WAT JE MOET WETEN! Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- DIAMONDS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WAT JE MOET WETEN! Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- DIAMONDS"

Transcriptie

1 S Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- Zoveel voordeel op sieraden vind je nergens,4 gratis* sieraden naar keuze 250,- totaal! Plus maar liefst 9 extra s voor kortingen tot wel 600,- op vele prachtige sieraden zoals ringen, hangers, colliers, armbanden en andere juwelen in de verschillende collecties van Het JuwelenHuys, leverancier van hoogwaardige sieraden sinds Voor ieder is er wel een passend sieraad te vinden op Het JuwelenHuys. De keuze is enorm, doordat de uitgebreide collectie van verschillende Italiaanse designs regelmatig wisselt! De zilveren en gouden sieraden van het merk Di Lusso worden geleverd in een fraaie geschenkverpakking inclusief een certificaat van echtheid. Een echte verassing voor jezelf of een ander. Profiteer snel, haal je gratis sieraden vandaag nog op! WAT JE MOET WETEN! Wij zijn er om het jou zoveel mogelijk naar de zin te maken. Om misverstanden te voorkomen vragen we jou de belangrijkste punten uit de reglementen van deze Deluxebox goed door te nemen. Voorwaarden: De s in deze Deluxebox zijn uitsluitend in te wisselen via. De s zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of waardecheques binnen of buiten de Deluxebox Diamonds. De s zijn geldig tot de op de cheque vermelde datum. Per bestelling kan er maximaal 1 waardecode worden ingewisseld. Per kan er maximaal 1 product worden besteld. Wel kun je aanvullende sieraden voor de vermelde prijs bijbestellen. Een eventueel resterend bedrag van de waardecheques wordt niet gerestitueerd en kan niet voor verzendkosten gebruikt worden. Het is mogelijk de waardecheques als korting in te zetten op een hoger geprijsd product. Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Voorraad kan wisselend zijn. De levertijd bedraagt 2 tot 5 werkdagen voor Nederland en maximaal 10 werkdagen voor België. De algemene voorwaarden van Het JuwelenHuys zijn van toepassing. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Alle getoonde afbeeldingen geven zo goed mogelijk het te kopen product weer, maar kunnen afwijken van de werkelijkheid. Uit getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. Inlevering van de s tegen contanten is niet mogelijk. Het is niet toegestaan om de s aan derden te verkopen. Cadeau geven mag natuurlijk wel!

2 S : Voor alle sieraden die met 1 worden besteld gelden verpakkings- en verzendkosten van 12,95. Voor alle sieraden die met 2 worden besteld gelden verpakkings- en verzendkosten van 9,99. Voor alle sieraden die met 3 worden besteld gelden verpakkings- en verzendkosten van 6,49. Voor alle sieraden die met 4 worden besteld gelden verpakkings- en verzendkosten van 4,99. : Alle sieraden uit deze collectie worden verzekerd verzonden inclusief geschenkverpakking, garantie en echtheidscertificaat. Verpakkings- en verzendkosten bedragen 4,99 voor dit totale pakket. Jewels & Diamonds: Alle sieraden uit deze collectie worden persoonlijk en op afspraak bezorgd inclusief luxe geschenkverpakking, garantie en echtheidscertificaat. Tip: om typefouten te voorkomen is het handig de vouchercode te kopieren uit dit bestand en te plakken in het vouchercode veld in de winkelmand op de website. Het Deluxebox Team wenst je een briljante tijd toe. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice op + 31 (0) of via info@deluxebox.com.

3 S Speciaal voor jou heeft Het JuwelenHuys een aantal van haar mooiste sieraden tot 100,- geselecteerd. Kijk onder op de website van Het JuwelenHuys en ontdek welke gratis sieraden je kunt bestellen met Diamond Cheque 1 t/m 4. Per kun je maximaal één product uit deze categorie bestellen. De s zijn ook te besteden aan lager of hoger geprijsde sieraden binnen het aanbod van Selected Jewelery. Voorbeeld 1: 1, met een waarde van 100,-, kun jij besteden aan een sieraad 69,-. Let op: het resterende bedrag wordt niet gerestitueerd en kan niet voor verpakkings- en verzendkosten gebruikt worden. Voorbeeld 2: 1 met een waarde van 100,- kun je ook als korting op een sieraad 130,- gebruiken. Let op: de meerwaarde van het sieraad ( 30,-) is voor eigen rekening. Belangrijk: De verpakkings- en verzendkosten zijn gekoppeld aan de die je gebruikt. Kies een sieraad uit de Selected Jewelry max. 100,- en ontvang deze gratis. Of bestel een hoger geprijsd sieraad en ontvang 100,- korting. Excl. verpakkings- en verzendkosten. 1 2 Kies een sieraad uit de Selected Jewelry max. 75,- en ontvang deze gratis. Of bestel een hoger geprijsd sieraad en ontvang 75,- korting. Excl. verpakkings- en verzendkosten. 1 gratis sieraad max. Met deze code kun jij maximaal één product bestellen. Een eventueel resterend bedrag wordt niet gerestitueerd en kan ook niet gebruikt worden voor de verzendkosten. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Op deze cheque zijn de voorwaarden van toepassing, zoals genoemd in dit document. Exclusief verpakkings- en verzendkosten van 12, gratis sieraad max. R1GDTPH2ZK 100,- 75,- R6GDP4JXP7 Met deze code kun jij maximaal één product bestellen. Een eventueel resterend bedrag wordt niet gerestitueerd en kan ook niet gebruikt worden voor de verzendkosten. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Op deze cheque zijn de voorwaarden van toepassing, zoals genoemd in dit document. Exclusief verpakkings- en verzendkosten van 9,99.

4 S Kies een sieraad uit de Selected Jewelry max. 50,- en ontvang deze gratis. Of bestel een hoger geprijsd sieraad en ontvang 50,- korting. Excl. verpakkings- en verzendkosten. Kies een sieraad uit de Selected Jewelry max. 25,- en ontvang deze gratis. Of bestel een hoger geprijsd sieraad en ontvang 25,- korting. Excl. verpakkings- en verzendkosten gratis sieraad Met deze code kun jij maximaal één product bestellen. Een eventueel resterend bedrag wordt niet gerestitueerd en kan ook niet gebruikt worden voor de verzendkosten. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Op deze cheque zijn de voorwaarden van toepassing, zoals genoemd in dit document. Exclusief verpakkings- en verzendkosten van 6,49. max. 1 gratis sieraad max. R11GFYK337 50,- 25,- R16GFR2PPD Met deze code kun jij maximaal één product bestellen. Een eventueel resterend bedrag wordt niet gerestitueerd en kan ook niet gebruikt worden voor de verzendkosten. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Op deze cheque zijn de voorwaarden van toepassing, zoals genoemd in dit document. Exclusief verpakkings- en verzendkosten van 4,99.

5 S Het aanbod van Het JuwelenHuys is altijd up to date. De heeft een gevarieerd assortiment en is onderverdeeld in de thema s: Classic, Chique, Eternal, Exclusive, Elegance en Royal. Je bestelt jouw favoriete armband, collier, oorbellen of ring eenvoudig, veilig en voordelig met 5 t/m 10 op de website van Het JuwelenHuys. Alle sieraden uit deze collectie worden verzekerd verzonden inclusief geschenkverpakking, garantie en echtheidscertificaat. Verpakkings- en verzendkosten bedragen 4,99 voor dit totale pakket. Classic Exclusive Chique Elegance Eternal Royal 5 Korting op een sieraad uit de 10,- R21GGBYWQV genoemd in dit document. Exclusief verpakkings- en verzendkosten. Chique Elegance Eternal Royal Exclusive 6 Korting op een sieraad uit de 17, 50 R26GD58Y96

6 S 7 Eternal Elegance Exclusive Royal Korting op een sieraad uit de R31GGFGY2J Exclusive Royal Elegance 8 Korting op een sieraad uit de T81GCZLL Elegance Royal 9 Korting op een sieraad uit de 25,- 50,- 150,- T91GDDJDD2W

7 S 10 Geldig op het thema: Royal Korting op een sieraad uit de T101GD837K9 Jewels & Diamonds De meest kostbare sieraden van Het JuwelenHuys vind je in de Jewels & Diamonds collection. Deze ambachtelijk vervaardigde meesterwerken zijn zeer waardevol en worden hoogst persoonlijk en op afspraak thuis bezorgd. Bekijk welke prachtige sieraden met 11, 12 en 13 met hoge kortingen te verkrijgen zijn. Jewels & Diamonds 11 Ontvang maar liefst 250,- korting op de speciaal geselecteerde sieraden uit de Jewels & Diamonds Collectie vanaf 1.000,-. Luxe geschenkverpakking Op afspraak en persoonlijk bezorgd Korting op Jewels & Diamonds vanaf 1000,- 200,- 250,- T111GFVHC De sieraden worden op afspraak en persoonlijk bezorgd inclusief luxe geschenkverpakking en echtheidscertificaat. genoemd in dit document.

8 S 12 Jewels & Diamonds Ontvang maar liefst 450,- korting op de speciaal geselecteerde sieraden uit de Jewels & Diamonds Collectie vanaf 2.000,-. Luxe geschenkverpakking Op afspraak en persoonlijk bezorgd Jewels & Diamonds 13 Luxe geschenkverpakking Op afspraak en persoonlijk bezorgd Korting op Jewels & Diamonds vanaf 2000,- De sieraden worden op afspraak en persoonlijk bezorgd inclusief luxe geschenkverpakking en echtheidscertificaat. genoemd in dit document. Korting op Jewels & Diamonds vanaf 3000,- Ontvang maar liefst 600,- korting op de speciaal geselecteerde sieraden uit de Jewels & Diamonds Collectie vanaf 3.000,-. 450,- 600,- T121GD39T T131GHC5V De sieraden worden op afspraak en persoonlijk bezorgd inclusief luxe geschenkverpakking en echtheidscertificaat. genoemd in dit document.

PHOTOBOOK. Gefeliciteerd met jouw Deluxebox Photobook!

PHOTOBOOK. Gefeliciteerd met jouw Deluxebox Photobook! BOOK WAT JE MOET WETEN! Het is belangrij k dat je dit leest voordat je gebruik gaat maken van jouw Deluxebox Photobook. Gefeliciteerd met jouw Deluxebox Photobook! Wij zij n er om het jou zoveel mogelij k

Nadere informatie

SIERADEN FOLDER 239,- 899,- 1829,- 899,- 1889,- Van 299,- Wit gouden hanger met 0.05 ct. briljant inclusief collier.

SIERADEN FOLDER 239,- 899,- 1829,- 899,- 1889,-  Van 299,- Wit gouden hanger met 0.05 ct. briljant inclusief collier. SIERADEN FOLDER 1 Wit gouden hanger met 0.05 ct. briljant inclusief collier. Van 299,- 239,- 2 Lady Diana ring. Bicolor goud met echte blauwe saffier en 0.35 ct. briljant. www.goudhuisje.nl Van 1099,-

Nadere informatie

CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70%

CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70% CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70% Brilliance by Chanti Inleiding www.chanti.nl voordelen in alle opzichten en topkwaliteit CHANTI werd in 1995 opgestart en onze voornaamste

Nadere informatie

FEBRUARI ISSUE 2014. Cadeau tips voor Cupido s. All you need is Love. Lovely LOVE. Gifts... deals! Check het voordeel in de folder! geef Zinzi!

FEBRUARI ISSUE 2014. Cadeau tips voor Cupido s. All you need is Love. Lovely LOVE. Gifts... deals! Check het voordeel in de folder! geef Zinzi! FEBRUARI ISSUE 2014 Cadeau tips voor Cupido s All you need is Love Lovely Gifts... geef Zinzi! LOVE deals! Check het voordeel in de folder! De sleutel tot haar hart ZIH 638 50mm ZIH 721 50mm 79.95 49.

Nadere informatie

Liefde... Vier de. geef Zinzi! LOVE. deals Check het extra voordeel in de folder. All you need is Love. Cadeau tips voor echte Cupido s

Liefde... Vier de. geef Zinzi! LOVE. deals Check het extra voordeel in de folder. All you need is Love. Cadeau tips voor echte Cupido s FEBRUARI ISSUE 2015 Cadeau tips voor echte Cupido s All you need is Love Vier de Liefde... geef Zinzi! LOVE deals Check het extra voordeel in de folder SCHITTERENDE ZILVEREN SET Pak eens uit met Valentijn

Nadere informatie

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver WINTER 2009/2010 Feest! Extra Voordeel! Feestelijke acties in goud en zilver Exclusief: Kim&Fatima showen de nieuwste Zinzi collectie! Mix&Charm Kies uit 200 Charms en maak je eigen stijl WinterMode De

Nadere informatie

Dam 7, Zierikzee. Tel. 0111-412 443. 04022011_JPC_logo's aanpassen.indd 21 14-02-11 12:02 SIERADEN

Dam 7, Zierikzee. Tel. 0111-412 443. 04022011_JPC_logo's aanpassen.indd 21 14-02-11 12:02 SIERADEN Dam 7, Zierikzee. Tel. 0111-412 443 04022011_JPC_logo's aanpassen.indd 21 14-02-11 12:02 SIERADEN HORLOGES 2016 Alle byr&c-diamonds sieraden worden handgemaakt in ons eigen Nederlandse atelier. Wij zijn

Nadere informatie

MANANA JEWELS is gevestigd aan de Voortsweg 1+B te Enschede. E- mail: KvK-nummer: BTW-nummer: NL B01

MANANA JEWELS is gevestigd aan de Voortsweg 1+B te Enschede. E- mail: KvK-nummer: BTW-nummer: NL B01 MANANA JEWELS is gevestigd aan de Voortsweg 1+B te Enschede. E- mail: info@mananajewels.com. KvK-nummer: 61085073 BTW-nummer: NL102492001B01 artikel 1. Algemeen 1.1 Door een bestelling te plaatsen ga je

Nadere informatie

Mooie. pakjesavond ZINZI PAKT UIT. TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge. Met heel veel schitterende cadeaus

Mooie. pakjesavond ZINZI PAKT UIT. TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge. Met heel veel schitterende cadeaus ZINZI PAKT UIT Mooie pakjesavond VOL MET ORIGINELE SIERADEN & HORLOGES Met heel veel schitterende cadeaus TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge NIEUW: SQUARE HORLOGES ZI42CB ketting 42cm

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 Oh so CHIC Armbanden & colliers GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier! Cachet Juweliers

VOORWOORD. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier! Cachet Juweliers 2016 2016 VOORWOORD Met trots presenteren wij u de nieuwe editie van ons Cachet magazine 2016, een glossy tijdschrift waarin u een impressie krijgt van onze veelzijdige collectie sieraden. Door onze gezamenlijke

Nadere informatie

Sint Cadeaus heel veel keuze voor Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU. MIX& MATCH Met zilveren oorsieraden & hangers TIP VAN SINT.

Sint Cadeaus heel veel keuze voor Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU. MIX& MATCH Met zilveren oorsieraden & hangers TIP VAN SINT. Issue N o 28 SINT 2015 TIP VAN SINT Verras haar met! pakt uit! Met veel extra voordeel PARFUM CADEAU Bij aankoop van een horloge Sint Cadeaus heel veel keuze voor Met zilveren oorsieraden & hangers VOL

Nadere informatie

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima Issue N o 29 SPRING SUMMER 2016 VERWEN MAMA Cadeaus In zilver MIX& MATCH Stel je sieraad samen ZILVER IS COOL Schitteren met Kim & Fatima 154 Sierlijke items voor je outfit Stralende LENTE DÉ SIERADENTRENDS

Nadere informatie

pakjesavond Mooie ZINZI PAKT UIT TIP VAN DE SINT Met heel veel schitterende cadeaus Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge N o 32

pakjesavond Mooie ZINZI PAKT UIT TIP VAN DE SINT Met heel veel schitterende cadeaus Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge N o 32 N o 32 SINT 2018 ZINZI PAKT UIT Met heel veel schitterende cadeaus Mooie pakjesavond TIP VAN DE SINT Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge VOL MET ORIGINELE SIERADEN & HORLOGES NIEUW: SQUARE HORLOGES

Nadere informatie

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Topmerken sieraden Op www.sieradendiscounter.nl Pandora, Zinzi, Swarovski,

Nadere informatie

Laat u onderdompelen in een schitterende wereld! Collectie 2012. NOBILIS 2011 eindejaar.indd 1 05/11/11 12:34

Laat u onderdompelen in een schitterende wereld! Collectie 2012. NOBILIS 2011 eindejaar.indd 1 05/11/11 12:34 J U W E L I E R Laat u onderdompelen in een schitterende wereld! Collectie 0 0 NOBILIS 0 eindejaar.indd 0// : Nona juwelen in 8ct goud met diamant. Verkooppunten en volledige collectie zie website. www.nona-jewels.be

Nadere informatie

Wishbook Winter 2014-2015

Wishbook Winter 2014-2015 Wishbook Winter 2014-2015 Laat u betoveren Hét feestseizoen van het jaar is gestart. Dit is een mooi moment om u te laten inspireren door onze sieraden. Geniet van ons nieuwe Wishbook waarin wij een selectie

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE IN DEZE GIDS ALLES OVER BESTELLEN BIJ VANDIJK.NL BESTEL VOOR 20 JULI! BESTELLEN 4 LEVEREN 6 BETALEN 8 SERVICE 10 INLEVEREN

Nadere informatie

Sint Cadeaus Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU MIX& MATCH TIP VAN SINT. Issue No 28. Met veel extra voordeel Verras haar met Zinzi!

Sint Cadeaus Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU MIX& MATCH TIP VAN SINT. Issue No 28. Met veel extra voordeel Verras haar met Zinzi! Issue No 28 SINT 2015 pakt uit! TIP VAN SINT Met veel extra voordeel Verras haar met! PARFUM CADEAU Bij aankoop van een horloge Sint Cadeaus Met zilveren oorsieraden & hangers heel veel keuze voor V O

Nadere informatie

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima Issue N o 29 SPRING SUMMER 2016 VERWEN MAMA Cadeaus In zilver MIX& MATCH Stel je sieraad samen ZILVER IS COOL Schitteren met Kim & Fatima 154 Sierlijke items voor je outfit Stralende LENTE DÉ SIERADENTRENDS

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Producten bestellen U kan zonder in te loggen producten bestellen. U kan uiteraard ook een account aanmaken of wanneer u al een account heeft inloggen, dit maakt

Nadere informatie

pakjesavond stralende Sint Cadeaus TIP VAN DE SINT ZINZI PAKT UIT Verras haar met een Zinzi horloge Met heel veel schitterende cadeaus

pakjesavond stralende Sint Cadeaus TIP VAN DE SINT ZINZI PAKT UIT Verras haar met een Zinzi horloge Met heel veel schitterende cadeaus Issue N o 29 Sint 2017 TIP VAN DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge stralende pakjesavond Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf 19. 95 ZINZI PAKT UIT Met heel veel schitterende cadeaus VOL MET ORIGINELE

Nadere informatie

SUMMER 49, 95. Fashion Tip. Cadeau! zınzı fragrance bij aankoop vanaf 75

SUMMER 49, 95. Fashion Tip. Cadeau! zınzı fragrance bij aankoop vanaf 75 SUMMER Fashion Tip Armbanden in vrolijke kleuren! Cadeau! zınzı fragrance bij aankoop vanaf 75 Ringen & armbanden extra scherp geprijsd Sparkling Look! Schitterende fashionable armbanden. Bezet met crystals

Nadere informatie

Winterwonderland. Juwelier Dumoulin. bij. Win mooie juwelen!

Winterwonderland. Juwelier Dumoulin. bij. Win mooie juwelen! Winterwonderland bij Juwelier Dumoulin Win mooie juwelen! Trollbeads, bij een Juwelier origineel Dumoulin cadeau De feestdagen staan voor de deur! Het mooiste moment van het jaar om een dierbaar persoon

Nadere informatie

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling

Klantenservice. Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt More Than Canvas. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een bestelling Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten Bezorgen

Nadere informatie

14K Roségoud JIJ MAAKT HET. Schitterend

14K Roségoud JIJ MAAKT HET. Schitterend 14K Roségoud JIJ MAAKT HET Schitterend COLLECTIE 2018 Speciaal Een sieraad of horloge uitkiezen is vaak een bijzonder en speciaal moment. Het moet uitstralen waar jij voor staat. Dat kan stijlvol zijn,

Nadere informatie

Waardebon. Sint Cadeaus heel veel keuze voor. Pak uit: Verlanglijstje? TIP VAN SINT. Extra voordeel dus profiteer nu!

Waardebon. Sint Cadeaus heel veel keuze voor. Pak uit: Verlanglijstje? TIP VAN SINT. Extra voordeel dus profiteer nu! Extra voordeel dus profiteer nu! Sint Cadeaus heel veel keuze voor TIP VAN SINT Verras eens met een mooie ring! Pak uit: Verlanglijstje? Met leuke oorsieraden. Kies je favo uit! V O L M E T O R I G I N

Nadere informatie

ixxxi JEWELRY concept

ixxxi JEWELRY concept ixxxi JEWELRY concept Met de ixxxi JEWELRY kan de klant een geheel eigen, unieke ring, armband of collier samenstellen en deze blijven aanpassen naar eigen wens. Het concept zit als volgt in elkaar: De

Nadere informatie

SIERADEN HORLOGES 2015

SIERADEN HORLOGES 2015 & SIERADEN SIERADEN HORLOGES 2015 JUWELIER GOUDSMID Vakmanschap & Meesterschap Juwelier Goudsmid Ooms is al 18 jaar een begrip in Halsteren en omgeving. En staat bekend als betrouwbaar, vakkundig, gastvrij

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBSITE. contact@bertusdegraaf.com BERTUSDEGRAAF.COM

HANDLEIDING WEBSITE. contact@bertusdegraaf.com BERTUSDEGRAAF.COM HANDLEIDING WEBSITE contact@bertusdegraaf.com BERTUSDEGRAAF.COM Juni 2004 1. VOORAF Alle pagina s zijn toegankelijk voor het algemene publiek, behalve de mogelijkheid om prijzen te bekijken en sieraden

Nadere informatie

TRENDS... DE MOOISTE MERKEN EN NOG VEEL MEER MAGAZINE

TRENDS... DE MOOISTE MERKEN EN NOG VEEL MEER MAGAZINE TRENDS... DE MOOISTE MERKEN EN NOG VEEL MEER MAGAZINE NAJAAR WINTER 2015 NIEUW e 100,00 e 115,00 e 179,00 e 9,50 VAKMANSCHAP, KWALITEIT, SERVICE EN MODE H.297 75,00 Een familiebedrijf, dat is wat we zijn.

Nadere informatie

Mode, nieuws & trends lente/zomer 2013

Mode, nieuws & trends lente/zomer 2013 EDELMETA AL Edelmetaal is het vakblad van de Federatie Goud en Zilver 68e jaargang maart 2013 Mode, nieuws & trends lente/zomer 2013 Special Jewels & Watches Voorjaarsbeurs Bubbles by Casa Collection www.bubbles-jewels.com

Nadere informatie

Miening 40 b/b/c te (2381 GP) Zoeterwoude, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder

Miening 40 b/b/c te (2381 GP) Zoeterwoude, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context anders blijkt: a. Crème

Nadere informatie

COLLECTIE BICOLOR GOUD V 4030. 45 cm 898,- V 4020. 19 cm 439,- V 4010. 45 cm 845,- V 4000. 19 cm 399,-

COLLECTIE BICOLOR GOUD V 4030. 45 cm 898,- V 4020. 19 cm 439,- V 4010. 45 cm 845,- V 4000. 19 cm 399,- COLLECTIE 14 15 V 4030 45 cm 898,- V 4020 19 cm 439,- BICOLOR GOUD V 4010 45 cm 845,- V 4000 19 cm 399,- V 4240 0.04 crt. si Exclusief collier 199,- V 4230 0.04 crt. si 269,- zoetwaterparel & diamant V

Nadere informatie

CREOLEN & Creoolhangers

CREOLEN & Creoolhangers Issue N o 27 SPECIAL 2015 CREOLEN & Creoolhangers Eindeloos combineren MIX & MATCH! Creoolhangers, hoe werkt het? 1. Kies de creoolhangers die passen bij je mood. 2. Hang deze eenvoudig aan je uitgekozen

Nadere informatie

COLLECTIE WINTER 17/ 18

COLLECTIE WINTER 17/ 18 C056 45 cm C057 ARMBAND 19 cm 225,- 99,- Zilver & Zirkonia JIJ MAAKT HET Schitterend COLLECTIE WINTER 17/ 18 Juwelier van den Mosselaar Aan de Hoofdstraat, tegenover de kerk van Bovenkarspel, levert juwelier

Nadere informatie

TIP VAN SINT. Zinzi pakt uit! Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf Verras haar met Zinzi. Met veel extra voordeel.

TIP VAN SINT. Zinzi pakt uit! Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf Verras haar met Zinzi. Met veel extra voordeel. Issue N o 29 SINT 2016 Zinzi pakt uit! Met veel extra voordeel TIP VAN SINT Verras haar met Zinzi Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf 19. 95 VOL MET ORIGINELE SIERADEN & HORLOGES ZIC 1307 ZIW 502M Stalen

Nadere informatie

versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE

versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE versie oktober 2018 SNELSTARTGIDS SHOP.SLIGRO-ISPC.BE 1 EERSTE KEER INLOGGEN Heb jij inloggegevens van ons ontvangen? Dan ben je klaar om het platform te gaan gebruiken. 1. Open de e-mail met inloggegevens

Nadere informatie

sinds 1955 Lid beurs van de diamanthandel prijswijzigingen voorbehouden

sinds 1955 Lid beurs van de diamanthandel prijswijzigingen voorbehouden sinds 1955 Lid beurs van de diamanthandel prijswijzigingen voorbehouden 1 18 krt geelgouden collier met briljant 1.85 crt VS W 2 prijswijzigingen voorbehouden 18 krt witgouden hart met robijn en briljant

Nadere informatie

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen WOONTREND ZEELAND Nieuw transparante gordijnstoffen Zin in de zomer Zie pag. 6 20% korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** zie pag. 7 Mini Metamorfose Weinig moeite, veel effect met een

Nadere informatie

daar maak je foto s voor

daar maak je foto s voor 26 juli t/m 12 augustus 2019 daar maak je foto s voor alle fotoboeken met eigen foto's 30% korting download nu jouw kortingsbon en gebruik na je vakantie hema.nl/foto daar maak je foto s voor Verzamel

Nadere informatie

Voor de Gamers. Veel gestelde vragen

Voor de Gamers. Veel gestelde vragen Voor de Gamers Veel gestelde vragen 1 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Vragen over inloggen en de inlogcode... 3 Vragen over de PlayStations cadeaus... 4 Vragen over de PlayStation cadeaus in de webshop...

Nadere informatie

Artikel 4. Verzendkosten en Levertijd Nederland 1-3 werkdagen 1.95 Landen binnen de EU 3-5 werkdagen 4,95 De rest van de wereld 2-10 werkdagen 9,95

Artikel 4. Verzendkosten en Levertijd Nederland 1-3 werkdagen 1.95 Landen binnen de EU 3-5 werkdagen 4,95 De rest van de wereld 2-10 werkdagen 9,95 Algemene Voorwaarden voor Online Webshop Artikel 1. Algemene Voorwaarden 1.1 De Algemene Voorwaarden van A Beautiful Story zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Algemene voorwaarden Alle gebruikers van onze website ZusenSjiek.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de onderstaande algemene voorwaarden van ZusenSjiek, gevestigd te Zuiderwoude

Nadere informatie

15/ 16 COLLECTIE ZILVER. & zirkonia. Markeresplein 7, 8271 BV IJsselmuiden, 0031 (0)38 3636099 www.daniels-juwelier.nl. 13.00654 Collier 45 cm 35,-

15/ 16 COLLECTIE ZILVER. & zirkonia. Markeresplein 7, 8271 BV IJsselmuiden, 0031 (0)38 3636099 www.daniels-juwelier.nl. 13.00654 Collier 45 cm 35,- 15/ 16 COLLECTIE 13.00654 Collier 45 cm 35,- 13.23100 Exclusief collier 54,- ZILVER & zirkonia 13.23094 79,- 13.23097 59,- Markeresplein 7, 8271 BV IJsselmuiden, 0031 (0)38 3636099 www.daniels-juwelier.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Levering

Algemene Voorwaarden van Levering Algemene Voorwaarden van Levering *Prijzen Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Product * Garantie. Wij werken uitsluitend met eerste klas kwaliteit leer, voornamelijk afkomstig uit Europa. Leer

Nadere informatie

Viva la Costa! MET KIM & FATIMA. Veel Acties. Grote LenteZomer nummer. New Season STRALEND! Zilveren MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013

Viva la Costa! MET KIM & FATIMA. Veel Acties. Grote LenteZomer nummer. New Season STRALEND! Zilveren MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013 MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013 Grote LenteZomer nummer 149 Zilveren Musthaves STRALEND! KLEURRIJKE RINGEN Veel Acties Ringen, hangers en armbanden New Season ALLE NIEUWE SIERADEN TRENDS Viva la Costa! MET

Nadere informatie

Opening 19 maart 10:00 store

Opening 19 maart 10:00 store Opening 19 maart 10:00 store Apeldoorn 10% Extra voordeel MacBook 13" C2D 2.4GHz Vanaf 1.299,-* 431,- Alleen zaterdag Ben je er vroeg bij? Dan ontvang je bij jouw eerste aankoop een Zilver Garantie & Servicepakket

Nadere informatie

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden NÚ BIJ AANKOOP VAN EEN BADKAMER * GRATIS TEGELS Ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van badkamers Van modern tot klassiek, voor elk budget Meer dan 1200 m 2 showroom vol inspiratie Voor

Nadere informatie

Handleiding Adobe Creative Cloud

Handleiding Adobe Creative Cloud Handleiding Adobe Creative Cloud Deze stappen kun je alleen volgen nadat je een inwisselingscode ontvangen hebt voor Adobe Creative Cloud. Deze code ziet er als volgt uit: 34XH-RFN4-MI2Y-I7PO-6496-IE7N

Nadere informatie

Spring Summer! Naar Côte d Azur WIN! met Kim en Fatima! Cadeau! Luxe Zinzi suitcase. Fashion Tip. HOT News! MAGAZINE 2012

Spring Summer! Naar Côte d Azur WIN! met Kim en Fatima! Cadeau! Luxe Zinzi suitcase. Fashion Tip. HOT News! MAGAZINE 2012 MAGAZINE 2012 Spring Summer! WIN! Luxe Zinzi suitcase Fashion Tip Armbanden in vrolijke pasteltinten! Naar Côte d Azur met Kim en Fatima! Cadeau! Zinzi fragrance bij aankoop vanaf 75 HOT News! Lange colliers

Nadere informatie

Issue No 29 Zinzi pakt uit! SINT Met veel extra voordeel TIP VAN SINT. Verras haar met Zinzi. Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf

Issue No 29 Zinzi pakt uit! SINT Met veel extra voordeel TIP VAN SINT. Verras haar met Zinzi. Sint Cadeaus heel veel keuze vanaf Issue No 29 Zinzi pakt uit! SINT 2016 Met veel extra voordeel TIP VAN SINT Verras haar met Zinzi Sint Cadeaus 19.95 heel veel keuze vanaf V O L M E T O R I G I N E L E S I E R A D E N & H O R L O G E S

Nadere informatie

10 jaar 3,90 3,88 1. 2. 3. Gratis! Gratis! Gratis! HOE KUNT U VAN DEZE AANBIEDINGEN PROFITEREN? SwingPro. Veronica Magazine. Webpage Design collectie

10 jaar 3,90 3,88 1. 2. 3. Gratis! Gratis! Gratis! HOE KUNT U VAN DEZE AANBIEDINGEN PROFITEREN? SwingPro. Veronica Magazine. Webpage Design collectie KvK Tilburg Nr. 18051456-1994, Consu Mail B.V., Kaatsheuvel SwingPro Een strakke, slanke buik? Slechts 58,95 (TV prijs 99,95) Gratis! Donald + Duck collectie Kennismakingspakket voor slechts 3,88 + gratis

Nadere informatie

Super Stylish. Super Stylish collectie. Super Stylish bij Jewelz

Super Stylish. Super Stylish collectie. Super Stylish bij Jewelz Super Stylish Op zoek naar karakteristieke, trendy en eigen ontworpen sieraden? Laat je dan meeslepen door de verrassende sieraden van Super Stylish. Speciaal op maat gemaakt voor de moderne, modebewuste

Nadere informatie

facebook.com/internationalgraphics

facebook.com/internationalgraphics facebook.com/internationalgraphics Boeken 3 Boeken voor maar 99,- Nieuw! Uit voorraad leverbaar * leverbaar vanaf januari 2015 49,00 BKFC-Passion Hair Magazine 120 39,50 BKFC-Hair s How Color Vol. 19 39,50

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

Sieraden. trends. Zilver is hot. Most wanted. cadeaus. Swarovski beads.

Sieraden. trends. Zilver is hot. Most wanted. cadeaus. Swarovski beads. Sieraden trends najaar Zilver is hot by Most wanted Swarovski beads 1001 cadeaus 2010 www.sieradentrends.nl 1. 2. Deze mooie zilveren aanschuifringen van Rosa zijn bezet met mooie zirkonia s. Draag ze

Nadere informatie

O L L E C T I E W I N T E R

O L L E C T I E W I N T E R 14K Goud & Diamant C002 HANGER * excl. collier C001 OORHANGERS * C009 RING * *met 0.09 si. diamant 549,- 699,- 599,- JIJ MAAKT HET Schitterend C O L L E C T I E W I N T E R 17 / 18 Bij een intiem etentje

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering

Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 2. Levering Leveringsvoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen, aanbiedingen en overeenkomsten van Across4/DeGriekseWinkel handelend onder de handelsnaam De Griekse

Nadere informatie

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door Dit voorbeeld wordt je aangeboden door jouwwebwinkelcoach.nl Algemene voorwaarden Indien je een bestelling plaatst bij [naam webwinkel] verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Rowin Enckhof Personal Training webshop Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Rowin Enckhof Personal Training: De onderneming

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. VOOR MOEDER Mooie Cadeaus ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI. Oh so CHIC Armbanden & colliers

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. VOOR MOEDER Mooie Cadeaus ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI. Oh so CHIC Armbanden & colliers Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 VOOR MOEDER Mooie Cadeaus GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS Eindeloos

Nadere informatie

1.1 Op de koopovereenkomst tussen Dermonalshop.nl en de klant zijn zowel het nederlands recht als de algemene voorwaarden van toepassing.

1.1 Op de koopovereenkomst tussen Dermonalshop.nl en de klant zijn zowel het nederlands recht als de algemene voorwaarden van toepassing. Leveringsvoorwaarden 1. toepassing 1.1 Op de koopovereenkomst tussen Dermonalshop.nl en de klant zijn zowel het nederlands recht als de algemene voorwaarden van toepassing. 1.2 De algemene voorwaarden

Nadere informatie

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3.

Door u te registeren via Schiphol.nl/parkingrewards of bij de balie van Valet Parking tussen Terminal 2&3. Schiphol Parking Rewards FAQ s Wat is het? Bij Schiphol Parking Rewards spaart u punten, iedere keer dat u gebruik maakt van Schiphol Valet Parking. Deze punten kunt u omwisselen voor cadeaus die u hebt

Nadere informatie

Stralende LENTE. 158 trendy sieraden én hippe horloges. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. Verwen je moeder én parfum cadeau

Stralende LENTE. 158 trendy sieraden én hippe horloges. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE 2018 158 trendy sieraden én hippe horloges LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi Stralende LENTE CADEAU TIPS Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE ZOMER ISSUE 2018 04 06 07 09 10 11 12 14

Nadere informatie

Stralende LENTE. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. trendy sieraden én hippe horloges. Verwen je moeder én parfum cadeau

Stralende LENTE. LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Zinzi CADEAU TIPS. trendy sieraden én hippe horloges. Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE 2018 158 trendy sieraden én hippe horloges LIEKE MARTENS het nieuwe gezicht van Stralende LENTE CADEAU TIPS Verwen je moeder én parfum cadeau LENTE ZOMER ISSUE 2018 04 06 07 09 10 11 12 14 15 16

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING

ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING ALGEMENE VOORWAARDEN DOSTCHA LIVING Onze website www.dostchaliving.com is geregistreerd in Nederland en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 57234515. Hieronder vindt

Nadere informatie

Sport beleef je pas echt in HD-beeldkwaliteit

Sport beleef je pas echt in HD-beeldkwaliteit Sport beleef je pas echt in HD-beeldkwaliteit Interactieve HD recorder Nu 99 bij Alles-in-1* (Los 459) Profiteer nog snel van deze aanbieding. Sport wil je niet gewoon kijken, sport wil je beleven. Met

Nadere informatie

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling?

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling? BESTELLEN EN BEZORGEN Hoe plaats ik een bestelling? 1. Kies de product(en) die u wil bestellen. 2. Plaats de product(en) in uw winkelwagen. 3. In de winkelwagen heeft u de opties CONTIUE SHOPPING, UPDATE

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.lievensgeel.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.lievensgeel.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

Voorjaarsvoordeel 2016

Voorjaarsvoordeel 2016 Voorjaarsvoordeel 2016 Verzendkosten nog slechts 6,95 Franco levering al vanaf 150,- netto goederenwaarde Bezoek onze nieuwe website! www.wilhelm-kling.nl Genua set Complete 37-delige set etalagemateriaal

Nadere informatie

Bon Sentiment KvK. Nr. 24.416.993

Bon Sentiment KvK. Nr. 24.416.993 Bon Sentiment KvK. Nr. 24.416.993 Algemene verkoop-, Leverings- en betalingsvoorwaarden van Bon Sentiment, hierna te noemen Verkoper. Op alle leveringen van bestellingen, gedaan via Bon Sentiment en de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. De ondernemer. 2. Toepasselijkheid. 3. Artikelaanbod. 4. De overeenkomst. 5. Herroepingsrecht. 6.

Algemene voorwaarden. 1. De ondernemer. 2. Toepasselijkheid. 3. Artikelaanbod. 4. De overeenkomst. 5. Herroepingsrecht. 6. Algemene voorwaarden Jij maar ook wij houden van simpel en helder, daarom zijn onze algemene voorwaarden in duidelijke taal geschreven. Zo leest het makkelijker en begrijpelijker. Ellenlange onduidelijke,

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

SCHITTERENDE CADEAUS!

SCHITTERENDE CADEAUS! Issue N o 27 WINTER 2015/2016 Wintertrends & Gift Guide FEEST MET ZILVER Ga voor de Zinzi glamour look! Parfum cadeau Bij aankoop van een Zinzi horloge Geniet momenten Cadeaus geven met de familie Win!

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BESTELLEN Op VanDijk.nl bestel je alles met een paar klikken; je gratis boekenpakket, al je schoolspullen en nog veel meer

Nadere informatie

Handleiding Paardekooper e-shop

Handleiding Paardekooper e-shop Handleiding Paardekooper e-shop Welkom in de e-shop van Paardekooper. Ervaar het gemak van online winkelen bij Paardekooper. U vindt ook hier de inspiratie, het assortiment en de service waar Paardekooper

Nadere informatie

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.decora.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert

creatief vakwerk acties meer woon maand wij kunnen dan je denkt www.decora.be ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel inspireert creatief vakwerk woon maand acties inspireert wij kunnen meer dan je denkt ADVIES AAN HUIS? vraag info in de winkel www.decora.be (*) acties en kortingen enkel geldig bij bestellingen of aankopen in de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht

Nadere informatie

10. Zwart, Zilver en Zirconia; een onafscheidelijk trio deze winter. Het staat zwart op wit dat deze sieraden je nieuwe fonkelende favourites zijn!

10. Zwart, Zilver en Zirconia; een onafscheidelijk trio deze winter. Het staat zwart op wit dat deze sieraden je nieuwe fonkelende favourites zijn! z 3 Zwart, Zilver en Zirconia; een onafscheidelijk trio deze winter. Het staat zwart op wit dat deze sieraden je nieuwe fonkelende favourites zijn! Zilveren hanger met zirconia [ZIH1203Z] 59,95 - Zilveren

Nadere informatie

HOLLAND GESCHENKPAKKET

HOLLAND GESCHENKPAKKET HOLLAND GESCHENKPAKKET 2011-2012 www.hollandgeschenkpakket.nl 3 Huizen, datum poststempel Onderwerp, nieuwe brochure 2011-2012 Geachte klant, Welkom bij Holland Geschenkpakket. Een oer-hollandse verrassing!

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl 1. Algemeen: 1.a Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gesloten overeenkomsten van Kuijpers Creative met u (afnemers van producten van Kuijpers Creative). 1.b Kuijpers Creative is te bereiken

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden

Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden Sooco Webshop B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemene Handelsvoorwaarden De volgende Algemene Handelsvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van alle artikelen die je terugvindt op de website

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BESTELLEN Op VanDijk.nl bestel je alles met een paar klikken; je gratis boekenpakket al je schoolspullen en nog veel meer

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door. Het plaatsen van een bestelling op de website van leidt tot de aanvaarding van deze algemene voorwaarden. behoudt zich het

Nadere informatie

Saxonette Comfort S 2099,- Saxonette collectie zomer 2012. Marktleider Zelfstandig Elektrisch. Jaar garantie op uw accu!* Kies voor de zekerheid van

Saxonette Comfort S 2099,- Saxonette collectie zomer 2012. Marktleider Zelfstandig Elektrisch. Jaar garantie op uw accu!* Kies voor de zekerheid van Saxonette collectie zomer 2012 Marktleider Zelfstandig Elektrisch 2011 Saxonette Comfort S 11 AH Li-ion 36v (396 Wh) 24 kg 3 kg Tot 60 km (zelfstandig rijdend) Tot 120 km (trapondersteunend) 2099,- Bij

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

Pakketten en Producten. Zwangerschap Newborn Baby Gezin

Pakketten en Producten. Zwangerschap Newborn Baby Gezin Pakketten en Producten Zwangerschap Newborn Baby Gezin Koester het leven, koester elk moment. Je leven verandert vanaf het eerste moment dat je baby in je armen ligt: Je bent dezelfde, maar voor altijd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Uitgeverij Goede Daad

Algemene voorwaarden Uitgeverij Goede Daad Algemene voorwaarden 1 Algemeen 1.1. Deze Verkoop- en Leveringsvoorwaarden (voorwaarden) zijn van toepassing op aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van. Door het totstandkomen van een overeenkomst

Nadere informatie

Meest gestelde vragen:

Meest gestelde vragen: Meest gestelde vragen: Voor welke vragen ga ik naar de klantenservice van Philips en Shell? Philips Voor vragen over Philips producten of over je bestelling, kun je contact opnemen met de Philips Online

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst

Algemene Voorwaarden. 1. Overeenkomst Algemene Voorwaarden Hieronder staan de Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden van Modernity webwinkel, kantooradres Baanrots 31 5282 GB te Boxtel, emailadres: info@modernity.nl, website www.modernity.nl

Nadere informatie

Standaard Boekhandel Schoolboekenservice

Standaard Boekhandel Schoolboekenservice Aan de slag met Standaard Boekhandel Schoolboekenservice Bestel je schoolboeken online in 6 stappen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk, en zeker vóór het eind van de bestelperiode: Zo kunnen we je

Nadere informatie

Fotografie JAN LUIJK Tekst LAILA DE MIRANDA

Fotografie JAN LUIJK Tekst LAILA DE MIRANDA KLEURRIJK SAMENSPEL Kwaliteit, uitstraling en draagcomfort, daar draait het om bij Bron Jewelry. Maar de chemie tussen de scheppers van de veelkleurige creaties blijkt net zo belangrijk. Fotografie JAN

Nadere informatie

DAGJE AMSTERDAM. Gefeliciteerd met jouw Deluxebox Dagje Amsterdam!

DAGJE AMSTERDAM. Gefeliciteerd met jouw Deluxebox Dagje Amsterdam! DAGJE WAT JE MOET WETEN! Het is belangrijk dat je dit leest voordat je gebruik gaat maken van jouw Deluxebox Dagje Amsterdam. Gefeliciteerd met jouw Deluxebox Dagje Amsterdam! Wij zijn er om het jou zoveel

Nadere informatie

Recurring Campagnes Vaste Klanten-Dagkaart

Recurring Campagnes Vaste Klanten-Dagkaart Q&A s Campagne: Dagkaart Ik heb een abonnement en de aanbieding niet gekregen, waarom is dat? We hebben een deel van onze klanten geselecteerd. Als u geen e-mail van ons ontvangen hebt, komt u nu niet

Nadere informatie