softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect"

Transcriptie

1

2 SCANDIC softness FRIS, CLEAN EN ZACHT! Het najaar hoeft niet donker te zijn, deze zachte kleuren en texturen kleuren je outfit en geven je meteen een nieuwe winterse look. Optisch effect Een trui gecombineerd met een broek is altijd een comfy combinatie. Maar verleng je lichaam nog meer door de kleur van je broek te laten terug komen in je sjaal!

3 Koop een broek nooit te groot als je meer dan een vinger ruimte hebt tussen je heupen en je broek dan is ze te groot. Dat maakt niet slanker. Integendeel. LIEF EN elegant! Winterjurkjes zullen er altijd zijn, maar hoe draag ik best deze jurk? Combineer het lekker warm met een fluffy cardigan of draag het met een panty en leuke laarzen! Accessoires? Naast roze tinten maken bronzen, gouden en oud gouden accessoires je outfit hip & trendy Heb je wat bredere bovenarmen? Zorg ervoor dat het kleedje niet rond je armen spant! Dat maakt je armen alleen maar breder.

4 Warme mantels zijn een must in de winter maar waar let je best op bij toch wel een duurdere aankoop? 1 Kies voor een mantel die lang genoeg is om je warm te houden en kort genoeg om te voorkomen dat je kleiner wordt. Zorg ervoor dat je jas een stukje boven de knie blijft, onder de knie maakt een pak kleiner. 2 Deze jas is perfect voor vrouwen met een zware boezem. Door de V-hals en eenvoudige details, krijgen borsten hier geen aandacht.

5 bij het kiezen van een t-shirt! Zware boezem? Kies voor een t-shirt met V-hals. Heb je een buikje? Zorg er dan voor dat de print stopt net boven of onder je buik anders zet je deze extra in de verf DE COMFY chique trui! DE CIRKELSJAAL HET ULTIEME ACCESSOIRE! Heb je smalle schouders? Dan zal deze sjaal je iets breder maken. Heb je brede heupen? De sjaal zal de schouders verbreden en je heupen meer in evenwicht brengen. Deze trui bezaait met lovertjes maakt de trui een interessant alledaags stuk. Door zijn snit en materialen zit de trui lekker comfy terwijl de lovertjes voor een chique look zorgen.

6 HAIRY knits JONG, OPVALLEND EN ZACHT! Dit is de musthave van het seizoen! Warme, gekende winterartikelen krijgen een nieuwe look dankzij het fluffy materiaal. Zalig casual en net dat tikkeltje extra! Ben je wat kleiner? Laat zulke structuren dan altijd lang over je lichaam vallen, het zal je optisch verlengen.

7 HOE DRAAG JE EEN LOSSE CARDIGAN? Hou het jong en fris met een jurkje in dezelfde tinten of maak er een eye-catcher van door hieronder een donkere kleur te dragen zoals zwart of blauw. Heb je brede bovenbenen en heupen? Tailleer je cardigan met een riempje en benadruk je dunste punt namelijk je taille. Kies voor een dun riempje dat je hoog genoeg plaatst. Zeker geen brede riem die over je buik spant. Heb je grote borsten? Draag dan een top met v-hals en laat de cardigan open hangen! Cardigans van deze lengte geven niet meteen veel structuur of vorm. Zorg ervoor dat de stukken die je eronder draagt goed afgelijnd zijn. Een jurk heeft best dezelfde lengte als de cardigan en een broek mag niet te los te zitten.

8 Lena LENA EEN MAATJE MEER? Ook dit najaar brengen onze designers met trots onze Lena Lena collectie. Zij lieten zich inspireren door de catwalks, maar eenvoud en vrouwelijke elegantie blijven centraal staan. Schitter het ganse jaar door! Een blouse met de ideale print Een flatterend decolleté en een bloemenprint met donkere aflijning. Het contrast tussen de lichte en de donkere bloemenprint maakt je slanker door de aandacht naar het midden van je lichaam te brengen.

9 Cardigan voor elk seizoen Deze cardigan is perfect om moeilijke zones te verbergen. Hij creëert een mooi silhouet door zijn lossere vorm. Bovendien trekt het de aandacht weg van een boezem of buikje door de details op de schouders. Draag een lichte kleur zodat het geen donker vlak wordt. Geen zin in een jurk? Dan is er de wrap-blouse. Door de plooitjes aan de zijkant wordt het buikje verdoezeld en wordt er een taille gecreëerd. Bovendien creëert de schuine print een optisch effect voor een super elegant silhouet.

10 Print MANIA DIT NAJAAR ZIJN PRINTS HELEMAAL HOT! Voeg enkele printitems toe aan je kast en al je gekende outfits krijgen een nieuwe, frisse toets! Combineer verschillende trends! De zwart-wit print is helemaal in dit najaar, waarom niet breken met een vleugje elektrisch blauw? Deze trui geeft ook weer volume aan vrouwen met kleine borsten. Vrouwen met een grotere boezem dragen deze trui best niet.

11 LAAT JE ROK SPREKEN! Kies voor wat glamour deze winter want in deze printrok heeft iedereen je gezien! Deze print is subtiel maar opvallend genoeg voor wat extra pit. Wrapjurk Wil je graag een buikje verdoezelen? Dan is dit de jurk voor jou! Een wikkeljurk creert een mooie taille en schenkt aandacht aan de buste, waardoor het buikje geen aandacht krijgt.

12 Print MANIA BLACK & WHITE IS ALWAYS RIGHT! De klassieker wordt dit najaar gebracht in hippe prints. Ga dus voor een klassieke look met een hippe twist! Optisch effect Herhaal een print bijvoorbeeld in een rokje en in een sjaal rond je hals. Zo lijk je meteen een pak groter!

13 KORTE CARDIGAN Geen kleerkast is compleet dit najaar zonder de korte cardigan! Printbroek Vergeet wat je denkt over grafische printbroeken. Iedereen kan ze dragen! Heb je dunne lange benen? Rol de broek een beetje op, toon je enkels en draag het met een hoge hak. Heb je zwaardere bovenbenen? Draag een cardigan over je broek zodat je het been breekt. PRINTS ZIJN VOORAL FUN! Durf een keer spelen met verschillende printjes in één outfit! Je krijgt meteen een nieuwe hippe look!

14 Een jurk met de ideale vorm! Mouwtjes, decolleté en een flatterend lederen detail! Het leer maakt je een pak slanker door de aandacht naar het midden van je lichaam te brengen! De mouwtjes verbergen je schouders, laten je decolleté zien door de v-hals en je heupen zitten mooi verborgen door de lederen details.

15 LITTLE BLACK DRESS Elegant voor elk figuur en een musthave in je kast! Een avondje uit of gewoon stijlvol naar het werk? Het kan met de little black dress! Lederen jasje Ideaal voor vrouwen die graag stoer en terwijl elegant voor de dag komen. Heb je een grote boezem? Gebruik de jas om vorm te geven aan je bovenlichaam door het jasje open te laten hangen. Sluit het als je je lengte wil benadrukken. Een little black dress kan je met alles combineren. Draag het met ballerina s of biker boots voor een compfy look. Of ga voor stijlvol met een paar elegante pumps. Alles kan met de little black dress

16 Een eenvoudige snit maar allesbehalve saai! De licht uitgaande vorm is handig voor elk lichaamstype en de print is opvallend en vrolijk. Als je klein bent, let goed op wanneer je de jurk past. De lichte A-lijn maakt je sowieso al iets korter dus zorg ervoor dat de jurk zeker 5 cm boven je knie blijft. De kokerrok of de pencil skirt. Het is extreem sexy! Als de rok past, kijk dan goed naar de verdeling van de ruiten. Het is heel belangrijk dat het stof niet trekt aan je billen anders lijken je benen zwaarder!

17 DE WINTER WORDT EEN PAK KLEURRIJKER MET DIT FELBLAUWE JURKJE. Maak het chique met een pump of hou het casual met een stoere bikerboot. Ingetogen en chique! De snit maakt de jurk klassiek en chique! De vierkantjes zijn niet altijd eenvoudig voor buikjes en benen maar de taille zit hoog verwerkt in de jurk en bloest lichtjes dus je buikje verdwijnt helemaal.

18 Meet the PERFECTO! Het overkomt iedereen wel eens, voor de kleerkast staan met de handen in het haar. Je probeert al je jassen met je outfit te matchen, en tóch is er niets wat je aanstaat. Gelukkig is de perfecto! Of het nu voor school, werk of een date is, het de perfecto is multifunctioneel, voor elk figuur en geeft meteen een originele toets aan je outfit! 1 BASIC, 4 X STIJLVOL! Heb je een smal figuur en weinig boezem? Draag de perfecto dan ¾ gesloten, zo creëer je de illusie van een boezem 1 EASY EN STOER!

19 Draag de perfecto open en hij valt van nature altijd op het smalste punt. Ideaal dus als je een wat breder bovenlichaam hebt. 3 2 TRENDY TO WORK 4 NIGHT OUT

20

Rokken maken de vrouw?

Rokken maken de vrouw? Rokken maken de vrouw? Jazeker! Rokken zijn vrouwelijk, zitten heerlijk en kunnen in één keer van een saaie outfit een geweldige outfit maken. Ik hou zelf enorm veel van rokken! Rokken zijn voor mij het

Nadere informatie

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8 I N H O U D MODE IS NIET MOEILIJK Voorwoord 8 D E E L 1 Mode, doe niet zo moeilijk 12 BELANGRIJKE LESSEN UIT DE Mode-industrie 14 - Hoe het allemaal begon 17 - Serieus aan de slag 19 - Project Catwalk

Nadere informatie

Laat je inspireren door dit e-book, kijk kritisch naar je bestaande garderobe en ga op zoek naar items die je zelfverzekerd maken. Fashion is fun!

Laat je inspireren door dit e-book, kijk kritisch naar je bestaande garderobe en ga op zoek naar items die je zelfverzekerd maken. Fashion is fun! Je houdt van prints, maar op jouw lichaam komen ze altijd gek uit. Of je bent juist gek op een bepaald soort materiaal, maar als je het draagt voel je je allesbehalve slank. En moet je je riem nu op de

Nadere informatie

Stijlgids figuurstijlen

Stijlgids figuurstijlen Stijlgids figuurstijlen De juiste stijl bij jouw figuurtype Kledingcoach Voorwoord Wat leuk dat je mijn e-book hebt gedownload. Hier leer je meer over de vijf verschillende figuurtypes. De A-lijn, de H-lijn,

Nadere informatie

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Algemene tips Ton-sur-ton: outfit in dezelfde kleur maakt langer en slanker Effen kleding slankt meer af dan prints Lijnen: verticale lijnen, ritssluiting,

Nadere informatie

Wat wil je bereiken met het stijladvies

Wat wil je bereiken met het stijladvies Voorbeeld VROUW 48 jaar oktober 2013 Vrouw N.N. Leeftijd 48 Wat wil je bereiken met het stijladvies Comfortabele kledingstijl ontdekken/ontwikkelen waarin ik me op mijn gemak voel Specifieke vragen zijn:

Nadere informatie

Trends herfst/winter

Trends herfst/winter Trends herfst/winter 2014-2015 Oversized De grote trend voor dit seizoen is oversized. Vooral bij mantels / truien kunnen we dit terug vinden. Is dit niets voor jou of heb je het idee dat je het maar vlug

Nadere informatie

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels. JASJE 1 TAS { STYLING TIPS & TRICKS } JASJE 169,95 TUNIEK 109,95 PRINTED JEANS SHIRT 69,95 SKINNY IN LEATHER LOOK Meer inspiratie opdoen? Kijk op anna.nl voor meer looks of ga naar één van onze winkels.

Nadere informatie

Kortom, Damart houdt van de zomer en doet dat met stijl.

Kortom, Damart houdt van de zomer en doet dat met stijl. Ook verliefd op een designer outfit gespot op één van de internationale catwalks? Dankzij de nieuwe lente-zomercollectie van Damart kan ook jij je kleden in de stijl van de grote modehuizen voor een veel

Nadere informatie

Stijlgids voor de kantoorjungle

Stijlgids voor de kantoorjungle Stijlgids voor de kantoorjungle Samengesteld door Anna Inleiding Bij het (succesvol) werken op kantoor wordt vaak een belangrijk onderdeel vergeten: de outfit. Wat zijn de basis items op kantoor? Wat zijn

Nadere informatie

Schaufler GWF Shape Guide to go 06/11 275 GG-Media NL SHAPE GUIDE TO GO. The ultim ate curve creator. www.triumph.com/shape-sensation

Schaufler GWF Shape Guide to go 06/11 275 GG-Media NL SHAPE GUIDE TO GO. The ultim ate curve creator. www.triumph.com/shape-sensation Schaufler GWF Shape Guide to go 06/11 275 GG-Media NL SHAPE GUIDE TO GO The ultim ate curve creator www.triumph.com/shape-sensation DE LO OKS WAAR JE VAN HO UDT RONDINGEN WAAR JE VAN DRO OMT. Je houdt

Nadere informatie

Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur

Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur D I E E L K E O N D E R N E M E N D E V R O U W N O D I G H E E F T, O M V O L Z E L F V E R T R O U W E N O V E R T E K O M E N Janet Weijman Wat leuk dat je

Nadere informatie

Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016

Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016 LENTE/ZOMER 2016 Natural High. MARC O'POLO LENTE/ZOMER 2016 De casualcollecties voor het seizoen lente/zomer 2016 zijn geïnspireerd op de thema's 'Natural High' (voor de damescollectie) en 'Natural Explorer'

Nadere informatie

Mode kleuren herfst winter

Mode kleuren herfst winter Mode kleuren herfst winter 2019-2020 Bij de nieuwe modekleuren voor het komend najaar valt één ding op: veel rood, oranje en roze tinten. Duif roze Chilipeper rood Een felle kleur rood die een sombere

Nadere informatie

Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event!

Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event! Style my event BC Hospitality Services, de finishing touch van uw event!! 2 BC Hospitality Services Voorwoord! Style my event BC Hospitality Services is een belangrijke speler in de dienstverlenende sector.

Nadere informatie

DROOMJURK GEZOCHT! Met deze tips vind jij je ideale jurk

DROOMJURK GEZOCHT! Met deze tips vind jij je ideale jurk DROOMJURK GEZOCHT! Met deze tips vind jij je ideale jurk Welke jurk past bij mij? Tips om de perfecte jurk voor jouw figuur en kleurtype te vinden Zoveel verschillende jurken en zoveel verschillende vrouwen.

Nadere informatie

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling BOOST YOUR STYLE Overtuigen door een krachtige uitstraling Hi! Personal stylist Stylist ZalonbyZalando HR Professional Schoonheid, avontuur en mijn gezin DEKRACHT VAN DE EERSTE INDRUK 2 Zender DE KRACHT

Nadere informatie

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95.

{ SPRING SUMMER 2014 } BLOUSE 89,95. { SPRING SUMMER 2014 } www.anna.nl MODE IS LEUK! 4. 169,95 Mode is een manier om te laten zien wie je bent of wie je wilt zijn, op welk moment dan ook. Met een niet-aflatende passie hebben we dan ook dit

Nadere informatie

HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet

HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet De pasvorm kan je outfit maken of breken. Een slechte pasvorm zorgt ervoor dat zelfs de mooiste jurk er rommelig en een tikkeltje goedkoop uitziet.

Nadere informatie

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE + ELEGANCE is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE Het pak is nog steeds het meest elegante kledingstuk voor mannen. En steeds meer mannen voelen zich er gelukkig weer in thuis. Het pak is dan ook definitief

Nadere informatie

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima Issue N o 29 SPRING SUMMER 2016 VERWEN MAMA Cadeaus In zilver MIX& MATCH Stel je sieraad samen ZILVER IS COOL Schitteren met Kim & Fatima 154 Sierlijke items voor je outfit Stralende LENTE DÉ SIERADENTRENDS

Nadere informatie

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente.

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. lente 05 nieuwe collectie fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. op je mooist Mooie momenten vragen om mooie jurkjes. man

Nadere informatie

MIAMI. Style report: HAPPY. WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! MOEDERDAG. Kim & Fatima s Favorites! STOER. HOT Trends Knuckle Ringen en meer

MIAMI. Style report: HAPPY. WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! MOEDERDAG. Kim & Fatima s Favorites! STOER. HOT Trends Knuckle Ringen en meer MAGAZINE LENTE ZOMER 2014 MOEDERDAG Lovely deals voor mama! WOW Zinzi geeft je dat effect GOUD! Roségoud of geelgoud verguld HOT Trends Knuckle Ringen en meer ARM PARTY DRAAG VEEL ARMBANDEN Kim & Fatima

Nadere informatie

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima Issue N o 29 SPRING SUMMER 2016 VERWEN MAMA Cadeaus In zilver MIX& MATCH Stel je sieraad samen ZILVER IS COOL Schitteren met Kim & Fatima 154 Sierlijke items voor je outfit Stralende LENTE DÉ SIERADENTRENDS

Nadere informatie

Spring. www. l i nefootwear. nl

Spring. www. l i nefootwear. nl www. l i nefootwear. nl Spring 2014 Vlotte sneaker in drie trendy kleuren taupe, pink en blue. Alleen verkrijgbaar in onze winkels! Nu van De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies,

Nadere informatie

Spring. Dorpstraat 9a AK Geffen - (073)

Spring. Dorpstraat 9a AK Geffen - (073) Spring 2014 Vlotte sneaker in drie trendy kleuren taupe, pink en blue. Alleen verkrijgbaar in onze winkels! Nu van 109 95 De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies, èchte aandacht

Nadere informatie

Collection fall winter 2015

Collection fall winter 2015 Collection fall winter 2015 Collection fall winter 2015 Avance verwent je deze herfst opnieuw met een prachtige en kwalitatieve collectie volgens de laatste trends. Coco Bella en Mezura nemen je mee naar

Nadere informatie

Het is uitverkoop! Dress to Impress

Het is uitverkoop! Dress to Impress Het is uitverkoop! Dress to Impress Ook een beetje veel uitgegeven in december en moet je eigenlijk weer een beetje sparen in januari? Of ben je er juist helemaal klaar voor? De uitverkoop! Tijd om te

Nadere informatie

Koffer inpakken voor Parijs

Koffer inpakken voor Parijs Koffer inpakken voor Parijs Op mijn reisblog wil ik het niet alleen bloggen over mooie bestemmingen, dromen bij de bucketlist en de leuke, interessante en actieve dingen die je daar kunt gaan doen. Wat

Nadere informatie

Welke bikini past bij welk figuur?

Welke bikini past bij welk figuur? Welke bikini past bij welk figuur? De Duitse designer Michael Michalsky laat in deze samenwerking met StyleLounge weten waar het bij een bikini op aankomt: het is belangrijk dat men let op de vorm van

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 Oh so CHIC Armbanden & colliers GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

PERSBERICHT. Collectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 1 augustus 2017

PERSBERICHT. Collectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 1 augustus 2017 Oss, 1 augustus 2017 Collectie Dutz Eyewear herfst-winter 2017-2018 Met het najaar op komst is het tijd voor de presentatie van de Dutz herfst/wintercollectie 2017-2018! De Dutz designers hebben zich wederom

Nadere informatie

VERTICALE JALOEZIEËN

VERTICALE JALOEZIEËN VERTICALE JALOEZIEËN 2 BASIC WHITE Wit is altijd goed en daarom ook een ideale kleur voor jouw verticale jaloezieën. Met wit voor je raam creëer je een rustige en frisse basis waarmee je jarenlang vooruit

Nadere informatie

MIJNMODEWERELD. Koopzondag 26 februari WELCOME BACK. Voorjaarsvakantie? Kidsclub! Gsus en levi's.

MIJNMODEWERELD. Koopzondag 26 februari WELCOME BACK. Voorjaarsvakantie? Kidsclub! Gsus en levi's. MIJNMODEWERELD Koopzondag 26 februari WELCOME BACK Gsus en levi's Voorjaarsvakantie? Kidsclub! Dorpsstraat 44-52, 7957 AW De Wijk www.mijnmodewereld.nl Garderobe check! Waar ik het nieuwe jaar mee begin?

Nadere informatie

Schoenen. Feest! Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart!

Schoenen. Feest!  Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS Mim-pi: Voor de glitter en glamour modellen! 99 33 Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! 99 33 Mim-pi: met glitter voor de jonge fashionista!! 99

Nadere informatie

DreamaZine positiejurken. Zwanger? Natuurlijk kun jij er ook mooi uit zien!

DreamaZine positiejurken. Zwanger? Natuurlijk kun jij er ook mooi uit zien! DreamaZine positiejurken Zwanger? Natuurlijk kun jij er ook mooi uit zien! Drea mazi ne Positi ejurk en. Doordat we erg veel vraag hebben of we ook positiejurken verkopen, brengen we een speciale editie

Nadere informatie

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar Schoenen Feest! De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies, èchte aandacht en ouderwetse service. Dat vindt u gewoon dicht bij huis. En daar betaalt u beslist geen cent méér voor!

Nadere informatie

Duurzaam & Stijlvol. is fashion van NU

Duurzaam & Stijlvol. is fashion van NU IMAGE DEZE REPORTAGE KWAM TOT STAND IN SAMENWERKING MET JOLANDA OSKAM (JOINSPIRATIONS) FOTO S PAUL STEENBAKKER FOTO JOLANDA RICCARDO KOVICIC Duurzaam & Stijlvol is fashion van NU Duurzame kleding wordt

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter

Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter Oss, 29 juli 2016 Najaarscollectie Dutz Eyewear herfst-winter 2016-2017 De Dutz designers volgen de bezielende stijlgidsen van de toonaangevende modemerken op de voet. Ook dit jaar is de herfst/wintercollectie

Nadere informatie

De brillentrends van 2015

De brillentrends van 2015 De brillentrends van 2015 Een bril is niet enkel een nuttig object, het is ook een stijvol accessoire en een mode-artikel. Bij New Optics vindt u naast tijdloze klassiekers steeds de ruimste nieuwe collecties

Nadere informatie

THINKING OF ART MASH UP OPDRACHT

THINKING OF ART MASH UP OPDRACHT THINKING OF ART MASH UP OPDRACHT Naam Loïs Vehof Datum 23-10-15 Klas GAR2D Docent Sonja Vuure INHOUD 2 - Analyse character blz 3 - Analyse stijl blz 4 - Pose schetsen blz 6-3 uitgewerkte poses blz 7-6

Nadere informatie

LENTE/ZOMER COLLECTIE PERSBERICHT JANUARI Voor onmiddellijke publicatie THE SOUTHERN BIGHT

LENTE/ZOMER COLLECTIE PERSBERICHT JANUARI Voor onmiddellijke publicatie THE SOUTHERN BIGHT LENTE/ZOMER COLLECTIE 2018 PERSBERICHT JANUARI 2018 - Voor onmiddellijke publicatie THE SOUTHERN BIGHT is het meest zuidelijke stuk van de Noordzee, gelegen voor de kust van België, Nederland, Groot-Brittannië

Nadere informatie

Auditieve oefeningen thema kleding

Auditieve oefeningen thema kleding Auditieve oefeningen thema kleding Boek van de week: 1; 2; 3; 4; Verhaalbegrip: Bij elk boek stel ik de volgende vragen: Wat staat er op de voorkant Hoe zou het boek heten Waarom denk je dat? Wat staat

Nadere informatie

Efficiënte Garderobe Actieplan

Efficiënte Garderobe Actieplan Efficiënte Garderobe Actieplan Wat leuk dat je mijn Efficiënte Garderobe Actieplan hebt aangevraagd. Soms sta je voor je kledingkast en ben je totaal het overzicht kwijt. Dat is het juiste moment om de

Nadere informatie

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af!

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Bruidsjaponnen heb je natuurlijk in heel veel verschillende stijlen. Weet jij al precies welke stijl jij kiest voor de grote dag of is het je nog niet helemaal

Nadere informatie

Je bent je eigen stylist

Je bent je eigen stylist Je bent je eigen stylist DYANNE BEEKMAN 6 7 (D)02 colbert (D)03 vest/trui (D)04 blouse (D)05 top/t-shirt (D)06 jurk/rok (D)07 broek (D)08 jeans (D)09 lingerie (D)10 accessoires (D)11 schoenen (D)12 tas

Nadere informatie

SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE

SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE CASUAL COLLECTION SPRING/SUMMER 2019 SEASONAL PREVIEW REAL MEN LIFESTYLE SUMMER IN THE CITY STYLES FOR EVERY DAY STOERE TASSEN. NIETS VERGETEN? THE POWER OF NEON. DE NIEUWE TRENDKLEUREN 02 LAAT DE ZON

Nadere informatie

LOGO 60x25 mm. Dekbedovertrek Fleur. Onze favoriet! HERFST/WINTER 2017

LOGO 60x25 mm. Dekbedovertrek Fleur. Onze favoriet! HERFST/WINTER 2017 LOGO 60x25 mm HERFST/WINTER 2017 Dekbedovertrek Fleur. Onze favoriet! De bloemen op het Fleur dessin zijn geïnspireerd op de prachtige oud-hollandse schilderkunst en komen prachtig uit op een chique nachtblauwe

Nadere informatie

Leesboekje de kleding

Leesboekje de kleding Leesboekje de kleding Leesboekje De Kleding Pagina 1 Dit is de broek. Dit is de trui. Dit is de rok. Dit is de jurk. Dit is de bh. Dit is de onderbroek. Dit is het T-shirt. Dit is de panty. Dit is het

Nadere informatie

siernaden MEDIUM TRAVEL (2) 99,95 ARTIKEL NR CLEAR BLAZER IN MEDIUM TRAVEL (2) 109,95 ARTIKEL NR 92715

siernaden MEDIUM TRAVEL (2) 99,95 ARTIKEL NR CLEAR BLAZER IN MEDIUM TRAVEL (2) 109,95 ARTIKEL NR 92715 New Franka Dit nieuwe Franka model is met een lager kruis, klepzakken en loose fit zonder cuffs, perfect voor een comfortabele en toch smart casual look. Maak je look compleet met een hak! koordje sportieve

Nadere informatie

We love to inspire You.

We love to inspire You. Trend report We love to inspire You. Met prachtige beelden & krachtige woorden nemen we je mee in onze 7 trends voor het najaar 2015. Love, MAGGY S team Berlijn Rauw, creatief, kunstzinnig, theatraal,

Nadere informatie

5Wat doe ik aan als ik ga

5Wat doe ik aan als ik ga DC 5Wat doe ik aan als ik ga solliciteren? 1 Inleiding Veel mensen vragen zich af: Wat moet ik aantrekken als ik ga solliciteren, moet ik opvallen of juist niet? Veel mensen vinden het echter lastig om

Nadere informatie

zomer 08 vrolijke vrouwelijkheid

zomer 08 vrolijke vrouwelijkheid fashion No Man s Land Claudia Strater we woman scapa zomer 08 vrolijke vrouwelijkheid Caroline MC Cartney biss Soms elegant, soms sexy en ondeugend of nonchalant en soms supergepassioneerd; de mode eert

Nadere informatie

1. Inhoudsopgave. Blz.:2. 2. Inleiding. Blz.:3. 3. Wat is in deze winter? 4. Lopen de meiden van de Saad ook mee? en conclusie. Blz.

1. Inhoudsopgave. Blz.:2. 2. Inleiding. Blz.:3. 3. Wat is in deze winter? 4. Lopen de meiden van de Saad ook mee? en conclusie. Blz. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave. Blz.:2 2. Inleiding. Blz.:3 3. Wat is in deze winter? 3.1 Kleding Blz.:4 tot 6 3.2 Schoenen Blz.:7 en 8 3.3 Accessoires Blz.:9 4. Lopen de meiden van de Saad ook mee? en

Nadere informatie

GRAND OPENING 250.- WOENSDAG 26 FEBRUARI. womensfashion. Maak kans met uw lot nummer op een waardecheque t.w.v. UW LOTNUMMER. meer info op pagina 11

GRAND OPENING 250.- WOENSDAG 26 FEBRUARI. womensfashion. Maak kans met uw lot nummer op een waardecheque t.w.v. UW LOTNUMMER. meer info op pagina 11 eshuis mode definitief ontwerp 14 06 2013 reitsema & partners architecten bna womensfashion UW LOTNUMMER GRAND OPENING WOENSDAG 26 FEBRUARI Maak kans met uw lot nummer op een waardecheque t.w.v. 250.-

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM KLEURNR. 15594 Aluminium jaloezieën van bece zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies

Nadere informatie

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière

inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière inleiding Voor u ligt het onderzoek naar het kleedgedrag van de moderne carrière vrouw van nu in de leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar. Voor dit onderzoek zijn veel verschillende bedrijven benaderd, met

Nadere informatie

ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU. Winter COLLECTION

ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU. Winter COLLECTION ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU Winter COLLECTION RETRO WATCH NEW COLLECTION Stalen watch 38mm, verkrijgbaar in zilver-, goud-, rosékleurig of zwart. Met roze secondewijzer, datum en verwisselbare stalen- of

Nadere informatie

Collection fall/winter 2015

Collection fall/winter 2015 ollection fall/winter 2015 ollection fall/winter 2015 Inhoud Dames 04 Blushing greys 04-07 Aztetic 08-11 A whiter shade of jade 12-15 Dark jungle 16-19 Heren Night camp East Scotch Modern gentlemen Nordic

Nadere informatie

PERSBERICHT Hampton Bays Kids for JBC

PERSBERICHT Hampton Bays Kids for JBC PERSBERICHT Hampton Bays en JBC lanceren kindercollectie JBC blijft zijn aanbod van boetiekmerken uitbreiden. De onbetwistbare Belgische marktleider op het vlak van kinderkledij lanceert nu een kindercollectie

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT MYSTERIEUS ZWART De tijdloze horizontale jaloezieën van bece zijn ideaal voor grote raampartijen. Houten jaloezieën zijn leverbaar tot een breedte van wel 350 cm.

Nadere informatie

Gala 2015. Profiteer van de aanbiedingen in deze speciale galabrochure!

Gala 2015. Profiteer van de aanbiedingen in deze speciale galabrochure! Gala 2015 Profiteer van de aanbiedingen in deze speciale galabrochure! Modieus, verzorgd, mooi, gezond en sexy Proefkapsel mogelijk met professioneel advies Actie 2 haren opsteken, vlechten of krullen

Nadere informatie

Natuurlijk doet een kapsel ontzettend veel met je gezicht. Je kunt lijntjes en vormen verbergen én accentueren.

Natuurlijk doet een kapsel ontzettend veel met je gezicht. Je kunt lijntjes en vormen verbergen én accentueren. 50 is het nieuwe 30 Natuurlijk doet een kapsel ontzettend veel met je gezicht. Je kunt lijntjes en vormen verbergen én accentueren. En daarom: verjongende kapsels voor 50+ dames! Wist je dat een kapsel

Nadere informatie

NIEUW! SOFTSHELLVEST LECH - ARTIKEL 7654. Polyester-Interlock 100% Polyester, binnenvoering: 100% Polyester,

NIEUW! SOFTSHELLVEST LECH - ARTIKEL 7654. Polyester-Interlock 100% Polyester, binnenvoering: 100% Polyester, 1 CASUAL 110 NIEUW! 07 Zippergarage Kap Zijzak met rits 2 Zijzakken met rits 112 2-Wegs rits Verstelbare band SOFTSHELLVEST LECH - ARTIKEL 7654 SoftShellvest in sportieve snit met moderen kap Winddicht

Nadere informatie

SAAR STYLING. Sjaals om je hoofd. - met -

SAAR STYLING. Sjaals om je hoofd. - met - SAAR STYLING Sjaals om je hoofd - met - 2 HAAR EN SJAALS IN DE KNOOP SAAR STYLING Sjaals om je hoofd - met - FOTO S LEEN VAN DEN MEUTTER HAAR EN SJAALS IN DE KNOOP inhoud Voorwoord 6 Inleiding 9 Inleiding

Nadere informatie

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke Hartelijk welkom en wat mooi dat je mijn nieuwe E-book hebt gedownload. Dit E-book gaat over hoe je met veel minder kleding eindeloos kunt combineren. Tevens

Nadere informatie

Kerst- en Nieuwjaarskaarten

Kerst- en Nieuwjaarskaarten NI W U E! Kerst- en Nieuwjaarskaarten D E N I E U W E C O L L E C T I E VA N U N I C E F De feestdagen zijn hét moment van het jaar om uw personeel en relaties op een persoonlijke en attente manier te

Nadere informatie

JAARCONCERT 2019 THEMA: VAKANTIE/ZOMER/REIZEN

JAARCONCERT 2019 THEMA: VAKANTIE/ZOMER/REIZEN JAARCONCERT 2019 THEMA: VAKANTIE/ZOMER/REIZEN Kleding voor de pauze is geïnspireerd op het nummer Afrika. We willen het publiek (bij wijze van spreken mee nemen) op safari. Deze uitstraling willen we creëren

Nadere informatie

Dat loont. 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99

Dat loont. 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99 1.Jongens zwembroek 92-164 24.99 Nu 12.99 Osaga is geschikt voor zowel de functionele sporter als de recreatieve sporter. Osaga heeft de juiste outfit met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De Osaga

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

3 dagen voordeel 79,- 18, 19 & 20 April. De AnnaCircle collectie is ook verkrijgbaar in de webshop vanaf donderdag 18 april 07:00 uur

3 dagen voordeel 79,- 18, 19 & 20 April. De AnnaCircle collectie is ook verkrijgbaar in de webshop vanaf donderdag 18 april 07:00 uur Stretch blazer 99.95 Jurk 119.95 3 dagen voordeel 18, 19 & 20 April De AnnaCircle collectie is ook verkrijgbaar in de webshop vanaf donderdag 18 april 07:00 uur Paris dress 99.95 69,- { annacircle 2013

Nadere informatie

VOLUME BEREIKT EEN NIEUW HOOGTEPUNT, ONGEKENDE GLAMOUR. COUTURE STYLING DOOR KÉRASTASE EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ DE KÉRASTASE ADVIES-KAPPER

VOLUME BEREIKT EEN NIEUW HOOGTEPUNT, ONGEKENDE GLAMOUR. COUTURE STYLING DOOR KÉRASTASE EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ DE KÉRASTASE ADVIES-KAPPER VOLUME BEREIKT EEN NIEUW HOOGTEPUNT, ONGEKENDE GLAMOUR. www.kerastase.com lift vertige COUTURE STYLING DOOR KÉRASTASE EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ DE KÉRASTASE ADVIES-KAPPER 653889_consumenten_brochure_kate

Nadere informatie

Jazz and Joy Verhuur Kledij

Jazz and Joy Verhuur Kledij Jazz and Joy Verhuur Kledij Catalogus Contact Inge Reyners Inge.Reyners@jazzandjoy.be D1: kleur aantal Voetbalshort Wit met blauwe rand 4 Wit met rode rand 3 Wit met groene rand 3 Zwart met gele rand 6

Nadere informatie

Lente/Zomer 17. Nu met gratis zilveren Zinzi armband bij aankoop van een Zinzi watch.

Lente/Zomer 17. Nu met gratis zilveren Zinzi armband bij aankoop van een Zinzi watch. Lente/Zomer 17 Nu met gratis zilveren Zinzi armband bij aankoop van een Zinzi watch. Tijd voor ZINZI Met de nieuwe ZINZI Retro én Roman horloges grijpt ZINZI terug naar de strakke, tijdloze ontwerpen uit

Nadere informatie

De brillentrends van 2015

De brillentrends van 2015 De brillentrends van 2015 Een bril is niet enkel een nuttig voorwerp, het is ook een stijvol accessoire en een modeartikel. Bij New Optics vindt u naast tijdloze klassiekers steeds de ruimste nieuwe collecties

Nadere informatie

BIG FASHION ISSUE LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL

BIG FASHION ISSUE LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL HET MAARTNUMMER BIG FASHION LIGT OP 4 FEBRUARI IN DE WINKEL Seventies chic Fashion-inspiratie met een knipoog naar de iconische seventies-designer Diane von Furstenberg. Ibiza country style: Yay! Bohemian

Nadere informatie

PERSBERICHT Axelle Red for JBC

PERSBERICHT Axelle Red for JBC PERSBERICHT AXELLE RED VOOR JBC: MY SPECIAL PROJECT Axelle Red heeft haar nieuwste project lang geheim kunnen houden maar deze namiddag was het eindelijk zover. In de AED Studios in Lint werd haar collectie

Nadere informatie

Herfst/ Winter Collectie

Herfst/ Winter Collectie Herfst/ Winter 2017-2018 Collectie De nieuwe herfst/ winter 2017-2018 GUESS Eyewear collectie reflecteert op perfecte wijze een symbool van een jonge, sexy, glamour levensstijl waar het wereldberoemde

Nadere informatie

DESIGNED BY US CREATED BY YOU

DESIGNED BY US CREATED BY YOU CREATED BY YOU DESIGNED BY US CREATED BY YOU Leen Bakker heeft samen met het jonge, enthousiaste team van creatieven van SLX Studio onder de naam UMIX een bankencollectie ontworpen. Hierbij werden ze geïnspireerd

Nadere informatie

najaar- winter 2015 Babyproof Kraamcadeau en Babyproof Soft - Nu verkrijgbaar!

najaar- winter 2015 Babyproof Kraamcadeau en Babyproof Soft - Nu verkrijgbaar! najaar- winter 2015 Deze winter presenteert Shoesme een te gekke collectie waarin fashionable gecombineerd wordt met kwaliteit en ultiem comfort. Van de nieuwe collectie krijg je namelijk niet alleen warm

Nadere informatie

Voorzijde: we verkorten het bovenstuk een beetje. Achterzijde: uiteraard ook aan de achterzijde

Voorzijde: we verkorten het bovenstuk een beetje. Achterzijde: uiteraard ook aan de achterzijde Omschrijving: De Julia jurk is een volledig nieuw kledingstuk gebaseerd op de Julia sweater. Met een paar kleien aanpassingen, kan je dit jurkje naaien in 1,5 uur tijd! Het is resultaat is comfortabel

Nadere informatie

Modenr.17 Herfst - winter 2016

Modenr.17 Herfst - winter 2016 Modenr.17 Herfst - winter 2016 Inhoud Bohemian Chic Cool Urban Cosy relaxed Merken Nieuw Black is back # Aldo Colombo # BenBen # Braun # Brax # cinzia rocca # Flo Jewelry (Leen Snoeck) # Fuchs & Schmitt

Nadere informatie

Een overzichtelijke garderobe met Capsules

Een overzichtelijke garderobe met Capsules Een overzichtelijke garderobe met Capsules Om meer overzicht te krijgen in je garderobe en met minder kledingstukken meer outfits te creëren, kun je een garderobe in capsules indelen. Een capsule is een

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

De geheimen van Succesvol Online Shoppen Kledingadvies voor: borsten, billen, benen & buik

De geheimen van Succesvol Online Shoppen Kledingadvies voor: borsten, billen, benen & buik De geheimen van Succesvol Online Shoppen Kledingadvies voor: borsten, billen, benen & buik Boordevol tips & trucs Auteur: Diana Willemsen 1 Copyright 2011 Just Beautiful Kleding-en Kleuradvies Auteur:

Nadere informatie

ZulupaPUWA herfst-winter 2013-2014

ZulupaPUWA herfst-winter 2013-2014 persbericht Sharing is caring Sharing is Caring, dat is de boodschap die Walter Van Beirendonck dit seizoen wil meegeven in de nieuwe herfstcollectie van ZulupaPUWA die hij voor JBC ontwerpt. Respect voor

Nadere informatie

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand

MAGAZINE VOORJAAR Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost AA Hoogezand MAGAZINE VOORJAAR 2010 Winkelcentrum De Hooge Meeren Gorecht-Oost 27 9603 AA Hoogezand 0598 38 05 60 www.gjmulder.nl Jacks vanaf 199, 95 Polo s 49, 95 Pantalon 79, 95 Shorts 69, 95 2 voor 119, - Polo s

Nadere informatie

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten Woordenlijst bij hoofdstuk 7 Deel 1 aanhebben (kleren) dragen Hij h een warme trui a, want het is koud. afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2 Lente/zomer 2015

Nieuwsbrief nr. 2 Lente/zomer 2015 Musthaves/trends voor Lente/zomer 2015 voor de man & de vrouw; Shirley s choice voor Lente/zomer 2015; Het True colour kleuradvies AANBIEDING tot 01-07-2015 vanaf 110 euro all in vraag naar de voorwaarden

Nadere informatie

Viva la Costa! MET KIM & FATIMA. Veel Acties. Grote LenteZomer nummer. New Season STRALEND! Zilveren MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013

Viva la Costa! MET KIM & FATIMA. Veel Acties. Grote LenteZomer nummer. New Season STRALEND! Zilveren MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013 MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013 Grote LenteZomer nummer 149 Zilveren Musthaves STRALEND! KLEURRIJKE RINGEN Veel Acties Ringen, hangers en armbanden New Season ALLE NIEUWE SIERADEN TRENDS Viva la Costa! MET

Nadere informatie

Luxe en vrouwelijkheid troef

Luxe en vrouwelijkheid troef Persbericht Marie Jo Winter 2013 Luxe en vrouwelijkheid troef Schellebelle, 3 juni 2013. Uitgepuurde designs met sensuele accenten en een hip winters kleurenpalet. De nieuwe herfst-wintercollectie van

Nadere informatie

INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE. Mode van nu voor de man van nu. U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt

INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE. Mode van nu voor de man van nu. U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt U voelt, ziet en merkt het verschil als u kwaliteit draagt INSPIREERMIJ 01 BY SCHLÖSSER MODE Mode van nu voor de man van nu mix & match Bij het mix & match kostuum van Roy Robson kunt u een colbert en

Nadere informatie

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten.

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. . 0 I. I. I. 0 I. 9 Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. Traditioneel is deze feestelijke tijd een periode van vieren,

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018

NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018 NOP combineert drie trends en ontwikkelingen in nieuwe collectie herfst-winter-2018 Genderneutraal en organic, combinatie natuur en techniek, mix van cultuurinvloeden Lelystad, 25 juli 2018 NOP het kinderkledinglabel

Nadere informatie

De nieuwste wintertrends voor 2015

De nieuwste wintertrends voor 2015 nr 8. Winter 2015 De nieuwste wintertrends voor 2015 Stoere en feestelijke winter Met de nieuwe collecties van onze merken wordt het een heerlijke winter! Let s go back 2 school De musthave outfits en

Nadere informatie

Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames

Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames 2014 1 Dames Werkkleding Broek Haaksluiting Elastische taille in de rug Haaksluiting Elastische taille in de rug steekzak Veel opbergzakken steekzak Veel opbergzakken

Nadere informatie