Don. 24 maart c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Don. 24 maart c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen"

Transcriptie

1 Don. 24 maart 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen jvs@pricoh.nl Agenda: 25 maart: Goede Vrijdag (iedereen vrij) 28 maart: Tweede Paasdag (iedereen vrij) 30 maart: talentenshow groep 4 31 maart: zwemuurtje groep 4 5 april: O.R. 7 april: theorie verkeersexamen 12 april: praktijk verkeersexamen 13 april: leerlingenraad 14 april: GMR 17 april: Unicefloop/Cascaderun 18 april: Oud papier 20 april: talentenshow groep 3 25 april 6 mei: Meivakantie De jarigen: 23 maart: overblijfmoeder Eekely Dilayla Caris 25 maart Zeid Jabri 26 maart 28 maart Brian Koekoek 31 maart Sim ter Heide 31 maart Amy van Dijk Vorige week was overblijfmoeder Eekely jarig. Helemaal vergeten! Bij deze alsnog van harte! Dilayla, Zeid, Brian, Sim en Amy. Het is jullie verjaardag deze week. Een dag waarin jullie het middelpunt zijn en het daarom een beetje voor het zeggen hebben. Wij (alle Juultjes ) wensen jullie een ontzettend gezellige dag toe! De bijbel: Onderwerp: Hij is het echt Vóór Pasen hoorden we over Petrus, de vriend van Jezus. Hij was erbij toen Jezus gevangen werd genomen. Daarna werd het heel donker, maar op de derde dag zagen Petrus en de anderen het lege graf. En nu? Gaat het verhaal nu nog verder? Deze week horen we hoe Petrus na Pasen terugziet. Hij is het echt! Ik zie, ik zie wat jij niet ziet Ik zie, ik zie wat jij niet ziet Het zit nu in je mond Je zingt ervan, maar je eet het niet Het is overal in het rond. Ik weet het al, ik weet het al, Het is, het is de lucht! Ik zie, ik zie wie jij niet ziet, Hij is overal in het rond! En net zoals de liefde en de lucht Is Hij heel dichtbij ons. Ik weet het al, ik weet het al Het is onze grote God!

2 Pasen! Vandaag vieren we op school het Paasfeest. In iedere klas wordt dan het Paasverhaal verteld en wat dat verhaal voor ons in het nu kan betekenen. Daarna genieten we van een heerlijke Paaslunch verzorgd door de OR. Pasen is een belangrijk Christelijk feest. Er wordt dan gevierd dat Jezus uit zijn dood opstond. Op goede vrijdag stierf Jezus aan het kruis. Na drie dagen stond hij op uit de dood. Verder wordt Pasen ook gezien als een lentefeest. De lente breekt aan en de tijd van schaarste van landbouw door de winter is voorbij. Paasweetjes: De datum waarop Pasen valt verschilt, maar ligt altijd tussen 22 maart en 25 april. De datum wordt bepaald door de maanstad. Pasen wordt namelijk gevierd op de zondag na de eerste volle maan in de lente (21 maart). De Paashaas en Paaseieren De Paashaas is onmisbaar bij het Paasfeest. De Paashaas is net als de Paaseieren een symbool voor nieuw leven, de terugkeer van de lente wordt er mee gevierd. Een haas is het symbool voor vruchtbaarheid, een ei voor nieuw leven in het voorjaar. Ze kennen de Paashaas niet in België en Frankrijk, daar is het traditie dat de eieren worden gebracht door de Paasklokken, ook wel de klokken van Rome genoemd.

3 Paasontbijt Vanmorgen hebben we met de Juul gezamenlijk gesmuld van een heerlijk Paasontbijt. We zijn blij dat de OR ons hiermee heeft geholpen. Ze waren al vroeg op school om alles in goede banen te leiden. Dank hiervoor. In alle groepen hebben we geluisterd naar het Paasverhaal en ondertussen heerlijk gesmuld van al het lekkers wat op tafel stond. Als je met z n allen eet, eet je soms meer dan thuis. Omdat het zo gezellig is. Graag laten we wat sfeerplaatjes zien!

4

5 Weetje van de week Ei Een eitje is heel gezond. Ei bevat gezonde vetten, veel eiwit en zorgt en daarom voor dat je lekker even vol zit. Er zitten geen suikers in een ei, waardoor je hongergevoel verdwijnt. Een eitje kun je ook heel makkelijk als snack meenemen! Zelfs in de pauze op school. Een eitje geeft je energie om te spelen en te concentreren. Wist je dat je elke dag een eitje kunt eten? Soms wordt er gezegd dat het niet goed is voor je cholesterol, maar dat is niet waar. Het beste kun je eitjes van loslopende kippen eten. Wist je dat hoe geler het eigeel, hoe gezonder het eitje is? Met ei kun je heerlijke recepten bedenken: - omelet met groente, zoals champignons, uitjes en paprika - roerei - een gekookt eitje PBS Deze week gaan we extra letten op goed gedrag in de klas (en dat gaan we natuurlijk belonen!) PBS toppers Drie leuke (kleine) toppertjes waren er deze week. De grootste stroom komt vaak op vrijdag, maar aangezien we dan vrij zijn blijft het deze week bij deze drie musketiers. Graag een denderend applaus voor Alisha, Djayden en Milou!

6 Groep 1a (juf Hoogeveen / juf Fidom) Deze week een gezamenlijk groepsnieuws met groep 1b. Hieronder leest u dus wat we samen gedaan hebben. Groep 1b (juf Polstra / juf Hoogeveen) (en deze week ook het groepsnieuws van 1a) Een beetje anders dan anders; de afgelopen schoolweek, maar boordevol leuke activiteiten! Op maandag en dinsdag hebben we hard gewerkt aan onze taakjes: een paastak schilderen en een paasbakje vouwen, waarbij we leerden hoe je 16 vierkantjes kunt vouwen. Voor meer taakjes was geen tijd, want op woensdag was de Grote Rekendag. Na een spannende opening met boeven en politie, deden we,in groepjes, allerlei leuke spelletjes die te maken hadden met rekenen. Gelukkig waren er ook dit keer weer ouders die klaar stonden om ons te helpen bij het begeleiden van de groepjes. Bedankt ouders! Op donderdag mochten we op school ontbijten en vierden we met elkaar het Paasfeest. We luisterden naar het verhaal van Pasen en zongen er liedjes bij. Het gedeelte van de kruisiging slaan we in groep 1-2 over (dit is te heftig voor jonge kinderen ). We vieren dat Jezus leeft en daarbij het nieuwe leven dat we in de lente zo mooi en goed om ons heen kunnen zien: alles gaat groeien en bloeien en er worden jonge dieren geboren! Nu staat een lang weekend voor de deur. Hele fijne paasdagen allemaal! Goede doelen: 4,70 Groep 2 (juf Tempel / juf Mendel) De week is alweer voorbij! Een korte week waarin we van alles hebben gedaan. Op maandag hebben we het feestje van Tessa gevierd, zij was namelijk op zaterdag jarig. Gefeliciteerd meid, bedankt voor de lekkere traktatie! We hopen dat je een hele fijn dag hebt gehad. Op dinsdag hadden we eerst een lesje over gezond eten en drinken. Daarna hebben we eieren beschilderd, en sommige kinderen hebben hun eitje opgegeten. Hartstikke lekker en hartstikke gezond! In de pauze hebben we een kort lesje gedaan over eieren, waarom zijn eieren eigenlijk zo gezond om te eten? En wat kun je er allemaal van maken. Misschien dat een aantal kinderen nu wel vaker een eitje lusten, super hoor!

7 De woensdag stond helemaal in het teken van Rekenen. De ochtend begon best spannend met de twee boeven op het dag. De meesters en juffen zaten opgesloten in school! De kinderen waren er vol van, en het was een hele leuke start van deze dag. We hebben kringspelletjes gedaan met Rikki rekenaap, een rekencircuit met allerlei rekenspelletjes en een werkles waarin we onze opdrachten zelf in de school op moesten zoeken. Daarvoor hadden we eerst een plattegrond van de school gemaakt, knap hoor! Op donderdag hebben we de Paasviering in de klas gedaan. We zijn in de kring begonnen met het Bijbelverhaal, een aantal liederen en een gebed. Na de viering hebben we lekker samen een ontbijtje gegeten. Want gezellig samen zijn hoort bij Pasen. Volgende week gaan we werken over de Lente, afgelopen weken hebben we gewerkt over de Lente en het Paasfeest. Nu gaan we verder met alleen de Lente. Maar morgen zijn we eerst lekker een dagje extra vrij. We hopen dat iedereen een heel fijn, lang Paasweekend mag hebben. Tot volgende week dinsdag!

8 woordenschat: kip, haan, kuiken, groeien, bloeien, verzorgen, water geven, aandacht geven, jong, oud, wortel, steel, blad, bloembollen, knopjes, baby s, veulen, big, kalf, kuiken, bestek, tafel dekken, finish, juichen. goede doelen: 2,50 Groep 3: (juf Drent / juf Hallink): We hebben deze week verder gewerkt met taal aan kern 8, waarbij het gaat om een voorstelling geven en van alles wat daar bij komt kijken. We hebben geleerd wat bijv. een dialoog is en we hebben geoefend met het maken van rijmwoorden en zinnen. Ook hebben we geleerd wat verkleinwoorden zijn (huis- huisje, boom-boompje). Volgende week ronden we kern 8 af met o.a. woorden die eindigen op een -d (hand, bord..) en oefenen we het begrijpend lezen. Met rekenen hadden ook wij afgelopen woensdag een bijzondere dag. Wat hebben we wat codes voorbij zien komen en wat was het soms lastig om die codes te ontcijferen! Opa van Mik, bedankt voor de hulp!

9 Volgende week gaan we verder met blok 9 feest op school. We leren o.a. springen naar een getal op de getallenlijn, we gaan op zoek naar het grootste en kleinste getal en we gaan bezig met klokkijken. Ook hebben we woensdag weer een muziekles van Scala. klassendienst: abbygail en ismaël woordenschat: dialoog, ontcijferen, code, kraken goede doelengeld: 1,45 Groep 4 (juf van Goor): Een korte week vol leuke dingen. Maandag een actieve en lange gymles, dinsdag weer een smaakles, woensdag de grote rekendag en donderdag de paasviering en het paasontbijt. Naast al deze leuke dingen hebben we ook geleerd. Tijdens de spellingslessen hebben we een nieuwe categorie geleerd: meeuw. Woorden die eindigen op - eeuw, -ieuw en -uw schrijf je altijd zo. Met de taallessen hebben we geleerd om een stripverhaal te schrijven/tekenen, heel leuk. Ook zijn we druk bezig met de tafels. En natuurlijk... de talentenshow! Hierbij nodigen wij jullie allemaal uit op woensdag 30 maart in de grote zaal om uur voor prachtige show. De kinderen zijn al druk bezig met het decor. Volgende week gaan we zwemmen. Dit is donderdagmiddag 31 maart. Klassendienst: Djayden en Mariska Goede doelen: 1,70 Huiswerk: Tafel van 6 en 7 Groep 5 (meester jonkman / juf Hallink): Maandag hebben de kinderen met juf Hallink weer mooie dingen geknutseld i.v.m. Pasen. Wat hebben ze toch een geluk met zo n creatieve juf op maandag! Woensdag hebben we een hele goede mooie Rekendag gehad waarbij de nadruk lag op het logisch denken. De kinderen moesten met een pijlenschema bijv. getallen, woorden of dieren raden. Op het schoolplein hebben we het eilandenspel gespeeld. Ook dit viel erg in de smaak. Vanmorgen hebben we samen het Paasontbijt gehouden en na de pauze hebben we onze viering gehad. Vanmiddag gaan we nog even gewoon verder met werken. Volgende week gaan we Blok 8 van Rekenen afsluiten met de Toets, dus er moet nog wel even geoefend worden met deelsommen met rest en + en sommen tot 1000.

10 Klassendienst: Kim en Damien Goede doelen: 1,10 Huiswerk: Mochten de kinderen zich vervelen tijdens het heerlijke lange weekend, dan kunnen ze altijd tafels oefenen of inloggen op Muiswerk. Groep 6 (juf de Boer / juf Zandman): Wat een gezellige week! Veel leuke extraatjes en ook nog hard aan het werk geweest! Maandag kregen we speciaal bezoek tijdens de gymles! Niemand minder dan meester Brand kwam de gymles verzorgen en dat vonden wij allemaal super leuk! Meester heeft aangegeven dat hij vaker een gymles wil komen geven, heel fijn! Bedankt meester Brand! Dinsdag kwamen de Smaak-juffen weer op bezoek. Deze les ging over biologisch eten en hierbij ontdekten we het verschil tussen een gekookt biologisch ei en een gekookt scharrelei. Interessant! Daarna proeven met een snufje zout! Woensdag de Grote Rekendag! Samen met groep 7/8 hebben we verschillende opdrachten gemaakt en geleerd hoe je moet denken als een computer, hoe pixels werken, maar ook hoe je moet sorteren met getallen. Samenwerken was deze dag erg belangrijk en dat ging erg goed! Vandaag mogen we genieten van een heerlijk paasontbijt en hebben we een paasviering in de klas! En dan lekker genieten van een heerlijk, lang weekend!

11 Klassendienst: Yoeri en Sabrina Goede doelen: 0,00 Huiswerk: n.v.t. Groep 7/8 (juf Baldé / juf Zandman): We hebben er weer een gezellig week op zitten. Woensdag hebben we een leerzame rekendag gehad en donderdag hebben we een heerlijk paasontbijt gehad met daar achteraan de paasviering. Groep 8 heeft deze week zelf de musical uitgekozen, wij kunnen niet wachten tot het binnen is. Voor groep 7 staan er ook spannende dingen op de agenda. Op 7 april maken zij op school het schriftelijke verkeersexamen en op dinsdag 12 april om 8.55 uur staat het praktijkexamen op de agenda. U heeft hier een brief over gehad, wilt u in deze dagen de route een of meerdere keren met uw zoon/dochter fietsen? Het is erg belangrijk dat de fiets in orde is (zie punten in de brief!). Klassendienst: Richelle en Nikki Koffiedienst: Dèvin en Edwin Beldienst:Selena Goede doelen: 0.95

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 9 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 juni: Oud papier 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start

Nadere informatie

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 19 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 21 juni: vaderdag 22-23 juni: 10 minuten gesprekken 22 juni:

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 3 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 okt.: Dag van de leraar 6 okt.: OPA 7 okt.: OR

Nadere informatie

REKENDAG. De 27e schoolweek

REKENDAG. De 27e schoolweek De 25e schoolweek Na een heerlijke week vakantie zijn we weer met veel plezier aan de slag gegaan. Deze week hebben we nog gewerkt over bouwen. We hebben het lied Een dwaas man bouwde zijn huis op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas!

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas! weekbrief Vrijdag 14 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow groep 5/6

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

vrijdag 5 september 2014

vrijdag 5 september 2014 vrijdag 5 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 5 sept.: juf Schut trouwt 9 sept.: schoolfotograaf 15 sept.:

Nadere informatie

Vrijdag 17 februari 2017

Vrijdag 17 februari 2017 Vrijdag 17 februari 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 20 t/m. 24 feb.: voorjaarsvakantie 27 + 28 feb.:

Nadere informatie

Vrijdag 24 april 2015

Vrijdag 24 april 2015 Vrijdag 24 april 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 24 april: Bingo in school voor ouders en buurtbewoners 27 april:

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Vrijdag 26 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 26 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 26 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 29 juni: groep 1-4 s middags vrij 29 juni: oud papier

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 april 2019 Ma 22/4 t/m Vrij 3/5 Ma 6/5 Di 7/5 Woe 8/5 Do 9/5 Vrij 10/5

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 13 t/m. 17 okt.: Herfstvakantie 20, 21, 22 okt.: Kriebelteam 22 okt.: KIKA

Nadere informatie

vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 11 mrt.: Talentenshow gr. 3 11 mrt.: Biddag 16 mrt.: MR 17 mrt.:

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Weekbrief apr t/m 28 apr

Weekbrief apr t/m 28 apr Weekbrief 17 22 apr t/m 28 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 en BSO groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, Orka s, Pinguïns en Haaien Wist u dat? De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 7 november 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 11 nov: optocht Sint Maarten (1/2) 18 nov.: OR/

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. vrijdag 31 okt. 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 nov.: Schoolontbijt 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 9 & 10 febr. : 10 minuten gesprekken 11

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 april 2016 Beste ouders, Gefeliciteerd Dinsdag 5 april is Fleur van Dijk jarig uit groep 8. Fleur wordt dan 12 jaar! Vrijdag 8 april is Huub

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken.

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken. Weekbericht van 7 april 2015 Algemeen: Van 6 april tot en met 24 mei kunt u bij de Co-op in Erica zogenaamde doe-koe-munten krijgen bij bepaalde boodschappen. Deze munten kunt u in de winkel in een soort

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Mei Maandthema:

Mei Maandthema: Mei 2017 Maandthema: Lastig om te weten te komen hoe het was op school? Gebruik eens deze gespreksstarter! Uitknippen, vouwen, tellen en kletsen maar! (Werkt vaak erg goed in combinatie met een glas limonade/thee

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

vrijdag 23 januari 2015

vrijdag 23 januari 2015 vrijdag 23 januari 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 jan.: Bekendmaking excellentie 27 jan.: Filmfestival 28jan.:

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.26 6 april 2017 schooljaar

Nr.26 6 april 2017 schooljaar Nr.26 6 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 12 april 2019 Za 13/04 Ma 15/04 Di 16/04 Woe 17/04 Do 18/04 Vrij 19/04 Ma

Nadere informatie

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 13 juli 2018 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 16 juli: schoonmaakweek 16 juli: Oud papier 17 juli:

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 15! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we juf Eline, Olaf, Jens, juf Ali, Lisanne, Femke, Bjorn, Keisha en Luuk met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Marijn Hemken Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Avonturen van K nijn op Algemene School Oost

Avonturen van K nijn op Algemene School Oost Avonturen van K nijn op Algemene School Oost Op maandag 12 november 2018 ben ik begonnen aan mijn rondreis langs veel klassen van Algemene School Oost te Bergen op Zoom. Superspannend, want het was de

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Maandag 2 t/m vrijdag 6 april 2018

Maandag 2 t/m vrijdag 6 april 2018 Maandag 2 t/m vrijdag 6 april 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Wandelen voor water > Ontmoetingsonderwijs: Pasen Extra > Boekentips > 1 e Paasdag de verjaardag van Tante

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Vrijdag 11 maart 2016

Vrijdag 11 maart 2016 Vrijdag 11 maart 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 14 maart: oud papier 14 maart: MR 17 maart: kangoeroe

Nadere informatie

11 oktober Nieuwsbrief 411. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek

11 oktober Nieuwsbrief 411. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek Nieuwsbrief 411 RKBS St. Catharina Haastrecht 11 oktober 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek Activiteiten en data Donderdag 18 oktober: Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Vrijdag 1 april c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 1 april c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 1 april 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 5 april: O.R. 7 april: theorie verkeersexamen 12

Nadere informatie

Vrijdag 22 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 22 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 22 mei 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 25-25 mei: Pinksteren 27 mei: talentenshow 1 juni: oud papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie

Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr

Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr Weekbrief 14 1 apr t/m 7 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes en Fuutjes Opvang 2-4 jaar 2-4 groepen; de Bevers, Otters, Guppies

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

De kinderen zitten vooraan in de kerk bij hun eigen juf of meester.

De kinderen zitten vooraan in de kerk bij hun eigen juf of meester. Datum: vrijdag 23 maart 2018 Schoolweek: 24 Uitnodiging Paasviering woensdagavond 28 maart Van harte welkom om samen met de kinderen, (groot)ouders en leerkrachten a.s. woensdag 28 maart het Paasfeest

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017

weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 weekinfo Datum: vrijdag 20 januari 2017 Bijbelverhalen voor de komende week: De boze man, Lucas 4:31-37 De schoonmoeder van Simon, Lucas 4:38-39 Zieke mensen, Lucas 4:40-44 Agenda: 23 januari oudercommissie

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke periode achter de rug, waarin we ook veel hebben gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Wie ben jij? Het Wie ben jij spel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

SPRAAKWATER CT Soest (035) nr apr.2015

SPRAAKWATER CT Soest (035) nr apr.2015 Belangrijke data 14 april Huiswerk-informatieavond gr.5/6, 19.00-19.30 uur 15 april Ouderbijeenkomst Ik en Ko gr.1/2 om 8.30 uur 16 april Theoretisch Verkeersexamen gr.7 Gr.1/2 Voorstelling Een hoofd om

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/04/ april 2018 jaargang 20 nr. 27

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 09/04/ april 2018 jaargang 20 nr. 27 Vrijdag 06 april Dinsdag 10 april Leerlingenraad Vrijdag 13 april AGENDA 05 april 2018 jaargang 20 nr. 27 Weeksluiting op de Erflandenlocatie van groep: 1/2F 4C 6C om 09.00 uur; groep: 3A 6B 8A om 10.45

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29 MAART 2018

WEEKBRIEF 29 MAART 2018 WEEKBRIEF 29 MAART 2018 Geachte ouders, Vlak voor Pasen ontvangt u deze weekbrief. Op diverse plaatsen ziet u foto's van het paasontbijt van afgelopen woensdag. Het was een erg leuke ochtend. Namens het

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Vrijdag 18 maart2016. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.

Vrijdag 18 maart2016. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh. Vrijdag 18 maart2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 23 maart: Grote Rekendag 24 maart: Paasontbijt op

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Oudertevredenheidspeiling In het overzicht zien wij dat 20 ouders deze voor ons hebben ingevuld. Hartelijk dank daarvoor! 32 ouders hebben de oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

Maandag 26 t/m vrijdag 30 maart 2018

Maandag 26 t/m vrijdag 30 maart 2018 Maandag 26 t/m vrijdag 30 maart 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Wandelen voor water > Schooldag start > Speelwerktijd kleuters in kleinere groepen > Ophalen kleuters in de klas > Ontmoetingsonderwijs:

Nadere informatie

Vrijdag 5 februari 2016

Vrijdag 5 februari 2016 Vrijdag 5 februari 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 9 februari: Kunst en Cultuur groep ½ 10 februari:

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl weekbrief Agenda: 4 dec.: Kijkavond Surprise 18.30 19.00 uur 10

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 februari 2015 Ma 23- Vrij 26 Ma 2 Di 3 Woe 4 Do 5 Vrij 6 Za 7 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 26 januari Agenda 2018 Nummer 20 Maandag 29 januari - Dinsdag 30 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrijdag 21 april 2017

Nieuwsbrief Vrijdag 21 april 2017 Nieuwsbrief Vrijdag 21 april 2017 Provincialeweg 33, 9677 PA Heiligerlee / tel. 0597-423447 cbsmonssinai@vcomog.nl / www.cbs-mons-sinai.picto.nl Agenda 24 t/m 28 april vakantie. 2 mei groep 1 en 2 naar

Nadere informatie

vrijdag 26 september 2014

vrijdag 26 september 2014 vrijdag 26 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 29 sept.: Koffieuurtje nieuwe ouders 1 okt. : Start kinderboekenweek

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 5 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 5 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 5 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl weekbrief Agenda: 10 dec. : MR 11 dec.: Kerstmarkt 15 dec.: OPA 17

Nadere informatie