Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter"

Transcriptie

1 Thema Winter Basisschool De Bron Spiesheem NJ Veenendaal Nieuwsbrief 5, januari 2015 instroomgroep en groep 1/2 Januari 2015 Nieuwe leerlingen: In de instroomgroep is Zuzanna Kok gestart en in groep 1/2 is Thessa van der Steen begonnen. Heel erg welkom bij ons op school! In dit nummer: School-kerkdienst 1 Leg je hand maar in de hand van Jezus Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep 1/2. Met elkaar zorgen we voor onze kleuters! Gelukkig hoeven we dat niet alleen te doen. Met de kinderen hebben we erover gepraat. Wat er dit jaar ook allemaal gebeurt, als we samen met Jezus gaan, dan is het goed! Leg je hand maar in de hand van Jezus! Weet je dat Hij heel veel van je houdt? Ook voor jou wil Hij met liefde zorgen, als je helemaal op Hem vertrouwt, helemaal op Hem vertrouwt! Vreedzame school 2 Schoolfruit 2 Onderbouwd 3 Fred van de rekenflat 4 Thema beroepen 4 Even terugblikken 4 Volgende week zondag (17 januari) mogen de kleuters dit lied in de kerk zingen. De school-kerkdienst wordt gehouden in het Ontmoetingshuis en begint om half 10 (ingang aan de kant van de sporthal). We vinden het heel fijn als alle kinderen (en ouders) komen! Na de dienst is er voor de kinderen limonade en voor de ouders koffie/thee. We rekenen op jullie allemaal. Opa s en oma s zijn natuurlijk ook van harte welkom!

2 Vreedzame school D e instroomgroep gaat in de komende weken ook starten met deze methode. Zij beginnen gewoon bij blok 1: We horen bij elkaar. In deze lessen wordt er gewerkt aan een fijne sfeer in de groep. Er horen leuke spelletjes bij, de leerlingen gaan werken met een opsteker ketting en leren wat stop, hou op! betekent. Op de kletskaart (aan het einde van de nieuwsbrief) staan leuke tips om thuis ook nog eens over het thema door te praten. Aan het einde van deze maand start groep 1/2 met blok 4 van de Vreedzame School. Het thema voor het nieuwe blok is: We hebben hart voor elkaar. In dit nieuwe blok gaat het over gevoelens: ben je blij, verdrietig, bang of misschien boos? En wat doe je dan? Daar gaan we met elkaar over praten. In onze klas staan ook 2 nieuwe draaistoelen: deze hebben we gekregen om te testen. Over 2 weken worden ze op de NOT (onderwijsbeurs) gepresenteerd! Kinderen die ruzie hebben zitten met de rug naar elkaar toe en krijgen even tijd om af te koelen. Als één van de kinderen het graag uit wil praten mag hij/zij zijn stoel een kwartslag draaien. Hopelijk draait het andere kind ook snel bij. Samen moeten ze dan een goede oplossing bedenken en daarna elkaar de hand geven! Vrijdagmiddag kwamen de stoelen binnen: groep 5 heeft ze even voor ons uitgeprobeerd! Schoolfruit W oensdag 5 januari kregen we voor het eerst schoolfruit! Zomaar gratis, lekker en gezond! We begonnen met tomaatjes, donderdag kregen we een lekkere appel en vrijdag allemaal een sappige peer! Mmm... De kleuters reageerden enthousiast en ze hebben er allemaal lekker van gegeten. Er was bij de ouders nog wat onduidelijkheid: moeten de kinderen zelf nog wat meebrengen of niet? De kleuters hoeven de komende weken (tot juni) op woensdag, donderdag en vrijdag alleen drinken mee te brengen! De jufs hangen aan het begin van de week een lijstje op met het fruit (groente) dat de komende week op school wordt uitgedeeld. Als er iets tussen zit wat uw kind echt niet lust, mag uw kind natuurlijk best iets anders meebrengen. Let op: op woensdag en vrijdag blijft het fruitdag (dus geen koekjes meegeven!). Op donderdag laten we dat wel toe, maar... hoe meer kinderen gewoon fruit eten, hoe makkelijker iedereen meedoet en gezond meegeniet! Voor de komende week staat komkommer, sinaasappel en kiwi op het programma!

3 Onderbouwd: thema Winter I n de kerstvakantie leek het er even op dat de winter echt begon. De meeste kinderen hebben met de sneeuw gespeeld. Jammergenoeg was het weer snel voorbij. En ook voor het thema dat aan de beurt is, is het jammer dat het (nog) niet echt winter is. Toch zijn er ook binnen dit thema genoeg mogelijkheden om lekker over te werken. Aan bod komt o.a. winterkleren, seizoenen, sneeuw, de noord- en de zuidpool, pinguins, ijsberen en vogels in de winter. De woorden die bij dit thema horen zijn: sneeuw, sneeuwpop, sneeuwbal, hoed, bezem, wortel, slee, schaatsen, ijs, vuurkorf, vogelhuisje, vetbol, sneeuwklokje, boom. Over deze woorden praten we en we doen er spelletjes mee. Ook bekijken we het woordenschatfilmpje in het nederlands en in het engels. Bij elk thema hoort een thema-woord, daarvan bieden we ook de letters aan. Deze keer is dat s-o-k. Arie de letterkanarie leert ons de letter s en met de hak- en plak apen leren we het woord in stukjes te hakken: s-o-k en ook weer aan elkaar te plakken. Sokken gaan we ook bij het rekenen gebruiken. Samen met tante Truus gaan we de doos met sokken sorteren, daarna gaan we ze met Sjoerd tellen. Deze keer leren we tellen met sprongen van 2 -> 2,4,6,8... En hoe tel je bijvoorbeeld onderstaande kaart? De spellen van de week gaan in deze periode over tegenstellingen, wat hoort bij elkaar (trio) en seizoenspuzzels (groep instroom en groep 1) en over letterkennis, de thermometer en verkort tellen me het spel seriant (groep 2). Zelf sneeuw maken... Samenwerken: oefenen rangtelwoorden. Zelf lezen: Arie en de sok. Chronologie-oefening: 10 plaatjes van de film Arie en de sok op de goede volgorde leggen.

4 Even kennismaken met Fred van de rekenflat O m de Onderbouwd-handpoppen een beetje beter te leren kennen stellen we deze keer graag aan jullie voor: Fred de Bever (uit de rekenflat) Fred woont onderin de flat in de garage met zijn auto. Hij gaat graag een eindje rijden, maar heeft nog wat hulp nodig als het gaat om welke richting. De positie in de ruimte wordt samen met de kinderen geoefend. Eerst de ruimtelijke begrippen als in, op, naast, boven, onder, links, rechts (in de auto, flat, stoel van de kinderen). Later ook als hij met de auto gaat rijden; linksaf, rechtsaf, bochten nemen (m.b.v. richting kaarten). Ook de verandering van het begrip vanuit de positie van jezelf: waar is voor/achter? Als ik nu aan de ander kant ga staan is voor dan nog hetzelfde? I Volgende thema: beroepen! n februari gaan we over het thema beroepen werken. Leuke verkleedkleren, boekjes, speelgoed dat past bij een beroep... het mag allemaal mee naar school als we over dit thema werken! Misschien zijn er ouders met leuke materialen en/of ideeën...alles is welkom! Even terugblikken:

5

6

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer:

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer: De Bron Oktober 2014 Bijna jarig! Jonathan, 15 oktober Sem, 27 oktober Allebei een hele fijne dag! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12 In dit nummer:

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Arie de letterkanarie

Arie de letterkanarie Villa letterpret Arie de letterkanarie Letterkennis 1 en 2 Arie de letterkanarie: letterkennis 1 en 2 Is een grappige kanarie erg eigenwijs maar ook grappig en lief, innemend. Hij treedt vaak op samen

Nadere informatie

Nog 7 weken en dan zit dit schooljaar er weer op! Het is voorbijgevlogen, maar. Thema Dieren en Zomer. Bijna jarig: In dit nummer:

Nog 7 weken en dan zit dit schooljaar er weer op! Het is voorbijgevlogen, maar. Thema Dieren en Zomer. Bijna jarig: In dit nummer: Thema Dieren en Zomer Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 7, instroomgroep en groep 1/2 Mei/Juni 2015 Bijna jarig: Onze eerste jarige is Lucas! Hij is jarig op 28 mei en wordt

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

Juf Ismay heeft een dochter gekregen

Juf Ismay heeft een dochter gekregen t Seintje Basisschool de Hoeksteen Olavstraat 31 4765 CP Zevenbergschen Hoek tel: (0168) 45 26 38 e-mail: info.hoeksteen@dewaarden.nl website:www.denhoeksteen.nl Januari 2019 Jaargang 20 Aflevering 206

Nadere informatie

Thema: Sinterklaas. Nobody is like Jesus. De Bron. Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten.

Thema: Sinterklaas. Nobody is like Jesus. De Bron. Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten. Thema: Sinterklaas De Bron Nieuwsbrief 3, groep 1/2 November 2014 Wist u dat? We Zwarte Piet-les op school krijgen! We oefenen alle houdingen van de Pieten. Nobody is like Jesus Nobody is like Jesus, no!

Nadere informatie

Agenda

Agenda WEEKBRIEF 20 t/m 24 november 2017 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Agenda Maandag 20 november BOKSLESSEN, groep

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Als ik mijn ogen sluit en denk aan Golgotha

Als ik mijn ogen sluit en denk aan Golgotha De Bron Nieuwsbrief 7, groep 1/2 April 2014 Wist u dat Mees al bijna jarig is? Op 18 april wordt hij 5! Als ik mijn ogen sluit en denk aan Golgotha We zijn begonnen met het oefenen van het Paasprogramma!

Nadere informatie

Het thema Sneeuw en ijs in groep 1B

Het thema Sneeuw en ijs in groep 1B Het thema Sneeuw en ijs in groep 1B Groep 1B is druk bezig met het thema Sneeuw en ijs. Wij hopen dan ook dat het héél snel gaat sneeuwen in Dalfsen! In de kring spelen we spelletjes, zingen we liedjes

Nadere informatie

We hebben net een week vakantie gehad. Alle kinderen hebben lekker een. Thema Lente

We hebben net een week vakantie gehad. Alle kinderen hebben lekker een. Thema Lente Thema Lente Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 6, instroomgroep en groep 1/2 Maart 2015 Nieuwe leerlingen: Na de vakantie komen er 3 nieuwe kleuters in de instroomgroep: Lisa

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen Communicatie Dit schooljaar zal er wat veranderen met de verschijningsfrequentie van de nieuwsbrief van De Evenaar. Steeds meer groepsgebonden informatie wordt door de leerkrachten via digiduif aan de

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Welkom op de informatie-avond voor groepen 1-2: -Vierde kleutergroep -Onderbouwd -Enkele praktische zaken

Welkom op de informatie-avond voor groepen 1-2: -Vierde kleutergroep -Onderbouwd -Enkele praktische zaken Welkom op de informatie-avond voor groepen 1-2: -Vierde kleutergroep -Onderbouwd -Enkele praktische zaken Vierde kleutergroep: -Na de herfstvakantie -Combinatie groep 1-2 -Zorgvuldige samenstelling -Leerkracht

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie!

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Van 16 december tot 20 december 2013 Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas:

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Iedereen is anders... De Bron

Iedereen is anders... De Bron De Bron Nieuwsbrief 6, groep 1/2 Februari 2014 Wist u dat Lina al bijna jarig is? Op 21 maart wordt ze 6! Iedereen is anders... Iedereen is anders, niemand is als jij Iedereen is anders, jij bent jou en

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat en de vorming van actieve en

Nadere informatie

De instroomgroep: Wij proberen onze kinderen zo goed mogelijk te laten instromen op de basisschool. Dit door vast te houden aan dagelijkse rituelen.

De instroomgroep: Wij proberen onze kinderen zo goed mogelijk te laten instromen op de basisschool. Dit door vast te houden aan dagelijkse rituelen. De instroomgroep: Wij proberen onze kinderen zo goed mogelijk te laten instromen op de basisschool. Dit door vast te houden aan dagelijkse rituelen. Jas aan de kapstok: Kinderen hangen voor ze binnenkomen

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Opdracht. Doelen waar je aan gaat werken:

Opdracht. Doelen waar je aan gaat werken: Groenten pimpen Opdracht Groenteboer Gert Stoofpeer maakt zich zorgen! Kinderen (vooral kleuters) eten te weinig groenten. Kinderen vinden groenten vaak niet lekker en niet leuk. Gert wil hier iets aan

Nadere informatie

Kerstlunch. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 4 19 december Licht Kerstbrunch Geboren Ouderavond

Kerstlunch. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 4 19 december Licht Kerstbrunch Geboren Ouderavond Jaargang 6 nummer 4 19 december 2018 In dit nummer: Licht Kerstbrunch Ouderavond Personeel Welkom en afscheid School - kerkdienst Ouderwerkgroep Gebedsmoment Wonderlijk gemaakt Beeldknap Agenda Als alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Blok 1 We horen bij elkaar Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2 B

Nieuwsbrief groep 1/2 B Nieuwsbrief groep 1/2 B Beste ouders, Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van groep 1/2 B voor de komende periode. We wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Wendy Spijkerbos, Marlous

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 11 18-11-2016 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen EU-schoolfruit We zijn nu twee weken onderweg met het EU-schoolfruitprogramma. De kinderen kregen deze week weer 3 verschillende

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Op bezoek bij Sinterklaas in het speellokaal

Op bezoek bij Sinterklaas in het speellokaal Op bezoek bij Sinterklaas in het speellokaal De Bron Nieuwsbrief 4, groep 1/2 December 2014 Bijna jarig! 5 januari: Safouan Gisteren was het 5 december! Groot feest op school! Verderop in de kleuternieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 7-1-2016 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

Voor jezelf? Les 1 Welkom!

Voor jezelf? Les 1 Welkom! Voor jezelf? Les 1 Welkom! Welkom! Dit is de cursus Voor jezelf? Wil je voor jezelf beginnen? Droom je ervan een eigen bedrijfje te starten? Zou je dit ook kunnen? In deze cursus ga je dit onderzoeken.

Nadere informatie

Wanneer vertel je het de kinderen? Kies een moment uit waarop je zelf en de kinderen niet gestoord kunnen worden.

Wanneer vertel je het de kinderen? Kies een moment uit waarop je zelf en de kinderen niet gestoord kunnen worden. Hoe vertel je het de kinderen? Op een gegeven moment moet je de kinderen vertellen dat jullie gaan scheiden. Belangrijk is hoe en wat je hen vertelt. Houd rekening daarbij rekening met de leeftijd van

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2 De Zonnewijzer Groepen 1 en 2 Werkdagen en lestijden Met deze powerpoint willen wij u informeren over de gang van zaken in onze kleutergroepen 1 en 2. Heeft u nog vragen of tips na het lezen van deze powerpoint,

Nadere informatie

o.b.s. Het Driespan Puttershoek Nieuwsbrief

o.b.s. Het Driespan Puttershoek Nieuwsbrief o.b.s. Het Driespan Puttershoek Nieuwsbrief November 2015 Sinterklaasje kom maar binnen.. Op zaterdag 14 november komt Sint-Nicolaas om 14.30 uur met zijn Pieten aan in de haven van Puttershoek. Op vrijdag

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 732 8-03-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie. Wij mogen deze keer geen nieuwe leerlingen welkom heten.

Veel leesplezier, De Redactie. Wij mogen deze keer geen nieuwe leerlingen welkom heten. 13 februari 2014, jaargang 22. nr. 10 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en

Nadere informatie

Designopdracht Groenten pimpen

Designopdracht Groenten pimpen Designopdracht Groenten pimpen Opdracht Groenteboer Gert Stoofpeer maakt zich zorgen! Kinderen (vooral kleuters) eten te weinig groenten. Kinderen vinden groenten vaak niet lekker en niet leuk. Gert wil

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 18 december tot vrijdag 22 december 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 05 februari

Nieuwsbrief 05 februari Nieuwsbrief 05 februari Trefwoord In deze nieuwsbrief Week 4 t/m 6 (25 januari t/m 12 februari): Angst en vertrouwen Inhoud: Angst en vertrouwen; angst overwinnen; houvast zoeken en Trefwoord 1 Rectificatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen

Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen Opdracht 1 bij 1.2 * Doe de opdracht met de groep. Uitleg voor de docent: De cursisten lopen door elkaar door het lokaal. Laat de cursisten elkaar in tweetallen begroeten,

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen

Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen Spreekopdrachten thema 1 Voorstellen Opdracht 2 bij 1.2 Vraag en antwoord. Cursist A: lees de vraag hardop. Cursist B: lees het antwoord hardop. Klaar? Dan leest cursist B de vragen. Cursist A Cursist

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 januari Agenda

Nieuwsbrief 12 januari Agenda Nieuwsbrief 12 januari 2018 Agenda 15 januari: Vergadering oudervereniging 16 januari: Cultuurworkshop in de klas voor groepen 4, 4/5 en 5. 18 januari: MR Vergadering 22 januari: Start afname CITO toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 4 november 2016

Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Agenda 09 november 11 november 15 november 15 november 18 november 18 november Start schoolfruit-en groenteprogramma OV/ ouders versiering Sint Studiedag, kinderen vrij OV

Nadere informatie

Kanjertekening van groep 1/2a

Kanjertekening van groep 1/2a Kanjertekening van groep 1/2a Dit schooljaar hebben we elke donderdag les gehad in de kanjertraining. Naast het voorlezen van de kanjerverhalen hebben we ook veel leuke spelletjes gedaan, zodat we goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Donderdag 27 september Agenda: Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 1. Donderdag 27 september Agenda: Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 1 Donderdag 27 september 2018 Agenda: Woensdag 3 oktober- start kinderboekenweek Vrijdag 5 oktober- schrijver in de klas Maandag 8 oktober: Studiedag, alle kinderen vrij. Dinsdag 9 oktober-

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 2 oktober 2009 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Groep Goud Groep Oranje Groep Rood Belangrijke data: Dinsdag 13 oktober Kijkavond van 18.30 uur tot 20.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Ontwikkelingskansen voor ieder kind! Boodschappen. Kansen in kinderen. Boodschappen. voor ouders. Kansen in kinderen

Ontwikkelingskansen voor ieder kind! Boodschappen. Kansen in kinderen. Boodschappen. voor ouders. Kansen in kinderen Ontwikkelingskansen voor ieder kind! voor ouders Voorwoord doen met kinderen in de supermarkt is heel leuk. Je moet alleen geen haast hebben! In het thema staat de supermarkt en alles wat je daar kunt

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Onderbouwd. Opbouw methode (praktijk) Doelgericht werken met ontwikkelingsmateriaal

Onderbouwd. Opbouw methode (praktijk) Doelgericht werken met ontwikkelingsmateriaal Onderbouwd Opbouw methode (praktijk) Doelgericht werken met ontwikkelingsmateriaal Visie Ontwikkeling van kleuters doelgericht stimuleren. - Thematisch leren - Routinematig leren - Doelgericht leren -

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

januari 2013 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof Winterwoorden - BVP 1789 - Hint Music 2013

januari 2013 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof Winterwoorden  - BVP 1789 - Hint Music 2013 januari 2013 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof Winterwoorden - Winterwoorden 1 Als het winter is geworden, zijn de wolken dik en grijs. Al het water is bevroren. Op de sloten ligt

Nadere informatie

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6 1 Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3 Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4 Dagprogramma Pagina 5 Klassenregels Pagina 6 Schooltijden Pagina 6 Met welke mensen krijg je te maken Pagina 6 Gedragsondersteuning

Nadere informatie

Lente. Zomer. Winter. Herfst. Winter

Lente. Zomer. Winter. Herfst. Winter Lente Winter Winter Zomer Herfst Goedemorgen, Beertje, het is tijd om op te staan. Je moet naar school. Maar kijk eerst maar eens naar buiten, want het sneeuwt, zegt Moeder Beer. Beertje springt uit bed

Nadere informatie

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start.

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer uitgerust begonnen, een prima start. Info 6 2016/2017 Datum: 13-01-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Allereerst wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar en een gezond 2017 wensen. Het team en de kinderen zijn weer

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar

U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar (tot januari 2015) eruit zal zien. Per jaar behandelen we 4 thema s van Schatkist.

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Genesis 27:1-17 Genesis 27:18-29 Genesis 27: Genesis 28:10-22 Genesis 29:1-14 Genesis 29: 15-20

TRIANGELKLANKEN. Genesis 27:1-17 Genesis 27:18-29 Genesis 27: Genesis 28:10-22 Genesis 29:1-14 Genesis 29: 15-20 TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 1 Jaargang

Nadere informatie

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016

Wat zou je willen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 Jaargang 5 nummer 3 30 november 2016 In dit nummer: Bidden Kerstbrunch Wonderlijk gemaakt Sinterklaasfeest 100e leerling Afscheid Ingang Mediatie Agenda Contact Wat zou je willen Veel mensen hebben iets

Nadere informatie

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl.

Peuteropvang Schimmelpenninck van der Oye Oosterdorpsstraat 16 3871 AD Hoevelaken Tel. 06-21302629 E-mail: po@svdohoevelaken.nl. December 2015 Eind. Er komt bijna een eind aan het jaar 2015. We kijken uit naar kerst. Dat we weer mogen gedenken dat de Heere Jezus voor ons naar de aarde is gekomen om onze Redder te zijn! Dat blijft

Nadere informatie

Dit is mijn hand en dat m n voet... De Bron. Hoera! Levi 5 jaar! 10 juni In dit nummer:

Dit is mijn hand en dat m n voet... De Bron. Hoera! Levi 5 jaar! 10 juni In dit nummer: De Bron Nieuwsbrief 9, groep 1/2 Juni 2014 Hoera! Levi 5 jaar! 10 juni 2014 In dit nummer: Dit is mijn hand en dat m n voet... Dit is m n hand en dat m n voet k Heb ze allebei nodig Waar moet ik heen als

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo!! Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Voorleesdagen t/m 4 febr.

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Voorleesdagen t/m 4 febr. Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Spreekavond / rapporten Kleding Letterfeest r Gezond eten Voorleesdagen t/m 4 febr. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en

Nadere informatie

Veilig Thuis. Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod

Veilig Thuis. Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod Veilig Thuis Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod Een stukje uitleg Dat je samen met papa/mama, of een andere persoon in dit boekje gaat werken is niet zo maar. Dat komt omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 5 december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 5 december Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 5 december 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Glazen potten! Wennen / starten Letter P Gezond eten TAAL THUIS! Voorlezen Bijlage: boekentip Bijlage: Jarig! Voor alle

Nadere informatie

Muziek Singer Songwriter 1. Workshop Handleiding. Singer Songwriter 1. wat is jouw talent? 1. Singer Songwriter 1

Muziek Singer Songwriter 1. Workshop Handleiding. Singer Songwriter 1. wat is jouw talent?   1. Singer Songwriter 1 Workshop Handleiding wat is jouw talent? 1 Inhoudsopgave Hoe gebruik je deze workshop? Hoe kun je deze workshop inzetten in je klas? Introductie én opzet van de workshop Singer Songwriter Bekijk de introductievideo

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2018

Nieuwsbrief /2018 Nieuwsbrief 1 2017/2018 Beste ouder(s), Na een fijne vakantie zijn we in het nieuwe schooljaar begonnen met het anker START van de nieuwe methode Schatkist die we nu in de klas gebruiken. Deze methode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. In de nieuwsbrief vindt u informatie, tips om thuis te oefenen en de leerdoelen. Handig om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Welkom op de Pionier

Welkom op de Pionier Welkom op de Pionier Wat lees je allemaal in dit boekje? 1. Wat is de Pionier voor een school? 2. Op school zijn verschillende klassen. 3. Zo gaat het op de Pionier. 4. Hoe ziet een schooldag er op onze

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 14 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 14 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Gezond eten! Bijlage: Smoothie (tips) Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 14 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 6 februari 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Kunst Muziek (1) Muziek (2) Excursie Spreekavond / rapporten Kleding Letterherhaling Gezond eten TAAL THUIS opdrachten Speelgoedmiddag!

Nadere informatie

Veilig Thuis. Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod

Veilig Thuis. Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod Veilig Thuis Werkboekje voor kinderen en ouders bij een tijdelijk huisverbod 2 Een stukje uitleg Dat je samen met papa/mama, of een andere persoon in dit boekje gaat werken is niet zo maar. Dat komt omdat

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie