De Fascinerende Wereld. van de Geuren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Fascinerende Wereld. van de Geuren"

Transcriptie

1 De Fascinerende Wereld Rita Derudder van de Geuren Dit boek is een intro naar een fascinerende wereld van aroma s, essentiële oliën, geuren, cosmetica enz.

2 Welkom in de Wereld van de Geuren Mijn naam is Rita Derudder, ondernemer en eigenaar van Schoonheid in Stijl Al sinds een paar jaar specialiseer ik mij in parfums en cosmetica. Ik heb dit boek geschreven omdat ik je wil laten kennismaken met de wereld van de geuren.

3 Geschiedenis Het woord parfum komt uit het Latijn Pro Fuman wat betekent door rook Parfum bestaat reeds eeuwen. In de antieke oudheid, werden parfums met natuurlijke ingrediënten aan de basis, geproduceerd in de vorm van olies en lotions. Oorspronkelijk lag het gebruik van geuren enkel bij koninginnen en de rijkste burgers, maar al snel konden alle sociale klassen genieten van het gebruik van geuren. Jammer genoeg werd het gebruik voor hen ingeperkt door de prijs van wierook en parfum. De prijs die betaald diende te worden was vaak zoveel als voor goud of kostbare stenen.

4 Chemische Revolutie De echte revolutie in de parfum productie kwam er in de 19 e eeuw. Dankzij de snelle progressie in de chemie, konden natuurlijke bronnen die vroeger erg duur waren en moeilijk te verkrijgen (bv muskus) nu vervangen worden door substanties gecreëerd door een proces van chemische synthese. Deze oplossing zorgde voor een enorme daling van de prijzen en vergrootte de groep mensen die de geur creëerden. Het einde van de 19 e eeuw koppelde geuren aan de modewereld. Vandaag heeft bijna elk modehuis een set van geuren op hun naam. Vandaag de dag kunnen wij spreken van een hele parfumindustrie. Duizenden mensen wereldwijd werken in de sector zodat wij onszelf kunnen besprenkelen met onze favoriete geur.

5 Ben jij ook dol op lekkere geurtjes Parfum hoeft echt niet duur te zijn. Toen ik in maart 2014 startte in de wereld van de geuren ontdekte ik een krantenartikel over Chanel n 5. Het meest beroemde parfum ter wereld die amper 7 kost om het te maken. In de parfumerie kost dit algauw 90, de overige 83 gaat naar marketing en winst.

6 Een klassiek opgebouwd parfum bestaat uit drie soorten "noten" Topnoten (bovennoten, hoofdnoten) zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. Typische topnoten zijn citrus geuren. Hartnoten (middennoten) zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum. Basisnoten (grondnoten) zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal één à twee uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren geur af blijven geven. Voorbeelden van basisnoten zijn houtsoorten zoals sandelhout en harsen.

7 Welk geurtje past bij jou? Wees niet verbaasd als een specifiek geurtje beter ruikt bij iemand anders dan bij jou. Parfum ruikt nl anders op verschillende huidsoorten. Een vette huid absorbeert geurige bestanddelen veel beter dan een droge huid. Om te weten of een geurtje bij je past of niet, test je het best eerst even op je hals of op je polsen. Wacht even en ruik nog eens. Hoe kies je nu precies je luchtje? De verschillende parfums worden onderverdeeld in 7 grote geurfamilies. Citrus/Bloemig/Varen/Cyprus(Chypre)/Houtachtig/Amber of Oosters/Leer In elke geurfamilie zijn er ook nog onderverdelingen bv bloemig/fruitig, bloemig/oosters, hout/bloemig enz

8 Je zal je misschien afvragen hoe weet ik nu in welke geurfamilie mijn favoriete parfum thuishoort? In de parfumerie vindt je parfum met enkel de merknaam. Dat is de klassieke manier, wat men nooit terugvindt op het flesje is de geurgroep zoals bloemig/oosters. Bij ons wordt geen naam gegeven maar een nummer en geassocieerd met een geurgroep. Als je weet tot welke geurgroep jouw parfum behoort, dan kan ik jou een aantal parfums voorstellen uit dezelfde groep dewelke je hoogstwaarschijnlijk ook graag zal ruiken. Ik ga jou helpen in uw keuze door de geurgroepen van de merknamen weer te geven. Wens je onze uitgebreide collectie te bekijken (150), vraag dan GRATIS onze vergelijkende lijst aan. Ik ben zeker dat jouw favoriete geur ertussen zit.

9 Welke parfum het best bij jou past hangt ook af van je huidtype. Iedereen heeft zijn eigen geur, daarom is het bepalend voor een goede keuze parfum. Er zijn 4 verschillende types volgens huid en haarkleur: 1. Roodachtig, lichte huid, gevoelig voor de zon, kies fruitig en bloemig 2. Bruin, de huid is makkelijk bruinend, kies bloemig en elegant 3. Blond tot donkerblond, gladde huid, jouw keuze fris en inspirerend 4. Zwart, de huid is natuurlijke tint, kies voor oriëntaals en hartstochtelijk

10 Ook voor mannen is dit belangrijk! Voor haar- en huidskleur geldt hetzelfde als voor dames. Type 1 : kiest best aromatisch en charismatisch Type 2 : voor jou is de beste keuze hout en elegant Type 3 : voor jou is de beste keuze fris en sportief Type 4 : kiest best kruidig en charmant

11 Wissel vaak af van luchtje om de laatste trends te volgen! Poederachtige en bloemige geurtjes op basis van rozen, lavendel, jasmijnen en patchoeli doen het goed. Ook snoepachtige parfums zijn populair. Wat kiezen? Een nieuw geurtje koop je niet zoals een gebakje. Je moet je tijd nemen en verschillende (max 2 à 3) testen alvorens een parfum te kiezen die jij lekker vindt. Zorg dat je geen parfum hebt gebruikt. Parfum en seizoenen Net zoals je kleren, pas je ook je geurtje aan. Voor de winter kies je voor snoepachtige parfums, bloemige parfums zijn perfect in de lente en s zomers kies je voor een fris parfum. Je parfum weerspiegelt jouw persoonlijkheid. Daarom is het zo moeilijk om het juiste parfum te vinden. Datgene dat je leven mooier maakt en waarbij jij je lekker voelt.

12 Wist je dat er op parfumgeur geen patent kan genomen worden? dat parfum in zijn zuiverste vorm helemaal niet duur is? dat parfum altijd op de huid moet getest worden? dat parfum donker en koel moet bewaard worden? dat je niet mag wrijven over parfum, anders worden de geurmoleculen beschadigd? dat je nooit parfum op juwelen en parels mag aanbrengen? en vooral niet op zijde, ook niet op daim of leder? dat de meeste van onze damesparfums maar liefst 20% geurconcentraat bevatten? dat je pas overtuigd bent als je het effectief kan ruiken en vergelijken?

13 Is Jouw Interesse Gewekt? Rustig thuis winkelen wanneer het jouw past, niet meer aanschuiven aan de kassa, geen parking zoeken. Binnen drie dagen thuis geleverd en een persoonlijke service. Ik gebruik verschillende parfums naargelang de gelegenheid en het seizoen en natuurlijk ook de bijpassende producten, zo blijf ik langer in de geur. Door regelmatig af te wisselen ben ik mij ook meer bewust van de geur die ik draag. Voor de prijs moet ik het niet laten, ik kan meerdere parfums aankopen voor de prijs van één in de parfumerie, Goedkoper dan taxfree!

14 Hou jij van parfum en beauty koopjes? Ben jij ook geobsedeerd door schoonheid? Dit kan jou duur komen te staan, bij ons niet. Wij bieden je een grote selectie van koopjes op parfums, huid- haar-en voetverzorging en cosmetica. Verken onze collectie en vindt grote besparingen op topgeuren en populaire schoonheidsproducten. Hou jij van klassieke parfums? We hebben het hier en vele andere tijdloze geuren om uit te kiezen. Mis dit niet of wordt gratis lid van onze club, waar je onmiddellijk toegang krijgt tot besparingen en promoties. Je kan zelfs geld verdienen met het shoppen. Het is een gratis manier van belonen om punten te verdienen voor iedere euro die je besteed.

15 Teken in en start met punten verdienen! Onze missie is om betrouwbare en betaalbare schoonheidsproducten online aan te bieden met excellente service. Onze prioriteit is om jou tevreden te houden terwijl wij grote kortingen aanbieden op parfums en cosmetica. Hou jij van besparen? Wees een slimme koper. Spaar onmiddellijk op al jouw aankopen iedere dag en ontvang punten.

16 Wil jij ook op de hoogte blijven? Regelmatig komen er nieuwe producten bij of worden producten aangepast. Om op de hoogte te blijven raad ik je aan om mijn Facebook pagina een like te geven en in de gaten te houden. Of lees artikelen op mijn blog.

17 Mocht je tot slot vragen, opmerkingen of suggesties hebben die de kwaliteit van dit E-book verhogen, dan zou ik dit graag horen. Je kan mij mailen Veel plezier bij het lezen!

Inhoud. Making Sense of Scents. Het belang van geuren. Geurconcentraat Gids. Geurnoten. Waar breng je parfum het beste aan? Een parfum kopen 8-12

Inhoud. Making Sense of Scents. Het belang van geuren. Geurconcentraat Gids. Geurnoten. Waar breng je parfum het beste aan? Een parfum kopen 8-12 MIJN PARFUM GIDS Inhoud Making Sense of Scents Het belang van geuren Geurconcentraat Gids Geurnoten Waar breng je parfum het beste aan? Een parfum kopen Een parfum verkopen Fresh notes / Frisse noten Floral

Nadere informatie

Parfum. 1. Inleiding. 2. Geschiedenis

Parfum. 1. Inleiding. 2. Geschiedenis Parfum 1. Inleiding Mijn spreekbeurt gaat over geur en parfum omdat ik dat leuk en interessant onderwerp vind. Geuren zitten overal om ons geen. Er zijn lekkere en vieze geuren. Een leven zonder geuren?

