisch museum. 3 oktober: Groep 4 heeft een workshop superoud op school 6 oktober: Groep 1/2 krijgt een workshop later als ik groot ben op school 11 oktober: Groep 1/2 gaat naar een voorstelling Toen en toen (wat zit er in oma s koffer) 12 oktober: Groep 3 heeft een workshop mijn arm is een trompet op school. 3 november: Groep 5/6 krijgt een workshop verhalenvertellen. 3 november: Groep 7/8 krijgt dezelfde activiteit s middags. Het is u misschien al opgevallen, maar de activiteiten voor de herfstvakantie hebben allemaal te maken met de kinderboekenweek voor altijd jong. Verderop in de nieuwsbrief krijgt u meer informatie over dit thema en hoe we hier als school invulling aan geven. Bijlage bij de nieuwsbrief - Informatie over schaakles - Info kangeroe clubdag (belangrijk om te lezen voor de ouders van groep ½ en 3). Maar ook extra trainingsdagen voor groep 7/8 voor het korfbaltoernooi.

3 Zending Op onze school hebben we de goede gewoonte om kinderen te leren delen met elkaar. Daarom zamelen we elke maandagmorgen ook geld in voor een goed doel. Dit jaar zal het onderstaande doel het hoofddoel zijn. We sparen de komende weken voor dit doel en in de loop van dit jaar zal dit doel ook nog weer terugkeren. De komende tijd gaan we sparen voor de stichting Mensenkinderen en in het bijzonder voor het Armeense gezin Tayakalyan bestaande uit moeder, Vrezh (17) en Syuzanna (10). De vader van het gezin was politieman, maar is in 2014 om het leven gekomen bij een auto ongeluk en hierdoor is er geen kostwinner meer in het gezin. Beide kinderen hebben lichamelijke ongemakken, Syuzanna heeft meerdere afwijkingen aan de ogen (waaronder een terugkerend gezwel) en Vrezh heeft een scheefgegroeide wervelkolom. Hierdoor is er extra medische zorg en daarbij behorend kosten. Het gezin moet van 58,- per maand rondkomen en dat is niet makkelijk. Het gezin wordt maandelijks ondersteund door het gezin van meester Jaap, zodat in de basisbehoeften voorzien kan worden en extra medische kosten betaald kunnen worden. Vrezh heeft net de medische vakschool afgerond en wil graag tandarts worden, maar het toelatingsexamen en de studie kosten te veel geld voor het gezin Tavakalyan. We willen graag de komende jaren helpen het studiegeld bij elkaar te sparen zodat deze jongen aan de basis kan staan van een positieve verandering in het gezin én de arme omgeving waarin zij wonen. We hopen ook op een mooie bijdrage namens de Rehoboth! De afgelopen twee weken (en de drie weken voor de zomer) hebben we 114,65 gespaard voor stichting Mensenkinderen. Schoolfruit We hebben ons als school weer ingeschreven voor het schoolfruit project. Nu is het afwachten of we worden ingeloot voor gratis fruit (20 weken lang). Op woensdag, donderdag en vrijdag zijn onze fruitdagen. Neem je deze dagen je eigen fruit mee! Regel van de week De komende periode tot de herfstvakantie staat in teken van (hernieuwde) kennismaking met elkaar en de klas. In de groepen worden de klassenregels en groepsregels samen opgesteld en ondertekend door alle kinderen. De basis van het schooljaar wordt gelegd. Er zullen groepsvormende activiteiten plaatsvinden. Uit de methode kinderen en hun sociale talenten wordt in alle groepen gewerkt aan het thema: samen spelen en werken. De volgende schoolregels staan centraal (passend bij de opstartweken) - Iedereen moet fijn kunnen spelen (op school en op het plein) - Ik ben zuinig op spullen van school, van anderen en mijzelf.

4 Overblijf op school Deze week is de overblijf gestart met drie nieuwe medewerkers. Jolanda Tempert is het aanspreekpunt t.a.v. de overblijf. Voor bijzonderheden, aan- of afmeldingen is zij te bereiken op het nummer: Klasbord De meeste groepen hebben al een inlogcode voor klasbord verstuurd. We hopen dat alle ouders zich aanmelden, zodat zij de klas kunnen volgen! Website Kijkt u ook op onze website? We proberen de informatie ook via de website zo recent mogelijk te houden. Schooltijden Vanuit de inspectie worden we als school gecontroleerd of we de schooltijden juist hanteren. Dat betekent dat we er voor moeten zorgen dat we ook s ochtends en s middags (na de lunch) op tijd moeten starten. Daarom hanteren we twee bellen. Om vijf voor half 9 en 10 over 1 gaat de bel, zodat iedereen naar binnen kan. Wanneer de tweede bel gaat, starten de lessen. In de midden- bovenbouw gaan de kinderen zelf naar school, wij spreken hen aan wanneer ze niet op tijd zijn en na half 9 of na uur de klas binnen komen. Gebeurt dit vaker, dan krijgt u als ouder een berichtje. In de onderbouw zijn we afhankelijk van u als ouder. U kunt begrijpen dat het enorm stoort als u uw kind na half 9 nog binnen komt brengen, de leerkracht is al begonnen en de les wordt onderbroken. Zorg er daarom voor dat ook u als ouder uw kind om 5 voor half 9 op school hebt gebracht! Hij of zij kan dan met de eerste bel naar binnen gaan, net als alle andere kinderen. Ontruimingsoefening Deze week gaan we de ontruiming van een school oefenen. Dit kan voor jonge kinderen spannend zijn. Zij worden van tevoren ingelicht door de leerkracht zodat ze niet schrikken of bang worden. Misschien kunt u er ook nog even over praten met uw eigen kind? Voor de groepen 3 8 is het ontruimen al bekend.

5 Project: Voor altijd jong Het thema van de Kinderboekenweek 2016 is Voor altijd jong. Opa s en oma s staan centraal tijdens deze kinderboekenweek. Opa s en oma s spelen vaak een belangrijke rol in het leven van kinderen. De verschillende bezoekjes met de feestdagen of verjaardagen, in de weekenden, het oppassen voor-tussen-na schooltijd, in de avonduren of weekenden, de uitstapjes en ga zo maar door. Al die bijzondere momenten delen vele kinderen met hun opa s en/of oma s. Daarom is het zo leuk dat dit jaar het thema Voor altijd jong is, hierdoor staan we met z n alleen even stil bij die bijzondere familieleden in ons leven. We beseffen ook dat er in een aantal gezinnen verdriet en zorgen zijn rond opa s of oma s. Hier zal zoveel mogelijk rekening mee gehouden worden, maar mocht uw kind het moeilijk vinden, neem dan gerust even contact op met de groepsleerkracht. De Kinderboekenweek start officieel op 5 oktober. Wij willen als school al eerder met het project starten omdat we er een groot schoolproject van maken. Wij starten met dit project op maandag 19 september. Er zal in de klassen op verschillende manier gewerkt worden over opa s en oma s. Er zullen verschillende excursies plaatsvinden en natuurlijk vinden we het leuk als er spullen van vroeger meegenomen worden naar school. Op dinsdag 27 september, van 9.00 tot uur zijn de opa s en oma s welkom om een kijkje te nemen in onze school en in de klassen van hun kleinkinderen. Om zal dit bezoek afgesloten worden met koffie en thee in de hal. Op donderdag 6 oktober is er een kijkavond voor alle ouders, buren en familieleden, dus ook de opa s en oma s zijn dan weer van harte welkom! Hierover krijgt u tzt meer informatie. Houd dus de nieuwsbrief in de gaten! We hopen op een heel mooi en leerzaam project voor de kinderen.

