OVEREENKOMST TUSSEN DE VZW EN DE GEBRUIKER OF DE VERTEGENWOORDIGER VAN DE GEBRUIKER VAN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OVEREENKOMST TUSSEN DE VZW EN DE GEBRUIKER OF DE VERTEGENWOORDIGER VAN DE GEBRUIKER VAN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF"

Transcriptie

1 OVEREENKOMST TUSSEN DE VZW EN DE GEBRUIKER OF DE VERTEGENWOORDIGER VAN DE GEBRUIKER VAN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF De VZW Woonzorgnet-Dijleland met woon- en zorgcentrum Dijlehof, die het Centrum voor Kortverblijf beheert, hier vertegenwoordigd door G. Robberechts, directeur, en hierna het centrum genoemd en de heer of mevrouw.. vertegenwoordigd door de heer/mevrouw en optredend in diens naam,.. hierna 'de gebruiker' of bewoner genoemd, verklaren te zijn overeengekomen wat volgt: Art. 1. ALGEMENE VOORZIENINGEN Art Het centrum verstrekt de gebruiker met ingang van.om..uur.tot en met. (max. 60 opeenvolgende dagen en beschouwd over een periode van één jaar, in totaal max. 90 dagen) huisvesting, de gebruikelijke huishoudelijke en gezinsverzorging en verzekert de bijzondere hulp alsook de verpleegkundige, paramedische, farmaceutische en medische zorgen en dit op kamer Vanaf deze datum kan de gebruiker op regelmatige basis gebruik maken van de diensten van het centrum voor kortverblijf. Elke aanvraag wordt ingepast in de reservatielijst in functie van de beschikbare kamers. Art. 2. WOONVOORZIENINGEN Art. 2.1.Het centrum stelt de gebruiker een woongelegenheid ter beschikking in haar centrum gelegen te Leuven, Minderbroedersstraat 9B, met de daarbij behorende inboedel. De gebruiker zal de woongelegenheid gebruiken overeenkomstig haar doel. Hij zal niets veranderen, behoudens schriftelijke toestemming van het centrum. Dijlehof 1/8 Overeenkomst ( )

2 Art De medewerkers van het centrum zijn bevoegd de ter beschikking gestelde woongelegenheid te betreden indien dit ten behoeve van de verzorging of van de hygiëne en technische bijstand nodig is, alsmede wanneer de naleving van deze overeenkomst of van het reglement van orde dit vereisen. Art De gebruiker zal, indien hij de woongelegenheid om welke reden dan ook ontruimt, deze woongelegenheid en de inboedel onder art in goede staat afleveren, onder afgifte van de sleutels. Art. 3. DE ZORGVERLENING Art Elke aanvraag tot opname wordt individueel onderzocht. Alle nodige gegevens van de gebruikers worden verzameld om een optimale verzorging te kunnen uitvoeren. Voor de ondertekening van deze overeenkomst dient het centrum te beschikken over een attest van de huisarts of het ziekenhuis met medische antecedenten en aanvullende verpleegkundige en paramedische informatie. Art De gebruiker is vrij zich op elk ogenblik al dan niet aan een medisch onderzoek en/of behandeling te onderwerpen en hiervoor de geneesheer naar zijn keuze te raadplegen. Art In het belang van de gebruiker of van de andere gebruikers mag het centrum vragen dat deze zich aan een medisch onderzoek en/of behandeling zou onderwerpen, telkens zich hiervoor ernstige aanwijzingen voordoen: het blijft de gebruiker vrij hiervoor de geneesheer van zijn keuze te raadplegen of te ontbieden. Hij kan ook steeds een beroep doen op de aangewezen geneesheren van het centrum. Art Verstrekking van dieetvoeding vindt uitsluitend plaats op medisch voorschrift. Het centrum kan bij beoordeling van een dieet advies inwinnen van de geneesheer die zij aanwijst. Art Het centrum kan in overleg met de gebruiker en de behandelde geneesheer de gebruiker om medische redenen laten opnemen in een ziekenhuis na overleg met de contactpersoon, tenzij bij een levensbedreigende situatie waarna zo spoedig mogelijk de contactpersoon ingelicht wordt. Art (Externe) paramedische begeleiding gebeurt steeds in overleg met het centrum. Het centrum stelt bij opname een geïndividualiseerd zorg- en begeleidingsplan op en legt een administratief dossier aan. Deze zorgplannen en dossiers zijn strikt vertrouwelijk en bevatten persoonlijke gegevens en richtlijnen. Het aanleggen en bewaren van deze bewonersdossiers gebeurt conform de wet van 8 december 1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer en het medisch beroepsgeheim. Dijlehof 2/8 Overeenkomst ( )

3 Art. 4. AFSPRAKENNOTA EN PERSOONLIJKE STEEKKAART Art De gebruiker verklaart een exemplaar van de afsprakennota te hebben ontvangen. Hij verbindt zich de bepalingen van dit reglement en de daarin aangebrachte wijzigingen, die hem ter kennis zijn gebracht, na te komen. Bij de opname van de gebruiker wordt een persoonlijke steekkaart ingevuld. Art De gebruiker of zijn vertegenwoordiger verklaart bij opname geïnformeerd te zijn over het bestaan van de gebruikersraad. Dit is dezelfde gebruikersraad als deze van het woonzorgcentrum waar kortverblijf deel van uitmaakt. Deze raad is samengesteld uit gebruikers, hun vertegenwoordigers en familieleden. De raad kan advies uitbrengen over alle aspecten van de zorg- en dienstverlening. Art De gebruiker kan klachten, bemerkingen en suggesties te allen tijde mondeling signaleren aan de klachtenbehandelaar, Karin Vandoorne. Zij zal de klacht verder opvolgen en de gebruiker informeren over de verdere afhandeling van de klacht. Art. 5. PRIJS Art De gebruiker is ter zake voor de huisvesting en gebruikelijke huishoudelijke en gezinsverzorging aan het centrum een bedrag verschuldigd van.. per dag. In deze prijs zijn de volgende kosten begrepen: huisvesting, verwarming, elektriciteit, volledig pension, permanentie dag en nacht, incontinentiemateriaal, verzorging en verpleging, logopedie, tv, onderhoud van de kamer en gemeenschappelijke delen, was van de lakens, brandverzekering en verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. Art Zijn niet inbegrepen in art. 5.1.: Er zal voor volgende kosten een individueel supplement worden aangerekend dat maandelijks of bij het beëindigen van het verblijf zal worden voldaan aan de v.z.w. tegen kostende prijs. gebruik van bijzonder verzorgingsmateriaal; telefoon; aankoop, herstellen, was en droogkuis van (persoonlijk) linnen; niet in de gewone maaltijden begrepen voedsel en drank; medische en paramedische prestaties (kiné), farmaceutische producten; haar- en voetverzorging, tandarts; Een gedetailleerde lijst krijgt u mee in bijlage. Art De prijzen zoals vermeld in artikel 5.1 en 5.2. worden aangepast overeenkomstig de vigerende prijzenreglementering. De voormelde bedragen Dijlehof 3/8 Overeenkomst ( )

4 worden automatisch gekoppeld aan de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen. Daarnaast kunnen de aldaar bedoelde bedragen aangepast worden indien de stijging van kosten, prijzen en lasten hoger ligt dan de evolutie van het indexcijfer van de consumptieprijzen. De bedragen kunnen eveneens aangepast worden ingeval van wijziging van de voorzieningen, de infrastructuur en de geboden verzorging, in overeenstemming met deze wijzigingen, onverminderd de bepalingen van de vigerende prijsreglementering. Het centrum doet van een voorgenomen prijsverhoging mededeling aan de gebruiker, en wel ten minste dertig dagen voor de datum van ingang van die verhoging. Hiervoor zal zij echter vooraf toestemming krijgen door het Ministerie van Economische Zaken. Art Ingeval de gebruiker zelf niet betaalt zal de betaling van de in artikels 5.1 t.e.m. 5.3 vermelde bedragen en kosten geschieden door: die voor deze betaling instaat krachtens borgstelling. Art Vermeldingen op het factuur Na elke periode van verblijf, ingeval van een verblijf van meer dan 30 dagen na elke maand, wordt een rekening opgemaakt waarop o.m. duidelijk zijn vermeld : de identiteit van de gebruiker het aantal dagen verblijf, de eerste en laatste dag worden als afzonderlijke dag geteld. de begin- en einddatum van het verblijf de gevraagde dagprijs een gedetailleerde opgave van al de boven de dagprijs in rekening gebracht extra-vergoedingen met vermelding van aard, aantal en bedrag het bedrag te betalen door de gebruiker De v.z.w. overhandigt een exemplaar van die rekening aan elke natuurlijke of rechtspersoon die geheel of gedeeltelijk voor de betaling instaat. Bezwaren tegen de rekening moeten bij de v.z.w. ingediend worden binnen de acht dagen na afgifte ervan aan de gebruiker en aan de personen die voor de betaling instaan. In geval van afwezigheid van de gebruiker wordt een kostenvermindering toegekend voor niet gebruikte leveringen en diensten.(10% van de huidige dagprijs) Art De prijs berekend volgens de bepalingen van art 5.1. t.e.m. art 5.5. zal aan het centrum betaald worden binnen de vijftien dagen na afgifte van de rekening aan de gebruiker en aan de personen die voor de betaling instaan. De betalingen gebeuren op de volgende manier: door storting of overschrijving op het rekeningnummer BE Dijlehof 4/8 Overeenkomst ( )

5 Elke som die niet betaald is binnen de in art voorziene termijn, zal onmiddellijk van rechtswege en zonder formele aanmaning vanaf de dag/maand na de afgifte van de rekening een verwijlintrest opbrengen tegen een rentevoet vastgesteld volgens de burgerlijke intrestvoet met als minimum de wettelijke rentevoet. Art Voor het vastleggen van de reservatie wordt een waarborg gevraagd van viermaal de dagprijs. De reservatie is pas verzekerd vanaf storting van de waarborg. Dit bedrag zal teruggegeven worden na verrekening van het eerstvolgende factuur. Art. 6. DUUR EN BEËINDIGING VAN DE OVEREENKOMST Art Bij aanvang van de overeenkomst kan de gebruiker op regelmatige basis gebruik maken van de diensten van het centrum voor kortverblijf. De verschillende periodes die deel uitmaken van dit contract worden door de verantwoordelijke van het centrum genoteerd op een reservatielijst. Deze lijst maakt deel uit van deze overeenkomst. Art Beëindiging van het verblijf vóór de overeengekomen duur Als de gebruiker een gepland kortverblijf annuleert zonder ernstige reden (ziekenhuisopname of overlijden) binnen een periode van 14 kalenderdagen voorafgaand aan de opname, dan wordt een kost van 7 dagen verblijf aan verminderde dagprijs (10% mindering van de dagprijs) gerekend. Indien de kamer vroeger bewoond wordt, wordt de verminderde dagprijs aangerekend tot de nieuwe bewoning. Art. 6.3.Beëindiging van de overeenkomst tijdens de overeengekomen duur Indien de gebruiker het verblijf vroeger beëindigt dan de geplande datum wordt een vooropzeg van 7 dagen in acht genomen, ingaand de dag na schriftelijke opzegging (afgifte aan het onthaal of per post met datum is poststempel). Art Problemen tijdens de overeengekomen duur - Indien de lichamelijke of geestelijke gezondheidstoestand zodanig is, dat het verblijf in het centrum niet langer mogelijk is, dan kan de overeenkomst vroegtijdig beëindigd worden. In deze omstandigheden verbindt het centrum er zich toe, in overleg met de gebruiker en/of zijn natuurlijke of rechtspersonen te zoeken naar een passende oplossing. De termijn om de opnameovereenkomst op te zeggen bedraagt voor de vzw minstens 14 dagen. - In geval van ziekenhuisopname tijdens het kortverblijf kan de overeenkomst beëindigd worden met instemming van beide partijen. In dit geval bedraagt de opzeg vier dagen. De dagprijs wordt gedurende die periode verminderd met 10% van de normale dagprijs per dag. Indien de kamer vroeger bewoond wordt Dijlehof 5/8 Overeenkomst ( )

6 binnen de 4 dagen, wordt de verminderde dagprijs aangerekend tot de nieuwe bewoning. - Ingeval van afwezigheid van de gebruiker voor meer dan een volle dag, met nadien heropname in het kortverblijf, wordt de dagprijs gedurende die periode verminderd met 10% van de dagprijs per dag. - In geval van overlijden van de gebruiker eindigt de overeenkomst. De termijn waarover de nabestaanden beschikken om de kamer te ontruimen bedraagt minstens vijf dagen en kan in onderling overleg verlengd worden, zonder de einddatum van deze overeenkomst te overschrijden. Indien de kamer vroeger bewoond wordt binnen de 5 dagen na overlijden, wordt de verminderde dagprijs aangerekend tot de nieuwe bewoning. In alle voorgaande omstandigheden (6.2 t/m 6.4) is de gebruiker of zijn natuurlijke rechtspersoon gehouden de woongelegenheid te ontruimen ten laatste de dag waarop de overeenkomst een einde neemt. Art Bijzondere omstandigheden Indien één van de partijen zich schuldig maakt aan een zware fout in de uitvoering van deze overeenkomst, kan de andere partij er onmiddellijk een einde aan stellen. Art. 7. BEWAARGEVING Art De gebruiker kan geen roerende of onroerende goederen aan het centrum in bewaring of beheer geven. Art. 8. SCHADEVERGOEDING Art Indien de gebruiker of het centrum nalatig zijn in de nakoming van de respectievelijke verplichtingen voortvloeiende uit deze overeenkomst, het huisreglement daaronder begrepen, heeft de benadeelde partij het recht van de andere partij vergoeding te vorderen van kosten, schade en intresten, ook van de buitengerechtelijke en gerechtelijke kosten, waaronder ook begrepen de kosten van rechtskundige bijstand ingeroepen tot handhaving en uitoefening van hun rechten. Art. 9. AANSPRAKELIJKHEID Art. 9.1.De v.z.w. heeft een verzekering onderschreven die haar verantwoordelijkheid verzekert ten opzichte van de gebruikers, zodat deze de waarborgen en verzekerde risico's genieten die in deze polis voorzien zijn. In deze polis werd tevens de persoonlijke aansprakelijkheid van de gebruikers ten opzichte van derden verzekerd, zodat deze gebruikers eveneens de waarborgen en verzekerde Dijlehof 6/8 Overeenkomst ( )

7 risico's genieten die in deze polis voorzien zijn. (Deze polis ligt ter inzage op het secretariaat). De v.z.w. zal niet gehouden zijn tot tussenkomst of uitbetalingen voor vergoedingen voor waarborgen en/of risico's die door de onderschreven polis niet verzekerd of verzekerbaar zijn, hetgeen door de gebruiker aanvaard wordt. De persoonlijke bezittingen van de bewoner zijn tegen brand en aanverwante risico's verzekerd ten belopen van maximaal 2500 per woongelegenheid. Desgewenst zorgt de bewoner of zijn vertegenwoordiger zelf voor een aanvullende verzekering voor kostbare bezittingen bewaard in de woongelegenheid. Art Het centrum draagt geen enkele verantwoordelijkheid, indien het bewezen is dat de gebruiker zich te buiten gaat aan overmatig alcohol- of drugsgebruik, of teveel geneesmiddelen gebruikt. Art. 10. SLOTBEPALING Art Deze overeenkomst kan gewijzigd worden met instemming van de partijen. Elk der partijen verklaart een exemplaar van deze overeenkomst ontvangen te hebben. Dijlehof 7/8 Overeenkomst ( )

8 Deze overeenkomst werd opgemaakt in evenveel originelen als er partijen zijn. Opgemaakt te.. Datum Bij ondertekeningen eigenhandig herschrijven gelezen en goedgekeurd De gebruiker De vertegenwoordiger van de gebruiker (identiteit en adres)... Dijlehof (Naam vermelden).... Dijlehof 8/8 Overeenkomst ( )

Minderbroedersstaat 9b Tel. 016/ OVEREENKOMST. De partijen

Minderbroedersstaat 9b Tel. 016/ OVEREENKOMST. De partijen OVEREENKOMST De partijen Enerzijds De v.z.w. Woonzorgnet Dijleland die het dagverzorgingscentrum Hertog van Brabant beheert, hier vertegenwoordigd door Mevr. G. Robberechts, en hierna de v.z.w." genoemd

Nadere informatie

Woonzorgnet-Dijleland VZW met exploitatiezetel : Minderbroedersstraat 9b Tel. 016/ Leuven Fax 016/29.14.

Woonzorgnet-Dijleland VZW met exploitatiezetel : Minderbroedersstraat 9b Tel. 016/ Leuven Fax 016/29.14. AFSPRAKENNOTA JURIDISCH STATUUT EN AARD VAN DE INSTELLING De VZW Woonzorgnet-Dijleland Wingerdstraat 14, 3000 Leuven - beheert de voorzieningen Dijlehof (RVT 76 individuele kamers,waarvan 6 kortverblijf),

Nadere informatie

tel 056 25 50 49 fax 056 20 42 06 website: www.depottelberg.be e-mail info@depottelberg.be

tel 056 25 50 49 fax 056 20 42 06 website: www.depottelberg.be e-mail info@depottelberg.be tel 056 25 50 49 fax 056 20 42 06 website: www.depottelberg.be e-mail info@depottelberg.be DE POTTELBERG Naam: Nr. kamer: In voege vanaf: Pagina: 2 / 9 Het Woonzorgcentrum "De Pottelberg" vzw Pottelberg

Nadere informatie

Sint-Jozef Rillaar. Diestsesteenweg 488, 3202 RILLAAR Tel.:016/509191 Fax.: 016/509190 Email: info@sintjozefrillaar.be OPNAME OVEREENKOMST

Sint-Jozef Rillaar. Diestsesteenweg 488, 3202 RILLAAR Tel.:016/509191 Fax.: 016/509190 Email: info@sintjozefrillaar.be OPNAME OVEREENKOMST Sint-Jozef Rillaar Diestsesteenweg 488, 3202 RILLAAR Tel.:016/509191 Fax.: 016/509190 Email: info@sintjozefrillaar.be OPNAME OVEREENKOMST REGISTRATIENUMMER: 201.104.2.1 REGISTRATIEDATUM: 10.09.2007 TUSSEN

Nadere informatie

Overeenkomst. Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Kortverblijf

Overeenkomst. Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Kortverblijf Overeenkomst Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Kortverblijf VZW WOONZORGCENTRUM OLV ANTWERPEN De vzw Woonzorgcentrum O.-L.-V. Van Antwerpen, Pieter van Hobokenstraat 3, 2000 Antwerpen hierbij vertegenwoordigd

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST WOONZORGCENTRUM BLOESEMHOF

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST WOONZORGCENTRUM BLOESEMHOF OPENBAAR CENTRUM MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Woonzorgcentrum Bloesemhof Erkenning: CE 558 - RIZIV 76055819210 Graethempoort 3C, 3840 BORGLOON SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST WOONZORGCENTRUM BLOESEMHOF Naam

Nadere informatie

Centrum voor kortverblijf Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis

Centrum voor kortverblijf Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Centrum voor kortverblijf Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Bisschoppenhoflaan 361-365 2100 Deurne Tel.: 03/324.57.93 Fax.: 03/326.37.05 E-mail: info@wzcmanevinke.be Erkenningsnummer ROB:

Nadere informatie

DE HAZELAAR v.z.w. Woon- en zorgcentrum. Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis

DE HAZELAAR v.z.w. Woon- en zorgcentrum. Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis DE HAZELAAR v.z.w. Woon- en zorgcentrum Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis Opnameovereenkomst tussen de gebruiker en vzw De Hazelaar De Hazelaar v.z.w. Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich Tel.

Nadere informatie

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN VZW WOONZORGNET-DIJLELAND VOOR HET VERBLIJF IN WZC DIJLEHOF

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN VZW WOONZORGNET-DIJLELAND VOOR HET VERBLIJF IN WZC DIJLEHOF OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN VZW WOONZORGNET-DIJLELAND VOOR HET VERBLIJF IN WZC DIJLEHOF VZW Woonzorgnet-Dijleland, WZC Dijlehof Ondernemingsnummer: 0500.952.540 Erkenningsnummer RVT: PE 1827

Nadere informatie

RESIDENTIEEL VERBLIJF

RESIDENTIEEL VERBLIJF Home Sint Jozef vzw Grotesteenweg 112-114-116 2600 BERCHEM PE 1280 VZB 2413 RIZIV 76128073110 Ondernemingsnummer 464.810.538 OVEREENKOMST RESIDENTIEEL VERBLIJF Documentversie 1 februari 2012 Pagina 1 OPNAMEOVEREENKOMST

Nadere informatie

Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis

Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Overeenkomst tussen de resident en NV Atlantis Bisschoppenhoflaan 361-365 2100 Deurne Tel.: 03/324.57.93 Fax.: 03/326.37.05 E-mail: info@wzcmanevinke.be Erkenningsnummer ROB: PE 1242 - RVT: VZB 2104 -

Nadere informatie

Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR..

Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR.. SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST BIJ OPNAME IN EEN SERVICEFLAT Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR.... hierna de BEWONER genoemd, ofwel

Nadere informatie

3.2.1 PROCEDURE VOOR ONTHAAL EN OPNAME

3.2.1 PROCEDURE VOOR ONTHAAL EN OPNAME Woonzorgcentrum Ter Nethe Goedgekeurd door: Stuurgroep kwaliteitszorg Procedureverantw.: Anja Paepen SMK: privacy, waardigheid, autonomie, inspraak, keuzevrijheid, huiselijkheid, geborgenheid en klachtenrecht,

Nadere informatie

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis Maagdenblokstraat 21 te 3320 Hoegaarden - Erkenningnummer: KCE 604 contact: Tel: 016/ 80 40 00 Fax 016/ 80 40 99 E-mail: sam.vanormelingen@ocmwhoegaarden.be Directeur WZC Schriftelijke opnameovereenkomst

Nadere informatie

M... geboren op... /... /... te... hierna de bewoner genoemd,

M... geboren op... /... /... te... hierna de bewoner genoemd, OVEREENKOMST ALGEMENE BEPALINGEN De vereniging zonder winstoogmerk FAC SIMILITER, met zetel te Langeveldstraat 151 te 1180 Brussel, die het rust- en verzorgingstehuis Nazareth, Waterloosesteenweg 961-1180

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST WOONCENTRUM AVONDROOD

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST WOONCENTRUM AVONDROOD OCMW BORGLOON Woonvoorziening Avondrood Nieuwe Steenweg 2, 3840 BORGLOON Erkenning: CE 1890 SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST WOONCENTRUM AVONDROOD Naam + voornaam Ingangsdatum contract Nummer flat voorzitter

Nadere informatie

Opnameovereenkomst tussen de bewoner en woonzorgcentrum Cassiers

Opnameovereenkomst tussen de bewoner en woonzorgcentrum Cassiers Woon- en zorgcentrum 7 e Geniestraat 3, 8650 Houthulst T 051 70 81 90 F 051 70 81 99 E-mail info@wzccassiers.be Opnameovereenkomst tussen de bewoner en woonzorgcentrum Cassiers IDENTIFICATIEGEGEVENS VAN

Nadere informatie

CvK Warmhof opnameovereenkomst

CvK Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron 1, vertegenwoordigd door de voorzitter, Stefaan Standaert,

Nadere informatie

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis Maagdenblokstraat 21 te 3320 Hoegaarden - Erkenningnummer: KCE 604 contact: Tel: 016/ 80 40 00 Fax 016/ 80 40 99 E-mail: info.woonzorgcentrum@ocmwhoegaarden.be Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf

Nadere informatie

gebruiksovereenkomst

gebruiksovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015 1 Aanpassing van de dagprijzen aan de index 24-11-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron

Nadere informatie

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Ter Beke

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Ter Beke Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Ter Beke Woonzorgcentrum Ter Beke Beselarestraat 1 8940 GELUWE 056/95.29.00 elien.dejaegere@wzbwervik.be als woonzorgcentrum erkend onder nummer CE 677 als rust- en verzorgingstehuis

Nadere informatie

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem Tussen de ondergetekenden: enerzijds: OCMW Asse, beheerder van WZC Hingeheem, Gasthuisstraat 2 1730 Asse erkenningsnummers: ROB CE 521 RVT VZB 378 CVK KCE 521

Nadere informatie

Overeenkomst bij opname in het woon- en zorgcentrum De Ceder

Overeenkomst bij opname in het woon- en zorgcentrum De Ceder OCMW HARELBEKE Woon- en zorgcentrum De Ceder a/d Leie Woon- en zorgcentrum De Ceder a/d Gavers Vrijdomkaai 31 Dennenlaan 55 8530 Harelbeke 8530 Harelbeke 056/735 200 056/735 391 CE nr. 358 VZB 2235 CE

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest Tussen de ondergetekenden: 1. vertegenwoordigd door: en 2. Het OCMW van Grimbergen, vertegenwoordigd door mevrouw Trui Olbrechts, voorzitter en

Nadere informatie

Opnameovereenkomst tussen de gebruiker en het centrum voor kortverblijf. Woonzorgcentrum Sint-Vincentius vzw

Opnameovereenkomst tussen de gebruiker en het centrum voor kortverblijf. Woonzorgcentrum Sint-Vincentius vzw Opnameovereenkomst tussen de gebruiker en het centrum voor kortverblijf, Dorpstraat 32 2180 Ekeren, Tel.: 03 543 61 60 Erkenningsnummers: WZC: PE769 Erkenningsnummer RVT: VZB 2171 RIZIV-nummer: 76076902-110

Nadere informatie

ONDERWERP VAN DE OVEREENKOMST- ALGEMEENHEDEN (1)

ONDERWERP VAN DE OVEREENKOMST- ALGEMEENHEDEN (1) VERBLIJFSOVEREENKOMST WOONZORGCENTRUM DOCUMENT: 09/2014 16/02/2015 Tussen enerzijds de VZW Woonzorgcentrum De Voorzienigheid, met zetel te Kerkhofstraat 31 te 3950 Bocholt, die het gelijknamige woonzorgcentrum,

Nadere informatie

Opnameovereenkomst tussen de bewoner en Woonzorgcentrum Sint- Vincentius vzw

Opnameovereenkomst tussen de bewoner en Woonzorgcentrum Sint- Vincentius vzw Opnameovereenkomst tussen de bewoner en Woonzorgcentrum Sint- Vincentius vzw, Dorpstraat 32 2180 Ekeren, Tel.: 03 543 61 60 Erkenningsnummers: WZC: PE769 Erkenningsnummer RVT: VZB 2171 RIZIV-nummer: 76076902-110

Nadere informatie

Opnameovereenkomst dagverzorgingscentrum Hanswijk

Opnameovereenkomst dagverzorgingscentrum Hanswijk Opnameovereenkomst dagverzorgingscentrum Hanswijk Deze opnameovereenkomst wordt afgesloten tussen: Enerzijds Zorgbedrijf Rivierenland, Wilsonstraat 28a, 2860 Sint-Katelijne-Waver, dat het dagverzorgingscentrum

Nadere informatie

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN HERTOGENHOF

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN HERTOGENHOF OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN HERTOGENHOF Groep Assistentiewoningen (afgekort GAW) :Hertogenhof Adres : Minderbroedersstraat 9 en 9a, 3000 Leuven Tel. : 016/29

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd HUUROVEREENKOMST KANTOOR Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd en 2. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres, ondernemingsnummer en eventueel RPR)

Nadere informatie

Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis

Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis Opnameovereenkomst rust- en verzorgingstehuis Versie : 15-09-08 Pagina 1 van 18 Algemene bepalingen De vereniging zonder winstgevend doel, Witvrouwenveldstraat 1, 2550 Kontich die het rust- en verzorgingstehuis

Nadere informatie

Zorgovereenkomst hospice Ede De Olijftak

Zorgovereenkomst hospice Ede De Olijftak Overig document Rubriek 1 Zorgovereenkomst hospice Ede De Olijftak Bethanië, O/1/03.03, Zorgovereenkomst Hospice, versie 6.3, 12 augustus 2014 Pagina 1 van 5 Inhoud Inhoud 2 1. Verklaring zorgovereenkomst

Nadere informatie

Opname - overeenkomst

Opname - overeenkomst Opname - overeenkomst Dagverzorgingscentrum Gasthuisstraat 2 1730 Asse 02/452.80.67 Secretaris: Nicole De Reuse Voorzitter: Micheline De Mol 1 Identificatiegegevens Tussen de ondergetekenden: Enerzijds:

Nadere informatie

Opnameovereenkomst. Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen

Opnameovereenkomst. Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen 4 4 1. ONDERWERP VAN DE OVEREENKOMST ALGEMEENHEDEN 2. WOONGELEGENHEID 3. DE ZORGVERLENING 4. HUISHOUDELIJK REGLEMENT 5. PERSOONLIJKE STEEKKAART 6. KOSTEN VERBONDEN AAN

Nadere informatie

Mevrouw, de heer NAAM, rijksregisternummer NUMMER, hierna aangeduid als de bewoner (bij koppels gegevens van beide partners vermelden),

Mevrouw, de heer NAAM, rijksregisternummer NUMMER, hierna aangeduid als de bewoner (bij koppels gegevens van beide partners vermelden), Opnameovereenkomst tussen de bewoner en woonzorgcentrum Sint-Jozef vzw WOONZORGCENTRUM SINT-JOZEF vzw Molenaarsstraat 34, 9000 Gent 09 265 81 20 09 265 81 39 info@sintjozef-gent.be www.sintjozef-gent.be

Nadere informatie

OCMW LAARNE. Woonzorgcentrum Hof ten Kouter Kouterstraat 1 Tel: 09 367 52 43 OVEREENKOMST BIJ OPNAME

OCMW LAARNE. Woonzorgcentrum Hof ten Kouter Kouterstraat 1 Tel: 09 367 52 43 OVEREENKOMST BIJ OPNAME OCMW LAARNE Woonzorgcentrum Hof ten Kouter Kouterstraat 1 Tel: 09 367 52 43 OVEREENKOMST BIJ OPNAME 1 Tussen - Het openbaar centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Laarne, met zetel aan de Colmanstraat

Nadere informatie

OCMW LAARNE. KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME

OCMW LAARNE. KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME OCMW LAARNE KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME P a g i n a 1 Tussen - Het openbaar centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Laarne, met zetel aan de Colmanstraat 51, beheerder van

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum

Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum OCMW WIJNEGEM / Tussen: Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum OCMW Wijnegem / WZC Rustenborg Koolsveldlaan 94 2110 Wijnegem Erkenningsnummer CE 1349 (ROB) VZB 2345 (RVT) en

Nadere informatie

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Deze overeenkomst is geen huurovereenkomst en valt als dusdanig niet onder de toepassing van de huurwetgeving maar wel

Nadere informatie

Opnameovereenkomst tussen de gebruiker en het centrum voor kortverblijf. Woonzorgcentrum Sint-Vincentius vzw

Opnameovereenkomst tussen de gebruiker en het centrum voor kortverblijf. Woonzorgcentrum Sint-Vincentius vzw Opnameovereenkomst tussen de gebruiker en het centrum voor kortverblijf, Dorpstraat 32 2180 Ekeren, Tel.: 03 543 61 60 Erkenningsnummers: WZC: PE769 Erkenningsnummer RVT: VZB 2171 RIZIV-nummer: 76076902-110

Nadere informatie

Overeenkomst tussen het woon en zorgcentrum en de bewoner (registratienummer / datum registratie 06/03/2008)

Overeenkomst tussen het woon en zorgcentrum en de bewoner (registratienummer / datum registratie 06/03/2008) Overeenkomst tussen het woon en zorgcentrum en de bewoner (registratienummer 520.101.2.1 / datum registratie 06/03/2008) Tussen De v.z.w. SINT - ANNA Woon- en zorgcentrum Eernegem, met zetel te Westkerkestraat

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN HET WOONZORGCENTRUM MARIATROON

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN HET WOONZORGCENTRUM MARIATROON OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN HET WOONZORGCENTRUM MARIATROON Woonzorgcentrum Mariatroon Adres: Zuidlaan 24 te 9200 Dendermonde Tel.: 052/22.39.11. Erkenningsnummer WZC: PE 032 (69 RVT-39 ROB)

Nadere informatie

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE TIJDELIJKE RESIDENT EN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF MARIATROON

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE TIJDELIJKE RESIDENT EN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF MARIATROON OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE TIJDELIJKE RESIDENT EN HET CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF MARIATROON Woonzorgcentrum Mariatroon Adres: Zuidlaan 24 te 9200 Dendermonde Tel.: 052/22.39.11. Erkenningsnummers WZC:

Nadere informatie

VOORBEELD OVEREENKOMST VAN TERBESCHIKKINGSTELLING

VOORBEELD OVEREENKOMST VAN TERBESCHIKKINGSTELLING CONFEDERATIE VAN IMMOBILIENBEROEPEN VLAANDEREN Document opgesteld door het Vlaams Studie- en Kenniscentrum Vastgoed en Wonen vzw. Huidig document betreft een voorbeeld ter duiding van bepaalde passages

Nadere informatie

Op datum van heden,. verklaren te zijn overeengekomen,

Op datum van heden,. verklaren te zijn overeengekomen, OPNAMECONTRACT Op datum van heden,. verklaren te zijn overeengekomen, - D Hossche Sonia, voorzitter van het rusthuis VZW Home Claire, ROB/RVT enerzijds, en - bewoner, Dhr. en/of Mevr... hierna bewoner

Nadere informatie

Opnameovereenkomst tussen de bewoner en het Woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw

Opnameovereenkomst tussen de bewoner en het Woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw Opnameovereenkomst tussen de bewoner en het Woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw Woon- en zorgcentrum O.L.Vr. afgekort als WZC Adres : Gasthuisstraat 57, Tel. : 054/33.27.00 Beheerd door VZW : v.z.w.

Nadere informatie

OCMW LAARNE. Woonzorgcentrum Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME

OCMW LAARNE. Woonzorgcentrum Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME OCMW LAARNE Woonzorgcentrum Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME P a g i n a 1 Tussen - Het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Laarne, met zetel aan de Colmanstraat 51, beheerder van woonzorgcentrum

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum

Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum Schriftelijke overeenkomst tussen de bewoner en het woonzorgcentrum Tussen: Woonzorggroep Voorkempen Campus Wijnegem WZC Rustenborg Koolsveldlaan 94 2110 Wijnegem Erkenningsnummer CE 1349 (ROB) VZB 2345

Nadere informatie

OCMW LAARNE. KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME

OCMW LAARNE. KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME 0 OCMW LAARNE KORTVERBLIJF WZC Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME P a g i n a 1 Tussen - Het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Laarne, met zetel aan de Nerenweg 3 Kalken, beheerder

Nadere informatie

Opnameovereenkomst bewoners centrum voor kortverblijf De Lisdodde

Opnameovereenkomst bewoners centrum voor kortverblijf De Lisdodde Opnameovereenkomst bewoners centrum voor kortverblijf De Lisdodde 1. De opnameovereenkomst 1.1. Wat is een opnameovereenkomst? De opnameovereenkomst is de schriftelijke overeenkomst die door de bewoner

Nadere informatie

OCMW LAARNE. Woonzorgcentrum Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME

OCMW LAARNE. Woonzorgcentrum Hof ten Kouter OVEREENKOMST BIJ OPNAME OCMW LAARNE Woonzorgcentrum Hof ten OVEREENKOMST BIJ OPNAME P a g i n a 1 Tussen - Het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Laarne, met zetel aan de Nerenweg 3 Kalken, beheerder van woonzorgcentrum

Nadere informatie

VERBLIJFS- EN DIENSTENOVEREENKOMST WOONPROJECT PAVILJOEN MARIA

VERBLIJFS- EN DIENSTENOVEREENKOMST WOONPROJECT PAVILJOEN MARIA VERBLIJFS- EN DIENSTENOVEREENKOMST WOONPROJECT PAVILJOEN MARIA Tussen de ondergetekenden: 1) De beheersinstantie van het project Paviljoen Maria, OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van ZEMST,

Nadere informatie

REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE

REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE 1 REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE Inhoud A. Juridisch statuut van 'Ter Borre' en haar bestemming p.3. A.1. Juridisch statuut en aard van 'Ter Borre' A.2. Bestemming van 'Ter Borre B. Opnameprocedure

Nadere informatie

Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN /

Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN / Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN 0424.784.378 013/35.16.00 info@martinevancamp.be PROTOCOL DAGCENTRUM EN BEGELEID WERK Protocol van verblijf (hierna genoemd de overeenkomst) afgesloten tussen: VZW Martine

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT

HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT HUUROVEREENKOMST VOLGENS HET GEMEEN RECHT Tussen: gsm:.. rijksregisternummer... hierna "verhuurder" genoemd, en: gsm:.. rijksregisternummer... gsm:.. rijksregisternummer... hierna "huurder(s)" genoemd,

Nadere informatie

Licentieovereenkomst. Gevarenanalyse grondstoffen

Licentieovereenkomst. Gevarenanalyse grondstoffen Licentieovereenkomst Gevarenanalyse grondstoffen 26/11/2013 Licentieovereenkomst TUSSEN: Bemefa vzw, Gasthuisstraat 31, 1000 Brussel Hier vertegenwoordigd door de heer Yvan Dejaegher, directeur-generaal

Nadere informatie

PROTOCOL VAN RECHTSTREEKS TOEGANKELIJK VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING/ RECHTSTREEKS TOEGANKELIJKE HULP (RTH)

PROTOCOL VAN RECHTSTREEKS TOEGANKELIJK VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING/ RECHTSTREEKS TOEGANKELIJKE HULP (RTH) PROTOCOL VAN RECHTSTREEKS TOEGANKELIJK VERBLIJF, BEHANDELING OF BEGELEIDING/ RECHTSTREEKS TOEGANKELIJKE HULP (RTH) Dit Protocol wordt afgesloten tussen: Enerzijds het Koninklijk Instituut Woluwe Georges

Nadere informatie

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN WOONHUIS

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN WOONHUIS MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN WOONHUIS Tussen de ondergetekenden 1. de Heer.... en Mevrouw... wonende te... verder "de verhuurder" genoemd - en 2. de Heer... en Mevrouw... wonende te... verder "de huurder"

Nadere informatie

WZC Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015

WZC Warmhof opnameovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015 VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron 1, vertegenwoordigd door de voorzitter, Stefaan Standaert,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden So Vie

Algemene voorwaarden So Vie Algemene voorwaarden So Vie Artikel 1 Definities 1. So Vie: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Regenboog 31, 3824ED te Amersfoort, ingeschreven in het Handelsregister onder KvK-nummer:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tabitha Ruiter

Algemene Voorwaarden Tabitha Ruiter Algemene Voorwaarden Tabitha Ruiter Artikel 1 Definities 1. Tabitha Ruiter : de gebruiker van deze algemene voorwaarden, gevestigd aan Rading 37 1213 RL te Hilversum,ingeschreven in het Handelsregister

Nadere informatie

Woon- en zorgcentrum 7 e Geniestraat 3, 8650 Houthulst T F

Woon- en zorgcentrum 7 e Geniestraat 3, 8650 Houthulst T F Woon- en zorgcentrum 7 e Geniestraat 3, 8650 Houthulst T 051 70 81 90 F 051 70 81 99 E-mail info@wzccassiers.be IDENTIFICATIEGEGEVENS VAN DE PARTIJEN De groep van assistentiewoningen Residentie De Oude

Nadere informatie

Beschut Wonen Noord-Limburg V.Z.W.

Beschut Wonen Noord-Limburg V.Z.W. woensdag 20 juli 2016 VERBLIJFSOVEREENKOMST Tussen : 1. De V.Z.W. Beschut Wonen Noord-Limburg, Burgemeester Laenenstraat 7 bus 25 3900 Overpelt, hier vertegenwoordigd door Fons Plas (ondergetekende), in

Nadere informatie

Beschut Wonen Noord-Limburg V.Z.W.

Beschut Wonen Noord-Limburg V.Z.W. woensdag 20 juli 2016 BEGELEIDINGSOVEREENKOMST Tussen : 1. De V.Z.W. Beschut Wonen Noord-Limburg, Burgemeester Laenenstraat 7 bus 25 3900 Overpelt, hier vertegenwoordigd door Fons Plas (ondergetekende),

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda.

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 25 APRIL 2017 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive Missoorten,

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest A. Statuut van de instelling INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest Het woonzorgcentrum is eigendom van en wordt beheerd door het OCMW van Grimbergen. De dagelijkse leiding is in handen van de

Nadere informatie

CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF OVEREENKOMST TUSSEN DE RESIDENT EN WOONZORGCENTRUM ZILVERLINDE

CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF OVEREENKOMST TUSSEN DE RESIDENT EN WOONZORGCENTRUM ZILVERLINDE CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF OVEREENKOMST TUSSEN DE RESIDENT EN WOONZORGCENTRUM ZILVERLINDE WZC Zilverlinde Berkenstraat 15 2250 Olen Tel. 014/ 26 26 20 Erkenningsnummer WZC: PE 2037 Erkenningsnummer RVT:

Nadere informatie

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN VAN WZC Zilverlinde

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN VAN WZC Zilverlinde OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN VAN WZC Zilverlinde Groep Assistentiewoningen (afgekort GAW): GAW Zilverlinde Adres: Sterrenwijzer 7, 2250 Olen Tel.: 014 / 26 26

Nadere informatie

OVEREENKOMST inzake consignatie

OVEREENKOMST inzake consignatie OVEREENKOMST inzake consignatie DE ONDERGETEKENDEN: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid., gevestigd aan de. te., ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw. in de functie

Nadere informatie

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT

MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT MODEL HUURCONTRACT VOOR EEN APPARTEMENT Tussen de ondergetekenden 1. de Heer... en Mevrouw... wonende te... verder "de verhuurder" genoemd - en 2. de Heer... en Mevrouw... wonende te... verder "de huurder"

Nadere informatie

WOONOVEREENKOMST. de heer of mevrouw, wonende te straat nr... postnr... gemeente.hierna "de bewoner" genoemd,

WOONOVEREENKOMST. de heer of mevrouw, wonende te straat nr... postnr... gemeente.hierna de bewoner genoemd, 1 WOONOVEREENKOMST De vereniging V.Z.W. HET VOLK VAN LEUVEN gevestigd K. Leopold I-straat 34-3000 LEUVEN, die het serviceflatgebouw HET MOLENHOF gelegen Burg. Stan. De Rijcklaan 3-3001 HEVERLEE beheert,

Nadere informatie

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GAW Ter Monde

OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GAW Ter Monde OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE BEWONER EN DE GAW Ter Monde GAW Ter Monde Adres : Zuidlaan 26 te 9200 Dendermonde Tel. : 052/22.39.11 Beheerd door VZW : Provincialaat der Broeders van Liefde Verbonden aan

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest 1 INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest Statuut van de instelling Het woonzorgcentrum Ter Biest is eigendom van en wordt beheerd door het OCMW van Grimbergen. De dagelijkse leiding is in handen

Nadere informatie

VERBLIJFSOVEREENKOMST tussen WZC ZILVERLINDE en

VERBLIJFSOVEREENKOMST tussen WZC ZILVERLINDE en VERBLIJFSOVEREENKOMST tussen WZC ZILVERLINDE en BEWONER van een SERVICEFLAT Tussen de vzw WZC Zilverlinde, vertegenwoordigd door Peggy Rix, directeur, hierna genoemd WZC Zilverlinde en meneer/mevrouw.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: algemeen Deze algemene voorwaarden, betalings- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder 65879880. Deze voorwaarden zijn van kracht vanaf

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HENDRIKS ASBESTSANERING B.V. Hendriks Asbestsanering B.V., hierna te noemen Hendriks, is een onderneming, die zich bezig houdt met het in opdracht van natuurlijke en rechtspersonen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching

Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching Algemene Voorwaarden Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching Artikel 1 Definities 1. Henriëtte de Jong Luneau / Licht en Richting inspiratie coaching: de gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST Tussen enerzijds: KINDERDAGVERBLIJF DE HONINGBOOM is een feitelijke vereniging met ondernemingsnummer 0843.231.787 vertegenwoordigd door Van Calster Ilse en Van Calster Ann met

Nadere informatie

Opnameovereenkomst bewoners woonzorgcentrum De Lisdodde

Opnameovereenkomst bewoners woonzorgcentrum De Lisdodde Opnameovereenkomst bewoners woonzorgcentrum De Lisdodde Goedgekeurd op de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 20 oktober 2014 2 1. De opnameovereenkomst 1.1. Wat is een opnameovereenkomst? De opnameovereenkomst

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Kortverblijf. Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen

Huishoudelijk reglement Kortverblijf. Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen Huishoudelijk reglement Kortverblijf Vzw Woonzorgcentrum OLV Antwerpen V.Z.W. Woonzorgcentrum OLV Antwerpen is een vereniging zonder winstoogmerk en wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, die in samenwerking

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Eburon

Algemene Voorwaarden De Eburon Algemene Voorwaarden De Eburon Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 De Eburon te Bergeijk, inschrijfnummer kamer van

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VAN DE ORGANISATIE VAN NEDERLANDSE TANDPROTHETICI 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming, de inhoud en de nakoming

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. VZW De Zilverlink met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Dienstverlener Dienst dienst kan zijn: Gezondheidsmanager Klant Werknemer Opdracht Contract Bots BodyWorks, gevestigd te Amsterdam die dienst die vermeld wordt

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM TER MOTE CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF. erkenning nr : KCE 970

WOONZORGCENTRUM TER MOTE CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF. erkenning nr : KCE 970 WOONZORGCENTRUM TER MOTE CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF erkenning nr : KCE 970 DEKEN JONCKHEERESTRAAT 18, 8560 WEVELGEM TEL. 056/43 55 20 - FAX. 056/42 36 17 OPNAMEOVEREENKOMST TUSSEN DE GEBRUIKER VAN HET KORTVERBLIJF

Nadere informatie

VERBLIJFSOVEREENKOMST

VERBLIJFSOVEREENKOMST vzw Emmaüs Beschut Wonen en Psychiatrische Thuiszorg De Sprong Bethaniënlei 87 2980 ZOERSEL tel. 03 385 45 06 fax 03 385 45 07 beschutwonen.zoersel@emmaus.be www.bwdesprong.be VERBLIJFSOVEREENKOMST Tussen:

Nadere informatie

Verblijfsadres (indien verschillend):. Wettelijk vertegenwoordigd door (naam):...

Verblijfsadres (indien verschillend):. Wettelijk vertegenwoordigd door (naam):... PROTOCOL BEWONERS INCLUSIEF WONEN (IWO) Protocol van verblijf (hierna genoemd de overeenkomst) afgesloten tussen: VZW Martine Van Camp, Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest, vertegenwoordigd door Erik Peirelinck,

Nadere informatie

PANDAKTE AUTO PARTICULIER. De heer A, geboren op.. 19, te., wonende te. aan de nr., hierna te noemen Pandgever ;

PANDAKTE AUTO PARTICULIER. De heer A, geboren op.. 19, te., wonende te. aan de nr., hierna te noemen Pandgever ; PANDAKTE AUTO PARTICULIER ONDERGETEKENDEN: De heer A, geboren op.. 19, te., wonende te. aan de nr., hierna te noemen Pandgever ; En De besloten vennootschap B B.V., statutair gevestigd te.. en kantoor

Nadere informatie

Ellie Smeets Shiatsu & energetische massage

Ellie Smeets Shiatsu & energetische massage Algemene voorwaarden Ellie Smeets Artikel 1 Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten tussen Ellie Smeets Shiatsu en energetische massage, gevestigd

Nadere informatie

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: Algemene Voorwaarden Be-Responsible Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 Be-Responsible te Hilversum, KvK nummer 56328699

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA VOOR KORTVERBLIJF

INTERNE AFSPRAKENNOTA VOOR KORTVERBLIJF OCMW ZEMST WOONZORGCENTRUM RELEGHEM Lindestraat 60 1980 Zemst INTERNE AFSPRAKENNOTA VOOR KORTVERBLIJF 1. Het statuut van het woonzorgcentrum Releghem. Art. 1. - Art. 2. - Art. 3. - Art. 4. - Het centrum

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Farmaceutisch-technisch assistent (bepaalde duur)

Farmaceutisch-technisch assistent (bepaalde duur) Farmaceutisch-technisch assistent (bepaalde duur) Tussen: de heer/mevrouw... wonende... en de heer/mevrouw.... wonende... farmaceutisch-technisch assistent, werd overeengekomen wat volgt : Art. 1. - De

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER. De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... Naam en voornaam : Wonende te:

HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER. De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... Naam en voornaam : Wonende te: HUUROVEREENKOMST VOOR STUDENTENKAMER Tussen: De verhuurder (volledige identiteit van de verhuurder(s)) of rechtspersoon:... En: De huurder: Naam en voornaam : Wonende te: Tel: Gsm:. E-mail: Geboorteplaats

Nadere informatie

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004.

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. OCMW LONDERZEEL OPNAMEREGLEMENT: CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. Aangepast bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

OVEREENKOMST TUSSEN BEWONER EN HET WOON- EN ZORGCENTRUM HEILIG HART TE GRIMBERGEN, VZW.

OVEREENKOMST TUSSEN BEWONER EN HET WOON- EN ZORGCENTRUM HEILIG HART TE GRIMBERGEN, VZW. 1 OVEREENKOMST TUSSEN BEWONER EN HET WOON- EN ZORGCENTRUM HEILIG HART TE GRIMBERGEN, VZW. TUSSEN Woon- en Zorgcentrum Heilig Hart te Grimbergen vzw, Veldkantstraat 30 te 1850 Grimbergen erkend onder het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1:Definities 1. Kapper lease, gevestigd te Bodegraven, KvK-nummer 73509078 word in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener. 2. De wederpartij

Nadere informatie

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Algemene voorwaarden J&S Diensten 1. Algemeen 1.1 Al onze aanbiedingen, overeenkomsten en uitvoering daarvan, worden uitsluitend beheerst door de onderhavige voorwaarden. Afwijkingen dienen uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bedrijven

Algemene Voorwaarden Bedrijven Algemene Voorwaarden Bedrijven Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Studio Zaanstreek : Studio Zaanstreek gevestigd te Koog aan de Zaan dienstverlening: stoelmassages

Nadere informatie