Overeenkomst serviceflats Lanaken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Overeenkomst serviceflats Lanaken"

Transcriptie

1 Overeenkomst serviceflats Lanaken TUSSEN, (Versie ). het OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van LANAKEN, inrichtende macht van de serviceflats Lanaken, vertegenwoordigd door de Heren Michel Stevens, Voorzitter, en Antoine Beckers, Secretaris, hierna OCMW genoemd, EN, Mevrouw, Mijnheer geboren te vertegenwoordigd door (eventueel) hierna "bewoner" genoemd WORDT OVEREENGEKOMEN HETGEEN VOLGT: HOOFDSTUK 1. DE WOONVOORZIENING. Artikel 1: Het OCMW verbindt zich ertoe aan de bewoner met ingang van, serviceflat nummer gelegen op de verdieping, ter beschikking te stellen. De bewoner mag tevens gebruik maken van de desbetreffende nutsvoorzieningen en gemeenschappelijke ruimten. De bewoner verbindt er zich toe de flat daadwerkelijk te betrekken binnen de drie maanden na de ingangsdatum van deze overeenkomst zo niet wordt de onderhavige overeenkomst automatisch als ontbonden beschouwd. Artikel 2: De bewoner erkent, na nazicht, dat de flat en de uitrusting zich in goede staat bevinden en verbindt zich ertoe ze in dezelfde goede staat bij het ontruimen ervan aan het OCMW terug te geven, met afgifte van de erbij horende sleutels. Bij het begin en het einde van de bewoning, zal daartoe een tegensprekelijke plaatsbeschrijving worden opgemaakt. Een overeenkomstige plaats - en boedelbeschrijving van de wooneenheid, voor akkoord ondertekend door beide partijen, wordt bij deze overeenkomst als bijlage gevoegd. De bewoner verbindt zich ertoe de eventueel veroorzaakte schade bij zijn vertrek te vergoeden. Artikel 3: De bewoner mag de wooneenheid inrichten met eigen meubelen in de mate dat een normale bewoning en verzorging mogelijk blijven en de brandveiligheid gegarandeerd blijft. Artikel 4: De bewoner zal de wooneenheid gebruiken overeenkomstig haar bestemming zijnde bewoning met uitsluiting van alle commerciële doeleinden. Hij zal daaraan niets veranderen zonder daartoe vooraf de schriftelijke toestemming van het OCMW te hebben verkregen. De bewoner is verantwoordelijk voor kleine herstellingen en het normale onderhoud als daar o.m. zijn en zonder dat deze lijst als beperkend (limitatief) kan worden beschouwd:

2 - private lokalen regelmatig schoonmaken, geen rommel of afval achterlaten, schade herstellen tengevolge van bijtende of zuurhoudende reinigingsproducten; - douche: reinigen na gebruik, watersporen vermijden, geen producten gebruiken die in het materiaal invreten; - niet-vorstvrije leidingen beschermen tegen vorst en de schade herstellen die het gevolg is van vorst; - het kranenwerk in goede staat onderhouden en toezien op regeling - en afsluitingskranen; - de brievenbus onderhouden, hengsels en sloten herstellen en sleutels vervangen bij verlies; - de vensters reinigen; - de glasgordijnen onderhouden; - schade veroorzaakt door verhuizers herstellen; - ervoor zorgen dat aflopen en de riolering niet verstoppen; - spiegels wassen; - gootstenen onderhouden met gepaste producten; - schade in het pleisterwerk tengevolge van stoten en boringen herstellen; - elektriciteitsinstallatie: onderhouden en kleine schade herstellen, niet behoorlijk werkende schakelaars en contactdozen vervangen, zelfs bij normale slijtage; - gebroken ruiten vervangen behalve in geval van gebrekkige plaatsing, overmacht of toeval. Hij zal het OCMW onmiddellijk in kennis stellen van elk verlies of beschadiging die buiten zijn herstellingsplicht vallen. Artikel 5: Het OCMW is bevoegd de ter beschikking gestelde wooneenheid te betreden indien dit ten behoeve is van de verzorging of van de hygiëne nodig is, evenals wanneer de naleving van deze overeenkomst of van het reglement dit vereisen. Tevens zijn de overheidsinstanties, bevoegd voor aflevering van erkenning- en veiligheidsattesten te allen tijde gemachtigd de wooneenheid te betreden. Artikel 6: Het is de bewoner verboden de wooneenheid geheel of gedeeltelijk door derden te laten betrekken of zijn rechten aan derden af te staan, zonder vooraf de uitdrukkelijke schriftelijke toelating van het OCMW te hebben gekregen. HOOFDSTUK 2. VOORZIENINGEN. Artikel 7: Voor het verlenen van thuisverzorging en/of thuishulp, staat het de bewoner vrij een beroep te doen op de diensten van het OCMW of op de door hem vrij gekozen private diensten. Artikel 8: De bewoner kan op elk ogenblik de hulp inroepen van zijn geneesheer, die hij in alle vrijheid heeft gekozen. In het belang nochtans van de bewoner of van zijn medebewoner, mag het OCMW vragen dat deze zich aan een medisch onderzoek en/of behandeling zou onderwerpen, telkens zich hiervoor ernstige aanwijzingen voordoen; het blijft de bewoner vrij hiervoor de geneesheer van zijn keuze te raadplegen of te ontbieden. In dringende gevallen en wanneer de arts van keuze niet kan worden bereikt, zal de dokter van wacht verwittigd worden.

3 Artikel 9: De behandelende geneesheer kan adviseren om de bewoner, wegens medische redenen, te laten opnemen in een ziekenhuis of in een meer aangepaste instelling. HOOFDSTUK 3. FINANCIELE REGELING. Artikel 10: De dagprijs is samengesteld uit een dagprijs voor de huisvesting en een dagprijs voor de basisdienstverlening. De dagprijs voor de huisvesting bedraagt per flat 15,75. De dagprijs voor de basisdienstverlening wordt vastgesteld op 2,16. Dit laatste bedrag wordt verdubbeld indien de wooneenheid door twee bewoners wordt betrokken. Er worden maandelijks voorschotten op de dagprijs gevraagd. Artikel 11: In de samengestelde dagprijs zijn volgende kosten begrepen: - het gebruik van de flat; - een bijdrage in het onderhoud van de gemeenschappelijke delen; - de verwarming en de verlichting van de gemeenschappelijke delen; - een bijdrage in de personeelskosten (o.a. voor permanentie en onderhoud); - een bijdrage in de algemene kosten; - een brandverzekering en een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid als eigenaar; - het onderhoud van de technische installaties (o.a. lift, verwarming, automatische inkomdeuren); - de keuringen. - alarmsysteem via de drukknoppen in de flat. Artikel 12: In de samengestelde dagprijs zijn volgende kosten niet begrepen zodat ze de bewoner apart zullen worden aangerekend: - draagbaar alarmsysteem aan 5 per maand; - het persoonlijk elektriciteitsverbruik: hiervoor zal de bewoner rechtstreeks met de elektriciteitsmaatschappij naar keuze een abonnementsverbintenis afsluiten; - het persoonlijk gasverbruik: hiervoor zal de bewoner rechtstreeks met de gasmaatschappij electrabel een abonnementsverbintenis afsluiten. De keuzevrijheid is bij deze niet van toepassing omwille van praktische redenen; - het persoonlijk waterverbruik: het waterverbruik zal één maal per jaar worden afgerekend door het OCMW aan de hand van het verbruik volgens de meterstand. De keuzevrijheid is bij deze niet van toepassing omwille van praktische redenen; - onderhoud van de woongelegenheid; - herstellingen en onderhoudswerken die te zijnen laste vallen; - warme maaltijden Ø Middagmaal in Huize St. Anna ten bedrage van 5,50; Ø Maaltijdbedeling aan huis via OCMW Lanaken ten bedrage van 6,70 per maaltijd;

4 - Poetsdienst via OCMW Lanaken ten bedrage van minimum 1,95 en maximum 8,46 per uur ; - gebruik gemeenschappelijk wasmachine en droogkast aan de prijs van 2 per jeton; - gebruik van Minder Mobielen Centrale; lidgeld bedraagt 10 per jaar ( 5 vanaf 01 juli). Als koppel bedraagt het lidgeld 15 per jaar ( 7,5 vanaf 01 juli). Een kilometervergoeding van 0,30 per gereden kilometer en een wachtvergoeding van 1,24 per half uur voor de vrijwillige bestuurder. - de zorgen met betrekking tot de lichaamshygiëne (kapper, manicure, pedicure); - aankoop, herstellen en was van persoonlijk linnen; - aansluiting en abonnement voor telefoon en andere bijkomende nutsvoorzieningen; - kabeldistributie; - alle belastingen en retributies eigen aan de bewoner of eigen aan de bewoning van de wooneenheid; - de gemeentebelastingen en provinciale taksen; - de kosten van medische, paramedische en farmaceutische verstrekkingen, van verpleegkundige verzorging, van de bijzondere hulp en van bijzonder verzorgingsmaterieel, die door toedoen van het OCMW worden verstrekt: de sommen die voor deze verzorging en vertrekkingen door de verzekeringsinstellingen worden terugbetaald, zullen door het OCMW of door de verstrekker worden geïnd voor eigen rekening; voor de verstrekkingen die door de verzekeringsinstellingen niet of slechts gedeeltelijk worden terugbetaald, zal de bewoner rechtstreeks aan het OCMW of aan de verstrekker die niet-terugbetaalde sommen vereffenen; voor de bepaling van deze sommen worden uitsluitend de tarieven toegepast van de nomenclatuur der geneeskundige verstrekkingen van de verplichte ziekteverzekering of bij gebreke, de werkelijke kosten; - de kosten die voortvloeien uit het benutten of gebruiken van thuisdiensten inzake verzorging en hulp: deze kosten dienen door de bewoner rechtstreeks met de betrokken private en/of OCMW diensten te worden verrekend. Artikel 12 bis: - verzekering van de persoonlijke bezittingen en burgerlijke aansprakelijkheid: met betrekking tot de persoonlijk meegebrachte voorwerpen die door de bewoners zelf verzekerd dienen te worden. De bewoner dient aan te tonen dat zijn inboedel verzekerd is bij een erkende verzekeringsmaatschappij en dient daarvan aan het OCMW een polis voor te leggen evenals het jaarlijks bewijs van betaling van de premie. Artikel 13: De bewoner verklaart voor de maandelijkse vereffening van de bedragen vermeld in de artikelen 10, 11 en 12 van deze overeenkomst: - volledig zelf in te staan; - beroep te doen op de tussenkomst van : * kind(eren): * anderen: De bewoner heeft steeds het recht om voor de betaling van zijn verblijfskosten een tussenkomst te vragen aan het OCMW.

5 De bewoner kan nooit verplicht worden om het beheer van zijn gelden en/of goederen of het bewaren ervan aan het OCMW, de dagelijks verantwoordelijken of de conciërge toe te vertrouwen. Artikel 14: In geval van afwezigheid van de bewoner wordt geen korting of terugbetaling toegestaan op de samengestelde dagprijs. Indien de wooneenheid in de loop van de maand ter beschikking komt van de bewoner, is deze alsdan en voor de eerste maal de met het resterende aantal dagen van die maand overeenkomende bedragen verschuldigd. Artikel 15: Na goedkeuring door de Prijzencommissie van het Ministerie van Economische Zaken, wordt elke prijswijziging schriftelijk ter kennis gebracht van de bewoners en dit minstens 30 kalenderdagen voor de datum van ingang van de wijziging. Artikel 16: Op het einde van elke maand wordt een rekening opgemaakt waarop o.m. duidelijk zijn vermeld: - de identiteit van de bewoner; - het aantal dagen verblijf; wanneer het verblijf minder dan een volle maand bestrijkt, wordt de begin - en einddatum vermeld; - de gevraagde dagprijs voor huisvesting en voor de basisdienstverlening; - een gedetailleerde opgave van al de boven de dagprijs in rekening gebrachte extra vergoedingen met vermelding van de aard, het aantal en het bedrag; - de betaalde voorschotten; - het totaal verschuldigde nettobedrag; - het bedrag dat door de bewoner zelf werd betaald, indien de rekening of een deel ervan door derden wordt betaald. Het OCMW overhandigt een exemplaar van die rekening aan elke natuurlijke of rechtspersoon die geheel of gedeeltelijk voor de betaling instaat. Bezwaren tegen de maandelijkse rekening moeten bij het OCMW ingediend worden binnen acht dagen na afgifte ervan aan de bewoner en de personen die voor de betaling instaan. Artikel 17: De betalingen gebeuren op één van de volgende manieren: - door storting of overschrijving op rekeningnummer van het OCMW van Lanaken; - door domiciliëring van de rekening op eigen bankrekening. Elke som die niet betaald is binnen de termijn van 14 kalenderdagen volgend op de datum waarop het OCMW mededeling van de verschuldigde kosten aan de bewoner heeft gedaan, zal onmiddellijk van rechtswege en zonder formele aanmaning vanaf de vijftiende dag na de afgifte van de rekening een verwijlintrest opbrengen tegen een rentevoet die gelijk is aan de basisrentevoet voor kaskredieten, zoals toegepast door de Belgische grootbanken, met als minimum de wettelijke rentevoet.

6 Artikel 18: Als waarborg voor de naleving van alle verplichtingen voortspruitend uit deze overeenkomst, zal de bewoner een bedrag gelijk aan 30 maal de samengestelde dagprijs, hetzij 543 plaatsen op een geblokkeerde bankrekening bij een bankinstelling naar eigen keuze. De opbrengst ervan komt ten goede van de bewoner. Het OCMW verkrijgt een voorrecht op het actief van deze rekening voor elke schuldvordering voortvloeiend uit de gehele of gedeeltelijke niet-nakoming door de bewoner van zijn verplichtingen. Over de waarborgrekening mag niet worden beschikt ten bate van de ene of de andere partij, dan op voorlegging van een schriftelijk akkoord, opgemaakt ten vroegste na beëindiging van de overeenkomst of van een afschrift van een rechterlijke beslissing. Daarnaast wordt aan de bewoner een sleutelwaarborg gevraagd van 5. Bij teruggave van de sleutels zal dit bedrag worden terugbetaald. HOOFDSTUK 4. DUUR EN BEEINDIGING VAN DE OVEREENKOMST. Artikel 19: De overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Artikel 20: De bewoner heeft het recht de overeenkomst te beëindigen met in acht name van een opzegtermijn van 30 dagen, te beginnen vanaf de eerste dag volgend op de opzegging. De opzegging geschiedt schriftelijk en wordt aan de verantwoordelijke overhandigd tegen ontvangstbewijs of wordt aangetekend verzonden. Indien de flat bewoond is door twee personen dienen zij gezamenlijk de opzeggingsbrief te ondertekenen. Artikel 21: Het OCMW heeft het recht om de overeenkomst te beëindigen met in acht name van een opzeggingstermijn van 30 dagen: a) indien de behandelende geneesheer de bewoner wegens de graad van hulpbehoevendheid verwezen heeft naar een andere passende instelling of een onafhankelijke geneesheer aangesteld door het OCMW Lanaken indien de behandelende geneesheer deze beslissing niet wenst te nemen; b) indien de bewoner het reglement van orde niet naleeft of door zijn gedrag regelmatig of voortdurend de sereniteit in het wooncomplex stoort overeenkomstig artikel 19 van het opnamereglement; c) bij wanbetaling overeenkomstig artikel 20 van het opnamereglement. De opzegging geschiedt schriftelijk en wordt door de verantwoordelijke overhandigd tegen ontvangstbewijs of wordt aangetekend verzonden. Indien de flat bewoond is door twee personen zullen zij ieder afzonderlijk een opzeggingsbrief ontvangen. Artikel 22: Indien de wooneenheid door twee bewoners wordt betrokken, dan zullen opzegging, betekening en exploten betreffende deze overeenkomst moeten gezonden of betekend worden aan elk der bewoners afzonderlijk.

7 Artikel 23: De bewoner verklaart uitdrukkelijk ermee akkoord te gaan dat, in geval van definitieve overplaatsing naar een passende instelling omwille van zijn lichamelijke of geestelijke gezondheidstoestand, de overeenkomst wordt beëindigd op de dag van deze overplaatsing, indien hij de wooneenheid alleen betrekt. De definitieve overplaatsing van een bewoner die samenwoont met een andere bewoner, beëindigt de overeenkomst niet. Artikel 24: In geval van overlijden van de bewoner die de wooneenheid alleen betrekt, eindigt de overeenkomst op de dag van de begrafenis van de bewoner. Het overlijden van de bewoner die samenwoont met een andere bewoner, maakt geen einde aan de overeenkomst. HOOFDSTUK 5. GEVOLGEN VAN DE BEEINDIGING VAN DE OVEREENKOMST. Artikel 25: De bewoner is gehouden in geval van opzegging of ontbinding van de overeenkomst, de wooneenheid te ontruimen uiterlijk op de dag waarop de overeenkomst een einde neemt. Tijdens de opzegtermijn blijft de samengestelde dagprijs verschuldigd. Artikel 26: In geval van overlijden of van definitieve overplaatsing van een alleenwonende bewoner, zal de wooneenheid ontruimd worden en zijn meubelen, inboedel en persoonlijke bezittingen afgehaald worden binnen dertig dagen na het beëindigen van de overeenkomst. De verplichting tot betaling van de samengestelde dagprijs blijft bestaan tot en met de dag van de ontruiming van de wooneenheid. Artikel 27: Indien de goederen die toebehoord hebben aan een bewoner, wiens rechten op gebruik van de wooneenheid is geëindigd, niet binnen de voor ontruiming van de wooneenheid gestelde termijn afgehaald werden door hem of door zijn rechthebbende(n), heeft het OCMW het recht die goederen te doen opslaan voor rekening en risico van de bewoner of zijn rechthebbende(n). Het OCMW zal in dit geval niet tot afgifte van de goederen zijn verplicht alvorens de aan de opslag verbonden kosten en de overige uit de overeenkomst voortvloeiende vorderingen op de bewoner aan het OCMW zijn betaald. Het OCMW is gerechtigd de goederen, die drie maanden na de opslag nog niet zijn afgehaald, in het openbaar volgens plaatselijk gebruik te verkopen dan wel te doen vernietigen. De opbrengst van de verkoop zal na aftrek van de kosten, waaronder mee begrepen de kosten van de opslag, ter beschikking worden gehouden van de bewoner of van zijn rechthebbende(n). Bij afwezigheid van vorenvermelde rechthebbende(n) worden eventuele opbrengsten gebruikt voor een goed doel naar keuze van het OCMW Lanaken. Ingeval van overlijden van de bewoner wordt toepassing gemaakt van artikel van de wet van 8 juli 1976 betreffende de OCMW 's. Artikel 28: Opgeheven (Raadsbeslissing)

8 HOOFDSTUK 6. SLOTBEPALINGEN. Artikel 29: Het opnamereglement maakt integrerend deel uit van deze overeenkomst en de ondertekenaars verklaren uitdrukkelijk hiervan kennis te hebben genomen. Artikel 30: Deze overeenkomst kan gewijzigd worden mits instemming van beide partijen en na goedkeuring door de Administratie van de Vlaamse Gemeenschap. De bewoner dient binnen een periode van dertig dagen na kennisgeving van de gewijzigde overeenkomst schriftelijk te reageren indien hij/zij hiermee niet kan instemmen. Artikel 31: Partijen verklaren uitdrukkelijk met deze overeenkomst een contract "sui generis" af te sluiten in overeenstemming met de bepalingen van de decreten inzake voorzieningen voor bejaarden en met hun uitvoeringsbesluiten. Artikel 32: Deze overeenkomst wordt opgemaakt in evenveel exemplaren als er ondertekenende partijen zijn die een onderscheiden belang hebben. Artikel 33: Elk van de ondertekenende partijen verklaart een door alle partijen ondertekend exemplaar van deze overeenkomst ontvangen te hebben. Artikel 34: De handtekening(en) dienen voorafgegaan door de eigenhandig geschreven woorden "gelezen en goedgekeurd". Aldus opgemaakt en ondertekend te DE BEWONER, NAMENS HET OCMW De Secretaris, De Voorzitter, A. Beckers M. Stevens

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST WOONCENTRUM AVONDROOD

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST WOONCENTRUM AVONDROOD OCMW BORGLOON Woonvoorziening Avondrood Nieuwe Steenweg 2, 3840 BORGLOON Erkenning: CE 1890 SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST WOONCENTRUM AVONDROOD Naam + voornaam Ingangsdatum contract Nummer flat voorzitter

Nadere informatie

Minderbroedersstaat 9b Tel. 016/ OVEREENKOMST. De partijen

Minderbroedersstaat 9b Tel. 016/ OVEREENKOMST. De partijen OVEREENKOMST De partijen Enerzijds De v.z.w. Woonzorgnet Dijleland die het dagverzorgingscentrum Hertog van Brabant beheert, hier vertegenwoordigd door Mevr. G. Robberechts, en hierna de v.z.w." genoemd

Nadere informatie

Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR..

Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR.. SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST BIJ OPNAME IN EEN SERVICEFLAT Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR.... hierna de BEWONER genoemd, ofwel

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST WOONZORGCENTRUM BLOESEMHOF

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST WOONZORGCENTRUM BLOESEMHOF OPENBAAR CENTRUM MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Woonzorgcentrum Bloesemhof Erkenning: CE 558 - RIZIV 76055819210 Graethempoort 3C, 3840 BORGLOON SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST WOONZORGCENTRUM BLOESEMHOF Naam

Nadere informatie

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Deze overeenkomst is geen huurovereenkomst en valt als dusdanig niet onder de toepassing van de huurwetgeving maar wel

Nadere informatie

Serviceflats Lanaken Riedi de Montaigne Europaplein 27-31 Lanaken

Serviceflats Lanaken Riedi de Montaigne Europaplein 27-31 Lanaken Serviceflats Lanaken Riedi de Montaigne Europaplein 27-31 Lanaken Serviceflats willen aan senioren een aangepaste huisvesting bieden waar ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. 1) Wie bouwde de

Nadere informatie

Groep Assistentiewoningen Lanaken - GAW Riedi de Montaigne Europaplein Lanaken

Groep Assistentiewoningen Lanaken - GAW Riedi de Montaigne Europaplein Lanaken Groep Assistentiewoningen Lanaken - GAW Riedi de Montaigne Europaplein 27-31 3620 Lanaken Assitentiewoningen willen aan senioren een aangepaste huisvesting bieden waar ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen

Nadere informatie

Sint-Jozef Rillaar. Diestsesteenweg 488, 3202 RILLAAR Tel.:016/509191 Fax.: 016/509190 Email: info@sintjozefrillaar.be OPNAME OVEREENKOMST

Sint-Jozef Rillaar. Diestsesteenweg 488, 3202 RILLAAR Tel.:016/509191 Fax.: 016/509190 Email: info@sintjozefrillaar.be OPNAME OVEREENKOMST Sint-Jozef Rillaar Diestsesteenweg 488, 3202 RILLAAR Tel.:016/509191 Fax.: 016/509190 Email: info@sintjozefrillaar.be OPNAME OVEREENKOMST REGISTRATIENUMMER: 201.104.2.1 REGISTRATIEDATUM: 10.09.2007 TUSSEN

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd HUUROVEREENKOMST KANTOOR Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd en 2. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres, ondernemingsnummer en eventueel RPR)

Nadere informatie

WOONOVEREENKOMST. de heer of mevrouw, wonende te straat nr... postnr... gemeente.hierna "de bewoner" genoemd,

WOONOVEREENKOMST. de heer of mevrouw, wonende te straat nr... postnr... gemeente.hierna de bewoner genoemd, 1 WOONOVEREENKOMST De vereniging V.Z.W. HET VOLK VAN LEUVEN gevestigd K. Leopold I-straat 34-3000 LEUVEN, die het serviceflatgebouw HET MOLENHOF gelegen Burg. Stan. De Rijcklaan 3-3001 HEVERLEE beheert,

Nadere informatie

DE HAZELAAR v.z.w. Woon- en zorgcentrum. Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis

DE HAZELAAR v.z.w. Woon- en zorgcentrum. Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis DE HAZELAAR v.z.w. Woon- en zorgcentrum Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis Opnameovereenkomst tussen de gebruiker en vzw De Hazelaar De Hazelaar v.z.w. Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich Tel.

Nadere informatie

Centrum voor kortverblijf Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis

Centrum voor kortverblijf Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Centrum voor kortverblijf Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Bisschoppenhoflaan 361-365 2100 Deurne Tel.: 03/324.57.93 Fax.: 03/326.37.05 E-mail: info@wzcmanevinke.be Erkenningsnummer ROB:

Nadere informatie

gebruiksovereenkomst

gebruiksovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015 1 Aanpassing van de dagprijzen aan de index 24-11-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron

Nadere informatie

Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis

Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Bisschoppenhoflaan 361-365 2100 Deurne Tel.: 03/324.57.93 Fax.: 03/326.37.05 E-mail: info@wzcmanevinke.be Erkenningsnummer ROB: PE 1242 - RVT: VZB 2104 -

Nadere informatie

HANDELSHUUROVEREENKOMST KORTE DUUR POP-UP IN HET VLAAMSE GEWEST

HANDELSHUUROVEREENKOMST KORTE DUUR POP-UP IN HET VLAAMSE GEWEST HANDELSHUUROVEREENKOMST KORTE DUUR POP-UP IN HET VLAAMSE GEWEST Tussen: hierna "verhuurder" genoemd, en: hierna "huurder(s)" genoemd, Die verklaren zich hoofdelijk en ondeelbaar borg te stellen voor alle

Nadere informatie

Beschut Wonen Noord-Limburg V.Z.W.

Beschut Wonen Noord-Limburg V.Z.W. woensdag 20 juli 2016 VERBLIJFSOVEREENKOMST Tussen : 1. De V.Z.W. Beschut Wonen Noord-Limburg, Burgemeester Laenenstraat 7 bus 25 3900 Overpelt, hier vertegenwoordigd door Fons Plas (ondergetekende), in

Nadere informatie

VERBLIJFS- EN DIENSTENOVEREENKOMST WOONPROJECT PAVILJOEN MARIA

VERBLIJFS- EN DIENSTENOVEREENKOMST WOONPROJECT PAVILJOEN MARIA VERBLIJFS- EN DIENSTENOVEREENKOMST WOONPROJECT PAVILJOEN MARIA Tussen de ondergetekenden: 1) De beheersinstantie van het project Paviljoen Maria, OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van ZEMST,

Nadere informatie

Overeenkomst bij opname in het woon- en zorgcentrum De Ceder

Overeenkomst bij opname in het woon- en zorgcentrum De Ceder OCMW HARELBEKE Woon- en zorgcentrum De Ceder a/d Leie Woon- en zorgcentrum De Ceder a/d Gavers Vrijdomkaai 31 Dennenlaan 55 8530 Harelbeke 8530 Harelbeke 056/735 200 056/735 391 CE nr. 358 VZB 2235 CE

Nadere informatie

Opname - overeenkomst

Opname - overeenkomst Opname - overeenkomst Dagverzorgingscentrum Gasthuisstraat 2 1730 Asse 02/452.80.67 Secretaris: Nicole De Reuse Voorzitter: Micheline De Mol 1 Identificatiegegevens Tussen de ondergetekenden: Enerzijds:

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT

HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT Tussen: gsm:.. rijksregisternummer... hierna "verhuurder" genoemd, en: gsm:.. rijksregisternummer... gsm:.. rijksregisternummer... hierna "huurder(s)" genoemd,

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN DE VZW EN DE GEBRUIKER OF DE VERTEGENWOORDIGER VAN DE GEBRUIKER VAN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF

OVEREENKOMST TUSSEN DE VZW EN DE GEBRUIKER OF DE VERTEGENWOORDIGER VAN DE GEBRUIKER VAN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF OVEREENKOMST TUSSEN DE VZW EN DE GEBRUIKER OF DE VERTEGENWOORDIGER VAN DE GEBRUIKER VAN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF De VZW Woonzorgnet-Dijleland met woon- en zorgcentrum Dijlehof, die het Centrum voor

Nadere informatie

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem Tussen de ondergetekenden: enerzijds: OCMW Asse, beheerder van WZC Hingeheem, Gasthuisstraat 2 1730 Asse erkenningsnummers: ROB CE 521 RVT VZB 378 CVK KCE 521

Nadere informatie

REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE

REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE 1 REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE Inhoud A. Juridisch statuut van 'Ter Borre' en haar bestemming p.3. A.1. Juridisch statuut en aard van 'Ter Borre' A.2. Bestemming van 'Ter Borre B. Opnameprocedure

Nadere informatie

Overeenkomst. Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Kortverblijf

Overeenkomst. Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Kortverblijf Overeenkomst Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Kortverblijf VZW WOONZORGCENTRUM OLV ANTWERPEN De vzw Woonzorgcentrum O.-L.-V. Van Antwerpen, Pieter van Hobokenstraat 3, 2000 Antwerpen hierbij vertegenwoordigd

Nadere informatie

M... geboren op... /... /... te... hierna de bewoner genoemd,

M... geboren op... /... /... te... hierna de bewoner genoemd, OVEREENKOMST ALGEMENE BEPALINGEN De vereniging zonder winstoogmerk FAC SIMILITER, met zetel te Langeveldstraat 151 te 1180 Brussel, die het rust- en verzorgingstehuis Nazareth, Waterloosesteenweg 961-1180

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest Tussen de ondergetekenden: 1. vertegenwoordigd door: en 2. Het OCMW van Grimbergen, vertegenwoordigd door mevrouw Trui Olbrechts, voorzitter en

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda.

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 25 APRIL 2017 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive Missoorten,

Nadere informatie

CvK Warmhof opnameovereenkomst

CvK Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron 1, vertegenwoordigd door de voorzitter, Stefaan Standaert,

Nadere informatie

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis Maagdenblokstraat 21 te 3320 Hoegaarden - Erkenningnummer: KCE 604 contact: Tel: 016/ 80 40 00 Fax 016/ 80 40 99 E-mail: info.woonzorgcentrum@ocmwhoegaarden.be Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf

Nadere informatie

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis Maagdenblokstraat 21 te 3320 Hoegaarden - Erkenningnummer: KCE 604 contact: Tel: 016/ 80 40 00 Fax 016/ 80 40 99 E-mail: sam.vanormelingen@ocmwhoegaarden.be Directeur WZC Schriftelijke opnameovereenkomst

Nadere informatie

Huurovereenkomst woonhuis/appartement

Huurovereenkomst woonhuis/appartement Huurovereenkomst woonhuis/appartement Tussen de ondergetekenden : Hierna genoemd "de verhuurder"; en Hierna genoemd "de huurder"; is het volgende overeengekomen : De verhuurder verklaart te verhuren aan

Nadere informatie

Art. 1. Lid 1: De verhuurder verhuurt met ingang van?? maand1 2007 de kamer in de woning aan: Hoorneslaan 999 te: 2221??

Art. 1. Lid 1: De verhuurder verhuurt met ingang van?? maand1 2007 de kamer in de woning aan: Hoorneslaan 999 te: 2221?? Huurcontract Ondergetekenden Naam verhuurder: John... Adres: Hoorneslaan 999, 2221?? Katwijk zh Telefoon: 06-........ Naam huurder: VVV Naam, Adres 999, 9999 XX Woonplaats, geboren.. -.. 19.. komen het

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest 1 INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest Statuut van de instelling Het woonzorgcentrum Ter Biest is eigendom van en wordt beheerd door het OCMW van Grimbergen. De dagelijkse leiding is in handen

Nadere informatie

Woon- en zorgcentrum 7 e Geniestraat 3, 8650 Houthulst T F

Woon- en zorgcentrum 7 e Geniestraat 3, 8650 Houthulst T F Woon- en zorgcentrum 7 e Geniestraat 3, 8650 Houthulst T 051 70 81 90 F 051 70 81 99 E-mail info@wzccassiers.be IDENTIFICATIEGEGEVENS VAN DE PARTIJEN De groep van assistentiewoningen Residentie De Oude

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER. De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... Naam en voornaam : Wonende te:

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER. De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... Naam en voornaam : Wonende te: HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER Tussen: De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... En: De huurder: Naam en voornaam : Wonende te: Tel: Gsm:. E-mail: Geboorteplaats

Nadere informatie

3.2.1 PROCEDURE VOOR ONTHAAL EN OPNAME

3.2.1 PROCEDURE VOOR ONTHAAL EN OPNAME Woonzorgcentrum Ter Nethe Goedgekeurd door: Stuurgroep kwaliteitszorg Procedureverantw.: Anja Paepen SMK: privacy, waardigheid, autonomie, inspraak, keuzevrijheid, huiselijkheid, geborgenheid en klachtenrecht,

Nadere informatie

Zorgovereenkomst hospice Ede De Olijftak

Zorgovereenkomst hospice Ede De Olijftak Overig document Rubriek 1 Zorgovereenkomst hospice Ede De Olijftak Bethanië, O/1/03.03, Zorgovereenkomst Hospice, versie 6.3, 12 augustus 2014 Pagina 1 van 5 Inhoud Inhoud 2 1. Verklaring zorgovereenkomst

Nadere informatie

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT Tussen de ondergetekenden 1. de Heer... en Mevrouw... wonende te... verder "de verhuurder" genoemd - en 2. de Heer... en Mevrouw... wonende te... verder "de huurder"

Nadere informatie

VERBLIJFSOVEREENKOMST

VERBLIJFSOVEREENKOMST vzw Emmaüs Beschut Wonen en Psychiatrische Thuiszorg De Sprong Bethaniënlei 87 2980 ZOERSEL tel. 03 385 45 06 fax 03 385 45 07 beschutwonen.zoersel@emmaus.be www.bwdesprong.be VERBLIJFSOVEREENKOMST Tussen:

Nadere informatie

Adres, Postcode, Plaats

Adres, Postcode, Plaats HUUROVEREENKOMST VOOR BEPAALDE TIJD ONDERGETEKENDEN: Naam : Adres : Postcode / plaats : Telefoon : Mobiele nummer : E-mail adres : IBAN rekeningnummer : Hierna te noemen verhuurder en beheerder. Naam :

Nadere informatie

Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte

Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte Huurovereenkomst Onzelfstandige Woonruimte Ondergetekende hierna te noemen verhuurder EN hierna te noemen huurder zijn het volgende overeengekomen: 1 Het gehuurde, bestemming 1.1 Verhuurder verhuurt aan

Nadere informatie

BRUSSELS GEWEST

BRUSSELS GEWEST BRUSSELS GEWEST AANHANGSEL 4, deel 1 : MEDEHUUR TUSSEN a. Dhr/Mevr. (1)..... Dhr/Mevr. (1)...... OF b. N.V./B.V.B.A./V.Z.W. (1)...... représentée par Mr/Mme (1)....... (hierna genoemd «de verhuurder»)

Nadere informatie

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN WOONHUIS

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN WOONHUIS MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN WOONHUIS Tussen de ondergetekenden 1. de Heer.... en Mevrouw... wonende te... verder "de verhuurder" genoemd - en 2. de Heer... en Mevrouw... wonende te... verder "de huurder"

Nadere informatie

VOORBEELD OVEREENKOMST VAN TERBESCHIKKINGSTELLING

VOORBEELD OVEREENKOMST VAN TERBESCHIKKINGSTELLING CONFEDERATIE VAN IMMOBILIENBEROEPEN VLAANDEREN Document opgesteld door het Vlaams Studie- en Kenniscentrum Vastgoed en Wonen vzw. Huidig document betreft een voorbeeld ter duiding van bepaalde passages

Nadere informatie

ONDERWERP VAN DE OVEREENKOMST- ALGEMEENHEDEN (1)

ONDERWERP VAN DE OVEREENKOMST- ALGEMEENHEDEN (1) VERBLIJFSOVEREENKOMST WOONZORGCENTRUM DOCUMENT: 09/2014 16/02/2015 Tussen enerzijds de VZW Woonzorgcentrum De Voorzienigheid, met zetel te Kerkhofstraat 31 te 3950 Bocholt, die het gelijknamige woonzorgcentrum,

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST OCMW Waregem Schakelstraat 41 8790 Waregem OCMW WAREGEM OVEREENKOMST VOOR HUISVESTING IN DE SENIORENWONINGEN KERNELLEPLEIN TE BEVEREN-LEIE Tussen het OCMW Waregem vertegenwoordigd

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement voor de uitbating van de bejaardenwoningen Kleyn Veld door het OCMW Boortmeerbeek

Huishoudelijk reglement voor de uitbating van de bejaardenwoningen Kleyn Veld door het OCMW Boortmeerbeek OCMW Boortmeerbeek Huishoudelijk reglement voor de uitbating van de bejaardenwoningen Kleyn Veld door het OCMW Boortmeerbeek HOOFDSTUK 1. ALGEMEENHEDEN Artikel 1 Het OCMW van Boortmeerbeek stelt, bij wijze

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DOORGANGSWONINGEN OCMW GERAARDSBERGEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DOORGANGSWONINGEN OCMW GERAARDSBERGEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT DOORGANGSWONINGEN OCMW GERAARDSBERGEN HOOFDSTUK 1. ALGEMEEN Art. 1 Het OCMW Geraardsbergen met administratieve zetel te 9500 Geraardsbergen, Kattestraat 27, kan overeenkomstig zijn

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest A. Statuut van de instelling INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest Het woonzorgcentrum is eigendom van en wordt beheerd door het OCMW van Grimbergen. De dagelijkse leiding is in handen van de

Nadere informatie

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Ter Beke

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Ter Beke Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Ter Beke Woonzorgcentrum Ter Beke Beselarestraat 1 8940 GELUWE 056/95.29.00 elien.dejaegere@wzbwervik.be als woonzorgcentrum erkend onder nummer CE 677 als rust- en verzorgingstehuis

Nadere informatie

OCMW LAARNE. Woonzorgcentrum Hof ten Kouter Kouterstraat 1 Tel: 09 367 52 43 OVEREENKOMST BIJ OPNAME

OCMW LAARNE. Woonzorgcentrum Hof ten Kouter Kouterstraat 1 Tel: 09 367 52 43 OVEREENKOMST BIJ OPNAME OCMW LAARNE Woonzorgcentrum Hof ten Kouter Kouterstraat 1 Tel: 09 367 52 43 OVEREENKOMST BIJ OPNAME 1 Tussen - Het openbaar centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Laarne, met zetel aan de Colmanstraat

Nadere informatie

HANDELSHUUROVEREENKOMST

HANDELSHUUROVEREENKOMST HANDELSHUUROVEREENKOMST Tussen 1. De heer en mevrouw Koenraad Vervaecke Katrien Vandepitte, Samenwonende te 8370 Blankenberge, Kerkstraat 380, hierna genoemd verhuurders en 2. Naam venootschap., ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum

Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum OCMW WIJNEGEM / Tussen: Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum OCMW Wijnegem / WZC Rustenborg Koolsveldlaan 94 2110 Wijnegem Erkenningsnummer CE 1349 (ROB) VZB 2345 (RVT) en

Nadere informatie

1/5. HUURCONTRACT VOOR STUDENTENKAMER Tussen de ondergetekende partijen :

1/5. HUURCONTRACT VOOR STUDENTENKAMER Tussen de ondergetekende partijen : 1/5 HUURCONTRACT VOOR STUDENTENKAMER Tussen de ondergetekende partijen : Enerzijds : Demeyere Magda Marquettestraat 1 8554 St.-Denijs Tel. 056/495143 GSM 0496/271628 GSM 0496/271616 Verder genoemd de VERHUURDER

Nadere informatie

Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis

Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis Versie : 15-09-08 Pagina 1 van 18 Algemene bepalingen De vereniging zonder winstgevend doel, Witvrouwenveldstraat 1, 2550 Kontich die het rust- en verzorgingstehuis

Nadere informatie

Huurovereenkomst voor een studenten studio : academiejaar 2013 2014

Huurovereenkomst voor een studenten studio : academiejaar 2013 2014 Huurovereenkomst voor een studenten studio : academiejaar 2013 2014 Huurovereenkomst nummer : Tussen de ondergetekende partijen : Enerzijds - Bvba C Vermeyen, Hoogboomsteenweg 7, 2000 Antwerpen, ondernemingsnummer

Nadere informatie

WZC Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015

WZC Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015 VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron 1, vertegenwoordigd door de voorzitter, Stefaan Standaert,

Nadere informatie

WOON en OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN HET MOLENHOF

WOON en OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN HET MOLENHOF 1 WOON en OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN HET MOLENHOF De vereniging V.Z.W. HET VOLK VAN LEUVEN gevestigd K. Leopold I-straat 34-3000 LEUVEN, die het gebouw G.A.W.

Nadere informatie

OCMW LAARNE. KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME

OCMW LAARNE. KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME OCMW LAARNE KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME P a g i n a 1 Tussen - Het openbaar centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Laarne, met zetel aan de Colmanstraat 51, beheerder van

Nadere informatie

GEBRUIKSOVEREENKOMST. Tussen enerzijds het Stadsbestuur van Kortrijk en anderzijds. (naam van de Kortrijkse jeugdvereniging):

GEBRUIKSOVEREENKOMST. Tussen enerzijds het Stadsbestuur van Kortrijk en anderzijds. (naam van de Kortrijkse jeugdvereniging): GEBRUIKSOVEREENKOMST Tussen enerzijds het Stadsbestuur van Kortrijk en anderzijds. (naam van de Kortrijkse jeugdvereniging): 1. Partij enerzijds, zijnde het Stadsbestuur van Kortrijk, alhier vertegenwoordigd

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling

Hoofdstuk 1: Algemene bepaling MODEL VAN OVEREENKOMST BIJLAGE 2 Tussen: de Provincie Oost-Vlaanderen, met zetel in het Provinciehuis, Gouvernementstraat 1, 9000 Gent, vertegenwoordigd door de deputatie, voor wie optreden de heer (voornaam

Nadere informatie

AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond)

AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond) AANKOOPBOD PARTICULIERE EIGENDOM (eengezinswoning of grond) De modeldocumenten op deze site worden enkel ter informatie aangeboden; ze kunnen door de partijen gewijzigd worden, met name wat de erin voorziene

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE TWEE JAAR OF KORTER ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM te GEBOORTEPLAATS, wonende te PLAATS (POSTCODE), aan de STRAAT HUISNUMMER,

Nadere informatie

Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, gewijzigd bij de bijzondere wet van 8 augustus 1988;

Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, gewijzigd bij de bijzondere wet van 8 augustus 1988; Collegebesluit nr. 03/321 17 juli 2003 Besluit houdende het huren tot aan de aankoop van het pand in de Philippe de Champagnestraat voor de huisvesting van het Huis van het Nederlands Het College, Gelet

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 05-09-2014 1 Afstemmen op gebruik gemeentelijke zalen 23-05-2017 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is vanaf de datum van bekendmaking van toepassing

Nadere informatie

VERBLIJFSOVEREENKOMST tussen WZC ZILVERLINDE en

VERBLIJFSOVEREENKOMST tussen WZC ZILVERLINDE en VERBLIJFSOVEREENKOMST tussen WZC ZILVERLINDE en BEWONER van een SERVICEFLAT Tussen de vzw WZC Zilverlinde, vertegenwoordigd door Peggy Rix, directeur, hierna genoemd WZC Zilverlinde en meneer/mevrouw.

Nadere informatie

Overeenkomst tussen het woon en zorgcentrum en de bewoner (registratienummer / datum registratie 06/03/2008)

Overeenkomst tussen het woon en zorgcentrum en de bewoner (registratienummer / datum registratie 06/03/2008) Overeenkomst tussen het woon en zorgcentrum en de bewoner (registratienummer 520.101.2.1 / datum registratie 06/03/2008) Tussen De v.z.w. SINT - ANNA Woon- en zorgcentrum Eernegem, met zetel te Westkerkestraat

Nadere informatie

Op datum van heden,. verklaren te zijn overeengekomen,

Op datum van heden,. verklaren te zijn overeengekomen, OPNAMECONTRACT Op datum van heden,. verklaren te zijn overeengekomen, - D Hossche Sonia, voorzitter van het rusthuis VZW Home Claire, ROB/RVT enerzijds, en - bewoner, Dhr. en/of Mevr... hierna bewoner

Nadere informatie

Gebruiksovereenkomst serviceflats Dry Coningen

Gebruiksovereenkomst serviceflats Dry Coningen SERVICEFLATS Contactpersoon: Geert Gevers serviceflats@kortenberg.be Telefoon: 0496/991 224 Aanduiden voor wie: Exemplaar voor OCMW Exemplaar voor rechthebbende Gebruiksovereenkomst serviceflats Dry Coningen

Nadere informatie

BIJLAGE. Tussen de ondergetekenden:

BIJLAGE. Tussen de ondergetekenden: BIJLAGE Bijlage nr. 1 Huurovereenkomst Tussen de ondergetekenden: de vzw t Stad-huis, vertegenwoordigd door Mark Touchant, voorzitter, en Luc Roose, penningmeester, met maatschappelijke zettel te 1000

Nadere informatie

Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN /

Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN / Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN 0424.784.378 013/35.16.00 info@martinevancamp.be PROTOCOL DAGCENTRUM EN BEGELEID WERK Protocol van verblijf (hierna genoemd de overeenkomst) afgesloten tussen: VZW Martine

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF

HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF LET OP: Deze modelhuurovereenkomst voldoet niet aan de vereisten van de wet van 20 februari 1991 betreffende de huurovereenkomsten voor woningen die dienst doen

Nadere informatie

DE MEIDOORN. Koolsveldlaan 94 A 2110 Wijnegem appartementen voor ouderen OCMW WIJNEGEM

DE MEIDOORN. Koolsveldlaan 94 A 2110 Wijnegem appartementen voor ouderen OCMW WIJNEGEM OCMW WIJNEGEM www.ocmwwijnegem.be Koolsveldlaan 94 2110 Wijnegem TEL 03 355 32 90 INFORMATIENOTA DE MEIDOORN D E M E I D O O R N Koolsveldlaan 94 A 2110 Wijnegem appartementen voor ouderen Beheer van

Nadere informatie

Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet

Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ondergetekenden:

Nadere informatie

Opnameovereenkomst bewoners centrum voor kortverblijf De Lisdodde

Opnameovereenkomst bewoners centrum voor kortverblijf De Lisdodde Opnameovereenkomst bewoners centrum voor kortverblijf De Lisdodde 1. De opnameovereenkomst 1.1. Wat is een opnameovereenkomst? De opnameovereenkomst is de schriftelijke overeenkomst die door de bewoner

Nadere informatie

Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet

Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet Model huurcontract inzake tijdelijke verhuur op grond van de artikelen 15 en 16 van de Leegstandwet --------------------------------------------------------------------------------------------------- Ondergetekenden:

Nadere informatie

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN HERTOGENHOF

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN HERTOGENHOF OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN HERTOGENHOF Groep Assistentiewoningen (afgekort GAW) :Hertogenhof Adres : Minderbroedersstraat 9 en 9a, 3000 Leuven Tel. : 016/29

Nadere informatie

tel 056 25 50 49 fax 056 20 42 06 website: www.depottelberg.be e-mail info@depottelberg.be

tel 056 25 50 49 fax 056 20 42 06 website: www.depottelberg.be e-mail info@depottelberg.be tel 056 25 50 49 fax 056 20 42 06 website: www.depottelberg.be e-mail info@depottelberg.be DE POTTELBERG Naam: Nr. kamer: In voege vanaf: Pagina: 2 / 9 Het Woonzorgcentrum "De Pottelberg" vzw Pottelberg

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN TIJDELIJKE BEZETTING (BEZETTING TER BEDE)

OVEREENKOMST VAN TIJDELIJKE BEZETTING (BEZETTING TER BEDE) OVEREENKOMST VAN TIJDELIJKE BEZETTING (BEZETTING TER BEDE) Tussen de vzw Samenlevingsopbouw Antwerpen stad, en hierna genoemd de bezetter Deze overeenkomst regelt de tijdelijke bezetting van een woning

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

Huurovereenkomst Loods

Huurovereenkomst Loods Huurovereenkomst Loods De ondergetekenden: 1. Verhuurder Naam: Verstoep Verhuur, onderdeel van D.L. Verstoep Transport Gevestigd te: Gouderak Nr. KvK: 29032141 Postcode: 2831 BJ Straat: Middelblok 41 Telefoon:

Nadere informatie

OVEREENKOMST inzake consignatie

OVEREENKOMST inzake consignatie OVEREENKOMST inzake consignatie DE ONDERGETEKENDEN: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid., gevestigd aan de. te., ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw. in de functie

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST SAMENWERKINGSOVEREENKOMST Gesloten tussen: Knooppunt vzw, Met maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout, Te Boelaerlei 37, KBO 0818.484.416 Hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam], [functie] Hierna:

Nadere informatie

Model huurovereenkomst. schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie

Model huurovereenkomst. schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie Model huurovereenkomst schoolbestuur/eigenaar en kinderopvangorganisatie HUUROVEREENKOMST Partijen (naam schoolbestuur), gevestigd te (naam gemeente), bevoegd gezag van de (naam school) ten deze vertegenwoordigd

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont)

HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont) HUUROVEREENKOMST ONZELFSTANDIGE WOONRUIMTE VIJF JAAR OF KORTER (voor het huren van een kamer in een woning waarin de verhuurder niet woont) ONDERGETEKENDEN: 1. VOORNA(A)M(EN) ACHTERNAAM, geboren op GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

MODEL VAN OVEREENKOMST TUSSEN DE APOTHEKER TITULARIS (VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING) EN DE VZW FARMAFLUX (VERWERKER)

MODEL VAN OVEREENKOMST TUSSEN DE APOTHEKER TITULARIS (VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING) EN DE VZW FARMAFLUX (VERWERKER) FARMAFlux Archimedesstraat 11 1000 Brussel KBO 0536.680.412 MODEL VAN OVEREENKOMST TUSSEN DE APOTHEKER TITULARIS (VERANTWOORDELIJKE VOOR DE VERWERKING) EN DE VZW FARMAFLUX (VERWERKER) Tussen apotheker

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is van toepassing op volgende lokalen: - algemene cafetaria met bar en terras - gelijkvloers - polyvalente zaal

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST STUDENTENKAMER

HUUROVEREENKOMST STUDENTENKAMER HUUROVEREENKOMST STUDENTENKAMER ACADEMIEJAAR Tussen de ondergetekende partijen: ENERZIJDS Isabel Vanneste Morinnestraat 40 8500 Kortrijk Chantal Vanneste Toekomststraat 3 8500 Kortrijk Vervolledig de tekst,

Nadere informatie

BEZETTING TER BEDE. Het Autonoom Gemeentebedrijf Begijnendijk, met zetel te Kerkplein 5, 3130 Begijnendijk,

BEZETTING TER BEDE. Het Autonoom Gemeentebedrijf Begijnendijk, met zetel te Kerkplein 5, 3130 Begijnendijk, BEZETTING TER BEDE TUSSEN De gemeente Begijnendijk, met zetel te Kerkplein 5, 3130 Begijnendijk, vertegenwoordigd door het College van Burgemeester en Schepenen, voor wie optreden, de dhr Bert Ceulemans,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR HET TIJDELIJK TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN NOODWONING KASTEELSTRAAT 8, 2 de verdiep, 1770 LIEDEKERKE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR HET TIJDELIJK TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN NOODWONING KASTEELSTRAAT 8, 2 de verdiep, 1770 LIEDEKERKE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR HET TIJDELIJK TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN NOODWONING KASTEELSTRAAT 8, 2 de verdiep, 1770 LIEDEKERKE Art.1 Het OCMW kan een woning als noodopvang ter beschikking stellen

Nadere informatie

Stichting De Vondel Algemene Voorwaarden Verstrekkingen Huur Service buiten Overige diensten

Stichting De Vondel Algemene Voorwaarden Verstrekkingen Huur Service buiten Overige diensten Stichting De Vondel Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden zijn de rechten en verplichtingen vermeld, zoals deze gelden voor de bewoners in het gebouw van de Stichting aan de Vondellaan 77 te

Nadere informatie

- 1 - HUURREGLEMENT. Artikel 1. 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard.

- 1 - HUURREGLEMENT. Artikel 1. 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard. - 1 - HUURREGLEMENT Huurovereenkomst. Artikel 1 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard. 2. Wijzigingen van de overeenkomst of dit reglement kunnen

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEPAALDE DUUR (ARBEIDER / BEDIENDE )

ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEPAALDE DUUR (ARBEIDER / BEDIENDE ) ARBEIDSOVEREENKOMST VOOR BEPAALDE DUUR (ARBEIDER / BEDIENDE ) Tussen Mevrouw/Meneer... optredend als gevolmachtigde van de werkgever... straat... nr.... post nr.... plaats... en Mevrouw/Meneer...... straat...

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST - DIENSTENCHEQUES

ARBEIDSOVEREENKOMST - DIENSTENCHEQUES ARBEIDSOVEREENKOMST - DIENSTENCHEQUES Artikel 1 T4HR S.A.... straat... nr.... gemeente... postnr.... erkenningsnummer van de werkgever toegekend door de Adviescommissie erkenningen dienstencheques... werft

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1:Definities 1. Kapper lease, gevestigd te Bodegraven, KvK-nummer 73509078 word in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte

Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Huurovereenkomst zelfstandige woonruimte Verhuurder, huurder en het gehuurde Verhuurder Naam; -- Adres; -- Postcode & woonplaats; -- Telefoonnummer; -- Bankrekeningnummer; -- Mail; -- Huurder Naam; --

Nadere informatie

RESIDENTIEEL VERBLIJF

RESIDENTIEEL VERBLIJF Home Sint Jozef vzw Grotesteenweg 112-114-116 2600 BERCHEM PE 1280 VZB 2413 RIZIV 76128073110 Ondernemingsnummer 464.810.538 OVEREENKOMST RESIDENTIEEL VERBLIJF Documentversie 1 februari 2012 Pagina 1 OPNAMEOVEREENKOMST

Nadere informatie

PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING

PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING Dit exemplaar ondertekend terugbezorgen aan St.-Oda PROTOCOL VAN VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING I VERBLIJFSOVEREENKOMST NURSINGHOME (+21 JAAR) - OBSERVATIE-UNIT 1 IDENTITEIT VAN DE PARTIJEN Gegevens,

Nadere informatie

Voorwaarden Jonkersbergen

Voorwaarden Jonkersbergen Voorwaarden Jonkersbergen Artikel 1: Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. groepsaccommodatie; het totaal aan gebouwen of onderkomens met alle toebehoren, inventaris en meegehuurde zaken;

Nadere informatie