JEUGDCENTRUM RONDPUNT26: REGLEMENT VERGADERZALEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JEUGDCENTRUM RONDPUNT26: REGLEMENT VERGADERZALEN"

Transcriptie

1 JEUGDCENTRUM RONDPUNT26: REGLEMENT VERGADERZALEN ART. 1 OMSCHRIJVING Dit reglement regelt het gebruik van de vergaderlokalen in het stedelijke jeugdcentrum, Europalaan 26, 3600 Genk. Volgende lokalen staan ter beschikking: - Grote vergaderzaal (1) = (50m² - maximum 30 personen). - Kleine vergaderzaal (2) = (25m² - maximum 15 personen). - Crearuimte met kleine keuken = (40m² - maximum 20 personen). ART. 2 ALGEMEEN In dit reglement wordt naar de huurder van een vergaderlokaal verwezen als de gebruiker en naar de verhuurder als de stad Genk Gebruikers Volgende gebruikerscategorieën kunnen gebruik maken van de lokalen: - GENKSE ORGANISATIES (organisaties met een werking in Genk) + NIET GENKSE ORGANISATIES MET EEN AFDELING IN GENK : stedelijke, werkingen van de Dienst Jeugd en stedelijke jeugdraad, jeugdwerkingen, het stadsbestuur, adviesraden, verenigingen aangesloten bij een adviesraad, leerlingenraden, Genkse studentenverenigingen, scholen, sociaal-culturele werkingen, individuelen (-30 jaar). - NIET-GENKSE ORGANISATIES (organisaties met een werking buiten Genk) : sociaalculturele werkingen en individuelen (-30 jaar) Algemene voorwaarden - De vergaderlokalen kunnen gebruikt worden voor vergaderingen en activiteiten; - De vergaderlokalen kunnen gehuurd worden tussen 08u00 en 24u00, met uitzondering van huur samen met polyvalente zaal. - Doelgroep of thema van de activiteit of vergadering dient jeugdgericht te zijn. - Verjaardagsfeestje (Genkse kinderen tot 12 jaar) kunnen op woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag, maar vallen automatisch onder de categorie van niet-genkse organisaties. - Fuiven zijn niet toegelaten. - De gebruiker neemt voor een activiteit 1 in de vergaderlokalen vooraf contact op met de stad Genk om het verloop van de activiteit te bespreken. - De gebruiker kan een vergaderlokaal niet verder verhuren aan derden. Indien dit toch gebeurt, wordt de activiteit onmiddellijk stopgezet in afwachting van verdere sanctionering. - Partijgebonden, religieuze en politieke activiteiten zijn niet toegestaan in de vergaderlokalen van het stedelijke jeugdcentrum. ART. 3 RESERVATIE - De reservatieaanvraag kan gebeuren op de volgende manieren: o op de Dienst Jeugd 2. o via mail rondpunt26@genk.be. o via de website - Meer info over de reservatiemogelijkheden kan je krijgen op de volgende manieren: o telefonisch tijdens de openingsuren van de Dienst Jeugd (enkel informatief ). o via de website (enkel informatief). 1 Andere activiteiten dan vergaderingen. 2 Dienst Jeugd, Europalaan 26, 3600 Genk.

2 - De reservatieaanvraag gebeurt door één meerderjarige verantwoordelijke. - Minderjarigen mogen gebruik maken van de lokalen indien zij vertegenwoordigd worden door een meerderjarige, die zich persoonlijk aansprakelijk stelt voor de naleving van dit reglement. - Niet-Genkse organisaties kunnen maximaal 30 kalenderdagen op voorhand reserveren. - De reservatieaanvraag is definitief wanneer de Dienst Jeugd beschikt over een ingevulde vergaderfiche. - De reservatieaanvraag wordt chronologisch behandeld door de Dienst Jeugd binnen een termijn van 7 kalenderdagen. - De reservatie is definitief nadat de gebruiker de reservatiebevestiging ontvangen heeft. ART. 4 TARIEVEN, WAARBORG, ANNULATIE 4.1. Tarieven Onderstaande tarifering geldt per dagdeel. Eén dagdeel bestaat uit een blok van 4 uren. Elk begonnen dagdeel wordt aangerekend. Gebruikerscategorieën Grote vergaderzaal (50m²) Huurprijs Kleine vergaderzaal (25m²) Crearuimte (40m²) Stedelijke diensten van stad Genk Gratis Gratis Gratis GENKSE ORGANISATIES Jeugdwerkingen, adviesraden, + verenigingen aangesloten bij een NIET GENKSE adviesraad,leerlingenraden, ORGANISATIES Genkse studentenverenigingen, MET EEN scholen, sociaal-culturele AFDELING IN werkingen, individuelen (-30 jaar) GENK NIET-GENKSE sociaal-culturele werkingen en ORGANISATIES individuelen (-30 jaar) 7,50 5,00 7,50 15,00 10,00 15,00 Extra kosten: - 10,00 toeslag bij reservatie keuken crearuimte (stedelijke diensten van stad Genk gratis). - 25,00 bij verlies, misbruik of laattijdige inlevering van de toegangsbadge. - 30,00 bij het veroorzaken van een valse alarmmelding Waarborg Er wordt geen waarborg gevraagd voor het gebruik van de lokalen. Bij vaststelling van schade vóór of na het gebruik, dient de gebruiker onmiddellijk de verantwoordelijk van de stad Genk te verwittigen (via het telefoonnr.op de vergaderfiche/stocklijst). Indien dit niet gebeurt, wordt de gebruiker aansprakelijk gesteld en dient hij/zij de schade /verlies te vergoeden.

3 4.3. Annulatie Annulatie voor het gebruik van de vergaderlokalen kan tot ten laatste één werkdag schriftelijk of via mail voor de activiteit. Indien deze termijn niet gerespecteerd wordt, rekent de stad Genk een administratieve kost van 20,00 aan de gebruiker. ART. 5 BETALING De stad factureert voor huur, extra kosten, eventuele schadevergoeding, verlies en andere kosten. Deze wordt betaald door de gebruiker ten laatste 30 kalenderdagen na datum factuur; AGB (Autonoom Gemeente Bedrijf) factureert voor het drankverbruik. Deze wordt betaald door de gebruiker ten laatste 30 kalenderdagen na datum factuur. ART. 6 DRANK - De organisator kan dranken bestellen bij de Dienst Jeugd maar dit is geen verplichting. - De drankenlijst inclusief tarieven wordt als bijlage voorgelegd aan de gebruiker bij de reservatiebevestiging en eindfactuur. Deze drankenlijst omvat alle dranken die afgenomen kunnen worden bij de vergaderlokalen van het jeugdcentrum. - De gebruiker brengt ten laatste 7 kalenderdagen voor de activiteit een drankenlijst binnen (of via mail) in het jeugdcentrum met vermelding van de te bestellen dranken. Deze dranken zullen in het vergaderlokaal klaarstaan; - Enkel de geconsumeerde dranken worden aangerekend; - Bij betwisting van aantal geconsumeerde dranken geldt de telling door de stad Genk. ART. 7 MATERIALEN De totale huurprijs omvat het mogelijke gebruik van: - Verwarming/ventilatie. - Tafels. - Stoelen. - Toiletten. - Whiteboard met marker en bordveger (2). - Eén vuilbak. - Borstel en vuilblik. - Koelkast. - Multimediakast 3 (1). - Internet. De stad Genk is niet verantwoordelijk voor de mogelijke afwezigheid van één van de voornoemde materialen in betreffende ruimtes. De gebruiker geeft in de vergaderfiche aan welke materialen hij/zij wenst te gebruiken tijdens de activiteit. Bij schade aan de materialen en/of ruimtes wordt dit verrekend in de eindfactuur. Op aanvraag van de gebruiker, uiterlijk 7 kalenderdagen vóór de activiteit, wordt uitleg gegeven bij het gebruik van voornoemde materialen en ruimtes door de stad Genk. 3 In de multimediakast vindt men een, soundmixer, dvd speler en tv.

4 ART. 8 TOEGANG EN ALARM 8.1. Toegang Opening en sluiting van de nodige ruimtes in het jeugdcentrum tijdens de huurperiode gebeurt door middel van een badge. Binnen de 5 kalenderdagen vóór de activiteit en na afspraak met de stad Genk haalt de gebruiker zelf de badge af in het jeugdcentrum. Hij/zij is hiervoor persoonlijk verantwoordelijk. Meteen na de vergadering/activiteit wordt de toegangsbadge terug ingeleverd in het jeugdcentrum. Indien er een reservatie is voor meerdere malen is dit na de laatste vergadering/activiteit. Het is strikt verboden de badge door te geven aan derden Alarm De vergaderlokalen zijn uitgerust met een alarmsysteem. Wanneer een gebruiker een toegangsbadge ontvangt, is hier ook een alarmcode aan verbonden. Bij het betreden van het gebouw controleert de gebruiker of het alarm afstaat. Bij het vertrek of aankomst wordt op het aanwezigheidsblad gekeken of het alarm dient in (uit-)geschakeld te worden. Bij het veroorzaken van een valse alarmmelding zal een administratieve kost van 30,00 worden aangerekend. ART. 9 POETS Alle gebruikte ruimtes en materialen worden netjes en opgeruimd achtergelaten: - Alle drank en leeggoed wordt in de daartoe voorziene bak geplaatst. - Indien nodig dient er geborsteld te worden en vuil in de container gedeponeerd te worden. - Alle materialen niet behorend tot het jeugdcentrum, worden onmiddellijk na de activiteit/vergadering verwijderd door de gebruiker. - Het is verboden om ramen, deuren, muren, panelen en/of vloeren te benagelen, te beplakken en/of te beschrijven. Ze mogen van geen enkel hechtmiddel worden voorzien. - Bij het verlaten van het gebouw moeten alle lichten gedoofd, dienen alle deuren en vensters gesloten te worden, wordt de verwarming uitgezet en wordt indien nodig het alarm terug geactiveerd. ART. 10 VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN De organisator zorgt voor toepassing van de volgende voorschriften: - Het is ten strengste verboden te roken in het jeugdcentrum. - Het is verboden om open vuren te maken, bijkomende verwarmingsinstallaties te gebruiken, vuurwerk af te steken in en rond het jeugdcentrum. - Het is verboden om frietketels, fondues, grillplaten en gelijkaardige toestellen te gebruiken in het jeugdcentrum, tenzij een voorafgaandelijke toestemming van Dienst Jeugd. - Uitgezonderd blindengeleide honden, zijn dieren niet toegelaten in het jeugdcentrum, tenzij een voorafgaandelijke toestemming van Dienst Jeugd. - Het is verboden om te overnachten in het jeugdcentrum. - Illegale drugs zijn niet toegelaten in en rond het jeugdcentrum. De gebruiker van het vergaderlokaal heeft meldingsplicht als er tijdens de activiteit illegale drugs worden gebruikt, gedeald en/of verkocht. - Alle evacuatiewegen dienen te allen tijde vrijgehouden te worden. - Fietsen, bromfietsen en wagens moeten op de daartoe voorziene plaatsen gestald worden. - Vandalisme, agressiviteit en nachtlawaai worden in en rond het jeugdcentrum niet geduld.

5 - Iedere bezoeker die in of rond het jeugdcentrum in het bezit wordt gevonden van voorwerpen die het vlot verloop van activiteiten of de veiligheid van aanwezigen in het gedrang kan brengen, zal de toegang tot het jeugdcentrum worden geweigerd. Bij betwisting wordt de politie verwittigd. - Noodzakelijke en dringende herstellingen aan de infrastructuur worden onmiddellijk gemeld aan de verantwoordelijke van de Dienst Jeugd en worden niet door de gebruiker zelf uitgevoerd. - Er worden geen wijzigingen aangebracht aan de elektrische systemen. ART. 11 SANCTIES Bij betwisting oordeelt het college van burgemeester en schepenen na advies van de Dienst Jeugd. Bij niet naleving van dit reglement kan het college van burgemeester en schepenen sancties opleggen aan de gebruiker. De wijze en aard van de sanctionering zal bepaald worden door het college van burgemeester en schepenen na advies van de Dienst Jeugd Voor geschillen zijn de burgerlijke rechtbanken van het gerechtelijke arrondissement Tongeren bevoegd. ART. 12 AFWIJKINGEN OP HET REGLEMENT - Afwijkingen op dit reglement kunnen enkel worden toegestaan door het college van burgemeester en schepenen na advies van de Dienst Jeugd. - Dit reglement kan enkel gewijzigd worden door de Genkse gemeenteraad na advies van de stedelijke Jeugdraad. - Het college van burgemeester en schepenen behoudt zich in alle gevallen het recht om elke aanvraag goed te keuren, in te trekken of te weigeren en om met de gebruiker specifieke afspraken te maken rond gebruik, duur van gebruik en prijzen op advies van de Dienst Jeugd; ART. 13 OVEREENKOMST Dit reglement maakt onlosmakelijk deel uit van de reservatiebevestiging betreffende de vergaderlokalen van het jeugdcentrum. ART. 14 UITVOERINGSMODALITEITEN Dit reglement treedt in voege na goedkeuring door de gemeenteraad en heft voorgaande reglement op. GOEDGEKEURD OP DE GEMEENTERAAD VAN 25/04/2013

Gebruiksreglement Jeugdhuis

Gebruiksreglement Jeugdhuis 2017 Gebruiksreglement Jeugdhuis Jeugddienst Herne Centrum 17 1540 Herne Dit reglement trad in werking op 1 april 2009 en werd goedgekeurd op de gemeenteraad van 25 maart 2009. Aanpassing op gemeenteraad

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET ICT-LOKAAL VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE Artikel 1 Op de Stedelijke Basisschool Staakte, Hoogstraat 192 9160 Lokeren, wordt volgende ruimte ter beschikking gesteld

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN HET OUDE SCHOOLGEBOUW VAN DE STEDELIJKE BASISSCHOOL STAAKTE Artikel 1 Op de Stedelijke Basisschool Staakte, Hoogstraat 192 9160 Lokeren, wordt volgende ruimte ter beschikking

Nadere informatie

GEBRUIKERSREGLEMENT VOOR ALLE LOKALEN VAN JEUGDCENTRUM de Bilding

GEBRUIKERSREGLEMENT VOOR ALLE LOKALEN VAN JEUGDCENTRUM de Bilding GEBRUIKERSREGLEMENT VOOR ALLE LOKALEN VAN JEUGDCENTRUM de Bilding ART 1. ALGEMEEN Dit reglement regelt het gebruik van alle lokalen in Jeugdcentrum de Bilding. Gebruikers kunnen enkel gebruik maken van

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3 Verwarmingsvergoeding...

Nadere informatie

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan.

Artikel 2.- Het college van burgemeester en schepenen duidt in overleg met het beheersorgaan één of meerdere bevoegde contactpersonen aan. Gebruiksreglement gemeenschapscentrum Neerpelt Artikel 1.- Het college van burgemeester en schepenen geeft opdracht aan het beheersorgaan van het gemeenschapscentrum (GC) om het GC te verhuren met voorrang

Nadere informatie

Jeugdcentrum Moevement

Jeugdcentrum Moevement Jeugdcentrum Moevement Aarschotsesteenweg 1-2500 LIER tel. 03 480 36 30 fax 03 480 30 36 moevement@lier.be www.moevement.be HUISHOUDELIJK REGLEMENT BETREFFENDE HET GEBRUIK VAN DE POLYVALENTE ZAAL Art.

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT JEUGDHUIS

GEBRUIKSREGLEMENT JEUGDHUIS GEBRUIKSREGLEMENT JEUGDHUIS Dit reglement trad in werking op 1 april 2009 Dit reglement werd goedgekeurd op de gemeenteraad van 25 maart 2009 Aanpassing op gemeenteraad van 22 februari 2012 ARTIKEL 1:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET DIENSTENCENTRUM Dekenskamp 22, 3680 MAASEIK A. RECHT VAN TOEGANG 1. Het dienstencentrum wordt ter beschikking gesteld van organisaties die overdag of s avonds activiteiten

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR. Artikel 1. Artikel 2 HOOFDSTUK 2: VERHUUR SPORTHAL.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR. Artikel 1. Artikel 2 HOOFDSTUK 2: VERHUUR SPORTHAL. 1 GEMEENTE AFFLIGEM HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENTELIJKE SPORTHAL BELLEKOUTER HOOFDSTUK 1: INFRASTRUCTUUR Artikel 1 De gemeentelijke sporthal Bellekouter bestaat uit: 1250 m2 sportzaal; 6 kleedkamers,

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement welzijn Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 3 4. Prijzen... 3 4.1 Waarborg... 3 4.2 Huur... 3 4.3 Verwarmingsvergoeding...

Nadere informatie

INFOBROCHURE ZAAL BEKKERZEEL

INFOBROCHURE ZAAL BEKKERZEEL INFOBROCHURE ZAAL BEKKERZEEL cultuurcentrum asse huinegem 4, 1730 asse tel.: 02 456 01 60 info@ccasse.be www.ccasse.be WELKOM Je maakt gebruik van de zaal in Bekkerzeel. Om alles in goede banen te leiden

Nadere informatie

Reglement: Verhuur zalen en kantoorruimten sociaal huis

Reglement: Verhuur zalen en kantoorruimten sociaal huis Reglement: Verhuur zalen en kantoorruimten sociaal huis 10.11.2015 Bestuur/Welzijn pagina 1 van 6 Reglement verhuur vergaderzalen/kantoorruimten Algemene bepalingen Dit reglement regelt de terbeschikkingstelling

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement niet-maalfunctionele ruimten Roomanmolen.

Huishoudelijk reglement niet-maalfunctionele ruimten Roomanmolen. Huishoudelijk reglement niet-maalfunctionele ruimten Roomanmolen. Artikel 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement is een aanvulling op het toegankelijkheids- en gebruikersreglement van de Roomanmolen,

Nadere informatie

Gemeentebestuur Wortegem-Petegem

Gemeentebestuur Wortegem-Petegem Reglement op het gebruik van: de polyvalente zaal met kitchenette en aanpalend terras in de gemeentelijke sporthal Beschrijving van de infrastructuur Art.1. Dit reglement is van toepassing op het gebruik

Nadere informatie

Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014

Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014 Gebruiks- en retributiereglement Domein Diesterweg Goedgekeurd in gemeenteraadszitting van 15 december 2014 Algemene voorwaarden: 1. Domein Diesterweg, Acacialaan z/n, 2920 Kalmthout wordt ter beschikking

Nadere informatie

Uit in Lier. Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin. Hoofdstuk 1: : Gebruikersgroepen. Categorie A.

Uit in Lier. Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin. Hoofdstuk 1: : Gebruikersgroepen. Categorie A. Uit in Lier Verhuur - Infrastructuur Eeuwfeestlaan 183-2500 LIER tel. 03 480 52 51 verhuurinfrastructuur@lier.be www.uitinlier.be Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Herderin Wijkhuis Herderin,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen

Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen Huishoudelijk reglement & tariefreglement wijkhuis Zevenbergen Wijkhuis Zevenbergen, gelegen te Peter Benoîtlaan 6, 2500 Lier Iedereen die het wijkhuis Zevenbergen betreedt, wordt geacht dit reglement

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN

REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN REGLEMENT VOOR HET GEBRUIK VAN LOKALEN IN KUNSTACADEMIE TER BEUKEN Artikel 1 In de Kunstacademie Ter Beuken, gelegen te 9160 Lokeren Groendreef 8, worden volgende ruimten ter beschikking gesteld voor gebruik:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER

Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER Uit in Lier Verhuur infrastructuur & sport Eeuwfeestlaan 183-2500 LIER tel. 03 480 52 51 verhuurinfrastructuur@lier.be www.uitinlier.be Huishoudelijk reglement & tariefreglement DORPSHUIS DE JUTTENEER

Nadere informatie

REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN

REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN REGLEMENT VERHUUR TITEL I : ALGEMEENHEDEN Art. 1. - Dit reglement regelt de verhuur van de volgende lokalen van Theater Krakeel Toneelzaal Teaterstraat 33, 9050 Gentbrugge Foyer Teaterstraat 33, 9050 Gentbrugge

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra. 1. Algemene Bepalingen. Artikel 1

Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra. 1. Algemene Bepalingen. Artikel 1 Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra 1. Algemene Bepalingen Artikel 1 Alle bezoekers van de sportcentra zijn onderworpen aan dit gebruiksreglement en aan alle andere voorschriften uitgevaardigd

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden ontmoetingscentrum Ermenrike Kieldrecht

Gebruiksvoorwaarden ontmoetingscentrum Ermenrike Kieldrecht Gemeente Beveren Gebruiksvoorwaarden ontmoetingscentrum Ermenrike Kieldrecht geldig vanaf 1 januari 2014 GEBRUIKSREGLEMENT POLYVALENTE ZAAL ART. 1: Het gemeentebestuur stelt volgende lokalen in het ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 Dit reglement regelt het gebruik van de Gemeentelijke sporthal: Poletsestraat 59 9690 Kluisbergen Artikel 2 De infrastructuur

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009) HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMEENSCHAPSCENTRUM DE VOLLE VAART (aangepast door de gemeenteraad in zitting van 20 januari 2009) Artikel 1: Omschrijving 1. Het gemeenschapscentrum De Volle Vaart bestaat uit

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

RETRIBUTIEREGLEMENT VOOR HET ONTLENEN VAN FEESTMATERIAAL

RETRIBUTIEREGLEMENT VOOR HET ONTLENEN VAN FEESTMATERIAAL TUD - technische dienst R E G L E M E N T Gemeenteraad van 28-11-2013 RETRIBUTIEREGLEMENT VOOR HET ONTLENEN VAN FEESTMATERIAAL Artikel 1: categorie Het stadsbestuur stelt materiaal ter beschikking aan

Nadere informatie

INFOBROCHURE ZAAL WALFERGEM

INFOBROCHURE ZAAL WALFERGEM INFOBROCHURE ZAAL WALFERGEM cultuurcentrum asse huinegem 4, 1730 asse tel.: 02 456 01 60 info@ccasse.be www.ccasse.be WELKOM Je maakt gebruik van de zaal in Walfergem. Om alles in goede banen te leiden

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is van toepassing op volgende lokalen: - algemene cafetaria met bar en terras - gelijkvloers - polyvalente zaal

Nadere informatie

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel

Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel Reglement voor verhuur zalen Dienstencentrum De Sleutel 1. Algemeen OCMW Lubbeek is eigenaar van zalen die zij ter beschikking stelt van verenigingen, scholen en bedrijven die de ruimte en materialen kunnen

Nadere informatie

verhuurreglement infrastructuur voorstel GR 28 april 2015

verhuurreglement infrastructuur voorstel GR 28 april 2015 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Het stadsbestuur van Izegem geeft aan de verschillende diensten de opdracht om de beschikbare infrastructuur te verhuren en het volgens de voorwaarden opgenomen in dit reglement,

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT ACCOMMODATIE CC DE STEIGER

GEBRUIKSREGLEMENT ACCOMMODATIE CC DE STEIGER GEBRUIKSREGLEMENT ACCOMMODATIE CC DE STEIGER Artikel 1 Voorwerp van het gebruik 1.1 De Studio CC De Steiger Menen beschikt over een zaal voor kleinere voorstellingen met 128 genummerde zitplaatsen in tribunevorm.

Nadere informatie

VERHUUR- EN GEBRUIKSREGLEMENT REPETITIERUIMTES

VERHUUR- EN GEBRUIKSREGLEMENT REPETITIERUIMTES DE RAAD, Gelet op het besluit van de gemeenteraad van 23/04/2013 waarbij een overeenkomst met vzw Rockschool werd afgesloten om de repetitieruimtes uit te baten Gelet op het besluit van de gemeenteraad

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT jeugdverblijfplaats VZW Den Chiro Bijef te Klein-Vorst Adres van het LOKAAL: Jeugdverblijfplaats Chiro Klein-Vorst Lindestraat 15A 2430 LAAKDAL Voor vragen, informatie, toegang

Nadere informatie

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):...

Overdracht sleutels (datum, plaats, uur, verantw.):... VZW Sint Aloysius Aalst OVEREENKOMST VERHUUR Eigenaar (verhuurder) Scouts en Gidsen Vlaanderen Sint-Aloyius Aalst Schendelbeekhofstraat 36 9300 Aalst Contactpersoon verhuur Naam + Voornaam Bursens Simon

Nadere informatie

Jeugddienst Zottegem Reglement uitleendienst

Jeugddienst Zottegem Reglement uitleendienst Jeugddienst Zottegem Reglement uitleendienst Tips... Hoe Goede raad Zorg voor Wanneer enkel schriftelijk met het aanvraagformulier je kan telefonisch inlichtingen inwinnen en formulieren aanvragen vraag

Nadere informatie

het lokaal bestuur scholen, gevestigd in Duffel verenigingen, erkend door het gemeentebestuur, voor publieksactiviteiten

het lokaal bestuur scholen, gevestigd in Duffel verenigingen, erkend door het gemeentebestuur, voor publieksactiviteiten Cultuurcentrum Cinema Plaza: sreglement Het AGB Duffel stelt ruimtes van Cinema Plaza ter beschikking voor de organisatie van allerlei activiteiten. Dit reglement regelt het gebruik van de infrastructuur.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JC DEN APPEL (vaststelling laatste versie reglement zitting gemeenteraad 21 januari 2015)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JC DEN APPEL (vaststelling laatste versie reglement zitting gemeenteraad 21 januari 2015) 1/5 HUISHOUDELIJK REGLEMENT JC DEN APPEL (vaststelling laatste versie reglement zitting gemeenteraad 21 januari 2015) 1. Algemeen Art. 1 Het gemeentebestuur stelt jeugdcentrum Den Appel, Kaaiplein 36,

Nadere informatie

Huurvoorwaarden. Bibliotheek

Huurvoorwaarden. Bibliotheek Huurvoorwaarden Bibliotheek 1 Bibliotheek Genk stelt volgende lokalen ter beschikking voor verhuur aan derden: De Ontdekking Een polyvalente zaal voor max. 100 personen; Het Portaal Leslokaal voorzien

Nadere informatie

Het gebruiksreglement voor gebouwen, zalen en lokalen van de stad

Het gebruiksreglement voor gebouwen, zalen en lokalen van de stad Gebruiksreglement voor gebouwen, zalen en lokalen van de stad Geraardsbergen. GR 17.12.2013 De raad in openbare zitting, Gelet op het gebruiksreglement voor gebouwen, zalen en lokale van de stad Geraardsbergen,

Nadere informatie

HUURREGLEMENT CLUB KAMIKAZE

HUURREGLEMENT CLUB KAMIKAZE HUURREGLEMENT CLUB KAMIKAZE Dit reglement is van toepassing op Club Kamikaze (Douaneplein z/n, 2800 Mechelen) en infrastructuur. Club Kamikaze bestaat uit een optredenzaal, podium, sanitair, backstage,

Nadere informatie

GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST

GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST 1 GEBRUIKERSGIDS ZAAL TER BIEST Doorniksesteenweg 77a 8580 Avelgem (Max. 80p) Sleutels Alle sleutels worden afgehaald en teruggebracht in GC Spikkerelle, Scheldelaan 6 en dit zoveel mogelijk tijdens de

Nadere informatie

Verhuurreglement wijkhuis Rosmolen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 5 maart 2012

Verhuurreglement wijkhuis Rosmolen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 5 maart 2012 Verhuurreglement wijkhuis Rosmolen Goedgekeurd in de gemeenteraad van 5 maart 2012 Wijkhuis Rosmolen, gelegen te Pettendonk 37, 2500 Lier Iedereen die het wijkhuis Rosmolen betreedt, wordt geacht dit reglement

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Bovenlokaal Dries 30

Huishoudelijk reglement Bovenlokaal Dries 30 Huishoudelijk reglement Bovenlokaal Dries 30 Artikel 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement bepaalt de specifieke gebruiksvoorwaarden per zaal. Definitie van de gebruikte termen: Aanvrager: Persoon ouder

Nadere informatie

Gebruiks- en tariefreglement ontmoetingscentrum De Zonnedauw Goedgekeurd door de raad van bestuur AGB Kalmthout en gemeenteraad op 19 juni 2017.

Gebruiks- en tariefreglement ontmoetingscentrum De Zonnedauw Goedgekeurd door de raad van bestuur AGB Kalmthout en gemeenteraad op 19 juni 2017. AGB Kalmthout, Kerkeneind 13, B-2920 Gebruiks- en tariefreglement ontmoetingscentrum De Zonnedauw Goedgekeurd door de raad van bestuur AGB Kalmthout en gemeenteraad op 19 juni 2017. Algemene voorwaarden

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG

HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG HUUROVEREENKOMST VERENIGINGEN ZILVERBERG TUSSEN ONDERGETEKENDEN: 1. VZW De Zilverlink met zetel te ZILVERMOLENSTRAAT 14, 8800 ROESELARE hierna vernoemd de VERHUURDER En 2. hierna vernoemd de HUURDER IS

Nadere informatie

Huurovereenkomst ZoeNK

Huurovereenkomst ZoeNK Huurovereenkomst ZoeNK Huurovereenkomst voor activiteit in zaal de ZoeNK op / / Tussen enerzijds ZoeNK vzw, Overwinningstraat 96, 3010 Kessel-lo, hieronder genaamd de verhuurder en anderzijds de inrichter

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Vergaderzalen De Route

Huishoudelijk reglement Vergaderzalen De Route Huishoudelijk reglement Vergaderzalen De Route Artikel 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement bepaalt de specifieke gebruiksvoorwaarden per zaal. Definitie van de gebruikte termen: Aanvrager: Persoon

Nadere informatie

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf

Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Gebruiksreglement polyvalente zaal Serviceflatcomplex Duinenzichterf Goedgekeurd op 27 juni 2012 door de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Hervastgesteld op 26 februari 2013 door de Raad voor Maatschappelijk

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT CC HET BUURTHUIS

HUISHOUDELIJK REGLEMENT CC HET BUURTHUIS HUISHOUDELIJK REGLEMENT CC HET BUURTHUIS Artikel 1 Alle verenigingen die lid zijn van een erkend gemeentelijk adviesorgaan of verenigingen waarvan 50 % van de leden woonachtig zijn in Pittem of hun maatschappelijke

Nadere informatie

REGLEMENT. Chiro Westrode Huurovereenkomst. 1) Waar en wat? 2) Voor wie en waarvoor? 3) Wanneer?

REGLEMENT. Chiro Westrode Huurovereenkomst. 1) Waar en wat? 2) Voor wie en waarvoor? 3) Wanneer? Chiro Westrode Huurovereenkomst REGLEMENT 1) Waar en wat? Het gebouw bevindt zich achter de parochiezaal van Westrode. Adres: Jan Hammeneckerstraat 57, 1861 Wolvertem. De huurovereenkomst bevat alle vrije

Nadere informatie

7. Voor het organiseren van een fuif dient de aanvrager zich ook te houden aan de reglementen vermeld in de Fuifbox van de Stad Peer.

7. Voor het organiseren van een fuif dient de aanvrager zich ook te houden aan de reglementen vermeld in de Fuifbox van de Stad Peer. Gebruiksvoorschriften en huurregeling : 1. Elke aanvraag om over een lokaal, behorende tot het Brueghelheem, te kunnen beschikken, moet worden gericht aan de verantwoordelijke, aangesteld door de Raad

Nadere informatie

huur en gebruik van accommodatie in stedelijke onderwijsinfrastructuur Goedgekeurd in de gemeenteraad van 7 april 2015

huur en gebruik van accommodatie in stedelijke onderwijsinfrastructuur Goedgekeurd in de gemeenteraad van 7 april 2015 REGLEMENT Stadsbestuur Gemeenteplein 2 8790 Waregem 056 62 12 21 secretariaat@waregem.be huur en gebruik van accommodatie in stedelijke onderwijsinfrastructuur Goedgekeurd in de gemeenteraad van 7 april

Nadere informatie

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement

Lokaal Dienstencentrum Oud St. Jozef gebruikersreglement VERSIE WIJZIGING GOEDGEKEURD RMW GEPUBLICEERD 0-26-08-2014 05-09-2014 1 Afstemmen op gebruik gemeentelijke zalen 23-05-2017 Artikel 1 Toepassingsgebied Dit is vanaf de datum van bekendmaking van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur Atrium

Algemene voorwaarden verhuur Atrium Algemene voorwaarden verhuur Atrium Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden, en in de overeenkomst waarop deze toepasselijk zijn, wordt verstaan onder: 1.1 Ter beschikking steller: Havenbedrijf

Nadere informatie

Gebruikersreglement infrastructuur gemeentelijke basisscholen Haacht en Wespelaar

Gebruikersreglement infrastructuur gemeentelijke basisscholen Haacht en Wespelaar Gebruikersreglement infrastructuur gemeentelijke basisscholen Haacht en Wespelaar Dit reglement gaat in vanaf 1 maart 2018 Gebruikersreglement infrastructuur gemeentelijke basisscholen Haacht en Wespelaar

Nadere informatie

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda!

Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! De Wijmenier Ledezijdestraat 74 9340 Impe (Lede) BTW-BE 0848.291.526 Ter beschikkingstellingsvoorwaarden Veranda! Astrid Bauters, uitbaatster van het gebouwencomplex De Wijmenier, Ledezijdestraat 74 te

Nadere informatie

Reglement verhuur gebruik gemeentelijke sportlokalen Onderdaele

Reglement verhuur gebruik gemeentelijke sportlokalen Onderdaele Reglement verhuur gebruik gemeentelijke sportlokalen Inleidende bepalingen Dit reglement regelt de verhuur van sportlokalen in eigendom van het gemeentebestuur Knesselare. Het bevat de na te leven voorwaarden

Nadere informatie

BEKENDMAKING GEMEENTERAADSBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet

BEKENDMAKING GEMEENTERAADSBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet BEKENDMAKING GEMEENTERAADSBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet GOEDKEUREN VAN HET GEBRUIKERSREGLEMENT VOOR DE GEMEENTELIJKE LOKALEN 'GALERIE STADHUIS', 'CONCIËRGEWONING' EN 'OUDE BIBLIOTHEEK'

Nadere informatie

Reglement met betrekking tot het gebruik van het Gemeentepunt door derden

Reglement met betrekking tot het gebruik van het Gemeentepunt door derden Reglement met betrekking tot het gebruik van het Gemeentepunt door derden Art. 1 Gebouw 1 De gemeente Zwevegem is eigenaar van een gebouw, het Gemeentepunt, gelegen in de Blokkestraat 29 te Zwevegem. Dit

Nadere informatie

ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder

ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder ONTWERP Huishoudelijk reglement Jeugdcentrum Prosperpolder I. Algemeen Indien er inbreuken worden vastgesteld door de verantwoordelijke beheerder op het huurreglement of huishoudelijk reglement kan de

Nadere informatie

SPELREGEL 1 WAT Jongerencentrum Bouckenborgh heeft een uitleendienst van diverse materialen voor het jeugdwerk. SPELREGEL 2 DE ONTLENER De ontlener is een erkende jeugdvereniging of een school uit de Stad

Nadere informatie

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST

ALGEMENE HUUROVEREENKOMST TUSSEN ONDERGETEKENDEN: ALGEMENE HUUROVEREENKOMST 1. NOWEDO vzw met zetel DOVENONTMOETINGSCENTRUM EFFETA in de Polderstraat 76a te 8310 SINT-KRUIS (Brugge) Hierna vernoemd de VERHUURDER en 2 (Naam & adres).

Nadere informatie

REGLEMENT OP HET GEBRUIK VAN DE GEMEENTELIJKE LOKALEN

REGLEMENT OP HET GEBRUIK VAN DE GEMEENTELIJKE LOKALEN Dienst patrimonium p/a Markt 1 9340 LEDE lokalenverhuur@lede.be 053 60 68 50 REGLEMENT OP HET GEBRUIK VAN DE GEMEENTELIJKE LOKALEN Artikel 1. Het gemeentebestuur Lede beschikt over een aantal lokalen die

Nadere informatie

HUURREGLEMENT DE LOODS

HUURREGLEMENT DE LOODS HUURREGLEMENT DE LOODS Dit reglement is van toepassing op De Loods (Douaneplein z/n, 2800 Mechelen), al haar ruimten en installaties. ARTIKEL 1 ALGEMENE BEPALINGEN 1.1 De openbare activiteiten moeten toegankelijk

Nadere informatie

REGLEMENT MET ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN EN TARIEVEN VOOR DE HUUR VAN DE VERGADERACCOMMODATIE IN HET PROVINCIAAL HOF

REGLEMENT MET ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN EN TARIEVEN VOOR DE HUUR VAN DE VERGADERACCOMMODATIE IN HET PROVINCIAAL HOF REGLEMENT MET ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN EN TARIEVEN VOOR DE HUUR VAN DE VERGADERACCOMMODATIE IN HET PROVINCIAAL HOF Artikel 1 Het provinciebestuur kan de vergaderaccommodatie van het Provinciaal Hof,

Nadere informatie

Bibliotheek. Molenstraat Eeklo Tel

Bibliotheek. Molenstraat Eeklo Tel Bibliotheek Molenstraat 36 9900 Eeklo Tel. 09 218 27 00 bibliotheek@eeklo.be www.eeklo.be/bibliotheek Reglement zaalhuur bibliotheek 1 Infrastructuur: Volgende lokalen kunnen worden gehuurd in de bibliotheek,

Nadere informatie

Verhuur- en retributiereglement Gemeentelijke sporthal

Verhuur- en retributiereglement Gemeentelijke sporthal Verhuur- en retributiereglement Gemeentelijke sporthal Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 Dit reglement regelt het gebruik van de Gemeentelijke sporthal: Poletsestraat 59 9690 Kluisbergen Artikel

Nadere informatie

3. Auto s van personen met een handicap mogen wel binnenrijden via het straatje in de Hogestraat tussen huisnummer 6 en 8 en blijven staan.

3. Auto s van personen met een handicap mogen wel binnenrijden via het straatje in de Hogestraat tussen huisnummer 6 en 8 en blijven staan. algemeen 1. De lokalen van vzw lokalen jongens-chiro Sint Jan zijn gelegen in de Hogestraat nr 10 te 8870 Izegem, Kachtem en zijn te bereiken via het kleine straatje tussen Hogestraat 6 en 8 of via het

Nadere informatie

HUREN IN DE SPIL INHOUD

HUREN IN DE SPIL INHOUD HUREN IN DE SPIL versie juni 2013 INHOUD Pg 2 Pg 3 Pg 3 Pg 4 Pg 5 De zalen en de lokalen Hoe een zaal of een lokaal reserveren Algemene huurvoorwaarden Huurcategoriën en huurprijzen per categorie Huurvoorwaarden

Nadere informatie

SPELREGEL 1 WAT Jongerencentrum Bouckenborgh heeft een uitleendienst van diverse materialen voor het jeugdwerk. SPELREGEL 2 DE ONTLENER De ontlener is een erkende jeugdvereniging of een school uit de Stad

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR LOKAAL DAMPOORTSTRAAT 84

ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR LOKAAL DAMPOORTSTRAAT 84 ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR LOKAAL DAMPOORTSTRAAT 84 Inleiding Dit is het reglement voor het huren van een lokaal beheerd door Graffiti vzw. Wie een lokaal huurt, moet dit reglement naleven. In dit reglement

Nadere informatie

HUREN IN DE SPIL Versie november 2012

HUREN IN DE SPIL Versie november 2012 HUREN IN DE SPIL Versie november 2012 INHOUD Welke zalen / lokalen kunt u huren In De Spil?.. p. 2 Hoe reserveert u een zaal?. p. 2 De prijs van de zalen. p. 3 - huurtarieven - huurvoorwaarden Huurreglement.

Nadere informatie

verhuurreglement infrastructuur

verhuurreglement infrastructuur ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Het stadsbestuur van Izegem geeft aan de verschillende diensten de opdracht om de beschikbare infrastructuur te verhuren en het volgens de voorwaarden opgenomen in dit reglement,

Nadere informatie

Huur- en gebruiksreglement Gemeenschapscentrum Rijkevorsel 2014-2019

Huur- en gebruiksreglement Gemeenschapscentrum Rijkevorsel 2014-2019 Huur- en gebruiksreglement Gemeenschapscentrum Rijkevorsel 2014-2019 Met ingang van 01.04.2014 en voor een termijn eindigend op 31.12.2019, worden de modaliteiten voor het niet-bestendig gebruik van de

Nadere informatie

VERHUURREGLEMENT DE FONTEIN. Artikel 1. Dit reglement regelt het gebruik van De Fontein, gelegen Fonteinestraat 22 te Pittem.

VERHUURREGLEMENT DE FONTEIN. Artikel 1. Dit reglement regelt het gebruik van De Fontein, gelegen Fonteinestraat 22 te Pittem. VERHUURREGLEMENT DE FONTEIN Hoofdstuk 1 - Algemeen Artikel 1. Dit reglement regelt het gebruik van De Fontein, gelegen Fonteinestraat 22 te Pittem. Artikel 2. De Fontein bestaat uit volgende onderdelen:

Nadere informatie

STAD ZOUTLEEUW REGLEMENT UITLEENDIENST

STAD ZOUTLEEUW REGLEMENT UITLEENDIENST STAD ZOUTLEEUW REGLEMENT UITLEENDIENST -------------------------------------- Art. 1 : Door de Stad Zoutleeuw worden materialen voor ontlening ter beschikking gesteld van de in Zoutleeuw gevestigde organisaties

Nadere informatie

Hoofdstuk I: Afspraken voor het huren van een lokaal in Jeugdcentrum Jotie

Hoofdstuk I: Afspraken voor het huren van een lokaal in Jeugdcentrum Jotie WOORD VOORAF Het jeugdcentrum in Oudenaarde is beter gekend onder de naam Jotie. In het jeugdcentrum bevinden zich de jeugddienst, het JAC, de jeugdraad, een jeugdhuis en de uitleendienst. Bovendien zijn

Nadere informatie

Aanvraag zaalverhuur Gravenhof

Aanvraag zaalverhuur Gravenhof Aanvraag zaalverhuur Gegevens aanvrager Naam vereniging:... Adres zetel vereniging:... Naam voorzitter:... BTW nummer:... IBAN-rekeningnummer:... Gegevens verantwoordelijke (deze is steeds aanwezig van

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga"

Algemene huurvoorwaarden Svea Stuga Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga" artikel 1 Reservering en prijzen 1.1 Een reservering is geldig vanaf het moment, dat de verhuurder de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. 1.2 De prijzen van verhuurder

Nadere informatie

Gebruikersreglement De Kronkel

Gebruikersreglement De Kronkel Gebruikersreglement De Kronkel ARTIKEL 1: De aanvraag tot het gebruik van de polyvalente zaal De Kronkel en de beachvolleyterreinen De Kronkel moet worden ingediend bij het College van Burgemeester en

Nadere informatie

HUREN IN DE SPIL INHOUD

HUREN IN DE SPIL INHOUD HUREN IN DE SPIL versie juni 2014 INHOUD Pg 2 Pg 3 Pg 3 Pg 4 Pg 5 De zalen en de lokalen Hoe een zaal of een lokaal reserveren Algemene huurvoorwaarden Huurcategoriën en huurprijzen per categorie Huurvoorwaarden

Nadere informatie

1 Het cultuurcentrum De Kruisboog, gelegen in het Vrijetijdscentrum aan het St Jorisplein 20 te Tienen omvat de volgende te huren zalen/lokalen:

1 Het cultuurcentrum De Kruisboog, gelegen in het Vrijetijdscentrum aan het St Jorisplein 20 te Tienen omvat de volgende te huren zalen/lokalen: R E G L E M E N T Gecoördineerde versie Gemeenteraad 28 oktober 2010 Gemeenteraad 29 september 2011 Gemeenteraad van 27 juni 2013 Verhuurreglement CC De Kruisboog : algemeen deel Artikel 1: Infrastructuur

Nadere informatie

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 september 2006 en 21 december 2010 Bekendgemaakt op 28 september 2006 en

Nadere informatie

Gebruikersreglement lokalen Stedelijk Jeugdcentrum Brieljant

Gebruikersreglement lokalen Stedelijk Jeugdcentrum Brieljant Gebruikersreglement lokalen Stedelijk Jeugdcentrum Brieljant mei 2004-06-02 1 Inhoud Gebruikersreglement lokalen Stedelijk Jeugdcentrum Brieljant 1. Hoe lokalen aanvragen? 1.1 Algemeen 1.2 Hoe lang op

Nadere informatie

REGLEMENT REPETITIERUIMTE

REGLEMENT REPETITIERUIMTE GEMEENTEBESTUUR WACHTEBEKE Dorp 61 Provincie Oost-Vlaanderen 9185 Wachtebeke Tel 09/345.01.35 REGLEMENT REPETITIERUIMTE Goedgekeurd in de gemeenteraad van 26 mei 2016 INHOUDSTAFEL Blz. Artikel 1 Infrastructuur

Nadere informatie

Retributiereglement GC den egger.

Retributiereglement GC den egger. Retributiereglement GC den egger. Art. 1. Art. 2. Art. 3. Art. 4. Art. 5. Art. 6. Art. 7. Art. 8. Art. 9. Art. 10. Deel 1 Algemeen Vanaf 01.01.2018 wordt een retributie geheven op het gebruik van GC den

Nadere informatie

Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken

Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken Reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken Dit is het reglement voor het huren van lokalen in stedelijke cultuurcentra, ontmoetingscentra en bibliotheken.

Nadere informatie

Reglement jeugduitleendienst

Reglement jeugduitleendienst Reglement jeugduitleendienst AFDELING 1 : ALGEMENE BEPALINGEN ART. 1 : RECHTHEBBENDEN. Door het Stadsbestuur van Sint-Truiden worden via de Stedelijke Uitleendienst materialen ter beschikking gesteld van

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR VERHURING LOKALEN. LDC De Braambeier Loppemsestraat 14A 8210 Zedelgem

REGLEMENT VOOR VERHURING LOKALEN. LDC De Braambeier Loppemsestraat 14A 8210 Zedelgem REGLEMENT VOOR VERHURING LOKALEN LDC De Braambeier Loppemsestraat 14A 8210 Zedelgem Art. 1. Het OCMW Zedelgem, als organiserend bestuur van het erkend Lokaal Dienstencentrum De Braambeier verhuurt de lokalen

Nadere informatie

REGLEMENT. inzake tijdelijke huur en gebruik van

REGLEMENT. inzake tijdelijke huur en gebruik van OCMW Beersel Raad voor Maatschappelijk Welzijn 26.09.2013 REGLEMENT inzake tijdelijke huur en gebruik van ONTMOETINGSRUIMTEN DE CEDER Voor Verenigingen van deelgemeente Beersel (Werkjaar 2013-14) Algemene

Nadere informatie

1 Het cultuurcentrum De Kruisboog, gelegen in het Vrijetijdscentrum aan het St Jorisplein 20 te Tienen omvat de volgende te gebruiken zalen/lokalen:

1 Het cultuurcentrum De Kruisboog, gelegen in het Vrijetijdscentrum aan het St Jorisplein 20 te Tienen omvat de volgende te gebruiken zalen/lokalen: R E G L E M E N T Raad van Bestuur van AGB Tienen van 27 mei 2014 GEBRUIKSREGLEMENT CC DE KRUISBOOG : ALGEMEEN DEEL Artikel 1: Infrastructuur en gebruikers 1 Het cultuurcentrum De Kruisboog, gelegen in

Nadere informatie

Verhuurreglement zaal Deeldepot 2650

Verhuurreglement zaal Deeldepot 2650 Verhuurreglement zaal Deeldepot 2650 Activiteiten Deeldepot 2650 stelt een polyvalente zaal ter beschikking voor het publiek in het Deeldepot, Strijdersstraat 75A te Edegem. De activiteiten die hiervoor

Nadere informatie

Voorbeeld huurcontract/gebruiksovereenkomst repetitieruimte

Voorbeeld huurcontract/gebruiksovereenkomst repetitieruimte Voorbeeld huurcontract/gebruiksovereenkomst repetitieruimte Tussen verhuurder, Naam: Adres: Telefoon: E-mail: Website: Vertegenwoordigd door: en de meerderjarige huurder, Je kan geen contract afsluiten

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Cascade

Huurvoorwaarden Cascade Huurvoorwaarden Cascade Cultureel Centrum Cascade, Huurvoorwaarden en reglement van orde (5 pagina s) Artikel 1 Definities In het hierna volgende artikelen wordt verstaan onder: a. Cascade: het Cultureel

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Artikel 1 definities In het hierna volgende artikelen wordt verstaan onder: a. Sporthal: de beide sporthallen die bekend staan onder de naam Sporthal De Sophiahal

Nadere informatie

INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS

INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS Pagina 1 van 5 INFO- EN BOEKINGSDOCUMENT HERBERG PRULLENBOS Met aandacht voor natuur, sfeer en creativiteit is Het Prullenbos dé plaats voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega s. In de

Nadere informatie

VRIJZINNIG PUNT HASSELT INFORMATIE VOOR HUURDERS

VRIJZINNIG PUNT HASSELT INFORMATIE VOOR HUURDERS VRIJZINNIG PUNT HASSELT INFORMATIE VOOR HUURDERS 2 INHOUD 1 HUURVOORWAARDEN 1.1. Aanvraag 4 1.2. Verhuring 4 1.3. Annulatie 5 1.4. Overlast 5 1.5. Schade 5 1.6. Goede staat van lokalen en materialen 5

Nadere informatie