In te vullen in HOOFDLETTERS en te ondertekenen IN ZWARTE INKT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In te vullen in HOOFDLETTERS en te ondertekenen IN ZWARTE INKT"

Transcriptie

1 Ambassade van het Koninkrijk België te Parijs Dienst burgerlijke stand 9 rue de Tilsitt Paris - Cedex 17 T paris@diplobel.fed.be Inschrijvingsdossier Nodige documenten Ingevuld en ondertekend inschrijvingsformulier (pg. 2 & 3) Bewijs van woonst fotokopie van uw identiteitskaart Model 8 (enkel indien u van België komt) Verkiezingen: Het formulier van inschrijving tot de federale verkiezingen moet ingevuld en ondertekend zijn (pg. 5 & 6 indien stemming per volmacht) De stemming is verplicht voor elke Belg, die ingeschreven is in de bevolkingsregisters gehouden op de consulaire beroepsposten en die voldoet aan de kiesbevoegdheidsvoorwaarden. Om kiezer te zijn, moet men beantwoorden aan de volgende voorwaarden (kieswetboek op pg. 6): De Belgische nationaliteit hebben; Minstens achttien jaar zijn op de dag van de verkiezing; Niet uit zijn kiesrechten ontzet zijn. Bij gezinnen moet voor ieder gezinslid een inschrijvingsformulier ingevuld worden. Voor minderjarigen en pasgeborenen gelieve het inschrijvingsformulier voor minderjarige of pasgeborene te gebruiken. Hoe kan u zich inschrijven? Persoonlijk in de Ambassade of per post. Per stuur de gescande documenten (PDF formaat) op naar paris@diplobel.fed.be Identiteitskaart Conform aan artikel 1 van het Koninklijk Besluit van 25 maart 2003 dient iedere Belg boven de 15 jaar in het bezit te zijn van een geldige identiteitskaart. Een reispas is een reisdocument en volstaat bijgevolg niet. Uw identiteitskaart blijft geldig tot zijn vervaldatum, behalve indien u van ambtshalve afgeschreven werd uit uw Belgische gemeente. In dat geval is uw identiteitskaart niet meer geldig. In te vullen in HOOFDLETTERS en te ondertekenen IN ZWARTE INKT U kan het dossier ook per computer invullen. Indien u het formulier per computer invult zullen de vakken met uw persoonlijke gegevens automatisch gekopieerd worden op de andere formulieren. Eenmaal ingevuld, gelieve het dossier af te printen en te ondertekenen.

2 Inschrijvingsformulier Rijksregisternummer (indien gekend) :.. - _ - Geslacht : M V (Meisjes-)naam: Voornamen : Geboortedatum : / / Geboorteplaats : (stad/land) Adres : nr. + straat postcode _ Telefoonnr. : KLEEF EEN FOTO gemeente Gsm-nummer : Postadres : Nr. + straat postcode _ gemeente Beroep: Werkgever: werk : Telefoon werk : Uw nationaliteit: Belg andere nationaliteit(en) sinds / / Afstamming : NAAM, voornamen van uw vader : Geboortedatum / / Geboorteplaats : NAAM, voornamen van uw moeder : Geboortedatum / / Geboorteplaats : Burgerlijke stand : ongehuwd gehuwd feitelijk samenwonend wettelijk samenwonend feitelijk gescheiden wettelijk gescheiden gescheiden van tafel en bed weduwnaar/weduwe Plaats & datum huwelijk, scheiding, overlijden : / / te NAAM, voornamen partner/(ex-)echtgeno(o)t(e) : Nationaliteit(en) partner/(ex-)echtgeno(o)t(e) :

3 Gezinssamenstelling : Ik ben alleenstaande referentiepersoon van het gezin lid van het gezin van: Naam, voornaam referentiepersoon: Geboortedatum en -plaats referentiepersoon: Uw plaats binnen het gezin: Persoon te verwittigen in geval van nood (in België) : (Meisjes-)naam + voornaam : Geboortedatum : Adres : Tel : Ik ga ermee akkoord dat bovenstaande gegevens worden opgenomen in de consulaire bevolkingsregisters en enkel voor wettelijke doeleinden gebruikt kunnen worden. Ingevuld te op / / Handtekening: Gelieve elke wijziging van uw gegevens te melden! (adres, telefoonnummer, , burgerlijke stand, ) Wanneer blijkt dat u niet langer woont op het opgegeven adres, het onmogelijk is uw nieuw adres te achterhalen en er gedurende 7 jaar geen contact meer tussen u, eventueel uw gezin, en het Belgische consulaat geweest is, zal u (en eventueel uw gezin) geschrapt kunnen worden uit de bevolkingsregisters. U heeft steeds het recht u opnieuw in te schrijven. Uiteraard enkel en alleen als u beantwoordt aan de voorwaarden tot inschrijving. Gelieve daarom steeds het consulaat binnen de maand te informeren over een adreswijziging. U dient hiervoor het speciale formulier (aangifte adreswijziging) te gebruiken, dat ter beschikking staat op onze website of bij het Consulaat. VOORBEHOUDEN AAN DE ADMINISTRATIE Nagezien door: Datum: Paraaf Bijgewerkt : 2 februari 2018

4 Ambassade van het Koninkrijk België te Parijs Dienst burgerlijke stand 9 rue de Tilsitt Paris - Cedex 17 T paris@diplobel.fed.be Federale wetgevende verkiezingen De stemming is verplicht voor elke Belg, die ingeschreven is in de bevolkingsregisters gehouden op de consulaire beroepsposten en die voldoet aan de kiesbevoegdheidsvoorwaarden. Om kiezer te zijn, moet men beantwoorden aan de volgende kiesbevoegdheidsvoorwaarden: De Belgische nationaliteit hebben; Minstens achttien jaar zijn op de dag van de verkiezing; Niet uit zijn kiesrechten ontzet zijn. Opmerking: beroepsprocedure Het is de consulaire beroepspost waar u ingeschreven bent, die de kiesbevoegdheidsvoorwaarden controleert. Wanneer de consulaire beroepspost weigert u te erkennen als kiezer, betekent hij schriftelijk zijn met redenen omklede beslissing aan u. Een afschrift van deze beslissing wordt via de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken toegestuurd aan uw Belgische kiesgemeente. Een beroepsprocedure tegen deze beslissing wordt bij artikel 180bis, 5, van het Kieswetboek georganiseerd. De stemwijzen (hoe kunt u stemmen?) slechts één keuze mogelijk! U kunt uw stem op vijf verschillende manieren uitbrengen : Persoonlijk in België Bij volmacht in België (pg. 7 ook toevoegen) Persoonlijk in de consulaire vertegenwoordiging waar u bent ingeschreven Bij volmacht in de consulaire vertegenwoordiging waar u bent ingeschreven (pg. 7 ook toevoegen) Per briefwisseling. Bewijs van aanhechting met alle middelen van recht Betrokkene dient met alle middelen van recht zijn aanhechting tot categorie 1, 4 of 5 aan te tonen, indien deze aanhechting door de consulaire beroepspost niet via het Rijksregister gecontroleerd kan worden. Kan de Belg geen bewijsstuk voor de aanhechtingsband voorleggen, dan kan hij een verklaring van erewoord (waarvan het model wettelijk is vastgelegd) ondertekenen met melding van de gemeente van aanhechting. Stemmen per volmacht De betrokkene kan het volmachtsformulier in de taal van zijn keuze invullen, er is echter geen garantie dat de gemeenten een volmachtsformulier in een andere taal dan die van de gemeente zullen aanvaarden. Niettemin wordt dit formulier doorgezonden in de gekozen taal van de kiezer.

5 VERKIEZINGEN BELGEN IN HET BUITENLAND Registratie als kiezer met woonplaats binnen de Europese Unie Deze facultatieve registratie geldt voor de federale verkiezingen Identificatienummer van het Rijksregister:.. - _ - (Meisjes-)naam: Voornamen: Adres: nr. + straat Postcode _ gemeente adres: Indien de aanvraag uitgaat van een gehuwde vrouw, kan zij met oog op een zekere postbedeling hierna de naam van haar echtgenoot invullen Naam: Voornaam: U wordt gehecht als kiezer: 1. aan de Belgische gemeente (waar u ooit ingeschreven was in de bevolkingsregisters). Het bewijs van deze aanhechtingsband moet met alle middelen van recht worden aangebracht, behalve als deze verschijnt in het Rijkregister. 2. bij gebreke aan vorig criterium, aan de Belgische gemeente (waar u geboren bent) 3. bij gebreke aan vorige criteria, aan de Belgische gemeente waar één van uw ouders in de bevolkingsregisters ingeschreven is of laatst ingeschreven was (kies één van beide gemeenten indien nodig) 4. bij gebreke aan vorige criteria, aan de Belgische gemeente waar de echtgenoot, de echtgenote of de vorige echtgenoot of echtgenote of de partner in een geregistreerde samenleving is ingeschreven of was ingeschreven in de bevolkingsregisters: Het bewijs van deze aanhechtingsband moet met alle middelen van recht worden aangebracht. 5. bij gebreke aan vorige criteria, aan de Belgische gemeente waar een verwant tot de derde graad in de bevolkingsregisters is ingeschreven of laatst was ingeschreven of de Belgische gemeente waar een bloedverwant in de opgaande lijn is geboren, is ingeschreven of laatst was ingeschreven in de bevolkingsregisters: Het bewijs van deze aanhechtingsband moet met alle middelen van recht worden aangebracht. 6. als andere criteria niet van toepassing zijn, aan de gemeente Brussel. Ik wens mijn stem als volgt uit te brengen (maar één keuze mogelijk) : persoonlijk in België bij volmacht in België persoonlijk in de consulaire beroepspost waar ik ingeschreven ben bij volmacht in de consulaire beroepspost waar ik ingeschreven ben per briefwisseling Indien u per briefwisseling of persoonlijk wenst te stemmen en uw correspondentieadres in het land van uw woonplaats verschilt van bovenvermeld adres (bijv. postbusadres), moet u hieronder dit correspondentieadres vermelden (uw stembiljet of uw oproepingsbrief zal dan naar daar gestuurd worden). U mag hier geen adres in België vermelden. Nr. + straat: postcode: gemeente: Ingeschreven bij de Belgische Ambassade te Parijs Ik verklaar de Belgische nationaliteit te hebben en het stemrecht niet verloren te hebben. Gedaan te op / / Handtekening :

6 VERKIEZINGEN BELGEN IN HET BUITENLAND Volmachtformulier Ik, ondergetekende (Meisjes-)naam: Voornamen: Geboortedatum: / / Adres: nr. + straat: postcode: _ gemeente: Als kiezer gehecht aan de Belgische gemeente: machtig (Meisjes-)naam: Voornamen: Geboortedatum: / / Adres: nr. + straat: postcode: _ gemeente: om bij de verkiezingen in mijn naam te stemmen. Gedaan te op / / De volmachtgever, Handtekening : De in het buitenland verblijvende Belg, die de stemming bij volmacht in een Belgische gemeente gekozen zal hebben, wijst een gemachtigde aan onder de kiezers van diezelfde gemeente. De in het buitenland verblijvende Belg, die ervoor gekozen zal hebben om bij volmacht te stemmen in de consulaire beroepspost waarbij hij ingeschreven is, wijst een gemachtigde aan onder de kiezers die in diezelfde post ingeschreven zijn. Elke gemachtigde mag slechts over één volmacht beschikken. In te vullen door de consulaire beroepspost alvorens naar de Belgische gemeente te sturen : - Identificatienummer Rijskregister van de volmachtgever:.. - _ - - Identificatienummer Rijksregister van de gemachtigde:.. - _ -

7 VERKIEZINGEN BELGEN IN HET BUITENLAND Verklaring op erewoord Ik ondergetekende, (Meisjes-)naam: Voornamen: Geboortedatum : / / Adres: nr. + straat Postcode _ gemeente verklaar op erewoord als kiezer gehecht te kunnen worden aan de gemeente Gedaan te op / / Handtekening :

KLEEF EEN FOTO Aanvraag tot inschrijving in de consulaire bevolkingsregisters van een meerderjarig persoon

KLEEF EEN FOTO Aanvraag tot inschrijving in de consulaire bevolkingsregisters van een meerderjarig persoon KLEEF EEN FOTO Aanvraag tot inschrijving in de consulaire bevolkingsregisters van een meerderjarig persoon Gelieve eveneens het formulier Inschrijving als kiezer in te vullen. Rijksregisternummer (indien

Nadere informatie

Inschrijvingsaanvraag

Inschrijvingsaanvraag Consulaat-generaal van het Koninkrijk België Madrid Paseo de la Castellana 18-6 28046 Madrid Tel. 00.34.915.776.300 E-mail: madrid@diplobel.fed.be Website: http://spain.diplomatie.belgium.be Inschrijvingsaanvraag

Nadere informatie

Inschrijvingsaanvraag

Inschrijvingsaanvraag Consulaat van het Koninkrijk België Alicante Consulaat van België Explanada de España 1-5, 03002 Alicante E-mail: alicante@diplobel.fed.be Website: www.spain.diplomatie.belgium.be Inschrijvingsaanvraag

Nadere informatie

Formulier voor de aanvraag tot inschrijving als kiezer voor de verkiezing van de federale Wetgevende Kamers

Formulier voor de aanvraag tot inschrijving als kiezer voor de verkiezing van de federale Wetgevende Kamers Formulier voor de aanvraag tot inschrijving als kiezer voor de verkiezing van de federale Wetgevende Kamers LEES AANDACHTIG DE INSTRUCTIES DIE IN BIJLAGE VAN DIT FORMULIER VOORKOMEN ALVORENS DIT IN TE

Nadere informatie

I.T REGISTRATIE VAN HET STEMRECHT VAN DE BELGEN DIE GEVESTIGD ZIJN IN HET BUITENLAND, VOOR DE VERKIEZING VAN DE FEDERALE WETGEVENDE KAMERS

I.T REGISTRATIE VAN HET STEMRECHT VAN DE BELGEN DIE GEVESTIGD ZIJN IN HET BUITENLAND, VOOR DE VERKIEZING VAN DE FEDERALE WETGEVENDE KAMERS I.T. 132 - REGISTRATIE VAN HET STEMRECHT VAN DE BELGEN DIE GEVESTIGD ZIJN IN HET BUITENLAND, VOOR DE VERKIEZING VAN DE FEDERALE WETGEVENDE KAMERS Algemeenheden De wet van 7 maart 2002 (Belgisch Staatsblad

Nadere informatie

I.T REGISTRATIE VAN HET STEMRECHT VAN DE BELGEN DIE GEVESTIGD ZIJN IN HET BUITENLAND, VOOR DE VERKIEZING VAN DE FEDERALE WETGEVENDE KAMERS

I.T REGISTRATIE VAN HET STEMRECHT VAN DE BELGEN DIE GEVESTIGD ZIJN IN HET BUITENLAND, VOOR DE VERKIEZING VAN DE FEDERALE WETGEVENDE KAMERS I.T. 132 - REGISTRATIE VAN HET STEMRECHT VAN DE BELGEN DIE GEVESTIGD ZIJN IN HET BUITENLAND, VOOR DE VERKIEZING VAN DE FEDERALE WETGEVENDE KAMERS Algemeenheden De wet van 7 maart 2002 (Belgisch Staatsblad

Nadere informatie

Registratieformulier voor kiezers buiten Nederland voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten- Generaal op woensdag 15 maart 2017.

Registratieformulier voor kiezers buiten Nederland voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten- Generaal op woensdag 15 maart 2017. 1 Registratieformulier voor kiezers buiten Nederland voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer der Staten- Generaal op woensdag 15 maart 2017. Met dit formulier registreert u zich voor de verkiezing

Nadere informatie

Registratieformulier voor kiezers buiten Nederland voor de verkiezing van het Europees Parlement

Registratieformulier voor kiezers buiten Nederland voor de verkiezing van het Europees Parlement Model D 3-3 Registratieformulier voor kiezers buiten Nederland voor de verkiezing van het Europees Parlement Met dit formulier registreert u zich voor de verkiezing van de Nederlandse leden van het Europees

Nadere informatie

VERKIEZINGEN VAN HET EUROPESE PARLEMENT, VAN DE KAMER EN VAN HET VLAAMS PARLEMENT VAN 25 MEI 2014 VOLMACHT OM TE STEMMEN (*)

VERKIEZINGEN VAN HET EUROPESE PARLEMENT, VAN DE KAMER EN VAN HET VLAAMS PARLEMENT VAN 25 MEI 2014 VOLMACHT OM TE STEMMEN (*) 1/5 FORMULIER ACD/12 VOLMACHT OM TE STEMMEN (*) Bijlage: - een attest. Ik, ondergetekende......(naam en voornamen), geboren op...., wonende te.. straat, nr.. busnummer..., als kiezer ingeschreven in de

Nadere informatie

Registratieformulier voor kiezers buiten Nederland voor het raadgevend referendum over het Associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne.

Registratieformulier voor kiezers buiten Nederland voor het raadgevend referendum over het Associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne. Model D 3-3 Registratieformulier voor kiezers buiten Nederland voor het raadgevend referendum over het Associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne. 1 Met dit formulier registreert u zich voor het raadgevend

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER Kader voorbehouden voor de administratie: Datum van ontvangst:.... Volgnummer:... Gelieve dit document in HOOFDLETTERS in te vullen. U mag slechts één formulier invullen. Voeg alle

Nadere informatie

PASPOORT? OPGELET: Bij ontbrekende bewijsstukken is uw dossier onvolledig en kunnen wij uw aanvraag niet behandelen!

PASPOORT? OPGELET: Bij ontbrekende bewijsstukken is uw dossier onvolledig en kunnen wij uw aanvraag niet behandelen! WELKE DOCUMENTEN VOOR TE LEGGEN VOOR DE AANVRAAG VAN EEN PASPOORT? Het aanvraagformulier Aanvraag voor een minderjarige: te ondertekenen door beide ouders (behalve uitzonderlijke gevallen) of door de voogd

Nadere informatie

FEDERALE PARLEMENTSVERKIEZINGEN VAN 13 JUNI 2010 VOLMACHT OM TE STEMMEN (*)

FEDERALE PARLEMENTSVERKIEZINGEN VAN 13 JUNI 2010 VOLMACHT OM TE STEMMEN (*) FORMULIER AB/19 VOLMACHT OM TE STEMMEN (*) Bijlage: - een attest. Ik, ondergetekende......(naam en voornamen), geboren op...., wonende te.. straat, nr.. busnummer..., als kiezer ingeschreven in de gemeente.....,

Nadere informatie

VERKIEZINGEN VAN HET EUROPESE PARLEMENT, VAN DE KAMER EN VAN HET VLAAMS PARLEMENT VAN 25 MEI Volmacht om te stemmen (*)

VERKIEZINGEN VAN HET EUROPESE PARLEMENT, VAN DE KAMER EN VAN HET VLAAMS PARLEMENT VAN 25 MEI Volmacht om te stemmen (*) FORMULIER ACD/12 Volmacht om te stemmen (*) Bijlage: een attest Ik, ondergetekende.......(naam en voornamen), geboren op..., wonende te... (straat en nummer), als kiezer ingeschreven in de gemeente......,

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER IN HET REGISTER VAN DE KANDIDATEN VOOR EEN GEMEENTEWONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER IN HET REGISTER VAN DE KANDIDATEN VOOR EEN GEMEENTEWONING 1 INSCHRIJVINGSFORMULIER IN HET REGISTER VAN DE KANDIDATEN VOOR EEN GEMEENTEWONING Gelieve dit formulier in HOOFDLETTERS in te vullen. Een gezin mag slechts één enkel formulier indienen. Gelieve alle nodige

Nadere informatie

De verkiezingen van 26 mei 2019 Over deze verkiezingen

De verkiezingen van 26 mei 2019 Over deze verkiezingen De verkiezingen van 26 mei 2019 Over deze verkiezingen Op 26 mei 2019 trekken alle kiesgerechtigde Belgen opnieuw naar de stembus voor de Europese, federale en regionale verkiezingen. De Brusselaars stemmen

Nadere informatie

Veel gestelde vragen verkiezingen 14 oktober 2018

Veel gestelde vragen verkiezingen 14 oktober 2018 Veel gestelde vragen verkiezingen 14 oktober 2018 1) Hoe geef je een volmacht? Wat heeft u nodig? U heeft twee documenten nodig om een volmacht te geven: het volmachtformulier A95 waarmee u een volmacht

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER 1. KANDIDAAT ECHTGENO(O)T(E) of SAMENWONENDE Naam: Naam: Voornaam: Voornaam: Geslacht: M / V Geslacht: M / V Geboortedatum: Geboortedatum: Geboorteplaats: Geboorteplaats: Nationaliteit:

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING GEMEENTE ANDERLECHT - DIENST HUISVESTING 209 Het formulier moet worden ingediend bij de dienst Huisvesting, Transvaalstraat 2 te 070 Anderlecht. Wij

Nadere informatie

Consulaat Generaal van het Koninkrijk België in Marseille. Mevrouw, Mijnheer, Betreft: Inschrijving

Consulaat Generaal van het Koninkrijk België in Marseille. Mevrouw, Mijnheer, Betreft: Inschrijving Consulaat Generaal van het Koninkrijk België in Marseille 112, boulevard des Dames 13002 Marseille Telefoon: 00 33 4 96 11 69 55 Fax: 00 33 4 96 11 73 39 Mail: marseille@diplobel.fed.be www.diplomatie.be/marseillenl

Nadere informatie

VERKIEZINGEN VAN HET EUROPESE PARLEMENT, HET WAALS PARLEMENT EN HET PARLEMENT VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP VAN 7 JUNI 2009

VERKIEZINGEN VAN HET EUROPESE PARLEMENT, HET WAALS PARLEMENT EN HET PARLEMENT VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP VAN 7 JUNI 2009 FORMULIER CEG/9bis Bijlage(n) : - een attest HET WAALS PARLEMENT EN HET PARLEMENT VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP VOLMACHT OM TE STEMMEN (*) Ik, ondergetekende... (naam en voornaam), geboren op..., wonende

Nadere informatie

HOOFDSTUK 23 HET INTERNATIONALE RIJBEWIJS

HOOFDSTUK 23 HET INTERNATIONALE RIJBEWIJS HOOFDSTUK 23 HET INTERNATIONALE RIJBEWIJS INHOUDSOPGAVE TITEL PAGINA I. ALGEMEEN... 3 1. Toelichting... 3 2. Gebruiksvoorwaarden... 3 3. Wie heeft het internationale rijbewijs nodig... 3 II. MODEL VAN

Nadere informatie

MODEL D 3-1. REGISTRATIEFORMULIER VOOR KIEZERS DIE BUITEN NEDERLAND WONEN VOOR DE VERKIEZING VAN DE LEDEN VAN DE TWEEDE KAMER DER STATEN-GENERAAL...

MODEL D 3-1. REGISTRATIEFORMULIER VOOR KIEZERS DIE BUITEN NEDERLAND WONEN VOOR DE VERKIEZING VAN DE LEDEN VAN DE TWEEDE KAMER DER STATEN-GENERAAL... MODEL D 3-1. REGISTRATIEFORMULIER VOOR KIEZERS DIE BUITEN NEDERLAND WONEN VOOR DE VERKIEZING VAN DE LEDEN VAN DE TWEEDE KAMER DER STATEN-GENERAAL BELANGRIJK! o LEES EERST DE TOELICHTING o MET BLOKLETTERS

Nadere informatie

Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken Algemene Directie Instellingen en Bevolking Rijksregister Externe Relaties

Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken Algemene Directie Instellingen en Bevolking Rijksregister Externe Relaties Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken Algemene Directie Instellingen en Bevolking Rijksregister Externe Relaties Aan het College van Burgemeester en Schepenen Ter informatie: - Aan de Dames en Heren

Nadere informatie

HOOFDSTUK 23 HET INTERNATIONALE RIJBEWIJS

HOOFDSTUK 23 HET INTERNATIONALE RIJBEWIJS HOOFDSTUK 23 HET INTERNATIONALE RIJBEWIJS INHOUDSOPGAVE TITEL PAGINA I. ALGEMEEN... 3 1. Toelichting... 3 2. Gebruiksvoorwaarden... 3 3. Wie heeft het internationale rijbewijs nodig... 3 II. MODEL VAN

Nadere informatie

HOOFDSTUK 23 HET INTERNATIONAAL RIJBEWIJS

HOOFDSTUK 23 HET INTERNATIONAAL RIJBEWIJS HOOFDSTUK 23 HET INTERNATIONAAL RIJBEWIJS INHOUDSOPGAVE TITEL PAGINA I. ALGEMEEN... 3 1. Toelichting... 3 2. Gebruiksvoorwaarden... 3 3. Wie heeft het internationale rijbewijs nodig... 3 II. MODEL VAN

Nadere informatie

INFORMATIEFICHE BETREFFENDE HET HUWELIJK

INFORMATIEFICHE BETREFFENDE HET HUWELIJK Ambassade van België te Tunis 47, rue du 1er juin 1002 TUNIS-BELVEDERE Fax : (00.216) 71 781 493 E-mail : tunis@diplobel.fed.be Site web : www.diplomatie.belgium.be/tunisia Alle telefonische oproepen betreffende

Nadere informatie

Kinderbijslagfonds UCM. Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter. Uw kinderen, ons engagement! Voorwaarden? Wie ontvangt de adoptiepremie?

Kinderbijslagfonds UCM. Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter. Uw kinderen, ons engagement! Voorwaarden? Wie ontvangt de adoptiepremie? Kinderbijslagfonds UCM Aanspreekpunt: ga naar www.kbfucm.be kbf.brussel@ucm.be Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter Het formulier op de volgende bladzijden gebruikt u om als werknemer een adoptiepremie

Nadere informatie

Aanvraag tot aansluiting grensarbeider

Aanvraag tot aansluiting grensarbeider Onafhankelijk Ziekenfonds Voorbehouden aan het Onafhankelijk Ziekenfonds Securex Nummer tussenpersoon Naam Aansluitingsnummer Aanvraag tot aansluiting grensarbeider Uw persoonlijke identificatiegegevens

Nadere informatie

Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven?

Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven? Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven? Wanneer er iemand bij u wil komen wonen, dient deze persoon aan alle inschrijvingsvoorwaarden voor de sociale woningbouw te voldoen.

Nadere informatie

OMZENDBRIEF AAN DE GEMEENTEBESTUREN HOOFDSTUK 28 HET INTERNATIONALE RIJBEWIJS

OMZENDBRIEF AAN DE GEMEENTEBESTUREN HOOFDSTUK 28 HET INTERNATIONALE RIJBEWIJS HOOFDSTUK 28 HET INTERNATIONALE RIJBEWIJS Hoofdstuk 28-1 8/02/2010 INHOUDSOPGAVE ALGEMEENHEDEN - Toelichting - Gebruiksvoorwaarden - Wie heeft een IRB nodig? MODEL VAN HET INTERNATIONALE RIJBEWIJS OVERHEID

Nadere informatie

Achternaam en voorna(a)m(en) ouder 1 (vader)

Achternaam en voorna(a)m(en) ouder 1 (vader) Melding van voorgenomen huwelijk / geregistreerd partnerschap (*) (*) doorhalen wat niet van toepassing is. Aanstaande echtgenoot / partner 1 BSN (indien bekend) Achternaam 2 Voorna(a)m(en) 3 4 Geboorteplaats,

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR GRENSARBEIDERS

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR GRENSARBEIDERS AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR GRENSARBEIDERS Wanneer een formulier Aanvraag om kinderbijslag voor grensarbeiders indienen? Grensarbeider is wie werknemer is in een lidstaat van de Europese Economische

Nadere informatie

Aanvraag elektronische identiteitskaart (eid)

Aanvraag elektronische identiteitskaart (eid) Consulaat van het Koninkrijk België Alicante Consulaat van België Explanada de España 1-5, 03002 Alicante E-mails alicante@diplobel.fed.be Website: www.spain.diplomatie.belgium.be Aanvraag elektronische

Nadere informatie

De voorlopige identiteitsdocumenten voor Belgen.

De voorlopige identiteitsdocumenten voor Belgen. Hoofdstuk III. - De voorlopige identiteitsdocumenten voor Belgen. Afdeling I. Voorafgaande algemene bepalingen. 1. De toekenning van een voorlopige identiteitskaart in geval van verlies of diefstal van

Nadere informatie

Het voorlopig bewijs van identiteit voor kinderen jonger dan 12 jaar

Het voorlopig bewijs van identiteit voor kinderen jonger dan 12 jaar Hoofdstuk IV. - Het voorlopig bewijs van identiteit voor kinderen jonger dan 12 jaar Afdeling I. - Toekenning en teruggave 1. In geval van verlies, diefstal of van vernietiging van een elektronisch identiteitsdocument

Nadere informatie

Formulier BXL AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET BRUSSELSE GEWEST

Formulier BXL AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET BRUSSELSE GEWEST Formulier 179.1.BXL AANVRAAG OM VERMINDERING VAN DE ONROERENDE VOORHEFFING IN HET BRUSSELSE GEWEST VAK A. Algemene inlichtingen De onroerende voorheffing is een belasting die wordt berekend op basis van

Nadere informatie

A: GEZINSSAMENSTELLING B: WERKSITUATIE EN INKOMEN

A: GEZINSSAMENSTELLING B: WERKSITUATIE EN INKOMEN Dossier volledig (= alle documenten ontvangen en waarborg betaald) op: Gelieve hieronder de gegevens met betrekking tot uw gezinssamenstelling te noteren. Huidig adres: Naam en voornaam Geboortedatum Geboorteplaats/

Nadere informatie

VOORLOPIG INSCHRIJFFORMULIER LEERLINGEN (met ouderverklaring)

VOORLOPIG INSCHRIJFFORMULIER LEERLINGEN (met ouderverklaring) VOORLOPIG INSCHRIJFFORMULIER LEERLINGEN (met ouderverklaring) 1 Gegevens kind: Deze kolom invullen Achternaam Voorna(a)m(en): Roepnaam: Voorletter(s) Voorvoegsel Geslacht: 0 jongen 0 meisje Burgerservice

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor zelfstandigen

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor zelfstandigen Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be F2F Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor zelfstandigen U kunt dit formulier

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Toegang Beschermd Wonen

Aanmeldingsformulier Toegang Beschermd Wonen Aanmeldingsformulier Toegang Beschermd Wonen Waarvoor is dit formulier? Met dit formulier vraagt u bij GGD Gelderland-Zuid (regio Nijmegen en regio Rivierenland) een indicatie voor Beschermd Wonen aan.

Nadere informatie

Aanvraag adoptiepremie. Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als :

Aanvraag adoptiepremie. Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als : Uw consulent: Tel.: Fax: aanvraag ontvangen op uw kenmerk ons kenmerk Aanvraag adoptiepremie Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als : werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER DIENSTVERMELDINGEN (kader voorbehouden voor het Grondbedrijf) Datum van ontvangst : / /20. Toewijzingsnummer :.. Huren : u Type woning:.. Controleer, voor u deze vragenlijst invult,

Nadere informatie

VERKIEZING VAN DE KAMER VAN VOLKSVERTEGENWOORDIGERS VAN 25 MEI Voordracht van Kandidaten ( 1 )

VERKIEZING VAN DE KAMER VAN VOLKSVERTEGENWOORDIGERS VAN 25 MEI Voordracht van Kandidaten ( 1 ) /9 KIESKRING:......... FORMULIER A/3 VERKIEZING VAN DE KAMER VAN VOLKSVERTEGENWOORDIGERS VAN 25 MEI 204 Voordracht van Kandidaten ( ) Wij, ondergetekenden, kiezers in de kieskring....... dragen voor als

Nadere informatie

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling Sociale Zekerheid

Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling Sociale Zekerheid Sectoraal Comité van de Sociale Zekerheid en van de Gezondheid Afdeling Sociale Zekerheid SCSZ/11/063 BERAADSLAGING NR 11/041 VAN 7 JUNI 2011 MET BETREKKING TOT DE MEDEDELING VAN PERSOONSGEGEVENS DOOR

Nadere informatie

U vindt hierna de onderrichtingen voor het opmaken van de kiezerslijsten door het Rijksregister voor de hierboven vermelde verkiezingen.

U vindt hierna de onderrichtingen voor het opmaken van de kiezerslijsten door het Rijksregister voor de hierboven vermelde verkiezingen. Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken Algemene Directie Instellingen en Bevolking Rijksregister Externe Relaties Aan het College van Burgemeester en Schepenen Ter informatie: - Aan de Dames en Heren

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN HUURWONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN HUURWONING INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN HUURWONING 2016 NIET INVULLEN VERHUURDER VULT DIT VAK IN Ontvangen op: Aantal slaapkamers : (max. RB..) Inschrijvingsdatum: Inschrijvingsnummer:... Ontbrekende documenten:

Nadere informatie

Melden van voorgenomen geregistreerd partnerschap (met verblijfsrecht)

Melden van voorgenomen geregistreerd partnerschap (met verblijfsrecht) Melden van voorgenomen geregistreerd (met verblijfsrecht) 1. Gegevens aanstaande partner Achternaam M/V Voorna(a)m(en) Roepnaam Geboorteplaats en geboorteland Adres, woonplaats en land Nationaliteit(en)

Nadere informatie

De voorlopige identiteitskaart van Belg

De voorlopige identiteitskaart van Belg Hoofdstuk III. - De voorlopige identiteitskaart van Belg Afdeling I. - Toekenning en teruggave 1. In geval van verlies, diefstal of van vernietiging van een identiteitskaart tijdens de dagen onmiddellijk

Nadere informatie

Aanvraag voor wijzigingen voor zelfstandigen

Aanvraag voor wijzigingen voor zelfstandigen Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: F2F Aanvraag voor wijzigingen voor zelfstandigen U kunt dit formulier op uw computer invullen.

Nadere informatie

Aanvraag inkoop vrijwillige verzekering AOW

Aanvraag inkoop vrijwillige verzekering AOW Vrijwillige Verzekering Aanvraag inkoop vrijwillige verzekering AOW Met dit formulier vraagt u een vrijwillige AOW-verzekering aan. Als u aan de voorwaarden voldoet, kunt u zich vrijwillig verzekeren tot

Nadere informatie

INSCHRIJVING VAN DE BURGERS VAN DE EUROPESE UNIE DIE IN BELGIE VERBLIJVEN, ALS KIEZERS VOOR DE VERKIEZING VAN HET EUROPEES PARLEMENT

INSCHRIJVING VAN DE BURGERS VAN DE EUROPESE UNIE DIE IN BELGIE VERBLIJVEN, ALS KIEZERS VOOR DE VERKIEZING VAN HET EUROPEES PARLEMENT BERICHTEN UGA TM Division of Continuga TM nv 8501 KORTRIJK-HEULE tel. 056 36 32 00 fax 056 35 60 96 e-mail: sales@uga.be Januari 2009 Gelijktijdige verkiezingen van het Europees Parlement en de gemeenschapsen

Nadere informatie

Melding van voorgenomen huwelijk + verblijfsrecht BSN (indien bekend)

Melding van voorgenomen huwelijk + verblijfsrecht BSN (indien bekend) 1 Aanstaande echtgenoot 1 Roepnaam Geboorteplaats,- land, postcode en woonplaats Burgerlijke staat Melding van voorgenomen huwelijk + verblijfsrecht BSN (indien bekend) ongehuwd/ geen geregistreerd partnerschap/

Nadere informatie

Melding van voorgenomen huwelijk (met verblijfsrecht)

Melding van voorgenomen huwelijk (met verblijfsrecht) Melding van voorgenomen huwelijk (met verblijfsrecht) 1. Gegevens aanstaande echtgenoot Achternaam M/V Voorna(a)m(en) Roepnaam Geboorteplaats en geboorteland Adres, woonplaats en land Nationaliteit(en)

Nadere informatie

Melding voorgenomen huwelijk

Melding voorgenomen huwelijk Melding voorgenomen huwelijk U bezit de Nederlandse nationaliteit; of u bent een gemeenschapsonderdaan; of u heeft een verblijfsvergunning regulier onbepaalde tijd of asiel voor onbepaalde tijd. Aanstaande

Nadere informatie

Melding voorgenomen geregistreerd partnerschap

Melding voorgenomen geregistreerd partnerschap Melding voorgenomen geregistreerd partnerschap U bezit de Nederlandse nationaliteit; of u bent een gemeenschapsonderdaan; of u heeft een verblijfsvergunning regulier onbepaalde tijd of asiel voor onbepaalde

Nadere informatie

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 14 november 2001 (22.11) (OR. fr, en) 13835/01 LIMITE VISA 131 COMIX 716

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 14 november 2001 (22.11) (OR. fr, en) 13835/01 LIMITE VISA 131 COMIX 716 RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 14 november 2001 (22.11) (OR. fr, en) 13835/01 LIMITE VISA 131 COMIX 716 NOTA van: aan: Betreft: de Belgische delegatie de Groep Visa Ontwerp-beschikking van de Raad

Nadere informatie

GELIJKTIJDIGE VERKIEZINGEN VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE GEMEENSCHAPS- EN GEWESTPARLEMENTEN

GELIJKTIJDIGE VERKIEZINGEN VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE GEMEENSCHAPS- EN GEWESTPARLEMENTEN BERICHTEN UGA TM Division of Continuga TM nv 8501 KORTRIJK-HEULE tel. 056 36 32 00 fax 056 35 60 96 e-mail: sales@uga.be Februari 2009 GELIJKTIJDIGE VERKIEZINGEN VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE GEMEENSCHAPS-

Nadere informatie

R.I.Z.I.V. Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering

R.I.Z.I.V. Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering R.I.Z.I.V. Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering Administratieve Controle Omzendbrief VI nr 2016/20 van 19 januari 2016 2480/6 Echtgenoot persoon ten laste - bewijs van samenwoning -

Nadere informatie

OMZENDBRIEF AAN DE GEMEENTEBESTUREN TITEL

OMZENDBRIEF AAN DE GEMEENTEBESTUREN TITEL HOOFDSTUK 25 PERSONEN DIE NIET MEER IN BELGIË VERBLIJVEN INHOUDSOPGAVE TITEL PAGINA I. PERSONEN DIE IN EEN ANDERE LIDSTAAT VAN DE EUROPESE ECONOMISCHE RUIMTE VERBLIJVEN... 2 1. Wie?... 2 2. Welk document?...

Nadere informatie

Melding van voorgenomen geregistreerd partnerschap Gemeente Maasdriel

Melding van voorgenomen geregistreerd partnerschap Gemeente Maasdriel Melding van voorgenomen geregistreerd partnerschap Gemeente Maasdriel Aanstaande partner 1 BSN (indien bekend) 1 Geslachtsnaam 2 Voorna(a)m(en) 3 4 Geboorteplaats, -land 5, postcode en woonplaats 6 Nationaliteit(en)

Nadere informatie

SOLLICITATIEFORMULIER GEMEENTEBESTUUR en OCMW GALMAARDEN

SOLLICITATIEFORMULIER GEMEENTEBESTUUR en OCMW GALMAARDEN SOLLICITATIEFORMULIER GEMEENTEBESTUUR en OCMW GALMAARDEN DATUM: SOLLICITATIE VOOR DE FUNCTIE VAN: MAATSCHAPPELIJK WERKER vervangingsovereenkomst 19/38 voor een langere periode PERSOONLIJKE GEGEVENS: MAATSCHAPPELIJK

Nadere informatie

Melding van voorgenomen huwelijk/partnerschap

Melding van voorgenomen huwelijk/partnerschap Melding van voorgenomen huwelijk/partnerschap (* verplicht) Gegevens huwelijk Huwelijk of partnerschap* O Huwelijk O Partnerschap Datum en tijd huwelijk/partnerschap* (datum moet al telefonisch gereserveerd

Nadere informatie

PERSONEN DIE NIET MEER

PERSONEN DIE NIET MEER HOOFDSTUK 25 PERSONEN DIE NIET MEER IN BELGIË VERBLIJVEN INHOUDSOPGAVE TITEL PAGINA I. PERSONEN DIE IN EEN ANDERE LIDSTAAT VAN DE EUROPESE ECONOMISCHE RUIMTE VERBLIJVEN... 2 1. Wie?... 2 2. Welk document?...

Nadere informatie

BS-Nummer: Naam: Voorn(a)m(en): M / V * Geboortedatum: Datum verhuizing: Telefoonnummer(s): Straat en huisnummer: Postcode en Woonplaats:

BS-Nummer: Naam: Voorn(a)m(en): M / V * Geboortedatum: Datum verhuizing: Telefoonnummer(s): Straat en huisnummer: Postcode en Woonplaats: Verhuisformulier U kunt dit formulier gebruiken om persoonlijk aangifte te doen van uw verhuizing binnen de gemeente Hellevoetsluis of vanuit een andere gemeente naar de gemeente Hellevoetsluis. Dit formulier

Nadere informatie

Melding van voorgenomen huwelijk, echtgeno(o)t(e) 1

Melding van voorgenomen huwelijk, echtgeno(o)t(e) 1 Melding van voorgenomen huwelijk, echtgeno(o)t(e) 1 Aanstaande echtgeno(o)t(e) 1 1 Geslachtsnaam 2 Voorna(a)m(en) 3 4 Geboorteplaats, - land 5, postcode, woonplaats en land 6 Nationaliteit(en) 7 Burgerlijke

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 9949 16 mei 2012 Regeling van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 15 mei 2012, nr. 2012-0000272608,

Nadere informatie

Groep S - KinderBijslag V.Z.W.

Groep S - KinderBijslag V.Z.W. Groep S - KinderBijslag V.Z.W. Kinderbijslagfonds voor werknemers Behandeld door : Fax: P.C.R.: 000-0094382-01 ONZE REFERENTIES:... (te vermelden in alle briefwisseling a.u.b.) Groep S - Fonsnylaan (4de

Nadere informatie

Melding van voorgenomen huwelijk Gemeente Maasdriel

Melding van voorgenomen huwelijk Gemeente Maasdriel Melding van voorgenomen huwelijk Gemeente Maasdriel Aanstaande echtgeno(o)t(e) 1 BSN (indien bekend) 1 Geslachtsnaam 2 Voorna(a)m(en) 3 4 Geboorteplaats, -land 5, postcode en woonplaats 6 Nationaliteit(en)

Nadere informatie

De Europese Economische Ruimte

De Europese Economische Ruimte De Europese Economische Ruimte 1 Schengen zone Verblijf < 3 maanden 2 Koninkrijk België Provincie: Arrondissement: Gemeente: Ref.: BIJLAGE 3TER (bijgewerkt 14/05/2008) MELDING VAN AANWEZIGHEID Afgeleverd

Nadere informatie

Melding van voorgenomen geregistreerd partnerschap, partner 1

Melding van voorgenomen geregistreerd partnerschap, partner 1 Melding van voorgenomen geregistreerd partnerschap, partner 1 Aanstaande partner 1 1 Geslachtsnaam 2 Voorna(a)m(en) 3 4 Geboorteplaats, - land 5, postcode, woonplaats en land 6 Nationaliteit(en) 7 Burgerlijke

Nadere informatie

Aanvraag om een adoptiepremie

Aanvraag om een adoptiepremie Aanvraag om een adoptiepremie Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: werknemer (of ambtenaar), zelfstandige, werkloze, invalide of gepensioneerde. De aanvrager kan de adoptant (m/v)

Nadere informatie

Aanvraag. Remigratie. 1 Mijn gegevens. achternaam (uw geboortenaam) voornamen (eerste voluit) straat en huisnummer. postcode en woonplaats.

Aanvraag. Remigratie. 1 Mijn gegevens. achternaam (uw geboortenaam) voornamen (eerste voluit) straat en huisnummer. postcode en woonplaats. Remigratie Aanvraag Met dit formulier kunt u een uitkering aanvragen op grond van de Remigratiewet. Het Nederlands Migratie Instituut helpt u kosteloos met invullen. 1 Mijn gegevens Stuur een kopie van

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Toegang Beschermd Wonen

Aanmeldingsformulier Toegang Beschermd Wonen Aanmeldingsformulier Toegang Beschermd Wonen Waarvoor is dit formulier? Met dit formulier vraagt u bij GGD Gelderland-Zuid (regio Nijmegen en regio Rivierenland) een indicatie voor Beschermd Wonen aan.

Nadere informatie

Melding van voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap

Melding van voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap Melding van voorgenomen huwelijk of geregistreerd Aanstaande echtgenoot of partner 1 Geboortedatum Geboorteplaats Straat en huisnummer Postcode Woonplaats Nationaliteit(en) Burgerlijke staat (streep door

Nadere informatie

CIRCULAIRE NOTA SPECIAAL STATUUT VAN DE GEZINSLEDEN VAN HET PERSONEEL VAN INTERNATIONATIONALE INSTELLINGEN. (10 januari 2013)

CIRCULAIRE NOTA SPECIAAL STATUUT VAN DE GEZINSLEDEN VAN HET PERSONEEL VAN INTERNATIONATIONALE INSTELLINGEN. (10 januari 2013) ons kenmerk P1.3/PRO 03.01 CIRCULAIRE NOTA SPECIAAL STATUUT VAN DE GEZINSLEDEN VAN HET PERSONEEL VAN INTERNATIONATIONALE INSTELLINGEN (10 januari 2013) De Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken, Buitenlandse

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke schenking (op te maken in tweevoud)

Overeenkomst periodieke schenking (op te maken in tweevoud) Overeenkomst periodieke schenking (op te maken in tweevoud) 1. VERKLARING SCHENKINGSOVEREENKOMST De ondergetekende (naam schenker).. verklaart een schenking te doen aan Stichting Olijf, netwerk voor vrouwen

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER Klas : Peuters / 1K / 2K / 3K Leerjaar : 1L / 2L / 3L / 4L / 5L / 6L Stamboeknummer :.. (in te vullen door de school zelf) Gelieve op school het INSCHRIJVINGSREGISTER te ondertekenen

Nadere informatie

Aanvraag voor wijzigingen in het beheer van een organisatie

Aanvraag voor wijzigingen in het beheer van een organisatie Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: F2F Aanvraag voor wijzigingen in het beheer van een organisatie Voor feitelijke verenigingen of

Nadere informatie

Melding voorgenomen geregistreerd partnerschap

Melding voorgenomen geregistreerd partnerschap Melding voorgenomen geregistreerd partnerschap U bezit de Nederlandse nationaliteit; of u bent een gemeenschapsonderdaan; of u heeft een verblijfsvergunning regulier onbepaalde tijd of asiel voor onbepaalde

Nadere informatie

Melding voorgenomen huwelijk

Melding voorgenomen huwelijk Melding voorgenomen huwelijk U bezit de Nederlandse nationaliteit; of u bent een gemeenschapsonderdaan; of u heeft een verblijfsvergunning regulier onbepaalde tijd of asiel voor onbepaalde tijd. Aanstaande

Nadere informatie

Melding van voorgenomen huwelijk + verblijfsrecht. bekend) Achternaam M / V 2. Voorna(a)m(en) 3. Geboortedatum 4. Geboorteplaats, - land 5

Melding van voorgenomen huwelijk + verblijfsrecht. bekend) Achternaam M / V 2. Voorna(a)m(en) 3. Geboortedatum 4. Geboorteplaats, - land 5 Aanstaande echtgeno(o)t(e) 1 Melding van voorgenomen huwelijk + verblijfsrecht BSN (indien bekend) 1 Achternaam M / V 2 Voorna(a)m(en) 3 4 Geboorteplaats, - land 5 Adres, postcode, woonplaats en land 6

Nadere informatie

OMZENDBRIEF AAN DE GEMEENTEBESTUREN TITEL

OMZENDBRIEF AAN DE GEMEENTEBESTUREN TITEL HOOFDSTUK 25 PERSONEN DIE NIET MEER IN BELGIË VERBLIJVEN INHOUDSOPGAVE TITEL PAGINA I. PERSONEN DIE IN EEN ANDERE LIDSTAAT VAN DE EUROPESE ECONOMISCHE RUIMTE VERBLIJVEN... 2 1. Wie?... 2 2. Welk document?...

Nadere informatie

Opening van geldrekening(en)

Opening van geldrekening(en) Opening van geldrekening(en) met daaraan gekoppeld een effectenrekening natuurlijke personen Een onderneming van de KBC-groep Klantenovereenkomst TUSSEN a) KBC Securities NV, met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

AANVRAAG OM EEN ADOPTIEPREMIE

AANVRAAG OM EEN ADOPTIEPREMIE AANVRAAG OM EEN ADOPTIEPREMIE Met dit formulier kan je een adoptiepremie aanvragen als: werknemer, zelfstandige, werkloze, invalide of gepensioneerde De aanvrager kan de adoptant (m/v) zelf of diens (huwelijks)partner

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS AANSLUITINGSVERKLARING VOORBEHOUDEN VOOR OZ Titularis 1: 501 Titularis 2: 501 Kantoor: ATP Regionale zetel Antwerpen Boomsesteenweg 5 2610 Wilrijk Antwerpen Regionale zetel Brugge Gistelsesteenweg 294

Nadere informatie

Aanvraag om een adoptiepremie

Aanvraag om een adoptiepremie Aanvraag om een adoptiepremie contact telefoon fax e-mail dossiernummer Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde

Nadere informatie

adoptie ingediend zijn.

adoptie ingediend zijn. Uw correspondent: Dossier: Datum: AANVRAAG OM EEN ADOPTIEPREMIE Met dit formulier vraagt u een adoptiepremie aan als werknemer. Wie als werknemer werkloos, invalide of gepensioneerd is, blijft voor de

Nadere informatie

L 8. Verzoek om bij volmacht te mogen stemmen

L 8. Verzoek om bij volmacht te mogen stemmen L 8. Verzoek om bij volmacht te mogen stemmen BELANGRIJK! LEES DE TOELICHTING. met blokletters invullen Aan de burgemeester van Ondergetekende verwacht niet in staat te zullen zijn in persoon aan de komende

Nadere informatie

Melding van uw voorgenomen huwelijk (uitgebreid)

Melding van uw voorgenomen huwelijk (uitgebreid) Melding van uw voorgenomen huwelijk (uitgebreid) Dit formulier kunt u gebruiken indien: u niet de Nederlandse nationaliteit bezit; u geen gemeenschapsonderdaan bent; u niet over een verblijfsvergunning

Nadere informatie

OCMWCPASPerformInvestigation (opvraging informatie voor sociaal onderzoek) Inhoud

OCMWCPASPerformInvestigation (opvraging informatie voor sociaal onderzoek) Inhoud OCMWCPASPerformInvestigation (opvraging informatie voor sociaal onderzoek) Inhoud 1) Inleiding... 2 2) Wetgeving... 2 3) Historiek... 2 4) Wie gebruikt de dienst? Voor wie en naar wie?... 2 5) Wat zijn

Nadere informatie

CIRCULAIRE. Op zondag 7 juni 2009 hebben de regionale en Europese verkiezingen plaats.

CIRCULAIRE. Op zondag 7 juni 2009 hebben de regionale en Europese verkiezingen plaats. Anneleen Bettens Attaché CIRCULAIRE S.2009/028 Verkiezingen van 7 juni 2009: Stemplicht en gevolgen in het arbeidsrecht 4 mei 2009 Samenvatting Op zondag 7 juni 2009 hebben de regionale en Europese verkiezingen

Nadere informatie

Melden van voorgenomen geregistreerd partnerschap

Melden van voorgenomen geregistreerd partnerschap Melden van voorgenomen 1. Gegevens aanstaande partner Achternaam M/V Voorna(a)m(en) Roepnaam Geboorteplaats en geboorteland, woonplaats en land Nationaliteit(en) Burgerlijke staat E-mailadres Ongehuwd

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds De Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties;

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds De Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties; STAATSCOURANT Nr. Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 1077 232 28 28november 2008 Regeling van de Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 19

Nadere informatie

Melding van voorgenomen huwelijk

Melding van voorgenomen huwelijk Melding van voorgenomen huwelijk Aanstaande echtgeno(o)t(e) 1 1 Geslachtsnaam 2 Voorna(a)m(en) 3 4 Geboorteplaats, - land 5 6 Nationaliteit(en) 7 Burgerlijke staat ongehuwd / geen geregistreerd partnerschap

Nadere informatie

Melding van voorgenomen geregistreerd partnerschap

Melding van voorgenomen geregistreerd partnerschap Melding van voorgenomen geregistreerd schap Aanstaande 1 BSN (indien bekend) 1 Geslachtsnaam 2 Voorna(a)m(en) 3 4 Geboorteplaats, - land 5 woonplaats en land 6 Nationaliteit(en) 7 Burgerlijke staat ongehuwd

Nadere informatie

A001. Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH)

A001. Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) A001 Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) Provinciale afdeling Vak bestemd voor de administratie Toegekend dossiernummer AANVRAAG OM INSCHRIJVING EN BIJSTAND PERSOON VOOR WIE DE AANVRAAG

Nadere informatie

ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE

ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG voor werknemers Met dit formulier vraagt u kinderbijslag aan als werknemer. Wie als werknemer werkloos, invalide

Nadere informatie