Introduction. 01 Chestnut Cosmetics. 02 Visie & Missie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Introduction. 01 Chestnut Cosmetics. 02 Visie & Missie"

Transcriptie

1

2 Introduction 01 Chestnut Cosmetics Chestnut Cosmetics is een nieuw beauty merk, afkomstig uit Nederland. De onderneming is in 2011 opgericht door de twee jonge ondernemers Raymond le Belle en Roy van Beek. Chestnut Cosmetics specialiseert zich in het ontwikkelen van zelfbruiningsproducten. In 2011 stuitte Chestnut Cosmetics op een prachtproduct in Scandinavië; een afwasbare bruiningslotion met kastanje-extract. Het product gaf zo een mooie bruine gloed, dat wij besloten dat dit ook een ideaal product was voor anderen. Omdat het origineel op bepaalde punten verbeterd kon worden, lieten wij het product in Nederland verder ontwikkelen door een cosmetica lab. Net zolang tot de bruiningslotion het gewenste resultaat gaf. Eind 2011 verscheen de Chestnut Instant Bronzing Lotion voor het eerst op de markt. 02 Visie & Missie Met de toenemende gevaren van UV stralingen voor de huid, kiest de consument er anno 2012 steeds vaker voor om de huid, gebruind door de zon of zonnebank, bij te kleuren met een zelfbruiningsproduct. Voor velen gaat zelfvertrouwen immers gepaard met een gezonde, bruine kleur. Bovendien heeft men vaak te weinig tijd om te genieten van de warmte van de zon, of is er soms behoefte aan een tijdelijke of intensere tint. Vanuit deze behoefte is de onderneming ontstaan. Chestnut Cosmetics maakt het de consumenten graag gemakkelijk en biedt hen een beautyproduct dat snel en gemakkelijk zorgt voor een egale, zomers bruine tint, zonder dat zij daarbij de huid te lang bloot te hoeven te stellen aan schadelijke UV stralingen van de zon(nebank), of als zij een tijdelijke of intensere tint verlangen. Chestnut Cosmetics biedt een eenvoudige aanvulling op de zon(nebank). Dit is onze basisgedachte. Voor een goede werking van onze producten hebben wij gekozen voor zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten.

3 Introduction 03 Doelgroep Onderzoek wijst uit dat zelfvertrouwen voor veel mannen en vrouwen gepaard gaat met een gezonde, bruine kleur. Omdat zij de huid niet te lang kunnen en willen blootstellen aan de zon of zonnebank zijn zij vaak op zoek naar een aanvulling hierop, om toch een gezonde bruine kleur te verkrijgen. Chestnut Cosmetics focust zich op mannen en vrouwen die verlangen naar een bruine kleur, maar weinig tijd hebben om in de zon te liggen of niet zo snel bruin kleuren en zich bovendien bewust zijn van de gevaren van UV stralingen voor de huid. Daarnaast focust Chestnut Cosmetics zich op de gelegenheidsgebruiker van zelfbruiningsproducten; mannen en vrouwen die voor een speciale gelegenheid graag bepaalde lichaamsdelen bruin willen kleuren. Zij verlangen bijvoorbeeld naar bruine benen onder een prachtige jurk voor een bruiloft of bruine armen op een zomers festival. De doelgroep van Chestnut Cosmetics is heel breed en de producten van Chestnut Cosmetics zijn dan ook niet leeftijdsgebonden.

4 Product 04 Instant Bronzing Graag introduceren wij u met trots een nieuw cosmetisch product; Chestnut Instant Bronzing Lotion. Het verkrijgen van een goudbruine tint is nog nooit zo gemakkelijk én veilig geweest. De kastanje lotion op natuurlijke basis maakt een perfect gebruinde huid mogelijk, zonder dat de gebruiker daarbij de huid te lang bloot hoeft te stellen aan schadelijke UV stralingen van de zon(nebank). Chestnut Instant Bronzing Lotion geeft een zomers bruine tint zonder dat men de huid verbrand, of rimpels krijgt. De lotion geeft een natuurlijke look, waar men ook nog gewoon de make-up over aan kan brengen. Het product bevat geen DHA, is dermatologisch getest en is geschikt voor ieder huidtype. Chestnut Instant Bronzing lotion is uniek, omdat het product een textuur heeft van een lotion. Door deze samenstelling trekt de zelfbruiner direct in, geeft dit snel zichtbaar effect en kan er vrijwel direct na gebruik make-up aangebracht worden. Het product is geschikt voor zowel lichaam als gezicht en is gemakkelijk afwasbaar met water. Bovendien vlekt de lotion niet en geeft deze niet af. Chestnut Instant Bronzing Lotion heeft binnen 10 seconden een stralende, gezonde en egale tint.