Nadere informatie

Handleiding Workshop Parfum maken

Handleiding Workshop Parfum maken Handleiding Workshop Parfum maken Handleiding voor Facilitators MiSS BiO Parfum Workshop Duur: 1,5 - uur www.missbio.nl 013 copyright missbio Inleiding Met de komst van synthetische ingredienten in de

Nadere informatie

Adventure in a bottle. Etos geurencollectie voor heren

Adventure in a bottle. Etos geurencollectie voor heren Adventure in a bottle Etos geurencollectie voor heren Of je nu van fris, zwoel, kruidig of van allemaal houdt. Etos lanceert een eerste eigen geurenlijn speciaal voor hem met 4 avontuurlijke varianten

Nadere informatie

Maak je eigen etherische olie composities

Maak je eigen etherische olie composities Maak je eigen etherische olie composities Een praktische gids met tips en advies om zelf fantastische etherische olie composities samen te stellen voor parfums, bad en body producten, soja kaarsen en wax

Nadere informatie

PERSRUIMTE Expert in natuurlijke cosmetica. Nr. 1 in damesparfums* in Frankrijk

PERSRUIMTE  Expert in natuurlijke cosmetica. Nr. 1 in damesparfums* in Frankrijk Expert in natuurlijke cosmetica Nr. 1 in damesparfums* in Frankrijk * Bron: Kantar Worldpanel Usage 12 maanden eind december 2012. PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte CHYPRE In de oudheid stond

Nadere informatie

RAINPHARMA. spring SHOPPING DAY

RAINPHARMA. spring SHOPPING DAY 21.03.2019 RAINPHARMA spring SHOPPING DAY DONDERDAG 21 MAART = NATIONAAL RAINPHARMA SHOPPING EVENT RainPharma staat voor pure schoonheid. Een efficiënte aanpak van binnen uit vormt de basis. Langs de buitenkant

Nadere informatie

Brave. Brave Moedgevende Mix 10 ml roller PRIMAIRE VOORDELEN PRODUCTBESCHRIJVING GEBRUIK GEBRUIKSAANWIJZINGEN WAARSCHUWINGEN. Artikelnummer:

Brave. Brave Moedgevende Mix 10 ml roller PRIMAIRE VOORDELEN PRODUCTBESCHRIJVING GEBRUIK GEBRUIKSAANWIJZINGEN WAARSCHUWINGEN. Artikelnummer: Brave Moedgevende Mix 10 ml roller Begin elke dag vol vertrouwen en geloof door de Brave Moedgevende Mix te combineren met jouw positieve bevestigingen. Sta uzelf toe te resetten met positieve gevoelens

Nadere informatie

Ontdek de AMWAY Geuren

Ontdek de AMWAY Geuren Ontdek de AMWAY Geuren WISTFUL - Elke dag sprankelt op zijn eigen manier. Sprankelend, boeiend en vrouwelijk. De vrijheid om te sprankelen. Een sprankelend, verfrissend gevoel van welzijn. WISTFUL WISTFUL

Nadere informatie

900 Etherische oliën

900 Etherische oliën 900 Etherische oliën Maienfelser Naturkosmetik Manufaktur Welkom in het rijk van de natuurlijke geuren. Uit ons rijke, geurige assortiment heeft u een keuze van meer dan 900 etherische oliën. Verschillende

Nadere informatie

Roze peperkorrels. Indiase jasmijn. Marrokaanse Labdanum

Roze peperkorrels. Indiase jasmijn. Marrokaanse Labdanum Het concept Alyssa Ashley, dat uitblinkt in geuren op basis van een enkele noot, - zoals Musk, White Musk en Vanilla - heeft in 2009 een oude succesvolle geur opnieuw op de markt gebracht: Patchouli werd

Nadere informatie

Romy Lace. Home Fragrance Sticks

Romy Lace. Home Fragrance Sticks Lace De rijk schuimende, lila gekleurde, Shower Foam is luxueus & elegant; een klassieke schoonheid. Met het vrouwelijke parfum van Jasmijn & Patchouli en het verfijnde artwork op een prachtig zilver/gouden

Nadere informatie

Introduction. 01 Chestnut Cosmetics. 02 Visie & Missie

Introduction. 01 Chestnut Cosmetics. 02 Visie & Missie Introduction 01 Chestnut Cosmetics Chestnut Cosmetics is een nieuw beauty merk, afkomstig uit Nederland. De onderneming is in 2011 opgericht door de twee jonge ondernemers Raymond le Belle en Roy van Beek.

Nadere informatie

7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo

7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo 7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo 'Laat zien wat jij waard bent' Online video specialist 1 Gefeliciteerd! Wat goed dat je een video wilt opnemen! Je hebt nu je eerste stap naar meer zichtbaarheid

Nadere informatie

Romy Lace. Romy Lace 1/6

Romy Lace. Romy Lace 1/6 Bath & De zacht reinigende bad & douchegel Melli Mello is Luxueus & Elegant. Met het vrouwelijke parfum van Jasmijn & Patchouli en het verfi jnde artwork met groen en blauwe designs is zij een juweel voor

Nadere informatie

NL Geldig van tot

NL Geldig van tot NL Geldig van 18-01-2018 tot 31-03-2018 One Love... TRAVEL SET INTENSIVE OIL WAAR U OOK GAAT, UW TRAVEL SET REIST MET U MEE. KRACHT VAN DE NATUUR 3 ESSENTIELE PRODUCTEN IN MINIATUURFORMAAT 01 02 ONTSMETTINGSMIDDEL

Nadere informatie

HUIS VERKOPEN. DOE T LEKKER ZELF! De kick van zelf je huis verkopen

HUIS VERKOPEN. DOE T LEKKER ZELF! De kick van zelf je huis verkopen HUIS VERKOPEN. DOE T LEKKER ZELF! De kick van zelf je huis verkopen John en Linda hebben hun huis verkocht met Nieuwetijdsmakelaar. Alles voor één all-in bedrag Je eigen huis verkopen is normaal gesproken

Nadere informatie

klantenservice klantenservice 1 Over Inspiration Perfume 1.1 onze producten zijn diervriendelijk055

klantenservice klantenservice 1 Over Inspiration Perfume 1.1 onze producten zijn diervriendelijk055 klantenservice klantenservice 1 Over Inspiration Perfume 1.1 onze producten zijn diervriendelijk055 Producten van Inspiration Perfume zijn niet en worden niet getest op dieren en Inspiration Perfume laat

Nadere informatie

geuren collectie lanceert eigen

geuren collectie lanceert eigen lanceert eigen geuren collectie Klaar om een paar nieuwe geuren aan je favorieten toe te voegen? Etos lanceert namelijk haar eerste eigen geurenlijn met 4 heerlijke eau de toilettes, ontwikkeld door een

Nadere informatie

Romy Lace. Romy Lace 1/ ml. 250 ml. 500 ml. 250 ml. 250 ml. 500 ml

Romy Lace. Romy Lace 1/ ml. 250 ml. 500 ml. 250 ml. 250 ml. 500 ml Bath & De zacht reinigende bad & douchegel Melli Mello is Luxueus & Elegant. Met het vrouwelijke parfum van Jasmijn & Patchouli en het verfi jnde artwork met groen en blauwe designs is zij een juweel voor

Nadere informatie

lentekriebels en -kleur

lentekriebels en -kleur 14 actie BROEKEN 5% + 5% korting 09 we steunen actie PASEN gratis paasei 14 lentekriebels en -kleur ARTEX FASHION EEN MULTIBRANDSTORE MET PASSIE VOOR MODE. STERKE MERKENMODE VOOR DE HELE FAMILIE. ZOWEL

Nadere informatie

MUSK. De naam Musk komt van het Sanskriet woord 'mrgamada', dat 'liefdessap van de Antilope' betekent.

MUSK. De naam Musk komt van het Sanskriet woord 'mrgamada', dat 'liefdessap van de Antilope' betekent. HET IDEE De Perris Monte Carlo Collectie moet je wel intrigeren met zijn brede variëteit aan verfijnde parfums, gecreëerd uit de edelste grondstoffen. Die passie heeft geresulteerd in de volgende ultieme,

Nadere informatie

ONS TEAM, JOUW TEAM KOOS VAN DER BEEK ALLES VOOR ELKE KAPPER

ONS TEAM, JOUW TEAM KOOS VAN DER BEEK ALLES VOOR ELKE KAPPER ONS TEAM, JOUW TEAM KOOS VAN DER BEEK ALLES VOOR ELKE KAPPER VAN BAKFIETS NAAR DE BESTE GROOTHANDEL EEN FAMILIARE SFEER & SERVICE GERT AANVOERDER SR. Het is begonnen in de garage van mijn vader, tot nu,

Nadere informatie

Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen?

Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Niks is fijner dan je prettig en ontspannen voelen. Dit

Nadere informatie

MELALEUCA COUNTRY PRODUCTNIEUWS

MELALEUCA COUNTRY PRODUCTNIEUWS NL MELALEUCA COUNTRY PRODUCTNIEUWS ENKELVOUDIGE OLIËN Copaiba Herstellend, ontspannend en aards Fijn, houtachtig, zoet, soepel PURE Copaiba 15 ml 9064 42% 52.33 30.40 19 Patchoeli Openend, ontspannend

Nadere informatie

Infused water smaken tips

Infused water smaken tips Infused water smaken tips Zo poeh he, wat is het warm! En er lijkt ook niet echt een einde aan te komen. Ach wat zeuren we eigenlijk. Is het een waterig en koud voorjaar dan zeuren we. Is het een warme

Nadere informatie

Ik laat je ontdekken hoe de mensen hier vroeger leefden. En je leert over de omgeving; over de grond, de bomen en de beestjes.

Ik laat je ontdekken hoe de mensen hier vroeger leefden. En je leert over de omgeving; over de grond, de bomen en de beestjes. HALLO! IK BEN EDDY DE EGEL. VANDAAG NEEM IK JE MEE OP ONTDEKKING IN DE SPITKEET! WIJ EGELS SCHARRELEN AL HEEL LANG TUSSEN DE MENSEN. MEESTAL ZIE JE ONS NIET MAAR WIJ ZIEN VAN ALLES! Ik laat je ontdekken

Nadere informatie

ALTIJD LIEFDE HET PERFECT PAAR HORLOGE VOOR HET VERLIEFDE PAAR. voor Haar HERENHORLOGES. DAMESHORLOGES voor Hem

ALTIJD LIEFDE HET PERFECT PAAR HORLOGE VOOR HET VERLIEFDE PAAR. voor Haar HERENHORLOGES. DAMESHORLOGES voor Hem NL Geldig van 15--29 tot 31-05-29 NIEUW ALTIJD LIEFDE VEGAS PRESENTEERT Een nieuwe speciale selectie van moderne en verfijnde horloges. De helderheid van de materialen en de intensiteit van de gekleurde

Nadere informatie

7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN. Maartje. Ik heb de ruimte om iedere dag een paar

7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN. Maartje. Ik heb de ruimte om iedere dag een paar 7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN Toen ik begon met ondernemen, moest ik nog veel leren over het ondernemerschap. Zo had ik weinig kaas gegeten van marketing, wist ik niet veel van boekhouden

Nadere informatie

Spring. is coming GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. qob: bewaarexemplaar. handle with care

Spring. is coming GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. qob: bewaarexemplaar. handle with care 01 Spring is coming GROOTS mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man bewaarexemplaar qob: handle with care IN DIT NUMMER EDITORIAL door Ruud Bogers BLZ 04 04 10 SAVE THE DATE Noteer alvast in je agenda!

Nadere informatie

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Topmerken sieraden Op www.sieradendiscounter.nl Pandora, Zinzi, Swarovski,

Nadere informatie

1. Ik zie op tegen de herfst 36% 17% 5% 0% 0% Weet niet. Zeer mee eens Mee eens Neutraal Mee oneens Zeer mee oneens

1. Ik zie op tegen de herfst 36% 17% 5% 0% 0% Weet niet. Zeer mee eens Mee eens Neutraal Mee oneens Zeer mee oneens Herfstdip De dagen worden korter, de temperatuur daalt en het landschap wordt langzaamaan minder groen door de vallende blaadjes. De herfst is weer bijna in aantocht. In hoeverre bent u het (on)eens met

Nadere informatie

MODEBOEK MARIE SERMSRI

MODEBOEK MARIE SERMSRI MODEBOEK MARIE SERMSRI INLEIDING INHOUD Mijn boek gaat over de mode. Ik vind het een leuk thema en ben er zelf ook wel een beetje geïnteresseerd in. In dit boek gaan jullie mode uit de geschiedenis en

Nadere informatie

Vernieuwde Innovatieve. Luchtverfrissers

Vernieuwde Innovatieve. Luchtverfrissers Vernieuwde Innovatieve Luchtverfrissers Onze Luchtverfrissers King Nederland biedt u uitgebreide keuzemogelijkheden wat betreft de luchtverfrissers, zowel A-merken als ons private label PrimeSource. PrimeSource

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

WISHBONES COLLECTIE. Wishbones zijn gemaakt met hoogwaardig, natuurlijk rubber voor de perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid.

WISHBONES COLLECTIE. Wishbones zijn gemaakt met hoogwaardig, natuurlijk rubber voor de perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid. WISHBONES COLLECTIE Wishbones zijn gemaakt met hoogwaardig, natuurlijk rubber voor de perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid. Alle Wishbones zijn 100% recyclebaar. Hulp voor kinderen die dat hard

Nadere informatie

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12

Hoe krijg je meer zin? Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Hoe krijg je meer zin? 09 - Oefening 3: Wat zijn jouw prikkels? 12 Meer zin. Denk jij ook dat zin in vrijen er spontaan hoort te zijn? Dat zin iets is dat zomaar uit het niets op komt borrelen? Geloof

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be - Ik schreef al meer dan 100 commerciële bedrijfswebsites voor ondernemingen

Nadere informatie

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver WINTER 2009/2010 Feest! Extra Voordeel! Feestelijke acties in goud en zilver Exclusief: Kim&Fatima showen de nieuwste Zinzi collectie! Mix&Charm Kies uit 200 Charms en maak je eigen stijl WinterMode De

Nadere informatie

TRUSSARDI: DE PARFUMS TRUSSARDI: A WAY. A Way for Her, a Way for Him: Their Way.

TRUSSARDI: DE PARFUMS TRUSSARDI: A WAY. A Way for Her, a Way for Him: Their Way. " A WAY is een project dat nieuwe generaties portretteert vanuit een innovatief, eigentijds perspectief. Het reflecteert een jonge, frisse cultuur waarin individuele expressie steeds belangrijker wordt

Nadere informatie

Rokken maken de vrouw?

Rokken maken de vrouw? Rokken maken de vrouw? Jazeker! Rokken zijn vrouwelijk, zitten heerlijk en kunnen in één keer van een saaie outfit een geweldige outfit maken. Ik hou zelf enorm veel van rokken! Rokken zijn voor mij het

Nadere informatie

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01 INSPIRATIE MAGAZINE / 2018 editie 01 PLISSÉ- GORDIJNEN OP MAAT De trendy collectie plisségordijnen van ilumio biedt een ruime keuze kleuren en modellen. Ons assortiment bestaat uit transparante, lichtdoorlatende

Nadere informatie

Projectboek Ambassador Club

Projectboek Ambassador Club Projectboek Ambassador Club AMBI PUR verwijdert geurtjes in plaats van ze te maskeren. WELKOM IN DIT PROJECT De Ambassador Club test Ambi Pur en deelt de ervaringen In dit project gaan we samen genieten

Nadere informatie

Partnerprogramma

Partnerprogramma Partnerprogramma 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

KOZIJNEN, RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN

KOZIJNEN, RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN KOZIJNEN, RAMEN, DEUREN EN SCHUIFPUIEN BIJNA ALLES IS MOGELIJK Kies voor ramen, deuren, tuinkamers, schuifen vouwdeuren van Reynaers en je kiest voor onbegrensde mogelijkheden. Meer dan 650 kleuren, modern

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: is erg belangrijk. We weten dat als je in de puberteit komt er allerlei dingen aan je lijf gaan veranderen. We hebben in een eerdere bijeenkomst al een aantal van

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

NU 25 % VOORDEEL. Daarom slapen topsporters op M Line! Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. EN 15 % VOORDEEL

NU 25 % VOORDEEL. Daarom slapen topsporters op M Line! Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. EN 15 % VOORDEEL Anouk Hoogendijk Voetbalster Nederlands vrouwenelftal Slapen is misschien wel de meest onderschatte training. Daarom slapen topsporters op M Line! NU 25 % MATRASSEN* EN 15 % De perfecte combinatie van

Nadere informatie

CWS Paradise Air Bar. Geurconcept voor elke ruimte.

CWS Paradise Air Bar. Geurconcept voor elke ruimte. CWS Paradise Air Bar. Geurconcept voor elke ruimte. Maak indruk met een aangename geur. Aangepast en eenvoudig voor elke ruimte. De CWS Air Bar is een nieuw geurconcept dat het algehele welbevinden bevordert.

Nadere informatie

SALONfolder. bij GRATIS FAUTEUIL. 2,5 ZIT + LONGCHAIR 300 x 160

SALONfolder. bij GRATIS FAUTEUIL. 2,5 ZIT + LONGCHAIR 300 x 160 GRATIS FAUTEUIL SALONfolder bij vanaf 1.995 vanaf 2.499 vanaf 2.995 2,5 ZIT + LONGCHAIR 300 x 160 1.399 Voorwaarden in toonzaal, geldig tem 30 april 2017. Acties niet cumuleerbaar. Onder voorbehoud van

Nadere informatie

Geld verdienen op de beurs. Frank Toxopeus. ZelfHandelen.nl

Geld verdienen op de beurs. Frank Toxopeus. ZelfHandelen.nl Geld verdienen op de beurs Frank Toxopeus In dit ebook: Traden of Beleggen? Waar kan je beleggen of traden? Belangrijk: voor je start Psychologie Money Management Trading Systeem 3 4 5 6 8 9 Introductie

Nadere informatie

Creëer je eigen stijl met PODE

Creëer je eigen stijl met PODE Creëer je eigen stijl met PODE Eindeloze variatie mogelijk met de nieuwe designcollectie van PODE Info Venlo Gepubliceerd op: 19 juni 2014 WOORDVOERDERS Samenvatting Het Nederlandse designmerk PODE biedt

Nadere informatie

9 september t/m 6 oktober 2015. HEMA is vernieuwd ontdek de leukste cadeautjes mooier dan ooit: HEMA beauty. hema.be

9 september t/m 6 oktober 2015. HEMA is vernieuwd ontdek de leukste cadeautjes mooier dan ooit: HEMA beauty. hema.be 9 september t/m 6 oktober 2015 HEMA is vernieuwd ontdek de leukste cadeautjes mooier dan ooit: HEMA beauty hema.be de leukste cadeautjes al 50 cent Een geboorte, verjaardag of iemand verrassen? Bij HEMA

Nadere informatie

10 jaar jonger in 5 minuten

10 jaar jonger in 5 minuten 10 jaar jonger in 5 minuten MENZ 5 Minute Haircolor is een ammoniavrije, alleen kleurontwikkelende permanente haarkleuring. Bij een inwerktijd van 5 minuten op vochtig haar, krijgt u een vermenging met

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING

OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING Wilfred van der Meer is oprichter en eigenaar van Klantexperience. Hij is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bezig met klantbeleving en gastvrijheid. Hoe maak je nu het verschil

Nadere informatie

ZAKENMAM PLANNINGSPAKKET

ZAKENMAM PLANNINGSPAKKET ZAKENMAM Alsjeblieft, hier is jouw Zakenmam planningspakket. Het is mijn kado aan jou en ik wens je er veel plezier mee. De inhoud in dit pakket gaat je helpen meer structuur en overzicht aan te brengen

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ Disclaimer: Bij het samenstellen van deze 47 tips is

Nadere informatie

Beleggen. voor beginners

Beleggen. voor beginners Beleggen voor beginners Beleggen voor beginners Inhoudsopgave Een uitgave van beginmetbeleggen.com Beleggen brengt altijd risico s met zich mee. Hoewel de informatie in dit document met de grootst mogelijke

Nadere informatie

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design.

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design. Copa Shutters Copa Woodblinds Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur Filtering light by design. Copa Shutters Een nieuwe revolutie in raamdecoratie Houten shutters zijn in Amerika, maar ook in veel

Nadere informatie

MOOI MET PAPA! 65% 50% 40% KORTING KORTING KORTING. nu 21, 70. nu 22, 20. nu 26, 62. Davidoff Adventure eau de toilette 100 ml normaal 62,00

MOOI MET PAPA! 65% 50% 40% KORTING KORTING KORTING. nu 21, 70. nu 22, 20. nu 26, 62. Davidoff Adventure eau de toilette 100 ml normaal 62,00 Davidoff Adventure eau de toilette 100 ml normaal 62,00 nu 21, 70 50% 65% Calvin Klein Encounter eau de toilette 30 ml normaal 44,39 nu 22, 20 Diesel Only the Brave eau de toilette 35 ml normaal 44,37

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.lievensgeel.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.lievensgeel.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

Welkom bij C. COSMETICS & CARE de (online) winkel en beautysalon met 100% schone en biologische cosmetica. www.cosmeticsandcare.

Welkom bij C. COSMETICS & CARE de (online) winkel en beautysalon met 100% schone en biologische cosmetica. www.cosmeticsandcare. Welkom bij C. COSMETICS & CARE de (online) winkel en beautysalon met 100% schone en biologische cosmetica. www.cosmeticsandcare.com 100% schone en biologische cosmetica. Eindelijk is er een (online) winkel

Nadere informatie

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen!

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Nieuws van Kraton - April 2018 - Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Kraton's Experience Diponegoro aanbieding Wow! Wat een geweldige leuke reacties, opmerkingen en complimenten

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

STALEN DEUREN: eyecatchers in huis. Bekend van: Thuis in staal

STALEN DEUREN: eyecatchers in huis. Bekend van: Thuis in staal STALEN DEUREN: eyecatchers in huis Bekend van: Thuis in staal Samen met Tomassen je droom vormgeven. Dankzij onze jarenlange ervaring met staal komen we altijd tot een uniek ontwerp op maat. Of het nu

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.edamo.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.edamo.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

WAT JE MOET WETEN! Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- DIAMONDS

WAT JE MOET WETEN! Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- DIAMONDS S Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- Zoveel voordeel op sieraden vind je nergens,4 gratis* sieraden naar keuze 250,- totaal! Plus maar liefst 9 extra s voor kortingen tot

Nadere informatie

Lichtwerk. Succesvol. 11 tips. voor. Femke van Kuijk /

Lichtwerk. Succesvol. 11 tips. voor. Femke van Kuijk  / Je hebt er voor getekend om andere te helpen met je licht, kies je dan nu voor succes? 11 tips Succesvol voor Lichtwerk Femke van Kuijk www.dehelderebron.nl / www.femkevankuijk.nl Welkom! Ben je een healer,

Nadere informatie

De make-over van Annelies

De make-over van Annelies De make-over van Annelies 03/01/2008 17:37 "Ken je dat gevoel dat je spiegelbeeld er toch niet meer zo uitziet dan pakweg 10 jaar geleden? Dat gevoel dat er dringend iets mag veranderen opdat je man weer

Nadere informatie

Piano Leren Spelen. Piano Leren Spelen

Piano Leren Spelen. Piano Leren Spelen Piano Leren Spelen Wil je graag piano leren spelen? Of heb je al wat ervaringen met piano maar je wilt er dieper ingaan. Dan zijn deze online pianocursussen geschikt voor jou. De piano is een instrument

Nadere informatie

Training Netwerken. Netwerken: wat is jouw bijdrage?

Training Netwerken. Netwerken: wat is jouw bijdrage? Training Netwerken Netwerken: wat is jouw bijdrage? Of je nou op zoek bent naar nieuwe klanten, wilt werken aan je carrière of effectiever wilt samenwerken met je collega s: het hebben van een goed netwerk

Nadere informatie

Speciaal voor vrouwen?

Speciaal voor vrouwen? NVD presenteren voor vrouwen 3 november 2016 Speciaal voor vrouwen? Waarom? vrouwen < > mannen top van de grote bedrijven? 2% vrouw raden van bestuur van beursgenoteerde ondernemingen in de EU? 86 % man

Nadere informatie

by DesleeClama Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur

by DesleeClama Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur De schoonheid van de natuur in een matras De matrasafwerkingen uit de Sleeping Beauty collectie nemen u mee op wereldreis, op zoek naar

Nadere informatie

10 tips. voor het beste resultaat uit een gesprek met een medium of paragnost!

10 tips. voor het beste resultaat uit een gesprek met een medium of paragnost! 10 tips voor het beste resultaat uit een gesprek met een medium of paragnost! Bespaar kosten, krijg betere antwoorden en voorkom teleurstelling en frustratie bij contact met mediums, paragnosten, kaartlegsters

Nadere informatie

Herfstvakantie in t Pakhuys

Herfstvakantie in t Pakhuys ISSUE 11 T R E N D U P DAT E 10.2018 Broekenactie Herfstvakantie in t Pakhuys Open zondagen 19 t/m 21 oktober 20 t/m 28 oktober 21 en 28 oktober Het perfecte dagje uit Yes, het is alweer tijd voor de herfstvakantie!

Nadere informatie

Lavera Basis Sensitiv

Lavera Basis Sensitiv Lavera. Werkt natuurlijk Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel

Nadere informatie

HANDBOEK. Beautybusiness. Sylvia van Kuijk

HANDBOEK. Beautybusiness. Sylvia van Kuijk HANDBOEK Beautybusiness Sylvia van Kuijk Auteursrechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch

Nadere informatie

Het is uitverkoop! Dress to Impress

Het is uitverkoop! Dress to Impress Het is uitverkoop! Dress to Impress Ook een beetje veel uitgegeven in december en moet je eigenlijk weer een beetje sparen in januari? Of ben je er juist helemaal klaar voor? De uitverkoop! Tijd om te

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Pen en papier? Marketing technieken Er bestaan heel veel verschillende soorten marketing technieken In deze

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

4 VRAGEN. Inleiding. Vaak helpt het om je gedachten op papier te zetten.

4 VRAGEN. Inleiding. Vaak helpt het om je gedachten op papier te zetten. Inleiding Je loopt al een tijdje met iets in je hoofd dat je zou willen doen, bereiken of waar je juist van af wilt. Je blijft maar in cirkeltjes draaien en je komt er niet uit. DE ALLEREERSTE STAP IS

Nadere informatie

15 tips om de dag ontspannen te beginnen

15 tips om de dag ontspannen te beginnen 15 tips om de dag ontspannen te beginnen Het is voor werknemers met een drukke agenda vaak moeilijk goed voor hun lichaam te zorgen. Daarom heb je tools nodig om je lichaam en geest te ontspannen. Voor,

Nadere informatie

WERKBOEK - DAG 3 WELK SEIZOEN BEN JIJ? Challenge

WERKBOEK - DAG 3 WELK SEIZOEN BEN JIJ? Challenge WERKBOEK - DAG 3 WELK SEIZOEN BEN JIJ? Challenge 2019 Dag 3 - welk seizoen ben jij? 2 WELK SEIZOEN BEN JIJ? Of moet ik zeggen, welk seizoen is jouw bedrijf? Daar gaan we dan, aan de slag met je seizoen.

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info Make-up Inhoud Hoofdstuk 1: Wat is make-up eigenlijk? Hoofdstuk 2: Verschillende make-up firma s. Hoofdstuk 3: Soorten make-up. Hoofdstuk 4: Parfum. Hoofdstuk 5: Make-up bladen. Hoofdstuk 1: Wat is make-up

Nadere informatie

de luchtverfrisser die je blijft ruiken

de luchtverfrisser die je blijft ruiken trnd projectboek Ambi Pur 3volution: de luchtverfrisser die je blijft ruiken trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ambipur Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Ambi

Nadere informatie

Recente ervaringen bij diverse kapsalons hebben geleerd dat de gemiddelde salon

Recente ervaringen bij diverse kapsalons hebben geleerd dat de gemiddelde salon Don t cut your margin! Recente ervaringen bij diverse kapsalons hebben geleerd dat de gemiddelde salon al snel 30.000 per jaar aan resultaat laat weglopen! Letterlijk wel te verstaan. Gewoon, omdat door

Nadere informatie

Catalogus 2012-2013. Campus Harlindis en Relindis Weertersteenweg 135A 3680 Maaseik

Catalogus 2012-2013. Campus Harlindis en Relindis Weertersteenweg 135A 3680 Maaseik Catalogus 2012-2013 Campus Harlindis en Relindis Weertersteenweg 135A 3680 Maaseik 1 Wie we zijn: Glambition is de oefenfirma van campus Harlindis en Relindis, in Maaseik We zijn gespecialiseerd in de

Nadere informatie

VERSLAG WIJNDEGUSTATIE MONTALCINO OP 01/04/2014.

VERSLAG WIJNDEGUSTATIE MONTALCINO OP 01/04/2014. VERSLAG WIJNDEGUSTATIE MONTALCINO OP 01/04/2014. Vanavond is de heer Mommerency onze gastheer en zal hij ons rondleiden in de wondere wereld van Montalcino. Eerst drinken wij 7 Rosso s en dan 11 Montalcino

Nadere informatie

De kostbare parel. Foto s van het materiaal

De kostbare parel. Foto s van het materiaal De kostbare parel Focus van dit verhaal De focus van dit verhaal ligt bij de koopman en de parel van grote waarde (Mattheus 13:45) Dit verhaal is een parabel en behoort tot de kernpresentatie. Lesdoelen

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.delente.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.delente.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie