HUURVOORWAARDEN BIBLIOTHEEK GENK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HUURVOORWAARDEN BIBLIOTHEEK GENK"

Transcriptie

1 HUURVOORWAARDEN BIBLIOTHEEK GENK Bibliotheek Genk stelt volgende lokalen ter beschikking voor verhuur aan derden: De Ontdekking o Een polyvalente zaal voor max. 100 personen; Het Portaal o Leslokaal voorzien van 15 internetpc s voor max. 30 personen. Volgende organisaties kunnen gebruik maken van deze infrastructuur: Genkse verenigingen; Genkse scholen; Commerciële organisaties uit Genk. Volgende activiteiten komen in aanmerking voor het gebruik van de infrastructuur: lezingen; presentaties; literaire, educatieve en/of culturele activiteiten. Het is niet mogelijk de infrastructuur te huren voor de organisatie van (privé) feesten. Algemene huurvoorwaarden Elke huurder/gebruiker van de infrastructuur van de bibliotheek wordt verondersteld de huurvoorwaarden te kennen. Er is een algemeen rookverbod in de bibliotheek. Elke aanvraag om over een bepaalde ruimte in de bibliotheek te beschikken, moet schriftelijk of via mail (Bibliotheek.secretariaat@genk.be) gericht worden aan het secretariaat van de bibliotheek. U kan hiervoor gebruik maken van het digitale aanvraagformulier, te verkrijgen via mail en via de website van de Bibliotheek. Titel, aard, inhoud, datum van de activiteit moeten meegedeeld worden. Alle bijzonderheden met betrekking tot de reservatie moeten gecontroleerd kunnen worden door de bibliothecaris. Gebruik van de infrastructuur voor andere doeleinden dan waarvoor gehuurd, leidt tot aanpassing van de huurprijs of tot weigering van de activiteit. De aard van de activiteit moet kaderen in de decretale opdracht van de openbare bibliotheek. Elke aanvraag moet goedgekeurd worden door de bibliothecaris en is pas definitief na wederzijdse ondertekening van een huurovereenkomst. Deze huurovereenkomst moet ten laatste 1 week na ontvangst en zeker voor het begin van de activiteit teruggestuurd worden. Zoniet gaan we ervan uit dat uw activiteit niet plaats vindt. Zonder ondertekende overeenkomst maakt u geen enkele aanspraak op de infrastructuur van de Bibliotheek.

2 De betaling moet uiterlijk 30 dagen na factuurdatum gebeuren. Bij achterstallige betaling wordt verdere verhuur van infrastructuur door de Bibliotheek geweigerd. De energiekosten van de lokalen zijn in de huurprijs inbegrepen. Wanneer een gegronde reden van overmacht kan worden ingeroepen of wanneer de belangen van de stad/bibliotheek Genk voorrang hebben, heeft de bibliothecaris het recht om de reeds verleende toezegging te wijzigen of in te trekken. De aanvrager kan hierbij geen beroep doen op enige vorm van schadevergoeding. Bibliotheek Genk moet tijdig en schriftelijk op de hoogte gebracht worden van de annulering van gehuurde ruimten. Tijdig wil zeggen 7 kalenderdagen vóór de activiteit Bij annulering worden steeds annuleringskosten aangerekend: - 10% van de huurprijs infrastructuur bij tijdig verwittigen; - 50% van de huurprijs infrastructuur bij laattijdig verwittigen; - 100% indien u niet verwittigt. Onderverhuring is nooit toegelaten. Iedere huurder verbindt zich ertoe, naargelang de aard van de activiteit, te zullen voldoen aan: - de geldende politiereglementen Politiesecretariaat de voorschriften inzake Sabam en Billijke Vergoeding Sabam Limburg Billijke vergoeding de voorschriften inzake de wet op de handelspraktijken FOD de voorschriften inzake veiligheid en welzijn Dienst Preventie en Bescherming op het werk stad Genk: het nemen van een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid. De huurder is verantwoordelijk voor het naleven van de sociale en fiscale verplichtingen op het gebied van inhoudingen van de bedrijfsvoorheffing, op vergoedingen aan buitenlandse artiesten en het indienen van de voorgeschreven loonkosten, zowel voor binnenlandse als buitenlandse artiesten. Documentatiecentrum bedrijfsvoorheffing De huurder is steeds verantwoordelijk voor aangebrachte schade aan het gebouw en aan het materiaal, zowel door hemzelf als door de deelnemers aan de door hem ingerichte activiteit. De bibliotheek is niet verantwoordelijk voor ongevallen, diefstal of beschadiging van materiaal dat toebehoort aan de huurder. Verder kan de bibliotheek niet verantwoordelijk gesteld worden voor problemen die voortvloeien uit situaties van overmacht. De huurder moet eventueel vastgestelde schade vóór zijn activiteit en tijdens de openingsuren van de bibliotheek rapporteren aan de centrale infobalie. Het risico bestaat immers dat deze schade hem ten laste gelegd wordt.

3 Schade veroorzaakt door de huurder moet onmiddellijk en spontaan gemeld worden. In gezamenlijk overleg wordt de schaderaming en een schadevergoedingsprocedure vastgesteld. Onmiddellijk na de activiteit moet al het materiaal dat aan de huurder toebehoort verwijderd worden. Zoniet wordt de gebruikelijke huur voor de ruimte, waar de voorwerpen staan, aangerekend. De huurder bezorgt ten laatste twee weken voor de activiteit minstens één exemplaar van alle promotiemateriaal aan het secretariaat. De bibliotheek zorgt voor de bewegwijzering. De huurder moet hiervoor de nodige informatie aan het secretariaat bezorgen. Het is verboden affiches of bewegwijzering aan te plakken. De huurder staat in voor het opruimen van de gebruikte lokalen. Activiteiten met levende dieren zijn niet toegelaten. Dranken worden verplicht afgenomen via de cateraar van het leescafé. Algemene veiligheidsmaatregelen De reglementaire voorschriften van het A.R.A.B., het A.R.E.I. en de codex over het Welzijn op het werk dienen steeds nageleefd te worden en dit zowel wat de infrastructuur betreft als wat betreft materialen en toestellen die door de huurder of in diens opdracht in de infrastructuur van de bibliotheek geïnstalleerd worden. Brandpreventie: brandbestrijdingstoestellen kunnen levens redden. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de locatie van brandblussers en de brandhaspels in het gebouw; Zorg ervoor dat deze toestellen steeds makkelijk zichtbaar en goed bereikbaar zijn; Het gebruik van kooktoestellen, vuur, rook- of ontploffingsmechanismen, van ontvlambare materialen en kaarsen is ten strengste verboden; Het is verboden brandbare versiering aan het plafond of tegen de wanden te hangen. Evacuatie, uitgangen en nooduitgangen. Stel u op de hoogte van de geldende evacuatieprocedure in het gebouw; Tijdens de openingsuren moeten alle uitgangen en nooduitgangen ontsloten zijn; Zorg dat alle vluchtwegen vrij zijn (geen obstakels in de loopwegen); De noodverlichting mag nooit uitgeschakeld of afgedekt worden. Alle veiligheidsvoorzieningen (blustoestellen, brandhaspels, brandmelders, nooddeuren, evacuatieplannen, ) moeten constant duidelijk zichtbaar en bereikbaar blijven.

4 Specifieke voorwaarden polyvalente zaal De polyvalente zaal bevindt zich op het gelijkvloers en is buiten de openingsuren van de bibliotheek toegankelijk. Aanvragen voor de polyvalente zaal kunnen ten vroegste 6 maanden voor de activiteit bevestigd worden. De programmering van de bibliotheek heeft voorrang. Activiteiten in de polyvalente zaal kunnen elke dag plaatsvinden tussen en uur, uitgezonderd op wettelijke feest- en brugdagen van het stadspersoneel. Toegang tot de zaal: Als de activiteit plaatsvindt tijdens de openingsuren van de bibliotheek, meldt de huurder zich voor en na de activiteit bij de centrale infobalie. Als de activiteit plaatsvindt na de openingsuren van de bibliotheek, maakt de huurder een afspraak met het secretariaat voor het ophalen van een toegangsbadge. Dit kan enkel tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Inbegrepen materialen 100 stoelen en 17 tafels (80 x 60 cm) beschikbaar in aanpalende opslagruimte, toegankelijk voor de huurder; beamer waarop eigen laptop aangesloten kan worden (huurder zorgt zelf voor de bediening ervan aan de hand van een ter beschikking gestelde handleiding). De huurder mag gebruik maken van de beschikbare tafels en stoelen en de zaal naar keuze herschikken. Na afloop van de activiteit moet de huurder het lokaal netjes en ordelijk op- ruimen. Tijdens de openingsuren van het leescafé kan er in de zaal drank klaargezet worden. Deze aanvraag moet gebeuren 24u voor de activiteit. De dranken zijn rechtstreeks te betalen aan het leescafé. Er is geen bediening mogelijk in de zaal tijdens de activiteit. Zelf drank meenemen is niet toegelaten. Afmetingen van de zaal: 13,30 x 11,40 m Het maximum toegelaten personen is 100 en mag niet overschreden worden. Met behulp van een code is draadloos internet mogelijk. Deze code moet 3 dagen op voorhand aangevraagd worden. Specifieke voorwaarden leslokaal Activiteiten in het leslokaal kunnen in principe enkel plaatsvinden tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Voor het leslokaal kunnen geen reeksen van meer dan 3 datums tegelijk vastgelegd worden. Op woensdag- en zaterdagnamiddag kan het leslokaal niet gehuurd worden. Het leslokaal is dan vrij toegankelijk voor alle leden van de bibliotheek.

5 De schikking van het lokaal is vast en mag niet gewijzigd worden. De huurder mag gebruik maken van de technische apparatuur beschikbaar in de zaal (is inbegrepen in de prijs). Hij staat zelf in voor de bediening ervan aan de hand van de ter beschikking gestelde handleiding. Inbegrepen materialen: 15 internetpc s; beamer + pc voor lesgever; white board. Afmetingen van de zaal: 11,80 x 8,50 m Het maximum toegelaten personen (30) mag niet overschreden worden. De huurder meldt zich bij het begin en na afloop van de activiteit aan de centrale infobalie. Drank, eetwaren of snoep zijn verboden.

6 Huurtarieven Verschillende tarieven worden gehanteerd afhankelijk van de aard van de organisator en van de activiteit. Tarief A: Tarief B: Tarief C: Genkse verenigingen en scholen uit Genk; Organisaties en initiatieven met een commercieel karakter uit Genk; Opleidingen i.k.v. deskundigheidsbevordering van (toekomstige) bibliotheekmedewerkers. De prijzen gelden per dagdeel van max. 4 uur. Vanaf 5 uur wordt een tweede dagdeel aangerekend. TARIEF A TARIEF B TARIEF C POLYVALENTE ZAAL activiteit met inkom 30,00 80,00 30,00 activiteit zonder inkom 20,00 80,00 20,00 TARIEF TARIEF B TARIEF C A LESLOKAAL 20,00 80,00 5,00 DIVERSEN Bibliotheek Genk Stadsplein GENK Telefoonnummer : Fax: Bibliotheek@genk.be website: Openingsuren Bibliotheek maandag t/m vrijdag: 10 tot 19 uur zaterdag: 10 tot 16 uur

Huurvoorwaarden. Bibliotheek

Huurvoorwaarden. Bibliotheek Huurvoorwaarden Bibliotheek 1 Bibliotheek Genk stelt volgende lokalen ter beschikking voor verhuur aan derden: De Ontdekking Een polyvalente zaal voor max. 100 personen; Het Portaal Leslokaal voorzien

Nadere informatie

Huurreglement/Huurprijzen STADHUIS GENK CASINO MODERN

Huurreglement/Huurprijzen STADHUIS GENK CASINO MODERN Huurreglement/Huurprijzen STADHUIS GENK CASINO MODERN In deze brochure vindt u het huurreglement en de huurprijzen terug van de schouwburg en de vergaderzalen van het stadhuis en van de infrastructuur

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009) HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009) Artikel 1: Omschrijving 1. Het gemeenschapscentrum De Volle Vaart bestaat uit

Nadere informatie

HUURREGLEMENT C-MINE CULTUURCENTRUM GENK DESIGNCENTRUM

HUURREGLEMENT C-MINE CULTUURCENTRUM GENK DESIGNCENTRUM HUURREGLEMENT C-MINE CULTUURCENTRUM GENK DESIGNCENTRUM Met ingang van 1 januari 2015 1 C-MINE CULTUURCENTRUM GENK Adres: C-Mine 10 bus 1 3600 Genk Infrastructuur: grote zaal, kleine zaal, polyvalente zaal,

Nadere informatie

1 Het cultuurcentrum De Kruisboog, gelegen in het Vrijetijdscentrum aan het St Jorisplein 20 te Tienen omvat de volgende te huren zalen/lokalen:

1 Het cultuurcentrum De Kruisboog, gelegen in het Vrijetijdscentrum aan het St Jorisplein 20 te Tienen omvat de volgende te huren zalen/lokalen: R E G L E M E N T Gecoördineerde versie Gemeenteraad 28 oktober 2010 Gemeenteraad 29 september 2011 Gemeenteraad van 27 juni 2013 Verhuurreglement CC De Kruisboog : algemeen deel Artikel 1: Infrastructuur

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is van toepassing op volgende lokalen: - algemene cafetaria met bar en terras - gelijkvloers - polyvalente zaal

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 05-09-2014 1 Afstemmen op gebruik gemeentelijke zalen 23-05-2017 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is vanaf de datum van bekendmaking van toepassing

Nadere informatie

Verhuurreglement Koninginnepark

Verhuurreglement Koninginnepark Verhuurreglement Koninginnepark Artikel 1 Verhuur Koninginnepark De gemeente Maasmechelen is eigenaar van het Koninginnepark (hierna het park ) met bijhorende kiosk gelegen te Eisden-Maasmechelen, Koninginnelaan,

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda!

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! De Wijmenier Ledezijdestraat 74 9340 Impe (Lede) BTW-BE 0848.291.526 Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! Astrid Bauters, uitbaatster van het gebouwencomplex De Wijmenier, Ledezijdestraat 74 te

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3 Verwarmingsvergoeding...

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement welzijn Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 3 4. Prijzen... 3 4.1 Waarborg... 3 4.2 Huur... 3 4.3 Verwarmingsvergoeding...

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK A. RECHT VAN TOEGANG 1. Het dienstencentrum wordt ter beschikking gesteld van organisaties die overdag of s avonds activiteiten

Nadere informatie

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel 1. Algemeen OCMW Lubbeek is eigenaar van zalen die zij ter beschikking stelt van verenigingen, scholen en bedrijven die de ruimte en materialen kunnen

Nadere informatie

1 Het cultuurcentrum De Kruisboog, gelegen in het Vrijetijdscentrum aan het St Jorisplein 20 te Tienen omvat de volgende te gebruiken zalen/lokalen:

1 Het cultuurcentrum De Kruisboog, gelegen in het Vrijetijdscentrum aan het St Jorisplein 20 te Tienen omvat de volgende te gebruiken zalen/lokalen: R E G L E M E N T Raad van Bestuur van AGB Tienen van 27 mei 2014 GEBRUIKSREGLEMENT CC DE KRUISBOOG : ALGEMEEN DEEL Artikel 1: Infrastructuur en gebruikers 1 Het cultuurcentrum De Kruisboog, gelegen in

Nadere informatie

Gebruikersreglement en tarieven Cultuurkapel

Gebruikersreglement en tarieven Cultuurkapel Gebruikersreglement en tarieven Cultuurkapel Cultuurcentrum Zwaneberg Cultuurkapel Cultuurplein 1 Kloosterstraat 1 2220 Heist-op-den-Berg 2220 Heist-op-den-Berg 015 25 07 70 www.zwaneberg.be www.facebook.com/cultuurcentrum.zwaneberg

Nadere informatie

Zaalverhuur CC De Grote Post 1

Zaalverhuur CC De Grote Post 1 1 Gebruiksreglement en algemene voorwaarden 1.1 Het aanvragen van de zalen 1. De vraag om binnen het cultuurcentrum over bepaalde infrastructuur te beschikken gebeurt schriftelijk en wordt aan de dienst

Nadere informatie

Gebruikersreglement Gemeenschapscentrum De Roos Glabbeek - Bekkevoort

Gebruikersreglement Gemeenschapscentrum De Roos Glabbeek - Bekkevoort Gebruikersreglement Gemeenschapscentrum De Roos Glabbeek - Bekkevoort Afdeling A - ALGEMEEN De gemeentebesturen Glabbeek en Bekkevoort stellen, in samenwerking met programma-vzw De Roos, aan het ruime

Nadere informatie

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Goedgekeurd op 27 juni 2012 door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Hervastgesteld op 26 februari 2013 door de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

Gemeentelijk reglement GOC PAX

Gemeentelijk reglement GOC PAX Gemeentelijk reglement GOC PAX Huishoudelijk reglement en Tariefreglement I. Algemene bepalingen Artikel 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Gemeente Geetbets Dorpsstraat 7 3450 GEETBETS Het Gemeentelijk Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

1/ Huishoudelijk reglement. Artikel 1: Toepassingsgebied. 1. Toepassingsgebied

1/ Huishoudelijk reglement. Artikel 1: Toepassingsgebied. 1. Toepassingsgebied 1/ Huishoudelijk reglement Artikel 1: Toepassingsgebied 1. Toepassingsgebied Bij beslissing van het college van burgemeester en schepenen werd het retributiereglement voor de verhuur van gemeentelijke

Nadere informatie

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 Dit reglement regelt het gebruik van de Gemeentelijke sporthal: Poletsestraat 59 9690 Kluisbergen Artikel 2 De infrastructuur

Nadere informatie

Gemeentebestuur Wortegem-Petegem

Gemeentebestuur Wortegem-Petegem Reglement op het gebruik van: de polyvalente zaal met kitchenette en aanpalend terras in de gemeentelijke sporthal Beschrijving van de infrastructuur Art.1. Dit reglement is van toepassing op het gebruik

Nadere informatie

HUREN IN DE SPIL Versie november 2012

HUREN IN DE SPIL Versie november 2012 HUREN IN DE SPIL Versie november 2012 INHOUD Welke zalen / lokalen kunt u huren In De Spil?.. p. 2 Hoe reserveert u een zaal?. p. 2 De prijs van de zalen. p. 3 - huurtarieven - huurvoorwaarden Huurreglement.

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN Jeugd- en Ontmoetingscentrum STOKRODE vzw Sint-Amandusstraat 18, 3511 Hasselt ALGEMENE HUURVOORWAARDEN ALGEMEEN 1. De verhuring van een ruimte of van materiaal van het Jeugd- en Ontmoetingscentrum Stokrode

Nadere informatie

Aanvraag zaalverhuur Gravenhof

Aanvraag zaalverhuur Gravenhof Aanvraag zaalverhuur Gegevens aanvrager Naam vereniging:... Adres zetel vereniging:... Naam voorzitter:... BTW nummer:... IBAN-rekeningnummer:... Gegevens verantwoordelijke (deze is steeds aanwezig van

Nadere informatie

het lokaal bestuur scholen, gevestigd in Duffel verenigingen, erkend door het gemeentebestuur, voor publieksactiviteiten

het lokaal bestuur scholen, gevestigd in Duffel verenigingen, erkend door het gemeentebestuur, voor publieksactiviteiten Cultuurcentrum Cinema Plaza: sreglement Het AGB Duffel stelt ruimtes van Cinema Plaza ter beschikking voor de organisatie van allerlei activiteiten. Dit reglement regelt het gebruik van de infrastructuur.

Nadere informatie

VERHUUR- EN GEBRUIKSREGLEMENT REPETITIERUIMTES

VERHUUR- EN GEBRUIKSREGLEMENT REPETITIERUIMTES DE RAAD, Gelet op het besluit van de gemeenteraad van 23/04/2013 waarbij een overeenkomst met vzw Rockschool werd afgesloten om de repetitieruimtes uit te baten Gelet op het besluit van de gemeenteraad

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Vergaderzalen De Route

Huishoudelijk reglement Vergaderzalen De Route Huishoudelijk reglement Vergaderzalen De Route Artikel 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement bepaalt de specifieke gebruiksvoorwaarden per zaal. Definitie van de gebruikte termen: Aanvrager: Persoon

Nadere informatie

Bibliotheek. Molenstraat Eeklo Tel

Bibliotheek. Molenstraat Eeklo Tel Bibliotheek Molenstraat 36 9900 Eeklo Tel. 09 218 27 00 bibliotheek@eeklo.be www.eeklo.be/bibliotheek Reglement zaalhuur bibliotheek 1 Infrastructuur: Volgende lokalen kunnen worden gehuurd in de bibliotheek,

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT MELKHUISJE

GEBRUIKSREGLEMENT MELKHUISJE GEBRUIKSREGLEMENT MELKHUISJE ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemene bepalingen 1.1. Gehanteerde definities Voor de toepassing van dit gebruiksreglement wordt verstaan onder: 1.1.1. het college: het college

Nadere informatie

3 De aanvraag tot huren van Ontmoetingscentrum Hakendover moet minimaal 30 dagen op voorhand gebeuren.

3 De aanvraag tot huren van Ontmoetingscentrum Hakendover moet minimaal 30 dagen op voorhand gebeuren. R E G L E M E N T Gemeenteraad van 23 oktober 2014 VERHUURREGLEMENT OC HAKENDOVER Artikel 1: Infrastructuur en huurders 1 Het ontmoetingscentrum OC Hakendover is gelegen Keienpoel 6 te Hakendover. Huurders

Nadere informatie

VERHUURREGLEMENT DE FONTEIN. Artikel 1. Dit reglement regelt het gebruik van De Fontein, gelegen Fonteinestraat 22 te Pittem.

VERHUURREGLEMENT DE FONTEIN. Artikel 1. Dit reglement regelt het gebruik van De Fontein, gelegen Fonteinestraat 22 te Pittem. VERHUURREGLEMENT DE FONTEIN Hoofdstuk 1 - Algemeen Artikel 1. Dit reglement regelt het gebruik van De Fontein, gelegen Fonteinestraat 22 te Pittem. Artikel 2. De Fontein bestaat uit volgende onderdelen:

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum Houtmere * Gebruikersreglement

Lokaal dienstencentrum Houtmere * Gebruikersreglement Lokaal dienstencentrum Houtmere * Gebruikersreglement ALGEMENE BEPALINGEN - VERHUUR Artikel 1 Het gebruik van de infrastructuur van het lokaal dienstencentrum Houtmere kan slechts gebeuren door verenigingen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT CC HET BUURTHUIS

HUISHOUDELIJK REGLEMENT CC HET BUURTHUIS HUISHOUDELIJK REGLEMENT CC HET BUURTHUIS Artikel 1 Alle verenigingen die lid zijn van een erkend gemeentelijk adviesorgaan of verenigingen waarvan 50 % van de leden woonachtig zijn in Pittem of hun maatschappelijke

Nadere informatie

Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra Cultureel ontmoetingscentrum STADSMAGAZIJN

Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra Cultureel ontmoetingscentrum STADSMAGAZIJN Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra Cultureel ontmoetingscentrum STADSMAGAZIJN Gegevens aanvrager Handel je namens een vereniging? Indien ja: ja neen Naam vereniging:... Adres zetel vereniging:... Naam

Nadere informatie

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan.

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan. Gebruiksreglement gemeenschapscentrum Neerpelt Artikel 1.- Het college van burgemeester en schepenen geeft opdracht aan het beheersorgaan van het gemeenschapscentrum (GC) om het GC te verhuren met voorrang

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR LOKAAL DAMPOORTSTRAAT 84

ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR LOKAAL DAMPOORTSTRAAT 84 ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR LOKAAL DAMPOORTSTRAAT 84 Inleiding Dit is het reglement voor het huren van een lokaal beheerd door Graffiti vzw. Wie een lokaal huurt, moet dit reglement naleven. In dit reglement

Nadere informatie

Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra Cultureel ontmoetingscentrum STADSMAGAZIJN

Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra Cultureel ontmoetingscentrum STADSMAGAZIJN Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra Cultureel ontmoetingscentrum STADSMAGAZIJN Gegevens aanvrager Handel je namens een vereniging? Indien ja: ja neen Naam vereniging:... Adres zetel vereniging:... Naam

Nadere informatie

Sport en Speelpleinen v.z.w.

Sport en Speelpleinen v.z.w. HUUROVEREENKOMST ZAAL DENNENOORD Tussen enerzijds de vzw sport en speelpleinen en anderzijds: De huurder: INSZ nummer Naam organisatie: BTW nr.: Contactpersoon:. Adres: Nr Gemeente:......Postcode Tel/Gsm:...

Nadere informatie

7. Voor het organiseren van een fuif dient de aanvrager zich ook te houden aan de reglementen vermeld in de Fuifbox van de Stad Peer.

7. Voor het organiseren van een fuif dient de aanvrager zich ook te houden aan de reglementen vermeld in de Fuifbox van de Stad Peer. Gebruiksvoorschriften en huurregeling : 1. Elke aanvraag om over een lokaal, behorende tot het Brueghelheem, te kunnen beschikken, moet worden gericht aan de verantwoordelijke, aangesteld door de Raad

Nadere informatie

DE PASSANT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Cultuurcentrum ZOUTLEEUW

DE PASSANT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Cultuurcentrum ZOUTLEEUW DE PASSANT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Cultuurcentrum ZOUTLEEUW I. Algemene bepalingen Artikel 1 Het Cultuurcentrum De Passant, hierna met deze naam aangeduid, staat open voor alle verenigingen en personen,

Nadere informatie

2. Infrastructuur zaal Kunstencentrum Ten Bogaerde, Ten Bogaerdelaan 10, 8670 Koksijde

2. Infrastructuur zaal Kunstencentrum Ten Bogaerde, Ten Bogaerdelaan 10, 8670 Koksijde 1/ Huishoudelijk reglement Artikel 1: Toepassingsgebied 1. Toepassingsgebied Bij beslissing van het college van burgemeester en schepenen werd het retributiereglement voor de verhuur van gemeentelijke

Nadere informatie

Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken

Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken Dit is het reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken.

Nadere informatie

REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN

REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN Art. 1. - Dit reglement regelt de verhuur van de volgende lokalen van Theater Krakeel Toneelzaal Teaterstraat 33, 9050 Gentbrugge Foyer Teaterstraat 33, 9050 Gentbrugge

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT T SENTRUM SPORT EN SPEL

GEBRUIKERSREGLEMENT T SENTRUM SPORT EN SPEL GEBRUIKERSREGLEMENT T SENTRUM SPORT EN SPEL 1. TOEPASSINGSGEBIED Art.1 Dit gebruikersreglement is van toepassing voor occasionele gebruikers vanaf 1 juli 2017 op het gebruik van t Sentrum Sport en Spel,

Nadere informatie

1/ Huishoudelijk reglement. Artikel 1: Toepassingsgebied. 1. Toepassingsgebied

1/ Huishoudelijk reglement. Artikel 1: Toepassingsgebied. 1. Toepassingsgebied 1/ Huishoudelijk reglement Artikel 1: Toepassingsgebied 1. Toepassingsgebied Bij beslissing van het college van burgemeester en schepenen werd het retributiereglement voor de verhuur van gemeentelijke

Nadere informatie

VERHUURREGLEMENT ZALEN EN LOKALEN VAN DE STAD AALST

VERHUURREGLEMENT ZALEN EN LOKALEN VAN DE STAD AALST VERHUURREGLEMENT ZALEN EN LOKALEN VAN DE STAD AALST Artikel 1: Algemene bepalingen De stad Aalst verhuurt zalen en lokalen en verhuurt ze aan de huurders, zoals bepaald in artikel 2. Alle sociale, culturele,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement betreffende het gebruik van de zaal van het PC Mol-Ginderbuiten

Huishoudelijk reglement betreffende het gebruik van de zaal van het PC Mol-Ginderbuiten Huishoudelijk reglement betreffende het gebruik van de zaal van het PC Mol-Ginderbuiten 1. Gebruiker De gebruiker is de vereniging, organisatie, dienst of particulier die een overeenkomst met het PC heeft

Nadere informatie

JEUGDCENTRUM RONDPUNT26: REGLEMENT VERGADERZALEN

JEUGDCENTRUM RONDPUNT26: REGLEMENT VERGADERZALEN JEUGDCENTRUM RONDPUNT26: REGLEMENT VERGADERZALEN ART. 1 OMSCHRIJVING Dit reglement regelt het gebruik van de vergaderlokalen in het stedelijke jeugdcentrum, Europalaan 26, 3600 Genk. Volgende lokalen staan

Nadere informatie

BIJLAGE 2: GEBRUIKERSREGLEMENT GEMEENTELIJKE GEBOUWEN

BIJLAGE 2: GEBRUIKERSREGLEMENT GEMEENTELIJKE GEBOUWEN BIJLAGE 2: GEBRUIKERSREGLEMENT GEMEENTELIJKE GEBOUWEN Artikel 1 Het gemeentebestuur van Zwalm bepaalt de voorwaarden voor het gebruik van de lokalen en ruimten, hierna opgesomd. Het gemeentebestuur stelt

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR VERHURING LOKALEN Lokaal Dienstencentrum De Ploeg Statiestraat 80 8810 Lichtervelde

REGLEMENT VOOR VERHURING LOKALEN Lokaal Dienstencentrum De Ploeg Statiestraat 80 8810 Lichtervelde REGLEMENT VOOR VERHURING LOKALEN Lokaal Dienstencentrum De Ploeg Statiestraat 80 8810 Lichtervelde Het OCMW Lichtervelde, als organiserend bestuur van het erkend Lokaal Dienstencentrum De Ploeg stelt de

Nadere informatie

1.2 Deze voorwaarden maken deel uit van alle offertes en van overeenkomsten met opdrachtgevers.

1.2 Deze voorwaarden maken deel uit van alle offertes en van overeenkomsten met opdrachtgevers. Huurvoorwaarden Seizoen 2014 2015 Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle verbintenissen, hetzij uit overeenkomst, hetzij uit de wet, tussen de Deventer Schouwburg

Nadere informatie

HUREN IN DE SPIL INHOUD

HUREN IN DE SPIL INHOUD HUREN IN DE SPIL versie juni 2014 INHOUD Pg 2 Pg 3 Pg 3 Pg 4 Pg 5 De zalen en de lokalen Hoe een zaal of een lokaal reserveren Algemene huurvoorwaarden Huurcategoriën en huurprijzen per categorie Huurvoorwaarden

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT Polyvalente ruimte Regenboogschool Sint-Laureins

GEBRUIKERSREGLEMENT Polyvalente ruimte Regenboogschool Sint-Laureins GEBRUIKERSREGLEMENT Polyvalente ruimte Regenboogschool Sint-Laureins 1. TOEPASSINGSGEBIED Art.1 Dit gebruikersreglement is van toepassing vanaf 1 september 2018 op het gebruik van de gemeentelijke infrastructuur:

Nadere informatie

Verhuurreglement zaal Deeldepot 2650

Verhuurreglement zaal Deeldepot 2650 Verhuurreglement zaal Deeldepot 2650 Activiteiten Deeldepot 2650 stelt een polyvalente zaal ter beschikking voor het publiek in het Deeldepot, Strijdersstraat 75A te Edegem. De activiteiten die hiervoor

Nadere informatie

Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra Cultureel ontmoetingscentrum STADSMAGAZIJN

Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra Cultureel ontmoetingscentrum STADSMAGAZIJN Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra Cultureel ontmoetingscentrum STADSMAGAZIJN Gegevens aanvrager Handel je namens een vereniging? ja neen Indien ja: Naam vereniging:... Adres zetel vereniging:... Naam

Nadere informatie

Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra 252cc / kasteel Hof De Bist

Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra 252cc / kasteel Hof De Bist Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra 252cc / kasteel Hof De Bist Gegevens aanvrager Handel je namens een vereniging? ja neen Indien ja: Naam vereniging:... Adres zetel vereniging:... Naam voorzitter:...

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Bovenlokaal Dries 30

Huishoudelijk reglement Bovenlokaal Dries 30 Huishoudelijk reglement Bovenlokaal Dries 30 Artikel 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement bepaalt de specifieke gebruiksvoorwaarden per zaal. Definitie van de gebruikte termen: Aanvrager: Persoon ouder

Nadere informatie

Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra 252cc / kasteel Hof De Bist

Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra 252cc / kasteel Hof De Bist Gegevens aanvrager Naam huurder:... Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra 252cc / kasteel Hof De Bist Handel je namens een vereniging? ja neen Indien ja: Gegevens verantwoordelijke Facturatiegegevens Gegevens

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement niet-maalfunctionele ruimten Roomanmolen.

Huishoudelijk reglement niet-maalfunctionele ruimten Roomanmolen. Huishoudelijk reglement niet-maalfunctionele ruimten Roomanmolen. Artikel 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement is een aanvulling op het toegankelijkheids- en gebruikersreglement van de Roomanmolen,

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT Activiteitencentrum Regina Mundi

GEBRUIKSREGLEMENT Activiteitencentrum Regina Mundi GEBRUIKSREGLEMENT Activiteitencentrum Regina Mundi ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemene bepalingen 1.1. Gehanteerde definities Voor de toepassing van dit gebruiksreglement wordt verstaan onder: 1.1.1.

Nadere informatie

verhuurreglement infrastructuur

verhuurreglement infrastructuur ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Het stadsbestuur van Izegem geeft aan de verschillende diensten de opdracht om de beschikbare infrastructuur te verhuren en het volgens de voorwaarden opgenomen in dit reglement,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur Atrium

Algemene voorwaarden verhuur Atrium Algemene voorwaarden verhuur Atrium Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden, en in de overeenkomst waarop deze toepasselijk zijn, wordt verstaan onder: 1.1 Ter beschikking steller: Havenbedrijf

Nadere informatie

Gebruiksovereenkomst en gebruikstarieven cultureel centrum Wauterbos gemeente Sint-Genesius-Rode

Gebruiksovereenkomst en gebruikstarieven cultureel centrum Wauterbos gemeente Sint-Genesius-Rode Gemeente Sint-Genesius-Rode Gebruiksovereenkomst en gebruikstarieven cultureel centrum Wauterbos gemeente Sint-Genesius-Rode 1. Algemene bepalingen De bepalingen in deze gebruiksovereenkomst vermelden

Nadere informatie

huur en gebruik van accommodatie in stedelijke onderwijsinfrastructuur Goedgekeurd in de gemeenteraad van 7 april 2015

huur en gebruik van accommodatie in stedelijke onderwijsinfrastructuur Goedgekeurd in de gemeenteraad van 7 april 2015 REGLEMENT Stadsbestuur Gemeenteplein 2 8790 Waregem 056 62 12 21 secretariaat@waregem.be huur en gebruik van accommodatie in stedelijke onderwijsinfrastructuur Goedgekeurd in de gemeenteraad van 7 april

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT JEUGDCENTRUM BORGLOON

GEBRUIKSREGLEMENT JEUGDCENTRUM BORGLOON GEBRUIKSREGLEMENT JEUGDCENTRUM BORGLOON Stedelijke jeugddienst Borgloon St-Rochuslaan 12a 3840 BORGLOON 012 67 37 01 www.jeugddienstborgloon.be jeugddienst@borgloon.be INHOUD 1. ALGEMENE BEPALINGEN 1.1.

Nadere informatie

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging...

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging... HUUROVEREENKOMST EN REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE BIJ HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS. 1. Identiteit van de huurder*. Dhr., Mevr.... Adres... Gemeente... Tel.... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er

Nadere informatie

Gebruik van culturele infrastructuur

Gebruik van culturele infrastructuur REGLEMENT Gebruik van culturele infrastructuur 1. De ter beschikking gestelde infrastructuur Artikel 1 Het gemeentebestuur van Denderleeuw stelt de volgende gebouwen en lokalen ter beschikking voor verhuur

Nadere informatie

De artikelen met betrekking tot het gebruik van de culturele site De Meet, opgenomen in het gebruikersreglement, goedgekeurd door de gemeenteraad dd.

De artikelen met betrekking tot het gebruik van de culturele site De Meet, opgenomen in het gebruikersreglement, goedgekeurd door de gemeenteraad dd. De artikelen met betrekking tot het gebruik van de culturele site De Meet, opgenomen in het gebruikersreglement, goedgekeurd door de gemeenteraad dd. 16.10.2008, worden opgeheven. - GEBRUIKERSREGLEMENT

Nadere informatie

Kortrijkse Erfgoedcel gebruikersgids

Kortrijkse Erfgoedcel gebruikersgids Kortrijkse Erfgoedcel gebruikersgids In het Erfgoedhuis De Berg van Barmhartigheid kunnen organisaties lokalen gebruiken voor vergaderingen, cursussen, voordrachten e.d. Er zijn lokalen van ca 25 personen

Nadere informatie

HUURREGLEMENT CLUB KAMIKAZE

HUURREGLEMENT CLUB KAMIKAZE HUURREGLEMENT CLUB KAMIKAZE Dit reglement is van toepassing op Club Kamikaze (Douaneplein z/n, 2800 Mechelen) en infrastructuur. Club Kamikaze bestaat uit een optredenzaal, podium, sanitair, backstage,

Nadere informatie

Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke (culturele) ontmoetingscentra, cultuurcentra en bibliotheken

Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke (culturele) ontmoetingscentra, cultuurcentra en bibliotheken Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke (culturele) ontmoetingscentra, cultuurcentra en bibliotheken Dit is het reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, (culturele)

Nadere informatie

Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra Cultureel ontmoetingscentrum OUDE BADHUIS

Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra Cultureel ontmoetingscentrum OUDE BADHUIS Aanvraag zaalverhuur cultuurcentra Cultureel ontmoetingscentrum OUDE BADHUIS Gegevens aanvrager Handel je namens een vereniging? Indien ja: Naam vereniging:... Adres zetel vereniging:... Naam voorzitter:...

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE Artikel 1 Op de Stedelijke Basisschool Staakte, Hoogstraat 192 9160 Lokeren, wordt volgende ruimte ter beschikking gesteld

Nadere informatie

Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014

Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014 Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014 Algemene voorwaarden: 1. Domein Diesterweg, Acacialaan z/n, 2920 Kalmthout wordt ter beschikking

Nadere informatie

t Nielerhof Zilverstraat 3840 Borgloon

t Nielerhof Zilverstraat 3840 Borgloon t Nielerhof Zilverstraat 3840 Borgloon HUURREGLEMENT Geldig vanaf 01/01/2017 Inhoud 1. Algemene bepalingen:... 3 1.1 Aanvraag... 3 1.2 Sleutels... 3 1.3 Verzekering... 4 1.4 Annulering... 4 1.5 Voorschriften

Nadere informatie

REGLEMENT. inzake tijdelijke huur en gebruik van

REGLEMENT. inzake tijdelijke huur en gebruik van OCMW Beersel Raad voor Maatschappelijk Welzijn 26.09.2013 REGLEMENT inzake tijdelijke huur en gebruik van ONTMOETINGSRUIMTEN DE CEDER Voor Verenigingen van deelgemeente Beersel (Werkjaar 2013-14) Algemene

Nadere informatie

Gebruiksreglement verhuur t Ertbrandje

Gebruiksreglement verhuur t Ertbrandje Gebruiksreglement verhuur t Ertbrandje Dienstencentrum t Ertbrandje Ertbrandstraat 239 2950 Putte-Kapellen 03 605 40 27 0499 53 30 43 Aanvraagregeling, voorwaarden en prijzen: Vanaf 1 januari 2015 worden

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHURINGEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHURINGEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERHURINGEN 1. ALGEMENE HUURVOORWAARDEN Dit reglement is van toepassing op de verhuring van de culturele infrastructuur behorend tot Cultuurcentrum Maasmechelen: De schouwburg De

Nadere informatie

GR. 29/12/2003 GEBRUIKERSREGLEMENT GEMEENTELIJK ONTMOETINGSCENTRUM "DE LINDE"

GR. 29/12/2003 GEBRUIKERSREGLEMENT GEMEENTELIJK ONTMOETINGSCENTRUM DE LINDE GR. 29/12/2003 GEBRUIKERSREGLEMENT GEMEENTELIJK ONTMOETINGSCENTRUM "DE LINDE" Afdeling 1 : Algemeenheden Artikel 1.1. Door het gebruik van het gemeentelijk Ontmoetingscentrum "De Linde" aan te vragen verklaart

Nadere informatie

Gebruiksreglement Jeugdhuis

Gebruiksreglement Jeugdhuis 2017 Gebruiksreglement Jeugdhuis Jeugddienst Herne Centrum 17 1540 Herne Dit reglement trad in werking op 1 april 2009 en werd goedgekeurd op de gemeenteraad van 25 maart 2009. Aanpassing op gemeenteraad

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT SCHOOLINFRASTRUCTUUR

GEBRUIKERSREGLEMENT SCHOOLINFRASTRUCTUUR Vrije Basisschool De Twijg 3018 Wijgmaal tel.: 016 44.63.48 fax.: 016 44.86.48 www.detwijg.be GEBRUIKERSREGLEMENT SCHOOLINFRASTRUCTUUR GOEDGEKEURD DOOR HET SCHOOLBESTUUR OP 9/11/2011 3018 Wijgmaal pagina

Nadere informatie

Artikel 4 Wie kan van de zaal gebruik maken?

Artikel 4 Wie kan van de zaal gebruik maken? Huishoudelijk reglement vergaderzalen De Route Artikel 1 Algemeen Het huishoudelijk reglement bepaalt de specifieke gebruiksvoorwaarden per zaal. Definitie van de gebruikte termen: Aanvrager: Persoon ouder

Nadere informatie

De gebruiker verklaart akkoord te gaan met alle bepalingen van dit reglement.

De gebruiker verklaart akkoord te gaan met alle bepalingen van dit reglement. Huishoudelijk reglement zaal Sector L Art. 1: Algemeen De zaal Sector L wordt ter beschikking gesteld door de stad Sint-Truiden. Elk contact met de huurders gebeurt via de jeugddienst, tenzij anders overeengekomen.

Nadere informatie

VRIJZINNIG PUNT HASSELT INFORMATIE VOOR HUURDERS

VRIJZINNIG PUNT HASSELT INFORMATIE VOOR HUURDERS VRIJZINNIG PUNT HASSELT INFORMATIE VOOR HUURDERS 2 INHOUD 1 HUURVOORWAARDEN 1.1. Aanvraag 4 1.2. Verhuring 4 1.3. Annulatie 5 1.4. Overlast 5 1.5. Schade 5 1.6. Goede staat van lokalen en materialen 5

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR. Artikel 1. Artikel 2 HOOFDSTUK 2: VERHUUR SPORTHAL.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR. Artikel 1. Artikel 2 HOOFDSTUK 2: VERHUUR SPORTHAL. 1 GEMEENTE AFFLIGEM HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR Artikel 1 De gemeentelijke sporthal Bellekouter bestaat uit: 1250 m2 sportzaal; 6 kleedkamers,

Nadere informatie

Aanvraag zaalverhuur Cultureel ontmoetingscentrum MERKSEMDOK

Aanvraag zaalverhuur Cultureel ontmoetingscentrum MERKSEMDOK Gegevens over uw vereniging Naam vereniging:.. Datum activiteit:... Aanvraag zaalverhuur Cultureel ontmoetingscentrum MERKSEMDOK Facturatieadres Naam van de vereniging Adres (zetel) BTW-nummer Rekeningnummer

Nadere informatie

Huurvoorwaarden. Gelieve deze brochure terug te bezorgen aan ZiDaSpringen. na de verhuurperiode.

Huurvoorwaarden. Gelieve deze brochure terug te bezorgen aan ZiDaSpringen. na de verhuurperiode. Huurvoorwaarden Gelieve deze brochure terug te bezorgen aan ZiDaSpringen na de verhuurperiode. Huurvoorwaarden: Artikel 1: Praktisch Om de in het huurcontract aangewezen springkastelen te kunnen gebruiken,

Nadere informatie

Gebruikersreglement gemeenschapscentrum t Torreke

Gebruikersreglement gemeenschapscentrum t Torreke Gebruikersreglement gemeenschapscentrum t Torreke Titel I : Algemene bepalingen Artikel 1: Elke persoon of vereniging die in het Gemeenschapscentrum een activiteit wenst te organiseren, ondertekent het

Nadere informatie

GEBRUIKSOVEREENKOMST Kelder De Clippel

GEBRUIKSOVEREENKOMST Kelder De Clippel GEBRUIKSOVEREENKOMST Kelder De Clippel Art. 1 Aanvragen Alle aanvragen dienen te worden ingediend bij bvba Michiels: Korenmarkt 6, 2800 Mechelen, e-mail: michielsmechelen@telenet..be, telefoon : 015/ 42

Nadere informatie

reservatie geldt als akkoord met onderstaande HUURVOORWAARDEN goederen blijven ten alle tijde eigendom van Festiliti en kunnen niet worden

reservatie geldt als akkoord met onderstaande HUURVOORWAARDEN goederen blijven ten alle tijde eigendom van Festiliti en kunnen niet worden reservatie geldt als akkoord met onderstaande HUURVOORWAARDEN goederen blijven ten alle tijde eigendom van Festiliti en kunnen niet worden onderverhuurd Huurtermijn. De huurprijzen vermeld in onze prijslijst

Nadere informatie

Jeugddienst Zottegem Reglement uitleendienst

Jeugddienst Zottegem Reglement uitleendienst Jeugddienst Zottegem Reglement uitleendienst Tips... Hoe Goede raad Zorg voor Wanneer enkel schriftelijk met het aanvraagformulier je kan telefonisch inlichtingen inwinnen en formulieren aanvragen vraag

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. De Zilverlink vzw, met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS OVEREENGEKOMEN

Nadere informatie

HUREN IN DE SPIL INHOUD

HUREN IN DE SPIL INHOUD HUREN IN DE SPIL versie juni 2013 INHOUD Pg 2 Pg 3 Pg 3 Pg 4 Pg 5 De zalen en de lokalen Hoe een zaal of een lokaal reserveren Algemene huurvoorwaarden Huurcategoriën en huurprijzen per categorie Huurvoorwaarden

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT ACCOMMODATIE CC DE STEIGER

GEBRUIKSREGLEMENT ACCOMMODATIE CC DE STEIGER GEBRUIKSREGLEMENT ACCOMMODATIE CC DE STEIGER Artikel 1 Voorwerp van het gebruik 1.1 De Studio CC De Steiger Menen beschikt over een zaal voor kleinere voorstellingen met 128 genummerde zitplaatsen in tribunevorm.

Nadere informatie

REGLEMENT MET ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN EN TARIEVEN VOOR DE HUUR VAN DE VERGADERACCOMMODATIE IN HET PROVINCIAAL HOF

REGLEMENT MET ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN EN TARIEVEN VOOR DE HUUR VAN DE VERGADERACCOMMODATIE IN HET PROVINCIAAL HOF REGLEMENT MET ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN EN TARIEVEN VOOR DE HUUR VAN DE VERGADERACCOMMODATIE IN HET PROVINCIAAL HOF Artikel 1 Het provinciebestuur kan de vergaderaccommodatie van het Provinciaal Hof,

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HUUR POLYVALENTE ZAAL DE HOEVE

REGLEMENT VOOR HUUR POLYVALENTE ZAAL DE HOEVE REGLEMENT VOOR HUUR POLYVALENTE ZAAL DE HOEVE OCMW-ZEMST- HOOGSTRAAT 69 1980 ZEMST I. ALGEMENE HUURVOORWAARDEN ---------------------------------------------------- Art. 1. De huurprijs voor de polyvalente

Nadere informatie

Artikel 2 Het bevoegd personeel van de stad Diest heeft het recht om op ieder ogenblik de naleving van het huidig reglement te controleren.

Artikel 2 Het bevoegd personeel van de stad Diest heeft het recht om op ieder ogenblik de naleving van het huidig reglement te controleren. Reglement GR 20151026-000 verhuur van de citadel Hoofdstuk 1 Algemeen Artikel 1 De stad Diest is gemachtigd om de door haar bepaalde ruimtes van de citadel te verhuren volgens de voorwaarden die in dit

Nadere informatie

Artikel 1 Dit reglement regelt het uitlenen van het materiaal door de gemeentelijke jeugddienst Sint-Pieters-Leeuw aan:

Artikel 1 Dit reglement regelt het uitlenen van het materiaal door de gemeentelijke jeugddienst Sint-Pieters-Leeuw aan: Artikel 1 Dit reglement regelt het uitlenen van het materiaal door de gemeentelijke jeugddienst Sint-Pieters-Leeuw aan: - categorie A: de erkende Leeuwse jeugdwerkinitiatieven en Leeuwse scholen (aanvraag

Nadere informatie