Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18"

Transcriptie

1 Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Al eeuwenlang bidden mensen het Onze Vader. Uw koninkrijk kome bidden ze dan. Maar wat bedoelen ze daar eigenlijk precies mee? Hoe zou dat koninkrijk eruit zien? Hoe ziet de wereld eruit als God onder de mensen woont? Daar laat Jezus iets van zien in de verhalen van deze weken. Hij vertelt hoe het leven kan zijn als mensen geloven in recht en gerechtigheid, als ze liefde hebben voor elkaar en de wereld om hen heen. Als dat gedaan wordt, gebeuren er wonderen. In de verhalen worden zieke mensen beter, wie niet meetelde staat ineens vooraan. Zou het zo gaan in het koninkrijk van God? De Bijbelverhalen vertellen dingen waar je blij van wordt, waar je hoop van krijgt. Maar soms worden er ook lastige vragen gesteld. Kun je je vijanden liefhebben? Maar hoe moet dat dan? En moet je je eigenlijk altijd aan de regels houden, of zijn er soms dingen die belangrijker zijn dan regels en wetten? Daar gaan we met de kinderen over in gesprek. Nadat we met kerst gevierd hebben dat Jezus geboren werd, komen we in deze periode meer te weten over wie Jezus nu precies was. Dat kom je nog het best te weten door te kijken naar wat hij doet. Overal waar hij komt, laat hij een spoor van geluk na. Van gezondheid, liefde en eerlijkheid. Jezus laat het zien is dan ook het thema van deze weken. En het mooie is: Hij is niet de enige die het kan laten zien. Daar kan iedereen aan meedoen! Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Week 04 23/1 27/01 Dat is beter Lucas 4: In de synagoge staat een man die zichzelf niet is. Als hij Jezus ziet, schreeuwt hij het uit. Wat hebben wij met jou te maken? Jezus zorgt ervoor dat het rustig wordt in zijn hoofd. Dat is beter. Ook de schoonmoeder van Petrus, die ziek op bed ligt, wordt door Jezus beter gemaakt. Het is een wonder. Week 05 30/01-03/02 Ongelooflijk waar Lucas 5: 1-11, Als je de hele nacht al gevist hebt maar je hebt niks gevangen, dan lukt het gewoon niet. Dan kan iemand wel zeggen dat je het nog eens moet proberen, maar jij weet wel beter. Hoewel Als jezus het zegt, luistert Simon Petrus toch. Zijn net komt ongelooflijk vol te zitten.

2 Week 06 06/02-10/02 Mag dat wel? Lucas 6: 1-23 Er zijn regels over wat wel mag en wat niet mag. Wat Jezus doet, klopt dat eigenlijk wel met de regels? Jezus vertelt dat goed doen niet hetzelfde is als je houden aan de regels. Zending Elke maandagmorgen mogen de kinderen een bijdrage meenemen voor de zendingsdoelen. De groepen 0, 1 en 2 sparen voor het nieuwe project van Mensenkinderen Geef 5 arme gezinnen in Moldavië een geit en een betere toekomst. Wij helpen dit schooljaar mee om 5 arme gezinnen ieder een geit te geven en daarmee een kans op een betere toekomst. De afgelopen weken is er 18,30 opgehaald. We hebben nu al 2 geiten bij elkaar gespaard! De groepen 3,4 en 5 sparen voor de kinderen Chennbasava, een jongen van 9 jaar en Akshatha, een meisje van 11 jaar uit India. In de afgelopen weken is er 20,45 opgehaald. De groepen 6, 7 en 8 sparen nu voor het project van Edukans Naar school in de sloppenwijk in Ethiopië en hebben in de afgelopen weken 14,65 ingezameld. Wij danken u hartelijk voor deze bijdrage. Ziek Charlotte Dekker uit groep 6 ligt nog steeds in het UMCG in Groningen, in afwachting van een plaats om te revalideren. De kinderen in de groep hebben al enkele keren met Charlotte via Skype contact gehad. Dat contact is voor Charlotte én de kinderen in de groep belangrijk. In gedachten en in gebed zijn we bij Charlotte, haar broertjes, zusje en haar ouders. Personeel Juf Rozenkamp is na haar zwangerschapsverlof weer begonnen in groep 2. BOS herhaalde oproep Voor de BOS op donderdagmiddag zijn we met spoed nog op zoek naar een moeder die ons wil komen helpen met het uitlenen. Wie wil ons helpen? U kunt zich bij juf van der Schee opgeven. Spel van de maand In januari hebben we geen nieuw spel aangeboden. In februari gaan we weer touwtje springen. Heeft u thuis ook nog een springtouw liggen, dan mag uw kind dat gerust meenemen naar school. Met elkaar touwtje springen is heel gezellig!

3 PBS In januari gaan we de volgende gedragsverwachtingen aanbieden: Datum les Waarde Gedragsverwachting Les januari Schoolplein Ik vertel het aan een volwassene als er gepest wordt/iemand pijn gedaan wordt. Ik gebruik materialen waar ze voor bedoeld zijn. Ik loop met de fiets/step/scooter aan de hand over het plein. Ik maak samen met een ander plezier. Ik houd me aan de Les februari Ingangen/uitgangen afgesproken spelregels. Ik ga na de pauze naar binnen als er een juf of meester bij de deur staat. Ik ga voor schooltijd, wanneer de bel gaat, rustig naar binnen. Ik houd de deur open voor degene die achter mij aan komt. Ik groet een ander als de school begint en uit gaat. Schoolmaatschappelijk werk Gonnie Braakman heeft het eerste spreekuur op school gehouden. Er was nog niet veel aanloop, maar dat kan natuurlijk nog veranderen. Heeft u vragen over opvoeding, gedrag van uw kind, persoonlijke vragen etc. dan kunt u bij Gonnie terecht. De data van de spreekuren zijn: Maandag 6 februari Maandag 6 maart Maandag 27 maart Dinsdag 9 mei Dinsdag 6 juni Dinsdag 11 juli Aanmelden nieuwe leerlingen Kinderen die in jaar worden kunnen aangemeld worden. Het is fijn als we weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Voor het inschrijven kunt u een afspraak maken met juf van der Schee.

4 Rapport en 10-minutengesprek Op woensdag 8 februari krijgen de kinderen hun rapport en een brief voor het 10-minutengesprek mee. Wilt u deze brief op donderdag 9 februari weer inleveren op school? Dan maken wij de gespreksplanning in orde. M.i.v. dit schooljaar werken we in de groepen 4 t/m 8 met een nieuwe taalmethode. We zien dat de taalonderdelen die op het rapport genoemd staan, niet goed overeenkomen met de onderdelen uit de nieuwe methode. Dit schooljaar zullen we daar flexibel mee moeten omgaan. De nieuwe rapporten zijn in ontwikkeling, maar zullen pas volgend schooljaar in gebruik genomen worden. Pleinwacht Voor de maandag zijn we nog op zoek naar een ouder die pleinwacht wil lopen van uur. Naast de ouder loopt er ook altijd een leerkracht pleinwacht. U kunt zich bij juf van der Schee aanmelden. Cursus Ouderschap In eerdere Nieuwsdruppels heeft u kunnen lezen over de cursus Ouderschap die in samenwerking met de bibliotheek aangeboden wordt. Van onze school hebben 2 ouders zich aangemeld. Samen met enkele ouders van een andere school zal de cursus 25 januari starten in onze school. Luizenmoeders gezocht Het zou fijn zijn als de luizenmoeders versterking zouden krijgen. Dan is het controleren sneller klaar. Wilt u helpen, dan kunt u zich bij juf van der Schee aanmelden. Hekken Om de veiligheid van alle kinderen te garanderen tijdens het buitenspelen, willen we graag dat de hekken aan de voor- en achterkant van het plein dicht zijn. Wilt u, als u het plein verlaat, zorgen dat het hek dicht gedaan wordt? Adviesgesprekken Vorige week hebben juf van Beesten en juf van der Schee met alle ouders van groep 8 het adviesgesprek Voortgezet Onderwijs gehouden. Damtoernooi Van Bart Ekkel: Woensdag 18 januari was het damtoernooi van Westerhaar. Het was in Damclub Witte van Moort en begon om half drie. We kwamen daar en gaven onze namen door en toen kregen we de teams en moesten even wachten totdat iedereen er was. Toen was iedereen er en kregen we te horen tegen wie ons team moest spelen. Wij waren eerste geworden. We kregen de beker en een medaille en gingen op de foto. Volgende week door naar het toernooi van Twenterand.

5 Derde prijs voor Tim Jansen, Jesse Jasper, Senn v/d Pol en Sjoerd Kassies Eerste prijs voor Bart Ekkel, Maxim Otten, Ricardo Bos en Niek Jansen. Het team van Aaron Koes, Carmen Poelman, Dave Talen en Ionut Sora viel helaas niet in de prijzen.

6 eerst! We schreven het al in een eerdere Nieuwsdruppel: bent u op de hoogte van wat uw kind allemaal ziet/doet op internet, wat er in een groepsapp gezegd wordt? Als school worden we vaak genoeg betrokken bij conflicten tussen kinderen onderling. Vaak komen irritaties en/of conflicten voort uit dingen die na schooltijd gebeuren, en vaak worden deze via de social media uitgespeeld. We vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van zulke zaken, maar het is niet mogelijk om als school deze volledig te voorkomen. Het blijft belangrijk dat ouders elkaar durven aanspreken op het gedrag van hun kinderen. Als school proberen we de volgende uitgangspunten te hanteren: 1. (H)erken pesten. Als school willen we in gesprek gaan met ouders, ouders informeren over voorvallen in de klas. 2. Stel gedragsregels en heldere consequenties op. 3. Bespreek verschillen tussen leerlingen. We praten over de verschillende achtergronden van kinderen en laten de kinderen zelf vertellen wie ze zijn en waar ze vandaan komen. Dit zorgt voor onderling begrip en voorkomt incidenten waarbij bijv. discriminatie een rol spelen. 4. Reageer altijd op ongewenst online gedrag. We maken de kinderen duidelijk dat online ongewenst gedrag niet geaccepteerd wordt. We geven lessen over mediawijsheid. 5. Bespreek actuele gebeurtenissen. Dat kunnen gebeurtenissen zijn die op school, in Westerhaar gebeurd zijn, maar ook zaken die in de rest van de wereld spelen. 6. Geef les in seksuele voorlichting. Agenda Woensdag 25 januari Risk Factory groep uur MR-vergadering uur OR-vergadering uur sportinstuif groep 3 t/m 8 Donderdag 26 januari Studiedag team alle kinderen zijn vrij. Maandag 6 februari uur Schoolmaatschappelijk werk Schoonmaakavond Dinsdag 7 februari Voorleeswedstrijd Twenterand Woensdag 8 februari Groep 4 en 5 schaatsen in Enschede Rapport en brief 10-min.gesprek mee Donderdag 9 februari Brief 10-min.gesprek weer inleveren Vrijdag 10 februari Nieuwsdruppel verschijnt Maandag 13 februari 10-min.gesprekken ( s middags en s avonds) Dinsdag 14 februari 10-min.gesprekken ( s middags) 20 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie Met vriendelijke groet, Team CBS De Fontein-locatie Hoofdweg

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7

Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Datum: 15 januari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 7 Beste ouders/verzorgers, Inmiddels hebben we al weer bijna 2 weken erop zitten in het nieuwe jaar. Een jaar dat we mochten beginnen met het vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari 2017

Nieuwsbrief nr januari 2017 Nieuwsbrief nr. 7 20 januari 2017 Agenda 24 januari - OC-vergadering 26 januari - 9.30 uur afsluiting gedichtenwedstrijd groep 5 en 6 28 januari - gemeentelijke voorleesronde 31 januari - Juf Esther afwezig

Nadere informatie

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds AGENDA nr. 9 Dinsdag 17 januari GMR-vergadering Woensdag 25 januari MR-SR-vergadering Donderdag 26 januari nieuwsbrief 10 Vrijdag 27 januari studiedag: alle leerlingen vrij JARIG Moos Slingerland 15-01

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20

Datum: Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Datum: 19-01- 2018 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, In de verhalen van Kind op Maandag voor deze periode gaat het over verandering. Bij de Jordaan roept Johannes de Doper mensen op

Nadere informatie

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode:

Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Datum: 1-2-2019 Nieuwsbrief: 7 Beste ouders / verzorgers, Graag geef ik u onderstaand gebed mee voor de komende periode: Lieve God Dank u voor het nieuwe jaar. Dank u dat wij weer nieuwe kansen krijgen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum:23-6-2017 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Sommige dingen kun je niet tegenhouden. Dat de zon gaat schijnen bijvoorbeeld, dat de wind gaat waaien, dat de vogels gaan fluiten

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 23-12-2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Vandaag begint de kerstvakantie en mogen de kinderen én leerkrachten gaan genieten van twee weken vakantie. Met Kerst vieren we de

Nadere informatie

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Beste ouders/verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 22-12- 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 6

Datum: Nieuwsbrief: 6 Datum: 11-1-2019 Nieuwsbrief: 6 Beste ouders / verzorgers, Aan het begin van het jaar wensen mensen elkaar het goede toe: dat het maar Weer een mooi jaar mag worden! Het thema van Kind op Maandag is in

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 11-11-2016 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Graag geef ik u een gebed mee uit onze methode Kind op Maandag. Dit gebed sluit aan bij de verhalen uit Samuël waar we over vertellen

Nadere informatie

Maandbrief januari 2017

Maandbrief januari 2017 Maandbrief januari 2017 Agenda januari 9 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - eerste schooldag, start 0 groep 11 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - schoonmaakavond

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum:12-5-2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel

Nadere informatie

Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8

Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8 Datum: 5 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 8 Beste ouders/verzorgers, God is een God van liefde. Heel de Bijbel is daar vol van. Niets liever wil Hij dan dat zijn liefde gestalte krijgt in het

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 10-2-2017 Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Overal in de maatschappij zijn er regels waar we ons aan moeten houden. Ook thuis en op school zijn er regels/gedragsverwachtingen

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 02-12-2016 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Aan het eind van het jaar fiets je veel in het donker. Als je s ochtends naar school gaat, maar ook als je aan het eind van de middag

Nadere informatie

Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10

Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10 Datum: 18 maart 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 10 Beste ouders/verzorgers, Welke gevoelens roept het Paasfeest bij u op? De Heer is waarlijk opgestaan, Halleluja? Met Pasen is het nieuwe leven van en

Nadere informatie

Heer, wilt U zo met ons wezen, als wij op vakantie zullen gaan, en met ons zijn op de wegen, maar gaat U maar vooraan.

Heer, wilt U zo met ons wezen, als wij op vakantie zullen gaan, en met ons zijn op de wegen, maar gaat U maar vooraan. Datum:7-7-2017 Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Dit is dan de laatste Nieuwsdruppel van dit schooljaar. Wat is het schooljaar weer voorbij gevlogen! Nog twee weken te gaan en dan

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Het is bijna Pinksteren. Graag geef ik u onderstaand gedicht mee:

Beste ouders / verzorgers, Het is bijna Pinksteren. Graag geef ik u onderstaand gedicht mee: Datum:2-6-2017 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, Het is bijna Pinksteren. Graag geef ik u onderstaand gedicht mee: Schud ons wakker God, Dat we ons openstellen, dat we stil worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Datum: 02-09-2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Beste ouders/verzorgers, Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen die je eerder nog niet zag, je leert andere mensen kennen en vroeg of laat

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1

Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Datum: 21 augustus 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 1 Beste ouders/verzorgers, Weer vroeg opstaan en naar school gaan, dat is in het begin vaak weer even wennen, zowel voor de kinderen, de ouders als

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 27-01-2017 Agenda 23-01 t/m 10-02- 2017 Afnames Cito lovs

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Ik mag een zaaier zijn

Ik mag een zaaier zijn Datum: 3 juni 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 13 Beste ouders/verzorgers, Ik mag een zaaier zijn Jaren ben ik aan het zaaien, Ik weet niet wat mijn Dan ben ik verwonderd, Dit doe ik voor mijn Heer, Opbrengst

Nadere informatie

Schooljaar januari Nummer: 10. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar januari Nummer: 10.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 20 januari 2017 Nummer: 10 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Communicatie school en ouders Veiligheid voor de kinderen Toetsen, rapporten en gesprekken

Nadere informatie

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen.

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen. Datum: 22-12-2016 Nieuwsbrief: Nummer 6 Schooljaar: 2016-2017 Gewoon bijzonder, bijzonder gewoon Gelijkheid en gerechtigheid De Fontein wil elke gewoon bijzonder en bijzonder gewone leerling de kans geven

Nadere informatie

Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12

Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12 Datum: 13 mei 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 12 Beste ouders/verzorgers, Er valt veel te zien in de weken van Pasen naar Pinksteren. Om ons heen zien we de wereld tot bloei komen. En in de Bijbelverhalen

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 24-5-2019 Nieuwsbrief: 11 Beste ouders / verzorgers, In de week voor Pinksteren horen de kinderen hoe de leerlingen van Jezus verder konden na zijn hemelvaart. Ze wisten niet goed wat ze nog van

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar!

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar! Over De Veenbrug Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014 Deze eerste Over De Veenbrug van 2014 willen we natuurlijk niet beginnen zonder u en jullie allemaal eerst: alle goeds en gezondheid en natuurlijk

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03) Nr. 10 schooljaar 2018-2019 Opbrengst Jantje Beton 2018 Verslag koffieochtend Verslag ouderavond inspectie en personele wisselingen Kunst op 5 Opbrengst zendingsgeld Te vroeg of te laat? Schoolkerkdienst

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Wij binnen dat wij dankbaar en vol vertrouwen kunnen zeggen: het wordt avond en morgen, een nieuwe dag.

Wij binnen dat wij dankbaar en vol vertrouwen kunnen zeggen: het wordt avond en morgen, een nieuwe dag. Datum:31-3-2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 18 Beste ouders / verzorgers, In onze voorbereiding op het Paasfeest geef ik u graag onderstaand gedicht van Ben Sleumer mee. Ik wens u alvast hele fijne Paasdagen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee:

Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee: Datum: 16-11-2018 Nieuwsbrief: 4 Beste ouders / verzorgers, Onderstaand gedicht geef ik u en jullie graag mee: Wij zingen en danken Wij zingen en danken voor deze nieuwe morgen, voor deze nieuwe dag; de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Belangrijke data tot en met half maart 2017 Datum NIEUWSBRIEF Schooljaar 2016/2017, nummer 11, 9 februari 2017 Activiteit 14 februari 2 e binnenles schooltuinen groep 6P Loes Mantel Week van 13 Rapporten

Nadere informatie

Inleiding. jaargang 23 - nr. 5 januari 2019

Inleiding. jaargang 23 - nr. 5 januari 2019 jaargang 23 - nr. 5 januari 2019 Bezoekadres : Ikeloane 10 9281 RB Corr. adres : Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon : 0512 361711 E-mail adres : wynroas@noventa.nl Website : wynroas.noventa.nl In deze

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 9 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Start typecursus op 7 maart Peuterspeelzaal op school Warm aankleden in de wintermaanden Peuterochtend 18 januari Kind op maandag In deze periode (15-01-2018

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 14-10-2016 Nieuwsbrief: 3 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, In deze herfstweken lezen we met de kinderen de verhalen over koning Saul en David. De koning heeft last van buien waarin hij zichzelf

Nadere informatie

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag Datum:23 januari 2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 8 In en om school Deze periode staat in het teken van de Cito toetsen. Deze toetsen worden in groep 2 8 afgenomen. Ook krijgt groep 8 de adviezen deze periode

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

We wensen iedereen een hoopvol, gezond en leergierig 2018 toe!

We wensen iedereen een hoopvol, gezond en leergierig 2018 toe! Hoop voor 2018 Laten we hopen op een mooi jaar, met tolerantie,.., begrip voor elkaar. Een kind wat beschermd wordt, waar het ook leeft. Dat is wat de wereld nodig heeft. Maakt niet uit van wat voor geloof

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Jaargang januari 2017 nr.20

Jaargang januari 2017 nr.20 In januari en februari lezen we verhalen uit het evangelie van Lucas. Jezus laat zien wat het betekent dat God naar mensen omziet. Zieke mensen worden beter, dingen gaan anders dan je verwacht had. Zo

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Hierbij willen we alvast alle jarigen in de maand februari van harte feliciteren en wensen hen een hele gezellige dag toe!!!

Hierbij willen we alvast alle jarigen in de maand februari van harte feliciteren en wensen hen een hele gezellige dag toe!!! Samenwijzer, 29 e jaargang, nummer 10, 23 januari 2019 Verjaardagen in februari Hierbij willen we alvast alle jarigen in de maand februari van harte feliciteren en wensen hen een hele gezellige dag toe!!!

Nadere informatie

Samen zijn we SBO Horizon. Hoe we omgaan met elkaar op school

Samen zijn we SBO Horizon. Hoe we omgaan met elkaar op school Samen zijn we SBO Horizon Hoe we omgaan met elkaar op school 2 3 Fijn dat u dit leest. In dit boekje vertellen we hoe we met elkaar omgaan op SBO Horizon. Samen zijn we SBO Horizon Bij ons op school hebben

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Datum: 22-06-2018 Nieuwsbrief: 11 Beste ouders / verzorgers, In de komende weken praten we met de kinderen o.a. over Psalm 23. Graag geven we u onderstaande bewerking van deze Psalm mee: Was ik een schaap

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Graag geven we u in deze 40-dagentijd een openingsgebed mee:

Beste ouders/verzorgers, Graag geven we u in deze 40-dagentijd een openingsgebed mee: Datum: 26 februari 2016 Nummer: 17e jaargang, nummer 9 Beste ouders/verzorgers, Graag geven we u in deze 40-dagentijd een openingsgebed mee: IN DE OCHTEND Een nieuwe dag ligt er voor mij, Heer. Zegen deze

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 21-6-2019 Nieuwsbrief: 12 Beste ouders / verzorgers, De Bijbel vertelt over verschillende koningen die Israël bestuurd hebben. Na de dood van de grote koning Salomo kwamen er verschillende koningen

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief februari 2016 Bijlage: protocol sociale media en internetgebruik Nieuwsbrief februari Website: Zoals u misschien al heeft gezien zijn er technische problemen met onze website. Wij waren al bezig met het laten ontwerpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 1-3-2019 Nieuwsbrief: 8 Beste ouders / verzorgers, De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgens is Pak mijn hand. Het zijn woorden die Jezus

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

8 nov In dit bulletin:

8 nov In dit bulletin: 8 nov. 2017 Voor de kalender: 3, 8 en 10 nov. Groepen 1/2 Excursie Kriebelbeestjessafari 10 nov. Nationaal Schoolontbijt 24 nov. 1 e Rapport mee (graag de rapportmap mee naar school!) 27 nov. t/m 1 dec.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

26 januari 2017 jaargang 3-11

26 januari 2017 jaargang 3-11 26 januari 2017 jaargang 3-11 Lied van de week Groep Lied 1 De Here zegent jou 2A Liedjes kerk-schooldienst 2B Welkom kindje 3 en 4 Voor uw liefde Heer Jezus 5 t/m 7 Weer of geen weer 8 10.000 reasons

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar

Nieuwsbrief 7 Schooljaar Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2016-2017 23 December 2016 Belangrijke data: 26 December t/m 6 Januari Kerstvakantie 9 januari 2017 1 e Schooldag van het jaar 2017 12 januari Hoofdluis controle 10 januari 2 e

Nadere informatie

9 feb Rapporten mee 25 jan Jill (12) 12 feb Studiedag team, lln vrij! 30 jan Bernd (7) 13 feb Voorstelling Jinky s MikMak

9 feb Rapporten mee 25 jan Jill (12) 12 feb Studiedag team, lln vrij! 30 jan Bernd (7) 13 feb Voorstelling Jinky s MikMak Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 31 e jaargang nr.13 donderdag 25 januari 2018, week 4 Algemene informatie Agenda Verjaardagen 9 feb Rapporten mee 25 jan Jill (12) 12 feb Studiedag team,

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

ROFFELTJE. Dat is mijn maat

ROFFELTJE. Dat is mijn maat ROFFELTJE > Dat is mijn maat Wat is de maat, waarmee de liefde wordt gemeten? Wie kent een toets, waarmee vertrouwen wordt geteld? Wie kent een schaal, waarop je vriendschap af kunt zetten? Wie kent een

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick.

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. 07 januari 2016 jaargang 2-10 2016 Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. Zegen van St. Patrick De Heer zij voor je om je de juiste weg te wijzen. De Heer zij achter je om je in

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018

Nieuwe leerlingen. Even voorstellen. PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 PCBS Julianaschool 31 oktober 2018 Nieuwe leerlingen Na de herfstvakantie is Luca van der Zande gestart op de Julianaschool. Wij wensen hem heel veel plezier op onze school! Even voorstellen Hallo allemaal,

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Nummer 8 16 februari 2018 Belangrijke data. Samen leren om te groeien-samen op reis worden we wereldwijs

Nummer 8 16 februari 2018 Belangrijke data. Samen leren om te groeien-samen op reis worden we wereldwijs Nummer 8 16 februari 2018 Belangrijke data 20 februari: techniekmiddag 21 februari: studiemiddag (woensdagmiddag) 22 februari: studiemiddag (geen school) 26 februari t/m 2 maart: voorjaarsvakantie 5 maart:

Nadere informatie

Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019)

Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019) Datum: 22-3-2019 Nieuwsbrief: 9 Beste ouders / verzorgers, Pak mijn hand (lied voor de veertigdagen tijd & Pasen 2019) Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie