Hieronder een moralistisch verhaal van Hodja en de ezel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hieronder een moralistisch verhaal van Hodja en de ezel"

Transcriptie

1 Datum:8 mei Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 8 In en om school Vanmorgen zijn we weer gestart na een heerlijke vakantie van twee weken, met soms mooi weer en soms wat minder mooi weer. Gelukkig kunnen wij als mensen dat niet regelen, want dan zou het nooit goed zijn. Hieronder een moralistisch verhaal van Hodja en de ezel Op een dag gingen Hodja en zijn zoon op reis. Hodja gaf zelf de voorkeur aan om te lopen en zette zijn zoon op de rug van de ezel. Zo gingen zij op weg tot zij een paar mensen tegenkwamen die zeiden: Zie daar de wereld op zijn kop. De jeugd heeft geen respect meer voor de ouderdom. Die gezonde jongen rijdt op een ezel, terwijl zijn arme, vermoeide vader nauwelijks vooruit komt. Toen de jongen dit hoorde, stond hem het schaamrood op de kaken. Hij stapte af en stond er op dat zijn vader verder zou rijden. Zo liepen zij voort, Hodja op de ezel en de jongen te voet. Even later kwamen ze weer mensen tegen die zeiden: moet je dat zien! Wat een ontaarde vader, die zelf lekker op de ezel zit en zijn kind laat lopen. Na dit verwijt draaide Hodja zich naar zijn zoon en zei: kom, dan zullen we samen op de ezel rijden. Zo vervolgden zij de weg, tot zij mensen tegenkwamen die zeiden: kijk dat arme beest! Zijn rug zakt door onder het gewicht van hen beiden, wat een dierenbeulen! Daarop zei Hodja tot zijn zoon: Laten we afstappen. Het is beter dat we allebei te voet gaan, dan kan niemand ons nog verwijten maken. Zo liepen ze verder achter hun ezel. Tot een stel voorbijgangers wederom commentaar leverden: Zie wat voor dwazen er op de wereld zijn. Ze lopen in de brandende zon en geen van beiden denkt er aan op de ezel te gaan zitten. Hodja draaide zich om naar zijn zoon en zei: Je hebt het gezien, mijn zoon. Hoe je je ook gedraagt, op- en aanmerkingen zullen altijd je deel zijn. Leer daarom je eigen mening te volgen. Wellicht herkenning bij het lezen van het bovenstaande in de familie, vriendengroep, werk, school, sport... Laten we er met elkaar van uitgaan dat de keuzes die mensen maken, wel overwogen zijn en misschien niet altijd onze keuzes.

2 Kind op maandag Week 19: 8 tot 12 mei Week 20: 15 tot 19 mei Thema: Waarom doe je dat? Thema: De kleur is. Net als Adam en Eva in het verhaal over het eten Na de watervloed wordt de aarde weer droog. Noach en van de verboden vrucht, zijn we vaker bezig met alle dieren mogen de ark weer uit. Het lijkt wel alsof ze wat we niet hebben dan met wat we wel hebben. de aarde voor het eerst weer zien. Wij kijken deze week Waarom doe je dat? vraagt genesis 3 aan ons. met ze mee naar alle mooie kleuren van de aarde. In het tweede verhaal van de week zien we Als teken van zijn verbond met de mensen stelt God de Noach die een ark bouwt. Waarom doe je dat? regenboog aan de hemel. vragen de mensen. Omdat Noach geluisterd Het is een veelkleurig signaal: God houdt van de wereld heeft naar God. God wil hem beschermen tegen in als zijn verscheidenheid. het onheil dat de wereld over zich afroept. Lied van de week: No-no-noach Lied van de week: Kom aan boord Jarigen De komende weken zijn er geen verjaardagen te vieren bij ons op school. MR- Oudergeleding In de nieuwsbrief van 6 februari heeft een oproep gestaan voor een nieuw lid, namens de ouders, in de MR van de school. We zijn erg blij dat we één aanmelding hebben gehad voor zitting in de MR. Deze aanmelding is hierbij automatisch verkozen tot nieuw lid. We kunnen u hierbij dus mededelen dat mevr. Alice Wezeman vanaf volgend schooljaar, namens de ouders zitting zal nemen in de MR. We heten haar, namens de MR, van harte welkkom! Herma Smit.

3 Zending Tot de meivakantie sparen we nog voor Philadelphia Namibia. Philadelphia heeft als doel om de levenskwaliteit van wees- en kwetsbare kinderen te verbeteren. Om dit doel te realiseren werkt Philadelphia met de kinderen zelf, met hun families, en met hun scholen. De afgelopen twee weken hebben we het bedrag van 41,40 gespaard voor dit doel. In totaal hebben we nu 402,16 gespaard. We ronden deze spaaractie af. Inmiddels is het geld overgemaakt naar Philadelphia Namibia. Vanaf vandaag sparen we voor UP4S uit Oeganda. Een kinderkoor uit Oeganda komt ook op donderdag 22 juni bij ons op school, om workshops te geven in alle groepen en zij organiseren een kleine Afrikaanse markt om geld in te zamelen. Ook zal er een muzikale voorstelling zijn voor alle ouders en kinderen! Dus noteer alvast de datum! Wij sparen ook de komende maandagen voor dit project (tot de zomervakantie) om hen financieel te ondersteunen. We hopen dat we als school een mooie bijdrage kunnen geven aan hen. Hieronder volgt verdere informatie over het spaardoel: Stichting UP4S biedt onderwijs en onderdak aan kansarme kinderen in Oeganda. Hierdoor worden de kansen op een goede toekomst voor deze kinderen aanzienlijk vergroot. UP4S heeft een basisschool en een middelbare school in het dorpje Bukomansimbi, waar veel van de kinderen vandaan komen. In 2003 is stichting UP4S opgericht door Sylvia Mbabazi en haar man Frank Rus. Sylvia is zelf opgegroeid in Bukomansimbi en haar beide ouders wonen er nog. Sylvia was zelf in de gelukkige omstandigheid dat ze een goede basis- en middelbare schoolopleiding heeft kunnen volgen, maar voor veel van haar dorpsgenoten gold dit niet. In 1997 is Sylvia in Nederland komen wonen en in 2000 is ze daar getrouwd. Samen met haar echtgenoot hebben ze besloten om de kansarme kinderen in Bukomansimbi en omgeving een kans op goed onderwijs te geven. Zo ontstond stichting UP4S (lees: up for us, wat zoveel wil zeggen als kom voor ons op ). Dat is wat stichting UP4S wil doen: opkomen voor de kansarme kinderen van Oeganda. Voor meer informatie kijk alvast op de website: Verkeersexamen Voor de meivakantie is het verkeersexamen geweest. Alle kinderen uit groep 7/8 hebben hun diploma behaald! Allemaal gefeliciteerd!.

4 Overblijf op school Jolanda Tempert is het aanspreekpunt t.a.v. de overblijf. Voor bijzonderheden, aan- of afmeldingen is zij te bereiken op het nummer: Schoolfotograaf Op dinsdagmorgen 16 mei komt de schoolfotograaf weer bij ons op school voor de jaarlijkse foto s. Onder schooltijd maken we de foto s van de kinderen die op school zitten (individuele foto s en groepsfoto s). De broertjes / zusjes foto s van kinderen die op school zitten worden aan het begin van de middag gemaakt (en wellicht ook een aantal al s ochtends als de planning goed verloopt. Wilt u ook een broertjes/ zusjesfoto, maar zitten uw kinderen (nog) niet allemaal op onze school? U kunt de foto maken op dinsdag 16 mei vanaf uur uur (in het speellokaal). U mag uw schoolgaande kind dan zelf uit de klas halen. De kleur van de achtergrond is licht blauw, dan kunt u rekening houden met de kleding van de kinderen. Een tip van de fotograaf: heldere kleuren doen het altijd goed op een foto! Schoolvoetbal Voor het paasweekend hebben we met spanning gekeken naar het schoolvoetbal! Onze teams hebben het geweldig gedaan! De jongens en de meisjes hebben beiden de 4 e plek behaald! Voor ons echter. KAMPIOENEN! Gevraagd Rozelien Dasselaar uit groep 8 is op zoek naar polo shirts of blouses die niet meer gedragen worden. Zij wil hier iets mee maken. Heeft u deze nog over? Dan mag u deze inleveren bij Rozelien. Sportdag Binnenkort (op woensdag 24 mei) is onze jaarlijkse schoolsportdag. Inmiddels zijn er al 12 aanmeldingen van ouders die wel willen helpen! Geweldig. Vandaag krijgen alle ouders ook nog een reminder per mail, waarop u zich kunt aanmelden om te helpen. Mocht u deze mail missen, aanmelden kan ook per mail op j.calkhoven@sco-t.nl Uiteraard mogen ouders die ochtend ook komen aanmoedigen en kijken!

5 Website Kijkt u ook op onze website? We proberen de informatie ook via de website zo recent mogelijk te houden. Klasbord In alle groepen is een account aangemaakt en elke groep heeft al volgers. Via klasbord worden leuke weetjes, foto s en uitjes gecommuniceerd met alle ouders. Heeft u nog geen account? Vraag dan bij de leerkracht van uw kind naar de groepscode! De moeite meer dan waard! Regel van de week Na de meivakantie starten we met het laatste thema uit de methode kinderen en hun sociale talenten. (tot de zomervakantie) Ervaringen delen. Sociale competentie houdt niet op in de klas: u zult thuis ook regelmatig te maken hebben met het thema Ervaringen delen. Bijvoorbeeld als u met uw kind praat over dingen die op school gebeurd zijn. We hopen dat door onze lessen de sociale competentie van uw kind wordt vergroot. En u kunt uw kind vragen naar wat het heeft geleerd over ervaringen delen en hier thuis ook extra op letten. De schoolregel die hierbij centraal staat: Mijn taalgebruik is goed, dat mag iedereen horen! Hoofdluiscontrole Vanmorgen was de hoofdluiscontrole in alle groepen van onze school. In de groep 1/2 en 5/6 zijn neten en/ of hoofdluis gevonden. Er is contact opgenomen met de betreffende ouders. In deze groepen zal een her controle zijn op maandag 22 mei aanstaande.

6 Kledingactie bag2school Voor de meivakantie zijn de kledingzakjes weer meegeven. Vanaf vandaag kunnen de zakken weer ingeleverd worden. Dit mag in de bag2school zakken (er ligt nog een voorraadje op school), maar ook in gewone vuilniszakken (goed dichtgeknoopt). Wat mag er in de zakken: - Goede kwaliteit tweedehands kleding - Lakens - Dekens - Gordijnen - Knuffelbeesten - Schoenen (per paar) - Riemen/ ceinturen - Handtassen. Wat mag niet: - vuile of natte kleding - gescheurde of beschadigde kleding - enkele schoenen - afgeknipt materiaal - matten - tapijten - kussens - dekbedden we hopen op een mooie opbrengst, zodat ook volgend jaar weer een mooie bijdrage bij het schoolreisje kan worden gedaan door de OR. Dit schooljaar hebben we daardoor de schoolreisprijzen mooi laag kunnen houden! Spaart u mee? Inleveren van de zakken kan tot donderdagmorgen 18 mei. De zakken worden om uur opgehaald!

7 Kleuternieuws We werken de komende 3 weken over het thema huis. De letters die in de lettermuur centraal staan zijn: de b en de ui. Welke spullen kun je vinden die beginnen met deze letter of klank en passen in de lettermuur? Neem ze maar mee naar school! Wender Davenschot en David Bayramov zijn onlangs 4 jaar geworden. Lize Holland is bijna 4 jaar en mag eerst nog een paar keer komen wennen. Welkom in onze groep en we wensen jullie een hele fijne tijd op school toe! Nina Bolte start maandag 8 mei haar stage. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is ze t/m 30 juni bij ons in groep 1/2. Een hele fijne stage toegewenst! Deze week nemen de kinderen het moederdag cadeautje mee naar huis want komende zondag 14 mei is het moederdag. Maar we hebben nog niet van alle moeders hun lievelingsrecept ontvangen... Je kunt je recept nog deze week (tot donderdag) inleveren. Alvast bedankt! Agenda 11 mei MR vergadering 16 mei Schoolfotograaf 16 mei Ouderpraatgroep 18 mei Ophalen kledingzakken 22 mei OR vergadering 24 mei Schoolsportdag 25 mei Hemelvaartsdag 26 mei Extra vrije dag 29 mei Schoolreis groep mei Uitwijkdatum schoolsportdag 1 juni Studiemiddag team (leerlingen hebben deze dag een continu rooster en zijn om uur vrij juni Pinksteren 14,15 en 16 Groep 7/8 op kamp, groep 1/2 zijn deze dagen vrij. juni

8

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017 Datum:6 juni Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 8 In en om school Net voor het Hemelvaart weekend werd de score van de cito toets bekend. We zijn trots op groep 8. Ze hebben door hun Cito toets laten zien, dat

Nadere informatie

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe!

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe! Datum:10 april Nieuwsbrief: 15 Jaargang: 8 In en om school Als mensen zeggen dat iemand de koning te rijk is, gaat het niet altijd over geld. Vaak zeggen mensen dat als iemand ergens blij of gelukkig mee

Nadere informatie

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd!

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Datum:22 mei Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 8 In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Kind op maandag: Week

Nadere informatie

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 In en om school Op donderdag 13 juli is juf Herma afwezig. Haar zoon en schoondochter trouwen deze dag en we wensen het bruidspaar en de familie heel veel

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth Datum:9 januari 2017 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 8 In en om school God van alle mensen en alle landen. Toen u met ons begon zei u niet: jij hoort er wel bij en jij niet! U maakte ons en zette ons op onze

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9. In en om school

Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9. In en om school Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9 In en om school Op woensdag 30 mei zijn er wederom stakingen gepland in het basisonderwijs en wel in de provincie Overijssel. Veel scholen zullen dus gesloten

Nadere informatie

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag Datum:23 januari 2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 8 In en om school Deze periode staat in het teken van de Cito toetsen. Deze toetsen worden in groep 2 8 afgenomen. Ook krijgt groep 8 de adviezen deze periode

Nadere informatie

Kind op maandag: Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8. Thema: De waarheid zeggen. Thema: Pak mijn hand! vastgeketend en zwaar bewaakt in de

Kind op maandag: Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8. Thema: De waarheid zeggen. Thema: Pak mijn hand! vastgeketend en zwaar bewaakt in de Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8 In en om school Zoals u heeft gelezen in de mail afgelopen week, zal op dinsdag 27 mei een landelijke prikactie worden gehouden door alle basisscholen in

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 17 schooljaar 2016-2017 Schoolreisjes Opbrengst paaseitjes Koffieochtend 15 mei Korfbaltoernooi 10 mei Werkgroepen Picardtschool Verkeersexamen groep 7 Schaakcompetitie Kind Op Maandag De komende weken

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 11-04-2016 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 15: 11 april 16 april Thema: Bij jou thuis Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Bethlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 03-05-2017

Nadere informatie

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden.

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden. Datum:12 december Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 8 In en om school Deze periode zijn we vooral stil. Stil van de lichtjes om ons heen Stil luisteren we naar de verhalen uit de Bijbel die een geboorte aankondigen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek.

In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek. Datum:13 maart Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 8 In en om school Onvergelijkbaar In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek.

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 3 juni 2019

RONDEEL-INFO. 3 juni 2019 3 juni 2019 RONDEEL-INFO Agenda juni-juli 2019 juni 3 Rondeel-info 10 Techniekles Ulft groep 8: 12.30-15.30 uur Voorinschrijving Beekse Avondwandeldagen: 14.00 14.45 uur Vergadering oudervereniging 20.00

Nadere informatie

5 mei 2017

5 mei 2017 1351 www.clarafabriciusschool.nl 5 mei 2017 8 mei 1 e schooldag na de meivakantie 8 mei Luizencontrole 8 mei Laatste mogelijkheid om, via school, in te schrijven voor de avondvierdaagse Vanaf 9 mei Entreetoets

Nadere informatie

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel Datum:5 maart 2018 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 9 In en om school Job Sportel heeft op zaterdag 17 februari meegedaan aan het NK onder de 12 jaar (zwemmen). Hij heeft een persoonlijk record gezwommen op de

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Werkdrukakkoord. Schooljaar 2017/2018. Formatie

Immanuël-Nieuws. Werkdrukakkoord. Schooljaar 2017/2018. Formatie Formatie 2018 2019 Inmiddels zijn er verschillende directiebijeenkomsten geweest om de formatie op de verschillende scholen rond te krijgen. Bij ons op school spelen een aantal zaken mee die we ook in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Twee handen zijn handig. Schrijven op het bord, wit op zwart een wereld oproepen Stil! Hoera! Applaus!

Twee handen zijn handig. Schrijven op het bord, wit op zwart een wereld oproepen Stil! Hoera! Applaus! Datum:27 februari Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 8 In en om school Morgenavond hebben we de 10 minutenavond en ook de huisbezoeken zijn in volle gang. Deze huisbezoeken worden in de periode tot 1 april gedaan

Nadere informatie

nieuwsbrief t Toetertje

nieuwsbrief t Toetertje Groep 5 & 6 nieuwsbrief 19 e jaargang, nr. 27 23-03-2012 t Toetertje OBS De Schoener Werkstukken en spreekbeurten De werkstukken en samenvattingen zijn ingeleverd. Deze week krijgen de leerlingen de werkstukken

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016

Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016 Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8 In en om school Vandaag starten er twee stagiaires bij ons op school. Anqelique Nijkamp zal op maandag en dinsdag in groep ½ aanwezig zijn. Angelique Baas

Nadere informatie

De PaperKlip verschijnt 1 keer per 2 weken en is ook te vinden op de website onder het kopje ouders.

De PaperKlip verschijnt 1 keer per 2 weken en is ook te vinden op de website onder het kopje ouders. 11 april 2019 Belangrijke data april en mei 2019 12 april: Sponsoractiviteit 15 april: Paasviering 16-18 april: Cito eindtoets groep 8 16-17 april: Inschrijven Avondvierdaagse 19 april-5 mei: Meivakantie

Nadere informatie

Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8

Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8 Weekbericht van 10 juli 2017 Zwem4daagse: De leerlingen moeten deze week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.33 donderdag 11 mei 2017, week 19 Algemene informatie 15 mei Informatieavond groep 4/5/6 19.30 uur 17 t/m 19 mei Schoolkamp groep 7/8 22

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 23

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 23 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 17-05-2017

Nadere informatie

In en om school. De Hemelse supermarkt

In en om school. De Hemelse supermarkt Datum:3 april 2018 Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 9 In en om school De Hemelse supermarkt Ik was in een dorpje, t lag aan de rand van een park. Toen zag ik een uithangbord, dat zei: De Hemelse supermarkt. Ik

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

In en om school. Je kunt het verschil maken..

In en om school. Je kunt het verschil maken.. Datum:28 mei 2018 Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 9 In en om school Je kunt het verschil maken.. Durf je erop te vertrouwen dat jij het verschil kunt maken? Gods antwoord is: Doe het gewoon en zie dan wat er

Nadere informatie

In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe!

In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe! Datum:31 oktober 2016 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 8 In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe! Ik

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord!

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord! INFO Jaargang 23, Nummer 2, 6-9-2016 Dinsdag 06 september Openingsviering in H. Henricuskerk Dinsdag 13 september Ouderraadsvergadering Woensdag 14 september Sponsorloop Maandag 12 september informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 21 april 2017 Nieuwsbrief nummer 15

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 21 april 2017 Nieuwsbrief nummer 15 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 21 april 2017 Nieuwsbrief nummer 15 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Vandaag vieren we de Koningsspelen, de sportdag in het

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 15 t/m 19 mei: korfbaltoernooi 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 13 mei: Rafael

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Nieuws uit de MR van Hartenaas

De schoolgids vindt u op onze website.   Nieuws uit de MR van Hartenaas J a a r g a n g 1 4, n r. 7 1 3 f e b r u a r i 2 0 1 9 Nieuws uit de MR 1 Nieuws uit de MR van Hartenaas Op 7 februari jl. kwam de MR bijeen. Wij spraken wederom over de nieuwe werkwijze van de bovenbouw.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Persbericht Kindcentrum De Wijngaard

Persbericht Kindcentrum De Wijngaard Persbericht 13 2018-2019 Kindcentrum De Wijngaard Elke dag kan Pasen zijn! We gaan richting Pasen en zitten midden in de 40-dagen tijd. We denken na over een nieuw begin, maar laat het eigenlijk iedere

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 april 2019

Nieuwsbrief 15 april 2019 Nieuwsbrief 15 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Vakanties 2019-2020 Hieronder vindt u alvast

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Psalm van de maand De psalm van de maand september is psalm 8 vers 1.

Nieuwsbrief. Psalm van de maand De psalm van de maand september is psalm 8 vers 1. Nieuwsbrief Jarig Donderdag 27 september zijn juf Caroline en juf Alie jarig. Alvast van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag en een hele fijne dag gewenst! Gezocht: MR lid oudergeleding Voor de MR

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8

In en om school. Kind op maandag. Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8 Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8 In en om school Vorige week hoorden we het blijde nieuws van de geboorte van Boaz Benjamin Schutmaat. Ook vanaf deze plek wensen we de ouders heel veel

Nadere informatie

Mei T

Mei T Mei 2017 CBS De Fontein Heuvelenweg 22b 7991 CL Dwingeloo T 0521-59 31 96 info@cbsdefonteindwingeloo.nl www.cbsdefonteindwingeloo.nl Beste ouders, Weer een nieuwsbrief vol wetenswaardigheden voor de komende

Nadere informatie

Deze week horen we de verhalen uit de bijbel, waar God bij het volk van Israël is, ook als het lijkt dat het volk niet verder kan, door de Rode Zee.

Deze week horen we de verhalen uit de bijbel, waar God bij het volk van Israël is, ook als het lijkt dat het volk niet verder kan, door de Rode Zee. Datum:26 september 2016 Nieuwsbrief: 3 Jaargang: 8 In en om school God is bij je, Heb je wel eens gevoeld dat God bij je was? Want God is altijd bij je. Niet dat je Hem naast je zult zien staan, of achter

Nadere informatie

nummer 5. Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per twee weken

nummer 5. Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per twee weken 17-10-2017 nummer 5 Deze nieuwsbrief verschijnt ongeveer eens per twee weken HOOFDLUIS IN DE SCHOOL In het vorige BDH stond al een berichtje over hoofdluis. Er is vorige week nog één nieuwe melding van

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017

Nieuwsbrief januari 2017 Nieuwsbrief 8 22 januari 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 In en om de school Oranjeschool maandagmiddag: om 17.08 rammelen de telefoons van de nog aanwezige collega s; een appje

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders en leerlingen, In de vorige nieuwsbrief sprak ik over Gods plan. Gods plan gaat door. We hebben met elkaar geluisterd naar de verhalen van Esther. Wat een verstandig,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: ,

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: , Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 17-05-2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Formatie 2017-2018 Wij zijn alweer volop bezig met de plannen voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Verjaardagendag. Veluwe Wandeltocht. Nr mei C.J. van Rootselaarschool

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Verjaardagendag. Veluwe Wandeltocht. Nr mei C.J. van Rootselaarschool Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 33 11 mei 2017 Gaandeweg Binnen het thema Kijk je ogen uit! lezen we verder over Noach. Na de watervloed wordt de aarde weer droog. Noach en alle dieren mogen

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water

Nieuwsbrief. 11 april 2019 nr. 10. Agenda. Levend Water Nieuwsbrief 11 april 2019 nr. 10 Agenda Week 16 15 t/m 19 apr Di do Eindtoets gr. 8 Entreetoets gr. 7 Vr 19 Goede vrijdag, alle lln vrij Week 17 22 t/m 26 apr Ma-vr Paas/oranjevakantie Ma 22 Tweede Paasdag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal!

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal! Datum: 14-03-2016 Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 7 In en om school Niet alleen het weer laat ons zien dat het steeds meer lente gaat worden, ook in onze school ziet het er gezellig en vrolijk uit. We komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nummer 2, 18 september 2019

Nummer 2, 18 september 2019 Nummer 2, 18 september 2019 Kalender Schoolfotograaf maandag 23 september MR vergadering maandagavond 23 september AC vergadering woensdagavond 2 oktober Donderdag 3 oktober Voorstelling Tim op de tegels,

Nadere informatie

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth.

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth. Datum:11 juni 2018 Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 9 In en om school Afgelopen vrijdag heeft u per mail een brief namens het bestuur gekregen over de nieuwe privacywetgeving AVG. Vandaag krijgt uw kind een brief

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier.

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier. Nieuwsbrief 13 25 maart 2019 In en om de school Groep 6 en 7 hebben pas een hele leuke workshop in de klas gehad, de Grote Radioshow. Voor deze Radioshow maakte Britt Maris het gedicht dat hieronder staat.

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

12 maart Namens alle kinderen, meesters, juffen en ouders van de Oranjeschool wensen we jullie alle geluk en Gods zegen met jullie

12 maart Namens alle kinderen, meesters, juffen en ouders van de Oranjeschool wensen we jullie alle geluk en Gods zegen met jullie Nieuwsbrief 11 12 maart 2018 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 In en om de school We ontvingen op school de volgende twee geboorteberichtjes: Op 6 februari is het zusje van Stef uit

Nadere informatie

Mei 2015 MEI Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zat Zon Meivakantie Meivakantie Meivakantie

Mei 2015 MEI Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zat Zon Meivakantie Meivakantie Meivakantie Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Mei 2015 MEI 2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 30-03-2016 Nieuwsbrief: 15 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 13: 29 maart tot 1 april Thema: Hij is het echt! Voor Pasen hoorden we over Petrus, de vriend van Jezus. Hij was erbij toen

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 16!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 16! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Naheli, Roberto en Isabel! Wij wensen jullie een fijne dag! Ateliers Woensdag 12 juni organiseren wij ons tweede Atelier! Hieronder zal ik u uitleggen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 32 11 mei 2017 Gaandeweg Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel kinderen

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Thema: Pinksteren In deze weken ontdekken we dat Petrus verder ging met de dingen die Jezus altijd gedaan had. Met Pinksteren vieren we dat de heilige Geest bij de leerlingen

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding In deze uitgave o.a. Agenda Inzameling oud-papier Verbetering toetsresultaten begrijpend lezen Bag2School Van de schoolleiding mei 2016 f Op dit moment zijn we druk bezig om de klassenverdeling voor het

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Jaarga jaargang 13, nr 7, april-mei Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo

Jaarga jaargang 13, nr 7, april-mei Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo Nieuwsbrief Jaarga jaargang 13, nr 7, april-mei. 2017 Aan de ouders/verzorgers van CBS Barlo Dit is de gecombineerde nieuwsbrief van april en mei. April en mei zijn gebroken maanden met veel activiteiten

Nadere informatie

Fietsen, ander rijdend materiaal, roken en honden

Fietsen, ander rijdend materiaal, roken en honden Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 nummer 10 juni 2016 Fietsen, ander rijdend materiaal, roken en honden Wij zien dat er regelmatig gefietst wordt

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Wat vond u van carnaval bij ons Kindcentrum?

Wat vond u van carnaval bij ons Kindcentrum? Februari 2018 Nummer 11 Fladderkeshof Ons kindcentrum is door de versiergroep heel mooi omgetoverd tot Fladderkeshof! De spanning stijgt in het kindcentrum want wie worden onze nieuwe prins en prinses!

Nadere informatie

Agenda: Geachte ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de maandbrief van mei. Een periode die gekenmerkt gaat door de vele gebroken weken.

Agenda: Geachte ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de maandbrief van mei. Een periode die gekenmerkt gaat door de vele gebroken weken. Agenda: Geachte ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de maandbrief van mei. Een periode die gekenmerkt gaat door de vele gebroken weken. Deze week staan we stil rondom de 4 & 5 mei viering. Een moment

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 4 november 2016

Vrijdagsbrief.  4 november 2016 Vrijdagsbrief 1327 www.clarafabriciusschool.nl 4 november 2016 4 november 19.00 uur Oranjevereniging organiseert een herfst-lampionnenoptocht 7 november Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Leoni vervangt

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

Belangrijke data. Uitslag vragenlijst veiligheid. Nieuwsbrief April 2019

Belangrijke data. Uitslag vragenlijst veiligheid. Nieuwsbrief April 2019 Belangrijke data 8 april Bezoek van De Klimaatbus aan groep 6-7 8 april Bezoek van groep 1-2B aan de lammetjes 8 april MR - bijeenkomst, locatie De Kluft (aanvang 19.00 uur) 12 april Koningsspelen 16 en

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Algemene informatie. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om lekkere ontbijtkoek te kopen bij de kinderen van De Tweeklank uit Aadorp!

Algemene informatie. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om lekkere ontbijtkoek te kopen bij de kinderen van De Tweeklank uit Aadorp! Datum: 25-03-2019 Nieuwsbrief: 26 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De groepen zijn op het bouwterrein aan de Acacialaan zeer welkom ontvangen door de aannemer Hegeman en hebben zelf kunnen

Nadere informatie