6 Kleuternieuws Als uw kind nog geen foto (ter grootte van een pasfoto) mee heeft genomen, wilt u dit dan nog doen? We gebruiken dit voor de weekwijzer wanneer uw kind hulpje is. Ook voor de lettermuur waar het woordje IK staat mogen de kinderen een leuke foto van zichzelf meenemen. A.s. woensdag is de kangoeroeklupdag bij Amicitia, het vervoer is geregeld. We worden daar verwacht om uur tot uur. U kunt uw kind daar weer ophalen! Donderdag 15 september hebben juf Annemiek en juf Herma een studiedag in Apeldoorn. De kinderen zijn dan de hele dag vrij! Dit staat ook vermeld op onze schoolkalender! De inloop is op vrijdag 16 september van 8.20 uur tot 8.30 uur. U mag samen met uw kind de hoeken en werkjes bekijken. Vanaf 19 september starten we met een nieuw thema, dit thema gaat door de hele school als projectweken rondom het thema van de kinderboekenweek Opa en oma.voor altijd jong Hoe we het precies gaan doen, gaan we nog verder overleggen, u krijgt hier t.z.t. evt een extra mail over met informatie. agenda 12 september In deze week ontruimingsoefening 13 september Informatieavond groep 8 14 september Oud papier 14 september Kangeroe klupdag voor groep 1/2 en september Groep 1/2 vrij i.v.m. bezoek leerkrachten aan een conferentie 19 september Start projectweek Opa en Oma voor altijd jong. 26 september Nieuwe Rehobode 27 september Ouderpraatgroep 27 september Opa s en oma s op bezoek in school ( uur) 28 september Start verkoop kinderpostzegels (12.00 uur) 3,4,5, oktober Korfbaltoernooi (groep 7/8) 6 oktober Kijkavond 10 oktober Fietscontrole voor de groepen 5/6 en 7/8

Deze week horen we de verhalen uit de bijbel, waar God bij het volk van Israël is, ook als het lijkt dat het volk niet verder kan, door de Rode Zee.

Deze week horen we de verhalen uit de bijbel, waar God bij het volk van Israël is, ook als het lijkt dat het volk niet verder kan, door de Rode Zee. Datum:26 september 2016 Nieuwsbrief: 3 Jaargang: 8 In en om school God is bij je, Heb je wel eens gevoeld dat God bij je was? Want God is altijd bij je. Niet dat je Hem naast je zult zien staan, of achter

Nadere informatie

Toch staan we vanmorgen weer allemaal op het plein om gezamenlijk de start te beleven!

Toch staan we vanmorgen weer allemaal op het plein om gezamenlijk de start te beleven! Datum:29 augustus 2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 8 In en om de school Zes weken schoolvakantie zijn weer voorbij gevlogen! De verhalen zijn vandaag aan elkaar verteld. De één heeft een geweldige vakantie

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 In en om school We hebben thuis een baby tje, met kleine roze handjes. En als hij lacht, dan kijk ik in een mondje zonder tandjes. Wat raar denk ik dan

Nadere informatie

In de zomervakantie is overleden de opa van Arwen Nijland uit groep 4. We wensen de familie Nijland heel veel sterkte toe bij dit verlies!

In de zomervakantie is overleden de opa van Arwen Nijland uit groep 4. We wensen de familie Nijland heel veel sterkte toe bij dit verlies! In en om school Het nieuwe schooljaar ligt weer voor ons. Een jaar waarvan we nog niet weten hoe het zal verlopen. Een jaar dat weer bol zal staan van samenwerken. Samenwerken tussen collega s, leerlingen

Nadere informatie

Kind op maandag Week 40: 2 6 oktober 2017 Week 41: 9 13 oktober 2017 Thema: Laat me gaan!

Kind op maandag Week 40: 2 6 oktober 2017 Week 41: 9 13 oktober 2017 Thema: Laat me gaan! Datum:2 oktober 2017 Nieuwsbrief: 3 Jaargang: 9 In en om school Kind op maandag Week 40: 2 6 oktober 2017 Week 41: 9 13 oktober 2017 Thema: Laat me gaan! Thema: Horen wij nog bij elkaar? Na jaren voor

Nadere informatie

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden.

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden. Datum:12 december Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 8 In en om school Deze periode zijn we vooral stil. Stil van de lichtjes om ons heen Stil luisteren we naar de verhalen uit de Bijbel die een geboorte aankondigen.

Nadere informatie

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden.

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Datum:25 juni 2018 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 9 Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Geef ons de kracht,

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth Datum:9 januari 2017 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 8 In en om school God van alle mensen en alle landen. Toen u met ons begon zei u niet: jij hoort er wel bij en jij niet! U maakte ons en zette ons op onze

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Datum: 02-09-2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Beste ouders/verzorgers, Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen die je eerder nog niet zag, je leert andere mensen kennen en vroeg of laat

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016

Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016 Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8 In en om school Vandaag starten er twee stagiaires bij ons op school. Anqelique Nijkamp zal op maandag en dinsdag in groep ½ aanwezig zijn. Angelique Baas

Nadere informatie

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel Datum:5 maart 2018 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 9 In en om school Job Sportel heeft op zaterdag 17 februari meegedaan aan het NK onder de 12 jaar (zwemmen). Hij heeft een persoonlijk record gezwommen op de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 11-04-2016 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 15: 11 april 16 april Thema: Bij jou thuis Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Bethlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder

Nadere informatie

In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe!

In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe! Datum:31 oktober 2016 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 8 In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe! Ik

Nadere informatie

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag Datum:23 januari 2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 8 In en om school Deze periode staat in het teken van de Cito toetsen. Deze toetsen worden in groep 2 8 afgenomen. Ook krijgt groep 8 de adviezen deze periode

Nadere informatie

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben.

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben. Datum: 30-11-2015 Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 7 In en om school Afgelopen week is mij gevraagd om de ziektewaarneming van de directeur uit Den Ham te doen. De directeur van Cbs. De Smithoek is tot de kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Maandag 12 t/m vrijdag 16 september: informatiegesprekken

Nadere informatie

INdeFontein. - opening De Twingel, de kinderen zijn s middags vrij

INdeFontein. - opening De Twingel, de kinderen zijn s middags vrij INdeFontein Nieuwsbrief September 2016 telefoon: 0521-593196 CBS De Fontein tijdelijk telefoonnummer: 06-82239907 Heuvelenweg 22b website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl 7991 CL Dwingeloo E-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl

Nadere informatie

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 In en om school Op donderdag 13 juli is juf Herma afwezig. Haar zoon en schoondochter trouwen deze dag en we wensen het bruidspaar en de familie heel veel

Nadere informatie

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017 Datum:6 juni Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 8 In en om school Net voor het Hemelvaart weekend werd de score van de cito toets bekend. We zijn trots op groep 8. Ze hebben door hun Cito toets laten zien, dat

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:16 oktober 2017 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 9

In en om school. Kind op maandag. Datum:16 oktober 2017 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 9 Datum:16 oktober 2017 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 9 In en om school Afgelopen maandag 9 oktober zijn we begonnen met ons project muziek onder leiding van Joost Visser.. De hele school zinderde en iedereen

Nadere informatie

Kind op maandag. Jeugdsportmonitor gemeente Twenterand

Kind op maandag. Jeugdsportmonitor gemeente Twenterand Datum:28 november 2016 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 8 In en om school In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalde plotseling een licht.

Nadere informatie

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal!

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal! Datum: 14-03-2016 Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 7 In en om school Niet alleen het weer laat ons zien dat het steeds meer lente gaat worden, ook in onze school ziet het er gezellig en vrolijk uit. We komen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Tuinonderhoud Ook het plein kan wel weer een onderhoudsbeurtje gebruiken. Dit wordt gedaan op zaterdag 3 september vanaf 9.00 uur.

Tuinonderhoud Ook het plein kan wel weer een onderhoudsbeurtje gebruiken. Dit wordt gedaan op zaterdag 3 september vanaf 9.00 uur. Voorwoord Na zes weken zomervakantie zijn we al weer bijna een week onderweg in het nieuwe schoolseizoen. We hopen er weer een mooi jaar van te maken. In deze nieuwsbrief leest u wat er de eerste weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10 Nr. 3 schooljaar 2018-2019 PBS Kinderboekenweek Informatieavond Parro en oudercommunicatie Herfstvakantie en vrije dagen Aikido als buitenschoolse activiteit Opening speelotheek Coevorden 123tje Home start

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9. Thema: Het groeit zomaar. Thema: Mag dat wel?

Kind op maandag. Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9. Thema: Het groeit zomaar. Thema: Mag dat wel? Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9 In en om school De afgelopen weken zijn er telkens kinderen geveld door de griep. In alle klassen waren op bepaalde momenten wel meerdere kinderen ziek.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen,

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. We zijn maandag van start gegaan na zes weken zomervakantie. Iedereen is weer

Nadere informatie

Nieuws van. Binnen is het wandelgebied, buiten hoeft dat lekker niet. In deze nieuwsbrief. 7 september 2016

Nieuws van. Binnen is het wandelgebied, buiten hoeft dat lekker niet. In deze nieuwsbrief. 7 september 2016 Nieuws van. 7 september 2016 Binnen is het wandelgebied, buiten hoeft dat lekker niet. In deze nieuwsbrief Kind op maandag... 2 CAO voor leerkrachten... 2 Facebook... 2 Fruitdagen... 3 Informatie/ontmoetingsavonden....

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2018

Nieuwsbrief Oktober 2018 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol. Vol enthousiasme

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

De God van de vrede, geeft jou Zijn zegen op alle wegen die je zult gaan.

De God van de vrede, geeft jou Zijn zegen op alle wegen die je zult gaan. Datum:9 juli 2018 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 9 De God van de vrede, geeft jou Zijn zegen op alle wegen die je zult gaan. Wanneer het meevalt of soms ook tegen bij zon en bij regen, zal Hij naast je staan.

Nadere informatie

In en om school. Juf Henriette is deze week nog afwezig op advies van de chirurg. Meester Jelle werkt in groep 7/8.

In en om school. Juf Henriette is deze week nog afwezig op advies van de chirurg. Meester Jelle werkt in groep 7/8. Datum:19 maart 2018 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 9 In en om school Ik kijk naar de bergen, want vandaar verwacht ik hulp. Te hulp komt mij de Heer, die hemel en aarde gemaakt heeft. De Heer voorkomt dat je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

Datum:6 november 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 9. Thema: Vergeet mij niet!

Datum:6 november 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 9. Thema: Vergeet mij niet! Datum:6 november 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 9 In en om school Teamwerk Een beroemde organist geeft een concert in een oude kerk. Het orgel is niet uitgerust met een elektrische windvoorziening, maar

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9. Thema: Ik weet wie je bent. Thema: Pak mijn hand

Kind op maandag. Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9. Thema: Ik weet wie je bent. Thema: Pak mijn hand Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9 In en om school Vorige week hebben we elkaar op maandagmorgen de hand geschud en elkaar een gelukkig en gezond 2018 gewenst. We maken er weer een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 12 september 2018 Agenda September Do 13 Ma 17 t/m Vr 21 Ma 24 t/m Vr 28 Ma 1 Do 4 Ma 8 Do 11 Zo 14 Ma 22 Inzameling oud papier Actieweek op voeten en fietsen naar school Ontmoeten

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd!

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Datum:22 mei Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 8 In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Kind op maandag: Week

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Het schoolteam van de CBS Dr. Picardtschool heet alle leerlingen, ouders en betrokkenen bij de school weer van harte welkom.

Het schoolteam van de CBS Dr. Picardtschool heet alle leerlingen, ouders en betrokkenen bij de school weer van harte welkom. Nr. extra start schooljaar schooljaar 2018-2019 Eerste schooldag start met FIERS fit Vakantiefoto`s en informatie eerste weken schooljaar Gouden weken en PBS Startactiviteit oudercommissie Nieuws van juf

Nadere informatie

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 1/2

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 1/2 CBS DE VAART 2015-2016 Informatieboekje groep 1/2 De schoolregels Op onze school zijn 3 hoofdregels. Alle andere afspraken zijn terug te leiden tot deze hoofdregels 1. Ik accepteer en respecteer een ander

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 2 Kanjerweek. Wat een vrolijke gezichten zagen we maandagmorgen. De rode loper lag bij de hoofdingang en iedereen liep onder een mooie ereboog door de school in. De kanjerweek

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth.

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth. Datum:11 juni 2018 Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 9 In en om school Afgelopen vrijdag heeft u per mail een brief namens het bestuur gekregen over de nieuwe privacywetgeving AVG. Vandaag krijgt uw kind een brief

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel

Protestants Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Protestants Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018

Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018 Nieuwsbrief nr.5 28 september 2018 Inhoud: Afscheid juf Sonja Nieuwe kinderen Versiering school Kinderboekenweek Nieuws van Kind & Co Herhaling open scholen route Aanwezigheid directie Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn, 9 september 2016. Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn, 9 september 2016. Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035 5415497 e mail:info@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn, 9 september 2016. Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen Datum: 16 november Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 7 In en om school Als school zijn we ook geraakt door de gebeurtenissen in Parijs. De beelden en nieuwsberichten die tot ons komen, raken ons in ons mens zijn.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3

Wegwijzertje. Website:  Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, In één van de vorige nieuwsbrieven hebben we onze

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

Hierbij de laatste informatiebrief van dit jaar. We hopen elkaar morgen allemaal te zien tijdens de kerstviering.

Hierbij de laatste informatiebrief van dit jaar. We hopen elkaar morgen allemaal te zien tijdens de kerstviering. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Hierbij de laatste informatiebrief van dit jaar. We hopen elkaar morgen allemaal te zien tijdens de kerstviering. een ster maakt de lucht minder dreigend een kaars maakt de

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Finsterke van oktober Beste ouders,

Finsterke van oktober Beste ouders, j Fûgelikkers 2 8711DB Workum Tel. : 0515-542224 e-mail:finster@nijegaast.nl Finsterke van oktober 2017 Beste ouders, Startgesprekken en Info- avond: Dit jaar doen wij startsgesprekken over het welbevinden

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag Datum:6 juni 2016 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 7 Kind op maandag Week 23: 6 10 juni 2016 Thema: Alles loopt anders Haman bedenkt een eerbetoon voor een belangrijke man. Hij denkt dat het om hemzelf gaat,

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7 Groep 8 16 Benjamin 16 Sander 21 Anne-Tjitske. 29 Jeltsje 14 Nynke 15 Steven

Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep 7 Groep 8 16 Benjamin 16 Sander 21 Anne-Tjitske. 29 Jeltsje 14 Nynke 15 Steven DE BASISKRANT 9 oktober 2015 Jaargang 18 Nummer 4 Agenda. 16-10-2015 Speurtocht (groep 1-2) & Vossenjacht (groep3-8) 19/23-10-2015 Herfstvakantie 27-10-2015 LOT van 14.00 t/m 15.00 uur 29-10-2015 Gastlessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 In dit nummer: Bidden Kerstbrunch Wonderlijk gemaakt Sinterklaasfeest 100e leerling Afscheid Ingang Mediatie Agenda Contact Wat zou je willen Veel mensen hebben iets

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 2 september tel

2152 BE Nieuw-Vennep 2 september tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 2 september 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: * donderdag 15 september informatieavond alle groepen

Nadere informatie

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe!

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe! Datum:10 april Nieuwsbrief: 15 Jaargang: 8 In en om school Als mensen zeggen dat iemand de koning te rijk is, gaat het niet altijd over geld. Vaak zeggen mensen dat als iemand ergens blij of gelukkig mee

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9

Kind op maandag. Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9 Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9 In en om school De afgelopen weken hebben er 2 kinderen uit groep 5/6 in het ziekenhuis gelegen i.v.m. een blindedarm operatie. Dani Niks en Jana Sportel

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie