Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten"

Transcriptie

1 Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Maatschappelijke zetel : Avenue Louis de Brouckère, 16/ HERSTAL Verenigingsnummer : Europese rekeningnummer : BE BIC Begunstigde : GEBABEBB Verantwoordelijke uitgever : Léon HOUBION, voorzitter Administratief adres : : 4900 SPA, Boulevard des Guérêts, 17 Mailadres : asblpat@gmail.com DECEMBER 2016 Een nieuw jaar loopt rustig op zijn einde. Het is opnieuw tijd om een balans op te maken en ook onze projecten. Een humanitair konvooi werd in de lente met succes georganiseerd vermits er buiten de humanitaire hulp meer dan 200 nominatieve dozen vervoerd werden naar de Wit-Russische kinderen en hun familie. Het onthaal kende een eerder matig resultaat. Dertig jaar na de ramp van Tsjernobyl is het duidelijk dat men die ramp die toen de wereld schokte, vergeet. Sindsdien gebeurden er andere rampen die nog een grotere stempel op de mens drukte. De maatschappij maakt haar keuzes en dit is normaal. We mogen «Tsjernobyl» niet onderschatten. Ginder, in een zeer grote regio die het noorden van Oekraïne, Belarus en de zuidoostelijke kant van Rusland omvat, leven honderdduizenden mensen die nu nog de gevolgen van deze ramp ondervinden wat hun gezondheid betreft. Het aantal gevallen van schildklierkanker, genetische mutaties en misvormingen, hartziekten zijn nog steeds te belangrijk op het niveau van de jonge generaties. De bodem waaruit de basisvoeding genomen wordt en de beplanting blijven besmet door de radioactieve neerslag van toen waaronder de Cesium137. Dit is de werkelijkheid waarvan de sporen nog steeds zichtbaar zullen zijn in de komende decennia op het niveau van het natuurlijk ecosysteem.

2 Voor een kind blootgesteld aan de stralingen vertegenwoordigt een maand doorgebracht in een gezonde omgeving met gezonde voeding een belangrijke vermindering van het Cesiumgehalte verzameld in de schildklier. Denk hieraan en geef hen die gelegenheid. Tijdens de raad van bestuur van 24 oktober ll. hebben wij met de meerderheid beslist verder te gaan met de vooropgestelde doelstellingen van onze vereniging, meer in het bijzonder op het gebied van onthaal en humanitaire hulp. Wat betreft de humanitaire hulp: In de lente zal er een transport zijn (midden-maart). Alle nominatieve dozen zullen verzameld worden ten laatste op zaterdag 04 maart 2017 in alle afdelingen. De verantwoordelijken zullen u de nodige inlichtingen verschaffen wat betreft de plaats en de datum voor het binnenbrengen van uw dozen. De kostprijs blijft vastgesteld op 15 (vijftien) per binnen gebrachte nominatieve doos. Het formaat van deze nominatieve dozen blijft de bananendoos. De dozen mogen slechts een maximum gewicht hebben van 20 (twintig) kg. Ze moeten correct dichtgemaakt zijn zodat het deksel volledig tot op de bodem van de doos past. Een adresformulier (zie bijlage) moet op één van de smalle zijden gekleefd worden. Het formulier moet op een leesbare wijze in drukletters ingevuld worden. Links in het Nederlands en rechts in cyrillisch schrift. Een geldig telefoon- of Gsm-nummer moet vermeld worden zodat de familie waarvoor de doos bestemd is kan verwittigd worden. Sluit uw doos met een sterke en brede kleefband zodat het openen moeilijk wordt. Bedek het gat bovenaan de doos met een karton. Denk eraan - en dit is belangrijkleg in uw dozen enkel niet bederfelijke waren in, waarvan de vervaldatum geldig is tot minimum zes maanden na de inkom in Belarus (dus ten minste tot in september 2017). Enkele raadgevingen: o leg pakken bloem, suiker enz. in een plastiek zak. Het pak zou inderdaad kunnen scheuren tijdens het manipuleren van de dozen. De inhoud zou zich dan in de doos verspreiden en tot niets meer kunnen dienen. o vermijd alle vloeistoffen. Het glas of de plastiek zou kunnen breken of scheuren. Onze Wit-Russische vrienden hebben nog steeds behoefte aan kledij, schoeisel, dekens in goede staat en zuiver en schoolgerief. Als u kan, mag u dit binnen brengen tezamen met uw nominatieve dozen. Als u dit in bananendozen verpakt, vergemakkelijkt u ons het werk.

3 Wat betreft het onthaal: Er wordt slechts één enkele onthaalperiode voorzien voor 2017 en de daarop volgende jaren. Het wordt de maand juli. Voor 2017: De aankomst gebeurt op zaterdag 01 juli in BARCHON (vertrek uit Mogilev op vrijdag 30 juni 2017). De terugreis gebeurt op zondag 30 juli eveneens in BARCHON (aankomst in Mogilev op maandag 31 juli 2017). Voor de volwassenen moet de visum dus lopen van tot (minimum). Het onthaalformulier 2017 is bijgevoegd in bijlage. De aanvragen voor onthaal (opnieuw gevraagde kinderen of nieuwe kinderen en volwassenen) moeten aan de verantwoordelijke van uw afdeling bezorgd worden ten laatste op 28 februari 2017). Om administratieve redenen zal er geen verlenging mogelijk zijn. Elke aanvraag moet verplicht begeleid worden door een samenstelling van het gezien en - voor elke volwassene die deel uitmaakt van het gezin - een bewijs van goed gedrag en zeden Mod.2 (uittreksel van het strafregister) en bestemd voor «Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken - Onthaal van een Wit-Russisch kind». Wat betreft het verschijnen van het «Info-Bulletin»: Vanaf 2017 zal het verschijnen in juni en in december. Ter herinnering, de VZW beschikt sinds enkele jaren over een privé site op Facebook. Hij is toegankelijk voor al onze onthaalfamilies en al onze vrienden en sympathisanten. Informatie betreffende de activiteiten van onze verenigingen worden er ingelast wanneer nodig. De «PAT- Info» wordt eraan toegevoegd bij het verschijnen. PAT-Antwerpen beschikt over een website " Er is ook een mailadres eigen aan de VZW, waarnaar u al uw vragen e.a. kan richten, nl. asblpat@gmail.com Aarzel niet het te gebruiken als u een inlichting nodig hebt.

4 Wanneer u dit info-bulletin ontvangt zal het jaar 2016 op zijn einde lopen en zullen we snel het volgende jaar kunnen inzetten. Van een nieuw jaar verwachten we dat het vol hoop zal zijn voor ieder van ons en dat we toch één of andere droom zullen kunnen waarmaken en misschien ook een dierbaar persoon zullen kunnen terug zien die we uit het oog verloren of die om de een of andere reden ver weg was, soms ook gescheiden door een grens. In naam van de raad van bestuur van onze VZW wens ik dat uw hoop en wensen vervuld zullen kunnen worden, dat u in goede gezondheid blijft en dat u het nodige geduld en moed zal hebben om te bereiken wat u wenst. Dat 2017 voor u een jaar moge zijn dat u geluk, vreugde en voorspoed brengt! Vrolijk/Zalig Kerstfeest en een heel gelukkig Nieuwjaar!.

5 (TE KLEVEN OP EEN VAN DE KLEINE ZIJDES VAN DE DOOS) - Aan te brengen op al uw bananendozen Afzender: NAAM/Voornaam Adres Telefoon Bezorgt een doos met een maximum gewicht van 20 kg bestemd voor het kind waarvan de gegevens de volgende zijn (in drukletters aub): BESTEMMELING: In het Nederlands In cyrillisch schrift Naam : Фамилия : Voornaam: Имя : Straat: Улица : Huisnummer: Дома : Regio: Область : Stad: Город : Postcode : Код Почтовый : Telefoon : Телефон : Ik verklaar dat deze doos geen enkel product bevat waarvan de invoer verboden is in de republiek Belarus. Naam : Handtekening van de verzender: Afzender: NAAM/Voornaam Adres Telefoon Bezorgt een doos met een maximum gewicht van 20 kg bestemd voor het kind waarvan de gegevens de volgende zijn (in drukletters aub): BESTEMMELING: In het Nederlands In cyrillisch schrift Naam : Фамилия : Voornaam: Имя : Straat: Улица : Huisnummer: Дома : Regio: Область : Stad: Город : Postcode : Код Почтовый : Telefoon : Телефон : Ik verklaar dat deze doos geen enkel product bevat waarvan de invoer verboden is in de republiek Belarus.

6 Naam : Handtekening van de verzender: ONTHAALFORMULIER (over te maken aan uw afdelingsverantwoordelijke) Sinds 1992 schenkt u ons uw vertrouwen om een kind te onthalen. Ook dit jaar wensen wij samen dezelfde doelstellingen na te streven. Kader voorbehouden aan de P.A.T. administratie Datum van ontvangst Regio Opmerkingen Naam Voornamen Beroep Geboortedatum Adres Gegevens van de onthaalfamilie De heer Mevrouw Tel. Tel. GSM adres: Gesproken talen: Wij wensen voor de eerste maal een kind uit de door Tsjernobyl besmette gebieden te onthalen voor de periode van 01 juli tot 30 juli 2017 Geslacht Jongen Meisje Onbelangrijk (*) Leeftijd 8 jaar 9 jaar 10 jaar 11 jaar 12 jaar Onbelangrijk (*) BELANGRIJK: wij voegen bij dit formulier een bewijs van goed gedrag en zeden Mod.2 bestemd voor het «Ministerie van Binnenlandse zaken Onthaal van een Wit-Russisch kind» voor elke volwassene die deel uitmaakt van het gezin en onder hetzelfde dak verblijft, alsook een formulier samenstelling van het gezin. Definitieve afsluiting van de inschrijvingen voor de opnieuw gevraagde kinderen en voor de nieuwe kinderen : 28 februari 2017 Wij wensen de vereniging te steunen en storten een gift van.. (*) Ik wens gewoon lid te worden en stort het bedrag van 7,50 (*) Ik wens effectief lid te worden en stort het bedrag van 15 (na aanvaarding door de Raad van Bestuur) op de rekening van mijn afdeling ( ) OPMERKING: De toekomstige effectieve leden kunnen aanvaard worden door de Raad van Bestuur mits zij voorgedragen worden door twee effectieve leden en voor zover hen door de vzw een taak wordt opgelegd, waarvan ze rekenschap zullen moeten geven. (*) Vakje aankruisen Zie ommezijde aub.

7 Wij wensen het kind waarvan de gegevens volgen opnieuw te onthalen voor de periode van zaterdag 1 juli tot zondag 30 juli Postcode Naam Voornaam Geboortedatum Geboorteplaats Regio District Stad Dorp Straat Huis Telefoonnr. In het Nederlands In Cyrillisch schrift (hoofdletters) Indien u geen Russisch kan schrijven, kan u een omslag die u van ginder ontving in het vak kleven. VERPLICHT IN TE VULLEN EN TE ONDERTEKENEN VOOR HET GOEDKEUREN VAN UW AANVRAAG Wij ondergetekenden, onthaalfamilie, (Namen): Verbinden ons het ons toevertrouwde kind te herbergen en de nodige gezondheidszorgen te verstrekken. Uitgezonderd heerkracht, zullen we alle maatregelen nemen om zijn terugkeer naar de plaats, op de dag en het uur dat later door de vereniging opgegeven zal worden, mogelijk te maken. Bij ontstentenis zullen we de repatriëring van het kind voor onze rekening nemen. In dit geval ontheffen we de vereniging van alle verantwoordelijkheid. Wij verbinden ons ook de vereniging een contactpunt op te geven in geval we op verlof gaan met het kind. We verbinden ons verder de groepsverzekering «Gezondheidszorg» van de vzw te onderschrijven en onze familiale verzekering in te lichten dat wij een bijkomend kind ten laste hebben. Deze verklaring is aanvullend aan het officiële ontlastingsformulier. Handtekeningen laten voorafgaan door de handgeschreven melding «Gelezen en goedgekeurd» De heer: Mevrouw: Ik ben akkoord een tolk te herbergen en vul een identiek formulier in! Eventuele inlichtingen. Indien u meerdere kinderen vraagt, dient u per kind een formulier in te vullen. Voor de onthaalfamilies uit het verleden dient ook dit formulier zo volledig mogelijk ingevuld te worden, zelfs als men al over uw gegevens beschikt. Dit betekent een winst van tijd en voorkomt vergissingen. Vergeet niet de vereiste getuigschriften van de samenstelling van het gezin en van goed gedrag en zeden voor alle volwassenen die onder uw dak leven bij te voegen. Hierop moet vermeld worden: «Bestemd voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken Onthaal van een Wit-Russisch kind». Zonder deze documenten kan uw aanvraag niet in overweging genomen worden.

