Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten"

Transcriptie

1 Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Maatschappelijke zetel : Avenue Louis de Brouckère, 16/ HERSTAL Verenigingsnummer : Europese rekeningnummer : BE BIC Begunstigde : GEBABEBB Verantwoordelijke uitgever : Léon HOUBION, voorzitter Administratief adres : : 4900 SPA, boulevard des Guérêts, 17 Mailadres : asblpat@gmail.com DECEMBER 2013 In naam van de Raad van Bestuur van onze vereniging wens ik u prettige eindejaarsfeesten toe. Dat 2014 voor uzelf en uw familie en naasten het beste van uw verwachtingen inwilligt op gebied van gezondheid, familie, werk enz. Dat dit nieuwe jaar een bron van vreugde, geluk en voorspoed moge zijn.. De balans van het jaar dat eindigt is bevredigend in die zin dat we erin geslaagd zijn het onthaal van de kinderen te coördineren en tweemaal humanitaire hulp en nominatieve dozen hebben kunnen verzenden. P.A.T. heeft geen afvaardiging kunnen sturen deze herfst. Dit belette niet dat onze nominatieve dozen begin van deze maand verdeeld werden door onze partner in Mogilev. Wij danken hem voor de hulp en het geleverde werk ondanks de administratieve rompslomp die hij moest ondergaan. Het spreekt vanzelf dat het zonder afvaardiging ter plaatse onmogelijk is de nominatieve dozen Nieuw jaar betekent ook het voorbereiden van het zomeronthaal. Hiervoor zoeken wij nog steeds nieuwe families om tijdens vier weken een Wit- Russisch kind uit de geteisterde zones te onthalen, ingevolge de ramp van Tsjernobyl van 26 april Het is bijna 28 jaar geleden en het is zo dat men de tendens Léon HOUBION, Voorzitter. zo dicht mogelijk bij de woonplaats van de betrokken families te brengen. Zij moeten dan zelf de verplaatsing naar Mogilev doen. We kunnen niet voorspellen wat de toekomst zal brengen, maar zolang we de mogelijkheid hebben een konvooi in te richten, zal het waarschijnlijk dikwijls zo zijn. Leeftijd, gezondheidstoestand, beschikbaarheid, enz. spelen hier een rol. Het belangrijkste is dat de verzonden dozen uiteindelijk hun bestemmelingen bereiken. Ook voor P.A.T. is «de tijd van de vette koeien» voorbij. Op financieel gebied blijven onze prioriteiten bij het onthaal van de kinderen en het inrichten van een humanitair konvooi zonder noodzaak een delegatie hoe klein ook ter plaatse te sturen. heeft dit te vergeten. Ginder blijven de gezondheidsproblemen bestaan. België is beslist niet het enige land dat deze kinderen helpt. Het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten en nog andere landen doen dit jaarlijks opnieuw in een ruime geest van solidariteit. Denk hieraan, spreek erover rondom u. Wij blijven ervan overtuigd dat er ook bij ons nog mensen zijn met een groot hart die bereid

2 zijn hun tijd en hun liefde te schenken aan één van deze kinderen. Voor 2014 werden volgende data vastgesteld door onze VZW : PERIODE AANKOMST VERTREK Vrijdag 27 of zaterdag 28 juni 2014 (vertrek uit Belarus Zaterdag 26 juli 2014 JULI op donderdag 26 juni 2014) AUGUSTUS Vrijdag 25 of zaterdag 26 juli 2014 (vetrek uit Belarus op donderdag 24 juli 2014) Wij verwachten uw onthaalformulieren (zie bijlage) recto/verso correct ingevuld ten laatste op 31 januari 2014 voor de opnieuw gevraagde kinderen. Voor de jonge volwassenen dient u ook een onthaalformulier in te vullen en af te geven aan uw afdeling zodat ook voor hen de verzekering «Tussenkomst ziekenfonds» (gezondheidszorgen) onderschreven wordt voor de duur van hun verblijf en er een plaats in de autobus voorbehouden wordt. Wat betreft het uitnodigen van volwassenen (jong of minder jong, tolken inbegrepen) : herinner ik u aan het Koninklijk Besluit van (Belgisch Staatsblad van ) dat bijlage 3 bis (verbintenis tot tenlasteneming) van het K.B. van betreffende de Zaterdag augustus toegang tot het territorium, het verblijf, de vestiging en de verwijdering van vreemdelingen, wijzigt. Dit K.B. voorziet een nieuwe procedure wanneer de vreemdeling voor wie men de verbintenis tot tenlasteneming aangaat, onderworpen is aan de visumplicht, maar zijn aanvraag zal indienen bij het Consulaat van een andere Schengenstaat, die in zijn land optreedt voor rekening van België (dit is het geval voor onze jonge Witrussen die zich moeten richten tot het Duits Consulaat in MINSK ). De gemeentelijke diensten zijn op de hoogte van deze nieuwe procedure en moeten ze naleven. Denk eraan hen tijdig te contacteren want de procedure is langer dan voorheen. Volgende lente zullen we een humanitair konvooi organiseren omstreeks midden-maart De verantwoordelijke van uw afdeling zal u verder informeren over de modaliteiten en de datum van ophaling van de dozen. Wij zijn nog steeds op zoek naar propere kleding in goede staat, schoenen, speelgoed en andere nuttige zaken voor onze partner ter plaatse die de taak op zich neemt ze te verdelen aan een behoeftige bevolking. Dank hiervoor.

3 NIEUWS VAN DE AFDELINGEN Afdeling LIMBURG In februari 1994 sloten Peggy Peeters, Elly Reggers en Mady Jans officieel aan bij PAT en werd PAT-Limburg opgericht. Gedurende 20 jaar hebben wij vanuit Limburg kinderen en gezinnen in Wit-Rusland gesteund. De tijden zijn echter veranderd en helaas vinden wij nog weinig nieuwe gastgezinnen. Op zeker ogenblik kwamen er 35 kinderen op verlof in Limburg, dit jaar waren het er nog 2. Maar we zijn ons steeds blijven inzetten voor het inzamelen van hulpgoederen en onze gastgezinnen van vroeger en nu sturen nog steeds pakketten naar hun beschermelingen. Ook de contacten blijven en zo zijn sommigen ook een beetje trotse grootouders geworden. Onze dank gaat uit naar alle gezinnen en vrijwilligers die zich al die jaren hebben ingezet en dit nog steeds doen. - Wij vernemen zopas het overlijden van de moeder van Elly Reggers (secretaris van de afdeling Limburg) en mede-oprichtster van de afdeling. Op 29 december zou zij 91 jaar zijn geworden. Onze oprechte deelneming aan de familie! Afdeling ANTWERPEN Jean STRAETMANS, Voorzitter P.A.T.-LIMBURG - Volgende data werden reeds vastgelegd : Brunch 23 maart 2014 Barbecue juli 5 juli Onze afdeling doet nog een warme oproep naar iedereen om nieuwe onthaalfamilies te vinden. BESTE WENSEN VOOR EEN GEZOND, GELUKKIG EN VREDEVOL 2014!

4 ONTHAALFORMLIER (over te maken aan uw afdelingsverantwoordelijke) Sinds 1992 schenkt u ons uw vertrouwen om een kind te onthalen. Ook dit jaar wensen wij samen dezelfde doelstellingen na te streven. Kader voorbehouden aan de P.A.T. administratie Datum van ontvangst Regio Opmerkingen Gegevens van de onthaalfamilie De heer Naam Voornamen Beroep Geboortedatum Adres Nr Straat Plaats Postcode Plaats Tel. (Privé of GSM) Nr Fax nr Tel. (Werk) Nr Fax nr adres: Gesproken talen: Mevrouw Wij wensen voor de eerste maal een kind uit de door Tsjernobyl besmette gebieden te onthalen. Periode juli augustus juli en augustus (indien mogelijk) (*) Geslacht Jongen Meisje Onbelangrijk (*) Leeftijd 8 jaar 9 jaar 10 jaar 11 jaar 12 jaar Onbelangrijk (*) BELANGRIJK: wij voegen bij dit formulier een bewijs van goed gedrag en zeden Mod.2 bestemd voor het «Ministerie van Binnenlandse zaken Onthaal van een Wit-Russisch kind» voor elke volwassene die deel uitmaakt van het gezin en onder hetzelfde dak verblijft, alsook een formulier samenstelling van het gezin. Definitieve afsluiting van de inschrijvingen voor de opnieuw gevraagde kinderen: 31 januari 2014 Definitieve afsluiting van de inschrijvingen voor de nieuwe kinderen: 15 maart 2014 Wij wensen de vereniging te steunen en storten.. (*) Ik wens gewoon lid te worden en stort het bedrag van 7 (*) Ik wens effectief lid te worden en stort het bedrag van 15 (na aanvaarding door de Raad van Bestuur) op de rekening van mijn afdeling ( ) OPMERKING: De toekomstige effectieve leden kunnen aanvaard worden door de Raad van Bestuur mits zij voorgedragen worden door twee effectieve leden en voor zover hen door de vzw een taak wordt opgelegd, waarvan ze rekenschap zullen moeten geven. (*) Vakje aankruisen Zie ommezijde aub.

5 Wij wensen het kind waarvan de gegevens volgen opnieuw te onthalen voor de periode van Juli Augustus Juli & augustus (indien mogelijk) (*) In het Nederlands Postcode Кοд пοчтόвый Naam Фамйлия Voornaam Ймя Geboortedatum Дàта рοждéние Geboorteplaats Мéстο рοждéния Regio Οбласт District Раион Stad Гοрοд Dorp Дерéвня Straat Улица Huis Дοм Telefoonnr. Телефόн N In Cyrillisch schrift (hoofdletters) Indien u geen Russisch kan schrijven, kan u een omslag die u van ginder ontving in het vak kleven. VERPLICHT IN TE VULLEN EN TE ONDERTEKENEN VOOR HET GOEDKEUREN VAN UW AANVRAAG Wij ondergetekenden, onthaalfamilie, (Namen) :, Verbinden ons het ons toevertrouwde kind te herbergen en de nodige gezondheidszorgen te verstrekken. Uitgezonderd heerkracht, zullen we alle maatregelen nemen om zijn terugkeer naar de plaats, op de dag en het uur dat later door de vereniging opgegeven zal worden, mogelijk te maken. Bij ontstentenis zullen we de repatriëring van het kind voor onze rekening nemen. In dit geval ontheffen we de vereniging van alle verantwoordelijkheid. Wij verbinden ons ook de vereniging een contactpunt op te geven in geval we op verlof gaan met het kind. We verbinden ons verder de groepsverzekering «Gezondheidszorg» van de vzw te onderschrijven en onze familiale verzekering in te lichten dat wij een bijkomend kind ten laste hebben. Deze verklaring is aanvullend aan het officiële ontlastingsformulier. Handtekeningen laten voorafgaan door de handgeschreven melding «Gelezen en goedgekeurd» De heer: Mevrouw: Ik ben akkoord een tolk te herbergen en vul een identiek formulier in! Eventuele inlichtingen. Indien u meerdere kinderen vraagt, dient u per kind een formulier in te vullen. Voor de onthaalfamilies uit het verleden dient ook dit formulier zo volledig mogelijk ingevuld te worden, zelfs als men al over uw gegevens beschikt. Dit betekent een winst van tijd en voorkomt vergissingen. Vergeet niet de vereiste getuigschriften van de samenstelling van het gezin en van goed gedrag en zeden voor alle volwassenen die onder uw dak leven bij te voegen. Hierop moet vermeld worden: «Bestemd voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken Onthaal van een Wit-Russisch kind». Zonder deze documenten kan uw aanvraag niet in overweging genomen worden.

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Maatschappelijke zetel : Avenue Louis de Brouckère, 16/2 4040 - HERSTAL Verenigingsnummer : 0447 404 283 Europese rekeningnummer :

Nadere informatie

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Maatschappelijke zetel : Avenue Louis de Brouckère, 16/2 4040 - HERSTAL Verenigingsnummer : 0447 404 283 Europese rekeningnummer :

Nadere informatie

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Maatschappelijke zetel : Avenue Louis de Brouckère, 16/2 4040 - HERSTAL Verenigingsnummer : 0447 404 283 Europese rekeningnummer :

Nadere informatie

Informatie- en Contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten.

Informatie- en Contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten. Informatie- en Contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten. Maatschappelijke zetel : Avenue Louis de Brouckère, 16/2 4040 - HERSTAL Verenigingsnummer : 447404283 Europese rekeningnummer : BE86

Nadere informatie

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Maatschappelijke zetel : Avenue Louis de Brouckère, 16/2 4040 - HERSTAL Verenigingsnummer : 0447 404 283 Europese rekeningnummer :

Nadere informatie

KLEEF EEN FOTO Aanvraag tot inschrijving in de consulaire bevolkingsregisters van een meerderjarig persoon

KLEEF EEN FOTO Aanvraag tot inschrijving in de consulaire bevolkingsregisters van een meerderjarig persoon KLEEF EEN FOTO Aanvraag tot inschrijving in de consulaire bevolkingsregisters van een meerderjarig persoon Gelieve eveneens het formulier Inschrijving als kiezer in te vullen. Rijksregisternummer (indien

Nadere informatie

AANSLUITINGSVERKLARING

AANSLUITINGSVERKLARING 501... AANSLUITINGSVERKLARING Antwerpen Boomsesteenweg 5 2610 Wilrijk Antwerpen Brugge Gistelsesteenweg 294 bus 1 8200 Sint-Andries Brugge info@oz.be www.oz.be Persoonlijke gegevens Ik, ondergetekende:

Nadere informatie

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Maatschappelijke zetel : Avenue Louis de Brouckère, 16/2 4040 - HERSTAL Verenigingsnummer : 0447 404 283 Europese rekeningnummer :

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Dit formulier moet opgestuurd worden naar het Participatiefonds en dat uiterlijk op

Nadere informatie

Verklarende nota BELANGRIJK :

Verklarende nota BELANGRIJK : WIJZIGINGSFORMULIEREN (AFSLUITING, DECUMUL, VERBETERING VAN DE GEGEVENS, SCHRAPPING) VOOR EEN REEDS AAN HET CENTRAAL AANSPREEKPUNT (CAP) MEDEGEDEELDE REKENING Verklarende nota Deze verklarende nota geeft

Nadere informatie

STICHTING BROEKER KERK - OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT

STICHTING BROEKER KERK - OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT STICHTING BROEKER KERK - OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT Belastingvoordeel - meer geven voor minder geld Wilt u minimaal vijf jaar achtereen geld geven? Geweldig, daar zijn we extra blij mee! Met weinig rompslomp

Nadere informatie

Formulier 2015 (Aanvraag loonkosten/kosten voor diensten 2014)

Formulier 2015 (Aanvraag loonkosten/kosten voor diensten 2014) Aanvraagformulier voor tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor de kosten voor diensten voor twee of meerdere artsen die deel uitmaken van een groepering Dit formulier moet opgestuurd worden naar het

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS AANSLUITINGSVERKLARING VOORBEHOUDEN VOOR OZ Titularis 1: 501 Titularis 2: 501 Kantoor: ATP Regionale zetel Antwerpen Boomsesteenweg 5 2610 Wilrijk Antwerpen Regionale zetel Brugge Gistelsesteenweg 294

Nadere informatie

Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven?

Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven? Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven? Wanneer er iemand bij u wil komen wonen, dient deze persoon aan alle inschrijvingsvoorwaarden voor de sociale woningbouw te voldoen.

Nadere informatie

In te vullen in HOOFDLETTERS en te ondertekenen IN ZWARTE INKT

In te vullen in HOOFDLETTERS en te ondertekenen IN ZWARTE INKT Ambassade van het Koninkrijk België te Parijs Dienst burgerlijke stand 9 rue de Tilsitt 75840 Paris - Cedex 17 T 01 44 09 39 39 E-mail: paris@diplobel.fed.be http://france.diplomatie.belgium.be Inschrijvingsdossier

Nadere informatie

AANSLUITINGSVERKLARING

AANSLUITINGSVERKLARING AANSLUITINGSVERKLARING VOORBEHOUDEN VOOR OZ Titularis 1: 501 Titularis 2: 501 Kantoor: ATP Nummer: Regionale zetel Antwerpen Boomsesteenweg 5 2610 Wilrijk Antwerpen Regionale zetel Brugge Gistelsesteenweg

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Dit formulier moet opgestuurd worden naar het Participatiefonds en dat uiterlijk op

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A Gelieve uw dossiernummer (ons kenmerk), of indien u dit niet kent, uw rijksregisternummer, hier in te vullen aub:... Stuur alle documenten ingevuld en ondertekend terug naar: Acerta Kinderbijslagfonds

Nadere informatie

Aanvraag tot aansluiting grensarbeider

Aanvraag tot aansluiting grensarbeider Onafhankelijk Ziekenfonds Voorbehouden aan het Onafhankelijk Ziekenfonds Securex Nummer tussenpersoon Naam Aansluitingsnummer Aanvraag tot aansluiting grensarbeider Uw persoonlijke identificatiegegevens

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE VOOR DE GARANTEN

INFORMATIEBROCHURE VOOR DE GARANTEN INFORMATIEBROCHURE VOOR DE GARANTEN U hebt een kennis of een familielid - die niet de Belgische nationaliteit heeft EN - niet beschikt over voldoende financiële middelen om de kosten van zijn verblijf

Nadere informatie

Aanvraag adoptie-uitkering*

Aanvraag adoptie-uitkering* Aanvraag adoptie-uitkering* Werknemers Stuur dit document zo spoedig mogelijk, ingevuld en ondertekend, terug naar uw ziekenfonds. Wie doet wat? De werknemer die een adoptie-uitkering wil aanvragen, vult

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A Gelieve uw dossiernummer (ons kenmerk), of indien u dit niet kent, uw rijksregisternummer, hier in te vullen aub:... Stuur alle documenten ingevuld en ondertekend terug naar: Acerta Kinderbijslagfonds

Nadere informatie

Ja, hierbij verklaar ik (ondergetekende/schenker) dat ik periodiek een gift

Ja, hierbij verklaar ik (ondergetekende/schenker) dat ik periodiek een gift SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5) Ja, hierbij verklaar ik (ondergetekende/schenker) dat ik periodiek een gift schenk aan Stichting Blauw Zout. 1. Mijn schenking bestaat

Nadere informatie

Hij heet ook een nieuw «oud» effectief lid opnieuw welkom in onze rangen, René SAMPOUX. 1. NAZICHT VAN DE LIJST DER AANWEZIGEN EN VAN DE MANDATEN

Hij heet ook een nieuw «oud» effectief lid opnieuw welkom in onze rangen, René SAMPOUX. 1. NAZICHT VAN DE LIJST DER AANWEZIGEN EN VAN DE MANDATEN PROCES-VERBAAL VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP ZATERDAG 6 JUNI 2015 OM 12.00 UUR IN HET RESTAURANT «LE CORTINA», Plaine de la Sarte 15 in 4500 HOEI. Aanwezig : CREVECOEUR Philippe DELFOSSE

Nadere informatie

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging Aanvraagformulier openen abo Business Account voor een feitelijke vereniging Gegevens van de feitelijke vereniging: Sociale benaming: Oprichtingsdatum: Doel van de vereniging: BTW-nummer: ]]]]]]]]] ]]]]]]]]]

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als werknemer (of ambtenaar), zelfstandige, werkloze, invalide of gepensioneerde. Wanneer een formulier "Aanvraag om kinderbijslag"

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS AANSLUITINGSVERKLARING VOORBEHOUDEN VOOR OZ Titularis 1: 501 Titularis 2: 501 Kantoor: ATP Regionale zetel Antwerpen Boomsesteenweg 5 2610 Wilrijk Antwerpen Regionale zetel Brugge Gistelsesteenweg 294

Nadere informatie

COMMISSIE VOOR HET BANK-, FINANCIE- EN ASSURANTIEWEZEN Controle Tussenpersonen

COMMISSIE VOOR HET BANK-, FINANCIE- EN ASSURANTIEWEZEN Controle Tussenpersonen B AANVRAAG TOT INSCHRIJVING ALS TUSSENPERSOON IN BANK- EN BELEGGINGSDIENSTEN RECHTSPERSOON v. 2010-03 Wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van

Nadere informatie

A001. Vlaams Fonds voor Sociale Integratie van Personen met een Handicap

A001. Vlaams Fonds voor Sociale Integratie van Personen met een Handicap A001 Vlaams Fonds voor Sociale Integratie van Personen met een Handicap Provinciale afdeling VF Vak bestemd voor de administratie Toegekend dossiernummer AANVRAAG OM INSCHRIJVING EN BIJSTAND PERSOON VOOR

Nadere informatie

AANVRAAG OM GROEIPAKKET

AANVRAAG OM GROEIPAKKET AANVRAAG OM GROEIPAKKET Wanneer een formulier Aanvraag om Groeipakket indienen? Meestal is het niet nodig een aanvraagformulier in te vullen. Je kan ook telefonisch, per mail of online je groeipakket aanvragen.

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG 2014/07 AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG contact telefoon dossiernummer Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde Wanneer

Nadere informatie

Aanvraag van een subsidie voor een project van ontwikkelingssamenwerking in het Zuiden

Aanvraag van een subsidie voor een project van ontwikkelingssamenwerking in het Zuiden Aanvraag van een subsidie voor een project van ontwikkelingssamenwerking in het Zuiden Gemeentebestuur Puurs-Sint-Amands Hoogstraat 29 2870 Puurs-Sint-Amands In te vullen door cc Binder Ontvangstdatum

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER Kader voorbehouden voor de administratie: Datum van ontvangst:.... Volgnummer:... Gelieve dit document in HOOFDLETTERS in te vullen. U mag slechts één formulier invullen. Voeg alle

Nadere informatie

A001. Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH)

A001. Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) A001 Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) Provinciale afdeling Vak bestemd voor de administratie Toegekend dossiernummer AANVRAAG OM INSCHRIJVING EN BIJSTAND PERSOON VOOR WIE DE AANVRAAG

Nadere informatie

We feliciteerden Albert voor de superverkoop (180) dozen truffels. SUPER!

We feliciteerden Albert voor de superverkoop (180) dozen truffels. SUPER! 1st Trimester 2017 Nadat de kinderen in januari vertrokken waren, hebben we een vergadering georganiseerd. Er stonden heel wat punten op de agenda en waren benieuwd naar de nieuwe ideeën. Verschillende

Nadere informatie

FORMULIER VOOR DE AANVRAAG TOT REGISTRATIE ALS ZORGKUNDIGE BIJ DE ERKENNINGSCOMMISSIE VOOR DE BEOEFENAARS VAN DE VERPLEEGKUNDE

FORMULIER VOOR DE AANVRAAG TOT REGISTRATIE ALS ZORGKUNDIGE BIJ DE ERKENNINGSCOMMISSIE VOOR DE BEOEFENAARS VAN DE VERPLEEGKUNDE Bijlage bij koninklijk besluit tot wijziging van de bijlage bij het koninklijk besluit van 18 april 2013 betreffende de samenstelling, de organisatie en de werking van de Erkenningscommissie voor de beoefenaars

Nadere informatie

Twijfelt u over uw fiscale woonplaats?

