Fitness bewegingen opnieuw uitgevonden en slim gecombineerd voor een sneller en efficiënt resultaat.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fitness bewegingen opnieuw uitgevonden en slim gecombineerd voor een sneller en efficiënt resultaat."

Transcriptie

1

2 Biedt voor elk wat wils. Jong en oud, sporter en niet-sporter kunnen ongestoord individueel gezond bewegen of trainen in een aangename sfeer op revolutionaire apparatuur, op eigen tempo in een tailor-made programma. Fitness bewegingen opnieuw uitgevonden en slim gecombineerd voor een sneller en efficiënt resultaat. Met de figuurcoaching technieken reduceer je moeiteloos een allround training van twee uur tot dertig minuten en dit zonder dat de belasting op gewrichten van rug en benen toeneemt.

3 Lichttunnel design box Gun uzelf de luxe om doelgericht en verantwoord te trainen in een privé omgeving. Bij ons zult u ervaren dat gezond bewegen en ontspannen in één sfeer van luxe en comfort samenvallen. Onze vakbekwame persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat u kunt bewegen en kunt ontspannen op een manier die bij u past. Individueel, recreatief, resultaatgericht of als revalidatie: alles is mogelijk. Uw personal coach bekijkt samen met u de mogelijkheden om uw doel te bereiken.

4 De figuurcoaching technieken zijn slimme combinaties van lichaamsbeweging via speciaal ontworpen fitness apparatuur die enerzijds geplaatst wordt in een innovatieve infrarood- en lichttunnel en anderzijds wordt gecombineerd met vibratietraining in een vacuümtunnel en elektrostimulatie met infrarood. Deze vorm van lichaamsbeweging is een stuk effectiever dan gewoon fitnessen omdat de inspanning niet zwaar aanvoelt, er geen extra belasting is op rug en gewrichten terwijl het energieverbruik een pak hoger ligt en de spierkracht en Het spiervermogen efficiënt worden beïnvloedt en dit door de combinaties van de diverse therapieën.

5 Jong en oud, sportief of recreant, voor iedereen is er een aangepast programma dat op een heel eenvoudige wijze, snel resultaat biedt. Heeft u weinig tijd of géén zin in sport of groepslessen een workout van 30 minuten volstaat op regelmatige basis voor een verbluffend resultaat. Revalidatie en ziektebeelden: Figuurcoaching kan succesvol ingezet worden bij sportrevalidatieprogramma s om het herstelvermogen te boosten. Als uw probleem gebied bij de wervelkolom of bij de gewrichten van heup, knie of enkels ligt, of als u te kampen heeft met spierzwakte (cvs, fybromyalgie,..) zijn er via figuurcoaching zeker voldoende mogelijkheden. De resultaten zowel op spierversteviging, lenigheid, verbetering doorbloeding als op vetverbranding.

6 1) Afname in het totale vetgehalte van het lichaam door de activering van het enzym HSL (Hormone sensitive Lipase) dat zorgt voor een gerichte vetverbranding, 2) Afname in het cholesterol- en triglyceriden gehalte van het bloed, 3) Afname in bloeddruk in rust en tijdens belasting, 4) Toename in acclimatisatie aan warmte, 5) Toename in breek/trekvastheid van botweefsel, ligamenten en pezen. 6) Een krachtig wapen tegen winterdepressie, slaap/waak stoornissen en andere ontregelingen van het biologisch ritme. 7) Versnelt het herstel van spierletsels en andere blessures door de invloed op diverse bio-energetische processen in de mitochondriën van het celmembraan. 8) Activeert de zuurstoftoevoer naar de hersenen en verzacht de pijn in de hals en over de rug van boven tot onder.

7 Prestatie en sportvoeding. 1) Uitgebreid gamma aan eiwitrijke shakes, repen en voedingssupplementen. 2) Sportspecifieke diëten voor iedere sporter, ongeacht leeftijd of prestatieniveau. Gewichtsbeheersing: onze filosfie De klemtoon ligt op vetverbranding zonder jo-jo effect door het bepalen van een juiste balans tussen genieten en gezondheid. Dieet komt van het Griekse woord diaita dat levenskunst betekent, een kunst die volgens de Griekse filosoof Epicurus voortkwam uit de voortdurende speurtocht naar een evenwicht waarin genoegen en gezondheid maximaal zijn. Om deze reden werken we niet met restrictiediëten want de mens is de enige diersoort die het nuttigen van voedsel niet alleen beschouwt als een voorwaarde om te overleven, maar ook als een belangrijke bijdrage aan welzijn en een aangenaam leven. We leren je om een evenwichtige keuze te maken zonder schuldgevoel tussen feel-good voeding die hoort bij tafelen, degusteren en genieten en voeding waarbij de klemtoon ligt op bouwstenen, vitaminen, gezondheid, variatie en nieuwe eetgewoonten. Ieder mens is uniek en krijgt bij ons een op de persoon afgestemde begeleiding die het ritme tussen honger en verzadiging herstelt.

8 Heeft u steeds minder tijd voor sport, houdt u niet van groepslessen of wenst u ook regelmatig te bewegen als het buiten te slecht weer is dan kan u efficiënt trainen in één van onze lichtboxen voorzien van ultramoderne apparatuur en dit zonder belasting van de rug en gewrichten. Resultaat in het kwadraat door efficiënte combinaties Totale body workout in een licht- en infraroodtunnel + Vibratietraining in een vacuümtunnel + Elektrostimulatie met infrarood + Persoonlijke coaching.

9 START-TO-MOVE MEER CONDITIE Doelgerichte training via de maximale hartslag methode Start-to-move is gericht op het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Het ademhalingsstelsel zorgt voor een verbetering van de gaswisseling. Het hart- en vaatstelsel voor een verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. In de spieren neemt de capaciteit om energie op te slaan en te gebruiken toe. Dit alles heeft tot gevolg dat het lichaam efficiënter wordt en dat de maximale zuurstofopname (VO2max) toeneemt, waardoor we meer energie kunnen vrijmaken. Hierdoor ontstaat er minder snel last van vermoeidheid en/of lichamelijke klachten. Optimale kuur: Het duurt gemiddeld minimaal 6 weken om veranderingen in je conditie en fitheid waar te nemen.

10 ENERGIE EN LENIGHEID MEER SOUPLESSE preventie van rug- en andere klachten ontwikkelen van meer spiermassa Lichamelijke fitheid betekent meer dan alleen een goede uithouding, snelheid of krachtige spieren. Fysieke fitheid is multidimensioneel en omvat zowel lenigheid, flexibiliteit, als cardiovasculaire gezondheid, kracht en uithouding. De lenigheidstraining wordt steeds gecombineerd met een warming-up en een cooling down programma. De gewrichtsbeweeglijkheid neemt toe bij een hogere temperatuur, waardoor de rekbaarheid van pezen, ligamenten, en ander bindweefsel ook verbetert. Een specifieke cooling down zorgt voor minder kans op stijfheid en afvoer van afvalstoffen. Optimale kuur: 5% gewichtsverlies In een periode van 4 tot 6 weken.

11 AFSLANKEN MET GEWICHTSVERLIES Optimalisatie metabolisme - Verminderen van het onderhuids Vetweefsel - Verstevigen van de spieren. Het belangrijkste om je te realiseren is dat het lichaam gehoorzaamt aan de wetten van de thermodynamica. Het creëert, noch vernietigt energie. Vet is een energievoorraad. Daarom stapelt het vet zich op als er meer voedselenergie binnenkomt dan dat er lichamelijke en spierenergie wordt verbruikt. Als er echter meer lichamelijke energie en spierenergie wordt verbruikt, dan er binnenkomt aan voedselenergie, vermindert de hoeveelheid vet. Daarom moet men om vet te verliezen ofwel minder eten terwijl men dezelfde energieverbruik aanhoudt, ofwel meer bewegen terwijl men dezelfde energieopname aanhoudt. In de praktijk is het het beste om van allebei een beetje te doen. Optimale kuur: 5% gewichtsverlies In een periode van 4 tot 6 weken in combinatie met een dieet.

12 VERSTEVIGEN BORSTEN BUIK BILLEN - BENEN BBBB is een figuurcorrigerend en spierverstevigend programma voor het gehele lichaam. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale oefeningen die zorgen voor een Totale body work out. Daarnaast wordt de training aangevuld met sessies Met vibratietraining in de vacuümtunnel en elektrostimulatie met infrarood. Op deze wijze worden de contractiele elementen van de spieren in de specifieke probleemzone s optimaal benut. De totale body work out verhoogt het energieverbruik en stimuleert de afbraak van vet op buik en billen. Tegelijkertijd wordt de huidvernieuwing en huidversteviging gestimuleerd. Doelstelling: 1) versteviging van de benen en billen, 2) Vermindering van het lichaamsvetpercentage, 3) Versteviging van de buikspieren zonder belasting van de rug, 4) Versteviging van de buste. Optimale kuur: Doelgericht: 2x per week Onderhoud: 1 x per week

13 SPORTSPECIFIEKE TRAININGEN voorbereidingsperiode - wedstrijdperiode overgangsperiode Steeds in combinatie met vibratietraining in een vacuümtunnel omwille van - De activatie van de bloedcirculatie - Het groter zuurstofaanbod in de spieren - de verbetering van de geleidingssnelheid van de zenuwprocessen. Hierdoor kunnen meer spiervezels worden geactiveerd zodat de contractiekracht van de spier toeneemt. Dit heeft niet alleen een positief effect op de kracht, maar ook de snelheid en het uithoudingsvermogen nemen toe. Optimale kuur: 7 à 8 weken 3x per week. Een verlenging van tot 12 à 13 weken doet het prestatievermogen toenemen d.m.v. progressieve opbouw.

14 Uithoudingsvermogen Spierkracht - Lenigheid. Waarom is het aan te raden om pre-ski trainingen te doen? 1) De meeste mensen zijn niet gewend ineens de hele dag aan sport te doen, hetgeen bij wintersport meestal gebeurt. 2) De sport gebeurt in de koude en op grote hoogte zodat het lichaam meer wordt belast. 3) De sport die wordt gedaan is er een met 'n bepaald risico: de voet zit vast, drukke pistes, variabele sneeuwkwaliteit, enz. Een goede fysieke conditie is noodzakelijk voor een goede coördinatie en letselpreventie. 4) Geniet optimaal. Enerzijds door de vakantie zonder spierpijn door te brengen. Anderzijds kun je meer genieten doordat de technieken beter uitgevoerd door een betere spierconditie. Optimale kuur: 7 à 8 weken 3x per week.

