Vrijdag 7 oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijdag 7 oktober 2016"

Transcriptie

1 Vrijdag 7 oktober 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen jvs@pricoh.nl Agenda: 12 okt.: groep 1 t/m.4 vrij 13 okt.: zwemuurtje groep 7 17 okt. t/m. 21 okt.: herfstvakantie okt.: kriebelteam 24 okt.: oud papier 25 okt.: OR 26 okt.: talentenshow groep 2 De jarigen: 7 okt.: Overblijfmoeder Jellie Schipper 9 okt.: Eden Kreeft 9 okt.: Maaike Mourits 10 okt.: Anne-Roos Lunenborg 12 okt.: Naomi Vaartjes We hebben een roze week, allemaal dametjes jarig! Jellie, Eden, Maaike, Anne-Roos en Naomi, we wensen jullie een prachtige (verjaar)dag toe. Geniet van al het leuks op die dag. Namens alle Juultjes van harte! De bijbel: Onderwerp: De overkant Mozes heeft een lange reis gemaakt met het volk Israël. Van het donkere land Egypte door de woestijn op weg nar het beloofde land, veertig jaren lang. Nu ze er bijna zijn, gaat Mozes niet meer mee. Hij krijgt het land nog wel te zien vanuit de verte. Jozua is de nieuwe leider van het volk. Hij leidt hen door de Jordaan naar het beloofde land. Naar het beloofde land Ga je met ons mee op reis? Blijf niet staan, want we gaan, stap voor stap en hand in hand naar het beloofde Land. Naar een land om van te dromen in dat land is alles goed. Bloemen bloeien, vruchten groeien t is een land van overvloed.

2 Opening kinderboekenweek Wát was het een leuke opening donderdagmorgen. Wat hing er nu precies voor de hoofdingang en wat zou er gaan gebeuren? Dat werd allemaal al snel duidelijk. Voor de ingang hing een tijdmachine! Omdat het thema dit jaar Opa en Oma - voor altijd jong was waren er ook 3 opa s en 1 oma aanwezig om ons te helpen met de opening. Dat ook opa s en oma s zich voor altijd jong kunnen voelen hebben deze 4 wel bewezen. Wat konden ze goed swingen! Ze hadden natuurlijk wel een goed voorbeeld in Selena en Demi, die het dansje tot in de puntjes hadden voorbereid en dus ook ontzettend goed konden voordoen. Dat alle groepen van die opa s en oma ook nog een prachtig voorleesboek kregen, maakte het (kinderboeken)feest helemaal compleet!

3 Nieuws van de verkeersouders Elk dag fietsen duizenden kinderen naar school. Goede fietsverlichting is enorm belangrijk. Want met goede verlichting daalt de kans op een aanrijding in het donker met wel 20 procent. Toch vervangt 4 op de 10 fietsers hun kapotte fietslamp niet direct*. Daarom doet "Juliana van Stolberg" mee met de ANWB Lichtbrigade. Wij vinden het belangrijk dat haar scholieren veilig naar school fietsen. Helemaal nu dat de dagen weer korter worden. Fietsverlichtingsactie De Juliana van Stolbergschool heeft van de ANWB Lichtbrigade een toolkit gekregen met alle benodigdheden voor een goed verlichte fiets. Hiermee gaat onze school vrijdag 14 oktober a.s. samen met vrijwilligers aan de slag om o.a. de verlichting te controleren en eventueel te repareren. Zo gaat iedereen met goede fietsverlichting op pad. ANWB Lichtbrigade Vanaf 1 oktober organiseert de ANWB Lichtbrigade meer dan acties door het hele land op basisscholen en middelbare scholen, clubs en verenigingen.

4 Dag van de leraar 5 Oktober was de dag van de leraar. Op die dag hadden alle kinderen vrij en het team genoot die dag van de Pricoh Startdag. Daarom was de verrassing wel heel groot toen we op 4 oktober op school kwamen en op elke deur dit prachtige gedicht vonden en op elk bureau heerlijk fruit met een prachtig kaartje eraan. Bedankt OR. Dankzij jullie zaten we er op de dag van de leraar fris en FRUITig bij! Sparen bij de AH Na de spaaractie bij de Jumbo (welke overigens nog tot 11 oktober loopt, dus nog even doorsparen!) gaat nu een volgende actie van start bij de AH: Het 2e toegangskaartje gratis Van 3 t/m 23 oktober 2016 kun je bij Albert Heijn sparen voor het 2e toegangskaartje gratis voor ruim 300 verschillende uitjes in Nederland. Bij besteding van 10 euro aan boodschappen ontvang je 1 AH Uit-zegel. Bij 5 AH Uit-zegels is je spaarkaart al vol! Op ahuitjes.nl kun je t/m 12 februari 2017 je uitjes boeken. Spaar je bij deze actie niet voor jezelf, dan kan er ook worden gespaard voor een school. Voor ons de Juul dus. Het zou kunnen betekenen dat, bij voldoende punten, wij als school eens spontaan ergens naar toe kunnen met een groep voor een zeer gereduceerd tarief. PBS Hoe is het gedrag in de klas? We gaan er deze week extra goed op letten (en belonen uiteraard )

5 Groep 1 (juf Polstra / juf Hoogeveen) Het is u vast niet ontgaan: de Kinderboekenweek is van start gegaan. In groep 1 hebben we daarom allerlei activiteiten rondom boeken- en lezen gedaan. Omdat het dinsdag ook dierendag was, mochten onze knuffels mee naar school en die konden we meteen voorlezen uit de boeken in onze klas! Dit ging zo goed, dat we ook volgende week het voorlezen aan de knuffels door laten gaan! Wat dierendag dit jaar extra leuk maakte, was dat Jurre uit groep 2 een geit mee naar school nam! Op het plein mochten we kijken, aaien en leerden we over de verzorging van een geit. Onze taakjes gingen uiteraard over boeken. Zo tekenden we boeken in een boekenkast, deden een boeken-racespel en lazen we boekjes bij onze tafels. In de kring lazen we uiteraard boekjes en hierbij leerden we dat het handig kan zijn dat je tekeningetjes maakt over wat er in een verhaal gebeurt. Een soort samenvatting, maar dan getekend. En de juffen waren niet de enigen die voorlazen de afgelopen week, ook sommige kinderen durfden al voor te lezen; heel knap! Op donderdag vierden we nog een feestje in de klas, want Vian was 5 jaar geworden! Bedankt voor je traktatie Vian! De Kinderboekenweek is nog niet afgelopen en ook volgende week zullen we hier over verder werken. We richten ons dan wat meer op het thema van de Kinderboekenweek: Voor altijd jong. Allemaal een prettig weekend en tot maandag! woordenschat: geit, sik, vacht, Kinderboekenweek, boekenkast, spin, web, kruisspin goede doelen: 1,55 Groep 2 (juf Fidom / juf Huigen) Een week boordevol activiteiten. We hadden maar liefst twee thema s. Dierendag en kinderboekenweek.en dat met maar 4 schooldagen. Knap dat ze de geplande taken, lessen, enz. toch hebben gedaan en volgens ons ook nog met plezier. Gelukkig staat er nu het weekend voor de deur om even bij te tanken. Nieuwe energie opdoen. Volgende week gaan we nl. gewoon verder met voor altijd jong Wanneer u bij de opening bent geweest weet u dat wij in het heerlijke bezit zijn van een tijdmachine. En niet helemaal onbelangrijk; hij werkt. We hebben het zelf gezien. Opa s en een oma die er gebruik van hebben gemaakt kwamen er kwiek en jeugdig uit, deden de danspasjes het best van allemaal en waren zelfs daarna nog lang niet moe. Iedereen die zich bij onze school betrokken voelt mag er natuurlijk gebruik van maken maar verder.ssssst mondje nog even dicht want anders kunnen we de stroom bezoekers niet aan denk ik.

6 We hebben ons naast de taakjes, verder nog bezig gehouden met muziek, dans en drama. Rekenen met meters. Dit hebben we lekker buiten gedaan. Meten is weten hebben de meeste kinderen ontdekt. Taal stond in het teken van rijmen en onze excuses maar hond rijmt nu eenmaal op. en vis op Neemt u ze het maar niet kwalijk want de schuld ligt bij de juf. Die begon er mee!! Ter afsluiting een compliment voor u als ouders/verzorgers. We vonden het heel fijn om dinsdagavond zoveel bezoekers te ontvangen. Dikke duim! Sorry natuurlijk ook een dankjewel voor de opa van Jurre die maandag op bezoek kwam met lieve geitjes. Dan nu echt als laatst een heel goed weekend voor iedereen. Woordenschat: Kleinkinderen, rimpels, huisdieren, verwennen, dierendag, hoef van de geit. Meter, eindrijm. Goede doelen: 4,10

7 Groep 3A en 3B (juf Drent / juf Hallink & juf Tempel / juf Kramer) Wat een heerlijk weekje hebben we weer gehad. Het herfstweer begint al steeds meer te komen. We merken dat het af en toe al best koud is buiten. Afglopen dinsdag was het dierendag. Deze dag kon natuurlijk niet gevierd worden zonder echte dieren. Op het plein was een geit die we allemaal mochten aaien. Ook had Tessa haar hamster mee naar school genomen. Wat was dit leuk! Het is deze week niet alleen dierendag. We zijn ook gestart met de kinderboekenweek in het thema voor altijd jong. Lezen Deze week zijn we verder gegaan met kern 2. De kern gaat over allemaal delen van ons lichaam. Deze week hebben we de woordjes neus en buik geleerd. Ook kunnen we al steeds vlotter de woordjes lezen die we al geleerd hebben. We oefenen niet alleen met woordjes lezen en maken in ons veilig en vlot boekje. We oefenen ook woordjes maken met de woorddoos. De kinderen leggen dan het juiste woordje bij het juiste plaatje. Rekenen Voor het rekenen hebben we deze week blok 2 afgerond. De kinderen hebben een toets gemaakt waarin ze moesten tellen, turven en de getallen op de lege getallenlijn moesten plaatsen. Aan het einde van de toets gaat de juf de toets na kijken en daarna gaan we herhalen of verdiepen. Dat betekent dat we de stof nog wat extra gaan oefenen of extra moeilijk gaan maken. Volgende week maken we een start met blok 3. Knutselen We zijn al weer druk aan het knutselen over de herfst. Er worden egels gemaakt en we leren over de bladeren die verkleuren en van de bomen vallen.

8 Gymnastiek. Aanstaande maandag hebben groep 3A en groep 4 gymnastiek. Deze kinderen moeten dus hun gymtasje meenemen. Jarigen Deze week mochten wij in groep 3A de verjaardag van Alisha vieren. We hopen dat ze een fijne dag heeft gehad, bedankt voor de lekkere traktatie! Bijzonderheden Voor groep 3 stond aankomende donderdag 13 oktober de natte gymles gepland. Deze gaat niet door! Het instructiebad is dicht omdat het vernieuwd/gerenoveerd gaat worden. Omdat de kinderen in groep 3 nog niet allemaal zwemdiploma s hebben, hebben we geruild met groep 7. De natte gymles van groep 3 is nu op donderdag 24 november. Ook gaan we dinsdagmiddag van tot met groep 3 naar de voorstelling vuurtoren in de bibliotheek. woordenschat: verrast (kijken), het nijlpaard, de schildpad, het kuikentje, de vleugel, buit, weegschaal, liniaal. goede doelen: 1,00 klassendienst:. Evangeline en Luuk/ Gilvano en Anne-roos

9 Groep 4 (juf van Goor): Een kort weekje, maar ook in 4 dagen kunnen we veel leren. Met spelling hebben we de regel: wolf geleerd. Soms hoor je bij woorden tussen de laatste twee medeklinkers een stomme /u/ maar die schrijf je niet. Dit gaat al heel goed. Tijdens de taallessen zijn we bezig geweest met onze persoonlijke gegevens, wat is nou een adres? Of een postcode? Gelukkig weten we dat nu allemaal. We hebben ook de rekenles van blok 2 gemaakt. In deze toetsen werden de plus en minsommen tot met 20, het op volgorde zetten van getallen tot 100 en het springen op de getallen getoetst. Allemaal heel goed gedaan! Maandagochtend hebben we een dansles van Scala gehad, het was erg leuk en we zijn bij dat we nog 3 danslessen krijgen! Dinsdag was het dierendag. We hadden ook dieren in de klas, James, de cavia van Sanne, Punkie, de cavia van Tess, Puk, de hamster dan Duuk, Messi, de hond van Jordy en na schooltijd kwam Abbygail nog met haar kat Blackie. Gezellig hoor! Dinsdagavond was natuurlijk de inloopavond. Ik vond het gezellig en leuk dat er zoveel van jullie een kijkje kwamen nemen. Vorige week vrijdag hebben we afspraken gemaakt over het samenwerken, deze afspraken hebben we meteen in de praktijk gebracht. Dat ziet u op de foto's. Volgende week nog een weekje en dan is het herfstvakantie. Het zou super zijn als alle kinderen voor de herfstvakantie de tafels van 1, 2, 5 en 10 hebben behaald, we zijn gelukkig al goed op weg. Ik wens jullie allemaal een fijn weekend! Klassendienst: Roseleine en Tess Woordenschat: tegenstellingen: glad ruw, arm rijk, zwak sterk, schitterend lelijk, traag snel, lastig makkelijk, krom recht, drijven zinken Goede doelen: 1,50 Huiswerk: Tafels van 1, 2, 5 en 10 Groep 5 (meester jonkman / juf Boersma): Maandag begon de week meteen om 8.30 uur erg actief met dans, zie onderstaande foto s. Deze week zijn we bij Spelling druk bezig geweest met woorden met ei en woorden met au, dit zijn weetwoorden dus die moet je gewoon vaak oefenen. We hebben ze deze week dan ook vaak geflitst.. We hebben ook in 2-tallen geoefend met de woorden van Spelling, deze manier van leren (coöperatief leren) vinden de kinderen meestal erg leuk om te doen. Met Taal zijn we o.a. bezig geweest met het maken van een stappenplan. Vandaag hebben we Blok 2 van van Rekenen afgerond met de toets. Met geschiedenis hebben we gezien dat in de tijd van de jagers en boeren er nog geen geld bestond en dat de mensen daarom aan ruilhandel deden. Een leuke opdracht was om te bedenken wat je allemaal met elkaar zou kunnen ruilen. De meeste kinderen hebben al een enveloppe met postzegel en hierop het adres

10 van een oma of opa erop meegenomen. De kinderen die dit nog niet gedaan hebben kunnen dit volgende week nog doen want dan gaan we er een les mee doen. Gisteren hebben we een heel mooi boek cadeau gekregen: De oma van de oma van mijn oma. Hier gaan we de komende weken uit voorlezen. Volgende week hebben we ook een week met leuke dingen: Woensdag gaat meester Jonkman zijn verjaardag vieren en donderdagmiddag gaan we naar een voorstelling in de Tamboer. Klassendienst: Chelsey en Djayden Goede doelen: 0,75 Huiswerk: Blijf de tafels oefenen! Groep 7 (juf Zandman / juf de Boer): Een dagje korter deze week, omdat de juffen en meesters woensdag een studiedag hadden! Tijdens dit extra dagje vrij, hebben de meiden van groep 7 hun uiterste best gedaan op het Cruyff voetbaltoernooi! Helaas geen podiumplek, maar wel een hele gezellige dag! Goed gedaan meiden! Opa Koos (Noordzij), ontzettend bedankt voor de goede begeleiding en Silas bedankt voor de trainingen! Aankomende woensdag zijn de jongens aan de beurt! Succes! Tijdens dit kortere weekje hebben we ook nog hard gewerkt! De aardrijkskundetoets is gemaakt, maar ook hebben we weer een les uit de methode Blits gevolgd, waarbij het ging over rekenen met schalen op plattegronden. En dat was toevallig, want maandag hebben we met rekenen geleerd hoe we lengtes op schaal moesten omrekenen naar werkelijke lengtes. Ingewikkeld! Hier gaan we nog goed mee oefenen! Bij spelling hebben we het gehad over de regel Chocolade. Hierbij hoor je de /sj/, maar schrijf je ch. Vooral het woord champignons is moeilijk! Maar het dictee ging al erg goed, dus het komt helemaal goed! De inloopavond was erg gezellig! Wat leuk zo n grote opkomst! Iedereen bedankt voor zijn/haar komst! En waar ik de kinderen ook voor wil bedanken is voor hun grote inzet voor de kinderpostzegels! Wat is er veel geld opgehaald! En allemaal voor het goede doel! Super!! Donderdag was de opening van de Kinderboekenweek en daarom hebben we geen gym gehad. Wel kregen we een ontzettend leuk cadeau, namelijk het boek Joris en de geheimzinnige toverdrank. Bedankt! Vandaag hebben we van SCALA een workshop Drama gehad. Leuk! Hier krijgen we nog 3 lessen van, deze lessen zijn altijd op vrijdag. Fijn weekend en tot maandag! Klassendienst: Norah en Mayke Goede doelen: 0,00 (!) Huiswerk: Werkbladen persoonsvorm/gezegde/zelfstandig naamwoord (14 okt. weer mee naar school)

11 Groep 6/8 (juf Baldé / meester Heutink): We hebben er weer een drukke/gezellige week op zitten. Maandag heeft iedereen een dikke voldoende gescoord op de topotoets, goed gedaan! De meiden uit groep 8 zijn afgelopen woensdag 1 e geworden bij het Cruijff Court toernooi, gefeliciteerd meiden! Erwin ontzettend bedankt voor de goede begeleiding/coaching! Deze week zijn we gestart met de Kinderboekenweek, we hebben als cadeau een nieuw klassenboek gekregen een heel spannend boek: Familiegeheimen. Volgende week gaan we een taalactiviteit doen over de Kinderboekenweek. Hiervoor willen wij vragen of u uw zoon/dochter een envelop met postzegel mee zou willen geven met het adres van een opa/oma erop? Zowel groep 6 als groep 8 krijgen van het Scala 4 lessen dans of drama. Vandaag hebben beide groepen de eerste les gehad. Klassendienst: Jaimy en Marcel Koffiedienst: Julia Bonen en Selena Beldienst: Charella Goede doelen: 0,75 Huiswerk: groep 8; 12 oktober inleveren

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 9 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 juni: Oud papier 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 3 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 okt.: Dag van de leraar 6 okt.: OPA 7 okt.: OR

Nadere informatie

Vrijdag 30 september2016

Vrijdag 30 september2016 Vrijdag 30 september2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 4 okt.: inloopavond 5 okt.: startdag Pricoh,

Nadere informatie

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 13 t/m. 17 okt.: Herfstvakantie 20, 21, 22 okt.: Kriebelteam 22 okt.: KIKA

Nadere informatie

Vrijdag 17 februari 2017

Vrijdag 17 februari 2017 Vrijdag 17 februari 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 20 t/m. 24 feb.: voorjaarsvakantie 27 + 28 feb.:

Nadere informatie

vrijdag 26 september 2014

vrijdag 26 september 2014 vrijdag 26 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 29 sept.: Koffieuurtje nieuwe ouders 1 okt. : Start kinderboekenweek

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op nieuwsbrief Schooljaar 2016 2017 6 oktober 2016 Nr7 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Mozes heeft een lange reis gemaakt met het volk Israël. Van het land Egypte,

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas!

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas! weekbrief Vrijdag 14 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow groep 5/6

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 7 oktober 2016

Nieuwsbrief. 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 7 oktober 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was gisteren een groot feest.de bruiloft van meester Henk Jan en Lilian. Verderop in de

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar

Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar Nr.7 6 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Week 41: 10 t/m 14 oktober 2016

Week 41: 10 t/m 14 oktober 2016 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.7 donderdag 6 oktober 2016, week 40 Algemene informatie 10 oktober Voorstelling Kinderboekenweek groep 1 t/m 8 week 42 Herfstvakantie 27

Nadere informatie

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 9 & 10 febr. : 10 minuten gesprekken 11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 19 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 21 juni: vaderdag 22-23 juni: 10 minuten gesprekken 22 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Juultjes. Vrijdag 14 okt. 2016

Juultjes. Vrijdag 14 okt. 2016 Vrijdag 14 okt. 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 17 okt. t/m. 21 okt.: herfstvakantie 24 + 25 okt.:

Nadere informatie

vrijdag 23 januari 2015

vrijdag 23 januari 2015 vrijdag 23 januari 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 jan.: Bekendmaking excellentie 27 jan.: Filmfestival 28jan.:

Nadere informatie

Don. 24 maart c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Don. 24 maart c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Don. 24 maart 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 25 maart: Goede Vrijdag (iedereen vrij) 28 maart:

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

Week 41 10/10-14/10 GODSDIENST: NIEUWS UIT SCHOOL

Week 41 10/10-14/10 GODSDIENST: NIEUWS UIT SCHOOL Cb De Zwaluw Zandpolstraat 9 7764 AK Zandpol tel: 0591-552655 zwaluw@viviani.nl www.cbdezwaluw.nl Beste ouders, In deze nieuwsbrief, informeren we u over zaken over school, het onderwijs en de leerlingen.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. De Bijbel open. Hoera! Yara en Liam hebben twee broertjes! Oud papier. Herfstvakantie. NIO toets.

In deze nieuwsbrief. De Bijbel open. Hoera! Yara en Liam hebben twee broertjes! Oud papier. Herfstvakantie. NIO toets. In deze nieuwsbrief De Bijbel open Jarig Oud papier Hoera! Herfstvakantie NIO toets Opa s en oma s gezocht! Fietscontrole Agenda Kaartje oud papier Gezocht! (groep 7/8) Flyer Basiscatechese Dierendag kinderboerderij

Nadere informatie

Vrijdag 23 sept. 2016

Vrijdag 23 sept. 2016 Vrijdag 23 sept. 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 27 sept: GMR 28 sept: Kinderpostzegels 4 okt.:

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. vrijdag 31 okt. 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 nov.: Schoolontbijt 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

Kind op maandag. Ik ben veranderd. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 12 nr. 07 Agenda

Kind op maandag. Ik ben veranderd. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 12 nr. 07 Agenda Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 13-10-2017 jaargang 12 nr. 07 Agenda Dinsdag 17 oktober Groep 1 en 2 Theatervoorstelling ZELLUF Vrijdag 20 oktober Allen Afsluiting KinderBoekenWeek Donderdag 2 november

Nadere informatie

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door.

In verband met de staking op donderdag 5 oktober komt er die dag geen nieuwsbrief uit. De landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober gaat door. Nr.5 28 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 13 juli 2018 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 16 juli: schoonmaakweek 16 juli: Oud papier 17 juli:

Nadere informatie

Vrijdag 2 oktober 2015

Vrijdag 2 oktober 2015 Vrijdag 2 oktober 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 5 okt.: dag van de leraar 7 okt.: start Kinderboekenweek

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Vrijdag 24 april 2015

Vrijdag 24 april 2015 Vrijdag 24 april 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 24 april: Bingo in school voor ouders en buurtbewoners 27 april:

Nadere informatie

Jaargang 2, nieuwsbrief 1 week 39

Jaargang 2, nieuwsbrief 1 week 39 Jaargang 2, nieuwsbrief 1 week 39 Agenda Datum Activiteit 26-09 Informatieavond; welkom! 2-10 Voorstelling kinderboekenweek in Oldebroek 4-10 Dierendag: er mag een knuffel mee! 9-10 Woorddictee groep 4

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 nov.: Knutselavond Sint ( 1-4) 27 nov.: Natte

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 06 oktober 2016 jaargang 19 nr. 06 Vrijdag 07 oktober Dinsdag 11 oktober Leerlingenraad Woensdag 12 oktober Oud Papier Actie AGENDA Opening Kinderboekenweek Weeksluiting op locatie Erflanden: 10.45 uur

Nadere informatie

Vrijdag 22 sept. 2017

Vrijdag 22 sept. 2017 Vrijdag 22 sept. 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 25 & 26 sept.: startgesprekken gr. 1-4 26 & 27

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender schooljaar 2016 Heel gewoon en toch bijzonder! 2017 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van voor het schooljaar 2016-2017. Op de kalender hebben

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 februari 2015 Ma 23- Vrij 26 Ma 2 Di 3 Woe 4 Do 5 Vrij 6 Za 7 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar 2016-2017. Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in

Nadere informatie

Vrijdag 12 okt c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 12 okt c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 12 okt. 2018 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 15 okt.: Oud papier 19 okt.: Talentenshow gr. 5

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2 Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Agenda Jarigen Datum Activiteit 4 oktober Dierendag 6 oktober Opa en oma middag (nemen jullie deze middag een prentenboek mee naar school?) 10 De bovenbouw leest

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 7 oktober 2016

weekinfo Datum: vrijdag 7 oktober 2016 weekinfo Datum: vrijdag 7 oktober 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jozua, de opvolger van Mozes, Deuteronomium 31:1-8 Mozes sterft, Deuteronomium 34:1-12 De intocht in het land, Jozua 3,4 Agenda:

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 19 sept. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief vrijdag 19 sept. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. vrijdag 19 sept. 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 22 & 23 sept.: Startgesprpekken groep 5-8 23 sept.:

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 30-01-2015. Vanuit de sportcommissie:

Venmail. Algemeen 30-01-2015. Vanuit de sportcommissie: 30-01-2015 Algemeen Vanuit de sportcommissie: Wie doet er mee met het schoolhandbaltoernooi op zaterdag 21 maart 2015? Deze zal gehouden worden in de sporthal De Estafette voor de groepen 3 en 4. Het toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Agenda Datum Activiteit. Jarigen. Doelen. Huiswerk. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016

Agenda Datum Activiteit. Jarigen. Doelen. Huiswerk. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 8 november 2016 Agenda Datum Activiteit 22 of 24 nov. Maandviering middenbouw, organisatie door groep 4. 28 nov. 9 dec. Dictee 5 dec. Sinterklaas, groep 1 t / m 4 s middags vrij!

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 januari 2016 Ma 25 Di 26 Woe 27 Do 28 Vrij 29 AGENDA BIJBELVERHALEN KONINKLIJK

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 februari 2016 Ma 29 t/m Vrij 4 Za 5 Ma 7 Di 8 Woe 9 Do 10 Vrij 11 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Vrijdag 24 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 24 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 24 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 26 juni: Start Citotoetsen 26 juni: Schoolreis groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 13-10-2017 Inhoud Inhoud... 1 Kinderboekenweek voorleeswedstrijd... 2 En ze leefden nog lang en..... 3 Kanjertraining in groep 1/2 B... 4 Groep

Nadere informatie

Vrijdag 14 sept. 2018

Vrijdag 14 sept. 2018 Vrijdag 14 sept. 2018 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 17 sept.: info avond gr. 1 & 2 (19:00-20:00) 17

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Ma 8/10 Di 9/10 Woe 10/10 Do 11/10 Vrij 12/10 Za 13/10 AGENDA Einde Kinderboekenweek

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 november 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 23 Contactmiddag en avond WAAR BEN

Nadere informatie

Algemeen. Agenda. Boeken van de Ouderraad

Algemeen. Agenda. Boeken van de Ouderraad Algemeen M e t d e w i n d m e e CBS De Windroos Barklaan 10 9934 JT Delfzijl Telefoon: (0596) 617 487 E-mail: info.windroos@noordkwartier.nl Agenda Dinsdag 16 oktober 2018 Bag2School 20 oktober t/m 28

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief Vrijdag 7 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 7 november 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 11 nov: optocht Sint Maarten (1/2) 18 nov.: OR/

Nadere informatie

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! 2017 2018 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van C.B.S. Juliana van Stolberg voor het schooljaar 2017-2018.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 september 2017

Nieuwsbrief 7 september 2017 Nieuwsbrief 7 september 2017 Belangrijke data: 11 tot 14 september: Informatieavonden groep 1 tot en met 8 19 september: Bibliobus 20 september: Schoolvoetbal jongens 11-tallen (groep 7/8) 25 en 28 september:

Nadere informatie