Ganzenwei XD Gorinchem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl"

Transcriptie

1 Ganzenwei XD Gorinchem Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen? Zou u het leuk vinden als zij ook bij ons op school kwamen? Zaterdag 21 september a.s. tijdens burendag is de school geopend van uur. Wilt u dat deze nieuwe ouders laten weten? Een mooie kans om geheel vrijblijvend kennis te maken met de Anne Frankschool. Stel dat ieder van u iemand kent! Prima manier om snel informatie te verspreiden! Samenleven in de wijk begint op school! Informatie voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8 U vindt hieronder een lijstje met activiteiten die het Merewade College, locatie Wijdschildlaan, organiseert voor de leerlingen en ouders van de groepen 7 en 8. Activiteit Wanneer Voor wie Talent Experience * 6 november 2013 woensdagmiddag leerlingen groep 8 13 november woensdagmiddag leerlingen groep november woensdagmiddag leerlingen groep Open Dag 24 januari 2014 vrijdagmiddag en avond vanaf ca uur leerlingen en ouders groep 7 en 8 Summerday juni 2014 s middags, na schooltijd leerlingen groep 7 * Talent Experience: Leerlingen maken kennis met de 4 talentenstromen binnen onze school: Technasium, Sports, Fast Lane Discovery en Art Factory Oproep Ouderraad voor een vader. In onze ouderraad is op dit moment 1 vader actief. Het zou voor hem leuker zijn als er nòg een vader bereid is om te helpen bij het organiseren van allerlei activiteiten. Welke vader voelt er iets voor om hierbij te helpen? Informatie kunt u krijgen bij de andere leden van de ouderraad en bij de directie van de school. Het verplicht u nog tot niets. Aarzel niet als het u leuk lijkt. We kunnen uw hulp heel erg goed gebruiken!

2 Burendag 21 september 2013 Zie de bijlagen bij deze nieuwsbrief. Wij ondersteunen deze activiteiten van harte en nodigen u allen uit om samen met uw kind of kinderen mee te doen. Voor alle informatie zie bijgevoegde posters! Het EU-Schoolfruitprogramma op de Anne Frankschool Misschien heeft u de posters op school zien hangen of heeft u via uw zoon of dochter gehoord dat zij afgelopen week via school gratis groente en fruit hebben gekregen. Dit jaar doet de Anne Frankschool mee met het EU-Schoolfruitprogramma. De kinderen krijgen dit fruit op dinsdag, donderdag en vrijdag! Dit is een Europees voorlichtingsprogramma dat de nadruk legt op het eten van voldoende groente en fruit. Door het EU-schoolfruitprogramma leren kinderen spelenderwijs om verschillende soorten groenten en fruit te eten. Het EU-Schoolfruitprogramma richt zich op het verhogen van het eten van groente en fruit bij kinderen op school. Hiermee wil het programma een basis leggen voor goede voedingsgewoonten in de toekomst. De Europese Unie financiert het EU- Schoolfruitprogramma voor de helft. Fruitmoment, i.s.m. The Greenery financieren de andere helft. Onze school ontvangt gedurende maximaal 20 weken drie porties gratis groente en fruit per kind per week. Om deel te nemen aan het EU-Schoolfruitprogramma is onze school een verplichting aangegaan om na de 20 weken gratis groente en fruit door te gaan met bevorderen van het eten van groente en fruit gedurende de rest van het schooljaar. Gorinchem Beweegt: Sportpunten zijn weer open! Sinds maandag 2 september zijn de sportpunten weer geopend. Groep 1-2b juf Lidwien, juf Dagmar & meester Hans We zijn weer begonnen! En dus wat nieuwtjes uit groep 1-2b: Allereerst willen wij alle nieuwe kinderen en ouders van harte welkom heten in groep 1-2b. De eerste weken waren voor sommige kinderen best spannend, maar we merken dat iedereen nu z n draai begint te vinden in de groep. We hopen dat het voor iedereen een heel fijn schooljaar zal worden. In de klas hebben we aandacht besteed aan het thema Een nieuw schooljaar uit de methode Schatkist. Er is voorgelezen uit prentenboeken, we kennen een verhaal over Rikki die voor het eerst naar school gaat, we hebben kennis gemaakt met Pompom, hebben een rondje door de school gelopen, hebben een nieuwe letter geleerd de j (van juf), we zijn druk bezig geweest met het maken van een verjaardagskalender en zijn nu bezig met ons zelf schilderen. In de kring hebben we natuurlijk veel aandacht besteed aan kennismakings- en namenspelletjes. En zo is er al een fijn sfeertje ontstaan in ons nieuwe groepje!

3 Dinsdag 10 september hebben we veel kunnen vertellen over de kleutergroepen, de taalklas en onze tutorleerkracht tijdens onze jaarlijkse informatiemiddag/ avond. Fijn dat er veel ouders zijn geweest deze dag/ avond. En zo aan het begin van het nieuwe schooljaar was het al meteen tijd voor een leuk uitstapje. Zoals u al heeft kunnen lezen in de vorige nieuwsbrief, kwam meester Aad voorlezen uit het prentenboek Oh nee, niet weer een boek!. De kinderen genoten van het verhaal. s Middags werd dit verhaal uitgespeeld in een musical in de Nieuwe Doelen. Ook onze klas was hierbij en de kinderen genoten! Graag willen we alle ouders bedanken die voor vervoer naar de Nieuwe Doelen gezorgd hebben. Misschien heeft u al kennis gemaakt met onze nieuwe meester, meester Hans. Hij loopt stage in onze groep en zal elke donderdag in onze klas aanwezig zijn. En als afsluiting nog een gezond nieuwtje. Onze school doet mee aan het Elke dinsdagochtend krijgen we een kratje vers fruit/ groente in de klas. In de kleine pauze maken we dit fruit schoon de kinderen mogen dan in de kring langs gaan met stukjes appel, peer, kiwi, mandarijn, tomaat en plakjes komkommer. Heerlijk. de kinderen smullen ervan! Groep 3-4, juf Marieke en juf Danique Het schooljaar is begonnen en we zijn alweer in week 3. De kinderen van groep 3 hebben al 6 woordjes geleerd. En wat gaat dat allemaal snel! Van deze woordjes kunnen we ook al nieuwe woordjes maken. Bijvoorbeeld van het woordje VIS kunnen we IS en MIS maken. Zo gaan we de woordjes die we leren uitbreiden. Vanaf deze week lezen we elke dag in een veilig en vlot boekje. Dat is een boekje met woordenrijtjes. Elke dag 1 bladzijde en die lezen we een aantal keer opnieuw, zodat we op tempo deze woordjes kunnen lezen. En elke week worden de woorden moeilijker. Groep 4 moet erg wennen aan het tempo van de lessen. Taal, spelling, Estafette en rekenen, alles is nieuw voor de kinderen. Vaak hebben we ons werk nog niet af. Vanaf volgende week moet daar echt verandering in komen. Als hun weektaak niet af is, krijgen ze dat (gedeeltelijk) mee naar huis om het thuis af te maken. Dit zijn sommen om te oefenen en te automatiseren. Daarom is het belangrijk dat de kinderen ook deze sommen af krijgen. Deze week gaan we elkaar in dek las ook nog wat beter leren kennen, zodat we een echte groep worden. Daar hebben we erg veel zin in. Tijdens de informatieavond had ik u al verteld. Dat de kinderen op tijd naar bed moeten. In de vakantie konden ze uitslapen, maar nu moeten ze opletten. Graag tussen uur en uiterlijk uur naar bed. Zo helpt u uw kind om beter op te letten.

4 Groep 5, juf Natascha We zijn het schooljaar gestart in onze nieuwe klas met, voor sommige kinderen, een nieuwe juf! In de eerste weken zijn we vooral bezig met het vormen van onze groep en de afspraken die daarbij horen. We werken veel samen, doen kennismakingsspelletjes en hebben het vaak over hoe we met elkaar een superklas kunnen worden! En die superklas zijn wij al aardig aan het worden, want het is een gezellige enthousiaste groep die daar graag zijn best voor doet. We zijn natuurlijk ook alweer aan het werk gegaan en dat is voor de kinderen ook weer even wennen. Het werktempo in groep 5 ligt een stukje hoger dan in groep 4 en dat merken de kinderen. In de eerste weken is het nog niet erg als het niet lukt om de dagplanning af te krijgen, zolang de kinderen laten zien dat ze er wel hun best voor gedaan hebben. Het werken met de nieuwe leesmethode 'Estafette' en de nieuwe rekenmethode 'Wereld in getallen' is ook nieuw. Het zijn wel twee ontzettend leuke methodes waar we vast gauw onze weg helemaal in zullen vinden. De eerste weken zijn erg goed gegaan, dus dit belooft een ontzettend leuk schooljaar te worden! Groep 7, juf Suzanne Na een heerlijke zomervakantie met fantastisch weer, zijn we nu alweer drie weken begonnen aan het nieuwe schooljaar. Voor veel kinderen en juffen was het best wel weer even wennen! Aan een nieuwe groep, een nieuwe juf en aan de nieuwe lesstof. Gelukkig went alles altijd vrij snel en konden we dus al snel aan de slag. Vorige week vrijdag zijn we met de groepen 7 en 8 naar het Lingehavenconcert geweest. Daar hebben we genoten van de muziek van de Mariniers Kapel. De kinderen waren natuurlijk vooral enthousiast over Jandino Asporaat, die de presentatie van het concert voor zijn rekening nam. Ondanks de regen hebben we een leuke en muzikale middag gehad. Afgelopen dinsdag was de informatieavond voor groep 7. Erg fijn dat er zoveel ouders waren! Tijdens de informatieavond is de belangrijkste informatie voor dit jaar voorbij gekomen. Zo hebben we het gehad over de nieuwe vakken, over het huiswerk en natuurlijk over de beruchte CITO Entreetoets. Mocht u gedurende het jaar nog vragen hebben, kunt u natuurlijk altijd langskomen.

5

6

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl ***nieuws van de directie*** Nieuwsbrief d.d. 11 september 2014 Activiteiten september/oktober: 11 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda:

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 29-01-2016 Inhoud: Carnaval Prins en Prinsesverkiezing Ouderbijdrage St. Leergeld EU-fruit groep 3 groep 6

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016

Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 1 2 september 2015 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum...

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS

PRIKBORD 1TWEEWEKELIJKSE INFORMATIE VOOR OUDERS Uden, 11 september 2015 Beste ouders, De kop is eraf, het nieuwe schooljaar is met een razende vaart begonnen. Afgelopen maandag zijn we enthousiast gestart met IPC en daar hoor ik al mooie geluiden over.

Nadere informatie

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar.

Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. Weekbrief 29 juni 2015 Algemene mededelingen Groepsindeling nieuwe schooljaar Woensdag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met de indeling van de groepen voor het nieuwe schooljaar. groep 1/2a

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Reinbôge

Nieuwsbrief van de Reinbôge vrijdag 16 januari 2015 Uit de jaarkalender: Januari Schoolkrant winter 30 januari Uurcultuur groep 6,7,8 13 februari Rapporten mee 17 en 19 februari Oudergesprekken 19 februari Nieuwsbrief februari 23

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept.

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Bijbelvertellingen deze periode: kijk ook eens op www.kindopmaandag.nl Week 36: 31 augustus t/m 3 september 2015 Het paradijs, Genesis 2:8-25 De slang, Genesis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25-09-2015

Nieuwsbrief 1 25-09-2015 Schoolgids De Wissel De schoolgids kunt u vinden op de website van de school: www.sbo-dewissel.nl Sponsorloop Komende vrijdag is het zover!! Onze sponsorloop voor het nieuwe schoolplein! Na een gezamenlijke

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Vakantie De vakantie is weer voorbij en we zijn weer lekker aan de slag met onze leerlingen. In

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 september 2015

Nieuwsbrief groep 3 september 2015 Nieuwsbrief groep 3 september 2015 Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief. Wij houden u graag op de hoogte van het reilen en zeilen in de groep. Mist u iets in deze nieuwsbrief dan horen we dit graag.

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 8. Weekbrief 16-10-2015

Paulus-Weekbrief 8. Weekbrief 16-10-2015 Paulus-Weekbrief 8 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 42 Weekbrief 16-10-2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23 Nieuwsbrief Donderdag 4 juni 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 23 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Uitgeblust? Elia is in de woestijn. Hij ziet geen toekomst

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl ***nieuws van de directie*** Nieuwsbrief d.d. 25 september 2014 Activiteiten in oktober: 1 oktober Studiedag

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken.

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken. Weekbrief 7 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond Maandag 7 september van 18.30-19.30 uur is er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers en alle leerlingen. U heeft hiervoor inmiddels

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 3 oktober 2013 Activiteiten in oktober: 4 oktober Voorlezen aan de groepen 1 t/m 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015. OBS. Ollie B Bommel Nassaustraat 22 3258 AR Den Bommel 0187-612007 info@olliebbommel.nl

Nieuwsbrief september 2015. OBS. Ollie B Bommel Nassaustraat 22 3258 AR Den Bommel 0187-612007 info@olliebbommel.nl Nieuwsbrief september 2015 OBS. Ollie B Bommel Nassaustraat 22 3258 AR Den Bommel 0187-612007 info@olliebbommel.nl Bijdrage schoolreis, schoolkamp en schoolfonds In de brief die uw kind heeft meegekregen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent. Van harte. CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 18 13 mei 2016 Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruikmaken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data Na twee weken meivakantie zijn we

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Speciaal Basisonderwijs Merlijn, Lucasonderwijs Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709, Fax: (070) 3193592 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Van de directie

Nadere informatie

Kringgesprek. De datum 1 oktober is een belangrijke dag voor de scholen in Nederland. Op die

Kringgesprek. De datum 1 oktober is een belangrijke dag voor de scholen in Nederland. Op die Kringgesprek Geachte ouders, De datum 1 oktober is een belangrijke dag voor de scholen in Nederland. Op die Nummer 3 2013-2014 2014 dag tellen alle scholen in Nederland het aantal kinderen dat ingeschreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren).

De rapportmappen (groep 4 t/m 8) kunnen vanaf maandag 16 november worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind(eren). Weekbrief 16 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond maandag 23 november Maandag 16 november ontvangt u via uw kind(eren) een uitnodiging voor de gespreksmiddag/avond op maandag 23 november

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

18 april 2011 / JAARGANG 15 / NR 15 Sportdag groep 7&8 19 april Meivakantie 22 april t/m 8 mei ZAF 17 juni Agenda 18-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 5 en 6 19-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 7 en 8

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom! Vanaf dit schooljaar zit uw kind in groep 8, hartelijk welkom! In dit boekje gaan wij u en uw kind wat meer vertellen over het reilen en zeilen in 8a en

Nadere informatie

Miranda Jansen. Jarigen in februari 7 februari Raouya Ouhammou groep 4 16 februari Siham El Bouchihi groep 4 18 februari Youssef Amrir groep 1

Miranda Jansen. Jarigen in februari 7 februari Raouya Ouhammou groep 4 16 februari Siham El Bouchihi groep 4 18 februari Youssef Amrir groep 1 Nieuwsbrief Februari Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data 3 februari:

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Groeten van groep 3 en juf Anne Sophie en juf Marleen

Groeten van groep 3 en juf Anne Sophie en juf Marleen Nieuws uit groep 3 Wij zitten nu acht weken in groep 3! Dat is wel heel wat anders hoor dan de kleuterschool. We moeten nu echt hard werken; lezen, rekenen, schrijven en nog veel meer! De eerste weken

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

Definitie OGW onderwijsinspectie

Definitie OGW onderwijsinspectie Welkom in groep 4 Bespreekpunten Focus Weekrooster Manier van werken Methodes Rekenen: wereld in getallen Sociaal-emotionele ontwikkeling Zorgleerlingen Toetsen Thuis oefenen Wat hebben de kinderen nodig

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

belangrijke data... 13 mei 2016 nr. 31

belangrijke data... 13 mei 2016 nr. 31 belangrijke data..... 13 mei 2016 nr. 31 Maa 16 mei 2 e Pinksterdag, leerlingen vrij Din 17 mei Entreetoets, groep 7 Woe 18 mei Entreetoets, groep 7 Woe 18 mei Ko-Ouderbijeenkomst, gr. 1/2 Don 19 mei Entreetoets,

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni. De gezonde keus, waar leren en opgroeien hand in hand gaan!

Nieuwsbrief juni. De gezonde keus, waar leren en opgroeien hand in hand gaan! De gezonde keus, waar leren en opgroeien hand in hand gaan! Nieuwsbrief juni Inspectiebezoek 9 juni Zoals u weet hebben wij bezoek gehad van de inspecteur, mevrouw Jolanda Pauw. In de ochtend heeft zij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen.

Ik vind tekenen en knutselen leuk en sommige andere spelletjes. Het leukst dit jaar vond ik de sponsorloop, ik heb 13 rondjes gelopen. Het schooljaar zit er bijna op! De kinderen van groep 4/5 hebben keihard gewerkt en gelukkig ook veel geleerd. Wat ze hebben geleerd, vertellen ze hieronder. Ik heb dit jaar veel geleerd. Ik vind rekenen

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Start school 2015-2016

Start school 2015-2016 24-06- 15 n ummer 20 Inhoud - - Start school 2015-2016 Begin van het nieuwe schooljaar starten we met de nadruk op de groepsdynamiek. Daarom zullen we o.a. in de eerste week nog niet starten met IPC, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWS UIT HET TEAM Na een goede kerstvakantie zijn we in januari bijna allemaal weer met veel plezier begonnen. Helaas is juf Rina in januari ziek geweest. Op het moment van

Nadere informatie

nieuwtjes uit groep 3/4

nieuwtjes uit groep 3/4 nieuwtjes uit groep 3/4 Nieuwskrant 11 Van groep 3-4 Februari, maart 2015 Inhoud 1. Van groep 3 2. Van groep 4 3. Wie zijn wij? 4. Nieuwtjes in het kort 5. Energizers,wat zijn dat? Het is elke keer weer

Nadere informatie