Wonen in het project Spinoza is eigenzinnig Haags wonen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wonen in het project Spinoza is eigenzinnig Haags wonen."

Transcriptie

1

2 eigenzinnig Wonen in het project Spinoza is eigenzinnig Haags wonen. Modern, nieuw, ruim, groots, sociaal, ondernemend, creatief, bruisend, culinair en cultureel. Leven in de Spinozastraat is verre van saai. Uitbundig: met het centrum van Den Haag om de hoek. Geborgen: binnen de muren van de eigen modern en ruim opgezette woning. Drukte of rust, daghap of à la carte, bier of exclusieve wijn, conservatief of progressief, wandelen of borrelen om de hoek de Spinozastraat biedt ruimte voor ieders eigenzinnigheden. diversiteit van de wijk De Spinozastraat vernoemd naar de Nederlandse filosoof Baruch de Spinoza ( ) ligt in het oude centrum van Den Haag en grenst aan de ene kant aan de bruisende binnenstad en aan de andere kant aan de levendige Stationsbuurt, met daartussen gelegen rustige grachten en pleinen. Bijvoorbeeld het Oranjeplein, dat schuin tegenover de woningen ligt, is een plek waar kinderen veilig kunnen spelen.

3 malieveld station den haag CS bern v centrum A12 station den haag HS P P het centrum Spinoza: centraler in Den Haag kunt u niet wonen. U woont in het centrum van Den Haag, waar rust en hectiek elkaar ontmoeten. De directe omgeving is rustig, maar bent u toch op zoek naar een uitdagendere omgeving, dan hoeft u slechts de hoek om te slaan. Binnen enkele minuten staat u werkelijk in het Haagse hart: op de Grote Markt met winkels, grote warenhuizen en alle gezellige restaurants en cafés op loopafstand. uitstekende bereikbaarheid De Spinozastraat is uitstekend bereikbaar. Andersom kunt u met gemak elke bestemming bereiken die u wenst. Winkelen in het centrum? U bent er lopend binnen tien minuten. Uitwaaien op het strand? Met de auto bent u er met een kwartiertje. Binnen tien minuten wandelt u ook naar station Hollands Spoor, waar treinen, bussen en trams u verder brengen. Ook Den Haag Centraal ligt op korte afstand. Parkeren doet u heel comfortabel op uw eigen afgesloten parkeerterrein.

4 beleven Wonen in het project Spinoza betekent wonen in een omgeving waar altijd wat te beleven valt. Een verrassend stukje Den Haag aan een van de mooiste grachten van Den Haag! Een paar stappen van uw voordeur ligt Avenue Culinaire, een reeks restaurants en cafés die ieder een uniek en internationaal aanbod heeft. Van Afrikaans tot Engelse fish and chips. Ga zitten en geniet van het schilderachtige panorama waar de stijl van uw eigen woning perfect bij past en proef de heerlijke gerechten en bijzondere dranken. volop actie Er valt rondom de Spinozastraat heel het jaar rond genoeg te beleven. Denk aan de uitbundige Chinese nieuwjaarsviering in het nabijgelegen China Town, de straatmuzikant die op zonnige dagen de gracht opvrolijkt en de sfeer op de Bazar, waar u dagelijks terecht kunt voor de meest bijzondere ingrediënten. In de zomer kunt u genieten van het festival Jazz in de Gracht aan de Dunne Bierkade en het Groenewegje. Mogelijk strijkt in de winter ook Carnivale weer neer in het nabijgelegen Huygenspark; een festival vol magie en betovering. Shopping Night, Life Live Festival, Koninginnedag, theater-, film- en muziekvoorstellingen, de grootste markt van Europa... Als bewoner van de Spinozastraat hoeft u niks te missen, want alles is dichtbij.

5 binding met het verleden De Spinozastraat ligt in de negentiende-eeuwse Stationsbuurt. WAM Architecten uit Delft heeft in het ontwerp van Spinoza bewust aansluiting gezocht bij de rijke historie van de buurt en de sfeer van de Haagse herenhuizen. Het hedendaags gebruik van karakteristieke gevelcompositie, textuur en ornamentiek zorgt voor een verbinding tussen heden en verleden. De traditionele opbouw met gepleisterde plint, hoge vensters op de eerste verdieping, lijstwerk rondom de kozijnen, een eigentijdse vorm van de kroonlijst, een moderne vlakke dakpan en een driedeling van de gevel laten de nieuwbouwwoningen perfect aansluiten bij het statige karakter van de buurt.

6 kneuterdijk situatie buitenhof hofvijver lange poten h korte posten korte houtstraat muzenplein turfmarkt prins bern hard viaduc de passage spuistraat grote marktstraat kalvermarkt de bijenkorf v&d hema gedempte gracht spui grote markt boekhorststraat katerstraat gedempte burgwal wagenstraat paviljoensgracht stille veerkade st jacobstraat wagenstraat amsterdamse veerkade bierkade groenewegje huygenspark P P P P P P P P P P boekhorststraat koningstraat lange beestenmarkt hooftskade waterloostraat zuidwal groenewegje spinozastraat oranjeplein repelaerstraat v.d duynstraat van hogendorpstraat van limburg stirumstraat hoefkade stationsweg krayenhoffstraat bouwnr. 1 bouwnr. 2 bouwnr. 3 bouwnr. 4 bouwnr. 5 bouwnr. 6 bouwnr. 7 bouwnr. 8 jan blankenstraat wolterbeekstraat tullinghstraat hoefkade station den haag HS spinozastraat N jacob catsstraat P

7 spinozastraat De architectuur van de acht nieuwbouwwoningen refereert aan de herenhuizen van het eind van de 19 e eeuw. Ze vormen daarmee een mooie verlenging van het chique Groenewegje en doen de naam Spinoza eer aan. Ornamenten, omlijste ramen, geglazuurde randen en accentstenen ademen een eigenzinnige en bijzondere sfeer, die ervoor zorgt dat u elke dag in stijl thuiskomt. eigenzinnige woningen Ook de indeling van uw toekomstige woning aan de Spinozastraat is eigenzinnig. De woonkamer en keuken bevinden zich op de begane grond. Maar misschien wilt u de plattegrond wel omdraaien. U kunt wonen op de eerste verdieping. Op de begane grond ontstaat dan bijvoorbeeld een hobby- of kantoorruimte met een eetkeuken. Liever twee badkamers? Extra kamers op de derde verdieping? Een uitbouw? Het kan allemaal! compleet ingerichte luxe badkamer en keuken extreem ruime woningen tot 210 m 2 energiezuinig door zonnepanelen bruisend centrum om de hoek afgesloten parkeerterrein eigen tuin in centrum de woningen Alle acht woningen van Spinoza zijn bijzonder ruim. De grootste beslaat een oppervlakte van 210 vierkante meter, de kleinste 150 vierkante meter. Ruim genoeg voor een gezin, een zzp er, ruim genoeg voor wie van ruimte houdt. Bij de woning heeft u een parkeerplaats en een achtertuin. duurzaam met zonnepanelen In het project wordt ook aan duurzaamheid gedacht. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen, die samen met de zonneboiler zorgen voor het verwarmen van het water. Dat levert u een besparing op en vermindert de CO 2 -uitstoot. Leuk voor uw portemonnee en goed voor het milieu.

8 complete inrichting De woningen zijn voorzien van een luxe keuken; u heeft daarbij de keuze uit verschillende kleuren. De keuken heeft een aanrechtblad van kwartscomposiet en u vindt er alle inbouwapparatuur van vaatwasser tot oven die u nodig heeft. De badkamer en het toilet zijn modern en compleet uitgevoerd. Zo heeft u een dubbele wastafel, een ligbad en een aparte douchecabine. Wij bieden u het tegelwerk in meerdere kleuren aan. Zoals met alles in de Spinozastraat is de keuze aan u! Want alleen op die manier kunt u er geheel volgens uw eigen wensen wonen! de indeling Alle woningen hebben een keuken, toilet en woonkamer met openslaande deuren op de begane grond. Op de eerste verdieping vindt u twee royale slaapkamers en een ruime luxe badkamer met douche, bad, dubbele wasbak en tweede toilet. De tweede verdieping biedt eveneens twee grote slaapkamers. Hier kunt u ook voor een tweede badkamer kiezen. De derde verdieping is ruim en goed bruikbaar als leefruimte. Door de dakkapel aan de voorzijde is er voldoende ruimte om nog twee kamers te realiseren.

9 inspireren onderstaande plattegronden zijn op basis van bouwnummer 3 en niet op schaal weergegeven ca. 2,49 m ca. 4,90 m ca. 2,62 m ca. 2,21 m ca. 2,49 m ca. 4,90 m ca. 9,85 m ca. 6,90 m ca. 5,90 m ca. 3,00 m ca. 2,40 m ca. 1,64 m ca. 4,16 m ca. 4,90 m ca. 4,47 m ca. 4,90 m ca. 3,15 m ca. 2,27 m ca. 2,43 m ca. 2,90 m ca. 4,90 m ca. 8,70 m ca. 3,15 m 1 e verdieping 2 e verdieping 3 e verdieping begane grond

10 Achter de woningen bevindt zich uw tuin van ongeveer 40 m 2, elke woning heeft een berging in de tuin. Op het binnenterrein vindt u uw eigen parkeerplaats. Volop ruimte dus! Voor u, uw gezin en eventueel uw kantoor aan huis.

11 verkoopprocedure hypotheek tijdens de bouw Indien u een hypothecaire geldlening afsluit, betaalt u vanaf de datum van ondertekening van de hypotheekakte een hypotheekrente. Wanneer een deel van het geleende bedrag op het bouwdepot staat, ter voldoening van de termijnnota s, ontvangt u daarover rente zolang deze termijnen niet betaald zijn. Die rente komt in mindering op uw hypotheekrente. Het is gebruikelijk dat u uw hypotheekbank machtigt de termijnnota s rechtstreeks vanuit het bouwdepot te betalen. meer- en minderwerk Bij de ontwikkeling van Spinoza heeft Staedion, in overleg met de aannemer en de architect, gekozen voor een pakket aan indelingsvarianten en andere meer- en minderwerkopties. Deze zijn opgenomen in de meer- en minderwerklijst die u kunt vinden op de website eigenzinnighaagswonen.nl. Met de hierin opgenomen opties kunt u uw nieuwe woning zo optimaal mogelijk aan uw woonwensen en smaak aanpassen. oplevering Wanneer de woning gereed is, wordt u uitgenodigd om samen met de opzichter een inspectieronde te maken. Hierbij worden alle eventuele onvolkomenheden schriftelijk vastgelegd. De door u tijdens de oplevering geconstateerde gebreken of onvolkomenheden worden zo spoedig koop-/aannemingsovereenkomsten Voor het project Spinoza tekent u twee koop-/aannemingsovereenkomsten, een voor de woning en een voor de parkeerplaats. Met het tekenen van de overeenkomsten verplicht u zich tot het betalen van de koop-/aannemingssommen voor de woning en de parkeerplaats. Staedion tekent de overeenkomsten ook en verplicht zich daarmee tot het leveren van de woning en de parkeerplaats. Nadat de overeenkomsten zijn ondertekend, ontvangt u hiervan een kopie. De originelen worden naar de notaris gezonden, die daarmee de notariële akte van levering opmaakt. wanneer gaat u betalen? De koop-/aannemingssommen voor de woning en de parkeerplaats betaalt u in termijnen, die zijn gekoppeld aan de voortgang van de bouw. De termijnregeling staat in de overeenkomsten vermeld. Hierin staat eveneens dat u tot aan de datum van de notariële levering, onder vergoeding van rente, recht heeft op uitstel van betaling. Voor de vervallen bouwtermijnen ontvangt u wel de termijnnota s. Op de datum van notariële levering moet u deze bouwtermijnen en de daarover verschuldigde uitstelrente voldoen. Na de notariële levering ontvangt u telkens wanneer de mogelijk, doch uiterlijk binnen drie maanden na de datum van oplevering kosteloos hersteld of verbeterd. Indien u vooraf aan uw financiële verplichtingen heeft voldaan en de akte van levering van de woning en eventuele hypotheekakte is gepasseerd bij de notaris, ontvangt u na ondertekening van het opleveringsformulier de sleutels van uw woning. extra zekerheid Staedion biedt u extra zekerheid met de opleveringsregeling van Woningborg die op dit project van toepassing is. Wanneer er onvolkomenheden bij de oplevering worden geconstateerd, kunt u een beroep doen op de door Staedion gestelde bankgarantie. Een uitgebreide versie van deze verkoopprocedure en de technische informatie kunt u vinden op eigenzinnighaagswonen.nl en ontvangt u tijdens het verkoopgesprek. mei 2012 bouw zover is gevorderd, een volgende termijnnota. Deze nota s moet u uiterlijk binnen veertien dagen na dagtekening voldoen. Voor eventueel door u opgedragen meerwerk geldt de betalingsregeling volgens de Woningborg-bepalingen, zoals ook in de koop-/aannemingsovereenkomst is opgenomen. vereniging van eigenaren Voor de parkeerplaatsen en het achterterrein wordt een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. overdracht Bij de overdracht wordt door de notaris een zogenaamde akte van levering opgemaakt. Voor de datum van notariële levering ontvangt u van de notaris een afrekening waarop het totaal op die datum verschuldigde bedrag is aangegeven en welk bedrag u aan de notaris moet overmaken. Hierbij wordt rekening gehouden dat het nog beschikbare hypotheekbedrag gelijk moet zijn aan de vanaf de notariële levering nog verschuldigde bouwtermijnen. Op de datum van notariële levering worden meestal twee akten getekend: De notariële akte van levering. De notariële hypotheekakte in verband met de lening die de koper voor de aankoop van het huis heeft gesloten. Voor dit project is notariskantoor Drost en Juten Netwerk Notarissen in Den Haag aangewezen.

12 materialen disclaimer Deze brochure is met zorg samengesteld met behulp van de gegevens en tekeningen van de architect en de adviseurs voor dit plan. Ondanks de zorgvuldige uitwerking maken wij een voorbehoud ten aanzien van geringe architectonische, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, alsmede eventuele afwijkingen die voortkomen uit de definitieve uitwerking, nadere eisen, wensen en goedkeuringen van de overheden en/of nutsbedrijven, zonder dat dit aanleiding tot verrekening met de koper geeft. Eventuele weergegeven inrichtingselementen die niet in deze brochure worden genoemd, behoren niet tot de mogelijkheden. Bij tegenstrijdigheden in contractstukken tussen de technische omschrijving en de tekeningen is de inhoud van de technische omschrijving bindend. onderdeel materiaal kleur gevel plint sierpleisterwerk, geschilderd in stroken verdeeld onderste strook: RAL platinagrijs overig: RAL wit middendeel baksteen, handvorm rood/oranje plint achtergevel baksteen, handvorm antraciet accentstenen kopgevel en onder gootlijst baksteen, strengpers geglazuurd RAL wit lijstwerk langs kozijnen op de verdiepingen keramische kraalsteen, geglazuurd RAL wit muurafdekker tuinmuur gegoten composietsteen grijs bloktrede beton grijs bel messing deurbel voorzien van zwart nikkel, daarna oud grijs getrommeld, gezandstraald en gelakt huisnummer geëmailleerd bordje zwart met witte tekst verlichting voor- achtergevel aluminium zwart buiten kozijnen raamkozijnen hout, conform bestek RAL wit, mat middenkalf; eerste verdieping voorgevel hout, conform bestek RAL grafietgrijs, mat ramen/bewegende delen en roeden hout, conform bestek RAL wit, mat ramen/bewegende delen; eerste verdieping voorgevel aluminium RAL grafietgrijs, mat beglazing vaste delen; eerste verdieping voorgevel veiligheidsglas helder voordeur sandwichconstructie hout met aluminium, RAL grafietgrijs, mat met helder glas raamdorpelstenen gegoten composietsteen grijs dak dakbedekking schuine daken keramische pan, vlak donkergrijs dakbedekking platte daken, uitbouw, dakkapel, etc. bitumineuze dakbedekking zwart goot en gootlijst voorgevel kunststof gootlijst met geïntegreerde goot RAL wit, mat gootlijst dakkapel uitgetimmerde houten goot RAL wit, mat goot achtergevel zink zink hemelwaterafvoer voorgevel zink zink hekwerken toegang binnenterrein staal antraciet binnenterrein bestrating straatklinkers antraciet parkeervakken betonstraatsteen: accentstenen wit bergingen hout, prefab grijs/bruin schutting hout, prefab. verticale rabatdelen grijs/bruin verlichting binnenterrein kunststof zwart De in deze brochure opgenomen artist impressions, situatieschetsen en foto s zijn bedoeld om een indruk te geven van de toekomstige situatie. De weergegeven afwerking/inrichting van de woningen geven u een idee van de mogelijkheden, want de woningen worden zonder afwerking en interieur opgeleverd. De uitgebreide technische omschrijving en de verkooptekeningen zijn leidend voor de uitvoering van de woning. Voor meer uitgebreide informatie kunt u terecht op de website eigenzinnighaagswonen.nl en uiteraard bij de afdeling verkoop. Staedion, mei 2012 colofon opdrachtgever Woningcorporatie Staedion ontwikkelt en realiseert sociale huurwoningen, vrijesectorwoningen en koopwoningen. Het projectmanagement en de verkoop van Spinoza is in handen van Staedion. Staedion Afdeling verkoop Bezoekadres: Koningin Julianaplein 2, 2595 AA Den Haag Postadres: Postbus 40406, 2504 LK, Den Haag (070) verkoop@staedion.nl architect WAM architecten, Delft ontwerp brochure wijze Creativiteit voor merken, Rotterdam

13

h e r e n h u i z e n

h e r e n h u i z e n herenhuizen herenhuizen aan het park Riante herenhuizen, prachtig gelegen aan het park in Carolus. De bijzondere architectuur van de herenhuizen doet denken aan de grandeur uit begin vorige eeuw. Deze

Nadere informatie

s ta d s w o n i n g e n

s ta d s w o n i n g e n stadswoningen stadswoningen De bijzondere architectuur van de stadswoningen doet denken aan de grandeur van de vorige eeuw. De uitstraling wordt versterkt door de witgekeimde gevels, verschillende kappen

Nadere informatie

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen 14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen Park Uythofs, wonen in het groen! Wonen in Park Uythofs, is wonen in het beste stukje van Den Haag. Hier woont u in het groen, vlakbij

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vossepark 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vestada Ontwikkeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van plangebieden. In het plangebied Vossepark is Vestada bezig met het realiseren van 6 vrijstaande

Nadere informatie

eigenwijs wonen in Vathorst novanta eigenzinnig wonen in vathorst

eigenwijs wonen in Vathorst novanta eigenzinnig wonen in vathorst eigenwijs wonen in Vathorst novanta eigenzinnig wonen in vathorst Eetkeuken twee-onder-één-kapwoning/vrijstaande woning scherp geprijsde woningen bijkeuken mogelijk ruime leefkeuken rustige ligging tegenover

Nadere informatie

Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum

Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum 2 Project Bloemstraat nieuwbouw fase 1 Comfortabel stads wonen in een complete nieuwbouwwoning Op een steenworp afstand van het centrum van Zaandam

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

TE KOOP. Javastraat AS Den Haag k.k.

TE KOOP. Javastraat AS Den Haag k.k. TE KOOP Javastraat 74 2585AS Den Haag 675.000 k.k. KENMERKEN Prijs 675.000 k.k. Postcode 2585AS Woningtype Beneden + bovenwoning Tuin Ja, Achtertuin, West, 7.5 10cm Woonruimte 189m² Inhoud 760m³ Kamers

Nadere informatie

halfvrijstaande villa s

halfvrijstaande villa s halfvrijstaande villa s Individueel aantrekkelijk De bijzondere architectuur van de halfvrijstaande villa s maakt de woningen aan alle kanten aantrekkelijk. Er is niet gekozen voor één ontwerp, maar voor

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Werken en wonen in echte Amsterdamse sferen!

Werken en wonen in echte Amsterdamse sferen! Werken en wonen in echte Amsterdamse sferen! Rozengracht 55-sous+bel in Amsterdam Eerste indruk: Deze ruime kantoorruimte in combinatie met woonruimte is gelegen in een mooi monumentaal herenhuis in de

Nadere informatie

7 eengezinswoningen aan het plein 17 eengezinswoningen aan t Perron

7 eengezinswoningen aan het plein 17 eengezinswoningen aan t Perron 7 eengezinswoningen aan het plein 17 eengezinswoningen aan t erron 1 Inhoud Situatie & ligging... 4 lanomschrijving... 5 Gevelaanzichten blok 1 & 2... 6 Woningtypen... 8 Gevelaanzichten blok 3 & 4... 14

Nadere informatie

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke rust van

Nadere informatie

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement LUXE APPARTEMENT EEN GENOT OM TE WONEN Brandevoort heeft het! Brandevoort is een populaire woonwijk aan de westzijde van Helmond. Een gunstige ligging aan

Nadere informatie

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE 2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE AAN DE TENTWEG TE STOLWIJK Nieuwbouw Ruime garage Royale kavels 700 m2 Nabij centrum gelegen Vrij uitzicht Veel privacy, Verkoop documentatie Tentweg 27

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

Panorama AAN DE OUDE WETERING ZWOLLE. wonen met uitzicht. Luxe Gasloos Ruim Landelijk Vrij. 10 Twee-onder-één kapwoningen met garage

Panorama AAN DE OUDE WETERING ZWOLLE. wonen met uitzicht. Luxe Gasloos Ruim Landelijk Vrij. 10 Twee-onder-één kapwoningen met garage Panorama wonen met uitzicht AAN DE OUDE WETERING ZWOLLE 10 Twee-onder-één kapwoningen met garage Luxe Gasloos Ruim Landelijk Vrij Wee Breecamp Op de grens tussen Stadshagen en de Mastenbroekerpolder ligt

Nadere informatie

Zaagmolenstraat 138 ROTTERDAM

Zaagmolenstraat 138 ROTTERDAM Zaagmolenstraat 138 ROTTERDAM Vraagprijs: 269.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071 XD

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Te koop Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Authentiek en klassiek wonen, maar de luxe van nu? Kom kijken en laat u verrassen

Nadere informatie

Horizon AAN DE OUDE WETERING ZWOLLE. wonen met uitzicht. Luxe Gasloos Ruim Landelijk Vrij

Horizon AAN DE OUDE WETERING ZWOLLE. wonen met uitzicht. Luxe Gasloos Ruim Landelijk Vrij Horizon wonen met uitzicht AAN DE OUDE WETERING ZWOLLE 8 Twee-onder-één kapwoningen en 1 Vrijstaande woning met garage Luxe Gasloos Ruim Landelijk Vrij Breecamp Op de grens tussen Stadshagen en de Mastenbroekerpolder

Nadere informatie

STADSTUINEN 101 TE AMSTELVEEN

STADSTUINEN 101 TE AMSTELVEEN STADSTUINEN 101 TE AMSTELVEEN Ligging en omgeving Instap klaar 3-kamer appartement gelegen op de 3e verdieping van het moderne en statige complex "Buytenhoff" gebouwd in 2005! Het appartement beschikt

Nadere informatie

TE KOOP. Columbusstraat AS Den Haag k.k.

TE KOOP. Columbusstraat AS Den Haag k.k. TE KOOP Columbusstraat 144 2561AS Den Haag 495.000 k.k. KENMERKEN Vraagprijs 495.000 k.k. Status Verkocht Oplevering per direct Soort appartement Bovenwoning Bouwjaar 1908 Oppervlakte 174m² Aantal kamers

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE DE KOLIBRIE plan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde 6 levensloopbestendige halfvrijstaande woningen, Bosuil 1-11

VERKOOPBROCHURE DE KOLIBRIE plan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde 6 levensloopbestendige halfvrijstaande woningen, Bosuil 1-11 VERKOOPBROCHURE DE KOLIBRIE plan Flierbeek fase 2 te Lichtenvoorde 6 levensloopbestendige halfvrijstaande woningen, Bosuil 1-11 INHOUDSOPGAVE Situatie 1:500 Renvooi pagina 02 pagina 03 Opties Renvooi opties

Nadere informatie

Havenstraat 155. 199.000 k.k. 3024 SJ Rotterdam. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 106 m2. perceeloppervlakte 101 m2. 1 slaapkamers.

Havenstraat 155. 199.000 k.k. 3024 SJ Rotterdam. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 106 m2. perceeloppervlakte 101 m2. 1 slaapkamers. Havenstraat 155 3024 SJ Rotterdam woonoppervlakte 106 m2 perceeloppervlakte 101 m2 1 slaapkamers te koop 199.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 0889660000 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken

Nadere informatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie VINKENHOF Z A A N D A M Wonen op een top locatie VINKENHOF, WONEN WAAR HET LEEFT! De Vinkenstraat ligt pal achter de hoofdader van het Zaandamse stadshart, de Gedempte Gracht. Na de ingrijpende operatie

Nadere informatie

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond

ONTWIKKELING 17 WONINGEN TE HELMOND. www.botswonen.nl. Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond ONTWIKKELING VERKOOPINFORMATIE STRAAKVEN 17 WONINGEN TE HELMOND Bots Bouwmanagement B.V. Energiestraat 21 5753 RN Deurne Broeckx-Praasterink Makelaars Mierloseweg 3 5707 AA Helmond T F E 0493-341 521 0493-310

Nadere informatie

TE KOOP. Kennemerlandsingel LP Den Haag k.k.

TE KOOP. Kennemerlandsingel LP Den Haag k.k. TE KOOP Kennemerlandsingel 51 2548 LP Den Haag 525.000 k.k. KENMERKEN Prijs 525.000 k.k. Postcode 2548 LP Ligging Aan het water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3054 TV Rotterdam Vraagprijs 249.500,- k.k. Omschrijving Geheel recent gerenoveerde 5-kamer woning met royale achtertuin en voortuin gelegen in de groene en rustige

Nadere informatie

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Te koop Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland Algemeen Een heerlijk vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning, vrije parkeerplaatsen

Nadere informatie

20 HUURWONINGEN WONEN OP STEENWORP AFSTAND VAN STAD EN NATUUR

20 HUURWONINGEN WONEN OP STEENWORP AFSTAND VAN STAD EN NATUUR 20 HUURWONINGEN WONEN OP STEENWORP AFSTAND VAN STAD EN NATUUR 1 Alkmaar centrum: Centraal station: Station Alkmaar Noord: Winkelcentrum de Mare: Heerhugowaard centrum: 9 min. 7 min. 4 min. 3 min. 12 min.

Nadere informatie

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl Het leukste eengezinswoige GROE & Stads wonen in nieuw west wonenophetleukstepunt.nl vrije Sector Huur Osdorper Ban in ontwikkeling Sociale huur start bouw september 2013 FASE 1 eengezinswoningen FASE

Nadere informatie

Druifstraat VD UTRECHT (Noord-West)

Druifstraat VD UTRECHT (Noord-West) Druifstraat 28 - UTRECHT Druifstraat 28 3552 VD UTRECHT (Noord-West) 350.000,- k.k. 118m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Een aantal jaren

Nadere informatie

Statige gezinswoning aan de rand van historisch Bussum

Statige gezinswoning aan de rand van historisch Bussum Statige gezinswoning aan de rand van historisch Bussum Meentweg 23-25 te Bussum VOORGEVEL ACHTERGEVEL ZIJGEVEL Ruime, statige halfvrijstaande eengezinswoning in een rustige woonstraat aan de rand van het

Nadere informatie

huren in tuinen-oost 72 EENgezinswoningen in bleiswijk

huren in tuinen-oost 72 EENgezinswoningen in bleiswijk huren in tuinen-oost 72 EENgezinswoningen in bleiswijk huren in tuinen-oost Welkom thuis in Tuinen-Oost. Een heerlijk ruim opgezette nieuwbouwwijk met veel groen en water. Op loopafstand van de oude dorpskern

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP EDENSTRAAT 15 EINDHOVEN In het levendige centrum van Eindhoven gelegen modern en goed onderhouden 2-kamer hoekappartement op de begane grond met kleine stadstuin, berging en eigen parkeerplaats

Nadere informatie

Van Hogendorpstraat 39 - 'S-Gravenhage

Van Hogendorpstraat 39 - 'S-Gravenhage Van Hogendorpstraat 39 - 'S-Gravenhage Vraagprijs 189.000,= k.k. Omschrijving In het centrum van Den Haag, nabij het winkelgebied, Huygenspark, Avenue Culinaire, station HS en de uitvalswegen van de stad,

Nadere informatie

Te Koop. Weidevogellaan LL Den Haag. Herenhuis, Hoekwoning 170m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Weidevogellaan LL Den Haag. Herenhuis, Hoekwoning 170m². Vraagprijs k.k. Te Koop Weidevogellaan 94 2496 LL Den Haag Herenhuis, Hoekwoning 170m² Vraagprijs 499.000 k.k. Vraagprijs 499.000 k.k. Status Beschikbaar Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Herenhuis, Hoekwoning

Nadere informatie

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden Dorpsstraat 86 5731 JK Mierlo Tel: 0492 66 54 54 GSM: 06 53 72 25 37 Fax: 0492 66 30 56 Internet: www.damenmakelaardij.nl E-mail: info@damenmakelaardij.nl Geheel vrijblijvend kunnen wij u TE KOOP aanbieden

Nadere informatie

IJSSELWONINGEN...dat is Park Wijhezicht!

IJSSELWONINGEN...dat is Park Wijhezicht! Wonen op een unieke locatie met vele historische elementen, een groene omgeving en alle voorzieningen om de hoek... IJSSELWONINGEN VE RK OO PB RO C HU RE...dat is Park Wijhezicht! LIGGING Een (t)huis met

Nadere informatie

SCHIEDAMSESINGEL 161A

SCHIEDAMSESINGEL 161A SCHIEDAMSESINGEL 161A ROTTERDAM SCHIEDAMSESINGEL 161A ROTTERDAM OMSCHRIJVING Werkelijk uniek en zeer royaal dubbel benedenhuis in het hartje van historisch Rotterdam! Het appartement, verdeeld over een

Nadere informatie

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex.

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex. TE HUUR Cantaloupenburg 35 2514 KJ Den Haag 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. Postcode 2514 KJ Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, In

Nadere informatie

Hasseltstraat 219. Vraagprijs: 175.000,-- k.k. Tilburg. Hans van Berkel Koestraat 91, 5014 EB Tilburg Tel: 013-5070930

Hasseltstraat 219. Vraagprijs: 175.000,-- k.k. Tilburg. Hans van Berkel Koestraat 91, 5014 EB Tilburg Tel: 013-5070930 Hasseltstraat 219 Tilburg Vraagprijs: 175.000,-- k.k. Sfeervolle en karakteristieke woning met tuin op het zongunstige westen. Met mooie, recent gezandstraalde gevel met knipvoeg. De woning beschikt over

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

Te Koop. Groenewegje LN Den Haag. Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Groenewegje LN Den Haag. Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m². Vraagprijs k.k. Te Koop Groenewegje 72 2515 LN Den Haag Beneden + bovenwoning, Appartement, 102m² Vraagprijs 375.000 k.k. Vraagprijs 375.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Beneden +

Nadere informatie

TE KOOP k.k.

TE KOOP k.k. Hartje centrum Fijne achtertuin Heerlijk rustig Mariaplaats 10 Utrecht TE KOOP 749.000 k.k. Entree Kenmerken De pluspunten van de woning zijn: - Uitstekende ligging ten opzichte van het stadcentrum; -

Nadere informatie

TE KOOP k.k.

TE KOOP k.k. Hartje centrum Fijne achtertuin Heerlijk rustig Mariaplaats 10 Utrecht TE KOOP 825.000 k.k. Entree Kenmerken De pluspunten van de woning zijn: - Uitstekende ligging ten opzichte van het stadcentrum; -

Nadere informatie

betaalbaar en Landelijk wonen

betaalbaar en Landelijk wonen Het uitzicht van je leven! betaalbaar en Landelijk wonen acht woningen op het mooiste plekje van terwolde landelijk en dorps Wil jij landelijk en betaalbaar wonen aan de rand van de dorpskern in Terwolde?

Nadere informatie

Zon en Maanstraat 1 te Hilversum

Zon en Maanstraat 1 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl RUIME GEZINSWONING OP UNIEKE LOCATIE ALGEMENE OMSCHRIJVING Mooie, zeer goed onderhouden, ruime dertiger

Nadere informatie

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK 14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK SFEERVOL EN COMFORTABEL WONEN In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd.

Nadere informatie

Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning

Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning Merijntje Gijzenlaan 30 Bergen op Zoom Vrijstaande woning LUXE VRIJSTAANDE WONING Heerlijk wonen in Bergen op Zoom Deze nieuwe wijk wordt gekenmerkt door de landelijke opzet van het plan met vaste kenmerken

Nadere informatie

Muurkruid 13, De Meern

Muurkruid 13, De Meern Muurkruid 13, De Meern Kenmerken Overdracht Vraagprijs 285.000 k.k. Aangeboden sinds 23-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

2 twee-onder-één-kap woningen

2 twee-onder-één-kap woningen 2 twee-onder-één-kap woningen Baakwoning Inleiding Op de plek waar vroeger de kassenteelt floreerde, in het groene gebied vlakbij het centrum van s-gravenzande, bouwt Lithos bouw & ontwikkeling een tweetal

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn

Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Donizettilaan 24 Apeldoorn Woonoppervlakte ca. 70 m 2 Vraagprijs 145.000,- kosten koper TE KOOP Donizettilaan 24 Apeldoorn Aan een rustige straat, nabij het Schubertplein gelegen tussenwoning met stenen berging en tuin op het zuiden.

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C Woningen blok A Type A1 Hoekwoningen Type A2 Rijwoningen Vanaf 249.750,-v.o.n. Woningen blok B Type B1 Hoekwoningen Type B2 Rijwoningen

Nadere informatie

Waterweg 114 3731 HP DE BILT (De Bilt)

Waterweg 114 3731 HP DE BILT (De Bilt) Waterweg 114 - DE BILT Waterweg 114 3731 HP DE BILT (De Bilt) VERKOCHT 150m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING In een van de populairste

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k.

TE KOOP. Boomsluiterskade VJ Den Haag k.k. TE KOOP Boomsluiterskade 238 2511 VJ Den Haag 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Postcode 2511 VJ Ligging In centrum, In woonwijk, Aan vaarwater Woningtype Bovenwoning Garage Betaald parkeren, Parkeervergunning

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G TWEE EXCLUSIEVE HALF VRIJSTAANDE WONINGEN C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G EXLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS VOELT... Aan de Oude Haarlemmerweg in Castricum wordt een

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. VECHTSTRAAT 122-II Goed onderhouden driekamer appartement gelegen op de tweede verdieping met twee slaapkamers, berging en balkon op het westen. Ruime en efficiënt ingedeelde woning met veel licht. Gelegen

Nadere informatie

Een prachtig appartement op een historische locatie.

Een prachtig appartement op een historische locatie. Een prachtig appartement op een historische locatie. Oudeschans 69-E te Amsterdam Algemeen: Dit charmante appartement van ca. 98 m² is gelegen aan de achterzijde van een schitterend pand verdeeld over

Nadere informatie

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen q Jan Steenlaan 15 - Vlissingen Vraagprijs 139.000,- k.k. Omschrijving Jan Steenlaan 15 - Vlissingen Dichtbij het centrum van Vlissingen gelegen, keurig onderhouden hoekwoning met berging. Deze comfortabele

Nadere informatie

HOOFDWEG VRAAGPRIJS: k.k.

HOOFDWEG VRAAGPRIJS: k.k. HOOFDWEG 394-1 VRAAGPRIJS: 215.000 - k.k. LICHT, GOED INGEDEELD 3-KAMER APPARTEMENT (CA. 58M2) MET BALKON (CA. 7,5M2), GELEGEN NABIJ ERASMUSPARK EN JAN EVERTSENSTRAAT IN DE POPULAIRE VAN GALENBUURT. HET

Nadere informatie

PARMENTIERLAAN 23 TE AMSTELVEEN

PARMENTIERLAAN 23 TE AMSTELVEEN Ligging en omgeving Perfect onderhouden en geheel gerenoveerd (2011) woonhuis met tuin op het zuiden en uitzicht op water en groen! Dit woonhuis is door de huidige bewoners werkelijk geheel aangepakt waarbij

Nadere informatie

Licht, gerenoveerd 3- kamerappartement midden in de bruisende Pijp.

Licht, gerenoveerd 3- kamerappartement midden in de bruisende Pijp. Licht, gerenoveerd 3- kamerappartement midden in de bruisende Pijp. Ceintuurbaan 406-II te Amsterdam Algemeen: Gerenoveerd 3-kamerappartement van ca. 60 m² met groot balkon, aan de levendige Ceintuurbaan

Nadere informatie

Ceintuurbaan 179-boven in Amsterdam

Ceintuurbaan 179-boven in Amsterdam Een charmant en royaal dubbel bovenhuis met terras in de hippe Pijp! Ceintuurbaan 179-boven in Amsterdam Ceintuurbaan 179-boven Huiselijk, karakter, ruim, hippe en centrale woonomgeving, zonnig terras,

Nadere informatie

TE KOOP. Botersloot HE Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 102m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Botersloot HE Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 102m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Botersloot 361 3011 HE Rotterdam Portiekflat, 3 kamers, 102m² Vraagprijs 435.000 k.k. KENMERKEN Prijs 435.000 k.k. Postcode 3011 HE Ligging In centrum, Open ligging Woningtype Portiekflat Garage

Nadere informatie

Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt

Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt De Hoopstraat 39 1335 WC ALMERE Oostvaardersbuurt Almere Buiten Transistorstraat 7c 1322 CJ Almere Telefoon 036 76 76 000 Mobiel 06 19 00

Nadere informatie

Graaf Florisstraat 95 3, 3021 CD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Graaf Florisstraat 95 3, 3021 CD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. , 3021 CD Rotterdam Vraagprijs 289.000,- k.k. Omschrijving Royaal 3-kamer dubbel bovenhuis op de 3e en 4e verdieping met een fraai dakterras van ca. 50 m2 met vrij uitzicht over de stad. De woning is deels

Nadere informatie

TALMALAAN 33 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

TALMALAAN 33 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // TALMALAAN 33 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES TALMALAAN 33 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 1.650,00 / MND WOONOPPERVLAKTE CIRCA 125M2 INHOUD CIRCA 516M3 BOUWJAAR 2011 AANVAARDING

Nadere informatie

TE KOOP. Laan van Wateringse veld BN Den Haag k.k.

TE KOOP. Laan van Wateringse veld BN Den Haag k.k. TE KOOP Laan van Wateringse veld 705 2548 BN Den Haag 399.500 k.k. KENMERKEN Prijs 399.500 k.k. Postcode 2548 BN Ligging Aan drukke weg, In woonwijk Woningtype Beneden + bovenwoning Tuin Ja Woonruimte

Nadere informatie

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

Westlandgracht 177 huis Amsterdam Westlandgracht 177 huis Amsterdam Vraagprijs 285.000,-- k.k. Pied-a-terre Prachtige en recent volledig gerenoveerde 3-kamer benedenwoning (ca. 60 m²) op eigen grond met heerlijke royale achtertuin (65

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Jean Sibeliusstraat 87 3069 MJ Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-4122221 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 249.500 K.K. Zeer net afgewerkte 4 kamer

Nadere informatie

Laan Wonen. 10 twee-onder-één-kapwoningen Bedum, Groningen

Laan Wonen. 10 twee-onder-één-kapwoningen Bedum, Groningen Laan Wonen 10 twee-onder-één-kapwoningen Bedum, Groningen _ Genieten van het dorpsleven op steenworp afstand van de binnenstad van Groningen. Wonen in Bedum Op zo n 10 minuten boven de dynamische studentenstad

Nadere informatie

de heeren van nieuwerwetschwonen.nl

de heeren van nieuwerwetschwonen.nl de heeren van STRAATWEG HILLEGERSBERG nieuwerwetschwonen.nl Chic wonen in levendig Rotterdam Hilligersberg Waar men elkaar nog kent Het water- en lommerrijke Hillegersberg is sinds 1941, samen met Schiebroek,

Nadere informatie

Leeuwarden Kwartelstraat 54

Leeuwarden Kwartelstraat 54 Leeuwarden Kwartelstraat 54 Op goede woonstand gelegen en nabij uitvalswegen, staat deze statige middenstandswoning. Deze verrassend ruime woning heeft de kenmerkende bouwstijlen van de jaren 30 en vele

Nadere informatie

Weert - Korenaar 11 : ,-

Weert - Korenaar 11 : ,- Weert - Korenaar 11 : 335.000,- Gelegen in "Landelijk Laarveld". Dit fraai gevormde huis met stijlkenmerken uit de jaren '30. Geheel instap klaar en volledig aangepast naar een luxe hedendaagse stijl.

Nadere informatie

Lloydstraat 252, 3024 EA Rotterdam ,- k.k.

Lloydstraat 252, 3024 EA Rotterdam ,- k.k. , 3024 EA Rotterdam 375.000,- k.k. Omschrijving COMFY TEN TOP! Het Lloydkwartier verwelkomt jouw met open armen. Woon jij binnenkort in dit heerlijk comfortabele 3-kamerappartement met uitzicht op de Maas

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE ADMIRALENGRACHT 148-I & II AMSTERDAM

VERKOOPBROCHURE ADMIRALENGRACHT 148-I & II AMSTERDAM VERKOOPBROCHURE ADMIRALENGRACHT 148-I & II AMSTERDAM Wonen met vrij uitzicht aan de gracht in Amsterdam! Mooi, erg leuk en mogelijk. Vanuit dit heerlijke ruime appartement ziet u de bootjes aan u voorbij

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 10 vrijstaande geschakelde woningen Bouwnummers 24 t/m 33 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 16 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning / modelwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 16.indd 1 15-11-13 14:33 16 U kunt er direct in Een

Nadere informatie

Heereweg 25 te ADUARD

Heereweg 25 te ADUARD Heereweg 25 te ADUARD Vraagprijs 199.500 k.k. Omschrijving: Heereweg 25 (9831 PA) Aduard Een bijzonder verrassende vrijstaande woning met heerlijke achtertuin en naastgelegen carport. De woning ligt aan

Nadere informatie

Adriaan Butijnweg 16 - Rilland

Adriaan Butijnweg 16 - Rilland q Adriaan Butijnweg 16 - Rilland Vraagprijs 170.000,- k.k. Omschrijving Adriaan Butijnweg 16 - Rilland In de dorpskern van Rilland gelegen, tot in de puntjes verzorgde hoekwoning met vrijstaande garage.

Nadere informatie

Te Koop. Noordzeestraat 76 + P 3522 PL Utrecht

Te Koop. Noordzeestraat 76 + P 3522 PL Utrecht Te Koop Noordzeestraat 76 + P 3522 PL Utrecht Noordzeestraat 76 + P 3522 PL Utrecht Vraagprijs : 495.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Catharijne, sectie D, nummer 9913 Grond : 100

Nadere informatie

Appartementen Smutsstraat

Appartementen Smutsstraat Levendig wonen in het centrum van Hengelo Appartementen Smutsstraat Nu te huur! Speelse gevelindeling Ruim balkon Woonkamer met open keuken Twee slaapkamers Edelsmid en Goudsmid, appartementen voor alle

Nadere informatie

TALMALAAN 67 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

TALMALAAN 67 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // TALMALAAN 67 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES TALMALAAN 67 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 550.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 139M2 INHOUD CIRCA 528M3 BOUWJAAR 2011 AANVAARDING

Nadere informatie

TE KOOP. Waldorpstraat CH Den Haag k.k.

TE KOOP. Waldorpstraat CH Den Haag k.k. TE KOOP Waldorpstraat 464 2521 CH Den Haag 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Postcode 2521 CH Ligging Aan drukke weg, Vrij uitzicht Woningtype Portiekflat Garage Garage, Parkeerplaats Woonruimte

Nadere informatie

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Omschrijving: Onder architectuur gebouwd royaal stadsgrachtenpand van 180m2 (exclusief souterrain) met een heerlijk dakterras. De woning is zeer geschikt voor een

Nadere informatie

Een huis kopen in Kerckebosch Zeist. Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis voelt.

Een huis kopen in Kerckebosch Zeist. Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis voelt. maart 2013 Een huis kopen in Kerckebosch Zeist Zeisteroever 1, 3704 GB Zeist T 030 69 40 200 www.seysterveste.nl Wonen in Kerckebosch Zeist is wonen midden in de natuur. Op uw eigen plek waar u zich thuis

Nadere informatie

16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord

16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord 16 Twee-onder-één-kapwoningen in Ammerzoden Noord Een woningbouwprogramma voor alle doelgroepen met ééngezinswoningen, tweekappers en bouwkavels voor vrijstaande woningen. 16 Fraaie tweekappers In Noord

Nadere informatie

Trumanlaan 12 - Goes

Trumanlaan 12 - Goes q Trumanlaan 12 - Goes Vraagprijs 159.000,- k.k. Omschrijving Trumanlaan 12 - Goes Aantrekkelijke hoekwoning met berging en vrij uitzicht aan de achterzijde. Deze hoekwoning met maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper

Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper Omschrijving Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Riant wonen en werken in de binnenstad! Deze royale stadsvilla, gelegen op een rustige locatie,

Nadere informatie