Twee handen zijn handig. Schrijven op het bord, wit op zwart een wereld oproepen Stil! Hoera! Applaus!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Twee handen zijn handig. Schrijven op het bord, wit op zwart een wereld oproepen Stil! Hoera! Applaus!"

Transcriptie

1 Datum:27 februari Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 8 In en om school Morgenavond hebben we de 10 minutenavond en ook de huisbezoeken zijn in volle gang. Deze huisbezoeken worden in de periode tot 1 april gedaan in de betreffende groepen. Hierin is een samenwerking tussen ouders en school erg belangrijk! We kijken samen naar het zelfde kind en willen graag het beste voor die kinderen. Handen Twee handen zijn handig. Met één hand kun je wijzen Bij het wapperen, het vangen Aandacht vragen: Kijk eens daar! van een kind dat springt. Roepen: kom eens hier! Bij het klappen, in soorten Schrijven op het bord, en maten. wit op zwart een wereld oproepen Stil! Hoera! Applaus! complimenten geven, En vooral om vorm te geven aan je schouderklopje, aai over de bol hart, ieder kind op handen dragen. Wat een bof als veel keer twee handen, zo de kinderen sturen, vangen, dragen. Je steekt je handen uit de mouwen en je voelt; ik doe het niet alleen. We zijn een kring en zo zijn we de ruimte en het vangnet. We zijn elkaars verlengde. Wij vormen een groot hart. Laten we met elkaars handen, onze kinderen zo veel mogelijk begeleiden en samen de juiste richting op wandelen! Een complimentje voor De klassenmoeders die het vervoer weer geregeld hebben in de week voor de voorjaarsvakantie. Groep 5/6 ging schaatsen op dinsdagmiddag en die ochtend ging groep 7/8 naar VVBA techniek. En dat op een dag, dat veel ouders werken! Maar het vervoer is gelukt! Dankzij veel inspanningen van de klassenmoeders! Daarom. een compliment voor jullie en. voor alle ouders die hebben gereden! Bedankt!

2 Kind op maandag Week 9: 27 februari 3 maart Week 10: 6 maart 10 maart Thema: Doe maar mee! Thema: Superhelden! Bij de poorten van de stad Naïn komen twee. Deze week staan de verhalen in het teken als optochten elkaar tegen. De vrolijke stoet rondom voorbereiding op de scholendienst. Verderop in de de Jezus gaat de stad in, een begrafenisstoet gaat de nieuwsbrief meer hierover. de stad uit. Die twee optochten passen niet bij elkaar. Maar Jezus overbrugt de afstand tussen beide. Jezus vertelt de gelijkenis van de zaaier. Als je het woord van God laat groeien, lijkt dat op zaad dat in goede grond valt. Lied van de week: Je bent bijzonder! Lied van de week: Liederen uit de scholendienst: Goliath (Marcel Zimmer) Wie is de grootste superheld? Je mag er zijn De Here zegent jou. Jarigen De komende weken zijn de volgende jarigen: 6 maart: Marit Zagers (groep 8) 8 maart: Loes Schmidt (groep 3) 9 maart: Rozelien Dasselaar (groep 8) 10 maart: Quint van Dijk (groep 7) 11 maart: Loïs Goossen (groep 1) Fijne dag allemaal!!!!!!

3 Welkom op school Een speciaal welkom voor Loïs Goossen. Jij bent bijna 4 jaar en dan mag je elke dag naar de basisschool. We wensen je veel plezier en een hele fijne tijd! Zending De komende periode sparen we voor Philadelphia Namibia. Philadelphia heeft als doel om de levenskwaliteit van wees- en kwetsbare kinderen te verbeteren. Om dit doel te realiseren werkt Philadelphia met de kinderen zelf, met hun families, en met hun scholen. Philadelphia vindt het belangrijk dat kinderen weten dat God hun Vader is die van hen houdt, en dat ze belangrijk zijn in zijn ogen. Met deze visie proberen we bij de kinderen een positief zelfbeeld op te bouwen. We bieden kinderen aandacht, kansen om te spelen en zich te ontspannen, maar ook om nieuwe vaardigheden aan te leren, zoals het onderhouden van een groentetuintje. Meer informatie vindt u op onderstaande website: De afgelopen twee weken hebben we het bedrag van 39,55 gespaard voor dit doel. In totaal hebben we nu 147,69 gespaard. Schoolfruit Deze week is het volgende schoolfruit aan de beurt: Woensdag: radijsjes Donderdag: peer Vrijdag: sinaasappel Mocht uw kind een bepaalde fruitsoort niet lusten, dan mag u zelf fruit meegeven. Voetbaltafel Familie Ras, hartelijk dank voor de geweldige voetbaltafel die we van jullie mochten krijgen! Daar gaan we veel plezier aan hebben! De kinderen zijn al erg enthousiast!

4 Overblijf op school Jolanda Tempert is het aanspreekpunt t.a.v. de overblijf. Voor bijzonderheden, aan- of afmeldingen is zij te bereiken op het nummer: Themaweek en scholendienst Op zondag 12 maart is de scholendienst in de Gereformeerde Kerk te Vriezenveen (Schout Doddenstraat). De scholendienst begint om uur. Het thema van deze dienst is: superhelden. Deze dienst is samen met ds. Veerman voorbereid. Rooster van verhalen/ superhelden gedurende deze week: Maandag 6 maart: Mozes (Exodus 4, 10 15), God gelooft in jou, maar toch fijn als iemand helpt! Zie je weleens tegen dingen op? Wat doe je dan? Wat helpt jou om moeilijke dingen toch te doen? Dinsdag 7 maart: Gideon (Rechters 7, 8 10), Wanneer voel jij je veilig? Voel je je ook wel eens niet zo veilig? Wat doe je dan? Vandaag komt ook de dominee op bezoek in alle groepen. Dit is o.a. alvast een kennismaking met de dominee, waarbij vragen mogen gesteld worden over de kerk, het thema of andere vragen die er leven. s Middags is er een knutselmiddag waarbij we groep doorbrekend gaan knutselen rondom het thema superhelden. De werkstukken komen op zondag in de kerk te hangen. Woensdag 8 maart: Biddag: Ruth, het verhaal over de aren. Ruth blijft moedig, ondanks alle tegenslagen. In alle klassen zal aandacht besteed worden aan biddag. Donderdag 9 maart: David en Goliath, (1 Samuel 17, 38 41), Goliath kan ook staan voor een moeilijkheid of een spannende uitdaging die je onder ogen moet zien. Wat is jou Goliath? Wat of wie helpt jou? Vrijdag 10 maart: verhaal van het licht (uit het hele jaar rond). We hopen dat er veel kinderen met hun ouders naar de kerk komen om de scholendienst samen met elkaar te vieren.

5 Regel van de week De komende periode (tot de meivakantie) starten we met nieuwe thema s in de school rondom de sociaal emotionele vorming van kinderen. In alle groepen worden dezelfde thema s behandeld, natuurlijk wel passend bij de leeftijd. De komende periode staat centraal het thema opkomen voor jezelf. Hoe doe je dat dan precies? Wat kan je dan wel doen en wat niet? Ook het thema jezelf presenteren komt aan bod. Dit wordt ook vaak geoefend bij onze taalthema s. Hoe laat je jezelf zien? Hoe sta je dan! Jij mag er zijn! De schoolregel die centraal staat, past bij de thema s uit de methode kinderen en hun sociale talenten. De schoolregel is dan ook: Ik ga met anderen om, zoals ik zelf behandeld wil worden Misschien kunt u hierover ook thuis met uw kind praten! Website Kijkt u ook op onze website? We proberen de informatie ook via de website zo recent mogelijk te houden. Voorleeswedstrijd Noortje heeft fantastisch gelezen tijdens de voorleeswedstrijd op dinsdag 7 februari. Opnieuw nam ze het publiek mee in het verdrietige / spannende verhaal van een groep paarden op transport Noortje is niet door naar de volgende ronde, maar. We zijn trots op je! Schoolreisje/ kamp In de week van 3 6 april kunt u de schoolreisje of kampbijdrage weer betalen. Om u alvast een indicatie van de kosten te geven waar u rekening mee mag houden: Schoolreisje groep 1,2,3: Schoolreisje groep 4,5,6: Kamp groep 7/8: 10,00 per kind. 18,00 per kind. 75,00 per kind. Let op: pas in de week van 3 6 april hoeft dit betaald te worden. U hoort binnenkort wat de schoolreisbestemmingen zijn. Groep 7/8 gaat op schoolkamp naar Ameland. We hebben de bijdrages voor de schoolreizen en kamp weer laag kunnen houden door de kledingacties en vogelvoeractie. De ouderraad betaald voor elk kind een bijdrage van 10,00 voor de schoolreisjes en 20,00 voor het schoolkamp. (en ter herinnering: na de meivakantie is er weer een kledingactie, om dergelijke bijdrages ook voor de komende jaar weer te kunnen garanderen).

