VERHUUR- EN GEBRUIKSREGLEMENT REPETITIERUIMTES

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERHUUR- EN GEBRUIKSREGLEMENT REPETITIERUIMTES"

Transcriptie

1 DE RAAD, Gelet op het besluit van de gemeenteraad van 23/04/2013 waarbij een overeenkomst met vzw Rockschool werd afgesloten om de repetitieruimtes uit te baten Gelet op het besluit van de gemeenteraad van 22/10/2013 om de overeenkomst met vzw Rockschool in te trekken Overwegende dat team jeugd en senioren een digitaal registratie- en reserveringsysteem liet ontwikkelen en zelf kan instaan voor de verhuur van de repetitieruimtes BESLUIT: Enig artikel: de verhuur- en gebruiksvoorwaarden voor de repetitieruimtes als volgt vast te stellen: VERHUUR- EN GEBRUIKSREGLEMENT REPETITIERUIMTES Artikel 1 Algemene bepalingen inzake de huurders Categorie 1: Groepen waarvan minimum 1 lid jonger dan 30 jaar én woonachtig in Aalst is. Categorie 2: Groepen waarvan minimum 1 lid woonachtig is in Groot-Aalst. Categorie 3: De rest. Categorie 1 heeft voorrang op categorie 2 en categorie 2 op categorie 3, indien de reserveringstermijnen worden gerespecteerd. Groepen uit dezelfde categorie worden in volgorde van datum behandeld. Artikel 2 Voorwerp van het verhuurreglement De Stad Aalst verhuurt twee repetitieboxen. De boxen zijn studiocabines voor een geluiddemping van 40 db. Afmetingen van de repetitieboxen: inwendig L x B x H: 5000 x 4000 x 2250 mm. Box 1 is voorzien van de volgende materialen: Drum zonder cymbalen 2 zangmicro's en 3 instrumentenmicro's en 5 statieven Versterker en boxen Beperkte mengtafel Box 2 heeft de volgende uitrusting: Drum zonder cymbalen 2 zangmicro's en 3 instrumentenmicro's en 5 statieven Versterker en boxen Op aanvraag: Uitgebreide mengtafel met onboard effecten Pioneer DJ-set (op aparte aanvraag, niet standaard aanwezig in de box))

2 Artikel 3 Huurperiode De repetitieruimtes kunnen worden gehuurd volgens de volgende indeling: maandag, dinsdag, donderdag voor een dagdeel van 4 uur. Op woensdag zijn er per ruimte twee dagdelen beschikbaar: van 13u00 tot 17u00 en van 18u00 tot 22u00. Vrijdag/zaterdag en zondag kunnen de ruimtes eveneens voor 1 dagdeel worden gehuurd. De uren worden dan in samenspraak bepaald. Artikel 4 Huurprijs 20 EUR voor een dagdeel op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Vrijdag, zaterdag en zondag kost een dagdeel 30 EUR. Het bijkomende gebruik van de pioneer mengtafel kost 10 EUR. Het bijkomende gebruik van de pioneer DJ-set kost 25 EUR per dagdeel en het bijkomende gebruik van de uitgebreide mengtafel 15 EUR per dagdeel. Beide materialen zijn ten allen tijde gehuisvest bij DAV ter bewaring. Zijn inbegrepen in de huurprijs: zalen, lokalen en materialen; verlichting; verwarming; vervoer van stadsmateriaal; brandverzekering (met uitzondering van eigen materialen). Volgende kosten zijn ten laste van de huurder: alle taksen; SABAM; Billijke Vergoeding; verzekeringen eigen materialen; andere bijkomende kosten. Artikel 5 Waarborg De huurder is bovenop de huurprijs een waarborg verschuldigd als zekerheidsstelling voor een goede uitvoering van zijn contractuele verplichtingen. Indien een groep gebruik wenst te maken van één van de repetitieruimtes dan dient deze groep zich te registeren via De registratie wordt pas aanvaard na de betaling van een waarborg van 250 EUR op rekeningnummer van de stad Aalst BE Zolang de groep geregistreerd blijft, blijft de waarborg in handen van de stad Aalst en kan de groep gebruik maken van de ruimtes. Indien een groep niet langer gebruikt wenst te maken van de ruimtes, kan de groep zich via uitschrijven en wordt ook de waarborg terugbetaald. Vanaf dat moment kan de groep geen ruimtes meer reserveren. Na ieder gebruikt dagdeel worden de repetitieruimtes gecontroleerd. Herstellings-, opruimings-, reinigingskosten en kosten bij verlies worden automatisch afgetrokken van de waarborgsom. Indien de waarborgsom niet volstaat ter dekking van de kosten, dan wordt het schadebedrag meegedeeld aan de huurder, en zal een schuldvordering worden opgemaakt, die binnen de 30 dagen na ontvangst moet betaald worden.

3 Indien een vereniging gedurende twee jaar geen reservaties meer aanvraagt en zich niet uitschrijft, dan wordt de verenging automatisch uitgeschreven en vervalt het recht op de terugstorting van de waarborg. Artikel 6 Reservatie Informatie over het al dan niet beschikbaar zijn van de zalen of lokalen kan bekomen worden op: Team Jeugd en Senioren Stad Aalst Zwarte Zusterstraat 15 tel jeugd@aalst.be Aanvraagformulieren zijn te bekomen bij team Jeugd en Senioren en/of reserveren is mogelijk via de website van team Jeugd en Senioren: Indien de groep een beroep wenst te doen op de rechten verbonden aan de categorie waarin de groep werd ingedeeld, moet de aanvraag tot huur maximum 3 maanden en minstens 1 maand op voorhand worden ingediend. Alle latere aanvragen, worden in volgorde van aanvraag behandeld. Een reservatie is pas officieel nadat de groep een bevestiging heeft gekregen via team Jeugd en nadat de geldende vergoeding werd betaald. Afhankelijk van de gehuurde periode dient het bedrag te worden overgeschreven op BE Betaling via bancontact is mogelijk bij team Jeugd en Senioren. De verhuurder behoudt zich het recht voor voorrang te geven aan eigen activiteiten in de zalen of lokalen en daartoe deze zalen of lokalen ter beschikking te houden. De volledige huursom en de waarborgsom moeten bij reservatie betaald worden, met bancontact, of via overschrijving. Andere betalingwijzen zoals cheques of contant worden niet aanvaard. Pas na betaling is de toewijzing van de zaal of het lokaal definitief. Artikel 7 Verplichtingen van de huurder bij de uitvoering van de overeenkomst Het is de huurder uitdrukkelijk verboden de huur over te dragen. Onderverhuring kan slechts mits schriftelijke toestemming van het college van burgemeester en schepenen. Verplichtingen van de huurder omtrent de activiteit: de aard, inhoud en duur van de toegestane activiteit mogen niet afwijken van datgene waarvoor oorspronkelijk toelating werd verleend; de activiteiten mogen niet in strijd zijn met de openbare orde en de goede zeden; de huurder dient zich te houden aan de geldende geluidsnormen (max. 90dB). Inlichtingen hierover kunnen bekomen worden bij de Preventiedienst van de Lokale Politie, tel ; indien vereist, stelt de huurder zich in regel met SABAM, betaalt de Billijke Vergoeding en zorgt voor de nodige vergunningen en verzekeringen om de activiteit te laten plaatsvinden. de huurder kan de repetitieboxen enkel gebruiken voor de doeleinden waarvoor de boxen ontworpen zijn, dit is repeteren in groepsverband. Er zijn in geen geval toeschouwers of publiek toegelaten in de boxen.

4 Verplichtingen van de huurder omtrent de huurperiode: het in gereedheid brengen van de afgehuurde infrastructuur kan enkel tijdens de uren waarvoor werd afgehuurd; bij het overschrijden van de gestelde gebruiksuren zal een forfaitaire toeslag van 25,- EUR per overschreden uur worden aangerekend. Verplichtingen van de huurder omtrent de zaal of het lokaal: onder geen enkel beding kan een opbouw/afbouw of het in gereedheid brengen van de zaal of lokaal, voorafgaande of erop volgende activiteiten verstoren, evenals lopende activiteiten; de gehuurde infrastructuur bevindt zich in standaardopstelling, evenals in een correcte als nette staat. De huurder verbindt er zich toe om na de activiteit de zalen opnieuw te verlaten zoals hij deze heeft aangetroffen (nette staat, standaardopstelling); de huurder moet al het afval dat tijdens de activiteit wordt geproduceerd onmiddellijk meenemen. Eventueel kan de huurder een bijkomende container plaatsen, evenwel op eigen kosten; ramen, deuren, liftdeuren en -wanden, muren, panelen en vloeren kunnen niet worden beplakt en/of beschilderd, beschreven of beklad; indien een bepaalde constructie noodzakelijk is, dient vooraf contact te worden genomen met de zaalverantwoordelijke voor toestemming; de huurder dient erover te waken dat verwarming, en verlichting steeds uitgeschakeld zijn bij het verlaten van het gebouw. de huurder kan geen enkel van de materialen meenemen buiten de repetitieboxen Verplichtingen van de huurder inzake veiligheid, aansprakelijkheid en verzekering De stad stelt enkel de infrastructuur ter beschikking, maar kan niet als inrichter worden beschouwd. De huurder zal in zijn verhouding tot de stad als inrichter worden beschouwd en is gehouden tot naleving van alle wettelijke en reglementaire bepalingen die op hem als inrichter rusten. De huurder vrijwaart de stad hiervoor. De huurder is inzake veiligheid en aansprakelijkheid verantwoordelijk voor: al de schade die door hem, door zijn aangestelden of door de deelnemers aan de activiteit wordt toegebracht aan het gebouw, de toegangsweg en de installaties van de zaal of het lokaal; het doen naleven van het verbod gevaarlijke stoffen of vloeistoffen in het gebouw te brengen; het doen naleven op het algemeen drankverbod binnen de ruimtes, dit ter bescherming van de materialen; het doen naleven van het algemeen rookverbod in de lokalen. Enkel buiten mag er gerookt worden. Het gebruik van licht ontvlambaar materiaal is om veiligheidsredenen ten strengste verboden; het doen naleven van de wet op de openbare dronkenschap en van de wet op de jeugdbescherming; het doen naleven van het verbod op nachtlawaai; het vrij houden van de nooduitgangen. Het is verboden obstakels voor (nood)uitgangen of brandblusapparaten te plaatsen en hinderlijke voorwerpen op de grond te leggen; het waken over de niet-overschrijding van het maximum toegelaten aantal deelnemers.

5 de huurder is zelf verantwoordelijk voor de activiteiten in de gehuurde infrastructuur. De stad kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen of andere schadelijke gevolgen die zouden voortvloeien uit het gebruik ervan. Verzekeringen van de eigen materialen Artikel 9: Verplichtingen van de verhuurder inzake veiligheid en aansprakelijkheid De stad beschikt over een brandverzekeringspolis waarin bepaald is dat de eigenaar afstand doet van verhaal ten aanzien van de gebruiker/huurder. Dat wil zeggen dat de huurders automatisch verzekerd zijn tegen brand. Enkel de eigen inboedel dient verzekerd te zijn. De stad beschikt tevens over een polis objectieve aansprakelijkheid bij brand en ontploffing. De stad neemt geen bewakingsplicht op zich en kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor achtergelaten voorwerpen. De stad kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal, beschadiging of verlies van materiaal dat toebehoort aan de huurder of betrekking heeft op de activiteit die hij inricht. Hiervoor kan de huurder zelf een verzekering voor eigen materiaal afsluiten. Artikel 10 Annulering Indien de huurder de activiteit niet laat plaatsvinden, stelt hij team Jeugd schriftelijk in kennis. Dit kan zowel per mail als per brief. Deze kennisgeving dient minimaal 2 dagen vooraf bij de dienst Jeugd te zijn. Indien team jeugd minder dan 2 dagen voor de aanvang van de huur wordt verwittigd, wordt 100% van de huursom aangerekend. Artikel 11: Ontbinding van de huurovereenkomst Conform artikel 1729 B.W. kan de stad als verhuurder naargelang van de omstandigheden de huur doen ontbinden indien de huurder het gehuurde voor een ander gebruik zal aanwenden dan waarvoor het gehuurd was, of voor een gebruik waaruit enig nadeel kan ontstaan voor de verhuurder. Conform artikel 1741 B.W. wordt het huurcontract ontbonden door het tenietgaan van het gehuurde goed, en door de niet-nakoming van zijn verplichtingen door de huurder. Bij overtreding van de voorwaarden van huidig reglement kan de toegang tot de betrokken ruimte ontzegd worden en kan de stad het contract doen ontbinden. Reeds betaalde huurgelden en waarborg blijven voor de stad definitief verworven ten titel van schadevergoeding. Indien de activiteit in strijd is met de openbare orde en de goede zeden in het gedrang brengt, kan deze activiteit stopgezet en verboden worden, zonder dat de huurder aanspraak kan maken op terugbetaling van de gestorte huurgelden en waarborg of aanspraak kan maken op enige andere schadeloosstelling. In geval van ontbinding van het contract is de huurder niet meer gerechtigd de gehuurde infrastructuur te betreden, behalve voor ontruiming.

VERHUURREGLEMENT ZALEN EN LOKALEN VAN DE STAD AALST

VERHUURREGLEMENT ZALEN EN LOKALEN VAN DE STAD AALST VERHUURREGLEMENT ZALEN EN LOKALEN VAN DE STAD AALST Artikel 1: Algemene bepalingen De stad Aalst verhuurt zalen en lokalen en verhuurt ze aan de huurders, zoals bepaald in artikel 2. Alle sociale, culturele,

Nadere informatie

Het gebruiksreglement voor gebouwen, zalen en lokalen van de stad

Het gebruiksreglement voor gebouwen, zalen en lokalen van de stad Gebruiksreglement voor gebouwen, zalen en lokalen van de stad Geraardsbergen. GR 17.12.2013 De raad in openbare zitting, Gelet op het gebruiksreglement voor gebouwen, zalen en lokale van de stad Geraardsbergen,

Nadere informatie

MIDDENHUIS VERHUURREGLEMENT 2010/2011

MIDDENHUIS VERHUURREGLEMENT 2010/2011 MIDDENHUIS VERHUURREGLEMENT 2010/2011 Het bestuur van SPH (Stichting ProjectHuis) streeft er naar dat het Middenhuis een levendig huis is dat optimaal gebruikt wordt door bewoners van de Groene Marke en

Nadere informatie

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel 1. Algemeen OCMW Lubbeek is eigenaar van zalen die zij ter beschikking stelt van verenigingen, scholen en bedrijven die de ruimte en materialen kunnen

Nadere informatie

Verhuurreglement Koninginnepark

Verhuurreglement Koninginnepark Verhuurreglement Koninginnepark Artikel 1 Verhuur Koninginnepark De gemeente Maasmechelen is eigenaar van het Koninginnepark (hierna het park ) met bijhorende kiosk gelegen te Eisden-Maasmechelen, Koninginnelaan,

Nadere informatie

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 Dit reglement regelt het gebruik van de Gemeentelijke sporthal: Poletsestraat 59 9690 Kluisbergen Artikel 2 De infrastructuur

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: ALGEMENE HUUROVEREENKOMST 1. NOWEDO vzw met zetel DOVENONTMOETINGSCENTRUM EFFETA in de Polderstraat 76a te 8310 SINT-KRUIS (Brugge) Hierna vernoemd de VERHUURDER en 2 (Naam & adres).

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009) HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009) Artikel 1: Omschrijving 1. Het gemeenschapscentrum De Volle Vaart bestaat uit

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

Voorbeeld huurcontract/gebruiksovereenkomst repetitieruimte

Voorbeeld huurcontract/gebruiksovereenkomst repetitieruimte Voorbeeld huurcontract/gebruiksovereenkomst repetitieruimte Tussen verhuurder, Naam: Adres: Telefoon: E-mail: Website: Vertegenwoordigd door: en de meerderjarige huurder, Je kan geen contract afsluiten

Nadere informatie

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan.

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan. Gebruiksreglement gemeenschapscentrum Neerpelt Artikel 1.- Het college van burgemeester en schepenen geeft opdracht aan het beheersorgaan van het gemeenschapscentrum (GC) om het GC te verhuren met voorrang

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. De Zilverlink vzw, met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS OVEREENGEKOMEN

Nadere informatie

Verhuurreglement zaal Deeldepot 2650

Verhuurreglement zaal Deeldepot 2650 Verhuurreglement zaal Deeldepot 2650 Activiteiten Deeldepot 2650 stelt een polyvalente zaal ter beschikking voor het publiek in het Deeldepot, Strijdersstraat 75A te Edegem. De activiteiten die hiervoor

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3 Verwarmingsvergoeding...

Nadere informatie

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda!

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! De Wijmenier Ledezijdestraat 74 9340 Impe (Lede) BTW-BE 0848.291.526 Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! Astrid Bauters, uitbaatster van het gebouwencomplex De Wijmenier, Ledezijdestraat 74 te

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. Tussen

HUUROVEREENKOMST. Tussen HUUROVEREENKOMST Tussen Linda Dillen Koel Rent Steenovenstraat 56 2040 Antwerpen Berendrecht BTW: BE015.980.306 GSM: 0468 288 296 Email: info@koelrent.be Hierna de verhuurder genoemd, En Naam: Adres: Gemeente:

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is van toepassing op volgende lokalen: - algemene cafetaria met bar en terras - gelijkvloers - polyvalente zaal

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 05-09-2014 1 Afstemmen op gebruik gemeentelijke zalen 23-05-2017 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is vanaf de datum van bekendmaking van toepassing

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement welzijn Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 3 4. Prijzen... 3 4.1 Waarborg... 3 4.2 Huur... 3 4.3 Verwarmingsvergoeding...

Nadere informatie

REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN

REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN Art. 1. - Dit reglement regelt de verhuur van de volgende lokalen van Theater Krakeel Toneelzaal Teaterstraat 33, 9050 Gentbrugge Foyer Teaterstraat 33, 9050 Gentbrugge

Nadere informatie

Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014

Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014 Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014 Algemene voorwaarden: 1. Domein Diesterweg, Acacialaan z/n, 2920 Kalmthout wordt ter beschikking

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. De Zilverlink vzw met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS OVEREENGEKOMEN

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. VZW De Zilverlink met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS

Nadere informatie

Bibliotheek. Molenstraat Eeklo Tel

Bibliotheek. Molenstraat Eeklo Tel Bibliotheek Molenstraat 36 9900 Eeklo Tel. 09 218 27 00 bibliotheek@eeklo.be www.eeklo.be/bibliotheek Reglement zaalhuur bibliotheek 1 Infrastructuur: Volgende lokalen kunnen worden gehuurd in de bibliotheek,

Nadere informatie

Gebruik van culturele infrastructuur

Gebruik van culturele infrastructuur REGLEMENT Gebruik van culturele infrastructuur 1. De ter beschikking gestelde infrastructuur Artikel 1 Het gemeentebestuur van Denderleeuw stelt de volgende gebouwen en lokalen ter beschikking voor verhuur

Nadere informatie

Gemeentebestuur Wortegem-Petegem

Gemeentebestuur Wortegem-Petegem Reglement op het gebruik van: de polyvalente zaal met kitchenette en aanpalend terras in de gemeentelijke sporthal Beschrijving van de infrastructuur Art.1. Dit reglement is van toepassing op het gebruik

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN Jeugd- en Ontmoetingscentrum STOKRODE vzw Sint-Amandusstraat 18, 3511 Hasselt ALGEMENE HUURVOORWAARDEN ALGEMEEN 1. De verhuring van een ruimte of van materiaal van het Jeugd- en Ontmoetingscentrum Stokrode

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012 1/7 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 20 JUNI 2012 GEBRUIKSREGLEMENT JEUGDLOKALEN GROENSTRAAT Toelichting Het gebruiksreglement (bepalingen voor vast en occasioneel gebruik), het

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

De materialen kunnen maximum 3 maanden voor het evenement aangevraagd en gereserveerd worden.

De materialen kunnen maximum 3 maanden voor het evenement aangevraagd en gereserveerd worden. Verhuur- en gebruiksreglement materialen Hoofdstuk I: Algemene huur- en gebruiksvoorwaarden materialen Artikel 1: materiaal van de Stad Halle De Stad Halle is eigenaar van diverse materialen die zij ter

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT SCHOOLINFRASTRUCTUUR

GEBRUIKERSREGLEMENT SCHOOLINFRASTRUCTUUR Vrije Basisschool De Twijg 3018 Wijgmaal tel.: 016 44.63.48 fax.: 016 44.86.48 www.detwijg.be GEBRUIKERSREGLEMENT SCHOOLINFRASTRUCTUUR GOEDGEKEURD DOOR HET SCHOOLBESTUUR OP 9/11/2011 3018 Wijgmaal pagina

Nadere informatie

Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder

Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder Huurvoorwaarden en reglement Welzijnsstichting Kerverland ten behoeve van de Huiskamer van Waarder 1. Dit document is opgesteld door de Welzijnsstichting Kerverland te Waarder, ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER

Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER Uit in Lier Verhuur infrastructuur & sport Eeuwfeestlaan 183-2500 LIER tel. 03 480 52 51 verhuurinfrastructuur@lier.be www.uitinlier.be Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

Huurvoorwaarden. Bibliotheek

Huurvoorwaarden. Bibliotheek Huurvoorwaarden Bibliotheek 1 Bibliotheek Genk stelt volgende lokalen ter beschikking voor verhuur aan derden: De Ontdekking Een polyvalente zaal voor max. 100 personen; Het Portaal Leslokaal voorzien

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen

Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen Wijkhuis Zevenbergen, gelegen te Peter Benoîtlaan 6, 2500 Lier Iedereen die het wijkhuis Zevenbergen betreedt, wordt geacht dit reglement

Nadere informatie

Uit in Lier. Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin. Hoofdstuk 1: : Gebruikersgroepen. Categorie A.

Uit in Lier. Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin. Hoofdstuk 1: : Gebruikersgroepen. Categorie A. Uit in Lier Verhuur - Infrastructuur Eeuwfeestlaan 183-2500 LIER tel. 03 480 52 51 verhuurinfrastructuur@lier.be www.uitinlier.be Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin Wijkhuis Herderin,

Nadere informatie

REGLEMENT. Chiro Westrode Huurovereenkomst. 1) Waar en wat? 2) Voor wie en waarvoor? 3) Wanneer?

REGLEMENT. Chiro Westrode Huurovereenkomst. 1) Waar en wat? 2) Voor wie en waarvoor? 3) Wanneer? Chiro Westrode Huurovereenkomst REGLEMENT 1) Waar en wat? Het gebouw bevindt zich achter de parochiezaal van Westrode. Adres: Jan Hammeneckerstraat 57, 1861 Wolvertem. De huurovereenkomst bevat alle vrije

Nadere informatie

Verhuurreglement wijkhuis Rosmolen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 5 maart 2012

Verhuurreglement wijkhuis Rosmolen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 5 maart 2012 Verhuurreglement wijkhuis Rosmolen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 5 maart 2012 Wijkhuis Rosmolen, gelegen te Pettendonk 37, 2500 Lier Iedereen die het wijkhuis Rosmolen betreedt, wordt geacht dit reglement

Nadere informatie

Verhuur- en retributiereglement Gemeentelijke sporthal

Verhuur- en retributiereglement Gemeentelijke sporthal Verhuur- en retributiereglement Gemeentelijke sporthal Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 Dit reglement regelt het gebruik van de Gemeentelijke sporthal: Poletsestraat 59 9690 Kluisbergen Artikel

Nadere informatie

1 Het cultuurcentrum De Kruisboog, gelegen in het Vrijetijdscentrum aan het St Jorisplein 20 te Tienen omvat de volgende te huren zalen/lokalen:

1 Het cultuurcentrum De Kruisboog, gelegen in het Vrijetijdscentrum aan het St Jorisplein 20 te Tienen omvat de volgende te huren zalen/lokalen: R E G L E M E N T Gecoördineerde versie Gemeenteraad 28 oktober 2010 Gemeenteraad 29 september 2011 Gemeenteraad van 27 juni 2013 Verhuurreglement CC De Kruisboog : algemeen deel Artikel 1: Infrastructuur

Nadere informatie

Jeugddienst Zottegem Reglement uitleendienst

Jeugddienst Zottegem Reglement uitleendienst Jeugddienst Zottegem Reglement uitleendienst Tips... Hoe Goede raad Zorg voor Wanneer enkel schriftelijk met het aanvraagformulier je kan telefonisch inlichtingen inwinnen en formulieren aanvragen vraag

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER ZALEN

AANVRAAGFORMULIER ZALEN AANVRAAGFORMULIER ZALEN Overzicht van de gemeentelijke lokalen die ter beschikking worden gesteld: 1. Refter gemeenteschool, E. Caluslaan 2. Turnzaal gemeenteschool, E. Caluslaan 3. Bovenzaal gemeentehuis

Nadere informatie

verhuurreglement infrastructuur voorstel GR 28 april 2015

verhuurreglement infrastructuur voorstel GR 28 april 2015 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Het stadsbestuur van Izegem geeft aan de verschillende diensten de opdracht om de beschikbare infrastructuur te verhuren en het volgens de voorwaarden opgenomen in dit reglement,

Nadere informatie

Reglement verhuur gebruik gemeentelijke sportlokalen Onderdaele

Reglement verhuur gebruik gemeentelijke sportlokalen Onderdaele Reglement verhuur gebruik gemeentelijke sportlokalen Inleidende bepalingen Dit reglement regelt de verhuur van sportlokalen in eigendom van het gemeentebestuur Knesselare. Het bevat de na te leven voorwaarden

Nadere informatie

3. De Academie Regio Tienen stelt jaarlijks het aantal en de soort instrumenten vast die te huur worden aangeboden.

3. De Academie Regio Tienen stelt jaarlijks het aantal en de soort instrumenten vast die te huur worden aangeboden. R E G L E M E N T Gemeenteraad van 28-06-2018 REGLEMENT VOOR HET HUREN VAN INSTRUMENTEN Art. 1 1. Het stadsbestuur Tienen - verder verhuurder genoemd, vertegenwoordigd door de directeur van de Academie

Nadere informatie

DE PASSANT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Cultuurcentrum ZOUTLEEUW

DE PASSANT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Cultuurcentrum ZOUTLEEUW DE PASSANT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Cultuurcentrum ZOUTLEEUW I. Algemene bepalingen Artikel 1 Het Cultuurcentrum De Passant, hierna met deze naam aangeduid, staat open voor alle verenigingen en personen,

Nadere informatie

Gebruiks- en tariefreglement ontmoetingscentrum De Zonnedauw Goedgekeurd door de raad van bestuur AGB Kalmthout en gemeenteraad op 19 juni 2017.

Gebruiks- en tariefreglement ontmoetingscentrum De Zonnedauw Goedgekeurd door de raad van bestuur AGB Kalmthout en gemeenteraad op 19 juni 2017. AGB Kalmthout, Kerkeneind 13, B-2920 Gebruiks- en tariefreglement ontmoetingscentrum De Zonnedauw Goedgekeurd door de raad van bestuur AGB Kalmthout en gemeenteraad op 19 juni 2017. Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):...

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):... VZW Sint Aloysius Aalst OVEREENKOMST VERHUUR Eigenaar (verhuurder) Scouts en Gidsen Vlaanderen Sint-Aloyius Aalst Schendelbeekhofstraat 36 9300 Aalst Contactpersoon verhuur Naam + Voornaam Bursens Simon

Nadere informatie

Jeugdhuis De Route Kerkstraat 121, 9900 Eeklo Datum:

Jeugdhuis De Route Kerkstraat 121, 9900 Eeklo Datum: Jeugdhuis De Route Kerkstraat 121, 9900 Eeklo www.jhderoute.be jhderoute@gmail.com - 0474 07 91 59 Datum:...-...-... Overeenkomst tussen jeugdhuis De Route, vertegenwoordigd door: Bieke Vanfleteren email:

Nadere informatie

SPELREGEL 1 WAT Jongerencentrum Bouckenborgh heeft een uitleendienst van diverse materialen voor het jeugdwerk. SPELREGEL 2 DE ONTLENER De ontlener is een erkende jeugdvereniging of een school uit de Stad

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Vergaderzalen De Route

Huishoudelijk reglement Vergaderzalen De Route Huishoudelijk reglement Vergaderzalen De Route Artikel 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement bepaalt de specifieke gebruiksvoorwaarden per zaal. Definitie van de gebruikte termen: Aanvrager: Persoon

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN 1.1. Begripsbepaling In dit reglement wordt verstaan onder: Het terrein: de offstreet-parking Rijnkaai,

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE Artikel 1 Op de Stedelijke Basisschool Staakte, Hoogstraat 192 9160 Lokeren, wordt volgende ruimte ter beschikking gesteld

Nadere informatie

ONTMOETINGSHUIS DE BRUG VERHUURREGLEMENT

ONTMOETINGSHUIS DE BRUG VERHUURREGLEMENT ONTMOETINGSHUIS DE BRUG VERHUURREGLEMENT Artikel 1: Verhuur ontmoetingshuis De Brug De stad Aalst is eigenaar van ontmoetingshuis De Brug, gelegen te Hertshage 11-19, 9300 Aalst (tel. 053 73 21 95 en 053

Nadere informatie

SPELREGEL 1 WAT Jongerencentrum Bouckenborgh heeft een uitleendienst van diverse materialen voor het jeugdwerk. SPELREGEL 2 DE ONTLENER De ontlener is een erkende jeugdvereniging of een school uit de Stad

Nadere informatie

JEUGDCENTRUM RONDPUNT26: REGLEMENT VERGADERZALEN

JEUGDCENTRUM RONDPUNT26: REGLEMENT VERGADERZALEN JEUGDCENTRUM RONDPUNT26: REGLEMENT VERGADERZALEN ART. 1 OMSCHRIJVING Dit reglement regelt het gebruik van de vergaderlokalen in het stedelijke jeugdcentrum, Europalaan 26, 3600 Genk. Volgende lokalen staan

Nadere informatie

Artikel 1 : Artikel 2 :

Artikel 1 : Artikel 2 : Artikel 1 : Het huurreglement voor het gebruik van gemeentelijke gebouwen, terreinen en gemeentelijk materieel, goedgekeurd in de gemeenteraadsbeslissing van 23 november 2006, wordt opgeheven en vervangen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK A. RECHT VAN TOEGANG 1. Het dienstencentrum wordt ter beschikking gesteld van organisaties die overdag of s avonds activiteiten

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET HUREN VAN INSTRUMENTEN. (BESLUIT GEMEENTERAAD VAN 30 juni 2011)

REGLEMENT VOOR HET HUREN VAN INSTRUMENTEN. (BESLUIT GEMEENTERAAD VAN 30 juni 2011) ACADEMIE REGIO TIENEN (ART) REGLEMENT VOOR HET HUREN VAN INSTRUMENTEN (BESLUIT GEMEENTERAAD VAN 30 juni 2011) Artikel 1 1. Het stadsbestuur Tienen - verder verhuurder genoemd verhuurt muziekinstrumenten

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden ontmoetingscentrum Ermenrike Kieldrecht

Gebruiksvoorwaarden ontmoetingscentrum Ermenrike Kieldrecht Gemeente Beveren Gebruiksvoorwaarden ontmoetingscentrum Ermenrike Kieldrecht geldig vanaf 1 januari 2014 GEBRUIKSREGLEMENT POLYVALENTE ZAAL ART. 1: Het gemeentebestuur stelt volgende lokalen in het ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Huurovereenkomst ZoeNK

Huurovereenkomst ZoeNK Huurovereenkomst ZoeNK Huurovereenkomst voor activiteit in zaal de ZoeNK op / / Tussen enerzijds ZoeNK vzw, Overwinningstraat 96, 3010 Kessel-lo, hieronder genaamd de verhuurder en anderzijds de inrichter

Nadere informatie

GEGEVENS ORGANISATOR, ACTIVITEIT EN MATERIAAL

GEGEVENS ORGANISATOR, ACTIVITEIT EN MATERIAAL Dienst vrije tijd & jeugd Laarne Postadres: Dorpsstraat 2, 9270 Laarne Bezoekadres: Keistraat 5 09 365 24 19 uitleen@laarne.be G e b r u i k s o v e r e e n k o m s t Z a a l S k a l a Voor wie is dit

Nadere informatie

RETRIBUTIEREGLEMENT VOOR HET ONTLENEN VAN FEESTMATERIAAL

RETRIBUTIEREGLEMENT VOOR HET ONTLENEN VAN FEESTMATERIAAL TUD - technische dienst R E G L E M E N T Gemeenteraad van 28-11-2013 RETRIBUTIEREGLEMENT VOOR HET ONTLENEN VAN FEESTMATERIAAL Artikel 1: categorie Het stadsbestuur stelt materiaal ter beschikking aan

Nadere informatie

Zaalverhuur CC De Grote Post 1

Zaalverhuur CC De Grote Post 1 1 Gebruiksreglement en algemene voorwaarden 1.1 Het aanvragen van de zalen 1. De vraag om binnen het cultuurcentrum over bepaalde infrastructuur te beschikken gebeurt schriftelijk en wordt aan de dienst

Nadere informatie

het lokaal bestuur scholen, gevestigd in Duffel verenigingen, erkend door het gemeentebestuur, voor publieksactiviteiten

het lokaal bestuur scholen, gevestigd in Duffel verenigingen, erkend door het gemeentebestuur, voor publieksactiviteiten Cultuurcentrum Cinema Plaza: sreglement Het AGB Duffel stelt ruimtes van Cinema Plaza ter beschikking voor de organisatie van allerlei activiteiten. Dit reglement regelt het gebruik van de infrastructuur.

Nadere informatie

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging...

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging... HUUROVEREENKOMST EN REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE BIJ HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS. 1. Identiteit van de huurder*. Dhr., Mevr.... Adres... Gemeente... Tel.... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Artikel 1 De volgende artikelen zijn van toepassing op iedere huurder, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk door, of vanwege de verhuurder anders is overeengekomen.

Nadere informatie

Weekend Huurovereenkomst. Als je t mij vraagt: CHIRO. Groepsnaam. Naam meerderjarig verantwoordelijke Straat, nr. Gemeente. e-mail.

Weekend Huurovereenkomst. Als je t mij vraagt: CHIRO. Groepsnaam. Naam meerderjarig verantwoordelijke Straat, nr. Gemeente. e-mail. Als je t mij vraagt: CHIRO Weekend Huurovereenkomst Overeenkomst gesloten tussen, Chiro Altena verhuurder van bivakhuis - kampeerterrein Chiro Altena en meerderjarig vertegenwoordiger van : Groepsnaam

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Bovenlokaal Dries 30

Huishoudelijk reglement Bovenlokaal Dries 30 Huishoudelijk reglement Bovenlokaal Dries 30 Artikel 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement bepaalt de specifieke gebruiksvoorwaarden per zaal. Definitie van de gebruikte termen: Aanvrager: Persoon ouder

Nadere informatie

Gebruikersreglement lokalen Stedelijk Jeugdcentrum Brieljant

Gebruikersreglement lokalen Stedelijk Jeugdcentrum Brieljant Gebruikersreglement lokalen Stedelijk Jeugdcentrum Brieljant mei 2004-06-02 1 Inhoud Gebruikersreglement lokalen Stedelijk Jeugdcentrum Brieljant 1. Hoe lokalen aanvragen? 1.1 Algemeen 1.2 Hoe lang op

Nadere informatie

1. Object van deze overeenkomst.

1. Object van deze overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Verhuurschuur Administratie adres :Beatrixstraat 13 5451ZB Mill Uitgifte en retourneer adres : Houtzagerijstraat 23 5451ZH Mill 1. Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur Atrium

Algemene voorwaarden verhuur Atrium Algemene voorwaarden verhuur Atrium Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden, en in de overeenkomst waarop deze toepasselijk zijn, wordt verstaan onder: 1.1 Ter beschikking steller: Havenbedrijf

Nadere informatie

BEKENDMAKING GEMEENTERAADSBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet

BEKENDMAKING GEMEENTERAADSBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet BEKENDMAKING GEMEENTERAADSBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet GOEDKEUREN VAN HET GEBRUIKERSREGLEMENT VOOR DE GEMEENTELIJKE LOKALEN 'GALERIE STADHUIS', 'CONCIËRGEWONING' EN 'OUDE BIBLIOTHEEK'

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT T SENTRUM SPORT EN SPEL

GEBRUIKERSREGLEMENT T SENTRUM SPORT EN SPEL GEBRUIKERSREGLEMENT T SENTRUM SPORT EN SPEL 1. TOEPASSINGSGEBIED Art.1 Dit gebruikersreglement is van toepassing voor occasionele gebruikers vanaf 1 juli 2017 op het gebruik van t Sentrum Sport en Spel,

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd HUUROVEREENKOMST KANTOOR Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd en 2. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres, ondernemingsnummer en eventueel RPR)

Nadere informatie

GEBRUIKERSCONTRACT REPETITIERUIMTE JC AHOY

GEBRUIKERSCONTRACT REPETITIERUIMTE JC AHOY GEBRUIKERSCONTRACT REPETITIERUIMTE JC AHOY Gegevens van de gebruiker: (handtekening van een persoon van minimum 18 jaar of zijn wettelijke voogd) Voornaam en naam... Geboortedatum... Bandnaam... Straat

Nadere informatie

Gebruikersreglement De Kronkel

Gebruikersreglement De Kronkel Gebruikersreglement De Kronkel ARTIKEL 1: De aanvraag tot het gebruik van de polyvalente zaal De Kronkel en de beachvolleyterreinen De Kronkel moet worden ingediend bij het College van Burgemeester en

Nadere informatie

REGLEMENT OP HET GEBRUIK VAN DE GEMEENTELIJKE LOKALEN

REGLEMENT OP HET GEBRUIK VAN DE GEMEENTELIJKE LOKALEN Dienst patrimonium p/a Markt 1 9340 LEDE lokalenverhuur@lede.be 053 60 68 50 REGLEMENT OP HET GEBRUIK VAN DE GEMEENTELIJKE LOKALEN Artikel 1. Het gemeentebestuur Lede beschikt over een aantal lokalen die

Nadere informatie

HOOFDSTUK I: ALGEMENE HUUR- EN GEBRUIKSVOORWAARDEN ZALEN, LOKALEN EN MATERIALEN

HOOFDSTUK I: ALGEMENE HUUR- EN GEBRUIKSVOORWAARDEN ZALEN, LOKALEN EN MATERIALEN VERHUUR- EN GEBRUIKSREGLEMENT ZALEN, LOKALEN EN MATERIALEN EN DOSSIERS MET MEDEWERKING VAN DE STAD AALST HOOFDSTUK I: ALGEMENE HUUR- EN GEBRUIKSVOORWAARDEN ZALEN, LOKALEN EN MATERIALEN Artikel 1: verhuur

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING ZEE EN POLDER. LOMBAARDSIJDELAAN 153, HUIS 73, WESTENDE (hierna de Vakantiewoning )

HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING ZEE EN POLDER. LOMBAARDSIJDELAAN 153, HUIS 73, WESTENDE (hierna de Vakantiewoning ) HUUROVEREENKOMST VAKANTIEWONING ZEE EN POLDER LOMBAARDSIJDELAAN 153, HUIS 73, WESTENDE (hierna de Vakantiewoning ) BVBA El Niro, gevestigd te Schrieksesteenweg 74, 2221 Booischot, BTW BEO 842 830 921,

Nadere informatie

De gebruiker verklaart akkoord te gaan met alle bepalingen van dit reglement.

De gebruiker verklaart akkoord te gaan met alle bepalingen van dit reglement. Huishoudelijk reglement zaal Sector L Art. 1: Algemeen De zaal Sector L wordt ter beschikking gesteld door de stad Sint-Truiden. Elk contact met de huurders gebeurt via de jeugddienst, tenzij anders overeengekomen.

Nadere informatie

HUURVOORWAARDEN BIBLIOTHEEK GENK

HUURVOORWAARDEN BIBLIOTHEEK GENK HUURVOORWAARDEN BIBLIOTHEEK GENK Bibliotheek Genk stelt volgende lokalen ter beschikking voor verhuur aan derden: De Ontdekking o Een polyvalente zaal voor max. 100 personen; Het Portaal o Leslokaal voorzien

Nadere informatie

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Goedgekeurd op 27 juni 2012 door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Hervastgesteld op 26 februari 2013 door de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging...

Dhr., Mevr... Adres... Gemeente... Tel... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er voor de vereniging... HUUROVEREENKOMST EN REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE BIJ HET GEBRUIK VAN DE ZAAL HET GILDENHUIS. 1. Identiteit van de huurder*. Dhr., Mevr.... Adres... Gemeente... Tel.... nr. identiteitskaart... Vertegenwoordig(st)er

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HUUR POLYVALENTE ZAAL DE HOEVE

REGLEMENT VOOR HUUR POLYVALENTE ZAAL DE HOEVE REGLEMENT VOOR HUUR POLYVALENTE ZAAL DE HOEVE OCMW-ZEMST- HOOGSTRAAT 69 1980 ZEMST I. ALGEMENE HUURVOORWAARDEN ---------------------------------------------------- Art. 1. De huurprijs voor de polyvalente

Nadere informatie

STAD ZOUTLEEUW REGLEMENT UITLEENDIENST

STAD ZOUTLEEUW REGLEMENT UITLEENDIENST STAD ZOUTLEEUW REGLEMENT UITLEENDIENST -------------------------------------- Art. 1 : Door de Stad Zoutleeuw worden materialen voor ontlening ter beschikking gesteld van de in Zoutleeuw gevestigde organisaties

Nadere informatie

Scouts en Gidsen Zandstuivers Pulle HUURCONTRACT

Scouts en Gidsen Zandstuivers Pulle HUURCONTRACT Scouts en Gidsen Zandstuivers Pulle HUURCONTRACT TARIEVEN Huurprijs Eén overnachting: 110,- met een maximum van 40 personen Twee overnachtingen (weekend): 175,- met een maximum van 40 personen Nutsvoorzieningen

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN Artikel 1 In de Kunstacademie Ter Beuken, gelegen te 9160 Lokeren Groendreef 8, worden volgende ruimten ter beschikking gesteld voor gebruik:

Nadere informatie

verhuurreglement infrastructuur

verhuurreglement infrastructuur ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Het stadsbestuur van Izegem geeft aan de verschillende diensten de opdracht om de beschikbare infrastructuur te verhuren en het volgens de voorwaarden opgenomen in dit reglement,

Nadere informatie

GR. 29/12/2003 GEBRUIKERSREGLEMENT GEMEENTELIJK ONTMOETINGSCENTRUM "DE LINDE"

GR. 29/12/2003 GEBRUIKERSREGLEMENT GEMEENTELIJK ONTMOETINGSCENTRUM DE LINDE GR. 29/12/2003 GEBRUIKERSREGLEMENT GEMEENTELIJK ONTMOETINGSCENTRUM "DE LINDE" Afdeling 1 : Algemeenheden Artikel 1.1. Door het gebruik van het gemeentelijk Ontmoetingscentrum "De Linde" aan te vragen verklaart

Nadere informatie

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee.

Algemene voorwaarden pagina 1 van 4. Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. Algemene voorwaarden pagina 1 van 4 Algemene voorwaarden voor de huur van de boerderij Zwartenhoekse stee. 1. Toepassing Deze voorwaarden vormen één geheel met de overige informatie op www.zwartenhoeksestee.nl

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF

HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF HUUROVEREENKOMST VOOR EEN STUDENTENVERBLIJF LET OP: Deze modelhuurovereenkomst voldoet niet aan de vereisten van de wet van 20 februari 1991 betreffende de huurovereenkomsten voor woningen die dienst doen

Nadere informatie

Gebruikersreglement infrastructuur gemeentelijke basisscholen Haacht en Wespelaar

Gebruikersreglement infrastructuur gemeentelijke basisscholen Haacht en Wespelaar Gebruikersreglement infrastructuur gemeentelijke basisscholen Haacht en Wespelaar Dit reglement gaat in vanaf 1 maart 2018 Gebruikersreglement infrastructuur gemeentelijke basisscholen Haacht en Wespelaar

Nadere informatie

INFOBROCHURE UITLENEN MATERIALEN STAD AALST

INFOBROCHURE UITLENEN MATERIALEN STAD AALST INFOBROCHURE UITLENEN MATERIALEN STAD AALST Inhoud Algemeen Voor wie Voor welke activiteiten Aard van de materialen, ontleningsperiode, tarieven en waarborg Reservaties en betalingsmodaliteiten Werkwijze

Nadere informatie

7. Voor het organiseren van een fuif dient de aanvrager zich ook te houden aan de reglementen vermeld in de Fuifbox van de Stad Peer.

7. Voor het organiseren van een fuif dient de aanvrager zich ook te houden aan de reglementen vermeld in de Fuifbox van de Stad Peer. Gebruiksvoorschriften en huurregeling : 1. Elke aanvraag om over een lokaal, behorende tot het Brueghelheem, te kunnen beschikken, moet worden gericht aan de verantwoordelijke, aangesteld door de Raad

Nadere informatie

REGLEMENT REPETITIERUIMTE

REGLEMENT REPETITIERUIMTE GEMEENTEBESTUUR WACHTEBEKE Dorp 61 Provincie Oost-Vlaanderen 9185 Wachtebeke Tel 09/345.01.35 REGLEMENT REPETITIERUIMTE Goedgekeurd in de gemeenteraad van 26 mei 2016 INHOUDSTAFEL Blz. Artikel 1 Infrastructuur

Nadere informatie

Huurovereenkomst Loods

Huurovereenkomst Loods Huurovereenkomst Loods De ondergetekenden: 1. Verhuurder Naam: Verstoep Verhuur, onderdeel van D.L. Verstoep Transport Gevestigd te: Gouderak Nr. KvK: 29032141 Postcode: 2831 BJ Straat: Middelblok 41 Telefoon:

Nadere informatie

Artikel 4 Wie kan van de zaal gebruik maken?

Artikel 4 Wie kan van de zaal gebruik maken? Huishoudelijk reglement vergaderzalen De Route Artikel 1 Algemeen Het huishoudelijk reglement bepaalt de specifieke gebruiksvoorwaarden per zaal. Definitie van de gebruikte termen: Aanvrager: Persoon ouder

Nadere informatie