5 Publicity 05 Marketing Campagne Na een succesvolle marketing campagne met lovende publicaties in glossy consumentenbladen als Libelle, Glossy, Flair, Viva & Beauty+ en vakbladen als Kosmetiek, de Schoonheidsspecialist & Estheticiènne, is de lotion uitgegroeid tot hét bruiningsproduct van dit moment. De Chestnut Instant Bronzing Lotion geniet bijna dagelijks succesvolle recensies op populaire beauty blogs, bekende websites als Cosmopolitan.nl en heeft in een korte tijd een enorm aantal online fans opgebouwd op social media als Twitter en Facebook. Bovendien bevinden er zich onder onze trouwe klantenkring zelfs een aantal bekende Nederlandse vrouwen. Met deze groeiende populariteit bieden wij u dan ook graag de mogelijkheid om dit product op te nemen in uw assortiment, om de aanschaf ook voor de consument gemakkelijker te maken.

6 06 PUBLICITY - Chestnut Cosmetics in consumentenbladen mei 2012 / oplage / mediawaarde 4.000

7 juli 2012 / oplage / mediawaarde 1.750

8 april 2012 / oplage / mediawaarde 1.500

9 mei 2012 / oplage / mediawaarde 1.500

10 07 PUBLICITY - Chestnut Cosmetics in vakbladen mei 2012 / oplage / mediawaarde 1.000

11 mei 2012 / oplage / mediawaarde 1.500

12 Esthéticienne mei 2012 / oplage / mediawaarde 1.000

13 08 PUBLICITY - Pers Campagnes juni 2012 / oplage / mediawaarde

14 09 PUBLICITY - Online Publicity

15 COSMOPOLITAN, cosmopolitan.nl

16 ALL ABOUT MAKE UP, kimterstege.nl

17 WHAT A BEAUTY, whatabeauty.nl

18 LIVELIFEGORGEOUS, livelifegorgeous.nl

19 BEAUTYFREAK, beautyfreak.nl

20 BEAUTY ADDICTS, beautyaddicts.nl

21 10 PUBLICITY - Social Media Chestnut Cosmetics voert ook online campagne en is dagelijks zeer actief op social media als Facebook en Twitter. In een korte tijd hebben wij een enorm aantal online fans opgebouwd.

22 Celebrities 11 Celebrities & Chestnut Cosmetics Onder onze trouwe klantenkring bevinden zich een aantal bekende Nederlandse vrouwen als voormalig model, presentatrice, schrijfster en actrice Daphne Deckers en voormalig model en presentatrice Quinty Trustfull. Beide dames zijn trouwe en enthousiaste gebruikers van de Chestnut Instant Bronzing Lotion.

23 Samenwerkingen 12 Chestnut Cosmetics & Truly Yours Truly Yours is de online beauty expert, die iedere maand haar volgers -tegen betalingvan een beautybox voorziet met samples van de allernieuwste beauty producten. Chestnut Cosmetics & Truly Yours zijn in april 2012 een succesvolle samenwerking aangegaan, waarmee het aantal trouwe gebruikers van de Chestnut Instant Bronzing Lotion enorm is gestegen.

24 Sales informatie 13 Introductieaanbieding Ter introductie bieden wij u graag een product pakket, dat u vrijblijvend kunt opnemen in uw assortiment. Blijft de verkoop uit, dan heeft u de mogelijkheid de producten bij ons te retourneren. Zijn alle flesjes verkocht, verrekenen wij deze met uw volgende bestelling. Gemiddeld worden er op onze huidige verkooppunten met 1 tot 2 personeelsleden, 10 tot 15 flesjes per week verkocht. Wij garanderen u een succesvolle verkoop! 14 Adviesprijs Voor slechts 19,95 heeft de consument een gezonde bruine tint. 15 Staffelprijzen inkoop 6 flesjes voor 8 (stukprijs) 12 flesjes voor 7,50 (stukprijs) 24 flesjes voor 7,00 (stukprijs)

25 Voordelen 16 Voordelen voor u - Gemakkelijk te bestellen via de website van Chestnut Cosmetics - Uw store wordt opgenomen in de store locator op onze website - Commercieel interessant - Veel vraag vanuit de markt en al een groot aantal trouwe gebruikers - Het product is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is niet leeftijdsgebonden - De lotion is op natuurlijke basis en geschikt voor ieder huidtype 17 Voordelen voor de consument - Direct een goudbruine teint, zonder blootstelling aan schadelijke UV stralingen - Geeft niet af en vlekt niet op kleding - Dermatologisch getest en op natuurlijke basis van kastanjes - Trekt direct in, door de textuur van een lotion - Snel zichtbaar effect en gemakkelijk aan te brengen - Goede basis voor make-up - De lotion is gemakkelijk afwasbaar, omdat deze geen DHA bevat - Voordelig geprijsd, 19,95 - Geschikt voor zowel lichaam als gezicht

26 Totally sunkissed, voor elke gelegenheid

27 CHRIS LEIDEL DESIGNS / 2012 / AMSTERDAM

PRODUCT CATALOGUS. way to beauty

PRODUCT CATALOGUS. way to beauty PRODUCT CATALOGUS way to beauty OUR STORY... Whitetobrown is in 2005 opgericht door vooraanstaande productontwikkelaars & specialisten op tanningsgebied, die op zoek waren naar de meest natuurlijk ogende

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie:

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie: NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 4 In deze zomernieuwsbrief: Vakantiesetjes en zomerproducten Zomer voorbereidings Kokosstempel behandeling phformula zomerbehandeling Zonnen mag! Nieuw E-mail adres Beauskin

Nadere informatie

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE

RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE RobbieNetworks YOUR ONLINE AVATAR FASHION STORE WAT IS ROBBIENETWORKS? RobbieNetworks is een innovatief bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van avatars (alter ego). Onze missie is: het

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

s u n Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de

s u n Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de Nederland: HAPARKO cosmetics Postbus 129 3340 AC Hendrik Ido Ambacht (NL) www.haparko.nl s u n MALU WILZ producten

Nadere informatie

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ ICI PARIS XL

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ ICI PARIS XL EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ ICI ARIS XL BE Creative Spring / summer 18 Your golden glow Wie kent hem niet? Die net-terug-van-een-exotischestrandvakantie look. Met deze collectie van BE Creative Make Up

Nadere informatie

M E I J U N I JOUW HUID EN DE ZOMER. beautybyexperts.nl

M E I J U N I JOUW HUID EN DE ZOMER. beautybyexperts.nl M E I J U N I 2013 JOUW HUID EN DE ZOMER beautybyexperts.nl VADERDAG 16 JUNI GOMMAGE DETOX Voor een gladde en frisse huid Vaderdagcadeau tijdelijk 14,95 BAUME APRÈS RASSAGE Voor een zachte huid na het

Nadere informatie

Samenwerken met MakeOver.nl

Samenwerken met MakeOver.nl Samenwerken met MakeOver.nl MakeOver.nl is het snelst groeiende platform in de Nederlandse online interieur wereld. In een tijdsperiode van minder dan 2 jaar hebben we meer dan een miljoen unieke bezoekers

Nadere informatie

MARKTONDERZOEK. Content By Creative ArtWorks BV. Pagina 6 van 18

MARKTONDERZOEK. Content By Creative ArtWorks BV. Pagina 6 van 18 MARKTONDERZOEK De markt waarin The Webstarter zich bevindt is de markt van webdevelopment & webdesign. Veel bedrijven hebben al een website, maar je hebt altijd starters, bedrijven die toe zijn aan een

Nadere informatie

NIEUW SHIATSU MASSAGE SYSTEEM

NIEUW SHIATSU MASSAGE SYSTEEM M A D E I N I TA LY NIEUW SHIATSU MASSAGE SYSTEEM De nieuwe SHIATSU massage van de washunit Sensation is een massage systeem van de nieuwe generatie. Speciaal ontwikkeld voor spier ontspanning en het verlagen

Nadere informatie

ABOUT US. About OVER ELIVADO HI, IK BEN ELINE VAN THIS IS WHO WE ARE

ABOUT US. About OVER ELIVADO HI, IK BEN ELINE VAN  THIS IS WHO WE ARE liva ABOUT US HI, IK BEN ELINE VAN DOORN Begin 2016 ben ik Elivado gestart, een allround creative agency dat zich volledig richt op social media, content en conceptontwikkeling. In de onderstaande pagina

Nadere informatie

PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte. Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica. Nr. 1 MAKE-UP* in Frankrijk

PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte. Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica. Nr. 1 MAKE-UP* in Frankrijk Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Nr. 1 MAKE-UP* in Frankrijk PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte *In hoeveelheid verkochte producten over 2011 (damesproducten). *Bron: Kantar Worldpanel

Nadere informatie

16 EN 17 NOVEMBER 2019, KIT AMSTERDAM

16 EN 17 NOVEMBER 2019, KIT AMSTERDAM 16 EN 17 NOVEMBER 2019, KIT AMSTERDAM Cijfers Digital Website > 1.000.000 unieke bezoekers Nieuwsbrief > 49.000 abonnees Print Frequentie: 10x Bereik: 250.000 Social media Facebook: 120.000 volgers Instagram:

Nadere informatie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie Productenlijst In de nabije toekomst kan u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. In afwachting hiervan vindt u in dit document uitgebreide info over onze producten. Bestellingen kan u doorgeven

Nadere informatie

Stars for Europe Once Upon a Star

Stars for Europe Once Upon a Star Stars for Europe Once Upon a Star 2014 The Netherlands Once Upon a Star in Nederland Het thema is gefocust op drie sprookjes: Sneeuwwitje Roodkapje Doornroosje Persactiviteiten 2014 Onderzoek naar najaar-

Nadere informatie

Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy

Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy Sociale media hebben in onze samenleving een belangrijke rol verworven. Het gebruik van sociale media is groot en dynamisch. Voor de vierde

Nadere informatie

Clearasil Social Media Case

Clearasil Social Media Case Clearasil Social Media Case Naam case: Clearasil / Reckitt Benckiser Land: Rusland Type Case: B2C Periode: 2009 / 2010 Kerngegevens Clearasil: Moederbedrijf: Reckitt Benckiser Hoofdkantoor: Slough, United

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

UITGEVERIJ. buro70.nl. crossmediaal. activiteiten

UITGEVERIJ. buro70.nl. crossmediaal. activiteiten OVER ONS buro70.nl De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

DE NIEUWE ZONNELOOK: VOOR EEN FLIRT MET DE ZON

DE NIEUWE ZONNELOOK: VOOR EEN FLIRT MET DE ZON DE NIEUWE ZONNELOOK: VOOR EEN FLIRT MET DE ZON Met de nieuwe, verleidelijke zonnelook van MARIA GALLAND kan u met volle teugen van de zomer genieten. Niet alleen zorgen deze decoratieve producten voor

Nadere informatie

STARS FOR EUROPE PROMOTIE NEDERLAND/BELGIË 2018

STARS FOR EUROPE PROMOTIE NEDERLAND/BELGIË 2018 STARS FOR EUROPE PROMOTIE NEDERLAND/BELGIË 2018 STARS FOR EUROPE Stars for Europe (SfE) is het marketinginitiatief van de Europese poinsettiaveredelaars Dümmen Orange, Selecta One en wordt ondersteund

Nadere informatie

Onmisbare accessoires

Onmisbare accessoires Onmisbare accessoires De koffertjes Kies uw koffertje! Kies uw kleuren! Verander naar hartenlust! Navulling of nieuw product? De Couleur Caramel poeders passen zich aan aan elke situatie. Stel naar hartelust

Nadere informatie

OP WELKE SOCIAL MEDIA BEREIK JE VERSCHILLENDE GENERATIES

OP WELKE SOCIAL MEDIA BEREIK JE VERSCHILLENDE GENERATIES OP WELKE SOCIAL MEDIA BEREIK JE VERSCHILLENDE GENERATIES Intensief gebruik van Facebook is voor veel Nederlanders verleden tijd, vooral voor de jongste generaties. Toch zijn we social media nog lang niet

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

OPLEIDINGEN UITERLIJKE VERZORGING. 1 Huidverzorgings Consulent donkere/getinte huid. 2 Huidverzorgings Consulent voor alle huidtypes

OPLEIDINGEN UITERLIJKE VERZORGING. 1 Huidverzorgings Consulent donkere/getinte huid. 2 Huidverzorgings Consulent voor alle huidtypes UITERLIJKE VERZORGING 1 Huidverzorgings Consulent donkere/getinte huid 2 Huidverzorgings Consulent voor alle huidtypes 1 Huidverzorgings Consulent Gespecialiseerd in de donkere/getinte huid De veeleisendheid

Nadere informatie

it all started in milano

it all started in milano it all started in milano compacte, professionele make-up van italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

M A G A Z I N E B O X O K T O B E R

M A G A Z I N E B O X O K T O B E R MAGAZINE BOX OKTOBER /SHARE + LOVE HI BEAUTY! Tag #styletone op Instagram om op onze maandelijkse wall of fame te komen en tag ons op Facebook en wie weet win jij wel een gratis box ;-) heb jij gewonnen?

Nadere informatie

BB Glow VEELGESTELDE VRAGEN

BB Glow VEELGESTELDE VRAGEN BB Glow Dit is een gezichtsbehandeling waar we uw gezicht een egale en stralende effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten. BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en

Nadere informatie

Whitepaper: De perfecte landingspagina

Whitepaper: De perfecte landingspagina Whitepaper: De perfecte landingspagina Stationsplein 12-1 1211 EX Hilversum +31 (0) 35 531 1115 De perfecte landingspagina Het gebruik van aparte landingspagina s op je website kan de verkoop van je dienst

Nadere informatie

Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente. zomer

Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente. zomer Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente zomer 2008 VERSTEVIGENDE LICHAAMSVERZORGING Wie heeft nog nooit een of ander wonderproduct geprobeerd dat veel belooft maar uiteindelijk

Nadere informatie

Sun Verstandig zonnen

Sun Verstandig zonnen Sun Verstandig zonnen De Zon De zon heeft letterlijk en figuurlijk een enorme aantrekkingskracht. Zodra de eerste zonnige lentedagen verschijnen wordt iedereen vrolijker, vakantieplannen worden gemaakt,

Nadere informatie

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017

Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 oktober 2017 Voor schoonheidsspecialisten is er een hoogwaardig en uitgebreid beursprogramma. Dit jaar zijn er open trainingen waarvoor bezoekers zich gratis kunnen aanmelden.

Nadere informatie

verfrissen door een waaier aan attenties

verfrissen door een waaier aan attenties Laat u deze zomer verfrissen door een waaier aan attenties remederm intensieve verzorging voor de zeer droge of geïrriteerde huid Louis Widmer, expert in de verzorging van de zeer droge huid Als de huid

Nadere informatie

GROTE WOONONDERZOEK. Hoe woonwinkelt Nederland in 2015? WHITEPAPER

GROTE WOONONDERZOEK. Hoe woonwinkelt Nederland in 2015? WHITEPAPER GROTE WOONONDERZOEK Hoe woonwinkelt Nederland in 2015? 01 WHKMP S GROTE WOONONDERZOEK van inspiratie tot aankoop DirectResearch heeft meer dan 750 respondenten ondervraagd in opdracht van wehkamp Toen

Nadere informatie

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes.

Marketing voor bedrijvenparken. Samen bouwen aan succes. Marketing voor bedrijvenparken Samen bouwen aan succes. Grond en stenen met waarde Een vol bedrijvenpark zorgt voor een hogere grond- en steenprijs. Precies wat u als eigenaar van een bedrijvenpark wilt,

Nadere informatie

FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, UUR

FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, UUR FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, 12.00 18.00 UUR WWW.BEAUTIFULBEEK.NL Beautiful Beek Castingday Elite Model Look wederom in Beek! Elite is één van de grootste modellenbureaus

Nadere informatie

GRAND ROUGE. Lipstick. Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica. Nr.1 in MAKE-UP* in Frankrijk

GRAND ROUGE. Lipstick. Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica. Nr.1 in MAKE-UP* in Frankrijk Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Nr.1 in MAKE-UP* in Frankrijk GRAND ROUGE Lipstick FEBRUARI 2013 * In omzet over 2011 (damesproducten). * Bron: Kantar Worldpanel Beauty 2011 Panel Vrouwen individueel.

Nadere informatie

Social Media Onderzoek 2014

Social Media Onderzoek 2014 1 Index Onderwerp Pagina Management Samenvatting 3 Rol binnen de organisatie 4 Voor welke doelen zet je social media in? 5 Welke kanalen zet je in? 5 Maakt de organisatie gebruik van een blog? 6 Hoe komt

Nadere informatie

MEDIAKIT DE FEELGOOD LIFESTYLE BIJBEL

MEDIAKIT DE FEELGOOD LIFESTYLE BIJBEL MEDIAKIT DE FEELGOOD LIFESTYLE BIJBEL HAPPY IN SHAPE Fit is het nieuwe sexy. Nog nooit voelden we zó de hunkering naar energie, balans, weten en meten en je lekker in je vel voelen als nu. En dus lanceerden

Nadere informatie

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 1 PROFIEL Artiesten Nieuws is een jong bedrijf in het centrum van Utrecht. Onze website voorziet dagelijks vele bezoekers van het nieuws omtrent populaire artiesten, concerten,

Nadere informatie

Seasondeals. p: +31 (0)20 894 6363 e: info@season.deals w: http://nl.season.deals. Seasondeals, Postbus 717 9400AS, Assen, Nederland

Seasondeals. p: +31 (0)20 894 6363 e: info@season.deals w: http://nl.season.deals. Seasondeals, Postbus 717 9400AS, Assen, Nederland Seasondeals, Postbus 717 9400AS, Assen, Nederland p: +31 (0)20 894 6363 e: info@season.deals w: http://nl.season.deals Seasondeals The Rich Media Ad Company 01 PROBEER HET - WIN UW PRIJS GA MOBILE FIRST

Nadere informatie

Uw omzet potentie in uw regio is C- 4.500.000,-! wonendoejezo. .com

Uw omzet potentie in uw regio is C- 4.500.000,-! wonendoejezo. .com Uw omzet potentie in uw regio is C- 4.500.000,-! wonendoejezo.com wonendoejezo.com/adverteren 2015 Via WonenDoeJeZo bereikt u iedere verhuizende consument Hét platform voor de woningkoper! Laat ik beginnen

Nadere informatie

Merkanalyse GERALDINE MEEUWISSEN ANTOINE VAN DEN BERG

Merkanalyse GERALDINE MEEUWISSEN ANTOINE VAN DEN BERG Merkanalyse M E R K W I J Z E R O U D & N I E U W ( I N C L. P E R S O N A ' S ) E N ( H E R ) P O S I T I O N E R I N G GERALDINE MEEUWISSEN 414475 ANTOINE VAN DEN BERG oude situatie Eline is een vrolijke,

Nadere informatie

Social media pakketten

Social media pakketten Social media pakketten Social media Vergroot uw netwerk en vindbaarheid door de inzet van social media Bij Social media denkt u direct aan Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube en Pinterest. Leuk, maar

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAnieuws.nl,

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

Huidverjonging met fractional CO2 laser

Huidverjonging met fractional CO2 laser Huidcentrum ZorgSaam focus op schoonheid... Huidverjonging met fractional CO2 laser 1 2 Huidverjonging met fractional CO2 laser Wilt u graag een jongere en strakker uitziende huid? Maar ziet u een ingrijpende

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media

DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media DRIVING BUSINESS. Werkplaats orders genereren met Social Media Michel van Roon E-mail: mvroon@automotiveretail.nl Twitter: @michelvanroon Facebook: facebook.com/automotiveretail 01 WAT IS ER GEBEURD? 02

Nadere informatie

EEN NIEUWE HORIZON IN MAKE-UP VOOR EEN ZONGEBRUINDE HUID IN EEN SPRAY

EEN NIEUWE HORIZON IN MAKE-UP VOOR EEN ZONGEBRUINDE HUID IN EEN SPRAY EEN NIEUWE HORIZON IN MAKE-UP VOOR EEN ZONGEBRUINDE HUID IN EEN SPRAY Het verschil tussen een traditionele m Make-up Duurt ten minste tien minuten Houdt maar een halve dag Laat uw huid niet ademen Uw huid

Nadere informatie

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer

01/05. Websites Nederland over. Mobile marketing. Whitepaper #03/2013. Mabelie Samuels internet marketeer 01/05 Websites Nederland over Mobile marketing Mabelie Samuels internet marketeer 02/05 Mobile marketing Kunt u zich uw eerste mobiele telefoon nog herinneren? Die van mij was een Motorola, versie onbekend,

Nadere informatie

pui pui Pui Pui. Highlights beauty!

pui pui Pui Pui. Highlights beauty! make-up pui pui Chic en luxueus, met een stoere edge. Pui Pui is hét make-up merk met charisma. Pui Pui make-up onderscheidt zich door de hoogwaardige Italiaanse kwaliteit in combinatie met haar chique

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG! met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD! MET EEN KNIPOOG PROFIEL! LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt Wat een mediakit is Waarom je een mediakit nodig hebt Hoe je een mediakit gebruikt Hoe je een mediakit ontwerpt Een mediakit of een sprekerskit is een document dat een samenvatting is van jouw business.

Nadere informatie

In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social

In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social In een grootschalig onderzoek naar Social Media zijn veel interessante feiten naar buiten gekomen die aantonen hoe groot het potentieel van Social Media voor bedrijven is, waarom dit zo is én welke kansen

Nadere informatie

Samenvatting. Clay Shirky Iedereen Hoofdstuk 4 Eerst publiceren, dan filteren. Esther Wieringa - 0817367 Kelly van de Sande 0817383 CMD2B

Samenvatting. Clay Shirky Iedereen Hoofdstuk 4 Eerst publiceren, dan filteren. Esther Wieringa - 0817367 Kelly van de Sande 0817383 CMD2B Samenvatting Clay Shirky Iedereen Hoofdstuk 4 Eerst publiceren, dan filteren Esther Wieringa - 0817367 Kelly van de Sande 0817383 CMD2B Deze samenvatting gaat over hoofdstuk 4; eerst publiceren dan filteren,

Nadere informatie

Soft Fusion LipBalm Een onweerstaanbaar lichte textuur. Deze transparante lippenstift geeft uw lippen onmiddellijk een frisse en charmante uitstraling. DE HUID VAN LIPPEN IS KWETSBAAR HYDRATEREN IS BELANGRIJK

Nadere informatie

Frankwatching. Volledige automatisering e-mailmarketing

Frankwatching. Volledige automatisering e-mailmarketing Frankwatching Volledige automatisering e-mailmarketing Efficiënte promotie van nieuwe artikelen via e-mail CMS Koppeling bespaart een uur werk per nieuwsbrief Customized content door uitgebreide segmentatie

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 13 juli t/m 18 september 2015 Nieuw in de collectie Zomers fris en fruitig Botanicals Exfoliating Body Scrub 200 ml Deze heerlijk frisse body scrub verwijdert dode huidcellen waardoor

Nadere informatie

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Droom je van de ideale huid? Nog steeds op zoek naar de juiste crème? Teveel en te dure crèmes in je badkamer? De revolutionaire oplossing is De YourSkinType

Nadere informatie

HANDBOEK. Beautybusiness. Sylvia van Kuijk

HANDBOEK. Beautybusiness. Sylvia van Kuijk HANDBOEK Beautybusiness Sylvia van Kuijk Auteursrechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, elektronisch

Nadere informatie

Serious game, FUN design. Door: Nina Haitsma (0870482) The game of life 18-09- 12

Serious game, FUN design. Door: Nina Haitsma (0870482) The game of life 18-09- 12 Serious game, FUN design Door: Nina Haitsma (0870482) The game of life 18-09- 12 Serious game, FUN design Kijk eens naar aller eerste games: Pong en één van de allernieuwste games: Fifa 2013. Eigenlijk

Nadere informatie

Sociale media, de laatste cijfers

Sociale media, de laatste cijfers Sociale media, de laatste cijfers David Kok Newcom Research & Consultancy doet sinds 2010 het grootste trendonderzoek van Nederland naar het gebruik en de verwachting van sociale media. Net als vele andere

Nadere informatie

Social media monitoring: weet wat er speelt!

Social media monitoring: weet wat er speelt! Social media monitoring: weet wat er speelt! Als organisatie aanwezig zijn op social media is één ding, maar ook daadwerkelijk interactie aangaan met de doelgroep, dat is een tweede. Interactie met uw

Nadere informatie

Informatie over verstandig zonnen en bescherming van de huid.

Informatie over verstandig zonnen en bescherming van de huid. Informatie over verstandig zonnen en bescherming van de huid. Ieder jaar gaan er miljoenen mensen op vakantie naar zonnige oorden. Maar ook in eigen land kunnen we van de zon genieten. En daar is niets

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. met content & interactie die voldoen aan ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. MET EEN ALTIJD MET EEN KNIPOOG

Nadere informatie

Rabobank Cijfers & Trends

Rabobank Cijfers & Trends Kappers In de kappersbranche kunnen de volgende bedrijfstypen worden onderscheiden: zelfstandigen zonder personeel, zzp ers (ondernemers die minder dan 32 uur per week in het kappersbedrijf werkzaam zijn)

Nadere informatie

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Nr.1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk Januari 2013 In omzet over 2011 (damesproducten). In hoeveelheid

Nadere informatie

Marketingplan. SWOT- analyse. - Fashion item van het jaar - Minimalistisch en strak design - Brede doelgroep. - Prijs niet vast - Weinig winstmarge

Marketingplan. SWOT- analyse. - Fashion item van het jaar - Minimalistisch en strak design - Brede doelgroep. - Prijs niet vast - Weinig winstmarge Marketingplan Introductie Missie MOON Amsterdam is een merk ontstaan in Amsterdam met maar één doel: De must have van dit jaar te maken, de fashionable heuptas, dit is namelijk de trend van dit seizoen.

Nadere informatie

Advertisingplan t SPEELTUYGH

Advertisingplan t SPEELTUYGH Advertisingplan t SPEELTUYGH Introductie Voor t SPEELTUYGH maakt team Level Up een advertisingplan. In dit plan wordt de huidige situatie geschetst van de kanalen en advertenties die door t SPEELTUYGH

Nadere informatie

Expert in natuurlijke cosmetica. Nr. 1 Cosmeticamerk* in Frankrijk NUTRITION. PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte

Expert in natuurlijke cosmetica. Nr. 1 Cosmeticamerk* in Frankrijk NUTRITION. PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte Expert in natuurlijke cosmetica Nr. 1 Cosmeticamerk* in Frankrijk NUTRITION PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte CULTURE BIO NUTRITION met BIOLOGISCHE HONING & muesli T TA BIOLOGISCHE BESTA HERKO

Nadere informatie

11. Zonneallergie. Dermatologie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee!

11. Zonneallergie. Dermatologie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! 11. Zonneallergie Dermatologie Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Wat is zonneallergie? Zonneallergie betekent dat u allergisch bent voor zonlicht. De bekendste en meest voorkomende

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

Meer dan ouders en hun kinderen bereiken via de speelparadijzen in Nederland? 1. Back-to-school

Meer dan ouders en hun kinderen bereiken via de speelparadijzen in Nederland? 1. Back-to-school Meer dan 400.000 ouders en hun kinderen bereiken via de speelparadijzen in Nederland? 1 Back-to-school Speelparadijzen Speelparadijzen zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot ware Family Entertainment

Nadere informatie

MAGAZINE BOX AUGUSTUS. Vitamin sea

MAGAZINE BOX AUGUSTUS. Vitamin sea MAGAZINE BOX AUGUSTUS Vitamin sea HELLO BEAUTY! /StyleToneBox /GET SOCIAL @styletonebox StyleToneBox styletone.com Yes girls, het is alweer tijd voor jouw augustus box! We mogen nog even genieten van de

Nadere informatie

Informatie voor partners van de Liemers, helemaal goed! pagina 1

Informatie voor partners van de Liemers, helemaal goed! pagina 1 Informatie voor partners van de Liemers, helemaal goed! pagina 1 Informatie voor partners van de Liemers, helemaal goed! pagina 2 De Liemers, helemaal goed! De promotie van de Liemers richt zich op vier

Nadere informatie

ENERGY. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D Karlsfeld-München

ENERGY. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D Karlsfeld-München Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de MALU WILZ producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsinstituten. MW Broschu re_energy_nl.indd 1-2

Nadere informatie

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen 5 Tips Hoe Jij Zonder Geld Aan Video Kan Beginnen Door Kevin Souwen De meeste ondernemers werken onnodig te hard Als eerst, heel erg bedankt voor het downloaden van mijn PDF! Het is mijn missie om een

Nadere informatie

INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE

INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE INTRODUCTIE WIJ GELOVEN IN EEN LANGDURIGE RELATIE Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van online marketing en het ontwikkelen van websites. Voor het bereiken van uw doelgroep kunnen

Nadere informatie

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer BLOGGIN De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer IN VIER STAPPEN NAAR SUCCES De komst van social media en de daarbijhorende blogs heeft het marketingcommunicatielandschap

Nadere informatie

Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet.

Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet. TARIEFKAART Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet. En daarom versterkt dit platform het imago

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

MAGAZINE BOX JULI. Summer self care

MAGAZINE BOX JULI. Summer self care MAGAZINE BOX JULI Summer self care HELLO BEAUTY! /StyleToneBox /GET SOCIAL @styletonebox StyleToneBox styletone.com Summer is here! De zomer is inmiddels al een tijdje aan de gang en ook de vakantie periode

Nadere informatie

De voordelen van een goed ingerichte Google Plus bedrijfspagina zijn enorm! Pas op! Het lezen van de volgende pagina s kan leiden tot omzet verhoging!

De voordelen van een goed ingerichte Google Plus bedrijfspagina zijn enorm! Pas op! Het lezen van de volgende pagina s kan leiden tot omzet verhoging! De voordelen van een goed ingerichte Google Plus bedrijfspagina zijn enorm! Pas op! Het lezen van de volgende pagina s kan leiden tot omzet verhoging! 0172-421 411 Als enigste site krijgt Google Plus extra

Nadere informatie

De nieuwe make-up van

De nieuwe make-up van De nieuwe make-up van Ontdek de Blushing Romance Spring Look Etos lanceert een compleet nieuw make-up assortiment met heel veel nieuwe en vernieuwde make-up producten, een verbeterde kwaliteit en een prachtige

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Crowdfunding in België De status van crowdfunding in België

Crowdfunding in België De status van crowdfunding in België Crowdfunding in België 2013 De status van crowdfunding in België Dit rapport is opgesteld door Douw&Koren en gepubliceerd op 15 oktober 2014. De cijfers uit dit rapport zijn afkomstig van alle in België

Nadere informatie

WHITEPAPER HOME DECO VROUWEN TOT 35 ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED 66% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN

WHITEPAPER HOME DECO VROUWEN TOT 35 ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED 66% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN WHITEPAPER HOME DECO 66% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN VOOR VROUWEN TOT 35 ZIJN VOORLOPERS OP HET GEBIED VAN Nederlanders houden zich graag bezig met het inrichten van hun huis. Vrouwen hebben meer interesse

Nadere informatie

Introductie. Hoewel de zomer nog ver weg is, gaat heel Nederland al wel de zomervakantie boeken! Fact & Figures

Introductie. Hoewel de zomer nog ver weg is, gaat heel Nederland al wel de zomervakantie boeken! Fact & Figures Zomer Special Introductie Hoewel de zomer nog ver weg is, gaat heel Nederland al wel de zomervakantie boeken! Wil jij ook de vakantieganger bereiken? Wil jij je verhaal kwijt aan de vroegboeker? Bereik,

Nadere informatie

INTERNATIONAL SALES MANAGER

INTERNATIONAL SALES MANAGER #VACATURE INTERNATIONAL SALES MANAGER Het bewustzijn rondom voeding groeit. Consumenten kopen meer gezonde, duurzame en voedzame producten en kiezen steeds vaker voor een biologisch alternatief. En dat

Nadere informatie

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten.

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

Catalogus 2012-2013. Campus Harlindis en Relindis Weertersteenweg 135A 3680 Maaseik

Catalogus 2012-2013. Campus Harlindis en Relindis Weertersteenweg 135A 3680 Maaseik Catalogus 2012-2013 Campus Harlindis en Relindis Weertersteenweg 135A 3680 Maaseik 1 Wie we zijn: Glambition is de oefenfirma van campus Harlindis en Relindis, in Maaseik We zijn gespecialiseerd in de

Nadere informatie

HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes!

HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes! HAPARKO COSMETICS Ons concept voor uw succes! Haparko Cosmetics HAPARKO COSMETICS is opgericht door Hester en Pieter van Hattem. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van cosmetica,

Nadere informatie

Rapportage TIP HorstaandeMaas 28. 19 mei 2016. Inhoudsopgave. Zonnen 2

Rapportage TIP HorstaandeMaas 28. 19 mei 2016. Inhoudsopgave. Zonnen 2 Rapportage TIP HorstaandeMaas 28 19 mei 2016 Inhoudsopgave Zonnen 2 Zonnen De zomer komt er weer aan hallo zon! 8 7 6 5 1. Zit of lig je wel eens in de zon? 69% (n=539) 3 31% 1 Ja Nee Ja Af en toe Alleen

Nadere informatie

PURE HEALTHY BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM NIEUW MET NOORD- ATLANTISCHE RODE ALGENEXTRACT

PURE HEALTHY BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM NIEUW MET NOORD- ATLANTISCHE RODE ALGENEXTRACT PURE HEALTHY BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM NIEUW MET NOORD- ATLANTISCHE RODE ALGENEXTRACT ONTDEK DE COMPLETE LIJN Onthul jouw meest heldere teint ooit met de nieuwe Drops of

Nadere informatie

16. Vitiligo. dermatologie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee!

16. Vitiligo. dermatologie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! 16. Vitiligo dermatologie Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Wat is vitiligo? Bij vitiligo heeft u witte plekken op de huid. De kleur (het pigment) verdwijnt uit uw huid. Het

Nadere informatie