Groep Assistentiewoningen Lanaken - GAW Riedi de Montaigne Europaplein Lanaken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Groep Assistentiewoningen Lanaken - GAW Riedi de Montaigne Europaplein Lanaken"

Transcriptie

1 Groep Assistentiewoningen Lanaken - GAW Riedi de Montaigne Europaplein Lanaken Assitentiewoningen willen aan senioren een aangepaste huisvesting bieden waar ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. 1) Wie bouwde de groep assistentiewoningen? Het OCMW van Lanaken bouwde op eigen initiatief 34 assistentiewoningen in het centrum van Lanaken. De hoofdingang is gelegen terzijde van de bioscoop. De assistentiewoningen werden vanaf voor het eerst in gebruik genomen. 2) Wie kan terecht in de groep assistentiewoningen? De volgende algemene voorwaarden moeten vervuld zijn om in aanmerking te komen voor een flat: -men moet minstens 65 jaar oud zijn; bij opname van een koppel dient de partner minstens 55 jaar oud te zijn; -men moet zelfredzaam zijn. De huisarts van de kandidaat-bewoner zal een medische schaal de KATZ-Schaal invullen waaruit de zelfredzaamheid in het dagelijkse leven bevestigd wordt. Ingeval men niet zelfredzaam is, kan men niet toegelaten worden tenzij men samenwoont met een valide persoon. In geval van twijfel of discussie zal een team van thuiszorg een advies aan het Vast Bureau uitbrengen. De bejaarden die worden opgenomen behoren tot de categorieën van zorgbehoevendheid O tot A van de KATZ-schaal. De categorie O zijn de personen die fysisch volledig onafhankelijk en niet dement zijn. De categorie A zijn de personen die afhankelijk zijn om zich te wassen en/of te kleden maar deze personen moeten psychisch onafhankelijk zijn. De bejaarden die behoren tot de categorieën van zorgbehoevendheid B of C van de KATZ-schaal mogen niet opgenomen worden, tenzij er samengewoond wordt met een valide persoon of indien er intensieve, frequente en maximale niet-inwonende mantelzorg aanwezig is.

2 Voor de groep assistentiewoningen van Lanaken wordt de voorrang gegeven aan de inwoners van Lanaken (bij partners moet de jongste minstens 55 jaar zijn). Men is inwoner van Lanaken indien men de afgelopen 5 jaar voorafgaand aan de toewijzing van een assistentiewoning onafgebroken in de bevolkingsregister van Lanaken staat ingeschreven ofwel gedurende minstens 20 jaar in andere perioden. 3) Hoe kan men zich inschrijven voor de groep assistentiewoningen? Voor de toekenning van een assistentiewoning beschikken we over een wachtlijst die chronologisch wordt toegepast. Inschrijven kan op één van de volgende manieren : a) via een aangetekend schrijven te versturen aan de voorzitter van het OCMW van Lanaken (de poststempel geldt als datum); b) persoonlijk aanmelden op het OCMW waarbij men zich laat inschrijven op de wachtlijst met afgifte van een ontvangstbewijs; c) via een gevolmachtigde die beschikt over een geschreven volmacht. Ingeval een kandidaat-bewoner niet voldoet aan de opnamevoorwaarde van leeftijd en/of verblijf en zich toch voor de wachtlijst wenst in te schrijven, zal het verzoek tot afwijking aan het Vast Bureau voorgelegd worden. 4) Wat is de prijs van een assistentiewoning? De prijs van een assistentiewoning is samengesteld uit een dagprijs voor de huisvesting van 16,65 en een dagprijs voor de basisdienstverlening van 2,28. Dit zal gemiddeld 574 per maand bedragen. De dagprijs voor de basisdienstverlening wordt verdubbeld indien de wooneenheid door een koppel wordt betrokken. Zij betalen gemiddeld 643 per maand.

3 5) Welke kosten zijn in deze samengestelde dagprijs inbegrepen? In de samengestelde dagprijs zijn volgende kosten begrepen : -het gebruik van de flat; -een bijdrage in het onderhoud van de gemeenschappelijke delen; -de verwarming en de verlichting van de gemeenschappelijk delen; -een bijdrage in de personeelskosten (o.a. voor permanentie en onderhoud); -een bijdrage in de algemene kosten; -een brandverzekering en een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid als eigenaar; -het onderhoud van de technische installaties (o.a. lift, verwarming, automatische inkomdeuren); -de keuringen. Andere kosten dienen door de bewoner zelf betaald te worden. zoals omschreven in de overeenkomst GAW Lanaken hoofdstuk 3 artikel 12 Voor de energievoorzieningen (elektriciteit en gas) ontvangen de bewoners zelf de facturen via de bevoegde maatschappijen, behalve het waterverbruik. Het waterverbruik zal éénmaal per jaar worden afgerekend door het OCMW aan de hand van het verbruik volgens de meterstand. In geval van afwezigheid van de bewoner wordt geen korting of terugbetaling toegestaan op de samengestelde dagprijs. 6) Hoe ziet een assistentiewoning eruit? Een assistentiewoning heeft een totale oppervlakte van 54 m², bestaande uit een woonkamer met een kitchenette, een slaapkamer, een badkamer met douche, een berging en terras. De assistentiewoningen zijn niet bemeubeld uitgezonderd de gemeenschappelijke delen; Binnen elke assistentiewoning is er een alarminstallatie voorzien die rechtstreeks in verbinding staat met de huisbewaarder/woonassistent en WZC Ludinaca.

4 Dit houdt in dat er in geval van nood 24u op 24u beroep op een verpleegkundige kan gedaan worden. Het alarmsysteem wordt ofwel in werking gebracht via de drie drukknoppen, telefoon of een draagbaar alarmzendertje. Voor het zendertje wordt een maandelijkse vergoeding van 5,50 Eur. aangerekend. Voor t gemak van de bewoners en het uniform uitzicht beschikt elke assistentiewoning over dezelfde glasgordijnen. De gemeenschappelijke ruimten bestaan uit een ontmoetingsruimte (hoofdingang) met ingerichte keuken, een grote lift en een overdekte doorgang naar het woonzorgcentrum. Er is ook een gezamenlijke ruimte met een industriële wasmachine en droogkast. Deze functioneren met jetons aan de prijs van 2 Eur per stuk. Kelder, zolder en garage zijn niet voorzien. Er zijn wel 12 niet overdekte autoparkeerplaatsen voorbehouden voor de bewoners van de assistentiewoningen. Er is een fietsenstalling alsook een containerruimte voor het huisvuil voorzien. (een grondplan van de assistentiewoning vindt u als bijlage) 7) Moet er een waarborg betaald worden? Als waarborg wordt er een bedrag geteld gelijk aan 30 maal de samengestelde dagprijs of 588 Eur. Dit bedrag wordt op een geblokkeerde bankrekening geplaatst. Daarnaast wordt aan de bewoner een sleutelwaarborg gevraagd van 10 Eur. voor 2 huissleutels en 2 sleutels van de brievenbus. Er kunnen extra sleutels bijgevraagd worden voor 5 Eur. per huissleutel en 2,50 Eur. voor sleutel fietsenstalling. Tenslotte wordt een waarborg van 10 Eur. gevraagd per badge die toegang verleend tot WZC Ludinaca. Bij beëindiging van de overeenkomst en de teruggave van de sleutels en badge zullen deze waarborgen via een afrekening worden teruggestort..

5 8) Kan de overeenkomst beëindigd worden? In principe wordt de overeenkomst aangegaan voor onbepaalde duur maar zowel de bewoner als het OCMW beschikken over de mogelijkheid tot opzeg. Het OCMW kan de overeenkomst opzeggen indien de bewoner een te hoge graad van hulpbehoevendheid bereikt, indien de bewoner het reglement niet naleeft of bij wanbetaling. 9) Dienen de inkomsten en/of onroerende goederen van de bewoners in beheer gegeven te worden bij het OCMW? Neen, het OCMW zal in principe met de bewoners geen overeenkomst afsluiten inzake beheer en bewaren van gelden en/of goederen. 10) Bij wie kunnen de bewoners met hun problemen terecht? a) Binnen de groep van assistentiewoningen is er een huisbewaarder/ woonassistent die de volgende taken heeft : - verzorging, bewaring en toezicht houden op het gebouw en zijn aanhorigheden; - een zo groot mogelijke aanwezigheid in het gebouw en bereikbaarheid om gepast te kunnen reageren op vragen van de bewoners en op noodsituaties. b) Binnen de sociale dienst van het OCMW is een maatschappelijk werker, Patrick Thijs, als verantwoordelijke voor de groep assistentiewoningen aangesteld. Hij is een contactpersoon tussen de bewoners en het Vast Bureau alsook de Raad voor Maatschappelijk Welzijn. Hij is bereikbaar tijdens de kantooruren op de Dienst Welzijn Gasthuisstraat 36 te 3620 Lanaken telefoon.: 089 / of mail : patrick.thijs@lanaken.be c) In de groep assistentiewoningen wordt 4 maal per jaar een gebruikersraad georganiseerd. De bedoeling is om eventuele algemene problemen, voorstellen of vragen te bespreken. Indien wenselijk worden deze aan de OCMW-raad voorgelegd.

6 d) Ideeën, suggesties, opmerkingen en voorstellen kunnen door de bewoners ook in de ideeënbus gedeponeerd worden. 11) Wat bij financiële moeilijkheden? Bij financiële moeilijkheden neemt u best contact op met de verantwoordelijke van de groep assistentiewoningen. Deze zal uw situatie onderzoeken en indien nodig bespreken op het Vast Bureau van het OCMW. 12) Zijn huisdieren toegelaten in de groep assistentiewoningen? Neen, er worden geen huisdieren toegestaan. 13) Zijn er telefoonvoorzieningen? Ja. In elke assistentiewoning bevindt zich een telefoontoestel. Enerzijds is dit telefoontoestel nodig om de interne oproepen te kunnen doen. Zo staat de bewoner ingeval van alarm via dit toestel rechtstreeks in verbinding met het woonzorgcentrum Ludinaca. Anderzijds kan de bejaarde dit toestel gebruiken voor het gewone telefoonverkeer van of naar buiten (externe oproepen) De kosten voor de huur van het toestel ( 9,21 Eur per maand ) alsook het persoonlijk gebruik, worden vanuit het OCMW gefactureerd. 14) Is er mogelijkheid tot internet? Internet is mogelijk via de kabelverbinding maar niet via uw telefoonlijn.

7 TARIEVEN GAW dagvergoeding 16,65 per dag per flat vanaf 1/1/18 algemene kosten 2,28 per dag per bewoner 1/1/18 huur alarmtoestel 5,50 per maand per flat abonnement telefoon 9,21 per maand per flat (afh. van de kosten berekend door Proximus) telefoongesprekken volgens gebruik per maand Huisvuil 36,00 per jaar per flat (afh. van de kosten berekend door de gemeente Lanaken) Water (afh. van de tarieven berekend door de Watergroep) - verbruik 1,94 per 1000 liter - huur watermeter 0,12 per dag per flat - zuivering water 1,23 per 1000 liter - afvoer water 1,72 per 1000 liter 15m³ water gratis/bewoner Waarborg sleutels flat en brievenbus 10 Waarborg extra sleutel flat 5,00 per sleutel Waarborg sleutel fietsenstalling 2,50 per sleutel Waarborg badge 10,00 per badge Waarborg flats 588,00 Jetons wasmachine/droogkast 2,00 / stuk

Serviceflats Lanaken Riedi de Montaigne Europaplein 27-31 Lanaken

Serviceflats Lanaken Riedi de Montaigne Europaplein 27-31 Lanaken Serviceflats Lanaken Riedi de Montaigne Europaplein 27-31 Lanaken Serviceflats willen aan senioren een aangepaste huisvesting bieden waar ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. 1) Wie bouwde de

Nadere informatie

assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De assistentiewoningen Het Kader maken deel uit van het centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Het centrum

Nadere informatie

DE MEIDOORN. Koolsveldlaan 94 A 2110 Wijnegem appartementen voor ouderen OCMW WIJNEGEM

DE MEIDOORN. Koolsveldlaan 94 A 2110 Wijnegem appartementen voor ouderen OCMW WIJNEGEM OCMW WIJNEGEM www.ocmwwijnegem.be Koolsveldlaan 94 2110 Wijnegem TEL 03 355 32 90 INFORMATIENOTA DE MEIDOORN D E M E I D O O R N Koolsveldlaan 94 A 2110 Wijnegem appartementen voor ouderen Beheer van

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER

ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT erkenning - met daarin ook

Nadere informatie

assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM assistentiewoningen HET KADER centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De assistentiewoningen Het Kader maken deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Het centrum

Nadere informatie

GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN

GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN De Drie Linden PE 3052 Hogeheerweg 10 9051 Sint-Denijs-Westrem 1 Een groep van assistentiewoningen is de meest recente vorm van de gekende serviceflats. Een assistentiewoning

Nadere informatie

Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren. Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving. Informatiebrochure

Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren. Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving. Informatiebrochure Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving Informatiebrochure Vanaf april 2014 bieden wij 30 nieuwe, ruime en moderne flats aan. Residentie Lukas is gelegen op

Nadere informatie

SERVICEFLATS HET KADER

SERVICEFLATS HET KADER CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM SERVICEFLATS HET KADER Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT erkenning - met daarin ook twee huizen

Nadere informatie

assistentiewoningen RESIDENTIE TILIA centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

assistentiewoningen RESIDENTIE TILIA centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM assistentiewoningen RESIDENTIE TILIA centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De assistentiewoningen Residentie Tilia maken deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle

Nadere informatie

BEGELEIDING Seniorie 't Wallant biedt heel wat servicemogelijkheden:

BEGELEIDING Seniorie 't Wallant biedt heel wat servicemogelijkheden: CONCEPT Seniorie 't Wallant staat open voor zelfredzame personen, die de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben en biedt een stijlvolle en comfortabele woongelegenheid aan, met behoud van alle zelfstandigheid

Nadere informatie

Assistentiewoningen De Mantel Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu VZW INFOBROCHURE 2018

Assistentiewoningen De Mantel Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu VZW INFOBROCHURE 2018 Assistentiewoningen De Mantel Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu VZW INFOBROCHURE 2018 CONTACTGEGEVENS Woonassistent Hannelore Coninckx Tel: 0499/88 69 25 Coninckxh@deregenboog.zkj.be Enkel telefonisch/mail

Nadere informatie

Meulebeke, Betreft: Uw huuraanvraag Assistentiewoningen Residentie Deeveland. Geachte,

Meulebeke, Betreft: Uw huuraanvraag Assistentiewoningen Residentie Deeveland. Geachte, Meulebeke, Betreft: Uw huuraanvraag Assistentiewoningen Residentie Deeveland. Geachte, U wenst een aanvraag te doen voor een assistentiewoning in residentie Deeveland. Momenteel zijn de 50 woongelegenheden

Nadere informatie

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N WOONZORGCENTRUM HEILIG-HART-TEREKEN Tereken 14 9100 SINT-NIKLAAS Tel.: 03 780 53 40 fax : 03 780 53 59 E-mail : hhtereken@hhart.be www.hhart.be K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN DE PUTKAPEL

ASSISTENTIEWONINGEN DE PUTKAPEL In voege dd: 01/08/2018 Geactualiseerd: 01/08/2018 Informatiebrochure Documenteigenaar: Belinda Delaere Delphine Dessein ASSISTENTIEWONINGEN DE PUTKAPEL WONEN MET ZORGGARANTIE gerealiseerd door CONDÉDREEF

Nadere informatie

Assistentiewoningen Sint-Jozef

Assistentiewoningen Sint-Jozef Assistentiewoningen Sint-Jozef Wegvoeringstraat 63D - 9230 Wetteren Het project Het woonzorgcentrum Sint-Jozef beschikt over 33 assistentiewoningen. Valide personen met levenspartner of alleenstaanden

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN TER MEERSCH

ASSISTENTIEWONINGEN TER MEERSCH ASSISTENTIEWONINGEN TER MEERSCH Deken Jonckheerestraat 20 I 8560 Wevelgem I 056/43 55 40 De assistentiewoningen maken deel uit van het ouderenzorg- en dienstencentrum Elckerlyc dat bestaat uit: Woonzorgcentrum

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM

ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM In voege dd::02/03/2015 Informatiebrochure Documenteigenaar: Manu De Clercq ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM LUXUEUS WONEN MET ZORGGARANTIE Een nieuw project gerealiseerd door Wat is Premium? Premium is een

Nadere informatie

GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN TER MEERSCH

GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN TER MEERSCH GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN TER MEERSCH Deken Jonckheerestraat 20 ǀ 8560 Wevelgem ǀ Tel. 056/43.55.40 1 De groep van assistentiewoningen maken deel uit van het ouderenzorg- en dienstencentrum Elckerlyc

Nadere informatie

SERVICEFLATS RESIDENTIE CARPE DIEM HESDINSTRAAT 5 3550 HEUSDEN-ZOLDER

SERVICEFLATS RESIDENTIE CARPE DIEM HESDINSTRAAT 5 3550 HEUSDEN-ZOLDER SERVICEFLATS RESIDENTIE CARPE DIEM HESDINSTRAAT 5 3550 HEUSDEN-ZOLDER Het OCMW verhuurt 28 serviceflats in een omgeving waar het aangenaam is om te wandelen of te verpozen, in de nabijheid van het dienstencentrum

Nadere informatie

ERKENDE ASSISTENTIEWONINGEN. De wachtlijst is geopend! Inschrijven via: Steven Versele 09/

ERKENDE ASSISTENTIEWONINGEN. De wachtlijst is geopend! Inschrijven via: Steven Versele 09/ Hof Ter Moere ERKENDE ASSISTENTIEWONINGEN De wachtlijst is geopend! Inschrijven via: Steven Versele 09/ 326 71 95 INFORMATIEBROCHURE OCMW Moerbeke, ASW Hof Ter Moere, Sportlaan 13, 9180 Moerbeke-Waas 1

Nadere informatie

Informatiebrochure GAW

Informatiebrochure GAW GROEP VAN ASSISTENTIE- WONINGEN TER MONDE Erkenningsnummer GAW: PE 2659 Informatiebrochure GAW Zuidlaan 26 9200 Dendermonde Telefoon: (052) 22 39 11 Fax: (052) 21 17 31 www.mariatroon.be BEHEER : vzw PROVINCIALAAT

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Serviceflats Ter Meersch. Deken Jonckheerestraat Wevelgem Tel. 056/ Erkenningsnummer : CE 1894

INFORMATIEBROCHURE. Serviceflats Ter Meersch. Deken Jonckheerestraat Wevelgem Tel. 056/ Erkenningsnummer : CE 1894 INFORMATIEBROCHURE Serviceflats Ter Meersch Deken Jonckheerestraat 20 8560 Wevelgem Tel. 056/43.55.40 Erkenningsnummer : CE 1894 Voorwoord. Met de oprichting van de serviceflats had het OCMW van Wevelgem

Nadere informatie

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De aanleunwoningen De Processieweg maken deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Het

Nadere informatie

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Deze overeenkomst is geen huurovereenkomst en valt als dusdanig niet onder de toepassing van de huurwetgeving maar wel

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN DE MANTEL INFOBROCHURE 2017

ASSISTENTIEWONINGEN DE MANTEL INFOBROCHURE 2017 ASSISTENTIEWONINGEN DE MANTEL INFOBROCHURE 2017 CONTACTGEGEVENS Woonassistent Hannelore Coninckx Tel: 03/253.29.01 Coninckxh@deregenboog.zkj.be Enkel telefonisch/mail en op afspraak te bereiken Groep Assistentiewoningen

Nadere informatie

Assistentiewoningen Merlaen, Lazarusbron en Begijnewater

Assistentiewoningen Merlaen, Lazarusbron en Begijnewater Begijnewater opnamereglement en wachtlijstbeheer VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 DEEL I. Aanvraag Artikel 1. Indienen van een aanvraag Een aanvraag tot opname op de wachtlijst

Nadere informatie

Residentie Louise assistentiewoningen

Residentie Louise assistentiewoningen Residentie Louise assistentiewoningen Verhuizen naar een assistentiewoning is zoveel meer dan het verplaatsen van hebben en houden. U sluit een hoofdstuk af en begint een nieuwe fase in het leven. Zonder

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM

ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM In voege dd::02/03/2015 Geactualiseerd 01/07/2018 Informatiebrochure Documenteigenaar: Vanessa Hooghe ASSISTENTIEWONINGEN PREMIUM LUXUEUS WONEN MET ZORGGARANTIE Een nieuw project gerealiseerd door Wat

Nadere informatie

FLATS VOOR BEJAARDEN EN PERSONEN MET EEN HANDICAP

FLATS VOOR BEJAARDEN EN PERSONEN MET EEN HANDICAP ocmw Sint-Katelijne-Waver FLATS VOOR BEJAARDEN EN PERSONEN MET EEN HANDICAP DEN HAES 8A 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER Kennismakingsbrochure 2 / 13 12/03/2008 VOORWOORD Begin maart 2005 besliste de toenmalige

Nadere informatie

Assistentiewoningen. De Mantel. Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu VZW

Assistentiewoningen. De Mantel. Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu VZW Assistentiewoningen De Mantel Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu VZW INFOBROCHURE JUNI 2018 CONTACTGEGEVENS Woonassistent Hannelore Coninckx Tel: 0499/88 69 25 Coninckxh@deregenboog.zkj.be Enkel telefonisch/mail

Nadere informatie

BEKENDMAKING REGLEMENT

BEKENDMAKING REGLEMENT "'" i mecnte --Meulebeke BEKENDMAKING REGLEMENT Ondergetekende, Dirk Verwilst, Burgemeester van de gemeente MEULEBEKE, maakt hierbij bekend dat het vast bureau in zitting van 8 april 2019 volgend reglement

Nadere informatie

INFOFOLDER VOOR DE RESIDENTEN VAN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN AVONDROOD

INFOFOLDER VOOR DE RESIDENTEN VAN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN AVONDROOD OPENBAAR CENTRUM MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Groep van Assistentiewoningen Avondrood Erkenning : CE 1890 Nieuwe Steenweg 2, 3840 BORGLOON INFOFOLDER VOOR DE RESIDENTEN VAN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN

Nadere informatie

Wegwijs assistentiewoningen CM Oostende Koksijde

Wegwijs assistentiewoningen CM Oostende Koksijde Wegwijs Uitgave 2017 assistentiewoningen CM Oostende Koksijde De assistentiewoningen met * zijn erkend door de Vlaamse Overheid. Als bewoner kan je in deze voorzieningen rekenen op crisiszorg en overbruggingshulp,

Nadere informatie

1. WELKOM. Contactpersonen: Directeur dhr. Wim Wijbaillie 055/

1. WELKOM. Contactpersonen: Directeur dhr. Wim Wijbaillie 055/ 1. WELKOM Via deze brochure willen wij graag onze assistentiewoningen aan u voorstellen. Zo kan u kennis maken met de inrichting en infrastructuur van onze woningen en het wonen op het domein van GAW Jericho.

Nadere informatie

Assistentiewoningen De Pastorij Kleit en Adegem. opnamereglement en wachtlijstbeheer VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD

Assistentiewoningen De Pastorij Kleit en Adegem. opnamereglement en wachtlijstbeheer VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD opnamereglement en wachtlijstbeheer VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 DEEL I. Aanvraag Artikel 1. Indienen van een aanvraag Een aanvraag tot opname op de wachtlijst wordt ingediend

Nadere informatie

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De aanleunwoningen De Processieweg maken deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Het

Nadere informatie

Welke serviceflat kan het OCMW van Zwijndrecht u aanbieden?

Welke serviceflat kan het OCMW van Zwijndrecht u aanbieden? Deze woonvorm is bedoeld voor 65-plussers die nog zelfstandig kunnen functioneren maar toch verkiezen om niet langer thuis te blijven wonen omdat de woning niet meer aangepast is aan hun leeftijd ze zich

Nadere informatie

WZC Warmhof opnamereglement en wachtlijstbeheer

WZC Warmhof opnamereglement en wachtlijstbeheer WZC Warmhof opnamereglement en wachtlijstbeheer VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 DEEL I. Aanvraag Artikel 1. Indienen van een aanvraag Een aanvraag tot opname op de wachtlijst

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE Seniorie t Kouterhuys

ONTHAALBROCHURE Seniorie t Kouterhuys ONTHAALBROCHURE Seniorie t Kouterhuys Hospitaalstraat 33, 8610 Kortemark 051/56.73.01 Welkom in Seniorie t Kouterhuys U overweegt een opname in een serviceflat. We zijn dan ook verheugd dat u aan Seniorie

Nadere informatie

Wegwijs assistentiewoningen CM Oostende Diksmuide

Wegwijs assistentiewoningen CM Oostende Diksmuide Wegwijs Uitgave 2017 assistentiewoningen CM Oostende Diksmuide De assistentiewoningen met * zijn erkend door de Vlaamse Overheid. Als bewoner kan je in deze voorzieningen rekenen op crisiszorg en overbruggingshulp,

Nadere informatie

Woonzorgcentrum 't Heuverveld. Woonzorgcentrum 't Heuverveld

Woonzorgcentrum 't Heuverveld. Woonzorgcentrum 't Heuverveld Woonzorgcentrum 't Heuverveld Woonzorgcentrum 't Heuverveld Voor wie omwille van gezondheidsredenen en/of door zijn sociale situatie minder zelfredzaam wordt en zich hierdoor niet langer zelfstandig kan

Nadere informatie

Assistentiewoningen. Heerlyckheid Hoog Mosscher

Assistentiewoningen. Heerlyckheid Hoog Mosscher In voege dd::26/11/12 geactualiseerd dd : 13/01/14 Informatiebrochure Documenteigenaar: Manu De Clercq Assistentiewoningen Heerlyckheid Hoog Mosscher Een nieuw project gerealiseerd door in samenwerking

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE. Residentie. Jackie louwaege. Ichtegemstraat 2, 8610 Kortemark. Onbezorgd

ONTHAALBROCHURE. Residentie. Jackie louwaege. Ichtegemstraat 2, 8610 Kortemark. Onbezorgd ONTHAALBROCHURE Onbezorgd wonen Residentie Jackie louwaege Ichtegemstraat 2, 8610 Kortemark Welkom in Residentie Jackie Louwaege -------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Residentie De Anjers

Residentie De Anjers Residentie De Anjers - een groep van erkende assistentiewoningen - Igor Balen nv Inhoud Voorstelling Senioren Campus OCMW Balen / toekomstplannen / voorstellen initiatiefnemers / wat is een groep erkende

Nadere informatie

Serviceflats Ten Hove

Serviceflats Ten Hove Serviceflats Ten Hove zelfstandig wonen op de Molse seniorensite COLOFON Redactie afgesloten in september 2015 Verantwoordelijke uitgever: Wim Caeyers, OCMW-voorzitter, Jakob Smitslaan 22, Mol INHOUD 1.

Nadere informatie

UW WELZIJN ONZE PASSIE

UW WELZIJN ONZE PASSIE UW WELZIJN ONZE PASSIE 2 Assistentiewoningen Ter Meersch EEN OPEN (T)HUIS Elckerlyc wil een open huis en thuis zijn, waar de mensen die er wonen, werken en op bezoek komen een uitstraling met volgende

Nadere informatie

hier komt u thuis residentie de Loteling

hier komt u thuis residentie de Loteling hier komt u thuis residentie de Loteling Zoersel is een zorgzame gemeente. Zorgen voor onze ouderen is dan ook een van de speerpunten van het beleid. We doen dit door te investeren in een ruim aanbod aan

Nadere informatie

1. WELKOM. Contactpersonen:

1. WELKOM. Contactpersonen: 1. WELKOM Via deze brochure willen wij graag onze assistentiewoningen aan u voorstellen. Zo kan u kennis maken met de inrichting en infrastructuur van onze woningen en het wonen op het domein van Forum

Nadere informatie

Afsprakennota. onderdeel schriftelijke overeenkomst. Groep van assistentiewoningen (GAW) Ter Borre erkenningsnummer CE 1784

Afsprakennota. onderdeel schriftelijke overeenkomst. Groep van assistentiewoningen (GAW) Ter Borre erkenningsnummer CE 1784 1 Afsprakennota onderdeel schriftelijke overeenkomst Groep van assistentiewoningen (GAW) Ter Borre erkenningsnummer CE 1784 A. Juridisch statuut van 'GAW Ter Borre' en haar bestemming. p.3. A.1. Juridisch

Nadere informatie

INFOBROCHURE ASSISTENTIEWONINGEN TUIN VAN MYRA

INFOBROCHURE ASSISTENTIEWONINGEN TUIN VAN MYRA INFOBROCHURE ASSISTENTIEWONINGEN TUIN VAN MYRA 1 Wonen in de Tuin van Myra U wordt een dagje ouder, maar wilt toch actief deel blijven uitmaken van de hedendaagse samenleving. Tuin van Myra is voor u de

Nadere informatie

Opnamereglement woonzorgcentrum Hingeheem

Opnamereglement woonzorgcentrum Hingeheem Woonzorgcentrum Hingeheem Openbaar centrum voor Maatschappelijk Welzijn Gasthuisstraat 2 1730 Asse Tel. 02/452.65.05 Fax. 02/454.83.88 Erkenningsnummer ROB CE 521 Erkenningsnummer RVT VZB 378 Opnamereglement

Nadere informatie

SERVICEFLATS Duinenzichterf

SERVICEFLATS Duinenzichterf SERVICEFLATS Duinenzichterf Inhoud Hoe kan ik een serviceflat huren en wat is de kostprijs?...6 Wat omvat de huurprijs?...7 Wat als ik plots niet meer alleen kan wonen?...8 Mag ik mijn flat inrichten zoals

Nadere informatie

samen sterk in warme zorg.

samen sterk in warme zorg. samen sterk in warme zorg. inhoud 1. beukenbos en eikenlo 2. zilverberk 3. centrum voor kortverblijf 4. Assistentiewoningen Residentie Molenhoek. Dagverzorgingscentrum De Boomgaard 6. Vrijwilligerswerking

Nadere informatie

SERVICEFLATS TER MEERSCH

SERVICEFLATS TER MEERSCH MEER INFORMATIE SERVICEFLATS Ter Meersch Deken Jonckheerestraat 20 8560 Wevelgem Tel: 056/435540 Email: kris en.defrancq@ocmwwevelgem.be Website: www.ocmwwevelgem.be Voor meer informa e en inschrijving

Nadere informatie

OPNAMEREGLEMENT WZC HOF TEN KOUTER

OPNAMEREGLEMENT WZC HOF TEN KOUTER 1 OPNAMEREGLEMENT WZC HOF TEN KOUTER Dit reglement werd goedgekeurd door de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW Laarne in zitting van 27.04.2016. Dit reglement geldt voor het woonzorgcentrum

Nadere informatie

gebruiksovereenkomst

gebruiksovereenkomst VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 01-09-2015 1 Aanpassing van de dagprijzen aan de index 24-11-2015 Tussen het Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn van Maldegem, Lazarusbron

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST OCMW Waregem Schakelstraat 41 8790 Waregem OCMW WAREGEM OVEREENKOMST VOOR HUISVESTING IN DE SENIORENWONINGEN KERNELLEPLEIN TE BEVEREN-LEIE Tussen het OCMW Waregem vertegenwoordigd

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest 1 INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest Statuut van de instelling Het woonzorgcentrum Ter Biest is eigendom van en wordt beheerd door het OCMW van Grimbergen. De dagelijkse leiding is in handen

Nadere informatie

Opnamevoorwaarden serviceflats

Opnamevoorwaarden serviceflats Opnamevoorwaarden serviceflats De kandidaat bewoners dienen aan de hierna omschreven toelatingsvoorwaarden te voldoen: 1. Verblijfplaats van de kandidaat vóór de datum van toewijzing. Voorrang wordt verleend

Nadere informatie

Groepswonen ALLEEN, MAAR TOCH SAMEN

Groepswonen ALLEEN, MAAR TOCH SAMEN Groepswonen ALLEEN, MAAR TOCH SAMEN Groepswonen? 1/5 ouderen leeft in eenzaamheid Senioren op kot haalt de ouderen uit hun isolement. Een solide brug tussen thuis en een woonzorgcentrum De stap van thuis

Nadere informatie

Sociale assistentiewoningen Heerlyckheid Hoog Mosscher

Sociale assistentiewoningen Heerlyckheid Hoog Mosscher In voege dd::26/11/12 geactualiseerd dd : 10/01/2019 Informatiebrochure Documenteigenaar: Vanessa Hooghe Sociale assistentiewoningen Heerlyckheid Hoog Mosscher Hoog Mosscher 1 8500 Kortrijk en in samenwerking

Nadere informatie

Reglement: Opnamereglement WZC Zonnig Huis Woonzorg

Reglement: Opnamereglement WZC Zonnig Huis Woonzorg Reglement: Opnamereglement WZC Zonnig Huis 14.10.2014 Woonzorg OPNAMEREGLEMENT WOONZORGCENTRUM «ZONNIG HUIS» Dit reglement werd goedgekeurd door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn tijdens de vergadering

Nadere informatie

AANLEUNWONINGEN DE PROCESSIEWEG

AANLEUNWONINGEN DE PROCESSIEWEG CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM AANLEUNWONINGEN DE PROCESSIEWEG Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT-erkenning, met daarin ook

Nadere informatie

Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR..

Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR.. SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST BIJ OPNAME IN EEN SERVICEFLAT Tussen enerzijds de N.V. DE BRUG, vertegenwoordigd door hierna genoemd de N.V., en anderzijds DHR. en/of MEVR.... hierna de BEWONER genoemd, ofwel

Nadere informatie

REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE

REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE 1 REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE Inhoud A. Juridisch statuut van 'Ter Borre' en haar bestemming p.3. A.1. Juridisch statuut en aard van 'Ter Borre' A.2. Bestemming van 'Ter Borre B. Opnameprocedure

Nadere informatie

IN EEN SERVICE-FLAT KAN JE LANGER ZELFSTANDIG WONEN! SERVICE-FLATS STEENKAAI Vlaanderenstraat Vilvoorde

IN EEN SERVICE-FLAT KAN JE LANGER ZELFSTANDIG WONEN! SERVICE-FLATS STEENKAAI Vlaanderenstraat Vilvoorde Wonen in volle vrijheid maar toch geborgen, knus en veilig voelen 24 uur op 24 uur Wonen in een praktische flat met alle modern comfort Beroep kunnen doen op allerlei diensten die je het leven gemakkelijker

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE Groep Assistentiewoningen Ter Haeghe

ONTHAALBROCHURE Groep Assistentiewoningen Ter Haeghe ONTHAALBROCHURE Groep Assistentiewoningen Ter Haeghe Contactpersonen: Voor aanvraag assistentiewoning: Katrien Dewitte Telefoon: 050 20 75 01 (dagelijks van 8u30 tot 17 u00 - niet aanwezig op vrijdag)

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE ASSISTENTIEWONINGEN

ONTHAALBROCHURE ASSISTENTIEWONINGEN 2016 ONTHAALBROCHURE ASSISTENTIEWONINGEN De Beuken Oude Zandstraat 103 Hof Ter Noten Oude Zandstraat 100 1 INHOUD Welkom...2 Assistentiewoningen... 4 Algemene contactgegevens... 4 Hof Ter Noten... 4 De

Nadere informatie

Service Residentie Vogelzang

Service Residentie Vogelzang SERVICE RESIDENTIE VOGELZANG TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97.55 WWW.HOMEVOGELZANG.BE Voor info kan u zich wenden tot de Sociale Dienst 016/27.97.13 016/27.97.55

Nadere informatie

Thuiszorg informatie punt. Tegemoetkomingen aan hulpbehoevenden. ouder dan 65 jaar

Thuiszorg informatie punt. Tegemoetkomingen aan hulpbehoevenden. ouder dan 65 jaar 2 Thuiszorg informatie punt Tegemoetkomingen aan hulpbehoevenden ouder dan 65 jaar Inhoudstafel 1. Tegemoetkoming mindervaliden van de FOD Sociale Zekerheid pag 1 De tegemoetkoming hulp aan bejaarden pag

Nadere informatie

info brochure Assistentiewoningen DE WINGERD

info brochure Assistentiewoningen DE WINGERD info brochure 9 15 Assistentiewoningen DE WINGERD Jaak Aertslaan 1, 2320 Hoogstraten - Tel. : 03/340 16 00 - Erkenningsnummer CE 2834 info brochure Geachte mevrouw Geachte heer Beste familie WIJ HETEN

Nadere informatie

Reglement. van inwendige orde

Reglement. van inwendige orde Reglement van inwendige orde Serviceflats Carpe Diem Hesdinstraat 5 3550 Heusden-Zolder REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE - SERVICE FLAT CARPE DIEM 2 REGLEMENT INWENDIGE ORDE SERVICEFLATS RESIDENTIE CARPE DIEM

Nadere informatie

IN EEN SERVICE-FLAT KAN JE LANGER ZELFSTANDIG WONEN! SERVICE-FLATS t POORTHUYS Vlaanderenstraat Vilvoorde

IN EEN SERVICE-FLAT KAN JE LANGER ZELFSTANDIG WONEN! SERVICE-FLATS t POORTHUYS Vlaanderenstraat Vilvoorde Wonen in volle vrijheid maar toch geborgen, knus en veilig voelen 24 uur op 24 uur Wonen in een praktische flat met alle modern comfort Beroep kunnen doen op allerlei diensten die je het leven gemakkelijker

Nadere informatie

Welke serviceflat kan het OCMW van Zwijndrecht u aanbieden?

Welke serviceflat kan het OCMW van Zwijndrecht u aanbieden? Deze woonvorm is bedoeld voor 65-plussers die nog zelfstandig kunnen functioneren maar toch verkiezen om niet langer thuis te blijven wonen omdat de woning niet meer aangepast is aan hun leeftijd ze zich

Nadere informatie

Denken aan de toekomst is een noodzaak voor iedereen.

Denken aan de toekomst is een noodzaak voor iedereen. Informatiefolder 1 Denken aan de toekomst is een noodzaak voor iedereen. In het centrum van het landelijke Pamel vindt u in drie bouwfasen, met een totaal van 53 wooneenheden, een groep van assistentiewoningen

Nadere informatie

Overeenkomst serviceflats Lanaken

Overeenkomst serviceflats Lanaken Overeenkomst serviceflats Lanaken TUSSEN, (Versie 01.04.2013). het OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN van LANAKEN, inrichtende macht van de serviceflats Lanaken, vertegenwoordigd door de Heren

Nadere informatie

Er wordt in het project gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zowel voor de binnen als buitenafwerking.

Er wordt in het project gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zowel voor de binnen als buitenafwerking. ALGEMENE INFO 1. CENTRALE RESIDENTIËLE LIGGING Het project residentie LONGAEVITAS situeert zich in de Bankstraat de belangrijkste hoofdweg van Hombeek op loopafstand van het dorp, vlakbij de parochiezaal

Nadere informatie

A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G

A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G OLV ANTWERPEN A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G 3 WAT IS EEN ASSISTENTIEWONING? Als u zelfstandig wil blijven wonen en een beroep wil doen op professionele

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement opvangwoning. Opvangwoning gelegen Kwerpsebaan 358 te 3071 Kortenberg

Huishoudelijk reglement opvangwoning. Opvangwoning gelegen Kwerpsebaan 358 te 3071 Kortenberg OCMW KORTENBERG Kortenberg, 1/11/2014 Huishoudelijk reglement opvangwoning Opvangwoning gelegen Kwerpsebaan 358 te 3071 Kortenberg OPNAME 1) De woning staat open voor personen in Kortenberg gedomicilieerd,

Nadere informatie

Reglement: Opnamereglement assistentiewoning. Woonzorg

Reglement: Opnamereglement assistentiewoning. Woonzorg Reglement: Opnamereglement assistentiewoning 14.10.2014 Woonzorg pagina 1 van 5 OPNAMEREGLEMENT ASSISTENTIEWONINGEN TEN HOVE & CENTRUM VAN KOEKENBEEK Dit reglement werd goedgekeurd door de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM Woonzorgcentrum Het Gulle Heem maakt deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Dit centrum

Nadere informatie

Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt

Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt Een vraag over thuiszorg? Info en advies Thuiszorgdiensten bieden ondersteuning zodat u langer thuis kan blijven wonen. Ze staan u ook bij als u pas het ziekenhuis verlaten

Nadere informatie

Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN /

Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN / Turnhoutsebaan 57 te 3294 Diest NN 0424.784.378 013/35.16.00 info@martinevancamp.be PROTOCOL DAGCENTRUM EN BEGELEID WERK Protocol van verblijf (hierna genoemd de overeenkomst) afgesloten tussen: VZW Martine

Nadere informatie

Veel gestelde vragen tijdens de infosessies m.b.t. de assistentiewoningen

Veel gestelde vragen tijdens de infosessies m.b.t. de assistentiewoningen Veel gestelde vragen tijdens de infosessies m.b.t. de assistentiewoningen Wat is de meerwaarde van deze assistentiewoning t.o.v. bijvoorbeeld een flat in het gebouw aan de overkant of een privé-appartement?

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Puthof EEN WARME THUIS Puthof ORELIA Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdagnamiddag naar de markt

Nadere informatie

Geachte mevrouw, Geachte heer, Fijn dat u interesse hebt om in één van de assistentiewoningen van Sint- Anna te komen wonen. In deze brochure leest u

Geachte mevrouw, Geachte heer, Fijn dat u interesse hebt om in één van de assistentiewoningen van Sint- Anna te komen wonen. In deze brochure leest u Infobrochure voor huurders van een assistentiewoning in St.-Anna Geachte mevrouw, Geachte heer, Fijn dat u interesse hebt om in één van de assistentiewoningen van Sint- Anna te komen wonen. In deze brochure

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN TERBESCHIKKINGSTELLING

OVEREENKOMST VAN TERBESCHIKKINGSTELLING OVEREENKOMST VAN TERBESCHIKKINGSTELLING 1 Identificatiegegevens betrokken partijen Tussen enerzijds Dommelhof VZW, met maatschappelijke zetel te Tielt-Winge, Haksbergstraat 7, met ondernemingsnummer BE

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST WOONCENTRUM AVONDROOD

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST WOONCENTRUM AVONDROOD OCMW BORGLOON Woonvoorziening Avondrood Nieuwe Steenweg 2, 3840 BORGLOON Erkenning: CE 1890 SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST WOONCENTRUM AVONDROOD Naam + voornaam Ingangsdatum contract Nummer flat voorzitter

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdag naar de markt in Oud-Turnhout.

Nadere informatie

Wegwijs assistentiewoningen CM Oostende Oostende

Wegwijs assistentiewoningen CM Oostende Oostende Wegwijs Uitgave 2017 assistentiewoningen CM Oostende Oostende De assistentiewoningen met * zijn erkend door de Vlaamse Overheid. Als bewoner kan je in deze voorzieningen rekenen op crisiszorg en overbruggingshulp,

Nadere informatie

Groep van assistentiewoningen Huis Driane Molenstraat Herenthout Tel Fax

Groep van assistentiewoningen Huis Driane Molenstraat Herenthout Tel Fax Onthaalbrochure Groep van assistentiewoningen Huis Driane Molenstraat 56 2270 Herenthout Tel 014 50 77 11 Fax 014 50 77 16 zorg.gezondheid@herenthout.be VOORSTELLING VAN DE GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest Tussen de ondergetekenden: 1. vertegenwoordigd door: en 2. Het OCMW van Grimbergen, vertegenwoordigd door mevrouw Trui Olbrechts, voorzitter en

Nadere informatie

DE REFUGE. Verblijfskosten

DE REFUGE. Verblijfskosten DE REFUGE Verblijfskosten DAGVERZORGING Voor een volle dag betaalt u 26,30. Inbegrepen zijn: opvang, activiteiten, begeleiding, middagmaal en koffie. Niet inbegrepen zijn: een ontbijt ( 3,00), avondmaal

Nadere informatie

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004.

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. OCMW LONDERZEEL OPNAMEREGLEMENT: ASSISTENTIEWONINGEN Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. Aangepast bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Nadere informatie

Loket Wonen & Zorg Aangepaste huisvesting

Loket Wonen & Zorg Aangepaste huisvesting Loket Wonen & Zorg Aangepaste huisvesting Steenakker 30 8940 Wervik 056 300 200 2 Voorwoord De medewerkers van het Loket Wonen en Zorg van het Woon- en Zorgbedrijf Wervik zetten zich in voor de inwoners

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OPENBARE ZITTING VAN 23 MEI 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OPENBARE ZITTING VAN 23 MEI 2019 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OPENBARE ZITTING VAN 23 MEI 2019 Provincie West-Vlaanderen Gemeente MOORSLEDE Aanwezig: Verontschuldigd: Pol Verhelle, Voorzitter Ward

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET OCMW VAN KAPRIJKE

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET OCMW VAN KAPRIJKE Bijlage 1 OCMW Kaprijke Groep van Assistentiewoningen Joker Kerkakkerstraat 4 9971 Kaprijke Tel. 09/376 82 10 Fax 09/376 82 17 INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET

Nadere informatie

RESIDENTIE LONGAEVITAS

RESIDENTIE LONGAEVITAS RESIDENTIE LONGAEVITAS Erkende serviceflats BANKSTRAAT 98 2811 HOMBEEK INFO: 0475/73.18.12 of 0473/39.32.85 INFOBROCHURE ALGEMENE INFO 1. CENTRALE RESIDENTIËLE LIGGING Het project residentie LONGAEVITAS

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET OCMW VAN KAPRIJKE

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET OCMW VAN KAPRIJKE OCMW Kaprijke Groep van Assistentiewoningen Joker Kerkakkerstraat 4 9971 Kaprijke Tel. 09/376 82 10 Fax 09/376 82 17 INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET OCMW VAN

Nadere informatie

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 24 september 2015.

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 24 september 2015. OCMW LONDERZEEL REGLEMENT: WARME MAALTIJDEN IN DE ASSISTENTIEWONINGEN Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 24 september 2015. Aanpassingen vastgesteld bij besluit van de

Nadere informatie