In en om school. Kind op maandag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In en om school. Kind op maandag"

Transcriptie

1 Datum: Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 7. In en om school Deze week werkt juf Irma de volgende momenten in Vriezenveen: Maandagmorgen tot uur Dinsdagmiddag vanaf uur Donderdagmorgen tot uur en na uur. Kind op maandag Week 4: januari Thema: Koninklijk Vanaf deze week lezen we verhalen over koning Salomo. Hij neemt geen wraak op zijn broer Adonia, maar vergeeft hem. Dat is pas echt koninklijk! Week 5: 1 6 februari Thema: Weet ik veel? Salomo mag aan God vragen wat hij maar wil. Hij kiest niet voor rijkdom, maar voor wijsheid. Dat hij inderdaad een wijze koning is, blijkt als er twee vrouwen bij hem komen die ruzie maken om een kind. Koning Salomo heeft een slim plan om te ontdekken wie de moeder van het kind is. Lied van de week: Onderbouw: Koningskind Bovenbouw: Opwekking 715: Wat hou ik van Uw huis. Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen: 26 januari: Frederieke Pot (groep 1) 27 januari: Sjoerd Lamberts (groep 2) 29 januari: Marley Kelder (groep 1) 1 februari: Laurens Lemans (groep 2) 1 februari: Patrick Lin (groep 7) 2 februari: Mart Ekkel (groep 3) 7 februari: Maartje Abbink (groep 6) Lied van de week: Onderbouw: Iedereen is anders Bovenbouw: Opwekking 194: U maakt ons een We wensen jullie een fijne dag!

2 Welkom op school! Een speciaal welkom aan: Frederieke Pot en Marley Kelder! Zij zijn bijna 4 jaar en mogen dan alle dagen naar de basisschool. We wensen jullie veel plezier bij ons op school! Zending Stichting Sadiki is een Christelijke organisatie die zich inzet om een kansrijke toekomst voor kwetsbare kinderen en gezinnen in Kenia te bevorderen. Door middel van verschillende projecten willen wij verandering en vooral verbetering brengen in het leven van de deze kinderen en gezinnen in Kenia. Stichting Sadiki ziet hulpverlening als onlosmakelijk onderdeel van de verspreiding van het evangelie. De afgelopen weken hebben we het bedrag van 18,50 Dit brengt het totaal op 220,86 gespaard voor Stichting Sadiki. We sparen alleen volgende week nog voor dit spaardoel. Op 8 februari zal er een nieuw spaardoel zijn. Informatie volgt zo spoedig mogelijk.

3 Schoolfruit Op woensdag, donderdag en vrijdag zijn onze fruitdagen. U hoeft op deze dagen geen fruit mee te geven. Via de nieuwsbrief of per mail krijgt u informatie over het fruit wat de komende week wordt uitgedeeld. Mocht uw kind dit fruit echt niet lusten, dan kunt u er voor kiezen om zelf fruit mee te geven, wat uw kind wel lust. (of een boterham). Deze dagen mogen er geen koekjes worden gegeten in de klas. Er zijn vragen over de maandag en dinsdag. Deze dagen mag u als ouders beslissen of u fruit of een (gezond) koekje mee geeft. Deze week krijgen de kinderen: Woensdag: meloen Donderdag: kiwi Vrijdag: appel Regel van de week In de periode tot de voorjaarsvakantie werken we in alle groepen volgens de volgende thema s. - Omgaan met ruzie - Een keuze maken. De schoolregels die hierbij extra aandacht krijgen zijn: - Raak elkaar niet aan als een ander dat niet wil - Stop is stop, hou op! De stop, loop, praat methode is een specifieke regel om het pesten tegen te gaan. Themaweek en scholendienst In de week van 8 februari houden we onze themaweek over het thema 'Kleuren'. Aan de hand van verschillende kleuren worden Bijbelverhalen verteld. Ook zullen we veel met de kinderen zingen en knutselen over dit thema. We sluiten de themaweek af met een scholendienst in de Grote Kerk. Deze wordt gehouden op zondag 14 februari om 9.30 uur. Ds. Prins zal voorgaan in deze dienst. De kinderen die een taak hebben (bijvoorbeeld iets voorlezen of helpen met collecteren) mogen voorin zitten bij de leerkrachten. Als uw kind ergens mee mag helpen, hoort u dat van de leerkracht. De andere kinderen mogen bij hun ouders zitten. Allemaal van harte welkom! Hoofdluis Afgelopen week was er een hercontrole in de groepen 3 en 4/5. Bij deze controle werd geen hoofdluis meer geconstateerd. Slechts enkele neten verder van de hoofdhuid, wat wijst op dode neten. Kammen om deze kwijt te raken blijft hierin de enige remedie. Mocht u in de tussentijd hoofdluis constateren, schroom dan niet en meld het bij school. Dit voorkomt een uitbraak! De volgende reguliere controle zal na de voorjaarsvakantie zijn. Omdat de kinderen maandags vrij zijn, zal deze controle op dinsdag plaatsvinden. Tienminutenavond of huisbezoek Volgende week krijgen alle kinderen weer een uitnodiging voor de 10 minutenavond of een aankondiging van een huisbezoek. De komende periode hebben de leerkrachten met alle ouders een gesprek. Dit gesprek kan zijn op de 10 minutenavond op 16 februari of het huisbezoek. Hieronder staat nog ter herinnering hoe de verdeling is: - De ouders van groep 1 krijgen allemaal een uitnodiging voor de 10 minutenavond - De ouders van leerlingen uit groep 2 krijgen allemaal een huisbezoek de komende periode.

4 - De ouders van kinderen uit groep 3 krijgen allemaal een huisbezoek de komende periode - De ouders van kinderen uit groep 4 7 krijgen of een huisbezoek of een uitnodiging voor de 10 minutenavond. - De ouders van kinderen uit groep 8 krijgen allemaal een huisbezoek met als onderwerp schooladvies. Juffen/meesters dag Afgelopen schooljaar hebben we als team de jaarkalender met elkaar ingedeeld. Wij waren destijds van mening dat een juffen/ meester dag in februari best handig zou kunnen zijn. (bijvoorbeeld in combinatie met de themaweek). Nu het moment dichterbij komt, merken we dat dit helemaal niet handig is, o.a. omdat we beperkt zijn met buitenmogelijkheden, thema van de scholendienst, andere activiteiten zoals cultuur in groep 1/2 op die dag. Dit heeft ons doen besluiten om de juffen/ meestersdag te verplaatsen naar 5 juli Dat is toevallig ook de verjaardag van meester Jaap! Wilt u dit aanpassen op uw schoolkalender? Excuses voor het ongemak! Maar. Nou houden we nog iets leuks in het vooruitzicht! Uitnodiging 4/5 mei comité Elk jaar is er een groep 8 in Vriezenveen aan de beurt om te helpen bij de Dodenherdenking op 4 mei. Deze groep mag dan de bloemen leggen en deze groep mag er vervolgens ook voor zorgen dat het monument netjes en schoon gehouden wordt. U raadt het al, dit jaar is onze groep aan de beurt! Zoals u waarschijnlijk wel weet is het monument van Vriezenveen een paar jaar geleden gestolen, daarom is er opdracht gegeven aan beeldhouwer Jan-Carel Koster uit Voorthuizen om een nieuw herdenkingsmonument te maken voor Vriezenveen. Het 4 mei comité en de gemeente Twenterand gaan op 28 januari bij de kunstenaar op bezoek en zij hebben ons gevraagd om mee te gaan. We mogen daar dan het monument alvast bekijken, krijgen een rondleiding en de gelegenheid om vragen te stellen. Verder zal onze groep ook worden uitgenodigd bij de officiële onthulling van het monument in april. Een mooie ervaring natuurlijk en om dit bezoek in het teken van herdenken een extra dimensie te geven hebben we in overleg met het 4 mei comité besloten om op de terugweg langs het Airborne museum in Oosterbeek te gaan. We gaan daar het project "Koffers vol verhalen" doen waarbij de leerlingen op zoek gaan naar verhalen van ooggetuigen van de Slag om Arnhem. Het bezoek wordt afgesloten met een bezoek aan de Airborne Experience (zie We vertrekken donderdag 28 januari om 8.45 bij school en hopen 's middags rond 15.30/ terug te zijn. Voor lunchpakketten wordt gezorgd, de kinderen hoeven alleen maar een tussendoortje voor 's morgens mee te nemen (iets te eten en te drinken wat normaal gesproken voor de pauze meegenomen wordt). We hopen op een gezellige en leerzame dag! Website Kijkt u ook op onze website? We proberen de informatie ook via de website zo recent mogelijk te houden. Culturele activiteiten 2 en 9 februari hebben de kinderen uit groep 1/2 een activiteit dans op school, in het speellokaal. Dit gaat over zintuigen.

5 Overblijf op school Het contactnummer voor de overblijf is: van Renate Hoff of van Evelien Bos. U kunt hier ook mededelingen doorgeven over het wel of niet aanwezig zijn van uw kind (eren) bij de overblijf op school. Ook op vrijdag is er de mogelijkheid tot overblijven (voor de groepen 5 8). Kleuternieuws Deze week beginnen we met het nieuwe thema ziek zijn! Stagiaire Eline heeft dit thema voorbereid en zal de hele week zelfstandig lesgeven. De kinderen mogen een knuffel meenemen die in de schoenendoos past.we hebben inmiddels al dozen genoeg, bedankt voor het sparen. De letter die centraal staat is: Z de kinderen mogen weer spullen meenemen voor de lettermuur. Marley Kelder en Fredrieke Pot komen deze weken kijken/wennen bij ons in de klas, veel plezier bij ons op school. Op dinsdag 2 februari is er een dansproject voor de kleuters in het speellokaal. We hebben nog niet veel meisjeskleding, vooral iets groter maat (122/128) hebt u nog broeken e.d. wat niet meer past, mogen wij dit dan gebruiken? Leerlingen vertellen.. Op vrijdag (om de week) krijgen de leerlingen gymles van meester Mathijs. Hij is onze vakleerkracht bewegingsonderwijs. Hieronder staat een kort verslagje van de kinderen. Lars J, Jonathan, Gijs, Joris, Gesy, Tim, Patrick, Daan en Lars R Je moest er sterk en lenig voor zijn, de kunstjes waren leuk maar ook moeilijk. Op het laatste waren er kunstjes wat je met het hele team moest doen. Je moest ook goed kunnen balanceren op de grond en in de touwen. Lieke, Lissa, Meike, Dennis, Quint, Nadine, Joël, Joey en Douwe We hadden een bank en twee pionnen, en twee tikkers. De pion zit ongeveer een meter van de bank af. De tikkers moesten om de pion heen en de lopers er tussendoor. En we hadden ook drie pionnetjes als er iemand getikt was moest er een pion om, er waren drie pionnen. De tikkers moesten om de beurt rennen, je moest op het goede moment wisselen, ook was er een hoepel daar in was je vrij. Het was een leuk spel want je moet goed kunnen inschatten wanneer je gaat zitten. Eline,Maartje,Maniek,Rozelien,Noortje,Marit,Danique,Tessa Wij vonden bowlen heel leuk want dan mocht je zelf weten hoe de blokjes stonden en hoe hoog ze stonden. En als je de blokjes op elkaar zet en dan tegen aan gooit dan vallen ze meteen om. Agenda 26 januari MR vergadering 29 januari/ 1 en 2 Scholenbezoek door de Smithoek bij ons op school. februari 1 februari Briefjes 10 minutenavond/ huisbezoek mee 5 februari Rapport mee (groep 3 8) 8 februari Nieuwe Rehobode 8 12 februari Themaweek scholendienst 9 februari Meesters- en juffendag

6 10 februari Oud papier 14 februari Scholendienst 16 februari 10 minutenavond 29 februari 4 Voorjaarsvakantie maart 7 maart Studiedag team. Kinderen zijn nog een extra dag vrij! 9 maart Oud papier 9 maart Biddag

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben.

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben. Datum: 30-11-2015 Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 7 In en om school Afgelopen week is mij gevraagd om de ziektewaarneming van de directeur uit Den Ham te doen. De directeur van Cbs. De Smithoek is tot de kerstvakantie

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen Datum: 16 november Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 7 In en om school Als school zijn we ook geraakt door de gebeurtenissen in Parijs. De beelden en nieuwsberichten die tot ons komen, raken ons in ons mens zijn.

Nadere informatie

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel Datum:5 maart 2018 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 9 In en om school Job Sportel heeft op zaterdag 17 februari meegedaan aan het NK onder de 12 jaar (zwemmen). Hij heeft een persoonlijk record gezwommen op de

Nadere informatie

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag Datum:23 januari 2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 8 In en om school Deze periode staat in het teken van de Cito toetsen. Deze toetsen worden in groep 2 8 afgenomen. Ook krijgt groep 8 de adviezen deze periode

Nadere informatie

In en om school. Datum: 14-12-2015 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 7

In en om school. Datum: 14-12-2015 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 7 Datum: 14-12-2015 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 7 In en om school Kerstmis is méér Kerstmis is meer dan een boom vol met ballen, liedjes en slingers en sfeer overal. Kerstmis is het verhaal van een kindje,

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal!

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal! Datum: 14-03-2016 Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 7 In en om school Niet alleen het weer laat ons zien dat het steeds meer lente gaat worden, ook in onze school ziet het er gezellig en vrolijk uit. We komen

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 11-04-2016 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 15: 11 april 16 april Thema: Bij jou thuis Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Bethlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder

Nadere informatie

Juf Herma werd vrijdagmiddag ziek, daarom is juf Antonien gebleven op haar vrije middag om groep 5 les te kunnen geven. Hartelijk dank juf Antonien.

Juf Herma werd vrijdagmiddag ziek, daarom is juf Antonien gebleven op haar vrije middag om groep 5 les te kunnen geven. Hartelijk dank juf Antonien. Datum: 08-02-2016 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 7 In en om school De groep 1/2 werkt over ziek zijn. Dat werd ook hier op school echt in de praktijk gebracht. De afgelopen periode waren er veel kinderen ziek.

Nadere informatie

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen Datum: 9 februari 2015 Nieuwsbrief 12 Jaargang: 6 REHOBODE In en om school Juf Herma is nog steeds ziek. Zij heeft de ziekte van Ménière. De vervanging wordt gedaan door juf Sandra. Per dag en per week

Nadere informatie

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden.

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Datum:25 juni 2018 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 9 Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Geef ons de kracht,

Nadere informatie

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth.

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth. Datum:11 juni 2018 Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 9 In en om school Afgelopen vrijdag heeft u per mail een brief namens het bestuur gekregen over de nieuwe privacywetgeving AVG. Vandaag krijgt uw kind een brief

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9. Thema: Het groeit zomaar. Thema: Mag dat wel?

Kind op maandag. Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9. Thema: Het groeit zomaar. Thema: Mag dat wel? Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9 In en om school De afgelopen weken zijn er telkens kinderen geveld door de griep. In alle klassen waren op bepaalde momenten wel meerdere kinderen ziek.

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth Datum:9 januari 2017 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 8 In en om school God van alle mensen en alle landen. Toen u met ons begon zei u niet: jij hoort er wel bij en jij niet! U maakte ons en zette ons op onze

Nadere informatie

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden.

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden. Datum:12 december Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 8 In en om school Deze periode zijn we vooral stil. Stil van de lichtjes om ons heen Stil luisteren we naar de verhalen uit de Bijbel die een geboorte aankondigen.

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag Datum:20 juni 2016 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 7 Kind op maandag Week 25:20 juni 24 juni Thema: Zie je wel? Jona wordt nog een keer geroepen door God, nu gaat hij wel naar Nineve. De stad komt tot inkeer

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 In en om school We hebben thuis een baby tje, met kleine roze handjes. En als hij lacht, dan kijk ik in een mondje zonder tandjes. Wat raar denk ik dan

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 30-03-2016 Nieuwsbrief: 15 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 13: 29 maart tot 1 april Thema: Hij is het echt! Voor Pasen hoorden we over Petrus, de vriend van Jezus. Hij was erbij toen

Nadere informatie

Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9. In en om school

Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9. In en om school Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9 In en om school Op woensdag 30 mei zijn er wederom stakingen gepland in het basisonderwijs en wel in de provincie Overijssel. Veel scholen zullen dus gesloten

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9. Thema: Ik weet wie je bent. Thema: Pak mijn hand

Kind op maandag. Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9. Thema: Ik weet wie je bent. Thema: Pak mijn hand Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9 In en om school Vorige week hebben we elkaar op maandagmorgen de hand geschud en elkaar een gelukkig en gezond 2018 gewenst. We maken er weer een mooi jaar

Nadere informatie

De God van de vrede, geeft jou Zijn zegen op alle wegen die je zult gaan.

De God van de vrede, geeft jou Zijn zegen op alle wegen die je zult gaan. Datum:9 juli 2018 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 9 De God van de vrede, geeft jou Zijn zegen op alle wegen die je zult gaan. Wanneer het meevalt of soms ook tegen bij zon en bij regen, zal Hij naast je staan.

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt Nieuwsbrief nr. 11 22 januari 2016 Agenda Maandag 25 januari 19.30 uur MR-vergadering Woensdag 27 januari Start Nationale Voorleesdagen Donderdag 28 januari Gedichtenwedstrijd groep 5/6 ZINiNtheater Maandag

Nadere informatie

In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek.

In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek. Datum:13 maart Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 8 In en om school Onvergelijkbaar In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek.

Nadere informatie

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017 Datum:6 juni Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 8 In en om school Net voor het Hemelvaart weekend werd de score van de cito toets bekend. We zijn trots op groep 8. Ze hebben door hun Cito toets laten zien, dat

Nadere informatie

In en om school. Juf Henriette is deze week nog afwezig op advies van de chirurg. Meester Jelle werkt in groep 7/8.

In en om school. Juf Henriette is deze week nog afwezig op advies van de chirurg. Meester Jelle werkt in groep 7/8. Datum:19 maart 2018 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 9 In en om school Ik kijk naar de bergen, want vandaar verwacht ik hulp. Te hulp komt mij de Heer, die hemel en aarde gemaakt heeft. De Heer voorkomt dat je

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8

In en om school. Kind op maandag. Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8 Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8 In en om school Vorige week hoorden we het blijde nieuws van de geboorte van Boaz Benjamin Schutmaat. Ook vanaf deze plek wensen we de ouders heel veel

Nadere informatie

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 In en om school Op donderdag 13 juli is juf Herma afwezig. Haar zoon en schoondochter trouwen deze dag en we wensen het bruidspaar en de familie heel veel

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag

We wensen jullie een fijne dag!!! Kind op maandag Datum:6 juni 2016 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 7 Kind op maandag Week 23: 6 10 juni 2016 Thema: Alles loopt anders Haman bedenkt een eerbetoon voor een belangrijke man. Hij denkt dat het om hemzelf gaat,

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké

Vrijdagsbrief.  25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Vrijdagsbrief 1330 www.clarafabriciusschool.nl 25 november 2016 30 november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Schoolfruit Volgende week De kinderen krijgen drie keer per week, op woensdag,

Nadere informatie

In en om school. Je kunt het verschil maken..

In en om school. Je kunt het verschil maken.. Datum:28 mei 2018 Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 9 In en om school Je kunt het verschil maken.. Durf je erop te vertrouwen dat jij het verschil kunt maken? Gods antwoord is: Doe het gewoon en zie dan wat er

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 10 februari 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Studiemiddag 17 februari Wellicht hebt u het al genoteerd in uw agenda

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum: 29-06-2015 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 6

Kind op maandag. Datum: 29-06-2015 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 6 Kind op maandag Datum: 29-06-2015 Nieuwsbrief: 21 Jaargang: 6 Week 27: 29 juni 3 juli Thema: Wat dan wel? Elisa en de andere profeten zijn aan het eten, maar het smaakt bitter. Een handvol meel maakt een

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9.

Wegwijzertje. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9 Geachte ouders, Wegwijzertje De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. Het was goed elkaar

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9

Kind op maandag. Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9 Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9 In en om school De afgelopen weken hebben er 2 kinderen uit groep 5/6 in het ziekenhuis gelegen i.v.m. een blindedarm operatie. Dani Niks en Jana Sportel

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016

Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016 Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8 In en om school Vandaag starten er twee stagiaires bij ons op school. Anqelique Nijkamp zal op maandag en dinsdag in groep ½ aanwezig zijn. Angelique Baas

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe!

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe! Datum:10 april Nieuwsbrief: 15 Jaargang: 8 In en om school Als mensen zeggen dat iemand de koning te rijk is, gaat het niet altijd over geld. Vaak zeggen mensen dat als iemand ergens blij of gelukkig mee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 en 2

Informatieboekje groep 1 en 2 Informatieboekje groep 1 en 2 CBS Goudenstein Vredeplein 1 4175 HA Haaften 0418-591661 Informatieboekje voor groep 1 en 2 Welkom op CBS Goudenstein! Fijn dat u gekozen hebt voor onze school. U hebt gekozen

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:12 februari 2018 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 9

Kind op maandag. Datum:12 februari 2018 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 9 Datum:12 februari 2018 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 9 In en om school Vanaf vandaag start de groep 2/3. Zij zitten op maandag en dinsdag bij elkaar in het lokaal van groep 3. Op deze manier kunnen we de kleutergroep

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska OBS De Vuurvlinder 2018-2019 week 36 September 2019 In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska Algemeen: Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019.

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie

In en om school Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht.

In en om school Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. Datum:18 december 2017 Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 9 In en om school Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. De herders zitten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief Een nieuw schooljaar Lief en leed Even voorstellen Welkom Schooltijden Startfeest Luizencontrole Op rolletjes Zending Gymdagen Eten op school Vakanties

Nadere informatie

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2 De Zonnewijzer Groepen 1 en 2 Werkdagen en lestijden Met deze powerpoint willen wij u informeren over de gang van zaken in onze kleutergroepen 1 en 2. Heeft u nog vragen of tips na het lezen van deze powerpoint,

Nadere informatie

We wensen de familie Dekker veel sterkte bij het overlijden van hun (schoon) vader en opa van Thomas en Niels.

We wensen de familie Dekker veel sterkte bij het overlijden van hun (schoon) vader en opa van Thomas en Niels. Datum:12 september 2016 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 8 In en om school Wees bij ons God, Wees bij ons met uw Geest. Dat uw liefde en uw trouw voelbaar, merkbaar om ons heen zijn. In de handen van die ander.

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Schooljaar 2016/2017 Schooltijden Onze schooltijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur. Woensdag van 8:30 uur tot 12:30

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 mei 2019 Za 11/5 Ma 13/5 Di 14/5 Woe 15/5 Do 16/5 Vrij 17/5 Oud Papier

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter Thema Winter Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 5, januari 2015 instroomgroep en groep 1/2 Januari 2015 Nieuwe leerlingen: In de instroomgroep is Zuzanna Kok gestart en in

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

In de zomervakantie is overleden de opa van Arwen Nijland uit groep 4. We wensen de familie Nijland heel veel sterkte toe bij dit verlies!

In de zomervakantie is overleden de opa van Arwen Nijland uit groep 4. We wensen de familie Nijland heel veel sterkte toe bij dit verlies! In en om school Het nieuwe schooljaar ligt weer voor ons. Een jaar waarvan we nog niet weten hoe het zal verlopen. Een jaar dat weer bol zal staan van samenwerken. Samenwerken tussen collega s, leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Ziekmelding melden voor 8.15 uur : absenties@guidodebres.

Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Ziekmelding melden voor 8.15 uur : absenties@guidodebres. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Ziekmelding melden voor 8.15 uur : absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 10 Baarn, 15 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

31 maart 2017

31 maart 2017 1347 www.clarafabriciusschool.nl 31 maart 2017 5 april Oudergesprekken groep 1 t/m 7 6 april Verkeersexamen groep 7 Oudergesprekken Aanstaande woensdag 5 april en maandag 10 april zijn de oudergesprekken

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

23 maart 2018

23 maart 2018 1388 www.clarafabriciusschool.nl 23 maart 2018 26 maart Laatste les schooltennis op de tennisbaan van TVHA 28 maart De grote rekendag 29 maart Paasviering / Podiumochtend groep 6 30 maart Goede vrijdag

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN LEERLINGEN IN GROEP 3 T/M 8 Schooljaar 2019-2020 Samenwijs Willibrordus Opvang & Onderwijs Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013 504 6165 www.stichtingsamenwijs.nl

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Nieuwe prentenboeken bij de bibliotheek Wie wil ons helpen? Letterfeest i Gezond Wennen

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

nieuwsbrief Oud papier (herhaling)

nieuwsbrief Oud papier (herhaling) Inhoud Oud papier Schoonmaakmiddag Juf Andrea ziek Even voorstellen Open dag Fruitdagen Schooltijden Visite Rapporten Volgende nieuwsbrief Agenda nieuwsbrief Oud papier (herhaling) De datum voor het ophalen

Nadere informatie

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7.

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7. Nieuwsbrief 36 6 10 juni Beste ouders, Het eerste schoolreisje zit er al weer op. Groep 1 en 2 hebben zich opperbest vermaakt bij de Flierefluiter. Zo zelfs dat veel kinderen op de terugweg in slaap vielen!

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie