Whitepaper. De Franchiseformule. Transport en Logistiek Facilitair Sponsorplannen Lokaal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Whitepaper. De Franchiseformule. Transport en Logistiek Facilitair Sponsorplannen Lokaal"

Transcriptie

1 Whitepaper De Franchiseformule Transport en Logistiek Facilitair Sponsorplannen Lokaal

2 De SelectiePunt Franchiseformule Sterk aan de slag! SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning: de juiste mens op de juiste plaats in iedere werkvorm. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de juiste balans tussen vast en flex. Dit bereiken wij op basis van een doordacht pakket diensten: werven en selecteren, ZZP bemiddelen, uitzenden, detacheren en payrollen. SelectiePunt is gemotiveerd én geëquipeerd om voor werkgevers én werknemers professioneel te schakelen. De formule is onderscheidend in de specialisaties: Transport en Logistiek; gespecialiseerde adviseurs staan klaar om hun veelal gerenommeerde klanten te bedienen, soms met enkele flexkrachten, vaak met volume opdrachten en hebben met de SelectiePunt Drivers Academy een extra onderscheidend middel tot hun beschikking. Facilitair; gespecialiseerde adviseurs werken voor hun vaak grote klanten, met vaste bezettingen van ervaren medewerkers en met poules van oproepkrachten en hebben met de SelectiePunt Cleaning Academy een extra onderscheidend middel tot hun beschikking. Sponsorplannen; sportgekke adviseurs en echte clubmensen doen op een commercieel verantwoorde wijze aan Social Return en hebben met de SelectiePunt Sponsorplannen met bekende (ex) topsporters als ambassadeur een uniek wervingstool in handen. Lokaal; meer generiek ingestelde adviseurs met stevige roots in hun vestigingsplaats staan met de commitment en het netwerk van ras ondernemers branche breed voor hun lokale klanten klaar. Onze franchisenemers beschikken over een ijzersterke propositie ten behoeve van hun marktbewerking: mooie, bekende en sterke klantnamen dienen als referentie terwijl hun flexkrachten getraind worden via één van onze gespecialiseerde opleidingscentra. De komende jaren groeien wij graag met franchisenemers die uitblinken in één van deze specialisaties. Op onze site vind je meer informatie over de specialisaties. Focus op franchise SelectiePunt is een franchiseorganisatie met een sterk groeiend aantal vestigingen door heel Nederland. Alle SelectiePunt vestigingen worden gerund door zelfstandige franchise ondernemers. Dat maakt ons bijzonder. Onze vestigingsleiders zijn ervaren ondernemers die elke dag opnieuw voor organisaties en werkzoekenden concreet handen en voeten geven aan onze visie op Strategische PersoneelsPlanning, vanuit hun gespecialiseerde of lokale kennis.

3 Ambitieuze franchisenemers nodigen wij graag uit Spreekt onze formule jou aan? Wil je ook franchisenemer worden van SelectiePunt? Al veel succesvolle ondernemers gingen je voor. Wat ons uniek maakt, is wat joú aanspreekt: onderscheidende kwaliteit en tegelijkertijd zeer laagdrempelig ondernemerschap: je betaalt bij ons geen entree fee. Jouw persoonlijke kwaliteiten zijn voor ons doorslaggevend, niet alleen jouw opleiding of ervaring. Volgens het principe van "local for local", en/of een inhoudelijke specialisatie breng je in jouw eigen verzorgingsgebied vraag en aanbod naadloos bij elkaar, op basis van ons unieke concept van Strategische PersoneelsPlanning. SelectiePunt is partner in Strategische PersoneelsPlanning. Integrale dienstverlening op het gebied van vast en flex. Het dienstenpakket bestaat uit werven en selecteren, ZZP bemiddelen, uitzenden, detacheren en payrollen. SelectiePunt is een landelijk netwerk van ondernemende adviseurs. Kandidaten en opdrachtgevers hebben te maken met mensen met verstand van zaken over hun specifieke werkterrein en branche. SelectiePunt is bijzonder. Het netwerk bestaat als franchiseorganisatie uit zelfstandig ondernemers. De spirit van ondernemerschap tekent onze cultuur. De drive om succesvol te zijn en voortdurend te willen leren. De drive, stabiliteit en betrokkenheid om langdurige relaties aan te gaan met klanten, markt en collega s vertaalt zich in optimale kwaliteit. De faciliteiten welke SelectiePunt Franchise biedt aan haar opdrachtgevers en Franchisenemers zijn van het allerhoogste niveau. Continu wordt geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van structuur, coaching, backoffice en marktbewerking. Continue doorontwikkeling vraagt naast kwaliteit om schaalgrootte. Om die schaalgrootte te bereiken kenmerkt de formule zich door zeer hoge kwaliteit te koppelen aan laagdrempeligheid. De formule is daarmee bereikbaar voor een grote groep van sterke specialisten en lokaal gerichte ondernemers: Sterke, onderscheidende specialisaties waarbij je gebruik kunt maken van unieke concepten en leidende merknamen van bekende klanten Onderscheidende dienstverlening naar jouw klanten door de inzet van onze gespecialiseerde opleidingscentra, de SelectiePunt Drivers Academy ( Transport en Logistiek) en de SelectiePunt Cleaning Academy ( Facilitair ) Een nieuw en professioneel ontwikkelde Social Media communicatie strategie, centraal uitgevoerd voor onze franchisenemers Onderscheidende kwaliteit in structuur (maatwerk automatisering, backoffice) Geen ondernemersrisico door overname van het debiteurenrisico (wekelijkse creditering aan franchisenemers, onafhankelijk van betalingstermijn van opdrachtgevers) Inhoudelijk training en coaching (gericht op ondernemerschap, marktbewerking en vak- inhoudelijk)

