Verslag raadsvergadering 10 maart 2016.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag raadsvergadering 10 maart 2016."

Transcriptie

1 Verslag raadsvergadering 10 maart Aanwezig: Guido Craps, Gaby Leaerts, Ann Vannerem, Svenja Roevens, Kristof Van Roey, Willy Trappeniers, Stien Pardon. Verontschuldigd: Christine Wynants, Katie Van den Broeck, Gaby Fiddelers, Mia Brumagne, Hadewig Van Tricht, Joris Demeutter. Afwezig: Anja Cerstiaens, Hans Vanhoof, Heidi Debaetselier, Ann Van Eeckhaute, Eric Rombouts, Chris Gahy. 0. Eventuele bijkomende punten: geen bijkomende punten 1. Goedkeuring agenda Agenda wordt goedgekeurd 2. Goedkeuring verslag van 23 september 2015 Verslag wordt goedgekeurd 3. Woordje van de schepen: Stand van zaken verbouwing en toelichting accommodatieplan Het accommodatie werd al eens toegelicht. Er zijn geen opmerkingen vanuit de vergadering. Er zal een werkgroep worden samengesteld waarvan de samenstelling van de leden wisselend zal zijn op basis van welke thema s actueel zijn. Wat betreft de werken aan de inkomhal van Colomba: - Gunning van de aannemer staat op het college van vrijdag 11/3/16. - Startdatum voorzien rond mei juni, de kalmste periode zodat hinder beperkt blijft. - Er volgt een vergadering met de ontwerper om een plan voor de voorlopige toegangen uit te werken. - Bestaande reservaties voor vergaderlokaal 1 (wordt bergruimte) worden omgezet naar vergaderlokaal Opvolging vorig verslag van 23 september Infrastructuur en stand van zaken: Technisch plafond + theaterdoeken Is afgewerkt. Schilderij witloof Er is een kandidaat. Er wordt met de technische dienst bekeken worden of dit gedemonteerd kan worden. Ontvangstproblemen met Proximus (zie punt 7;a) Nieuwe koel-/tapinstallatie Nog geen nieuws. Afspraak met An Simoens binnen twee weken om project te bespreken.

2 Keuken en tegels Gaat niets verder mee gebeuren. Eventueel vervangen van kapotte tegels. Aanpassingen regiekamer Aanpassingen aan tablet worden uitgevoerd half april. Balletvloer Kar aangekocht + buizen dat rollen niet plooien Onthaal GC Colomba (zie punt 3: woordje v.d. schepen) Technische bundel Nog geen verdere stappen ondernomen op te nemen met An Simoens Facebookpagina GC Colomba Dienst communicatie volgt dit verder op. Bevraging tevredenheidsonderzoek gebruikers De bevraging werd afgesloten op met slechts 15 deelnemers. De globale en gedetailleerde uitslag staat op onze website in het verslag Dagelijks Bestuur van 1/12/2015. Cursus licht en geluid In het najaar wordt er een cursus gepland voor het behalen van een PA-attest. Wanneer lesdata bekend zijn zal dit in nieuwsbrief, zoeklicht,... komen. Parkings mindervaliden (dansnamiddag senioren) Tijdens de dansnamiddagen is er soms een tekort aan parkeerplaatsen voor mindervaliden. Dienst mobiliteit evalueert nu tijdens een aantal dansnamiddagen de situatie. Eventueel zou er gewerkt kunnen worden met tijdelijke parkeer borden op deze momenten. Bierautomaat met ID Automaat is aanwezig. 5. Financieel verslag 2015 Toelage van 950 aan de beheerraad werd goedgekeurd op de gemeenteraad van 7 maart Aanvraag (met begroting) aan de financiële dienst moet nog gebeuren. Pas dan wordt toelage uitbetaald.

3 6. Verslag van uit het Dagelijks Bestuur: Tussen onze laatste raadsvergadering van 23 september 2015 en 10 maart 2016 hielden we volgende vergaderingen: DB 1/12/2015, Planningsvergadering 9/12/2015, DB 27/1/2016 en DB 2/3/2016. Aangezien iedereen de verslagen toegestuurd kreeg en ze op onze website ter inzage staan, kunnen eventueel bijkomende vragen gesteld worden over deze verslagen. Er werden geen vragen gesteld. 7. Geplande aankoop: a- GSM-repeater ter verbetering van de ontvangst in GC Colomba Keuze voor model 2 (voor alle providers): Rosenfelt RF 20B-ED aan 895 euro excl. BTW. De verkoper stelt voor om een goedkoper en zwakker toestel aan te schaffen omdat dit voldoende is voor onze doelstelling: Rosenfelt RF 15B-ED, aan 599 euro excl. BTW. Offerte GSM Repeater Shop Naar aanleiding van de eventuele aankoop van een GSM-repeater hebben we moeten vaststellen dat het gebruik van dergelijk materiaal gebonden is aan een toestemming van de betrokken provider.

4 De wet is hier zeer dubbelzinnig: deze toestellen mogen vrij verkocht en aangekocht worden, men mag ze bezitten maar om ze te gebruiken moet men over een toelating (vergunning) van de provider (proximus) beschikken. Voor het gebruik van een GSM-repeater is een toestemming nodig van de providers, in ons geval Proximus, Base en Mobistar omdat we ons naar 2 verschillende gsm-masten richten: 1- Mast Proximus aan Boogstok (station NMBS Kortenberg). 2- Mast Mobistar en Base aan de overgang van de Bosstraat met de Brouwerijstraat. (kerk) Deze 2 masten liggen, gezien vanuit Colomba, onder een hoek van ongeveer 11 uit elkaar, zodat beide masten met één buiten antenne te bereiken zijn. Hieruit blijkt dat ofwel de gemeente ofwel de Raad van Beheer deze toelating zal moeten aanvragen en verkrijgen vooraleer we kunnen overgaan tot aankoop en installatie van een GSM-repeater. We stellen deze beslissing nog even uit en proberen vanuit het college een schrijven aan Proximus te richten om in de gehele zone een betere ontvangst te krijgen en niet enkel het probleem in Colomba op te lossen. b- Bluetooth/wifi audio receiver om draadloos muziek vanaf een gsm/tablet/computer te streamen naar de versterker van de zaal. Er wordt voor het eenvoudigste systeem geopteerd: Harman Kardon Adapt Zwart. De beheerraad bestelt en betaalt dit: 129 Toestelletje is dan te verkrijgen bij de zaalwachters en aan te sluiten op de zwarte geluidskastjes.

