Inge Joosten Lars der Kinderen Dean Lucassen Luc Maessen Joost van der Zanden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inge Joosten Lars der Kinderen Dean Lucassen Luc Maessen Joost van der Zanden"

Transcriptie

1 Inge Joosten Lars der Kinderen Dean Lucassen Luc Maessen Joost van der Zanden

2 1. Probleemstelling Van verschillende personen in onze eigen omgeving hoorde we dat ze problemen ondervonden met het kopen van een geschikt cadeau voor een persoon. Zelf ondervonden deze problemen ook. Na een kleine enquête met 150 respondenten kwam naar voren 85% van de respondenten ooit een cadeau heeft ontvangen waar ze niet blij mee waren. Echter heeft 15% van de respondenten nog nooit gehad dat ze niet blij waren met een cadeau. 79% Geeft aan dat ze het lastig vinden om een geschikt cadeau te kopen voor vrienden, familie en partner, 21% heeft hier geen moeite om een geschikt cadeau te vinden. Respondenten gaven een aantal verschillende redenen, waarom ze een geschikt cadeau kopen voor iemand lastig vinden. Ze wisten vaak niet precies wat diegene leuk vond, het merk of de kleur van het product dat iemand wilde hebben. Vaak waren ze ook bang dat diegene het cadeau al had of er geen behoefte aan zou hebben. En ook gaven de respondenten aan dat ze bang waren dat het niet naar de smaak van die persoon zou zijn. Met name bij het geven van een gemeenschappelijk cadeau, men moet in één keer een groot bedrag voorschieten, ontvangt de bijdrage van andere pas erg laat of er is een discussie over het cadeau. Dankzij Fundyfriend is dit allemaal niet meer van toepassing! Men kan gemakkelijk, snel en veilig samen een cadeau geven, waar een persoon daadwerkelijk blij mee is. Naam: Domeinnaam: Fundyfriend / Wat is Fundyfriend? Fundyfriend is een online verlanglijstje waar mensen een eigen verlanglijstje kunnen maken. Het unieke van Fundyfriend is dat verschillende mensen, zoals vrienden en familie een cadeau kunnen crowdfunden. Zo kan men met een bedrag van minimaal 5,- meedoen aan het cadeau. Zo hoeft niet één persoon een groot bedrag voor te schieten en kunnen mensen zelf kiezen bij welk cadeau van het verlanglijstje ze een bijdrage willen leveren. Als het gehele bedrag bij elkaar is gecrowdfund, wordt het cadeau automatisch besteld en geleverd op een datum naar keuze. Na ontvangst van het cadeau krijgt de persoon een mail welke personen het cadeau allemaal mogelijk hebben gemaakt. Gebruikers kunnen dus op een gemakkelijke, veilige en snelle manier samen bijdragen aan een leuk cadeau dat iemand echt wil hebben!

3 2. Analyseren Concept in het kort Fundyfriend is een online verlanglijstje, waarbij mensen samen een cadeau kunnen crowdfunden. Hierdoor is het geven en krijgen van het perfecte cadeau een stuk gemakkelijker en sneller. Missie Mensen samen brengen door het vieren van een speciale gelegenheid en geven en krijgen van cadeaus leuker en gemakkelijker te maken. Visie Fundyfriend streeft ernaar dat iedereen door middel van een toegankelijk en gebruiksvriendelijke website leuke cadeaus kan ontvangen op verjaardagen en andere speciale gelegenheden. En aangezien Fundyfriend wil dat iedereen leuke cadeaus ontvangt, willen we binnen 5 jaar samenwerken met de stichting Jarige Job. Jarige Job wil dat kinderen die in armoede leven een leuke verjaardag hebben en even niet hoeven te denken aan de situatie waar ze al dagelijks in verkeren. Doelstellingen 10% van de doelgroep moet na de lancering van Fundyfriend binnen 6 maanden weten wat Fundyfriend is en wat ze er mee kunnen doen. Na 1 jaar moet er een minimale 2000 personen zich betrokken voelen met de sociale mediacampagne van Fundyfriend. Binnen 2 jaar na de lancering van Fundyfriend moeten er minimaal gebruikers zijn op het online platform. Binnen 5 jaar samenwerken met de stichting Job, zodat meer kinderen in Nederland die in armoede leven een leuke verjaardag kunnen vieren. Kernwaarde Gemakkelijk Betrouwbaar Samenhorigheid Snel Veilig Vreugde Plezier Humor Feest

4 3. Unique selling points USP Niemand hoeft het geld te beheren. Vrienden en familie kunnen samen cadeaus crowdfunden. Veilig, gemakkelijk en snel thuis vanaf de bank en onderweg een cadeau kopen. Men ontvangt bij het gebruik van Fundyfriend wél het perfecte cadeau. Het platform is gratis voor jou, je vrienden en familie. Fundyfriend brengt vriendengroepen bij elkaar om samen een cadeau te kopen. Ontvang nooit meer een doorgeefcadeau. Ontvang de cadeaus die je echt wilt hebben.

5 4. Doelgroep Naam: Leeftijd: Woonplaats: Studie: Werk: Hobbies: Marieke de Cock 23 Jaar Mierlo, Noord-Brabant HBO Communicatie Vakantie baantje Albert Heijn Paardrijden, uitgaan en muziek luisteren Naam: Leeftijd: Woonplaats: Studie: Werk: Hobbies: Tamara Steurijs 29 Jaar Maarheeze MBO schoonheids-specialiste Schoonheids-specialiste Wandelen, koken met vrienden en tuinieren Marieke is in aanraking gekomen met Fundyfriend toen ze op het einde van haar HBO opleiding op haar uitslag wachtte. Haar ouders hadden haar verteld dat ze één cadeau mocht kiezen die tot maximum 200 euro ging en dat ze deze zou krijgen als ze slaagde. Toen kwam ze op het idee om een wenslijst te maken en kwam ze in aanraking met Fundyfriend waar ze gemakkelijk een lijst kon maken met cadeaus die ze graag wou én waar de prijs zichtbaar is voor andere mensen. Alleen was het cadeau dat ze wilde duurder dan 200 euro. Toen ze zag dat meerdere mensen konden helpen met het volledige budget, stelde ze het voor aan haar ouders. De ouders gingen akkoord maar bleven op het maximum budget. Marieke deelde haar wenslijst met de familie en iedereen doneerde een deel van het totaalbedrag. Op deze manier heeft Marieke een Sonos speaker gekregen. Tamara woont al vijf jaar samen met haar man en is momenteel zwanger van een jongen. Tamara heeft tijdens het plannen van de babyborrel bedacht dat ze graag nuttige dingen zou willen krijgen in plaats van veel speelgoed voor hun ongeboren zoontje. Online zocht ze een babylijst op en stuitte ze op Fundyfriend. De website waar ze een lijstje kan maken die ze kan delen met alle genodigden voor de babyborrel. Op deze manier kunnen de genodigden kijken, waarvoor ze eventueel willen doneren. Sommige babyspullen zijn nu eenmaal duur en Tamara en haar man hadden een mooie buggy op het oog. Ze willen kunnen geniet van kleine Sylas en leuke wandelingen maken in hun kleine dorpje.

6 4. Doelgroep Naam: Leeftijd: Woonplaats: Studie: Werk: Hobbies: John Damen 37 Jaar Amsterdam HBO Hoge hotel school Manager NH hotel Amsterdam Lezen, tv series kijken en fietsen Naam: Leeftijd: Woonplaats: Studie: Werk: Hobbies: Mark Jansen 22 Jaar Tilburg HBO wiskunde Weekend baantje in de horeca Longboarden, gamen en uitgaan Doordat John binnenkort een promotie krijgt, gaat hij binnenkort verhuizen van een appartement naar een mooi huis in Amsterdam. Hij wil zijn promotie en nieuwe huis vieren en geeft een feestje voor zijn vrienden en familie. John en zijn vrouw willen het liefst nieuwe spullen voor in huis. Een vriend van John vertelde hem over Fundyfriend, waarbij mensen samen een cadeau kunnen crowdfunden. Dit was perfect voor John en zijn vrouw, ze hoefde niet per sé cadeaus, maar als iemand ze iets wil geven, willen ze ook graag iets hebben wat ze daadwerkelijk kunnen gebruiken in hun nieuwe huis. Mark is over een maand jarig en zijn vrienden hebben al een aantal keer gevraagd wat hij wil hebben voor zijn verjaardag. Alles wat hij wil hebben, is boven de tien euro en wil hij niet aan zijn vrienden vragen. Toen zijn vriendin hem laatst tagde op de Facebook pagina van Fundyfriend, wist hij dat dit de oplossing kon zijn voor zijn probleem. Hij heeft een verlanglijstje gemaakt met cadeaus boven de tien euro en nu kunnen zijn vrienden ook nog eens samen een cadeau kopen voor hem. Zijn vrienden kunnen nu vanaf vijf euro meedoen en Mark krijgt dan een cadeau dat hij echt wil hebben.

7 Visualiseren - moodboard

8 Flowchart - Gebruiker

9 Flowchart - Gasten

10 Visualiseren - Logo Logo Fundyfriend Het logo van Fundyfriend is gebaseerd op de kernwaarden die we hebben opgesteld. Vooral de kernwaarde samenhorigheid is terug te zien in het logo, namelijk de verbondenheid van de y naar de f. Verder ontbreekt er een stukje in de letter d die staat ook weer voor het kleine stukje dat nog ontbreekt voor het grote geheel van het funden van een cadeau. Door de eenvoud van het logo, wat echter alleen gebruik maakt van de kleuren blauw en een groen, ziet het er fris en betrouwbaar uit. Het logo straalt vreugde, plezier en samenhorigheid uit. Hieronder is het logo van Fundyfriend te zien.

11 Visualiseren - Kleuren Kleuren Voor de huisstijl van Fundyfriend is er gekozen voor een drie verschillende kleuren. Er is gekozen voor een vrolijke kleurencombinatie met de kleuren blauw en groen die terug komen in het logo van Fundyfriend. Daarnaast is er gekozen voor de kleur donker grijs die gebruikt zal worden voor de fonts en kleine elementen op het online platform. Deze kleuren stralen samen met de kleur wit ook weer rust uit, zonder dat het online platform er saai uitziet. Deze kleuren passen erg goed bij de identiteit en en missie en visie van Fundyfriend. Hieronder is te zien voor welke kleuren is gekozen. Kleur blauw CMYK: 71, 14, 00, 00 RGB: 41, 171, 224 HEX: #29abe2 Kleur groen CMYK: 46, 01, 91, 00 RGB: 162, 194, 52 HEX: #a2c234 Kleur grijs CMYK: 00, 00, 00, 80 RGB: 88, 88, 90 HEX: #58585a

12 Visualiseren - Fonts Fonts Fundyfriend Crete Round - Regular - Logo Fundyfriend & Media uitingen a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Crete Round - Italic - Media uitingen Fundyfriend a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Din Pro - Bold - Kopjes tekst Fundyfriend a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Din Pro - Regular - Stukken tekst Fundyfriend a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Lauren C. Brown - Regular - Media uitingen Fundyfriend a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

13 Visualiseren - Filmpje Frame 1 Frame 2 Frame 3 Frame 4 Frame 5 Frame 6

14 Visualiseren - Filmpje Frame 7 Frame 8 Frame 9 Frame 10

15 Visualiseren - Media-uitingen

16

BESCHRIJVING DEELONDERZOEK: USER TESTING. Joost van der Zanden /05/2016

BESCHRIJVING DEELONDERZOEK: USER TESTING. Joost van der Zanden /05/2016 BESCHRIJVING DEELONDERZOEK: USER TESTING Joost van der Zanden 2212130 19/05/2016 Inhoudsopgave INTRODUCTIE METHODOLOGIE RESULTATEN CONCLUSIE & AANBEVELINGEN 3 5 6 8 Introductie WAT IS FUNDYFRIEND? Fundyfriend

Nadere informatie

Nederlands Film Festival. Huisstijlhandboek

Nederlands Film Festival. Huisstijlhandboek Nederlands Film Festival Huisstijlhandboek Inhoud 3 Inleiding 4 Logo 5 Kleur 6 Typografie 7 Toepassing 2 NFF Huisstijlhandboek Inleiding Deze handleiding is speciaal geschreven om u mee te nemen in de

Nadere informatie

CLOUDSUITE. stijlwijzer. februari 2015

CLOUDSUITE. stijlwijzer. februari 2015 CLOUDSUITE stijlwijzer februari 2015 colofon Aan deze uitgave kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Onder voorbehoud van (druk)fouten. Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van

Nadere informatie

GoedBeginnen.nl. Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor gebruik van de huisstijl.

GoedBeginnen.nl. Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor gebruik van de huisstijl. GoedBeginnen.nl Huisstijlhandboek Algemene richtlijnen en instructies voor gebruik van de huisstijl. Inhoud 1. Inleiding 2. De huisstijl 3. Logo toepassingen 4. Huisstijl kleuren 5. Typografie 6. Voorbeelden

Nadere informatie

Huisstijlhandboek. Eclatteau

Huisstijlhandboek. Eclatteau Huisstijlhandboek Eclatteau Eclatteau Eclatteau - 1. Product - 2. Pay-off - 3. Doelgroep - 4. Logo - 5. Kleur - 6. Typografie Inhoudsopgave 1. Product Dit huisstijlhandboek beschrijft de huisstijl van

Nadere informatie

Wie is de ideale gast of bezoeker van jouw locatie?

Wie is de ideale gast of bezoeker van jouw locatie? Wie is de ideale gast of bezoeker van jouw locatie? Je hebt een overzicht gemaakt van de verschillende type gasten en bezoekers die op jouw duurzame locatie komen. Kies daar een voor jou favoriete doelgroep

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

DOELGROEPONDERZOEK: BATTLEBOATS

DOELGROEPONDERZOEK: BATTLEBOATS DOELGROEPONDERZOEK: BATTLEBOATS Müllerhoofd groep 9 Orlando Duivestein CMGT1a Inleiding BattleBoats is een tof concept maar zit de doelgroep daar wel op te wachten? En wie is de doelgroep eigenlijk? Door

Nadere informatie

Welkom bij Coachfriend en je werkboek.

Welkom bij Coachfriend en je werkboek. COACHFRIEND Werkboek Van Email Mobiel Skype/Lync Leeftijd Beroep (voeg hier je profielfoto toe) Opleiding: (Kruis je keuze aan) Universitair/ HBO/ MBO Coach: Richard Koekoek E: rkoekoek@zieffect.nl T:

Nadere informatie

HEMA maakt trouwen toegankelijk

HEMA maakt trouwen toegankelijk conceptboek HEMA maakt trouwen toegankelijk intro jouw onvergetelijke dag wordt een belevenis met de bestaande producten van HEMA. intro Vandaag de dag behoord trouwen tot een trend. We willen steeds

Nadere informatie

studio rocket power studio rocket power

studio rocket power studio rocket power studio rocket power studio rocket power Intro & How to Bedankt dat je deze whitepaper hebt gedownload! We hopen dat de Concept Builder jou net zoveel kan helpen als dat het ons helpt. We hebben het ontwikkeld

Nadere informatie

Belangrijkste bevindingen

Belangrijkste bevindingen Inleiding In dit rapport de bevindingen en de aanbevelingen aan de hand van de enquête die we hebben afgenomen onder mensen uit de doelgroep. Aan de hand van dit rapport worden gepaste reclame uitingen

Nadere informatie

Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit de Nederlandse bevolking van 18 jaar en ouder.

Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit de Nederlandse bevolking van 18 jaar en ouder. Onderzoek in opdracht van TNT Post Onderwerp: Verjaardagen Datum: 26 juli 2010 Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit de Nederlandse bevolking van 18 jaar en ouder. Informatie over de onderzoeksopzet

Nadere informatie

Seminar. Essay conceptstores

Seminar. Essay conceptstores Seminar Essay conceptstores Marlies van den Bos 1622703 Concept Design Eng JDE-SCONE.3V-13 Marvin Fernandes 19-12-2014 1 CONTENT IntroductiE Conceptstores Communicatie Conclusie uitwerking infographic

Nadere informatie

RDM ROTTERDAM STIJLWIJZER 2015 VERSIE 1.0

RDM ROTTERDAM STIJLWIJZER 2015 VERSIE 1.0 RDM ROTTERDAM STIJLWIJZER 2015 VERSIE 1.0 RDM ROTTERDAM IS DÉ INNOVATIE-ETALAGE VOOR HET ROTTERDAMSE HAVENGEBIED, WAAR TECHNIEK OP EEN AANTREKKELIJKE MANIER ZICHTBAAR WORDT GEMAAKT. LOGO BASISVERSIE Binnen

Nadere informatie

CMD brand guide. Versie 1.0 oktober 2014

CMD brand guide. Versie 1.0 oktober 2014 CMD brand guide Versie 1.0 oktober 2014 Inhoud 5 Uitgangpunten 7 Iconen 10 Totems 13 Typografie 16 Kleurgebruik 20 Fotografie 23 Uitingen 27 Powerpoint 29 Online 33 Beeldbank 35 Combinatie met HvA huisstijl

Nadere informatie

Lieve Marianne, Ik mis je, Papa. Gezocht: Kinderrechten. Groep 2: Lieve Marianne. Lieve papa,

Lieve Marianne, Ik mis je, Papa. Gezocht: Kinderrechten. Groep 2: Lieve Marianne. Lieve papa, Gezocht: Kinderrechten Groep 2: Lieve Lieve papa, Mama zei dat ik je een brief kon schrijven. Ik vond het een goed idee. Ik heb ook een tekening gemaakt, die staat op de achterkant. Hoe is het in de gevangenis?

Nadere informatie

Huisstijlhandboek. Fruzo JuiceBar September 2015

Huisstijlhandboek. Fruzo JuiceBar September 2015 Huisstijlhandboek Fruzo JuiceBar September 2015 Inhoudsopgave Algemeen - Identiteit merkbelofte - Persona - Logo - Slogan - Mascotte - Kleurspecificaties - Typografie Stationary - Zakenkaartje - Briefpapier

Nadere informatie

Het logo en de toepassing 400 jaar Synode van Dordt

Het logo en de toepassing 400 jaar Synode van Dordt De marketingcommissie van Synode 400 (Schouwburg Kunstmin, Dordrechts Museum en Dordrecht Marketing) heeft ter gelegenheid van het event een nieuw logo met een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen. Het is

Nadere informatie

Marktonderzoek en trends. Enquête Door: Christy Jansen. Enquête STUDMUTS. Door: Ferdy de Jong

Marktonderzoek en trends. Enquête Door: Christy Jansen. Enquête STUDMUTS. Door: Ferdy de Jong Marketingplan Marktonderzoek en trends... 2 Doelgroep... 4 Bedrijfsformule/ winkelformule... 5 Product... 5 Presentatie... 7 Plaats... 8 Personeel... 9 Prijs... 10 Promotieplan... 11 Concurrentieanalyse...

Nadere informatie

13/6/2012 TRANSCRIPT RIET INTERVIEW. Sanni

13/6/2012 TRANSCRIPT RIET INTERVIEW. Sanni 13/6/2012 INTERVIEW TRANSCRIPT RIET Naam interviewer Naam respondent Pseudoniem respondent Datum interview 30-05-2012 Plaats interview Alkmaar Begintijd interview 12.00 Eindtijd interview 13.20 Leeftijd

Nadere informatie

Stijlgids Week van het geld 2019 > <

Stijlgids Week van het geld 2019 > < Stijlgids Week van het geld 2019 > 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 < Voorwoord Voor u ligt het handboek waarin de vormgeving van de Week van het geld wordt beschreven en toegelicht. De reden van dit boek is

Nadere informatie

Djoea van Zanten. linkedin.com/in/djoeavanzanten facebook.com/djoeavanzanten instagram.com/djoeavanzanten twitter.

Djoea van Zanten. linkedin.com/in/djoeavanzanten facebook.com/djoeavanzanten instagram.com/djoeavanzanten twitter. VOORWOORD Toen ik de vraag kreeg of ik een boek over social selling wilde schrijven, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Het stond al een tijdje op mijn dingen die ik nog wel eens zou willen doen

Nadere informatie

Huisstijlhandboek. Richtlijnen & instructies voor het gebruik van de @lmelo handtekening

Huisstijlhandboek. Richtlijnen & instructies voor het gebruik van de @lmelo handtekening Huisstijlhandboek Richtlijnen & instructies voor het gebruik van de @lmelo handtekening vr 30 mv 0 mei almevlroe3ri03m ei a l almem loelo ook op zat erd ag twe en ook o zon kdoaop z pgzis ate atee rd rrd

Nadere informatie

L A U R A B A B Y

L A U R A B A B Y L A U R A - 2 4 B A B Y ONDERZOEK 24BABY.NL: SOCIALMEDIAGEBRUIK ONDER ZWANGERE VROUWEN EN (AANSTAANDE) OUDERS R E S U L T A T E N O N D E R R E S P O N D E N T E N D I E I N V E R W A C H T I N G Z I J

Nadere informatie

BattleBoats - Concept. Müllerhoofd. Orlando Duivestein - CMGT1a

BattleBoats - Concept. Müllerhoofd. Orlando Duivestein - CMGT1a BattleBoats - Concept Müllerhoofd Orlando Duivestein - CMGT1a 2 Inleiding Müllerhoofd, een van de saaie, grauwe plekjes die Rotterdam heeft. We hebben de opdracht gekregen om deze plek om te toveren naar

Nadere informatie

WHAT S ON MINDS WHAT S ON YOUR MIND DIN LIGHT DIN REGULAR DIN MEDIUM DIN BOLD BASIS STYLESHEET AMAZING HUISSTIJL.

WHAT S ON MINDS WHAT S ON YOUR MIND DIN LIGHT DIN REGULAR DIN MEDIUM DIN BOLD BASIS STYLESHEET AMAZING HUISSTIJL. ONZE HUIS STIJL! BASIS STYLESHEET AMAZING HUISSTIJL Enkele opmerkingen betreffende de huisstijl van Amazing bv. Voorkeur logo op wit Het logo nooit kantelen Fonts - Din, in uiterste geval vervangen Toepassing

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Pedl. Campagne Plan. Arnoud Ching Wai Hirad Luc

Pedl. Campagne Plan. Arnoud Ching Wai Hirad Luc Pedl Campagne Plan Arnoud Ching Wai Hirad Luc Ivo INHOUDSOPGAVE inleiding 1 2 ons concept wie we zijn 3 4 kanalen analyse 5 6 strategieën doelstellingen 7 1 INLEIDING Onvoldoende beweging Onvoldoende lichamelijke

Nadere informatie

DINOSAUR PRODUCTIONS

DINOSAUR PRODUCTIONS DINOSAUR PRODUCTIONS 1 2 DINOSAUR DESIGN 3 Editorial 4 Een magazine schrijven wat volledig over jezelf gaat, voor veel mensen heel lastig. Voor mij dus ook. Want wie ben ik nou en wat wil ik? Dat heb ik

Nadere informatie

COACHFRIEND PRO. Werkboek. (voeg hier je profielfoto toe)

COACHFRIEND PRO. Werkboek. (voeg hier je profielfoto toe) COACHFRIEND PRO Werkboek (voeg hier je profielfoto toe) Van : Email : Mobiel : Skype/Lync : Leeftijd : Beroep : Opleiding: (Kruis je keuze aan) Universitair/ HBO/ MBO Dit document is vertrouwelijk en mag

Nadere informatie

Huisstijl handboek Duurzaam Advies Netwerk HUISSTIJL HANDBOEK

Huisstijl handboek Duurzaam Advies Netwerk HUISSTIJL HANDBOEK HUISSTIJL HANDBOEK Inhoud Logo p 4 hoe het logo niet te gebruiken p 5 Kleurtoepassingen van het logo p 6 Kleuren p 7 Typografie p 8 Pay-off p 9 Beeldmateriaal p 10 DAN is een netwerk organisatie dat bureaus

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nonfoodbank Gouda april 2018

Nieuwsbrief Nonfoodbank Gouda april 2018 Nieuwsbrief Nonfoodbank Gouda april 2018 Afgelopen maanden is er weer hard gewerkt door alle vrijwilligers om de cliënten zo goed mogelijk te helpen. Naast de hulp aan de cliënten zijn we ook bezig met

Nadere informatie

Wat heb je ooit gedaan waarvan je spijt hebt?

Wat heb je ooit gedaan waarvan je spijt hebt? 1 Door agressief gedrag te vertonen, los ik jouw problemen op. Eens of niet eens? Je weet dat jouw vriendin op een Bangalijst staat( een lijst met de meest gemakkelijk verkrijgbare meisjes), je weet dat

Nadere informatie

ONTWERPDOCUMENT NEMO. Jesse van Thijn & Tessa de Goede Project Visual Visual Essay

ONTWERPDOCUMENT NEMO. Jesse van Thijn & Tessa de Goede Project Visual Visual Essay ONTWERPDOCUMENT NEMO Jesse van Thijn & Tessa de Goede Project Visual Visual Essay Inhoudsopgave Visual essay blz 3 Informatie Nemo blz 4 Moodboard Nemo blz 5 Moodboard inspiratie blz 6 Moodboard Fractal

Nadere informatie

DE JUISTE BALANS 1. INVLOED VAN KLEUR OP MENSELIJKE EMOTIES 2. INVLOED VAN KLEUR OP HET AANKOOPGEDRAG 3. KLEURENSCHEMA 4. INVLOED VAN HET LETTERTYPE

DE JUISTE BALANS 1. INVLOED VAN KLEUR OP MENSELIJKE EMOTIES 2. INVLOED VAN KLEUR OP HET AANKOOPGEDRAG 3. KLEURENSCHEMA 4. INVLOED VAN HET LETTERTYPE DE JUISTE BALANS KLEUR & TEKST, DE BASICS 1. INVLOED VAN KLEUR OP MENSELIJKE EMOTIES 2. INVLOED VAN KLEUR OP HET AANKOOPGEDRAG 3. KLEURENSCHEMA 4. INVLOED VAN HET LETTERTYPE 5. POSITIONERING 1. INVLOED

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

Huisstijlrichtlijnen. Generatie Rookvrij. Huisstijlrichtlijnen voor gebruik logo Generatie Rookvrij

Huisstijlrichtlijnen. Generatie Rookvrij. Huisstijlrichtlijnen voor gebruik logo Generatie Rookvrij 1 Huisstijlrichtlijnen Generatie Rookvrij Huisstijlrichtlijnen voor gebruik logo Generatie Rookvrij Inhoud 2 Inleiding 03 Logo 04 Logo gebruik 07 Label/icoon 10 Typografie 14 Fotografie 16 Signalisatie

Nadere informatie

It s not magic, It s just ESA

It s not magic, It s just ESA It s not magic, It s just ESA Inleiding In dit moodbook wordt de focus van de awarenesscampagne beschreven. We highlighten de onmisbare rol van satellieten in de atmosfeer in alledaagse activiteiten dat

Nadere informatie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? E E N E - B O O K V A N L E T T E R S & C O N C E P T S Wat is jouw verhaal? Passie en plezier overbrengen in een notendop Storytelling Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Gevoelens... 4 Hoofdstuk 2 Ontmoeten... 6 Hoofdstuk 3 Verliefd... 8 Hoofdstuk 4 Date... 10 Hoofdstuk 5 Verkering... 12 Hoofdstuk 6 Intimiteit... 14 Hoofdstuk 7 Seks...

Nadere informatie

Nieuwsbrief doelgroep: kinderen

Nieuwsbrief doelgroep: kinderen Nieuwsbrief doelgroep: kinderen Kom deze zomer Klooien met kinderboeken in de bieb! Eindelijk, zomervakantie! Is het een regenachtige dag? Kom dan klooien met kinderboeken in de bieb! Speciaal voor jou

Nadere informatie

WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS:

WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS: WERKBUNDEL VAN: GROEP/ KLAS: THEMA 1 MIJN GAMEPROFIEL VS. DE GROEP OPDRACHT 2 NEEM DE VRAGENLIJST MIJN OUDERS EN MIJN GAMEGEDRAG AF BIJ JE OUDER(S) OF OPVOEDER(S). (PAGINA 4) 1 DENK NA OVER JOUW GAMEGEDRAG.

Nadere informatie

Vragenlijst. Van harte welkom bij Pier Ebbinge Relationship

Vragenlijst. Van harte welkom bij Pier Ebbinge Relationship Vragenlijst Van harte welkom bij Pier Ebbinge Relationship De ingevulde vragenlijst geeft ons een eerste indruk van Uw achtergrond en partnerwensen. U kunt de vragenlijst versturen naar Leeuwenlaan 44,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Hoofdstukken. 1. Inleiding 1. 2. Doelgroep beschrijving 2,3. 3. Doelstelling (SMART) 4. 4. Boodschap 5. 5. Middelen 6.

Inhoudsopgave. Hoofdstukken. 1. Inleiding 1. 2. Doelgroep beschrijving 2,3. 3. Doelstelling (SMART) 4. 4. Boodschap 5. 5. Middelen 6. Communicatieplan Inhoudsopgave Hoofdstukken Blz. 1. Inleiding 1. 2. Doelgroep beschrijving 2,3 3. Doelstelling (SMART) 4. 4. Boodschap 5. 5. Middelen 6. 6. Organisatie 7. 7. Financieel overzicht 8,9. 8.

Nadere informatie

Innovatieopdracht WAAR Arnhem Concepting

Innovatieopdracht WAAR Arnhem Concepting Innovatieopdracht WAAR Arnhem 2018 Concepting Opdrachtgever: WAAR Arnhem Contactpersoon: Joost de Vries Daan van der Velden 2117870 Lucas van Raad 2109033 Business Innovation, Avans Hogeschool s-hertogenbosch

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

Moving monsters. De app waarmee kinderen weer gaan bewegen

Moving monsters. De app waarmee kinderen weer gaan bewegen Moving monsters De app waarmee kinderen weer gaan bewegen Inhoudsopgave CONCEPT 3 doelgroep 4 uitgangssituatie 4 consumentenbehoeftes 5 HET SPEL 7-8 spel onderdelen 9 Sociale functionaliteiten 10 Missie

Nadere informatie

V2H door Jelmer Achenbach & Berthjan Achterop v 1.0

V2H door Jelmer Achenbach & Berthjan Achterop v 1.0 V2H door Jelmer Achenbach & Berthjan Achterop v 1.0 HOE GEBRUIK JE DEZE HUISSTIJLGIDS? Deze huisstijlgids omvat afspraken over vorm, lettertypes, kleurgebruik en beeldgebruik van Value2health en Prismant.

Nadere informatie

Brandbook Live Hilversum

Brandbook Live Hilversum Brandbook Live Hilversum Hilversum Marketing versie maart 2018 Het grootste genot is dat ik als hardloper in twee minuten op de hei ben Arjanneke, al 16 jaar Hilversummer Citybranding Hilversum. De stad

Nadere informatie

Toolkit Ons Brabant Fietst

Toolkit Ons Brabant Fietst Toolkit Ons Brabant Fietst De partners van Ons Brabant Fietst kunnen voor hun communicatie rondom hun fietsprojecten en activiteiten gebruik maken van de sjablonen uit de toolkit Ons Brabant Fietst. Hierdoor

Nadere informatie

Lesopzet docent- en peerfeedback gericht op verder leren door het schrijven van een droom-tekst

Lesopzet docent- en peerfeedback gericht op verder leren door het schrijven van een droom-tekst Klas: 2 havo/vwo Lesopzet docent- en peerfeedback gericht op verder leren door het schrijven van een droom-tekst Leerdoelen door docent geformuleerd: Leerlingen weten hoe ze hun eerste versie moeten verbeteren.

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

Huisstijlhandboek juni 2019

Huisstijlhandboek juni 2019 Huisstijlhandboek juni 2019 Voorwoord Dit huisstijlhandboek geeft algemene richtlijnen voor bibliotheken voor het gebruik van het label Informatiepunt Digitale Overheid en de bijbehorende huisstijl en

Nadere informatie

Pepernoten warenonderzoek Groep 5&6

Pepernoten warenonderzoek Groep 5&6 Pepernoten warenonderzoek Groep 5&6 Auteur/ontwikkelaar: Suzanne Diederiks Begeleider: Welmoet Damsma (opleider Pabo HvA) Pepernoten warenonderzoek Groep 5&6 Onderwerp De kinderen gaan een vergelijkend

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart, april 2018

Nieuwsbrief maart, april 2018 Nieuwsbrief maart, april 2018 7 maart Vorige week was het zo koud dat we het zelfs de koudste wandeling sinds het bestaan van www noemden. Vandaag is het minstens 15 graden warmer en Dolf is ook opgestaan

Nadere informatie

Het definitieve prototype van Foliostory zal op basis van een usability test getest worden.

Het definitieve prototype van Foliostory zal op basis van een usability test getest worden. Testplan prototype Het definitieve prototype van Foliostory zal op basis van een usability test getest worden. Hierbij wordt een happy flow scenario aan de respondenten voorgelegd met daarin taken die

Nadere informatie

25 euro per cursus van elke schrijfcursus die je bij me doet.

25 euro per cursus van elke schrijfcursus die je bij me doet. Nieuwsbrief september. 2015 Vers nieuws Er wordt weer een boek van me uitgegeven bij uitgeverij united p.c. Alter Ego. Iedereen vraagt zich wel eens af wat er gebeurd zou zijn als je andere keuzes had

Nadere informatie

Inhoud. logo 8 font 15

Inhoud. logo 8 font 15 Tool Brandbook Inhoud EVOLUTIE 3 logo 8 font 15 kleur 20 stationary 25 publicaties 30 digitale toepassingen 32 templates 36 EVOLUTIE FLANDERS DC ALS MERK flanders dc brandbook 3 flanders dc brandbook 4

Nadere informatie

Sander Doomen G&I 1B Typografie correcties. 1. Carver timmerwerken en onderhoud. 1 e plaatje is orgineel, 2 e is aanpassing.

Sander Doomen G&I 1B Typografie correcties. 1. Carver timmerwerken en onderhoud. 1 e plaatje is orgineel, 2 e is aanpassing. Sander Doomen G&I 1B Typografie correcties 1 e plaatje is orgineel, 2 e is aanpassing. 1. Carver timmerwerken en onderhoud Ik kwam dit tegen onderweg naar huis op de parkeerplaats. Ik irriteerde me eraan

Nadere informatie

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd 6.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken Badria wordt vandaag 5 jaar. Jan koopt een boek voor Badria.

Nadere informatie

Huisstijlhandboek. Voor vragen of meer info: info@interrijswijk.nl. pagina

Huisstijlhandboek. Voor vragen of meer info: info@interrijswijk.nl. pagina Beeldmerk Kleuren Typografie Huisstijlhandboek 1. Beeldmerk Kleuren Typografie Inhoudsopgave Voorwoord Beeldmerk Schrijfwijzer Kleuren Typografie Voorbeelden p2 p3 p4 p5 p6 p7 p8 Voorwoord Dit is het huisstijlhandboek

Nadere informatie

Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C

Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C Inhoud 1. introductie 2. debriefing 3. doelgroep 4. doelstelling 5. werkwijze 6. planning 7. prijslijst 8. Concurrentie analyse 9 Concept

Nadere informatie

Ontwerp rapport Digitaal Instellingsplan Hogeschool van Amsterdam

Ontwerp rapport Digitaal Instellingsplan Hogeschool van Amsterdam Ontwerp rapport Digitaal Instellingsplan Hogeschool van Amsterdam Team Fristeractief: Annet Heitman Jasper Mijdam Charlotte Cozijn Puck Holshuijsen Marieke Zeegers 17 november 2010 Digitaal instellinsplan,

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en Rikkert)

Nadere informatie

Gratis met de bus Evaluatie gratis busvervoer in Groningen op 18 en 19 september 2010

Gratis met de bus Evaluatie gratis busvervoer in Groningen op 18 en 19 september 2010 Gratis met de bus Evaluatie gratis busvervoer in Groningen op 18 en 19 september 2010 Onderzoek & Statistiek Groningen is ondergebracht bij de dienst SOZAWE van de Gemeente Groningen Gratis met de bus

Nadere informatie

Maarssen. Huisstijlhandboek

Maarssen. Huisstijlhandboek Maarssen Huisstijlhandboek 1 100% het logo Lettertype: Arial Bold: De letters T, r, t, s, o, p,... 75% Arial Italic: De letter O In full color / CMYK: Blauw*: C100, M86, Y32, K16: De letters T, r, t, s,

Nadere informatie

(TAAL)ACTIVITEITEN VOOR JONGEREN. Tilburgse jongeren van Campus 013 en ROC Tilburg locatie Wandelboslaan in gesprek met onderzoeksbureau Youngworks.

(TAAL)ACTIVITEITEN VOOR JONGEREN. Tilburgse jongeren van Campus 013 en ROC Tilburg locatie Wandelboslaan in gesprek met onderzoeksbureau Youngworks. (TAAL)ACTIVITEITEN VOOR JONGEREN Tilburgse jongeren van Campus 013 en ROC Tilburg locatie Wandelboslaan in gesprek met onderzoeksbureau Youngworks. INLEIDING Veel mensen in Nederland kunnen niet goed lezen

Nadere informatie

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines.

1. Inleiding Hoe wordt mijn website gemakkelijk gevonden in de verschillende zoekmachines. Samenvatting In deze whitepaper wordt de vraag beantwoord: Hoe kan ik mijn website beter vindbaar maken in zoekmachines?. Om hier achter te komen wordt eerst achtergrond informatie gegeven over hoe zoekmachines

Nadere informatie

Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie

Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie Semester: 4, voorjaar 2016 Opdrachtgever: Perplex Internetmarketing B.V Projectgroep: M41-a Leden: L. Daalmeijer, D. Nietveld,

Nadere informatie

STIJLHANDBOEK. een stijl met smaak. nederlands wijngilde

STIJLHANDBOEK. een stijl met smaak. nederlands wijngilde STIJLHANDBOEK een stijl met smaak nederlands wijngilde een vereniging van liefhebbers met een neus voor wijn Een vereniging van liefhebbers met een neus voor wijn. Zij heeft zich ten doel gesteld om de

Nadere informatie

droom ervan een kerk te kunnen bouwen MADRID_versie2.indb 58 10/09/12 20:38

droom ervan een kerk te kunnen bouwen MADRID_versie2.indb 58 10/09/12 20:38 58 Ik droom ervan een kerk te kunnen bouwen MADRID_versie2.indb 58 10/09/12 20:38 MADRID_versie2.indb 59 10/09/12 20:38 59 Kimberly Hamers, stagiair-architecte, is op 21-jarige leeftijd gevormd na een

Nadere informatie

Maak kennis met de debiteur van morgen. Raad. Daad. Resultaat.

Maak kennis met de debiteur van morgen. Raad. Daad. Resultaat. Maak kennis met de debiteur van morgen Raad. Daad. Resultaat. Maak kennis met de debiteur van morgen Wat vandaag succesvol is, kan morgen minder effectief zijn. In de schuldenproblematiek is het belangrijk

Nadere informatie

HUISSTIJLHANDBOEK. Huisstijlhandboek GGD Brabant-Zuidoost Versie 1.0

HUISSTIJLHANDBOEK. Huisstijlhandboek GGD Brabant-Zuidoost Versie 1.0 HUISSTIJLHANDBOEK Huisstijlhandboek GGD Brabant-Zuidoost Versie 1.0 INHOUDSOPGAVE Inleiding Pagina 03 Typografie Pagina 09 Het logo Pagina 04-06 Het gebruik van afbeeldingen Pagina 10-11 Kleurgebruik Pagina

Nadere informatie

Wat is social media nou eigenlijk?

Wat is social media nou eigenlijk? Social media Wat is social media nou eigenlijk? Social media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud

Nadere informatie

ZIEN SERVICE BIOSCOOP

ZIEN SERVICE BIOSCOOP OUDE LOGO OVER Service bioscoop is een bedrijf met een erg brede doelgroep. Naast de gangbare films worden er ook Nederlandstalige kinderfilms getoond en er is zelfs een 50+ avond. Kortom een bioscoop

Nadere informatie

Project voorstel! Het opstarten van een eigen promotie bureau.!! Kim Lokhorst! MM2A!

Project voorstel! Het opstarten van een eigen promotie bureau.!! Kim Lokhorst! MM2A! Project voorstel Het opstarten van een eigen promotie bureau. Kim Lokhorst MM2A Inhoud 1. Introductie / Motivatie / Concept 2. Smart geformuleerd 3. Project voorstel formulier Introductie / Motivatie /

Nadere informatie

Zorgen: Laatste mode en trends, ouders, vriend/in, vrienden/vriendinnen, huiswerk, school, etc.

Zorgen: Laatste mode en trends, ouders, vriend/in, vrienden/vriendinnen, huiswerk, school, etc. HAVO / VWO Vanaf 14 t/m 18 Bus, tram, metro, fiets, trein Uitgaan, werken, internetten, huiswerk maken, MSN, Diploma halen Laatste mode en trends, ouders, vriend/in, vrienden/vriendinnen, huiswerk, school,

Nadere informatie

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching KIES VOOR JEZELF Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching 1 WIE IS DAFNE? Een paar jaar geleden had ik een goede baan bij een vijfsterrenhotel in Amsterdam,

Nadere informatie

Huisstijl gids. Alles wat je wil weten over de stijl van Twente.

Huisstijl gids. Alles wat je wil weten over de stijl van Twente. Huisstijl gids Alles wat je wil weten over de stijl van Twente. WAAR BEN JE NAAR OP ZOEK? STRATEGIE LOGO EN AFZENDER KLEURGEBRUIK LETTERTYPISCH TWENTE! MAGAZINES & BROCHURES FOTOGRAFIE COLLAGESTIJL Strategie

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 1 NEDERLAND Opdracht 1 een afspraak maken het Nederlandse landschap Sinterklaas het kaartje Opdracht 13 Carola Hadassa Carola Hadassa Carola Hadassa Opdracht 18 Hallo,

Nadere informatie

Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig.

Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig. Verliefd Savannah (11) Verliefd zijn is dat je iemand meer dan aardig vindt, eigenlijk véél meer dan aardig. Massimo (11) Dat je iemand ziet die je heel mooi vindt. Dan wil je gewoon bij haar zijn. Misschien

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Metaal360 is hét kennisplatform op het gebied van metaalbewerking, innovaties en verspaning in Nederland en België. Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Nadere informatie

Luisteren: muziek (B1 nr. 4)

Luisteren: muziek (B1 nr. 4) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

CASE 2.1 - Campagne Stad Genk

CASE 2.1 - Campagne Stad Genk CASE 2.1 - Campagne Stad Genk 1 2 Samen met Henk naar een groener Genk! marketingplan BRIEFING - OPDRACHT VAN STAD GENK De probleemstelling Mensen die een kapvergunning aanvragen en dus weinig belang hechten

Nadere informatie

Split-A-Giftlanceert online platform met nieuwe manier van doneren:het delenvan cadeaus met goede doelen

Split-A-Giftlanceert online platform met nieuwe manier van doneren:het delenvan cadeaus met goede doelen Split-A-Giftlanceert online platform met nieuwe manier van doneren:het delenvan cadeaus met goede doelen Het enige platform in Europa waar je een deel van je cadeau kan delen met een goed doel naar keuze.

Nadere informatie

Voor liefde, moed & kracht

Voor liefde, moed & kracht Digitale mogelijkheden Troost.nl Voor liefde, moed & kracht Ouders die hun kindje verliezen tijdens de zwangerschap, voor of na de bevalling, maken een hartverscheurende tijd mee. Van het verwelkomen van

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Styleguide Bewust. Pagina 2

Inhoudsopgave. Styleguide Bewust. Pagina 2 Huisstijl Inhoudsopgave Inleiding Logo Logo gebruik Logo misbruik Logo app Kleuren Typografie Grid Beeld gebruik Beeld misbruik Beeld toepassing Buttons & iconen 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Pagina 2 Inleiding

Nadere informatie

STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN

STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN STARTERSGIDS VOOR ONLINE DATEN Eerste hulp bij Online daten Je hebt de stap gezet om te gaan online daten, spannend! Het lijkt allemaal erg simpel. En dat is het ook! Met een klein beetje hulp heb jij

Nadere informatie

EXTRA IMPROVISATIE OPDRACHTEN

EXTRA IMPROVISATIE OPDRACHTEN EXTRA IMPROVISATIE OPDRACHTEN De Vloer Op Jr. in de klas Captijn (2016) INHOUD INLEIDING... 3 OPDRACHTEN... 3 INTEGRATIE EN DISCRIMINATIE... 3 ROT OP NAAR JE EIGEN LAND... 3 VOOR MIJ BEN JIJ EEN NUMMER...

Nadere informatie

Doelgroep onderzoek Martijn van Heezik

Doelgroep onderzoek Martijn van Heezik Doelgroep onderzoek Martijn van Heezik In dit onderzoek ga ik er achter komen wie mijn doelgroep is. Waarom zij patches kopen. Hoe ze deze zouden kopen. Wat belangrijk is voor hun bij het kopen van een

Nadere informatie

Ervaringen van mensen met verstandelijke beperkingen of psychiatrische problemen met zelfstandig wonen en deelname aan de samenleving

Ervaringen van mensen met verstandelijke beperkingen of psychiatrische problemen met zelfstandig wonen en deelname aan de samenleving Een eigen huis.. Ervaringen van mensen met verstandelijke beperkingen of psychiatrische problemen met zelfstandig wonen en deelname aan de samenleving M.H. Kwekkeboom (red.) A.H. de Boer (SCP) C.van Campen

Nadere informatie

Profiel van informatiezoekers

Profiel van informatiezoekers Profiel van informatiezoekers Kritisch denken Ik ben iemand die de dingen altijd in vraag stelt 20,91% 45,96% 26,83% 6,3% Ik ben iemand die alles snel gelooft 0% 25% 50% 75% 100% Grondig lezen Ik lees

Nadere informatie

Titelpagina Styleguide Jij&Overijssel

Titelpagina Styleguide Jij&Overijssel Huisstijlrichtlijnen Digitaal Titelpagina Styleguide Jij&Overijssel Inhoudopgave Onderwerp Pagina 1 Responsive design 3 2 Tone of voice 4 3 Kleurgebruik 5 4 Typografie 6 5 Formulieren 8 6 Pictogrammen

Nadere informatie

tips & tricks voor een sterk merk

tips & tricks voor een sterk merk tips & tricks voor een sterk merk Hoe zorg je voor een sterk merk? Een sterk merk identificeert en positioneert de organisatie op onderscheidende wijze. Maar wat is het geheim van sterke merken zoals Apple,

Nadere informatie

Ontwerpdocument Beeld

Ontwerpdocument Beeld Media, Informatie en Communicatie Project Parool Ontwerpdocument Beeld Nikita Brantsen Kim Vendrig Lisa Bol Thom Specht Christel Verwoerd Dewy Muijrers P122A Tutor : Jaimy Ramdin Media, Informatie en Communicatie

Nadere informatie

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne>

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne> Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 Inleiding Timo is een ander mens geworden door zijn grote vriend Tommy. Toch was het niet altijd zo geweest, Timo had Tommy gekregen voor

Nadere informatie