4 Geen startfee of nominale vooruitbetaling van afdrachten (geen investering ) Alle Flex contractadministratie zoals flex- en inleen overeenkomsten inclusief wekelijkse ureninvoer wordt geheel door onze backoffice verzorgd en uit handen genomen; je richt je uitsluitend op het commerciële proces. Servicegericht en gedreven Ondernemerschap gaat over beter willen zijn dan je concurrenten. Werken beleven als topsport. De juiste mens op de juiste in iedere werkvorm bemiddelen kan alleen door met meer commitment, harder en slimmer te werken. Beter te luisteren, meer te vragen, pro actiever te zijn. Dat levert onze klanten top kwaliteit, vaak meer dan verwacht. Dat levert ons de bevrediging op van enthousiaste kandidaten, loyale opdrachtgevers en succes. Open en betrokken No-nonsense en recht door zee. Eerlijk en oprecht. Dat is SelectiePunt ten voeten uit. Betrokken, maar ook duidelijk, zo nodig kritisch communicerend met kandidaten, opdrachtgevers en collega s. Dit is werk van, voor en door mensen. Afspraak is afspraak. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Resultaatgericht We willen graag beter zijn, we werken hard en resultaatgericht. We barsten van de kennis en ervaring en we werken met veel plezier. Onze slogan is niet voor niets: We werken graag voor u. De Formule Ondernemen zonder investeren SelectiePunt gelooft in de kracht van haar Franchisenemers en biedt deelname aan zonder start fee. Ondernemen zonder debiteurenrisico Zelfs het debiteurenrisico bij flex neemt SelectiePunt op zich. Dit maakt ons uniek. Na de wekelijkse verloning van flexkrachten heb je binnen een week de marge op jouw rekening. Ook indien jouw klant nog niet heeft betaald. Ondernemen met coaching die je verder helpt Ervaren Regio Directeuren helpen je de juiste keuzes te maken en zorgen voor commerciële input. De backoffice ondersteunt je maximaal: neemt bijna alle rompslomp uit handen en fungeert als vraagbaak. De SelectiePunt Academy verzorgt een kosteloos opleidingsprogramma van introductie tot sales en vakinhoudelijke trainingen. Het unieke sponsor/goede doelen programma zorgt voor een laagdrempelige en onderscheidende marktbewerking. Zo zijn wij bijvoorbeeld partner van verschillende lokale Goede Doelen en Sportverenigingen.

5 Franchisenemer Je hebt vooral een sterke drive, bent ondernemend en hebt een sterke persoonlijkheid. Je wilt absoluut succes. Je hebt ruime branche ervaring in één van de specialisaties van SelectiePunt, of een sterke affiniteit met lokaal ondernemerschap. Je weet dus waar je over praat met kandidaten en opdrachtgevers. Deze kennis geeft je een voorsprong ten opzichte van je concurrenten. Ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling is gewenst, maar niet noodzakelijk. Ervaring met commercie wel. Of in ieder geval een sterke affiniteit met commercie. Het opleidingsniveau is veel minder relevant. Je herkent je in de SelectiePunt cultuur. Je bent zowel relatiebouwer als gericht op het binnen halen van nieuwe klanten. Je bent geïnteresseerd in mensen. Je vindt het zeer belangrijk hard voor je klanten te willen werken. Je vindt het waardevol mensen verder te helpen in hun loopbaan. Franchiseformule Een groot voordeel van samenwerking met SelectiePunt is de mogelijkheid om laagdrempelig een nieuwe toekomst op te bouwen als ondernemer. De SelectiePunt formule is zeer geschikt voor ondernemende mensen die zich vooral willen concentreren op klantcontact, en niet op alle bijkomende zaken. SelectiePunt verzorgt onderscheidende concepten, marketing, middelen, systemen en backoffice ( tot en met facturering en debiteurenrisico ) om een bureau van hoge kwaliteit te runnen. Je werkt in je eigen specialisatie, in je eigen regio. Op deze manier combineer je zelfstandig ondernemerschap met de voordelen van de support van SelectiePunt. Franchiseovereenkomst Franchise is gebaseerd op een samenwerking tussen onafhankelijke partijen waarbij de franchisegever ( SelectiePunt ) het recht verleent aan de franchisenemer om een bedrijf te exploiteren volgens het concept van de franchisegever. De rechten en plichten van zowel SelectiePunt als jou leggen we vast in een franchiseovereenkomst. De looptijd daarvan bepalen we aan de hand van jouw voorkeur. Werkgebied SelectiePunt werkt met een hoge kwaliteitsstandaard en een lage kostenstructuur. Er wordt niet vanuit dure kantoren gewerkt maar vanuit virtuele, digitale kantoren. Meestal vanuit huis dus. Verkoopgesprekken vinden plaats bij de opdrachtgever en de eerste contacten met kandidaten vinden in ons digitale tijdperk digitaal en telefonisch plaats. Daadwerkelijke sollicitatiegesprekken vervolgens over het algemeen ten kantore van jouw klant. Jouw achtergrond bepaalt jouw specialisatie. Je komt ze op onze site tegen. Ben je meer een generalist met een sterke lokale binding? Dan kies je voor Local for Local.

6 Hoogwaardige automatisering SelectiePunt maakt gebruik van een maatwerk ontwikkeld frontoffice internet based softwarepakket. Dit pakket omvat alle onderdelen van de workflow, zoals een recruitment tool, crm tool, alle huisstijl uitingen en applicatie. Vacatures en kandidaten worden snel doorgeplaatst op de gekoppelde website en externe job boards. Deze is geheel zoekmachine geoptimaliseerd. Dit vergroot de vindbaarheid voor kandidaten en opdrachtgevers aanzienlijk. Het posten van vacatures op social media is in het pakket geïntegreerd. Ook de backoffice software is internet based en daarmee vanuit iedere gewenste locatie toegankelijk. Naast verloning en facturatie vind je hier jouw complete management informatie. Het opstellen van de flex overeenkomsten, verlonen van flexkrachten en facturatie wordt overigens uit handen genomen zodat jij je volledig kunt richten op waar je goed in bent: het commerciële proces en matchen van vraag en aanbod. De backoffice neemt ook het volledig juridisch werkgeverschap op zich. Het systeem is zeer gebruikersvriendelijk, zonder noemenswaardige training kun je aan de slag. Ter ondersteuning vind je de gebruikershandleiding in het SelectiePunt handboek. Franchisenemers maken gebruik van een landelijk inkomend telefoonnummer waarbij inkomende gesprekken worden aangenomen en / of worden doorverbonden. Coaching De kwaliteit van de dienstverlening is in hoge mate afhankelijk van de kwaliteit van de ondernemers. Dat zijn stuk voor stuk professionals in vast en flex en/of hun specialisatie. Coaching op het gebied van werving en selectie methodieken, verkoop en bedrijfsvoering wordt aangeboden via trainingen, meewerken en coaching gesprekken. Jij bepaalt hoe en wanneer je geholpen wilt worden. Investering De SelectiePunt Franchiseformule is zeer laagdrempelig. In tegenstelling tot de meeste franchiseformules betaal je geen start fee. Uitsluitend bij daadwerkelijk gerealiseerde omzet draag je een percentage van die omzet af. De enige kosten die je maakt zijn voor de softwarelicentie en de telefoonservice. Het inkoopvoordeel vanwege onze schaalgrootte is direct voor jou. De kosten voor de software licentie en telefoon behandeling zullen je aangenaam verrassen. De Voordelen Flex is een branche met veel afwisseling, relatief hoge marges en prima toekomstperspectieven. Of het nu economisch mee of tegen zit, de arbeidsmarkt biedt structureel veel kansen. Alleen al vanwege de toenemende vergrijzing zal de beroepsbevolking krimpen. De vraag naar bemiddeling, en met name gespecialiseerde bemiddeling met een hoog kennisniveau en een groot netwerk, blijft hoog. De vraag naar flexibel personeel blijft fors stijgen.

7 Bovendien is het werk van, voor en door mensen. Je ontmoet dagelijks nieuwe mensen en je bent van betekenis. Je doet goed en belangrijk werk dat veel waardering oplevert. Lage kosten, hoog rendement Er is geen instap fee. Geen debiteurenrisico. Geen voorfinanciering van salarissen. Geen investering in kantoorinrichting. Direct voordeel door inkoopvoordelen voor softwarelicentie en telefoonaanname. Bij dit lage kostenniveau is je rendement vanzelfsprekend hoger. En op basis van onze expertise zullen we je coachen nog slimmer te werken zodat je rendement alleen maar toeneemt. Onze gestandaardiseerde processen en professionele arbeidsmarktcommunicatie dragen sterk bij aan een hoge productiviteit. De sponsoracties dragen bij aan onderscheidende marktbewerking. Gedreven collega s Je collega s in het SelectiePunt netwerk zijn net als jij ondernemer. Dagelijks heb je interne contacten. Je staat er niet alleen voor. Vol drive en commitment om de beste kwaliteit te leveren aan kandidaten en opdrachtgevers. Kandidaten en vacatures worden uitgewisseld en daar profiteert iedereen van. Daarnaast word je inhoudelijk en in je verkoopinspanningen gecoacht door zeer ervaren sparringpartners. Onderscheidend vermogen Je werkt vanuit je eigen specialisatie en je eigen vestiging. Dat kan zijn: Transport en Logistiek, Facilitair, Lokaal of Sponsorplannen, ieder met hun eigen extra onderscheidend vermogen. Specialisatie betekent kennis en daarmee onderscheid. Maar je aanbod is nog veel breder vanwege het totale netwerk. Iedere specifieke kandidaat en vacature wordt bediend door een specialist, overal in Nederland. Voor de klant betekent dit optimale kwaliteit. Vestigingsplaats Werken met je home office als basis betekent vrijheid, lage kosten en geen files. Het kantoor van de toekomst binnen handbereik. De software draait op internet, iedere pc is geschikt, de telefoon wordt professioneel aangenomen, je kunt je volledig concentreren op je klantcontacten. Kwaliteit Je maakt direct gebruik van onze kwaliteitssystemen voor matching, crm, flex en facturatie. Maar ook van onze opleidingscentra, professionele social media marketing - en communicatiemiddelen. Makkelijk en effectief. De kwaliteit van jou en je collega s staat garant voor de beste dienstverlening. Contact Inspireert deze brochure tot vragen? Of wil je zelf franchisenemer worden van SelectiePunt? Neem dan gerust contact op met ons hoofdkantoor of per mail info@selectiepunt.nl

Ambitieuze franchisenemers nodigen wij graag uit

Ambitieuze franchisenemers nodigen wij graag uit De Franchiseformule De SelectiePunt Franchiseformule We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de

Nadere informatie

Strategische PersoneelsPlanning

Strategische PersoneelsPlanning Strategische PersoneelsPlanning Strategische PersoneelsPlanning van SelectiePunt We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten

Nadere informatie

ZZP Bemiddeling. Wet DBA

ZZP Bemiddeling. Wet DBA ZZP Bemiddeling Wet DBA SelectiePunt ZZP Bemiddelen, Wet DBA We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren

Nadere informatie

Welkom bij de Flexibility Groep

Welkom bij de Flexibility Groep Welkom bij de Flexibility Groep Wij zijn de eerste online franchise organisatie op het gebied van arbeidsbemiddeling De Flexibility Groep is opgericht in 2006 te Breda. Inmiddels tellen we landelijk meer

Nadere informatie

SelectiePunt Diensten

SelectiePunt Diensten Diensten SelectiePunt Diensten We werken graag voor u SelectiePunt is specialist in Strategische PersoneelsPlanning. Wij helpen organisaties en kandidaten met het realiseren van de juiste balans tussen

Nadere informatie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie Als header graag mijn logo met ernaast Rob Keehnen Werving & Selectie In oranje ernaast Passie voor vast en tijdelijk personeel Aan de onderzijd(fooder) een oranje balk op elke pagina met adres. HOME PAGINA

Nadere informatie

Workdays is een ambitieuze vernieuwende speler op de arbeidsmarkt.

Workdays is een ambitieuze vernieuwende speler op de arbeidsmarkt. THIS IS HOW WEWORK WIEZ IJN WI J? 2/12 Workdays is een ambitieuze vernieuwende speler op de arbeidsmarkt. Wij maken het verschil door lokaal aanwezig en zichtbaar te zijn, door inhoudelijk met zowel kandidaten

Nadere informatie

START JE EIGEN STC KANTOOR

START JE EIGEN STC KANTOOR START JE EIGEN STC KANTOOR MEER INFORMATIE - FEITEN - FORMULE - FREELANCE WELKOM BIJ STC GROEP 03 FREELANCE Freelance is crisisbestendig! In 15 jaar tijd is het aantal freelance formules in Nederland meer

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals

Franchise WerkAdvies. zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Franchise WerkAdvies zelfstandig ondernemen als bedrijfsadviseur en samenwerken met ervaren professionals Bedrijfsadviesbureau met een brede klantenkring WerkAdvies is een bedrijfsadviesbureau dat zich

Nadere informatie

Informatiebrochure franchisenemers

Informatiebrochure franchisenemers Informatiebrochure franchisenemers ROYAL NOAD FRANCHISE ORGANISATION PAYROLLING Zo n vijftig jaar geleden had er nog niemand van uitzendbureaus gehoord. De eerste spelers op die markt werden met veel argwaan

Nadere informatie

Staffing Professionals On Site Services Payrolling

Staffing Professionals On Site Services Payrolling Staffing Professionals On Site Services Payrolling Logistiek Office Finance Industrie De heldere keuzes van Flexpoint flexpoint Dagelijks zijn meer dan 3000 Flexpoint medewerkers aan de slag bij onze opdrachtgevers

Nadere informatie

Maak van elke dag een dag van betekenis

Maak van elke dag een dag van betekenis Maak van elke dag een dag van betekenis Franchisenemer bij Right at Home uw kans om voorop te lopen in zorg www.rightathome.co.nl Welkom bij Right at Home Right at Home is een nieuwe franchiseformule op

Nadere informatie

Ontwikkelingen in Franchise

Ontwikkelingen in Franchise Ontwikkelingen in Franchise Romana Engeman Algemeen Directeur NFV 5 maart 2015 Onderwerpen Wat is Franchise? Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) Voor- en nadelen voor franchisegever en franchisenemer

Nadere informatie

Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business

Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business WHITEPAPER Maximaliseer uw bedrijfsresultaat door te focussen op uw core business 5 vragen die u aan het denken zetten: bent u wel echt bezig met doen waar u goed in bent? PP-056/02-14 Inleiding De flexmarkt

Nadere informatie

RadarPersoneel Zorg & Welzijn

RadarPersoneel Zorg & Welzijn RadarPersoneel Zorg & Welzijn werven selecteren detacheren uitzenden opleiden Andrea Veerman Oprichter en directeur 06 2151 5571 wat? Flexbureau voor personeel in het sociaal domein, door het hele land

Nadere informatie

Back office Services voor intermediairs

Back office Services voor intermediairs Back office Services voor intermediairs Wat houdt Back office Services in? Als intermediair wilt u zich continu kunnen richten op uw core business: werving, selectie en het plaatsen van medewerkers. Oftewel:

Nadere informatie

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ

GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ GEZOCHT: AVONTUURLIJKE ONDERNEMERS MET HART VOOR MAKELAARDIJ Bent u ondernemer en hebt u hart voor makelaardij? Dan is HouseHunting op zoek naar u! Voor uitbreiding van onze snel groeiende franchiseketen

Nadere informatie

www.brazucacoffee.nl

www.brazucacoffee.nl www.brazucacoffee.nl Brazuca Coffee verkoopt niet zomaar koffie, maar koffie die speciaal uit Brazilië wordt geïmporteerd. De bonen worden vervolgens op ambachtelijke wijze in Amsterdam gebrand. Deze bijzondere

Nadere informatie

Allure Uitzendbureau

Allure Uitzendbureau Have a nice job! Allure Uitzendbureau De beste resultaten worden behaald door plezier in het werk en via de weg van persoonlijke betrokkenheid op alle fronten. Onder dat motto is Allure Uitzendbureau

Nadere informatie

HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING

HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING HET JUISTE SPOOR OP WEG NAAR SUCCESVOL FRANCHISING Franchise Match is een full service franchi- Op deze en de volgende pagina s treft u Onze energie zit primair in de uitvoering. Maar ook als de franchiseorganisatie

Nadere informatie

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl

Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll. accord.nl Uitzenden, Werving & Selectie en Payroll accord.nl Accord HR-dienstverlening in elke branche Flexibele arbeidsoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf: met dat idee is Accord opgericht. Op 1 mei 1987,

Nadere informatie

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE

DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE DE RECRUITMENT ENGINEER VOOR DE MAAKINDUSTRIE MISSIE Als Recruitment Engineer hebben wij de missie de maak- en procesindustrie in Zuid- Nederland en Vlaanderen te voorzien in goed technisch talent op het

Nadere informatie

Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou?

Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou? Wordt deze nieuwe fit20 vestiging van jou? Fit20 zoekt franchisenemers voor nieuwe studio s overal in het land. Heb jij voldoende inhoud voor deze uitdaging, lees dan snel verder. fit20 franchise Franchisesamenwerking

Nadere informatie

hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor.

hanzeland zwolle >> Capabel personeel, zó ingezet Personeel niet voor het oprapen? Neenee, daar hebben we kwalitatieve methoden voor. hanzeland personeel[s]diensten >> Capabel personeel, zó ingezet >> Grote kennis van de lokale arbeidsmarkt >> Grote betrokkenheid >> Korte lijnen >> Vaste contactpersonen >> Maatschappelijke betrokkenheid

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

KLANTENSERVICE ON DEMAND

KLANTENSERVICE ON DEMAND Verruim uw openingstijden met Klantenservice on Demand: Ma t/m Vrij 08:00-22:00 en Za t/m Zo 09:00 t/m 18:00 KLANTENSERVICE ON DEMAND Bij ContactCare geloven we dat goed klantcontact zorgt voor meer tevreden

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

MF Groep. HR-diensten

MF Groep. HR-diensten MF MF Groep HR-diensten Over MF Groep MF Groep ondersteunt bedrijven in Noord-Nederland met een brede personele dienstverlening, gericht op uitzenden, payroll, detacheren, werving & selectie, poolmanagement,

Nadere informatie

Visie, specialisaties en diensten

Visie, specialisaties en diensten Visie, specialisaties en diensten SelectiePunt: Succesvol met Strategische PersoneelsPlanning Niet eerder was de arbeidsmarkt zó in transitie. Enerzijds bieden werknemers zich massaal als ZZP er aan. Hun

Nadere informatie

#VACATURE. Directeur

#VACATURE. Directeur #VACATURE GENERAL MANAGEMENT HR OPERATIONS Directeur Larex is één van de grote personeelsbemiddelaar van buitenlandse vakmannen aan Nederlandse klanten in de bouw, techniek en industrie. Larex heeft een

Nadere informatie

Franchise Gids. Buro Cleijsen

Franchise Gids. Buro Cleijsen Franchise Gids 1 Even voorstellen Buro Cleijsen is een adviesbureau, expert in de markt van het implementeren van certificeerbare managementsystemen. Daarnaast begeleiden we bedrijven bij het optimaliseren

Nadere informatie

Grip op Ondernemerschap

Grip op Ondernemerschap Grip op Ondernemerschap Workshopreeks over 1. De juiste focus 2. Scherper positioneren 3. Acquireren met resultaat 4. Effectief communiceren 5. Beter Klantbeheer 6. De creatieve organisatie Je kunt de

Nadere informatie

Richtinggevend in werk

Richtinggevend in werk Uitzendbureau Schakelen en bemiddelen in werk Payroll Payroll diensten voor publieke sector en MKB Verzuimbegeleiding Verzuimbegeleiding op maat bij u gereguleerd Re-integratie Samen werk en mens matchen

Nadere informatie

Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid.

Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid. Nu Wonen, nu ondernemen... Groei mee met de succesformule van Nu Wonen en profiteer van onze naamsbekendheid. Franchiser worden was voor ons een mooie kans om mee te groeien binnen hun organisatie. Voorwoord

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

uitzenden detacheren werving & selectie payrolling

uitzenden detacheren werving & selectie payrolling Werk beleef je! uitzenden detacheren werving & selectie payrolling Werk beleef je! bij stadion uitzenden 6 redenen om voor Stadion Uitzenden te kiezen 1. betrouwbaar 2. no nonsense 3. humor 4. deskundig

Nadere informatie

Bureau BERGS. Re-integratie Outplacement Loopbaanadvies. Noloc Erkend & Gecertificeerd

Bureau BERGS. Re-integratie Outplacement Loopbaanadvies. Noloc Erkend & Gecertificeerd Bureau BERGS Re-integratie Outplacement Loopbaanadvies Noloc Erkend & Gecertificeerd 1 2 Voorwoord Over Bureau BERGS Re-integratie, Outplacement & Loopbaanadvies De flexibiliteit binnen organisaties wordt

Nadere informatie

...voor het vinden van gemotiveerde vaste, tijdelijke of gedetacheerde medewerkers in de regio Rivierenland

...voor het vinden van gemotiveerde vaste, tijdelijke of gedetacheerde medewerkers in de regio Rivierenland ...voor het vinden van gemotiveerde vaste, tijdelijke of gedetacheerde medewerkers in de regio Rivierenland Werkzaak Rivierenland Kansen voor... Werkzaak Rivierenland is dé organisatie voor werk en inkomen

Nadere informatie

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment

Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment Op zoek naar de juiste professional? Smart Recruitment hebbes! Herkenbaar? Het moment dat u met absolute zekerheid weet dat u de juiste kandidaat voor uw bedrijf heeft gevonden? Of dat u gewoon weet dit

Nadere informatie

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s FranchiseFormule All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s Samenwerking met Financiële Meesters Financiële Meesters heeft een nieuwe franchiseformule ontwikkeld voor

Nadere informatie

WORD ONDERNEMER BIJ PERSELECTIEF EN WAAG SAMEN MET ONS DE SPRONG

WORD ONDERNEMER BIJ PERSELECTIEF EN WAAG SAMEN MET ONS DE SPRONG WORD ONDERNEMER BIJ PERSELECTIEF EN WAAG SAMEN MET ONS DE SPRONG Inleiding De wereld is niet meer hetzelfde als 25 jaar geleden. De markt is in beweging. De crisis is voorbij. Of niet? Techniek ontwikkelt

Nadere informatie

Franchise rules. Customerfactory Franchiseadviseurs

Franchise rules. Customerfactory Franchiseadviseurs Franchise rules Franchise rules Customerfactory Franchiseadviseurs Onze opdrachtgevers willen Kwalitatief en kwantitatief groeien. verantwoord en duurzaam 6x groeien door samenwerking S J B F I D F L

Nadere informatie

persoonlijk professioneel prettig

persoonlijk professioneel prettig persoonlijk professioneel prettig Verbinden en ontwikkelen, dat is onze missie! onze visie social media vergrijzing technologische ontwikkelingen globalisering afwisseling trends en ontwikkelingen social

Nadere informatie

Topcondities voor topsecretaresses

Topcondities voor topsecretaresses Straight to the top Topcondities voor topsecretaresses Top Secretaries is de specialist in detachering en werving & selectie van management ondersteunende professionals. Kennis van en waardering voor het

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener

Nadere informatie

Abiant. Dat komt goed. www.abiant.nl

Abiant. Dat komt goed. www.abiant.nl Abiant. Dat komt goed. www.abiant.nl Flexibele werkversterking Tijdelijk personeel nodig? Abiant biedt u flexibele werkversterking Goede mensen zijn de drijvende kracht achter uw organisatie. Echte Abianters

Nadere informatie

De volgende stap naar certificering!

De volgende stap naar certificering! ISO 9001 CERTIFICERING De volgende stap naar certificering! 2 - Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. Inleiding Fijn dat u geïnteresseerd bent in ISO 9001 certificering. Naast het voldoen aan de eisen

Nadere informatie

persoonlijk professioneel prettig

persoonlijk professioneel prettig persoonlijk professioneel prettig Over Willem Personeel Met Willem Personeel willen we telkens weer verwachtingen waarmaken en liefst overtreffen. Vanuit pure interesse leggen we contacten. Luisteren en

Nadere informatie

directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- /

directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- / directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- / communicatie- / salesmedewerkers et cetera Steeds meer taken

Nadere informatie

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL

HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN. passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL HUISMAKEOVER FRANCHISE SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN passie en ondernemerschap ERVAAR HET VERSCHIL SAMEN WERKEN SAMEN SUCCESVOL ONDERNEMEN Het is mogelijk, samen succesvol ondernemen! HuisMakeOver biedt haar

Nadere informatie

Inhoud Wat is franchise... 3 Franchise is een vorm van samenwerking... 3 Taakverdeling franchisenemer en franchisegever... 3 Gemeenschappelijk doel

Inhoud Wat is franchise... 3 Franchise is een vorm van samenwerking... 3 Taakverdeling franchisenemer en franchisegever... 3 Gemeenschappelijk doel ` Wat is Franchise Inhoud Wat is franchise... 3 Franchise is een vorm van samenwerking... 3 Taakverdeling franchisenemer en franchisegever... 3 Gemeenschappelijk doel van de franchisenemer en franchisegever...

Nadere informatie

Maakt jouw service het verschil?

Maakt jouw service het verschil? Maakt jouw service het verschil? De boeiende wereld van Hospitality Aansprekende projecten, afwisseling en uitdagende banen. Dat is in het kort wat je van Adecco Hospitality, Events & Promotions mag verwachten.

Nadere informatie

Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief. Verbeteren kan alleen van binnenuit.

Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief. Verbeteren kan alleen van binnenuit. Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief Verbeteren kan alleen van binnenuit. Onze visie, missie en strategie Visie: dat er in alle organisaties een

Nadere informatie

Franchise informatie Quickmediator

Franchise informatie Quickmediator Franchise informatie Quickmediator Franchise informatie van Quickmediator Mediator Het beroep mediator is een vrij beroep, omdat iedereen zich zonder enige kennis of opleiding mediator mag noemen. 1 Velen

Nadere informatie

Select Plus. Whitepaper Select Plus: Franchise in arbeidsbemiddeling. Whitepaper Select Plus: Franchise in arbeidsbemiddeling. Versie 1 - juli 2011

Select Plus. Whitepaper Select Plus: Franchise in arbeidsbemiddeling. Whitepaper Select Plus: Franchise in arbeidsbemiddeling. Versie 1 - juli 2011 Whitepaper : Franchise in arbeidsbemiddeling Uitzenden Payrollen Detacheren Recruitment Versie 1 - juli 2011 Uitzenden Payrollen Detacheren Recruitment Whitepaper : Franchise in arbeidsbemiddeling 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling De economie is voortdurend in beweging. Voor de groei en continuïteit van uw bedrijf is het noodzakelijk snel en flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden.

Nadere informatie

Opleiding Intercedent.

Opleiding Intercedent. Opleiding Intercedent www.bpmo-academy.nl Wat doet een Intercedent? Een intercedent is iemand die bemiddelt tussen werkzoekende mensen en bedrijven die werknemers zoeken. Meestal werken intercedenten logischerwijs

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

Bureau BERGS. Outplacement & Loopbaanadvies. Nu ook mogelijk met Online Coaching!

Bureau BERGS. Outplacement & Loopbaanadvies. Nu ook mogelijk met Online Coaching! Outplacement & Loopbaanadvies Nu ook mogelijk met Online Coaching! Ron Bergs 06-34187540 KvK 67575870 info@bureaubergs.nl www.bureaubergs.nl 1 Ron Bergs 06-34187540 KvK 67575870 info@bureaubergs.nl www.bureaubergs.nl

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff gemak minder kosten flexibiliteit geen werkgeversrisico s minder zorgen Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks

Nadere informatie

Uw succes, onze ambitie

Uw succes, onze ambitie Uw succes, onze ambitie 2 Wij zijn doeners met kennis van zaken, die enthousiast en professioneel uw vraag naar tijdelijke medewerkers optimaal invullen. 3 Welke dynamiek uw organisatie ook heeft, op Olympia

Nadere informatie

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Werkgever brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet

ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Werkgever brochure. Copyright 2011 PersoneelCompleet ARBEIDSBEMIDDELING NIEUWE STIJL! Werkgever brochure PersoneelCompleet Arbeidsbemiddeling Nieuwe Stijl! PersoneelCompleet is een unieke landelijke arbeidsbemiddeling onderneming in Nieuwe Stijl waarbij

Nadere informatie

En Nu is. het Dus tijd voor beter werk dat beter betaald! EnNuDus UITZENDBUREAU. Maak kennis metjouw persoonlijke uitzendbureau

En Nu is. het Dus tijd voor beter werk dat beter betaald! EnNuDus UITZENDBUREAU. Maak kennis metjouw persoonlijke uitzendbureau En Nu is EnNuDus UITZENDBUREAU Beter werk en beter betaald! het Dus tijd voor beter werk dat beter betaald! Maak kennis metjouw persoonlijke uitzendbureau Eindelijk een uitzendbureau die begrijpen waar

Nadere informatie

Word jij Bakker Bart?

Word jij Bakker Bart? Word jij Bakker Bart? Welkom bij Bakker Bart Je kent Bakker Bart. Net als tienduizenden andere mensen, die dagelijks bij één van de Bakker Bartwinkels komen voor heerlijk vers brood, zo n beroemde supersaucijs

Nadere informatie

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding.

Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. Together is better Together is better Talent.Samenwerking.Ontwikkeling.Toewijding. The way we work In een tijd waarin de arbeidsmarkt krap is en de vraag naar talent steeds groter wordt werkt het maar

Nadere informatie

professionals voor professionals

professionals voor professionals professionals voor professionals Aangenaam kennis te maken Buro Cleijsen is een succesvol adviesbureau. Sinds 1996 actief in de markt met het begeleiden van certificeerbare managementsystemen en de hier

Nadere informatie

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten HAALT MEER UIT ONDERWIJS Uw partner in onderwijs personeelsdiensten WAT DOET DIT IS WIJS? Bij DIT IS WIJS kunt u terecht voor vervanging van onderwijzend personeel al vanaf één dag. Heeft u behoefte aan

Nadere informatie

Whitepaper: De toegevoegde waarde van een gespecialiseerd bureau

Whitepaper: De toegevoegde waarde van een gespecialiseerd bureau gespecialiseerd bureau De snel aantrekkende arbeidsmarkt is duidelijk voelbaar in de dagelijkse praktijk van werving en selectie. Belangrijkste trend in de recruitment voor communicatie en marketingprojecten

Nadere informatie

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien een datagedreven wereld vol kansen Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien succesvolle organisaties groeien door big data 50% van de meest succesvolle organisaties Volg ons op twitter:

Nadere informatie

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan.

In augustus 2013 is Primatch Nederland opgericht, waarmee ons landelijk partnermodel is ontstaan. Over Primatch Primatch HR Groep is actief in het inrichten en uitvoeren van werving processen, arbeidsmarktcommunicatie en selectie-dienstverlening. Vanuit een uniek arbeidsmarktconcept ondersteunen we

Nadere informatie

van baan naar baan met risesmart. human forward.

van baan naar baan met risesmart. human forward. van baan naar baan met risesmart. human forward. introductie ondersteuning persoonlijk alumni programma van baan naar baan samen met risesmart. Bij RiseSmart word je van a tot en met z geholpen om het

Nadere informatie

EEN PARTNER DIE WERKT

EEN PARTNER DIE WERKT EEN PARTNER DIE WERKT Goed personeel bepaalt het succes van uw organisatie. Goed personeelsbeleid is daarbij essentieel. U zoekt dan ook een ervaren en betrouwbare HR partner. Een partner die u kan adviseren

Nadere informatie

Trend People: dé perfecte matchmaker.

Trend People: dé perfecte matchmaker. Trend People: dé perfecte matchmaker. Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar Trend People voor staat. Geen gewoon uitzendbureau, maar een fullservice

Nadere informatie

Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit. Landelijk samenwerken voor lokaal succes

Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit. Landelijk samenwerken voor lokaal succes Moderne marketing met ouderwetse kwaliteit Landelijk samenwerken voor lokaal succes iq Makelaars zoekt franchisenemers! Heb jij altijd al in de makelaardij willen werken? Dan is dit jouw kans om een succesvol

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

GOODMORNING is een gerenommeerd bedrijf en staat bekend als een continue partner vanwege haar flexibiliteit, kennis, betrouwbaarheid en constante

GOODMORNING is een gerenommeerd bedrijf en staat bekend als een continue partner vanwege haar flexibiliteit, kennis, betrouwbaarheid en constante GOODMORNING Over GOODMORNING GOODMORNING is in 15 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grotere werkgevers van Nederland op het gebied van het uitzenden en detacheren van Oost-Europese werknemers. Dit betekent

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING MENSEN MAKEN HET VERSCHIL Als ze op de juiste plek zitten. In het juiste team. Als zij hun talent kunnen omzetten in toegevoegde waarde. Wij adviseren, ondersteunen

Nadere informatie

Vacature Project manager

Vacature Project manager C W Vacature Project manager Loop jij warm voor projectmanagement en innovatie? January 2017 Loop jij warm voor Projectmanagement en Innovatie? Wil jij jezelf ontwikkelen binnen een jonge Fintech organisatie

Nadere informatie

Financials met Meerwaarde

Financials met Meerwaarde Financials met Meerwaarde Bien Sûr Recruitment 2016 Bien Sûr Recruitment FINANCIELE KERNFUNCTIES Proactief financieel management en een alert risicomanagement is een dwingende noodzaak voor elke organisatie.

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR UITSTEKENDE MARKETING & SALES

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR UITSTEKENDE MARKETING & SALES 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR UITSTEKENDE MARKETING & SALES www.canvasscompany.nl 10 TIPS MEER KLANTEN EN MEER OMZET Voor veel directeuren, ondernemers en verkopers is het een ware uitdaging. Werkt je

Nadere informatie

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES WWW.OPENHR.NL ALGEMENE INFORMATIE OPEN HR Wij bemiddelen al tien jaar in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent

Nadere informatie

Uw partner in creditmanagement

Uw partner in creditmanagement Uw partner in creditmanagement In-Kas Intermediair In-Kas Intermediair is van mening dat u het geld beter In-Kas kunt hebben dan uitstaan bij uw klant dan wel debiteur. Intermediair staat voor bemiddelen

Nadere informatie

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in Brede School activiteiten

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in Brede School activiteiten HAALT MEER UIT ONDERWIJS Uw partner in Brede School activiteiten Dit is WIJS! WIJS vindt dat leren vooral leuk moet zijn. Vanuit deze gedachte verbinden we educatie en entertainment aan elkaar. Door een

Nadere informatie

WAT KUNT U VAN CHEM-DRY VERWACHTEN

WAT KUNT U VAN CHEM-DRY VERWACHTEN WAT KUNT U VAN CHEM-DRY VERWACHTEN Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Mission statement 3. Cultuur statement 4. De Chem-Dry Nederland organisatie 5. Hoe word je ondernemer met Chem-Dry? 6. Wat doet een Chem-Dry

Nadere informatie

franchise at coffee united

franchise at coffee united franchise at coffee united sterk& succesvol franchisen bij coffee united over coffee united succesvolle nederlandse organisatie onze cultuur kwaliteit & betrouwbaarheid de franchiseformule in 5 stappen

Nadere informatie

Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk.

Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk. Wij zijn persoonlijk, betrokken en bieden meer dan alleen leuk werk. We hebben er allemaal mee te maken: de zorg. Of je nu ziek bent, vaccinaties wilt hebben voor een mooie reis of een familielid in het

Nadere informatie

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling

Uitzenden Detacheren Werving+Selectie Payrolling Onze specialistische vakkennis en toewijding voor zowel klant als kandidaat zijn evident. Wij zijn een uitzendbureau, dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een degelijke en betrouwbare HR dienstverlener

Nadere informatie

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG)

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG) In dit document vind je nadere informatie over: 1. de voorwaarden voor deelname 2. de stage opdracht per module 3. de keuze tussen volledige opleiding of losse modules 4. de investering per module en de

Nadere informatie

HelloFlex People Backoffice services

HelloFlex People Backoffice services HelloFlex Backoffice services All-inclusive backoffice ondersteuning voor intermediairs die sneller willen groeien Inleiding Wil je als personeelsintermediair je backoffice uitbesteden? Of het nou gaat

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING

Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING Expertisecentrum Plato VAN WERK-NAAR-WERK EN LOOPBAANCOACHING INHOUD WIJ MAKEN ER WERK VAN! 04 PROCEDURE VAN EEN VAN WERK- NAAR-WERKTRAJECT 09 LOOPBAANORIËNTATIE EN LOOPBAANCOACHING 05 OVER EXPERTISECENTRUM

Nadere informatie

EnNuDus UITZENDBUREAU

EnNuDus UITZENDBUREAU Techniek Bouw Zorg Welkom bij uw Productie persoonlijke uitzendbureau Administratief EnNuDus UITZENDBUREAU Beter werk en beter betaald! Callcenter Eindelijk een uitzendbureau die begrijpen waar het om

Nadere informatie

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS

ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS ALTIJD OP EXPEDITIE VOOR PROFESSIONALS SUCCESVOLLE MISSIE DIE VERDER REIKT DAN DE HORIZON WERELDS BEMIDDELT, VERBINDT EN ONTWIKKELT PROFESSIONALS IN DE FINANCE, SALES & TECHNIEK VAN MBO+ TOT EN MET WO

Nadere informatie

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand

intensieve traject wordt niets aan het toeval overgelaten. Bij de opdrachtgever begint dit met diepgaand Profiel FenterDaniëls bemiddelt sinds 1999 in personeel voor FINANCE posities. Dat doen wij voor vaste functies. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met tijdelijk personeel. Onze wervings- en selectieprocedure

Nadere informatie

de accountant achter ondernemers die willen uitblinken

de accountant achter ondernemers die willen uitblinken de accountant achter ondernemers die willen uitblinken Ondernemer die wil uitblinken, Fonkel is er voor jou Fonkel regelt alles waaraan jij je kostbare tijd liever niet besteedt, alles wat jou afleidt.

Nadere informatie

REPAY HRM "OP HET GEBIED VAN AUTOMATISERING VALT ER ALTIJD NOG WINST TE BOEKEN"

REPAY HRM OP HET GEBIED VAN AUTOMATISERING VALT ER ALTIJD NOG WINST TE BOEKEN REPAY HRM "OP HET GEBIED VAN AUTOMATISERING VALT ER ALTIJD NOG WINST TE BOEKEN" OVER REPAY HRM Door de bedrijfsprocessen met ERP-software te automatiseren, is Repay HRM in staat de spectaculaire groei

Nadere informatie