Bank of America Chicago Marathon

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bank of America Chicago Marathon"

Transcriptie

1 Bank of America Chicago Marathon 13 OKTOBER 2013

2 Inhoud 1. Bank of America Chicago Marathon Parcours 3. Vluchten 4. Hotelinformatie 5. Arrangementsprijs 6. Betalings- en annuleringsvoorwaarden 7. Verzekeringen 8. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 9. Aanvullende informatie

3 1. Bank of America Chicago Marathon 2013 Chicago ligt aan de zuidwestelijke oever van Lake Michigan. Chicago is de grootste stad van Illinios. In de stad zelf zijn er 2,7 miljoen inwoners. In de omringende gebieden zijn er maar liefst 8,5 miljoen inwoners. Daarmee is de stad de op twee na grootste van de VS; alleen New York en Los Angeles zijn groter. Chicago ontstond in 1833 als klein plaatsje in de wildernis. In 1848 ontstond het kanaal dat het Michiganmeer verbond met de Mississippi en in hetzelfde jaar bereikte de eerste spoorweg de stad. Steeds meer werd de stad het centrum van handel en industrie. In 1871 werd het getroffen door een zeer grote brand. Vandaag de dag ligt Chicago op een uitzonderlijk strategische positie, zowel voor trein- als autoverkeer. Deze positie heeft Chicago tot het grootste industriële centrum van Amerika gemaakt, zelfs nog groter dan New York City en Los Angeles. Maar Chicago heeft veel meer te bieden: ga aan boord van een toerbus en bekijk de etnische buurten van de stad, zoals Chinatown, Greektown, Little Italy en de grootste Poolse gemeenschap buiten Warschau. Ga op een bankje zitten in Grant Park of Lincoln Park, neem een duik in het meer of houdt een picknick.

4 2. Parcours The Bank of America Chicago Marathon gaat op zondag 13 oktober 2013 weer van start en staat bekend om zijn snelle, vlakke parcours. Lopers genieten van een schilderachtige tour door deze stad, langs 15 buurten van Chicago en tientallen bekende plekken. Het parcours begint en eindigt in Grant Park op Columbus Drive, bij Buckingham Fountain. Dit parcours kent geen noemenswaardige heuvels en het grootste hoogteverschil is slechts 7,5 meter. Het parcours kent elf tijdcontrolepunten (start, finish, halverwege en elke 5 kilometer). Langs het raceparcours zijn digitale klokken en zichtbare mijlmarkeringen geplaatst bij elke mijl en halverwege de marathon. Langs het parcours zijn 20 hulpposten opgesteld, waar zowel water als Gatorade uitgedeeld worden. Meer dan 1,5 miljoen toeschouwers staan langs het parcours de lopers aan te moedigen om hen te helpen hun persoonlijke droom waar te maken.

5 3. Vluchten We kunnen voor u de volgende vluchten van Amsterdam Chicago v.v. per United Airlines aanbieden: UA 909 donderdag 10 OKT 2013 Amsterdam Chicago uur UA 908 maandag 14 OKT 2013 Chicago Amsterdam uur# # aankomst volgende dag Opmerkingen: De luchthavenbelasting en brandstoftoeslag zijn inbegrepen in de arrangementsprijs. Eventuele tussentijdse wijzigen worden doorberekend. Vluchten zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen tot het moment van reserveren. Op dat moment wordt het tarief definitief bepaald. Indien u andere vluchtdata wenst of een arrangement wilt ontvangen op basis van andere vertrekplaatsen, bieden wij u graag een passende offerte.

6 4. Hotelinformatie Marriott Chicago Downtown Magnificent Mile**** Het Marriott Chicago Downtown Magnificent Mile hotel is een prachtig hotel met een centrale ligging vlakbij de Magnificent Mile. Het hotel heeft 46 verdiepingen met maar liefs 1169 kamers en 25 suites. Tevens beschikt het hotel over fitness faciliteiten en een binnenzwembad. Alle kamers zijn ingericht in Amerikaanse stijl en beschikken over een badkamer met bad, douche en toilet, kabel TV, telefoon, kluisje, high-speed Internet, minibar en föhn. Daarnaast biedt het hotel een 24-uurs service. In de omgeving vindt u verschillende attracties zoals het Art Institute, Field Museum, Goodman Theater en de Orchestra Hall. Het hotel ligt op ongeveer 1,5 kilometer afstand van de start van de marathon.

7 5. Arrangementsprijs Arrangement Marriott Chicago Downtown Magnificent Mile **** 1.969,00 Inclusief: Retourvlucht (United Airlines) van Amsterdam naar Chicago v.v. in de economy class Vier hotelovernachtingen op basis van een gedeelde tweepersoonskamer exclusief ontbijt Luchthavenbelasting / brandstoftoeslag 348,00 Lokale belastingen, zoals occupancy tax en city tax Startbewijs Bank of America Chicago Marathon 2013 Exclusief: Luchthaventransfer v.v. en de transfer van het hotel naar de start / finish v.v. ATP reisbegeleiding (vanaf 20 deelnemers) Eénpersoonskamertoeslag in Marriott Chicago 179,00 p.p.p.n. exclusief ontbijt Calamiteitenfonds eenmalig per boeking van maximaal 9 personen (verplicht) 2,50 Reis- en/of annuleringsverzekering met/zonder sportblessureclausule Alle maaltijden en uitgaven van persoonlijke aard. *Genoemde tarieven zijn indicatietarieven en onder voorbehoud van beschikbaarheid en/of koerswisselingen en/of tariefswijzigingen. Zodra wij uw reservering hebben ontvangen, zullen we de defintieve prijzen opvragen.

8 6. Betalings- en annuleringsvoorwaarden Vanaf het moment van reserveren van onze arrangementen en startbewijzen zijn de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing: Betalings en annuleringsvoorwaarden: U dient per omgaande een aanbetaling te doen van 50% van de totale reissom, plus het verschuldigde bedrag van de startbewijzen en de kosten voor de eventuele reis- en/of annuleringsverzekering. Uiterlijk 6 weken voor vertrek dienen wij het restantbedrag te hebben ontvangen. U krijgt hierover geen bericht meer. Indien de tickets eerder bevestigd dienen te worden bij de luchtvaartmaatschappij, kan het zijn dat wij in een vervroegd stadium een groter deel van de betaling dient te voldoen. Annuleringsvoorwaarden startbewijs: -Bij annuleren van uw startbewijs gelden altijd 100% annuleringskosten Bij annulering van het startbewijs vervalt het recht op ontvangst. Annuleringsvoorwaarden arrangement: - Bij annuleren van 1 december 2012 tot 1 augustus % van de totale reissom - Bij annuleren vanaf 1 augustus % van de totale reissom

9 7. Verzekeringen Annulerings-risico verzekering Met een tijdelijke annuleringsverzekering bent u uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. De premie bedraagt 6.05% van de reissom (incl. assurantiebelasting). * U kunt ook kiezen voor de Dubbel-Zeker variant van de Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance. Indien u eerder terug moet reizen, dan ontvangt u volgens de voorwaarden van Allianz Global Assistance, de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de reis. Met de standaard variant krijgt u een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. De premie bedraagt 7.26% van de reissom (incl. assurantiebelasting). Als extra voor ATP Event Experts, biedt Allianz Global Assistance een aanvulling op de annuleringsverzekering aan; een sportblessure clausule. Indien u door middel van een doktersverklaring kunt aantonen dat u niet kunt deelnemen aan het evenement vergoed Allianz Global Assistance de volledige reissom. De premie bedraagt 7.87% van de reissom (incl. assurantiebelasting). Bovenstaande varianten zijn exclusief eenmalige poliskosten a 5,45 per boeking*. Reis-bagage en ongevallenverzekering (wereld dekking) Deze verzekering kost 3.00 per persoon per dag. Dit is exclusief eenmalige poliskosten a 5,45 per boeking*. * Indien u beide verzekeringen tegelijkertijd afsluit, worden de poliskosten eenmalig doorbelast. Groepsverzekeringen Indien u met meerdere personen besluit te gaan reizen, kunnen wij u op maat een annulerings- en of reisverzekering offreren. De financiële risico s van het samen reizen kunnen hiermee worden opgevangen.

10 8. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ATPI vindt het belangrijk dat de mooie dingen op aarde behouden blijven. Daarom hebben wij het Milieu onderdeel gemaakt van ons ondernemingsbeleid. ATPI koopt in bij leveranciers die bewust omgaan met de wereld om ons heen. Wij informeren onze klanten graag over hun rol ten aanzien van duurzaamheid. Als oplossing voor het compenseren van CO 2 -uitstoot heeft ATPI een partner gevonden in de Climate Neutral Group, dat inzicht kan geven in de CO 2 -uitstoot van uw evenementen en vliegreizen. Op basis van de CO 2 -voetafdruk kunt u een plan maken om de uitstoot van uw congres of evenement te reduceren. In de meeste gevallen zal dit ook leiden tot besparingen. De resterende uitstoot kunt u compenseren. Wat betreft vliegreizen kunt u gebruikmaken van GreenSeat. GreenSeat berekent op verzoek per vlucht de uitstoot van CO 2 en andere broeikasgassen. Deze uitstoot kan financieel gecompenseerd worden. De fondsen die hierdoor ontstaan, investeert GreenSeat in duurzame energieprojecten en in de aanplant, bescherming en het beheer van bossen. De Green Key is het internationale keurmerk voor vergader- en congreslocaties die controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid. Wij maken niet standaard gebruik van Green Key locaties, maar als u dit wenst, is het zeker mogelijk. Wij hebben een groot netwerk aan Green Key locaties. Daarnaast stimuleert ATPI klanten te kiezen voor de trein op afstanden waarop de trein concurrerend kan zijn. Onder luchtvaartmaatschappijen inventariseren wij constant de houding ten aanzien van duurzaamheid en milieu, en ook van hotels brengen we de milieubewustheid in kaart. Ten slotte bieden we groene auto s aan wanneer deze als zodanig herkenbaar zijn in de reserveringssystemen. Kijk voor meer informatie over onze standpunten van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op

11 9. Aanvullende informatie Wij maken u er op attent dat genoemde prijzen onder voorbehoud zijn van tussentijdse tariefs- en/of koerswijzigingen. Bij een boeking vragen wij de op dat moment geldende vluchttarieven en bijbehorende voorwaarden op. Wanneer blijkt dat deze hoger zijn geworden dan oorspronkelijk in het arrangement opgenomen, zullen wij u eerst een offerte toesturen. Uw reservering is echter pas definitief wanneer u van ons de factuur/bevestiging heeft ontvangen. Om het startbewijs en de reservering te kunnen garanderen zullen wij u vragen om een aanbetaling. De hoogte van die aanbetaling kan wijzigen op het moment dat wij eventueel geboekte tickets definitief dienen te bevestigen (printen) bij de luchtvaartmaatschappij. Contact Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben naar aanleiding van het hierboven beschreven concept, horen wij deze uiteraard graag. Wij zijn te bereiken op onderstaand adres. ATP Event Experts T.a.v. afdeling Running Postbus ZS Schiphol T +31 (0) F +31 (0) Mail: / Internet:

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE!

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON Londen is hip & happening en is één van de leukste steden van Europa. De stad biedt veel vermaak, van wereldberoemde musea

Nadere informatie

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE!

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON Londen is hip & happening en is één van de leukste steden van Europa. De stad biedt veel vermaak, van wereldberoemde musea

Nadere informatie

tip Raadpleeg bij twijfel of onduidelijkheid de FAQ s op onze website. Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen door andere reizigers.

tip Raadpleeg bij twijfel of onduidelijkheid de FAQ s op onze website. Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen door andere reizigers. SNP & Yomads boekingsvoorwaarden & spelregels Versie juni-2015 Beste reiziger, U staat op het punt één van onze reizen te boeken of heeft wellicht net uw boeking aan ons doorgegeven. Wij danken u voor

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

ALGEMENE VINEA REISVOORWAARDEN

ALGEMENE VINEA REISVOORWAARDEN ALGEMENE VINEA REISVOORWAARDEN Bedrijfsinformatie Vinea is een merknaam van Simbo Vakanties B.V. gevestigd te Arnhem. ANVR nummer 02251. SGR 2978. ANVR Ons bedrijf is aangesloten bij het Algemeen Nederlands

Nadere informatie

ALGEMENE SIMBO REISVOORWAARDEN

ALGEMENE SIMBO REISVOORWAARDEN ALGEMENE SIMBO REISVOORWAARDEN Bedrijfsinformatie Simbo is een merknaam van Simbo Vakanties B.V. gevestigd te Arnhem. ANVR-nummer 02251. SGR 2978. ANVR Ons bedrijf is aangesloten bij het Algemeen Nederlands

Nadere informatie

BMW Berlin Marathon. Programma

BMW Berlin Marathon. Programma BMW Berlin Marathon Op zondag 29 september 2013 staat Berlijn voor de 40e keer volledig in het teken van de BMW-Berlin-Marathon. 40.000 deelnemers uit meer dan 100 landen beginnen om 09.00 uur aan het

Nadere informatie

Algemene Reisvoorwaarden Kuoni/ Tenzing Travel

Algemene Reisvoorwaarden Kuoni/ Tenzing Travel Algemene Reisvoorwaarden Kuoni/ Tenzing Travel 1. DEFINITIES In deze Algemene Reisvoorwaarden Kuoni hebben de volgende begrippen de hieronder vermelde betekenis: Georganiseerde reis: een door ons in het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RESERVERING MAKEN U kunt ons het beste bellen of mailen om te vragen of het chalet in de periode van uw keuze nog vrij is. Zo bent u het meest verzekerd van de actuele beschikbaarheid.

Nadere informatie

Algemene informatie & reisvoorwaarden PuurGrieks reizen

Algemene informatie & reisvoorwaarden PuurGrieks reizen Algemene informatie & reisvoorwaarden PuurGrieks reizen Algemeen Omdat iedereen zijn eigen vakantiewensen heeft, bieden we bij PuurGrieks reizen alleen losse modules aan, die je naar eigen inzicht kunt

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Effeweg.nl

Reisvoorwaarden Effeweg.nl Reisvoorwaarden Effeweg.nl ANVR Ons bedrijf is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover.

Nadere informatie

RESERVERINGSKOSTEN De reserveringskosten bedragen 15 per boeking. Voor een telefonische boeking wordt 25 berekend.

RESERVERINGSKOSTEN De reserveringskosten bedragen 15 per boeking. Voor een telefonische boeking wordt 25 berekend. DE BOEKING Je kunt de reis van jouw keuze bij Mambo boeken via www.nmlk.nl. NMLK treedt op als reisagent van Cirkel/Mambo B.V. handelend onder de naam Mambo. Mambo gaat op eigen naam een overeenkomst met

Nadere informatie

BEDRIJFSINFORMATIE. Reisorganisator Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich CH: 020.4.049.544-0 CHE: 178.977.

BEDRIJFSINFORMATIE. Reisorganisator Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich CH: 020.4.049.544-0 CHE: 178.977. Indien je een boeking bij Jiba maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Jiba. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed hebt gelezen alvorens de boeking te maken. Jiba

Nadere informatie

Wegvanhier.nl. ervaar de beleving!

Wegvanhier.nl. ervaar de beleving! Wegvanhier.nl ervaar de beleving! Wegvanhier.nl ervaar de beleving! Beleving speelt een steeds belangrijkere rol bij de invulling van vakanties. Daarbij kiest de reiziger steeds meer voor belevenissen

Nadere informatie

BEDRIJFSINFORMATIE. Je reisorganisator: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich Switzerland

BEDRIJFSINFORMATIE. Je reisorganisator: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich Switzerland Indien je een boeking bij Beachmasters maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Beachmasters. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed hebt gelezen alvorens de boeking

Nadere informatie

Reisovereenkomst en de Algemene voorwaarden

Reisovereenkomst en de Algemene voorwaarden Reisovereenkomst en de Algemene voorwaarden Het deelnemen aan de rondreizen en diensten van het reisbureau Thajsko Travel Thajsko Travel Co.Ltd. (Hierna te noemen het reisbureau of de reisorganisatie)

Nadere informatie

De reisvoorwaarden van Nepaltours.nl zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Roermond onder KvK nummer 14635042

De reisvoorwaarden van Nepaltours.nl zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Roermond onder KvK nummer 14635042 De reisvoorwaarden van Nepaltours.nl zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Roermond onder KvK nummer 14635042 Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Nepaltours.nl gebruik

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden Rubrik

Algemene reisvoorwaarden Rubrik Rubrik 1. Totstandkoming van de reisovereenkomst a) Door zich aan te melden, doet de klant alltours flugreisen gmbh een bindend aanbod voor de totstandkoming van een reisovereenkomst. De aanmelding kan

Nadere informatie

Algemene reisvoorwaarden

Algemene reisvoorwaarden Algemene reisvoorwaarden Verzekeringen Het is belangrijk om goed verzekerd op vakantie te gaan. Zorg dat je altijd het polisnummer van je eigen ziektekostenverzekering mee hebt, ook wanneer je een reisverzekering

Nadere informatie

ALGEMENE REISVOORWAARDEN KRAS.NL

ALGEMENE REISVOORWAARDEN KRAS.NL 1. DEFINITIES In deze Algemene Reisvoorwaarden KRAS hebben de volgende begrippen de daar achter vermelde betekenis: Baby: tenzij anders vermeld, een kind jonger dan twee jaar; Bemiddelde Diensten: Losse

Nadere informatie

U dient ons via e-mail naar klantenservice.nederland@ebookers.com op de hoogte te brengen van de wijziging of annulering van uw reis.

U dient ons via e-mail naar klantenservice.nederland@ebookers.com op de hoogte te brengen van de wijziging of annulering van uw reis. ALGEMENE BOEKINGSVOORWAARDEN 1. WIJZIGINGEN EN ANNULERINGEN a) Wijzigingen en annuleringen - door u U dient ons via e-mail naar klantenservice.nederland@ebookers.com op de hoogte te brengen van de wijziging

Nadere informatie

BEDRIJFSINFORMATIE. Je reisorganisator: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich Switzerland

BEDRIJFSINFORMATIE. Je reisorganisator: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH- 8001 Zürich Switzerland Indien je een boeking bij GOGO maakt, betekent dit dat je akkoord gaat met de voorwaarden van GOGO. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed hebt gelezen alvorens de boeking te maken. GOGO

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Balci Reizen

Algemene voorwaarden Balci Reizen Algemene voorwaarden Balci Reizen Onze organisatie is lid van IATA (nr 57-212363) en erkend agent van Turkish Airlines. BOEKINGS- EN RESERVERINGSVOORWAARDEN Balci Reizen kan een reservering voor u maken.wij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: BudgetAir.nl Klik hier om de voorwaarden te openen, te printen en/of op te slaan als pdf.

Algemene Voorwaarden: BudgetAir.nl Klik hier om de voorwaarden te openen, te printen en/of op te slaan als pdf. Algemene Voorwaarden: BudgetAir.nl Klik hier om de voorwaarden te openen, te printen en/of op te slaan als pdf. BudgetAir.nl is een handelsnaam van Travix Nederland B.V., gevestigd te Amsterdam aan de

Nadere informatie

ALGEMENE REIS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN REISORGANISATIE MALTA ADVIES

ALGEMENE REIS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN REISORGANISATIE MALTA ADVIES ALGEMENE REIS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN REISORGANISATIE MALTA ADVIES ARTIKEL 1 BEDRIJFSGEGEVENS - Statutaire naam van de onderneming; Reisorganisatie Malta Advies - Vestigingsadres; Windesheimstraat 7

Nadere informatie

1. REIS- EN GEZONDHEIDSINFORMATIE; INFORMATIE OVER REISDOCUMENTEN

1. REIS- EN GEZONDHEIDSINFORMATIE; INFORMATIE OVER REISDOCUMENTEN 1. REIS- EN GEZONDHEIDSINFORMATIE; INFORMATIE OVER REISDOCUMENTEN 1.1 Gezondheidsinformatie Gezien de vele persoonlijk verschillende omstandigheden en ter plaatse veranderende omstandigheden is het verstandig

Nadere informatie

Grangärde Hotel Schaatsarrangement

Grangärde Hotel Schaatsarrangement Grangärde Hotel Schaatsarrangement Compleet arrangement met geveegd en veilig ijs direct voor hoteldeur van Nederlandse familie van Trigt In een wonderschone en ongerepte natuurlijke omgeving kunt u in

Nadere informatie

Waarom deze dienstenwijzer?

Waarom deze dienstenwijzer? Dienstenwijzer Waarom deze dienstenwijzer? Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. Deze dienstenwijzer geeft een beschrijving van de diensten

Nadere informatie

AutoSlaap Trein ook voor motorrijders en fietsers Z-FRANKRIJK, ITALIË, SLOVENIË, KROATIË Alessandria Livorno Koper

AutoSlaap Trein ook voor motorrijders en fietsers Z-FRANKRIJK, ITALIË, SLOVENIË, KROATIË Alessandria Livorno Koper SEIZOEN 2015 AutoSlaap Trein ook voor motorrijders en fietsers Z-FRANKRIJK, ITALIË, SLOVENIË, KROATIË Alessandria Livorno Koper De CO2 reductie trein Met de AutoSlaap Trein werken we samen aan een beter

Nadere informatie