Woontotaal. Het online bestelplatform voor de interieurbranche. Interieur software ván de werkvloer vóór de werkvloer.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woontotaal. Het online bestelplatform voor de interieurbranche. Interieur software ván de werkvloer vóór de werkvloer. www.woontotaal."

Transcriptie

1 Woontotaal Het online bestelplatform voor de interieurbranche Interieur software ván de werkvloer vóór de werkvloer.

2 2 IK HEB HET DRUK, geef me snel de hoofdpunten SNELLE INTRODUCTIE VOORDELEN OP EEN RIJ WE WILLEN U ONTMOETEN WoonTotaal is een software pakket voor de invoer, calculatie en verwerking van vloer- en raamdecoratieorders. Het programma berekent alle benodigde materialen en geeft duidelijke informatie over do s an don ts. De gordijn- en vloerberekeningen worden verwerkt in overzichtelijke bestellingen en automatisch doorgestuurd naar alle betrokken partijen. Het bestellen van gordijnen en vloeren is nog nooit zo doeltreffend en efficiënt geweest. - Raamdecoratie en confectie door iedereen te berekenen - Tekenen en berekenen van vloeren, zowel hoofdmateriaal als hulpmaterialen - Naadloze digitale bestellingen naar alle betrokken partijen - Communicatie van assortiment en productinformatie naar detaillisten en consumenten - Reduceren van fouten - Track and Trace - Integratie naar back-office ( ERP) Ieder bedrijf is uniek in zijn dienstverlening, gebruiken, behoeften en eisen. Door de solide standaard, additionele modules en uitgebreide mogelijkheden van maatwerk, biedt WoonTotaal een oplossing voor ieder bedrijf. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die WoonTotaal uw bedrijf kan bieden. Neem gerust contact op en laat u inspireren om uw winst te vergroten!

3 3 Eelko Sieval: Wij zijn collega professionals! Hartelijk dank voor uw interesse in WoonTotaal. Uw vertrouwen is voor ons de drijfveer om onze producten steeds verder te perfectioneren. Dat streven hebben we al sinds het allereerste begin in ons DNA: het maken van de beste en meest bruikbare calculatie- en bestelsoftware voor de interieurbranche. Van jongs af aan ben ik opgegroeid in de interieurwereld. Met een gordijnatelier in de familie is het vak mij met de paplepel ingegeven. Juist daar heb ik geleerd hoe mooi ons vak is. Daar lag ook de basis van Woontotaal. Dat maakt WoonTotaal, onze calculatie- en bestel oplossing voor de interieurbranche, ook fundamenteel anders. Wij weten waarover we praten en wij weten met wie we hierover moeten praten. We hopen dat u door deze brochure geinspireerd wordt en kansen ziet voor uzelf en uw bedrijf. Het lijkt me aangenaam om u persoonlijk te ontmoeten en te bespreken wat WoonTotaal voor uw bedrijf kan betekenen. Nu jaren later, en inmiddels uitgegroeid tot een onderneming van formaat, praten we bij Sieval Dedicated Solutions nog steeds over ONS VAK. Geen ICT van achter een bureau, maar meedenken met onze collega s uit het veld. Eelko Sieval DGA Sieval Dedicated Solutions

4 4 WE KENNEN DE InTERIEUR BRANCHE. EN WE WETEN HOE WE HET MOETEN CALCULEREN

5 5 WoonTotaal altijd en overal Omdat WoonTotaal draait vanuit de cloud is het op ieder moment en op vrijwel ieder device te gebruiken. Op kantoor, in de showroom, op de werkvloer: WoonTotaal staat 24/7 tot uw beschikking. Woontotaal Professionele eenvoud Woontotaal is een online software applicatie die vloeren en raamdecoratie berekent. Deze berekeningen worden vervolgens verwerkt in digitale orders. Zo wordt de communicatie tussen leveranciers, interieurprofessionals, ateliers, stoffeerders, parketteurs en consumenten optimaal. WoonTotaal verbindt alle partijen in de interieurbranche en draagt bij aan een toename van mogelijkheden en kansen. De betrokken partijen richten Woon- Totaal in met hun productaanbod. De gebruiker kan na het invoeren van de afmetingen kiezen uit het productaanbod van de aangesloten leveranciers. WoonTotaal berekent de hoeveelheid benodigde materialen voor confectie, raamdecoratie en vloerbekleding en geeft direct uitgebreide informatie, tips en waarschuwingen. Zo zijn de berekeningen tot op detailniveau correct en compleet. Vervolgens worden deze berekeningen moeiteloos omgezet in (digitale) bestellingen en rechtstreeks naar de systemen gestuurd van de betrokken leveranciers en ateliers. Met WoonTotaal Retail worden de berekeningen bovendien ook omgezet in offertes, orderbevestigingen, werkbonnen en facturen. Zo wordt de WoonTotaal-gebruiker zeer laagdrempelig meegenomen in een automatisch order- en administratie traject. WoonTotaal is het meest laagdrempelige en tegelijkertijd meest professionele softwareprogramma voor de interieurbranche.

6 6 Woontotaal is gereedschap Enkele voordelen: WoonTotaal stelt uitgebreide vak- en materiaalkennis beschikbaar voor iedereen, ook voor ongeschoolde medewerkers en collega s. WoonTotaal maakt degelijke en correcte calculaties van alle materialen en hulpmaterialen, zodat u en uw klant heldere kosteninschattingen kunnen maken. WoonTotaal geeft de gebruiker de mogelijkheid om eenvoudig en snel meerdere alternatieven aan te bieden aan zijn klanten. Door deze keuzemogelijkheden zullen de verkoopkansen toenemen. WoonTotaal zet de berekeningen om in digitale bestellingen. Dit reduceert de kans op fouten. Bovendien geeft een digitaal ordertraject veel inzage en managementinformatie aan zowel de leverancier als de interieurspecialist. WoonTotaal biedt de catalogi van de aangesloten leveranciers aan. Hierdoor heeft de gebruiker direct inzage in productgegevens en eventueel ook in de beschikbaarheid van de gekozen producten. WoonTotaal Retail zet alle berekeningen om in de meest gebruikte formulieren zoals een offerte, bestelling, orderbevestiging, factuur en werkbon. WoonTotaal geeft middels statussen track and trace informatie.

7 7 Woontotaal raamdecoratie WoonTotaal leidt de gebruiker stap voor stap door het confectieproces van vrijwel alle raambekledingen. Ruimte, product, materiaal en confectietype worden eenvoudig ingegeven. WoonTotaal signaleert eventuele beperkingen en geeft informatie over do s and don ts. Nadat men de afmetingen invoert staat de berekening klaar en kan deze als bestelling worden doorgestuurd. WoonTotaal is in te richten met uw eigen confectie methoden zodat de gebruiker uw kennis direct beschikbaar heeft. woontotaal vloeren WoonTotaal berekent vloeren inclusief alle hulpmaterialen zoals ondervloeren, lijmen, plinten, egaline, etc. De gebruiker geeft de materialen en afmetingen in (of tekent de ruimte zelf ) en WoonTotaal genereert een banenplan en rekent alle hoeveelheden door. Makkelijk en compleet.

8 8 proces in beeld Bij het leveren van op-maat gemaakte gordijnen en vloeren komt heel wat kijken! Als de klant in de in de winkel komt, geeft hij zijn wensen en maten door. De verkoper vult de informatie stapsgewijs in samen met de klant, waarna de software alle hoeveelheden berekent. 1,2 Gegevens worden automatisch digitaal doorgestuurd naar de leveranciers Gegevens van een digitale afstandmeter worden zelfs direct naar WoonTotaal gestuurd. Als er iets niet klopt krijg je meteen een melding! Ook komt de order binnen in de systemen van ateliers. Zij weten precies wat ze moeten doen. De verkoper kan trouwens op ieder moment checken waar de bestelling is. En de klant, die krijgt een perfect gordijn en een mooie vloer, nice! Download gratis Layar App voor Android of ios en scan het kader hiernaast.

9 9 woontotaal drie doelgroepen Leverancier WoonTotaal zorgt voor digitalisering van het gehele orderproces in de interieurbranche. WoonTotaal berekent gordijnen, raamdecoratie en vloeren met uw catalogus. Dat betekent dat uw assortiment beschikbaar is en zeer eenvoudig te bestellen voor uw relaties en prospects. Dit kan via WoonTotaal in de winkel, maar kan ook via uw eigen website middels de SDS Gateway. WoonTotaal zorgt voor een foutloze bestelling. Vervolgens wordt de order automatisch doorgestuurd. WoonTotaal is letterlijk en figuurlijk de spin in het web van uw orderproces. detaillist Raambekleding en vloeren berekenen is door WoonTotaal nu voor iedereen beschikbaar. De interieurspecialist adviseert de klanten en berekent vervolgens in Woon- Totaal eenvoudig en overzichtelijk elk gordijn en elke vloer. De interieurspecialist kan door WoonTotaal ook snel en eenvoudig meerdere opties en confectiemethoden aanbieden die de verkoopkansen uiteraard zullen vergroten. De berekening(en) zullen vervolgens als basis dienen voor de verdere orderverwerking: digitale bestellingen en eventueel alle noodzakelijke documenten. Gordijnatelier Als gordijnen- & binnen zonweringconfectie specialist weet u dat de verkoop van een gordijn meer is dan een kleur- en stijlkeuze. Materiaalkeuze- en confectiemethode bepalen een groot deel van het succesvol plaatsen van gordijnen en binnen zonwering. Heeft de stof een grote rek -en krimpfactor, vraagt de stof om gevoerd te worden, is er met de plooikeuze rekening gehouden met het stoftype en nog veel meer vragen. Uw vakmanschap is dus nodig op de werkvloer: de verkoper kan nu met WoonTotaal uw confectiekennis direct toepassen in zijn adviezen.

10 10 ERP-SYSTEM UNIT-4 EXACT SAP ORDERS ARTIKELEN KLANTEN VOORRAAD Leverancier ATELIER TOTAAL Basics Logistiek Expeditie Statistiek ORDERS E-COMMERCE Webshop Visualisaties Kiosk I-pad Retail/Vloeren woontotaal verbindt WoonTotaal verbindt de interieurbranche. Door de professionele functionaliteiten kan WoonTotaal als geen ander de complete communicatie en orderstroom tussen consument, detaillist, leverancier en gordijnenatelier verzorgen. De interieurbranche heeft veel vakgebieden: leveranciers, adviseurs, gordijnenateliers, stoffeerders, parketteurs en uiteraard de consument! Goede communicatie tussen deze partijen is essentieel voor een succesvolle bestelling, productie en levering. WoonTotaal is het communicatieplatform dat de verschillende partijen met elkaar verbindt. Backoffice Systemen WoonTotaal wordt gekoppeld aan uw backoffice systeem (ERP) waardoor volledige digitalisering van het orderproces wordt bewerkstelligd. Dit geeft veel winst op het gebied van faal- en orderentrycost reductie. WoonTotaal Gateway Via de WoonTotaal Gateway heeft u de mogelijkheid om uw webshop te koppelen aan WoonTotaal. Uw eigen productinformatie, maakwijzen, dealers, prijzen, etc. worden door WoonTotaal ontsloten. De rekenlogica, waarschuwingen en orders worden realtime over en weer gesynchroniseerd tussen de webshop en WoonTotaal. Via onze productfotografie en visualisatieoplossingen worden uw raamdecoraties en/of vloeren online Verhoog uw online omzet en koppel uw webshop aan Woontotaal gevisualiseerd in uw webshop. één beeld zegt tenslotte meer dan duizend woorden.

11 11 Aanlevering materiaaldata Testen Installatie WoonTotaal en AtelierTotaal Visualisatie Inventarisatie productdefinities en prijsopbouw ERP data naar WoonTotaal Implementatie modellen uw Woontotaal In zeven stappen Voor u als leverancier of atelier biedt een eigen ingerichte WoonTotaal versie veel voordelen: De interieurspecialist heeft een directe communicatie met de leverancier. Zo zijn actuele catalogi, productinformatie, technische gegevens en ordertraject volledig geautomatiseerd en altijd up-to-date. De leverancier kan de eigen WoonTotaal versie inzetten om bijvoorbeeld (nieuwe) collecties te promoten, dealers te ondersteunen en om nieuwe markten te betreden en te bedienen. Faalkosten worden door de invoer plus controle van WoonTotaal en de digitalisering van het daarop volgende bestel- en productieproces fors gereduceerd De kosten voor orderentry worden tevens door de digitale aanlevering sterk verminderd. Eerdere maatwerkversies van WoonTotaal hebben aantoonbaar winst gebracht in verschillende gebieden: omzet, communicatie van materialen & gegevens en ordercommunicatie. WoonTotaal omvat een uitgebreide standaard uitvoering. Voor menig bedrijf is dit afdoende en kan men snel aan de slag. WoonTotaal is uit te breiden met optionele modules. Ook is het mogelijk om maatwerk uit te laten voeren binnen uw eigen installatie. Zo bieden we u de mogelijkheid om WoonTotaal, exact geplooid, precies naar uw organisatie om te vormen. U heeft zelf de touwtjes in handen. In zeven stappen verzorgen wij uw eigen WoonTotaal installatie: stap 1: Aanlevering van uw bedrijfs- en artikelgegevens. stap 2: Installatie van WoonTotaal en/of AtelierTotaal stap 3: Inventarisatie van producten en prijzen stap 4: Implementatie van modellen. stap 5: Koppeling naar uw backoffice systeem stap 6: Visualisatie voor gebruik op webshop stap 7: Testen en opleveren

12 12 kwaliteitsverhoging door foutloos werken

13 13 Sjoerd van der Lelie: Van der Lelie is sinds begin 2000 met een kleine 90 personeelsleden gegroeid. De digitalisering van het atelier heeft daar een groot aandeel in gehad. Showcase Van der Lelie Gordijnenatelier Van der Lelie is een groot atelier, gevestigd in Leiden met circa 220 medewerkers. Van der Lelie werkt al meer dan 10 jaar met de software van Sieval Dedicated Solutions; WoonTotaal als ordersysteem voor klanten, AtelierTotaal voor de complete orderverwerking, logistiek en administratie van het atelier. Kwaliteitsverhoging door foutloos werken In de jaren voorafgaand aan Woon- Totaal werden orders verwerkt door middel van handgeschreven orderformulieren. Het verkeerd lezen van een handschrift, een schrijffout en vooral onvolledigheid van de order kwamen vaak voor. Volgens Van der Lelie is dat nu totaal anders: Van WoonTotaal gebruikers wordt nu verwacht zelf na te denken over de order, ook over datgene wat zij zelf als standaard en onnodig zien. Dit heeft tot gevolg dat de orders foutloos en volledig worden aangeleverd. Daarbij hoeft het atelier de gegevens niet nogmaals over te nemen. Het resultaat is een doordachte en snel te verwerken order. Van noodzakelijk kwaad naar onmisbare tool Van der Lelie geeft elke klant persoonlijke uitleg op de eigen werkplek en een vast telefoonnummer voor vragen of advies, waardoor maar weinig klanten terugvallen in oude gewoontes. Tegenwoordig wordt WoonTotaal niet meer gezien als een verplichting, maar er wordt specifiek om het programma gevraagd. Door de groei van digitale orders wordt in het atelier sneller en vooral efficiënter gewerkt, waardoor klanten beter en sneller geholpen worden. Verloren kennis terug in de markt Klanten zien dat het werken met WoonTotaal ook voor hen minder fouten oplevert en dat het de horizon verbreedt. De gebruiker ziet in het programma bekende opties en maakwijzen, maar ook de onbekende. Zo ontstaan er vragen over onderwerpen waar de klant normaal niet over na had gedacht en waar het atelier in kan adviseren. Het uitwisselen van kennis wordt toegankelijker met behulp van WoonTotaal. Toekomst Gordijnenatelier Van der Lelie gelooft dat WoonTotaal het leidende programma in de markt is om gordijnorders digitaal te verwerken. Met de komst van nieuwe producten breiden de mogelijkheden zich uit waardoor atelier en gebruiker weer nieuwe ideeën aan kunnen dragen. Snellere levertijden, betrouwbare kwaliteit en een gemakkelijke werkwijze zijn de speerpunten van Atelier Van der Lelie. De software van Sieval is onmisbaar voor het realiseren daarvan.

14 14 tp://www.woontotaal.net/wp-content/uploads/2014/07/vanderlelie-over.jpg Woontotaal in cijfers MLN 12 Detaillisten WoonTotaal wordt inmiddels door ruim detaillisten gebruikt als calculatie- en orderapplicatie. orders WoonTotaal verwerkt meer dan één miljoen orders per jaar. landen WoonTotaal is inmiddels actief in 12 landen binnen Europa. 95% 3,5 MLN Faalreductie van 95% door gebruik van WoonTotaal. > 3,5 miljoen berekeningen per jaar gemaakt via WoonTotaal. WoonTotaal is marktleider in de Benelux met winkels. een greep uit ons klantenbestand

15 15 MEasure app Onmisbaar voor de inmeter 1,2 Met de Measure App kunt u op locatie uw opdrachten inmeten of nameten. De metingen worden automatisch verwerkt in WoonTotaal. Vanuit WoonTotaal kan een opdracht worden klaargezet voor de monteur of stoffeerder. De klaargezette opdrachten kunnen met M app op locatie worden geselecteerd met iedere Android/iOS/Windows tablet of smartphone. De maten worden opgenomen met een lasermeter en via bluetooth doorgegeven aan M app. Ook kunnen er gemakkelijk foto s en notities worden toegevoegd aan de order. M app synchroniseert vervolgens alle maten naar WoonTotaal. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste afmetingen en bespaart u veel tijd en energie. Shoots4sites Productfotografie en visualisatie De onderneming Shoots4Sites specialiseert zich in het fotograferen en bewerken van productfotografie. Vervolgens kan dit gebruikt worden om de productfoto te visualiseren in verschillende ruimtes naar keuze voor o.a. uw website of catalogus. Met de techniek die wij hanteren kan worden volstaan met één basisfoto per setting; zo n basisfoto noemen we een scene. Van elke stof wordt er een productfoto gemaakt die wij bewerken tot een repeterende rechthoek. Zo n productfoto noemen we een texture. Vervolgens kan elke scene worden gecombineerd met elke texture tot een nieuwe foto waarin de schaduw informatie uit de oorspronkelijke foto blijft behouden voor een realistische weergave. Scene + Texture = Productfoto

16 over sieval DEDICATED SOLUTIONS Sieval Dedicated Solutions is een gedreven ICT bedrijf dat niet alleen verstand heeft van automatiseren maar ook vakkennis bezit van de interieurbranche. Sieval kent de gordijnen- en vloerenbranche vanuit de praktijk en weet welke processen in de branche spelen. Sieval Dedicated Solutions voert meerdere interieurbranche gerelateerde software producten waaronder: WoonTotaal, AtelierTotaal, Project- Totaal en M app. Sieval Dedicated Solutions geeft de interieurbranche weer tijd voor hun vak: zo doet ICT waar het voor bedoeld is.. Sieval Dedicated Solutions B.V KG STEENWIJK Phone: +31 (0) Mr. Z. ter Steghestraat 7 The Netherlands Fax: +31 (0) Web:

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel

Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce Voor de kantoorvakhandel betreft: sollicitatiegesprek Geachte ondernemer in de kantoorvakhandel, Mijn naam is Nina. Ik vernam dat uw kantoorvakhandel zoekt naar

Nadere informatie

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Inhoudsopgave 1 Managementsamenvatting 4 2 Belang van CRM 5 Definitie CRM 5 Klantcontact en CRM 5 De klantrelatie centraal 5 Van spreadsheet naar CRM software

Nadere informatie

OS Websolutions B.V. Druivenstraat 5 4816 KB Breda, The Netherlands T +31 76 30 200 19 F +31 84 73 210 99

OS Websolutions B.V. Druivenstraat 5 4816 KB Breda, The Netherlands T +31 76 30 200 19 F +31 84 73 210 99 OS Websolutions B.V. Druivenstraat 5 4816 KB Breda, The Netherlands T +31 76 30 200 19 F +31 84 73 210 99 E info@os-websolutions.nl W www.os-websolutions.nl Deel onze passie! Online oplossingen die u laten

Nadere informatie

Het einde van de papieren werkbon

Het einde van de papieren werkbon Foutloze invoering 4PS Construct bij Klop Verhuur Nieuwsbrief van 4PS - september 2009 Het einde van de papieren werkbon Er viel nog een behoorlijke winst te behalen in vereenvoudiging en versnelling van

Nadere informatie

Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM

Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM Speciaal voor MKB zakelijke dienstverlening en groothandels! In deze whitepaper wordt op een heel praktische wijze een aantal tips gegeven hoe ook kleine en middelgrote

Nadere informatie

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software

Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten. Maatwerk met standaard ERP Software Alle functionaliteiten die u nodig heeft voor aanzienlijk lagere kosten Maatwerk met standaard ERP Software Whitepaper Een goede start Plus handige cheklist! Efficiënter werken bij handels- en productiebedrijven.

Nadere informatie

Exact Globe Next Het nieuwe managen

Exact Globe Next Het nieuwe managen Exact Globe Next Het nieuwe managen Inhoud 2 Ontwikkeld voor uw uitdagingen 4 Exact Globe Next, het product 6 Grip op uw financiën 10 Track and Trace 14 Planning 18 Uw klanten op de eerste plaats 25 Exact

Nadere informatie

Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken.

Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. DIENSTEN: - EFFICIENCY ONDERZOEK Geen enkel bedrijf is gelijk, waarom dan wel een standaard software

Nadere informatie

Voorraadbeheer in Bricks & Clicks

Voorraadbeheer in Bricks & Clicks Voorraadbeheer in Bricks & Clicks Hoe kan er een betrouwbaar voorraadbeheer systeem gerealiseerd worden waarmee de tijd die medewerkers besteden aan het op peil houden van de voorraad wordt gehalveerd

Nadere informatie

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN:

Hunter CRM. Complete en flexibele software oplossingen DIENSTEN: Hunter CRM Complete en flexibele software oplossingen Hunter - CRM levert complete en flexibele software oplossingen voor bedrijven, organisaties en praktijken. Geen enkel bedrijf is gelijk, waarom dan

Nadere informatie

Remcoh MAGAZINE. Interview Paul Maas, Rode Kruis Eindhoven Remcoh is snel en flexibel. Innovatie & Trends Windows 8 & werken in de cloud

Remcoh MAGAZINE. Interview Paul Maas, Rode Kruis Eindhoven Remcoh is snel en flexibel. Innovatie & Trends Windows 8 & werken in de cloud magazine voor ondernemers Remcoh MAGAZINE 2 de editie 2013 www.remcoh.nl Proactief meedenken met Alphacan Interview Paul Maas, Rode Kruis Eindhoven Remcoh is snel en flexibel Innovatie & Trends Windows

Nadere informatie

HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN

HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN 4 HOME 12 Document Oplossingen printoplossingen printbeheer met HMS 18 MANAGED SERVICES Effectieve oplossingen zoals

Nadere informatie

Fabrikant. Groothandel. Detailhandel. Consument

Fabrikant. Groothandel. Detailhandel. Consument U wilt klanten geen nee verkopen. Maar ook niet blijven zitten met voorraad. Een efficiënte goederen-, geld- en informatiestroom tussen fabrikant, groothandel, winkelier en klant voorkomt voorraadtekort

Nadere informatie

Zeer persoonlijk relatiemanagement. is cruciaal voor. Louwman Exclusive.

Zeer persoonlijk relatiemanagement. is cruciaal voor. Louwman Exclusive. Oktober 2013 Jaargang 26 #3 Overstappen naar VCD s Online-DBC is kinderlijk eenvoudig Ron Dors, RIBW ZWWF Je voorkomt met VCW dat je als ziekenhuis geld laat liggen Henk Vergunst, Ikazia Ziekenhuis Tien

Nadere informatie

7T software. dé standaard in branche oplossingen

7T software. dé standaard in branche oplossingen 7T software dé standaard in branche oplossingen 7T software Dé standaard in branche oplossingen 7T software levert de automatisering voor uw administratieve- en logistieke organisatie. Met onze specialisatie

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven

Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven ...slimme up-sell en cross-sell......integratie met Microsoft software......tijd- en geldbesparingen......weten wat klant doet... Microsoft Dynamics CRM Brancheoplossing ICT-bedrijven BusinessBase en Microsoft

Nadere informatie

succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 2, februari 2004 Acto Informatisering Geld verdienen met logistiek en bewaking.

succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 2, februari 2004 Acto Informatisering Geld verdienen met logistiek en bewaking. succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 2, februari 2004 Acto Informatisering Leon van Dijk, kwaliteitsmanager bij Installatiebedrijf Contact Geld verdienen met logistiek en bewaking.

Nadere informatie

itannova In deze editie: Open BIM discussie MdR advies en BIMspecialist BIM bevordert transparantie bij Cofely Geberit is trots op BIM participatie

itannova In deze editie: Open BIM discussie MdR advies en BIMspecialist BIM bevordert transparantie bij Cofely Geberit is trots op BIM participatie jaargang 6 nummer 1 januari 2014 itannova In deze editie: Open BIM discussie MdR advies en BIMspecialist BIM bevordert transparantie bij Cofely Geberit is trots op BIM participatie www.itannex.com Wie

Nadere informatie

6 BEST PRACTISES VOOR HET KOPPELEN VAN APPLICATIES

6 BEST PRACTISES VOOR HET KOPPELEN VAN APPLICATIES 6 BEST PRACTISES VOOR HET KOPPELEN VAN APPLICATIES De waarde van een Architectuur voor business en IT Joost bentvelsen 6 BEST PRACTISES VOOR HET KOPPELEN VAN APPLICATIES De waarde van een architectuur

Nadere informatie

Samen Online Ondernemen Startersgids

Samen Online Ondernemen Startersgids Samen Online Ondernemen Startersgids Google Adwords voor Ondernemers Editie 2015 Index Index... 1 1. Hoe past Google AdWords binnen mijn marketingstrategie?... 2 1.1 Het bepalen van een goede AdWords-strategie...

Nadere informatie

Strategische inzet ICT op waarde geschat, innovatie blijft achter. Resultaten Trendonderzoek Fashion Retail & ICT 2009

Strategische inzet ICT op waarde geschat, innovatie blijft achter. Resultaten Trendonderzoek Fashion Retail & ICT 2009 Strategische inzet ICT op waarde geschat, innovatie blijft achter Resultaten Trendonderzoek Fashion Retail & ICT 2009 Trendonderzoek Fashion Retail & ICT 2009 1 2 K3 Voorwoord Het trendonderzoek dat voor

Nadere informatie

succesfactoren Thema: 30 jaar Acto Doodtij: hét moment voor meer transparantie Zeven trends in de servicemarkt

succesfactoren Thema: 30 jaar Acto Doodtij: hét moment voor meer transparantie Zeven trends in de servicemarkt succesfactoren over organisatie, processen, software en portfolio nummer 10, augstus 2010 Acto Informatisering MAGAZINE Thema: 30 jaar Acto Ir. J.G. van Noort, algemeen directeur Acto: Doodtij: hét moment

Nadere informatie

De 9 stappen naar integraal klantcontact en marketing op maat

De 9 stappen naar integraal klantcontact en marketing op maat De 9 stappen naar integraal klantcontact en marketing op maat Een praktisch stappenplan voor verzekeraars en intermediairs bij het omschakelen van massale marketing naar een persoonlijke benadering via

Nadere informatie

Customer Service & Customer Experience

Customer Service & Customer Experience Optimalisatie van Customer Service & Customer Experience NewRatio B.V. Copyright: Amsterdam NewRatio Office: / BiXyte Atrium - Strawinskylaan Datum: 3051-1077 05-02-2012 ZX Amsterdam Auteurs: Rotterdam

Nadere informatie

CRM in uw Internet Marketing Strategie. Automatisch klantrelaties opbouwen. Alex van Ginneken

CRM in uw Internet Marketing Strategie. Automatisch klantrelaties opbouwen. Alex van Ginneken CRM in uw Internet Marketing Strategie Automatisch klantrelaties opbouwen Alex van Ginneken 1 Van dezelfde auteur: - Internet marketing, Word online marktleider in uw branche - E-mail marketing, Opzetten

Nadere informatie