Rokken maken de vrouw?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rokken maken de vrouw?"

Transcriptie

1

2 Rokken maken de vrouw? Jazeker! Rokken zijn vrouwelijk, zitten heerlijk en kunnen in één keer van een saaie outfit een geweldige outfit maken. Ik hou zelf enorm veel van rokken! Rokken zijn voor mij het ideale kledingstuk, voor elke gelegenheid is er wel een rok. In de zomer koel, in de winter fijn te combineren met vele laagjes om warm te blijven. Een rok kan casual zijn voor thuis, netjes voor op kantoor of feestelijk voor een verjaardag. En dat niet alleen: een rok zit ook gewoon comfortabel. Zeker de rokken die ik maak. Ik gebruik een breed elastiek in de taille van een rok. Elastiek dat niet te strak zit, maar ook niet snel afzakt. Heerlijk fijn, ik hou ervan!

3 Soorten rokken Er zijn vele soorten rokken en verschillende termen hiervoor. Zo maak en draag ik zelf graag cirkelrokken, rokken met laagjes of maxirokken. Hieronder vind je een overzicht van een aantal soorten rokken die er zijn. Rechte rok Een rechte rok is een eenvoudige rok die vanaf de heupen recht naar beneden valt. Zo n rok kan zowel casual als chic zijn en is makkelijk te combineren met veel kledingstukken. Kokerrok Dit is een chique variant van een rechte rok. Deze loopt na de heupen strak naar de knieën en heeft daarom vaak een split in een van de naden zodat je er makkelijker in kunt lopen. Een kokerrok is bij uitstek een kantoorrok, maar met een leuke print ook casual of sexy te dragen. A-lijn rok Een A-lijn rok is een wat wijdere variant van een rechte rok. Vanaf de heupen loopt deze rok wat wijder uit en geeft daarmee wat meer volume, maar veel minder volume dan een cirkelrok.

4 Cirkelrok Een volle rok in de stijl van de jaren 50, je kunt zo n rok zowel met als zonder petticoat dragen. Een variant hierop is de halve cirkelrok, deze valt minder vol en heeft daardoor een wat meer casual look. Een cirkelrok zonder en met petticoat Maxirok Een maxirok is een lange rok, vaak een A-lijn model. De lengte van een maxirok kan verschillen. Sommige maxirokken vallen tot bijna op de grond, andere modellen laten nog een beetje van je enkel zien.

5 Plooirok De naam zegt het al: deze rok heeft plooien. Dit is vaak een recht model dat door de plooien het volume van een cirkelrok krijgt. Je kunt een plooirok met een paar plooien voor en achter hebben, maar ook plooien langs de hele tailleband. Laagjesrok Een laagjesrok kan verschillende modellen hebben, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: meerdere laagjes. Door deze laagjes krijgt de rok volume en is het vaak ook nog eens lekker warm. Deze lijst is niet compleet. Zo zijn er ook nog watervalrokken, ook wel high-low rokken genoemd. Een kokerrok die vanaf de knieën wijd uitloopt wordt een fishtail of mermaid rok genoemd. Je hebt verder natuurlijk de uit de jaren negentig welbekende minirok en er zijn ook midirokken. Veel rokken zijn niet in één categorie in te delen, een rok kan ook uit verschillende typen bestaan. Een maxi cirkelrok bijvoorbeeld, of een mini pencilrok. Sommige rokken hoor je hoog in de taille te dragen, anderen kun je ook op je heupen dragen.

6 Hoe combineer je een rok? Een vraag die ik veel krijg, is hoe je een rok kunt combineren? Het is een vraag die lastig te beantwoorden is, want de mogelijkheden zijn eindeloos! Eigenlijk alles wat je op een spijkerbroek zou aantrekken, kun je ook combineren met een rok. Maar dat antwoord helpt je natuurlijk niet veel verder, daarom nog wat tips van mij. Wijd/strak Een regel die ik graag hanteer is mijn eigen wijd/strak regel. Dat houdt in dat je bij een strakke rok, een wijde top draagt. Of andersom: bij een wijde rok draag je een strakke top. Een ruimvallende trui staat bijvoorbeeld geweldig op een kokerrok. Rok in de winter In de winter een rok dragen klinkt koud, maar dat hoeft niet. Een dikke maillot kan ontzettend leuk staan bij je outfit. Er zijn maillots te vinden met bijvoorbeeld een leuk kabelmotief of in verschillende kleuren en prints. Helemaal niet ouderwets. Vind je een maillot toch wat koud? Kies dan voor een thermolegging. Of maak je outfit af met bijpassende beenwarmers, dat is pas lekker warm.

7 Shirt in of over je rok Stop je een shirt, trui of blouse in je rok of laat je het eroverheen vallen? Het kan allebei, maar als je ervoor kiest om iets over je rok te dragen, zorg dan dat deze niet er heel ver over heen valt. Tot net op of over de band, dat is ideaal. Bij een rok die hoog in de taille valt, zou je bijvoorbeeld een croptop kunnen dragen die net wat over de tailleband heen valt, zonder dat je een stukje blote buik hoeft te tonen. Bij zo n rok kun je ook een shirt dragen dat je in de rok stopt. Maak je outfit verder af met bijvoorbeeld een cardigan (die er wel overheen valt) of een leuke riem. Bij een rok die je lager op de heupen draagt, kun je kiezen voor een eenvoudig shirt in een bijpassende kleur die je op of net iets over de band van de rok draagt. Combineren met print Ik ben zelf gek op rokken met printjes en de lievejosee collectie bestaat ook grotendeels uit hippe prints. Hoe combineer je zo n rok? Kies voor kleding in een rustige kleur die ook voorkomt in je rok. Zit er zwart in de print? Perfect. Met een zwarte legging of panty en een zwart t-shirt heb je eenvoudig een leuke outfit waarbij je rok de aandacht opeist. Als je zorgt dat je in je garderobe een verzameling hebt van eenvoudige shirts met korte en lange mouw in verschillende kleuren, heb je altijd

8 wel iets om je rok mee te combineren. Je rok maakt je outfit al, dus je kunt de rest van je kleding eenvoudig houden. Schoenen Misschien wel de moeilijkste keuze om te maken: welke schoenen trek je aan? Eigenlijk kunnen veel schoenen bij veel rokken. Het lijkt misschien not done om een sportieve schoen bij een kokerrok aan te trekken, maar dat kan ook juist een heel casual effect creëren. Kies bijvoorbeeld een schoen uit in dezelfde kleur als een deel van je outfit. Heb je dat niet? Zwarte pumps of eenvoudige zwarte enkellaarsjes kunnen bijna altijd. Net als ballerina s in de zomer, er is bijna geen rok waar je het niet mee kunt combineren. Misschien nog wel belangrijker dan deze tips: kies voor een outfit die jij fijn en leuk vindt. Het gaat erom dat jij blij bent met je rok en je er goed in voelt! Bonustip Opwaaiende rokken Een bezwaar voor veel vrouwen om een wijdere rok te dragen, is het Marilyn Monroe-effect. Een iconische foto en pose inmiddels, maar in het echt is dit

9 natuurlijk een stuk minder charmant als het bij jou gebeurt. De beste tip die ik heb: draag een kort broekje onder je rok. Dat kan een short zijn (die je bijvoorbeeld over je panty draagt), of een fiets- of sportbroekje. Voor in de zomer kun je ook een oude legging afknippen en deze eronder dragen. Extra voordeel: het werkt ook nog goed tegen schurende bovenbenen.

10 Welke rok past bij jou? Ben je klein? Dan heb je het ongetwijfeld weleens gehoord: maxi-rokken zijn niet voor jou. Heb je vollere vormen? Dan zal je vaak te horen hebben gekregen dat je het beste geen strakke rokken kunt dragen. En kom je boven een bepaalde leeftijd, dan moet je een rok dragen die je knieën bedekt. Gooi al deze regels en stijladviezen maar overboord! Er is maar één regel die jij hoeft te onthouden: draag kleding waar jij je goed in voelt! Er zijn meerdere redenen waarom jij waarschijnlijk weinig hebt aan stijladviezen per figuur. Je herkent je vaak niet exact in één figuurtype, waardoor stijladviezen elkaar tegen kunnen spreken. Ook veranderen stijladviezen door de jaren heen. Was men er vroeger van overtuigd dat horizontale strepen dik maken, nu hoor je veel vaker dat horizontale strepen wél kunnen. Om je toch wat tips te geven voor de perfecte rok en outfit, geef ik je hier wat handvaten.

11 Benadruk jouw favoriete lichaamsdeel In plaats van te kijken wat je niet mooi vind aan jezelf en dat te verbergen, kun je beter kijken naar wat je wél mooi vindt aan jezelf. Vind je van jezelf dat je mooie borsten hebt? Kies dan voor een hoge taillerok: dat brengt meer aandacht naar je borsten. Hoor je wel eens dat je zulke mooie ogen hebt? Kijk dan voor een rok in een kleur die goed bij je ogen past. Of misschien ben je wel trots op je lange benen, laat ze dan vooral zien met een korte rok. En een rok met split benadrukt je lange benen nog meer. De juiste maat Hoe jouw figuur ook is, het belangrijkst is dat je kleding draagt die jou goed past. Een te strakke rok of juist een te grote rok is allebei niet flatterend. Zorg dus dat je een rok hebt, in de juiste maat. Een strakke rok kan ook prachtig staan als je curvy bent. Silhouet Met de keus voor een rok kun je jouw silhouet sturen. Daarmee bedoel ik niet dat je zwart moet dragen omdat het afslankt. Let vooral op de vorm van de kleding. Wil je bijvoorbeeld het idee van een slanke taille creëren? Een cirkelrok leent zich daar perfect voor, ook als je weinig verschil hebt tussen je heupen en taille. Met een

12 petticoat onder je cirkelrok lijkt je taille meteen smaller. Of wil je bijvoorbeeld langer lijken? Dat kun je doen door met kleurverloop te spelen. Laat de kleuren van je outfit mooi in elkaar overlopen. De lichtste, felle kleur t-shirt met een rok in een bijpassende kleur, net een tintje donkerder. Voel je goed Misschien wel het allerbelangrijkst: draag kleding waar jij je goed in voelt, wat voor jou prettig is. Want als jij je goed voelt in je rok en er vrolijk van wordt, dan straal je dat uit. Dan zullen mensen automatisch ook vrolijk worden van jou en je outfit. Het maakt niet uit hoe je eruitziet of welke maat je hebt: voel je goed in je rok, dat is waar het om gaat!

13 Jouw ideale rok Misschien weet je al wel precies hoe jouw favoriete rok eruit moet zien, of misschien wil je ontdekken wat voor jou de ideale rok is? Ik maak vaak eerst een ontwerp hoe een rok eruit moet komen te zien. Zo n schets maak ik gratis voor jou, zodat je een idee hebt wat de mogelijkheden zijn. En die zijn eindeloos. En als cadeautje, omdat je dit ebook hebt gelezen, bied ik je 10,- korting op een echte lievejosee! Zo kun je jouw favoriete rok echt tot leven zien komen. mail@lievejosee.nl facebook.com/lievejosee

14

Stijlgids figuurstijlen

Stijlgids figuurstijlen Stijlgids figuurstijlen De juiste stijl bij jouw figuurtype Kledingcoach Voorwoord Wat leuk dat je mijn e-book hebt gedownload. Hier leer je meer over de vijf verschillende figuurtypes. De A-lijn, de H-lijn,

Nadere informatie

HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet

HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet De pasvorm kan je outfit maken of breken. Een slechte pasvorm zorgt ervoor dat zelfs de mooiste jurk er rommelig en een tikkeltje goedkoop uitziet.

Nadere informatie

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect SCANDIC softness FRIS, CLEAN EN ZACHT! Het najaar hoeft niet donker te zijn, deze zachte kleuren en texturen kleuren je outfit en geven je meteen een nieuwe winterse look. Optisch effect Een trui gecombineerd

Nadere informatie

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8 I N H O U D MODE IS NIET MOEILIJK Voorwoord 8 D E E L 1 Mode, doe niet zo moeilijk 12 BELANGRIJKE LESSEN UIT DE Mode-industrie 14 - Hoe het allemaal begon 17 - Serieus aan de slag 19 - Project Catwalk

Nadere informatie

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke Hartelijk welkom en wat mooi dat je mijn nieuwe E-book hebt gedownload. Dit E-book gaat over hoe je met veel minder kleding eindeloos kunt combineren. Tevens

Nadere informatie

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7%

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Het belang van een goed uiterlijk De eerste indruk, welk signaal geef je? Onze non-verbale communicatie bepaalt een groot

Nadere informatie

Laat je inspireren door dit e-book, kijk kritisch naar je bestaande garderobe en ga op zoek naar items die je zelfverzekerd maken. Fashion is fun!

Laat je inspireren door dit e-book, kijk kritisch naar je bestaande garderobe en ga op zoek naar items die je zelfverzekerd maken. Fashion is fun! Je houdt van prints, maar op jouw lichaam komen ze altijd gek uit. Of je bent juist gek op een bepaald soort materiaal, maar als je het draagt voel je je allesbehalve slank. En moet je je riem nu op de

Nadere informatie

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Algemene tips Ton-sur-ton: outfit in dezelfde kleur maakt langer en slanker Effen kleding slankt meer af dan prints Lijnen: verticale lijnen, ritssluiting,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 3. Algemene tips Tips voor mama 8. Tips voor kinderen. 10. Kledinginspiratie meisjes.. 11

Inhoudsopgave. Inleiding 3. Algemene tips Tips voor mama 8. Tips voor kinderen. 10. Kledinginspiratie meisjes.. 11 WHAT TO WEAR GUIDE Inhoudsopgave Inleiding 3 Algemene tips... 4 Tips voor mama 8 Tips voor kinderen. 10 Kledinginspiratie meisjes.. 11 Kledinginspiratie jongens.. 12 Kledinginspiratie baby s 13 Alle tips

Nadere informatie

Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur

Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur D I E E L K E O N D E R N E M E N D E V R O U W N O D I G H E E F T, O M V O L Z E L F V E R T R O U W E N O V E R T E K O M E N Janet Weijman Wat leuk dat je

Nadere informatie

Stijlgids voor de kantoorjungle

Stijlgids voor de kantoorjungle Stijlgids voor de kantoorjungle Samengesteld door Anna Inleiding Bij het (succesvol) werken op kantoor wordt vaak een belangrijk onderdeel vergeten: de outfit. Wat zijn de basis items op kantoor? Wat zijn

Nadere informatie

Kledingstijl Flamboyant / Casual

Kledingstijl Flamboyant / Casual Kledingstijl Flamboyant / Casual 2017 Wat is kledings1jl? En hoe kom ik er achter wat mijn s1jl is? Als je met een capsule wardrobe wil beginnen, is het een goed idee om eerst een plan te maken voor deze

Nadere informatie

Module 5 Jouw foto- en media styling

Module 5 Jouw foto- en media styling Module 5 Jouw foto- en media styling Werk aan de winkel! Jouw klanten willen weten wie jij bent, je zult jezelf moeten laten zien. Dat doe je in outfits volgens jouw stijlpersoonlijkheid waar jij je lekker

Nadere informatie

Maak van je kledingkast een schatkamer. Judith Verschuren

Maak van je kledingkast een schatkamer. Judith Verschuren Maak van je kledingkast een schatkamer Judith Verschuren www.yourstylingcoach.nl INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. WAAROM JE KLEDINGKAST EEN SCHATKAMER MOET WORDEN

Nadere informatie

Wat wil je bereiken met het stijladvies

Wat wil je bereiken met het stijladvies Voorbeeld VROUW 48 jaar oktober 2013 Vrouw N.N. Leeftijd 48 Wat wil je bereiken met het stijladvies Comfortabele kledingstijl ontdekken/ontwikkelen waarin ik me op mijn gemak voel Specifieke vragen zijn:

Nadere informatie

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente.

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. lente 05 nieuwe collectie fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. op je mooist Mooie momenten vragen om mooie jurkjes. man

Nadere informatie

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95.

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95. { SPRING SUMMER 2014 } www.anna.nl MODE IS LEUK! 4. 169,95 Mode is een manier om te laten zien wie je bent of wie je wilt zijn, op welk moment dan ook. Met een niet-aflatende passie hebben we dan ook dit

Nadere informatie

Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten.

Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten. Hoe lief ben jij voor je lichaam? 20 tips voor een positieve relatie met jezelf, je lichaam en eten. Inhoud Een woordje vooraf 2 Profielen en tips 4 Drilsergeant 4 Schooljuffrouw 7 Beste vriendin 10 Activist

Nadere informatie

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels. JASJE 1 TAS { STYLING TIPS & TRICKS } JASJE 169,95 TUNIEK 109,95 PRINTED JEANS SHIRT 69,95 SKINNY IN LEATHER LOOK Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Nadere informatie

Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen

Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen 1/23 Ondergoed onderzoek Persoonlijke vragen 1. Ben je een man of een vrouw? Man Vrouw 2. Wat is je leeftijd? 2/23 Ondergoed onderzoek Mode 3. Volg je trends in mode? Ja 4. Stel je voor dat winkels voor

Nadere informatie

Kledingkast opruimen. Weg met alles wat niet meer bij je past. m i n d e r s p u l l e n, m e e r r u i m t e

Kledingkast opruimen. Weg met alles wat niet meer bij je past. m i n d e r s p u l l e n, m e e r r u i m t e Kledingkast opruimen Weg met alles wat niet meer bij je past m i n d e r s p u l l e n, m e e r r u i m t e professional organizer 06-30874147 www.ruimjelevenop.nl W A A R O M J E K L E D I N G O P R U

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af!

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Bruidsjaponnen heb je natuurlijk in heel veel verschillende stijlen. Weet jij al precies welke stijl jij kiest voor de grote dag of is het je nog niet helemaal

Nadere informatie

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. INLEIDING 4 2.1. INLEIDING... 4 2.2. WAAROM EN VOOR WIE?... 5 3. 3 GOUDEN TIPS.. 6 3.1. WEES AARDIG VOOR JE SPIEGELBEELD 6 3.2. VERZAMEL

Nadere informatie

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Introductie Ik werk al ruim 25 jaar in de modebranche en heb honderden zakenmannen geholpen aan een goed (maat)pak. Ik heb veel geleerd

Nadere informatie

Welke bikini past bij welk figuur?

Welke bikini past bij welk figuur? Welke bikini past bij welk figuur? De Duitse designer Michael Michalsky laat in deze samenwerking met StyleLounge weten waar het bij een bikini op aankomt: het is belangrijk dat men let op de vorm van

Nadere informatie

THINKING OF ART MASH UP OPDRACHT

THINKING OF ART MASH UP OPDRACHT THINKING OF ART MASH UP OPDRACHT Naam Loïs Vehof Datum 23-10-15 Klas GAR2D Docent Sonja Vuure INHOUD 2 - Analyse character blz 3 - Analyse stijl blz 4 - Pose schetsen blz 6-3 uitgewerkte poses blz 7-6

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

Koffer inpakken voor Parijs

Koffer inpakken voor Parijs Koffer inpakken voor Parijs Op mijn reisblog wil ik het niet alleen bloggen over mooie bestemmingen, dromen bij de bucketlist en de leuke, interessante en actieve dingen die je daar kunt gaan doen. Wat

Nadere informatie

NIEUW BIJ IKEA IKEA GARDEROB COLLECTIE PREVIEW. vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw

NIEUW BIJ IKEA IKEA GARDEROB COLLECTIE PREVIEW. vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw - strijk - vouw

Nadere informatie

Schaufler GWF Shape Guide to go 06/11 275 GG-Media NL SHAPE GUIDE TO GO. The ultim ate curve creator. www.triumph.com/shape-sensation

Schaufler GWF Shape Guide to go 06/11 275 GG-Media NL SHAPE GUIDE TO GO. The ultim ate curve creator. www.triumph.com/shape-sensation Schaufler GWF Shape Guide to go 06/11 275 GG-Media NL SHAPE GUIDE TO GO The ultim ate curve creator www.triumph.com/shape-sensation DE LO OKS WAAR JE VAN HO UDT RONDINGEN WAAR JE VAN DRO OMT. Je houdt

Nadere informatie

een kast die bij je past

een kast die bij je past een kast die bij je past Opbergen op maat 2 Meer dan 60 jaar geleden begonnen twee Nederlandse meubelmakers in Varsseveld met het maken van een slim systeem voor stellingkasten. Bedacht door Harald Lundqvist.

Nadere informatie

10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!!

10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!! 10 tips voor een overzichtelijke kledingkast!! 1 Kledingcombinaties samenstellen? Het lukt me niet! HELP!!! Al denk je dat je het nooit zult leren, IK GA JE HELPEN! In de praktijk hoor ik heel veel dat

Nadere informatie

Het is uitverkoop! Dress to Impress

Het is uitverkoop! Dress to Impress Het is uitverkoop! Dress to Impress Ook een beetje veel uitgegeven in december en moet je eigenlijk weer een beetje sparen in januari? Of ben je er juist helemaal klaar voor? De uitverkoop! Tijd om te

Nadere informatie

Auditieve oefeningen thema kleding

Auditieve oefeningen thema kleding Auditieve oefeningen thema kleding Boek van de week: 1; 2; 3; 4; Verhaalbegrip: Bij elk boek stel ik de volgende vragen: Wat staat er op de voorkant Hoe zou het boek heten Waarom denk je dat? Wat staat

Nadere informatie

5Wat doe ik aan als ik ga

5Wat doe ik aan als ik ga DC 5Wat doe ik aan als ik ga solliciteren? 1 Inleiding Veel mensen vragen zich af: Wat moet ik aantrekken als ik ga solliciteren, moet ik opvallen of juist niet? Veel mensen vinden het echter lastig om

Nadere informatie

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE + ELEGANCE is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE Het pak is nog steeds het meest elegante kledingstuk voor mannen. En steeds meer mannen voelen zich er gelukkig weer in thuis. Het pak is dan ook definitief

Nadere informatie

Werkstuk Levensbeschouwing Schoonheid en uiterlijk

Werkstuk Levensbeschouwing Schoonheid en uiterlijk Werkstuk Levensbeschouwing Schoonheid en uiterlijk Werkstuk door een scholier 1709 woorden 3 oktober 2006 6,6 103 keer beoordeeld Vak Levensbeschouwing Wat is op dit moment het schoonheidsideaal voor jongens

Nadere informatie

Joanne by. #Joanne 1/16

Joanne by. #Joanne 1/16 Joanne by / Joanne by - Zeg 'ns Aaa, iedereen is toch zo dol op A-lijn jurken. Joanne is een getailleerde doorknoopjurk met A-lijn rok en aangesneden mouwen. Deze jurk benadrukt je taille en de rok loop

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM KLEURNR. 15594 Aluminium jaloezieën van bece zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

De geheimen van Succesvol Online Shoppen Kledingadvies voor: borsten, billen, benen & buik

De geheimen van Succesvol Online Shoppen Kledingadvies voor: borsten, billen, benen & buik De geheimen van Succesvol Online Shoppen Kledingadvies voor: borsten, billen, benen & buik Boordevol tips & trucs Auteur: Diana Willemsen 1 Copyright 2011 Just Beautiful Kleding-en Kleuradvies Auteur:

Nadere informatie

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI

LOVE YOUR LIJF INSPIRATI LOVE YOUR LIJF INSPIRATIEMAIL Happy Valentine s Day! Hartelijk welkom bij deze tweede inspiratiemail van Love Your Lijf! Wat leuk dat je er weer bent. We hopen je ook nu weer te inspireren naar een Love

Nadere informatie

Efficiënte Garderobe Actieplan

Efficiënte Garderobe Actieplan Efficiënte Garderobe Actieplan Wat leuk dat je mijn Efficiënte Garderobe Actieplan hebt aangevraagd. Soms sta je voor je kledingkast en ben je totaal het overzicht kwijt. Dat is het juiste moment om de

Nadere informatie

De voordelen van hardlopen

De voordelen van hardlopen Hardloop tips De voordelen van hardlopen Zodra het buiten lekker weer wordt zie je overal om je heen mensen in hun hardloopschoenen springen. Op een mooie lenteof zomerdag is het heerlijk om na het werk

Nadere informatie

Challenge. Sporty or rocker?

Challenge. Sporty or rocker? 1 Challenge Schrijf zo veel mogelijk woorden voor kleding, accessoires en stijlen op bij de foto s die je ziet op het digibord. 2 Sporty or rocker? a Hoe kleed je je volgens een bepaalde stijl? Wat moet

Nadere informatie

Voor jezelf? Les 1 Welkom!

Voor jezelf? Les 1 Welkom! Voor jezelf? Les 1 Welkom! Welkom! Dit is de cursus Voor jezelf? Wil je voor jezelf beginnen? Droom je ervan een eigen bedrijfje te starten? Zou je dit ook kunnen? In deze cursus ga je dit onderzoeken.

Nadere informatie

inhoud Zeven goede redenen om in vergeten kleding te knippen Overhemden Schoenen Trui & T-shirt Kragen & zo Rokken Maillots Jassen Sjaals Hemden

inhoud Zeven goede redenen om in vergeten kleding te knippen Overhemden Schoenen Trui & T-shirt Kragen & zo Rokken Maillots Jassen Sjaals Hemden inhoud 5 Zeven goede redenen om in vergeten kleding te knippen 6 Overhemden 22 Schoenen 32 Trui & T-shirt 46 Kragen & zo 56 Rokken 66 Maillots 76 Jassen 84 Sjaals 96 Hemden 104 Verven 110 Tassen 114 Technische

Nadere informatie

BOGERS XL HERENMODE - spring summer SPRING SUMMER JEANS ACTIVE BUSINESS

BOGERS XL HERENMODE - spring summer SPRING SUMMER JEANS ACTIVE BUSINESS G R O O T S BOGERS XL HERENMODE - spring summer 2017 - WWW.BOGERSHERENMODE.NL SPRING SUMMER 2017 JEANS ACTIVE BUSINESS BOGERS XL HERENMODE - SPRING SUMMER - 2017 SPRING SUMMER 2017 Wij verbazen ons ieder

Nadere informatie

De make-over van Annelies

De make-over van Annelies De make-over van Annelies 03/01/2008 17:37 "Ken je dat gevoel dat je spiegelbeeld er toch niet meer zo uitziet dan pakweg 10 jaar geleden? Dat gevoel dat er dringend iets mag veranderen opdat je man weer

Nadere informatie

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Stijl Het nieuwe mode magazine pagina 3 Shop in Shop studio pagina 4 Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Jassen specialist Speksnijder Mode is de jassenspecialist bij uitstek. Nog nooit zag u bij ons

Nadere informatie

HOW TO WOW HIER STOND JE DAN M A G A Z I N E. HOW TO WOW HANDBOEK deskundig advies voor een excellente pasvorm

HOW TO WOW HIER STOND JE DAN M A G A Z I N E. HOW TO WOW HANDBOEK deskundig advies voor een excellente pasvorm HOW TO WOW M A G A Z I N E M A A R T 2017 HOW TO WOW HANDBOEK deskundig advies voor een excellente pasvorm INSPIRATIE outfits voor een Δ-figuur in lichte lente kleuren EN VERDER de beste en slechte kledingtips

Nadere informatie

Dat loont. 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99

Dat loont. 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99 Osaga is geschikt voor zowel de functionele sporter als de recreatieve sporter. Osaga heeft de juiste outfit met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De Osaga

Nadere informatie

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17 Inhoud Waarom dit boek? 7 1 De ik-fabriek, wat is dat? 10 2 Lichaamsseintjes 14 3 Je lichaam is net een fabriek 17 4 De ik-fabriek, hoe ziet die eruit? 18 4.1 De eerste verdieping: voelen 20 4.2 De tweede

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

3 Top Tips Minder irritatie Meer tevredenheid - Blijer met jezelf

3 Top Tips Minder irritatie Meer tevredenheid - Blijer met jezelf 3 Top Tips Minder irritatie Meer tevredenheid - Blijer met jezelf Vanwaar deze tips? Tijdens mijn groepstrainingen en de individuele coachingsgesprekken kom ik nogal eens tegen dat mensen vastlopen en

Nadere informatie

LinkedIn-updates in-company

LinkedIn-updates in-company LinkedIn-updates in-company Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen plaatsen?

Nadere informatie

lo o ks 50% WINTER KORTING EEN MOOIE EN COMFORTABELE BASIS DIE JE NOG MEER DOET STRALEN op 2e artikel WOMEN MEN YOUNG

lo o ks 50% WINTER KORTING EEN MOOIE EN COMFORTABELE BASIS DIE JE NOG MEER DOET STRALEN op 2e artikel WOMEN MEN YOUNG WINTER lo o ks EEN MOOIE EN COMFORTABELE BASIS DIE JE NOG MEER DOET STRALEN WOMEN MEN YOUNG 50% KORTING op 2e artikel Uit de gehele & Perfect Silhouette collectie* secrets DE NIEUWE SECRETS COLLECTIE,

Nadere informatie

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling BOOST YOUR STYLE Overtuigen door een krachtige uitstraling Hi! Personal stylist Stylist ZalonbyZalando HR Professional Schoonheid, avontuur en mijn gezin DEKRACHT VAN DE EERSTE INDRUK 2 Zender DE KRACHT

Nadere informatie

INSPIRED BY THE URBAN WAY OF LIFE

INSPIRED BY THE URBAN WAY OF LIFE INSPIRED BY THE URBAN WAY OF LIFE WE ARE ELHO elho verrast je telkens weer met vrolijke, functionele en creatieve producten die je blijven inspireren en je huis of tuin nog gezelliger maken. INSPIRED BY

Nadere informatie

Huidskleurig ondergoed NELSON MANDELA Zwart hemd Haren los uit het gezicht Zwarte stoere broek evt. skinny jeans zwart Zwarte sneakers/dansschoenen

Huidskleurig ondergoed NELSON MANDELA Zwart hemd Haren los uit het gezicht Zwarte stoere broek evt. skinny jeans zwart Zwarte sneakers/dansschoenen 1 WOLKEN Wit ondergoed Los uit gezicht SHAKESPEARE Wit ondergoed Paardenstaart met vlecht Zwart hemd/top Zwarte sokken 2 HARRY POTTER Zwarte lange broek Lage paardenstaart Boys wit overhemd, zwarte lange

Nadere informatie

Arena Zonnebril. Zonnebril gemaakt van plastic. UV 400-bescherming

Arena Zonnebril. Zonnebril gemaakt van plastic. UV 400-bescherming Zonnebrillen Arena Zonnebril Basic Zonnebrillen Nederlands Ga het gevecht aan met de meest heftige ultraviolet straling. De Arena Zonnebril garandeert je overwinning. Laat de zonnebril bedrukken, bescherm

Nadere informatie

SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE

SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE CASUAL COLLECTION SPRING/SUMMER 2019 SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE SUMMER IN THE CITY STYLES FOR EVERY DAY STOERE TASSEN. NIETS VERGETEN? THE POWER OF NEON. DE NIEUWE TRENDKLEUREN 02 LAAT DE ZON

Nadere informatie

SPANNENDE ZOEKTOCHT NAAR EEN PASSENDE JURK

SPANNENDE ZOEKTOCHT NAAR EEN PASSENDE JURK 6 ANTOINETTE VAN DAMME Ik merk het meteen als de bruid dé jurk te pakken heeft SPANNENDE ZOEKTOCHT NAAR EEN PASSENDE JURK tekst C.A. Schipaanboord-de Vos beeld Huibert van Rossum Trouwspecial 26 oktober

Nadere informatie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Leer authentiek bloggen en trek meer klanten aan Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Backhuijs Communicatie 1 Les 3: Opbouw blog Les

Nadere informatie

Kortom, Damart houdt van de zomer en doet dat met stijl.

Kortom, Damart houdt van de zomer en doet dat met stijl. Ook verliefd op een designer outfit gespot op één van de internationale catwalks? Dankzij de nieuwe lente-zomercollectie van Damart kan ook jij je kleden in de stijl van de grote modehuizen voor een veel

Nadere informatie

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten Woordenlijst bij hoofdstuk 7 Deel 1 aanhebben (kleren) dragen Hij h een warme trui a, want het is koud. afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

Nadere informatie

Marcus 14,1-11 Maak Jezus blij met jouw liefde

Marcus 14,1-11 Maak Jezus blij met jouw liefde Marcus 14,1-11 Maak Jezus blij met jouw liefde Aangepaste dienst met medewerking van de Bliid Boadskip Sjongers uit Berlikum Liturgie Voorzang Gez 132 Dank u voor deze nieuwe morgen Stil gebed Votum Zegengroet

Nadere informatie

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming

Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Stap 1 Zorg Voor Goede Stemming Klinkt simpel natuurlijk! Maar het is echt heel lastig om je passie te ontdekken en er achter te komen wat echt bij je past wanneer je je leeg of ongelukkig voelt. Je wilt

Nadere informatie

VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes

VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes VAN CREATIVITEIT NAAR GEEF JE CREATIEVE TEAMSPIRIT EEN boost! PRODUCTIVITEIT Wil jij je collega s ook eens op een leuke manier beter leren kennen? Dan wordt het tijd dat

Nadere informatie

Keuzestress of ontspannen kiezen

Keuzestress of ontspannen kiezen Keuzestress of ontspannen kiezen Wat leuk dat je mijn weggever hebt aangevraagd. Ik vertrouw erop dat het je inzicht geeft! Veel plezier met lezen of kijken. Want de ene persoon leest liever en de ander

Nadere informatie

Naaibeschrijving Wortel

Naaibeschrijving Wortel Naaibeschrijving Wortel Wij raden aan om eerst het voorbeeldpak te bekijken bij De Musketier. Het voorbeeldpak hangt vanaf 11-01-2019 klaar. Heb je hulp nodig bij het naaien van het pak? Wij zijn iedere,

Nadere informatie

Hooibeek 8 Losser 01 november 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Hooibeek 8 Losser 01 november 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Hooibeek 8 Losser 01 november 2017 Vraagprijs: 229.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Elles Ter Wee over het exterieur Altijd handig die carport, ruiten krabben behoort tot het verleden! Hooibeek 8 Losser

Nadere informatie

Trends herfst/winter

Trends herfst/winter Trends herfst/winter 2014-2015 Oversized De grote trend voor dit seizoen is oversized. Vooral bij mantels / truien kunnen we dit terug vinden. Is dit niets voor jou of heb je het idee dat je het maar vlug

Nadere informatie

Een overzichtelijke garderobe met Capsules

Een overzichtelijke garderobe met Capsules Een overzichtelijke garderobe met Capsules Om meer overzicht te krijgen in je garderobe en met minder kledingstukken meer outfits te creëren, kun je een garderobe in capsules indelen. Een capsule is een

Nadere informatie

Inhoudsopgave VOORWOORD 3

Inhoudsopgave VOORWOORD 3 PAGINA 1 Inhoudsopgave VOORWOORD 3 DRIE GOUDEN TIPS 4 Tip 1: De ritssluiting - oefening 4 Tip 2: Switchingknopjes, wie kent ze niet? 5 Tip 3: Navel met deksel van jampotje 6 ALLE TIPS OP EEN RIJTJE 7 PAGINA

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

WELKE LIEFDESTAAL HEB JIJ?

WELKE LIEFDESTAAL HEB JIJ? WELKE LIEFDESTAAL HEB JIJ? Volgens psycholoog Gary Chapman zijn er vijf universele liefdestalen, waarin mensen liefde kunnen en ontvangen. Iedereen heeft een of twee liefdestalen waardoor hij of zij zich

Nadere informatie

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden.

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit ebook te kopiëren, verkopen of verdelen! Dit ebook hoor je te krijgen van www.emotivo.nl of een andere

Nadere informatie

Je bent je eigen stylist

Je bent je eigen stylist Je bent je eigen stylist DYANNE BEEKMAN 6 7 (D)02 colbert (D)03 vest/trui (D)04 blouse (D)05 top/t-shirt (D)06 jurk/rok (D)07 broek (D)08 jeans (D)09 lingerie (D)10 accessoires (D)11 schoenen (D)12 tas

Nadere informatie

Mode kleuren herfst winter

Mode kleuren herfst winter Mode kleuren herfst winter 2019-2020 Bij de nieuwe modekleuren voor het komend najaar valt één ding op: veel rood, oranje en roze tinten. Duif roze Chilipeper rood Een felle kleur rood die een sombere

Nadere informatie

Spring. is coming GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. qob: bewaarexemplaar. handle with care

Spring. is coming GROOTS. mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man. qob: bewaarexemplaar. handle with care 01 Spring is coming GROOTS mode voor de trendy Xtra long & Xtra large man bewaarexemplaar qob: handle with care IN DIT NUMMER EDITORIAL door Ruud Bogers BLZ 04 04 10 SAVE THE DATE Noteer alvast in je agenda!

Nadere informatie

Inhoud. De puberteit: nu gaat het beginnen 4. Iets heel bijzonders: het vrouwelijk lichaam 14. Elke maand weer: ongesteld 24

Inhoud. De puberteit: nu gaat het beginnen 4. Iets heel bijzonders: het vrouwelijk lichaam 14. Elke maand weer: ongesteld 24 Inhoud 4 Lichamelijke veranderingen en uiterlijk 6 Dagboek, vriendinnen en stemmingen 10 Zelfvertrouwen, geheimen en pesten 12 Iets heel bijzonders: het vrouwelijk lichaam 14 De vrouwelijke geslachtsorganen

Nadere informatie

Ontdek-je-zelf toolkit. Plané Training & Coaching Persoonlijke- en Loopbaanontwikkeling

Ontdek-je-zelf toolkit. Plané Training & Coaching Persoonlijke- en Loopbaanontwikkeling Ontdek-je-zelf toolkit Ontdekken wat voor werk echt bij je past dat is nog zo gemakkelijk niet! Om je op weg te helpen, geef ik je 4 tools waarmee je je eerste stappen kunt zetten om te ontdekken waar

Nadere informatie

W W W. H E L E E N S C H R I J V E R S H O F. N L

W W W. H E L E E N S C H R I J V E R S H O F. N L Alles over je fotoshoot WAT KUN JE VERWACHTEN? DE VOORBEREIDING WAT NEEM JE MEE? HAAR EN MAKE-UP W W W. H E L E E N S C H R I J V E R S H O F. N L H O I Welkom! Wat gaaf dat je dit magazine hebt gedownload.

Nadere informatie

Wikkelrok & hemdje kleinamrum

Wikkelrok & hemdje kleinamrum Wikkelrok & hemdje kleinamrum patroon (patronen) in verschillende maten, maten 86-156 ~ Design von schnittreif.de Wikkelrok In het voorpand van deze rok zit een grote plooi waardoor het lijkt alsof het

Nadere informatie

Een boek schrijven voor dummy s

Een boek schrijven voor dummy s Mijn School Een boek schrijven voor dummy s Een how to guide voor vrij schrijven Sander Mulder 4-9-2017 Voorwoord: dit boek is een simpele stap voor stap gids die je alle ins en outs van het schrijven

Nadere informatie

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ?

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? Hoe zie jij jezelf in 2020? Hoe zi et jouw leven er uit i n 2020? Ben j e da n vaardi g gen oeg om a ll e ver an d er i ngen bij te benen? Je ei gen keuzes d aar in te m aken

Nadere informatie

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE VOOR het LEUKSTE e j t i u m tea WAT DOET EEN CREATIEF UITJE MET JOUW BEDRIJF? dan waar je op dat moment mee bezig bent. Dus ook niet aan die lastige casus. Paintbar GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE A!

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 Oh so CHIC Armbanden & colliers GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS

Nadere informatie

PRINSESSEN KAPSELS. Leuke opsteekkapsels voor meisjes. Maite Jaspers

PRINSESSEN KAPSELS. Leuke opsteekkapsels voor meisjes. Maite Jaspers PRINSESSEN KAPSELS Leuke opsteekkapsels voor meisjes Maite Jaspers LIEVE PRINSES, hopelijk vind je dit prinsessenboek even leuk als ik en ben je ook gek van alle knotsgekke, prachtige kapsels. Vraag maar

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND

ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND VEROSOL BINNEN BUITENGEWOON GOED OOK MET TRANSPARANT DOEK BLIJFT HET BINNEN HEERLIJK KOEL Natuurlijk

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen.

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen. In de vorige les ben je gaan onderzoeken wat je droom is en ik hoop dat je het besluit hebt genomen om elke dag te dromen en dat je een moodboard hebt gemaakt. Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het

Nadere informatie