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Maatschappelijke zetel : Avenue Louis de Brouckère, 16/2 4040 - HERSTAL Verenigingsnummer : 0447 404 283 Europese rekeningnummer :

Nadere informatie

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Maatschappelijke zetel : Avenue Louis de Brouckère, 16/2 4040 - HERSTAL Verenigingsnummer : 0447 404 283 Europese rekeningnummer :

Nadere informatie

Informatie- en Contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten.

Informatie- en Contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten. Informatie- en Contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten. Maatschappelijke zetel : Avenue Louis de Brouckère, 16/2 4040 - HERSTAL Verenigingsnummer : 447404283 Europese rekeningnummer : BE86

Nadere informatie

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Maatschappelijke zetel : Avenue Louis de Brouckère, 16/2 4040 - HERSTAL Verenigingsnummer : 0447 404 283 Europese rekeningnummer :

Nadere informatie

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Maatschappelijke zetel : Avenue Louis de Brouckère, 16/2 4040 - HERSTAL Verenigingsnummer : 0447 404 283 Europese rekeningnummer :

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Dit formulier moet opgestuurd worden naar het Participatiefonds en dat uiterlijk op

Nadere informatie

AANSLUITINGSVERKLARING

AANSLUITINGSVERKLARING 501... AANSLUITINGSVERKLARING Antwerpen Boomsesteenweg 5 2610 Wilrijk Antwerpen Brugge Gistelsesteenweg 294 bus 1 8200 Sint-Andries Brugge info@oz.be www.oz.be Persoonlijke gegevens Ik, ondergetekende:

Nadere informatie

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48.

Editeur responsable : ARBON Nicole. Rue Portaels, Bruxelles. Fortis : BE Tél : 02/ GSM : 0477/87.48. 3ième trimestre 2017 Belgique Belgïe PP-PB 1030 Bruxelles Bxs 3 BC 4271 Numéro d agrément P201148 Editeur responsable : ARBON Nicole Rue Portaels, 146 1030 Bruxelles Fortis : BE74 0013 4895 0607 Tél :

Nadere informatie

PLAATSAANVRAAG VAK BESTEMD VOOR DE AANWERVINGSDIENST I. PERSONALIA. Voor welke functie solliciteert u? Bankrekeningnummer: Land: _

PLAATSAANVRAAG VAK BESTEMD VOOR DE AANWERVINGSDIENST I. PERSONALIA. Voor welke functie solliciteert u? Bankrekeningnummer: Land: _ VAK BESTEMD VOOR DE AANWERVINGSDIENST WERKPLAATS: KOSTENCENTRUM: PLAATSAANVRAAG Deze vragenlijst moet in drukletters ingevuld worden (eén letter of cijfer per vakje) Voor welke functie solliciteert u?

Nadere informatie

Aanvraag huurprijsherziening.

Aanvraag huurprijsherziening. Aanvraag huurprijsherziening. Geachte heer, mevrouw Via dit aanvraagformulier wenst u gebruik te maken van de mogelijkheid om minder huur te betalen. In overeenstemming met de wet 1 moet uw huidig inkomen

Nadere informatie

Aanvraag adoptie-uitkering*

Aanvraag adoptie-uitkering* Aanvraag adoptie-uitkering* Werknemers Stuur dit document zo spoedig mogelijk, ingevuld en ondertekend, terug naar uw ziekenfonds. Wie doet wat? De werknemer die een adoptie-uitkering wil aanvragen, vult

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Dit formulier moet opgestuurd worden naar het Participatiefonds en dat uiterlijk op

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Pasfoto Belangrijk (vermeld altijd uw naam in drukletters op de achterzijde van de foto) 1. Enkel indien het sollicitatieformulier volledig en correct is ingevuld, kunnen we uw kandidatuur in overweging

Nadere informatie

Uitkeringsaanvraag voor pleegzorgen

Uitkeringsaanvraag voor pleegzorgen Uitkeringsaanvraag voor pleegzorgen Uw wenst afwezig te blijven van het werk om pleegzorgen te verstrekken aan de perso(o)n(en) die door de rechtbank, door een door de bevoegde Gemeenschap erkende plaatsingsdienst,

Nadere informatie

Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven?

Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven? Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven? Wanneer er iemand bij u wil komen wonen, dient deze persoon aan alle inschrijvingsvoorwaarden voor de sociale woningbouw te voldoen.

Nadere informatie

AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E)

AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E) Terug te sturen naar: PB 10020 1070 ANDERLECHT Ons kenmerk: Dossierbeheerder: Telefoon: 02 643 18 11 E-mail: infokbaf@attentia.be AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E) Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels. Aanvraag kraamgeld

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels. Aanvraag kraamgeld Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

Aanvraag huurprijsherziening.

Aanvraag huurprijsherziening. Aanvraag huurprijsherziening. Geachte heer, mevrouw Via dit aanvraagformulier wenst u gebruik te maken van de mogelijkheid om minder huur te betalen. In overeenstemming met de wet 1 moet uw huidig inkomen

Nadere informatie

A renovatie van de voorgevel B verfraaiing van de commerciële ruimte C beide. eigenaar van het pand

A renovatie van de voorgevel B verfraaiing van de commerciële ruimte C beide. eigenaar van het pand Vak bestemd voor administratie Dossiernummer:... Aanvraagdatum:... Aanvraagformulier toelage renovatie handelspanden Met dit formulier dient u een aanvraag in voor het verkrijgen van een toelage voor de

Nadere informatie

AANSLUITINGSVERKLARING

AANSLUITINGSVERKLARING AANSLUITINGSVERKLARING VOORBEHOUDEN VOOR OZ Titularis 1: 501 Titularis 2: 501 Kantoor: ATP Nummer: Regionale zetel Antwerpen Boomsesteenweg 5 2610 Wilrijk Antwerpen Regionale zetel Brugge Gistelsesteenweg

Nadere informatie

Aanvraag om een adoptiepremie

Aanvraag om een adoptiepremie Aanvraag om een adoptiepremie contact telefoon fax e-mail dossiernummer Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde

Nadere informatie

Aanvraag adoptiepremie. Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als :

Aanvraag adoptiepremie. Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als : Uw consulent: Tel.: Fax: aanvraag ontvangen op uw kenmerk ons kenmerk Aanvraag adoptiepremie Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als : werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide

Nadere informatie

Aanvraag kraamgeld. WANNEER het kraamgeld aanvragen? Pagina 2

Aanvraag kraamgeld. WANNEER het kraamgeld aanvragen? Pagina 2 Uw consulent: Tel.: Fax: aanvraag ontvangen op uw kenmerk ons kenmerk Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen als : Aanvraag kraamgeld werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide gepensioneerde

Nadere informatie

bemiddelaar naam en adres (of stempel) nummer... ... CBFA-nummer... ... telefoonnummer... ... straat, huisnummer en eventueel busnummer

bemiddelaar naam en adres (of stempel) nummer... ... CBFA-nummer... ... telefoonnummer... ... straat, huisnummer en eventueel busnummer FLEXIBEL VAP SAVING exemplaar voor de maatschappij nieuwe zaak RIZIV-polis bemiddelaar naam en adres (of stempel) nummer... vervangt polis nr.... begindatum contract einddatum contract: 65 jaar CBFA-nummer...

Nadere informatie

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten

Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Informatie en contactblad voor onze onthaalfamilies en sympathisanten Maatschappelijke zetel : Avenue Louis de Brouckère, 16/2 4040 - HERSTAL Verenigingsnummer : 0447 404 283 Europese rekeningnummer :

Nadere informatie

Aanvraagformulier activiteitensubsidie voor senioren District Merksem

Aanvraagformulier activiteitensubsidie voor senioren District Merksem Aanvraagformulier activiteitensubsidie voor senioren District Merksem Gegevens Aanvrager. In geval van vereniging of organisatie. De maatschappelijke zetel zoals vermeld in het Staatsblad. Naam van de

Nadere informatie

MOET EEN WIT ACHTERGROND HEBBEN

MOET EEN WIT ACHTERGROND HEBBEN Beste klant, Traveldocs kan voor u de online aanvraagformulier voor China verzorgen. Om dit mogelijk te kunnen maken, dient u onderstaand vragenlijst volledig en naar waarheid in te vullen. Zodra u dit

Nadere informatie

Aanvraag kraamgeld PAGINA 2. Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren?

Aanvraag kraamgeld PAGINA 2. Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren? UW DOSSIERBEHEERDER Aanvraag Met dit formulier kunt u aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde Bezorg deze aanvraag ten vroegste 4 maanden voor de

Nadere informatie

Groep S - KinderBijslag V.Z.W.

Groep S - KinderBijslag V.Z.W. Groep S - KinderBijslag V.Z.W. Kinderbijslagfonds voor werknemers Behandeld door : Fax: P.C.R.: 000-0094382-01 ONZE REFERENTIES:... (te vermelden in alle briefwisseling a.u.b.) Groep S - Fonsnylaan (4de

Nadere informatie

Aanvraag tot registratie van een nieuwe vrijwilliger. Enkele aandachtspunten bij het invullen van dit formulier:

Aanvraag tot registratie van een nieuwe vrijwilliger. Enkele aandachtspunten bij het invullen van dit formulier: Aanvraag tot registratie van een nieuwe vrijwilliger Versie: 12 september 2011 Thema: vrijwilligersregistratie Contact: je provinciale zetel Je kan al deze gegevens ook rechtstreeks in het CRM-systeem

Nadere informatie

AANVRAAG OM KRAAMGELD

AANVRAAG OM KRAAMGELD AANVRAAG OM KRAAMGELD Je verwacht een kindje? Proficiat! Elk kind dat geboren wordt moet van in het prille begin alle kansen krijgen. Om de ouders daarbij te ondersteunen, heeft elk kindje dat geboren

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A Gelieve uw dossiernummer (ons kenmerk), of indien u dit niet kent, uw rijksregisternummer, hier in te vullen aub:... Stuur alle documenten ingevuld en ondertekend terug naar: Acerta Kinderbijslagfonds

Nadere informatie

VAKKEN IN TE VULLEN DOOR DE AANVRAGER / AANVRAAGSTER

VAKKEN IN TE VULLEN DOOR DE AANVRAGER / AANVRAAGSTER Federaal agentschap voor beroepsrisico s Sterrenkundelaan 1 1210 BRUSSEL 601N AANVRAAGFORMULIER VOOR SCHADELOOSSTELLING VOOR EEN BEROEPSZIEKTE (*) Beroepsziektewetgeving voor personeelsleden uit de provinciale

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS AANSLUITINGSVERKLARING VOORBEHOUDEN VOOR OZ Titularis 1: 501 Titularis 2: 501 Kantoor: ATP Regionale zetel Antwerpen Boomsesteenweg 5 2610 Wilrijk Antwerpen Regionale zetel Brugge Gistelsesteenweg 294

Nadere informatie

1 WANNEER. Aanvraag kraamgeld. te vullen en terug te sturen formulier(en) WIE kan het kraamgeld aanvragen? kraamgeld aanvragen?

1 WANNEER. Aanvraag kraamgeld. te vullen en terug te sturen formulier(en) WIE kan het kraamgeld aanvragen? kraamgeld aanvragen? Kinderbijslagfonds Horizon Het Gezin Gistelse Steenweg 28-240, B-8200 Brugge Ons kenmerk: Consulent: Telefoon: 050 44 9 00 E-mail: info@horizonhetgezin.be Aanvraag Met dit formulier kunt u aanvragen als:

Nadere informatie

Formulier voor de benoeming van een lid van een operationeel orgaan van een instelling voor bedrijfspensioenvoorziening

Formulier voor de benoeming van een lid van een operationeel orgaan van een instelling voor bedrijfspensioenvoorziening Bijlage Bijlage bij de uniforme brief van 23 mei 2007 Formulier voor de benoeming van een lid van een operationeel orgaan van een instelling voor bedrijfspensioenvoorziening Toepassingsveld: Artikelen

Nadere informatie

Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren?

Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren? Aanvraag om een adoptiepremie contact telefoon fax e-mail dossiernummer Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde

Nadere informatie

Aanvraag van een subsidie voor een project van ontwikkelingssamenwerking in het Zuiden

Aanvraag van een subsidie voor een project van ontwikkelingssamenwerking in het Zuiden Aanvraag van een subsidie voor een project van ontwikkelingssamenwerking in het Zuiden Gemeentebestuur Puurs-Sint-Amands Hoogstraat 29 2870 Puurs-Sint-Amands In te vullen door cc Binder Ontvangstdatum

Nadere informatie

Wijzigingsformulier UZP (+)

Wijzigingsformulier UZP (+) formulier door de verzekeringnemer getekend bezorgen per post Noorderplaats 5 bus 000 Antwerpen of ingescand naar wijziging@dela.be Dit formulier dient enkel gebruikt te worden voor een wijziging van een

Nadere informatie

STICHTING BROEKER KERK - OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT

STICHTING BROEKER KERK - OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT STICHTING BROEKER KERK - OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT Belastingvoordeel - meer geven voor minder geld Wilt u minimaal vijf jaar achtereen geld geven? Geweldig, daar zijn we extra blij mee! Met weinig rompslomp

Nadere informatie

Aanvraag tot aansluiting grensarbeider

Aanvraag tot aansluiting grensarbeider Onafhankelijk Ziekenfonds Voorbehouden aan het Onafhankelijk Ziekenfonds Securex Nummer tussenpersoon Naam Aansluitingsnummer Aanvraag tot aansluiting grensarbeider Uw persoonlijke identificatiegegevens

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A Gelieve uw dossiernummer (ons kenmerk), of indien u dit niet kent, uw rijksregisternummer, hier in te vullen aub:... Stuur alle documenten ingevuld en ondertekend terug naar: Acerta Kinderbijslagfonds

Nadere informatie

In te vullen in HOOFDLETTERS en te ondertekenen IN ZWARTE INKT

In te vullen in HOOFDLETTERS en te ondertekenen IN ZWARTE INKT Ambassade van het Koninkrijk België te Parijs Dienst burgerlijke stand 9 rue de Tilsitt 75840 Paris - Cedex 17 T 01 44 09 39 39 E-mail: paris@diplobel.fed.be http://france.diplomatie.belgium.be Inschrijvingsdossier

Nadere informatie

WEBDOC AANVRAAG VOOR UITKERING MANTELZORG

WEBDOC AANVRAAG VOOR UITKERING MANTELZORG WEBDOC AANVRAAG VOOR UITKERING MANTELZORG ** Gebaseerd op de reglementering van Familieplan: mantelzorg door de zelfstandige, KB 27/09/2015, BS 05/10/2015. FORMULIER AANGETEKEND TERUGZENDEN NAAR ACERTA

Nadere informatie

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts

Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Aanvraagformulier tot tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor kosten voor diensten voor de individuele huisarts Dit formulier moet opgestuurd worden naar het Participatiefonds te laatste op 30 juni

Nadere informatie

Stedelijke nieuwbouwpremie

Stedelijke nieuwbouwpremie Stedelijke nieuwbouwpremie Dienst stedenbouw Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 12 88 stedenbouw@waregem.be Openingstijden Maandag: van 8.30u. tot 12.00u. en van 13.00u. tot 17.00u. Dinsdag: van 8.30u.

Nadere informatie

De aanvrager kan de adoptant (m/v) zelf of diens (huwelijks)partner zijn.

De aanvrager kan de adoptant (m/v) zelf of diens (huwelijks)partner zijn. Kinderbijslagfonds Horizon Het Gezin Gistelse Steenweg 238-240, B-8200 Brugge Aanvraag om een adoptiepremie 1 Ons kenmerk: Consulent: Telefoon: 050 44 93 00 E-mail: info@horizonhetgezin.be Met dit formulier

Nadere informatie

Bezorg deze aanvraag ten vroegste 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum aan ons kinderbijslagfonds. WANNEER het kraamgeld aanvragen?

Bezorg deze aanvraag ten vroegste 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum aan ons kinderbijslagfonds. WANNEER het kraamgeld aanvragen? Aanvraag Mevrouw, Mijnheer, Met dit formulier kunt u aanvragen als: werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide gepensioneerde Bezorg deze aanvraag ten vroegste 4 maanden voor de uitgerekende

Nadere informatie

Hij heet ook een nieuw «oud» effectief lid opnieuw welkom in onze rangen, René SAMPOUX. 1. NAZICHT VAN DE LIJST DER AANWEZIGEN EN VAN DE MANDATEN

Hij heet ook een nieuw «oud» effectief lid opnieuw welkom in onze rangen, René SAMPOUX. 1. NAZICHT VAN DE LIJST DER AANWEZIGEN EN VAN DE MANDATEN PROCES-VERBAAL VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP ZATERDAG 6 JUNI 2015 OM 12.00 UUR IN HET RESTAURANT «LE CORTINA», Plaine de la Sarte 15 in 4500 HOEI. Aanwezig : CREVECOEUR Philippe DELFOSSE

Nadere informatie

Aanmelding adoptie intrafamiliaal Pagina 1 van 10

Aanmelding adoptie intrafamiliaal Pagina 1 van 10 AANMELDING VOOR DE ADOPTIE VAN EEN KIND VAN DE FAMILIE UIT HET BUITENLAND Met dit formulier start je de adoptieprocedure voor een kind van je familie dat in het buitenland verblijft. In te vullen door

Nadere informatie

AANVRAAG OM KRAAMGELD

AANVRAAG OM KRAAMGELD AANVRAAG OM KRAAMGELD Met dit formulier kan je kraamgeld aanvragen als: werknemer, zelfstandige, werkloze, invalide of gepensioneerde Wanneer kan je het kraamgeld aanvragen? - Het kind is nog niet geboren.

Nadere informatie

AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E)

AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E) Terug te sturen naar: PB 10020 1070 ANDERLECHT Je rijksregisternummer: Ons kenmerk: Dossierbeheerder: Telefoon: 02 643 18 11 E-mail: infokbaf@attentia.be AANVRAAG OM KRAAMGELD (Model E) Met dit formulier

Nadere informatie

De rubrieken A tot en met F moeten de aanvragers zelf invullen in hoofdletters. Naam en adres van de werkgever:

De rubrieken A tot en met F moeten de aanvragers zelf invullen in hoofdletters. Naam en adres van de werkgever: Aanvraagformulier Dossiernummer: Directie Wonen, Mondiale Solidariteit en Data&Analyse Dienst Wonen BE 0207.725.795 Aanvraag aanvullende lening op afbetaling De rubrieken A tot en met F moeten de aanvragers

Nadere informatie

Aanvraag van subsidie premiestelsel kernwinkelgebied De Panne

Aanvraag van subsidie premiestelsel kernwinkelgebied De Panne Vak bestemd voor de administratie Dossiernummer :. Aanvraagdatum :. Vergunningsdatum :. Aanvraag van subsidie premiestelsel kernwinkelgebied De Panne Belangrijke informatie voor de invuller Waarvoor dient

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN GEMEENTELIJKE WONING GEMEENTE ANDERLECHT - DIENST HUISVESTING 209 Het formulier moet worden ingediend bij de dienst Huisvesting, Transvaalstraat 2 te 070 Anderlecht. Wij

Nadere informatie

Formulier 2015 (Aanvraag loonkosten/kosten voor diensten 2014)

Formulier 2015 (Aanvraag loonkosten/kosten voor diensten 2014) Aanvraagformulier voor tegemoetkoming voor de loonkosten en/of voor de kosten voor diensten voor twee of meerdere artsen die deel uitmaken van een groepering Dit formulier moet opgestuurd worden naar het

Nadere informatie

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels

Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Dienst voor de bijzondere Socialezekerheidsstelsels Afzender DIBISS P.B 17 Sint-Agatha-Berchem-Schweitzer BE-182 Sint-Agatha-Berchem dienst GEZINSPRESTATIES rekeningnummer BE91 96 149 1276 kantoor verzendingsdatum

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG 2014/07 AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG contact telefoon dossiernummer Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde Wanneer

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING KLASSE F1. Commerciële benaming van de weddenschappen:.

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING KLASSE F1. Commerciële benaming van de weddenschappen:. 1 ONDERSTAANDE PROCEDURE GELDT ONDER VOORBEHOUD VAN DE PUBLICATIE VAN DE BETREFFENDE KONINKLIJKE BESLUITEN IN HET BELGISCH STAATSBLAD VOOR 1 JANUARI 2011. A NATUURLIJKE PERSONEN I. IDENTIFICATIE. AANVRAAGFORMULIER

Nadere informatie

Verzoek om ontheffing ex artikel 4 van de Wet wapens en munitie

Verzoek om ontheffing ex artikel 4 van de Wet wapens en munitie Verzoek om ontheffing ex artikel 4 van de Wet wapens en munitie Ministerie van Justitie Datum aanvraag (dd-mm-jj) Waarom dit formulier? Met dit formulier kunt u een verzoek indienen bij de Minister van

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER Kader voorbehouden voor de administratie: Datum van ontvangst:.... Volgnummer:... Gelieve dit document in HOOFDLETTERS in te vullen. U mag slechts één formulier invullen. Voeg alle

Nadere informatie

AANVRAAG OM KRAAMGELD

AANVRAAG OM KRAAMGELD ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE AANVRAAG OM KRAAMGELD Met dit formulier kunt u kraamgeld aanvragen als: werknemer, zelfstandige, werkloze, invalide of gepensioneerde Wanneer

Nadere informatie

AANVRAAG WARMTE VOOR RUIMTELIJKE VERWARMING EN SANITAIR WARM WATER APPARTEMENTEN EN WOONCOMPLEXEN

AANVRAAG WARMTE VOOR RUIMTELIJKE VERWARMING EN SANITAIR WARM WATER APPARTEMENTEN EN WOONCOMPLEXEN AANVRAAG WARMTE VOOR RUIMTELIJKE VERWARMING EN SANITAIR WARM WATER APPARTEMENTEN EN WOONCOMPLEXEN Met dit formulier kunt u de aansluiting aanvragen voor de warmte voor de aansluiting van een appartementsgebouw

Nadere informatie

AANVRAAG VAN TEGEMOETKOMING VOOR TOEGANGSBEWIJZEN ZWEMBADEN REGIO

AANVRAAG VAN TEGEMOETKOMING VOOR TOEGANGSBEWIJZEN ZWEMBADEN REGIO AANVRAAG VAN TEGEMOETKOMING VOOR TOEGANGSBEWIJZEN ZWEMBADEN REGIO LET OP! DOOR DE HEROPENING VAN HET ZWEMBAD, KUNNEN AANVRAGEN NOG BINNENGEBRACHT WORDEN TOT EN MET 4 APRIL 2017. DE TERUGBETALING GELDT

Nadere informatie

AANVRAAG OM EEN ADOPTIEPREMIE

AANVRAAG OM EEN ADOPTIEPREMIE AANVRAAG OM EEN ADOPTIEPREMIE Met dit formulier kan je een adoptiepremie aanvragen als: werknemer, zelfstandige, werkloze, invalide of gepensioneerde De aanvrager kan de adoptant (m/v) zelf of diens (huwelijks)partner

Nadere informatie

Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring)

Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring) Gemeente Amsterdam Aanvraagformulier briefadres (incl. toestemmingsverklaring) Geachte heer, mevrouw, U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Gemeentelijke Basisadministratie

Nadere informatie

Aanvraag om vooruitbetaling van gewaarborgd kraamgeld

Aanvraag om vooruitbetaling van gewaarborgd kraamgeld Correspondentieadres: FAMIFED Trierstraat 9 B-1000 Brussel Onthaal: B- van 9 tot 16.30 uur Telefoon: dagelijks van 8 tot 16.30 uur (dinsdag van 8 tot 12 uur) Afzender FAMIFED Trierstraat 9 B-1000 Brussel

Nadere informatie

Aanvraag tot ondersteuning van een jongerenproject

Aanvraag tot ondersteuning van een jongerenproject Aanvraag tot ondersteuning van een jongerenproject DIS/EOJ/22/01/2014 Internationale samenwerking Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 13 87 F 056 60 66 96 Internationalesamenwerking@waregem.be www.waregem.be

Nadere informatie

LOKALEN KLJ BEERZEL VZW KLJ BEERZEL

LOKALEN KLJ BEERZEL VZW KLJ BEERZEL LOKALEN KLJ BEERZEL VZW KLJ BEERZEL VOOR DE BOUW VAN NIEUWE LOKALEN AAN DE PAROCHIEZAAL VAN BEERZEL OM DIT TE KUNNEN REALISEREN HEBBEN WE UW STEUN NODIG Beste sympathisant van KLJ Beerzel, Reeds vele jaren

Nadere informatie

KLEEF EEN FOTO Aanvraag tot inschrijving in de consulaire bevolkingsregisters van een meerderjarig persoon

KLEEF EEN FOTO Aanvraag tot inschrijving in de consulaire bevolkingsregisters van een meerderjarig persoon KLEEF EEN FOTO Aanvraag tot inschrijving in de consulaire bevolkingsregisters van een meerderjarig persoon Gelieve eveneens het formulier Inschrijving als kiezer in te vullen. Rijksregisternummer (indien

Nadere informatie

AANVRAAG OM GROEIPAKKET

AANVRAAG OM GROEIPAKKET AANVRAAG OM GROEIPAKKET Wanneer een formulier Aanvraag om Groeipakket indienen? Meestal is het niet nodig een aanvraagformulier in te vullen. Je kan ook telefonisch, per mail of online je groeipakket aanvragen.

Nadere informatie

AANVRAAG OM EEN ADOPT IEPREMIE

AANVRAAG OM EEN ADOPT IEPREMIE ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE AANVRAAG OM EEN ADOPT IEPREMIE Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor retroactieve tegemoetkoming voor de loonkosten voor de individuele huisarts

Aanvraagformulier voor retroactieve tegemoetkoming voor de loonkosten voor de individuele huisarts Aanvraagformulier voor retroactieve tegemoetkoming voor de loonkosten voor de individuele huisarts Dit formulier moet ten laatste op 30 juni 2012 opgestuurd worden naar het Participatiefonds, ofwel via

Nadere informatie

KANDIDAATSTELLING VOOR EEN KLINISCHE FUNCTIE

KANDIDAATSTELLING VOOR EEN KLINISCHE FUNCTIE RECENTE FOTO DIENST PERSONEEL Laarbeeklaan 101 1090 Brussel KANDIDAATSTELLING VOOR EEN KLINISCHE FUNCTIE Gelieve dit formulier, zoals vermeld in het bericht tot vacature, terug te zenden aan de gedelegeerd

Nadere informatie

Aanvraag om adoptiepremie

Aanvraag om adoptiepremie Aanvraag om adoptiepremie MyXeriusFamily staat voor u klaar! MyXeriusFamily Brouwersvliet 4 bus 3 2000 Antwerpen E Kinderbijslag@xerius.be T 078 15 40 25 Uw rijksregisternummer:?? Wanneer een formulier

Nadere informatie

BELANGRIJK: De consulaire afdeling is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

BELANGRIJK: De consulaire afdeling is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. BELANGRIJK: 1). Cheques worden niet geaccepteerd 2). Vergeet niet het betalingsbewijs bij uw aanvraag in te dienen 3). Dien visumaanvragen van 3 maanden of langer (iedere categorie) op tijd in aangezien

Nadere informatie

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet.

Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. INFOMAP 1 VOORWOORD U toont interesse in onze fotoclub. Met deze brochure geven wij U een impressie wat onze club U kan bieden, wat onze club juist doet. -In deze brochure vindt u nuttige informatie over

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG MOD A Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als werknemer (of ambtenaar), zelfstandige, werkloze, invalide of gepensioneerde. Wanneer een formulier "Aanvraag om kinderbijslag"

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR WERKNEMERS MODEL A

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR WERKNEMERS MODEL A Acerta Kinderbijslagfonds vzw, Groenenborgerlaan 16, B-2610 Wilrijk Ons kenmerk: Aanspreekpunt: 078-15 92 99 contact.kbf@acerta.be, AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG VOOR WERKNEMERS MODEL A Met dit formulier vraagt

Nadere informatie

Aanvraag om kraamgeld

Aanvraag om kraamgeld Aanvraag om kraamgeld Bezorg deze aanvraag vanaf 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum aan uw kinderbijslagfonds. Als u uw kinderbijslagfonds niet kent, kunt u het vragen aan uw (laatste) werkgever

Nadere informatie

Verzoek om ontheffing op grond van de Wet wapens en munitie

Verzoek om ontheffing op grond van de Wet wapens en munitie Verzoek om ontheffing op grond van de Wet wapens en munitie Datum aanvraag Waarom dit formulier? Met dit formulier kunt u een verzoek indienen bij de Minister van Veiligheid en Justitie om een ontheffing

Nadere informatie

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam.

Beste klant, Met vriendelijke groeten, Het traveldocs visumteam. Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

*N * Aanvraag om loopbaanonderbreking in het kader van ouderschapsverlof voor de werknemers van de autonome overheidsbedrijven

*N * Aanvraag om loopbaanonderbreking in het kader van ouderschapsverlof voor de werknemers van de autonome overheidsbedrijven Aanvraag om loopbaanonderbreking in het kader van ouderschapsverlof voor de werknemers van de autonome overheidsbedrijven U wenst uw loopbaan geheel of gedeeltelijk te onderbreken in het kader van ouderschapsverlof

Nadere informatie

AANVRAAG VAN TOELAGE VOOR DE AANLEG VAN EEN GROENDAK

AANVRAAG VAN TOELAGE VOOR DE AANLEG VAN EEN GROENDAK AANVRAAG VAN TOELAGE VOOR DE AANLEG VAN EEN GROENDAK Indien het een huurwoning betreft moet de eigenaar deze aanvraag mee ondertekenen. Indien er meerdere eigenaars zijn, moeten alle eigenaars deze aanvraag

Nadere informatie

Aansluitingsdocumenten CLUBLIDMAATSCHAP 2015

Aansluitingsdocumenten CLUBLIDMAATSCHAP 2015 Aansluitingsdocumenten CLUBLIDMAATSCHAP 2015 Aanvraag voor het aansluiten als nieuwe VLP-club. 1. CLUBGEGEVENS - VERPLICHT IN TE VULLEN Officiële naam van de club Naam die op de oprichtingsstatuten vermeld

Nadere informatie

AANVRAAG OM KRAAMGELD VOOR WERKNEMERS

AANVRAAG OM KRAAMGELD VOOR WERKNEMERS Acerta Kinderbijslagfonds vzw, Groenenborgerlaan 16, B-2610 Wilrijk Ons kenmerk: Aanspreekpunt: 078-15 92 99 contact.kbf@acerta.be, AANVRAAG OM KRAAMGELD VOOR WERKNEMERS MODEL E Met dit formulier vraagt

Nadere informatie

Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit

Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit Aanvraag projectsubsidies inzake samenleven in diversiteit DIS/APISID/09-04-2013 Dienst Internationale Samenwerking/Integratie Gemeenteplein 2, 8790 WAREGEM T 056 62 13 87 F 056 60 66 96 integratie@waregem.be

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER «ARTIKEL 146» - BIJZONDERE VRIJSTELLINGEN VOOR DE UITOEFENING VAN ZEKERE DELEN VAN DE GENEESKUNDE

AANVRAAGFORMULIER «ARTIKEL 146» - BIJZONDERE VRIJSTELLINGEN VOOR DE UITOEFENING VAN ZEKERE DELEN VAN DE GENEESKUNDE AANVRAAGFORMULIER «ARTIKEL 146» - BIJZONDERE VRIJSTELLINGEN VOOR DE UITOEFENING VAN ZEKERE DELEN VAN DE GENEESKUNDE PERSOONLIJKE GEGEVENS VAN DE AANVRAGER Naam : Voornaam : Nationaliteit : Geboortedatum

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Turfputstraat 100 9290 BERLARE Tel. 052 42 30 57 Fax 052 42 64 74 Zetel: Anima Vera NV, Zandvoortstraat 27, 2800 Mechelen Belangrijke mededelingen: Sollicitatieformulier 1. Er kan slechts rekening worden

Nadere informatie

Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Straatnaam + huisnummer:...

Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Straatnaam + huisnummer:... Inschrijfformulier (personen >18 jaar een eigen formulier invullen) Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Geslacht: Man / Vrouw* Straatnaam

Nadere informatie

Lokalen KLJ Beerzel vzw KLJ Beerzel Voor de bouw van nieuwe lokalen aan de parochiezaal van Beerzel

Lokalen KLJ Beerzel vzw KLJ Beerzel Voor de bouw van nieuwe lokalen aan de parochiezaal van Beerzel Lokalen KLJ Beerzel vzw KLJ Beerzel Voor de bouw van nieuwe lokalen aan de parochiezaal van Beerzel Om dit te kunnen realiseren hebben we uw steun nodig! RENTELOZE LOTENLENING Omdat we volgens onze ramingen

Nadere informatie

INFORMATIEVEL BRIEFADRES

INFORMATIEVEL BRIEFADRES Geachte heer, mevrouw, INFORMATIEVEL BRIEFADRES U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Basisregistratie Personen (BRP) van de gemeente Wijchen. U kunt alleen ingeschreven

Nadere informatie

traveldocs Beste klant,

traveldocs Beste klant, Beste klant, Allereerst hartelijk dank om uw visumaanvraag te laten behandelen door de firma traveldocs. Wij zullen alles in het werk stellen om uw visumaanvraag zo vlot mogelijk te laten verlopen. Naar

Nadere informatie

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven 2013-2014. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

Opvangdossier binnenschoolse kinderopvang Leuven 2013-2014. Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven Vzw Kinderopvang Leuven Professor Roger Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven BINNENSCHOOLSE KINDEROPVANG Opvangdossier 2013-2014 Voorwoord In opdracht van de stad Leuven is de stedelijke vzw Kinderopvang

Nadere informatie

Toelating tot de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO)

Toelating tot de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) Aanvraag formulier Toelating tot de Stichting Verenigde Register Operational Auditors (SVRO) Niet in te vullen door aanvrager: Diploma akkoord: ja/nee Werkervaring akkoord: ja/nee Documenten akkoord: ja/nee

Nadere informatie

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V.

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding

Nadere informatie

Open van 8.30 tot 16.30 uur

Open van 8.30 tot 16.30 uur Terug te sturen naar volgend adres : bureau FAMIFED - _- Open van 8.30 tot 16.30 uur Afzender FAMIFED B- _- Aanvraag om kinderbijslag voor grensarbeiders contact telefoon fax dossiernummer - Met dit formulier

Nadere informatie

1. WIE kan het kraamgeld aanvragen? 2. WANNEER het kraamgeld aanvragen? Terug te sturen naar : Attentia PB Anderlecht

1. WIE kan het kraamgeld aanvragen? 2. WANNEER het kraamgeld aanvragen? Terug te sturen naar : Attentia PB Anderlecht Terug te sturen naar : Attentia PB 10020 100 Anderlecht 1. WIE kan het kraamgeld aanvragen? De vader van het kind vraagt het kraamgeld aan. Als de vader het kraamgeld niet kan aanvragen, kan één van de

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie