I. Technische bepalingen. I.1 Perceel 1 (Videoreportages) ALGEMEEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "I. Technische bepalingen. I.1 Perceel 1 (Videoreportages) ALGEMEEN"

Transcriptie

1 I. Technische bepalingen ALGEMEEN De Dienst Marcom wenst een raamcontract af te sluiten m.b.t. audiovisuele producties voor het stadsbestuur van Genk. De bestellingen gebeuren op afroep en na prijsofferte naargelang de behoefte van het bestuur. Het raamcontract loopt over een periode van 2 jaar, met ingang op de dag na de schriftelijke toewijzing. Het stadsbestuur behoudt zich het recht voor om ten alle tijden het contract op te zeggen, met een opzegperiode van 3 maanden. INLEIDING EN CONCEPT Het stadsbestuur zoekt voortdurend naar kanalen en media om diverse doelgroepen zo goed mogelijk te bereiken en te informeren. Naar audiovisuele beeldvoering toe is het stadsbestuur op zoek naar één of meerdere partners voor het aanmaken van videoreportages, spots / commercials en videoproducties. I.1 Perceel 1 (Videoreportages) Enerzijds om het stedelijk archief te vervolledigen, anderzijds om de informatieopdracht naar de Genkse bevolking zo volledig mogelijk te vervullen wenst de stad een aantal professionele videoreportages te laten aanmaken en de rechten hierop te verwerven. De reportages zullen via stedelijke kanalen ter beschikking van de bevolking worden gesteld. Specificaties De opdracht bestaat uit het opnemen, produceren en monteren van een aantal video-opnames. Het stadsbestuur gaat uit van ca. 10-tal opnames op jaarbasis, van telkens 3 à 4 minuten. Het stadsbestuur wenst zich echter niet te binden aan een minimum-aantal reportages. In overleg worden de onderwerpen en de inhoudelijke klemtoon besproken, de opdrachtnemer is voorts verantwoordelijk voor het concreet uitwerken van de briefing (i.c. interviews, opnames, selecteren van de meest bruikbare fragmenten, muziekkeuze, montage, inspreken van een offscreen commentaar, ). Het strekt tot aanbeveling wanneer deze reportages kunnen gepubliceerd worden op één of meerdere online platforms. Het stadsbestuur vraagt aan de inschrijvers om hierop een visie te formuleren en om aan te geven op welk platform(s) de inschrijver de reportages wil publiceren. De video s worden per onderwerp digitaal aangeleverd aan het stadsbestuur. De stad behoudt zich het recht voor om de video te reproduceren en te gebruiken in het stedelijk belang. Aan de inschrijvers wordt gevraagd:

2 - een totaalprijs per reportage op te geven (alle mogelijke kosten inbegrepen). De inschrijver specificeert hierbij mogelijke deelkosten (bv. SABAM, kost van een extra copie, ) op basis van 10 reportages op jaarbasis. Bijkomend een totaalprijs per reportage op te geven op basis van aangeleverd beeldmateriaal (video) door het stadsbestuur of andere; - een timing en stappenplan op te geven voor het aanmaken en afleveren van een reportage (aantal werkdagen); - aan te geven of er een maximum aantal opdrachten per jaar aan te nemen zijn door de inschrijver; - een referentielijst toe te voegen. I.2 Perceel 2 (Spots / Commercials) Het stadsbestuur wenst haar identiteit en haar activiteitenaanbod profilerend in de kijker te plaatsen via commercials. Specificaties De opdracht bestaat uit de pre-productie (het bedenken van een onderscheidend concept, de uitwerking), de productie en de post-productie (montage, animatie,..) van een aantal spots voor Genk. Het stadsbestuur gaat uit van een 5 à 10-tal commercials van 30 seconden op jaarbasis, voornamelijk uit te zenden via regionale televisie. In overleg worden de onderwerpen en de inhoudelijke klemtoon besproken, de opdrachtnemer is voorts verantwoordelijk voor het concreet uitwerken van de briefing (i.c. concept, selecteren van de meest bruikbare fragmenten, muziekkeuze, montage, inspreken van een off-screen commentaar, ). De commercials of spots worden digitaal aangeleverd aan het resp. medium en aan het stadsbestuur. De stad behoudt zich het recht voor om de commercial/spot te reproduceren en te gebruiken in het stedelijk belang. Het stadsbestuur kan eveneens aan de inschrijver vragen om beeldmateriaal te maken (bv. van bepaalde events), ten behoeve van toekomstig gebruik door de stad, de inschrijver of door derden, evenals het gebruiksrecht op dit beeldmateriaal. In dit geval levert de inschrijver het ruwe materiaal aan het stadsbestuur, in HD kwaliteit en digitaal. Van de inschrijver wordt verwacht dat hij zich houdt aan de huisstijl die het stadsbestuur heeft ontwikkeld voor commercials/spots en dat hij optreedt als bewaker van deze huisstijl bij de verschillende producties. Aan de inschrijvers wordt gevraagd: - een totaalprijs per spot van 30 seconden op te geven (alle mogelijke kosten inbegrepen). De inschrijver specificeert hierbij mogelijke deelkosten:

3 Pre-productie Bedenken concept + uitwerking Productie Cameraman Belichting Regie team Productiekosten Post-productie Montage Rechtenvrije muziek Animatie prijs / track Eventuele bijkomende kosten in te vullen - voorstel van aanpak voor een spot van 30 seconden voor Genk on stage; - een timing en stappenplan op te geven voor het aanmaken en afleveren van een commercial (aantal werkdagen); - aan te geven of er een maximum aantal opdrachten per jaar aan te nemen zijn door de inschrijver; - een referentielijst toe te voegen van gemaakte spots op basis van een top-3 ranking. I.3 Perceel 3 (Videoproducties) Het stadsbestuur wenst haar identiteit en haar activiteitenaanbod profilerend in de kijker te plaatsen via videoproducties ter versterking van haar imago. Specificaties De opdracht bestaat uit de pre-productie (het bedenken van een onderscheidend concept, scenario, storyboard,..), de productie en de post-productie (montage, animatie,..) van een aantal videoproducties (5 à 10 minuten) voor Genk. Het stadsbestuur gaat uit van een 1 à 2 videoproducties van 5 à 10 minuten op jaarbasis. In overleg worden de onderwerpen en de inhoudelijke klemtoon besproken, de opdrachtnemer is voorts verantwoordelijk voor het concreet uitwerken van de briefing (i.c. opnames, selecteren van de meest bruikbare fragmenten, muziekkeuze, montage, inspreken van een off-screen commentaar, ).

4 De videoproducties worden digitaal aangeleverd aan het resp. medium en aan het stadsbestuur. De stad behoudt zich het recht voor om de reportage/spot te reproduceren en te gebruiken in het stedelijk belang. Het stadsbestuur kan eveneens aan de inschrijver vragen om beeldmateriaal te maken (bv. van bepaalde events), ten behoeve van toekomstig gebruik door de stad, de inschrijver of door derden, evenals het gebruiksrecht op dit beeldmateriaal. In dit geval levert de inschrijver het ruwe materiaal aan het stadsbestuur, in HD kwaliteit en digitaal. Van de inschrijver wordt verwacht dat hij zich houdt aan de huisstijl die het stadsbestuur heeft ontwikkeld voor videoproducties en dat hij optreedt als bewaker van deze huisstijl bij de verschillende producties. Aan de inschrijvers wordt gevraagd: - een totaalprijs per videoproductie van 5 minuten op te geven (alle mogelijke kosten inbegrepen). De inschrijver specificeert hierbij mogelijke deelkosten: Pre-productie Bedenken concept + uitwerking Scenario (storyboard) Copywriting Productie Cameraman Belichting Regie team Post-productie Montage Rechtenvrije muziek Animatie prijs / track Eventuele bijkomende kosten in te vullen - voorstel van aanpak voor een algemene imagofilm van Genk rond Toerisme, Sport, Economische luik, aan de hand van een draaiboek; - een timing en stappenplan op te geven voor het aanmaken en afleveren van een commercial (aantal werkdagen); - aan te geven of er een maximum aantal opdrachten per jaar aan te nemen zijn door de inschrijver; - een referentielijst toe te voegen van producties op basis van een top-3 ranking.

5 ALGEMENE BEMERKINGEN De inschrijver verkoopt tevens de rechten aan het stadsbestuur, waardoor het stadsbestuur de uitzending, spot, film, in eigendom verwerft en kan gebruiken en/of reproduceren naar eigen goeddunken. Voorts verwacht het stadsbestuur: - advies omtrent de concrete uitwerking van de onderwerpen (reportages en commercials), toon en inhoud; - een directe en vlotte communicatie met de verantwoordelijke ambtenaar; - service en klantvriendelijkheid naar de geïnterviewden en betrokkenen; - de inschrijver dient rekening te houden met de formaliteiten mbt het portretrecht en bij alle producties hiermee in orde te zijn het stadsbestuur wenst de schriftelijke goedkeuringen van alle geportretteerde mensen eveneens te ontvangen; - een gedetailleerde prijsofferte per deelopdracht n.a.v. de specifieke briefing. Bij de beoordeling van de offertes zal rekening worden gehouden met volgende criteria: - visie op de uitvoering van de opdracht / plan van aanpak; - referenties en expertise; - prijs. Voor bijkomende inlichtingen kan er contact worden opgenomen met mevrouw Sonja Schrijvers van de Dienst Marcom via sonja.schrijvers@genk.be of op het nummer Opgemaakt te Genk op 23 mei Goedgekeurd door het college van burgemeester en schepenen in vergadering van:

6 Rudi Haeck Secretaris Wim Dries burgemeester

I. Technische bepalingen

I. Technische bepalingen STAD GENK PROVINCIE LIMBURG Ref.: -044/AA I. Technische bepalingen ALGEMEEN De opdracht betreft het bewaken van podia tijdens het evenement Genk on Stage op 7, 8 en 9 juni. BEMERKINGEN De inschrijver voegt

Nadere informatie

STAD GENK PROVINCIE LIMBURG Ref.: 2013-019/AA

STAD GENK PROVINCIE LIMBURG Ref.: 2013-019/AA I. Technische bepalingen HUREN VAN PODIA, ROLLING RISERS EN FLOORCOVERING T.B.V. HET EVENEMENT GENK ON STAGE 2013. I.1 Perceel Nr. 1: Stadsplein (Headlinersstage) overdekt podium 20 x 10 (vloerhoogte=1,9m)

Nadere informatie

I. Technische bepalingen. I.1 Perceel 1 DIENST JEUGD GENK

I. Technische bepalingen. I.1 Perceel 1 DIENST JEUGD GENK I. Technische bepalingen Het communicatieplan heeft als doel het imago en de positie van Dienst Jeugd Genk, Club 26 en De BeGenkers te versterken, haar aanbod en werking op een creatieve en consistente

Nadere informatie

Intake. Audiovisuele productie. D te Nuijl, communicatie adviezen film en tv producties

Intake. Audiovisuele productie. D te Nuijl, communicatie adviezen film en tv producties Intake Audiovisuele productie D te Nuijl, communicatie adviezen film en tv producties 1 Productietraject van een AV - programma Fase 1 algemene fase 1 Opdrachtgever komt met een; Idee - research Doelstelling

Nadere informatie

Wat voor webshop commercial wil je laten maken?

Wat voor webshop commercial wil je laten maken? Wat voor webshop commercial wil je laten maken? Webshopcommercial.nl heeft twee bruikbare formats ontwikkeld waarmee betaalbare TV-waardige online-commercials ontwikkeld kunnen worden. De twee formats

Nadere informatie

KLIK OM TE NAVIGEREN PRODUCTIE 4 GRAFISCHE ELEMENTEN 4 RIGGING 4 ANIMEREN 4 RENDEREN 5 BACKUP 5

KLIK OM TE NAVIGEREN PRODUCTIE 4 GRAFISCHE ELEMENTEN 4 RIGGING 4 ANIMEREN 4 RENDEREN 5 BACKUP 5 PRODUCTIE PROCES Wij vinden het bij Infilmer Studios belangrijk dat de klant een goed inzicht heeft in het proces. Daarom zullen we je bij elk onderdeel van de productie een overzicht geven van de processen

Nadere informatie

BEREIK JE DOELGROEP SNE EN VOORDELIG!

BEREIK JE DOELGROEP SNE EN VOORDELIG! BEREIK JE DOELGROEP SNE EN VOORDELIG! JANUARI 2017 FEBRUARI 2017 12,52 13,57 10,56 9,37 11,46 10,21 LUISTERCIJFERS TOESLAGEN SLAM! beschikt over de meest actuele luistercijfers. Voor vragen hierover kun

Nadere informatie

Ons stappenplan om te komen tot jouw perfecte film.

Ons stappenplan om te komen tot jouw perfecte film. Ons stappenplan om te komen tot jouw perfecte film. Leuk! We gaan samen een film maken, maar wat houdt dat precies in? Hieronder staan de verschillende stappen van het maken van een film beschreven. Zo

Nadere informatie

Natuurmonumenten-video s

Natuurmonumenten-video s Natuurmonumenten-video s Natuurmonumenten maakt al jaren gebruik van video. Centraal in een video van Natuurmonumenten staat het verhaal, ongeacht de vorm. Gemene deler is het overbrengen van 'fascinatie

Nadere informatie

Ook is het nu mogelijk voor kijkers en luisteraars om gratis lid te worden van Drtv.

Ook is het nu mogelijk voor kijkers en luisteraars om gratis lid te worden van Drtv. Drtv vernieuwt Momenteel wordt er een nieuwe programmering opgesteld gericht op een grotere doelgroep. Ook vergroten we de zichtbaarheid van de zender onder de bevolking. Denk bijvoorbeeld aan de workshops

Nadere informatie

Webinars BEREIK OP EEN INTERACTIEVE MANIER UW DOELGROEP

Webinars BEREIK OP EEN INTERACTIEVE MANIER UW DOELGROEP Webinars BEREIK OP EEN INTERACTIEVE MANIER UW DOELGROEP Inleiding Content wordt steeds visueler en interactiever. Videocontent wordt door marketeers ervaren als een van de meest effectieve communicatiemiddelen.

Nadere informatie

Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1

Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1 Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1 Je hebt als groep ouders een idee van wat je rond cultuur, ouderbetrokkenheid en taalstimulering zou willen doen op de school van je kind(eren)? Dit doe

Nadere informatie

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994;

Gelet op de artikelen 127, 128, 135, 136, 163, 166 en 178 van de gecoördineerde grondwet van 17 februari 1994; Collegebesluit nr. 02/416 24 oktober 2002 Besluit houdende goedkeuring van een overeenkomst en toekenning van een subsidie voor organisatie van multimediavormingsprojecten in het onderwijs tijdens het

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Offertes. Uitvoering van de overeenkomst. Contractduur; uitvoeringstermijn. Wijziging van de overeenkomst. Intellectueel eigendom

Inhoudsopgave. Offertes. Uitvoering van de overeenkomst. Contractduur; uitvoeringstermijn. Wijziging van de overeenkomst. Intellectueel eigendom Dit document bevat de algemene voorwaarden (01 januari 2018) van Ripple Film, gevestigd aan Gruttomeen 13, 3844ZA Harderwijk, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amersfoort, KvK nummer: 67961088.

Nadere informatie

Drtv vernieuwt. Ook is het nu mogelijk voor kijkers om gratis lid te worden van Drtv. Een Drtv lid krijgt:

Drtv vernieuwt. Ook is het nu mogelijk voor kijkers om gratis lid te worden van Drtv. Een Drtv lid krijgt: Drtv vernieuwt Momenteel vindt er een grote reorganisatie binnen Drtv plaats. Er wordt een nieuwe programmering opgesteld gericht op een grotere doelgroep. Ook wordt de zichtbaarheid van de zender onder

Nadere informatie

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Een wervend spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars.

Nadere informatie

VIDEO - WEBSITES SOCIAL MEDIA MARKETING. Algemene prijsindicatie. Web :

VIDEO - WEBSITES SOCIAL MEDIA MARKETING. Algemene prijsindicatie.   Web : E-mail: info@greenartworks.nl Web : www.greenartworks.nl VIDEO - WEBSITES SOCIAL MEDIA MARKETING Algemene prijsindicatie Contactpersoon: Gevestigd in: KVK-Nummer: Kevin van Geffen Leiden 65694090 2 WELKOM

Nadere informatie

III. Technische bepalingen

III. Technische bepalingen III. Technische bepalingen Bloemenmanden op jaarbasis 1. : Verlichtingspalen met 2 manden per paal Hoeveelheid: 112, Eenheid: stuk - VH 2. : Verlichtingspalen met 1 mand per paal Hoeveelheid: 104, Eenheid:

Nadere informatie

BEROEPSOPDRACHT Gespreksverslag

BEROEPSOPDRACHT Gespreksverslag Stage BEROEPSOPDRACHT Gespreksverslag In het laatste jaar van onze opleiding moeten we een halfjaar stage lopen. Voor deze stage heb ik als stageplek bij Schouwburg Kunstmin in Dordrecht gekozen. Deze

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

ARTES, DE BESTE KEUZE VOOR DE AUTEURS BEURZEN AUDIOVISUELE SECTOR

ARTES, DE BESTE KEUZE VOOR DE AUTEURS BEURZEN AUDIOVISUELE SECTOR ARTES, DE BESTE KEUZE VOOR DE AUTEURS BEURZEN AUDIOVISUELE SECTOR OKTOBER 2013 WOORD VOORAF Film, televisie, dvd, multimedia, video on demand, internet..., allemaal communicatiemiddelen waarmee audiovisuele

Nadere informatie

Voorwaarden aanbestedingsprocedure Opdracht 3: IS-001

Voorwaarden aanbestedingsprocedure Opdracht 3: IS-001 Voorwaarden aanbestedingsprocedure Opdracht 3: IS-001 Algemene voorwaarden De vzw Contractor Safety Management is van plan om een overeenkomst af te sluiten voor de volgende opdracht: Opstellen van een

Nadere informatie

Raamcontract planning & -aankoop van mediaruimte Toelichting selectieleidraad 17/05/2017

Raamcontract planning & -aankoop van mediaruimte Toelichting selectieleidraad 17/05/2017 Raamcontract planning & -aankoop van mediaruimte 2018-2022 Toelichting selectieleidraad 17/05/2017 Inhoud Antwerpen: stad & organisatie Marketing- & communicatiestrategie stad Antwerpen Raamcontract mediaplanning

Nadere informatie

Webinars. Bereik op een interactieve manier uw doelgroep. Heliview Online +31 (0)

Webinars. Bereik op een interactieve manier uw doelgroep. Heliview Online +31 (0) Webinars Bereik op een interactieve manier uw doelgroep Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Index Inleiding... 3 Doel van een webinar... 3 Voordelen... 3 Professionele studio... 4 Professioneel

Nadere informatie

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Installatie360 is de digitale bestemming voor bouwprofessionals in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten van de installatie-industrie. De redactie besteedt

Nadere informatie

Publiek trekken is simpeler met Ster & Cultuur Junior

Publiek trekken is simpeler met Ster & Cultuur Junior 2011 Ster & Cultuur Junior Ster & Cultuur biedt organisaties met een culturele boodschap al enige jaren de mogelijkheid om tegen een zeer gereduceerd tarief te adverteren bij de Publieke Omroep op televisie,

Nadere informatie

PROTOCOL TELEDOC ALGEMENE VOORWAARDEN CRITERIA AANVRAGERS: CRITERIA FILMPLAN:

PROTOCOL TELEDOC ALGEMENE VOORWAARDEN CRITERIA AANVRAGERS: CRITERIA FILMPLAN: PROTOCOL TELEDOC Een Teledoc is een documentaire met een eigentijds Nederlands onderwerp of duidelijk Nederlandse connectie, zich afspelend in het heden, toegankelijk, prikkelend, verhalend, cinematografisch

Nadere informatie

Library prijslijst 2017 Nederland

Library prijslijst 2017 Nederland Inhoud 1. Over ons 2. Reclame 3. Audiovisuele producties 4. Overige audiovisuele producties 5. Contact 1. Over ons Wij zijn een in Amsterdam gevestigde muziekstudio, en wij produceren bekroonde muziek

Nadere informatie

Een reclamespot, ook commercial genoemd, is een promotionele boodschap op radio of televisie, of in de bioscoop.

Een reclamespot, ook commercial genoemd, is een promotionele boodschap op radio of televisie, of in de bioscoop. Een reclamespot, ook commercial genoemd, is een promotionele boodschap op radio of televisie, of in de bioscoop. Holland Goreng: het beste van Azië en Holland samen Onderstaande commercial is gemaakt op

Nadere informatie

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Index Inleiding... 3 Webinar Studio & Services... 4 Basic Webinar Service... 4 Standaard Webinar Service...

Nadere informatie

Bedrijfsfilms zijn uit, videomarketing is in

Bedrijfsfilms zijn uit, videomarketing is in Bedrijfsfilms zijn uit, videomarketing is in Met deze 6 tips & tricks van een insider leer je het verschil maken met online video! Bedrijfsilms zijn uit, videomarketing is in Wim Symoens Auteur: Wim Symoens

Nadere informatie

S P O N S O R P A K K E T T E N

S P O N S O R P A K K E T T E N S P O N S O R P A K K E T T E N WORDT UW ORGANISATIE OOK: VRIEND VAN DE LOS OVER DE LOS De Lokale Omroep Spakenburg is al sinds 1991 bezig met het maken van radio. In 1993 kwam hier ook televisie bij.

Nadere informatie

Dit document bevat de algemene voorwaarden versie 2.0 (29 oktober 2016) van JTAV.

Dit document bevat de algemene voorwaarden versie 2.0 (29 oktober 2016) van JTAV. Dit document bevat de algemene voorwaarden versie 2.0 (29 oktober 2016) van JTAV. Algemene voorwaarden Offertes 1. De door JTAV gemaakte offertes zijn vrijblijvend en geldig gedurende 14 dagen, tenzij

Nadere informatie

U kunt ook adverteren op de website voor en na programma's of in de livestream.

U kunt ook adverteren op de website voor en na programma's of in de livestream. PopUpTv biedt ongekende mogelijkheden om uw boodschap te verkondigen. Niet voor niets weten steeds meer bedrijven, overheden en instellingen PopUpTv te vinden voor hun media-uitingen: commercials en promo

Nadere informatie

Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten

Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten Stedelijke adviesraad toegankelijkheid statuten Artikel 1 : Oprichting adviesraad Er wordt een stedelijke adviesraad toegankelijkheid opgericht. Deze adviesraad is bevoegd alle materies te behandelen m.b.t.

Nadere informatie

Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit

Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit DIS/APISID/09-04-2013 Dienst Internationale Samenwerking/Integratie Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 13 87 F 056 60 66 96 integratie@waregem.be

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Metaal360 is hét kennisplatform op het gebied van metaalbewerking, innovaties en verspaning in Nederland en België. Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Offertes 1. De door RGuijs Productions gemaakte offertes zijn vrijblijvend en geldig gedurende veertien dagen, tenzij anders aang

Algemene voorwaarden Offertes 1. De door RGuijs Productions gemaakte offertes zijn vrijblijvend en geldig gedurende veertien dagen, tenzij anders aang Dit document bevat de algemene voorwaarden (30 september 2017) van RGuijs Productions, gevestigd aan De la Reystraat 76, 3851 BJ te Ermelo, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amersfoort, KvK

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013

WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013 WEDSTRIJDREGLEMENT 30 mei 2013 1. Deelnemingsvoorwaarden Artikel 1 De ingezonden AV-productie moet aan de volgende voorwaarden voldoen: 1. De film dateert uit 2009 of later. 2. De taal van de film is Nederlands,

Nadere informatie

Handleiding voor de aangifte van het gebruikte repertoire in audiovisuele producties

Handleiding voor de aangifte van het gebruikte repertoire in audiovisuele producties Handleiding voor de aangifte van het gebruikte repertoire in audiovisuele producties die gebruikt zullen worden voor het Belgisch grondgebied. Datum: 05/06/2008 1 1. Inleiding Met deze handleiding willen

Nadere informatie

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze Altijd in de buurt Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers

Nadere informatie

Plan van aanpak. Videoproductie Thema7. Ferdy de Jong 66342

Plan van aanpak. Videoproductie Thema7. Ferdy de Jong 66342 Plan van aanpak Videoproductie Thema7 66342 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Achtergronden..3 Hoofdstuk 2 Projectopdracht.4 Hoofdstuk 3 Projectactiviteiten 5 Hoofdstuk 4 Projectgrenzen 6 Hoofdstuk 5 Producten..7

Nadere informatie

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld Altijd in de buurt Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars

Nadere informatie

Adverteer op PopUpTv vanaf 20,-

Adverteer op PopUpTv vanaf 20,- Adverteer op PopUpTv vanaf 20,- PopUpTv biedt ongekende mogelijkheden om uw boodschap te verkondigen. Niet voor niets weten steeds meer bedrijven, overheden en instellingen PopUpTv te vinden voor hun media-uitingen:

Nadere informatie

;k;lk. Werkblad Les 3 De Nieuwsvideo. drie leerlingen. Checklist Nieuwsvideo

;k;lk. Werkblad Les 3 De Nieuwsvideo. drie leerlingen. Checklist Nieuwsvideo Werkblad Les 3 De Nieuwsvideo drie leerlingen De nieuwsvideo is een verslag dat de journalist zelf heeft gefilmd. Videojournalisten gaan met hun camera weleens naar een bijzonder evenement, zoals de première

Nadere informatie

«Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden

«Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden «Het Gouden BTW-nummer» Tombola Algemene Voorwaarden Artikel 1: Organisator De vereniging zonder winstoogmerk "Special Olympics Belgium" ( de Organisator ), organiseert op basis van het K.B. III/42/CD.585.13-234

Nadere informatie

Welkom bij ITCH CREATIVE STUDIO

Welkom bij ITCH CREATIVE STUDIO Welkom bij ITCH CREATIVE STUDIO WIJ ZIJN ITCH CREATIVE STUDIO een creatief bureau met een team van 4 specialisten, we hebben ruim 14 jaar ervaring en zijn sterk in het bedenken en ontwikkelen van een strategische

Nadere informatie

Eindrapportage Luistertoets op video

Eindrapportage Luistertoets op video 1 / 7 Eindrapportage Luistertoets op video Auteur(s) : Serge de Beer Versienummer : 2 (6 januari 2010) Kennisnet.nl 2 / 7 1 Inleiding 3 2 Behaalde resultaten 4 2.1 Resultaten per product 4 2.2 Resultaten

Nadere informatie

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars.

Nadere informatie

Handouts Bracina cursus 24 oktober 2015

Handouts Bracina cursus 24 oktober 2015 Handouts Bracina cursus 24 oktober 2015 PRODUCTIE Paul Lacroix TITEL Creatief titels maken DATE 24/10/2015 SCENES TAKE 10 1 De titel is het visitekaartje van de film Dit is het eerste wat het publiek te

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE AANLEVERING TV

TECHNISCHE FICHE AANLEVERING TV TECHNISCHE FICHE AANLEVERING TV VMMTV is de regie van VTM, 2BE, JIM, VTMKZOOM en Vitaya en behoort tot de Vlaamse Media Maatschappij AANLEVEREN AFGEWERKTE SPOTS Voor een vlotte afhandeling dienen spots

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Facade360 is de digitale bestemming voor de gevelbouw, architectuur en design in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten op het gebied van gevelbouw. De redactie

Nadere informatie

Technische bepalingen. Perceel Nr. 1: Leveren van signaalkledij. 1. : Werkbroek klasse 2 Hoeveelheid: 200, Eenheid: stuk - VH

Technische bepalingen. Perceel Nr. 1: Leveren van signaalkledij. 1. : Werkbroek klasse 2 Hoeveelheid: 200, Eenheid: stuk - VH III. Technische bepalingen Perceel Nr. 1: Leveren van signaalkledij 1. : Werkbroek klasse 2 Hoeveelheid: 200, Eenheid: stuk - VH 2. : Werkvest klasse 2 Hoeveelheid: 110, Eenheid: stuk VH Art. 1.1.: algemeen:

Nadere informatie

MODELOVEREENKOMST voor een deelopdracht van de raamovereenkomst wedstrijdpool architectuuropdrachten: haalbaarheidstudie

MODELOVEREENKOMST voor een deelopdracht van de raamovereenkomst wedstrijdpool architectuuropdrachten: haalbaarheidstudie MODELOVEREENKOMST voor een deelopdracht van de raamovereenkomst wedstrijdpool architectuuropdrachten: haalbaarheidstudie TER INFO: Blauw zijn stukken tekst die elke projectleider zal moeten aanpassen i.f.v.

Nadere informatie

Oproep tot vrijwilligers

Oproep tot vrijwilligers Oproep tot vrijwilligers DoucheFLUX vzw stelt zinvolle activiteiten voor om de armen vooruit te helpen als een werkelijk maatschappelijke partij, om hen een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te

Nadere informatie

Plan van Aanpak. Filmfestival. Groep 20 Yousif- Yana - Darren - Roxanne - Jordi

Plan van Aanpak. Filmfestival. Groep 20 Yousif- Yana - Darren - Roxanne - Jordi Plan van Aanpak Filmfestival Groep 20 Yousif Yana Darren Roxanne Jordi 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Achtergronden... 3 Hoofdstuk 2 Projectopdracht... 4 Hoofdstuk 3 Projectactiviteiten... 5 Hoofdstuk 4 Projectgrenzen...

Nadere informatie

Europese aanbesteding "Mediadiensten, waaronder mediastrategie en mediainkoop"

Europese aanbesteding Mediadiensten, waaronder mediastrategie en mediainkoop Nota van Inlichtingen Europese aanbesteding "Mediadiensten, waaronder mediastrategie en mediainkoop" Aanbesteding Europese aanbesteding "Mediadiensten, waaronder mediastrategie en mediainkoop" Aanbestedende

Nadere informatie

(Gelieve deze aanvraag in te vullen, te ondertekenen en terug te zenden per fax naar nr. +32 (0)2 769 55 11 )

(Gelieve deze aanvraag in te vullen, te ondertekenen en terug te zenden per fax naar nr. +32 (0)2 769 55 11 ) Bijlage 2. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR LEVERING VAN FOTOGRAFISCH BEELDMATERIAAL (Gelieve deze aanvraag in te vullen, te ondertekenen en terug te zenden per fax naar nr. +32 (0)2 769 55 11 ) Afdeling:...

Nadere informatie

BILLBOARDS EN BREAKBUMPERS 2017

BILLBOARDS EN BREAKBUMPERS 2017 INKOOP BILLBOARDING Billboard Fixed pakket Je kiest zelf een billboardpakket meerdere billboardpakketten tegen een vast tarief. Deze zijn via de stware van Media Buying Systems je contactpersoon op te

Nadere informatie

algemeen uitgangs punten voor de film Maak een scenario Scene 1 Scene 2 Sprekende beelden in de klas

algemeen uitgangs punten voor de film Maak een scenario Scene 1 Scene 2 Sprekende beelden in de klas 1 algemeen Jullie gaan in een groepje een documentaire maken over een monument. Je maakt samen met je groepje het hele proces door: monument kiezen, achtergrondinformatie verzamelen, scenario bedenken,

Nadere informatie

SX LED WALL. Torenallee BA Eindhoven

SX LED WALL. Torenallee BA Eindhoven SX LED WALL SX LED WALL - ALGEMEEN ALGEMEEN De zijgevel van SX is bedekt met een grote LED Wall. Dagelijks passeren duizenden mensen per trein, bus, auto, fiets of te voet, de SX LED Wall. Ongekende exposure

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Taxshelter applicatie

Gebruikershandleiding Taxshelter applicatie Gebruikershandleiding Taxshelter applicatie 1. Website http://cjsmtaxshelter.vlaanderen.be/ 2. Registratrieprocedure Voordat er een taxshelter dossier ingediend kan worden, dient u zich eerst te registreren

Nadere informatie

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN APPLEFIELD : THE BEST LOCAL DEALS! Applefield brengt uw product of dienst tot leven door gebruik te maken van video aanbiedingen in plaats van statische teksten en

Nadere informatie

DIGITALE VIDEO MET WINDOWS MOVIE MAKER. H. Foole

DIGITALE VIDEO MET WINDOWS MOVIE MAKER. H. Foole DIGITALE VIDEO MET WINDOWS MOVIE MAKER H. Foole 1. INHOUDELIJK Een film moet kort en helder laten zien waar het om gaat. De filmopnamen kun je meestal maar één keer maken, bijvoorbeeld als je praktijksituaties

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden

Aanvullende voorwaarden 1/3 Dit document bevat de algemene en aanvullende voorwaarden, versie 3 (maart 2017) van Liefste Dag, gevestigd aan de Prins Hendrikkade 189b Unit 2.24. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Enschede

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1 DEFENITIES Smart Movies B.V Klant: Overeenkomst tot levering van digitale inhoud: Digitale inhoud: Beslisboom: Movie Game

Algemene Voorwaarden 1 DEFENITIES Smart Movies B.V Klant: Overeenkomst tot levering van digitale inhoud: Digitale inhoud: Beslisboom: Movie Game Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten en de verkoop van Movie tickets door Smart Movies B.V. 1 DEFENITIES In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Bijzondere projectsubsidies socio-culturele projecten

Bijzondere projectsubsidies socio-culturele projecten Booischotseweg 1 2235 Hulshout Tel: 015 22 40 17 www.hulshout.be hulshout@bibliotheek.be Bijzondere projectsubsidies socio-culturele projecten Artikel 1. Doelstelling en definitie Onder de hierna bepaalde

Nadere informatie

PROFESSIONELE BACHELOR OPLEIDING FILM-TV-VIDEO

PROFESSIONELE BACHELOR OPLEIDING FILM-TV-VIDEO PROFESSIONELE BACHELOR OPLEIDING FILM-TV-VIDEO ACADEMIEJAAR 2015-2016 samenstelling en redactie Manu Roegiers, Ilona Terkessidis, Lotte Thora en Helena Winderickx verantwoordelijke uitgever Ilona Terkessidis,

Nadere informatie

PLAN VAN AANPAK DE PLANTAGE 2015

PLAN VAN AANPAK DE PLANTAGE 2015 PLAN VAN AANPAK DE PLANTAGE 2015 Inleiding Er is de laatste tijd veel gebeurd rondom De Plantage. Tussen de gemeente en de projectontwikkelaar zijn nieuwe afspraken gemaakt om te komen tot versnelling

Nadere informatie

Kerntaak 1: Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de realisatie van een media-uiting

Kerntaak 1: Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de realisatie van een media-uiting Kerntaak 1: Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de realisatie van een media-uiting Werkproces 1.1: Organiseert (eigen) werkzaamheden en werkplek De maakt een planning of volgt de planning die voor

Nadere informatie

Jaarverslag voor Stichting SQPN

Jaarverslag voor Stichting SQPN Jaarverslag voor 2011 Stichting SQPN Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Activiteiten... 3 Publiciteit... 4 Externe contacten... 4 Interne organisatie... 5 Financiën... 5 Conclusies en aanbevelingen... 6 Stichting

Nadere informatie

Multi-culti. documentaire

Multi-culti. documentaire Multi-culti documentaire Inhoudsopgave Documentaire 3 Stappenplan documentaire 4 Regisseur 5 Producer 6 Cameraman/vrouw 7 Scenario 8 Script schrijven 10 Storyboard maken cameratechnieken 14 Kaders 15 Camerastandpunt

Nadere informatie

GHMP GHMP GHMP PRODUCTIE MEDIABANK DISTRIBUTIE PRODUCTEN & DIENSTEN

GHMP GHMP GHMP PRODUCTIE MEDIABANK DISTRIBUTIE PRODUCTEN & DIENSTEN PRODUCTEN & DIENSTEN PRODUCTIE Videoproducties (tv & online) Bij videomarketing gaat het om het om branding of activatie door middel van video. Beelden zeggen meer dan duizend woorden! Reportage/Serie

Nadere informatie

Vergoedingen voor openbaarmaking? Natuurlijk via StOP nl!

Vergoedingen voor openbaarmaking? Natuurlijk via StOP nl! Vergoedingen voor openbaarmaking? Natuurlijk via StOP nl! Nieuwsbrief StOP nl Nederlandse producenten kunnen voor uitzendingen vanaf 1 oktober 2012 in aanmerking komen voor een collectieve vergoeding via

Nadere informatie

Maak je eigen film! Van idee tot filmpremière. www.broet.nl

Maak je eigen film! Van idee tot filmpremière. www.broet.nl 3728 TUE Eureka covers 09:Opmaak 1 12-01-2009 12:24 Pagina 7 Maak je eigen film! Van idee tot filmpremière www.broet.nl 2 Maak je eigen film! Een korte stap voor stap handleiding. Inhoudsopgave Hoofdstuk

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Road User Portal (RUP) - Uw fast-track account naar een volledige account upgraden of samenvoegen met een bestaand account In geval van bijkomende vragen, neem dan contact op met

Nadere informatie

LEERDOELEN MEDIAVORMGEVER 4

LEERDOELEN MEDIAVORMGEVER 4 LEERDOELEN MEDIAVORMGEVER 4 Tijdens elke BPV periode werk je aan 5 leerdoelen. 3 leerdoelen kies je uit een lijst met bestaande doelen die in het onderstaande kwalificatiedossier van Mediavormgever staan.

Nadere informatie

Elmar Janse Branding, design en film

Elmar Janse Branding, design en film www.encrite.nl Elmar Janse Branding, design en film WAAROM VIDEO? Na persoonlijk contact is video een van de krachtigste communicatie methodes. De mens is visueel ingesteld en onthoud video dus langer

Nadere informatie

OPDRACHTKAART. Thema: AV-technieken. Video 6. De spotlist AV Voorkennis: Je hebt de opdracht Video-opnamen afgerond.

OPDRACHTKAART. Thema: AV-technieken. Video 6. De spotlist AV Voorkennis: Je hebt de opdracht Video-opnamen afgerond. OPDRACHTKAART AV-03-06-01 Voorkennis: Je hebt de opdracht Video-opnamen afgerond. Intro: Het is belangrijk om voor de montage de video-opnamen te bekijken en te selecteren. Je hoeft natuurlijk alleen de

Nadere informatie

Concept Promotie Campagne WAT VINDEN ZIJ ERVAN?

Concept Promotie Campagne WAT VINDEN ZIJ ERVAN? Concept Promotie Campagne WAT VINDEN ZIJ ERVAN? Bedrijf: TeamOnder21 Auteur: Bart Soeters Datum: 15-12-2011 1 Inhoudsopgave 1. Aanleiding 2. Inspiratie 3. Doelstellingen 4. Concept 5. Kanalen 6. Publicatie

Nadere informatie

Voorkennis: Je hebt de opdracht Introductie AV media afgerond. Je hebt de opdracht De invloed en kracht van AV media afgerond.

Voorkennis: Je hebt de opdracht Introductie AV media afgerond. Je hebt de opdracht De invloed en kracht van AV media afgerond. OPDRACHTKAART AV-03-01-01 Voorkennis: Je hebt de opdracht Introductie AV media afgerond. Je hebt de opdracht De invloed en kracht van AV media afgerond. Intro: Voordat je een AV productie gaat maken, moet

Nadere informatie

V I C T O R I A V A N D E R W E R F F R 3 A BIJ LAGE 4 M E I

V I C T O R I A V A N D E R W E R F F R 3 A BIJ LAGE 4 M E I V I C T O R I A V A N D E R W E R F F R 3 A 1 7 7 4 1 2 BIJ LAGE 4 M E I 2 0 1 7 INHOUDS OPGAVE Agendapuntjes Editie 48 B1-K1-W4 B1-K2-W3 B1-K3-W3 B1-K3-W1 Editie 49 B1-K1-W4 B1-K2-W3 B1-K3-W3 B1-K3-W1

Nadere informatie

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN SALESKIT MOODFORMAGAZINES HET GAAT EROM DAT JE EEN DIEPERE, MEER WEZENLIJKE ROL SPEELT IN HET LEVEN VAN CONSUMENTEN.

Nadere informatie

De gemeenteraad. Ontwerpbesluit

De gemeenteraad. Ontwerpbesluit De gemeenteraad Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 20 maart 2017 Besluit nummer: 2017_GR_00152 Onderwerp: Samenwerkingsovereenkomst tussen de cultuur-toeristische partners van de Oost-Vlaamse Leiestreek

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden.

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden. januari 2018 Artikel 1. Definities 1.1 tasfilms: De gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan de, 2515NJ, Den Haag, KvK 65826167. 1.2 Opdrachtgever: de natuurlijk persoon

Nadere informatie

Aanvraagformulier projectsubsidie integratie

Aanvraagformulier projectsubsidie integratie Aanvraagformulier projectsubsidie integratie In te vullen door de aanvragers 1. Vul hieronder enkele gegevens van je organisatie in: IBAN: B E - - 2. Vul hieronder enkele gegevens van de verantwoordelijke

Nadere informatie

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2014

COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2014 COMMERCIËLE POLITIEK ONLINE ADVERTISING 2014 Contacts: Head of Digital Olivier Van Zeebroeck olivier.vanzeebroek@vmmtv.be 02 255 39 63 Sr. Account Manager Gert Mertens gert.mertens@vmmtv.be 02 255 33 84

Nadere informatie

Perceel Nr. 1: vervaardigen, leveren en plaatsen van een infomeubel

Perceel Nr. 1: vervaardigen, leveren en plaatsen van een infomeubel ALGEMENE OMSCHRIJVING In november 2013 sloot het toeristisch infokantoor UiT in Genk de deuren. Om de service voor toeristen in het centrum zo goed mogelijk te garanderen en volgens beslissing college

Nadere informatie

Social Video Stories. Aanpak, formats, proces, productie, en online ondersteuning. Interactieve pdf

Social Video Stories. Aanpak, formats, proces, productie, en online ondersteuning. Interactieve pdf Social Video Stories Aanpak, formats, proces, productie, en online ondersteuning. Interactieve pdf Introductie Introductie interactieve PDF Beste lezer, Dit gehele PDF is interactief. Dat wil zeggen dat

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

profielvak dienstverlening en producten CSPE GL onderdeel D

profielvak dienstverlening en producten CSPE GL onderdeel D Examen VMBO-GL 2017 gedurende 95 minuten profielvak dienstverlening en producten CSPE GL onderdeel D Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen digitale bestanden. Dit onderdeel bestaat uit

Nadere informatie

Hierbij vindt u een overzicht van de belangrijke topics aangaande het dossier externe communicatie van Logeren in Vlaanderen vzw.

Hierbij vindt u een overzicht van de belangrijke topics aangaande het dossier externe communicatie van Logeren in Vlaanderen vzw. Logeren in Vlaanderen vzw Diestsevest 40 3000 Leuven 5/2/2016 Betreft: Overheidsopdracht voor het aanstellen van een dienstverlener die de externe communicatie van Logeren in Vlaanderen vzw (2016-2020)

Nadere informatie

Voor iedere opdracht wordt een offerte samengesteld waarin de opdracht helder wordt omschreven. Ook

Voor iedere opdracht wordt een offerte samengesteld waarin de opdracht helder wordt omschreven. Ook Yara InMedia Yara Hannema Kleine Houtstraat 91-D 2011 DJ HAARLEM www.yarainmedia.nl Bank: NL87RABO0301790418 BTW: 185799152.B01 KvK: 34296899 Algemene Voorwaarden 2019 1 Offerte Voor iedere opdracht wordt

Nadere informatie

Toelating en selectie Selectiecriteria Elke afstudeerrichting hanteert bij de selectie de volgende concrete criteria:

Toelating en selectie Selectiecriteria Elke afstudeerrichting hanteert bij de selectie de volgende concrete criteria: Toelating en selectie Selectiecriteria Elke afstudeerrichting hanteert bij de selectie de volgende concrete criteria: Regie Documentaire Weet in een door de student zelf gemaakte film al basaal te boeien

Nadere informatie

FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU

FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU FULL SERVICE RECLAME- EN DESIGNBUREAU EEN BUREAU MET EEN DUIDELIJK DOEL Adson is een full service reclame- en designbureau, met als doel merken te voorzien van een eigen identiteit en deze bekend te maken.

Nadere informatie

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan.

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan. Naar aanleiding van haar vijftigjarig bestaan organiseert de vriendenvereniging van het Middelheimmuseum, de Middelheim Promotors vzw, een wedstrijd voor kunst in openlucht. Daarmee wenst zij jong talent

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

How to - make. mei 2014. Joost de Laat

How to - make. mei 2014. Joost de Laat How to - make Dominicus College mei 2014 Nieuwe Media Joost de Laat VOORBEREIDING (huiswerk) 1. Bekijk 2 van de volgende 3 onderwerpen. Per onderwerp bekijk je de bijbehorende How-tofilmpjes 2. Beantwoord

Nadere informatie