Workdays is een ambitieuze vernieuwende speler op de arbeidsmarkt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Workdays is een ambitieuze vernieuwende speler op de arbeidsmarkt."

Transcriptie

1 THIS IS HOW WEWORK

2 WIEZ IJN WI J? 2/12 Workdays is een ambitieuze vernieuwende speler op de arbeidsmarkt. Wij maken het verschil door lokaal aanwezig en zichtbaar te zijn, door inhoudelijk met zowel kandidaten als opdrachtgevers om te gaan en door snelle en kostenbesparende diensten te verlenen. Of een opdrachtgever nu uitzendkrachten aanvraagt, het volledige medewerkersbestand bij ons op de payroll zet of zijn complete recruitment processen wil outsourcen: aan iedere klantvraag kunnen we invulling geven. Wij hebben de ambitie om een landelijk netwerk van arbeidsmarktspecialisten op te zetten die de lokale markt kennen. Bij Workdays zijn we niet op zoek naar de geijkte profielen van franchisenemers in de Workdays is gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en payrollen. Wij hanteren een complete, moderne en krachtige franchisefor- uitzendbranche. Wij zoeken freelancers, recruiters en accountmanagers die elkaar via Workdays vinden en samen succesvol zijn. mule binnen de uitzendbranche.

3 WATBI EDEN WI J? 3/12 Workdays biedt een full service uitzendconcept waardoor je als uitzendpartner doet waar je goed in bent, de rest regelen wij. Jij kunt je focussen op netwerken, vacatures en kandidaten. Wij verzorgen de rest: de back-, mid- en frontoffice, de personele en Ook regelen wij alle koppelingen met relevante vacaturesites en social media. Wij bieden een volledig werkend uitzendbureau in de vorm van een overzichtelijk dashboard op je eigen pc, laptop of tablet. Wij geloven in de kracht van samenwerken en synergie, mocht je behoefte hebben om met je collega-ondernemers samen te werken dan kan dat in één van onze sfeervolle flexlocaties. juridische administratie, de marketing, de site en de arbeidsmarktcommunicatie.

4 WIEZO EKEN WI J? 4/12 Workdays is op zoek naar accountmanagers, recruiters of freelancers die samen met ons een eigen uitzendbureau willen starten. Je bent een resultaatgerichte zelfstarter. Positief en energiek ingesteld en je bent ambitieus. Door jouw ervaring weet je wat je moet doen om de juiste kandidaat te vinden en binden of de vacatures te spotten. Bij voorkeur heb je een achtergrond in de arbeidsbemiddeling en/of ben je een echte netwerker die de juiste kanalen kent. Je bent thuis in sociale media en hebt een aantoonbaar netwerk in de regio.

5 VOORD ELENO PEEN RIJ 5/12 Uitgebreid inwerktraject en uitzendcertificering van de uitzendpartner Aantrekkelijke financiële constructie, de beste in de markt Plug and play: je kunt direct beginnen Werken vanuit huis en zelf je werktijden bepalen Mogelijkheid om samen te werken op flexlocaties van Workdays Als accountmanager heb je beschikking tot meerdere recruiters en vice versa Moderne en effectieve werving- en selectiesoftware Koppelingen met relevante vacaturesites en sociale media Professionele back, mid- en front- office ondersteuning Wij bieden acquisitielijsten Per direct een goed gevulde en groeiende kandidaten database.

6 JOUWEI GENVE STIG ING 6/12 In vijf stappen je eigen Workdays vestiging starten. Zo werkt het: Stap 1 Mail je cv en een korte motivatie naar info@myworkdays.nl. Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Indien jij en wij enthousiast zijn, maken we een afspraak om verder kennis te maken. Stap 2 Tijdens deze eerste afspraak leren we elkaar beter kennen. Wij vertellen meer over Workdays, lichten de formule toe en nemen het profiel van de franchisenemer uitgebreider door. Als zowel jij als wij enthousiast zijn, plannen we een tweede gesprek.

7 JOUWEI GENVE STIG ING 7/12 Stap 3 In het tweede gesprek gaan we nader in op de verschillende overeenkomsten en overige (financiële) zaken. Indien dit gesprek ook succesvol is nodigen we je uit voor een beknopt assessment. Wij vragen je van te voren een business case en een financiële projectie op te stellen waarin je aangeeft hoe en waar je succesvol denkt te gaan worden. Stap 4 In deze vierde stap willen we graag een persoonlijkheidstest bij je afnemen en doen we een rollenspel. We sluiten af met een evaluerend gesprek waarin we de business case bespreken. Als iedereen enthousiast is, volgt de laatste stap. Stap 5 Tijdens het laatste gesprek bespreken we de vestigingsplaats en het werkgebied, we nemen het formulehandboek door en bespreken eventuele resterende punten. Na ondertekening van het franchise contract maken we een gedegen planning (trainingen, uitleg systeem, inwerk periode). Gefeliciteerd met je eigen onderneming!

8 WATBIE DENWI JCONC REET 8/12 Bij aanvang - Hulp bij inschrijving KVK - Aanvragen VAR verklaring - Training front-, mid- en backoffice automatisering - Marktonderzoek in de branche - Commerciële begeleiding en ondersteuning - Ondersteuning bij matching en acquisitie - Coaching doormiddel van management rapportages - Voortgangsgesprekken en trainingen - Financiële administratie - Voorfinanciering van de (tijdelijke) medewerkers - Salarisadministratie - Afdracht van belastingen en sociale verzekeringen - Franchise fee afrekeningen automatisch geregeld. - Debiteurenbeheer en creditmanagement - Kredietwaardigheid toetsing laten uitvoeren - Debiteurenverzekering - Uitbetalen van lonen en reserveringen - Vragen beantwoorden van franchisenemers, uitzendkrachten en klanten

9 WATBIE DENWI JCONC REET 9/12 Risk management - Claim management - Arbodienst - Arbeidsongeschiktheidsverzekering krachten - WA-verzekering - Ziektewetrisico (!) - Werkgeversrisico - Marketing en sales - Desgewenst gezamenlijk prospects en klanten bezoeken - Marketing programma s - Brochures, visitekaartjes en andere marketingmiddelen - Reclamemateriaal - Koppeling met vacaturesites - Koppeling met sociale netwerken

10 WATBIE DENWI JCONC REET 10/12 Communicatie - Nieuwsbrieven opdrachtgevers en uitzendkrachten - Persberichten en artikelen voor de lokale dag- en weekbladen - Ondersteuning public relations en media acties Opleiding - Opleidingstraject van +/- 3 weken - Applicatietrainingen software - Commerciële trainingen - Interviewtechnieken en gebruik testapplicaties - Ieder kwartaal franchisemeeting.

11 ONDER STEU NIN G 11/12 De frontoffice omvat alle functionaliteiten die een franchisenemer nodig heeft om de frontoffice taken uit te voeren. Daartoe behoren onder meer een volledig CRM pakket, kandidaat-, opdracht- en klantprofielen, matchingfunctionaliteiten, mailings In de midoffice wordt het berichtenverkeer en de online communicatie met klanten en kandidaten en medewerkers geregeld. Bij het invoeren van een nieuwe klant of kandidaat wordt automatisch een portaal aangemaakt. Op dit online portaal worden de gewerkte uren ingevoerd en wordt informatie gedeeld. Bijvoorbeeld over betaaldata, maar ook ziektemeldingen, roosters, vacatures en andere informatie is hier beschikbaar. en nieuwsbrieven, ziektemeldingen en koppelingen met bijvoorbeeld de gouden gids om bedrijven snel in het systeem te zetten. Standaard mails en brieven maken onderdeel uit van het pakket. De franchisegever en nemer bepalen welke informatie op het portal getoond wordt. Vanuit de midoffice worden vacature geplaatst op de eigen site. Ook is het mogelijk een koppeling te maken met andere websites, zodat de vacatures eenvoudig op het web geplaatst kunnen worden.

12 ONDER STEU NIN G 12/12 De backoffice regelt de administratieve taken. De binnengekomen uren worden verloond, gefactureerd, uitbetaald en middels een koppeling in de boekhouding opgenomen. Ook worden de arbeidscontracten met zowel eigen medewerkers als uitzendkrachten (en andere vormen van flexwerk zoals detachering en ZZP) verzorgd. De gegevens uit de backoffice vormen de basis voor de uitgebreide managementrapportage, die real-time inzicht geeft in de actuele stand van financiele en operationele kengetallen. ziekte, performance en evaluaties van het eigen personeel opgenomen. Naast de voornoemde onderdelen krijgt de franchisenemer beschikking over functies die onder kantoorautomatisering vallen. Er is een programma en ook een agenda functie aanwezig. Deze onderdelen zijn net als de VoIP telefonie volledig geïntegreerd in het systeem. wordt direct bij de klanten en of kandidatenfile opgeslagen, agenda afspraken worden gekoppeld aan de betreffende persoon of instantie en inkomende en uitgaande gesprekken worden geregistreerd. Op die manier wordt niet alleen de informatie Onderdeel van de backoffice is ook een P&O systeem. Hierin worden gegevens omtrent salarissen, contracten, roosters, vakantie, geborgd in het systeem maar kan ook worden vastgesteld wanneer de laatste keer gesproken is met een klant of hoe vaak er contact is over een bepaalde opdracht.

Welkom bij de Flexibility Groep

Welkom bij de Flexibility Groep Welkom bij de Flexibility Groep Wij zijn de eerste online franchise organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels tellen we landelijk meer

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

Franchise Gids. Buro Cleijsen

Franchise Gids. Buro Cleijsen Franchise Gids 1 Even voorstellen Buro Cleijsen is een adviesbureau, expert in de markt van het implementeren van certificeerbare managementsystemen. Daarnaast begeleiden we bedrijven bij het optimaliseren

Nadere informatie

Ambitieuze franchisenemers nodigen wij graag uit

Ambitieuze franchisenemers nodigen wij graag uit De Franchiseformule De SelectiePunt Franchiseformule We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de

Nadere informatie

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan.

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan. Over Primatch Primatch HR Groep is actief in het inrichten en uitvoeren van werving processen, arbeidsmarktcommunicatie en selectie-dienstverlening. Vanuit een uniek arbeidsmarktconcept ondersteunen we

Nadere informatie

Back office Services voor intermediairs

Back office Services voor intermediairs Back office Services voor intermediairs Wat houdt Back office Services in? Als intermediair wilt u zich continu kunnen richten op uw core business: werving, selectie en het plaatsen van medewerkers. Oftewel:

Nadere informatie

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR BAANBREKEND Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau IN KANTOORPERSONEEL De Koning uitzendbureau is een van de langst bestaande uitzendorganisaties

Nadere informatie

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding coacher Loopbaancoach als regisseur U wilt als loopbaanbureau minder administratieve handelingen, de kansen van uw kandidaten vergroten en meer klanten werven.

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

BIJ MONEYPENNY STAAT EEN VIRTUELE ASSISTENT VOOR U KLAAR

BIJ MONEYPENNY STAAT EEN VIRTUELE ASSISTENT VOOR U KLAAR TE VEEL WERK? BIJ MONEYPENNY STAAT EEN VIRTUELE ASSISTENT VOOR U KLAAR 1 De Virtuele Assistent: De flexibele en voordelige oplossing voor zelfstandigen en kleine organisaties Het werken met Virtuele Assistenten

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 961,662 Aantal bezoeken 342,486 Unieke bezoekers 236,063 Aantal vacatures 957 Afgelopen maand in een notendop

Nadere informatie

Whitepaper. De Franchiseformule. Transport en Logistiek Facilitair Sponsorplannen Lokaal

Whitepaper. De Franchiseformule. Transport en Logistiek Facilitair Sponsorplannen Lokaal Whitepaper De Franchiseformule Transport en Logistiek Facilitair Sponsorplannen Lokaal De SelectiePunt Franchiseformule Sterk aan de slag! SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning:

Nadere informatie

Van vacature tot contract

Van vacature tot contract Van vacature tot contract War for talent Communicatie Rekruteren 2.0 Gericht automatiseren Tijdwinst op tijdrovers = communicatie en administratie Menselijke toets Ervaring van de kandidaat Realiteit:

Nadere informatie

Hotsheet Oktober - December 2012

Hotsheet Oktober - December 2012 Hotsheet Oktober - December 2012 StepStone feiten en cijfers StepStone feiten en cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 4.841.739 Aantal bezoeken 1.377.466 Unieke bezoekers 948.607 Aantal vacatures 3.597

Nadere informatie

Privacystatement Succession Recruitment

Privacystatement Succession Recruitment Privacystatement Succession Recruitment Dank voor jouw interesse in Succession Recruitment en onze dienstverlening. Ten behoeve van deze dienstverlening verwerken wij jouw persoonsgegevens. We blijven

Nadere informatie

StepStone in cijfers September 2015

StepStone in cijfers September 2015 StepStone in cijfers September 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.077.987 Aantal bezoeken 384.782 Unieke bezoekers 275.829 Aantal vacatures

Nadere informatie

De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com

De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com UBplus versimpelt en versnelt Met UBplus haalt u een compleet softwarepakket in huis. Het programma is volledig toegespitst

Nadere informatie

Recruitment Process Outsourcing

Recruitment Process Outsourcing Recruitment Process Outsourcing Whitepaper : Recruitment Process Outsourcing Auteur : Jacco Valkenburg RPO: Recruitment Process Outsourcing Nu organisaties weer aan groei durven denken kan het aantrekkelijk

Nadere informatie

Je kunt je op verschillende manieren bij ons inschrijven. Dit kan via onze website, maar ook telefonisch of bij ons op kantoor.

Je kunt je op verschillende manieren bij ons inschrijven. Dit kan via onze website, maar ook telefonisch of bij ons op kantoor. Privacy statement DCPay Uitzendbureau B.V. DCPay Uitzendbureau B.V. hierna te noemen DCPay is verantwoordelijk en respecteert de privacy van al haar kandidaten, uitzendkrachten, payrollmedewerkers, arbeidsmigranten,

Nadere informatie

Hotsheet Januari - Maart 2013

Hotsheet Januari - Maart 2013 Hotsheet Januari - Maart 2013 StepStone feiten en cijfers StepStone feiten en cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 5.523.763 Aantal bezoeken 1.569.025 Unieke bezoekers 1.079.957 Aantal vacatures 4.125

Nadere informatie

StepStone in cijfers Juni 2015

StepStone in cijfers Juni 2015 StepStone in cijfers Juni 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.120.283 Aantal bezoeken 425.093 Unieke bezoekers 304.291 Aantal vacatures 1172

Nadere informatie

Hotsheet september 2013

Hotsheet september 2013 Hotsheet september 2013 StepStone feiten & cijfers StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1,649,870 Aantal bezoeken 535,112 Unieke bezoekers 348,222 Aantal vacatures 1,380 September

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

StepStone in cijfers Maart 2015

StepStone in cijfers Maart 2015 StepStone in cijfers Maart 2015 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.294.915 Aantal bezoeken 469.907 Unieke bezoekers 324.103 Aantal vacatures 1.040

Nadere informatie

StepStone in cijfers April 2016

StepStone in cijfers April 2016 StepStone in cijfers April 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 5.579.141 Aantal bezoeken 1.394.184 Unieke bezoekers 803.439 Aantal jobs 5998 De

Nadere informatie

Privacy statement AllEqual BV Dit zijn wij Dit doen wij Welke gegevens verzamelen wij van jou Bezoek website

Privacy statement AllEqual BV Dit zijn wij Dit doen wij Welke gegevens verzamelen wij van jou Bezoek website Privacy statement AllEqual BV AllEqual BV respecteert de privacy van al haar kandidaten, uitzendkrachten, payrollmedewerkers, medewerkers, contactpersonen van opdrachtgevers, leveranciers en websitebezoekers.

Nadere informatie

En Nu is. het Dus tijd voor beter werk dat beter betaald! EnNuDus UITZENDBUREAU. Maak kennis metjouw persoonlijke uitzendbureau

En Nu is. het Dus tijd voor beter werk dat beter betaald! EnNuDus UITZENDBUREAU. Maak kennis metjouw persoonlijke uitzendbureau En Nu is EnNuDus UITZENDBUREAU Beter werk en beter betaald! het Dus tijd voor beter werk dat beter betaald! Maak kennis metjouw persoonlijke uitzendbureau Eindelijk een uitzendbureau die begrijpen waar

Nadere informatie

Uw succes is onze intentie..!

Uw succes is onze intentie..! Uw succes is onze intentie..! Werving Selectie Uitzending Bent u op zoek naar arbeidskrachten voor een korte of juist lange periode? Connect uitzendbureau is in staat om uw bedrijf te voorzien van enthousiaste

Nadere informatie

Ondernemend in personeel. Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.nl

Ondernemend in personeel. Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.nl Ondernemend in personeel Even voorstellen? uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services Over Accord De Accord Groep is een full-service bureau in de wereld van mensen en werk. Ons uitgebreide

Nadere informatie

~ Privacy statement Djopzz BV

~ Privacy statement Djopzz BV Privacy Djopzz BV is verantwoordelijk en respecteert de privacy van al haar kandidaten, uitzendkrachten, payrollmedewerkers, arbeidsmigranten, medewerkers, zelfstandigen, contactpersonen van opdrachtgevers,

Nadere informatie

StepStone in cijfers Januari 2016

StepStone in cijfers Januari 2016 StepStone in cijfers Januari 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 4.683.229 Aantal bezoeken 1.203.462 Unieke bezoekers 699.806 Aantal jobs 4755

Nadere informatie

OVER STAFF ONLY LANDELIJK NETWERK VAN CONSULTANTS EEN NETWERK ZONDER HAANTJES BRANCHES DE KRENTEN UIT DE PAP

OVER STAFF ONLY LANDELIJK NETWERK VAN CONSULTANTS EEN NETWERK ZONDER HAANTJES BRANCHES DE KRENTEN UIT DE PAP OVER STAFF ONLY Staff Only is een professioneel netwerk van consultants, gebaseerd op de nieuwe deeleconomie: zelfstandig ondernemers die coöperatief met elkaar samenwerken om hun bereik en omzet te vergroten.

Nadere informatie

Ondernemend in personeel. Werkwijzer. voor Branch personeelsmedewerkers. uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord.

Ondernemend in personeel. Werkwijzer. voor Branch personeelsmedewerkers. uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services. www.accord. Ondernemend in personeel Werkwijzer voor Branch personeelsmedewerkers uitzenden l detacheren l werving & selectie l payroll services Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Welkom bij Accord

Nadere informatie

A. Business model canvas. B. Marketing en acquisitieplan. C. Actiepunten. BOUWSTENEN VOOR een operationeel AQUISITIE plan

A. Business model canvas. B. Marketing en acquisitieplan. C. Actiepunten. BOUWSTENEN VOOR een operationeel AQUISITIE plan BOUWSTENEN VOOR een operationeel AQUISITIE plan A. Business model canvas Je vult het business model canvas in en komt tot een duidelijke beschrijving van de waarde propositie en het beoogde klant segment

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

Programma Startersdag Utrecht

Programma Startersdag Utrecht Programma Startersdag Utrecht Zaterdag 7 november 2015 Welkom op de Startersdag Wat valt er vandaag te beleven? Volg presentaties Vandaag kun je verschillende presentaties over het starten van een eigen

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff gemak minder kosten flexibiliteit geen werkgeversrisico s minder zorgen Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks

Nadere informatie

Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business

Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business WHITEPAPER Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business 5 vragen die u aan het denken zetten: bent u wel echt bezig met doen waar u goed in bent? PP-056/02-14 Inleiding De flexmarkt

Nadere informatie

Microsoft Dynamics 365 / Office 365

Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Microsoft Dynamics 365 / Office 365 Jeroen Paters Sales & Business Development Dynamics 365 Mobile : +31 (0) 6 2953 1467 E-mail: jeroen.paters@prodware.nl Agenda Microsoft Dynamics 365 for Sales (CRM)

Nadere informatie

STEPSTONE IN CIJFERS. Januari

STEPSTONE IN CIJFERS. Januari Januari 2018 1/6 Informatie over de bezoekers van StepStone Bezochte pagina s 3.200.932 Bezoeken 995.337 Unieke bezoekers 629.970 Jobs online 5988 Bij StepStone zetten we alles in het werk om nog meer

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht -

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - Ziezzo. Uw personeel goed geregeld. Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - gevers. Uw personeel

Nadere informatie

Informatie voor Flexwerkers

Informatie voor Flexwerkers techniek logistiek productie Informatie voor Flexwerkers www.manschap.nl Welkom Welkom bij Manschap. Wij vinden het fijn om jou als collega te mogen begroeten. Manschap is een uitzendbureau dat zich richt

Nadere informatie

Starterspakket. Wij bieden een oplossing als jij minder goed bent in administratie, speciaal op maat gemaakt voor in de sportwereld.

Starterspakket. Wij bieden een oplossing als jij minder goed bent in administratie, speciaal op maat gemaakt voor in de sportwereld. Wat kan PvN voor jou betekenen? Is administratie niet je sterkste punt? Heb je vooral zin om je op de leuk kanten van het ondernemer te richten? Of wil je gewoon zeker weten dat alles goed geregeld wordt?

Nadere informatie

Privacyverklaring a/s WORKS

Privacyverklaring a/s WORKS Privacyverklaring a/s WORKS In deze privacyverklaring laten we je weten welke gegevens we verzamelen en vastleggen als je onze websites gebruikt en/of je inschrijft bij a/s WORKS en waarom we deze gegevens

Nadere informatie

Allure Uitzendbureau

Allure Uitzendbureau Have a nice job! Allure Uitzendbureau De beste resultaten worden behaald door plezier in het werk en via de weg van persoonlijke betrokkenheid op alle fronten. Onder dat motto is Allure Uitzendbureau

Nadere informatie

Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou?

Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou? Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou? Fit20 zoekt franchisenemers voor nieuwe studio s overal in het land. Heb jij voldoende inhoud voor deze uitdaging, lees dan snel verder. fit20 franchise Franchisesamenwerking

Nadere informatie

Programma Startersdag Amsterdam

Programma Startersdag Amsterdam Programma Startersdag Amsterdam Zaterdag 7 november 2015 Welkom op de Startersdag Wat valt er vandaag te beleven? Volg presentaties Vandaag kun je verschillende presentaties over het starten van een eigen

Nadere informatie

Nederland. Steeds flexibeler

Nederland. Steeds flexibeler Nederland. Steeds flexibeler ABU-campagne : Nederland. Steeds flexibeler. Dat is de slogan van de nieuwe campagne die de ABU maandag 2 juni 2014 is gestart. Een campagne die aanhaakt bij de actualiteit

Nadere informatie

BRM Uitzendbureau. Werk organiseren naar menselijke maat. BRM Uitzendbureau kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen.

BRM Uitzendbureau. Werk organiseren naar menselijke maat. BRM Uitzendbureau kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen. BRM Uitzendbureau Werk organiseren naar menselijke maat kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen. BRM Uitzendbureau Werk organiseren naar menselijke maat Wij zijn een uitzendbureau dat

Nadere informatie

Opleiding Intercedent.

Opleiding Intercedent. Opleiding Intercedent www.bpmo-academy.nl Wat doet een Intercedent? Een intercedent is iemand die bemiddelt tussen werkzoekende mensen en bedrijven die werknemers zoeken. Meestal werken intercedenten logischerwijs

Nadere informatie

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll accord.nl Accord HR-dienstverlening in elke branche Flexibele arbeidsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf: met dat idee is Accord opgericht. Op 1 mei 1987,

Nadere informatie

Informatiebrochure franchisenemers

Informatiebrochure franchisenemers Informatiebrochure franchisenemers ROYAL NOAD FRANCHISE ORGANISATION PAYROLLING Zo n vijftig jaar geleden had er nog niemand van uitzendbureaus gehoord. De eerste spelers op die markt werden met veel argwaan

Nadere informatie

Privacyverklaring ViaBen Arbeidsbemiddeling B.V.

Privacyverklaring ViaBen Arbeidsbemiddeling B.V. Privacyverklaring ViaBen Arbeidsbemiddeling B.V. ViaBen Arbeidsbemiddeling B.V. is ervan overtuigd dat de persoonlijke levenssfeer van haar flexwerkers, kandidaten en werknemers, alsook van haar andere

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies

Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies Detachering in de financiele dienstverlening Detachering Projecten Advies Bancair Verzekeringen Actuarieel Pensioen & Leven Inhoud Talent&Pro 3 Toonaangevende detacheerder 4 Al bijna vijftien jaar een

Nadere informatie

StepStone in cijfers Oktober 2016

StepStone in cijfers Oktober 2016 StepStone in cijfers Oktober 2016 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1.111.890 Aantal bezoeken 456.173 Unieke bezoekers 326.412 Aantal vacatures 1092

Nadere informatie

Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom

Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom Meewerkend Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom Veel gemeenten hebben moeite om werkzoekenden met een inkomensuitkering te plaatsen op vaste of tijdelijke functies. Bedrijven zijn terughoudend

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Hireserve recruitmentsoftware. Brochure 2017

Hireserve recruitmentsoftware. Brochure 2017 Hireserve recruitmentsoftware Brochure 2017 Wie we zijn en wat we doen Over Hireserve Hireserve is leverancier van recruitment software. We maken, onderhouden en verkopen een gebruiksvriendelijk en veilig

Nadere informatie

FLEXIBELE ONDERSTEUNING NODIG?

FLEXIBELE ONDERSTEUNING NODIG? FLEXIBELE ONDERSTEUNING NODIG? Bedrijfsfolder MKB Bedrijfsondersteuning voor het Midden en Kleinbedrijf (MKB) en Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) Ondernemen + ondersteuning = MKB Bedrijfsondersteuning

Nadere informatie

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE MISSIE Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maak- en procesindustrie in Zuid- Nederland en Vlaanderen te voorzien in goed technisch talent op het

Nadere informatie

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren 15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren Over Nétive BV Nétive BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject

Nadere informatie

Voor meer informatie over de Algemene Verordening Gegevensbescherming verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid.

Voor meer informatie over de Algemene Verordening Gegevensbescherming verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid. Privacy Policy Helder Maritiem is een jong en modern uitzendbureau uit Rotterdam betreffende personeel voor de maritieme sector. Helder Maritiem levert maritiem personeel voor alle rangen, van matrozen

Nadere informatie

Hotsheet november 2013

Hotsheet november 2013 Hotsheet november 2013 StepStone feiten & cijfers StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1,730,386 Aantal bezoeken 553,732 Unieke bezoekers 369,601 Aantal vacatures 1,430 November

Nadere informatie

ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap

ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap Tentoo vindt dat je als ondernemer moet kunnen springen en vliegen. Dat niets je klein of tegen mag houden. En als je wilt vliegen, moet je kunnen loslaten

Nadere informatie

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Franchise WerkAdvies zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Bedrijfsadviesbureau met een brede klantenkring WerkAdvies is een bedrijfsadviesbureau dat zich

Nadere informatie

Privacy statement Optima ProLinQ B.V.

Privacy statement Optima ProLinQ B.V. Privacy statement Optima ProLinQ B.V. Optima ProLinQ is verantwoordelijk en respecteert de privacy van al haar kandidaten, uitzendkrachten, payrollmedewerkers, arbeidsmigranten, medewerkers, zelfstandigen,

Nadere informatie

EnNuDus UITZENDBUREAU

EnNuDus UITZENDBUREAU Techniek Bouw Zorg Welkom bij uw Productie persoonlijke uitzendbureau Administratief EnNuDus UITZENDBUREAU Beter werk en beter betaald! Callcenter Eindelijk een uitzendbureau die begrijpen waar het om

Nadere informatie

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket Uw personeels- en salarisadministratie zijn van groot belang voor uw bedrijf en uw personeel. Om er voor te zorgen

Nadere informatie

Hotsheet juni

Hotsheet juni Hotsheet juni 2014 StepStone feiten & cijfers StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 1,012,616 Aantal bezoeken 381,867 Unieke bezoekers 258,591 Aantal vacatures 1051 Mei in een notendop

Nadere informatie

Trend People: dé perfecte matchmaker.

Trend People: dé perfecte matchmaker. Trend People: dé perfecte matchmaker. Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar Trend People voor staat. Geen gewoon uitzendbureau, maar een fullservice

Nadere informatie

Self service. 360 o Klantbeeld. Door én met klanten. Grip op markten. Antwoord op dynamiek. Adoptability

Self service. 360 o Klantbeeld. Door én met klanten. Grip op markten. Antwoord op dynamiek. Adoptability Self service 360 o Klantbeeld Door én met klanten Antwoord op dynamiek Adoptability Grip op markten De front office betaalt en de front office bepaalt door Chris Ras, Michel Peters en Roel Corzaan De groei

Nadere informatie

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! ZZP brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! ZZP brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! ZZP brochure PersoneelCompleet Arbeidsbemiddeling Nieuwe Stijl! PersoneelCompleet is een unieke landelijke arbeidsbemiddeling onderneming Nieuwe Stijl waarbij aan elke

Nadere informatie

Grip op de zaak en besparen

Grip op de zaak en besparen Grip op de zaak en besparen MultiFlexx De onafhankelijke Managed Service Provider (MSP) op het gebied van Flexibele arbeid. Sinds 1994 helpen wij onze klanten met het organiseren van hun flexibele arbeidsbehoefte.

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 Finding great people for great jobs StepStone in cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 3.706.485 Aantal bezoeken 1.033.556 Unieke bezoekers 567.185 Aantal jobs 5139

Nadere informatie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie Als header graag mijn logo met ernaast Rob Keehnen Werving & Selectie In oranje ernaast Passie voor vast en tijdelijk personeel Aan de onderzijd(fooder) een oranje balk op elke pagina met adres. HOME PAGINA

Nadere informatie

IT Job market report. IT Job Board, Januari 2013

IT Job market report. IT Job Board, Januari 2013 IT Job market report 2013 IT Job Board, Januari 2013 De Nederlandse IT kandidaat Freelance 39% Werkzaam in 85% 15% Man Vrouw 61% Vaste dienst 74% Private sector 26% Publieke sector Top 15 Skills 1 Helpdesk

Nadere informatie

Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière. 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv

Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière. 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv Effectief solliciteren de beste start voor je Carrière 14 mei 2013 Laura van der Knaap Nutri-akt bv Programma Korte toelichting Nutri-akt Arbeidsmarkt Sollicitatieproces Zelfreflectie Sollicitatiebrief

Nadere informatie

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je een gedreven ondernemer en wil je een succesvol franchiseconcept starten? Dan is dit de kans om je eigen verhuurkantoor te starten onder het onderscheidende en innovatieve franchiselabel van De

Nadere informatie

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse

Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse Begrippenlijst Inzicht in de wereld van big data, marketing en analyse 4orange, 13 oktober 2015 Hogehilweg 24 1101 CD Amsterdam Zuidoost www.4orange.nl 2 Inhoud Achtergrond & Aanleiding... 3 A... 3 B...

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de werking van de

Nadere informatie

WELKOM BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP! VAN DE PLAS HORECA GROEP

WELKOM BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP! VAN DE PLAS HORECA GROEP WELKOM BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP! Van de Plas Horeca Groep is inmiddels 10 jaar specialist als het gaat om het leveren van vakkundig en bekwaam personeel binnen de horecabranche. Sinds 2013 zijn wij

Nadere informatie

(als reorganisatie de aanleiding is) 15 november 2014. Karin Boelens

(als reorganisatie de aanleiding is) 15 november 2014. Karin Boelens Werk naar werk (als reorganisatie de aanleiding is) 15 november 2014 Karin Boelens Inhoud 1 Inleiding... 2 2 Mobiliteit: Werk naar werk... 3 2.1 Voorlichting... 3 2.2 Intakegesprek... 4 2.2.1 Portal Werkinzicht...

Nadere informatie

Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het verhuren van

Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het verhuren van Ook Free Partner van De Huurwoning Bemiddelaar worden? Dat kan snel en betaalbaar! Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in

Nadere informatie

TRS (Ticket Reserverings Systeem)

TRS (Ticket Reserverings Systeem) LVP TRS (Ticket Reserverings Systeem) LVP Reserveringssystemen B.V. Studiedag Ticketing, 11 oktober 2011, Nijmegen 1 LVP - introductie LVP 25 jaar gespecialiseerd in ontwikkeling en ondersteuning van event

Nadere informatie

Ontwikkelingen in Franchise

Ontwikkelingen in Franchise Ontwikkelingen in Franchise Romana Engeman Algemeen Directeur NFV 5 maart 2015 Onderwerpen Wat is Franchise? Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) Voor- en nadelen voor franchisegever en franchisenemer

Nadere informatie

MF Groep. HR-diensten

MF Groep. HR-diensten MF MF Groep HR-diensten Over MF Groep MF Groep ondersteunt bedrijven in Noord-Nederland met een brede personele dienstverlening, gericht op uitzenden, payroll, detacheren, werving & selectie, poolmanagement,

Nadere informatie

MKB Salarisadministratie. Aanleveren mutaties op vaste dag per maand. Starten met Tentoo HR. Gegevens naar Belastingdienst

MKB Salarisadministratie. Aanleveren mutaties op vaste dag per maand. Starten met Tentoo HR. Gegevens naar Belastingdienst Werkwijze Welkom bij Tentoo Om het werken met Tentoo HR zo eenvoudig mogelijk te maken, vind je in deze brochure een toelichting op onze dienstverlening, de werkwijze en andere relevante informatie. Professionals

Nadere informatie

Presentatie dotconnectgroup. Presentatie dotconnectgroup

Presentatie dotconnectgroup. Presentatie dotconnectgroup Presentatie dotconnectgroup Presentatie dotconnectgroup 1 Wat is Rent a-recruiter? Het uitbesteden van de werving-& selectie procedure voor één of meerdere specifieke vaste vacature(s) aan een ervaren

Nadere informatie

Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit. Landelijk samenwerken voor lokaal succes

Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit. Landelijk samenwerken voor lokaal succes Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit Landelijk samenwerken voor lokaal succes iq Makelaars zoekt franchisenemers! Heb jij altijd al in de makelaardij willen werken? Dan is dit jouw kans om een succesvol

Nadere informatie

WORD ONDERNEMER BIJ PERSELECTIEF EN WAAG SAMEN MET ONS DE SPRONG

WORD ONDERNEMER BIJ PERSELECTIEF EN WAAG SAMEN MET ONS DE SPRONG WORD ONDERNEMER BIJ PERSELECTIEF EN WAAG SAMEN MET ONS DE SPRONG Inleiding De wereld is niet meer hetzelfde als 25 jaar geleden. De markt is in beweging. De crisis is voorbij. Of niet? Techniek ontwikkelt

Nadere informatie

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences

Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Derks & Derks Detachering Uw partner voor tijdelijke professionals in Life Sciences Interim Detachering Payrolling Derks & Derks Detachering Breed aanbod Life Sciences professionals Derks & Derks Detachering

Nadere informatie

Aan de slag bij Tempo-Team Payrolling WERK ENZO. uitzenden professionals inhouse services employability payrolling outsourcing

Aan de slag bij Tempo-Team Payrolling WERK ENZO. uitzenden professionals inhouse services employability payrolling outsourcing Aan de slag bij Tempo-Team Payrolling WERK ENZO uitzenden professionals inhouse services employability payrolling outsourcing INHOUD Belangrijk om te weten 4 Arbeidsovereenkomst, financiële regelingen,

Nadere informatie