Vrijdag 9 oktober 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijdag 9 oktober 2015"

Transcriptie

1 Vrijdag 9 oktober 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen jvs@pricoh.nl Agenda: 12 okt.: OR 12 okt.: kunst/cultuur groep 5/6 15 okt.: inloopavond Kinderboekenweek 15 okt.: kunst/cultuur groep 3/4 16 okt.: groep 1 t/m. 4 vrij 19 t/m. 23 okt.: herfstvakantie De jarigen: 10 okt.: Anne-Roos Lunenborg 12 okt.: Naomi Vaartjes 26 t/m. 28 okt.: kriebelteam 28 okt.: talentenshow groep 7/8 29 okt.: zwemuurtje groep 6 Twee mooie dametjes jarig deze week: Anne-Roos en Naomi. Alle Juultjes wensen jullie een ontzettend gezellige en leuke dag toe. Geniet van alles wat deze speciale dag zo leuk en bijzonder maakt. De bijbel: Onderwerp: Ga maar Terach, de vader van Abraham, vertrekt met zijn gezin uit Ur. Ze blijven wonen in Charan. Jaren later, als Terach niet meer leeft, hoort Abraham de stem van God. Hij gaat op reis naar een land dat God hem wijzen zal. Het is nogal wat. Op reis gaan naar een plek waar je nog nooit bent geweest en waar je niemand kent. Gelukkig neemt hij zijn vrouw Sarai en zijn neef Lot mee. Abraham Abraham, Abraham, Verlaat je land, verlaat je stam! Abraham, je moet gaan wonen In het land dat ik zal tonen. Tel de sterren in de nacht. Zo groot wordt jouw nageslacht.

2 INLOOPUUR Volgende week donderdag staan om uur de schooldeuren weer open en geven we alle belangstellenden de gelegenheid een kijkje te nemen in de school. We nodigen u uit samen met uw kind( eren) de hele school gezellig door te lopen en te genieten van werkstukjes/ foto s weetjes/ vraagstukjes die de afgelopen weken zijn gehandeld. Ook kunt u dan het werk in kijken en evt. eens bladeren door methodes die we gebruiken. We openen deze avond met het kiezen van de voorleeskampioen van de school. Wanneer u mee wilt stemmen raden we u aan om uur aanwezig te zijn! Ieder stem geldt! Even voorstellen: Alice Boertien Hallo, ik ben Alice Boertien. Ik woon samen met Herman en we hebben een dochter Maite van 10 (zij zit op een andere school) en Tijn, hij zit in groep 2. Deze school straalt veel enthousiasme en positiviteit uit. Een fijne school om je kind naar toe te laten gaan. Als wederdienst wil ik mij graag inzetten voor de ouderraad. In mijn dagelijks leven ben ik jobcoach en begeleid ik mensen met een beperking naar werk. Mijn vrije tijd vul ik met hardlopen, piano spelen en lekker uit eten gaan. De ouderraad lijkt me leuk en ook wel uitdagend omdat ik op een heel ander vlak bezig kan zijn. Ik heb er zin in! Waterpokken en Kinkhoest Op school heerst sinds een paar weken waterpokken. Rond waterpokken hangt een beetje een zweem van onduidelijkheid hoe of wat te handelen. Navraag bij de GGD leverde het volgende antwoord op: Waterpokken zijn besmettelijk wanneer je ze eigenlijk nog niet ziet. Een kind kan dus vrolijk naar school gaan en toch besmettelijk zijn. Zijn de waterpokken doorgebroken dan is in principe het besmettingsgevaar geweken, ook al zijn er blaasjes zichtbaar met vocht. Hoe een kind zich voelt is per kind verschillend. Daarom blijft het ene kind ook thuis, terwijl het andere gewoon naar school gaat en dus ook mag. Officieel is het besmettingsgevaar geweken als het laatste blaasje is ingedroogd. Maar de GGD gaf aan dat in principe kinderen, mits ze zich goed voelen, gewoon naar school mogen. Vamorgen werd er een geval van kinkhoest gemeld in groep 6. Ook hiervoor hebben we navraag gedaan bij de GGD. Kinkhoest is besmettelijk in de eerste 3 weken van de ziekte. Alleen weten veel mensen dan nog niet dat ze daadwerkelijk kinkhoest hebben. Bij kinkhoest moet altijd de huisarts worden geraadpleegd. In principe is na de eerste 3 weken het besmettingsgevaar geweken. Vooral voor kinderen met een zwakkere gezondheid is het raadzaam oplettend te blijven en bij twijfel langs de huisarts te gaan.

3 GRAAG NODIGEN WE JE UIT VOOR EEN INFORMATIEAVOND OVER PESTEN!!!! Phillipine van het mobiele opvoed informatieteam verzorgt voor ons een INTERACTIEVE avond over PESTEN op dinsdagavond 27 OKTOBER 2015 in HOOGEVEEN (in de Juliana van Stolberg school). Als (gast)ouder heb je dagelijks te maken met kinderen. En dus ben jij iemand die veel kan signaleren bij deze kinderen. Maar toch. Kinderen laten niet alles merken. Even wat cijfers: 64 % van de gepeste kinderen vertelt dit niet aan de (gast)ouders 77 % van de gepeste kinderen vertelt dit niet aan de leerkracht/docent. Alleen daarom al is het goed en belangrijk dat jullie deze (gast)ouderavond niet missen! Op de informatie komt het volgende aan de orde: Verschil tussen pesten en plagen Hoe worden kinderen gepest (misschien ook een stukje digitaal pesten) Pesten is een groepsprobleem! Hoe signaleer je het pestprobleem Openheid creëren over pesten. Wat kan je doen INSCHRIJVEN IS GRATIS, VOOR KOFFIE/THEE EN WAT LEKKERS WORDT GEZORGD. SCHRIJF JE IN VOOR 13 OKTOBER, Mail naar: drenthe@thuis-in-opvang.nl Energizer dobbelen maar! Bedenk 6 opties, voor elke cijfer 1. Dit kan bijvoorbeeld zijn 1 = spring 5x omhoog 4 = 5 x squat (kniebuiging) 2 = 10 tellen op je tenen staan 5 = 5 x opdrukken 3 = schouders draaien 6 = 10 x knieheffen Weetje van de week vet gezond, vet lekker. Wist je dat vet goed voor je is? Er zijn verschillende soorten vet, niet alles in gezond. Vet in een hamburger, een flinke scheut jus, chocola of een patatje met mayonaise is niet gezond. Maar vet in vis, noten of olijfolie bijvoorbeeld wel. Ook avocado is heel gezond. Wees dus niet bang om een beetje vet te eten.

4 Vet is een belangrijke voedingsstof. Vetten worden gebruikt voor energie. Je gebruikt deze energie voor bewegingen, maar ook voor je ademhaling, voor het kloppen van je hart en verwarming van je lichaam. Vetten leveren ook de bouwstoffen voor je lichaam. Je lichaam is opgebouwd uit cellen: de cellen van je spieren, je botten, je haren, je huid enzovoort. Deze cellen worden onder andere gemaakt uit vetten. En je gebruikt vetten om warm te blijven. Onder je huid zit een vetlaagje dat je temperatuur regelt. Het is een soort reserve voor extra inspanning en slechte tijden. Vetten zijn dus nodig om te groeien en om gezond te blijven! PBS Respect Een prachtig woord PBS toppers Een week zonder beloning kunnen we ons eigenlijk niet meer voorstellen. Gelukkig is het ook niet aan de orde. De kleinste Juultjes doen zo enorm goed hun best dat ook deze week weer veel vrolijke kleuters de trap naar boven bekommen. De kanjers die deze week ook op de foto kwamen zijn: Dillon, Finley, Ghaith, Marley, Shica, Daisy, Mika, Ruben, Chris, Charissa, Gilvano en Jurre!

5 Groep 1 (juf Polstra / juf Hoogeveen) De Kinderboekenweek is van start gegaan! Raar maar waar is het thema en daar hebben we al heel wat van gemerkt! Woensdag hadden we een leuke opening, waarbij we direct al iets raars zagen: een satéprikker die door een ballon werd

6 geprikt, zonder dat ballon kapot knapte! In de klas deden we een ander proefje met een ballon die aan het plafond bleef kleven: raar maar waar! Ook kregen we een Kinderboekenweek cadeau in onze groep: het boek van Karel Klus Bouwt een Huis. We werken dan ook, naast alle leuke proefjes, over huizen en bouwen. We knipten en plakten ons huis, tekenden het en bouwden in de bouwhoek samen met ons werkgroepje een huis. Een ander taakje was: met je werkgroepje spelen in het huis in de klas. Ieder kind had een andere rol, die te zien was op een plaatje aan een ketting. In de kring ontdekten we hoe je een muur stevig kunt bouwen; in verband bouwen. Gelukkig is de Kinderboekenweek nog niet afgelopen; volgende week gaan we nog veel meer leuke dingen doen! Op donderdagavond mag u tijdens de inloopavond een kijkje komen nemen in onze klas en zullen we al onze kunst- en bouwwerken aan u laten zien! Woordenschat: bouwwerk, plat dak, punt dak, cement, in verband bouwen, stevig, repareren, de bijl, omhakken Goede doelen: 2,10 Groep 2 (juf Tempel / juf Fidom) Alweer een weekje voorbij, een gezellige week kunnen we wel zeggen! De zon, de aarde en de planeten. Ook deze week stond bij ons weer in het kader van de ruimte. We hebben hard gewerkt aan onze eigen raket, het resultaat staat klaar in de gang! U bent van harte welkom om deze even te bezichtigen. De kinderen mogen er vanaf volgende week zelf in spelen. Ruimtepakken mogen dan uiteraard mee, want daar wordt het alleen maar leuker en echter van! Tijdens een lesje over de zon en de aarde hadden sommige kinderen leuke spulletjes meegenomen. Zo hebben we een wereldbol in de klas, een encyclopedie en een ruimtelamp. Leuk hoor! De werkjes van deze week pasten ook bij de ruimte. De kinderen hebben deze week gewerkt aan hun eigen kleine raket en aan een zon (van écoline). Ook hebben we geoefend met het schrijven van de cijfers Misschien kunt u thuis samen met uw kind naar het boekje kijken, knap werk jongens en meiden!

7 Alisha heeft maandag haar verjaardag gevierd, we hopen dat je een leuke dag hebt gehad meid en bedankt voor het lekkers! Vandaag vierde Maaike haar verjaardag in de klas, een stralende jarige job kunnen we wel zeggen. Bedankt voor het lekkers! Kinderboekenweek Woensdagochtend hebben we op een rare manier de Kinderboekenweek geopend. Professor Raar en professor Waar kwamen op school. Samen hebben ze verteld over hun laboratorium en de onderzoekjes die ze daar doen. Ook hebben ze een proefje laten zien, een proefje met een ballon en een prikker. Hartstikke leuk! Aan het einde ging niet juf Tempel, maar meester Brand met groep 2 mee (wat raar!). Hij had een cadeau bij zich en daar zat een prachtig boekje in, Franky. Dit boek gaat over Sam. Sam is een bijzondere jongen die graag meer wil weten over de ruimte, hij bouwt zijn eigen raket en gaat kijken wat er allemaal is. Proefje Zelf gaan wij deze en volgende week ook aan de slag met een proefje. Vandaag hebben we al geoefend met ons proefje van de raket. We gaan proberen zelf echte raketten te maken, die omhoog vliegen! Heel spannend. Volgende week gaan we dit nog een keer proberen en dan maken we foto s (eerst even oefenen). Woordenschat: aarde, maan, planeet, planeten, raket, ruimte, ruimtereis, ver weg, reizen, weggaan, terug komen, afscheid nemen, ontdekken, techniek, uitvinden, bouwen, zweven, lancering, telescoop, ster, saturnus, mars, techniek, ontdekken, proefje, uitproberen, testen, uitvinder. Goede doelen: 2,20

8 Groep 3: (juf Drent / juf Hallink): Het was deze week een afwisselende week. Wij hebben allerlei opdrachten gedaan in het teken van Raar maar waar, het thema van de Kinderboekenweek. We kregen een prachtig boek over insecten. Iedere dag komt er iemand uit groep 8 aan ons voorlezen i.v.m. de Kinderboekenweek. Daarnaast zijn we gestart met kern 3 waarbij we op steeds meer verschillende manieren oefenen met letters en woorden. Een voorbeeld van zo n oefening is het invullen van letters in woorden waarin een letter ontbreekt. Bij het stuk -en kan het kind kiezen uit b, p en r om er een compleet woord van te maken. Het plaatje wat naast het woord wordt afgebeeld, geeft aan welk woord bedoeld is (ben, pen, of ren). Volgende week leren we de woorden poes, koek en ijs en de letters oe, k en ij. Met rekenen gaan we o.a. werken met een plattegrond en hoogtegetallen en meten en vergelijken. Zoals u in een vorige weekbrief al heeft kunnen lezen, hebben wij op dinsdag altijd meester Dijkstra in de klas. Aan het begin van deze weekbrief stelt hij zich aan u voor. Volgende week hebben we op dinsdag de laatste ronde van de ateliers. Na de herfst vakantie starten we met een nieuwe ronde. Lijkt het u leuk om een keer te helpen bij een atelierronde (van 3x een uur op de dinsdagmiddag), dan horen we dat graag! De kinderen kunnen zich ook opgeven voor het handbaltoernooi op woensdagmiddag 11 november in sporthal de Valkenlaan. De kinderen spelen in teams van 5 spelers tegen andere scholen. Opgeven kan bij ons. Als u als ouder het team wilt begeleiden horen wij dat graag. Klassendienst : Shenna en Amber Woordenschat : bolster, voelsprieten, werkster, koningin, larven, kolonie, zweven, dalen Goede doelengeld : 1,50 Groep 4 (juf van Goor): Maandagmiddag hadden we een leuke gymles verzorgd door de handbalvereniging. De kinderen kunnen zich ook opgeven voor het handbaltoernooi op woensdagmiddag 11 november in sporthal de Valkenlaan. De kinderen spelen in teams van 5 spelers tegen andere scholen. Opgeven kan bij mij. Als u als ouder het team wilt begeleiden hoor ik dat graag.

9 Maandag, dinsdag en woensdag zijn we druk bezig geweest met het herhalen van de spellingskaarten: struik, staart, worst, wolf, slak en hert. Donderdag hebben we het dictee gemaakt én dit is goed gemaakt door de toppers uit groep 4! Met taal hebben we een start gemaakt met samengestelde woorden. Dit zijn woorden die uit twee verschillende woorden bestaan, zoals hand + doek = handdoek of voet + bal = voetbal. Tijdens de rekenlessen leren we lastige dingen. We oefenen sommen als uit te rekenen op de getallenlijn. We beginnen bij 35 en maken dan 3 sprongen van 10. Zo komen we uiteindelijk uit bij 65. We maken niet alleen sprongen op de getallenlijn in ons boek, maar we springen ook door de klas. Deze week was ook de start van de Kinderboekenweek: Raar maar waar! Iedere dag komt er om kwart over tien een leerling uit groep 8 bij ons voorlezen. Ook leren we allerlei dingen die raar, maar waar zijn. Wist je bijvoorbeeld dat het onmogelijk is om aan je eigen elleboog te likken? We hebben het allemaal geprobeerd, maar het lukt ons niet. We doen ook spannende proefjes in de klas. Volgende week gaan we nog meer leren over dit leuke thema. We hopen dat jullie donderdagavond tijdens het inloopuur komen kijken wat we allemaal hebben gedaan en geleerd. Volgende week hebben we op dinsdag de laatste ronde van de ateliers. Na de herfst vakantie starten we met een nieuwe ronde. Lijkt het u leuk om een keer te helpen bij een atelierronde (van 3 keer een uur op de dinsdagmiddag), dan horen we dat graag! Klassendienst: Jay-D en Michelle Goede doelen: 0,80 Huiswerk: Oefenen met de tafel van 3!

10 Groep 5 (meester jonkman / juf Hallink): Maandag zijn juf Hallink en ik even samen begonnen in de kring om de groepsafspraken even door te nemen met de kinderen zodat ze nu goed weten dat bij juf Hallink en bij meester Jonkman dezelfde afspraken gelden. Dinsdag zijn we met Rekenen verder gegaan met digitale tijden. We weten nu bijv. wat 22:50 uur is. Dinsdagmiddag hebben we de eerste toets van Aardrijkskunde gemaakt. Hij was goed gemaakt. Dinsdag hebben we tijdens de muziekles ook weer een leuk lied geleerd, Nee niet nou! Volgende week hebben we 2 leuke dingen op het programma staan: Maandagmiddag gaan we samen met groep 6 naar de Tamboer en dinsdagmorgen krijgen we een les Bucketdrums. Het begint om uur en kan tot uur duren. De kinderen komen dan dus misschien wat later naar buiten of naar huis. Woensdag zijn wij ook begonnen met de Kinderboekenweek. De komende week gaan we in groep 5 o.a. bezig met programmeren want programmeertaal dat is ook Raar maar waar! We zijn de afgelopen week ook weer bezig geweest met coöperatieve werkvormen waarvan u hieronder enkele foto s ziet. Klassendienst: Oliwia en Joe Goede doelen: 1,00 Huiswerk: De kinderen hebben afgelopen maandag alweer een blad mee naar huis gekregen om te leren. Deze keer is het een samenvatting van Natuniek. De Toets hiervan is op maandag 12 oktober a.s.

11 Groep 6 (meester Brand / juf de Boer): We gaan een mooie tijd tegemoet want we zijn net begonnen met de Kinderboekenweek. Omdat het gaat over Raar maar waar kunnen we natuurlijk allerlei gekke dingen verwachten. Woensdag morgen waren een paar kinderen al lekker gek verkleed. Ook gaan we onderzoeken of er vreemde dingen zijn, vinden we misschien rare dingen die we mee kunnen nemen naar school enz. Verder maken we tussen de bedrijven door een boekje over de Kinderboekenweek. Ondertussen zijn we ook nog bezig met de torens. Deze vergen behoorlijk wat tijd maar worden dan ook erg mooi. Op de foto s is te zien hoe ingespannen de kinderen er mee bezig zijn. Volgende week maandag gaan we naar de Tamboer. We gaan dan de voorstelling tour de Fien bekijken. Dinsdagmiddag krijgen we een les met bucketdrums. Deze les vindt op school plaats. In groep 6 waren ook een paar kinderen raar verkleed. Klassendienst: Mayke en Noël Goede doelen: 0,50 Huiswerk: Groep 7/8 (juf Baldé / juf de Boer): Een rare week en dat komt vooral door de Kinderboekenweek. Iedere dag doen we een activiteit die met de Kinderboekenweek/ het thema Raar maar waar te maken heeft. Zo hebben we het spel zoek de valse gespeeld. Iedereen schreef 3 dingen over zichzelf op maar 1 daarvan was vals. kennen wij elkaar goed om de valse te ontdekken?! De meiden hebben goed hun best gedaan bij het Cruyff Court toernooi, goed gedaan! Hilly, ontzettend bedankt voor het coachen! De jongens spelen 14 oktober om uur spelen zij hun eerste wedstrijd en supporters langs de kant is natuurlijk altijd fijn! Gisteren hebben we een proefjes circuit gedaan, we hebben 5 verschillende proefjes uitgevoerd. De foto's laten we tijdens de inloopavond zien. Volgende week staan er nog hele spannende proefjes te wachten.. raar maar waar! Leuk om enthousiaste kinderen uit groep 8 te zien voorlezen in de andere groepen, jullie doen dit echt ontzettend goed. Dinsdag gaan we met de klas de 3 beste voorlezers uir groep 8 kiezen, tijdens de inloopavond kunt u de allerbeste kiezen! Klassendienst: Jylan en Jarno Koffiedienst: Rob en Nathaniël Beldienst: Richelle Goede doelen: 0,50 Huiswerk: zie agenda

12 Opening Kinderboekenweek en groep 8 leest voor in alle groepen!

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 9 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 juni: Oud papier 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 3 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 okt.: Dag van de leraar 6 okt.: OPA 7 okt.: OR

Nadere informatie

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 13 t/m. 17 okt.: Herfstvakantie 20, 21, 22 okt.: Kriebelteam 22 okt.: KIKA

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas!

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas! weekbrief Vrijdag 14 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow groep 5/6

Nadere informatie

Vrijdag 2 oktober 2015

Vrijdag 2 oktober 2015 Vrijdag 2 oktober 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 5 okt.: dag van de leraar 7 okt.: start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 19 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 21 juni: vaderdag 22-23 juni: 10 minuten gesprekken 22 juni:

Nadere informatie

vrijdag 5 september 2014

vrijdag 5 september 2014 vrijdag 5 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 5 sept.: juf Schut trouwt 9 sept.: schoolfotograaf 15 sept.:

Nadere informatie

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 9 & 10 febr. : 10 minuten gesprekken 11

Nadere informatie

vrijdag 23 januari 2015

vrijdag 23 januari 2015 vrijdag 23 januari 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 jan.: Bekendmaking excellentie 27 jan.: Filmfestival 28jan.:

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening. Kinderboekenweek 2014

KlimtorenNieuws. Maandopening. Kinderboekenweek 2014 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 30-09-2014 Informatieavond en inloop In dit nummer: Informatieavond

Nadere informatie

vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 6 maart 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 11 mrt.: Talentenshow gr. 3 11 mrt.: Biddag 16 mrt.: MR 17 mrt.:

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Vrijdag 16 okt. 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.

Vrijdag 16 okt. 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh. Vrijdag 16 okt. 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 19 t/m. 23 okt.: herfstvakantie 26 t/m. 28 okt.:

Nadere informatie

Vrijdag 26 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 26 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 26 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 29 juni: groep 1-4 s middags vrij 29 juni: oud papier

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 8 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus en het Loofhuttenfeest, Johannes 7:1-17 Jezus schrijft in het zand, Johannes 8:1-11 Het licht van de wereld, Johannes

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 19 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 19 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 19 december 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 5 jan.: opening 2015 in de schoolzaal 6 jan. groep

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. vrijdag 31 okt. 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 nov.: Schoolontbijt 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 13 juli 2018 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 16 juli: schoonmaakweek 16 juli: Oud papier 17 juli:

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 7 november 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 11 nov: optocht Sint Maarten (1/2) 18 nov.: OR/

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1 12YW Pagina 1 Groep 1-2 juf Yvonne Hallo allemaal! Welkom op de groepspagina van groep 1/2C. Wie zitten er allemaal in onze klas? Dani, Floris, Luca, Sietse, Collin, Puck, Daniel, Matthias, Loek, Isa,

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2 Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Agenda Jarigen Datum Activiteit 4 oktober Dierendag 6 oktober Opa en oma middag (nemen jullie deze middag een prentenboek mee naar school?) 10 De bovenbouw leest

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Vrijdag 22 sept. 2017

Vrijdag 22 sept. 2017 Vrijdag 22 sept. 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 25 & 26 sept.: startgesprekken gr. 1-4 26 & 27

Nadere informatie

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op!

Agenda deze week. Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! Nieuwsbrief 9 maandag 12 vrijdag 16 oktober Beste ouders, Het al weer bijna herfstvakantie, de eerste periode zit er dan alweer op! 9 Juf Hennie neemt, na heel veel jaren, komende week afscheid van onze

Nadere informatie

Vrijdag 7 oktober 2016

Vrijdag 7 oktober 2016 Vrijdag 7 oktober 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 okt.: groep 1 t/m.4 vrij 13 okt.: zwemuurtje

Nadere informatie

Heel gewoon en toch bijzonder!

Heel gewoon en toch bijzonder! 014 r h issc te Eers s e ba t n e ll exce D van ool e2 enth schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! 2015 2016 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 23 november 2018 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 26/11 Studiedag team; Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

ASJEMENOU 3 t/m 10 februari Rapportage

ASJEMENOU 3 t/m 10 februari Rapportage ASJEMENOU 3 t/m 10 februari 2017 Rapportage Ik heb u al eerder gemeld dat de rapportage van uw kind(-eren) gaat veranderen. Uw kind (gr. 3 t/m 8) zal op 16 februari met een nieuwe rapportage thuiskomen.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders.

Even voorstellen: Ik hoop op een fijne en constructieve samenwerking met het team, medezeggenschapsraad, ouderraad en met u als ouders. Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 5 12 oktober 2015 Kinderboekenweek Kind op maandag Week 42 12/10-16/10 Thema: Ga maar We lezen: Genesis 11:27-32; 12:1-9; 12:10-20 Terach, de vader van Abram, vertrekt

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender schooljaar 2016 Heel gewoon en toch bijzonder! 2017 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van voor het schooljaar 2016-2017. Op de kalender hebben

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 nov.: Knutselavond Sint ( 1-4) 27 nov.: Natte

Nadere informatie

7 oktober 2016 nummer 3

7 oktober 2016 nummer 3 7 oktober 2016 nummer 3 AGENDA vrij 14 okt. voorleeswedstrijd groep 7 en 8 ma 17 okt. juf Nellie vrij ma 17 okt. juf Tamara studieverlof, juf Linda groep 8 di 18 okt. ouderraad vergadering vrij 21 okt.

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1 website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Beste ouders/verzorgers, Nog een paar weken en dan hebben de kinderen weer

Nadere informatie

Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep

Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep Datum: 29 oktober 2018 Belangrijke data: Woensdag, 31 oktober Luizencontrole 1 november - 7 november Juf Melissa in NY, juf Marjan B en juf Inge staan voor de groep Dinsdag, 6 november Einde kledingactie

Nadere informatie

vrijdag 26 september 2014

vrijdag 26 september 2014 vrijdag 26 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 29 sept.: Koffieuurtje nieuwe ouders 1 okt. : Start kinderboekenweek

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2 AGENDA nr. 1 Dinsdag 5-9 Informatieavond Woensdag 6-9 leerlingenraad Donderdag 7-9 OR-vergadering Vrijdag 8-9 Nieuwsbrief 2 JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep 4 8-9 Lennart Zwanenburg

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 28 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl weekbrief Agenda: 4 dec.: Kijkavond Surprise 18.30 19.00 uur 10

Nadere informatie

Ouderportaal. Inloop (groot)ouder/ oppas kind. 8 oktober 2015, nr. 4

Ouderportaal. Inloop (groot)ouder/ oppas kind. 8 oktober 2015, nr. 4 8 oktober 2015, nr. 4 Ouderportaal U kunt in het ouderportaal de vorderingen van uw kind volgen. Wij hechten er echter aan dat u de cijfers niet al te letterlijk neemt. Kinderen kunnen voor onderdelen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken

AGENDA. Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) 15 minutengesprekken 24 september 2015 jaargang 18 nr. 06 Vrijdag 25 september AGENDA Weeksluiting op locatie Erflanden: groep: 1/2F 4C 6C (9.00); groep: 3A 5/6B 8A (10.45) Vrijdag 2 oktober weeksluiting Erflandenlocatie groep:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Nog geplande activiteiten om zeker te noteren 4/03 ; uitreiking van de journalistenwedstrijd

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 19 sept. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief vrijdag 19 sept. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. vrijdag 19 sept. 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 22 & 23 sept.: Startgesprpekken groep 5-8 23 sept.:

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 5 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 5 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 5 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl weekbrief Agenda: 10 dec. : MR 11 dec.: Kerstmarkt 15 dec.: OPA 17

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Belangrijke data: - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Jarigen deze week: Deze week zijn er geen jarigen Wieltjesdag: De eerst volgende datum is: - donderdag 19 oktober Kanjerregel volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

Vrijdag 5 februari 2016

Vrijdag 5 februari 2016 Vrijdag 5 februari 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 9 februari: Kunst en Cultuur groep ½ 10 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 24 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief Vrijdag 24 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 24 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 27,28 okt.: 10 min. gesprekken groep 1-4 29 okt.:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Heel gewoon en toch bijzonder!

Heel gewoon en toch bijzonder! Heel gewoon en toch bijzonder! schooljaar 2014 2015 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van C.B.S. Juliana van Stolberg voor het schooljaar 2014-2015.

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD 17 sept. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Ma. 17 sep. Week van de oudervertelmomenten Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Vrijdag 17 april 2015

Vrijdag 17 april 2015 Vrijdag 17 april 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 19 april: Unicefloop/Cascaderun 20 april: Oud papier 22 april:

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie

weekinfo Agenda: 17 februari oud papier 19 februari OC 21 februari peuteruurtje om 11.0 uur 26 februari voorjaarsvakantie weekinfo Datum: vrijdag 16 februari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De dochter van Jaïrus, Marcus 5:21-43 Jezus stuurt zijn discipelen erop uit, Marcus 6:6b-13 Vijf broden en twee vissen, Marcus

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2016

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2016 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2016 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

Weekbrief 1 september. Gelukkig hebben we de foto's nog...

Weekbrief 1 september. Gelukkig hebben we de foto's nog... Weekbrief 1 september Geachte ouders en verzorgers, We zijn het nieuwe jaar ingesprongen. Figuurlijk omdat het nogal een sprong was voor sommige kinderen en letterlijk omdat we de eerste maandag over de

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke periode achter de rug, waarin we ook veel hebben gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Wie ben jij? Het Wie ben jij spel

Nadere informatie

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015-2016. d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015-2016. d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 13 oktober Vrij i.v.m. studiedag 16 oktober continurooster i.v.m. herfstvakantie 16 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 9

t Informantje schooljaar week 9 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 9 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2017 Nieuws uit de groep: Woensdag 4 oktober deden we met maar liefst 4 teams mee met het korfbaltoernooi voor groep 3 en 4. De kinderen hebben het ontzettend goed gedaan! Wat

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Oktober Maandthema: 1 / 6

Oktober Maandthema: 1 / 6 Oktober 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Dinsdag 17 oktober Za 21 t/m zo 29 oktober Start Kinderboekenweek. Thema: Griezelen Staking. Leerlingen zijn vrij.

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Vrijdag 30 september2016

Vrijdag 30 september2016 Vrijdag 30 september2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 4 okt.: inloopavond 5 okt.: startdag Pricoh,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie