Verslag vergadering Dagelijks Bestuur van donderdag 5 maart 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag vergadering Dagelijks Bestuur van donderdag 5 maart 2015"

Transcriptie

1 Verslag vergadering Dagelijks Bestuur van donderdag 5 maart 2015 Aanwezig: Kris, Willy, Joris, Kristof, Stien, Ann en Sanne (stagiaire) Verontschuldigd: Svenja Afwezig:/ Bijkomende punten: geen 1. Goedkeuring agenda Agenda is goedgekeurd. 2. Goedkeuring verslag van vorige vergadering d.d 13 januari 2015 Verslag is goedgekeurd. 3. Opvolging verslag van deze vorige vergaderingen - Klachten over de koffie uit de koffiemachine (koffiedrap in de bekers) Het zou gemaakt moeten zijn. Er was alleen een probleem met deca. - Offerte doeken en friezen Volgende week is er een afspraak met een firma om dit aan te vragen. - Proximus: slechte gsm-ontvangst Er is iemand van Proximus langs geweest en na metingen is er inderdaad geconstateerd dat er slechte ontvangst is. Aangezien dit een gemeenschapscentrum is, is het wel belangrijk dat er goede ontvangst is. De technieker ging dit benaderukken. - Rubberen mat schuine toegang podium. Herman heeft verteld dat ze al een staal ontvangen hebben en de andere op komst is. Aan de hand van deze stalen gaat men beslissen welke rubber ze kiezen. - Kabel stroomverdeler podium Stroomverdeler en kabel zijn op de bureau van Johan en Matthias te vinden. - Stand van zaken tegels grote zaal. De tegels zijn er en je kan er niet meer over vallen. Ze zijn niet ideaal, want ze stroppen, maar terug uitkappen is ook niet mogelijk. 4. Infrastructuur door Kristof -Koeling tapinstallatie: De koeling is nog niet in orde. Op Infinity hebben ze een tweede tapinstallatie moeten aansluiten om gekoeld bier te kunnen blijven schenken. Dit probleem zal in de zomer alleen maar erger worden. De koelinstallatie van het bier is ook open vanboven dus de koelte gaat direct verloren. Misschien moeten we tijdelijk iets zoeken om de bakken langs boven af te sluiten.

2 An Simoens zal een offerte aanvragen voor een volledig nieuwe installatie. Maar hiervoor zal dan budget moeten voorzien worden bij begrotingswijziging (juni). Tegenwoordig zijn er nieuwe tapsystemen met koeling tot in de koppen v.d. tapkraan - Het schilderij van de witloofboer Kristof heeft aan verenigingsraad Meerbeek gevraagd of ze er iets mee kunnen doen. Hendrik van VRM ging het bekijken. Stien heeft de juiste afmetingen van het werk en zal deze doorgeven aan Kristof. - Er hangt een bordje als aanduiding van de luiertafel - De andere items op de lijst staan wat on hold. Bv de keuken, binnenplein. - De inkomhal wordt verder besproken op het college. Wat van belang kan zijn voor het GC is dat er mogelijks één van de vergaderlokalen definitief als stockage gebruikt zal worden. 5. Financiën door Svenja Er zijn geen nieuwe uitgaven gebeurd. De verdeling van de toelages worden pas in mei op de gemeenteraad besproken. 6. Voorbereiding Raad van Beheer op woensdag 11 maart Agenda: - Goedkeuring agenda - Goedkeuring verslag - Woordje van de schepen - Opvolging verslag: o Regiekamer o Brandveiligheid - Opvolging stand van zaken infrastructuur - Financiën - Varia en rondvraag: o Tevredenheidsonderzoek o Sluiting GC op feestdagen o 7. Sluiting gemeentelijke lokalen op feestdagen Stand van zaken: Bevraagd geweest op VT-coördinatieoverleg. Momenteel heeft elke verenigingsraad een eigen regeling. Sommige zalen zijn op bepaalde feestdagen wel open, andere niet. Indien er problemen zijn op feestdagen dient de permanentieploeg opgeroepen te worden (ook voor GC) We zouden sluitingsdagen moeten bekijken in het groter geheel van de gemeentelijke infrastructuur. Welke dagen open of gesloten, wanneer planningsvergadering voor deze zalen, Voorlopig is het idee om alles wat op de planningsvergadering wordt aangevraagd kan doorgaan op feestdagen. Nadien worden de feestdagen als sluitingsdagen ingevoerd. De grootste en vaste dingen die op de feestdagen doorgaan weten we voor de planningsvergadering. 8. Planon Momenteel lopen er 943 reservaties tot eind 2016.

3 9. Bevraging over het gebruik van GC Colomba We willen de gebruikers bevragen over hun tevredenheid over GC Colomba. Stien stelde een aantal vragen op. Het idee is om de gebruikers op het einde van het werkingsjaar te bevragen over hun mening over Colomba. We leggen de vragenlijst eerst voor aan de raad van beheer. Na goedkeuring zouden we de gebruikers de bevraging online kunnen invullen via google drive. 10. Feedback gebruik balletvloer en reorganisatie v.d. regiekamer Onderstaande 3 mails werden ontvangen betreffende deze feedback. 2 concrete antwoorden. From: <info@jump-up.be> - De balletvloer gebruiken wij niet. Dus deze mag voor ons weg. - Betreft de regiekamer: * Het raam is inderdaad wel een hinderpunt in de regiekamer. Dus het eruit halen zou een goede oplossing zijn, anderzijds vind ik het qua veiligheid niet verstandig om het er helemaal uit te halen. Er moet dan toch goed gekeken worden welk alternatief er dan kan komen en of dit alternatief dan beter is dan de situatie nu. * Het tablet is niet zo heel handig gemaakt. Een recht stuk zou misschien beter zijn, let wel dat het voldoende diep is. Als je bijvoorbeeld een extra apparatuur wil bijzitten, de flightcases zijn meestal groot. Tip, Het tablet verhogen en de hoogte van het raam verkleinen. Dit zou qua veiligheid beter zijn en als je werkt met hoge stoelen dan kan er ook eventueel rechtstaand gewerkt worden achter de bedieningspanelen. Een mooie investering zou nog zijn om een goede geluidsinstallatie te plaatsen en een grote beamer in de grote zaal met een automatisch scherm. From: Luc Vander Elst <luc.vander.elst@telenet.be> Kun je Geert Peutevinck ook opnemen in jullie maillijst? Geert zal voortaan de reservaties opvolgen bij CSK: geert peutevinck <geertpeutevinck@gmail.com> From: An Lambrechts <an.lambrechts01@gmail.com> 'k Heb even overlegd met de werkgroep schoolfeest en met Andreas Storms (belichting...) Mater Dei wil graag de balletvloer gebruiken. Kan dit al voor ons volgende schoolfeest van 14 en 15 maart 2015? Andreas Storms, die de belichting doet voor ons schoolfeest, vindt de aanpassingen voorzien aan de regiekamer een goede zaak. Ook de stroomverdeler vindt hij een plus. Wij vinden deze aanpassingen nuttig. Regiekamer: In de regie kamer zouden ze de zijramen weg willen en het tablet aanpassen en verhogen. Door het tablet te verhogen en met krukken te werken hebben zij een beter zicht op de zaal (ze zitten nu te laag). Ze vragen ook of ze gemakkelijker met 2 (eventueel 3) naast elkaar kunnen zitten. Dit is nu niet mogelijk door de speciale vorm van de tafel. Een nieuw tablet lijkt wel mogelijk en uitvoerbaar door de technische dienst.

4 Het weghalen van het raam, zonder de kamer onveilig te maken is/kan wel moeilijker zijn. Er wordt bekeken met de technische dienst of dit haalbaar is. De beamer: Een vaste beamer en vast scherm in de zaal kan inderdaad handig zijn. Het probleem is echter dat iedereen het scherm anders gebruikt (links, rechts, voor doek, achteraan podium). We beslissen om hier momenteel nog niks mee te doen. Balletvloer: De aanwezigheid van de balletvloer werd de laatste tijd goed onder de aandacht gebracht. We wachten nu af of deze effectief vaker gebruikt zal worden. 11. Facebookpagina GC Colomba Er blijkt een facebookpagina te bestaan van GC Colomba. We weten echter niet wie deze beheert. Kristof probeert dit te achterhalen. 12. Webcounter januari en februari Varia en rondvraag Willy: moet/mag ik naar cultuurraad gaan? Stien kijkt in de statuten na of mandatarissen deel uit kunne maken van de cultuurraad. Stien: De vorige raad van beheer werd gevraagd in hoeverre het gebouw brandveilig was. Hier moeten we op terugkomen op de volgende vergadering. Het gebouw wordt jaarlijks gecontroleerd door de brandweer. Er is een evacuatieplan, waarop de brandblusapparaten, nooduitgangen, rookmelders, zijn aangegeven. Na de renovatie van de inkomhal zal er een nieuw plan gemaakt worden voor het hele gebouw. Ann: We zouden het gebruik van de regiekamer eens moeten herbekijken.

5 Regiekamer in zijn geheel nog eens herbekijken. Er wordt momenteel geen extra huur voor gevraagd terwijl er wel veel stuk kan gaan, voor sommige verenigingen is de installatie te complex, andere huren dan weer heel veel materiaal bij, we hebben weinig controle over wie de regiekamer betreedt, Stien heeft gehoord bij andere gemeentes hoe zij dit doen voor de regie kamer. Bv Herent heeft zelf een technieker in huis die ze dan kunnen inzetten tegen betaling. In Steenokkerzeel hebben ze een installatie maar verenigingen mogen deze niet gebruiken. Wij hebben het probleem dat we zelf geen technieker in dienst hebben. Het idee is voorlopig om om de twee jaar een cursus te laten geven door een externe firma. En tussentijds contactmomenten te voorzien om de gebruikswijze op te frissen. De opfris momenten kunnen misschien door Matthias gegeven worden? We vragen na wat de raad van beheer hiervan vindt. Kristof: Het wordt steeds moeilijker om overdag te vergaderen Volgende vergadering iedereen zijn avondagenda s meenemen. Kristof bekijkt of de combinatie werk en dagelijks bestuur haalbaar blijft voor hem 14. Datum volgende vergadering Vrijdag 17 april om 8:30u.

Verslag bureauvergadering van woensdag 23 oktober 2013. 2. Goedkeuring verslag van laatste bureauvergadering vorige legislatuur: ok

Verslag bureauvergadering van woensdag 23 oktober 2013. 2. Goedkeuring verslag van laatste bureauvergadering vorige legislatuur: ok Verslag bureauvergadering van woensdag 23 oktober 2013. Aanwezig: Ann, Kristof, Willy, Chris, Joris, Svenja, Stien Verontschuldigd: An Simoens Afwezig: - 1. Goedkeuring agenda: ok 2. Goedkeuring verslag

Nadere informatie

Verslag Dagelijks Bestuur van 11 mei 2015

Verslag Dagelijks Bestuur van 11 mei 2015 Verslag Dagelijks Bestuur van 11 mei 2015 Aanwezig: Joris, Svenja, Jan, Ann, Stien, Kristof, Willy. Verontschuldigd: Chris. 1. Goedkeuring agenda en eventuele bijkomende punten Er zijn geen bijkomende

Nadere informatie

Verslag bureauvergadering van dinsdag 1 juli 2014

Verslag bureauvergadering van dinsdag 1 juli 2014 Verslag bureauvergadering van dinsdag 1 juli 2014 Aanwezig: Chris, Willy, Joris, Ann, Svenja, Stien Verontschuldigd: An Simoens 0. bijkomend punt: Inputs voor de verbetering van GC Colomba (*) 1. Goedkeuring

Nadere informatie

Verslag Dagelijks Bestuur van 24 juni 2015

Verslag Dagelijks Bestuur van 24 juni 2015 Verslag Dagelijks Bestuur van 24 juni 2015 1. Goedkeuring agenda en eventuele bijkomende punten De agenda wordt goedgekeurd 2. Goedkeuring verslag van 11 mei 2015 Verslag wordt goedgekeurd. 3. Infrastructuur

Nadere informatie

Verslag Raad van Beheer van woensdag 29 maart 2017

Verslag Raad van Beheer van woensdag 29 maart 2017 Verslag Raad van Beheer van woensdag 29 maart 2017 Aanwezig: Svenja Roevens, Willy Trappeniers, Joris De Meutter, Ann Van Eeckhaute, Gaby Leaerts, Hans Vanhoof, Hadewig Van Tricht, Ann Vannerem en Stien

Nadere informatie

Verslag Raadsvergadering van dinsdag 25 februari 2014

Verslag Raadsvergadering van dinsdag 25 februari 2014 Verslag Raadsvergadering van dinsdag 25 februari 2014 Aanwezig: Chris Wynants, Hadewig Van Tricht, Joris De Meutter, Kristof Van Roey, Svenja Roevens, Willy Trappeniers, Gaby Fiddelers, Chris Gahy, Guido

Nadere informatie

Verslag planningsvergadering Colomba ( 9/12/15)

Verslag planningsvergadering Colomba ( 9/12/15) Verslag planningsvergadering Colomba ( 9/12/15) Aanwezig: De Cnijf Roger ( ACKO), Scheys Erwin ( ACKO), Fiddelers Gaby ( Femma), Steeno Nicole (Groovehall), JM Molon ( Kortrock), Van Put Tessa ( DKS Meerbeek),

Nadere informatie

Verslag Raad van Beheer van woensdag 5 oktober 2016

Verslag Raad van Beheer van woensdag 5 oktober 2016 Verslag Raad van Beheer van woensdag 5 oktober 2016 Aanwezig: Ann Van Eeckhaute, Gaby Leaerts, Joris De meutter, Svenja Roevens, Willy Trappeniers, Ann Vannerem, Hans Vanhoof, Chris Wynants, Kristof Van

Nadere informatie

Verslag raadsvergadering 10 maart 2016.

Verslag raadsvergadering 10 maart 2016. Verslag raadsvergadering 10 maart 2016. Aanwezig: Guido Craps, Gaby Leaerts, Ann Vannerem, Svenja Roevens, Kristof Van Roey, Willy Trappeniers, Stien Pardon. Verontschuldigd: Christine Wynants, Katie Van

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 6 januari 2015:

Verslag Jeugdraad 6 januari 2015: Verslag Jeugdraad 6 januari 2015: Aanwezig: Gabriëlla (Voorzitter), Ruben, Tom, Wouter (Chiro Erps-Kwerps), Dave (JH t Excuus), Mathias, Hans (Scouts Kortenberg), Jens, Thibaud (JH Den Aap), Pieter (JH

Nadere informatie

Verslag Dagelijks Bestuur van 1 december 2015

Verslag Dagelijks Bestuur van 1 december 2015 Verslag Dagelijks Bestuur van 1 december 2015 Aanwezig: Ann, Stien, Joris, Willy Verontschuldigd: Svenja, Kristof Afwezig: Chris 1. Goedkeuring agenda en eventuele bijkomende punten: ok 2. Goedkeuring

Nadere informatie

Dit boekje is van... Mijn naam is: Mijn gezinsvoogd heet: Het telefoonnummer van de gezinsvoogd is:

Dit boekje is van... Mijn naam is: Mijn gezinsvoogd heet: Het telefoonnummer van de gezinsvoogd is: Dit boekje is van... Mijn naam is: Mijn gezinsvoogd heet: Het telefoonnummer van de gezinsvoogd is: Mijn gezinsvoogd werkt bij de William Schrikker Jeugdbescherming. Wat een toestand, zeg! Wat gebeurt

Nadere informatie

Lesbrief 14. Naar personeelszaken.

Lesbrief 14. Naar personeelszaken. http://www.edusom.nl Thema Op het werk Lesbrief 14. Naar personeelszaken. Wat leert u in deze les? Wanneer u zeggen en wanneer jij zeggen. Je mening geven en naar een mening vragen. De voltooide tijd gebruiken.

Nadere informatie

Verslag vergadering 18-11-2010

Verslag vergadering 18-11-2010 Verslag vergadering 18-11-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), An Sevenants (AS), Daniël De Jaeger (directeur; DDJ), Annie Van Avondt (juf.

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie),

Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie), Notulen MR 1 dinsdag 13 september 2016 Aanwezig: Anne, Mirjana, Irene, Ilse, Florinde en Paul Maarten en Selma (directie), Afwezig met bericht: - 1.Opening, vaststelling agenda Agenda wordt goedgekeurd.

Nadere informatie

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 18 december 2018

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 18 december 2018 Aanwezig: Leaerts Gaby Aerts Paula Arijs Albertine Beets Bertha De Coster Raymonde De Meutter Joris Gevers Geert Goeminne Kristien Noppe Magda Poels Marcel Van Quickenborne Charles Vander Niepen Jacqueline

Nadere informatie

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders.

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Zo konden we voelen hoe is om gehandicapt te zijn. Ik zelf vond het heel leerzaam en heb

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk-

Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk- Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk- Aanwezig: Verontschuldigd: 1. Goedkeuring + overloop vorig verslag: 2.Evaluatie Jeugdnamiddag: 3.Brandveiligheid vorming: Jurgen Bal (JC Blizzard) Robby

Nadere informatie

Naam: Valérie den Besten Klas: G&I A Datum: 06-11-15 Module: Project 100% presence Begeleider: Irene van Peer Groep 11 (team 14)

Naam: Valérie den Besten Klas: G&I A Datum: 06-11-15 Module: Project 100% presence Begeleider: Irene van Peer Groep 11 (team 14) Naam: Valérie den Besten Klas: G&I A Datum: 06-11-15 Module: Project 100% presence Begeleider: Irene van Peer Groep 11 (team 14) Reflectieverslag Maandag hebben we gebrainstormd en we hebben voor mijn

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 13-01-2011 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h15 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), An Sevenants (AS),

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

2: vergaderen VASTE VOORZITTER EN NOTULIST

2: vergaderen VASTE VOORZITTER EN NOTULIST 2: vergaderen Als je lid bent van een studentenraad, vergader je vaak. Je hebt vergaderen met de studentenraad, maar ook vergaderingen met het College van Bestuur en de Ondernemingsraad (OR). Gemiddeld

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 18 november 2008 - Scouts Perk Steenokkerzeel-

Verslag Jeugdraad 18 november 2008 - Scouts Perk Steenokkerzeel- Verslag Jeugdraad 18 november 2008 - Scouts Perk Steenokkerzeel- Aanwezig: Verontschuldigd: 1.Goedkeuring vorig verslag: 2.Evaluatie Brandveiligheid: 3.Infrastructuursubs idie: Robby Van Eycken (JH Echo)

Nadere informatie

Informatiebrief. In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

Informatiebrief. In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

HelpDesk - zoeken, vraag stellen, nieuws en meer 13.02 Versie: 01-12-2008 concept_software

HelpDesk - zoeken, vraag stellen, nieuws en meer 13.02 Versie: 01-12-2008 concept_software 13.0 Versie: 01-1-008 concept_software In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je binnen de helpdesk je snel kan: - Zoeken naar antwoord op een vraag; - Een vraag kan stellen in het forum; - Je zelf kan

Nadere informatie

Nutsschool Hertogin Johanna Locatie V. 5342 AJ Oss Vianenstraat 106. Agenda punten: Inhoud: Actie. Welkom

Nutsschool Hertogin Johanna Locatie V. 5342 AJ Oss Vianenstraat 106. Agenda punten: Inhoud: Actie. Welkom Nutsschool Hertogin Johanna Locatie V. 5342 AJ Oss Vianenstraat 106 Notulen MR V Aanwezig:, Bianca,, Corinne, Anne-Mieke en Judith Afwezig m.k.: - Notulist: Judith 2 april 2014 Agenda punten: Inhoud: Actie.

Nadere informatie

Gelieve volgende punten van de SVVO-fractie te willen toevoegen aan de agenda van de gemeenteraad van woensdag 31 augustus e.k.

Gelieve volgende punten van de SVVO-fractie te willen toevoegen aan de agenda van de gemeenteraad van woensdag 31 augustus e.k. Aan de heer Jean-Marie De Groote Voorzitter van de Gemeenteraad Marktplein 2 9860 Oosterzele Voorzitter.Oosterzele@telenet.be CC: Aan het College van Burgemeester en Schepenen Dorp 1 9860 Oosterzele secretariaat@oosterzele.be

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B

Maatschappelijke Zorgboerderij. Amatheon. Nikki van Berlo. Jasmijn Borms. Joy Willems T4B Maatschappelijke Zorgboerderij Amatheon Nikki van Berlo Jasmijn Borms Joy Willems T4B Inleiding Ons groepje bestaat uit Nil

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk Dalfsen ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Dalfsen zijn de afgelopen 2 jaren tevredenheidsonderzoeken

Nadere informatie

zalen en vergaderruimtes

zalen en vergaderruimtes zalen en vergaderruimtes Een activiteit organiseren in Muntpunt? Dat kan. Muntpunt is een groot huis en wil dat open stellen aan iedereen die iets met Brussel heeft. Daarom verhuren we ook de ruimtes die

Nadere informatie

Aanwezig: Mathy (met durum), Andy, Tatjana, Vincent, Marjan, Bella, Sanne, Cederieck, Ils, Joke & Ken Verontschuldigt: Yens, Sven & Laura

Aanwezig: Mathy (met durum), Andy, Tatjana, Vincent, Marjan, Bella, Sanne, Cederieck, Ils, Joke & Ken Verontschuldigt: Yens, Sven & Laura hj.leopoldsburg humanistische jongeren leopoldsburg JEUGDHUIS PLUG-IN!! Vergadering Zaterdag 18-12-2011 Aanwezig: Mathy (met durum), Andy, Tatjana, Vincent, Marjan, Bella, Sanne, Cederieck, Ils, Joke &

Nadere informatie

Heraanleg van de Maciebergstraat, Meulemanstraat en Voldersstraat

Heraanleg van de Maciebergstraat, Meulemanstraat en Voldersstraat Heraanleg van de Maciebergstraat, Meulemanstraat en Voldersstraat Oostkamp, 10 maart 2016 Beste bewoner De heraanleg van de Meuleman- en Voldersstraat staat al lang op het programma. Echter tot op vandaag

Nadere informatie

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd

Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd Mijn ouders zijn gescheiden en nu? Een folder voor jongeren met gescheiden ouders over de OTS en de gezinsvoogd 1 Joppe (13): Mijn ouders vertelden alle twee verschillende verhalen over waarom ze gingen

Nadere informatie

75 dagen Play of 30 dagen Play More. aan jou de keuze

75 dagen Play of 30 dagen Play More. aan jou de keuze 75 dagen Play of 30 dagen Play More aan jou de keuze Haal een pak kijkplezier in huis! Met Play of Play More kies je onbeperkt uit een uitgebreide collectie films en series. Bovendien krijg je toegang

Nadere informatie

Openingstijden Stadswinkels 2008

Openingstijden Stadswinkels 2008 Openingstijden Stadswinkels 2008 Openingstijden Stadswinkels 2008 René van Duin & Maaike Dujardin Centrum voor Onderzoek en Statistiek (COS) december 2008 In opdracht van Publiekszaken afdeling Beleid

Nadere informatie

Vergaderen, een agenda opstellen en notulen maken

Vergaderen, een agenda opstellen en notulen maken Vergaderen, een agenda opstellen en notulen maken Inhoudsopgave Pagina 1 Inleiding 3 2 Belangrijke regels voor een vergadering 4 2.1 Vergaderregel 1: vergaderen doe je samen 4 2.1.2 Duidelijke regels helpen

Nadere informatie

Als je ouders uit elkaar

Als je ouders uit elkaar Als je ouders uit elkaar gaan Je ouders gaan Als je ouders uit elkaar gaan, moeten er moeilijke beslissingen worden genomen. Want bij wie ga jij dan wonen? En hoe vaak zie je dan je vader of moeder nog?

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie

BULLETIN VAN MONDELINGE VRAGEN EN ANTWOORDEN VRAGENUURTJE VAN 2015

BULLETIN VAN MONDELINGE VRAGEN EN ANTWOORDEN VRAGENUURTJE VAN 2015 BULLETIN 6 VAN MONDELINGE VRAGEN EN ANTWOORDEN VRAGENUURTJE VAN 2015 2015/017 Mondelinge vraag over onderzoek uitbreiding van oplaadpunten 06/2015 budgetmeters 2015/018 Webwinkel in de lokale dienstencentra

Nadere informatie

Verslag gemeenteraad

Verslag gemeenteraad Verslag gemeenteraad 20/04/2015 1. Opening, opmerkingen bij de notulen vorige gemeenteraad en loting van een voorstemmer. De gemeenteraad wordt officieel geopend door de burgemeester. Een voorstemmer wordt

Nadere informatie

Verslag Beheersorgaan GC 1 maart 2017

Verslag Beheersorgaan GC 1 maart 2017 uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk cd-vdb-2017-005 contactpersoon Functie tel. Veerle De Bock Cultuurambtenaar 09 218 95 50 Zomergem 1 maart 2017 e-mail cultuurdienst@zomergem.be Verslag Beheersorgaan

Nadere informatie

Interview verslag! Anouk van Houten 538565. Interview verslag. Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen

Interview verslag! Anouk van Houten 538565. Interview verslag. Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen Interview verslag Naam: Anouk van Houten, 538565 Klas: INF1c Vak: Interviewen Docent: Ellen Leen Inhoudsopgave: Voorwoord -!!!!! blz. 3 Wempe Webdesign -!!!! blz. 4 Opleiding -!!!!!! blz. 4 Beroepskeuze

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook?

Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Privacy instellingen voor Facebook Alles wat je op Facebook zet is openbaar. Wil je dat ook? Inhoud Waarom hebben we dit gemaakt?... 3 De instellingen en de gevolgen ervan... 4 Het tabblad Privacy... 4

Nadere informatie

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Notulen vergadering ouderraad, 1 oktober 2014 Aanwezigen: Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Namens de MR sloot Hadeline het eerste half

Nadere informatie

DORPSRAAD SCHUIFERSKAPELLE 1 Contactadres: Carrette Klaas Kronkelbeekstraat, Schuiferskapelle - 0473 83 62 26 - e-mail: klaas.carrette@belgacom.

DORPSRAAD SCHUIFERSKAPELLE 1 Contactadres: Carrette Klaas Kronkelbeekstraat, Schuiferskapelle - 0473 83 62 26 - e-mail: klaas.carrette@belgacom. DORPSRAAD SCHUIFERSKAPELLE 1 Agenda Dorpsraad 27 april 2015 20u Vergaderzaal 3 Club 77 - Schuiferskapelle Aanwezig: Klaas Carrette, Geert Verbeure (KWK), Vera Breackevelt (OKRA), Jobbe Verdoodt (KSA),

Nadere informatie

Verslag oudercomité 20 september 2016

Verslag oudercomité 20 september 2016 Verslag oudercomité 20 september 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Pipke, Wim V.,Jimmy (directeur), Shari (juf), Liesbet, Elise, Melaney (juf), Lieve, Els, Joke, Wim S., Cindy, Steffi, Eef en Kris (verslag)

Nadere informatie

NOTULEN OUDERCOMMISSIE TINKER BELL (met directie) Datum: woensdag 16 mei 2018

NOTULEN OUDERCOMMISSIE TINKER BELL (met directie) Datum: woensdag 16 mei 2018 NOTULEN OUDERCOMMISSIE TINKER BELL (met directie) Datum: woensdag 16 mei 2018 Aanwezig: Linda de Niet (voorzitter), Christa Geurts, Dieuwertje de Groot, Saskia van den Berg, directie bestaande uit Angela

Nadere informatie

Resultaat Enquete. Spots on Jobs 2013

Resultaat Enquete. Spots on Jobs 2013 1 van 7 Resultaat Enquete Spots on Jobs 2013 (,,ouders, en ) 2 van 7 Volwassenen - statistiek Ik vind Spots on Jobs een waardevolle activiteit Totaal Tue-15 Er is op Spots on Jobs voldoende informatie

Nadere informatie

EEN MEERKEUZEVRAGEN MAKEN MET HOT POTATOES IN 13 STAPPEN

EEN MEERKEUZEVRAGEN MAKEN MET HOT POTATOES IN 13 STAPPEN CURSUS HOT POTATOES_MEERKEUZEVRAGEN 1 EEN MEERKEUZEVRAGEN MAKEN MET HOT POTATOES IN 13 STAPPEN STAP 1 open Hot Potatoes Je krijgt dan het volgende scherm: Kies hier voor JCROSS CURSUS HOT POTATOES_MEERKEUZEVRAGEN

Nadere informatie

sarie, mijn vriend kaspar en ik

sarie, mijn vriend kaspar en ik sarie, mijn vriend kaspar en ik Leen Verheyen sarie, mijn vriend kaspar en ik is een theatertekst voor kinderen vanaf 4 jaar en ging in première op 12 september 2009 bij HETPALEIS in Antwerpen 1 ik: het

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Jenifer Aerts, Jessica Iyase,

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010 Aanwezig Rol Ingrid Nauta Y Team Joost Stekelenburg Y Team Edward Kleinjan Y Secretaris Michel v.d. Meulen Y Ouder Anja Brugman Y Ouder Wim Boog Y

Nadere informatie

Verontschuldigd: Kristof Schillewaert, Marc Messiaen, Roel Van Avermaet. Afwezig: Lode Stragier, Eddy Suys.

Verontschuldigd: Kristof Schillewaert, Marc Messiaen, Roel Van Avermaet. Afwezig: Lode Stragier, Eddy Suys. Verslag Algemene vergadering KHV 18/04/2017 te Scheldewindeke. Aanwezigen: Frans Vanackere(voorzitter), Jean Bollen (ondervoorzitter), Herman Corsmit, Robrecht Vandenbroeck, Jan Van Rompaey, Jan Weckx,

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Wet WIJ

Veelgestelde vragen Wet WIJ Veelgestelde vragen Wet WIJ Wat is de WIJ? WIJ staat voor Wet investeren in jongeren (WIJ). Deze nieuwe wet gaat in per 1 oktober 2009 en moet ervoor zorgen dat alle jongeren tot 27 jaar een opleiding

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Het Duisenberg Gebouw met haar prachtige Plaza en onderwijsruimtes is een uitstekende plek voor studenten, staf en externen om een evenement

Nadere informatie

Ben ik verplicht om naar school te gaan? Kan de school mij als straf naar huis sturen? Kunnen we op school een leerlingenraad opstarten?

Ben ik verplicht om naar school te gaan? Kan de school mij als straf naar huis sturen? Kunnen we op school een leerlingenraad opstarten? Ben ik verplicht om naar school te gaan? Kan de school mij als straf naar huis sturen? Kunnen we op school een leerlingenraad opstarten? Zit je met een vraag over school? Of wil je weten wat je rechten

Nadere informatie

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht.

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht. 1. Joris Hé Roos, fiets eens niet zo hard. Roos schrikt op en kijkt naast zich. Recht in het vrolijke gezicht van Joris. Joris zit in haar klas. Ben je voor mij op de vlucht?, vraagt hij. Wat een onzin.

Nadere informatie

> TAALWERKBLAD PARTICIPATIE

> TAALWERKBLAD PARTICIPATIE TAALWERKBLAD PARTICIPATIE aanpak coach cultuur deelnemen doel eigenschappen heden integreren kwaliteiten meedoen mentor nu plan samenleving toekomst vaardigheden verleden verwachtingen wensen DE WERKWOORDSTIJDEN

Nadere informatie

Ga je mee op watersafari?

Ga je mee op watersafari? Informatie en reserveringen voor het Nationaal Park Weerribben-Wieden: www.np-weerribbenwieden.nl Beulakerpad 1 8326 AH Sint Jansklooster t 0527-246196 / 06-12890380 e n.vanderlaan@ivn.nl Ga je mee op

Nadere informatie

Het functioneringsgesprek

Het functioneringsgesprek Het functioneringsgesprek Gewoon betrokken Werknemer Het functioneringsgesprek Gewoon betrokken Inhoudsopgave Inleiding... 5 Wat is een functioneringsgesprek?... 7 Waarom is een functioneringsgesprek

Nadere informatie

RISICO = KANS X FINANCIEEL EFFECT Opdrachtenblad Categorie:

RISICO = KANS X FINANCIEEL EFFECT Opdrachtenblad Categorie: Opdrachten Opdracht 1 Wat zijn de voordelen van het verzekeren van je telefoon? Kan een verzekering ook nadelig zijn? Zou jij zelf je telefoon verzekeren? Waarom wel of waarom niet? Hoe bepaal je of je

Nadere informatie

www.desocialekaart.be Fiches claimen en beheren als fichebeheerder

www.desocialekaart.be Fiches claimen en beheren als fichebeheerder Fiche claimen www.desocialekaart.be Fiches claimen en beheren als fichebeheerder Ben je nog geen fiche-eigenaar en wil je dit worden? Neem eerst een kijkje in het Dashboard van je profiel bij Mijn fiches

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar!

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar! Over De Veenbrug Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014 Deze eerste Over De Veenbrug van 2014 willen we natuurlijk niet beginnen zonder u en jullie allemaal eerst: alle goeds en gezondheid en natuurlijk

Nadere informatie

- Je spreekt leerlingen aan op ongewenst gedrag. Je geeft af en toe positieve feedback.

- Je spreekt leerlingen aan op ongewenst gedrag. Je geeft af en toe positieve feedback. Evaluatieformulier Lerarenopleiding (talen, exact, sociale vakken) Versie schoolcontactpersoon Student: Aldert Kasimier Schoolcontactpersoon: C. Vidon Opleiding: Geschiedenis Stageschool: Zernike Datum:

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen.

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Wat is PDD-nos? 4 PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Eigenlijk vind ik stoornis een heel naar woord. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me

Nadere informatie

werkgroep toeleiding UiTPAS 19/11/15

werkgroep toeleiding UiTPAS 19/11/15 werkgroep toeleiding UiTPAS 19/11/15 Aanwezig:DaphnySix(JeugddienstWervik),DarlineDhaene(OCMWWaregem),DelphineDecock(Jeugddienst Deerlijk), Els Vanhalewyn (OCMW Zwevegem), Geert Knockaert (Vrijetijdscoördinator

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEW Huisartsenpraktijk Heino Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Heino zijn de afgelopen 2 jaren tevredenheidsonderzoeken uitgevoerd.

Nadere informatie

Vragen gesteld in het evaluatieformulier + Antwoorden

Vragen gesteld in het evaluatieformulier + Antwoorden Verslag Studenten Evaluatie Videoproject Door Tonny Mulder, a.b.mulder@uva.nl, 26 sept 213 De studenten van de opleidingen Biologie, Biomedische Wetenschappen en Psychobiologie krijgen in het 1 ste jaar

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Vangnetteam Parkstad. Secretariaat Meldpunt: T 045 573 65 99 Bezoekadres: Raadhuisstraat 3, 6444 AA Brunssum

Vangnetteam Parkstad. Secretariaat Meldpunt: T 045 573 65 99 Bezoekadres: Raadhuisstraat 3, 6444 AA Brunssum Secretariaat Meldpunt: Vangnetteam Parkstad Extra ondersteuning voor wie dat gebruiken kan... 1 2 3 4 5 9 10 6 Soms kunnen mensen wel eens wat extra hulp gebruiken. Al vinden veel mensen het lastig om

Nadere informatie

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag)

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag) Verslag Betreft: Het Horecaoverleg Gemeente Maasgouw Van: Karin Peeters Onderwerp: Vergadering dd. 14 oktober 2015 Aanwezig: Namens bestuur Koninklijke Horeca Maasgouw: René Broen Luc van Engelen Nicole

Nadere informatie

OpGroeieN. OpGroeieN. DaT doen We in Best SaMen! Beste Betsy geeft antwoord op al je vragen over opvoeden en opgroeien

OpGroeieN. OpGroeieN. DaT doen We in Best SaMen! Beste Betsy geeft antwoord op al je vragen over opvoeden en opgroeien OpGroeieN OpGroeieN DaT doen We in Best SaMen! DaT doen We in Best SaMen! Beste Betsy geeft antwoord op al je vragen over opvoeden en opgroeien Beste Betsy is het Centrum voor Jeugd en Gezin in Best. Niet

Nadere informatie

Inhoudstafel Leermeermoment Chicago Jongeren Lees dit alvorens te beginnen... 2 Doelstelling van de activiteit... 2 Overzicht...

Inhoudstafel Leermeermoment Chicago Jongeren Lees dit alvorens te beginnen... 2 Doelstelling van de activiteit... 2 Overzicht... Inhoudstafel Leermeermoment Chicago Jongeren Lees dit alvorens te beginnen... 2 Doelstelling van de activiteit... 2 Overzicht... 2 Praktische voorbereiding... 2 Tijd (duur)... 2 Locatie... 2 Materiaal...

Nadere informatie

Hoe gaat het in z n werk daar? Wat is er anders dan een gewone poli?

Hoe gaat het in z n werk daar? Wat is er anders dan een gewone poli? INTERVIEW d.d. 28 december 2009 Coeliakiepoli Op het interview-wenslijstje van Nynke en Zara staat Dr. Luisa Mearin. Zij is kinderarts MDL in het LUMC te Leiden en heeft als eerste met haar collega s in

Nadere informatie

E-mailmarketing whitepaper

E-mailmarketing whitepaper E-mail marketing E-mailmarketing whitepaper 1. Inleiding 3 2. Elementen in een mailing 4 3. Contentstrategie 5 4. Planning 7 5. Tips & Tricks 8 6. Statistieken 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document

Nadere informatie

Verslag werkvergadering

Verslag werkvergadering Verslag werkvergadering 02-07-2012 LOCATIE (TIJDSTIP): ten huize Van Puymbrouck-Schouteden (20u00) AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), Karen Schouteden (KS),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou!

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Intro Het club- en verenigingseizoen is alweer in volle gang. We kijken met dankbaarheid terug naar de opening van het winterwerk. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Medischwetenschappelijk. onderzoek. Algemene informatie voor de proefpersoon

Medischwetenschappelijk. onderzoek. Algemene informatie voor de proefpersoon Medischwetenschappelijk onderzoek Algemene informatie voor de proefpersoon Inhoud Inleiding 5 Medisch-wetenschappelijk onderzoek 6 Wat is medisch-wetenschappelijk onderzoek? Wat zijn proefpersonen? Wie

Nadere informatie

De ijnmanager. Cartoons juli 2013. Luc Timmers

De ijnmanager. Cartoons juli 2013. Luc Timmers De ijnmanager Cartoons juli 2013 Luc Timmers Die goede oude tijd Kijk, dat is één van de belangrijkste nadelen van Het Nieuwe Werken Ik heb geen kantoor meer De Interim Manager De Interim Manager What

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Wonen & Samenleven

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Wonen & Samenleven MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Wonen & Samenleven Als mijn zoon begeleid zelfstandig gaat wonen, staat er dan altijd iemand voor hem klaar? Ik wil graag een traplift. Bij wie vraag ik die

Nadere informatie

Werkzaamheden plannen met behulp van hulpmiddelen. Plannen met een planbord. Plannen met de computer

Werkzaamheden plannen met behulp van hulpmiddelen. Plannen met een planbord. Plannen met de computer Werkzaamheden plannen met behulp van hulpmiddelen Het plannen van werkzaamheden kost veel tijd. Zeker in een groot bedrijf dat veel medewerkers in dienst heeft. Of bij een bedrijf dat allerlei werkzaamheden

Nadere informatie

EVENEMENT/VOORSTELLING:..

EVENEMENT/VOORSTELLING:.. PRAKTISCHE INFORMATIEFICHE Gelieve deze formulieren zo volledig mogelijk ingevuld ten laatste één maand vóór de eerste huurdag persoonlijk te bezorgen aan de (hoofd)technieker van de cultuurdienst, na

Nadere informatie

Cultuur is een eerste levensbehoefte

Cultuur is een eerste levensbehoefte 10 Cultuur is een eerste levensbehoefte Interview Tekst Kelly Bakker Foto s Tessa Wiegerinck Journalist, cultuurkenner en ondernemer in één Je stapt in die achtbaan en kan dan eigenlijk niet meer anders

Nadere informatie

Week 2 Geld Verdien Machine. Ik heb een markt en nu??

Week 2 Geld Verdien Machine. Ik heb een markt en nu?? Week 2 Geld Verdien Machine Ik heb een markt en nu?? Je hebt een markt, nu een product Er zijn twee mogelijkheden Of je gaat het product zelf maken Of je laat je product maken Zelf het product maken Het

Nadere informatie

Pagina: 2 2 Titel: Vraag: Wat is uw leeftijd? geslacht? 2 = vrouw

Pagina: 2 2 Titel: Vraag: Wat is uw leeftijd? geslacht? 2 = vrouw Pagina: 2 2 Titel: Vraag: Wat is uw leeftijd? geslacht? Legenda 1 = man 2 = vrouw Respondent 1 28 1 Respondent 2 22 1 Respondent 3 19 1 Respondent 4 23 1 Respondent 9 1 Respondent 6 26 1 Respondent 7 23

Nadere informatie

Tomte gaat door het kattenluikje het huis in. Dat kan omdat hij niet groot is. Een echte tomte is niet groot, maar klein, snel en soms driftig.

Tomte gaat door het kattenluikje het huis in. Dat kan omdat hij niet groot is. Een echte tomte is niet groot, maar klein, snel en soms driftig. 1 Tomte gaat door het kattenluikje het huis in. Dat kan omdat hij niet groot is. Een echte tomte is niet groot, maar klein, snel en soms driftig. Hij ziet helemaal grijs, behalve zijn rode muts. Daarom

Nadere informatie

Verslag van de jaarvergadering van de SHW en de Bewonerscommissies en Huurdersorganisaties

Verslag van de jaarvergadering van de SHW en de Bewonerscommissies en Huurdersorganisaties Verslag van de jaarvergadering van de SHW en de Bewonerscommissies en Huurdersorganisaties Locatie Cantershoef Datum 14 november 2013 Aanvang 19,30 uur Voorzitter Marlies van den Akker Aanwezig bestuur

Nadere informatie

Handleiding Online subsidies aanvragen

Handleiding Online subsidies aanvragen Handleiding Online subsidies aanvragen Een nieuwe aanvraag 1. Een subsidie aanvragen doe je via de subsidiewebsite. Dit kan op 2 manieren. Ga naar http://www.vlaamsbrabant.be/info/subsidies-overzicht.jsp

Nadere informatie

plastraining voor kinderen adviezen voor ouders

plastraining voor kinderen adviezen voor ouders plastraining voor kinderen adviezen voor ouders Uw kind start met een plastraining op de polikliniek Kindergeneeskunde van het OLVG. Uw kind volgt de training omdat hij problemen heeft met zijn blaas.

Nadere informatie

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines.

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines. Samenvatting In deze whitepaper wordt de vraag beantwoord: Hoe kan ik mijn website beter vindbaar maken in zoekmachines?. Om hier achter te komen wordt eerst achtergrond informatie gegeven over hoe zoekmachines

Nadere informatie

Sectorwerkstuk 2012-2013

Sectorwerkstuk 2012-2013 Sectorwerkstuk 2012-2013 Namen: ---------------------------------------------------------------------------------------- Klas: -------------------- Sector: --------------------------------------------

Nadere informatie

Evaluatie Back to Basics: De Nieuwe Koers

Evaluatie Back to Basics: De Nieuwe Koers Evaluatie Back to Basics: De Nieuwe Koers nderzoek uitgevoerd in opdracht van: Gemeente Goirle DIMENSUS beleidsonderzoek April 2012 Projectnummer 488 Het onderzoek De gemeente Goirle is eind april 2010

Nadere informatie