Woontotaal. Het online bestelplatform voor de interieurbranche. Interieur software ván de werkvloer vóór de werkvloer.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Woontotaal. Het online bestelplatform voor de interieurbranche. Interieur software ván de werkvloer vóór de werkvloer. www.woontotaal."

Transcriptie

1 Woontotaal Het online bestelplatform voor de interieurbranche Interieur software ván de werkvloer vóór de werkvloer.

2 2 IK HEB HET DRUK, geef me snel de hoofdpunten SNELLE INTRODUCTIE VOORDELEN OP EEN RIJ WE WILLEN U ONTMOETEN WoonTotaal is een software pakket voor de invoer, calculatie en verwerking van vloer- en raamdecoratieorders. Het programma berekent alle benodigde materialen en geeft duidelijke informatie over do s an don ts. De gordijn- en vloerberekeningen worden verwerkt in overzichtelijke bestellingen en automatisch doorgestuurd naar alle betrokken partijen. Het bestellen van gordijnen en vloeren is nog nooit zo doeltreffend en efficiënt geweest. - Raamdecoratie en confectie door iedereen te berekenen - Tekenen en berekenen van vloeren, zowel hoofdmateriaal als hulpmaterialen - Naadloze digitale bestellingen naar alle betrokken partijen - Communicatie van assortiment en productinformatie naar detaillisten en consumenten - Reduceren van fouten - Track and Trace - Integratie naar back-office ( ERP) Ieder bedrijf is uniek in zijn dienstverlening, gebruiken, behoeften en eisen. Door de solide standaard, additionele modules en uitgebreide mogelijkheden van maatwerk, biedt WoonTotaal een oplossing voor ieder bedrijf. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die WoonTotaal uw bedrijf kan bieden. Neem gerust contact op en laat u inspireren om uw winst te vergroten!

3 3 Eelko Sieval: Wij zijn collega professionals! Hartelijk dank voor uw interesse in WoonTotaal. Uw vertrouwen is voor ons de drijfveer om onze producten steeds verder te perfectioneren. Dat streven hebben we al sinds het allereerste begin in ons DNA: het maken van de beste en meest bruikbare calculatie- en bestelsoftware voor de interieurbranche. Van jongs af aan ben ik opgegroeid in de interieurwereld. Met een gordijnatelier in de familie is het vak mij met de paplepel ingegeven. Juist daar heb ik geleerd hoe mooi ons vak is. Daar lag ook de basis van Woontotaal. Dat maakt WoonTotaal, onze calculatie- en bestel oplossing voor de interieurbranche, ook fundamenteel anders. Wij weten waarover we praten en wij weten met wie we hierover moeten praten. We hopen dat u door deze brochure geinspireerd wordt en kansen ziet voor uzelf en uw bedrijf. Het lijkt me aangenaam om u persoonlijk te ontmoeten en te bespreken wat WoonTotaal voor uw bedrijf kan betekenen. Nu jaren later, en inmiddels uitgegroeid tot een onderneming van formaat, praten we bij Sieval Dedicated Solutions nog steeds over ONS VAK. Geen ICT van achter een bureau, maar meedenken met onze collega s uit het veld. Eelko Sieval DGA Sieval Dedicated Solutions

4 4 WE KENNEN DE InTERIEUR BRANCHE. EN WE WETEN HOE WE HET MOETEN CALCULEREN

5 5 WoonTotaal altijd en overal Omdat WoonTotaal draait vanuit de cloud is het op ieder moment en op vrijwel ieder device te gebruiken. Op kantoor, in de showroom, op de werkvloer: WoonTotaal staat 24/7 tot uw beschikking. Woontotaal Professionele eenvoud Woontotaal is een online software applicatie die vloeren en raamdecoratie berekent. Deze berekeningen worden vervolgens verwerkt in digitale orders. Zo wordt de communicatie tussen leveranciers, interieurprofessionals, ateliers, stoffeerders, parketteurs en consumenten optimaal. WoonTotaal verbindt alle partijen in de interieurbranche en draagt bij aan een toename van mogelijkheden en kansen. De betrokken partijen richten Woon- Totaal in met hun productaanbod. De gebruiker kan na het invoeren van de afmetingen kiezen uit het productaanbod van de aangesloten leveranciers. WoonTotaal berekent de hoeveelheid benodigde materialen voor confectie, raamdecoratie en vloerbekleding en geeft direct uitgebreide informatie, tips en waarschuwingen. Zo zijn de berekeningen tot op detailniveau correct en compleet. Vervolgens worden deze berekeningen moeiteloos omgezet in (digitale) bestellingen en rechtstreeks naar de systemen gestuurd van de betrokken leveranciers en ateliers. Met WoonTotaal Retail worden de berekeningen bovendien ook omgezet in offertes, orderbevestigingen, werkbonnen en facturen. Zo wordt de WoonTotaal-gebruiker zeer laagdrempelig meegenomen in een automatisch order- en administratie traject. WoonTotaal is het meest laagdrempelige en tegelijkertijd meest professionele softwareprogramma voor de interieurbranche.

6 6 Woontotaal is gereedschap Enkele voordelen: WoonTotaal stelt uitgebreide vak- en materiaalkennis beschikbaar voor iedereen, ook voor ongeschoolde medewerkers en collega s. WoonTotaal maakt degelijke en correcte calculaties van alle materialen en hulpmaterialen, zodat u en uw klant heldere kosteninschattingen kunnen maken. WoonTotaal geeft de gebruiker de mogelijkheid om eenvoudig en snel meerdere alternatieven aan te bieden aan zijn klanten. Door deze keuzemogelijkheden zullen de verkoopkansen toenemen. WoonTotaal zet de berekeningen om in digitale bestellingen. Dit reduceert de kans op fouten. Bovendien geeft een digitaal ordertraject veel inzage en managementinformatie aan zowel de leverancier als de interieurspecialist. WoonTotaal biedt de catalogi van de aangesloten leveranciers aan. Hierdoor heeft de gebruiker direct inzage in productgegevens en eventueel ook in de beschikbaarheid van de gekozen producten. WoonTotaal Retail zet alle berekeningen om in de meest gebruikte formulieren zoals een offerte, bestelling, orderbevestiging, factuur en werkbon. WoonTotaal geeft middels statussen track and trace informatie.

7 7 Woontotaal raamdecoratie WoonTotaal leidt de gebruiker stap voor stap door het confectieproces van vrijwel alle raambekledingen. Ruimte, product, materiaal en confectietype worden eenvoudig ingegeven. WoonTotaal signaleert eventuele beperkingen en geeft informatie over do s and don ts. Nadat men de afmetingen invoert staat de berekening klaar en kan deze als bestelling worden doorgestuurd. WoonTotaal is in te richten met uw eigen confectie methoden zodat de gebruiker uw kennis direct beschikbaar heeft. woontotaal vloeren WoonTotaal berekent vloeren inclusief alle hulpmaterialen zoals ondervloeren, lijmen, plinten, egaline, etc. De gebruiker geeft de materialen en afmetingen in (of tekent de ruimte zelf ) en WoonTotaal genereert een banenplan en rekent alle hoeveelheden door. Makkelijk en compleet.

8 8 proces in beeld Bij het leveren van op-maat gemaakte gordijnen en vloeren komt heel wat kijken! Als de klant in de in de winkel komt, geeft hij zijn wensen en maten door. De verkoper vult de informatie stapsgewijs in samen met de klant, waarna de software alle hoeveelheden berekent. 1,2 Gegevens worden automatisch digitaal doorgestuurd naar de leveranciers Gegevens van een digitale afstandmeter worden zelfs direct naar WoonTotaal gestuurd. Als er iets niet klopt krijg je meteen een melding! Ook komt de order binnen in de systemen van ateliers. Zij weten precies wat ze moeten doen. De verkoper kan trouwens op ieder moment checken waar de bestelling is. En de klant, die krijgt een perfect gordijn en een mooie vloer, nice! Download gratis Layar App voor Android of ios en scan het kader hiernaast.

9 9 woontotaal drie doelgroepen Leverancier WoonTotaal zorgt voor digitalisering van het gehele orderproces in de interieurbranche. WoonTotaal berekent gordijnen, raamdecoratie en vloeren met uw catalogus. Dat betekent dat uw assortiment beschikbaar is en zeer eenvoudig te bestellen voor uw relaties en prospects. Dit kan via WoonTotaal in de winkel, maar kan ook via uw eigen website middels de SDS Gateway. WoonTotaal zorgt voor een foutloze bestelling. Vervolgens wordt de order automatisch doorgestuurd. WoonTotaal is letterlijk en figuurlijk de spin in het web van uw orderproces. detaillist Raambekleding en vloeren berekenen is door WoonTotaal nu voor iedereen beschikbaar. De interieurspecialist adviseert de klanten en berekent vervolgens in Woon- Totaal eenvoudig en overzichtelijk elk gordijn en elke vloer. De interieurspecialist kan door WoonTotaal ook snel en eenvoudig meerdere opties en confectiemethoden aanbieden die de verkoopkansen uiteraard zullen vergroten. De berekening(en) zullen vervolgens als basis dienen voor de verdere orderverwerking: digitale bestellingen en eventueel alle noodzakelijke documenten. Gordijnatelier Als gordijnen- & binnen zonweringconfectie specialist weet u dat de verkoop van een gordijn meer is dan een kleur- en stijlkeuze. Materiaalkeuze- en confectiemethode bepalen een groot deel van het succesvol plaatsen van gordijnen en binnen zonwering. Heeft de stof een grote rek -en krimpfactor, vraagt de stof om gevoerd te worden, is er met de plooikeuze rekening gehouden met het stoftype en nog veel meer vragen. Uw vakmanschap is dus nodig op de werkvloer: de verkoper kan nu met WoonTotaal uw confectiekennis direct toepassen in zijn adviezen.

10 10 ERP-SYSTEM UNIT-4 EXACT SAP ORDERS ARTIKELEN KLANTEN VOORRAAD Leverancier ATELIER TOTAAL Basics Logistiek Expeditie Statistiek ORDERS E-COMMERCE Webshop Visualisaties Kiosk I-pad Retail/Vloeren woontotaal verbindt WoonTotaal verbindt de interieurbranche. Door de professionele functionaliteiten kan WoonTotaal als geen ander de complete communicatie en orderstroom tussen consument, detaillist, leverancier en gordijnenatelier verzorgen. De interieurbranche heeft veel vakgebieden: leveranciers, adviseurs, gordijnenateliers, stoffeerders, parketteurs en uiteraard de consument! Goede communicatie tussen deze partijen is essentieel voor een succesvolle bestelling, productie en levering. WoonTotaal is het communicatieplatform dat de verschillende partijen met elkaar verbindt. Backoffice Systemen WoonTotaal wordt gekoppeld aan uw backoffice systeem (ERP) waardoor volledige digitalisering van het orderproces wordt bewerkstelligd. Dit geeft veel winst op het gebied van faal- en orderentrycost reductie. WoonTotaal Gateway Via de WoonTotaal Gateway heeft u de mogelijkheid om uw webshop te koppelen aan WoonTotaal. Uw eigen productinformatie, maakwijzen, dealers, prijzen, etc. worden door WoonTotaal ontsloten. De rekenlogica, waarschuwingen en orders worden realtime over en weer gesynchroniseerd tussen de webshop en WoonTotaal. Via onze productfotografie en visualisatieoplossingen worden uw raamdecoraties en/of vloeren online Verhoog uw online omzet en koppel uw webshop aan Woontotaal gevisualiseerd in uw webshop. één beeld zegt tenslotte meer dan duizend woorden.

11 11 Aanlevering materiaaldata Testen Installatie WoonTotaal en AtelierTotaal Visualisatie Inventarisatie productdefinities en prijsopbouw ERP data naar WoonTotaal Implementatie modellen uw Woontotaal In zeven stappen Voor u als leverancier of atelier biedt een eigen ingerichte WoonTotaal versie veel voordelen: De interieurspecialist heeft een directe communicatie met de leverancier. Zo zijn actuele catalogi, productinformatie, technische gegevens en ordertraject volledig geautomatiseerd en altijd up-to-date. De leverancier kan de eigen WoonTotaal versie inzetten om bijvoorbeeld (nieuwe) collecties te promoten, dealers te ondersteunen en om nieuwe markten te betreden en te bedienen. Faalkosten worden door de invoer plus controle van WoonTotaal en de digitalisering van het daarop volgende bestel- en productieproces fors gereduceerd De kosten voor orderentry worden tevens door de digitale aanlevering sterk verminderd. Eerdere maatwerkversies van WoonTotaal hebben aantoonbaar winst gebracht in verschillende gebieden: omzet, communicatie van materialen & gegevens en ordercommunicatie. WoonTotaal omvat een uitgebreide standaard uitvoering. Voor menig bedrijf is dit afdoende en kan men snel aan de slag. WoonTotaal is uit te breiden met optionele modules. Ook is het mogelijk om maatwerk uit te laten voeren binnen uw eigen installatie. Zo bieden we u de mogelijkheid om WoonTotaal, exact geplooid, precies naar uw organisatie om te vormen. U heeft zelf de touwtjes in handen. In zeven stappen verzorgen wij uw eigen WoonTotaal installatie: stap 1: Aanlevering van uw bedrijfs- en artikelgegevens. stap 2: Installatie van WoonTotaal en/of AtelierTotaal stap 3: Inventarisatie van producten en prijzen stap 4: Implementatie van modellen. stap 5: Koppeling naar uw backoffice systeem stap 6: Visualisatie voor gebruik op webshop stap 7: Testen en opleveren

12 12 kwaliteitsverhoging door foutloos werken

13 13 Sjoerd van der Lelie: Van der Lelie is sinds begin 2000 met een kleine 90 personeelsleden gegroeid. De digitalisering van het atelier heeft daar een groot aandeel in gehad. Showcase Van der Lelie Gordijnenatelier Van der Lelie is een groot atelier, gevestigd in Leiden met circa 220 medewerkers. Van der Lelie werkt al meer dan 10 jaar met de software van Sieval Dedicated Solutions; WoonTotaal als ordersysteem voor klanten, AtelierTotaal voor de complete orderverwerking, logistiek en administratie van het atelier. Kwaliteitsverhoging door foutloos werken In de jaren voorafgaand aan Woon- Totaal werden orders verwerkt door middel van handgeschreven orderformulieren. Het verkeerd lezen van een handschrift, een schrijffout en vooral onvolledigheid van de order kwamen vaak voor. Volgens Van der Lelie is dat nu totaal anders: Van WoonTotaal gebruikers wordt nu verwacht zelf na te denken over de order, ook over datgene wat zij zelf als standaard en onnodig zien. Dit heeft tot gevolg dat de orders foutloos en volledig worden aangeleverd. Daarbij hoeft het atelier de gegevens niet nogmaals over te nemen. Het resultaat is een doordachte en snel te verwerken order. Van noodzakelijk kwaad naar onmisbare tool Van der Lelie geeft elke klant persoonlijke uitleg op de eigen werkplek en een vast telefoonnummer voor vragen of advies, waardoor maar weinig klanten terugvallen in oude gewoontes. Tegenwoordig wordt WoonTotaal niet meer gezien als een verplichting, maar er wordt specifiek om het programma gevraagd. Door de groei van digitale orders wordt in het atelier sneller en vooral efficiënter gewerkt, waardoor klanten beter en sneller geholpen worden. Verloren kennis terug in de markt Klanten zien dat het werken met WoonTotaal ook voor hen minder fouten oplevert en dat het de horizon verbreedt. De gebruiker ziet in het programma bekende opties en maakwijzen, maar ook de onbekende. Zo ontstaan er vragen over onderwerpen waar de klant normaal niet over na had gedacht en waar het atelier in kan adviseren. Het uitwisselen van kennis wordt toegankelijker met behulp van WoonTotaal. Toekomst Gordijnenatelier Van der Lelie gelooft dat WoonTotaal het leidende programma in de markt is om gordijnorders digitaal te verwerken. Met de komst van nieuwe producten breiden de mogelijkheden zich uit waardoor atelier en gebruiker weer nieuwe ideeën aan kunnen dragen. Snellere levertijden, betrouwbare kwaliteit en een gemakkelijke werkwijze zijn de speerpunten van Atelier Van der Lelie. De software van Sieval is onmisbaar voor het realiseren daarvan.

14 14 tp:// Woontotaal in cijfers MLN 12 Detaillisten WoonTotaal wordt inmiddels door ruim detaillisten gebruikt als calculatie- en orderapplicatie. orders WoonTotaal verwerkt meer dan één miljoen orders per jaar. landen WoonTotaal is inmiddels actief in 12 landen binnen Europa. 95% 3,5 MLN Faalreductie van 95% door gebruik van WoonTotaal. > 3,5 miljoen berekeningen per jaar gemaakt via WoonTotaal. WoonTotaal is marktleider in de Benelux met winkels. een greep uit ons klantenbestand

15 15 MEasure app Onmisbaar voor de inmeter 1,2 Met de Measure App kunt u op locatie uw opdrachten inmeten of nameten. De metingen worden automatisch verwerkt in WoonTotaal. Vanuit WoonTotaal kan een opdracht worden klaargezet voor de monteur of stoffeerder. De klaargezette opdrachten kunnen met M app op locatie worden geselecteerd met iedere Android/iOS/Windows tablet of smartphone. De maten worden opgenomen met een lasermeter en via bluetooth doorgegeven aan M app. Ook kunnen er gemakkelijk foto s en notities worden toegevoegd aan de order. M app synchroniseert vervolgens alle maten naar WoonTotaal. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste afmetingen en bespaart u veel tijd en energie. Shoots4sites Productfotografie en visualisatie De onderneming Shoots4Sites specialiseert zich in het fotograferen en bewerken van productfotografie. Vervolgens kan dit gebruikt worden om de productfoto te visualiseren in verschillende ruimtes naar keuze voor o.a. uw website of catalogus. Met de techniek die wij hanteren kan worden volstaan met één basisfoto per setting; zo n basisfoto noemen we een scene. Van elke stof wordt er een productfoto gemaakt die wij bewerken tot een repeterende rechthoek. Zo n productfoto noemen we een texture. Vervolgens kan elke scene worden gecombineerd met elke texture tot een nieuwe foto waarin de schaduw informatie uit de oorspronkelijke foto blijft behouden voor een realistische weergave. Scene + Texture = Productfoto

16 over sieval DEDICATED SOLUTIONS Sieval Dedicated Solutions is een gedreven ICT bedrijf dat niet alleen verstand heeft van automatiseren maar ook vakkennis bezit van de interieurbranche. Sieval kent de gordijnen- en vloerenbranche vanuit de praktijk en weet welke processen in de branche spelen. Sieval Dedicated Solutions voert meerdere interieurbranche gerelateerde software producten waaronder: WoonTotaal, AtelierTotaal, Project- Totaal en M app. Sieval Dedicated Solutions geeft de interieurbranche weer tijd voor hun vak: zo doet ICT waar het voor bedoeld is.. Sieval Dedicated Solutions B.V KG STEENWIJK Phone: +31 (0) info@sieval.com Mr. Z. ter Steghestraat 7 The Netherlands Fax: +31 (0) Web:

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software.

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. De Guidance software pakketten maken het mogelijk om vanuit één centrale database zowel een webshop als catalogus

Nadere informatie

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper Mobility...sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency Whitepaper UNIT4 Software B.V., 2013 Mobiel ondernemen: altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens Door nieuwe toetreders en afzetmarkten

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

DROBBS Dropshipspecialist.nl. handleiding

DROBBS Dropshipspecialist.nl. handleiding DROBBS Dropshipspecialist.nl handleiding Inhoudsopgave Informatie... 3 Ondersteuning... 3 1. Installatie... 4 2. Apps Control Panel... 6 2.1 Dashboard... 7 3. De app beheren... 9 3.1 Instellingen... 9

Nadere informatie

S@les in de Bouw dag 2012

S@les in de Bouw dag 2012 S@les in de Bouw dag 2012 Doel van vandaag 1. U informeren over BAB Aanleiding en proces Positionering en visie De voortgang 2. Uw vragen beantwoorden 3. Uw mening horen Aanleiding en Proces Succes in

Nadere informatie

S@les in de Bouw dag 2012

S@les in de Bouw dag 2012 S@les in de Bouw dag 2012 Doel van vandaag 1. U informeren over BAB Aanleiding en proces Positionering en visie De voortgang 2. Uw vragen beantwoorden 3. Uw mening horen Aanleiding en Proces Succes in

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

OCI koppeling webshop leveranciers

OCI koppeling webshop leveranciers OCI koppeling webshop leveranciers Laatste update: 14 juli 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Werking ProActive Inkoop 3 3. Opzet koppeling 5 3.1.Automatisch inloggen in de webshop...5 3.2.Terugkeren

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Travel CRM

Mamut Business Software. Introductie. Mamut Enterprise Travel CRM Mamut Business Software Introductie Mamut Enterprise Travel CRM Introductie in uitbreiding van Mamut Enterprise System Mamut Enterprise Travel CRM Versie: 12.1 Inhoud OVER MAMUT ENTERPRISE TRAVEL CRM...

Nadere informatie

Digitaal ontwerpen, verkopen met ViSoft! advies, ook bij de klant thuis. mei

Digitaal ontwerpen, verkopen met ViSoft! advies, ook bij de klant thuis. mei mei 2018 15 Digitaal ontwerpen, virtueel beleven verkopen met ViSoft! Presentatie, planning en advies, ook bij de klant thuis Sinds kort is ook een belangrijke marktpartij die bepalend is voor de digitale

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

White Paper. Scholten Case. Magento & Microsoft Dynamics NAV intergratie

White Paper. Scholten Case. Magento & Microsoft Dynamics NAV intergratie White Paper Scholten Case Magento & Microsoft Dynamics NAV intergratie Index Introductie Doelstelling Oplossing Voordelen Resultaat Contact 1 2 3 5 7 8 Introductie 1 Introductie Scholten Medische Groep

Nadere informatie

AUTOMATISERING. Act! WerkbonApp. De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp.

AUTOMATISERING. Act! WerkbonApp. De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp. Act! WerkbonApp De koppeling tussen het CRM systeem Act! en de Werkbon applicatie WerkbonApp. Act! Act! is een CRM softwarepakket waarmee u uw klanten en contacten kunt beheren. Het bevat alle functionaliteiten

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer uw naam verkeerd gespeld wordt in een brief of wanneer u post ontvangt voor uw voorganger die al geruime tijd weg is. Dit soort

Nadere informatie

Whitepaper TELECOM >

Whitepaper TELECOM > Whitepaper TELECOM Inleiding De ontwikkelingen in Telecom gaan snel. Mobiele applicaties, BYOD (Bring Your Own Device), security; de technische mogelijkheden volgen elkaar rap op en de complexiteit neemt

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

ipad integratie in het onderhoud

ipad integratie in het onderhoud Maximo Comes To You ipad integratie in het onderhoud Door: Marcel Staring 2013 IBM Corporation Agenda 1. Waarom Mobiel Werken? 2. Wat houdt Mobiel Werken in? Praktisch Technisch 3. MAXIMO Mobiel vs. MAXIMO

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

OS Websolutions B.V. Druivenstraat 5 4816 KB Breda, The Netherlands T +31 76 30 200 19 F +31 84 73 210 99

OS Websolutions B.V. Druivenstraat 5 4816 KB Breda, The Netherlands T +31 76 30 200 19 F +31 84 73 210 99 OS Websolutions B.V. Druivenstraat 5 4816 KB Breda, The Netherlands T +31 76 30 200 19 F +31 84 73 210 99 E info@os-websolutions.nl W www.os-websolutions.nl Deel onze passie! Online oplossingen die u laten

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Zijn ERP Systemen log?

Zijn ERP Systemen log? Zijn ERP Systemen log? Intelligent op weg Waar gaat het om? ERP is een verzamelnaam voor toepassingen welke door organisaties worden gebruikt ter ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen. Een aantal

Nadere informatie

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA)

whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) metacom online whitepaper whitepaper Inkoopfactuur afhandeling (IFA) van factuur naar betaling vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Inhoudsopgave Waarom het afhandelen van inkomende facturen eenvoudiger kan

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

Uw woning en Social Media

Uw woning en Social Media Uw woning en Social Media Facebook, Twitter en Google+ huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv Cees van Dongen: +31 (0) 6 4623 1706 Jos

Nadere informatie

Digitaal Loket: kansen of kosten

Digitaal Loket: kansen of kosten Digitaal Loket: kansen of kosten 27 oktober 2011 www.gentleware.nl janjaap.vanweringh@gentleware.nl 06-12.1234.15 1 Onderwerpen Wat is een digitaal loket? Waarom een digitaal loket? Stappenplan Do s en

Nadere informatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie BUSINESS CASE Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie Veenman, leverancier van afdrukapparatuur en document management oplossingen, heeft in 2012 succesvol het nieuwe ERP-systeem

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

SERVICE MANAGEMENT. 20% efficiency winst door Exact Service Management

SERVICE MANAGEMENT. 20% efficiency winst door Exact Service Management SERVICE MANAGEMENT 20% efficiency winst door Exact Service Management Even voorstellen Bram Streefkerk Principal Product Marketing Wholesale Distribution Bart Vink Senior Business Consultant Manufacturing

Nadere informatie

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control Subsidie Aanvraag Planning en Control Een subsidie adviseur verzorgt subsidie aanvragen voor bedrijven. Subsidie aanvragen zijn complex en veranderen

Nadere informatie

De Web Specialist. Forum The future is now!

De Web Specialist. Forum The future is now! De Web Specialist Forum 2.0 2.0 The future is now! Kevin Moons INHOUD Website Voordelen Valkuilen Mogelijkheden Onderhouden Digitalisering Data eren Platform WEBSITE - VOORDELEN Waarom heb ik een website

Nadere informatie

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente!

MELDDESK. Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren. van meldingen in de gemeente! MELDDESK Het systeem voor het registreren, afhandelen en rapporteren van meldingen in de gemeente! MELDDESK WANT UW BURGER IS TOCH GEEN BIJZAAK! MeldDesk is een toonaangevend informatiesysteem voor gemeenten

Nadere informatie

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies

Whitepaper. Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Whitepaper Online samenwerken: meer transparantie en efficiency geeft accountant extra ruimte voor advies Een whitepaper van UNIT4 Accountancy 2013 Inleiding Accountantskantoren leveren vandaag de dag

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

Tickets.com - introductie

Tickets.com - introductie Tickets.com - introductie Tickets.com, voorheen Select Ticketing Systems, is een fusie van een aantal kaartverkoopsysteemleveranciers en bestaat in Nederland sinds 1993. [leverancier] Tegenwoordig is Tickets.com

Nadere informatie

PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT. Retail software voor de moderne ondernemer

PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT. Retail software voor de moderne ondernemer PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT Retail software voor de moderne ondernemer PUREPOS RETAIL kassa & management software Of dat u nu een kleine of grote retailer bent, goede automatisering is van

Nadere informatie

Fabrikant. Groothandel. Detailhandel. Consument

Fabrikant. Groothandel. Detailhandel. Consument U wilt klanten geen nee verkopen. Maar ook niet blijven zitten met voorraad. Een efficiënte goederen-, geld- en informatiestroom tussen fabrikant, groothandel, winkelier en klant voorkomt voorraadtekort

Nadere informatie

ORBIS SOFTWARE E-COMMERCE INTEGRATIE

ORBIS SOFTWARE E-COMMERCE INTEGRATIE ORBIS SOFTWARE PRESENTEERT DE WEBINAR E-COMMERCE INTEGRATIE PRESENTATOR: GERARD KLOKGIETERS, ORBIS SOFTWARE VRIJDAG 31 MAART 2017 AANVANG: 10:00 UUR ALGEMENE INTRODUCTIE Webinar bestaat uit twee onderdelen:

Nadere informatie

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com.

De online winkel is te bereiken via www.vbh24.nl en via een link op de site www.vbh-nl.com. Handleiding VB24 In deze handleiding staat de uitleg van alle functies van VBH24. Om deze handleiding voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken vindt u hieronder een inhoudsopgave. Inloggen... 2 Navigatiemenu....

Nadere informatie

Product Eenmalig Maand fee. Website Lite 695,00 19,00. AutoCommerce Lite 95,00 19,00. Totaal investering 790,00 38,00. Pakket voordeel 91,00 9,00

Product Eenmalig Maand fee. Website Lite 695,00 19,00. AutoCommerce Lite 95,00 19,00. Totaal investering 790,00 38,00. Pakket voordeel 91,00 9,00 Autosoft Pakket Aanbiedingen 1. Pakket: Autobedrijf Starters pakket Website + AutoCommerce lite Website Classic + AutoCommerce Basic + CMS Website Élégance + AutoCommerce Pro + Website Élégance + AutoCommerce

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

BERNER WEBSHOP. www.berner.nl - www.berner.be

BERNER WEBSHOP. www.berner.nl - www.berner.be BERNER WEBSHOP www.berner.nl - www.berner.be BERNER: EXPERTS DOOR PASSIE Al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, gereedschappen en chemische producten aan professionals

Nadere informatie

KOBE Confectie Handleiding

KOBE Confectie Handleiding KOBE Confectie Handleiding Woontotaal: registeren, inloggen en de eerste stappen van Woontotaal Registreer en log in Voordat u aan de slag kunt met Woontotaal, moet u zichzelf eerst registeren via de volgende

Nadere informatie

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers De verkoop apps van Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers Met deze mobiele sales applicatie is het eenvoudig uw gehele digitale catalogus in te zien, om nieuwe klanten te registreren, artikelen aan

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen 100 redenen, 1 oplossing Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen Planning en projecten Personeel & materieel op locatie Veel personeel van bouwbedrijven verschijnt niet elke dag op kantoor, maar

Nadere informatie

Handleiding Webshopimporter

Handleiding Webshopimporter Handleiding Webshopimporter Waarom dropshippen via Webshopimporter? Heeft u een Seoshop webwinkel en wilt u de producten van een leverancier aanbieden via uw eigen webshop? Met webshopimporter kunt u gemakkelijk

Nadere informatie

Claire procesmanagement

Claire procesmanagement Wij helpen u naar: een transparant digitaal proces, een digitale werkorder, een hogere klanttevredenheid, minder stress op de werkvloer, Claire procesmanagement Wat is Claire? Claire is een unieke, proces

Nadere informatie

De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen

De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen De Pilz E-shop In de B2B-sector moeten webshops tegenwoordig meer bieden dan alleen een inkoopportal dat 24 uur per dag bereikbaar is. Als klant verwacht u meer,

Nadere informatie

Welkom Introductie Netwerk Member programma

Welkom Introductie Netwerk Member programma Welkom Introductie Netwerk Member programma 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Wie is MOBICROSS? DEEL 2 MOBICROSS doet het anders DEEL 3 Het Netwerk Member programma DEEL 4 Het Netwerk Member Commissie

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP. P01 MiNiGRiP meer dan alleen verpakkingen Minigrip Nederland BV, met

Nadere informatie

MIS, W2P en automatisering

MIS, W2P en automatisering MIS, W2P en automatisering Trendseminar 14 februari Graficus en MediaAlliantie Roelof Janssen Vraagstukken Automatiseren en koppelen van administratie en productie? Hoe reduceer ik mijn overheadkosten?

Nadere informatie

MSG app. De betaalbare app voor handelsbedrijven

MSG app. De betaalbare app voor handelsbedrijven MSG app + Meer omzet door extra ordergemak + Hogere conversie op smartphones en tablets + Binnen 1 maand beschikbaar in de app store + Super snel leveren door koppeling met je ERP-systeem De betaalbare

Nadere informatie

1 INLEIDING. 1.1 Inleiding. 1.2 Webbased. 1.3 Alle voordelen op een rij

1 INLEIDING. 1.1 Inleiding. 1.2 Webbased. 1.3 Alle voordelen op een rij 1 INLEIDING 1.1 Inleiding De cloud is een recent begrip en duidt op het opslaan en bewerken van informatie niet op je eigen pc, maar ergens op het internet (op een server). Het grote voordeel van het opslaan

Nadere informatie

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP Online bestellen bij würth Eenvoudig en snel via www.wurth.nl Würth ONLINE-SHOP würth scanner Würth online-shop De eenvoudigste en snelste manier van bestellen. De Würth Online-Shop is het complete online

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

DMZ: integraal beeld van de bedrijfsprocessen

DMZ: integraal beeld van de bedrijfsprocessen SAP Customer Success Story Zakelijke dienstverlening DMZ DMZ: integraal beeld van de bedrijfsprocessen met SAP Business One Zelfs een ICT-specialist als DMZ kan de (digitale) bedrijfsprocessen nog verder

Nadere informatie

Whitepaper TexoData voor fabrikanten

Whitepaper TexoData voor fabrikanten Whitepaper TexoData voor fabrikanten Wat doet TexoData? Texodata ontzorgd en ondersteund bedrijfskleding dealers met de online presentatie en verkoop van bedrijfskleding. Daarnaast bied TexoData een online

Nadere informatie

Code Yellow Smart Industries. Afbeelding

Code Yellow Smart Industries. Afbeelding Code Yellow Smart Industries Afbeelding Code Yellow Code Yellow ontwikkelt slimme software voor snel groeiende bedrijven om processen te digitaliseren en te verbinden. Dit ondersteunt de groei, creëert

Nadere informatie

techtwo, liefde voor e-commerce Samenwerken aan rendement

techtwo, liefde voor e-commerce Samenwerken aan rendement techtwo, liefde voor e-commerce Samenwerken aan rendement Agenda Korte introductie Inventarisatie en inspiratie via voorbeeld case Project flow Vervolgstappen Korte introductie Een team van specialisten

Nadere informatie

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk

EXB 360 MOBILE App. Bevorder betrokkenheid. Veel onderdelen; veel mogelijk EXB 360 Mobile App EXB 360 MOBILE App Bevorder betrokkenheid Zo'n 10 miljoen Nederlanders maken inmiddels gebruik van sociale netwerksites, de EXB MOBILE App kan in enkele weken de nieuwe favoriete app

Nadere informatie

SALARISADMINISTRATIE

SALARISADMINISTRATIE SALARISADMINISTRATIE Zelf doen of uitbesteden? Leuk dat je ons partner kennisdocument hebt gedownload. In kennisdocumenten in samenwerking met horecabranche experts brengen wij je op de hoogte van de voor

Nadere informatie

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer!

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! brochure.indd 1 07-02-12 11:02 brochure.indd 2 07-02-12 11:02 Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix optimus is

Nadere informatie

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 Dashboards in Google Analytics Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 2. Hoe stel je dashboards in?... 6 3. Praktische voorbeelden van dashboards... 12 4. Afsluitende tips... 26 Inleiding In Google Analytics

Nadere informatie

als hart van jouw organisatie

als hart van jouw organisatie als hart van jouw organisatie - Kassa en webshop ineen Eén keer producten invoeren Eén voorraad Eén boekhouding Eén sterk platform voor al jouw online en offline verkopen Ik wil dat mijn klant centraal

Nadere informatie

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers

Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers De verkoop apps van Dé verkoop app voor uw vertegenwoordigers Met de mobiele sales applicatie is het eenvoudig uw gehele digitale catalogus in te zien, nieuwe klanten te registreren, artikelen aan een

Nadere informatie

Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg

Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg Minder logistieke zorgen én efficiëntere zorg De logistieke scan van CB ontdekt het verbeterpotentieel van uw goederenlogistiek Een efficiëntere logistiek levert (soms onverwacht) belangrijke bijdragen

Nadere informatie

BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10

BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10 Nieuwsbrief BeheerVisie Nieuwsbrief BeheerVisie 2015, Editie 2 Nieuws BeheerVisie ondersteunt StUF-ZKN 3.10 BeheerVisie geeft advies MeldDesk App Message Router MeldDesk Gebruikers Forum Nieuwe MeldDesk

Nadere informatie

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen Wist u dat u bij Van Daal & Partners uw administratieve handelingen ook digitaal kunt uitvoeren? Met het online-dienstenpakket

Nadere informatie

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende 2014 Complete maatwerkpakketten Specifiek voor woningbouw Voor alle configuraties Standaard op voorraad Direct geleverd Uitgebreide kennis aanwezig Training mogelijk PV systemen Foto: residentiële systemen

Nadere informatie

INTRODUCTIE 1 E NIEUWSBRIEF VTBO

INTRODUCTIE 1 E NIEUWSBRIEF VTBO INTRODUCTIE 1 E NIEUWSBRIEF VTBO CALC-PRO+ CALCULATIEPROGRAMMA VERS VAN DE PERS Calculatieprogramma t.b.v. bouwgerelateerde bedrijven Calc-Pro+ is een kant-en-klare calculatieprogramma voor nagenoeg de

Nadere informatie

T-MObilE ClOud&ClEaR

T-MObilE ClOud&ClEaR En als je nog mobiele contracten bij andere providers hebt lopen? Ook voor deze mobiele nummers werkt Cloud&Clear gewoon T-MObilE ClOud&ClEaR de heldere weg naar flexibele cloud telefonie T-MObilE ClOud&ClEaR

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

Handleiding voor www.galvano-metaal.nl

Handleiding voor www.galvano-metaal.nl Handleiding voor www.galvano-metaal.nl Het is mogelijk via Internet, 24 uur per dag, prijzen op te vragen, orders in te voeren en de status van uw offerte aanvragen en orders te volgen. Ook prijslijsten

Nadere informatie

Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark DA Sliedrecht T +31 (0) F

Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark DA Sliedrecht T +31 (0) F Factsheet Transsmart Efficiency in transport Unit4 Multivers Extended Unit4 Software B.V. Stationspark 1000 3364 DA Sliedrecht T +31 (0)184 44 44 44 F +31 (0)184 44 44 01 I www.unit4.nl E mkb@unit4.com

Nadere informatie

Checklist E-procurement

Checklist E-procurement Checklist E-procurement CA 1.20-1 CA 1.20 Checklist E-procurement Wat is e-procurement? E-procurement is letterlijk elektronisch inkopen, oftewel het inkopen van producten en diensten door bedrijven of

Nadere informatie

Logistiek voor e-commerce; de Sales-motor voor webshops?

Logistiek voor e-commerce; de Sales-motor voor webshops? Logistiek voor e-commerce; de Sales-motor voor webshops? Tips om de webwinkellogistiek te verbeteren op basis van meerjarig en internationaal onderzoek. Wij, Roland Slegers en Nando van Essen, onderzochten

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

ABZ raamdecoratie platform

ABZ raamdecoratie platform ABZ raamdecoratie platform Het ABZ raamdecoratie platform is vanaf heden verkrijgbaar voor dealers die naast de traditionele winkel ook op het internet gevonden willen worden. Deze marketingtool, presenteert

Nadere informatie

Aanschaf, installatie en ondersteuning

Aanschaf, installatie en ondersteuning Aanschaf, installatie en ondersteuning Inhoudsopgave 1. INLEIDING 5 2. AANSCHAFPRIJS 5 3. INSTALLATIE EN EERSTE GEBRUIKERSTRAINING 6 4. LICENTIENUMMER 6 5. ONDERHOUDSCONTRACT 6 6. HELPDESK 7 7. ONDERSTEUNING

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

De kern van de oplossing: "de S@les Standaard

De kern van de oplossing: de S@les Standaard De kern van de oplossing: "de S@les Standaard 1 Voorstellen Anja Philippens van SRC System Integrators B.V. Han Beuink van Beuink organisatieontwikkeling en automatisering B.V. Doel van de workshop I.

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de B&U Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE & INLEIDING

INHOUDSOPGAVE & INLEIDING INHOUDSOPGAVE & INLEIDING Weer een nieuwe editie van onze veelbelovende catalogus! Op veler verzoek hebben wij deze catalogus voorzien van advies verkoopprijzen inclusief B.T.W. en deze voor uw gemak ook

Nadere informatie

Webshop Connector Intakeformulier

Webshop Connector Intakeformulier De Webshop Connector is de ideale koppeling voor Exact Globe en Magento. Zonder handmatige handelingen worden de gegevens uitgewisseld, waardoor je fouten voorkomt en tijd bespaart. Bepaal zelf wat én

Nadere informatie

Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal

Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal Minder fouten en lagere werkdruk bij logistieke dienstverleners Klanten zelf hun orders laten invoeren waardoor ze de status

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard software voor het optimaliseren van het verkoop-proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Bugaboo International.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Bugaboo International. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Bugaboo International. P01 Bugaboo meer dan een hippe kinderwagen! In 1994 kregen

Nadere informatie

Your view on business On your favorite device

Your view on business On your favorite device ANY2INFO OVER ONS Your view on business On your favorite device Any2info is een ICT-onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling van standaard software waarmee mobiele bedrijfsapps kunnen worden gebouwd

Nadere informatie

totaaloplossing 40% Bespaar op uw verbruik en kosten Plugwise is dat een biedt voor wie op kantoor of thuis inzicht wil in het energieverbruik.

totaaloplossing 40% Bespaar op uw verbruik en kosten Plugwise is dat een biedt voor wie op kantoor of thuis inzicht wil in het energieverbruik. Plugwise is het enige draadloze totaaloplossing Plugwise heeft een duidelijke filosofie: energiemanagementsysteem dat een biedt voor wie op kantoor of thuis inzicht wil in het energieverbruik. de groenste

Nadere informatie

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact Samenwerken met Exact Online 2012 Exact Historie: Oranje Nassau Kazerne 2012 Exact 2 Historie Exact 2012 Exact 3 Maurice Verstraten Sales Executive Exact Online Accountancy - Accountancy achtergrond nl.linkedin.com/in/mverstraten

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie