Bank of America Chicago Marathon

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bank of America Chicago Marathon"

Transcriptie

1 Bank of America Chicago Marathon 13 OKTOBER 2013

2 Inhoud 1. Bank of America Chicago Marathon Parcours 3. Vluchten 4. Hotelinformatie 5. Arrangementsprijs 6. Betalings- en annuleringsvoorwaarden 7. Verzekeringen 8. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 9. Aanvullende informatie

3 1. Bank of America Chicago Marathon 2013 Chicago ligt aan de zuidwestelijke oever van Lake Michigan. Chicago is de grootste stad van Illinios. In de stad zelf zijn er 2,7 miljoen inwoners. In de omringende gebieden zijn er maar liefst 8,5 miljoen inwoners. Daarmee is de stad de op twee na grootste van de VS; alleen New York en Los Angeles zijn groter. Chicago ontstond in 1833 als klein plaatsje in de wildernis. In 1848 ontstond het kanaal dat het Michiganmeer verbond met de Mississippi en in hetzelfde jaar bereikte de eerste spoorweg de stad. Steeds meer werd de stad het centrum van handel en industrie. In 1871 werd het getroffen door een zeer grote brand. Vandaag de dag ligt Chicago op een uitzonderlijk strategische positie, zowel voor trein- als autoverkeer. Deze positie heeft Chicago tot het grootste industriële centrum van Amerika gemaakt, zelfs nog groter dan New York City en Los Angeles. Maar Chicago heeft veel meer te bieden: ga aan boord van een toerbus en bekijk de etnische buurten van de stad, zoals Chinatown, Greektown, Little Italy en de grootste Poolse gemeenschap buiten Warschau. Ga op een bankje zitten in Grant Park of Lincoln Park, neem een duik in het meer of houdt een picknick.

4 2. Parcours The Bank of America Chicago Marathon gaat op zondag 13 oktober 2013 weer van start en staat bekend om zijn snelle, vlakke parcours. Lopers genieten van een schilderachtige tour door deze stad, langs 15 buurten van Chicago en tientallen bekende plekken. Het parcours begint en eindigt in Grant Park op Columbus Drive, bij Buckingham Fountain. Dit parcours kent geen noemenswaardige heuvels en het grootste hoogteverschil is slechts 7,5 meter. Het parcours kent elf tijdcontrolepunten (start, finish, halverwege en elke 5 kilometer). Langs het raceparcours zijn digitale klokken en zichtbare mijlmarkeringen geplaatst bij elke mijl en halverwege de marathon. Langs het parcours zijn 20 hulpposten opgesteld, waar zowel water als Gatorade uitgedeeld worden. Meer dan 1,5 miljoen toeschouwers staan langs het parcours de lopers aan te moedigen om hen te helpen hun persoonlijke droom waar te maken.

5 3. Vluchten We kunnen voor u de volgende vluchten van Amsterdam Chicago v.v. per United Airlines aanbieden: UA 909 donderdag 10 OKT 2013 Amsterdam Chicago uur UA 908 maandag 14 OKT 2013 Chicago Amsterdam uur# # aankomst volgende dag Opmerkingen: De luchthavenbelasting en brandstoftoeslag zijn inbegrepen in de arrangementsprijs. Eventuele tussentijdse wijzigen worden doorberekend. Vluchten zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen tot het moment van reserveren. Op dat moment wordt het tarief definitief bepaald. Indien u andere vluchtdata wenst of een arrangement wilt ontvangen op basis van andere vertrekplaatsen, bieden wij u graag een passende offerte.

6 4. Hotelinformatie Marriott Chicago Downtown Magnificent Mile**** Het Marriott Chicago Downtown Magnificent Mile hotel is een prachtig hotel met een centrale ligging vlakbij de Magnificent Mile. Het hotel heeft 46 verdiepingen met maar liefs 1169 kamers en 25 suites. Tevens beschikt het hotel over fitness faciliteiten en een binnenzwembad. Alle kamers zijn ingericht in Amerikaanse stijl en beschikken over een badkamer met bad, douche en toilet, kabel TV, telefoon, kluisje, high-speed Internet, minibar en föhn. Daarnaast biedt het hotel een 24-uurs service. In de omgeving vindt u verschillende attracties zoals het Art Institute, Field Museum, Goodman Theater en de Orchestra Hall. Het hotel ligt op ongeveer 1,5 kilometer afstand van de start van de marathon.

7 5. Arrangementsprijs Arrangement Marriott Chicago Downtown Magnificent Mile **** 1.969,00 Inclusief: Retourvlucht (United Airlines) van Amsterdam naar Chicago v.v. in de economy class Vier hotelovernachtingen op basis van een gedeelde tweepersoonskamer exclusief ontbijt Luchthavenbelasting / brandstoftoeslag 348,00 Lokale belastingen, zoals occupancy tax en city tax Startbewijs Bank of America Chicago Marathon 2013 Exclusief: Luchthaventransfer v.v. en de transfer van het hotel naar de start / finish v.v. ATP reisbegeleiding (vanaf 20 deelnemers) Eénpersoonskamertoeslag in Marriott Chicago 179,00 p.p.p.n. exclusief ontbijt Calamiteitenfonds eenmalig per boeking van maximaal 9 personen (verplicht) 2,50 Reis- en/of annuleringsverzekering met/zonder sportblessureclausule Alle maaltijden en uitgaven van persoonlijke aard. *Genoemde tarieven zijn indicatietarieven en onder voorbehoud van beschikbaarheid en/of koerswisselingen en/of tariefswijzigingen. Zodra wij uw reservering hebben ontvangen, zullen we de defintieve prijzen opvragen.

8 6. Betalings- en annuleringsvoorwaarden Vanaf het moment van reserveren van onze arrangementen en startbewijzen zijn de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing: Betalings en annuleringsvoorwaarden: U dient per omgaande een aanbetaling te doen van 50% van de totale reissom, plus het verschuldigde bedrag van de startbewijzen en de kosten voor de eventuele reis- en/of annuleringsverzekering. Uiterlijk 6 weken voor vertrek dienen wij het restantbedrag te hebben ontvangen. U krijgt hierover geen bericht meer. Indien de tickets eerder bevestigd dienen te worden bij de luchtvaartmaatschappij, kan het zijn dat wij in een vervroegd stadium een groter deel van de betaling dient te voldoen. Annuleringsvoorwaarden startbewijs: -Bij annuleren van uw startbewijs gelden altijd 100% annuleringskosten Bij annulering van het startbewijs vervalt het recht op ontvangst. Annuleringsvoorwaarden arrangement: - Bij annuleren van 1 december 2012 tot 1 augustus % van de totale reissom - Bij annuleren vanaf 1 augustus % van de totale reissom

9 7. Verzekeringen Annulerings-risico verzekering Met een tijdelijke annuleringsverzekering bent u uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. De premie bedraagt 6.05% van de reissom (incl. assurantiebelasting). * U kunt ook kiezen voor de Dubbel-Zeker variant van de Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance. Indien u eerder terug moet reizen, dan ontvangt u volgens de voorwaarden van Allianz Global Assistance, de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de reis. Met de standaard variant krijgt u een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. De premie bedraagt 7.26% van de reissom (incl. assurantiebelasting). Als extra voor ATP Event Experts, biedt Allianz Global Assistance een aanvulling op de annuleringsverzekering aan; een sportblessure clausule. Indien u door middel van een doktersverklaring kunt aantonen dat u niet kunt deelnemen aan het evenement vergoed Allianz Global Assistance de volledige reissom. De premie bedraagt 7.87% van de reissom (incl. assurantiebelasting). Bovenstaande varianten zijn exclusief eenmalige poliskosten a 5,45 per boeking*. Reis-bagage en ongevallenverzekering (wereld dekking) Deze verzekering kost 3.00 per persoon per dag. Dit is exclusief eenmalige poliskosten a 5,45 per boeking*. * Indien u beide verzekeringen tegelijkertijd afsluit, worden de poliskosten eenmalig doorbelast. Groepsverzekeringen Indien u met meerdere personen besluit te gaan reizen, kunnen wij u op maat een annulerings- en of reisverzekering offreren. De financiële risico s van het samen reizen kunnen hiermee worden opgevangen.

10 8. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ATPI vindt het belangrijk dat de mooie dingen op aarde behouden blijven. Daarom hebben wij het Milieu onderdeel gemaakt van ons ondernemingsbeleid. ATPI koopt in bij leveranciers die bewust omgaan met de wereld om ons heen. Wij informeren onze klanten graag over hun rol ten aanzien van duurzaamheid. Als oplossing voor het compenseren van CO 2 -uitstoot heeft ATPI een partner gevonden in de Climate Neutral Group, dat inzicht kan geven in de CO 2 -uitstoot van uw evenementen en vliegreizen. Op basis van de CO 2 -voetafdruk kunt u een plan maken om de uitstoot van uw congres of evenement te reduceren. In de meeste gevallen zal dit ook leiden tot besparingen. De resterende uitstoot kunt u compenseren. Wat betreft vliegreizen kunt u gebruikmaken van GreenSeat. GreenSeat berekent op verzoek per vlucht de uitstoot van CO 2 en andere broeikasgassen. Deze uitstoot kan financieel gecompenseerd worden. De fondsen die hierdoor ontstaan, investeert GreenSeat in duurzame energieprojecten en in de aanplant, bescherming en het beheer van bossen. De Green Key is het internationale keurmerk voor vergader- en congreslocaties die controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid. Wij maken niet standaard gebruik van Green Key locaties, maar als u dit wenst, is het zeker mogelijk. Wij hebben een groot netwerk aan Green Key locaties. Daarnaast stimuleert ATPI klanten te kiezen voor de trein op afstanden waarop de trein concurrerend kan zijn. Onder luchtvaartmaatschappijen inventariseren wij constant de houding ten aanzien van duurzaamheid en milieu, en ook van hotels brengen we de milieubewustheid in kaart. Ten slotte bieden we groene auto s aan wanneer deze als zodanig herkenbaar zijn in de reserveringssystemen. Kijk voor meer informatie over onze standpunten van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op

11 9. Aanvullende informatie Wij maken u er op attent dat genoemde prijzen onder voorbehoud zijn van tussentijdse tariefs- en/of koerswijzigingen. Bij een boeking vragen wij de op dat moment geldende vluchttarieven en bijbehorende voorwaarden op. Wanneer blijkt dat deze hoger zijn geworden dan oorspronkelijk in het arrangement opgenomen, zullen wij u eerst een offerte toesturen. Uw reservering is echter pas definitief wanneer u van ons de factuur/bevestiging heeft ontvangen. Om het startbewijs en de reservering te kunnen garanderen zullen wij u vragen om een aanbetaling. De hoogte van die aanbetaling kan wijzigen op het moment dat wij eventueel geboekte tickets definitief dienen te bevestigen (printen) bij de luchtvaartmaatschappij. Contact Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben naar aanleiding van het hierboven beschreven concept, horen wij deze uiteraard graag. Wij zijn te bereiken op onderstaand adres. ATP Event Experts T.a.v. afdeling Running Postbus ZS Schiphol T +31 (0) F +31 (0) Mail: running.netherlands@atpi.com / Internet:

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 5 november 2017 Welke hardloper heeft deze marathon niet hoog op zijn lijstje staan? De TCS New York City Marathon is niet zomaar

Nadere informatie

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 5 november 2017 Welke hardloper heeft deze marathon niet hoog op zijn lijstje staan? De TCS New York City Marathon is niet zomaar

Nadere informatie

TCS New York City Marathon Arrangementen

TCS New York City Marathon Arrangementen TCS New York City Marathon 2018 Arrangementen ENABLING YOUR PERFORMANCE TCS NY City Marathon 4 november 2018 Welke hardloper heeft deze marathon niet hoog op zijn lijstje staan? De TCS New York City Marathon

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

CHICAGO MARATHON 2018

CHICAGO MARATHON 2018 CHICAGO MARATHON 2018 CHICAGO MARATHON 2018 De Chicago Marathon is, na de New York City Marathon, de grootste marathon van Amerika, met ieder jaar weer ruim 40.000 fanatieke hardlopers aan de start. Deze

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

TCS New York City Marathon 2019

TCS New York City Marathon 2019 www.atpi.com TCS New York City Marathon 2019 Jouw marathon, onze arrangementen 2 Zilver 1 Meest gekozen Goud 3 Brons Rechtstreekse vlucht Accommodatie Loperspakket Startbewijs Transfer naar de start Verkenningsloop

Nadere informatie

CHICAGO MARATHON 2017

CHICAGO MARATHON 2017 CHICAGO MARATHON 2017 CHICAGO MARATHON 2017 De Chicago Marathon is, na de New York City Marathon, de grootste marathon van de wereld, met ieder jaar weer ruim 40.000 fanatieke hardlopers aan de start.

Nadere informatie

Even voorstellen, ATP Event Experts

Even voorstellen, ATP Event Experts St. Maarten Heineken Regatta 2013 ATP Event Experts ATP Event Experts, aangenaam! Wij zijn dé gespecialiseerde event organisatie voor bedrijven en overheidsinstellingen die een logistieke en conceptuele

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding Koh Samui Programma Vluchten Boten ATP Regatta pakket Algemene informatie

Inhoud. Inleiding Koh Samui Programma Vluchten Boten ATP Regatta pakket Algemene informatie Koh Samui Regatta 29 mei t/m 3 juni 2012 Inhoud Inleiding Koh Samui Programma Vluchten Boten ATP Regatta pakket Algemene informatie Tot slot Inleiding Een compleet arrangement tijdens de Koh Samui Regatta

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Offerte. Marathonreis New York City Marathon 2017

Offerte. Marathonreis New York City Marathon 2017 Offerte Marathonreis New York City Marathon 2017 New York City Marathon 2017 Voor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. De vijf boroughs waar het

Nadere informatie

Al vanaf 1991 organiseert Holland Runner reizen naar New York en andere prachtige marathons.

Al vanaf 1991 organiseert Holland Runner reizen naar New York en andere prachtige marathons. Voor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. Elke marathon is bijzonder en finishen is een prestatie op zich, maar de marathon van New York is onvergetelijk

Nadere informatie

Warm water, Hot racing

Warm water, Hot racing Warm water, Hot racing Programma BVI Spring Regatta 26 maart - 3 april 2012 Inhoud Inleiding Debriefing Voorstel Programma Vluchten Boten ATP Regattapakket Algemene informatie Tot slot Inleiding ATP Event

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

t camperkrantje versie 6

t camperkrantje versie 6 t camperkrantje versie 6 Vrijdag 15 april 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco / Go West 10% korting op ALLE camperhuur!

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING BALI GA ECONOMY CLASS 17 DAGEN POOLVILLA

Nadere informatie

t camperkrantje versie 7

t camperkrantje versie 7 t camperkrantje versie 7 Woensdag 11 mei 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Go West 15% LAST MINUTE Special NIEUW! 31-05-11

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

t camperkrantje versie 6

t camperkrantje versie 6 t camperkrantje versie 6 Woensdag 6 april 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco Owasco / Air Transat Spring Special

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

RUN MEDICAL Behobia-San Sebastian 11 november 2007 SPANJE

RUN MEDICAL Behobia-San Sebastian 11 november 2007 SPANJE RUN MEDICAL Behobia-San Sebastian SPANJE Zo dicht bij en toch een hele andere cultuur. Dit land tussen de Atlantische Oceaan de Middellandse Zee heeft een rijke traditie op het gebied van typisch Spaanse

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Virgin Money London Marathon. 23 april 2017

Virgin Money London Marathon. 23 april 2017 2017 Virgin Money London Marathon 23 april 2017 Virgin Money London Marathon 2017 2 De Virgin Money London Marathon is een immens evenement in een van de meest bruisende steden ter wereld, maar bovenal

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Serious Sailing, Serious Fun

Serious Sailing, Serious Fun Serious Sailing, Serious Fun Algemeen voorstel St. Maarten Heineken Regatta 2012 Inhoud Inleiding St. Maarten Heineken Regatta 2012 Het eiland St. Maarten Programma Vluchten Boten ATP Regattapakket Algemene

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

ING NEW YORK CITY MARATHON

ING NEW YORK CITY MARATHON ING NEW YORK CITY MARATHON ARRANGEMENTEN 2009 ING NEW YORK CITY MARATHON HET VOORTRAJECT Als u de beelden op televisie zag van de New York marathon heeft u zich vast een keer voorgenomen om deze marathon

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË De mars tussen berg en zee in Arenzano is zonder twijfel de zwaarste van alle IMLwandeltochten. Vanuit het Italiaanse kuststadje wordt al

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

t camperkrantje versie 8

t camperkrantje versie 8 t camperkrantje versie 8 Woensdag 1 juni 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco Owasco/Air Transat Herfst Special

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en winkeltjes.

Nadere informatie

Reis van donderdag 6 oktober tot dinsdag 11 oktober Beperkt aantal loopnummers. First Come, First Served! Wacht niet te lang!

Reis van donderdag 6 oktober tot dinsdag 11 oktober Beperkt aantal loopnummers. First Come, First Served! Wacht niet te lang! 9 oktober 2016 Reis van donderdag 6 oktober tot dinsdag 11 oktober 2016 Beperkt aantal loopnummers. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Meetings & Events Belgium NV, vergunning Cat A5939,

Nadere informatie

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een resort in de luxe badplaats Seminyak Deze luxe heeft u verdiend, verdiend, voor u een speciale speciale aanbieding in deze prachtige

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele minuten

Nadere informatie

Programma. Op dinsdag 15 oktober vertrekt u met China Airlines om 14.05 uur vanaf Amsterdam naar Bangkok, waar u op 16 oktober om 06.15 uur aankomt.

Programma. Op dinsdag 15 oktober vertrekt u met China Airlines om 14.05 uur vanaf Amsterdam naar Bangkok, waar u op 16 oktober om 06.15 uur aankomt. Programma U kunt kiezen uit 3 vertrekdata: Reis A: Vertrek op 15 oktober 2013 Op dinsdag 15 oktober vertrekt u met China Airlines om 14.05 uur vanaf Amsterdam naar Bangkok, waar u op 16 oktober om 06.15

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

New York Marriott Marquis & The Westin Charlotte à 2.095,- per persoon Toeslag 1-persoonskamer à 925,-.

New York Marriott Marquis & The Westin Charlotte à 2.095,- per persoon Toeslag 1-persoonskamer à 925,-. INSCHRIJFFORMULIER / PRIJSOVERZICHT I. Reisarrangement Ondergetekende bevestigt hierbij de deelname van de volgende persoon/personen aan de groepsreis naar de National Funeral Directors Association (NFDA)

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Zaterdag 1 april 2017

Zaterdag 1 april 2017 Zaterdag 1 april 2017 Mogelijke wedstrijden: marathon, halve marathon en 10 km Na de Médoc, verkennen we nu al lopend de Bourgogne streek. Beperkt aantal plaatsen. Uiterste inschrijvingsdatum: 13 januari

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 27 april t/m 5 mei 2016 Introductie In samenwerking met Stichting Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis

Nadere informatie

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE!

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON Londen is hip & happening en is één van de leukste steden van Europa. De stad biedt veel vermaak, van wereldberoemde musea

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

Rotterdam Running Ambassadors 6 dagen Moskou. 11 t/m 16 september 2013. 25 maart 2013 World Port Center Rotterdam H.B. Haverkorn van Rijsewijk

Rotterdam Running Ambassadors 6 dagen Moskou. 11 t/m 16 september 2013. 25 maart 2013 World Port Center Rotterdam H.B. Haverkorn van Rijsewijk Rotterdam Running Ambassadors 6 dagen Moskou 11 t/m 16 september 2013 25 maart 2013 World Port Center Rotterdam H.B. Haverkorn van Rijsewijk 1 Marathon: parcours en start De Marathon startte in 2012 bij

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND Cead Mile Failte...Duizend maal welkom... Ierland, een eiland aan de rand van Europa. Dichtbij en toch anders. Schapen zijn talrijker dan mensen.

Nadere informatie

Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering Annuleringsverzekering Wat is wel en niet gedekt door deze Annuleringsverzekering? Wat is een annuleringsverzekering? Deze verzekering vergoedt schade als je de reis moet annuleren. Ook als je een reis

Nadere informatie

25 september 2016. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Meetings & Events, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem

25 september 2016. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Meetings & Events, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem 25 september 2016 Beperkt aantal gegarandeerde deelnamenummers. Loopnummers enkel voor lopers woonachtig in België en in combinatie met het hotelverblijf! First Come, First Served! Wacht niet te lang!

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminata Internacional (oftewel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoud

Algemene voorwaarden. Inhoud Algemene voorwaarden Inhoud 1. Toepasselijkheid... 2 2. Boeking... 2 3. Annuleringen en annuleringskosten... 2 3.1 Groepsannulering... 2 3.2 Individuele annuleringen... 2 4. Groepsomvang en capaciteit

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

DK680 Bijzondere Voorwaarden Doorlopende Annulering

DK680 Bijzondere Voorwaarden Doorlopende Annulering DK680 Bijzondere Voorwaarden Doorlopende Annulering Deze voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden. Woorden welke cursief geschreven zijn, worden nader beschreven in artikel 5 Nadere begripsomschrijvingen.

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF

Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF Boekings Voorwaarden van VoetbalOnTour VOF Artikel 1: Algemeen, toepasselijkheid voorwaarden Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die zijn/worden aangegaan met VoetbalOnTour

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Deelnemersreglement Run for KiKa Marathon 2016/2017

Deelnemersreglement Run for KiKa Marathon 2016/2017 Deelnemersreglement Run for KiKa Marathon 2016/2017 Run for KiKa Marathon New York 2016 Artikel 1 Definities 1. Organisatie : Het evenement wordt georganiseerd door Emolife Events en Consultancy BV, in

Nadere informatie

27 september 2015. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Travel Belgium NV, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem

27 september 2015. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Travel Belgium NV, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem 27 september 2015 Beperkt aantal gegarandeerde deelnamenummers. Loopnummers enkel voor lopers woonachtig in België en in combinatie met het hotelverblijf! First Come, First Served! Wacht niet te lang!

Nadere informatie

Reisverzekering. Met stip de beste

Reisverzekering. Met stip de beste Reisverzekering Met stip de beste Waar u ook vakantie viert, één ding is zeker: u wilt er onbezorgd van genieten. Een reis verzekering is daarbij onmisbaar. Of u nu kiest voor een reisverzekering voor

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminada Internacional (oftewel de International Long Walk of Barcelona)

Nadere informatie

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug Deze excursie naar Berlijn is een aanvulling op het college over Berlijn dat Paul Kurstjens geeft in het kader van de HOVO cursus over de Europese

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalneder van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2013

Nadere informatie

Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl. Travelhome Algemene voorwaarden

Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl. Travelhome Algemene voorwaarden Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl Travelhome Algemene voorwaarden 1. ANVR Travelhome is aangesloten bij het ANVR (ANVR-Consumentenvoorwaarden deel

Nadere informatie

t camperkrantje versie 5

t camperkrantje versie 5 t camperkrantje versie 5 Vrijdag 25 maart 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco Owasco / Air Transat Spring Special

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

BMW Berlin Marathon 2016

BMW Berlin Marathon 2016 25 september 2016 BMW Berlin Marathon 2016 2 Jaarlijks staan ruim 40.000 lopers aan de start van de BMW Berlin Marathon, die daarmee behoort tot één van s werelds grootste hardloopwedstrijden. De met 'Deutsche

Nadere informatie

Antigua sailing week 29 april 4 mei 2012

Antigua sailing week 29 april 4 mei 2012 Antigua sailing week 29 april 4 mei 2012 Inhoud Inleiding Antigua Sailing Week Programma Vluchten Boten Regatta Pakket Algemene Informatie Tot slot Inleiding ATP Event Experts is een onderdeel van ATPI,

Nadere informatie

2.1 De reiziger verbindt zich tot tijdige betaling over te gaan conform de bij boeking overeengekomen termijnen.

2.1 De reiziger verbindt zich tot tijdige betaling over te gaan conform de bij boeking overeengekomen termijnen. Algemene reisvoorwaarden Urban Africans Reizen Artikel 1 De totstandkoming van de overeenkomst 1.1 Een reis kan schriftelijk of telefonisch geboekt worden. Indien de reiziger zich telefonisch heeft aangemeld,

Nadere informatie

Reisinformatie Virgin Money London Marathon

Reisinformatie Virgin Money London Marathon 2016 Reisinformatie Virgin Money London Marathon 24 april 2016 Virgin Money London Marathon 2016 2 De Virgin Money London Marathon is een immens evenement in een van de meest bruisende steden ter wereld,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering Kortlopende Reisen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Scherpe premies en vriendelijke voorwaarden Kortlopende Reis- en Met de kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Nadere informatie

Reis van donderdag 9 oktober tot dinsdag 14 oktober 2014. Beperkt aantal loopnummers. First Come, First Served! Wacht niet te lang!

Reis van donderdag 9 oktober tot dinsdag 14 oktober 2014. Beperkt aantal loopnummers. First Come, First Served! Wacht niet te lang! 12 oktober 2014 Reis van donderdag 9 oktober tot dinsdag 14 oktober 2014 Beperkt aantal loopnummers. First Come, First Served! Wacht niet te lang! Uiterste inschrijvingsdatum: 23 juni 2014 (onder voorbehoud

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

groups & incentives Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013

groups & incentives Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013 Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013 Dag 1 Amsterdam Jakarta Vertrek vanaf Schiphol met de vlucht van KLM naar Jakarta. Dag 2 Jakarta Aankomst op Sukarno Hatta de luchthaven

Nadere informatie

Reis- & Annuleringsverzekering

Reis- & Annuleringsverzekering Reis- & Annuleringsverzekering Wat is wel en niet gedekt door deze reisverzekering? Wat is een reisverzekering? Deze verzekering vergoedt schade als je op reis bent of als je de reis moet annuleren. De

Nadere informatie

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis

PRIJZEN. Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Kinderen (0-2 jaar) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis PRIJZEN Dagprijslijst 2014 Staanplaatsen geldig van 16/04 tot 21/09 16/04-07/06 07/06-05/07 05/07-09/08 09/08-23/08 23/08-06/09 06/09-21/09 Volwassenen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00 Kinderen (0-2 jaar)

Nadere informatie

Re: vakantie offerte Offertenummer messages

Re: vakantie offerte Offertenummer messages JC Re: vakantie offerte Offertenummer 2018111332 2 messages Alie Scholten Tioga Tours To: Wed, Nov 21, 2018 at 9:06 AM Geachte heer Vervoort, Hartelijk dank voor uw offerteaanvraag.

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

LONDON MARATHON 2019

LONDON MARATHON 2019 LONDON MARATHON 2019 VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2019 Beste runner, De Virgin Money London Marathon is een immens evenement in een van de meest bruisende steden ter wereld, maar bovenal een prachtige

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie