Wonen in het project Spinoza is eigenzinnig Haags wonen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wonen in het project Spinoza is eigenzinnig Haags wonen."

Transcriptie

1

2 eigenzinnig Wonen in het project Spinoza is eigenzinnig Haags wonen. Modern, nieuw, ruim, groots, sociaal, ondernemend, creatief, bruisend, culinair en cultureel. Leven in de Spinozastraat is verre van saai. Uitbundig: met het centrum van Den Haag om de hoek. Geborgen: binnen de muren van de eigen modern en ruim opgezette woning. Drukte of rust, daghap of à la carte, bier of exclusieve wijn, conservatief of progressief, wandelen of borrelen om de hoek de Spinozastraat biedt ruimte voor ieders eigenzinnigheden. diversiteit van de wijk De Spinozastraat vernoemd naar de Nederlandse filosoof Baruch de Spinoza ( ) ligt in het oude centrum van Den Haag en grenst aan de ene kant aan de bruisende binnenstad en aan de andere kant aan de levendige Stationsbuurt, met daartussen gelegen rustige grachten en pleinen. Bijvoorbeeld het Oranjeplein, dat schuin tegenover de woningen ligt, is een plek waar kinderen veilig kunnen spelen.

3 malieveld station den haag CS bern v centrum A12 station den haag HS P P het centrum Spinoza: centraler in Den Haag kunt u niet wonen. U woont in het centrum van Den Haag, waar rust en hectiek elkaar ontmoeten. De directe omgeving is rustig, maar bent u toch op zoek naar een uitdagendere omgeving, dan hoeft u slechts de hoek om te slaan. Binnen enkele minuten staat u werkelijk in het Haagse hart: op de Grote Markt met winkels, grote warenhuizen en alle gezellige restaurants en cafés op loopafstand. uitstekende bereikbaarheid De Spinozastraat is uitstekend bereikbaar. Andersom kunt u met gemak elke bestemming bereiken die u wenst. Winkelen in het centrum? U bent er lopend binnen tien minuten. Uitwaaien op het strand? Met de auto bent u er met een kwartiertje. Binnen tien minuten wandelt u ook naar station Hollands Spoor, waar treinen, bussen en trams u verder brengen. Ook Den Haag Centraal ligt op korte afstand. Parkeren doet u heel comfortabel op uw eigen afgesloten parkeerterrein.

4 beleven Wonen in het project Spinoza betekent wonen in een omgeving waar altijd wat te beleven valt. Een verrassend stukje Den Haag aan een van de mooiste grachten van Den Haag! Een paar stappen van uw voordeur ligt Avenue Culinaire, een reeks restaurants en cafés die ieder een uniek en internationaal aanbod heeft. Van Afrikaans tot Engelse fish and chips. Ga zitten en geniet van het schilderachtige panorama waar de stijl van uw eigen woning perfect bij past en proef de heerlijke gerechten en bijzondere dranken. volop actie Er valt rondom de Spinozastraat heel het jaar rond genoeg te beleven. Denk aan de uitbundige Chinese nieuwjaarsviering in het nabijgelegen China Town, de straatmuzikant die op zonnige dagen de gracht opvrolijkt en de sfeer op de Bazar, waar u dagelijks terecht kunt voor de meest bijzondere ingrediënten. In de zomer kunt u genieten van het festival Jazz in de Gracht aan de Dunne Bierkade en het Groenewegje. Mogelijk strijkt in de winter ook Carnivale weer neer in het nabijgelegen Huygenspark; een festival vol magie en betovering. Shopping Night, Life Live Festival, Koninginnedag, theater-, film- en muziekvoorstellingen, de grootste markt van Europa... Als bewoner van de Spinozastraat hoeft u niks te missen, want alles is dichtbij.

5 binding met het verleden De Spinozastraat ligt in de negentiende-eeuwse Stationsbuurt. WAM Architecten uit Delft heeft in het ontwerp van Spinoza bewust aansluiting gezocht bij de rijke historie van de buurt en de sfeer van de Haagse herenhuizen. Het hedendaags gebruik van karakteristieke gevelcompositie, textuur en ornamentiek zorgt voor een verbinding tussen heden en verleden. De traditionele opbouw met gepleisterde plint, hoge vensters op de eerste verdieping, lijstwerk rondom de kozijnen, een eigentijdse vorm van de kroonlijst, een moderne vlakke dakpan en een driedeling van de gevel laten de nieuwbouwwoningen perfect aansluiten bij het statige karakter van de buurt.

6 kneuterdijk situatie buitenhof hofvijver lange poten h korte posten korte houtstraat muzenplein turfmarkt prins bern hard viaduc de passage spuistraat grote marktstraat kalvermarkt de bijenkorf v&d hema gedempte gracht spui grote markt boekhorststraat katerstraat gedempte burgwal wagenstraat paviljoensgracht stille veerkade st jacobstraat wagenstraat amsterdamse veerkade bierkade groenewegje huygenspark P P P P P P P P P P boekhorststraat koningstraat lange beestenmarkt hooftskade waterloostraat zuidwal groenewegje spinozastraat oranjeplein repelaerstraat v.d duynstraat van hogendorpstraat van limburg stirumstraat hoefkade stationsweg krayenhoffstraat bouwnr. 1 bouwnr. 2 bouwnr. 3 bouwnr. 4 bouwnr. 5 bouwnr. 6 bouwnr. 7 bouwnr. 8 jan blankenstraat wolterbeekstraat tullinghstraat hoefkade station den haag HS spinozastraat N jacob catsstraat P

7 spinozastraat De architectuur van de acht nieuwbouwwoningen refereert aan de herenhuizen van het eind van de 19 e eeuw. Ze vormen daarmee een mooie verlenging van het chique Groenewegje en doen de naam Spinoza eer aan. Ornamenten, omlijste ramen, geglazuurde randen en accentstenen ademen een eigenzinnige en bijzondere sfeer, die ervoor zorgt dat u elke dag in stijl thuiskomt. eigenzinnige woningen Ook de indeling van uw toekomstige woning aan de Spinozastraat is eigenzinnig. De woonkamer en keuken bevinden zich op de begane grond. Maar misschien wilt u de plattegrond wel omdraaien. U kunt wonen op de eerste verdieping. Op de begane grond ontstaat dan bijvoorbeeld een hobby- of kantoorruimte met een eetkeuken. Liever twee badkamers? Extra kamers op de derde verdieping? Een uitbouw? Het kan allemaal! compleet ingerichte luxe badkamer en keuken extreem ruime woningen tot 210 m 2 energiezuinig door zonnepanelen bruisend centrum om de hoek afgesloten parkeerterrein eigen tuin in centrum de woningen Alle acht woningen van Spinoza zijn bijzonder ruim. De grootste beslaat een oppervlakte van 210 vierkante meter, de kleinste 150 vierkante meter. Ruim genoeg voor een gezin, een zzp er, ruim genoeg voor wie van ruimte houdt. Bij de woning heeft u een parkeerplaats en een achtertuin. duurzaam met zonnepanelen In het project wordt ook aan duurzaamheid gedacht. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen, die samen met de zonneboiler zorgen voor het verwarmen van het water. Dat levert u een besparing op en vermindert de CO 2 -uitstoot. Leuk voor uw portemonnee en goed voor het milieu.

8 complete inrichting De woningen zijn voorzien van een luxe keuken; u heeft daarbij de keuze uit verschillende kleuren. De keuken heeft een aanrechtblad van kwartscomposiet en u vindt er alle inbouwapparatuur van vaatwasser tot oven die u nodig heeft. De badkamer en het toilet zijn modern en compleet uitgevoerd. Zo heeft u een dubbele wastafel, een ligbad en een aparte douchecabine. Wij bieden u het tegelwerk in meerdere kleuren aan. Zoals met alles in de Spinozastraat is de keuze aan u! Want alleen op die manier kunt u er geheel volgens uw eigen wensen wonen! de indeling Alle woningen hebben een keuken, toilet en woonkamer met openslaande deuren op de begane grond. Op de eerste verdieping vindt u twee royale slaapkamers en een ruime luxe badkamer met douche, bad, dubbele wasbak en tweede toilet. De tweede verdieping biedt eveneens twee grote slaapkamers. Hier kunt u ook voor een tweede badkamer kiezen. De derde verdieping is ruim en goed bruikbaar als leefruimte. Door de dakkapel aan de voorzijde is er voldoende ruimte om nog twee kamers te realiseren.

9 inspireren onderstaande plattegronden zijn op basis van bouwnummer 3 en niet op schaal weergegeven ca. 2,49 m ca. 4,90 m ca. 2,62 m ca. 2,21 m ca. 2,49 m ca. 4,90 m ca. 9,85 m ca. 6,90 m ca. 5,90 m ca. 3,00 m ca. 2,40 m ca. 1,64 m ca. 4,16 m ca. 4,90 m ca. 4,47 m ca. 4,90 m ca. 3,15 m ca. 2,27 m ca. 2,43 m ca. 2,90 m ca. 4,90 m ca. 8,70 m ca. 3,15 m 1 e verdieping 2 e verdieping 3 e verdieping begane grond

10 Achter de woningen bevindt zich uw tuin van ongeveer 40 m 2, elke woning heeft een berging in de tuin. Op het binnenterrein vindt u uw eigen parkeerplaats. Volop ruimte dus! Voor u, uw gezin en eventueel uw kantoor aan huis.

11 verkoopprocedure hypotheek tijdens de bouw Indien u een hypothecaire geldlening afsluit, betaalt u vanaf de datum van ondertekening van de hypotheekakte een hypotheekrente. Wanneer een deel van het geleende bedrag op het bouwdepot staat, ter voldoening van de termijnnota s, ontvangt u daarover rente zolang deze termijnen niet betaald zijn. Die rente komt in mindering op uw hypotheekrente. Het is gebruikelijk dat u uw hypotheekbank machtigt de termijnnota s rechtstreeks vanuit het bouwdepot te betalen. meer- en minderwerk Bij de ontwikkeling van Spinoza heeft Staedion, in overleg met de aannemer en de architect, gekozen voor een pakket aan indelingsvarianten en andere meer- en minderwerkopties. Deze zijn opgenomen in de meer- en minderwerklijst die u kunt vinden op de website eigenzinnighaagswonen.nl. Met de hierin opgenomen opties kunt u uw nieuwe woning zo optimaal mogelijk aan uw woonwensen en smaak aanpassen. oplevering Wanneer de woning gereed is, wordt u uitgenodigd om samen met de opzichter een inspectieronde te maken. Hierbij worden alle eventuele onvolkomenheden schriftelijk vastgelegd. De door u tijdens de oplevering geconstateerde gebreken of onvolkomenheden worden zo spoedig koop-/aannemingsovereenkomsten Voor het project Spinoza tekent u twee koop-/aannemingsovereenkomsten, een voor de woning en een voor de parkeerplaats. Met het tekenen van de overeenkomsten verplicht u zich tot het betalen van de koop-/aannemingssommen voor de woning en de parkeerplaats. Staedion tekent de overeenkomsten ook en verplicht zich daarmee tot het leveren van de woning en de parkeerplaats. Nadat de overeenkomsten zijn ondertekend, ontvangt u hiervan een kopie. De originelen worden naar de notaris gezonden, die daarmee de notariële akte van levering opmaakt. wanneer gaat u betalen? De koop-/aannemingssommen voor de woning en de parkeerplaats betaalt u in termijnen, die zijn gekoppeld aan de voortgang van de bouw. De termijnregeling staat in de overeenkomsten vermeld. Hierin staat eveneens dat u tot aan de datum van de notariële levering, onder vergoeding van rente, recht heeft op uitstel van betaling. Voor de vervallen bouwtermijnen ontvangt u wel de termijnnota s. Op de datum van notariële levering moet u deze bouwtermijnen en de daarover verschuldigde uitstelrente voldoen. Na de notariële levering ontvangt u telkens wanneer de mogelijk, doch uiterlijk binnen drie maanden na de datum van oplevering kosteloos hersteld of verbeterd. Indien u vooraf aan uw financiële verplichtingen heeft voldaan en de akte van levering van de woning en eventuele hypotheekakte is gepasseerd bij de notaris, ontvangt u na ondertekening van het opleveringsformulier de sleutels van uw woning. extra zekerheid Staedion biedt u extra zekerheid met de opleveringsregeling van Woningborg die op dit project van toepassing is. Wanneer er onvolkomenheden bij de oplevering worden geconstateerd, kunt u een beroep doen op de door Staedion gestelde bankgarantie. Een uitgebreide versie van deze verkoopprocedure en de technische informatie kunt u vinden op eigenzinnighaagswonen.nl en ontvangt u tijdens het verkoopgesprek. mei 2012 bouw zover is gevorderd, een volgende termijnnota. Deze nota s moet u uiterlijk binnen veertien dagen na dagtekening voldoen. Voor eventueel door u opgedragen meerwerk geldt de betalingsregeling volgens de Woningborg-bepalingen, zoals ook in de koop-/aannemingsovereenkomst is opgenomen. vereniging van eigenaren Voor de parkeerplaatsen en het achterterrein wordt een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. overdracht Bij de overdracht wordt door de notaris een zogenaamde akte van levering opgemaakt. Voor de datum van notariële levering ontvangt u van de notaris een afrekening waarop het totaal op die datum verschuldigde bedrag is aangegeven en welk bedrag u aan de notaris moet overmaken. Hierbij wordt rekening gehouden dat het nog beschikbare hypotheekbedrag gelijk moet zijn aan de vanaf de notariële levering nog verschuldigde bouwtermijnen. Op de datum van notariële levering worden meestal twee akten getekend: De notariële akte van levering. De notariële hypotheekakte in verband met de lening die de koper voor de aankoop van het huis heeft gesloten. Voor dit project is notariskantoor Drost en Juten Netwerk Notarissen in Den Haag aangewezen.

12 materialen disclaimer Deze brochure is met zorg samengesteld met behulp van de gegevens en tekeningen van de architect en de adviseurs voor dit plan. Ondanks de zorgvuldige uitwerking maken wij een voorbehoud ten aanzien van geringe architectonische, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, alsmede eventuele afwijkingen die voortkomen uit de definitieve uitwerking, nadere eisen, wensen en goedkeuringen van de overheden en/of nutsbedrijven, zonder dat dit aanleiding tot verrekening met de koper geeft. Eventuele weergegeven inrichtingselementen die niet in deze brochure worden genoemd, behoren niet tot de mogelijkheden. Bij tegenstrijdigheden in contractstukken tussen de technische omschrijving en de tekeningen is de inhoud van de technische omschrijving bindend. onderdeel materiaal kleur gevel plint sierpleisterwerk, geschilderd in stroken verdeeld onderste strook: RAL platinagrijs overig: RAL wit middendeel baksteen, handvorm rood/oranje plint achtergevel baksteen, handvorm antraciet accentstenen kopgevel en onder gootlijst baksteen, strengpers geglazuurd RAL wit lijstwerk langs kozijnen op de verdiepingen keramische kraalsteen, geglazuurd RAL wit muurafdekker tuinmuur gegoten composietsteen grijs bloktrede beton grijs bel messing deurbel voorzien van zwart nikkel, daarna oud grijs getrommeld, gezandstraald en gelakt huisnummer geëmailleerd bordje zwart met witte tekst verlichting voor- achtergevel aluminium zwart buiten kozijnen raamkozijnen hout, conform bestek RAL wit, mat middenkalf; eerste verdieping voorgevel hout, conform bestek RAL grafietgrijs, mat ramen/bewegende delen en roeden hout, conform bestek RAL wit, mat ramen/bewegende delen; eerste verdieping voorgevel aluminium RAL grafietgrijs, mat beglazing vaste delen; eerste verdieping voorgevel veiligheidsglas helder voordeur sandwichconstructie hout met aluminium, RAL grafietgrijs, mat met helder glas raamdorpelstenen gegoten composietsteen grijs dak dakbedekking schuine daken keramische pan, vlak donkergrijs dakbedekking platte daken, uitbouw, dakkapel, etc. bitumineuze dakbedekking zwart goot en gootlijst voorgevel kunststof gootlijst met geïntegreerde goot RAL wit, mat gootlijst dakkapel uitgetimmerde houten goot RAL wit, mat goot achtergevel zink zink hemelwaterafvoer voorgevel zink zink hekwerken toegang binnenterrein staal antraciet binnenterrein bestrating straatklinkers antraciet parkeervakken betonstraatsteen: accentstenen wit bergingen hout, prefab grijs/bruin schutting hout, prefab. verticale rabatdelen grijs/bruin verlichting binnenterrein kunststof zwart De in deze brochure opgenomen artist impressions, situatieschetsen en foto s zijn bedoeld om een indruk te geven van de toekomstige situatie. De weergegeven afwerking/inrichting van de woningen geven u een idee van de mogelijkheden, want de woningen worden zonder afwerking en interieur opgeleverd. De uitgebreide technische omschrijving en de verkooptekeningen zijn leidend voor de uitvoering van de woning. Voor meer uitgebreide informatie kunt u terecht op de website eigenzinnighaagswonen.nl en uiteraard bij de afdeling verkoop. Staedion, mei 2012 colofon opdrachtgever Woningcorporatie Staedion ontwikkelt en realiseert sociale huurwoningen, vrijesectorwoningen en koopwoningen. Het projectmanagement en de verkoop van Spinoza is in handen van Staedion. Staedion Afdeling verkoop Bezoekadres: Koningin Julianaplein 2, 2595 AA Den Haag Postadres: Postbus 40406, 2504 LK, Den Haag (070) architect WAM architecten, Delft ontwerp brochure wijze Creativiteit voor merken, Rotterdam

13

Rij- en hoekwoningen Fase 1

Rij- en hoekwoningen Fase 1 Rij- en hoekwoningen Fase 1 Nieuw in een vertrouwde wijk Wie eenmaal in de wijk Blixembosch in Eindhoven-Noord woont, wil er niet meer weg. Alle denkbare voorzieningen zijn aanwezig in de wijk, of vlakbij.

Nadere informatie

Eilanden. magazine. Verkoop. van Berkel. Ontdek het eilandgevoel in Berkel en Rodenrijs! Uniek wonen aan het water

Eilanden. magazine. Verkoop. van Berkel. Ontdek het eilandgevoel in Berkel en Rodenrijs! Uniek wonen aan het water Eilanden van Berkel Verkoop magazine Ontdek het eilandgevoel in Berkel en Rodenrijs! Uniek wonen aan het water Klassekeuken in een kwaliteitshuis Hier draait het om: goede plattegronden! Alles in de buurt

Nadere informatie

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN 2 STIJLVOL, KARAKTERISTIEK EN NOSTALGISCH WONEN De Gouden Buurten kenmerken zich als een wijk, waar dorpse charme met stads comfort wordt gecombineerd. Met traditioneel Hollandse

Nadere informatie

De Rietkraag. Waddinxveen. Met Koopstart koop je jouw droomhuis met korting! 12 woningen type Rietgors

De Rietkraag. Waddinxveen. Met Koopstart koop je jouw droomhuis met korting! 12 woningen type Rietgors De Rietkraag Waddinxveen 12 woningen type Rietgors Met Koopstart koop je jouw droomhuis met korting! Inhoudsopgave Voorwoord 2 Voorwoord 3 Waddinxveen 5 De Triangel 7 enieten in een gloednieuw huis 8 Situatietekening

Nadere informatie

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL

Groen wonen nabij de stad. 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL Groen wonen nabij de stad 6 halfvrijstaande woningen 2 twee-onder-één-kap woningen 14 parkwoningen type L en XL 2 Aan de noordkant van Nijmegen, tussen de bestaande dorpen Lent, Ressen en Oosterhout ontstaat

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving 25 Koopappartementen Het Hart van Berlicum VORM Ontwikkeling B.V. 11 mei 2015 VOORLOPIG 1 1. Het project Kopersinformatie 25 koopwoningen (fase 3 Hart van Berlicum) Het project

Nadere informatie

Leidschendam centrum. grachtenpanden met terras aan de waterzijde. Stads wonen in een prachtig grachtenpand aan de haven

Leidschendam centrum. grachtenpanden met terras aan de waterzijde. Stads wonen in een prachtig grachtenpand aan de haven Leidschendam centrum grachtenpanden met terras aan de waterzijde Stads wonen in een prachtig grachtenpand aan de haven Project Plaspoelkade biedt in vele opzichten het beste van twee werelden grachtenpanden

Nadere informatie

Klassiek en landelijk wonen in Uithoorn

Klassiek en landelijk wonen in Uithoorn Klassiek en landelijk wonen in Uithoorn Houdt u ook zo van klassieke architectuur? Stijlvolle landhuizen, gezellige cottages, weelderige tuinen en plantsoenen Ook u kunt nu wonen in die typische landhuisstijl.

Nadere informatie

eengezinswoningen > tuinappartementen > terrasappartementen > twee-onder-één-kapwoningen

eengezinswoningen > tuinappartementen > terrasappartementen > twee-onder-één-kapwoningen eengezinswoningen > tuinappartementen > terrasappartementen > twee-onder-één-kapwoningen Inhoud 4 8 Hillegom en omgeving 12 20 28 Type Zwaluw Type Wulp 36 37 Afwerking en kwaliteit Wegwijzer 40 Technische

Nadere informatie

Technische Omschrijving

Technische Omschrijving Technische Omschrijving 8 eengezinswoningen type Albatros 33 ruime eengezinswoningen type Bosuil Keijzershof Deelplan Vogelwijk, Pijnacker-Nootdorp Technische Omschrijving en Algemene Informatie Datum

Nadere informatie

De Bloembedden. Kopen, huren of zelf bouwen? Alles kan in deze bloeiende wijk!

De Bloembedden. Kopen, huren of zelf bouwen? Alles kan in deze bloeiende wijk! k o o p De Bloembedden Kopen, huren of zelf bouwen? Alles kan in deze bloeiende wijk! Inhoud Kopen, huren of zelf bouwen? 3 De Bloembedden komen tot bloei! 4 Hoe ziet uw woning bij oplevering eruit? 5

Nadere informatie

16 eengezinswoningen 2 maisonnettes. De leukste woonplek van de Leidsebuurt in Haarlem

16 eengezinswoningen 2 maisonnettes. De leukste woonplek van de Leidsebuurt in Haarlem 16 eengezinswoningen 2 maisonnettes De leukste woonplek van de Leidsebuurt in Haarlem 2 3 Inhoud 6-9 Centrum van cultuur en historie 10-11 Wonen in de Leidsebuurt 12-15 Nieuw! Oost Indië 16-17 Situatie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. nr 03. nr 03.

Inhoudsopgave. nr 03. nr 03. Info 09 Locatie Hattem 12 Vogelvlucht Asseade 14 Situatieschets Asseade Inspiratie 07 Historie van Hattem 15 De buurt 17 Alle elementen voor puur wonen 27 Duurzaam wonen Buitenkijken 20 Verandawoningen

Nadere informatie

Waddinxveen plan De Triangel deelplan De Rietkraag

Waddinxveen plan De Triangel deelplan De Rietkraag Waddinxveen plan De Triangel deelplan De Rietkraag 26 MGE woningen type Rietgors TECHNISCHE OMSCHRIJVING EN ALGEMENE INFORMATIE Informatie Locatie De Rietkraag en Waddinxveen WADDINXVEEN Een goed huwelijk

Nadere informatie

www.waterschouw.nl 40 Ruime ééngezinswoningen Kuijs Reinder Kakes HKL Projectontwikkeling Provincialeweg 1, 1561 KK Krommenie Telefoon (075) 6426010

www.waterschouw.nl 40 Ruime ééngezinswoningen Kuijs Reinder Kakes HKL Projectontwikkeling Provincialeweg 1, 1561 KK Krommenie Telefoon (075) 6426010 WONEN IN plan Waterschouw, Assendelft Informatie en verkoop Ontwikkeling Kuijs Reinder Kakes HKL Projectontwikkeling Provincialeweg 1, 1561 KK Krommenie Telefoon (075) 6426010 www.krk.nl www.waterschouw.nl

Nadere informatie

Twee moderne patiowoningen te koop op een historische locatie

Twee moderne patiowoningen te koop op een historische locatie Twee moderne patiowoningen te koop op een historische locatie 2 3 Het project In de wijk Klarenbeek, aan de Noordsingel in Middelburg, werkt Woongoed aan een prachtig project. In een parkachtige setting

Nadere informatie

de poortwachter 21 ste eeuws comfort de mooiste binnenkomer van haarlem 40 appartementen van 90 tot 132 m 2 licht, lucht en fraaie uitzichten

de poortwachter 21 ste eeuws comfort de mooiste binnenkomer van haarlem 40 appartementen van 90 tot 132 m 2 licht, lucht en fraaie uitzichten 21 ste eeuws comfort 40 appartementen van 90 tot 132 m 2 licht, lucht en fraaie uitzichten het begin van iets moois de poortwachter de mooiste binnenkomer van haarlem Inhoudsopgave De Entree van Haarlem

Nadere informatie

Nieuwbouwappartementen NIEUWE BIEZEN in het centrum Gemert. De financiële basis van onbezorgd woonplezier. Opvallend actief! Vanaf e 235.000,- v.o.n.

Nieuwbouwappartementen NIEUWE BIEZEN in het centrum Gemert. De financiële basis van onbezorgd woonplezier. Opvallend actief! Vanaf e 235.000,- v.o.n. Nieuwbouwappartementen NIEUWE BIEZEN in het centrum Gemert De financiële basis van onbezorgd woonplezier Voor onbezorgd woonplezier zijn twee zaken nodig: uw droomhuis én de juiste hypotheek. Voor het

Nadere informatie

Goed thuiskomen in de wijk Deltakwartier - uitgave 2011

Goed thuiskomen in de wijk Deltakwartier - uitgave 2011 Goed thuiskomen in de wijk Deltakwartier - uitgave 2011 Een nieuwe wijk dichtbij het centrum Arnhem Deltakwartier heeft alles wat ik zoek! Beste koop voor beste prijs Ruime eengezinswoning of royale stadswoning?

Nadere informatie

Kudelstaart WWW.PROOSDIJ-NOORD.NL BN 29/86

Kudelstaart WWW.PROOSDIJ-NOORD.NL BN 29/86 2 - O N D E R - 1 - K A P Kudelstaart P R O O S D I J - N O O R D WWW.PROOSDIJ-NOORD.NL BN 29/86 Kudelstaart PROOSDIJ- 2 - O N D E R - 1 - K A P EEN BLOEIENDE WOONOMGEVING De gemeente Aalsmeer, provincie

Nadere informatie

Twee-onder-een-kapwoningen

Twee-onder-een-kapwoningen I II Twee-onder-een-kapwoningen Wonen aan een rustig woonerf in De Wij. Deze 10 twee-onder-een-kapwoningen, in de stijl van de jaren 30, bieden ruimte om te leven. Met een garage, zij-entree, een tuingerichte

Nadere informatie

De Rietkraag Waddinxveen

De Rietkraag Waddinxveen De Rietkraag Waddinxveen 31 woningen type Patrijs, Roerdomp 48 en 54 Technische omschrijving bouwnummers 60 t/m 90 Informatie locatie De Rietkraag en Waddinxveen. Algemene informatie. Technische omschrijving.

Nadere informatie

SANS SOUCI WONEN ZONDER ZORGEN WONEN ZONDER ZORGEN

SANS SOUCI WONEN ZONDER ZORGEN WONEN ZONDER ZORGEN SANS SOUCI WONEN ZONDER ZORGEN WONEN ZONDER ZORGEN INHOUDSOPGAVE IDONGEN 4 DE BELJAART 5 GEMEENTE 6 SANS SOUCI 7 ARCHITECT 8 SITUATIE EN VOGELVLUCHT 10 VRIJSTAANDE WONINGEN 12 Vrijstaande woning (1 en

Nadere informatie

25 RIJWONINGEN. inhoud

25 RIJWONINGEN. inhoud 25 RIJWONINGEN 25 RIJWONINGEN inhoud 04 Het beste van 2 werelden 06 In gesprek met de projectontwikkelaar 09 Ons mooie Son en Breugel 11 De wijk Sonniuspark 12 De architect aan het woord 14 De landschapsarchitect

Nadere informatie

Pluk de dag in Nijmegen. 10 twee-onder-één-kapwoningen en. 4 vrijstaande woningen

Pluk de dag in Nijmegen. 10 twee-onder-één-kapwoningen en. 4 vrijstaande woningen Pluk de dag in Nijmegen 10 twee-onder-één-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen 2 3 Inhoud 4 Nijmegen om de hoek 6 Wonen in Lissendonk 8 De woningen 10 Vogelvluchtimpressie 12 Vrijstaande woning 18 Twee-onder-één-kapwoning

Nadere informatie

TO-verkoop 10 woningen, type Tjotter 8 woningen, type Stadhouder

TO-verkoop 10 woningen, type Tjotter 8 woningen, type Stadhouder TO-verkoop 10 woningen, type Tjotter 8 woningen, type Stadhouder Blok 34 en 35 Plan Nieuwland-Oost, Brielle 22 juni 2015 Afbeelding blok 35 Rehorst Bouw Algemene Informatie en Technische Omschrijving Datum

Nadere informatie

E x c l u s i E f m o n u m E n t a a l w o n E n 1

E x c l u s i E f m o n u m E n t a a l w o n E n 1 Exclusief monumentaal wonen 1 2 index Woord vooraf...pag. 4 De historie...pag. 6 Dicht bij huis...pag. 8 Er even tussenuit...pag. 10 Het tuinontwerp...pag. 13 Het Landgoed Van Schothorst...pag. 14 Modelwoning...pag.

Nadere informatie

Mmm... Berckelbosch. Dat heeft stijl.

Mmm... Berckelbosch. Dat heeft stijl. Mmm... Berckelbosch. Dat heeft stijl. Een nieuwe jaren 30-woonwijk met alle comfort van nu Eindhoven heeft de beste binnenstad Eindhoven de gekste, wordt de hoofdstad van Brabant wel eens voor de grap

Nadere informatie

De duurzame bouwers. Introductie

De duurzame bouwers. Introductie De duurzame bouwers Introductie Voor u ligt de brochure voor de realisatie van 4 halfvrijstaande nieuwbouw woningen op de prachtige locatie Harinxmahof, het terrein van de voormalige St. Jozefschool te

Nadere informatie

Verwondering. 26 woningen. J&R Wonen realiseert De Verwondering in de prachtige woonwijk Emmelhage te Emmeloord

Verwondering. 26 woningen. J&R Wonen realiseert De Verwondering in de prachtige woonwijk Emmelhage te Emmeloord De Verwondering 26 woningen J&R Wonen realiseert De Verwondering in de prachtige woonwijk Emmelhage te Emmeloord 2 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Emmeloord en de wijk Emmelhage... 5 Situatieschets... 6 Woning

Nadere informatie