Vrijdag 2 oktober 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijdag 2 oktober 2015"

Transcriptie

1 Vrijdag 2 oktober 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen jvs@pricoh.nl Agenda: 5 okt.: dag van de leraar 7 okt.: start Kinderboekenweek 12 okt.: OR 12 okt.: kunst/cultuur groep 5/6 15 okt.: inloopavond Kinderboekenweek 15 okt.: kunst/cultuur groep ¾ 16 okt.: groep 1 t/m. 4 vrij 19 t/m. 23 okt.: herfstvakantie De jarigen: 30 sept.: juf Hoogeveen (juf is al jarig geweest, maar vorige week per ongeluk niet geplaatst. Gelukkig heeft ze, samen met de groep, een prachtige verjaardag gehad. Alsnog gefeliciteerd juf!) 5 okt.: Alisha Hugen 6 okt.: Mike Pekel 7 okt.: overblijfmoeder Jellie 9 okt.: Maaike Mourits Alisha, Mike, Jellie en Maaike, nog even en jullie zijn jarig. Een ongetwijfeld gezellige dag met taart, cadeautjes en veel leuks voor jullie! Van harte namens ons allemaal! De bijbel: Onderwerp: Doe wat goed is De regel van sabbatsrust geldt ook voor Jezus: dan mag je niet werken. Maar als je honger hebt, mag je ook op de sabbat korenaren plukken om te eten. Of een zieke beter maken. Iets goeds doen is belangrijker dan regels. Ook in de tijd van Jezus waren er dus regels en afspraken. Het is belangrijk je hieraan te houden. Jezus laat zien dat er iets nog veel belangrijker is. Doen wat goed is. Ook als dat betekent dat je niet alle regels keurig opvolgt. Lieve God, Als een goede moeder, als een lieve vader zorgt u voor ons. We zijn allemaal uw kinderen. We spelen, we werken, we leren school- en huisregels. We geloven dat spelregels ons helpen. We geloven dat wetten en regels belangrijk zijn. We weten waar het om gaat: help ons te doen wat goed is, ook als dat tegen de regels in gaat.

2 Herfst! Nog twee weekjes, dan hebben we herfstvakantie! We hopen dan natuurlijk op prachtig herstweer, met veel zon en prachtig verkleurde bomen en struiken. De weken vliegen werkelijk voorbij. We werken iedere dag hard aan onze dagtaak, de leerlingenraad heeft de eerste officiële vergadering achter de rug, de Plusgroep is gestart met Chinese les en achter de schermen werkt de kinderboekenweekcommissie aan het uitwerken van het thema Raar maar Waar! We vinden het fijn om te horen en te lezen (op Facebook) dat u tevreden bent over de start van het schooljaar. We waarderen het dat ouders binnen komen lopen om iets te vragen of te melden. Samen maken we het leukste onderwijs! Sandra van Iterson Jantje Beton Alle boekjes zijn in een grote envelop op de post gegaan. Dat wordt nog een hele klus voor de medewerkers om alles te verwerken. We hebben veel loten verkocht en stiekem hebben we zelf al berekend wat het heeft opgeleverd voor school: 640,-!! Fantastisch! Daar kunnen we prachtig buitenspel-materiaal voor kopen. Humanitas kledingcontainer De kast al ingedoken? U kunt een ander heel blij maken met de kleding die niet meer past! Misschien tijd om toch dit weekend nog even in de kast te kijken wat wellicht over is. Vaak is dat meer dan we denken. Dit weekend is dat ook uw laatste kans, maandag as. wordt de container weer opgehaald. Schoolhandbaltoernooi groep 3 t/m 6: In november organiseert handbalvereniging Kwiek een schoolhandbaltoernooi voor groep 3 t/m 6. Handbal is een leuke en flitsende sport die in de zaal gespeeld wordt. Doordat het spel heel snel gaat en je samen speelt met je teamgenootjes is het de ideale teamsport en heel leuk om te doen. Het toernooi is helemaal aangepast aan deze doelgroep. Ieder kind kan mee doen! Het toernooi zal plaatsvinden op twee woensdagmiddagen in sporthal Valkenlaan. Voor groep 5/6 op woensdagmiddag 4 november en voor groep 3/4 op woensdagmiddag 11 november t/m uiterlijk 16.00u i.v.m. Sint Maarten. Deelname is gratis!

3 Opgeven kan t/m 16 oktober via of via Een team voor groep 3/4 bestaat uit 5-7 spelers en voor groep 5/6 uit 7-9 spelers. Binnenkort krijgen de leerlingen een flyer en ontvangt de school meer informatie over de spelregels en het opgeven van de teams. Mochten er nog vragen zijn? Neem dan even contact op via bovengenoemd adres of via de sportfunctionaris. We hopen op veel deelnemende teams en spannende wedstrijden en vooral veel gezelligheid. Namens handbalvereniging Kwiek en Sportief Hoogeveen Deze week hebben alle kinderen een flyer mee gekregen voor een workshop Gezonde traktatie op donderdag 12 november. Per ongeluk zijn we vergeten een tijd te vermelden. Iedereen is welkom om 19:30 uur! Even voorstellen: Martine Mulder Hoi, ik ben Martine Mulder. Moeder van Luuk en Vera, zij zitten in groep 2. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis, daarnaast loop ik graag een rondje hard of ben ik te vinden in de sportschool voor een uurtje boksen. Ook ik ben sinds dit schooljaar actief binnen de ouderraad, tevens klassenouder van groep 2. Mijn kinderen gaan sinds vorig jaar naar school en dit is een mooie manier om betrokken te zijn op de Juliana van Stolberg. De OR is een actieve club vaders én moeders die er met mekaar wat leuks van proberen te maken voor de school. We hebben weer veel activiteiten op de agenda staan en ik hoop jullie daar te ontmoeten. PBS Deze week letten we extra op goed gedrag in de klas! PBS toppers Jaah, ze waren er weer! Onze vrolijke, trotse en altijd enthousiaste PBS Toppers. Deze week 3 stoere boys en 1 prachtig meisje. Maar dat wil niet zeggen dat dat alle toppers van deze week waren. Helaas komen ze niet allemaal op de foto. Gelukkig krijgen ze wel allemaal een beloning. En daar gaat het om! Knap gedaan allemaal! Een staande ovatie voor Finley, Norah, Dillon en Jurre!

4 Groep 1 (juf Polstra / juf Hoogeveen) Wat een gezellige week hebben we achter de rug! We werkten over Samen en deden onze taakjes samen met een ander kind; iedere dag een ander spel met een ander kind. Zo ontdekten we dat het ook wel eens leuk is om met iemand iets te doen, waar je anders niet zo vaak mee speelt. We lazen het boek Samen kunnen we alles en ook dát ontdekten we! Woensdag vierden we de verjaardag van juf Hoogeveen! Samen hadden we een tekeningen-bewaardoos voor haar gemaakt met daarin een persoonlijke tekening van ieder kind. Er komen dit schooljaar vast nog veel meer tekening bij! Juf Hoogeveen trakteerde op ons op hele lekkere stukjes groente en fruit, die we zelf aan een kabouter-prikker mochten doen. We hebben gesmuld van deze lekkere en gezonde dingen; bedankt juf Hoogeveen! Aanstaande woensdag gaat de Kinderboekenweek van start. U hebt er vast al één en ander over gelezen. Het thema is Raar Maar Waar. Eén van de bijbehorende boeken is Karel Klus Bouwt Een Huis. Hier gaan we tijdens de Kinderboekenweek o.a. over werken. Tot volgende week allemaal en geniet van het weekend! Woordenschat: samenwerken eenzaam oppakken, oprapen, burcht, bouwwerk, bever, omlaag storten, kreunen, een knik, tegenstribbelen, repareren, ijverig, bouwtekening, kieren, strompelen Goede doelen: 5,20!

5 Groep 2 (juf Tempel / juf Fidom) Wat een heerlijk weertje was het deze week. De herfst is begonnen, en wij hebben een herfstboom in de klas. Maar wij hebben deze week lekker veel genoten van het de zon. Hieronder een paar mooie momentjes tijdens de buiten-gymles. In de klas hebben wij deze week gewerkt aan het thema de Ruimte. Dit doen we ter voorbereiding op de Kinderboekenweek waarin het thema Raar maar waar centraal staat. Deze woensdag start de Kinderboekenweek. De taakjes voor deze week stonden in het teken van de Ruimte. De knutseltaak was het maken van de wereldbol, dit hebben we samen met de hele klas gedaan. De kinderen moesten het water blauw maken en het land groen. De tekentaak was het maken van een planeet door het draaien van cirkels met wasco. We hebben saturnus, jupiter en mars gemaakt. Met de inloopavond (over twee weken) kunt u de werkjes uiteraard bekijken! Voor taal hebben we deze week geoefend met rijmen, misschien heeft u het boekje van uw kind wel gezien. Knap werk jongens en meiden! Ook hebben we deze week gewerkt aan een echte raket, deze staat in de gang. De kinderen hebben allemaal een bouwtekening gemaakt naar aanleiding van een aantal rekenlesjes, en het eerste deel van de raket is al af! Volgende week gaan we verder aan de slag en dan hopen we dat er ook echte astronauten in de raket kunnen. Heeft uw kind materialen of verkleedkleren die bij het thema passen, dan mogen deze de gehele week mee naar school.

6 Omdat het thema ook wel een beetje bij techniek past, willen wij volgende week proberen om kleine raketten te maken die ook daadwerkelijk kunnen vliegen, een soort proefje. Hiervoor hebben we plastic flessen nodig (cola-flessen bijvoorbeeld), waterballonnetjes en een fietspomp. Heeft u dit thuis en mag het mee naar school? Taaltas Heeft u de tas van Taaltas (mooiste vis van de zee) nog niet ingeleverd, wilt u dat dan aanstaande maandag doen? Woordenschat: aarde, maan, planeet, planeten, raket, ruimte, ruimtereis, ver weg, reizen, weggaan, terug komen, afscheid nemen, ontdekken, techniek, uitvinden, bouwen, zweven, lancering, telescoop, ster, saturnus, mars, techniek, ontdekken, proefje, uitproberen, testen, uitvinder. Goede doelen: 3,10 Groep 3: (juf Drent / juf Hallink): Deze week was de les van verkeer heel leuk. De les ging dit keer over; 'de fiets'. Wij hadden zelfs een fiets in de klas. En moesten wij allerlei onderdelen aanwijzen zoals: koplamp, achterlicht, reflector, zadel, trapper enz. Wij hebben vandaag kern 2 afgesloten een toets en maandag hebben wij de leestoets van veilig en vlot kern 2. De kinderen kunnen thuis ook de woorden van kern 2 oefenen. U kunt ze vinden op het internet het is een pdf bestand (pdf veilig en vlot kern 2). Dinsdag starten wij dan alweer met kern 3. In deze kern leren wij de letters: d - oe - k - ij z uit de woorden: doos, poes, koek, ijs, zeep. Ook herhalen wij de letters van kern 1 en 2 Deze nieuwe woorden en letters worden aangeboden aan de hand van een verhaal uit een reuzenboek. In dit verhaal vinden 2 kinderen in een wensdoos telkens een nieuwe verrassing. Het thema van deze kern is Wat zit erin? Dit thema past ook heel goed bij de kinderboekenweek 'Raar maar waar' want in het verhaal gebeuren rare dingen. Met rekenen zijn wij afgelopen donderdag ook met een nieuw blok begonnen. Blok 3 heeft als thema; 'Sport en spel'. In blok 3 leren wij

7 optellen en aftrekken tot 12, splitsen van getallen tot 12, maken wij sprongen van 2 op de getallenlijn en herhalen wij de getallenlijn tot 12 en besteden wij aandacht aan de staafgrafiek. Woensdag 7 oktober starten wij met de kinderboekenweek: Raar maar waar. In de kinderboekenweek gaan wij het hebben over 'Grote en kleine Insekten. Bent u ook benieuwd hoe dit thema nou past bij het thema: Raar maar waar? Dan kunt u het beste op de inloopavond van 15 oktober komen want dan kunt u het een en ander met uw eigen ogen bekijken. Klassendienst:Melvin en Jordy Woordenschat: wenkbrauw, wimpers, oksel, navel, elleboog Goede doelen: : 2,97 Groep 4 (juf van Goor): We kennen de regels bij de spellingskaarten slak en hert al. Bij deze woorden staan er twee medeklinkers aan het begin of aan het eind van een woord. Deze week hebben we woorden bij de spellingskaarten struik en worst geleerd. Bij deze woorden staan er zelfs drie medeklinker vooraan of achteraan. De regel bij deze kaarten is: schrijf het woord zoals je het hoort. We hebben deze week ook extra geoefend met de eu, ui, ei, ie en oe, omdat deze klanken regelmatig verkeerd geschreven of gebruikt worden. Tijdens de taallessen hebben we veel nieuwe woorden geleerd. Deze woorden horen bij het thema Gezond: de buikgriep, de controle, de huisarts, de kiespijn, je niet lekker voelen, de melktand, misselijk zijn, de tandarts, de thermometer, de verhoging, de voortanden en de wachtkamer. Met rekenen zijn we gestart met blok 3. We hebben geleerd het getal 100 te splitsen. Ook oefenen we met het uitrekenen van sommen op de getallenlijn. Dit is best lastig, we gaan hier volgende week mee verder. Ook oefenen we veel met de tafels. Vorige week hebben alle kinderen de tafel van 10 gehaald, daarom hebben we vorige week vrijdag tafelbingo gedaan. Ik zei bijvoorbeeld 8 keer 2 en de kinderen keken vervolgens of het getal 16 op het kaartje stond. Wanneer iedereen de tafel van 3 heeft gehaald gaan we weer tafelbingo doen. Ook deze week zijn we bezig geweest met klokkijken. Alle kinderen kunnen halve uren, hele uren en kwartieren aflezen op de klok. Volgende week gaan we starten met de termen 5 over.. en 5 voor..'. Verder zijn we aan het knutselen en werken over de herfst en egels. Het ziet er al gezellig uit bij ons in de klas.

8 Klassendienst: Max en Liz Woordenschat: de buikgriep, de controle, de huisarts, de kiespijn, je niet lekker voelen, de melktand, misselijk zijn, de tandarts, de thermometer, de verhoging, de voortanden, de wachtkamer Goede doelen: 2,62 Huiswerk: Tafel van 3 en 5 Groep 5 (meester jonkman / juf Hallink): Maandag heeft juf Hallink samen met de kinderen weer iets moois toegevoegd aan de hoek met "herfst/uildingen". Er zijn mooie tekeningen van uilen gemaakt. Omdat ik vorige week merkte dat de kinderen nog maar weinig spreekwoorden kennen, hebben we dinsdag met Taal een extra les over spreekwoorden gemaakt. Er kwamen spreekwoorden in voor als de hond in de pot vinden en als het kalf verdronken is, dempt men de put. De kinderen weten nu ook wat ze betekenen. Met rekenen hebben we dinsdag nog even extra geoefend met het plaatsen van getallen op de getallenlijn. Dinsdagmiddag hebben we met muziek een grappig lied geleerd over de dieren van de boerderij die een dagje vrij hadden en wat anders gingen doen. Het paste ook goed bij dierendag. Woensdag hebben we Blok 2 van Rekenen afgerond met de toets. De Toets was over het algemeen goed gemaakt en daardoor konden veel kinderen aan de slag met de Plusbladen. Woensdag hebben met Spelling ook weer flink geoefend met woorden met de lange klank en dit ging erg goed. Donderdagmiddag hebben we met Taal op een coöperatieve manier de woorden van dit hoofdstuk geoefend en vanmorgen hebben we ook in 2-tallen geoefend met de woorden van Spelling. Klassendienst: Zeenah en Kim Goede doelen: 0,75 Huiswerk: De kinderen hebben dinsdag de samenvatting van Aardrijkskunde meegekregen. De toets hiervan is op dinsdag 6 oktober a.s.

9 Groep 6 (meester Brand / juf de Boer): Computers zijn leuk, handig en nog veel meer. Als het allemaal werkt. Deze week hadden we wat digitale problemen. Meester Brand maakt altijd de stukjes voor de weekbrief. Door een digitale storing bleek vanmorgen het stukje van groep 6 niet geplaatst. Meester Brand is vandaag niet op school. Helaas moeten we het in deze weekbrief zonder het stukje van groep 6 doen. Uiteraard krijgt u het nog wel te lezen. Alleen hoe, wat en wanneer kunnen we nu nog niet zeggen. 1 Ding weten we wel: ze hebben hard gewerkt deze week! Klassendienst: Goede doelen: Huiswerk: Groep 7/8 (juf Baldé / juf de Boer): We zijn deze week begonnen te oefenen voor onze Talentenshow ( 28 oktober!)leuk om te zien hoeveel verschillende talenten er zijn. We doen ook dit jaar weer mee aan het Johan Cruijff Court toernooi. Woensdag 7 oktober mogen een aantal meiden uit groep 7/8 spelen, de moeder van Iris gaat de meiden begeleiden en woensdag 14 oktober spelen de jongens, de vader van Jylan zal de jongens coachen. Natuurlijk zoeken wij ook nog supporters! Omdat de meiden op tijd hun eerste wedstrijd spelen zijn de meiden om 11.45uur vrij!! Woensdag starten we met de 'kinderboekenweek'. 1,5 week lang werken we over het thema 'Raar maar waar'. Deze periode leest groep 8 tijdens het fruiteten voor in iedere groep. Dit doen wij, omdat we een voorleeskampioen moeten kiezen. Tijdens de inloopavond kunt u de beste kiezen en degene gaat strijden om de titel in de Bibliotheek! Het dictee van blok 2 is door groep 7 fantastisch gemaakt, maandag mag groep 8 laten zien wat ze geleerd hebben. Klassendienst: Sjors en Ezra Koffiedienst: Lisa en Richelle Beldienst: Jayanna Goede doelen: 0,00! Huiswerk: Groep 8 -> zie agenda

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 3 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 okt.: Dag van de leraar 6 okt.: OPA 7 okt.: OR

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 9 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 juni: Oud papier 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017 Nieuws uit de groep: Woensdag 4 oktober deden we met maar liefst 4 teams mee met het korfbaltoernooi voor groep 3 en 4. De kinderen hebben het ontzettend goed gedaan! Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum September Datum Activiteit Groep Opmerking Maandag 26 september Informatieavond 8 Zie stukje nieuwsbrief 23 september 2016 Inhoud Belangrijke Data De sponsorloop Schoolkamp

Nadere informatie

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 19 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 21 juni: vaderdag 22-23 juni: 10 minuten gesprekken 22 juni:

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2 Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Agenda Jarigen Datum Activiteit 4 oktober Dierendag 6 oktober Opa en oma middag (nemen jullie deze middag een prentenboek mee naar school?) 10 De bovenbouw leest

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2016

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2016 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2016 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

vrijdag 26 september 2014

vrijdag 26 september 2014 vrijdag 26 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 29 sept.: Koffieuurtje nieuwe ouders 1 okt. : Start kinderboekenweek

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 19 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 19 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 19 december 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 5 jan.: opening 2015 in de schoolzaal 6 jan. groep

Nadere informatie

Vrijdag 9 oktober 2015

Vrijdag 9 oktober 2015 Vrijdag 9 oktober 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 okt.: OR 12 okt.: kunst/cultuur groep 5/6 15

Nadere informatie

Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep

Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep Datum: 29 oktober 2018 Belangrijke data: Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep Dinsdag, 6 november Einde kledingactie

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 13 t/m. 17 okt.: Herfstvakantie 20, 21, 22 okt.: Kriebelteam 22 okt.: KIKA

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. vrijdag 31 okt. 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 nov.: Schoolontbijt 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken 24 september 2015 jaargang 18 nr. 06 Vrijdag 25 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 2 oktober weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

De basisstof voor de periode tot de Kerstvakantie :

De basisstof voor de periode tot de Kerstvakantie : In de klas werken we methode gebonden. De kinderen zijn op grond van de CITO-toetsen en de observatie van de leerkracht bij de vakken lezen, taal, spelling en rekenen ingedeeld in 3 zorggroepen. - Basis:

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

vrijdag 23 januari 2015

vrijdag 23 januari 2015 vrijdag 23 januari 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 jan.: Bekendmaking excellentie 27 jan.: Filmfestival 28jan.:

Nadere informatie

Vrijdag 22 sept. 2017

Vrijdag 22 sept. 2017 Vrijdag 22 sept. 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 25 & 26 sept.: startgesprekken gr. 1-4 26 & 27

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

vrijdag 5 september 2014

vrijdag 5 september 2014 vrijdag 5 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 5 sept.: juf Schut trouwt 9 sept.: schoolfotograaf 15 sept.:

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5.

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. Nieuwsbrief groep 3 -November- Rekenen: Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. De volgende doelen komen hier aan de orde: Tellen tot 20 met huppen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 7 november 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 11 nov: optocht Sint Maarten (1/2) 18 nov.: OR/

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 23 jan. 2018 no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De school wordt momenteel weer duchtig gepoetst door de ouders en de oudercommissie. Heerlijk zo n extra

Nadere informatie

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas!

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas! weekbrief Vrijdag 14 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow groep 5/6

Nadere informatie

De basisstof voor de periode tot de Kerstvakantie :

De basisstof voor de periode tot de Kerstvakantie : In de klas werken we methode gebonden. De kinderen zijn op grond van de CITO-toetsen en de observatie van de leerkracht bij de vakken lezen, taal, spelling en rekenen ingedeeld in 3 zorggroepen. - Basis:

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl weekbrief Agenda: 4 dec.: Kijkavond Surprise 18.30 19.00 uur 10

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

nieuwtjes uit groep 3/4

nieuwtjes uit groep 3/4 Nieuwskrant 12 nieuwtjes uit groep 3/4 Inhoud 1. Van groep 3 2. Van groep 4 3. Schoolvoetbal 4. Nieuwtjes in het kort 5. Gebarentaal 6. Onderzoek en uitslag 7. Mooie tekeningen Van groep 3-4 April 2015

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 25 sept. 2017 no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Groep 1/2 In het nieuwe schooljaar willen we meer de nadruk leggen op het goed opruimen van de spullen die je gebruikt en

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017

Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Nieuwsbrief groep 3 juli 2017 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. In de nieuwsbrief vindt u informatie, tips om thuis te oefenen en de leerdoelen. Handig om

Nadere informatie

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 25 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week waren er opnieuw informatieochtenden voor ouders voor de kleutergroepen. Fijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015

Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Nieuwsbrief 25 9 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De afgelopen week was de schoolfotograaf op school. U krijgt binnenkort een inlogcode voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 9 & 10 febr. : 10 minuten gesprekken 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Wist je dat? - Kern 7 van Veilig Leren Lezen over piraten gaat en we dat thema erg leuk vinden. - Er de afgelopen 2 weken regelmatig lessen uitvielen, omdat we druk bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 januari 2016

Nieuwsbrief groep 3 januari 2016 Nieuwsbrief groep 3 januari 2016 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van januari. Nieuws uit de groep: Wat hebben de kinderen in deze eerste periode al veel geleerd! Het is erg leuk om deze vooruitgang

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat?

Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat? Nieuwsbrief groepen 3 week: 6 Wist je dat? - We alweer begonnen zijn aan kern 8 van Veilig Leren Lezen. - We al moeilijke letterklanken leren zoals de ng, sch, en woorden met 2 medeklinkers vooraan en

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 nov.: Knutselavond Sint ( 1-4) 27 nov.: Natte

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Vrijdag 22 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 22 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 22 mei 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 25-25 mei: Pinksteren 27 mei: talentenshow 1 juni: oud papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 november Inloop middag lampionnen 1 december Inspectiebezoek 14 november Oud papier 4 december Sinterklaasfeest!

Nadere informatie

vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 11 mrt.: Talentenshow gr. 3 11 mrt.: Biddag 16 mrt.: MR 17 mrt.:

Nadere informatie

Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Anneke Lechner woensdag

Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Anneke Lechner woensdag Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Anneke Lechner woensdag 8.20 uur tot 8.30 uur. 13.00 uur tot 13.15 uur. Zorg er a.u.b. voor dat de kinderen op tijd in school zijn i.v.m. onder andere

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 19 sept. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief vrijdag 19 sept. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. vrijdag 19 sept. 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 22 & 23 sept.: Startgesprpekken groep 5-8 23 sept.:

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Dit is een Vertel-spel Vertel-spel spelen Het Verhaal Te Moeilijk?

Dit is een Vertel-spel Vertel-spel spelen Het Verhaal Te Moeilijk? 01 Dit is een Vertel-spel Dat is een verhaal dat door meer mensen gesproken wordt. Of door iemand die verschillende stemmetjes nadoet. Die treden op als persoon in het verhaal. Dit Vertel-spel heet Schattebout.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Don. 24 maart c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Don. 24 maart c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Don. 24 maart 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 25 maart: Goede Vrijdag (iedereen vrij) 28 maart:

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 januari 2018

Nieuwsbrief groep 3 januari 2018 Nieuwsbrief groep 3 januari 2018 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van januari. Nieuws uit de groep: Bij rekentuin staan scores bij elk tuintje. Bij een gemiddelde score halen de kinderen in groep

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Ma 8/10 Di 9/10 Woe 10/10 Do 11/10 Vrij 12/10 Za 13/10 AGENDA Einde Kinderboekenweek

Nadere informatie

15 november Nieuwsbrief 413. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen

15 november Nieuwsbrief 413. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 413 RKBS St. Catharina Haastrecht 15 november 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen Activiteiten en data Maandag 19 november: Knutselavond Sint voor ouders groep 1 t/m 4 vanaf

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 januari 2017

Nieuwsbrief groep 3 januari 2017 Nieuwsbrief groep 3 januari 2017 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van januari. Nieuws uit de groep: Wat hebben de kinderen in deze eerste periode al veel geleerd! Het is erg leuk om deze vooruitgang

Nadere informatie