5 8. Opvolging reservaties Planon In het oog houden of er geen dubbele boekingen doorgegeven worden eind 2017 wanneer de werken in Berkenhof bezig zijn. Zo vermijden we dat er verenigingen twee zalen op hetzelfde moment blokkeren (één in Berkenhof + één in GC Colomba). ICT is bezig met evaluatie van planon en zal bekijken of een overstap naar een ander programma nodig is. 9. Varia en rondvraag Teller website op 7 maart 2016 Voor 2015 is dit een gemiddelde van 14 page views per dag Zoekbalk in zaalkalender website: Je kan in kalender zoeken op naam van vereniging, datum,... (zie zaalkalender) Nieuwe private zoekmachine website: Je kan binnen de website van Colomba zoektermen ingeven. Komende evenementen in 2016: 24/04 Erfgoeddag, 16/05 Cultuurmarkt (Meerbeek), 03/07 Kortenberg Feest (Everberg), 03/09 Vrijetijdsbeurs in GC Colomba 10. Vastleggen volgende datum beheerraad Woensdag 5 oktober 2016 om 20 uur 11. Vastleggen datum Dagelijks Bestuur, voorstel week van 11 april Woensdag 13 april 2016 om 18 uur Gelieve hieronder ook de gebruiksaanwijzing voor de aangekochte draadloze audio-tranceiver Harman/Kardon te willen vinden. Deze gebruiksaanwijzing zal eventueel later nog aangepast worden als dit na gebruik nodig zou blijken.

6 Gebruiksaanwijzing Harman/Kardon/Adapt Draadloos muziek streamen naar versterker van de grote zaal in GC Colomba Aansluitingen Audio aansluiting De audio kabel met de 3mm jack aansluiten op de Harman Audio Out en de 2 cinch stekkers op de aux ingang van het muurkastje. 1. De keuzeknop van het muurkastje op AUX draaien 2. De volume knop van het muurkastje halfweg opendraaien 3. De zaal versterker aanzetten met de sleutel op het muurkastje, het lampje op het kastje licht op 4. De USB-voedingskabel van de Harman in een stopcontact steken Koppelen De Adapt is voorzien van Bluetooth voor audiostreaming. Om uw telefoon of tablet aan de Adapt te koppelen, de Bluetooth -toets drie seconden ingedrukt houden. De Link-toets gaat blauw knipperen. Ga naar het Bluetooth instelmenu van uw telefoon of tablet en selecteer HK ADAPT om te koppelen en aan te sluiten. U hoeft slechts eenmaal te koppelen met elke telefoon of tablet die u wilt gebruiken. Hierna kunt u het product rechtstreeks selecteren vanaf de Bluetooth instelpagina om deze aan te sluiten. Zodra Bluetooth is aangesloten, wordt de audio van uw telefoon of tablet afgespeeld via de zaalversterker en de luidsprekers in plaats van de interne luidspreker van de telefoon. Eventueel het volume van het audiokastje aanpassen aan uw gewenst volume in de zaal.

7 De LED van de Link-toets geeft tevens de status van het systeem aan. De buitenste ring van de LED geeft de audio-ingang aan, en de binnenste slash LED geeft de status van de verbinding aan. Als de buitenste ring blauw is, luistert u naar audio via de Bluetooth bron. Als deze groen is, luistert u via de Aux-in bron, die wij als dusdanig niet gebruiken. Wanneer de slash LED blauw is, toont het product de huidige status van de Bluetooth -verbinding: wanneer deze langzaam knippert, is het product losgekoppeld van alle Bluetooth -apparaten; snel knipperen betekent dat het apparaat in de Bluetooth koppelingmodus staat; en continu blauw betekent dat deze is aangesloten op een Bluetooth -apparaat. Als de binnenste slash LED oranje is, staat het product in de stand-bymodus.

Verslag Raad van Beheer van woensdag 29 maart 2017

Verslag Raad van Beheer van woensdag 29 maart 2017 Verslag Raad van Beheer van woensdag 29 maart 2017 Aanwezig: Svenja Roevens, Willy Trappeniers, Joris De Meutter, Ann Van Eeckhaute, Gaby Leaerts, Hans Vanhoof, Hadewig Van Tricht, Ann Vannerem en Stien

Nadere informatie

Verslag Raad van Beheer van woensdag 5 oktober 2016

Verslag Raad van Beheer van woensdag 5 oktober 2016 Verslag Raad van Beheer van woensdag 5 oktober 2016 Aanwezig: Ann Van Eeckhaute, Gaby Leaerts, Joris De meutter, Svenja Roevens, Willy Trappeniers, Ann Vannerem, Hans Vanhoof, Chris Wynants, Kristof Van

Nadere informatie

Verslag Raadsvergadering van dinsdag 25 februari 2014

Verslag Raadsvergadering van dinsdag 25 februari 2014 Verslag Raadsvergadering van dinsdag 25 februari 2014 Aanwezig: Chris Wynants, Hadewig Van Tricht, Joris De Meutter, Kristof Van Roey, Svenja Roevens, Willy Trappeniers, Gaby Fiddelers, Chris Gahy, Guido

Nadere informatie

Verslag Dagelijks Bestuur van 11 mei 2015

Verslag Dagelijks Bestuur van 11 mei 2015 Verslag Dagelijks Bestuur van 11 mei 2015 Aanwezig: Joris, Svenja, Jan, Ann, Stien, Kristof, Willy. Verontschuldigd: Chris. 1. Goedkeuring agenda en eventuele bijkomende punten Er zijn geen bijkomende

Nadere informatie

Verslag bureauvergadering van woensdag 23 oktober 2013. 2. Goedkeuring verslag van laatste bureauvergadering vorige legislatuur: ok

Verslag bureauvergadering van woensdag 23 oktober 2013. 2. Goedkeuring verslag van laatste bureauvergadering vorige legislatuur: ok Verslag bureauvergadering van woensdag 23 oktober 2013. Aanwezig: Ann, Kristof, Willy, Chris, Joris, Svenja, Stien Verontschuldigd: An Simoens Afwezig: - 1. Goedkeuring agenda: ok 2. Goedkeuring verslag

Nadere informatie

Verslag planningsvergadering Colomba ( 9/12/15)

Verslag planningsvergadering Colomba ( 9/12/15) Verslag planningsvergadering Colomba ( 9/12/15) Aanwezig: De Cnijf Roger ( ACKO), Scheys Erwin ( ACKO), Fiddelers Gaby ( Femma), Steeno Nicole (Groovehall), JM Molon ( Kortrock), Van Put Tessa ( DKS Meerbeek),

Nadere informatie

Verslag vergadering Dagelijks Bestuur van donderdag 5 maart 2015

Verslag vergadering Dagelijks Bestuur van donderdag 5 maart 2015 Verslag vergadering Dagelijks Bestuur van donderdag 5 maart 2015 Aanwezig: Kris, Willy, Joris, Kristof, Stien, Ann en Sanne (stagiaire) Verontschuldigd: Svenja Afwezig:/ Bijkomende punten: geen 1. Goedkeuring

Nadere informatie

Verslag Dagelijks Bestuur van 1 december 2015

Verslag Dagelijks Bestuur van 1 december 2015 Verslag Dagelijks Bestuur van 1 december 2015 Aanwezig: Ann, Stien, Joris, Willy Verontschuldigd: Svenja, Kristof Afwezig: Chris 1. Goedkeuring agenda en eventuele bijkomende punten: ok 2. Goedkeuring

Nadere informatie

Verslag Dagelijks Bestuur van 24 juni 2015

Verslag Dagelijks Bestuur van 24 juni 2015 Verslag Dagelijks Bestuur van 24 juni 2015 1. Goedkeuring agenda en eventuele bijkomende punten De agenda wordt goedgekeurd 2. Goedkeuring verslag van 11 mei 2015 Verslag wordt goedgekeurd. 3. Infrastructuur

Nadere informatie

Verslag bureauvergadering van dinsdag 1 juli 2014

Verslag bureauvergadering van dinsdag 1 juli 2014 Verslag bureauvergadering van dinsdag 1 juli 2014 Aanwezig: Chris, Willy, Joris, Ann, Svenja, Stien Verontschuldigd: An Simoens 0. bijkomend punt: Inputs voor de verbetering van GC Colomba (*) 1. Goedkeuring

Nadere informatie

Draadloze Muziekontvanger

Draadloze Muziekontvanger Draadloze Muziekontvanger ENV-1295 Gebruikershandleiding De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 1 De gesprekskosten bedragen 0,18 /minuut 2 INHOUD INSTALLATIE... 7 Functies... 8 Aansluiten... 9 Paren

Nadere informatie

CUBE BLUETOOTH LUIDSPREKER. kitsound.co.uk GEBRUIKSAANWIJZING. JB. 3079/Gemaakt in China. KitSound Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK

CUBE BLUETOOTH LUIDSPREKER. kitsound.co.uk GEBRUIKSAANWIJZING. JB. 3079/Gemaakt in China. KitSound Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK kitsound.co.uk CUBE BLUETOOTH LUIDSPREKER JB. 3079/Gemaakt in China. KitSound 2015 GEBRUIKSAANWIJZING Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK 1 1 Wij zijn ambachtelijk. Wij zijn muzikanten. Wij zijn KitSound

Nadere informatie

Bluetooth Audio-Ontvanger met USB-Laadpoort Handleiding 50002

Bluetooth Audio-Ontvanger met USB-Laadpoort Handleiding 50002 Bluetooth Audio-Ontvanger met USB-Laadpoort Handleiding 50002 LEES DEZE GEBRUIKSHANDLEIDING A.U.B. VOLLEDIG DOOR VOORDAT U DIT APPARAAT IN GEBRUIK NEEMT EN BEWAAR DEZE DOCUMENTATIE ALS EVENTUEEL NASLAGWERK.

Nadere informatie

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN

VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN Om kortsluiting te voorkomen, dient dit product uitsluitend binnenshuis gebruikt te worden, en alleen in droge ruimten. Stel de componenten niet bloot aan regen of vocht. Niet

Nadere informatie

Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60

Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60 Gebruiksaanwijzingen Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60 Wanneer u de luidspreker inschakelt, schakelt deze automatisch op Bluetooth-modus. U kunt de luidspreker vervolgens eenvoudig met uw

Nadere informatie

Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60

Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60 Gebruiksaanwijzingen Bluetooth Luidspreker GEBRUIKSHANDLEIDING BTL-60 Wanneer u de luidspreker inschakelt, schakelt deze automatisch op Bluetooth-modus. U kunt de luidspreker vervolgens eenvoudig met uw

Nadere informatie

Zefier cvba bestuurder in RvB Harold VANHEEL (verkozen) *****

Zefier cvba bestuurder in RvB Harold VANHEEL (verkozen) ***** Gemeentelijke vertegenwoordiging versie 14/9/2018 Brutovergoeding naam Functie Kandidaat Beslis.GR per zitting* ECOWERF afgevaardigde Kristien Goeminne 07/11/2016 0 ** plaatsvervangend afgevaardigde Chris

Nadere informatie

BTL-62. Gebruikshandleiding. Bluetooth Luidspreker. Lees deze gebruikshandleiding a.u.b. zorgvuldig en

BTL-62. Gebruikshandleiding. Bluetooth Luidspreker.   Lees deze gebruikshandleiding a.u.b. zorgvuldig en Gebruikshandleiding Bluetooth Luidspreker BTL-62 www.denver-electronics.com Lees deze gebruikshandleiding a.u.b. zorgvuldig en volledig door voordat u dit product in gebruik neemt. Gebruiksaanwijzingen

Nadere informatie

Installatie en gebruiksaanwijzing Sigloo geboortemelder

Installatie en gebruiksaanwijzing Sigloo geboortemelder Installatie en gebruiksaanwijzing Sigloo geboortemelder Installatie: stap 1 1. Koop of gebruik een aparte simkaart (normaal formaat) (prepaid of met abonnement) voor de Sigloo geboortemelder 2. Vooraleer

Nadere informatie

Installatiegids. PLC-adapter Wi-Fi extender + PLC-adapter

Installatiegids. PLC-adapter Wi-Fi extender + PLC-adapter Installatiegids PLC-adapter Wi-Fi extender + PLC-adapter 44028 1 PLC-adapter Wi-Fi extender Een draadloze oplossing om je decoder te verbinden met de modem via het elektriciteitsnet waar deze zich ook

Nadere informatie

Installatiegids. PLC-adapter Wi-Fi extender

Installatiegids. PLC-adapter Wi-Fi extender Installatiegids PLC-adapter Wi-Fi extender 43691 1 PLC-adapter Wi-Fi extender Een draadloze oplossing om uw decoder te verbinden met de modem via het elektriciteitsnet waar deze zich ook bevindt! En breidt

Nadere informatie

U heeft zowel een AudioCast Zender als een AudioCast Ontvanger nodig om een compleet SoundCast AudioCast systeem te vormen!

U heeft zowel een AudioCast Zender als een AudioCast Ontvanger nodig om een compleet SoundCast AudioCast systeem te vormen! Dank U voor de aankoop van een SoundCast draadloos systeem. SoundCast producten staan garant voor de beste kwaliteit in draadloze transmissie van een geluidsbron, vrij van storingen. U heeft zowel een

Nadere informatie

INSTALLATIEGIDS TV adapter

INSTALLATIEGIDS TV adapter INSTALLATIEGIDS TV adapter 3 Inhoudsopgave Doel van deze gids 4 Productoverzicht van de TV adapter 5 Aansluiten op netstroom 6 Aansluiten op de TV 7 Optionele adapter voor aansluiten op de TV 8 SoundGate

Nadere informatie

Stap 1 De Simple Audio Roomplayer uitpakken

Stap 1 De Simple Audio Roomplayer uitpakken Stap 1 De Simple Audio Roomplayer uitpakken 1 Simple Audio Roomplayer 2 Netspanningskabel (Europa) OF Netspanningskabel (GB) 3 Tulpplug naar Tulpplug audiokabel 4 Tulp naar 3,5 mm plug kabel 5 3,5 mm plug

Nadere informatie

Installatiegids PLC-adapter

Installatiegids PLC-adapter Installatiegids PLC-adapter 44032 1 PXM-29556-Guide New CPL mono.indd 1 26/06/15 11:21 PLC, een draadloze oplossing voor Proximus TV via het elektriciteitsnet Dankzij deze oplossing kunt u uw decoder verbinden

Nadere informatie

PowerLocus SportTouch Draadloze Bluetooth Headset Gebruiksaanwijzing

PowerLocus SportTouch Draadloze Bluetooth Headset Gebruiksaanwijzing PowerLocus SportTouch Draadloze Bluetooth Headset Gebruiksaanwijzing Inhoud Voor gebruik.... 1 1. Overzicht... 1 2 De headset opladen 2 Aan de slag... 3 1. De headset dragen...3 2. Gebruik één oordop

Nadere informatie

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III NL ACCESSOIRES IN DE DOOS ZIE ILLUSTRATIE I 1. Speaker

Nadere informatie

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon.

Voordat u de carkit gaat gebruiken, dient u eerste de batterij op te laden en de carkit te paren met uw mobiele telefoon. Inleiding: Dank u voor uw belangstelling voor onze Bluetooth carkit. Deze carkit is een draadloze Bluetooth carkit gebaseerd op de Bluetooth technologie die u de mogelijkheid geeft om te bellen zonder

Nadere informatie

Installatiegids. Mobile Coverage Extender Pro

Installatiegids. Mobile Coverage Extender Pro Installatiegids Mobile Coverage Extender Pro Stk 18040104 - Ref. Mangue - 07/2015 1 Geniet van een beter gsm-bereik in uw kantoor of bedrijf. Om de Mobile Coverage Extender Pro te kunnen gebruiken moet

Nadere informatie

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 18 december 2018

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 18 december 2018 Aanwezig: Leaerts Gaby Aerts Paula Arijs Albertine Beets Bertha De Coster Raymonde De Meutter Joris Gevers Geert Goeminne Kristien Noppe Magda Poels Marcel Van Quickenborne Charles Vander Niepen Jacqueline

Nadere informatie

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER Snel installatiegids DA-10295 Welkom Dank u voor het kopen van Digitus Bluetooth Soundbar met subwoofer! Ongeacht hoe u dit product gebruikt of het nu voor het afspelen

Nadere informatie

1. Algemene informatie

1. Algemene informatie FD-10 HANDSFREE MULTI-USER COMMUNICATIE APPARATUUR 1. Algemene informatie 1.1 Introductie De FD-10 is het meest geoptimaliseerde Full-Duplex communicatieapparaat waarmee u handsfree gesprekken kunt voeren.

Nadere informatie

CITATION SUB GEBRUIKERSHANDLEIDING

CITATION SUB GEBRUIKERSHANDLEIDING CITATION SUB GEBRUIKERSHANDLEIDING / BELANGRIJKE VEILI- GHEIDSINSTRUCTIES Controleer voltage vóór gebruik De Citation-subwoofer is ontworpen voor gebruik met 100-240 volt, 50/60 Hz wisselstroom. Als uw

Nadere informatie

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest!

NL Jam Plus. Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! NL Jam Plus Hartelijk dank voor de aanschaf van de HMDX Jam Plus draadloze luispreker. Waar je een Jam vindt, vind je een feest! Lees deze instructies door en bewaar ze om ze later te kunnen raadplegen.

Nadere informatie

Voor je aan de installatie van je modem begint

Voor je aan de installatie van je modem begint Installatiegids Modem Stap 1 Voor je aan de installatie van je modem begint Kijk eerst welke soort aansluiting je hebt: dat kan een enkel 5-polig stopcontact zijn of een VDSL2-aansluitdoos. Mijn installatie

Nadere informatie

Voor je aan de installatie van je decoder begint

Voor je aan de installatie van je decoder begint Installatiegids Decoder Stap 1 Voor je aan de installatie van je decoder begint Zorg ervoor dat je modem correct geïnstalleerd is. Mijn modem b-box 3V+ Check of alles in de doos zit. Mijn decoder V6 (4K

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 6 januari 2015:

Verslag Jeugdraad 6 januari 2015: Verslag Jeugdraad 6 januari 2015: Aanwezig: Gabriëlla (Voorzitter), Ruben, Tom, Wouter (Chiro Erps-Kwerps), Dave (JH t Excuus), Mathias, Hans (Scouts Kortenberg), Jens, Thibaud (JH Den Aap), Pieter (JH

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Actieve geluidset PAS-350

GEBRUIKSAANWIJZING. Actieve geluidset PAS-350 GEBRUIKSAANWIJZING Actieve geluidset PAS-50 1 NL PAS-50 bedieningspaneel subwoofer PAS-50 1 PEAK PEAK PEAK 2 STATUS PAIR SUB LEVEL INPUT LEFT RIGHT 4 LINK OUT 5 SAT OUT 6 SUB 500 Watt SAT 2 x 150 Watt

Nadere informatie

CULTUURRAAD. Verontschuldigd: Geert Vandendriessche, Sarah Verstrate, Bruno Ceuppens, Tina Janssens, Hans-Peter Ott

CULTUURRAAD. Verontschuldigd: Geert Vandendriessche, Sarah Verstrate, Bruno Ceuppens, Tina Janssens, Hans-Peter Ott Verslag Bestuursvergadering Locatie De Warandepoort, vergaderlokaal 1 Tijdstip Woensdag 29 november 2017 om 20u Aanwezig: Angèle Hoovelts, Steuts, Rob Bartholomees, Rudy Geirnaert, Jean-Pierre Leonard,

Nadere informatie

bezig met de microfoon op te laden afwisselend rood en groen knipperend: zowel basisstation als microfoon worden opgeladen alles is opgeladen

bezig met de microfoon op te laden afwisselend rood en groen knipperend: zowel basisstation als microfoon worden opgeladen alles is opgeladen OPLADEN Voordat de Swivl operationeel is, moet hij eerst opgeladen worden. Stop de adapter in het 220V stopcontact en verbindt de kabel met het basisstation. Er gaat nu een rood lampje schijnen. De status

Nadere informatie

Technische gebruiksaanwijzing: Afstandsbediening Opti-Phone

Technische gebruiksaanwijzing: Afstandsbediening Opti-Phone Technische gebruiksaanwijzing: Afstandsbediening Opti-Phone Inhoud Indien Opti-Phone verbonden is met een apparaat type zender CPL (met Opti-Pilote, Indien Opti-Phone enkel wordt gebruikt om de installatie

Nadere informatie

CITATION SURROUND GEBRUIKERSHANDLEIDING

CITATION SURROUND GEBRUIKERSHANDLEIDING CITATION SURROUND GEBRUIKERSHANDLEIDING / BELANGRIJKE VEILI- GHEIDSINSTRUCTIES Controleer voltage vóór gebruik De Citation-luidspreker is ontworpen voor gebruik met 100-240 volt, 50/60 Hz wisselstroom.

Nadere informatie

Jabra SPEAK 450 voor Cisco

Jabra SPEAK 450 voor Cisco Jabra SPEAK 450 voor Cisco HANDLEIDING INHOUD welkom...2 OVERZICHT Jabra Speak 450 voor Cisco...3 AANSLUITEN...5 de Jabra Speak 450 voor Cisco gebruiken...7 KLANTENSERVICE...8 Technische specificaties...9

Nadere informatie

LA240 Ringleiding Versterker. Gebruiksaanwijzing

LA240 Ringleiding Versterker. Gebruiksaanwijzing LA240 Ringleiding Versterker Gebruiksaanwijzing Introductie Het LA240 Ringleiding Systeem is een praktische oplossing voor mensen met een hoortoestel om beter te kunnen horen wanneer er geluisterd wordt

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing HEAD BANG 83131/83132/83133

Gebruiksaanwijzing HEAD BANG 83131/83132/83133 Gebruiksaanwijzing HEAD BANG 83131/83132/83133 Instructies: 1. Aan-uittoets/toets voor opnemen telefoon 2. Raak hem aan om het volume te verhogen/naar het vorige nummer te gaan 3. Raak hem aan om het volume

Nadere informatie

INSTALLATIEGIDS Telefoon adapter

INSTALLATIEGIDS Telefoon adapter INSTALLATIEGIDS Telefoon adapter 3 Inhoudsopgave Introductie 4 Productoverzicht van de telefoon adapter 5 Aansluiten op netstroom 6 Aansluiten van de telefoonlijn 7 SoundGate voorbereiden voor het luisteren

Nadere informatie

HP Roar Plus-luidspreker. Overige functies

HP Roar Plus-luidspreker. Overige functies HP Roar Plus-luidspreker Overige functies Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows en Windows Vista zijn in de VS geregistreerde handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

Nadere informatie

Inhoudsopgave handleiding

Inhoudsopgave handleiding Handleiding 1 Inhoudsopgave handleiding 1. Inleiding 3 2. Inhoud van de verpakking 3 3. Aansluitingen op de achterzijde 4 4. Het plaatsen van de Black Velvet Opus 5 5. De Black Velvet Opus aansluiten 6

Nadere informatie

BT DOUCHE LUIDSPREKER

BT DOUCHE LUIDSPREKER BT DOUCHE LUIDSPREKER G E B R U I K S A A N W I J Z I N G Ondersteuning na aankoop. Gefeliciteerd met de aankoop van deze BT douche luidspreker. Met de aankoop van dit apparaat krijgt u niet alleen een

Nadere informatie

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V

TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de TRUST WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V. De WIRELESS AUDIO / VIDEO TRANSMITTER 100V kan gebruikt worden voor het draadloos door sturen

Nadere informatie

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW

AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW AAN DE SLAG MET HERCULES DJCONTROLWAVE EN DJUCED DJW HERCULES DJCONTROLWAVE OVERZICHT De Hercules DJControlWave is een 2-decks DJ-controller met Bluetooth draadloze technologie. Hiermee kunt u uiterst

Nadere informatie

Hulp nodig? Glasvezel

Hulp nodig? Glasvezel Hulp nodig? Glasvezel Stk 18040100 - Ref. Macaron - 01/2018 1 REC HD RADIO > TV > Welkom! Vragen over Proximus TV, internet of telefonie? In deze brochure zal je zeker het antwoord vinden! Houd ze altijd

Nadere informatie

Voor je aan de installatie van je modem begint

Voor je aan de installatie van je modem begint Installatiegids Modem Stap 1 Voor je aan de installatie van je modem begint Kijk eerst welke soort aansluiting je hebt: dat kan een enkel 5-polig aansluitpunt zijn, een aansluitdoos of een glasvezelverbinding.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem

Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem Gebruikershandleiding Axitour AT-900 audio communicatiesysteem 1. Algemene informatie 1.1 Introductie Het Axitour AT-900 audio communicatiesysteem is een van de meest geavanceerde rondleidingsystemen op

Nadere informatie

USB Turntable. Gebruiksaanwijzing (NEDERLANDS) Doos Inhoud

USB Turntable. Gebruiksaanwijzing (NEDERLANDS) Doos Inhoud USB Turntable (TTUSB) Gebruiksaanwijzing (NEDERLANDS) Doos Inhoud (NEDERLANDS) Snelstart gids o o o Kijk na of al de vermelde onderdelen in de doos zitten. Lees de veiligheidsinstructies door voor je het

Nadere informatie

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER

BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER BLUETOOTH-AUDIO-ONTVANGER/Z ENDER Snel installatiegids DA-30501 Inhoud Vóór gebruik... 2 1. Informatie over de DA-30501... 2 2. Systeemeisen... 2 3. Overzicht... 2 Aan de slag... 3 1. De batterij van de

Nadere informatie

U heeft zowel een icast Zender als een icast Ontvanger nodig om een compleet SoundCast icast systeem te vormen!

U heeft zowel een icast Zender als een icast Ontvanger nodig om een compleet SoundCast icast systeem te vormen! Dank U voor de aankoop van een SoundCast draadloos systeem. SoundCast producten staan garant voor de beste kwaliteit in draadloze transmissie van een geluidsbron, vrij van storingen. U heeft zowel een

Nadere informatie

Compatibel Bluetooth boombox luidspreker

Compatibel Bluetooth boombox luidspreker Compatibel Bluetooth boombox luidspreker Referentie: TES162 Versie: 1.3 Taal: Nederlands WWW.CLIPSONIC.COM U hebt een product van het merk CLIPSONIC aangekocht en wij willen u daarvoor bedanken. Wij besteden

Nadere informatie

Download de WAE Music app

Download de WAE Music app NEDERLANDS 3 5 12 2 6 1 8 7 9 10 11 13 4 1. Laad de speaker volledig op voor eerste gebruik Laad de WAE Outdoor 04Plus FM speaker volledig op voordat u hem de eerste keer gebruikt. Sluit de micro-usb connector

Nadere informatie

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER

BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER BLUETOOTH SOUNDBAR MET SUBWOOFER Snel installatiegids DA-10294 Dank u voor de aankoop van de DIGITUS DA-10294. Speciaal ontworpen om muziek via Bluetooth vanaf uw mobiele telefoon of computer (via Bluetooth

Nadere informatie

Verslag Raad van Beheer GC Colomba

Verslag Raad van Beheer GC Colomba Verslag Raad van Beheer GC Colomba Datum: 20 december 2005 Aanwezig: zie aanwezigheidslijst 1. Goedkeuring van de agenda De agenda is goed toegekomen bij iedereen en wordt goedgekeurd. 2. Goedkeuring van

Nadere informatie

Mi Light. Gebruiksaanwijzing. WiFi Module. Model nr.: ibox2

Mi Light. Gebruiksaanwijzing. WiFi Module. Model nr.: ibox2 Mi Light Gebruiksaanwijzing WiFi Module Model nr.: ibox2 Configuratie van de MiLight Wifi ibox Module Allereerst, hartelijk dank voor uw aankoop! Deze handleiding beschikt over alle informatie omtrent

Nadere informatie

Mi-light WiFi ibox Configuratie. Download de Mi-light 3 App. Stap 2: Installeer uw led spots, strips of lampen. Sluit Wifi module aan

Mi-light WiFi ibox Configuratie. Download de Mi-light 3 App. Stap 2: Installeer uw led spots, strips of lampen. Sluit Wifi module aan Mi-light WiFi ibox Configuratie Bedankt voor uw aankoop. Deze brochure bevat alle informatie omtrent het configureren van de Milight Wifi Box (ibox) en bijbehorende verlichting. Met de Milight 3 App kan

Nadere informatie

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN.

GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. Installatiehandleiding GEWOON ZELF INSTALLEREN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN. STAP VOOR STAP INTERACTIEVE TV INSTALLEREN EN GEBRUIKEN WELKOM BIJ CAIWAY. Hartelijk dank voor uw

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. TV Adapter 2.0

Gebruiksaanwijzing. TV Adapter 2.0 Gebruiksaanwijzing TV Adapter 2.0 Dank u dat u ons product heeft gekozen. Wij hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat uw nieuwe ConnectLine TV 2.0 van de beste kwaliteit is en gemakkelijk te gebruiken

Nadere informatie

INSTEEKKAARTJES 33 QUAD FM3 HANDLEIDING

INSTEEKKAARTJES 33 QUAD FM3 HANDLEIDING Vintage Audio Repair Augustus 2017 INHOUDSOPGAVE Inleiding.....3 Insteekkaartjes...3 & 4 Aansluiten 303...4, 5 & 6 Aansluiten 33...7 & 8 Kabels......7 & 8 Aansluiten FM3...9 Bediening Quad set...9 & 10

Nadere informatie

OMNI 10 OMNI 20 ADAPT

OMNI 10 OMNI 20 ADAPT OMNI 10 OMNI 20 ADAPT NL/ GEBRUIKERSHANDLEIDING INHOUD Inleiding 1 Meegeleverd Accessoires 2 Belangrijke veiligheidsinformatie 3 Bovenpaneel en regelaars 5 Onderpaneel en regelaars 6 Regelaars boven- en

Nadere informatie

Page 2 Het uitpakken van de doos Inhoud van de doos:

Page 2 Het uitpakken van de doos Inhoud van de doos: WAARSCHUWING SLIK GEEN BATTERIJEN IN, GEVAAR VOOR CHEMISCHE BRANDWONDEN Dit product bevat een knoopcelbatterij. Als de knoopcelbatterij wordt ingeslikt, kan het binnen slechts 2 uur tot ernstige inwendige

Nadere informatie

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 9 maart 2016

Seniorenadviesraad VERSLAG Vergadering van 9 maart 2016 Aanwezig: Leaerts Gaby Aerts Paula Beets Bertha De Coster Raymonde De Vleesschauwer Agnes Gielis Els Goeminne Kristien Huygen Wim Jossart Jasmien Criel Raf Milo George Moret Paula Noppe Magda Poels Marcel

Nadere informatie

HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA

HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Outdoor eye app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 6 3. Monteren... 6 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 7

Nadere informatie

Nederlands. Gebruiksaanwijzing BT-3i

Nederlands. Gebruiksaanwijzing BT-3i Gebruiksaanwijzing BT-3i 1 Overzicht Inhoud Het allereerste gebruik. Hoe de telefoon op te nemen Specificaties 2 1. Overzicht. A B E D F C 1-1 Functietoetsen: A B C D E F Silliconen oorhaak Aan/uit-knop

Nadere informatie

Muster. Bluetooth-audio-dongle set RXTX2

Muster. Bluetooth-audio-dongle set RXTX2 00014102 00014103 Muster Bluetooth-audio-dongle set RXTX2 Inhoud: - Bluetooth zender-dongle: - Bluetooth ontvanger-dongle - oortjes-koptelefoon - 1x oplaadkabel USB op mini-usb (voor zender of ontvanger)

Nadere informatie

Draadloze digitale audio overdracht systeem

Draadloze digitale audio overdracht systeem Draadloze digitale audio overdracht systeem zender ontvanger Inhoud Uw AquaSound Produkt Blz 2 Wat zit er in de verpakking Blz 2 De ilink zender Blz 3 Plaatsing van de ilink zender Blz 3 Aansluiten van

Nadere informatie

HANDLEIDING SWIVL 0001

HANDLEIDING SWIVL 0001 HANDLEIDING SWIVL 0001 OPLADEN Voordat de Swivl operationeel is, moet hij eerst opgeladen worden. Stop de adapter in het 230V stopcontact en verbindt de kabel met het basisstation. Er gaat nu een rood

Nadere informatie

Samen zorgen we voor een soepele installatie. Wifiversterker in 4 stappen

Samen zorgen we voor een soepele installatie. Wifiversterker in 4 stappen Samen zorgen we voor een soepele installatie Wifiversterker in 4 stappen Nog even en je hebt overal in huis wifi. Met deze handleiding helpen we je in 4 stappen met de installatie. Samen zorgen we voor

Nadere informatie

JABRA solemate mini. Handleiding. jabra.com/solematemini

JABRA solemate mini. Handleiding. jabra.com/solematemini JABRA solemate mini Handleiding jabra.com/solematemini 2013 GN Netcom A/S. Alle rechten voorbehouden. Jabra is een geregistreerd handelsmerk van GN Netcom A/S. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van

Nadere informatie

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan Milight Wifi module installatiehandleiding Bedankt voor uw aankoop bij Ledstripkoning. Hierbij treft u de handleiding voor het instellen van uw Milight Wifi verlichting in combinatie met de Milight 3.0

Nadere informatie

PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life

PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life PowerView Motorisation Smart shades that simplify your life Scène Snelstart gids The Art of Window Styling Een briljante evolutie in The Art of Window Styling. Deze gids helpt je op weg met je PowerView

Nadere informatie

Jabra SPEAK 510 HANDLEIDING

Jabra SPEAK 510 HANDLEIDING Jabra SPEAK 510 HANDLEIDING INHOUD welkom.... 2 OVERZICHT JABRA speak 510... 3 AANSLUITEN... 5 de Jabra Speak 510 gebruiken... 8 KLANTENSERVICE... 11 Technische specificaties... 12 1 welkom Bedankt voor

Nadere informatie

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan

Milight Wifi module installatiehandleiding. 1 Download de Milight App. 2 Stap 2: Plaats uw led strips en/of lampen. 3 Sluit Wifi module aan Milight Wifi module installatiehandleiding Bedankt voor uw aankoop bij Ledstripkoning. Hierbij treft u de handleiding voor het instellen van uw Milight Wifi verlichting in combinatie met de Milight 3.0

Nadere informatie

Bedieningsknoppen. ActivSound 75. (1) Aan-/uitknop Hiermee schakelt u de stroom in of uit.

Bedieningsknoppen. ActivSound 75. (1) Aan-/uitknop Hiermee schakelt u de stroom in of uit. ActivSound 75 (1) Aan-/uitknop Hiermee schakelt u de stroom in of uit. () Stroomindicator Gaat groen branden wanneer de stroom wordt ingeschakeld. () Volumeregeling van infraroodmicrofoon [Leraar 1 en

Nadere informatie

COM12/COM24 Mengversterker AUDAC PROFESSIONAL AUDIO EQUIPMENT. COM12/COM24 Mengversterker. Handleiding

COM12/COM24 Mengversterker AUDAC PROFESSIONAL AUDIO EQUIPMENT. COM12/COM24 Mengversterker. Handleiding COM12/COM24 Mengversterker AUDAC PROFESSIONAL AUDIO EQUIPMENT COM12/COM24 Mengversterker Handleiding A U D A C P R O F E S S I O N A L A U D I O E Q U I P M E N T Handleiding AUDAC http://www.audac.be

Nadere informatie

Pilotenhandboek B Yamaha Guitar Group, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Pilotenhandboek B Yamaha Guitar Group, Inc. Alle rechten voorbehouden. Pilotenhandboek 40-00-0402 - B www.line6.com/manuals 2018 Yamaha Guitar Group, Inc. Alle rechten voorbehouden. Even voorstellen Draadloze vrijheid voor uw pedalenbak. Beste signaalkwaliteit in deze klasse

Nadere informatie

pocket hive Bluetooth luidspreker

pocket hive Bluetooth luidspreker kitsound.co.uk NL Volg a.u.b. de link hieronder om deze handleiding in andere talen te lezen en downloaden: pocket hive Bluetooth luidspreker www.kitsound.co.uk/product/ksphivebk Gebruikshandleiding JB.3363

Nadere informatie

MusicMan Karaoke Microfoon Kids BT-X36

MusicMan Karaoke Microfoon Kids BT-X36 Technaxx * Gebruikersaanwijzing MusicMan Karaoke Microfoon Kids BT-X36 Hierbij de fabrikant Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG verklaart, dat dit product, waarop deze gebruiksaanwijzing betrekking hebben,

Nadere informatie

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon 2 NEDERLANDS EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Aansluiten...

Nadere informatie

Uw AM08 leren kennen. I. Power knop en toetsen

Uw AM08 leren kennen. I. Power knop en toetsen Uw AM08 leren kennen De AM08 is een Bluetooth-capabel toestel dat u draadloos muziek laat luisteren van andere Bluetooth apparaten. Het zoekt automatisch naar Bluetooth apparaten in de buurt nadat u het

Nadere informatie

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon

EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon 2 NEDERLANDS EW3590/3591/3592 Bluetooth hoofdtelefoon met microfoon Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 Aansluiten...

Nadere informatie

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok

Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Hallo, laten we beginnen. Sound Rise Draadloze Speaker & Wekkerklok Welkom bij uw nieuwe Sound Rise! Wij hebben Sound Rise ontwikkeld voor muziekliefhebbers zoals u. Begin de dag met uw favoriete muziek,

Nadere informatie

GEBRUIKERSGIDS BUURTSCHUUR

GEBRUIKERSGIDS BUURTSCHUUR GEBRUIKERSGIDS BUURTSCHUUR N o b e l h o r s t - M i d d e n Versie: v01 Datum: 05-07- 2016 INLEIDING Beste medebewoner van Nobelhorst-Midden, Voor u treft u de handleiding aan voor het gebruik van de

Nadere informatie

4 functies in 1, te gebruiken als oplader voor diverse apparaten, om de auto of motorfiets te starten als starthulp en als lamp.

4 functies in 1, te gebruiken als oplader voor diverse apparaten, om de auto of motorfiets te starten als starthulp en als lamp. GEBRUIKSAANWIJZING Gefeliciteerd met de aanschaf van uw mini jumpstarter/lader. Dit product wordt geleverd met 1 jaar garantie. Let op de garantie vervalt in volgende gevallen doch kan worden hersteld

Nadere informatie

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU

HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU HANDLEIDING DOORGUARD SLIMME DEURBEL MET CAMERA EN ACCU Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Doorguard app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 5 3. Monteren... 6 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 7

Nadere informatie

Lexus 5+7 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie

Lexus 5+7 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Lexus 5+7 pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-TOY-B Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of tablet

Nadere informatie

50 meter wireless phone line. User Manual

50 meter wireless phone line. User Manual 50 meter wireless phone line User Manual 50 meter wireless phone line Gebruikershandleiding Plug-en-play installatie in 1 minuut BESTE KLANT Hartelijk dank voor de aankoop van onze draadloze telefoonaansluiting

Nadere informatie

Installatie-instructies Dynamic SoundField

Installatie-instructies Dynamic SoundField De volgende materialen zijn bijgesloten (neem contact op met uw plaatselijke Phonak-dealer indien er iets ontbreekt): Inhoud DigiMaster 5000/7000 A DigiMaster luidspreker (1x) Muursteun (1x) Luidspreker

Nadere informatie

BoomP!ll. Bluetooth Luidspreker. Handleiding 33033

BoomP!ll. Bluetooth Luidspreker. Handleiding 33033 BoomP!ll Bluetooth Luidspreker Handleiding 33033 Hartelijk bedankt voor het aanschaffen van deze Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth luidspreker. Lees a.u.b. de volgende instructies voordat u het apparaat

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie.

Daarnaast beschikt de module tevens over een bluetooth carkit functie. Fiat 14-pins Bluetooth streaming interface incl. Carkit functie & AUX optie Art. Nr: BT-SUZ-14P Algemeen: Met de NavInc Bluetooth interface is het mogelijk om audio te streamen via elke smartphone of tablet

Nadere informatie

Bluetooth Koptelefoon Overear LED Style BT-X33

Bluetooth Koptelefoon Overear LED Style BT-X33 MusicMan * Gebruiksaanwijzing Bluetooth Koptelefoon Overear LED Style BT-X33 Met deze comfortabele en goed passende Bluetooth-koptelefoon je hebt een geluidservaring Hierbij de fabrikant Technaxx Deutschland

Nadere informatie