Twijfelt u over uw fiscale woonplaats? OVEREENKOMST VOOR FISCALE DIENSTEN P A R TICULI ER (ENKELVOUDIGE REKEN I N G) Deze overeenkomst wordt aangegaan tussen BinckBank N.V., maatschappelijke zetel Barbara Strozzilaan 310, 1083 HN Amsterdam,

Nadere informatie

Aanmelding adoptie intrafamiliaal Pagina 1 van 10

Aanmelding adoptie intrafamiliaal Pagina 1 van 10 AANMELDING VOOR DE ADOPTIE VAN EEN KIND VAN DE FAMILIE UIT HET BUITENLAND Met dit formulier start je de adoptieprocedure voor een kind van je familie dat in het buitenland verblijft. In te vullen door

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE VOOR DE GARANTEN

INFORMATIEBROCHURE VOOR DE GARANTEN Doc 43 04/05/2009 INFORMATIEBROCHURE VOOR DE GARANTEN U hebt een kennis of een familielid - die niet de Belgische nationaliteit heeft en - niet beschikt over voldoende financiële middelen om de kosten

Nadere informatie

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING BIV - STAGIAIR-beroepservaring / 2013 - Pagina 1 / 5 Luxemburgstraat 16 B - 1000 BRUSSEL - Tel. 02/505.38.50 - Fax 02/503.42.23 - www.biv.be AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING

Nadere informatie

Aanvraag om een adoptiepremie

Aanvraag om een adoptiepremie Aanvraag om een adoptiepremie contact telefoon fax e-mail dossiernummer Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde

Nadere informatie

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor vennootschappen of VZW

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor vennootschappen of VZW Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor vennootschappen of VZW 1. Identificatie vennootschap: Sociale benaming: Vennootschapsvorm: Handelsbenaming: Aard van de activiteit: Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5)

SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5) Hierbij verklaar ik (ondergetekende/schenker) dat ik periodiek een gift schenk aan Stichting De Luisterpost Bralectah (LPB media). 1. Mijn schenking bestaat uit een vaste en gelijkmatige gift van: (jaarbedrag

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 3ième trimestre 2017 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : BE74 0013 4895 0607 Tél :

Nadere informatie

Wijzigingsformulier UZP (+)

Wijzigingsformulier UZP (+) formulier door de verzekeringnemer getekend bezorgen per post Noorderplaats 5 bus 000 Antwerpen of ingescand naar wijziging@dela.be Dit formulier dient enkel gebruikt te worden voor een wijziging van een

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor financiële steun

Aanvraagformulier voor financiële steun 1) Regels en algemene criteria Aanvraagformulier voor financiële steun De aanvraag kan pas ingediend worden nadat alle andere mogelijke officiële of privé-instanties gecontacteerd werden (mutualiteit,

Nadere informatie

Iris Ladies Soccer School ASBL-VZW

Iris Ladies Soccer School ASBL-VZW Van vrijdag 10 juli t/m zondag 19 juli 2015 Door het blijvend succes van onze stages in Norcia (Italië) hebben we beslist om de bestemming niet te veranderen. Dus gaan we voor de achtste maal terug naar

Nadere informatie

REGLEMENT: HUISHOUDELIJK REGLEMENT BETREFFENDE DRINGENDE MEDISCHE KOSTEN VOOR PERSONEN DIE ILLEGAAL OP HET GRONDGEBIED VERBLIJVEN

REGLEMENT: HUISHOUDELIJK REGLEMENT BETREFFENDE DRINGENDE MEDISCHE KOSTEN VOOR PERSONEN DIE ILLEGAAL OP HET GRONDGEBIED VERBLIJVEN REGLEMENT: HUISHOUDELIJK REGLEMENT BETREFFENDE DRINGENDE MEDISCHE KOSTEN VOOR PERSONEN DIE ILLEGAAL OP HET GRONDGEBIED VERBLIJVEN Vastgesteld bij besluit OCMW-raad op 28 mei 2019 Dit reglement treedt in

Nadere informatie

VREEMDELINGEN BERICHTEN. UGA stelt ter beschikking (de nieuwe of gewijzigde modellen zijn in vet gedrukt): juli 2004

VREEMDELINGEN BERICHTEN. UGA stelt ter beschikking (de nieuwe of gewijzigde modellen zijn in vet gedrukt): juli 2004 BERICHTEN UGA 8501 KORTRIJK-HEULE Tel. 056 36 32 00 Fax 056 35 60 96 E-mail: sales@uga.be juli 2004 VREEMDELINGEN Bij koninklijk besluit van 25 april 2004 (B.Stbl 17 mei 2004) wordt het koninklijk besluit

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

FORMULIER TOT MEDEDELING VAN REKENINGEN IN HET BUITENLAND AAN HET CENTRAAL AANSPREEKPUNT. Verklarende nota

FORMULIER TOT MEDEDELING VAN REKENINGEN IN HET BUITENLAND AAN HET CENTRAAL AANSPREEKPUNT. Verklarende nota FORMULIER TOT MEDEDELING VAN REKENINGEN IN HET BUITENLAND AAN HET CENTRAAL AANSPREEKPUNT Verklarende nota Het «Centraal aanspreekpunt» (CAP) is een geïnformatiseerde -databank die door de Nationale Bank

Nadere informatie

INSCHRIJVING RECHTSPERSOON

INSCHRIJVING RECHTSPERSOON ONDERNEMINGSLOKET INSCHRIJVING RECHTSPERSOON (IN DE KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN) VOORAFGAANDE INFORMATIE De aanvraag wordt ingevuld door: (het vakje aankruisen) het orgaan van de vennootschap (gedelegeerd

Nadere informatie

RECHTSPERSOON v. 2010-03

RECHTSPERSOON v. 2010-03 cb AANVRAAG TOT TOETREDING TOT EEN COLLECTIEVE INSCHRIJVING IN HET REGISTER VAN DE TUSSENPERSONEN IN BANK- EN BELEGGINGSDIENSTEN RECHTSPERSOON v. 2010-03 Wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR WERKNEMERS MODEL A

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR WERKNEMERS MODEL A Acerta Kinderbijslagfonds vzw, Groenenborgerlaan 16, B-2610 Wilrijk Ons kenmerk: Aanspreekpunt: 078-15 92 99 contact.kbf@acerta.be, AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR WERKNEMERS MODEL A Met dit formulier vraagt

Nadere informatie

Voorlopige inschrijving crèche

Voorlopige inschrijving crèche Overeenkomst voorlopige inschrijving kinderopvang Nummer van de overeenkomst: A. Algemene informatie Het doel van deze overeenkomst is om een opvangplaats in Beau-Fort Kinderopvang te reserveren. Een maand

Nadere informatie

Aanvraag huurprijsherziening.

Aanvraag huurprijsherziening. Aanvraag huurprijsherziening. Geachte heer, mevrouw Via dit aanvraagformulier wenst u gebruik te maken van de mogelijkheid om minder huur te betalen. In overeenstemming met de wet 1 moet uw huidig inkomen

Nadere informatie

Aanvraag huurprijsherziening.

Aanvraag huurprijsherziening. Aanvraag huurprijsherziening. Geachte heer, mevrouw Via dit aanvraagformulier wenst u gebruik te maken van de mogelijkheid om minder huur te betalen. In overeenstemming met de wet 1 moet uw huidig inkomen

Nadere informatie

FORMULIER TOT MEDEDELING VAN REKENINGEN IN HET BUITENLAND AAN HET CENTRAAL AANSPREEKPUNT. Verklarende nota

FORMULIER TOT MEDEDELING VAN REKENINGEN IN HET BUITENLAND AAN HET CENTRAAL AANSPREEKPUNT. Verklarende nota FORMULIER TOT MEDEDELING VAN REKENINGEN IN HET BUITENLAND AAN HET CENTRAAL AANSPREEKPUNT Verklarende nota Het «Centraal aanspreekpunt» (CAP) is een geïnformatiseerde databank die door de Nationale Bank

Nadere informatie

AANVRAAG OM KRAAMGELD VOOR WERKNEMERS

AANVRAAG OM KRAAMGELD VOOR WERKNEMERS Acerta Kinderbijslagfonds vzw, Groenenborgerlaan 16, B-2610 Wilrijk Ons kenmerk: Aanspreekpunt: 078-15 92 99 contact.kbf@acerta.be, AANVRAAG OM KRAAMGELD VOOR WERKNEMERS MODEL E Met dit formulier vraagt

Nadere informatie

Bütgenbach Dit jaar gaan we voor de 30ste keer op volleybalstage in het Belgische Bütgenbach.

Bütgenbach Dit jaar gaan we voor de 30ste keer op volleybalstage in het Belgische Bütgenbach. Bütgenbach 2018 Dit jaar gaan we voor de 30ste keer op volleybalstage in het Belgische Bütgenbach. We verblijven in het domein Worikken, dat voorzien is op grotere groepen. Er zijn daar 2 ruime sporthallen

Nadere informatie

Aansluitingsdocumenten CLUBLIDMAATSCHAP 2015

Aansluitingsdocumenten CLUBLIDMAATSCHAP 2015 Aansluitingsdocumenten CLUBLIDMAATSCHAP 2015 Aanvraag voor het aansluiten als nieuwe VLP-club. 1. CLUBGEGEVENS - VERPLICHT IN TE VULLEN Officiële naam van de club Naam die op de oprichtingsstatuten vermeld

Nadere informatie

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling "Sociale Zekerheid"

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling Sociale Zekerheid Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling "Sociale Zekerheid" SCSZG/16/242 BERAADSLAGING NR. 16/109 VAN 6 DECEMBER 2016 BETREFFENDE DE ONDERLINGE UITWISSELING VAN IDENTIFICATIEGEGEVENS

Nadere informatie

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING BIV - STAGIAIR-beroepservaring / 2017 - Pagina 1 / 5 Luxemburgstraat 16 B - 1000 BRUSSEL - Tel. 02/505.38.50 - Fax 02/503.42.23 - www.biv.be AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift in geld

Overeenkomst periodieke gift in geld Overeenkomst periodieke gift in geld 1: Verklaring gift Exemplaar voor de schenker De ondergetekende (naam schenker)... verklaart een gift te doen aan Stichting Hoge Veluwe Fonds De gift bestaat uit vaste

Nadere informatie

Aanvraag adoptiepremie. Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als :

Aanvraag adoptiepremie. Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als : Uw consulent: Tel.: Fax: aanvraag ontvangen op uw kenmerk ons kenmerk Aanvraag adoptiepremie Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als : werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide

Nadere informatie

Formulier voor de benoeming van een lid van een operationeel orgaan van een instelling voor bedrijfspensioenvoorziening

Formulier voor de benoeming van een lid van een operationeel orgaan van een instelling voor bedrijfspensioenvoorziening Bijlage Bijlage bij de uniforme brief van 23 mei 2007 Formulier voor de benoeming van een lid van een operationeel orgaan van een instelling voor bedrijfspensioenvoorziening Toepassingsveld: Artikelen

Nadere informatie

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V.

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding

Nadere informatie

Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Straatnaam + huisnummer:...

Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Straatnaam + huisnummer:... Inschrijfformulier (personen >18 jaar een eigen formulier invullen) Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Geslacht: Man / Vrouw* Straatnaam

Nadere informatie

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleiders of de coördinator.

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleiders of de coördinator. Inschrijvingsfiche buitenschoolse kinderopvang Houtekind Geachte ouders Hartelijk dank voor uw inschrijving in onze buitenschoolse kinderopvang. Om administratief in orde te zijn vragen wij u vriendelijk

Nadere informatie

Clublidmaatschap 2014 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club)

Clublidmaatschap 2014 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club) Clublidmaatschap 2014 (aanvraag voor het aansluiten als nieuwe club) Officiële naam club / vereniging :. Informele benaming:. stempel van de club (verplicht!): Link naar de sociale mediawebsites van de

Nadere informatie

Aanvraag om vooruitbetaling van gewaarborgd kraamgeld

Aanvraag om vooruitbetaling van gewaarborgd kraamgeld Correspondentieadres: FAMIFED Trierstraat 9 B-1000 Brussel Onthaal: B- van 9 tot 16.30 uur Telefoon: dagelijks van 8 tot 16.30 uur (dinsdag van 8 tot 12 uur) Afzender FAMIFED Trierstraat 9 B-1000 Brussel

Nadere informatie

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleidsters of de coördinator.

Bij vragen over deze inschrijving kan u steeds terecht bij de begeleidsters of de coördinator. Inschrijvingsfiche buitenschoolse kinderopvang Houtekind Geachte ouders Hartelijk dank voor uw inschrijving in onze buitenschoolse kinderopvang. Om administratief in orde te zijn vragen wij u vriendelijk

Nadere informatie

ACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCB ACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCB ACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCB

ACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCB ACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCB ACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCB WEBDOC VRIJSTELLING VAN SOCIALE BIJDRAGEN GEVRAAGD DOOR EEN VENNOOTSCHAP Inlichtingsformulier A2 Acerta SVF, Groenenborgerlaan 16, 2610 ANTWERPEN-WILRIJK empty Formulier volledig invullen, ondertekenen

Nadere informatie

H.T. Aanvraagformulier (uitgave 2008) Huurtoelage

H.T. Aanvraagformulier (uitgave 2008) Huurtoelage Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest DIRECTIE HUISVESTING CCN - Noordstation - Vooruitgangstraat 80 bus 1 H.T 1035 Brussel Aanvraagformulier (uitgave 2008) Opdat de aanvraag op geldige wijze

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar: Open Universiteit Faculteit Psychologie T.a.v. mw. Susan Meijer Antwoordnummer 4400 6400 VC Heerlen Verzoek

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift in geld

Overeenkomst periodieke gift in geld Overeenkomst periodieke gift in geld 1 Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker): 2 Looptijd van de gift 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) verklaart een gift te doen

Nadere informatie

AANVRAAG TOT DEELNEMING

AANVRAAG TOT DEELNEMING MET REFERENTIE 2016-017 BIJLAGE 1. AANVRAAG TOT DEELNAME AANVRAAG TOT DEELNEMING Dit formulier dient volledig te worden ingevuld en rechtsgeldig ondertekend door de inschrijver. A. ALGEMENE VERBINTENIS

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER «ARTIKEL 146» - BIJZONDERE VRIJSTELLINGEN VOOR DE UITOEFENING VAN ZEKERE DELEN VAN DE GENEESKUNDE

AANVRAAGFORMULIER «ARTIKEL 146» - BIJZONDERE VRIJSTELLINGEN VOOR DE UITOEFENING VAN ZEKERE DELEN VAN DE GENEESKUNDE AANVRAAGFORMULIER «ARTIKEL 146» - BIJZONDERE VRIJSTELLINGEN VOOR DE UITOEFENING VAN ZEKERE DELEN VAN DE GENEESKUNDE PERSOONLIJKE GEGEVENS VAN DE AANVRAGER Naam : Voornaam : Nationaliteit : Geboortedatum

Nadere informatie

Gelet op het auditoraatsrapport van de Kruispuntbank ontvangen op 12 mei 2005; A. CONTEXT VAN DE AANVRAAG EN ONDERWERP ERVAN

Gelet op het auditoraatsrapport van de Kruispuntbank ontvangen op 12 mei 2005; A. CONTEXT VAN DE AANVRAAG EN ONDERWERP ERVAN SCSZ/05/69 1 BERAADSLAGING NR. 05/026 VAN 7 JUNI 2005 M.B.T. DE RAADPLEGING VAN HET WACHTREGISTER DOOR DE DIENST VOOR ADMINISTRATIEVE CONTROLE VAN HET RIJKSINSTITUUT VOOR ZIEKTE- EN INVALIDITEITSVERZEKERING

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker

Overeenkomst periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker Overeenkomst periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker 1. Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting Kunsthal Rotterdam De gift bestaat uit vaste

Nadere informatie

A renovatie van de voorgevel B verfraaiing van de commerciële ruimte C beide. eigenaar van het pand

A renovatie van de voorgevel B verfraaiing van de commerciële ruimte C beide. eigenaar van het pand Vak bestemd voor administratie Dossiernummer:... Aanvraagdatum:... Aanvraagformulier toelage renovatie handelspanden Met dit formulier dient u een aanvraag in voor het verkrijgen van een toelage voor de

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke schenking

Overeenkomst periodieke schenking Overeenkomst periodieke schenking 1. Verklaring schenking Ondergetekende verklaart een schenking te doen aan Introdans Mijn gegevens achternaam m v voornamen (voluit) bsn/sofinummer straat en huisnummer

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor materiële/financiële tegemoetkoming intern project

Aanvraagformulier voor materiële/financiële tegemoetkoming intern project Alpro Sociaal Fonds Aanvraagformulier voor materiële/financiële tegemoetkoming intern project Voor wie? Vanuit de context van haar missie en waarden, steunt het Alpro Sociaal Fonds initiatieven voor Alpropersoneelsleden

Nadere informatie

* het overlijden van de schenker * het overlijden van een ander dan de schenker

* het overlijden van de schenker * het overlijden van een ander dan de schenker OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT exemplaar voor de schenker 1 Verklaring periodieke gift Ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting Het Nationale Ballet Fonds. De gift bestaat

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam.

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam. Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor retroactieve tegemoetkoming voor de loonkosten voor de individuele huisarts

Aanvraagformulier voor retroactieve tegemoetkoming voor de loonkosten voor de individuele huisarts Aanvraagformulier voor retroactieve tegemoetkoming voor de loonkosten voor de individuele huisarts Dit formulier moet ten laatste op 30 juni 2012 opgestuurd worden naar het Participatiefonds, ofwel via

Nadere informatie

PLAATSAANVRAAG VAK BESTEMD VOOR DE AANWERVINGSDIENST I. PERSONALIA. Voor welke functie solliciteert u? Bankrekeningnummer: Land: _

PLAATSAANVRAAG VAK BESTEMD VOOR DE AANWERVINGSDIENST I. PERSONALIA. Voor welke functie solliciteert u? Bankrekeningnummer: Land: _ VAK BESTEMD VOOR DE AANWERVINGSDIENST WERKPLAATS: KOSTENCENTRUM: PLAATSAANVRAAG Deze vragenlijst moet in drukletters ingevuld worden (eén letter of cijfer per vakje) Voor welke functie solliciteert u?

Nadere informatie

SCHADEAANGIFTE «REISANNULATIEVERZEKERING» (pagina 1 van 5) Polisnummer:

SCHADEAANGIFTE «REISANNULATIEVERZEKERING» (pagina 1 van 5) Polisnummer: SCHADEAANGIFTE «REISANNULATIEVERZEKERING» (pagina 1 van 5) ALGEMENE INFORMATIE Kaartuitgever Beobank NV/SA Generaal Jacqueslaan 263g B -1050 Brussel - België Verzekeraar: De polis is verstrekt en onderschreven

Nadere informatie

Ziekte of ongeval met lichamelijk letsel Aangifte

Ziekte of ongeval met lichamelijk letsel Aangifte Aangifte Ingevuld te bezorgen aan Baloise Insurance ter attentie van de raadgevende geneesheer, binnen 8 dagen te rekenen vanaf de dag van het ongeval. De getroffene moet een kopie bewaren. Gegevens over

Nadere informatie

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent NAAM: KLAS: Om de administratie in orde te brengen voor de studiereis naar Kent (22-25 mei 2012), geef je dit mapje met dit blad en alle nodige documenten af aan de balie voor woensdag 2 mei 2012. Deze

Nadere informatie

Stichting Nationaal Ouderenfonds. het overlijden van de schenker. 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) onbepaalde tijd

Stichting Nationaal Ouderenfonds. het overlijden van de schenker. 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) onbepaalde tijd Exemplaar voor de schenker Overeenkomst Met deze overeenkomst legt de schenker zich vast voor een periodieke gift van minimaal vijf jaar aan het Nationaal Ouderenfonds. Periodieke giften die zijn vastgelegd

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke gift in geld

Overeenkomst Periodieke gift in geld Overeenkomst Periodieke gift in geld 1 Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) Verklaart een gift te doen aan: WereldOuders De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen van

Nadere informatie

Schadeaangifte «Reisannulatie/onderbreking Verzekering»

Schadeaangifte «Reisannulatie/onderbreking Verzekering» Schadeaangifte «Reisannulatie/onderbreking Verzekering» Algemene Informatie Kaartuitgever: Beobank NV/SA Generaal Jacqueslaan 263g B -1050 Brussel - België Verzekeraar: De polis is verstrekt en onderschreven

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER GEMEENTELIJKE TOELAGE 2018

AANVRAAGFORMULIER GEMEENTELIJKE TOELAGE 2018 NAAM VAN DE VERENIGING : Gemeentebestuur GANSHOREN Keizer Karellaan 140 1083 Ganshoren ONTVANGEN OP AANVRAAGFORMULIER GEMEENTELIJKE TOELAGE 2018 In toepassing van het reglement goedgekeurd door de Gemeenteraad

Nadere informatie

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht STEUNT ELKANDER Vrij sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen v.z.w. (erkend door K.B. van 23.10.1967) - R.P.R. 0407.843.626 - Stichtend lid van Eunomia v.z.w. Kolonel Bourgstraat 113 1140 BRUSSEL

Nadere informatie

die gedurende minstens vijf jaar worden uitgekeerd en uiterlijk eindigen bij:

die gedurende minstens vijf jaar worden uitgekeerd en uiterlijk eindigen bij: Pagina 1 van 12 Exemplaar voor de ontvanger Overeenkomst Met deze overeenkomst legt de schenker zich vast voor een periodieke gift van minimaal vijf jaar aan New Dutch Connections. Periodieke giften, vastgelegd

Nadere informatie

BELANGRIJK: De consulaire afdeling is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

BELANGRIJK: De consulaire afdeling is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. BELANGRIJK: 1). Cheques worden niet geaccepteerd 2). Vergeet niet het betalingsbewijs bij uw aanvraag in te dienen 3). Dien visumaanvragen van 3 maanden of langer (iedere categorie) op tijd in aangezien

Nadere informatie

Aangifte van ongeval KLEEF HIER GELE KLEVER. Ruimte voorbehouden voor het ziekenfonds. Type: GR A INT. I Identificatiegegevens van het slachtoffer

Aangifte van ongeval KLEEF HIER GELE KLEVER. Ruimte voorbehouden voor het ziekenfonds. Type: GR A INT. I Identificatiegegevens van het slachtoffer Aangifte van ongeval CHRISTELIJKE MUTUALITEIT Ruimte voorbehouden voor het ziekenfonds dossiernummer: Type: GR A INT I Identificatiegegevens van het slachtoffer 1. Naam en voornaam... Straat... nummer/bus...

Nadere informatie

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven.

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Opvangdossier 1 Voorwoord In opdracht van de stad Leuven is de stedelijke vzw Kinderopvang Leuven

Nadere informatie

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht STEUNT ELKANDER Vrij sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen v.z.w. (erkend door K.B. van 23.10.1967) - R.P.R. 0407.843.626 - Stichtend lid van Eunomia v.z.w. Kolonel Bourgstraat 113 1140 BRUSSEL

Nadere informatie