15 Kuren op de ligfiets en/of elliptische crosstrainer in de innovatieve infrarood- en lichttunnel. Eén oefenbeurt kost 15 euro inclusief begeleiding en drankje. Beurtenkaarten 10 beurten + 1 gratis voor 150 of 13,6 per beurt geldig gedurende 1 jaar. 18 beurten + 1 gratis voor 250 of 13,2 per beurt geldig gedurende 1 jaar. 26 beurten + 1 gratis voor 350 of 13 per beurt geldig gedurende 1 jaar. Periode abonnementen Halfjaarabonnement = 54 beurten voor 650 of 12 per beurt geldig gedurende 6 maanden. Jaarabonnement = tot maximaal 3 x per week voor 999 of 7,4 per beurt* oftewel 2,7 per dag. (*) : prijsberekening op 45 weken rekening houdend met feest- en vakantiedagen.

16 Kuren op de ligfiets en/of elliptische crosstrainer in de innovatieve infrarood- en lichttunnel gecombineerd met specifieke behandelingen zoals vibratietraining in een vacuümtunnel, elektrostimulatie met infrarood of lymfedrainage. Beurtenkaarten behandelingen voor 500 of 20,8 per behandeling geldig gedurende 1 jaar behandelingen voor 1000 of 16,7 per behandeling geldig gedurende 1 jaar behandelingen voor 1250 of 12,5 per behandeling geldig gedurende 1 jaar. Periode abonnementen Jaarabonnement = behandelingen voor 1500 of 7,2 per behandeling oftewel 4,1 per dag geldig gedurende 1 jaar. (rekening houdend met feest- en vakantiedagen).

Opdracht: hardlopen en ouder worden

Opdracht: hardlopen en ouder worden Trainen met Masters Datum: 11 november 2017 Opdracht: hardlopen en ouder worden Welke fysieke aspecten gaan achteruit bij het ouder worden? Wat kun je hier tegen doen? 1 Opdracht: denk hierbij aan: 1.

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt 1 DIËTEN IS TRAINEN Hongersnood! OM DIK TE WORDEN Als je gaat diëten denkt je lichaam dat het zich moet beschermen tegen een hongersnood. Je lichaam

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

Laurens Lindeman Personal Training

Laurens Lindeman Personal Training Laurens Lindeman Personal Training HIIT Hoge intensiteit interval training of sprint interval training is een training strategie oftewel methodiek die bedoeld is om prestaties te verbeteren, met relatief

Nadere informatie

Blessurepreventie. Secundaire preventie heeft betrekking op het tijdig herkennen en behandelen van klachten of banale letsels om erger te voorkomen

Blessurepreventie. Secundaire preventie heeft betrekking op het tijdig herkennen en behandelen van klachten of banale letsels om erger te voorkomen Blessurepreventie Blessurepreventie bestaat uit drie luiken: Primaire preventie is gericht op het voorkomen van nieuwe letsels. Secundaire preventie heeft betrekking op het tijdig herkennen en behandelen

Nadere informatie

Bewegen... gewoon doen!

Bewegen... gewoon doen! Openingstijden Prijslijst 2019/2020 Maandag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Dinsdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Woensdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Donderdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Vrijdag 8.00-12.00

Nadere informatie

VERANDERINGEN? Hart en bloedvaten. In de zwangerschap wordt er meer bloed aangemaakt en moet het hart harder rond pompen. Dit op zich heeft weinig

VERANDERINGEN? Hart en bloedvaten. In de zwangerschap wordt er meer bloed aangemaakt en moet het hart harder rond pompen. Dit op zich heeft weinig SUCCES VAN EEN LES: Veilig en effectief trainen onder begeleiding Samen trainen, wat motiverend werkt Een goede, positieve en enthousiaste coach Gevarieerde en gepaste muziek die zorgt voor motivatie en

Nadere informatie

NA JE TRAINING. Met deze 6-daagse challenge haal je alles uit je training!

NA JE TRAINING. Met deze 6-daagse challenge haal je alles uit je training! Optimaal herstellen NA JE TRAINING Met deze -daagse challenge haal je alles uit je training! Je bent net klaar met sporten en je voelt je geweldig! Niet vergeten: het geheim van een goede workout zit hem

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Vetverbranding en afvallen wat is de beste training, Tabata, kracht of cardiotraining? Wat is de beste en snelste manier om af te vallen? Is dat door kracht of door cardiotraining of een combinatie van

Nadere informatie

Waarom BodySculptor?

Waarom BodySculptor? INFORMATIE BROCHURE Waarom BodySculptor? AFSLANKEN HUIDTHERAPIE MEDISCHE BEHANDELING (op voorschrift lager tarief) Lypolyse (vetverbranding 21000 kcal/12 beurten) Verhogen van BMR (basis energieverbruik)=

Nadere informatie

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde.

Door Jesse van der Velde. www.jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde (Online Personal Trainer) www.jessevandervelde. Door Jesse van der Velde www.jessevandervelde.com Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer u een fysieke beperking,

Nadere informatie

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt

SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN. eenvoudig snel efficiënt SLANK WORDEN SLANK BLIJVEN eenvoudig snel efficiënt DIËTEN IS TRAINEN OM DIK TE WORDEN 1Als een beer in een winterslaap is en dus niets meer eet gedurende een lange tijd, doet de natuur iets slims. Het

Nadere informatie

Een intensieve extensieve interval

Een intensieve extensieve interval Een intensieve extensieve interval Interval trainingen: Wat is het doel, hoe werkt het? Hoe pas je ze in je trainingsprogramma? 2 Wat gaan we doen? Energiesystemen: Welke kennen we? Wanneer gebruiken we

Nadere informatie

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes

http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Door Jesse van der Velde http://www.dieetwijzer.com/gezondegewoontes Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer

Nadere informatie

JAARPLANNING TRAININGEN Wedstrijd en Masterszwemmen

JAARPLANNING TRAININGEN Wedstrijd en Masterszwemmen DE TRAININGSZONES: (gemaakt nav diverse artikelen op internet en de KNZB trainingszones) Hersteltraining of net na een ziekte/blessure Zwemsnelheid 60% - 65% Ontspannen. Aëroob 0 (actief herstel) Afvoer

Nadere informatie

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal augustus 2018

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal augustus 2018 Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal augustus 2018 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om dit

Nadere informatie

Voorwoord 10. Inleiding 11. 1 Inleiding in de module inspanning 1 5

Voorwoord 10. Inleiding 11. 1 Inleiding in de module inspanning 1 5 Inhoud 5 Inhoud Voorwoord 10 Inleiding 11 module i aanpassen aan inspannen 1 Inleiding in de module inspanning 1 5 2 Energielevering bij inspanning 1 7 2.1 Bewegen kost energie 1 7 2.1.1 Energie, arbeid,

Nadere informatie

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal juli 2018

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal juli 2018 Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal juli 2018 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om dit te bereiken

Nadere informatie

Trainingsschema assistent scheidsrechters amateur voetbal december 2017

Trainingsschema assistent scheidsrechters amateur voetbal december 2017 Trainingsschema assistent scheidsrechters amateur voetbal december 2017 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig.

Nadere informatie

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal oktober 2018

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal oktober 2018 Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal oktober 2018 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om dit te

Nadere informatie

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal april 2017

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal april 2017 Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal april 2017 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om dit te

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach. Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden.

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach. Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. Vet-killer 320 Workout Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Coach Copyright 2010 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de Vet-killer 320 Workout. Deze training,

Nadere informatie

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal mei 2018

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal mei 2018 Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal mei 2018 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om dit te bereiken

Nadere informatie

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal februari 2018

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal februari 2018 Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal februari 2018 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om dit

Nadere informatie

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal februari 2018

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal februari 2018 Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal februari 2018 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig.

Nadere informatie

Medische Trainings Therapie

Medische Trainings Therapie Medische Trainings Therapie Medische Trainings Therapie Medische Trainings Therapie (MTT) is een vorm van training, waarbij u met specifieke oefeningen en/of oefenapparatuur op een verantwoorde wijze werkt

Nadere informatie

Voeding voor, tijdens en na het wielrennen

Voeding voor, tijdens en na het wielrennen Voeding voor, tijdens en na het wielrennen Opzet presentatie: wielrennen energie wat doet voeding gezonde voeding/sportvoeding (sport)voeding voor, tijdens, na vragen Goede voeding zorgt voor Prestatieverbetering

Nadere informatie

TRAININGTIPS. Van onze personal trainer Jill de Vreng

TRAININGTIPS. Van onze personal trainer Jill de Vreng TRAININGTIPS Van onze personal trainer Jill de Vreng Hoeveel trainingen per week? Verschillende spiergroepen Het is belangrijk om minimaal 2 workouts per week in te plannen, zodat je ook echt resultaat

Nadere informatie

Algemeen trainingsschema scheidsrechters

Algemeen trainingsschema scheidsrechters Algemeen trainingsschema scheidsrechters Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, is het belangrijk het spel goed te kunnen volgen. Hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om je hierbij te helpen

Nadere informatie

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal oktober 2017

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal oktober 2017 Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal oktober 2017 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om dit te

Nadere informatie

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal juli 2017

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal juli 2017 Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal juli 2017 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om dit te bereiken

Nadere informatie

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal februari 2017

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal februari 2017 Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal februari 2017 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om dit

Nadere informatie

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal februari 2019

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal februari 2019 Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal februari 2019 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om dit

Nadere informatie

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal mei 2019

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal mei 2019 Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal mei 2019 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om dit te bereiken

Nadere informatie

VACU-STEP Apeldoorn. Algemene voorwaarden en huisregels Vacu-Step Apeldoorn. De vetverbrander voor billen, buik en benen.

VACU-STEP Apeldoorn. Algemene voorwaarden en huisregels Vacu-Step Apeldoorn. De vetverbrander voor billen, buik en benen. Algemene voorwaarden en huisregels Vacu-Step Apeldoorn VACU-STEP Apeldoorn 1 De directie heeft het recht afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren zijn afgezegd volledig in rekening te brengen. 2

Nadere informatie

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal maart 2019

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal maart 2019 Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal maart 2019 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om dit te

Nadere informatie

Denk bijvoorbeeld aan: * spierontwikkeling, *spierversteviging, * aansterken van de spieren, * sport gerichte trainingen, * figuurcorrectie.

Denk bijvoorbeeld aan: * spierontwikkeling, *spierversteviging, * aansterken van de spieren, * sport gerichte trainingen, * figuurcorrectie. Boekverslag door A. 1757 woorden 29 januari 2003 7 333 keer beoordeeld Vak LO Wat is Fitness? Wat ooit eens begon met trainen op bankjes, opdrukken, optrekken, trainen met handgewichtjes, etc., is vandaag

Nadere informatie

Belasting & Belastbaarheid; trainen en blessurepreventie. Rob Eijkelenboom - Sportarts

Belasting & Belastbaarheid; trainen en blessurepreventie. Rob Eijkelenboom - Sportarts Belasting & Belastbaarheid; trainen en blessurepreventie Rob Eijkelenboom - Sportarts Sportarts SMA Vitaal Venlo/Venray SMA Vitaal is TMS-gecertificeerd! Clubarts VVV-Venlo Teamarts Nationale selectie

Nadere informatie

MAKE THE SWITCH. Van suiker- naar vetverbranding

MAKE THE SWITCH. Van suiker- naar vetverbranding MAKE THE SWITCH Van suiker naar vetverbranding Wat is Sportvasten Switch van suiker naar vetverbranding! Een kickstart naar een andere stofwisseling en een nieuwe levensstijl! Hoe is Sportvasten ontstaan

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding HIIT, de nieuwe manier om sneller en efficiënter fit te worden Je hoort voortdurend om je heen dat de gemiddelde mens niet genoeg aan regelmatige lichaamsbeweging doet. En regelmatige beweging zorgt er

Nadere informatie

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal september 2017

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal september 2017 Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal september 2017 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om dit

Nadere informatie

W A T I S S T R E N G T H & C O N D I T I O N I N G?

W A T I S S T R E N G T H & C O N D I T I O N I N G? W A T I S S T R E N G T H & C O N D I T I O N I N G? I N T R O D U C T I E B R I A N G R O L M A N Strength & Conditioning is een verzamelnaam voor olympisch gewichtheffen, krachttraining, kettlebell training,

Nadere informatie

Wij hebben er voor gekozen om oefeningen te gebruiken die we ook tijdens de les uitvoeren. Zo kan je snel aan de slag.

Wij hebben er voor gekozen om oefeningen te gebruiken die we ook tijdens de les uitvoeren. Zo kan je snel aan de slag. 2 Hey! Goed dat je dit ebook hebt gedownload! Je kan zo nog meer resultaat boeken. Wij hebben namelijk drie korte workouts bedacht die je altijd en overal kan uitvoeren. Één workout duurt zo n 30 minuten.

Nadere informatie

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal juli 2017

Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal juli 2017 Trainingsschema scheidsrechters amateur voetbal juli 2017 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om dit te bereiken

Nadere informatie

Chinese Hoofd-Nek-Schouders

Chinese Hoofd-Nek-Schouders Sportmassage Dient om de hele conditie van het lichaam en voornamelijk de spieren te verbeteren. Sporters presteren beter, hebben minder last van blessures en herstellen sneller na de inspanning. Deze

Nadere informatie

Trainingsschema assistent scheidsrechters amateur voetbal september 2017

Trainingsschema assistent scheidsrechters amateur voetbal september 2017 Trainingsschema assistent scheidsrechters amateur voetbal september 2017 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig.

Nadere informatie

Trainingsschema assistent scheidsrechters amateur voetbal oktober 2017

Trainingsschema assistent scheidsrechters amateur voetbal oktober 2017 Trainingsschema assistent scheidsrechters amateur voetbal oktober 2017 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig.

Nadere informatie

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal april 2019

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal april 2019 Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal april 2019 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig.

Nadere informatie

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal december 2018

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal december 2018 Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal december 2018 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig.

Nadere informatie

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal oktober 2018

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal oktober 2018 Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal oktober 2018 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig.

Nadere informatie

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal augustus 2019

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal augustus 2019 Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal augustus 2019 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig.

Nadere informatie

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen

3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen 3 Oefeningen Voor Strakke Benen & Billen Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen.

Nadere informatie

Het is de kracht die spieren ons geven om onze dagelijkse bezigheden te kunnen doen.

Het is de kracht die spieren ons geven om onze dagelijkse bezigheden te kunnen doen. Werk aan je spierkracht Wil je graag je lichaamshouding en fitheid optimaal houden of verbeteren? Wil je je spieren verstevigen? Dan oefen je best ook 2 tot 3 keer per week. Vlaams Instituut Gezond Leven

Nadere informatie

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal juli 2019

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal juli 2019 Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal juli 2019 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig. Om

Nadere informatie

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal augustus 2018

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal augustus 2018 Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal augustus 2018 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig.

Nadere informatie

Pure&Fulvic zuiver en natuurlijk fulvinezuur Health Solution Pure&Fulvic voor Sporters

Pure&Fulvic zuiver en natuurlijk fulvinezuur Health Solution Pure&Fulvic voor Sporters Pure&Fulvic voor Sporters 1 / 5 2 / 5 Dit product voldoet aan de eisen van het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT). Pure&Fulvic wordt ook veel gebruikt door sporters en atleten.

Nadere informatie

De Top 10 Dieet Mythen

De Top 10 Dieet Mythen - 1 - De Top 10 Dieet Mythen Een dieet volhouden is nooit makkelijk, zeker niet met de overvloed aan dieet mythen. Het is het vaak moeilijk een onderscheid te maken tussen effectieve afval technieken/strategieën

Nadere informatie

VOORBEREIDINGSPROGRAMMA TUSSENSEIZOEN (U14-U15-U16-U17)

VOORBEREIDINGSPROGRAMMA TUSSENSEIZOEN (U14-U15-U16-U17) VOORBEREIDINGSPROGRAMMA TUSSENSEIZOEN (U14-U15-U16-U17) Zorg naast voldoende rust, dat je lichaam af en toe een fysieke prikkel krijgt. Buiten het loopschema dat je hieronder kan terugvinden raden we aan

Nadere informatie

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal november 2018

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal november 2018 Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal november 2018 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig.

Nadere informatie

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal maart 2019

Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal maart 2019 Trainingsschema assistent-scheidsrechters amateur voetbal maart 2019 Om voetbalwedstrijden goed te kunnen leiden, dien je het spel goed te kunnen volgen en hiervoor heb je een optimale conditie nodig.

Nadere informatie

Anaëroob a-lactisch Anaëroob lactisch Aërobe systeem

Anaëroob a-lactisch Anaëroob lactisch Aërobe systeem Anaëroob a-lactisch Afbraak ATP (voedsel van de spier) en creatinefosfaat. Waarbij geen zuurstof nodig is. Geen vorming van lactaat/melkzuur Maximale inspanning 20 seconde Ontwikkelen van veel snelheid

Nadere informatie

VERBETER VERZORG HERSTEL

VERBETER VERZORG HERSTEL VERBETER VERZORG HERSTEL Ontwikkeld voor en door sporters, ontstaan vanuit passie voor sport en gedreven door de wens sporters beter te laten presteren. COMFORT ACTIVE CARE VERZORGENDE CRÈME VOORKOMING

Nadere informatie

Aankoopgids. Fitness. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen.

Aankoopgids. Fitness. Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Aankoopgids Fitness Koop slim en laat u informeren door Unigro! Kijk regelmatig onze website voor updates en nieuwe aankoopgidsen. Alles voor een fit en getraind lichaam Iedereen kent wel de verkwikkende

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php

Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php Vet-killer 320 Workout Introductie (eerste deel) Door: Jesse van der Velde http://vetkillerworkout.nl/index2.php Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de

Nadere informatie

Sportief bewegen met reumatoïde artritis. Reumatoïde artritis

Sportief bewegen met reumatoïde artritis. Reumatoïde artritis Sportief bewegen met reumatoïde artritis Reumatoïde artritis Sportief bewegen met reumatoïde artritis...................................... Bewegen: gezond en nog leuk ook! Regelmatig bewegen heeft een

Nadere informatie

TRAININGSSCHEMA VOOR VETVERLIES EN SPIEROPBOUW

TRAININGSSCHEMA VOOR VETVERLIES EN SPIEROPBOUW TRAININGSSCHEMA VOOR VETVERLIES EN SPIEROPBOUW EEN LANGE WEG Ik moet eerlijk bekennen dat het nog best een lange weg was om een trainingsschema te ontwikkelen, waarmee ik zowel vet kon verliezen als spiermassa

Nadere informatie

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE LESROOSTER ELEGANCE Elegance Health Centre Waalwijk Eerste Zeine 120a 5144 AM Waalwijk T. 0416 363 525 F. 0416 363 592 E. info@elegance-health-centre.nl W. www.elegancewaalwijk.nl Elegance Fitness Femme

Nadere informatie

HET FYSIEKE TRAININGSPROGRAMMA HIMALAYA SHAMBALLA EXPEDITIE

HET FYSIEKE TRAININGSPROGRAMMA HIMALAYA SHAMBALLA EXPEDITIE HET FYSIEKE TRAININGSPROGRAMMA HIMALAYA SHAMBALLA EXPEDITIE Het doel van dit programma is om in het komende jaar toe te werken naar de reis die ons te wachten staat in de Himalaya s. Belangrijk daarbij

Nadere informatie

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden.

Vet-killer 320 Workout. Door: Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com. Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. Vet-killer 320 Workout Door: Jesse van der Velde http://jessevandervelde.com Copyright 2011 Jesse van der Velde Alle rechten voorbehouden. 1 Introductie Welkom bij de Vet-Killer 320 Workout. Dit is de

Nadere informatie

Onco-Move. Bewegen tijdens chemotherapie

Onco-Move. Bewegen tijdens chemotherapie Onco-Move Bewegen tijdens chemotherapie Introductie De behandeling van kanker, in het bijzonder de chemotherapie en/of radiotherapie, kan aanleiding zijn tot langdurige vermoeidheid en conditieverlies.

Nadere informatie

3 Super Oefeningen Voor Je Buik

3 Super Oefeningen Voor Je Buik 3 Super Oefeningen Voor Je Buik Vooraf 1. Lees eerst de algemene trainingsinstructies, deze vind je als bijlage bij dit schema. 2. Doe altijd een warming up van 10 minuten voordat je gaat trainen. 3. Sluit

Nadere informatie

ORIËNTATIELOOP: BEWEGEN EN GEZONDHEID

ORIËNTATIELOOP: BEWEGEN EN GEZONDHEID ORIËNTATIELOOP: BEWEGEN EN GEZONDHEID THEMA: DE ORGANEN WATER Ons lichaam bestaat voor gemiddeld 70 procent uit water. Voldoende water drinken is essentieel voor het menselijke lichaam, vooral wanneer

Nadere informatie

BEWEEGBOEKJE OUTDOOR FITNESS SPORTPARK HARTENSTEIN OOSTERBEEK

BEWEEGBOEKJE OUTDOOR FITNESS SPORTPARK HARTENSTEIN OOSTERBEEK BEWEEGBOEKJE OUTDOOR FITNESS SPORTPARK HARTENSTEIN OOSTERBEEK CARDIO KRACHT BALANS & COÖRDINATIE Beweegboekje Outdoor Fitness - Sportpark Hartenstein Oosterbeek Sportpark Hartenstein wil met verschillende

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Stoelmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Stoelmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Stoelmassage Stoelmassage De stoelmassage (ook wel bedrijfsmassage genoemd) is een verkorte, makkelijk toepasbare massagevorm. Hoewel een stoelmassage maar 30

Nadere informatie

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage

MIND BODY M A S S A G E P R A K T I J K. Ontspanningsmassage BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontspanningsmassage Ontspanningsmassage De beleving van een heerlijke ontspanningsmassage Een ontspanningsmassage is een algehele lichaamsmassage waarbij lichaam

Nadere informatie

COOLING DOWN ( doe dit na elke training) OEFENINGEN KLAAR

COOLING DOWN ( doe dit na elke training) OEFENINGEN KLAAR Thuis Fitness Inhoud: VOORWOORD WARMING UP ( doe dit voor elke training) OEFENINGEN KLAAR COOLING DOWN ( doe dit na elke training) OEFENINGEN KLAAR 7 DAAGSE WORK OUT SCHEMA ( aantekening voor Stefan: dit

Nadere informatie

LOOPCLINIC 5 kilometer

LOOPCLINIC 5 kilometer LOOPCLINIC 5 kilometer 1 Informatie loopclinic Oranjerun 2015 wegens succesvolle ervaringen vorig jaar!!!!!!! Doel van de loopclinic: Het uitlopen van 5 km van de Oranjerun op Koningsdag 26 april 2015.

Nadere informatie

Werkstuk LO Body Combat

Werkstuk LO Body Combat Werkstuk LO Body Combat Werkstuk door een scholier 1348 woorden 10 maart 2004 7,2 40 keer beoordeeld Vak LO Onderwerp- en verenigingskeuze Ik doe mijn werkstuk over Body Combat. Ik heb dit onderwerp gekozen,

Nadere informatie

Afslank Programma voor Dames

Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor Dames Afslank Programma voor dames 1 Afslank Programma voor dames 2 Afslank Programma voor dames 3 Afslank Programma voor dames 4 Afslank Programma voor dames 5 Afslank Programma

Nadere informatie

Waarom de meeste hardlopers klachten krijgen!

Waarom de meeste hardlopers klachten krijgen! Waarom de meeste hardlopers klachten krijgen! Waarom de meeste hardlopers klachten krijgen! In nederland hebben hebben we ongeveer 1,2 miljoen mensen die hardlopen. Hiervan komen er ongeveer 720.000 per

Nadere informatie

Blessurepreventie bij joggers

Blessurepreventie bij joggers Blessurepreventie bij joggers Infosessie Jogbegeleiders 4 oktober 2014 Dr. Kris Peeters Joggen : goed voor lichaam en geest Veel voordelen Toch ook nadelen 1 Lichamelijk voordelen -> goed voor hart en

Nadere informatie

Run2Day Training - Dam tot Damloop

Run2Day Training - Dam tot Damloop wk Training 1 Training 2 Training 3 maan dag Kort Interval Lang 14 30-3 25' 5 x 3' 30' + 10' 6.30/km Rust: steeds 1min. Wandelen 6.30/km + 6.00/km 15 6-4 25' 5 x 2' + 1 x 10' 30' + 10' 6.30/km Rust: steeds

Nadere informatie

Wil je nog meer lezen over de hartslag? Dan verwijzen we je naar:

Wil je nog meer lezen over de hartslag? Dan verwijzen we je naar: Hartslag Onze hartslag, of ook wel polsslag genoemd, is één van de bruikbare indicaties voor diverse aspecten van onze gezondheid. Het is dan ook zeker interessant om iets meer te weten over onze rusthartslag

Nadere informatie

Bewegen tijdens de behandeling van kanker

Bewegen tijdens de behandeling van kanker Bewegen tijdens de behandeling van kanker Bij de behandeling van kanker kunt u last krijgen van vermoeidheid en conditieverlies. Dit wordt vaak erger tijdens de behandelperiode. Ook na de behandeling kunt

Nadere informatie

Bedrijfsomschrijving. Uitingstraat 12

Bedrijfsomschrijving. Uitingstraat 12 Bedrijfsomschrijving Uitingstraat 12 Datum: september 2017 Plan TBF (Total Body-Fit) en Fysiotherapie Bekkers zijn na 6 en 10 jaar ervaring klaar voor de volgende stap: Een nieuwe bedrijfslocatie in eigen

Nadere informatie

TotalBody NRGIZE. ButtBlaster. HardCore

TotalBody NRGIZE. ButtBlaster. HardCore NRGIZE Wil jij je conditie naar een nieuw level tillen én je spieren trainen in één korte work-out? Dan is NRGIZE echt iets voor jou! Tijdens deze HIIT-training wissel je cardio en kracht met elkaar af.

Nadere informatie

Beginners vrouwen. Warming up

Beginners vrouwen. Warming up Beginners vrouwen Dit beginners trainingsschema voor vrouwen biedt je een full body workout, waarbij je door middel van krachttraining al je spiergroepen zult trainen. Krachttraining heeft o.a. de volgende

Nadere informatie

PrestatieTest. De eerste stappen naar betere prestaties.

PrestatieTest. De eerste stappen naar betere prestaties. PrestatieTest De eerste stappen naar betere prestaties. Naam: Mevrouw X Lengte: 172 cm Geboortedatum: 23-9-1987 Gewicht: 67,3 kg Geslacht: Vrouw Testdatum: 22-01-13 Standaard metingen Vetpercentage (%)

Nadere informatie

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS

MEGAFITNESS TOTAL FITNESS Er is zoveel informatie beschreven op het Internet en in boeken over fitness, waardoor je vaak de bomen door het bos niet meer ziet. Je raakt ervan overstelpt en enigszins verward. Daarom deze basisprincipes

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: voorbereiding op het voorjaar!

In deze nieuwsbrief: voorbereiding op het voorjaar! NEWS MAART/APRIL 2019 In deze nieuwsbrief: voorbereiding op het voorjaar! Strak in het velletje Huid zonder vlekken Het echte liftend boost effect Strak in het velletje Wat willen miljoenen vrouwen in

Nadere informatie

TRAININGSPLAN. Buikspieren

TRAININGSPLAN. Buikspieren TRAININGSPLAN Buikspieren Buikspieren, waarom zijn deze spieren belangrijk? Al een lange tijd benadrukken fitnessexperts het belang van een sterke kern. Dat houdt in: sterke buik- en rugspieren. Bewegingsexperts

Nadere informatie

Waarom bewegen belangrijk is, ook wanneer u ouder wordt!

Waarom bewegen belangrijk is, ook wanneer u ouder wordt! Waarom bewegen belangrijk is, ook wanneer u ouder wordt! Bewegen is voor iedereen goed. Maar zeker wanneer iemand ouder wordt, is blijven bewegen van essentieel belang om zo fit en gezond mogelijk te blijven

Nadere informatie

egym programma overzicht Regulier Adaptief

egym programma overzicht Regulier Adaptief De egym programma s egym programma overzicht Regulier Adaptief Negatief Isokinetisch Explosief FASE 1 FASE 2 GERICHT FASE 3 FASE 4 MOBILIZATIE (SPIER) ACTIVATIE KRACHTOPBOUW NORMALE FUNCTIE REHA-FIT X15

Nadere informatie

PDF 14 Je vetverbrandingzone

PDF 14 Je vetverbrandingzone PDF 14 Je vetverbrandingzone De beste bewegingsvorm om af te vallen, sterker te worden én conditie op te bouwen vind ik lopen. Fitwalking is lopen in een stevig tempo. Het criterium is dat je nog moet

Nadere informatie

Spel in training. Tom De Gersem Pijpelheide 9 juni

Spel in training. Tom De Gersem Pijpelheide 9 juni Spel in training Tom De Gersem Pijpelheide 9 juni 2012 http://dvkm.wordpress.com/ Inhoud VIDEO Reflectie Motorisch leren evenwicht spelvormen kracht lenigheid snelheid uithouding Video Chinese turnmethoden

Nadere informatie

Use it or lose it Inside Out Health www.jenaidavanwijk.com

Use it or lose it Inside Out Health www.jenaidavanwijk.com 1 Disclaimer De oefeningen, trainingen, adviezen en instructies in deze PDF zijn gemaakt voor gezonde en blessurevrije mensen. Wanneer je een fysieke beperking, een blessure of klachten hebt van welke

Nadere informatie

Run2Day Training - Dam tot Damloop

Run2Day Training - Dam tot Damloop wk Training 1 Training 2 Training 3 maan dag Kort Interval Lang 14 30-3 25' 7 x 4' 30' + 10' 4.50/km Rust: steeds 1min. wandelen 4.50/km + 4.30/km 15 6-4 25' 5 x 4' + 2 x 10' 30' + 10' 4.50/km Rust: steeds

Nadere informatie

Verlies centimeters, verbrand calorieën en verbeter uw houding.

Verlies centimeters, verbrand calorieën en verbeter uw houding. GEBRUIKSAANWIJZING Verlies centimeters, verbrand calorieën en verbeter uw houding. is een moderne schoen, die wetenschappelijk werd ontwikkeld om u te helpen uw gehele lichaam te vormen en strakker te

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Obesitastraining Eat-Fit

Patiënteninformatie. Obesitastraining Eat-Fit Patiënteninformatie Obesitastraining Eat-Fit 1 Inhoud Inleiding... 3 Body Mass Index (BMI)... 3 Obesitas en fysieke activiteit... 3 Dieettherapie... 4 Operatie... 5 Onze obesitastraining Eat-Fit... 5 Het

Nadere informatie

Zo leert je lichaam vet als brandstof te gebruiken!! 3 eenvoudig toepasbare tips!

Zo leert je lichaam vet als brandstof te gebruiken!! 3 eenvoudig toepasbare tips! Zo leert je lichaam vet als brandstof te gebruiken!! 3 eenvoudig toepasbare tips! 1 Even Voorstellen! NEDD Training staat bekend om het creëren van uitzonderlijke resultaten in extreem korte tijd. Dit

Nadere informatie