6 Klasbord In alle groepen is een account aangemaakt en elke groep heeft al volgers. Via klasbord worden leuke weetjes, foto s en uitjes gecommuniceerd met alle ouders. Heeft u nog geen account? Vraag dan bij de leerkracht van uw kind naar de groepscode! De moeite meer dan waard! Kleuternieuws Het nieuwe thema voor de komende weken is: "ik, mijn lichaam, de zintuigen en alles daarom heen". Voor dit thema zou het leuk zijn als de kinderen een babyfoto van zichzelf mee mogen nemen! Ook een leuk idee is een "ik doos", in deze doos doe je spulletjes die bij jou passen, hier kan je dan in de klas iets over vertellen aan je klasgenootjes! Deze doos mogen de kinderen dan mee naar school nemen! De letter voor de lettermuur is "ik"! Hier kunnen we dan korte zinnetjes mee maken. Loïs Goossen komt de komende weken ook wennen bij ons in de groep, welkom Loïs en veel plezier in groep 1/2. Bedankt papa van Sara en Gijs voor het lassen van de kruiwagen, de kinderen hebben er al weer fijn mee gespeeld! In de week van 6 t/m 10 maart is de themaweek "superhelden" en aansluitend een scholendienst op zondag 12 maart in de Gereformeerde Kerk! Ook is het op woensdag 8 maart Biddag, hier gaan we ook aandacht aan besteden. De kinderen van groep 1 hebben een uitnodiging meegehad voor het 10 minuten gesprek op dinsdagavond 28 februari, de kinderen van groep 2 krijgen deze weken een huisbezoek! Landelijke jeugdboekactie: Geef Mij Maar Een Boek! Deze maand start er voor de tweede keer in Nederland het project: Geef Mij Maar Een boek! Nederlandse boekhandelaren bieden dan een jeugdboek aan voor twee Euro. Dit jaar is gekozen voor het boek: Achtste-groepers huilen niet van Jacques Vriens. Het boek is het meest geschikt voor kinderen van groep 7/8.

7 Hoofdluiscontrole Vanmorgen was er weer een reguliere controle in alle groepen. Er zijn bij een aantal kinderen (oude) neten gevonden. Deze kunnen alleen weggaan door te blijven kammen. Het is lastig om te zien bij een controle of het verse neten zijn. We vragen u dan ook om zelf ook alert te blijven en uw kind te controleren. In principe is de volgende reguliere controle na de meivakantie. Indien u hoofdluis signaleert, wilt u dit ook op school melden. Dan kunnen we tussendoor een extra controle doen. Verzoek tot plaatsen Er is een volgende activiteit! Op vrijdag 3 maart is er weer een discoavond bij het 't Kooykershuus. De zaal is open vanaf 19:15 uur. Om de kosten te dekken vragen wij 1,50 (dit is inclusief wat de drinken en iets lekkers). Dit is voor alle kinderen vanaf groep 3 En om alvast te noteren op vrijdag 24 maart is er weer een filmavond! agenda 28 februari Tienminutenavond 6 maart Start themaweek 8 maart Biddag 8 maart Oud papier 12 maart Scholendienst in de Gereformeerde Kerk 13 maart Vrachtwagenproject groep 7/8 14 maart Bibliotheekbezoek groep 3 en 4 21 maart Ouderraadsvergadering 23 maart MR vergadering 3 6 april Schoolreisgeld betalen deze week 6 april Verkeersexamen groep 7/8 10 april Praktisch verkeersexamen 12 en 13 april Schoolvoetbal

8 Verzoek om te plaatsen EUROPA KINDERHULP ZOEKT VAKANTIEOUDERS. Europa kinderhulp is een landelijke organisatie die zorgt dat er jaarlijks 2500 kansarme kinderen in Nederland met vakantie kunnen. Europa kinderhulp is verantwoordelijk voor de vakantie van kinderen uit Oekraïne, Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en uit ons eigen land. De kinderen komen 10 dagen tot 3 weken in Nederland. Het is voor kinderen met een niet al te rooskleurig bestaan hebben. Kinderen van 5 tot 12 jaar die thuis niet de aandacht en verzorging krijgen die ze nodig hebben. Die nauwelijks weten hoe het er in een gewoon gezin aan toe gaat. Om ook in 2017 weer 200 kinderen te kunnen plaatsen in de regio Overijssel/Noord Oostpolder zijn we op zoek naar vakantieouders bij wie kinderen op adem kunnen komen. Die tijd en een plaatsje hebben en vooral aandacht willen geven aan het kind dat het zo hard nodig heeft. Kosten voor de reis zijn er niet. De alledaagse dingen zijn voor een kind al heel bijzonder. Natuurlijk weten wij bij Europa Kinderhulp dat het niet niks is om 3 weken lang een onbekend kind in huis te hebben. Dat vraagt wat van de vakantie ouders en het gezin. Daarom besteden wij aandacht aan de voorbereiding en begeleiding van gastouders. Een team van ervaren begeleiders en zelf ook gastouder staan klaar om te assisteren. Reizen Oekraine 8 juli - 29 juli Frankrijk /Croix Rouge 8 juli - 22 juli Franrijk/SPF 1 Aug - 17 Aug Oostenrijk 17juli - 4 Aug Duitsland/Berlijn 24juli -10 Aug Duitsland/Hannover 17 juli- 28 juli Nederland 24 juli- 2 Aug. Als u informatie wilt of als u denkt dat u misschien deze zomer een plekje heeft voor een vakantiekind kunt u contact opnemen met A.v.d. Velde of of met Arjan ter Haar Eventueel meer informatie vind u op de website

9

In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek.

In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek. Datum:13 maart Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 8 In en om school Onvergelijkbaar In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek.

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth Datum:9 januari 2017 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 8 In en om school God van alle mensen en alle landen. Toen u met ons begon zei u niet: jij hoort er wel bij en jij niet! U maakte ons en zette ons op onze

Nadere informatie

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden.

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden. Datum:12 december Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 8 In en om school Deze periode zijn we vooral stil. Stil van de lichtjes om ons heen Stil luisteren we naar de verhalen uit de Bijbel die een geboorte aankondigen.

Nadere informatie

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag Datum:23 januari 2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 8 In en om school Deze periode staat in het teken van de Cito toetsen. Deze toetsen worden in groep 2 8 afgenomen. Ook krijgt groep 8 de adviezen deze periode

Nadere informatie

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel Datum:5 maart 2018 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 9 In en om school Job Sportel heeft op zaterdag 17 februari meegedaan aan het NK onder de 12 jaar (zwemmen). Hij heeft een persoonlijk record gezwommen op de

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017 Datum:6 juni Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 8 In en om school Net voor het Hemelvaart weekend werd de score van de cito toets bekend. We zijn trots op groep 8. Ze hebben door hun Cito toets laten zien, dat

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 11-04-2016 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 15: 11 april 16 april Thema: Bij jou thuis Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Bethlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8

In en om school. Kind op maandag. Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8 Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8 In en om school Vorige week hoorden we het blijde nieuws van de geboorte van Boaz Benjamin Schutmaat. Ook vanaf deze plek wensen we de ouders heel veel

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016

Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016 Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8 In en om school Vandaag starten er twee stagiaires bij ons op school. Anqelique Nijkamp zal op maandag en dinsdag in groep ½ aanwezig zijn. Angelique Baas

Nadere informatie

In en om school. Je kunt het verschil maken..

In en om school. Je kunt het verschil maken.. Datum:28 mei 2018 Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 9 In en om school Je kunt het verschil maken.. Durf je erop te vertrouwen dat jij het verschil kunt maken? Gods antwoord is: Doe het gewoon en zie dan wat er

Nadere informatie

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe!

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe! Datum:10 april Nieuwsbrief: 15 Jaargang: 8 In en om school Als mensen zeggen dat iemand de koning te rijk is, gaat het niet altijd over geld. Vaak zeggen mensen dat als iemand ergens blij of gelukkig mee

Nadere informatie

In en om school. Dit ben ik! Je herkent mij aan mijn ogen, aan mijn neus en aan mijn haar. De manier waarop ik loop En hoe ik in de verte staar.

In en om school. Dit ben ik! Je herkent mij aan mijn ogen, aan mijn neus en aan mijn haar. De manier waarop ik loop En hoe ik in de verte staar. Datum:27 maart Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 8 In en om school Dit ben ik! Je herkent mij aan mijn ogen, aan mijn neus en aan mijn haar. De manier waarop ik loop En hoe ik in de verte staar. Je herkent mij

Nadere informatie

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen Datum: 9 februari 2015 Nieuwsbrief 12 Jaargang: 6 REHOBODE In en om school Juf Herma is nog steeds ziek. Zij heeft de ziekte van Ménière. De vervanging wordt gedaan door juf Sandra. Per dag en per week

Nadere informatie

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth.

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth. Datum:11 juni 2018 Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 9 In en om school Afgelopen vrijdag heeft u per mail een brief namens het bestuur gekregen over de nieuwe privacywetgeving AVG. Vandaag krijgt uw kind een brief

Nadere informatie

Hieronder een moralistisch verhaal van Hodja en de ezel

Hieronder een moralistisch verhaal van Hodja en de ezel Datum:8 mei Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 8 In en om school Vanmorgen zijn we weer gestart na een heerlijke vakantie van twee weken, met soms mooi weer en soms wat minder mooi weer. Gelukkig kunnen wij als

Nadere informatie

Kind op maandag. Jeugdsportmonitor gemeente Twenterand

Kind op maandag. Jeugdsportmonitor gemeente Twenterand Datum:28 november 2016 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 8 In en om school In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalde plotseling een licht.

Nadere informatie

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal!

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal! Datum: 14-03-2016 Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 7 In en om school Niet alleen het weer laat ons zien dat het steeds meer lente gaat worden, ook in onze school ziet het er gezellig en vrolijk uit. We komen

Nadere informatie

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 In en om school Op donderdag 13 juli is juf Herma afwezig. Haar zoon en schoondochter trouwen deze dag en we wensen het bruidspaar en de familie heel veel

Nadere informatie

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd!

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Datum:22 mei Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 8 In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Kind op maandag: Week

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9. Thema: Het groeit zomaar. Thema: Mag dat wel?

Kind op maandag. Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9. Thema: Het groeit zomaar. Thema: Mag dat wel? Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9 In en om school De afgelopen weken zijn er telkens kinderen geveld door de griep. In alle klassen waren op bepaalde momenten wel meerdere kinderen ziek.

Nadere informatie

N U M M E R % van de ouders van onze school hebben al meegedaan met het oudertevredenheidsonderzoek. Top!

N U M M E R % van de ouders van onze school hebben al meegedaan met het oudertevredenheidsonderzoek. Top! Nieuwsbrief N U M M E R 2 3 1 6 F E B R U A R I 2 0 1 7 Vakantie van 18/2-26/2 Oudertevredenheidsonderzoek 43% van de ouders van onze school hebben al meegedaan met het oudertevredenheidsonderzoek. Top!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Studiedag. LED verlichting en zonnepanelen. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Studiedag. LED verlichting en zonnepanelen. In dit nummer: 15 januari 019 Nieuwsbrief In dit nummer: Studiedag Zoals ook in onze jaarkalender staat vermeld, is er op maandag 8 januari a.s. een studiedag voor de leerkrachten. Dat betekent, dat alle leerlingen deze

Nadere informatie

Schoolnieuws DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN?

Schoolnieuws DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN? 7 februari 2019 Schoolnieuws DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN? ZIEK MELDEN VAN LEERLINGEN GRAAG BIJ DE LEERKRACHT (directiemail wordt niet altijd voor

Nadere informatie

Kind op maandag: Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8. Thema: De waarheid zeggen. Thema: Pak mijn hand! vastgeketend en zwaar bewaakt in de

Kind op maandag: Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8. Thema: De waarheid zeggen. Thema: Pak mijn hand! vastgeketend en zwaar bewaakt in de Datum:19 juni 2017 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 8 In en om school Zoals u heeft gelezen in de mail afgelopen week, zal op dinsdag 27 mei een landelijke prikactie worden gehouden door alle basisscholen in

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 In en om school We hebben thuis een baby tje, met kleine roze handjes. En als hij lacht, dan kijk ik in een mondje zonder tandjes. Wat raar denk ik dan

Nadere informatie

Week 5 31 januari Kleur bekennen

Week 5 31 januari Kleur bekennen Kleur bekennen De termijn van de ouderenquête is gesloten. Het helpt de school om kritisch te zijn op de punten die als niet voldoende of matig worden ervaren. En deze weer mee te nemen in het schoolplan

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:12 februari 2018 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 9

Kind op maandag. Datum:12 februari 2018 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 9 Datum:12 februari 2018 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 9 In en om school Vanaf vandaag start de groep 2/3. Zij zitten op maandag en dinsdag bij elkaar in het lokaal van groep 3. Op deze manier kunnen we de kleutergroep

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 30-03-2016 Nieuwsbrief: 15 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 13: 29 maart tot 1 april Thema: Hij is het echt! Voor Pasen hoorden we over Petrus, de vriend van Jezus. Hij was erbij toen

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017

Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017 Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017 Agenda 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari studiedag kinderen vrij!! 1 maart luizen controle 2 maart papier container staat bij school 13 maart start

Nadere informatie

Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9. In en om school

Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9. In en om school Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9 In en om school Op woensdag 30 mei zijn er wederom stakingen gepland in het basisonderwijs en wel in de provincie Overijssel. Veel scholen zullen dus gesloten

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Agenda Februari Vr 23 Ma 26 Ma 5 Wo 14 Vr 16 Di 20 Do 22 Do 29 Vr 30 Di 3 Wo 4 Start voorjaarsvakantie Gr. 1-4 12.00u. Gr. 5-8 15.30u. Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Maart Eerste schooldag

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

In en om school. Juf Henriette is deze week nog afwezig op advies van de chirurg. Meester Jelle werkt in groep 7/8.

In en om school. Juf Henriette is deze week nog afwezig op advies van de chirurg. Meester Jelle werkt in groep 7/8. Datum:19 maart 2018 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 9 In en om school Ik kijk naar de bergen, want vandaar verwacht ik hulp. Te hulp komt mij de Heer, die hemel en aarde gemaakt heeft. De Heer voorkomt dat je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden.

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Datum:25 juni 2018 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 9 Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Geef ons de kracht,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Deze week horen we de verhalen uit de bijbel, waar God bij het volk van Israël is, ook als het lijkt dat het volk niet verder kan, door de Rode Zee.

Deze week horen we de verhalen uit de bijbel, waar God bij het volk van Israël is, ook als het lijkt dat het volk niet verder kan, door de Rode Zee. Datum:26 september 2016 Nieuwsbrief: 3 Jaargang: 8 In en om school God is bij je, Heb je wel eens gevoeld dat God bij je was? Want God is altijd bij je. Niet dat je Hem naast je zult zien staan, of achter

Nadere informatie

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben.

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben. Datum: 30-11-2015 Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 7 In en om school Afgelopen week is mij gevraagd om de ziektewaarneming van de directeur uit Den Ham te doen. De directeur van Cbs. De Smithoek is tot de kerstvakantie

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9. Thema: Ik weet wie je bent. Thema: Pak mijn hand

Kind op maandag. Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9. Thema: Ik weet wie je bent. Thema: Pak mijn hand Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9 In en om school Vorige week hebben we elkaar op maandagmorgen de hand geschud en elkaar een gelukkig en gezond 2018 gewenst. We maken er weer een mooi jaar

Nadere informatie

Tijdelijke uitbreiding formatie. Project: Muziek

Tijdelijke uitbreiding formatie. Project: Muziek Schooljaar 2016-2017 2016 Nummer: 12 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Tijdelijke uitbreiding Project muziek TSO Beste ouders/verzorgers, Tijdelijke uitbreiding formatie

Nadere informatie

In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe!

In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe! Datum:31 oktober 2016 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 8 In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe! Ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Zondag 17 juni: Vaderdag - Vrijdag 22 juni: Sportochtend van half 9 tot 12 uur - Dinsdag 20 juli: continurooster Jarigen deze week: - 16 juni: Delyla Ruiter uit groep 4-18 juni: Aleyna

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag

In en om school. Kind op maandag Datum: 25-01-2016 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 7. In en om school Deze week werkt juf Irma de volgende momenten in Vriezenveen: Maandagmorgen tot 13.00 uur Dinsdagmiddag vanaf 13.00 uur Donderdagmorgen tot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 8 april nummer 29 Agenda 12 april natuurlijk schoon dag! (groep 5 en 6 doet mee) 18 april bevrijdingsloop 19 april Continurooster tot 14.00 uur:

Nadere informatie

Thuis is meer dan een huis!

Thuis is meer dan een huis! Thuisboekje Kerk- School- Gezin Themaweek 19-25 januari 2015 Thuis is meer dan een huis! Beste ouders/ verzorgers, In de week van 19-25 januari is er op alle christelijke scholen in Putten aandacht voor

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Datum: 11 december 2015 Jaargang: 24 Nummer: 16

Datum: 11 december 2015 Jaargang: 24 Nummer: 16 St. Henri cusschool RKBS " St. Henri cus" Jhr. de Jongestraat 26 7891 KNKl azi enaveen Tel. : 0591-312366 Groei pl aats voor mensen Datum: 11 december 2015 Jaargang: 24 Nummer: 16 Nieuwe kleutergroep Vanaf

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Kalender. Nr januari 2019

Kalender. Nr januari 2019 Nr. 10 30 januari 2019 Kalender Woensdag 6 februari 9.00-11.30 uur: open ochtend voor nieuwe ouders Zondag 10 februari 10.00 uur: School-kerk-gezinsdienst in de Ichthuskerk, Tromplaan 8 Dinsdagmiddag 12

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Jaargang november 2017 nr.10

Jaargang november 2017 nr.10 De verhalen in de komende periode gaan over de zonen van Jakob. Jozef is een meesterdromer, maar wordt door zijn broers in een put gegooid en als slaaf verkocht naar Egypte. Daar wordt hij onderkoning

Nadere informatie

Juf Herma werd vrijdagmiddag ziek, daarom is juf Antonien gebleven op haar vrije middag om groep 5 les te kunnen geven. Hartelijk dank juf Antonien.

Juf Herma werd vrijdagmiddag ziek, daarom is juf Antonien gebleven op haar vrije middag om groep 5 les te kunnen geven. Hartelijk dank juf Antonien. Datum: 08-02-2016 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 7 In en om school De groep 1/2 werkt over ziek zijn. Dat werd ook hier op school echt in de praktijk gebracht. De afgelopen periode waren er veel kinderen ziek.

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl.

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl. December 2015 Eind. Er komt bijna een eind aan het jaar 2015. We kijken uit naar kerst. Dat we weer mogen gedenken dat de Heere Jezus voor ons naar de aarde is gekomen om onze Redder te zijn! Dat blijft

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Lied voor de veertigdagentijd en Pasen 2019 Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

nieuwsbrief t Toetertje

nieuwsbrief t Toetertje Groep 5 & 6 nieuwsbrief 19 e jaargang, nr. 27 23-03-2012 t Toetertje OBS De Schoener Werkstukken en spreekbeurten De werkstukken en samenvattingen zijn ingeleverd. Deze week krijgen de leerlingen de werkstukken

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier.

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier. Nieuwsbrief 13 25 maart 2019 In en om de school Groep 6 en 7 hebben pas een hele leuke workshop in de klas gehad, de Grote Radioshow. Voor deze Radioshow maakte Britt Maris het gedicht dat hieronder staat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

Exodus God zal er zijn

Exodus God zal er zijn Exodus 3-4 - God zal er zijn Gezinsdienst Liturgie Welkom Voorzang Maak een vrolijk geluid voor de Heer (Elly en Rikkert) Opw voor Kids 18 (Ben je groot of ben je klein) Gez 132 (Dank U voor deze nieuwe

Nadere informatie

Exodus 3-4 God zal er zijn

Exodus 3-4 God zal er zijn Exodus 3-4 God zal er zijn Gezinsdienst Liturgie Welkom Voorzang Maak een vrolijk geluid voor de Heer (Elly en Rikkert) Opw voor Kids 18 (Ben je groot of ben je klein) Gez 132 (Dank U voor deze nieuwe

Nadere informatie

Agenda februari: Agenda begin maart:

Agenda februari: Agenda begin maart: Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-3441 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda februari: 1 Oefenen schoolschaken 3 en 6 leerlingen lesvrij 7 Inschrijven gesprekken 10 Oefenen schoolschaken

Nadere informatie

Vrijdag 11 maart 2016

Vrijdag 11 maart 2016 Vrijdag 11 maart 2016 Want deze mijn zoon was dood, en is weder levend geworden; en hij was verloren, en is gevonden! Lukas 15 : 24a In de week van Biddag hebben we met groep 7 stil gestaan bij het thema:

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 mei 2019 Za 11/5 Ma 13/5 Di 14/5 Woe 15/5 Do 16/5 Vrij 17/5 Oud Papier

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2017

Nieuwsbrief Februari 2017 Beste ouders, De eerste maand van 2017 ligt al bijna weer achter ons en klinkt het nieuwe jaar ons al vertrouwd in de oren. We zijn deze periode druk bezig met het afnemen van de Cito-toetsen en het verwerken

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 13 17-03-2017 Verdrietig nieuws Afgelopen week bereikte ons het verdrietige bericht dat de vader van Guusje en Dirkje, Reinier Dorrepaal, is overleden. In alle klassen

Nadere informatie

23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag

23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag DE BASISKRANT 6 februari 2015 Jaargang 16 Nummer 12 Agenda. 23 t/m 27 feb. Voorjaarsvakantie. 04 maart Opendag Verjaardagen. Binnenkort zijn jarig: Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6a Groep 6b-7 Groep 8 Noa

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig Vrijdag 27 mei 2016, 1 ste jaargang Nummer 35, week 22 Jarige komende week Za 28 mei Noah Gerrits UILEN Agenda 30 mei Schoolfotograaf Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder staat vermeld

Nadere informatie

O n d e r n e m e n d e n c r e a t i e f!

O n d e r n e m e n d e n c r e a t i e f! Jaargang 19 nr. 11 3 februari 2017 Agenda 6 februari Schoonmaakavond 6 februari MR vergadering 7 februari Groep 1-2 naar Cultuurbedrijf Noordoostpolder 8-9-10 februari Meester Assie afwezig 10 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! De geschiedenis van Hagar en Ismaël laat ons zien dat God dwars door alle omstandigheden van het leven heen de God is Die hoort! Dit blijkt uit het feit

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 16 06-05-2014 In dit nummer: Nog een kwart.. Maandopening Personele

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie