Dienstenwijzer: Advisie Groep / AOVdeskundigen.nl

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dienstenwijzer: Advisie Groep / AOVdeskundigen.nl"

Transcriptie

1 Dienstenwijzer: Advisie Groep / AOVdeskundigen.nl Deze dienstenwijzer is opgesteld om u uitleg te geven over onze werkwijze. Advisie Groep hecht veel waarde aan transparantie, daarom zijn wij open over onze voorwaarden, condities en tarieven. U ontvangt dit document, voorafgaand aan het adviesgesprek met Advisie Groep. Daarnaast ontvangt u ons dienstverleningsdocument, dat volgens de richtlijnen van AFM is opgesteld en welke terug te vinden is op onze website. Wie zijn wij en hoe kunt u ons bereiken Advisie Groep treedt met diverse handelsnamen naar buiten. In de meeste registers staan wij geregistreerd als Hypotheek Advisie. Echter, wij treden ook naar buiten als AOVdeskundigen.nl (met een aparte website). Advisie Groep biedt transparante en eerlijke dienstverlening aan particulieren en bedrijven op het gebied van financiële dienstverlening. Advisie Groep is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot uur. In de avond en op zaterdag op afspraak. Wilt u langskomen of wilt u bezocht worden? Dan verzoeken wij u vriendelijk om vooraf een afspraak te maken. Onze contactgegevens: Breuvenhof SC DRUTEN Tel / / Voor dringende zaken is Advisie Groep te bereiken op nummer KvK: ABNAMRO: NL39ABNA AFM vergunning: De financiële dienstverlening van ons kantoor valt onder de regelgeving van de Wet Financieel Toezicht (WFT). Advisie Groep is in het bezit van een vergunning, afgegeven door de toezichthouder Autoriteit Financiële Markten. (AFM), geregistreerd onder vergunningsnummer Onze kwaliteit Advisie Groep waarborgt de vakkennis van haar adviseurs, door onder meer te investeren in studie en wettelijke doorlopende permanente educatie en de verplichte WFT examens (driejaarlijks). De beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Advisie Groep biedt (binnen de grenzen van de polis) dekking voor de aanspraken die verband houden met eventuele beroepsfouten. Overigens verwijzen wij u ook altijd naar de algemene (polis)voorwaarden die u ontvangt bij de polis of offerte van uw bank en/of verzekeraar.

2 Waarom Advisie Groep Kiezen voor Advisie Groep betekent kiezen voor onafhankelijk financieel advies. U krijgt een kwalitatief beter verzekeringspakket, 100% afgestemd op uw persoonlijke situatie, vaak voor een lager maandbedrag. U betaalt minder en u krijgt veel meer! Kiezen voor Advisie Groep is kiezen voor betrouwbaar, objectief en onafhankelijk verzekeringsadvies. U betaalt nu waarschijnlijk teveel premie Sinds 01 januari 2013 mag er op de meeste financiële producten geen provisie meer ontvangen worden. Echter, bij schadeverzekeringen mag dit nog wel. Op dit moment betaalt u waarschijnlijk 20% 27,5% teveel aan premie voor uw schadeverzekeringen. Dit percentage wordt door de verzekeringsmaatschappij gereserveerd voor provisie. Echter, u heeft hier geen weet van want dit aanzienlijke percentage zit meestal verborgen in uw (verhoogde) premie. Veel tussenpersonen en online aanbieders verdienen op deze manier hun geld. Hoe hoger de provisie van een verzekeringsmaatschappij, hoe aantrekkelijker deze wordt om aan te bevelen. Geen provisieprikkeling Advisie Groep werkt zo goed als provisieloos en verdient weinig tot niets aan de financiële producten. Dat betekent dat de premies van uw schadeverzekeringen standaard 20% 27,5% naar beneden kunnen, een fikse besparing! Van een gedeelte van het geld dat u hiermee bespaart, huurt u ons in als financieel adviseur. Voor een vast maandbedrag vanaf 10, krijgt u financieel advies, dat afgestemd is op uw specifieke situatie. Niet een advies dat gebaseerd is op de verzekeringsmaatschappij die de meeste provisie verstrekt. Maandelijks bent u bij ons bijna altijd goedkoper uit. Echter, u krijgt een veel beter advies omdat wij onafhankelijk zijn! GEEN relaties met geldverstrekkers en verzekeraars Geen enkele financiële instelling, zoals een bank of verzekeraar, heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming. Zo kunnen wij objectief advies naar u uitbrengen. Wij kunnen bij nagenoeg alle verzekeraars en banken terecht. Dat doen wij rechtstreeks of via een zogenoemde serviceprovider. Wij kijken welke aanbieders het beste bij uw wensen passen, om deze vervolgens te vergelijken op voorwaarden, prijs en service (snelle afwikkeling, goede bereikbaarheid, ondersteuning, etc.). Onze diensten en wat wij zoal voor u kunnen betekenen Wij werken met Erkend Hypotheekadviseur en gediplomeerde adviseurs, dit om u een kwalitatief goed advies te kunnen geven. Voor particulieren en het mkb adviseren en bemiddelen wij op het gebied van: Hypotheken Zakelijke schadeverzekeringen Particuliere schadeverzekeringen Vermogen (bijv. kapitaalverzekeringen, lijfrente, overlijdensrisicoverzekeringen) Inkomen (bijv. arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, ziekteverzuimverzekeringen)

3 Zorgverzekeringen Consumptief krediet Financieel advies bij (echt)scheidingen Bewindvoering Onze dienstverlening omvat o.a. een uitgebreide inventarisatie, onafhankelijk advies afgestemd op uw wensen en mogelijkheden, aanvraagprocedures van hypotheken en verzekeringen, opzeggen van oude polissen, schadeafwikkeling, ondersteuning bij de aan en verkoop van uw woning, begeleiding van IB aangifte, voorbereidingswerkzaamheden t.b.v. de notaris, contacten voor u onderhouden met makelaars, taxateurs, notarissen. Ook zullen wij u regelmatig informeren over de ontwikkelingen op de financiële markt, verzekeringen, uw (gewijzigde) situatie etc. Uw gegevens worden zorgvuldig in een dossier vastgelegd en beheerd. Extra service: Advisie Groep ondersteunt Naast onze reguliere diensten, kunt u bij ons ook terecht voor ondersteuning bij financiële vraagstukken zoals uw pensioenbrief, toeslagen, elders lopende verzekeringen en/of hypotheek waarvan uw adviseur misschien niet meer werkzaam is. Advisie Groep ondersteunt u graag bij uw financiële vragen. Wij brengen uw wensen en behoeften helder in kaart en bekijken samen met u hoe u deze zo goed mogelijk kunt realiseren. Wij ontzorgen u, zonder enige verplichting om uw verzekeringen en/of hypotheek om te zetten! Wat verwachten wij van u Advisie Groep verwacht van u de juiste informatie te krijgen. Vanzelfsprekend gaan wij hier vertrouwelijk en discreet mee om! Wij waarderen een open en transparante samenwerking. Tevens dient u ons, ook na de adviesfase, op de hoogte te stellen van voor ons relevante wijzigingen van materiële of persoonlijke aard. Tevens verwachten wij van u dat u de ontvangen stukken controleert. Vooral bij telefonisch doorgegeven wijzigingen, maar ook in andere gevallen, kunnen in het communicatietraject fouten of misverstanden sluipen. Als er iets niet duidelijk of onjuist is weergegeven, neemt u dan contact met ons op. Eventuele aanpassingen zullen wij voor u verzorgen. Wij werken graag aan totaalrelaties. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Het voordeel voor u is dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw financiële zaken. Onze werkwijze Onze werkwijze is doorgaans onder te verdelen in de volgende stappen: Stap 1: Oriëntatiegesprek Na een korte kennismaking, maken wij een gratis inventarisatie van uw gegevens en geven wij u uitleg over het dienstverleningsdocument en deze dienstenwijzer. Analyse We maken een analyse uw huidige situatie, hierbij bespreken we uw wensen en actuele kennis. We bespreken ook uw risicobereidheid en in welke mate u bepaalde financiële risico s zelf kunt opvangen. Daarna zullen we in het kort de mogelijkheden bespreken die het beste aansluiten bij uw situatie. Tot slot kunt u aangeven of wij deze mogelijkheden verder mogen uitwerken in een advies. De uitkomsten hiervan lichten wij toe in een 2e gesprek.

4 Stap 2: Advies Op basis van de inventarisatie en analyse van het eerste gesprek, komen wij uiteindelijk tot een concreet advies. In dit advies geven wij u exact aan welke verzekering(en) en/of hypotheekvorm, bij welke instelling en tegen welke condities naar ons oordeel goed passen bij uw wensen en mogelijkheden. Na het uitbrengen van dit advies, kan het voorkomen dat we het advies nog moeten aanpassen. Bijvoorbeeld omdat de koopprijs van een woning nog niet definitief bekend is. Stap 3: Bemiddelen Na het advies kunnen wij voor u gaan bemiddelen, richting de geadviseerde maatschappijen. Wij gaan onze geadviseerde constructie voor u verzorgen. Wij leveren de gevraagde stukken aan en zorgen dat alles op de juiste manier wordt verwerkt. Stap 4: Nazorg en beheer U ontvangt van ons nazorg en beheer over de afgenomen producten. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij u informeren over wijzigingen, aanpassingen, etc. In het periodieke onderhoudsgesprek, nemen wij uw huidige situatie door en bekijken we of alle producten nog steeds aansluiten. Indien nodig zullen wij e.e.a. bijstellen. NB Nazorg bij een hypotheek is optioneel en niet verplicht. Echter, wij adviseren om dit wel af te nemen om de volgende redenen: De praktijk leert dat er vaak nog diverse vragen zijn nadat de hypotheek is gepasseerd. Een gemiddelde hypotheek loopt 7 jaar en gedurende deze periode kan uw persoonlijke situatie veranderen. Bijvoorbeeld omdat u gaat verbouwen, verhuizen of omdat u wilt oversluiten vanwege een andere rente of het aflopen van een rentevaste periode. Ook zijn er aan een hypotheek diverse verzekeringen gekoppeld zoals een overlijdensrisicoverzekering of een AO/WW-verzekering. Kortom, er kunnen diverse oorzaken zijn waarom uw hypotheek met bijbehorende producten opnieuw bekeken moet worden. Als u nazorg bij een hypotheek afneemt, hoeft u niets te betalen voor dit advies. Daarnaast ontvangt u 10% korting op de bemiddelingskosten en wordt uw hypotheek om de 3 jaar uitvoerig met u doorgenomen. Nazorg bij uw hypotheek kunt u eenmalig afsluiten, binnen 2 maanden na passage van de hypotheek.

5 Tarieven Advisie Groep Advisie Groep hecht veel waarde aan transparante tarieven. Wij vinden het belangrijk dat u als klant, voorafgaand aan de samenwerking, inzicht heeft in onze tarieven en eventuele bijkomende zaken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en het voorkomt discussies achteraf. Oriëntatie gesprekken : Bij ons staat een goede klantrelatie voorop en daar willen we graag in investeren. Daarom zijn onze oriëntatiegesprekken altijd kosteloos. Hypotheken: Alleen advies * Alleen bemiddelen Advies en bemiddelen 1e hypotheek 900, , ,00 2e hypotheek 900, , ,00 Oversluiten 900, , ,00 Toeslag starterslening n.v.t. 250,00 250,00 Toeslag ondernemer 350,00 350,00 350,00 Toeslag extra advies 100,00 n.v.t. 100,00 Kosten service provider n.v.t. 375,00 375,00 Inkomen: Alleen advies * Alleen bemiddelen Advies en bemiddelen ** AOV zelfstandigen 450,00 450,00 240,00 AO/WW verzekering 250,00 250,00 120,00 Kosten service provider n.v.t. 100,00 100,00 Vermogen: Alleen advies * Alleen bemiddelen Advies en bemiddelen ** Overlijdensrisico 250,00 150,00 120,00 kapitaalverzekering / lijfrente 250,00 150,00 120,00 Kosten service provider n.v.t. 100,00 100,00 Krediet: Alleen advies * Alleen bemiddelen Advies en bemiddelen ** Omzetten kredieten 350,00 500,00 500,00 (Woning )krediet 350,00 500,00 500,00 * Bij alleen advies is de prijs exclusief 21% BTW. ** Naast het bemiddelen betaalt u een maandelijks service abonnement.

6 Verzekeringen : Service-abonnement 1 3 verzekeringen 10, verzekeringen 20, verzekeringen 27,50 11 of meer verzekeringen 30,00 Toeslag ZZP er 2,50 AOV zelfstandigen 25,00 Zakelijk pakket maatwerk Nazorg hypotheken: Service-abonnement (optioneel) Nazorg hypotheken 15,00 incl. gekoppelde ORV en AO/WW verzekering Korting nazorg 2,50 i.c.m. schadeverzekeringen Overige: Uurtarief (Echt)scheiding 95,00 excl. 21% BTW Bewindvoering 95,00 excl. 21% BTW Algemeen financieel advies 95,00 excl. 21% BTW De tarieven worden op 1 januari van elk jaar opnieuw vast gesteld en lopende overeenkomsten worden met de CBS index verhoogd. Kosten bij tussentijdse beëindiging gedurende een bemiddeling Soms komt het voor dat, na het beoordelen van de aangeleverde documenten, de aanvraag door een verzekeraar of bank wordt afgewezen. Stel u gaat niet akkoord met de beperkte voorwaarden of alternatieve premie die een verzekeraar u aanbiedt. Mocht u zelf besluiten om te stoppen nadat het advies en/of de bemiddeling in werking is gezet (bijv. door gewijzigde omstandigheden), dan zult u toch onze kosten moeten betalen en de mogelijke kosten van derde partijen. Naast de advieskosten komt er ook een bedrag per fase bij. Stel, u stopt in een bepaalde fase van een aanvraagtraject. Wat betaalt u dan aan ons? Advieskosten betaalt u altijd. Daarnaast betaalt u een percentage van de bemiddelingskosten, zie onderstaande tabel: offerte aangevraagd offerte getekend finaal akkoord Hypotheek 10% 40% 80% Inkomen 10% 30% 80% Vermogen 10% 20% 80% Krediet 10% 20% 80%

7 Klachtenregeling Mocht u een klacht hebben of ontevreden zijn over de verzekeraar, geldverstrekker of onze dienstverlening, dan kunt u zich wenden tot Advisie Groep. Vanuit die situatie kan Advisie Groep samen met u bekijken hoe uw klacht kan worden opgelost. Daarnaast is Advisie Groep net als alle financiële instellingen aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Wij zijn bekend onder nummer KiFiD : Postbus AG Den Haag Beëindiging van de samenwerking Advisie Groep wenst met u een langdurige samenwerking op te bouwen. Echter, wilt u toch de relatie met Advisie Groep beëindigen? Dan kunt u dat doen op de manier zoals hieronder omschreven. U kunt na de eerste contractstermijn van de verzekeringen (meestal 1 jaar, soms 3 jaar) maandelijks opzeggen. Hierbij geldt een opzegtermijn van één maand, steeds gerekend vanaf de eerste van de maand. U kunt de verzekeringsmaatschappij(en) verzoeken de lopende verzekeringen over te dragen naar een adviseur van uw keuze. De opzegging dient schriftelijk te geschieden, openstaande nota s (of gespreide betalingen) dienen te worden voldaan voor beëindiging van de samenwerking. Houd a.u.b. rekening met het volgende: De betaling van onze dienstverlening blijft doorlopen tot en met de maand nadat alle verzekeringen van ons agentschap zijn overgenomen of zijn stopgezet. Nazorg hypotheken kunt u elke eerste van de maand opzeggen. U valt dan direct terug in de basis nazorg en ook vervallen alle rechten van de afgesproken nazorg. U betaalt het eerste jaar altijd voor het volledige jaar, ook al zegt u binnen dit jaar op. U betaalt in dat geval minimaal de opstart /advieskosten en de twaalf maandelijkse bedragen voor onze dienstverlening. Van onze kant zijn wij ook vrij om de relatie met u te beëindigen. In dat geval kunt u de verzekeraar(s) verzoeken uw bij ons lopende verzekeringen over te boeken naar een adviseur van uw keuze. Ook stopt onze dienstverlening zodra alles is overgedragen. Algemene leveringsvoorwaarden Advisie Groep hanteert algemene leveringsvoorwaarden. Deze kunt u vinden op onze website. Wilt u de algemene voorwaarden op papier ontvangen, dan kunt u dit telefonisch of per e mail aan ons doorgeven. Tot slot Advisie Groep streeft continu naar een juiste en professionele ondersteuning van haar klanten dankzij deskundig en betrouwbaar financieel advies. Met deze dienstenwijzer tracht Advisie Groep u inzicht te geven in de kwaliteit en werkwijze van onze dienstverlening. Advisie Groep nodigt u uit om een prettige en toekomstbestendige samenwerking aan te gaan en ziet uit naar uw afspraak! Mocht iets niet duidelijk zijn of heeft u nog een vraag of opmerking, laat het ons weten. Wij helpen u graag verder! Kijkt u ook gerust eens op onze website naar de reviews van onze relaties.

8 Dienstenwijzer: Advisie Groep / AOVdeskundigen.nl Deze dienstenwijzer is opgesteld om u uitleg te geven over onze werkwijze. Advisie Groep hecht veel waarde aan transparantie, daarom zijn wij open over onze voorwaarden, condities en tarieven. U ontvangt dit document, voorafgaand aan het adviesgesprek met Advisie Groep. Daarnaast ontvangt u ons dienstverleningsdocument, dat volgens de richtlijnen van AFM is opgesteld en welke terug te vinden is op onze website. Wie zijn wij en hoe kunt u ons bereiken Advisie Groep treedt met diverse handelsnamen naar buiten. In de meeste registers staan wij geregistreerd als Hypotheek Advisie. Echter, wij treden ook naar buiten als AOVdeskundigen.nl (met een aparte website). Advisie Groep biedt transparante en eerlijke dienstverlening aan particulieren en bedrijven op het gebied van financiële dienstverlening. Advisie Groep is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot uur. In de avond en op zaterdag op afspraak. Wilt u langskomen of wilt u bezocht worden? Dan verzoeken wij u vriendelijk om vooraf een afspraak te maken. Onze contactgegevens: Breuvenhof SC DRUTEN Tel / / Voor dringende zaken is Advisie Groep te bereiken op nummer KvK: ABNAMRO: NL39ABNA AFM vergunning: De financiële dienstverlening van ons kantoor valt onder de regelgeving van de Wet Financieel Toezicht (WFT). Advisie Groep is in het bezit van een vergunning, afgegeven door de toezichthouder Autoriteit Financiële Markten. (AFM), geregistreerd onder vergunningsnummer Onze kwaliteit Advisie Groep waarborgt de vakkennis van haar adviseurs, door onder meer te investeren in studie en wettelijke doorlopende permanente educatie en de verplichte WFT examens (driejaarlijks). De beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Advisie Groep biedt (binnen de grenzen van de polis) dekking voor de aanspraken die verband houden met eventuele beroepsfouten. Overigens verwijzen wij u ook altijd naar de algemene (polis)voorwaarden die u ontvangt bij de polis of offerte van uw bank en/of verzekeraar.

9 Waarom Advisie Groep Kiezen voor Advisie Groep betekent kiezen voor onafhankelijk financieel advies. U krijgt een kwalitatief beter verzekeringspakket, 100% afgestemd op uw persoonlijke situatie, vaak voor een lager maandbedrag. U betaalt minder en u krijgt veel meer! Kiezen voor Advisie Groep is kiezen voor betrouwbaar, objectief en onafhankelijk verzekeringsadvies. U betaalt nu waarschijnlijk teveel premie Sinds 01 januari 2013 mag er op de meeste financiële producten geen provisie meer ontvangen worden. Echter, bij schadeverzekeringen mag dit nog wel. Op dit moment betaalt u waarschijnlijk 20% 27,5% teveel aan premie voor uw schadeverzekeringen. Dit percentage wordt door de verzekeringsmaatschappij gereserveerd voor provisie. Echter, u heeft hier geen weet van want dit aanzienlijke percentage zit meestal verborgen in uw (verhoogde) premie. Veel tussenpersonen en online aanbieders verdienen op deze manier hun geld. Hoe hoger de provisie van een verzekeringsmaatschappij, hoe aantrekkelijker deze wordt om aan te bevelen. Geen provisieprikkeling Advisie Groep werkt zo goed als provisieloos en verdient weinig tot niets aan de financiële producten. Dat betekent dat de premies van uw schadeverzekeringen standaard 20% 27,5% naar beneden kunnen, een fikse besparing! Van een gedeelte van het geld dat u hiermee bespaart, huurt u ons in als financieel adviseur. Voor een vast maandbedrag vanaf 10, krijgt u financieel advies, dat afgestemd is op uw specifieke situatie. Niet een advies dat gebaseerd is op de verzekeringsmaatschappij die de meeste provisie verstrekt. Maandelijks bent u bij ons bijna altijd goedkoper uit. Echter, u krijgt een veel beter advies omdat wij onafhankelijk zijn! GEEN relaties met geldverstrekkers en verzekeraars Geen enkele financiële instelling, zoals een bank of verzekeraar, heeft een eigendomsbelang of zeggenschap in onze onderneming. Zo kunnen wij objectief advies naar u uitbrengen. Wij kunnen bij nagenoeg alle verzekeraars en banken terecht. Dat doen wij rechtstreeks of via een zogenoemde serviceprovider. Wij kijken welke aanbieders het beste bij uw wensen passen, om deze vervolgens te vergelijken op voorwaarden, prijs en service (snelle afwikkeling, goede bereikbaarheid, ondersteuning, etc.). Onze diensten en wat wij zoal voor u kunnen betekenen Wij werken met Erkend Hypotheekadviseur en gediplomeerde adviseurs, dit om u een kwalitatief goed advies te kunnen geven. Voor particulieren en het mkb adviseren en bemiddelen wij op het gebied van: Hypotheken Zakelijke schadeverzekeringen Particuliere schadeverzekeringen Vermogen (bijv. kapitaalverzekeringen, lijfrente, overlijdensrisicoverzekeringen) Inkomen (bijv. arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, ziekteverzuimverzekeringen)

10 Zorgverzekeringen Consumptief krediet Financieel advies bij (echt)scheidingen Bewindvoering Onze dienstverlening omvat o.a. een uitgebreide inventarisatie, onafhankelijk advies afgestemd op uw wensen en mogelijkheden, aanvraagprocedures van hypotheken en verzekeringen, opzeggen van oude polissen, schadeafwikkeling, ondersteuning bij de aan en verkoop van uw woning, begeleiding van IB aangifte, voorbereidingswerkzaamheden t.b.v. de notaris, contacten voor u onderhouden met makelaars, taxateurs, notarissen. Ook zullen wij u regelmatig informeren over de ontwikkelingen op de financiële markt, verzekeringen, uw (gewijzigde) situatie etc. Uw gegevens worden zorgvuldig in een dossier vastgelegd en beheerd. Extra service: Advisie Groep ondersteunt Naast onze reguliere diensten, kunt u bij ons ook terecht voor ondersteuning bij financiële vraagstukken zoals uw pensioenbrief, toeslagen, elders lopende verzekeringen en/of hypotheek waarvan uw adviseur misschien niet meer werkzaam is. Advisie Groep ondersteunt u graag bij uw financiële vragen. Wij brengen uw wensen en behoeften helder in kaart en bekijken samen met u hoe u deze zo goed mogelijk kunt realiseren. Wij ontzorgen u, zonder enige verplichting om uw verzekeringen en/of hypotheek om te zetten! Wat verwachten wij van u Advisie Groep verwacht van u de juiste informatie te krijgen. Vanzelfsprekend gaan wij hier vertrouwelijk en discreet mee om! Wij waarderen een open en transparante samenwerking. Tevens dient u ons, ook na de adviesfase, op de hoogte te stellen van voor ons relevante wijzigingen van materiële of persoonlijke aard. Tevens verwachten wij van u dat u de ontvangen stukken controleert. Vooral bij telefonisch doorgegeven wijzigingen, maar ook in andere gevallen, kunnen in het communicatietraject fouten of misverstanden sluipen. Als er iets niet duidelijk of onjuist is weergegeven, neemt u dan contact met ons op. Eventuele aanpassingen zullen wij voor u verzorgen. Wij werken graag aan totaalrelaties. Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Het voordeel voor u is dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw financiële zaken. Onze werkwijze Onze werkwijze is doorgaans onder te verdelen in de volgende stappen: Stap 1: Oriëntatiegesprek Na een korte kennismaking, maken wij een gratis inventarisatie van uw gegevens en geven wij u uitleg over het dienstverleningsdocument en deze dienstenwijzer. Analyse We maken een analyse uw huidige situatie, hierbij bespreken we uw wensen en actuele kennis. We bespreken ook uw risicobereidheid en in welke mate u bepaalde financiële risico s zelf kunt opvangen. Daarna zullen we in het kort de mogelijkheden bespreken die het beste aansluiten bij uw situatie. Tot slot kunt u aangeven of wij deze mogelijkheden verder mogen uitwerken in een advies. De uitkomsten hiervan lichten wij toe in een 2e gesprek.

11 Stap 2: Advies Op basis van de inventarisatie en analyse van het eerste gesprek, komen wij uiteindelijk tot een concreet advies. In dit advies geven wij u exact aan welke verzekering(en) en/of hypotheekvorm, bij welke instelling en tegen welke condities naar ons oordeel goed passen bij uw wensen en mogelijkheden. Na het uitbrengen van dit advies, kan het voorkomen dat we het advies nog moeten aanpassen. Bijvoorbeeld omdat de koopprijs van een woning nog niet definitief bekend is. Stap 3: Bemiddelen Na het advies kunnen wij voor u gaan bemiddelen, richting de geadviseerde maatschappijen. Wij gaan onze geadviseerde constructie voor u verzorgen. Wij leveren de gevraagde stukken aan en zorgen dat alles op de juiste manier wordt verwerkt. Stap 4: Nazorg en beheer U ontvangt van ons nazorg en beheer over de afgenomen producten. Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij u informeren over wijzigingen, aanpassingen, etc. In het periodieke onderhoudsgesprek, nemen wij uw huidige situatie door en bekijken we of alle producten nog steeds aansluiten. Indien nodig zullen wij e.e.a. bijstellen. NB Nazorg bij een hypotheek is optioneel en niet verplicht. Echter, wij adviseren om dit wel af te nemen om de volgende redenen: De praktijk leert dat er vaak nog diverse vragen zijn nadat de hypotheek is gepasseerd. Een gemiddelde hypotheek loopt 7 jaar en gedurende deze periode kan uw persoonlijke situatie veranderen. Bijvoorbeeld omdat u gaat verbouwen, verhuizen of omdat u wilt oversluiten vanwege een andere rente of het aflopen van een rentevaste periode. Ook zijn er aan een hypotheek diverse verzekeringen gekoppeld zoals een overlijdensrisicoverzekering of een AO/WW-verzekering. Kortom, er kunnen diverse oorzaken zijn waarom uw hypotheek met bijbehorende producten opnieuw bekeken moet worden. Als u nazorg bij een hypotheek afneemt, hoeft u niets te betalen voor dit advies. Daarnaast ontvangt u 10% korting op de bemiddelingskosten en wordt uw hypotheek om de 3 jaar uitvoerig met u doorgenomen. Nazorg bij uw hypotheek kunt u eenmalig afsluiten, binnen 2 maanden na passage van de hypotheek.

12 Tarieven Advisie Groep Advisie Groep hecht veel waarde aan transparante tarieven. Wij vinden het belangrijk dat u als klant, voorafgaand aan de samenwerking, inzicht heeft in onze tarieven en eventuele bijkomende zaken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en het voorkomt discussies achteraf. Oriëntatie gesprekken : Bij ons staat een goede klantrelatie voorop en daar willen we graag in investeren. Daarom zijn onze oriëntatiegesprekken altijd kosteloos. Hypotheken: Alleen advies * Alleen bemiddelen Advies en bemiddelen 1e hypotheek 900, , ,00 2e hypotheek 900, , ,00 Oversluiten 900, , ,00 Toeslag starterslening n.v.t. 250,00 250,00 Toeslag ondernemer 350,00 350,00 350,00 Toeslag extra advies 100,00 n.v.t. 100,00 Kosten service provider n.v.t. 375,00 375,00 Inkomen: Alleen advies * Alleen bemiddelen Advies en bemiddelen ** AOV zelfstandigen 450,00 450,00 240,00 AO/WW verzekering 250,00 250,00 120,00 Kosten service provider n.v.t. 100,00 100,00 Vermogen: Alleen advies * Alleen bemiddelen Advies en bemiddelen ** Overlijdensrisico 250,00 150,00 120,00 kapitaalverzekering / lijfrente 250,00 150,00 120,00 Kosten service provider n.v.t. 100,00 100,00 Krediet: Alleen advies * Alleen bemiddelen Advies en bemiddelen ** Omzetten kredieten 350,00 500,00 500,00 (Woning )krediet 350,00 500,00 500,00 * Bij alleen advies is de prijs exclusief 21% BTW. ** Naast het bemiddelen betaalt u een maandelijks service abonnement.

13 Verzekeringen : Service-abonnement 1 3 verzekeringen 10, verzekeringen 20, verzekeringen 27,50 11 of meer verzekeringen 30,00 Toeslag ZZP er 2,50 AOV zelfstandigen 25,00 Zakelijk pakket maatwerk Nazorg hypotheken: Service-abonnement (optioneel) Nazorg hypotheken 15,00 incl. gekoppelde ORV en AO/WW verzekering Korting nazorg 2,50 i.c.m. schadeverzekeringen Overige: Uurtarief (Echt)scheiding 95,00 excl. 21% BTW Bewindvoering 95,00 excl. 21% BTW Algemeen financieel advies 95,00 excl. 21% BTW De tarieven worden op 1 januari van elk jaar opnieuw vast gesteld en lopende overeenkomsten worden met de CBS index verhoogd. Kosten bij tussentijdse beëindiging gedurende een bemiddeling Soms komt het voor dat, na het beoordelen van de aangeleverde documenten, de aanvraag door een verzekeraar of bank wordt afgewezen. Stel u gaat niet akkoord met de beperkte voorwaarden of alternatieve premie die een verzekeraar u aanbiedt. Mocht u zelf besluiten om te stoppen nadat het advies en/of de bemiddeling in werking is gezet (bijv. door gewijzigde omstandigheden), dan zult u toch onze kosten moeten betalen en de mogelijke kosten van derde partijen. Naast de advieskosten komt er ook een bedrag per fase bij. Stel, u stopt in een bepaalde fase van een aanvraagtraject. Wat betaalt u dan aan ons? Advieskosten betaalt u altijd. Daarnaast betaalt u een percentage van de bemiddelingskosten, zie onderstaande tabel: offerte aangevraagd offerte getekend finaal akkoord Hypotheek 10% 40% 80% Inkomen 10% 30% 80% Vermogen 10% 20% 80% Krediet 10% 20% 80%

14 Klachtenregeling Mocht u een klacht hebben of ontevreden zijn over de verzekeraar, geldverstrekker of onze dienstverlening, dan kunt u zich wenden tot Advisie Groep. Vanuit die situatie kan Advisie Groep samen met u bekijken hoe uw klacht kan worden opgelost. Daarnaast is Advisie Groep net als alle financiële instellingen aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD). Wij zijn bekend onder nummer KiFiD : Postbus AG Den Haag Beëindiging van de samenwerking Advisie Groep wenst met u een langdurige samenwerking op te bouwen. Echter, wilt u toch de relatie met Advisie Groep beëindigen? Dan kunt u dat doen op de manier zoals hieronder omschreven. U kunt na de eerste contractstermijn van de verzekeringen (meestal 1 jaar, soms 3 jaar) maandelijks opzeggen. Hierbij geldt een opzegtermijn van één maand, steeds gerekend vanaf de eerste van de maand. U kunt de verzekeringsmaatschappij(en) verzoeken de lopende verzekeringen over te dragen naar een adviseur van uw keuze. De opzegging dient schriftelijk te geschieden, openstaande nota s (of gespreide betalingen) dienen te worden voldaan voor beëindiging van de samenwerking. Houd a.u.b. rekening met het volgende: De betaling van onze dienstverlening blijft doorlopen tot en met de maand nadat alle verzekeringen van ons agentschap zijn overgenomen of zijn stopgezet. Nazorg hypotheken kunt u elke eerste van de maand opzeggen. U valt dan direct terug in de basis nazorg en ook vervallen alle rechten van de afgesproken nazorg. U betaalt het eerste jaar altijd voor het volledige jaar, ook al zegt u binnen dit jaar op. U betaalt in dat geval minimaal de opstart /advieskosten en de twaalf maandelijkse bedragen voor onze dienstverlening. Van onze kant zijn wij ook vrij om de relatie met u te beëindigen. In dat geval kunt u de verzekeraar(s) verzoeken uw bij ons lopende verzekeringen over te boeken naar een adviseur van uw keuze. Ook stopt onze dienstverlening zodra alles is overgedragen. Algemene leveringsvoorwaarden Advisie Groep hanteert algemene leveringsvoorwaarden. Deze kunt u vinden op onze website. Wilt u de algemene voorwaarden op papier ontvangen, dan kunt u dit telefonisch of per e mail aan ons doorgeven. Tot slot Advisie Groep streeft continu naar een juiste en professionele ondersteuning van haar klanten dankzij deskundig en betrouwbaar financieel advies. Met deze dienstenwijzer tracht Advisie Groep u inzicht te geven in de kwaliteit en werkwijze van onze dienstverlening. Advisie Groep nodigt u uit om een prettige en toekomstbestendige samenwerking aan te gaan en ziet uit naar uw afspraak! Mocht iets niet duidelijk zijn of heeft u nog een vraag of opmerking, laat het ons weten. Wij helpen u graag verder! Kijkt u ook gerust eens op onze website naar de reviews van onze relaties.

Afspraken buiten kantoortijden zijn ook mogelijk. Voor dringende zaken buiten kantoortijden kunt u ons bereiken op 06-55150027.

Afspraken buiten kantoortijden zijn ook mogelijk. Voor dringende zaken buiten kantoortijden kunt u ons bereiken op 06-55150027. Dienstverleningsdocument Zelfverzekerd De financiële dienstverlening van ons kantoor valt onder de regelgeving van de Wet Financieel Toezicht (WFT). Wij zijn in het bezit van een vergunning die afgegeven

Nadere informatie

Aanvullende informatie bij het dienstverleningsdocument

Aanvullende informatie bij het dienstverleningsdocument Aanvullende informatie bij het dienstverleningsdocument De informatie die u van ons ontvangt via het dienstverleningsdocument dat via de site van de AFM is opgesteld is beperkt. Om u een goed beeld te

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Inleiding Vaes Finance is een onafhankelijke bemiddelaar op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij dienen uitsluitend en alleen de belangen van onze klanten

Nadere informatie

Dienstenwijzer: Verzekerings- en Adviesburo Boeijen B.V. Versie 01 augustus 2014

Dienstenwijzer: Verzekerings- en Adviesburo Boeijen B.V. Versie 01 augustus 2014 Dienstenwijzer: Verzekerings- en Adviesburo Boeijen B.V. Versie 01 augustus 2014 Inleiding Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER - VERSIE DD JULI

DIENSTENWIJZER - VERSIE DD JULI DIENSTENWIJZER - VERSIE DD JULI 2013 - Op alle diensten die door Midden Friesland Assurantiën worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. De tekst van deze voorwaarden zijn geplaatst

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Maurik Hypotheken (onderdeel van Maurik Financiele Diensten bv) Herenstraat 24 2282 BT RIJSWIJK T 010 4129026 W www.vanmaurik.nl E info@vanmaurik.nl Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Financieel Fit

Dienstverleningsdocument Financieel Fit Dienstverleningsdocument Financieel Fit Adres : Postbus : 315, 2650 AH, Berkel en Rodenrijs Telefoon : 06-23110490 Fax : Email : info@financieelfit.com Internet : www.financieelfit.com Op afspraak : Maandag

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument 203 Dienstverleningsdocument Assurantie - & Hypotheekadviesburo Boeren Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening, schadeverzekering, levensverzekering, kredieten en/of

Nadere informatie

ZLM als tussenpersoon

ZLM als tussenpersoon ZLM als tussenpersoon voor ondernemers en particulieren Inhoudsopgave Wie zijn wij 3 ZLM als bemiddelaar 3 Werkwijze 3 Verzekeringen voor particulieren 3 Verzekeringen voor ondernemers 4 Onze relatie met

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Naam en adres FinanZen: Postadres: Postbus 268 2600 AG Delft Bezoekadres: Weesmeesterstraat 6 2645MC Delfgauw Telefoon: 015-7112122 Fax: 015-7111020 Internet www.finanzen.nl info@finanzen.nl

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Korsten Van Dieperbeek Groep B.V., Prof. Oppenheimstraat 16, 5463 ED VEGHEL.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Korsten Van Dieperbeek Groep B.V., Prof. Oppenheimstraat 16, 5463 ED VEGHEL. DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Korsten Van Dieperbeek Groep B.V., Prof. Oppenheimstraat 16, 5463 ED VEGHEL. Wij willen ons graag aan u voorstellen

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & DIENSTENWIJZER

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & DIENSTENWIJZER DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & DIENSTENWIJZER - VERSIE DD 06 NOVEMBER 2012 - Op alle diensten die door Midden Friesland Assurantiën worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. De tekst

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT LIFE & FINANCE FINANCIËLE DIENSTVERLENING Dienstverleningsdocument Life & Finance Groep 1 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Introductie Life & Finance Groep is een allround financieel dienstverlener.

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Wft nummer 12008346 Pagina 1 van 8 Geachte cliënt, U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening en/of diverse verzekeringen. Ons kantoor kan u hierbij

Nadere informatie

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u vooraf aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. In

Nadere informatie

Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen

Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen Valkman & Berendsen Assurantiën Dienstenwijzer algemeen Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Uw persoonlijke situatie en uw persoonlijke

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Adviescentrum EverCare Eindhoven V.O.F., Fransebaan 590 a-c, 5627 JM Eindhoven.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Adviescentrum EverCare Eindhoven V.O.F., Fransebaan 590 a-c, 5627 JM Eindhoven. DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Adviescentrum EverCare Eindhoven V.O.F., Fransebaan 590 a-c, 5627 JM Eindhoven. Wij willen ons graag aan u voorstellen

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER versie 2015.11

DIENSTENWIJZER versie 2015.11 DIENSTENWIJZER versie 2015.11 Dit document wordt u aangeboden door Van Ekeren financieel advies BV. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten.

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. DIENSTENWIJZER In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. Wie zijn wij? AV risico- en assurantieadviseurs is een onafhankelijke intermediair voor

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Inleiding

Dienstenwijzer. Inleiding Dienstenwijzer Inleiding Vaes Finance is een onafhankelijke bemiddelaar op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij dienen uitsluitend en alleen de belangen van onze klanten en doordat

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Beëindiging van de relatie... 9 Algemene info... 10. liberforte.nl Dienstenwijzer 2015 Pagina 2 van 10

Inhoudsopgave. Beëindiging van de relatie... 9 Algemene info... 10. liberforte.nl Dienstenwijzer 2015 Pagina 2 van 10 Dienstenwijzer 2015 Inhoudsopgave Inleiding...................... 3 Wie zijn wij?...................... 4 Deskundigheid & Kwaliteit...................... 4 Contactgegevens...................... 4 Onze

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Geachte cliënt, Inleiding

Dienstenwijzer. Geachte cliënt, Inleiding Dienstenwijzer Geachte cliënt, Inleiding De Overheid hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Op 1 januari 2007 is de Wet financiële toezicht (Wft) in werking getreden.

Nadere informatie

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Wouda 1 3825 MA Amersfoort Telefoon: 033 20 22 110 E-mail: amersfoort784@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/amersfoort/vathorst Twitter:

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument:

Dienstverleningsdocument: Dienstverleningsdocument: Algemene informatie Het Bespaarhuis is een financiële dienstverlener met een breed aanbod van diensten en producten. Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is de verzekeringsbemiddeling.

Nadere informatie

Eventueel kunt u met ons een afspraak buiten kantooruren maken.

Eventueel kunt u met ons een afspraak buiten kantooruren maken. Oude Ebbingestraat 91 9712 HG Groningen Postbus 1041 9701BA Groningen Telefoon: 050 318 40 20 Fax: 050 313 04 40 Internet: www.lagrohypotheken.nl Openingstijden : Maandag van 09:00 tot 17:30 Dinsdag van

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT inclusief dienstenwijzer versie 1.0, 26 april 2013

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT inclusief dienstenwijzer versie 1.0, 26 april 2013 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT inclusief dienstenwijzer versie 1.0, 26 april 2013 Met dit Dienstverleningsdocument (DVD) maken wij u wegwijs bij Dierks Financieel Advies. Naast algemene informatie over ons kantoor

Nadere informatie

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument Geachte cliënt, Spée & Van der Maden Verzekering B.V heeft een dienstverleningsdocument opgesteld ter bevordering van een juiste voorlichting aan cliënten omtrent

Nadere informatie

<<>> HOBRO Hypotheken & Assurantiën BV

<<>> HOBRO Hypotheken & Assurantiën BV Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door : Hobro Hypotheken & Assurantiën Paukenstraat 10 5402 HK Uden T 0413-251546 RABO 15.54.64.485 KvK 16059596 AFM 12008498 info@hb-hypotheek.nl www.hb-hypotheek.nl

Nadere informatie

INFORMATIEDOCUMENT. INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016

INFORMATIEDOCUMENT. INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016 INFORMATIEDOCUMENT INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 8.2 10-2-2016 Informatie over onze dienstverlening Midden Nederland Hypotheken B.V. vindt het belangrijk u vooraf een goed

Nadere informatie

Hyporatio kan u van dienst zijn op het gebied van hypotheken, levensverzekering(en), schadeverzekeringen en consumptief krediet.

Hyporatio kan u van dienst zijn op het gebied van hypotheken, levensverzekering(en), schadeverzekeringen en consumptief krediet. Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door: Hyporatio Burg. van Grunsvenplein 12 6411 AT Heerlen. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door P.I.M. Professionals In Maatwerk B.V. tevens handelend onder de naam Financieel Helder. Onze gegevens luiden: (P.I.M.)

Nadere informatie

Daarnaast is ons kantoor ingeschreven bij Adfiz(Adviseurs in Financiële Zekerheid), SEH(Stichting Erkend Hypotheekadviseur) en VastgoedPRO.

Daarnaast is ons kantoor ingeschreven bij Adfiz(Adviseurs in Financiële Zekerheid), SEH(Stichting Erkend Hypotheekadviseur) en VastgoedPRO. Dienstenwijzer Wie zijn wij? Van Zee Assurantiën B.V. biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van hypotheken, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, uitvaartverzekeringen, toekomstvoorzieningen,

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument en dienstenwijzer Krooswijk & Van Hoof Financieel Advies BV

Dienstverleningsdocument en dienstenwijzer Krooswijk & Van Hoof Financieel Advies BV Dienstverleningsdocument en dienstenwijzer Krooswijk & Van Hoof Financieel Advies BV U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken

Nadere informatie

Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN

Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN Telefoon: 024 649 50 25 Fax: 024 649 50 01 E-mail: wijchen1375@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/wijchen

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: MeerHuis financiële dienstverlening Robberstraat 1 4201 AK GORINCHEM Voordat u besluit om van onze dienstverlening

Nadere informatie

Inleiding. Randstad Financieel Adviesgroep BV Van Schravendijkplein GV Vlaardingen. Hierbij ontvangt u de dienstenwijzer van:

Inleiding. Randstad Financieel Adviesgroep BV Van Schravendijkplein GV Vlaardingen. Hierbij ontvangt u de dienstenwijzer van: Inleiding Hierbij ontvangt u de dienstenwijzer van: Randstad Financieel Adviesgroep BV Van Schravendijkplein 1 3131 GV Vlaardingen Dit document heeft als doel inzicht te geven wat wij voor u kunnen doen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Heilbron Hypotheken BV

Dienstverleningsdocument Heilbron Hypotheken BV Dienstverleningsdocument Heilbron Hypotheken BV Wie zijn wij In deze paragraaf treft u de belangrijkste gegevens aan van ons kantoor: Heilbron Hypotheken BV Edisonstraat 92, 7006 RE Doetinchem Postbus

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT VERSIE 2012.2 Getekend voor ontvangst: Katwijk,.(datum).. (handtekening 1) (handtekening 2).. Op alle diensten die door Binnendijk & Van Rijsbergen worden geleverd zijn Algemene

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Ons kantoor hecht veel waarde aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u, voorafgaand aan het

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument ( DVD ) V1-PHV-05022013 Het dienstverleningsdocument is een informatief document waarin wij u aangeven wie wij zijn en wat onze werkwijze is. Ook wordt

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door: Pasman Hypotheekconsult Delistraat 13 7101BS Winterswijk

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door: Pasman Hypotheekconsult Delistraat 13 7101BS Winterswijk Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door: Pasman Hypotheekconsult Delistraat 13 7101BS Winterswijk Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Wft nummer 12008346 Pagina 1 van 8 Geachte cliënt, U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening en/of diverse verzekeringen. Ons kantoor kan u hierbij

Nadere informatie

Inschrijving Kamer van Koophandel (KvK) In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 06086213.

Inschrijving Kamer van Koophandel (KvK) In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 06086213. Wie zijn wij? Premarce Advies B.V. is opgericht in 1998 door Marcel Exterkate. Hiervoor was Marcel in loondienst als adviseur bij Delta Loyd Verzekeringen. In 2004 is Esther Hasselerharm het kantoor komen

Nadere informatie

ZLM als tussenpersoon

ZLM als tussenpersoon ZLM als tussenpersoon voor ondernemers en particulieren Inhoudsopgave Wie zijn wij 3 ZLM als bemiddelaar 3 Werkwijze 3 Verzekeringen voor particulieren 3 Verzekeringen voor ondernemers 4 Onze relatie met

Nadere informatie

DUIJFF EN HUNNEMAN / FINPLAN.NL Diensten van ons kantoor. 1

DUIJFF EN HUNNEMAN / FINPLAN.NL Diensten van ons kantoor. 1 DUIJFF EN HUNNEMAN / FINPLAN.NL Diensten van ons kantoor. 1 DUIJFF EN HUNNEMAN / FINPLAN.NL Diensten van ons kantoor. 2 Duijff en Hunneman Financiële Dienstverlening Matsijslaan 27 1701 NK Heerhugowaard

Nadere informatie

Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kruisstraat 2 zwart 2011 PX Haarlem Postbus 3362 2001 DJ Haarlem Telefoon: 023-512 40 30 Fax: 023-512 40 31 E-mail: haarlem487@hypotheekshop.nl

Nadere informatie

Buiten kantooruren en op zaterdag zijn we

Buiten kantooruren en op zaterdag zijn we - Drenth & Partners Assurantiën en Pensioenen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Schoutplein 31 3131 JZ Vlaardingen Openingstijden: Maandag van 09:00 tot 17:30 Dinsdag van 09:00 tot 17:30 Woensdag

Nadere informatie

Dienstenwijzer Jouke Sjaardema Verzekeringen

Dienstenwijzer Jouke Sjaardema Verzekeringen Dienstenwijzer Jouke Sjaardema Verzekeringen Dit document wordt u aangeboden door Jouke Sjaardema Verzekeringen, Nieuwe Beestenmarkt 28, 2312 CH Leiden. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren

Nadere informatie

VDL Hypotheken B.V., Kerkbuurt 52 te Sliedrecht.

VDL Hypotheken B.V., Kerkbuurt 52 te Sliedrecht. VDL Hypotheken B.V., Kerkbuurt 52 te Sliedrecht. Dit document Dit dienstverleningsdocument geeft inzicht in wie wij zijn, wat wij doen en wat u van ons kunt verwachten. Het geeft daarnaast informatie over

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat

DIENSTENWIJZER. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat DIENSTENWIJZER Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Adviseur op Maat Dienstenwijzer 2010.1. Goudzwaard Assurantiën en Financiële Diensten C.V. Pagina 1 van 5 Dienstenwijzer van: Goudzwaard

Nadere informatie

Brochure service dienstverlening

Brochure service dienstverlening Brochure service dienstverlening Haaker & Daas Haaker & Daas Verzekeringen en Hypotheken Hypotheek service Inleiding Ons kantoor is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen in financiële diensten

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Ik bemiddel en adviseer zowel in eenvoudige als meer ingewikkelde producten (complexe producten). Versie 2013

Dienstenwijzer. Ik bemiddel en adviseer zowel in eenvoudige als meer ingewikkelde producten (complexe producten). Versie 2013 Dienstenwijzer Inleiding Dit document geeft een beschrijving van de diensten die ik, Westerhoek Hypotheken & Verzekeringen, voor u als consument kan verrichten. Het geeft bovendien informatie over de manier

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Nationale Financiële Adviesgroep bv

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Nationale Financiële Adviesgroep bv DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Nationale Financiële Adviesgroep bv Dit document wordt u aangeboden door Nationale Financiële Adviesgroep bv, gevestigd Laan op Zuid 196-198 te 3071 AA Rotterdam.

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van Advies Brabant. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Als u besluit

Nadere informatie

Registratie AFM Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12011036.

Registratie AFM Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12011036. DIENSTENWIJZER Informatie over onze dienstverlening op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

DVD HA Dienstenwijzer van HA-groep b.v.

DVD HA Dienstenwijzer van HA-groep b.v. Dienstenwijzer van HA-groep b.v. 1 Inleiding De wetgever hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is wettelijk voorgeschreven aan welke punten een assurantiekantoor minimaal

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: Gieling Financiële Diensten Van Veenweg 90 1701 HH Heerhugowaard Voordat u besluit om van onze dienstverlening gebruik

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument ! Dienstverleningsdocument Dit document Dit dienstverleningsdocument geeft u inzicht in wie wij zijn, wat wij doen en wat u van ons kunt verwachten. Het geeft daarnaast informatie over de manier waarop

Nadere informatie

Kerngegevens ONZE DIENSTVERLENING

Kerngegevens ONZE DIENSTVERLENING ONZE DIENSTVERLENING Inleiding Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. In dit document geven wij u een beschrijving van onze diensten, de wijze

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Van Haarlem Uw Financieel Adviseur. Strandmeer 1 3994 ZR Houten Telefoon 030-6590800 Fax 084-2273005 KvK Utrecht 30219708 Internet www.uwfinancieeladviseur.nl E-mail vanhaarlem@uwfinancieeladviseur.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dit document Dit dienstverleningsdocument geeft u inzicht in wie wij zijn, wat wij doen en wat u van ons kunt verwachten. Het geeft daarnaast informatie over de manier waarop wij

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door C.J. Timmermans, Wendelnesseweg-Oost 58, 5161 ZB Sprang-Capelle.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door C.J. Timmermans, Wendelnesseweg-Oost 58, 5161 ZB Sprang-Capelle. Dienstenwijzer Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door C.J. Timmermans, Wendelnesseweg-Oost 58, 5161 ZB Sprang-Capelle. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als

Nadere informatie

Vestiging Gouda Vestiging Waddinxveen Vestiging Bodegraven

Vestiging Gouda Vestiging Waddinxveen Vestiging Bodegraven Vestiging Gouda Vestiging Waddinxveen Vestiging Bodegraven Karnemelksloot 2 Zuidkade 183A van Tolstraat 4a 2806 BG Gouda 2741 JS Waddinxveen 2411 BR Bodegraven Openingstijden: Openingstijden: Openingstijden:

Nadere informatie

"ALLES OVER FINDIGO" Wie zijn wij?

ALLES OVER FINDIGO Wie zijn wij? "ALLES OVER FINDIGO" Voor u ligt de dienstenwijzer van Findigo Financiële Diensten. In dit document geven wij u een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld van elke stap van de dienstverlening die u van

Nadere informatie

Dienstenwijzer SH Assurantie

Dienstenwijzer SH Assurantie Dienstenwijzer SH Assurantie De verzekeringsbedrijfstak en de overheid hechten waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Om u een indruk te geven van onze werkwijze hebben wij deze

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door De Financiele Toekomstplanners (Chris van Dongen),,. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem. Dienstenwijzer Siebelink Assurantiën B.V. Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Siebelink Assurantiën B.V. Hazenlaan 1, 7004 BL te Doetinchem. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren

Nadere informatie

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602.

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602. Dienstenwijzer Oranjeland Ltd Ons kantoor heeft een adviserende en bemiddelende functie op het gebied van hypotheken, pensioenen en assurantiën voor zowel de particuliere als zakelijke relatie. Daarbij

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Inhoudsopgave INLEIDING... 2 ONS KANTOOR... 2 WAT DOEN WIJ?... 3 ONZE WERKWIJZE... 3 WAT VERWACHTEN WIJ VAN U?...

Dienstenwijzer. Inhoudsopgave INLEIDING... 2 ONS KANTOOR... 2 WAT DOEN WIJ?... 3 ONZE WERKWIJZE... 3 WAT VERWACHTEN WIJ VAN U?... Inhoudsopgave INLEIDING... 2 ONS KANTOOR... 2 WAT DOEN WIJ?... 3 ONZE WERKWIJZE... 3 WAT VERWACHTEN WIJ VAN U?... 3 ADVIESVRIJHEID, ONAFHANKELIJKHEID EN AANDELENBELANG... 4 ONZE BELONING... 4 ONZE DESKUNDIGHEIDS

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening Dienstenwijzer Alles over onze financiële dienstverlening Wie zijn wij A1 Hypotheken is een onafhankelijk landelijk werkende financiële dienstverlener, gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen, kredieten,

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën, Pensioenen en Hypotheken www.gelderschpakhuys.nl versie januari 2013 1 Dienstverleningsdocument Geldersch Pakhuys Bedrijfsassurantiën hecht

Nadere informatie

Klantinformatie document Altijd het beste advies voor een voordelige lening!

Klantinformatie document Altijd het beste advies voor een voordelige lening! Klantinformatie document Altijd het beste advies voor een voordelige lening! Dit document is puur informatief en wij hebben hierin tevens ons dienstverleningsdocument en dienstenwijzer verwerkt. U bent

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument: Burg. Vening Meineszlaan 62 Burg. Vening Meineszlaan 62 1063 BD Amsterdam 1063 BD Amsterdam KVKnr: 34239778 KVKnr: 34386194

Dienstverleningsdocument: Burg. Vening Meineszlaan 62 Burg. Vening Meineszlaan 62 1063 BD Amsterdam 1063 BD Amsterdam KVKnr: 34239778 KVKnr: 34386194 Dienstverleningsdocument: Akropolis Assurantiën B.V. Vines Levensverzekeringen en Hypotheken B.V. Burg. Vening Meineszlaan 62 Burg. Vening Meineszlaan 62 1063 BD Amsterdam 1063 BD Amsterdam KVKnr: 34239778

Nadere informatie

Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop - Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Nieuwe Zeeweg 64 Postbus 16 2200 AA NOORDWIJK Telefoon: 071 36 49 957 Fax: 071 36 49 380 E-mail: noordwijk670@hypotheekshop.nl Internet:

Nadere informatie

Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer/ Dienstverleningsdocument Rijnmond Hypotheekwijzer BV Telefoon: 0102460000 Uw adviseur: Email adres: Ton Onder de Linden tonderdelinden@hypotheekwijzer.com Wat kunt u van de Hypotheekwijzer

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Prior Financiële Diensten

Dienstverleningsdocument Prior Financiële Diensten Dienstverleningsdocument Prior Financiële Diensten Prior Financiële Diensten BV Bezoekadres Oude Doelenkade 13 1621 BH Hoorn Postadres Postbus 476 1620 AL Hoorn Telefoon 0229 24 90 36 E-mail Website info@priorfd.nl

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Snoek & Schepman Hypotheken en Pensioenen Hogewal 1 bis 2514 HA Den Haag Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening

Nadere informatie

Dienstenwijzer Arci Steenderen BV

Dienstenwijzer Arci Steenderen BV Dienstenwijzer Arci Steenderen BV Dit document wordt u aangeboden door Arci Steenderen BV De Berken 13 Waarom dit document? Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Deze

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

Dit document wordt u aangeboden door Acturance Financiële Diensten, Kamille 29, 8607 DE te Sneek.

Dit document wordt u aangeboden door Acturance Financiële Diensten, Kamille 29, 8607 DE te Sneek. DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Dit document wordt u aangeboden door Acturance Financiële Diensten, Kamille 29, 8607 DE te Sneek. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze

Nadere informatie

Eventueel kunt u met ons een afspraak Telefoon: Telefoon:

Eventueel kunt u met ons een afspraak Telefoon: Telefoon: Hoofdstraat Hypotheken B.V. handelend onder de naam: De Hypotheekshop Vestiging Helmond Vestiging Eindhoven Steenweg 18A Vestdijk 188 5707 CG Helmond 5611 CZ Eindhoven Openingstijden: Maandag van 09:00

Nadere informatie

INFORMATIEDOCUMENT. INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie

INFORMATIEDOCUMENT. INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie INFORMATIEDOCUMENT INZAKE DIENSTVERLENING MIDDEN NEDERLAND HYPOTHEKEN B.V. Versie 9.1 1-3-2017 Informatie over onze dienstverlening Midden Nederland Hypotheken B.V. vindt het belangrijk u vooraf een goed

Nadere informatie

Rogstraat 6 5361 GR Grave

Rogstraat 6 5361 GR Grave DIENSTENWIJZER Dit document wordt u aangeboden door Sterke Hypotheekadviezen BV Rogstraat 6 5361 GR Grave Voordat u besluit om van onze dienstverlening gebruik te maken wilt u weten waar u aan toe bent

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer VABU BV

Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer VABU BV Dienstverleningsdocument en Dienstenwijzer VABU BV Met dit dienstverleningsdocument maken wij u wegwijs bij VABU BV. Naast algemene informatie over ons kantoor vindt u hier informatie over onze dienstverlening,

Nadere informatie

De Independent Dienstenwijzer

De Independent Dienstenwijzer Wie zijn wij en wat doen wij voor onze klanten? OMDAT VERTROUWEN NIET VANZELFSPREKEND IS. Wie zijn wij? Independent Duinrand B.V. Ruysdaelplein 42 2282BJ Rijswijk Telefoon: 070-324 67 88 Fax: 070-415 05

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs. DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Financieel Comfort B.V., Hoornplantsoen 50, 2652 BM Berkel en Rodenrijs. Wij willen ons graag aan u voorstellen en

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES U heeft voor Bleukens Advies gekozen of overweegt voor Bleukens Advies te kiezen als uw tussenpersoon voor uw verzekeringen en / of andere financiële diensten. Met uw keuze

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Joop van Mourik makelaars, statutair genoemd: Makelaardij og. Joop van Mourik BV, Oudsmidsestraat 12, 4033 AX Lienden Kantoor houdend te : - Swaenenstate 3, 4043 KE Opheusden,

Nadere informatie

Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument Dienstenwijzer / dienstverleningsdocument Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: Kempenburg Intermediair b.v. Besterdring 81 5014 HH TILBURG 013-5770395 info@kempenburg.nl www.kempenburg.nl Voordat

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument de Jonge & Keizer

Dienstverleningsdocument de Jonge & Keizer Dienstverleningsdocument de Jonge & Keizer Inhoudsopgave pagina Wie zijn wij? Onze missie 2 Contactgegevens 2 Onze dienstverlening Wat kunt u van ons verwachten? 3 Deskundigheid en kwaliteit 3 Onafhankelijk

Nadere informatie

Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum)

Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum) Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum) J.L. van Rijweg 40 2713 JA ZOETERMEER Telefoon: 079 316 16 26 Fax: 079 316 16 20 E-mail: info@fpn-groep.nl

Nadere informatie

Dienstenwijzer

Dienstenwijzer Dienstenwijzer Van Bruggen Adviesgroep Amersfoort Bergstraat 28 811 NJ Amersfoort 0 462 51 96 amersfoort@vanbruggen.nl /amersfoort KvK nummer: 1050085 Openingstijden: Maandag: 09:00-18:00 Dinsdag: 09:00-18:00

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument CAN Assurantiën B.V. Molukkenstraat 68 3531 WE UTRECHT Tel: 030 296 14 81 Fax: 030 296 42 87 www.canassurantien.nl KvK: 30181022 1 P a g i n a Dienstverleningsdocument ten behoeve

Nadere informatie

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree.

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. De inhoud van dit document bestaat uit twee delen, te weten: Advieswijzer. In dit document leest u meer over Apple

Nadere informatie

Tarievenlijst dienstverlening

Tarievenlijst dienstverlening Tarievenlijst dienstverlening Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie