weekbrief vrijdag 31 okt c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen jvs@pricoh.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh."

Transcriptie

1 vrijdag 31 okt weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen jvs@pricoh.nl Agenda: 6 nov.: Schoolontbijt 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow groep 5/6 26 nov.: Knutselavond Sint ( 1-4) 27 nov.: Natte gymles groep 3 De jarigen: 6 nov.: Michael Bremer Michael, het is al een speciale dag en nou ben je ook nog eens de enige jarige van de hele school! We wensen je allemaal een prachtige verjaardag toe met veel taart, kadootjes en alles wat een verjaardag zo speciaal maakt! De bijbel: Onderwerp: Wat een puinhoop! Jeremia maakt met voorwerpen duidelijk wat er aan de hand is. Een linnen gordel die helemaal verweerd is, een kruik, die in stukken valt: dat lijkt op de puinhoop die in het land is ontstaan. God lijkt op een pottenbakker, die net zo lang kneedt tot het goed is. En als het niet goed is, begint hij opnieuw. Zoals een pottenbakker de pot kneedt totdat het goed is, zo kneed ik het volk Ook gaat Jeremia weer naar de mensen toe om ze tot inkeer te brengen. Zoals klei in de hand van de pottenbakker Zoals klei in de hand van de pottenbakker zo ben jij in mijn had zegt de Heer. Zoals klei in de hand van de pottenbakker zo maak ik jou een vat tot mijn eer. Kneed mij Here God ook als dat soms weleens pijn doet. Kneed mij, Here God U weet precies hoe ik zijn moet.

2 Sponsorloop KIKA Wat zijn we trots, we hebben nl. een dikke cheque mogen overhandigen van maar liefst 1285, 45! Dat is echt veel meer dan we hadden gedacht! Alle renners ontzettend bedankt en we wensen de marathonlopers dit weekend een geweldige run toe. Een fantastische uitdaging en met dit bedrag op zak, loopt het misschien wel heel ontspannen! We hopen dat er voor stichting KIKA een enorm bedrag wordt binnen gehaald zodat heel veel kinderen geholpen kunnen worden! Op de site kunt u info vinden over de loop. Donderdagmorgen 6 november ontbijten de kinderen gezamenlijk op school! Via het Nationaal Schoolontbijt krijgen de kinderen deze morgen gezond brood en beleg aangeboden. De kinderen hoeven alleen een bord (geen wegwerpbord), bestek en beker voor het ontbijt mee te nemen. We zullen tijdens het ontbijt aandacht besteden aan het belang van een goed ontbijt. Goed ontbijten is voor iedereen van belang, maar zeker voor kinderen. De kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school zijn. Als u meer wilt weten over het Nationaal Schoolontbijt, kijkt u dan op

3 EVEN VOORSTELLEN Ik ben Alisha Hugen en vanaf de herfstvakantie mag ik elke dag naar school. Ik zit in groep 1/2 a bij juf Fidom en juf Tempel. Mijn grote zus Djowena zit ook al op school, zij zit in groep 2 bij juf Polstra en juf Hoogeveen. Ik hou heel erg van knutselen en kleuren, maar ook spelen in de huishoek vind ik erg leuk. Hallo! Mijn naam is Maaike Mourits en ik ben ook al een weekje op school. Ik zit ook in groep 1/2a bij juf Fidom en juf Tempel. Naar school gaan vind ik al heel erg leuk, ik kom elke dag met een glimlach binnen! Tijdens het spelen ga ik het liefst koken en bakken in de huishoek, maar ook knutselen vind ik al leuk. Hoi, ik ben Anne-Roos Lunenborg. Sinds de herfstvakantie mag ook ik elke dag naar school, naar groep 1/2 a. Ik hou van lekker rustig werken, zoals een tekening maken of lekker knutselen. Buiten spelen vind ik ook heel erg gezellig! Alisha, Maaike en Anne-Roos, wat fijn dat jullie bij ons op school zijn gekomen. We hopen dat jullie een prachtige tijd gaan krijgen op de Juul! Nieuws van de leerlingenraad Nog even over ons goede doel spieren voor spieren. We hebben 87,28 euro en we gaan voor het dubbele. We willen vragen als iedere ouder hun kind maandagochtend wat geld mee wil geven voor het goede doel: spieren voor spieren want we willen de kinderen met een spierziekte een leuke dag bezorgen!

4 PBS We oefenen nogmaals hoe we ons moeten gedragen als we mogen computeren. En belonen meteen het gedag als het goed gaat PBS toppers Vrolijkheid alom. Dat kan ook niet anders als je 10 kruisjes hebt gespaard en daarvoor een welverdiende beloning uit mag komen kiezen. We zijn trots op Kimberly en Charissa, Amber en Vera, Sanne en Luuk, Jordy, Sim en Mees en Safira en Mik!

5 groep 1-2 (juf Tempel / juf Fidom 1-2 A) (juf Polstra/ juf Hoogeveen 1-2B): Deze week hebben we nog een weekje gewerkt aan het thema Herfst. De kinderen hebben een egeltje van klei gemaakt, een vel vol spinnetjes gemaakt van een vingerafdruk en we hebben een taal- en rekenwerkblad gemaakt. Gelukkig was het ook heerlijk weer en konden we lekker buiten spelen! Woensdag was juf Tempel jarig en vandaag hebben we dit in de klas gevierd, het was ontzettend gezellig! We hebben allemaal spelletjes gedaan, er was een mooie herfsttaart en we mochten op een luxe manier ons fruit eten (we mochten het versieren met allerlei lekkere dingen). Ook mochten we op het grote plein spelen en hebben we een zoekspelletje met dierenplaatjes gedaan. Volgende week werken we aan het thema Techniek. In deze week gaan we ook aan de slag met onze lampionnen, want 11 november komt er al bijna weer aan! Volgende week donderdag gaan we samen op school ontbijten, we doen mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Zou u eraan willen denken dat uw kind een bordje, bestek en een bekertje meeneemt? Woordenschat: egel, paddenstoel, bladeren, vallen, bruin, donkerbruin, verkleuren, kastanjes, eikels, spinnenweb, seizoen, verdorren, verandering. Goede doelengeld: 3,80 groep 3 (juf Drent / juf Hallink): Deze week hebben wij kern 3 afgerond met een toets. De kinderen hebben nu al een heleboel letters en woorden geleerd. Volgende week gaan wij al die letters, woorden en nieuwe woorden toetsen (de herfstsignalering nemen wij dan af). Met rekenen gaan wij verder met splitsen en de bussommen. Donderdag zijn wij begonnen met het maken van een uilen lampion voor Sint Maarten. Ook hebben wij uilenballen bekeken en niet alleen de buitenkant. De kinderen mochten met sate-prikkers en pincetten de uilenballen uit elkaar halen om te kijken wat hij had gegeten. Dat was een leuk en een beetje eng om te doen. Hiermee hebben wij het thema 'uilen' afgerond en gaan wij verder werken over 'paddenstoelen'.

6 Volgende week donderdag 6 november hebben wij geen gymles in de gymzaal in verband met het nationaal schoolontbijt. Wij gaan die dag ('s middags )wel extra bewegen bij droog weer buiten maar mocht het regenen in het speellokaal. Dan is het wel handig dat de kinderen gymschoenen meenemen. Juf Drent is dinsdag 11 november jarig. Zij viert vrijdag 14 november haar verjaardag in de klas. De kinderen hoeven die morgen geen eten en drinken mee te nemen. Klassendienst: Christa en Dina Woordenschat: fantastisch, droevig, uitbundig, emotie Goede doelengeld: 2,81 groep 4/5 (juf Mennink / meester Jonkman): Deze week heeft groep 5 met Spelling woorden geoefend met echt, acht, icht en ocht. Groep 4 oefende met woorden met NG en NK, die zijn met elkaar getrouwd en daar komt nooit iemand tussen volgens Juf Buurman.Zo kun je dat goed onthouden. En we weten nu allemaal wat een presentatie is ; gebruik 10 woorden op het bord en vertel dan je presentatie. Met rekenen heeft groep 4 geoefend met het aflezen van een grafiek en ook hebben we in beide groepen weer flink met de tafels geoefend. Als het goed is, kennen alle kinderen van groep 4 nu de tafels van 1, 5 en 10 en de kinderen van groep 5 hebben deze ook herhaald. Volgende week gaan we dit even toetsen. November is de maand van de tafel van 2. De kinderen kunnen thuis nog steeds oefenen m.b.v. de volgende sites: en Donderdagmiddag hebben we de "natte gymles" gehad en deze viel erg in de smaak bij de kinderen. Het was fijn dat de moeder van Kim en de moeder van Jordi mee wilden als begeleiding, nogmaals bedankt hiervoor. Volgende week donderdag hebben we het nationale schoolontbijt en ik weet niet of we het dan redden om om 9.15 uur bij de gymzaal te zijn. Als het niet lukt gaan we 's middags wel even extra buiten spelen. woordenschat: turen, slenteren en schuifelen. goede doelengeld: 0,75 klassendienst: Iman en Lathisa huiswerk: Groep 5 heeft de samenvatting van hoofdstuk 2 van Aardrijkskunde mee, de toets is op vrijdag 7 november a.s.

7 groep 5/6 (meester Brand / juf van Goor): Hoewel iedereen een voldoende had op de rekentoets, bleken er toch nog vragen over een paar sommen. Het waren opgaven die ik verleden week in de weekbrief heb gezet maar ook hadden veel kinderen nog moeite met bv. 9x28= We splitsen dan de 28 en rekenen eerst uit hoeveel 9x20 is (180) en dan 9x8 (72) en vervolgens tellen we deze antwoorden bij elkaar op. Dus 9x28=180+72=252. Na een half uurtje oefenen zaten deze sommen gebakken. De komende tijd gaan we aan het werk met de grotere getallen, getallen die uit vier cijfers bestaan, duizendtallen. Groep 5 mag uitrekenen hoeveel dozen je nodig bent voor 28 broeken als er in één doos 5 broeken gaan. Een combinatiegroep zoals groep 5/6 geeft af en toe wat organisatorische probleempjes. Maar als je een groep hebt die zoals groep 6 op de foto bezig is dan loopt alles op rolletjes. Klassendienst: Quinten en Nikkie Goede doelengeld: 0,96

8 groep 7/8 (Juf Baldé / juf Hallink): Deze week hebben we weer muziekles gehad. We leerden een ritme op een emmer spelen. We zijn ook heel hard aan het vouwen geweest. We hebben voor de collega van de moeder van Dèvin die omgekomen is bij de vlucht MH17 kraanvogels gevouwen.. wel 560 stuks! Wij geven in groep 8 huiswerk mee om de kinderen voor te bereiden op het voortgezet onderwijs. Het is dus belangrijk en de verantwoordelijkheid van de kinderen zelf dat ze het huiswerk zelf leren plannen en op tijd inleveren! Ook groep 7 krijgt af en toe huiswerk mee, dit is vooral om extra te oefenen en/of om weetjes uit het hoofd te leren. Afgelopen week is het bij een aantal kinderen nog niet helemaal goed gegaan w.b.t het werkstuk, dus nogmaals; In de weekbrief staat onder het kopje huiswerk wat ze aan hun werkstuk moeten doen, dit leveren ze de woensdag erop op usbstick bij ons in, zodat wij het 'digitaal' kunnen controleren en eventueel samen met uw zoon/dochter kunnen aanpassen. Klassendienst: Melissa en Sanne Koffiedienst: Chanell en Yamila Beldienst: Lisanne Goede doelengeld: 4,10 Huiswerk: Beide groepen bedenken voor hun werkstuk 5 hoofdstukken = inhoudsopgave ( hier hoeft nu nog geen informatie bij gezocht worden) groep 8 werkbladen ( per leerling verschillend)

weekbrief Vrijdag 24 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief Vrijdag 24 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 24 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 27,28 okt.: 10 min. gesprekken groep 1-4 29 okt.:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

vrijdag 26 september 2014

vrijdag 26 september 2014 vrijdag 26 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 29 sept.: Koffieuurtje nieuwe ouders 1 okt. : Start kinderboekenweek

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 7 november 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 11 nov: optocht Sint Maarten (1/2) 18 nov.: OR/

Nadere informatie

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 19 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 21 juni: vaderdag 22-23 juni: 10 minuten gesprekken 22 juni:

Nadere informatie

vrijdag 5 september 2014

vrijdag 5 september 2014 vrijdag 5 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 5 sept.: juf Schut trouwt 9 sept.: schoolfotograaf 15 sept.:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 9 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 juni: Oud papier 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 3 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 okt.: Dag van de leraar 6 okt.: OPA 7 okt.: OR

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas!

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas! weekbrief Vrijdag 14 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow groep 5/6

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Vrijdag 22 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 22 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 22 mei 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 25-25 mei: Pinksteren 27 mei: talentenshow 1 juni: oud papier

Nadere informatie

Of klik hier voor een filmpje over Slim

Of klik hier voor een filmpje over Slim Klik op het kind dat je wilt volgen door de Beemte School! Ik ben Jurre en ik zit in groep 1/2 Ik ben Laura en ik zit in groep 3 Ik ben Maaike en ik zit in groep 5 Ik ben Roald en ik zit in groep 8 Of

Nadere informatie

Vrijdag 29 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 29 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 29 mei 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 1 juni: oud papier 5 juni: zomermarkt 9 juni: OR 10 juni: Leerlingenraad

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer. Wekelijkse nieuwsbrief 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43. Kalender: Bijbelverhalen:

Zonne(blad)wijzer. Wekelijkse nieuwsbrief 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43. Kalender: Bijbelverhalen: 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43 Kalender: 30-10 Cursus team(leren Analyseren) 31-10 Team vergadering Schoolcommissie overleg Bijbelverhalen: Week 44: 29 oktober-4 november Mozes gaat de

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen.

TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Weekbrief 6 juni 2016 Algemene mededelingen TSO en aardig, netjes, rustig Nieuws van Jennifer en Emma: Als we buiten spelen doen we aardig tegen elkaar en spelen we samen. Schoolvoetbal Woensdag 25 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november

Nieuwsbrief 5 november Nieuwsbrief 5 november Agenda Donderdag 12 november: 20.00 uur zakelijke ouderavond Woensdag 11 november: Schoolontbijt. De kinderen nemen hun eigen bestek, bordje en beker mee naar school. Wisseling van

Nadere informatie

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken.

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken. Weekbrief 7 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond Maandag 7 september van 18.30-19.30 uur is er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers en alle leerlingen. U heeft hiervoor inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4 Cbs De Akker Informatieboekje van groep 3/4 2014-2015 Het informatieboekje van groep 3/4 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 3/4. Verschillende praktische zaken

Nadere informatie

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 19 jan.: Schoonmaakavond groep 1-3 21 jan.: Voorleesontbijt groep 1-2 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 9 Maandag 31 oktober vrijdag 4 november Voor de ouders, Vanaf 7 november doen wij met mee met een 20 weken durend schoolfruit project. Dat betekent dat de school, van EU-schoolfruit, fruit

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 19 sept. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief vrijdag 19 sept. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. vrijdag 19 sept. 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 22 & 23 sept.: Startgesprpekken groep 5-8 23 sept.:

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal

5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal t Driesprongetje Agenda Nieuwsbrief 30-nov-2012 5 december Sinterklaas en zijn zwarte pieten komen bij ons op school 6 december speelgoeddag 7 en 14 december gastles korfbal Sinterklaas Woensdag is het

Nadere informatie

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Feest feest feest! Wat een feest afgelopen weken! En op woensdag een super gaaf openingsfeest! Bedankt ouders! Wat wij ook geweldig vonden is al die hulp die we

Nadere informatie

Agenda Datum Activiteit. Jarigen. Doelen. Huiswerk. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016

Agenda Datum Activiteit. Jarigen. Doelen. Huiswerk. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016 Agenda Datum Activiteit 22 of 24 nov. Maandviering middenbouw, organisatie door groep 4. 28 nov. 9 dec. Dictee 5 dec. Sinterklaas, groep 1 t / m 4 s middags vrij!

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 13 t/m. 17 okt.: Herfstvakantie 20, 21, 22 okt.: Kriebelteam 22 okt.: KIKA

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Welkom op de Pionier

Welkom op de Pionier Welkom op de Pionier Wat lees je allemaal in dit boekje? 1. Wat is de Pionier voor een school? 2. Op school zijn verschillende klassen. 3. Zo gaat het op de Pionier. 4. Hoe ziet een schooldag er op onze

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

vrijdag 23 januari 2015

vrijdag 23 januari 2015 vrijdag 23 januari 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 jan.: Bekendmaking excellentie 27 jan.: Filmfestival 28jan.:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4 Cbs De Akker Informatieboekje van groep 3/4 2015-2016 Het informatieboekje van groep 3/4 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 3/4. Verschillende praktische zaken

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Vrijdag 1 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 1 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 1 mei 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 3-15 mei: meivakantie 18-20 mei: Kriebelteam 19 mei: OR 20-22

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Vrijdag 6 nov. 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.

Vrijdag 6 nov. 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh. Vrijdag 6 nov. 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 9 november: OPA 10 november: Scala groep 7/8 11 november:

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 nov.: Knutselavond Sint ( 1-4) 27 nov.: Natte

Nadere informatie

Aan de wand hangen woordkaarten met betrekking tot de herfst.

Aan de wand hangen woordkaarten met betrekking tot de herfst. Herfst Nog niet zolang geleden liepen we in korte broek, kon de jas thuis blijven en was de temperatuur zelfs hoog, te hoog voor dit seizoen. Maar nu waait het, het regent en vallen de blaadjes van de

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Schooljournaal Algemeen nieuws:

Schooljournaal Algemeen nieuws: Schooljournaal Nummer 1 / 16-17 Woensdag 7 september 2016 Bij ons op school Algemeen nieuws: Staan onze leerlingen op de eerste plaats Is teamspirit erg belangrijk Heeft ieder zijn eigen kwaliteiten zijn

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5.

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. Nieuwsbrief groep 3 -November- Rekenen: Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. De volgende doelen komen hier aan de orde: Tellen tot 20 met huppen

Nadere informatie

3 Hoogbegaafdheid op school

3 Hoogbegaafdheid op school 3 Hoogbegaafdheid op school Ik laat op school zien wat ik kan ja soms nee Ik vind de lessen op school interessant meestal soms nooit Veel hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zien wat ze kunnen. Dit

Nadere informatie

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters Weekbrief 23 mei 2016 Algemene mededelingen 1/2 groepen De kinderen vinden het superleuk om aan het ridder en jonkvrouwen project te werken. In de klassen zijn al aardig wat kastelen, ridderhelmen en zwaarden

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

nieuwtjes uit groep 3/4

nieuwtjes uit groep 3/4 Nieuwskrant 12 nieuwtjes uit groep 3/4 Inhoud 1. Van groep 3 2. Van groep 4 3. Schoolvoetbal 4. Nieuwtjes in het kort 5. Gebarentaal 6. Onderzoek en uitslag 7. Mooie tekeningen Van groep 3-4 April 2015

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR 34 CBS DE ADELAAR 13-05-2015

NIEUWSBRIEF NR 34 CBS DE ADELAAR 13-05-2015 NIEUWSBRIEF NR 34 CBS DE ADELAAR 13-05-2015 Wie zou willen helpen, u kunt zich opgeven bij Daniëlle Versteeg Agenda: 14 mei Hemelvaartsdag 15 mei Kinderen zijn vrij 18 mei Schoolkamp groep 8 19 mei Schoolkamp

Nadere informatie

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer:

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer: De Bron Oktober 2014 Bijna jarig! Jonathan, 15 oktober Sem, 27 oktober Allebei een hele fijne dag! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12 In dit nummer:

Nadere informatie

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst.

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst. Interview op zaterdag 16 mei, om 12.00 uur. Betreft een alleenstaande mevrouw met vier kinderen. Een zoontje van 5 jaar, een dochter van 7 jaar, een dochter van 9 jaar en een dochter van 12 jaar. Allen

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie