Virgin Money London Marathon. 23 april 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Virgin Money London Marathon. 23 april 2017"

Transcriptie

1 2017 Virgin Money London Marathon 23 april 2017

2 Virgin Money London Marathon De Virgin Money London Marathon is een immens evenement in een van de meest bruisende steden ter wereld, maar bovenal een prachtige marathon met tienduizenden enthousiaste deelnemers. Het grootste deel van de lopers van de marathon in de Britse hoofdstad loopt voor een goed doel en zamelt geld in door de 26.2 miles af te leggen. Sommige deelnemers gaan daarin zo ver dat ze verkleed lopen. Daardoor staan er jaarlijks tientallen 'dieren', look-a-likes van artiesten en superhelden als Spiderman en Superman aan de start. Zij passeren na de start in Greenwich een aantal van Londens bekendste bezienswaardigheden zoals de Tower Bridge, Houses of Parliament en de Big Ben voor de finish op The Mall voor Buckingham Palace. Langs de kant staan van start tot finish honderdduizenden enthousiaste toeschouwers die zorgen voor een fantastische sfeer én alle lopers de benodigde morele ondersteuning geven. Doordat de organisatie bewust heeft gekozen voor Britse goede doelen, is het voor buitenlandse lopers niet eenvoudig om een startbewijs te bemachtigen. Holland Runner is als buitenlandse touroperator aan de London Marathon verbonden en beschikt daardoor over een beperkt aantal startbewijzen die verkocht dienen te worden in combinatie met een retourvlucht en hotelaccommodatie. Samen met de begeleiding van ervaren en deskundige medewerkers van Holland Runner, een bezoek aan de Marathon Expo, een korte verkenningsloop in Londen, een informatiebijeenkomst (de 'Marathon Meeting') in het hotel en de benodigde transfers biedt Holland Runner een volledig verzorgde marathonreis naar een van de populairste marathons ter wereld. Doordat drie overnachtingen zijn inbegrepen, heeft u naast de marathon nog voldoende tijd op eigen gelegenheid door te brengen in de wereldstad Londen. Mocht u naar aanleiding van deze brochure vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens! Met vriendelijke groet, Holland Runner E info@hollandrunner.nl T

3 Over Holland Runner 3 Holland Runner Al sinds 1996 biedt Holland Runner volledig verzorgde marathonreizen naar populaire marathons over de hele wereld. Door onze ruime ervaring als organisator van deze reizen maar óók als lopers van marathons weten wij exact wat voor u als loper belangrijk is. Als officieel partner van de Virgin Money London Marathon bieden wij voor de komende editie een 4-daagse reis inclusief retourvlucht. Naast Londen is Holland Runner ook als officiële partner verbonden aan de marathons van Berlijn, New York, Tokyo en Curaçao. Begeleiding Tijdens deze marathonreis is deskundige en ervaren Holland Runner begeleiding aanwezig in Londen. Wij vergezellen u naar de Marathon Expo voor het ophalen van het startnummer en voorzien u tijdens een informatiesessie tijdens het weekend van de nodige race- en supporterstips. Op zaterdagmorgen wordt vanuit het hotel een ontspannen trainingsloopje georganiseerd in Regent's Park en over het laatste deel van het parcours van de marathon. In Londen zal de begeleiding van Holland Runner op vaste momenten aanspreekbaar en telefonisch bereikbaar zijn in het geval van dringende vragen. Ook is een fysiotherapeut op afspraak aanwezig voor advies en behandeling. Uiteraard bent u in de gelegenheid een groot deel van het weekend zelf in te vullen. In Londen, met alle cultuurhistorische én moderne bezienswaardigheden, toeristische trekpleisters en vele winkels zal dat geen enkel probleem zijn.

4

5 Programma 5 Vrijdag 21 april 2017 Vanmorgen vliegt u om uur met een directe vlucht van KLM vanaf Schiphol naar Londen. Na aankomst om uur op de luchthaven Heathrow en het ophalen van uw bagage wordt u per touringcar naar de Marathon Expo gebracht. In ExCel, het internationale beurzen en tentoonstellingen center van Londen, kunt u naast het ophalen van uw startnummer ook de vele tientallen stands van aan hardlopen gerelateerde merken bezoeken. Aansluitend rijdt de touringcar door naar Hotel Melia White House in het centrum van de stad, waar u na aankomst direct gebruikt kunt maken van uw kamer. Het vervolg van de vrijdag kunt u naar eigen wens invullen. Zaterdag 22 april 2017 Na het ontbijtbuffet wordt u door de Holland Runner reisbegeleiding tot in detail geïnformeerd over de volgende dag. Behalve informatie over het startterrein en het parcours komt de fysiotherapeut aan het woord met tips over de laatste voorbereidingen en verzorging onderweg. Tot slot worden de supporterspunten langs het parcours doorgenomen zodat de meegereisde supporters hun lopers tijdens de marathon een hart onder de riem kunnen steken. Na ongeveer een uur is het tijd om de benen nog even los te maken. Door de perfecte ligging van het hotel aan Regent s Park lopen we gezamenlijk en in rustig tempo door het park en aansluitend weer terug naar het hotel. De zaterdagmiddag en -avond kunt u de laatste voorbereidingen op de marathon invullen op de door u gewenste manier.

6 Programma 6 Zondag 23 april 2017 De marathondag begint al vroeg met een goed ontbijt en het bijtijdse vertrek per touringcar naar het startterrein. Om uur klinkt het startschot voor 42,195 onvergetelijke kilometers met langs vrijwel het gehele parcours enthousiaste toeschouwers. Na de start in Greenwich loopt het parcours via onder andere Woolwich, Bermondsey, de Tower Bridge, Millwall en Shadwell voordat het hart van Londen bereikt wordt. Parallel aan de Thames lopend doemen de London Eye en Big Ben op en lonkt ook de finish voor Buckingham Palace. Na de ontvangst van uw medaille wordt u door de supporters en reisbegeleiding ontvangen voordat u terugkeert naar uw hotel. Aan het eind van de middag blikken we gezamenlijk terug op de bijzondere prestaties van vandaag tijdens een gezellige borrel in een horecagelegenheid vlakbij het hotel. Na maanden van intensieve voorbereiding hebben zowel de lopers, maar ook de meelevende supporters een biertje of wijntje meer dan verdiend! Maandag 24 april 2017 Vanmorgen kunt u nog even lekker uitslapen of juist al vroeg op pad gaan om nog even van Londen te genieten. Aan het begin van de middag staat de touringcar weer voor de deur van het hotel om u naar de luchthaven Heathrow te brengen. Hier vertrekt om uur de vlucht naar Amsterdam, waar u om uur arriveert, zodat u in de avond weer thuis bent.

7 Hotel 7 Hotel Melia White House Aan de rand van het rustige Regent s Park ligt het 4-sterren hotel Melia White House. De metrostations Great Portland Street, Warren Street Station en Regent s Park liggen op loopafstand van het hotel, waardoor u binnen enkele minuten in het hart van de stad bent. Populaire (winkel)straten als Oxford Street en Regent Street bereikt u in ongeveer tien minuten wandelen. Het hotel biedt een gratis fitnessruimte, een gezellige bar en een restaurant met veel verschillende gerechten. Als gast van het hotel maakt u gebruik van gratis wifi in alle openbare ruimtes en kamers. Alle kamers zijn modern en elegant ingericht en zijn voorzien van een satelliet-tv en een bureau. De met marmer betegelde badkamer is ingericht met een wastafel van zwart graniet. Uw verblijf is op basis van logies en ontbijt.

8 Vluchtinformatie 8 De retourvlucht vanaf Amsterdam naar luchthaven Londen Heathrow wordt uitgevoerd met KLM. Bij deze luchtvaartmaatschappij is het meenemen van handbagage (max. 12 kg) inbegrepen, voor ruimbagage (max. 23 kg) betaalt u online 25 bij, op de luchthaven betaalt u 35. Het vertrek naar Londen is in de loop van de vrijdagmorgen. Door het tijdsverschil van een uur is de aankomst rond dezelfde (lokale) tijd. De terugvlucht is in de namiddag waardoor u s avonds weer thuis bent. Vluchtschema Vrijdag 21 april 2017: KLM, Amsterdam London Heathrow Vertrek: uur aankomst uur Maandag 24 april 2017: KLM, London Heathrow Amsterdam Vertrek: uur aankomst uur Alle genoemde tijden zijn lokale tijden. In Engeland is het 1 uur vroeger dan in Nederland.

9 Aanbod en prijzen 9 Uw Marathonreis is inclusief: Vliegreis Amsterdam London Heathrow v.v. met KLM Luchthavenbelastingen en veiligheidstoeslagen Transfer per touringcar: luchthaven Heathrow -> Expo en hotel Drie overnachtingen in 4-sterren Hotel Melia White House Verblijf op basis van een 2-persoonskamer inclusief bad/douche Gezamenlijke trainingsloop in Regent s Park Holland Runner Marathon Meeting met belangrijke informatie over de marathondag Transfer per touringcar: hotel -> startterrein marathon Gezellige After the Run borrel Transfer per touringcar: hotel -> luchthaven Heathrow Professionele en ervaren Holland Runner reisbegeleiding - dagelijks spreekuur met ondersteuning van onze fysiotherapeut Prijzen Marathondeelnemers 1-persoonskamer: 1.399,- per persoon inclusief Runnerspakket 2-persoonskamer: 1.139,- per persoon inclusief Runnerspakket Supporters 1-persoonskamer: 1.029,- per persoon 2-persoonskamer: 769,- per persoon Het Runnerspakket is inclusief: Gegarandeerd startnummer voor de Virgin Money London Marathon Toegang tot de Marathon Expo (grote marathonbeurs) Tijdmeting-chip(IPICO) ontvangt u via de marathon-organisatie Voor finishers: unieke medaille en het London Marathon Finishers T-shirt Holland Runner technisch hardloopshirt

10

11 Verzekeringen 11 Kortlopende reisverzekeringen Wij vinden het zeer belangrijk dat u goed verzekerd op reis gaat en adviseren u om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Onze verzekeringen sluiten exact aan op uw reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt! Reisverzekering comfort Dekking: Personen hulpverlening; bagage; geneeskundige kosten en ongevallen. Premie Europa 1,92 p.p. per dag Premie Wereld 3,07 p.p. per dag Bagage tot 3.000,- verzekerd. Eigen risico van 50,- 1 jaar dekking nieuwwaarde op uw bagage Medische kosten en hulpverlening kostprijs gedekt Extra ongevallendekking Woont u niet in Nederland; dan heeft u alleen dekking voor geneeskundige kosten als uw eigen zorgverzekeraar een basisdekking biedt voor medische kosten in land waar u naar toe reist. Annuleringsverzekering inclusief blessuredekking Vergoeding van uw annuleringskosten welke kort voor vertrek zeer hoog oplopen. Vergoeding annulering/afbreking als familie 1e en 2e graad of ex-partner ernstig ziek wordt of familie 1e, 2e of 3e graad komt te overlijden. Vergoeding van niet gebruikte reisdagen bij afbreken van uw reis. Vergoeding van annuleringskosten ten gevolge van het moeten annuleren van de reis wegens blessure, ontstaan in de termijn tussen boeken van de reis en vertrek, waardoor u niet kunt deelnemen aan de geplande activiteit. Unieke extra zekerheid bij uw annuleringsverzekering Dekking voor het niet doorgaan van de marathon. Vergoeding van annuleringskosten als u de reis onverwacht voor vertrek moet annuleren, omdat de officiële marathon door de desbetreffende autoriteiten wordt geannuleerd. Toeslagpremie op de annuleringsverzekering is 1% exclusief 21% assurantiebelasting. Voor specifieke en gedetailleerde informatie over zowel uw reisverzekering als over uw annuleringsverzekering dient u de polisvoorwaarden te raadplegen. Zie uw voorwaarden: Premie is 6.5% van de gehele reissom en 3,50 poliskosten. Over dit bedrag wordt 21% assurantiebelasting berekend.

12 Bijzondere voorwaarden 12 Betalingsvoorwaarden Binnen 10 dagen na ontvangst van onze bevestiging dient u een aanbetaling van 35% van de totale reissom (inclusief eventuele verzekeringen) te doen. Uiterlijk 31 december 2016 dient 100% van de reissom door u betaald te zijn. Annuleringsvoorwaarden Bij annulering t/m 31 december 2016 bedragen de annuleringskosten 35% van de totale reissom (inclusief eventuele verzekeringspremies) Bij annulering vanaf 1 januari 2017 bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom (inclusief eventuele verzekeringspremies) Wijzigingen Uw boeking is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar; naamswijzigingen zijn niet mogelijk. T/m 31 december 2016 is het mogelijk uw reis te wijzigen tegen 100,- wijzigingskosten per boeking plus een eventueel verschil in tarief. Wijzigingen zijn mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid. Vanaf 1 januari 2017 zijn geen wijzigingen meer mogelijk. Bij reservering van de reis verklaart u zich akkoord met de Algemene Reisvoorwaarden van Holland Runner en bovenstaande afwijkende betalings- en annuleringsvoorwaarden.

13 Tel Holland Runner is een activiteit van

LONDON MARATHON 2019

LONDON MARATHON 2019 LONDON MARATHON 2019 VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2019 Beste runner, De Virgin Money London Marathon is een immens evenement in een van de meest bruisende steden ter wereld, maar bovenal een prachtige

Nadere informatie

Reisinformatie Virgin Money London Marathon

Reisinformatie Virgin Money London Marathon 2016 Reisinformatie Virgin Money London Marathon 24 april 2016 Virgin Money London Marathon 2016 2 De Virgin Money London Marathon is een immens evenement in een van de meest bruisende steden ter wereld,

Nadere informatie

CHICAGO MARATHON 2018

CHICAGO MARATHON 2018 CHICAGO MARATHON 2018 CHICAGO MARATHON 2018 De Chicago Marathon is, na de New York City Marathon, de grootste marathon van Amerika, met ieder jaar weer ruim 40.000 fanatieke hardlopers aan de start. Deze

Nadere informatie

CHICAGO MARATHON 2017

CHICAGO MARATHON 2017 CHICAGO MARATHON 2017 CHICAGO MARATHON 2017 De Chicago Marathon is, na de New York City Marathon, de grootste marathon van de wereld, met ieder jaar weer ruim 40.000 fanatieke hardlopers aan de start.

Nadere informatie

Tokyo Marathon. 26 februari 2017

Tokyo Marathon. 26 februari 2017 Tokyo Marathon 26 februari 2017 Tokyo Marathon 2017 De Tokyo Marathon is de grootste marathon van Azië en sinds vier jaar één van de zes Marathon Majors, maar vooral bekend als een van de snelste marathons

Nadere informatie

BMW Berlin Marathon 2016

BMW Berlin Marathon 2016 25 september 2016 BMW Berlin Marathon 2016 2 Jaarlijks staan ruim 40.000 lopers aan de start van de BMW Berlin Marathon, die daarmee behoort tot één van s werelds grootste hardloopwedstrijden. De met 'Deutsche

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE!

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON Londen is hip & happening en is één van de leukste steden van Europa. De stad biedt veel vermaak, van wereldberoemde musea

Nadere informatie

Offerte. Marathonreis New York City Marathon 2017

Offerte. Marathonreis New York City Marathon 2017 Offerte Marathonreis New York City Marathon 2017 New York City Marathon 2017 Voor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. De vijf boroughs waar het

Nadere informatie

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE!

VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE! VIRGIN MONEY LONDON MARATHON Londen is hip & happening en is één van de leukste steden van Europa. De stad biedt veel vermaak, van wereldberoemde musea

Nadere informatie

Al vanaf 1991 organiseert Holland Runner reizen naar New York en andere prachtige marathons.

Al vanaf 1991 organiseert Holland Runner reizen naar New York en andere prachtige marathons. Voor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. Elke marathon is bijzonder en finishen is een prestatie op zich, maar de marathon van New York is onvergetelijk

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

TOKYO MARATHON Beste runner,

TOKYO MARATHON Beste runner, TOKYO MARATHON 2018 TOKYO MARATHON 2018 Beste runner, De Tokyo Marathon is de grootste marathon van Azië en sinds vier jaar één van de zes Marathon Majors, maar vooral bekend als een van de snelste marathons

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Virgin London Marathon

Virgin London Marathon Virgin London Marathon 26 april 2015 Beperkt aantal gegarandeerde deelnamenummers. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Travel Belgium NV, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem

Nadere informatie

BMW Berlin Marathon. Programma

BMW Berlin Marathon. Programma BMW Berlin Marathon Op zondag 29 september 2013 staat Berlijn voor de 40e keer volledig in het teken van de BMW-Berlin-Marathon. 40.000 deelnemers uit meer dan 100 landen beginnen om 09.00 uur aan het

Nadere informatie

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2019

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2019 TCS NEW YORK CITY MARATHON 2019 TCS NEW YORK CITY MARATHON 2019 Als het al niet de állermooiste is, dan behoort de New York City Marathon in ieder geval tot één van de mooiste marathons ter wereld. Met

Nadere informatie

BMW BERLIN MARATHON 2017

BMW BERLIN MARATHON 2017 BMW BERLIN MARATHON 2017 BMW BERLIN MARATHON 2017 Jaarlijks staan ruim 40.000 lopers aan de start van de BMW Berlin Marathon, die daarmee behoort tot één van s werelds grootste hardloopwedstrijden. De

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË De mars tussen berg en zee in Arenzano is zonder twijfel de zwaarste van alle IMLwandeltochten. Vanuit het Italiaanse kuststadje wordt al

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 5 november 2017 Welke hardloper heeft deze marathon niet hoog op zijn lijstje staan? De TCS New York City Marathon is niet zomaar

Nadere informatie

New York City Marathon 2016

New York City Marathon 2016 New York City Marathon 2016 Voor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. Elke marathon is bijzonder en finishen is een prestatie op zich, maar de

Nadere informatie

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen

TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 2017 Arrangementen TCS New York City Marathon 5 november 2017 Welke hardloper heeft deze marathon niet hoog op zijn lijstje staan? De TCS New York City Marathon is niet zomaar

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken.

Nadere informatie

TCS New York City Marathon Arrangementen

TCS New York City Marathon Arrangementen TCS New York City Marathon 2018 Arrangementen ENABLING YOUR PERFORMANCE TCS NY City Marathon 4 november 2018 Welke hardloper heeft deze marathon niet hoog op zijn lijstje staan? De TCS New York City Marathon

Nadere informatie

BMW BERLIN MARATHON 2018

BMW BERLIN MARATHON 2018 BMW BERLIN MARATHON 2018 BMW BERLIN MARATHON 2018 Jaarlijks staan ruim 40.000 lopers aan de start van de BMW Berlin Marathon, die daarmee behoort tot één van s werelds grootste hardloopwedstrijden. De

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar: 140,-- (deze prijs is o.a. gebaseerd op de benodigde zitplaats waarbij men een autostoeltje dient mee te nemen)

Voor kinderen van 3 t/m 11 jaar: 140,-- (deze prijs is o.a. gebaseerd op de benodigde zitplaats waarbij men een autostoeltje dient mee te nemen) 3 dagen om de wereldstad Londen te beleven inclusief 2 overnachtingen. De metropool Londen heeft ontzettend veel te bieden en de kans is dan ook groot dat u verslaafd raakt aan deze stad, net als vele

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalneder van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2013

Nadere informatie

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug Deze excursie naar Berlijn is een aanvulling op het college over Berlijn dat Paul Kurstjens geeft in het kader van de HOVO cursus over de Europese

Nadere informatie

New York Eten & uitgaan

New York Eten & uitgaan Voor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. Elke marathon is bijzonder en finishen is een prestatie op zich, maar de marathon van New York is het

Nadere informatie

Bank of America Chicago Marathon

Bank of America Chicago Marathon Bank of America Chicago Marathon 13 OKTOBER 2013 Inhoud 1. Bank of America Chicago Marathon 2013 2. Parcours 3. Vluchten 4. Hotelinformatie 5. Arrangementsprijs 6. Betalings- en annuleringsvoorwaarden

Nadere informatie

1 t/m 5 augustus 2019

1 t/m 5 augustus 2019 + IN DE MODE Verrassend Londen 5-daagse vliegreis naar Londen met excursies per touringcar en verkenningen te voet 1 t/m 5 augustus 2019 Ga mee met en + IN DE MODE Sta stil en word stil van de werken van

Nadere informatie

TCS New York City Marathon 2015

TCS New York City Marathon 2015 TCS New York City Marathon 2015 TCS New York City Marathon 2015 2 oor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. Elke marathon is bijzonder en finishen

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2017

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2017 TCS NEW YORK CITY MARATHON 2017 TCS NEW YORK CITY MARATHON 2017 Als het al niet de állermooiste is, dan behoort de New York City Marathon in ieder geval tot één van de mooiste marathons ter wereld. Met

Nadere informatie

ING New York City Marathon. Programma

ING New York City Marathon. Programma ING New York City Marathon Voor het eerst organiseert Runner s World een geheel verzorgde lezersreis naar de ING New York City Marathon. Als jij erbij wilt zijn in Central Park, op 6 november 2011, zorgen

Nadere informatie

25 september 2016. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Meetings & Events, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem

25 september 2016. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Meetings & Events, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem 25 september 2016 Beperkt aantal gegarandeerde deelnamenummers. Loopnummers enkel voor lopers woonachtig in België en in combinatie met het hotelverblijf! First Come, First Served! Wacht niet te lang!

Nadere informatie

BERLIJN marathon 25/09/2011

BERLIJN marathon 25/09/2011 1 BERLIJN marathon 25/09/2011 Reis van vrijdag 23 september tot maandag 26 september 2011 Beperkt aantal plaatsen, inschrijvingen op basis van first come first served. Uiterste inschrijvingsdatum: 28 MEI

Nadere informatie

WATERSPORTVAKANTIE WATERSPORTVAKANTIE

WATERSPORTVAKANTIE WATERSPORTVAKANTIE REIS OP ZEKER REIS OP ZEKER met onze verzekering voor vaarvakanties/-reizen VAARVAKANTIE / VAARREIS Met de boeking die u heeft gedaan gaat u straks genieten van een heerlijke vaarvakantie of vaarreis.

Nadere informatie

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want Vóór en tijdens de reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. Kortlopende Annuleringsverzekering van de Europeesche Ook voor lastminuteboekingen Alle annuleringsredenen mee

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 27 april t/m 5 mei 2016 Introductie In samenwerking met Stichting Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

New York City Marathon 2017 Jij loopt de marathon, wij regelen de rest!

New York City Marathon 2017 Jij loopt de marathon, wij regelen de rest! New York City Marathon 2017 Jij loopt de marathon, wij regelen de rest! W WWW.MARATHONWORLD.NL T 0413 337 776 Waarom met Marathonworld? AL 33 JAAR DE SPECIALIST IN MARATHONREIZEN TEAM VAN HARDLOOPPRO S,

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 14 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 14 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Engeland 2016 11 t/m 14 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminada Internacional (oftewel de International Long Walk of Barcelona)

Nadere informatie

27 september 2015. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Travel Belgium NV, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem

27 september 2015. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Travel Belgium NV, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem 27 september 2015 Beperkt aantal gegarandeerde deelnamenummers. Loopnummers enkel voor lopers woonachtig in België en in combinatie met het hotelverblijf! First Come, First Served! Wacht niet te lang!

Nadere informatie

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE!

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE! TCS NEW YORK CITY MARATHON 2016 YOU RUN, WE CARE! TCS NEW YORK CITY MARATHON Ons motto is You run, We care! Dat willen we dit jaar graag voor het 35e jaar waarmaken. Tijdens uw gehele reis naar de TCS

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND Cead Mile Failte...Duizend maal welkom... Ierland, een eiland aan de rand van Europa. Dichtbij en toch anders. Schapen zijn talrijker dan mensen.

Nadere informatie

Programma. Op dinsdag 15 oktober vertrekt u met China Airlines om 14.05 uur vanaf Amsterdam naar Bangkok, waar u op 16 oktober om 06.15 uur aankomt.

Programma. Op dinsdag 15 oktober vertrekt u met China Airlines om 14.05 uur vanaf Amsterdam naar Bangkok, waar u op 16 oktober om 06.15 uur aankomt. Programma U kunt kiezen uit 3 vertrekdata: Reis A: Vertrek op 15 oktober 2013 Op dinsdag 15 oktober vertrekt u met China Airlines om 14.05 uur vanaf Amsterdam naar Bangkok, waar u op 16 oktober om 06.15

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Altijd onbezorgd op vakantie De tas is ingepakt De kinderen zijn uit logeren.

Nadere informatie

New York City Marathon 2018

New York City Marathon 2018 New York City Marathon 2018 New York City Marathon 2018 Jij loopt de marathon, wij regelen de rest! Jij loopt de marathon, wij regelen de rest! W W WWW.MARATHONWORLD.NL T T 0413 0413 337 337 776 776 WAAROM

Nadere informatie

U gaat goed voorbereid op reis!

U gaat goed voorbereid op reis! U gaat goed voorbereid op reis! Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Unigarant Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat goed voorbereid

Nadere informatie

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering

Kortlopende Reisen Annuleringsverzekering Kortlopende Reisen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB Alarmcentrale - Scherpe premies en vriendelijke voorwaarden Kortlopende Reis- en Met de kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Nadere informatie

Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering

Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering 42 46 03 N 1 23 04 E Noortje van der Woude Marktonderzoeker, Europeesche Doorlopende Verzekering voor Reizen Voor uw reizen & annulering 66124_12-14 We blijven nog wel even 66124 Doorlopende Verzekering

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. 2 Unigarant Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA FOUR DAYS WALKS BARCELONA + MARBELLA / SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA FOUR DAYS WALKS BARCELONA + MARBELLA / SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA FOUR DAYS WALKS BARCELONA + MARBELLA / SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminata Internacional (oftewel

Nadere informatie

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE!

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE! TCS NEW YORK CITY MARATHON 2015 YOU RUN, WE CARE! TCS NEW YORK CITY MARATHON Ons motto is You run, We care! Dat willen we dit jaar graag voor het 34e jaar waarmaken. Tijdens uw gehele reis naar de TCS

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminata Internacional (oftewel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat op reis. Maar voordat u vertrekt,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. Artikel 1. Reserveren Alle reissommen zijn per persoon. Elke (hoofd)deelnemer - de organisator van de reservering - ontvangt van ons een reisbevestiging

Nadere informatie

150,00 per persoon inclusief 2 overnachtingen / 2 x ontbijt in het mooie 4-sterren CROWN PLAZA HOTEL + excursies

150,00 per persoon inclusief 2 overnachtingen / 2 x ontbijt in het mooie 4-sterren CROWN PLAZA HOTEL + excursies 3 dagen om de wereldstad Londen te beleven inclusief 2 overnachtingen. De metropool Londen heeft ontzettend veel te bieden en de kans is dan ook groot dat u verslaafd raakt aan deze stad, net als vele

Nadere informatie

25 September 2016 van 23/9/2016 tot 25/9/2016 samen met CLUB365

25 September 2016 van 23/9/2016 tot 25/9/2016 samen met CLUB365 BERLIN 43. MARATHON 25 September 2016 van 23/9/2016 tot 25/9/2016 samen met CLUB365 VOORWOORDJE VAN DE COACH Club365 & de organisatie rond MY Coach Marathonman krijgt stilaan de goede reputatie van mooie

Nadere informatie

Altijd onbezorgd op vakantie.

Altijd onbezorgd op vakantie. Altijd onbezorgd op vakantie. Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering Samen uit, samen thuis. Samen uit, samen thuis. 1 Doorlopende reis- en annuleringsverzekering U gaat er graag lekker tussenuit,

Nadere informatie

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering

Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering Doorlopende reis- en Annuleringsverzekering - Premiebetaling voor max. 3 personen - Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd - Hulpverlening door ANWB-alarmcentrale - Uitstekende basisdekking incl. medische

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse

Nadere informatie

Hey we are going to Ibiza.. And what about you???

Hey we are going to Ibiza.. And what about you??? Inleiding: Een prachtige locatie, vakantiegevoel, heerlijk lopen, twee afstanden, het eerste voorjaarszonnetje, zon, strand, zee en de marathon/12km gaan hand in hand in.. IBIZA!!!! We noemen alvast een

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

QualityTime. ontdekken ontmoeten beleven. Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer

QualityTime. ontdekken ontmoeten beleven. Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer QualityTime ontdekken ontmoeten beleven Reisinformatie OverEINDse dagen 2017 Lillehammer 1 t/m 4 februari 2017 Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met VvAA QualityTime: Hetty Potters (hetty.potters@vvaa.nl)

Nadere informatie

Londen 2015. 22 juni t/m 25 juni

Londen 2015. 22 juni t/m 25 juni Londen 2015 22 juni t/m 25 juni Algemene reisleider: De heer D. Brugman Begeleiders: mw. Zwarteveen, dhr. Vreeken, mw. Delcour, mw. de Vries, mw. Bakker, dhr. Hofstede, dhr. Geerdink, mw. Wiersma, dhr.

Nadere informatie

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2014 YOU RUN, WE CARE!

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2014 YOU RUN, WE CARE! TCS NEW YORK CITY MARATHON 2014 YOU RUN, WE CARE! TCS NEW YORK CITY MARATHON Ons motto is You run, We care! Dat willen we dit jaar graag voor het 33e jaar waarmaken. Tijdens uw gehele reis naar de TCS

Nadere informatie

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2017 buitenschoolse reizen

REIZEN: ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College. Etten-Leur/Rucphen, november 2017 buitenschoolse reizen Aan ouder(s)/verzorger(s) van 3 e jaars leerlingen van het Munnikenheide College Datum Betreft Bijlage(n) Etten-Leur/Rucphen, november 2017 buitenschoolse reizen 2018 1 Beste leerlingen en geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

Programma New York 2019

Programma New York 2019 Programma New York 2019 Donderdag 31 oktober 2019 Vandaag vlieg je met een korte overstap in Londen naar New York. Na aankomst word je ontvangen door de reisleiding en per transfer naar je hotel gebracht.

Nadere informatie

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 20 oktober. Dit boekje is van:

Programmaboekje. Talenreis Engeland t/m 20 oktober. Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Engeland 2017 17 t/m 20 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Belangrijke telefoonnummers Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met het gehele

Nadere informatie

Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 42 46 03 N 1 23 04 E Richard de Jong Business Analist, Europeesche Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 37031 (09-16) Het wordt een topvakantie Uw vakantie prima verzekerd van begin tot eind Kortlopende

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie