INLEIDING LATEN WE ONS EVEN VOORSTELLEN! WAT DOEN WE?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INLEIDING LATEN WE ONS EVEN VOORSTELLEN! WAT DOEN WE?"

Transcriptie

1 PROJECTPLAN MEDIA INNOVATIE 2015

2 INLEIDING Hoi! Wij zijn LOS, het enige digitale platform voor jongeren in Limburg. LOS informeert, amuseert en prikkelt. Dat doen we zonder steun van bedrijven, instellingen of de overheid. Het platform is opgezet door enthousiaste jongeren uit de provincie. Na ruim zes jaar zijn we nog altijd springlevend! Wat we doen en waar we voor staan? Dat leest u verderop in dit projectplan. LATEN WE ONS EVEN VOORSTELLEN! In het team van LOS vindt u geen oude stoffige mannen in pak. Sterker nog, onze voorzitter is 25 en daarmee de oudste vrijwilliger. Onze groep telt twintig jongeren tussen de 18 en 25 jaar. De wortels van LOS liggen in Zuid-Limburg: onze leden komen uit Berg, Bocholtz, Brunssum, Eys, Geleen, Heerlen, Klimmen, Maastricht, Margraten en Urmond. Sinds kort wordt ons team versterkt door nieuwkomers uit Echt en Grathem. Iedereen blinkt uit in z n eigen specialisme, zoals fotografie, film, presentatie of marketing. LOS begon zes jaar geleden bij de lokale omroep van Gulpen-Wittem en Vaals, Omroep Krijtland. Al snel bleek dat we anders waren dan het gemiddelde programma op de zender. Als jonkies deden we onder andere verslag van Pinkpop, maar we namen de kijkers ook mee in de wereld van zwerfjongeren en lieten ons zelfs rondleiden in een bordeel. De gemeentegrenzen en de koers van Omroep Krijtland zorgden voor te veel beperkingen, daarom verlieten we de zender in Met eigen geld werden camera s, microfoons en andere apparatuur gekocht. De eerste stappen richting een online platform waren gezet. Sindsdien is LOS uitgegroeid tot een vaste waarde voor jongeren in Limburg. In november 2013 lieten we Stichting LOS oprichten. Ons platform heeft bijna volgers tussen de 16 en 25 jaar oud. Het bereik ligt hoger: met onze content bereiken we maandelijks meer dan personen. Het bestuur van LOS, met v.l.n.r.: Ivo Duijsings (voorzitter), Tessa Frissen (bestuurslid), Jasper Kroese (secretaris, penningmeester). WAT DOEN WE? We zijn actief op de populairste sociale media van dit moment. Onze grootste groep bereiken we via Facebook. De populariteit van Instagram stijgt snel, ook daar zijn we actief. Daarnaast bereiken we onze volgers via Twitter en Youtube. Snapchat is bezig aan een opmars. De app is bedoeld als chat, maar LOS experimenteert als eerste platform in Limburg met het brengen van nieuws via dit kanaal. Al deze sociale media worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Ons jonge team volgt de ontwikkelingen op de voet en weet voor het juiste kanaal de juiste content te ontwikkelen. Zo wordt één nieuwsbericht vaak op vijf verschillende manieren verwerkt en verstuurd.

3 NIEUWS EIGEN PROGRAMMA S Onze redactie maakt wekelijks nieuwsberichten die interessant zijn voor de doelgroep. Vaak worden de berichten aangevuld met zelfgemaakt beeldmateriaal zoals een foto of een filmpje. Zo volgde LOS tien jonge kandidaten in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Ook maakten we als eerste de line-up van Pinkpop bekend vanuit Paradiso in Amsterdam. Daarnaast is onze pagina een laagdrempelige discussieplek voor zaken als discriminatie (de Zwarte Piet-discussie) en mishandeling (de zaak rond Yoeran Meertens). LOS berichtte over de straffen voor de daders en plaatste een jaar na het voorval in Gulpen een gedenktegel tegen zinloos geweld. Met onze berichten haalden we diverse keren de landelijke media. LOS produceert reportages voor en door leeftijdsgenoten. Zo bezochten we in het verleden het mode-evenement Fashion Clash in Maastricht. Ook namen we een kijkje bij de Magic Fair in Limbricht. Daarnaast maken we het programma Tessa Test. Daarin duikt presentatrice Tessa voor één dag in de wereld van een andere Limburger. Tal van beroepen en uitdagingen komen voorbij, zoals een kijkje bij de legeropleiding in Sittard. SFEER & CULTUUR Onze fotografen en cameramensen doen verslag van alle grote evenementen in Limburg. Enkele voorbeelden zijn Pinkpop, Solar Weekend Festival, Pop on Top, Groove Garden, Dancetour en het Bevrijdingsfestival, maar ook andere culturele evenementen zoals Cultura Nova en de Limburgse finale van Kunstbende. De fotoreportages staan een dag later online, de filmbeelden worden door een team van editors verwerkt tot een sfeerverslag. Jongeren zien ons platform als de plek om zichzelf terug te zien. Thuisblijvers proeven de sfeer van diverse evenementen en gefotografeerde bezoekers van festivals komen op ons platform ook in aanraking met andere culturele activiteiten. LOS VOOR SERIOUS REQUEST Sinds 2012 zet LOS zich in voor Serious Request, de actie van NPO 3FM voor het Rode Kruis. De afgelopen twee jaar waren we de grootste actie van Limburg. Bij de vorige editie bereikten we met een eindbedrag van de vijfde plek van grootste acties in Nederland. Gedurende de actieweek in december haalt LOS telkens met bijna honderd verschillende scholen, bedrijven en andere partners geld op voor het Rode Kruis. Tijdens de actie werken we met 50 jonge vrijwilligers die zich een week lang belangeloos inzetten voor het goede doel. Naast een dagelijks live-blog van de actie maakten we drie keer per dag een filmpje met alle hoogtepunten van LOS voor Serious Request. Voor de editie van 2015 in Heerlen is LOS ook nauw betrokken bij de organisatie van het landelijke evenement.

4 EVENEMENTEN Om Limburgse jongeren met diverse achtergronden dichter bij elkaar te brengen organiseerden we tot nu toe drie maal een evenement. Samen met poppodium Fraiche in Vaals werd de dance-avond LOST opgezet. Op het affiche pronkten telkens internationale dj s, maar er was ook ruimte voor lokaal talent. Via een wedstrijd kon het publiek bepalen welke jonge dj een podiumplek bemachtigde. De avonden waren drie keer op rij uitverkocht. De organisatie van het evenement was volledig in handen van ons team. Dit gaf onze vrijwilligers de mogelijkheid om zelf een populair concept op te zetten: van posterontwerp tot promotiewerk, van artiestenbegeleiding tot de kaartverkoop. WIN-ACTIES Onze volgers maken kans op prijzen. Van festivaltickets tot een speciaal prive-concert van een bekende artiest. Onze afdeling communicatie zoekt de samenwerking op met tientallen festivals en andere evenementen in de regio. Zo ontwikkelen we ons als uithangbord voor de culturele sector in Limburg. Inmiddels hebben we met het weggeven van prijzen al honderden volgers in het zonnetje gezet. MEDIAPARTNER Als mediapartner werkt LOS samen met tal van organisaties en evenementen. Het samenwerkingsverband levert ons merk extra publiciteit op, daarnaast staan we garant voor een groot bereik binnen de doelgroep. Samen met onze partner brengen we de juiste boodschap over. LOS biedt ook technische ondersteuning waar dat nodig is. Een greep uit het overzicht: - Verkiezingsdebat gemeente Gulpen-Wittem (gehele productie). - Discussie-avond over actuele thema s i.s.m. Scholengemeenschap Sophianum en de gemeente Gulpen-Wittem (gehele productie). - JT Bioscoop Parkstad (vaste cameraploeg). - Pop on Top Valkenburg (marketing, registratie en huisfotograaf). - Pisart Festival Eijsden (registratie en fotografie). - Gulpener Bierfeesten (live-registratie). - Kingsday Maastricht (marketing en registratie) - Aod òp Nuj Heerlen (huisfotograaf). - Bekkerveld Festival Heerlen (registratie). - Midsummer Margraten (registratie en huisfotograaf). - Kermis Reijmerstok (registratie en huisfotograaf). - Kermis Terlinden (huisfotograaf).

5 HOE BLIJVEN WE EIGENZINNIG, MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN EN AMBITIEUS? Limburgse kranten, omroepen en weekbladen proberen al vele jaren om jongeren te bereiken. Door nieuwe trends en ontwikkelingen wordt dat steeds lastiger. De doelgroep laat zich niet makkelijk boeien. Ook worden jongeren onafhankelijker van tijd en plaats. Ze kijken waar en wanneer ze willen via hun laptop, tablet of smartphone naar content die voor hen interessant is. LOS voorziet in deze behoefte door alle content online aan te bieden. Maar liefst 53% van onze volgers bekijkt onze content via smartphone of tablet. Limburg telt ruim jongeren tussen de 16 en 25 jaar (CBS, 1 januari 2015). LOS bereikt maandelijks jongeren uit die leeftijdscategorie, de meesten komen uit Limburg. De steden en dorpen met het grootste bereik zijn hieronder op een rijtje gezet. 1. Maastricht 2. Heerlen 3. Sittard 4. Geleen 5. Landgraaf 6. Kerkrade 7. Roermond 8. Brunssum 9. Hoensbroek 10. Venlo 11. Beek 12. Valkenburg 13. Weert Ons doel is om de drie grootste steden van Midden- en Noord-Limburg in de top zes te krijgen. Daarnaast blijven we ook de minder stedelijke gebieden van de provincie opzoeken. LOS wil er zijn voor alle jongeren in Limburg. Toch heeft het platform financiële middelen nodig om dat doel te bereiken. We streven vóór 1 juli 2016 naar: - Minimaal volgers via onze social media-kanalen. - Een maandelijks bereik van jongeren uit de doelgroep. - Nieuwe en intensieve samenwerkingen met bestaande organisaties. SAMENWERKING LOS wil komend jaar toonaangevend blijven onder Limburgse jongeren. Het platform wil daarom samenwerken met de zeven media-gerelateerde opleidingen binnen de provincie: - Mediavormgeving (Arcus College) - Audiovisuele productie fotograaf (Arcus College) - Specialist audiovisuele productie video (Arcus College) - Communication and Multimedia Design (Zuyd Hogeschool) - Vormgeving (Zuyd Hogeschool) - Mediavormgever (Gilde Opleidingen) - Fotovakschool Venlo Op deze opleidingen starten we de zoektocht naar jong talent. In een presentatie komen alle studenten meer te weten over ons platform en onze werkwijze, hopelijk met nieuwe aanmeldingen tot gevolg. Daarnaast gaan we met de schoolleiding in gesprek om voortaan als stageplek te fungeren. De stagiairs kunnen een bijdrage leveren aan ons platform, hun frisse kijk zorgt voor nieuwe ideeën. De subsidie geeft ons de mogelijkheid om onze grenzen te verleggen. Wat leeft er in Middenen Noord-Limburg onder jongeren? Wat zijn hun verschillen en overeenkomsten? Hoe kunnen we de doelgroep verbinden? Allemaal vragen waar we komend jaar graag het antwoord op willen vinden! Zo kunnen we ook in de toekomst blijven pionieren en voelen we de behoefte van onze doelgroep steeds beter aan. LOS wil met beide benen midden in de maatschappij staan. Naast de amusementsfunctie moet het platform nog meer dan nu een discussieplek worden voor álle Limburgse jongeren. LOS geeft hen niet alleen een gezicht, maar ook een stem.

6 WAT KOST HET? Hieronder een verdeling van de wekelijkse werkzaamheden: - Redactiewerk: 30 uur. - Fotografie en filmwerk: 20 uur. - Intern overleg, marketingwerkzaamheden en vergaderingen met partners: 10 uur. Materiaal Voor het maken van reportages, aftermovies en foto s door heel Limburg is de aanschaf van drie basissets noodzakelijk. Deze kostenpost bedraagt 5540,-. - Drie spiegelreflexcamera s: 2100,- Drie schouderstatieven: 690,- Drie zendersets: 2400,- Drie lampen: 240,- Drie SD-kaartjes: 110,- Werkruimte Stagevergoeding Per kwartaal wil LOS komend jaar twee stagiairs aannemen. Zij werken 40 uur per week aan een van de vele projecten binnen de stichting en doen op die manier werkervaring op. De stagiairs ontvangen een maandelijkse stagevergoeding van 200,-. Werkruimte Ons platform groeit snel, daarom is een werkplek voor ons team onmisbaar. LOS wil graag deel uitmaken van een flexibel werkconcept in Maastricht, waar de tafels om ons heen dagelijks door andere ondernemers worden bezet. Het stimuleert de creativiteit en kruisbestuiving. De jaarlijkse kosten van Collective Workspace Maastricht bedragen 2100,-. Marketing Om LOS in heel Limburg op de kaart te zetten zijn er meer shirts nodig voor alle vrijwilligers. Ook willen we onszelf voor bedrijven presenteren op de website wijzijnlos.nl, deze pagina is reeds vastgelegd. Verder wordt er geld gestoken in stickers en promotie via Facebook. Vrijwilligersvergoeding Wekelijks zijn er 60 werkuren nodig om het platform optimaal te laten draaien. Dat resulteert in 3120 uur op jaarbasis, dat komt neer op een totale teamvergoeding van ,-. De lage looncompensatie zorgt ervoor dat een grote groep talentvolle jongeren aan ons platform verbonden blijft. Reiskostenvergoeding LOS biedt haar vrijwilligers een tegemoetkoming van 0,20 per gereden kilometer. Jaarlijks wordt er door de vrijwilligers in totaal gemiddeld achtduizend kilometer gereden. Dat komt uit op een kostenpost van 1600,-.

7 TOT SLOT LOS is het online platform dat alle Limburgse jongeren samenbrengt en met elkaar verbindt. Het jonge en enthousiaste team vrijwilligers weet als geen ander wat de doelgroep wil en hoe deze bereikt kan worden. Dat is de kracht van zelf deel uitmaken van je doelgroep. Wij bieden onze content aan op een manier die uniek is in Limburg. LOS is het enige platform dat jongeren via deze wijze benadert. We zijn ver gekomen met ons enthousiasme, onze ambitie en de samenwerking met talentvolle vrijwilligers. Nu hebben we het moment bereikt waarop we met behulp van subsidie grote stappen kunnen gaan zetten om onze nieuwe doelen te verwezenlijken. Alleen op die manier is het mogelijk om er voor alle jongeren in de provincie te zijn. Ons jonge team wil graag uitbreiden met getalenteerde leeftijdsgenoten uit heel Limburg. Samen creëren we een platform waar jongeren van noord tot zuid samenkomen, met elkaar in discussie gaan en op de hoogte worden gehouden van alles wat er speelt in de provincie. Met onze eigen kennis en ervaring en in samenwerking met andere media kan er een medium worden neergezet dat jongeren laat zien dat Limburg leeft! Limburg gaat LOS!

Aanvraagformulier Nadere subsidieregels Mediainnovatie

Aanvraagformulier Nadere subsidieregels Mediainnovatie Het project wordt getoetst aan de Algemene Subsidieverordening 2012 Provincie Limburg en de Nadere subsidieregels Media-innovatie. Voordat u met invullen begint, dient u op de hoogte te zijn van deze regels.

Nadere informatie

Bijlage 6. Kaart met ligging TOP- en Natura 2000-gebieden

Bijlage 6. Kaart met ligging TOP- en Natura 2000-gebieden Bijlage 6 Kaart met ligging TOP- en Natura 2000-gebieden Rapport bij de Verdrogingsgevoelige Vegetatiekaart Limburg 2013 127 Bijlage 7 de VVL limburg in zes kaarten 128 VVL-Kaart 1 Noord-Limburg Bergen

Nadere informatie

Heel Limburg binnen handbereik

Heel Limburg binnen handbereik Heel Limburg binnen handbereik L1 heeft de maatschappelijke taak om ervoor te zorgen dat de kenmerkende Limburgse identiteit behouden blijft. Het bewaakt de traditionele culturele activiteiten in de provincie

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

Social media gebruik en potentie voor gemeenten in Limburg

Social media gebruik en potentie voor gemeenten in Limburg Social media gebruik en potentie voor gemeenten in Limburg Een onderzoeksrapport van Social Dutch The new media agency Heutzstraat 16, 5913 AK Venlo juli 2013 www.socialdutch.com facebook.com/socialdutch

Nadere informatie

Eenheid Limburg. Reactietijden politie spoedmeldingen

Eenheid Limburg. Reactietijden politie spoedmeldingen Eenheid Limburg Reactietijden politie Eenheid Limburg Beek Beesel Bergen (L) Brunssum Echt-Susteren Eijsden-Margraten Gennep Gulpen-Wittem Heerlen Horst aan de Maas Kerkrade Landgraaf Leudal Maasgouw Maastricht

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg

Nadere informatie

Adverteren bij L1 en 1Limburg: optimaal bereik! L1mburg

Adverteren bij L1 en 1Limburg: optimaal bereik! L1mburg Adverteren bij L1 en 1Limburg: optimaal bereik! L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk en maatschappelijk relevant.

Nadere informatie

Neimed Krimpbericht. Ontgroening in Limburg. Maart 2014

Neimed Krimpbericht. Ontgroening in Limburg. Maart 2014 Maart 2014 Neimed Krimpbericht Ontgroening in Limburg Het aantal kinderen dat geboren wordt, is de afgelopen 50 jaar aanzienlijk gedaald, in Limburg in veel sterkere mate dan landelijk. Dat komt omdat

Nadere informatie

De opkomst van structurele bevolkingsdaling

De opkomst van structurele bevolkingsdaling Dit is het laatste Neimed Krimpbericht van de hand van Wim Derks. Na twee jaar komt er een einde aan de boeiende serie van deze auteur. De serie verscheen maandelijks op de website van Neimed. De hele

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert dit dashboard

Nadere informatie

Onderzoek mediagebruik Maastricht mei 2017

Onderzoek mediagebruik Maastricht mei 2017 Onderzoek mediagebruik Maastricht 2016 mei 2017 1 Publicatiedatum donderdag 4 mei 2017 Contact Gemeente Maastricht Team Communicatie (043) 350 42 00 communicatie@maastricht.nl pagina 2 Onderzoek Mediagebruik

Nadere informatie

De NOS in cijfers 2018

De NOS in cijfers 2018 1 De NOS in cijfers 2018 FORMATIECIJFERS OVER 2017 Personeelsbestand Ultimo Aantal FTE 714 720 Aantal medewerkers 756 763 Verdeling voltijd/deeltijd Man Vrouw Totaal Man Vrouw Totaal Aantal voltijd contracten

Nadere informatie

Bevolkingsontwikkeling in 2014: krimp en groei in Limburg

Bevolkingsontwikkeling in 2014: krimp en groei in Limburg Maart 2015 Neimed Krimpbericht Bevolkingsontwikkeling in 2014: krimp en groei in Landelijk is de groei van het aantal in 2014 wat toegenomen. Een gelijksoortige ontwikkeling, maar dan in de vorm van een

Nadere informatie

Neimed Krimpbericht. Veel Westerse en weinig niet-westerse allochtonen in Limburg SEPTEMBER 2015

Neimed Krimpbericht. Veel Westerse en weinig niet-westerse allochtonen in Limburg SEPTEMBER 2015 SEPTEMBER 2015 Neimed Krimpbericht Veel Westerse en weinig niet-westerse allochtonen in Limburg In Limburg wonen relatief veel Westerse allochtonen en weinig niet-westerse allochtonen. Evenals landelijk

Nadere informatie

UITGEVERIJ. buro70.nl. crossmediaal. activiteiten

UITGEVERIJ. buro70.nl. crossmediaal. activiteiten OVER ONS buro70.nl De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

JAARRAPPORTAGE REGIO8

JAARRAPPORTAGE REGIO8 JAARRAPPORTAGE REGIO8 Een overzicht van alle onlinecijfers behaald in het kalenderjaar 216. December, 216. AANTAL BEZOEKERS REGIO8.nl REGIO8 WEBSITE 12. 1. 8. 6. 4. 2. 67.3 62.9 65.5 71.2 61.5 69.8 13.8

Nadere informatie

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten ter info buro70 De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG! met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD! MET EEN KNIPOOG PROFIEL! LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Facade360 is de digitale bestemming voor de gevelbouw, architectuur en design in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten op het gebied van gevelbouw. De redactie

Nadere informatie

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 1 PROFIEL Artiesten Nieuws is een jong bedrijf in het centrum van Utrecht. Onze website voorziet dagelijks vele bezoekers van het nieuws omtrent populaire artiesten, concerten,

Nadere informatie

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar

Media Kit Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Installatie360 is de digitale bestemming voor bouwprofessionals in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten van de installatie-industrie. De redactie besteedt

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. met content & interactie die voldoen aan ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. MET EEN ALTIJD MET EEN KNIPOOG

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. http://us7.campaign-archive2.com/?u=1afd9e68330787993d815b9e1&id=3cc3a7cc13...

In deze nieuwsbrief. http://us7.campaign-archive2.com/?u=1afd9e68330787993d815b9e1&id=3cc3a7cc13... pagina 1 van 9 Subscribe Share Past Issues Tra Blijf op de hoogte van het toeristisch nieuws midden in Limburg View this email in your browser In deze nieuwsbrief Maasplassen Nautique Fietsnetwerk provincie

Nadere informatie

Beleidsplan 2016-2019 Stichting Een Feest voor Sinterklaas

Beleidsplan 2016-2019 Stichting Een Feest voor Sinterklaas Beleidsplan 2016-2019 Stichting Een Feest voor Sinterklaas 1. Inleidend voorwoord van 2016 tot en met 2019. Op dit moment leven we in een maatschappij waar veel (van) cultuur verlangd wordt: een royaal

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Metaal360 is hét kennisplatform op het gebied van metaalbewerking, innovaties en verspaning in Nederland en België. Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven.

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Media tarieven 2018 Alkmaar Marketing Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Hoe? Door Alkmaar te promoten

Nadere informatie

ALV 11 DECEMBER 2018

ALV 11 DECEMBER 2018 ALV 11 DECEMBER 2018 CENTRALE THEMA S ORGANISATIE ONTWIKKELING EN CONTINUÏTEIT VERENIGINGSONDERSTEUNING ATTRAKTIEVE EVENEMENTEN EN WEDSTRIJDKALENDER COMMUNICATIE NATIONALE TEAMS TERUGBLIK 2016-2018 ORGANISATIE

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Limburg, april 2015

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Limburg, april 2015 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Limburg, april 2015 Daling WW grootst onder kortdurend werkzoekenden Afgelopen daalde het aantal WW-uitkeringen. Het herstel van de economie en arbeidsmarkt zet door. Het aantal

Nadere informatie

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen.

Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Aanspreekpunt voor studenten Informatica van Avans Hogeschool voor stage en afstuderen. Innovatie & inspiratieprogramma + werkplek @ Jamfabriek (code A02) Heeft u een idee, project of opdracht, neem dan

Nadere informatie

MARKETINGPLAN AANVRAAG BRABANT C

MARKETINGPLAN AANVRAAG BRABANT C MARKETINGPLAN AANVRAAG BRABANT C INHOUDSOPGAVE 1 Stakeholders en doelgroepen... 2 1.1 Publiek... 2 1.2 Bedrijfsleven... 3 1.3 Culturele instellingen en ondersteunende organisaties... 3 1.4 Maatschappelijke

Nadere informatie

Capcode Korps Beschrijving Beek Blusgroep Beek Blusgroep Beek HV Beek Meetploeg / WVD

Capcode Korps Beschrijving Beek Blusgroep Beek Blusgroep Beek HV Beek Meetploeg / WVD Capcode Korps Beschrijving 1003001 Beek Blusgroep 1 1003003 Beek Blusgroep 2 1003004 Beek HV 1003005 Beek Meetploeg / WVD 1003007 Beek BvD 1005502 Beek AOV 1003099 Beek Korpsalarm 1003100 Berg en Terblijt

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG! met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD! MET EEN KNIPOOG PROFIEL! LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

ZRB - PR & Communicatie

ZRB - PR & Communicatie ZRB - PR & Communicatie ALV 30 oktober 2015 PR & Communicatie 2015 Huisstijl Communicatie - Online Zichtbaarheid Voorlichting - Veiligheid - Pers & media Huisstijl Eenduidige uitstraling: print, online,

Nadere informatie

13 filmtheaters in Amsterdam

13 filmtheaters in Amsterdam MEDIAKIT 2010 13 filmtheaters in Amsterdam content- en mediapartners Het aanbod van Cineville 550 voorstellingen per week 400 speciale voorstellingen per jaar (festivals, retrospectieven, Q&A s,...) 13

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

Wie Zijn Wij? Denkend aan, muziek producers, muziek recording, songwriting, fotografie, videografie, dj-ing & digitaal content ontwikkeling.

Wie Zijn Wij? Denkend aan, muziek producers, muziek recording, songwriting, fotografie, videografie, dj-ing & digitaal content ontwikkeling. Wie Zijn Wij? Creative Label is een Artist & Label Service. Een geheel nieuwe movement die talentvolle artiesten & kunstenaars ondersteunt om door te breken op verschillende vlakken. Denkend aan, muziek

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

De NOS in cijfers 2017

De NOS in cijfers 2017 1 De NOS in cijfers 2017 FORMATIECIJFERS OVER 2017 Personeelsbestand Ultimo Aantal FTE 720 652 Aantal medewerkers 763 694 Verdeling voltijd/deeltijd Man Vrouw Totaal Man Vrouw Totaal Aantal voltijd contracten

Nadere informatie

Schagen FM / Schagen TV

Schagen FM / Schagen TV Schagen FM / Schagen TV Toekomstplan 2016 2021 1. Schagen FM nu 2. Bereik Schagen FM/TV 3. Verandering medialandschap 4. Inspelen op verandering medialandschap 5. Samenwerking omroepen: Geschiedenis Toekomst

Nadere informatie

Wij brengen de ruiters tot bij u!

Wij brengen de ruiters tot bij u! Wij brengen de ruiters tot bij u! wie zijn we Eindelijk een unieke kalender met een overzicht van de must see Belgian EVENTS in dressuur! Ontdek via dressuurevent.be meer over clinics, veilingen, wedstrijden,

Nadere informatie

Projectplan Steppin Forward van Stichting BVO Jong 2013

Projectplan Steppin Forward van Stichting BVO Jong 2013 Projectplan Steppin Forward van Stichting BVO Jong 2013 HET PROJECT In mei 2013 gaat een groep van 12 Friezen (10 jongeren tussen 18 en 25 jaar en twee oudere jongeren ) op een Stepperbike door Nederland.

Nadere informatie

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops.

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops. Social media zijn niet meer weg te denken in de huidige wereld. De ontwikkelingen gaan razend snel en de mogelijkheden zijn onbegrensd. We hebben allemaal wel een Facebook, Twitter of Linkedin account.

Nadere informatie

Alles weten over. Twitter? Bekijk onze website met de Qr-code!

Alles weten over. Twitter?  Bekijk onze website met de Qr-code! Alles weten over Twitter? Bekijk onze website met de Qr-code! www.communicatiedatbenjij.weebly.com Twitter De snelste en makkelijkste manier om dichtbij hetgeen te blijven waar jij om geeft. Als er in

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Header 468x60 Sidebar

Header 468x60 Sidebar Adverteren Sinds 2012 is Nieuws-112 actief op het gebied van nieuwsvoorziening in een bepaalde regio waarbij wij sinds medio oktober 2014 een enorme groeispurt hebben gemaakt. Momenteel voorzien wij in

Nadere informatie

Gemiddeld gebruik van internet via verschillende media, in procenten (meer antwoorden mogelijk) 52% 37% 0% 20% 40% 60% 80% 100%

Gemiddeld gebruik van internet via verschillende media, in procenten (meer antwoorden mogelijk) 52% 37% 0% 20% 40% 60% 80% 100% 6 GEBRUIK VAN INTERNET EN SOCIAL MEDIA De gemeente is benieuwd of alle bewoners beschikking hebben over en gebruik maken van internet en van social media en of men belemmerd wordt als het gaat om informatie

Nadere informatie

Marketing en Media 2016/2017

Marketing en Media 2016/2017 novacollege.nl/marketingmedia Evenementenorganisatie Junior accountmanagement Marketing en communicatie Media Marketing en Media 2016/2017 Mijn droom is ondernemer worden. De eerste stappen op het pad

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

Nationale Social Media Onderzoek 2015 Jongeren

Nationale Social Media Onderzoek 2015 Jongeren Nationale Social Media Onderzoek 2015 Jongeren 15 t/m 24 jaar Uitgevoerd door: Newcom Research & Consultancy B.V. In samenwerking met: Auteurs: 3FM drs. Loes Turpijn, drs. Samantha Kneefel, drs. Neil van

Nadere informatie

VRIJHEID VIER JE ALS SPONSOR

VRIJHEID VIER JE ALS SPONSOR BROCHURE 2019 VRIJHEID VIER JE ALS SPONSOR VAN BEVRIJDINGSPOP BEVR JDINGS POPHAARLEM INHOUD 2 foto Archie Backx BEVRIJDINGSPOP 2019 4 Sponsorbrochure FEITEN & CIJFERS 8 Houtpodium Jupilerpodium Kinderfestival

Nadere informatie

Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant. januari 2017

Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant. januari 2017 Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant januari 2017 De Utrechtse Sportkrant is het enige onafhankelijke sportweekblad. Over de Utrechtse Sportkrant Eind september 2016 verscheen het eerste nummer van

Nadere informatie

Datum Doel van de reis Van locatie Naar locatie

Datum Doel van de reis Van locatie Naar locatie 01-10-2015 Naar kantoor Thuisadres Heerlen, Raadhuisplein 1 01-10-2015 Talkshow Digitale Dagen en ontv. gasten 3 DD Heerlen, Raadhuisplein 1 Heerlen, Laanderstraat 27 01-10-2015 Van Digitale Dagen naar

Nadere informatie

Informatie pakket Talent Development Program

Informatie pakket Talent Development Program Informatie pakket Talent Development Program www.mediaperspectives.nl/tdp Wat houdt het Talent Development Program in? Een belangrijk onderdeel van het aanbod van Media Perspectives is dat we ons focussen

Nadere informatie

Social media. by Gazeuse

Social media. by Gazeuse Social media by Gazeuse Wat is social media? Verzamelnaam voor alle internet-toepassingen om informatie met elkaar te delen Het betreft informatie in de vorm van: tekst (nieuws, artikelen) geluid (podcasts,

Nadere informatie

EMEG Lijst. Onderdeel: Event

EMEG Lijst. Onderdeel: Event EMEG Lijst Onderdeel: Event Max Kolster CO1F 21 september 2012 Inleiding Afgelopen zomer ben ik op Solar Weekend Festival in Roermond geweest. Ik ben daar vooral als bezoeker geweest, maar heb ook als

Nadere informatie

Vragen en antwoorden over de Wensbus. Gemeenten Limburg per Mook en Middelaar. Gennep. Bergen. Venray. Horst a/d Maas. Venlo.

Vragen en antwoorden over de Wensbus. Gemeenten Limburg per Mook en Middelaar. Gennep. Bergen. Venray. Horst a/d Maas. Venlo. Gemeenten Limburg per 1-1-2011 Mook en Middelaar Gennep Bergen Vragen en antwoorden over de Wensbus Nederweert Venray Horst a/d Maas Peel en Maas Beesel Venlo Weert Leudal Roermond Maasgouw Roerdalen Echt-Susteren

Nadere informatie

VR-Experience Wat doet discriminatie met ons?

VR-Experience Wat doet discriminatie met ons? VR-Experience Wat doet discriminatie met ons? over jouover mij.nl Mede mogelijk gemaakt door Een waardevolle overeenkomst Iedereen is anders. Kijk maar om je heen. We zien er anders uit, hebben andere

Nadere informatie

Module Het gebruik van social media in de sector bloem

Module Het gebruik van social media in de sector bloem Module Het gebruik van social media in de sector bloem De CO 2 -voetafdruk van dit drukwerk is berekend met ClimateCalc en gecompenseerd bij: treesforall.nl www.climatecalc.eu Cert. no. CC-000057/NL Colofon

Nadere informatie

Digitale Toolkit. Social Media. voor sportclubs,gemeenten en sportbonden

Digitale Toolkit. Social Media. voor sportclubs,gemeenten en sportbonden Digitale Toolkit Social Media voor sportclubs,gemeenten en sportbonden 2 De kracht van Social Media voor, tijdens en na de Nationale Sportweek Deze toolkit is gemaakt voor sportclubs, gemeenten, sportbonden

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

nieuwe media battle succes op social media tlekkerst restauratief

nieuwe media battle succes op social media tlekkerst restauratief 48 Sushi nieuwe media battle succes op social media tlekkerst restauratief 49 Een rood-actie, een sushibattle - zomaar enkele succesvolle socialmedia-acties van Japas in Ermelo. De tijd van strooien met

Nadere informatie

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen Marketing Services Voor het beste bereik onder uw doelgroepen MECC Marketing Services; onze kennis en ervaring voor het succes van uw evenement! Dedicated to your success Meer informatie? Bel +31 (0)43

Nadere informatie

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring

K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring K.V. Springfield Korfbalvereniging Springfield Sponsoring 2018-2019 Korfbalvereniging Springfield is een gezellige, moderne en groeiende sportvereniging midden in Hoeven, centraal gelegen tussen Breda

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Limburg, oktober 2018

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Limburg, oktober 2018 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Limburg, oktober 2018 Sterke daling WW in alle leeftijdsgroepen Het aantal WW-uitkeringen in Limburg lag in oktober 2018 1% lager dan de daarvoor. In vergelijking met een jaar

Nadere informatie

De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn

De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn alphens.nl alphens.nl 3 Introductie juni 0 is de website www.alphens.nl leven in geblazen om een platform te creëren voor alles dat met

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Echt Overvecht

Jaarverslag. Stichting Echt Overvecht Jaarverslag Stichting Echt Overvecht 2017 Jaarverslag Stichting Echt Overvecht 2017 In 2017 is er door stichting Echt Overvecht wederom hard gewerkt aan de doelstelling om alle positieve verhalen uit Overvecht

Nadere informatie

MET ONS BEREIK JE MEER DAN ONDERNEMERS TARIEVENKAART

MET ONS BEREIK JE MEER DAN ONDERNEMERS TARIEVENKAART MET ONS BEREIK JE MEER DAN 17000 ONDERNEMERS TARIEVENKAART 2019 Het belang van lokaal zichtbaar zijn! Mensen zoeken voor het merendeel naar producten en diensten in hun eigen regio. Als lokaal gevestigd

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

Media- en Contentstrategie TEAM UP

Media- en Contentstrategie TEAM UP Media- en Contentstrategie TEAM UP Groep C - 18 april 2016 Inhoudsopgave 1. Mediastrategie 1. Mediastrategie 1.1 Doelstellingen 1.2 Doelgroep 1.3 Media 1.4 Weekplanning 1.5 Customer Journey 2. Contentstrategie

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAnieuws.nl,

Nadere informatie

PORTFOLIO ROMARIO RIETHOF

PORTFOLIO ROMARIO RIETHOF PORTFOLIO ROMARIO RIETHOF INHOUDSOPGAVE 01 WIE BEN IK? 02 CURRICULUM VITAE 03 BBQ APP 04 GREEN FACILITIES 05 FEAT 06 SOCIAL VIDEO DESK 07 KRAP 08 OMROEP HOUTEN DESIGN IS A JOURNEY 09 SPORTGALA 10 RAGE

Nadere informatie

Activiteitenplan: Limburgs nieuws op Smart Admirrors, Admirror a unique way of news streaming!

Activiteitenplan: Limburgs nieuws op Smart Admirrors, Admirror a unique way of news streaming! Activiteitenplan: Limburgs nieuws op Smart Admirrors, Admirror a unique way of news streaming! Van alle landen in de EU telt Nederland in 2014 met 94% de meeste huishoudens met een internetaansluiting.

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting PLS Inhoudsopgave. Inleiding. Activiteiten. Publiciteit. Fondsenwerving. Sponsoring. Bestuur. Jaarrekening.

Jaarverslag Stichting PLS Inhoudsopgave. Inleiding. Activiteiten. Publiciteit. Fondsenwerving. Sponsoring. Bestuur. Jaarrekening. Jaarverslag Stichting PLS 2015 Inhoudsopgave Inleiding Activiteiten Publiciteit Fondsenwerving Sponsoring Bestuur Jaarrekening Balans Inleiding Het project PLS in beeld is in 2015 gerealiseerd. Dit in

Nadere informatie

Module Het gebruik van social media in de sector plant

Module Het gebruik van social media in de sector plant Module Het gebruik van social media in de sector plant De CO 2 -voetafdruk van dit drukwerk is berekend met ClimateCalc en gecompenseerd bij: treesforall.nl www.climatecalc.eu Cert. no. CC-000057/NL Colofon

Nadere informatie

Optimistisch Progressief

Optimistisch Progressief Dit is Bart. Hij leest BRIGHT voor nieuwe inspiratie. Nieuwsgierig Optimistisch Progressief Cultureel actief Op zoek naar inspiratie Sociaal Woont samen Filmliefhebber Creatief Copywriter Toonaangevend

Nadere informatie

Enquête resultaten uitgebreid website

Enquête resultaten uitgebreid website Enquête resultaten uitgebreid website Vanaf mei tot en met september 2013 hebben 4000 mensen de Lumière enquête ingevuld. Uit alle respons kwam erg waardevolle informatie die we u niet willen onthouden.

Nadere informatie

CChristmaholic.nl is de grootste

CChristmaholic.nl is de grootste Over Christmaholic voor en door kerstfans CChristmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

Alzheimer Nederland en sociale media

Alzheimer Nederland en sociale media Alzheimer Nederland en sociale media Het gebruik van sociale netwerksites heeft de afgelopen jaren een stevige vlucht genomen. Bijna iedere Nederlander die online actief is, is verbonden aan één of meer

Nadere informatie

1) Vermelding op de website en

1) Vermelding op de website   en Gratis communicatie in Dordrecht 1) Vermelding op de website www.synode400.nl, www.centrumdordrecht.nl en www.vvvdordrecht.nl Indien u uw activiteit (expositie/voorstelling/concert/etc.) wilt vermelden

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Limburg, december 2016

Nieuwsflits Arbeidsmarkt. Limburg, december 2016 Nieuwsflits Arbeidsmarkt Limburg, december 2016 Daling WW-uitkeringen in Limburg Het aantal lopende WW-uitkeringen in Limburg is in december 2016 ruim 10% lager dan een jaar geleden. Eind december 2016

Nadere informatie

Contact in de hondenwereld. Media & Adverteren

Contact in de hondenwereld. Media & Adverteren Contact in de hondenwereld Media & Adverteren 1 Het begin Het idee Sinds de oprichting in 2005, verbindt working-dog hondeneigenaren over heel de wereld door het online aanbieden van stambomen en de mogelijkheid

Nadere informatie

Zichtbaarheid/ Be a changemaker

Zichtbaarheid/ Be a changemaker Zichtbaarheid/ Be a changemaker WE CAN Young is actief op Twitter en FaceBook. @WECAN_Y tweet nieuws, feiten en acties van changemakers in de WE CAN Young campagne. Wat kun je als changemaker doen met

Nadere informatie

Bestuursverslag Organisatie. Redactioneel. April 2018

Bestuursverslag Organisatie. Redactioneel. April 2018 Organisatie Bij besluit van het Commissariaat van de Media d.d. 11 juni 2013 is de Stichting Omroeporganisatie Bollenstreekomroep aangewezen als lokale publieke media-instelling in de gemeenten Noordwijk,

Nadere informatie

AGGLOMERATIE. Een analyse van verschillende perspectieven voor de economie van Zuid-Limburg

AGGLOMERATIE. Een analyse van verschillende perspectieven voor de economie van Zuid-Limburg AGGLOMERATIE Een analyse van verschillende perspectieven voor de economie van Zuid-Limburg - Strategische Actieplan Zuid-Limburg - Soete - Grensoverschrijdend Perspectief - Dona / Louter - Panorama Nederland

Nadere informatie

Enquête cyberpesten. Beste leerling van de Provinciale Handelsschool te Hasselt,

Enquête cyberpesten. Beste leerling van de Provinciale Handelsschool te Hasselt, Enquête cyberpesten Beste leerling van de Provinciale Handelsschool te Hasselt, Ik ben Anke, student maatschappelijk assistent aan de Hogeschool PXL. Tijdens mijn laatste opleidingsjaar doe ik mijn eindstage

Nadere informatie

Een toonaangevend Agri & Food Platform voor iedereen die meer wil weten over ons dagelijks voedsel

Een toonaangevend Agri & Food Platform voor iedereen die meer wil weten over ons dagelijks voedsel Een toonaangevend Agri & Food Platform voor iedereen die meer wil weten over ons dagelijks voedsel FoodMakers is Agri&Food storytelling Ons verhaal wordt óns verhaal. Foodmakers staan zij aan zij, van

Nadere informatie

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN APPLEFIELD : THE BEST LOCAL DEALS! Applefield brengt uw product of dienst tot leven door gebruik te maken van video aanbiedingen in plaats van statische teksten en

Nadere informatie

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer BLOGGIN De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer IN VIER STAPPEN NAAR SUCCES De komst van social media en de daarbijhorende blogs heeft het marketingcommunicatielandschap

Nadere informatie

WE BOOST YOUR BRAND SLAM! MIXMARATHON

WE BOOST YOUR BRAND SLAM! MIXMARATHON WE BOOST YOUR BRAND MIXMARATHON DIT IS Bij hoor je muziek, veel muziek! Muziek die je energie geeft, meegaat met het ritme van jouw dag en je weet te raken. De nieuwste pop- en dance hits vormen de unieke

Nadere informatie

GHMP GHMP GHMP PRODUCTIE MEDIABANK DISTRIBUTIE PRODUCTEN & DIENSTEN

GHMP GHMP GHMP PRODUCTIE MEDIABANK DISTRIBUTIE PRODUCTEN & DIENSTEN PRODUCTEN & DIENSTEN PRODUCTIE Videoproducties (tv & online) Bij videomarketing gaat het om het om branding of activatie door middel van video. Beelden zeggen meer dan duizend woorden! Reportage/Serie

Nadere informatie