Opnamereglement woonzorgcentrum Hingeheem

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opnamereglement woonzorgcentrum Hingeheem"

Transcriptie

1 Woonzorgcentrum Hingeheem Openbaar centrum voor Maatschappelijk Welzijn Gasthuisstraat Asse Tel. 02/ Fax. 02/ Erkenningsnummer ROB CE 521 Erkenningsnummer RVT VZB 378 Opnamereglement woonzorgcentrum Hingeheem Dit reglement werd goedgekeurd door de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW Asse in zitting van 21 december Dit reglement geldt voor het woonzorgcentrum (WZC) Hingeheem met een capaciteit van 88 woongelegenheden. Algemeenheden De directeur van het woonzorgcentrum is verantwoordelijk voor het volgen van het opnamereglement en voor een goed verloop van de opnameprocedure. De maatschappelijk werker is verantwoordelijk voor het wachtlijstbeheer, de voorbereiding van de opname en de opname zelf. Elke beslissing die wordt genomen dient bekrachtigd te worden door de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW Asse. Deel 1: AANVRAAG TOT OPNAME. Art. 1 Een persoon die een aanvraag tot opname doet, moet de leeftijd van 65 jaar hebben bereikt. Afwijkingen kunnen enkel toegestaan worden door de bevoegde bestuursorganen van het OCMW Asse en door de administrateur-generaal van het Vlaams agentschap Zorg en Gezondheid, op basis van een sociaal verslag en/of na gemotiveerd advies. Art De personen die een aanvraag tot opname in het woonzorgcentrum kunnen indienen en de dagprijs voor inwoners van Asse dienen te betalen zijn: - de personen die minstens het jaar, voorafgaand aan de datum van de aanvraag gedomicilieerd zijn in Asse. - de personen voorheen inwoners van de gemeente Asse - die minstens 20 jaar in Asse gedomicilieerd waren voor de laatste adreswijziging. 2. Er wordt de mogelijkheid geboden aan ouderen, die niet voldoen aan de voorwaarden gesteld in artikel 2 1, om een aanvraag tot opname in te dienen mits betaling van de dagprijs voor inwoners van buiten de gemeente.

2 Art. 3 Zowel valide, zorgbehoevende als ouderen met een dementieproblematiek kunnen een aanvraag tot opname indienen. Art.4 De communicatie met de kandidaat-bewoner verloopt in het Nederlands (cf. de gecoördineerde wetten van 18 juni 1966 op het gebruik van de talen in bestuurszaken, bestuurstaalwet). Art.5 Enkel leeftijd (artikel 1), geografie (artikel 2), zorgbehoevendheid (artikel 3) en taalvaardigheid (artikel 4), worden gehanteerd als criterium voor aanvraag tot opname. Sociale achtergrond, financiële draagkracht en filosofische, godsdienstige of politieke overtuiging kunnen geen criterium zijn voor weigering van de aanvraag tot opname. Art. 6 De aanvraag tot opname in WZC Hingeheem gebeurt via een persoonlijk gesprek en met volledige instemming van de kandidaat-bewoner. Tijdens dit gesprek worden de noodzakelijke gegevens over de fysieke, psychische, sociale en familiale situatie van de aanvrager genoteerd. Bij voorkeur dient de oudere zelf aanwezig te zijn bij het gesprek. Indien er onduidelijkheden zijn over de situatie van de oudere, kan steeds worden overgegaan tot een huisbezoek. De kandidaat bewoner en zijn mantelzorger worden geïnformeerd over de mogelijkheden en beperkingen van de woonzorg en andere dienstverlening. Er wordt nagegaan of de aanvrager voldoet aan de voorwaarden tot opname, zoals vermeld in artikel 1-4 van dit reglement. Art. 7 Indien de aanvraag niet voldoet aan de criteria zoals gesteld in artikel 1-4 van dit reglement, zullen de nodige stappen inzake doorverwijzing naar een gepaste dienstverlening worden genomen. Een nieuwe inschrijving is steeds mogelijk zodra de persoon voldoet aan de voorwaarden tot opname. Art. 8 De aanvrager dient de nodige gegevens aan het woonzorgcentrum te verstrekken, voor het opnamedossier. Onder andere het intakedossier en het financieel verslag ter gelegenheid van de aanvraagprocedure worden ingevuld en ondertekend. De kandidaat-resident verbindt zich ertoe, op basis van zijn financieel vermogen, alle kosten in verband met het verblijf en de verzorging in het woonzorgcentrum te betalen. Hiertoe dienen de nodige bewijsstukken en inlichtingen betreffende de financiële situatie overgemaakt te worden. Deze gegevens worden volgens de principes van behoorlijk bestuur en met de nodige zorg voor het respect van de privacy behandeld. Art. 9 De nodige inlichtingen over de werking van het woonzorgcentrum worden bezorgd aan de kandidaat-bewoner.

3 Het is altijd aangewezen dat de kandidaat-bewoner zelf een bezoek brengt aan het woonzorgcentrum voor het moment van de eigenlijke opname. DEEL 2: WACHTLIJSTBEHEER. Art. 10 Alle verzoeken tot opname waaraan geen onmiddellijk gevolg kan worden gegeven, en waarvan het dossier volledig is, worden ingeschreven op een wachtlijst. Er zijn drie wachtlijsten: de ROB wachtlijst, de RVT wachtlijst en de wachtlijst personen met een dementieproblematiek (AOD). De aanvragen worden chronologisch op één van de drie wachtlijsten geplaatst. Er wordt voor de drie wachtlijsten telkens een wachtlijst voorzien voor de inwoners van de gemeente Asse en voor de inwoners van buiten de gemeente. Art.11 Op de ROB wachtlijst worden de aanvragers geplaatst die een score O of A hebben op de Katz-schaal. Op de RVT wachtlijst worden de aanvragers geplaatst die een score B of C hebben op de Katz-schaal. Op de wachtlijst met de AOD worden de aanvragers geplaatst die een score O, A, B, C of CD hebben met een gekende dementieproblematiek. Art.12 Indien een echtpaar samen een aanvraag tot opname doet kunnen ze samen ingeschreven worden op dezelfde wachtlijst. Art. 13 Kandidaat-bewoners die ingeschreven staan op de ROB wachtlijst, kunnen doorschuiven naar de RVT wachtlijst of de wachtlijst AOD. Dit kan indien er een stijging van de zorgbehoevendheid of een wijziging van de mentale status van de kandidaat-bewoner optreedt en betrokkene hierdoor als zorgbehoevende of kandidaat-bewoner met een dementieproblematiek gedefinieerd kan worden. De kandidaat-bewoner behoudt de oorspronkelijke inschrijvingsdatum van de ROB wachtlijst bij de plaatsing op de RVT wachtlijst of wachtlijst AOD. Art. 14 De kandidaat-bewoner, op één van de drie wachtlijsten, wordt aangewezen om elke wijziging in de fysieke, psychische, en geografische situatie zo spoedig mogelijk aan de maatschappelijk werker te melden. Het OCMW Asse behoudt altijd het recht om kandidaat-bewoners te weigeren voor opname of te schrappen van de wachtlijst wanneer zou blijken dat WZC Hingeheem niet de meest gepaste opvang kan bieden voor de betrokken persoon.

4 Art. 15 Voor de opname kan een recent medisch verslag opgevraagd worden. De eventuele kosten van de consultatie bij de huisarts ten gevolge hiervan zijn ten laste van de toekomstige resident zelf. DEEL 3: OPNAMEBELEID. Art. 16 Overplaatsingen van een afdeling naar een andere binnen het woonzorgcentrum, omwille van de gewijzigde medische, fysische of psychische toestand van de bewoner, hebben voorrang op opnames van buitenaf. WZC Hingeheem behoudt zich wel het recht om een bewoner te verhuizen naar een andere afdeling indien deze bewoner het eigen welzijn of het welzijn van de medebewoners in gevaar brengt of indien deze bewoner storend gedrag vertoont. De overplaatsing van een bewoner naar een andere afdeling gebeurt steeds in overleg met de bewoner, de familie en de huisarts. Art Bij voorrang zal een kandidaat-bewoner die voldoet aan de voorwaarden gesteld in artikel 2 1 (inwoner van Asse of vroegere inwoner van Asse) gecontacteerd worden. 2 Bij uitputting van de wachtlijst met de inwoners van de gemeente zullen de kandidaat-bewoners van buiten de gemeente gecontacteerd worden. Art. 18 Voor de optimale werking van het woonzorgcentrum zal bij voorrang een kandidaatbewoner met het meest passende zorgprofiel gecontacteerd worden. - Bij het vrijkomen van een kamer op de afdelingen A-1, B-1 en B0, zal een kandidaat-bewoner van de RVT wachtlijst gecontacteerd worden op basis van de chronologische volgorde. - Bij het vrijkomen van een kamer op de afdelingen A0 en B1, zal een kandidaatbewoner van de ROB wachtlijst gecontacteerd worden op basis van de chronologische volgorde. - Bij het vrijkomen van een kamer op de afdeling A-2, zal een kandidaat-bewoner van de wachtlijst AOD gecontacteerd worden op basis van de chronologische volgorde. Art. 19 Een persoon wiens beurt het is om opgenomen te worden en die voorlopig niet wenst opgenomen te worden in het WZC, wordt als laatste op de wachtlijst ingeschreven. Enkel indien men verzaakt omwille van een ziekenhuisopname of revalidatie, wordt de plaats op de wachtlijst behouden.

5 Vanaf de tweede weigering wordt de kandidaat-bewoner geschrapt van de wachtlijst. Een nieuwe aanvraag is dan pas mogelijk na een wachttijd van 12 maanden of indien aangetoond kan worden dat de zorgbehoevendheid zo gewijzigd is dat een nieuwe aanvraag tot opname gerechtvaardigd is. Art. 20 Vóór het vrijkomen van een kamer wordt de 1 ste kandidaat-bewoner op de wachtlijst gecontacteerd volgens de regels zoals opgenomen in dit opnamereglement. Bij het vrijkomen van de kamer heeft de kandidaat- bewoner maximaal 24 u. de tijd om te beslissen of hij/zij zijn intrek in het woonzorgcentrum neemt. De kandidaat-bewoner heeft drie kalenderdagen om de opname voor te bereiden.

6

Opnamereglement. Dagverzorgingscentrum. Gasthuisstraat Asse 02/

Opnamereglement. Dagverzorgingscentrum. Gasthuisstraat Asse 02/ Opnamereglement Dagverzorgingscentrum Gasthuisstraat 2-1730 Asse 02/452.80.67 Secretaris: Nicole De Reuse Voorzitter: Micheline De Mol Lien Van Riet November 2011 Dagverzorgingscentrum t Gastenhuis Openbaar

Nadere informatie

OPNAMEREGLEMENT WZC HOF TEN KOUTER

OPNAMEREGLEMENT WZC HOF TEN KOUTER 1 OPNAMEREGLEMENT WZC HOF TEN KOUTER Dit reglement werd goedgekeurd door de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW Laarne in zitting van 27.04.2016. Dit reglement geldt voor het woonzorgcentrum

Nadere informatie

Reglement: Opnamereglement WZC Zonnig Huis Woonzorg

Reglement: Opnamereglement WZC Zonnig Huis Woonzorg Reglement: Opnamereglement WZC Zonnig Huis 14.10.2014 Woonzorg OPNAMEREGLEMENT WOONZORGCENTRUM «ZONNIG HUIS» Dit reglement werd goedgekeurd door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn tijdens de vergadering

Nadere informatie

OPNAMEREGLEMENT WOONZORGCENTRUM DE CEDER

OPNAMEREGLEMENT WOONZORGCENTRUM DE CEDER Woonzorgcentrum De Ceder OPNAMEREGLEMENT WOONZORGCENTRUM DE CEDER Identificatie en contactgegevens: Woonzorgcentrum De Ceder Grote Baan 204 1650 Beersel Telefoon: 02 334 99 00 Email: deceder@ocmwbeersel.be

Nadere informatie

Reglement: Opnamereglement assistentiewoning. Woonzorg

Reglement: Opnamereglement assistentiewoning. Woonzorg Reglement: Opnamereglement assistentiewoning 14.10.2014 Woonzorg pagina 1 van 5 OPNAMEREGLEMENT ASSISTENTIEWONINGEN TEN HOVE & CENTRUM VAN KOEKENBEEK Dit reglement werd goedgekeurd door de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

Assistentiewoningen Merlaen, Lazarusbron en Begijnewater

Assistentiewoningen Merlaen, Lazarusbron en Begijnewater Begijnewater opnamereglement en wachtlijstbeheer VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 DEEL I. Aanvraag Artikel 1. Indienen van een aanvraag Een aanvraag tot opname op de wachtlijst

Nadere informatie

Assistentiewoningen De Pastorij Kleit en Adegem. opnamereglement en wachtlijstbeheer VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD

Assistentiewoningen De Pastorij Kleit en Adegem. opnamereglement en wachtlijstbeheer VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD opnamereglement en wachtlijstbeheer VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 DEEL I. Aanvraag Artikel 1. Indienen van een aanvraag Een aanvraag tot opname op de wachtlijst wordt ingediend

Nadere informatie

WZC Warmhof opnamereglement en wachtlijstbeheer

WZC Warmhof opnamereglement en wachtlijstbeheer WZC Warmhof opnamereglement en wachtlijstbeheer VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-07-07-2015 DEEL I. Aanvraag Artikel 1. Indienen van een aanvraag Een aanvraag tot opname op de wachtlijst

Nadere informatie

OPNAMEPROCEDURE WOONZORGCENTRUM MAARTENSHOVE (laatste aanpassing goedgekeurd in Raad voor Maatschappelijk Welzijn dd. 07/08/2014)

OPNAMEPROCEDURE WOONZORGCENTRUM MAARTENSHOVE (laatste aanpassing goedgekeurd in Raad voor Maatschappelijk Welzijn dd. 07/08/2014) OPNAMEPROCEDURE WOONZORGCENTRUM MAARTENSHOVE (laatste aanpassing goedgekeurd in Raad voor Maatschappelijk Welzijn dd. 07/08/2014) 1. De aanvraag Art.1. Elke aanvraag tot eventuele opname in het Woonzorgcentrum

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT-erkenning, met daarin ook

Nadere informatie

Meulebeke, Betreft: Uw huuraanvraag Assistentiewoningen Residentie Deeveland. Geachte,

Meulebeke, Betreft: Uw huuraanvraag Assistentiewoningen Residentie Deeveland. Geachte, Meulebeke, Betreft: Uw huuraanvraag Assistentiewoningen Residentie Deeveland. Geachte, U wenst een aanvraag te doen voor een assistentiewoning in residentie Deeveland. Momenteel zijn de 50 woongelegenheden

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT-erkenning, met daarin ook

Nadere informatie

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004.

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. OCMW LONDERZEEL OPNAMEREGLEMENT: ASSISTENTIEWONINGEN Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. Aangepast bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN

UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN Provincie West-Vlaanderen Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn Diksmuide UITTREKSEL UIT HET NOTULENBOEK VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 24.06.2014 Aanwezig: Laleman Bart, Voorzitter;

Nadere informatie

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM Woonzorgcentrum Het Gulle Heem maakt deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Dit centrum

Nadere informatie

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004.

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. OCMW LONDERZEEL OPNAMEREGLEMENT: WOONZORGCENTRUM Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. Aangepast bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op

Nadere informatie

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem

Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem Opnameovereenkomst woonzorgcentrum Hingeheem Tussen de ondergetekenden: enerzijds: OCMW Asse, beheerder van WZC Hingeheem, Gasthuisstraat 2 1730 Asse erkenningsnummers: ROB CE 521 RVT VZB 378 CVK KCE 521

Nadere informatie

I n f o b r o c h u r e O P N A M E IN HET WOONZORGCENTRUM

I n f o b r o c h u r e O P N A M E IN HET WOONZORGCENTRUM O C M W Z E L Z A T E Home Bloemenbos Burg. J. Chalmetlaan 82 9060 Zelzate I n f o b r o c h u r e O P N A M E IN HET WOONZORGCENTRUM Deze brochure bevat informatie over het opnamebeleid van woonzorgcentrum

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OPENBARE ZITTING VAN 23 MEI 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OPENBARE ZITTING VAN 23 MEI 2019 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN OPENBARE ZITTING VAN 23 MEI 2019 Provincie West-Vlaanderen Gemeente MOORSLEDE Aanwezig: Verontschuldigd: Pol Verhelle, Voorzitter Ward

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 CENTRA VOOR KORTVERBLIJF IN BEHEER VAN OCMW ROESELARE

JAARVERSLAG 2014 CENTRA VOOR KORTVERBLIJF IN BEHEER VAN OCMW ROESELARE JAARVERSLAG 2014 CENTRA VOOR KORTVERBLIJF IN BEHEER VAN OCMW ROESELARE Na het afsluiten van het werkingsjaar 2014 wordt voor elk centrum voor kortverblijf een jaarverslag opgemaakt en ingediend bij het

Nadere informatie

Woonzorgcentra Villa Rosa en t Meiland

Woonzorgcentra Villa Rosa en t Meiland Woonzorgcentra Villa Rosa en t Meiland ZORGBEDRIJF Sint-Truiden OCMW-vereniging van publiek recht Infobrochure Visie Aangenaam wonen en leven in combinatie met kwalitatieve zorg: daar gaan we voor, elke

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 CENTRA VOOR KORTVERBLIJF IN BEHEER VAN OCMW ROESELARE KVC DE WATERDAM KVC SINT-HENRICUS KVC DE ZILVERBERG

JAARVERSLAG 2013 CENTRA VOOR KORTVERBLIJF IN BEHEER VAN OCMW ROESELARE KVC DE WATERDAM KVC SINT-HENRICUS KVC DE ZILVERBERG JAARVERSLAG 2013 CENTRA VOOR KORTVERBLIJF IN BEHEER VAN OCMW ROESELARE KVC DE WATERDAM KVC SINT-HENRICUS KVC DE ZILVERBERG Na het afsluiten van het werkingsjaar 2013 wordt voor elk centrum voor kortverblijf

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM H. FAMILIE

WOONZORGCENTRUM H. FAMILIE WOONZORGCENTRUM H. FAMILIE NAAR HET WOONZORGCENTRUM Iedereen wil graag zo lang mogelijk zelfstandig wonen in zijn eigen vertrouwde omgeving. Soms wordt een opname in een woonzorgcentrum echter noodzakelijk.

Nadere informatie

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004.

Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. OCMW LONDERZEEL OPNAMEREGLEMENT: CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF Vastgesteld bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 28 september 2004. Aangepast bij besluit van de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

Op uw verzoek /op verzoek van het ziekenhuis sturen wij u de aanvraag voor opname in ons serviceflatgebouw RESIDENTIE DEN EIK.

Op uw verzoek /op verzoek van het ziekenhuis sturen wij u de aanvraag voor opname in ons serviceflatgebouw RESIDENTIE DEN EIK. Meerlestraat 24 B-3560 Lummen Serviceflatgebouw Residentie Den Eik Wijngaardstraat 23 3560 Lummen Fax: 013 35 16 18 deneik@ocmw-lummen.be uw bericht van uw kenmerk datum ons kenmerk contactpersoon telefoonnummer

Nadere informatie

DEFENSIE. REGLEMENT van TOEKENNING DIENST HUISVESTING

DEFENSIE. REGLEMENT van TOEKENNING DIENST HUISVESTING DEFENSIE REGLEMENT van TOEKENNING DIENST HUISVESTING REGLEMENT van TOEKENNING DIENST HUISVESTING 1. De gerechtigden die zich kandidaat kunnen stellen voor een woning van de CDSCA, zijn deze opgesomd in

Nadere informatie

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM Woonzorgcentrum Het Gulle Heem maakt deel uit van het centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Dit centrum

Nadere informatie

AANLEUNWONINGEN DE PROCESSIEWEG

AANLEUNWONINGEN DE PROCESSIEWEG CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM AANLEUNWONINGEN DE PROCESSIEWEG Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT-erkenning, met daarin ook

Nadere informatie

WoonZorgCentrum. kortverblijf. RIZIV- nummer: 76077001-210 Erkenningsnummer ROB: CE 770 Erkenningsnummer RVT: VZB 2120 Erkenningsnummer KVB: KCE 770

WoonZorgCentrum. kortverblijf. RIZIV- nummer: 76077001-210 Erkenningsnummer ROB: CE 770 Erkenningsnummer RVT: VZB 2120 Erkenningsnummer KVB: KCE 770 WoonZorgCentrum kortverblijf Gasthuisstraat 17 T: 052/38.18.00 F: 052/37.27.23 www.ocmw-merchtem.be Gasthuisstraat 19 T: 052/46.93.30 F: 052/46.93.79 RIZIV- nummer: 76077001-210 Erkenningsnummer ROB: CE

Nadere informatie

2 De zorgbehoevende voldoet aan de onderstaande voorwaarden:

2 De zorgbehoevende voldoet aan de onderstaande voorwaarden: Subsidiereglement mantelzorgpremie Art. 1. Doelstelling Het OCMW Horebeke wil het werk waarderen van de persoon die op een intense manier instaat voor de verzorging van een zorgbehoevende persoon, zodat

Nadere informatie

WoonZorgCentrum Ter Stelten

WoonZorgCentrum Ter Stelten kortverblijf Gasthuisstraat 17 T: 052 38 18 00 F: 052 37 27 23 www.ocmw-merchtem.be T: 052 46 93 30 F: 052 46 93 79 : Vl. Gem.: ROB CE 770 - RVT Vl. Gem.: VZB2120 ROB: KVB CE770 KCE - 770 RVT: VZB 2120

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest INTERNE AFSPRAKENNOTA woonzorgcentrum Ter Biest Erkenningsnummers: ROB: CE824/RVT: VZB448/ KRT : KCE824 tel 02 269 28 46, terbiest@ocmw-grimbergen.be 1. Het statuut van het woonzorgcentrum Ter Biest. Het

Nadere informatie

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op de gecoördineerde wet van 10 juli 2008 op de ziekenhuizen en andere verzorgingsinrichtingen, artikel 170, 1;

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op de gecoördineerde wet van 10 juli 2008 op de ziekenhuizen en andere verzorgingsinrichtingen, artikel 170, 1; Besluit van de Vlaamse Regering tot wijziging van het besluit van de Vlaamse Regering van 15 april 2016 houdende de toekenning en de erkenning van bijkomende bedden met een bijzondere erkenning als rust-

Nadere informatie

Procedure opname in een woonzorgcentrum

Procedure opname in een woonzorgcentrum Procedure opname in een woonzorgcentrum 1 Contact 2 Sociale dienst T 014 71 20 81 Weekdagen 8.30u - 16.00u opname in een woonzorgcentrum Welkom Beste, De sociaal verpleegkundige/assistent heeft u ingelicht

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET OCMW VAN KAPRIJKE

INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET OCMW VAN KAPRIJKE Bijlage 1 OCMW Kaprijke Groep van Assistentiewoningen Joker Kerkakkerstraat 4 9971 Kaprijke Tel. 09/376 82 10 Fax 09/376 82 17 INTERNE AFSPRAKENNOTA GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN JOKER TE LEMBEKE VAN HET

Nadere informatie

Roger Mertens, Paul Mathues, Annita Reniers, Ilse Beelen, Leden van het Vast Bureau

Roger Mertens, Paul Mathues, Annita Reniers, Ilse Beelen, Leden van het Vast Bureau VERGADERING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 25 APRIL 2019 OM 19.30 UUR Aanwezig: Jos Ceyssens, Voorzitter OCMW-raad Boudewijn Herbots, Voorzitter van het Vast Bureau Roger Mertens, Paul Mathues,

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december 2018 en 2 januari 2019 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december 2018 en 2 januari 2019 De OCMW-raad Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van donderdag 17 januari 2019 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december

Nadere informatie

REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE

REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE 1 REGLEMENT serviceflatgebouw TER BORRE Inhoud A. Juridisch statuut van 'Ter Borre' en haar bestemming p.3. A.1. Juridisch statuut en aard van 'Ter Borre' A.2. Bestemming van 'Ter Borre B. Opnameprocedure

Nadere informatie

Aanvraag tot opname op de wachtlijst

Aanvraag tot opname op de wachtlijst Datum FF Datum FF WZC Sint-Carolus vzw Meersstraat 1, 1742 Ternat Tel: 02/454 18 00 Fax: 02/454 18 03 wzc@sintcarolus.be www.sintcarolus.be Aanvraag tot opname op de wachtlijst Aanvraag voor: Rusthuis

Nadere informatie

WoonZorgCentrum Ter Stelten

WoonZorgCentrum Ter Stelten definitief verblijf Gasthuisstraat 17 T: 052 38 18 00 F: 052 37 27 23 www.ocmw-merchtem.be T: 052 46 93 30 F: 052 46 93 79 : Vl. Gem.: ROB CE 770 - RVT Vl. Gem.: VZB2120 ROB: KVB CE770 KCE - 770 RVT: VZB

Nadere informatie

Woonzorgcentra Villa Rosa en t Meiland

Woonzorgcentra Villa Rosa en t Meiland Woonzorgcentra Villa Rosa en t Meiland Zorgbedrijf Sint-Truiden Welzijnsvereniging Infobrochure Visie Aangenaam wonen en leven in combinatie met kwalitatieve zorg: daar gaan we voor, elke dag opnieuw!

Nadere informatie

AANVRAAG TOT WIJZIGING / OPHEFFING 1 VAN DE VERPLICHTE PLAATS VAN INSCHRIJVING. Telefoon: Fax:

AANVRAAG TOT WIJZIGING / OPHEFFING 1 VAN DE VERPLICHTE PLAATS VAN INSCHRIJVING. Telefoon: Fax: AANVRAAG TOT WIJZIGING / OPHEFFING 1 VAN DE VERPLICHTE PLAATS VAN INSCHRIJVING Aanvrager 2 : Datum van indiening van de aanvraag : Naam van de asielzoeker (of gezinshoofd) OV n Geboortedatum Opvangstructuur

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER Aanvraag inschrijving wachtlijst

AANMELDINGSFORMULIER Aanvraag inschrijving wachtlijst AANMELDINGSFORMULIER Aanvraag inschrijving wachtlijst Heeft interesse in Huize Nazareth Goetsenhoven Woonzorgcentrum Assistentiewoning Sint-Alexius Tienen Woonzorgcentrum Centrum voor Dagverzorging Kortverblijf

Nadere informatie

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N WOONZORGCENTRUM HEILIG-HART-TEREKEN Tereken 14 9100 SINT-NIKLAAS Tel.: 03 780 53 40 fax : 03 780 53 59 E-mail : hhtereken@hhart.be www.hhart.be K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december 2018 en 2 januari 2019 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december 2018 en 2 januari 2019 De OCMW-raad Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van donderdag 17 januari 2019 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zittingen van de OCMW-raad van 18 december

Nadere informatie

Visie WZC Hof van Egmont 10/08/2015. De toepassing van het ICF in een WZC. Korte schets: WZC Hof van Egmont

Visie WZC Hof van Egmont 10/08/2015. De toepassing van het ICF in een WZC. Korte schets: WZC Hof van Egmont De toepassing van het ICF in een WZC Korte schets: WZC Hof van Egmont Gelegen in Mechelen 300 tal bewoners Verschillende afdeling Voor personen met dementie Gesloten afdeling Kleinschalig wonen Open afdeling

Nadere informatie

3.2.1 PROCEDURE VOOR ONTHAAL EN OPNAME

3.2.1 PROCEDURE VOOR ONTHAAL EN OPNAME Woonzorgcentrum Ter Nethe Goedgekeurd door: Stuurgroep kwaliteitszorg Procedureverantw.: Anja Paepen SMK: privacy, waardigheid, autonomie, inspraak, keuzevrijheid, huiselijkheid, geborgenheid en klachtenrecht,

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest

INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest 1 INTERNE AFSPRAKENNOTA WOONZORGCENTRUM Ter Biest Statuut van de instelling Het woonzorgcentrum Ter Biest is eigendom van en wordt beheerd door het OCMW van Grimbergen. De dagelijkse leiding is in handen

Nadere informatie

NOTA AAN DE LEDEN VAN DE VLAAMSE REGERING

NOTA AAN DE LEDEN VAN DE VLAAMSE REGERING DE VLAAMSE MINISTER VAN WELZIJN, VOLKSGEZONDHEID EN GEZIN, NOTA AAN DE LEDEN VAN DE VLAAMSE REGERING Betreft: Voorontwerpbesluit van de Vlaamse Regering tot wijziging van het besluit van de Vlaamse Regering

Nadere informatie

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN DE STAD TIENEN REGLEMENT INZAKE DE TOEKENNING VAN EEN GEMEENTELIJKE MANTELZORGPREMIE

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN DE STAD TIENEN REGLEMENT INZAKE DE TOEKENNING VAN EEN GEMEENTELIJKE MANTELZORGPREMIE OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN DE STAD TIENEN REGLEMENT INZAKE DE TOEKENNING VAN EEN GEMEENTELIJKE MANTELZORGPREMIE Artikel 1 - Principe Binnen de perken van het goedgekeurde budget

Nadere informatie

Afsprakennota. onderdeel schriftelijke overeenkomst. Groep van assistentiewoningen (GAW) Ter Borre erkenningsnummer CE 1784

Afsprakennota. onderdeel schriftelijke overeenkomst. Groep van assistentiewoningen (GAW) Ter Borre erkenningsnummer CE 1784 1 Afsprakennota onderdeel schriftelijke overeenkomst Groep van assistentiewoningen (GAW) Ter Borre erkenningsnummer CE 1784 A. Juridisch statuut van 'GAW Ter Borre' en haar bestemming. p.3. A.1. Juridisch

Nadere informatie

Aanvraagformulier mantelzorgpremie

Aanvraagformulier mantelzorgpremie Aanvraagformulier mantelzorgpremie NIEUWE AANVRAAG of X VERLENGING 2018 1. Gegevens van de zorgbehoevende aanvrager NAAM EN VOORNAAM: Vak voor administratie: Dossier ontvangen op: RIJKSREGISTERNUMMER :

Nadere informatie

OCMW ZELE. Padweg 4a 9240 ZELE. Dagverzorgingscentrum Het Getij. Afsprakennota

OCMW ZELE. Padweg 4a 9240 ZELE. Dagverzorgingscentrum Het Getij. Afsprakennota OCMW ZELE Padweg 4a 9240 ZELE Dagverzorgingscentrum Het Getij Afsprakennota Mevrouw, Mijnheer, Hartelijk welkom in het Dagverzorgingscentrum Het Getij. U hebt de keuze gemaakt om tijdens de dag in ons

Nadere informatie

ZITTING VAN 20 MAART 2008.

ZITTING VAN 20 MAART 2008. ZITTING VAN 20 MAART 2008. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, MOORTGAT

Nadere informatie

STATUTEN SENIORENADVIESRAAD

STATUTEN SENIORENADVIESRAAD STATUTEN SENIORENADVIESRAAD Artikel 1. Oprichting en doel 1. Het gemeentebestuur richt een adviesraad op met de naam "Seniorenadviesraad", afgekort SAR, dewelke fungeert als opvolger van de Seniorenraad.

Nadere informatie

REGLEMENT OP DE MANTELZORGTOELAGE geldig vanaf 1 juli 2013

REGLEMENT OP DE MANTELZORGTOELAGE geldig vanaf 1 juli 2013 REGLEMENT OP DE MANTELZORGTOELAGE geldig vanaf 1 juli 2013 goedgekeurd door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn op 27 mei 2013 Hieronder vindt u de volledige tekst van het mantelzorgreglement. De dienst

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest

SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest SCHRIFTELIJKE OPNAMEOVEREENKOMST Woonzorgcentrum Ter Biest Tussen de ondergetekenden: 1. vertegenwoordigd door: en 2. Het OCMW van Grimbergen, vertegenwoordigd door mevrouw Trui Olbrechts, voorzitter en

Nadere informatie

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis Maagdenblokstraat 21 te 3320 Hoegaarden - Erkenningnummer: KCE 604 contact: Tel: 016/ 80 40 00 Fax 016/ 80 40 99 E-mail: info.woonzorgcentrum@ocmwhoegaarden.be Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSDOSSIER Zorgbedrijf Ouderenzorg Genk (ZOG) Zorgbedrijf Ouderenzorg Genk (ZOG) bestaat uit 2 woonzorgcentra:

INSCHRIJVINGSDOSSIER Zorgbedrijf Ouderenzorg Genk (ZOG) Zorgbedrijf Ouderenzorg Genk (ZOG) bestaat uit 2 woonzorgcentra: INSCHRIJVINGSDOSSIER Zorgbedrijf Ouderenzorg Genk (ZOG) Zorgbedrijf Ouderenzorg Genk (ZOG) bestaat uit 2 woonzorgcentra: Woonzorgcentrum Toermalien bevat 264 kamers voor residentieel wonen, 6 kamers voor

Nadere informatie

Woonzorgcentrum 't Heuverveld. Woonzorgcentrum 't Heuverveld

Woonzorgcentrum 't Heuverveld. Woonzorgcentrum 't Heuverveld Woonzorgcentrum 't Heuverveld Woonzorgcentrum 't Heuverveld Voor wie omwille van gezondheidsredenen en/of door zijn sociale situatie minder zelfredzaam wordt en zich hierdoor niet langer zelfstandig kan

Nadere informatie

SERVICEFLATS HET KADER

SERVICEFLATS HET KADER CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM SERVICEFLATS HET KADER Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT erkenning - met daarin ook twee huizen

Nadere informatie

Persoonlijk langskomen Telefoon Fax Brief Ander antwoord :

Persoonlijk langskomen Telefoon Fax  Brief Ander antwoord : Onderzoek naar het opnamebeleid 1. Hoe kan iemand jouw dienst contacteren voor informatie over opvang? Meerdere antwoorden mogelijk Persoonlijk langskomen Telefoon Fax E-mail Brief 2. a. Wordt er gewerkt

Nadere informatie

ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER

ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM ASSISTENTIEWONINGEN HET KADER Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT erkenning - met daarin ook

Nadere informatie

Reglement van mantelzorgtoelage

Reglement van mantelzorgtoelage Reglement van mantelzorgtoelage 1. Doel Het doel van de mantelzorgtoelage is in de eerste plaats waardering tonen voor het werk van de mantelzorger, zodat de thuissituatie kan bestendigd worden. 2. Definities

Nadere informatie

MANTELZORGPREMIE 2017

MANTELZORGPREMIE 2017 MANTELZORGPREMIE 2017 DE ZORGBEHOEVENDE (zelf in te vullen) NAAM: VOORNAAM: ADRES: TELEFOON / GSM: RIJKSREGISTERNR: DE MANTELZORGER (zelf in te vullen) NAAM: VOORNAAM: ADRES: TELEFOON / GSM: E-MAIL: RELATIE

Nadere informatie

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis

Schriftelijke opnameovereenkomst bij kortverblijf in WZC Villa Hugardis Maagdenblokstraat 21 te 3320 Hoegaarden - Erkenningnummer: KCE 604 contact: Tel: 016/ 80 40 00 Fax 016/ 80 40 99 E-mail: sam.vanormelingen@ocmwhoegaarden.be Directeur WZC Schriftelijke opnameovereenkomst

Nadere informatie

1. WELKOM. Contactpersonen:

1. WELKOM. Contactpersonen: 1. WELKOM Via deze brochure willen wij graag ons huis aan u voorstellen. Zo kan u kennis maken met zijn infrastructuur, zijn medewerkers en zijn visie op de opvang, begeleiding en verzorging van ouderen.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement voor de bezoekende huisarts

Huishoudelijk reglement voor de bezoekende huisarts J.B. Dekeyserstraat 70 3090 Overijse Erk.nr. ROB ce 1397 RVT vzb 395 Tel: 02/686.05.60 Fax: 02/686.06.96 Huishoudelijk reglement voor de bezoekende huisarts Art. 1. Dit reglement regelt de praktische werkafspraken

Nadere informatie

BEGELEIDING Seniorie 't Wallant biedt heel wat servicemogelijkheden:

BEGELEIDING Seniorie 't Wallant biedt heel wat servicemogelijkheden: CONCEPT Seniorie 't Wallant staat open voor zelfredzame personen, die de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben en biedt een stijlvolle en comfortabele woongelegenheid aan, met behoud van alle zelfstandigheid

Nadere informatie

Groep Assistentiewoningen Lanaken - GAW Riedi de Montaigne Europaplein Lanaken

Groep Assistentiewoningen Lanaken - GAW Riedi de Montaigne Europaplein Lanaken Groep Assistentiewoningen Lanaken - GAW Riedi de Montaigne Europaplein 27-31 3620 Lanaken Assitentiewoningen willen aan senioren een aangepaste huisvesting bieden waar ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen

Nadere informatie

Serviceflatcomplex De Meerpaal

Serviceflatcomplex De Meerpaal Serviceflatcomplex De Meerpaal Beheer van de serviceflats OCMW Zemst Interne afsprakennota Art. 1. Het serviceflatgebouw De Meerpaal, gelegen te 1980 Zemst, Lindestraat 54/1-25 en 52/26-51, omvat 47 serviceflats

Nadere informatie

Kwaliteitshandboek 3. Gebruikersgerichte processen 3.1.1 De intakeprocedure voor het internaat en tehuis niet-werkenden

Kwaliteitshandboek 3. Gebruikersgerichte processen 3.1.1 De intakeprocedure voor het internaat en tehuis niet-werkenden 1/5 Beoordeeld: Stuurgroep Kwaliteit Geldig vanaf: 26/06/2013 Procedurehouder: Sociale dienst Goedgekeurd: Luc Lemkens Paraaf: 1. Toetsingskader Art 5. De voorziening kan een gebruiker niet weigeren op

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA VOOR KORTVERBLIJF

INTERNE AFSPRAKENNOTA VOOR KORTVERBLIJF OCMW ZEMST WOONZORGCENTRUM RELEGHEM Lindestraat 60 1980 Zemst INTERNE AFSPRAKENNOTA VOOR KORTVERBLIJF 1. Het statuut van het woonzorgcentrum Releghem. Art. 1. - Art. 2. - Art. 3. - Art. 4. - Het centrum

Nadere informatie

METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA

METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA / Feedbackrapport METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA RVT BETLEHEM / Deel 2: Kwaliteit van leven bewoners met cognitieve problemen bevraagd via 24/11-28/11 / 2014 / 22-jun-15 Leeswijzer InterRAI

Nadere informatie

Zitting van 2 mei 2019

Zitting van 2 mei 2019 Zitting van 2 mei 2019 Verontschuldigd Marc Tieberghien, raadslid-voorzitter Luc Derudder, burgemeester Carine Geldhof, Jonas Van D'huynslager, Olivier De Marez, schepenen Jacques Goemaere, voorzitter

Nadere informatie

1. Hoe kan iemand jouw kinderdagverblijf contacteren voor informatie over de opvang? Persoonlijk langskomen Telefoon Fax E-mail Brief Ander antwoord :

1. Hoe kan iemand jouw kinderdagverblijf contacteren voor informatie over de opvang? Persoonlijk langskomen Telefoon Fax E-mail Brief Ander antwoord : Onderzoek naar het opnamebeleid 1. Hoe kan iemand jouw kinderdagverblijf contacteren voor informatie over de opvang? Persoonlijk langskomen Telefoon Fax E-mail Brief 2. a. Wordt er gewerkt met een antwoordapparaat

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Serviceflats Ter Meersch. Deken Jonckheerestraat Wevelgem Tel. 056/ Erkenningsnummer : CE 1894

INFORMATIEBROCHURE. Serviceflats Ter Meersch. Deken Jonckheerestraat Wevelgem Tel. 056/ Erkenningsnummer : CE 1894 INFORMATIEBROCHURE Serviceflats Ter Meersch Deken Jonckheerestraat 20 8560 Wevelgem Tel. 056/43.55.40 Erkenningsnummer : CE 1894 Voorwoord. Met de oprichting van de serviceflats had het OCMW van Wevelgem

Nadere informatie

AANVRAAG TOT OPNAME. Te zenden naar: Datum intake: Datum aanvraag: Door:.. Aanvraag: Dringend Preventief. Sociale dienst: 1. ADMINISTRATIEVE GEGEVENS

AANVRAAG TOT OPNAME. Te zenden naar: Datum intake: Datum aanvraag: Door:.. Aanvraag: Dringend Preventief. Sociale dienst: 1. ADMINISTRATIEVE GEGEVENS AANVRAAG TOT OPNAME Document wordt pas definitief na intake sociale dienst. Vak voorbehouden voor medewerker sociale dienst. Datum intake: Datum aanvraag: Door:.. Aanvraag: Dringend Preventief Te zenden

Nadere informatie

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 27 september 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis)

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 27 september 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis) OCMW-raad Wachtebeke Verslag 27 september 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis) Aanwezig: Urbain Meers, voorzitter, Eddy Heirwegh, voorzitter gemeenteraad, Raf De Weggheleire, Jan Vervaet, Marleen

Nadere informatie

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E W O O N Z O R G C E N T R U M H E I L I G H A R T T E R E K E N

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E W O O N Z O R G C E N T R U M H E I L I G H A R T T E R E K E N WOONZORGCENTRUM HEILIG-HART-TEREKEN Tereken 14 9100 SINT-NIKLAAS Tel.: 03 780 53 40 fax : 03 780 53 59 E-mail : hhtereken@hhart.be www.hhart.be K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E W O O N Z O R G

Nadere informatie

GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN TER MEERSCH

GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN TER MEERSCH GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN TER MEERSCH Deken Jonckheerestraat 20 ǀ 8560 Wevelgem ǀ Tel. 056/43.55.40 1 De groep van assistentiewoningen maken deel uit van het ouderenzorg- en dienstencentrum Elckerlyc

Nadere informatie

INTERNE AFSPRAKENNOTA

INTERNE AFSPRAKENNOTA OCMW ZEMST WOONZORGCENTRUM Lindestraat 60 1980 Zemst Erkenningsnr. RIZIV: 76027313210 Erkenningsnr. Vl. Gem. ROB: CE 273 Erkenningsnr. Vl. Gem. RVT: VZB 2353 INTERNE AFSPRAKENNOTA I. Het statuut van het

Nadere informatie

METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA

METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA / Feedbackrapport METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA HINGEHEEM / Deel 1: Kwaliteit van leven bewoners zonder 27/10-31/10 / 2014 / 22-jun-15 Leeswijzer InterRAI - Quality of Life "InterRAI" is

Nadere informatie

AANVRAAG TOT OPNAME. Datum intake: Datum aanvraag: Te zenden naar: Door:.. Aanvraag: Open afdeling. Sociale dienst: Gevraagde periode VAN TOT.

AANVRAAG TOT OPNAME. Datum intake: Datum aanvraag: Te zenden naar: Door:.. Aanvraag: Open afdeling. Sociale dienst: Gevraagde periode VAN TOT. Document wordt pas definitief na intake door sociale dienst AANVRAAG TOT OPNAME vast verblijf kortverblijf serviceflats Vak voorbehouden voor medewerker sociale dienst Datum intake: Datum aanvraag: Door:..

Nadere informatie

Intake - Analyse. Datum 1ste contact MA SOCIAAL HUIS Datum contact ASD MA SOCIALE DIENST

Intake - Analyse. Datum 1ste contact MA SOCIAAL HUIS Datum contact ASD MA SOCIALE DIENST 1 Intake - Analyse Datum 1ste contact MA SOCIAAL HUIS Datum contact ASD MA SOCIALE DIENST 1. PROFIEL IDENTITEITSGEGEVENS Naam Voornaam INSZ Geslacht Geboortedatum Nationaliteit Burgerlijke staat Voorheen

Nadere informatie

Welkom in WZC Reigersvliet

Welkom in WZC Reigersvliet Welkom in WZC Reigersvliet Woonzorgcentrum Reigersvliet Wonen net als thuis Maatschappelijke zetel: WZC Reigersvliet: VitaS WZC Reigersvliet Rode Kruisstraat 25 De Wittelaan 3 3990 Peer 3970 Leopoldsburg

Nadere informatie

Thuiszorg informatie punt. Tegemoetkomingen aan hulpbehoevenden. ouder dan 65 jaar

Thuiszorg informatie punt. Tegemoetkomingen aan hulpbehoevenden. ouder dan 65 jaar 2 Thuiszorg informatie punt Tegemoetkomingen aan hulpbehoevenden ouder dan 65 jaar Inhoudstafel 1. Tegemoetkoming mindervaliden van de FOD Sociale Zekerheid pag 1 De tegemoetkoming hulp aan bejaarden pag

Nadere informatie

Naamsesteenweg Heverlee (in te vullen door sociaal assistent)

Naamsesteenweg Heverlee (in te vullen door sociaal assistent) PVT Salvenbos Aanmeldingsprocedure Naamsesteenweg 492 3001 Heverlee (in te vullen door sociaal assistent) Datum van aanmelding: Is de kandidaat op de hoogte van alle gegevens die door middel van dit aanmeldingsformulier

Nadere informatie

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4

Functiebeschrijving VERPLEEGKUNDIGE OPNAMEBELEID BV1-BV3 / C3-C4 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA

METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA / Feedbackrapport METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA RVT MARIA BOODSCHAP / Deel 2: Kwaliteit van leven bewoners met cognitieve problemen bevraagd via 11/5-15/5 / 2015 / 7-okt-15 Leeswijzer InterRAI

Nadere informatie

WZC Rustenborg. Informatiebrochure

WZC Rustenborg. Informatiebrochure WZC Rustenborg Informatiebrochure Inhoudstafel 1 Voorstelling WZC 5 1.1 Missie 5 1.2 Bereikbaarheid, openingsuren en bezoekuren 5 1.3 Beschikbare diensten binnen het woonzorgcentrum 6 1.3.1 Onthaal en

Nadere informatie

METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA

METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA / Feedbackrapport METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA RVT VERBERT-VERRIJDT / Deel 2: Kwaliteit van leven bewoners met cognitieve problemen bevraagd via 20/10-24/10 / 2014 / 22-jun-15 Leeswijzer

Nadere informatie

METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA

METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA / Feedbackrapport METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA RVT AVONDVREDE / Deel 2: Kwaliteit van leven bewoners met cognitieve problemen bevraagd via 15/9-19/9 / 2014 / 22-jun-15 Leeswijzer InterRAI

Nadere informatie

Interne afsprakennota

Interne afsprakennota Interne afsprakennota U hebt, alleen of in overleg met uw familie, de keuze gemaakt om naar het dagverzorgingscentrum De Brug te komen. Wij hopen dat u er aangename dagen mag doorbrengen en heten u van

Nadere informatie

OCMW Beersel Raad voor Maatschappelijk Welzijn 29.01.2015

OCMW Beersel Raad voor Maatschappelijk Welzijn 29.01.2015 OCMW Beersel Raad voor Maatschappelijk Welzijn 29.01.2015 Bekendmaking website: 03.02.2015 THUISZORG OCMW BEERSEL Algemene voorwaarden dienstreglementering DOEL 1. Het OCMW stelt zich tot doel om zorgbehoevende

Nadere informatie

Interne afsprakennota

Interne afsprakennota Interne afsprakennota U hebt, alleen of in overleg met uw familie, de keuze gemaakt om naar het dagverzorgingscentrum De Brug te komen. Wij hopen dat u er aangename dagen mag doorbrengen en heten u van

Nadere informatie

AANVRAAG TOT OPNAME. vast verblijf

AANVRAAG TOT OPNAME. vast verblijf AANVRAAG TOT OPNAME vast verblijf Vak voorbehouden voor medewerker sociale dienst, dit document wordt pas definitief na intake door de sociale dienst Datum intake: Datum aanvraag: Door:.. Aanvraag: Open

Nadere informatie

METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA

METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA / Feedbackrapport METING KWALITEIT VAN LEVEN IN WOONZORGCENTRA Woonzorgcentrum Ambroos / Deel 2: Kwaliteit van leven bewoners met cognitieve problemen bevraagd via 1/9-5/9 / 2014 / 22-jun-15 Leeswijzer

Nadere informatie

RAAD VAN STATE afdeling Wetgeving

RAAD VAN STATE afdeling Wetgeving RAAD VAN STATE afdeling Wetgeving advies 61.871/3 van 29 september 2017 over een ontwerp van besluit van de Vlaamse Regering houdende de bepaling van de normen en de aanmeldingsprocedure voor woongelegenheden

Nadere informatie

Individuele dienstverleningsovereenkomst Rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH) volwassenen 1

Individuele dienstverleningsovereenkomst Rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH) volwassenen 1 Begeleidingscentrum Spermalie - Het Anker maakt deel uit van vzw De Kade maatschappelijke zetel: Potterierei 42, 8000 Brugge, www.de-kade.be Versie 1/3/2018 Individuele dienstverleningsovereenkomst Rechtstreeks

Nadere informatie