Workdays is een ambitieuze vernieuwende speler op de arbeidsmarkt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Workdays is een ambitieuze vernieuwende speler op de arbeidsmarkt."

Transcriptie

1 THIS IS HOW WEWORK

2 WIEZ IJN WI J? 2/12 Workdays is een ambitieuze vernieuwende speler op de arbeidsmarkt. Wij maken het verschil door lokaal aanwezig en zichtbaar te zijn, door inhoudelijk met zowel kandidaten als opdrachtgevers om te gaan en door snelle en kostenbesparende diensten te verlenen. Of een opdrachtgever nu uitzendkrachten aanvraagt, het volledige medewerkersbestand bij ons op de payroll zet of zijn complete recruitment processen wil outsourcen: aan iedere klantvraag kunnen we invulling geven. Wij hebben de ambitie om een landelijk netwerk van arbeidsmarktspecialisten op te zetten die de lokale markt kennen. Bij Workdays zijn we niet op zoek naar de geijkte profielen van franchisenemers in de Workdays is gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en payrollen. Wij hanteren een complete, moderne en krachtige franchisefor- uitzendbranche. Wij zoeken freelancers, recruiters en accountmanagers die elkaar via Workdays vinden en samen succesvol zijn. mule binnen de uitzendbranche.

3 WATBI EDEN WI J? 3/12 Workdays biedt een full service uitzendconcept waardoor je als uitzendpartner doet waar je goed in bent, de rest regelen wij. Jij kunt je focussen op netwerken, vacatures en kandidaten. Wij verzorgen de rest: de back-, mid- en frontoffice, de personele en Ook regelen wij alle koppelingen met relevante vacaturesites en social media. Wij bieden een volledig werkend uitzendbureau in de vorm van een overzichtelijk dashboard op je eigen pc, laptop of tablet. Wij geloven in de kracht van samenwerken en synergie, mocht je behoefte hebben om met je collega-ondernemers samen te werken dan kan dat in één van onze sfeervolle flexlocaties. juridische administratie, de marketing, de site en de arbeidsmarktcommunicatie.

4 WIEZO EKEN WI J? 4/12 Workdays is op zoek naar accountmanagers, recruiters of freelancers die samen met ons een eigen uitzendbureau willen starten. Je bent een resultaatgerichte zelfstarter. Positief en energiek ingesteld en je bent ambitieus. Door jouw ervaring weet je wat je moet doen om de juiste kandidaat te vinden en binden of de vacatures te spotten. Bij voorkeur heb je een achtergrond in de arbeidsbemiddeling en/of ben je een echte netwerker die de juiste kanalen kent. Je bent thuis in sociale media en hebt een aantoonbaar netwerk in de regio.

5 VOORD ELENO PEEN RIJ 5/12 Uitgebreid inwerktraject en uitzendcertificering van de uitzendpartner Aantrekkelijke financiële constructie, de beste in de markt Plug and play: je kunt direct beginnen Werken vanuit huis en zelf je werktijden bepalen Mogelijkheid om samen te werken op flexlocaties van Workdays Als accountmanager heb je beschikking tot meerdere recruiters en vice versa Moderne en effectieve werving- en selectiesoftware Koppelingen met relevante vacaturesites en sociale media Professionele back, mid- en front- office ondersteuning Wij bieden acquisitielijsten Per direct een goed gevulde en groeiende kandidaten database.

6 JOUWEI GENVE STIG ING 6/12 In vijf stappen je eigen Workdays vestiging starten. Zo werkt het: Stap 1 Mail je cv en een korte motivatie naar Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Indien jij en wij enthousiast zijn, maken we een afspraak om verder kennis te maken. Stap 2 Tijdens deze eerste afspraak leren we elkaar beter kennen. Wij vertellen meer over Workdays, lichten de formule toe en nemen het profiel van de franchisenemer uitgebreider door. Als zowel jij als wij enthousiast zijn, plannen we een tweede gesprek.

7 JOUWEI GENVE STIG ING 7/12 Stap 3 In het tweede gesprek gaan we nader in op de verschillende overeenkomsten en overige (financiële) zaken. Indien dit gesprek ook succesvol is nodigen we je uit voor een beknopt assessment. Wij vragen je van te voren een business case en een financiële projectie op te stellen waarin je aangeeft hoe en waar je succesvol denkt te gaan worden. Stap 4 In deze vierde stap willen we graag een persoonlijkheidstest bij je afnemen en doen we een rollenspel. We sluiten af met een evaluerend gesprek waarin we de business case bespreken. Als iedereen enthousiast is, volgt de laatste stap. Stap 5 Tijdens het laatste gesprek bespreken we de vestigingsplaats en het werkgebied, we nemen het formulehandboek door en bespreken eventuele resterende punten. Na ondertekening van het franchise contract maken we een gedegen planning (trainingen, uitleg systeem, inwerk periode). Gefeliciteerd met je eigen onderneming!

8 WATBIE DENWI JCONC REET 8/12 Bij aanvang - Hulp bij inschrijving KVK - Aanvragen VAR verklaring - Training front-, mid- en backoffice automatisering - Marktonderzoek in de branche - Commerciële begeleiding en ondersteuning - Ondersteuning bij matching en acquisitie - Coaching doormiddel van management rapportages - Voortgangsgesprekken en trainingen - Financiële administratie - Voorfinanciering van de (tijdelijke) medewerkers - Salarisadministratie - Afdracht van belastingen en sociale verzekeringen - Franchise fee afrekeningen automatisch geregeld. - Debiteurenbeheer en creditmanagement - Kredietwaardigheid toetsing laten uitvoeren - Debiteurenverzekering - Uitbetalen van lonen en reserveringen - Vragen beantwoorden van franchisenemers, uitzendkrachten en klanten

9 WATBIE DENWI JCONC REET 9/12 Risk management - Claim management - Arbodienst - Arbeidsongeschiktheidsverzekering krachten - WA-verzekering - Ziektewetrisico (!) - Werkgeversrisico - Marketing en sales - Desgewenst gezamenlijk prospects en klanten bezoeken - Marketing programma s - Brochures, visitekaartjes en andere marketingmiddelen - Reclamemateriaal - Koppeling met vacaturesites - Koppeling met sociale netwerken

10 WATBIE DENWI JCONC REET 10/12 Communicatie - Nieuwsbrieven opdrachtgevers en uitzendkrachten - Persberichten en artikelen voor de lokale dag- en weekbladen - Ondersteuning public relations en media acties Opleiding - Opleidingstraject van +/- 3 weken - Applicatietrainingen software - Commerciële trainingen - Interviewtechnieken en gebruik testapplicaties - Ieder kwartaal franchisemeeting.

11 ONDER STEU NIN G 11/12 De frontoffice omvat alle functionaliteiten die een franchisenemer nodig heeft om de frontoffice taken uit te voeren. Daartoe behoren onder meer een volledig CRM pakket, kandidaat-, opdracht- en klantprofielen, matchingfunctionaliteiten, mailings In de midoffice wordt het berichtenverkeer en de online communicatie met klanten en kandidaten en medewerkers geregeld. Bij het invoeren van een nieuwe klant of kandidaat wordt automatisch een portaal aangemaakt. Op dit online portaal worden de gewerkte uren ingevoerd en wordt informatie gedeeld. Bijvoorbeeld over betaaldata, maar ook ziektemeldingen, roosters, vacatures en andere informatie is hier beschikbaar. en nieuwsbrieven, ziektemeldingen en koppelingen met bijvoorbeeld de gouden gids om bedrijven snel in het systeem te zetten. Standaard mails en brieven maken onderdeel uit van het pakket. De franchisegever en nemer bepalen welke informatie op het portal getoond wordt. Vanuit de midoffice worden vacature geplaatst op de eigen site. Ook is het mogelijk een koppeling te maken met andere websites, zodat de vacatures eenvoudig op het web geplaatst kunnen worden.

12 ONDER STEU NIN G 12/12 De backoffice regelt de administratieve taken. De binnengekomen uren worden verloond, gefactureerd, uitbetaald en middels een koppeling in de boekhouding opgenomen. Ook worden de arbeidscontracten met zowel eigen medewerkers als uitzendkrachten (en andere vormen van flexwerk zoals detachering en ZZP) verzorgd. De gegevens uit de backoffice vormen de basis voor de uitgebreide managementrapportage, die real-time inzicht geeft in de actuele stand van financiele en operationele kengetallen. ziekte, performance en evaluaties van het eigen personeel opgenomen. Naast de voornoemde onderdelen krijgt de franchisenemer beschikking over functies die onder kantoorautomatisering vallen. Er is een programma en ook een agenda functie aanwezig. Deze onderdelen zijn net als de VoIP telefonie volledig geïntegreerd in het systeem. wordt direct bij de klanten en of kandidatenfile opgeslagen, agenda afspraken worden gekoppeld aan de betreffende persoon of instantie en inkomende en uitgaande gesprekken worden geregistreerd. Op die manier wordt niet alleen de informatie Onderdeel van de backoffice is ook een P&O systeem. Hierin worden gegevens omtrent salarissen, contracten, roosters, vakantie, geborgd in het systeem maar kan ook worden vastgesteld wanneer de laatste keer gesproken is met een klant of hoe vaak er contact is over een bepaalde opdracht.

Ambitieuze franchisenemers nodigen wij graag uit

Ambitieuze franchisenemers nodigen wij graag uit De Franchiseformule De SelectiePunt Franchiseformule We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de

Nadere informatie

SelectiePunt Diensten

SelectiePunt Diensten Diensten SelectiePunt Diensten We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de juiste balans tussen

Nadere informatie

AllSolutions Support Dienstverlening

AllSolutions Support Dienstverlening AllSolutions Support Dienstverlening Inhoud 1. Uitbreiding support services... 3 2. De dienst die bij u past... 4 2.1. Support Basis... 4 2.2. Support Plus... 5 2.3. Consultancy diensten... 6 3. Overzicht

Nadere informatie

Informatiebrochure 1

Informatiebrochure 1 Informatiebrochure 1 SAM& Brochure Organisaties 2012, SAM& Uitgegeven in eigen beheer Info@samen.nu Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR BAANBREKEND Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau IN KANTOORPERSONEEL De Koning uitzendbureau is een van de langst bestaande uitzendorganisaties

Nadere informatie

BIJ MONEYPENNY STAAT EEN VIRTUELE ASSISTENT VOOR U KLAAR

BIJ MONEYPENNY STAAT EEN VIRTUELE ASSISTENT VOOR U KLAAR TE VEEL WERK? BIJ MONEYPENNY STAAT EEN VIRTUELE ASSISTENT VOOR U KLAAR 1 De Virtuele Assistent: De flexibele en voordelige oplossing voor zelfstandigen en kleine organisaties Het werken met Virtuele Assistenten

Nadere informatie

De onderneming DWT Selection

De onderneming DWT Selection De onderneming DWT Selection DWT Selection werd opgericht in 1990 en is aanwezig met kantoren in België en Nederland. Vanuit ons Belgisch kantoor in Wallonië werken we ook voor de Luxemburgse markt. Op

Nadere informatie

Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business

Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business WHITEPAPER Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business 5 vragen die u aan het denken zetten: bent u wel echt bezig met doen waar u goed in bent? PP-056/02-14 Inleiding De flexmarkt

Nadere informatie

de Voordelen Van X-eQUo Voordelen WerVing & selectie Voordelen interim management Voordelen detachering Voordelen payrolling Voordelen detavast

de Voordelen Van X-eQUo Voordelen WerVing & selectie Voordelen interim management Voordelen detachering Voordelen payrolling Voordelen detavast de Van X-eQUo WerVing & selectie detachering detavast payrolling interim management Grondige inventarisatie van opdrachtgever en kandidaten. Duidelijke informatieoverdracht. Persoonlijk en discreet. Open

Nadere informatie

FLEXIBELE ONDERSTEUNING NODIG?

FLEXIBELE ONDERSTEUNING NODIG? FLEXIBELE ONDERSTEUNING NODIG? Bedrijfsfolder MKB Bedrijfsondersteuning voor het Midden en Kleinbedrijf (MKB) en Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) Ondernemen + ondersteuning = MKB Bedrijfsondersteuning

Nadere informatie

Wat is LinkedIn. Vormen van profielen

Wat is LinkedIn. Vormen van profielen PROFIEL HANDLEIDING Inhoudsopgave Wat is LinkedIn?.. 3 Vormen van profielen op LinkedIn.. 3 Waarom LinkedIn?.. 4 Aan de slag (Enkele handvatten).. 4 Aanmelden en inloggen.. 5 Instellingen.. 6 Taal.. 6

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener

Nadere informatie

Managementassistent/ Directiesecretaresse

Managementassistent/ Directiesecretaresse Secretariële Beroepen niveau 4 Managementassistent/ Directiesecretaresse LEERWEG DUUR PLAATS BOL/BBL* 3 jaar Harderwijk en Zwolle** * In Harderwijk alleen BOL ** Harderwijk: Westeinde 33 / Zwolle: Dokterspad

Nadere informatie

franchise at coffee united

franchise at coffee united franchise at coffee united sterk& succesvol franchisen bij coffee united over coffee united succesvolle nederlandse organisatie onze cultuur kwaliteit & betrouwbaarheid de franchiseformule in 5 stappen

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers

Expertisecentrum Plato. van werk-naar-werk en loopbaancoaching. Voor medewerkers Expertisecentrum Plato van werk-naar-werk en loopbaancoaching Voor medewerkers inhoud wij maken er werk van! 04 Onze dienstverlening voor jou 09 Loopbaanoriëntatie en Loopbaancoaching 05 over expertisecentrum

Nadere informatie

Werkgeverschap onze zorg

Werkgeverschap onze zorg Werkgeverschap onze zorg Even voorstellen Werknemer Werknemer Singel Personele Diensten neemt het juridische werkgeverschap over van bedrijven. Hierdoor lopen bedrijven geen arbeidsrechtelijke risico s,

Nadere informatie

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N

W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N W AT I S M O G E L I J K M E T O T Y S E E N C O M P L E E T O V E R Z I C H T V A N M O D U L E S E N F U N C T I O N A L I T E I T E N OTYS Recruiting Technology helpt u met kandidaat tracking, communicatie

Nadere informatie

niveau 2 Bedrijfsadministratief Medewerker LEERWEG DUUR PLAATS BOL/BBL* 2 jaar Dronten, Harderwijk en Zwolle**

niveau 2 Bedrijfsadministratief Medewerker LEERWEG DUUR PLAATS BOL/BBL* 2 jaar Dronten, Harderwijk en Zwolle** Financiële Beroepen niveau 2 Bedrijfsadministratief Medewerker LEERWEG DUUR PLAATS BOL/BBL* 2 jaar Dronten, Harderwijk en Zwolle** * In Dronten en Harderwijk alleen BOL ** Dronten: Agripark Oost 2 / Harderwijk:

Nadere informatie

freelancer & zzp er: Spring in onbekommerd ondernemerschap

freelancer & zzp er: Spring in onbekommerd ondernemerschap freelancer & zzp er: Spring in onbekommerd ondernemerschap Tentoo vindt dat je als freelancer of zzp er moet kunnen springen en vliegen. Dat niets je klein of tegen mag houden. En als je wilt vliegen,

Nadere informatie

Binnen 10 Weken een Lopend VA Bedrijf

Binnen 10 Weken een Lopend VA Bedrijf Een programma speciaal voor: (directie)secretaresses, management assistenten, (project)ondersteuners, administratief medewerkers, etc. die graag als zelfstandig virtueel assistent aan de slag willen! Binnen

Nadere informatie

Medewerker Klanten Contact Centrum

Medewerker Klanten Contact Centrum Medewerker Klanten Contact Centrum Lees verder Samengevat 30 december 2014 Groningen Groningen Werkgever MBO Fulltime Statistiek 21 keer 2 keer 0 keer 0 keer Bedrijfsinformatie Wie zijn wij? Met de dealerschappen

Nadere informatie

i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten.

i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten. i-signaal ontwikkelt, implementeert en ondersteunt VerzuimSignaal en daaraan gerelateerde diensten. Wij zijn i-signaal Een dynamische organisatie, waar mensen met plezier een actieve bijdrage leveren om

Nadere informatie

THE FUTURE GROUP (TFG): HOE WERKT DAT PRECIES?

THE FUTURE GROUP (TFG): HOE WERKT DAT PRECIES? Toetreding THE FUTURE GROUP (TFG): HOE WERKT DAT PRECIES? 5 stappen Voor het toetreden tot één van de maatschappen van The Future Group zal iemand eerst geballoteerd worden door de huidige maten. De stappen

Nadere informatie

Medewerkershandboek POWERPLAY PEOPLE. In dit medewerkershandboek vindt je algemene informatie over het werken bij Powerplay People.

Medewerkershandboek POWERPLAY PEOPLE. In dit medewerkershandboek vindt je algemene informatie over het werken bij Powerplay People. Medewerkershandboek POWERPLAY PEOPLE In dit medewerkershandboek vindt je algemene informatie over het werken bij Powerplay People. Inhoudsopgave 1. Bedrijfsgegevens en omschrijving 3 2. De arbeidsrelatie

Nadere informatie

niveau 2 Secretarieel Medewerker of Telefonist/Receptionist

niveau 2 Secretarieel Medewerker of Telefonist/Receptionist Secretariële Beroepen niveau 2 Secretarieel Medewerker of Telefonist/Receptionist ADMINISTRATIEF MEDEWERKER LEERWEG DUUR PLAATS BOL/BBL* 2 jaar Dronten, Harderwijk en Zwolle** * In Dronten en Harderwijk

Nadere informatie

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht -

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - Ziezzo. Uw personeel goed geregeld. Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - gevers. Uw personeel

Nadere informatie

Weten wat de mogelijkheden voor u zijn? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag meer!

Weten wat de mogelijkheden voor u zijn? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag meer! De juiste persoon op de juiste plek Zendijk brengt vraag en aanbod samen, of het nu gaat om uitzenden, payrollen of detacheren. Omdat onze mensen ruime praktijkervaring hebben, weten zij wat u belangrijk

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie