Vrijdag 12 okt c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijdag 12 okt c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen"

Transcriptie

1 Vrijdag 12 okt c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen jvs@pricoh.nl Agenda: 15 okt.: Oud papier 19 okt.: Talentenshow gr. 5 t/m t/m. 26 okt.: Herfstvakantie 29 & 30 okt.: Kriebelteam 29 okt.: Zwemuurtje gr. 5 2 nov.: Bingo (volwassenen) 6 nov.: OR 7 nov.: GMR 8 nov.: Nationaal Schoolontbijt 12 & 13 nov.: 10 min. Gesprekken gr. 1 t/m nov.: Knutselmiddag Sint gr. 1 t/m. 4 13:30-15:00 uur 26 nov.: Oud papier De jarigen: 12 okt.: Rosalie Pinkster 15 okt.: juf Schreur 18 okt.: Caithlyn Kleine 26 okt.: Joris van der Zwaard 28 okt.: Machiel Kat 29 okt.: Brandon Hugen 30 okt.: Amanda Vandervloet 1 nov.: Justin Hooyer 2 nov.: Julia Bosker Binnenkort zijn jullie jarig: Rosalie, juf Schreur, Caithlyn, Joris, Machiel, Brandon, Amanda, Justin en Julia. Dat wordt vast een feestje. Wij wensen jullie een prachtige dag toe vol slingers, taart, visite én cadeautjes!

2 De bijbel: Hoe kun je dat nou doen? Als Mozes terugkomt met de stenen tafelen, ziet hij dat de Israëlieten een gouden kalf hebben gemaakt als afgodsbeeld. Hoe konden ze dat nou doen? Uit verontwaardiging gooit hij de stenen tafelen kapot. Wat hebben de Israëlieten een spijt! Maar het verbond is niet voorbij: God geeft Mozes opnieuw zijn tien woorden van leven. De verhalen leren de kinderen hoe je om kunt gaan met spijt. Goed, daar gaat ie dan. Ik zal niet zeggen dat het eigenlijk niet mijn schuld was. Ik zal niet zeggen dat anderen begonnen. Of dat het helemaal niet erg is. Ik zeg het maar gewoon: het was niet handig wat ik deed. Het was gewoon stom en ik had het niet moeten doen. Het spijt me God. Poeh, dat viel niet mee. Maar het is goed dat ik het gezegd heb. Misschien moet ik dat vaker doen. Nieuws van boven De eerste weken zitten er alweer op! De start van het schooljaar lijkt ver achter ons te liggen al zitten we qua weer nog dichtbij het zomergevoel. Nog één week dan is het herfstvakantie! In de groepen wordt hard gewerkt, er is alweer veel geleerd! En overal zie je in de klas de herfst al wel verschijnen. Afgelopen week hebben we feestelijk Kinderboekenweek geopend rond het mooie thema vriendschap. U heeft zelf het werk kunnen bewonderen afgelopen woensdag tijdens de inloop. Voor groep 5 is er wat veranderd; ze zijn gestart met 3 juffen en nu staan juf Drent (maandag)en juf Diphoorn (dinsdagvrijdag) voor de groep. Juf Baldé geniet van haar zwangerschapsverlof, we zijn benieuwd wanneer de baby wordt geboren! Meester van Putten (groep 7/8) heeft zich vorige week ziek moeten melden. Het lijkt erop dat het langer gaat duren. Vooral voor hem heel erg vervelend. Door verschillende gebeurtenissen in werk en privé is de balans voor hem verstoord en moet hij op de rem trappen door een burn-out. Uiteraard had hij zich de start bij ons op school anders voorgesteld. We wensen hem van harte beterschap! Juf Stevens neemt de komende tijd op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de groep onder haar hoede, meester Jonkman blijft op woensdag voor de groep. We heten juf Stevens van harte welkom bij ons op de Juliana. Ze heeft zich uitgebreid voorgesteld aan de kinderen en ouders van groep 7/8.

3 Open avond en voorleeskampioen Woensdagavond hadden we onze open avond. Wát een opkomst! Blij verrast om zoveel Juultjes, ouders, opa s, oma s, broer en zusjes (en misschien nog wel veel meer anderen) te zien. Blij dat er zoveel interesse is in wat we doen op school. Waar we elke dag vol passie mee aan de slag zijn. Tijdens deze avond waren 2 Juultjes in het bijzonder belangrijk voor ons. Sophie en Beau. Zij gingen de strijd aan wie de voorleeskampioen van dit jaar zou worden en onze school straks in de Bibliotheek gaat vertegenwoordigen samen met veel andere scholen. Zowel Sophie als Beau deden het geweldig. Wat lazen ze allebei goed voor! Gelukkig hoefden we niet zelf de beslissing te nemen en kon het publiek stemmen. Na 165 stemmen geteld te hebben was het duidelijk. Beau is onze nieuwe voorleeskampioen. Van harte vent! Een dikke pluim en een diepe buiging voor onze 2 dappere Juultjes. En eeuwige roem voor Beau! PBS Hoe ruil je een boek? We gaan er goed op letten (en belonen!) Groep 1/2 a (juf Fidom / juf Huigen) Hier is het nieuws uit Groep 1/2a Hallo allemaal, Even weer een update over het schoolleven van groep1a/2a. Alles staat in het teken van Kinderboekenweek ( wil je mijn vriendje zijn ) en herfst. Samen met groep b zijn we naar een superleuke voorstelling geweest in de bibliotheek. We hebben gezien dat samen toch echt veel leuker is dan alleen. Als groep hebben we een nieuw prentenboek gekregen over vogeltje Snip die noodgedwongen in de winter niet naar het warme zuiden is gevlogen maar daardoor wel een echte held voor zijn vrienden kon zijn.

4 In de klas hebben we vriendschapsarmbandjes gemaakt. Een voor jezelf en een voor je vriend of vriendin. In het lokaal hangen ook prachtige foto s : ik en mijn beste vriend/vriendin. In de kring hebben we veel activiteiten gedaan op het gebied van rekenen, taal, sociale vorming enz. in het teken van beide onderwerpen. Bijna alle kinderen van groep 2 kennen de cijfersymbolen 1-10 al en 3 kinderen van groep 1 al 1-6. Op onze data muur is duidelijk te zien hoe we gegroeid zijn. Ook kunnen we daar zien hoeveel kinderen er hun beker, pakje, flesje in de bekerbak doen. Afgelopen dinsdag had iedereen dat gedaan. Helaas wordt het nu weer wat minder dus daar moeten we nog even aan werken. Gisteren hadden we een workshop dans. Een echte warming up, dansen en een heerlijke cooling down. Vooral dit laatste sprak mij persoonlijk erg aan ( grapje ) Het weeknieuws moet deze ochtend natuurlijk de deur uit dus is het lastig om iets te vertellen over de boekenruilbeurs maar wat een leuk idee!! Een boek van jezelf ruilen voor vers leesvoer. Heerlijk toch. Veel leesplezier, fijn weekend en tot de volgende nieuwsbrief. Groep 1/2 b (juf Polstra / juf Hoogeveen) De afgelopen weken stonden bij ons in het teken van 'vriendschap'; het thema van de Kinderboekenweek. We hebben héél veel dingen gedaan en gemaakt en als u op de inloopavond bent geweest, dan heeft u daar zeker één en ander van kunnen zien: zelfgemaakte vriendschapsarmbandjes, mozaïek werken die we samen hebben gemaakt, de verhalen die we hebben gemaakt, onze bouwwerken etc. We besteedden aandacht aan samen dingen doen en daarbij ook aan iemand vragen "zullen we samen...?" Naast dingen doen met een vriendje of vriendinnetje, is het ook belangrijk om dingen te ondernemen met kinderen waar je niet zoveel mee speelt. Mede hierom zijn we gestart met het werken met 'maatjes'. Dit houdt in dat er steeds 2 kinderen aan elkaar gekoppeld zijn. Als er iets is waar je hulp bij nodig hebt, kun je je maatje vragen om te helpen. Ook moeten de kinderen af en toe een opdracht uitvoeren samen met hun maatje. Op het 'maatjesbord' hangen de foto's van 2 maatjes naast elkaar en na een tijdje gaan we wisselen, zodat iedereen dit schooljaar verschillende maatjes krijgt. Verder vierden we de verjaardag van Ciara. Zij was jarig op 30 september en vierde haar feestje afgelopen dinsdag bij ons in de klas. En er was nóg iemand jarig: Elise werd dinsdag 4 jaar en komt nu elke dag bij ons in de klas. Afgelopen donderdag mochten we ook nog een leuke dansles volgen. Deze speciale les hoorde bij de voorstelling waar we vorige week naar toe gingen in de bibliotheek. Wat hebben we daarvan genoten; heel leuk! Nu staat het weekend voor de deur en kunnen we even uitrusten van deze actieve week. Een fijn weekend allemaal en tot maandag!

5 Groep 3: (juf Drent / juf Hallink): Algemeen Wat hebben we al veel gedaan met het thema vriendschap en kom erbij. Na de opening vorige week op het plein, waar alle vrienden elkaar weer vonden, zijn we verder gegaan in de groep. Zo hebben we n.a.v. een verhaal over vriendschapssoep eens gekeken wat er allemaal nodig is ( ingrediënten ) voor vriendschap. We hebben een vriendschapsarmbandje gemaakt. Ook hebben we getekend over ons verzonnen vriendje/vriendinnetje. We hebben ons zelf gemaakt en daarbij ons beste vriendje/vriendinnetje. Wat een teken talenten in groep 3. Prachtig! Wat we gemaakt hebben heeft u ook kunnen zien tijdens de inloopavond en wat waren er veel ouders, wat fijn! En wat mooi om te zien hoe trots de kinderen alles laten zien en vertellen wat ze allemaal al hebben geleerd. Echt genieten! Taal Wat kennen we al veel letters. We oefenen dagelijks met het lezen van woorden, we leggen al woorden met de letterdoos en deze week zijn we ook al begonnen met het leggen van zinnen op de letterdoos. We zijn gestart met kern 2. In deze kern vertelt opa het verhaal van Michiel en zijn moeder. De moeder van Michiel wacht ongeduldig op de nacht, die maar niet wil komen. Het thema van deze kern is: Dag en nacht. Allerlei zaken die te maken hebben met de dag, de nacht en tijd komen aan bod. In kern 2 leren de kinderen de volgende vijf letters: n, t, ee, b, oo. Sommige kinderen verwarren de b met de d (de d wordt in kern 3 geleerd). De kinderen leren daarom nu al als geheugensteuntje dat de b eruitziet als een been dat tegen een bal schopt. Eerst komt het been, dan de bal. Ze kunnen hierbij het gebaar maken van een gestrekte linkerhand (het been/het stokje van de b) en hun rechterhand er als rondje tegenaan houden (de bal/het rondje van de b). Rekenen We hebben blok 2 heel goed afgesloten; de toets is heel goed gemaakt. Fijn! Volgende week kunnen we daarom starten met blok 3 Sport en spel. We gaan o.a. bezig met heen- en terugtellen t/m 12, optellen en aftrekken, getallen t/m 12 splitsen Dit ben ik We weten nu meer over Vera en volgende week is Wesley aan de beurt. Woordenschat:. datum, eergisteren, de kalender, ondertussen, het weekend Goede doelen: 3,65 Klassendienst: deze week waren dat Dinand en Mink en volgende week zijn dat Mika en Sem.

6 Groep 4 (juf van Goor): De eerste zes weken in groep 4 zitten er al weer op. Wat hebben we veel geleerd, we zijn al een heel eind met de tafels van 1, 2, 3, 5 en 10. Ook oefenen we veel met de analoge klok. Vandaag hebben we de Kinderboekenweek afgesloten met een boekenruilmarkt. Dit was erg leuk! Volgende week dinsdagmiddag staat er een les van de brandweer op de planning en leren we de tafel van 4. Spelling en Taal Met spelling hebben we de categorie wolf herhaald. Dit zijn woorden waarbij je soms een tussen /u/ hoort. Sommige mensen zeggen namelijk wol/u/f of mel/u/k, maar dit schrijven we niet. Ook hebben we de categorieën staart en worst geleerd, dit zijn woorden met 3 medeklinkers aan het begin of aan het eind. Naar deze woorden moet je goed luisteren. Volgende week sluiten we blok 2 af met een dictee. Tijdens de taallessen zijn we bezig met tegenstellingen, bijvoorbeeld niet vol, maar leeg. We hebben ook woorden geleerd bij het thema ziek zijn. Rekenen We zijn met rekenen gestart met blok 3. We oefenen met het maken van splitsingen tot en met 20 op tempo. Daarnaast leren we het getal 100 te splitsen in tientallen en oefenen we het tellen met sprongen van 2. Ook oefenen we het maken van een keersom bij een plaatje en gebruiken we de referentiematen: 1, 2, 5 en 10 meter. Groep 5 (juf Baldé / juf Diphoorn / juf Drent): Nog even en we kunnen genieten van de herfstvakantie. Door het weer merk je haast niet dat het al herfst is. We werken hard in groep 5 en leren veel nieuwe dingen. Taal en spelling. We werken met ei en ij woorden, zoals trein en lijst. Daarnaast hebben we ook woorden met de au en ou geleerd, zoals touw en klauwen. Het blijft lastig om te weten welke ei/ij of ou/au je gebruikt bij een woord. We lezen veel in de klas en hopen dat we hierdoor snel een AVI omhoog kunnen. Rekenen. Met rekenen hebben we maandag een toets gemaakt. Deze ging over het de plus en min sommen en de tafels. De tafels blijven lastig en die blijven we veel herhalen in de klas! Met rekenstrijd hebben we elke week nog het doel gehaald. Hier zijn we erg trots op! Overig: Wat fijn om zoveel ouders te zien tijdens de inloopavond op afgelopen woensdag. De leerlingen konden eindelijk laten zien hoe het allemaal werkt met snappet. Fijn weekend allemaal! Goede doelen: 0,00 Huiswerk: Nog niks. Klassendienst: Alyssa en Nikola

7 Groep 6/7 (juf Zandman / meester Jonkman): Heel bijzonder dat het alweer bijna herfstvakantie is... De tijd gaat echt heel erg snel! Maar dat komt ook omdat er zo hard gewerkt wordt in groep 6/7. Maandag hebben we genoten van een zwemuurtje bij zwembad De Dolfijn. Dat was weer erg leuk! Taal en spelling. Groep 6 heeft deze week geleerd wat een aanwijzend voornaamwoord is. Dat zijn de woorden deze, dit, die en dat. Een aanwijzend voornaamwoord geeft precies aan wie of wat je bedoeld. Groep 7 heeft vorige week geoefend met het persoonlijk voornaamwoord. Het persoonlijk voornaamwoord verwijst naar een persoon, dier of ding. Bijvoorbeeld 'Kun jij vandaag spelen?' Dan is het jij het persoonlijk voornaamwoord. Met spelling heeft groep 6 deze week geoefend met woorden waarbij de i klinkt als /ie/, zoals olifant, liter en bizon. Groep 7 oefent met woorden waarbij de ch klinkt als /sj/, zoals capuchon, chocolade en douche. Rekenen. Groep 6 heeft pittige onderwerpen met rekenen. Zij oefenen onder andere met het omzetten van digitale tijden in analoge tijden en andersom. Rekenen tijden op de minuut precies uit en zetten de kinderen sommen als uit onder elkaar uit, net als We blijven lekker door oefenen! Groep 7 oefent onder andere met het rekenen met schalen. Bijvoorbeeld: 'Stef maakt modelschepen. De schepen zijn op schaal 1:500 gemaakt. Een van de modelschepen is 40 cm lang. Hoe groot is het schip in werkelijkheid?' Dit kunnen de kinderen al super goed, fijn om te merken! Ook komen de procenten steeds weer voorbij. Opdrachten als '4 van de 80 auto's zijn blauw, hoeveel procent is dit?' worden steeds sneller uitgerekend. Dit blijven we ook herhalen! Overig. Volgende week krijgt groep 6 de eerste oefenbladen van topografie mee naar huis. De week na de vakantie (30 oktober) staat de toets gepland. Het is de bedoeling dat ze de provincies van Nederland kennen, met de hoofdsteden en enkele wateren en zeeën. Belangrijk is dat de kinderen de cijfers van het oefenblad niet uit het hoofd leren, maar echt leren welke plaats o.i.d. er bedoeld wordt. Het zou heel fijn zijn als u uw zoon/dochter hier een beetje bij wil begeleiden. :-) Fijn weekend allemaal! Goede doelen: 1,75 Huiswerk: Volgende week krijgt groep 6 topografie huiswerk mee naar huis: toets 30 oktober Klassendienst: Julia en Djowena

8 Groep 7/8 (meester van Putten/ meester Jonkman/juf Stevens) De afgelopen 2 weken hebben we hard gewerkt en ook is juf Stevens is al helemaal ingeburgerd op de Juul! Met Spelling zijn we in groep 7 druk bezig met woorden waarbij je een sj hoort, maar een ch schrijft en in groep 8 met werkwoordspelling; Moet het met een d of met dt? Met Taal hebben we ons in groep 7 o.a. bezig gehouden met het verschil tussen een feit en een mening. In groep 8 ging het over allerlei verschillende soorten teksten en over het schrijven van een recensie. Ook de eerste Topo toets is door beide groepen goed gemaakt. Fijn om te merken dat het huiswerk goed gedaan wordt! Met Rekenen hebben we in beide groepen Blok 2 afgesloten met de Toets. Vooral groep 8 had er pittige sommen bij zoals het delen van kommagetallen en het delen met breuken. Maandag beginnen we in beide groepen met Blok 3. Verder hebben zowel de jongens als meisjes meegedaan met het Cruyff Court toernooi. Hoewel er zeer fanatiek gestreden is, gaan we helaas niet door naar de volgende ronde. De jongens wisten nog wel 2 keer te winnen en er werden ook prachtige goals gescoord. We willen de ouders die de teams hebben begeleid nogmaals bedanken voor hun hulp. Bouwvrouwen-powerrrrrrrr!

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 9 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 juni: Oud papier 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 september Kinderboekenweek 2016

Nieuwsbrief 23 september Kinderboekenweek 2016 Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 23 september 2016 Kinderboekenweek 2016 Tijdens de Kinderboekenweek 2016 staan opa s en oma s centraal onder

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 3 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 okt.: Dag van de leraar 6 okt.: OPA 7 okt.: OR

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu

Projectweek Maandag 3 oktober starten we in alle groepen met een project door de gehele school. Het thema is: vroeger en nu Weekbrief 26 september 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

AGENDA (ALGEMEEN) BERICHTEN VAN DE DIRECTIE NIEUWS ALGEMEEN

AGENDA (ALGEMEEN) BERICHTEN VAN DE DIRECTIE NIEUWS ALGEMEEN NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 06/ 2017-2018 Verbindingsweg 4 9865 TE Opende tel. 0594-659522 kompas@westerwijs.nl AGENDA (ALGEMEEN) 4-15 oktober Kinderboekenweek, thema Gruwelijk Eng 9 13 okt. Omgekeerde

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 13 juli c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 13 juli 2018 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 16 juli: schoonmaakweek 16 juli: Oud papier 17 juli:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Vrijdag 17 februari 2017

Vrijdag 17 februari 2017 Vrijdag 17 februari 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 20 t/m. 24 feb.: voorjaarsvakantie 27 + 28 feb.:

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte Riemslootnieuws 770 14-02-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Ziekte Afgelopen maandag was het helaas zover en hebben we toch een groep naar huis

Nadere informatie

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas!

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas! weekbrief Vrijdag 14 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow groep 5/6

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij?

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij? Het schooljaar is weer begonnen. Dit jaar zijn we gestart met groep 1 tot en met 5. Het was eerst voor iedereen even wennen, maar het gaat nu heel erg goed! Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Mocht u met vragen en/of zorgen zitten, kom dan gerust langs om dit te delen met ons.

Mocht u met vragen en/of zorgen zitten, kom dan gerust langs om dit te delen met ons. Geachte ouders en/of verzorgers, Afgelopen woensdag, 26 september, heb ik tijdens de informatieavond de plannen voor komend jaar toegelicht. Ambitieuze plannen om samen met het team te gaan werken aan

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 19 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 19 december 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 19 december 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 5 jan.: opening 2015 in de schoolzaal 6 jan. groep

Nadere informatie

THEMA NIEUWSBRIEF KINDERBOEKENWEEK VRIENDSCHAP

THEMA NIEUWSBRIEF KINDERBOEKENWEEK VRIENDSCHAP THEMA NIEUWSBRIEF KINDERBOEKENWEEK VRIENDSCHAP Deze week een speciale nieuwsbrief over de Kinderboekenweek. In deze nieuwsbrief vertellen we en laten we zien wat we de afgelopen anderhalve week in de school

Nadere informatie

Vrijdag 2 nov c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 2 nov c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 2 nov. 2018 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 6 nov.: OR 7 nov.: GMR 8 nov.: Nationaal Schoolontbijt

Nadere informatie

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! 2018 2019 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van C.B.S. Juliana van Stolberg voor het schooljaar 2018-2019.

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke periode achter de rug, waarin we ook veel hebben gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Wie ben jij? Het Wie ben jij spel

Nadere informatie

Kinderboekenweek 2012

Kinderboekenweek 2012 www.dekloostertuin.nl De Kloostertuinier Informatiebulletin van: CBS De Kloostertuin te Assen 8 e Jrg. nr. 2 27 september 2012 Kinderboekenweek 2012 Hallo wereld in tachtig dagen Mooi project, mooi project

Nadere informatie

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5.

Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. Nieuwsbrief groep 3 -November- Rekenen: Blok 4 van rekenen hebben we afgerond en maandag starten we in het nieuwe rekenboek, blok 5. De volgende doelen komen hier aan de orde: Tellen tot 20 met huppen

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Maandag 22 okt. t/m Herfstvakantie 26 okt. Dinsdag 30 okt. Start nieuw thema; Prehistorie, Grieken en Romeinen.

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 13 t/m. 17 okt.: Herfstvakantie 20, 21, 22 okt.: Kriebelteam 22 okt.: KIKA

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nr.26 6 april 2017 schooljaar

Nr.26 6 april 2017 schooljaar Nr.26 6 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuws uit de groep. Wat gaan we leren?

Nieuws uit de groep. Wat gaan we leren? Wat gaan we leren? Nu we volop in de herfst zitten is het fijn binnen te werken en in de pauze lekker uit te waaien. De gevouwen herfstbladeren hangen op de ramen en ook met creatief wordt geknutseld met

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar.

Kringgesprek. De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Kringgesprek Beste ouders, Nummer 5 2012-2013 2013 De novembermaand is begonnen. Tijd voor de eerste CITO-toetsronde van dit schooljaar. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen.

Nadere informatie

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24

Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas DATA Bijbelverhalen groep 3-8 Week 22 Week 23 VERJAARDAGEN!! Week 24 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 18 > 1 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag hebben we de kinderen van groep

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 9 Maandag 31 oktober vrijdag 4 november Voor de ouders, Vanaf 7 november doen wij met mee met een 20 weken durend schoolfruit project. Dat betekent dat de school, van EU-schoolfruit, fruit

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

vrijdag 26 september 2014

vrijdag 26 september 2014 vrijdag 26 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 29 sept.: Koffieuurtje nieuwe ouders 1 okt. : Start kinderboekenweek

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober Herfstwandeling (info volgt nog) november 2 Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Agenda Jarigen Datum Activiteit 4 oktober Dierendag 6 oktober Opa en oma middag (nemen jullie deze middag een prentenboek mee naar school?) 10 De bovenbouw leest

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Feest feest feest! Wat een feest afgelopen weken! En op woensdag een super gaaf openingsfeest! Bedankt ouders! Wat wij ook geweldig vonden is al die hulp die we

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 19 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 21 juni: vaderdag 22-23 juni: 10 minuten gesprekken 22 juni:

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top

25 september Met vriendelijke groet, Namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 25 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week waren er opnieuw informatieochtenden voor ouders voor de kleutergroepen. Fijn

Nadere informatie

Vrijdag 30 september2016

Vrijdag 30 september2016 Vrijdag 30 september2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 4 okt.: inloopavond 5 okt.: startdag Pricoh,

Nadere informatie

11 oktober Nieuwsbrief 411. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek

11 oktober Nieuwsbrief 411. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek Nieuwsbrief 411 RKBS St. Catharina Haastrecht 11 oktober 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek Activiteiten en data Donderdag 18 oktober: Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 21/01/2019 17 januari 2019 jaargang 21 nr. 17 Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep

Nadere informatie

Nieuws van de directie. *schoolfonds / schoolreis betaling. *geen inloop in de groepen 4 t/m 8. Nieuws uit groep 1

Nieuws van de directie. *schoolfonds / schoolreis betaling. *geen inloop in de groepen 4 t/m 8. Nieuws uit groep 1 Nieuws van de directie *schoolfonds / schoolreis betaling Het schoolfonds bedraagt dit schooljaar 25 euro per leerling. U kunt dit bedrag overmaken op girorekening NL59 INGB 0003 0478 62 ten name van Consent

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Nummer: 3 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Nummer: 3 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 3 Datum: 05-09-16 Algemeen Belangrijke data: 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle ouders 13 September Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO Oktober November 2017 Aan de ouders/ verzorgers, Bovenbouwgroep Meester Hans Meester Hans werkte namens een ander bestuur bij ons op school, helaas wil dit bestuur Hans weer in gaan zetten op

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 okt no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 25 okt. 2016 no. 418 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK De boekenmarkt was een succes! We kunnen weer lekker lezen. Volgende week woensdag is het dankdag. We gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 13 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf komende maandag

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 januari 2016 Ma 25 Di 26 Woe 27 Do 28 Vrij 29 AGENDA BIJBELVERHALEN KONINKLIJK

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

SCHAFTERTJE. Schoolkorfbal 15 april. Meten is weten!! Belangrijke data. PBS gedragsverwachting. Apps van de week

SCHAFTERTJE. Schoolkorfbal 15 april. Meten is weten!! Belangrijke data. PBS gedragsverwachting. Apps van de week SCHAFTERTJE Plezier Respect Verantwoordelijkheid Veiligheid Belangrijke data 9 feb: Bliksemstage groep 7/8 17 feb: Voorstelling groep 4 / Voorjaarsvakantie 27 feb: Studiedag, kinderen hebben vrij. 10 mrt:

Nadere informatie

Vrijdag 22 sept. 2017

Vrijdag 22 sept. 2017 Vrijdag 22 sept. 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 25 & 26 sept.: startgesprekken gr. 1-4 26 & 27

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Agenda Datum Activiteit 5-14 okt Kinderboekenweek 17-21 okt Herfstvakantie 1 nov Dictee 2 nov Dankdag 7-11 nov Volgende nieuwsbrief uit groep 6 Jarigen tot de volgende

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

Nummer 21 29 januari 2015

Nummer 21 29 januari 2015 Datum Activiteit Datum Activiteit Nummer 21 29 januari 2015 29-01 Groep 8: Adviesgesprekken 13-02 Afsluiting Duif s In 30-01 Duif s In 3 17 en 19-2 Groep 3: Rapportgesprekken 06-02 Duif s In 4 18-2 Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Vakantie De vakantie is weer voorbij en we zijn weer lekker aan de slag met onze leerlingen. In

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018

weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 weekinfo Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De Heer verschijnt op de Sinai, Exodus 19 De tien geboden, Exodus 20:1-17 Twee stenen tafelen, Exodus 20:18-21 + Ex 21-31 + Ex

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie