Wie Zijn Wij? Denkend aan, muziek producers, muziek recording, songwriting, fotografie, videografie, dj-ing & digitaal content ontwikkeling.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wie Zijn Wij? Denkend aan, muziek producers, muziek recording, songwriting, fotografie, videografie, dj-ing & digitaal content ontwikkeling."

Transcriptie

1

2 Wie Zijn Wij? Creative Label is een Artist & Label Service. Een geheel nieuwe movement die talentvolle artiesten & kunstenaars ondersteunt om door te breken op verschillende vlakken. Denkend aan, muziek producers, muziek recording, songwriting, fotografie, videografie, dj-ing & digitaal content ontwikkeling. Creative Label levert professionele diensten zoals: muziekdistributie, bookingen, workshops, merchandise productie en marketing. Wij leren kunstenaars hoe ze moeten om gaan met platforms als Facebook, Twitter & Instagram. Hoe ze social media kunnen inzetten om geld te verdienen met hun producten. Er komt namelijk veel bij kijken voor een succesvolle social media aanpak. Wij worden 1 groot label, 1 grote familie in 1 groot verzamelpand, waar wij met het hele team werken aan diverse talent ontwikkelingen. Waar nieuwe carrières worden gebouwd, waar de eerste opdrachten worden binnen gehaald, en waar talenten leren effectief met elkaar te werken. Creative Label neemt talenten mee in een rollercoaster ride, waar ze zichzelf gaan ontwikkelen in een versnelling waar ze eigenlijk alleen maar over konden dromen.

3 MUZIEK OPNEMEN MUZIEK PRODUCEREN VIDEOGRAFIE ONZE PRODUCTIE De productie van het ontwikkelen van talenten zal ongetwijfeld alleen door professionals uitgevoerd worden. De professionele engineers in het label zullen alle talenten zodanig begeleiden met het maken van muziek, van het recorden tot aan het mixen en masteren. Kandidaten krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen als producer. Professionele producers zullen talenten begeleiden bij het maken van beats en het mixen en masteren van nummers. Talenten die zichzelf willen ontwikkelen tot videographer (Maken van videoclips, short movies & digitaal content) zijn bij creative label op het juiste adres. De professioneels die wij hiervoor hebben zijn bekenden uit deze industrie. Deze professionals worden geselecteerd op basis van hun ervaring, hun kennis, hun coaching, hun geduld en heel belangrijk hun respect naar talenten toe! FOTOGRAFIE DJ Professionele fotografen zullen talenten ontwikkelen, van het maken van foto s tot het publiceren van de zelf gemaakte foto s Beroeps Dj s met ervaringen als coaches zullen talenten ontwikkelen met de vaardigheden die een dj nodig heeft.

4 ONZE HISTORY Projectleider & bedenker van Creative Label; Brian Nickson. Met zijn ervaring als dj/artist van de afgelopen jaren heeft hij zich zelf ontwikkeld tot een rolmodel voor vele jongeren. Door de kennis en ervaring van het maken van nummers, het bedenken van videoclips, content voor social media en het uitbrengen onder een label weet Brian precies hoe hij talenten kan ontwikkelen op verschillende vlakken Jaar dat het project van start gaat Luisteraars per maand 4925 Volgers op Instagram 70M+ Meer dan 70 miljoen kijkers en luisteraars KLIK OP DE VIDEOS OM ZE TE BEKIJKEN OP YOUTUBE

5 MUSICAL HISTORY BROEDERLIEFDE RONNIE FLEX FRENNA F1RSTMAN followers followers followers followers SEVN ALIAS JAIRZINHO followers followers

6 MUZIEK OPNEMEN & PRODUCEREN Muziek maken anno 2019 Één ruimte van het Creative Label word ingericht als een professionele studio. Talenten kunnen hier samen met een producer & engineer nummers opnemen, beats maken en leren om te mixen & masteren. De producers en engineers waar Creative Label mee gaat samen werken, hebben jaren lang ervaring in hun vak en ook nog is in de industrie. Dit houd in dat zij al met verschillende bekende artiesten hebben gewerkt, dat zij te maken hebben gehad met verschillende labels en weten dus precies hoe het product van a tot en met z gemaakt moet worden, gepromoot moet worden en gepubliceerd moet worden. is een serieus beroep geworden.

7 VIDEOGRAFIE & FOTOGRAFIE Door het oog van de lens, zien we een hele andere wereld. Één ruimte van het Creative Label word ingericht als een professionele fotostudio & video edit kamer. Talenten kunnen hier samen met een videograaf, director & fotogaaf, video s schieten, video s editen, foto s schieten en foto s editen. De videografen en fotografen waarmee Creative Label gaat werken zijn professionals in hun vak. Ervaring binnen en buiten de muziek industrie. Talenten zullen een traject volgen waar elke afspraak steeds een stuk meer geleerd word tot aan het einde van het project waar dan ook een eindproject moet klaar staan.

8 DJ-ING Kneepjes van het vak In de ruimte van het Creative Label komt een dj-set te staan. Hier kunnen talenten dagelijks oefenen om hun skills te verbeteren. dat leer je bij Creative Label Voor alle talenten die nog nooit met een dj set gespeeld hebben zullen er wekelijkse dj classes zijn door een wel gerespecteerde dj uit het Rotterdamse nachtleven. Deze leraar gaat de talenten ontwikkelen, leren om te draaien, alle kneepjes uit het vak, muziek keuzes en de do s & dont s uit het vak.

9 DOEL CREATIVE LABEL Het doel van Creative Label: - Talent creëren & ontwikkelen - Banen creëren - Stage plekken creëren - Artiesten & Muzikanten creëren & ontwikkelen - Producers & Engineers creëren & ontwikkelen - Fotografen creëren & ontwikkelen - Videografen creëren & ontwikkelen - Directors creëren & ontwikkelen - Camera mensen creëren & ontwikkelen - Dj s creëren & ontwikkelen - Videoclips maken - Muziek uitbrengen - Betaalde opdrachten binnen halen voor talenten - Leren hoe talenten een bedrijf moeten opzetten - Leren wat ze kunnen met een kvk & btw nummer - Leren hoe ze facturen moeten sturen - Leren hoe ze klanten binnen halen - Leren hoe ze een marketing campagne moeten maken - Leren hoe ze zichzelf kunnen promoten

10 SOCIAL MEDIA Natuurlijk zit je op Facebook, Instagram en ook op Twitter ben je regelmatig te vinden. Maar heb je er weleens bij stilgestaan hoe je deze platforms kunt inzetten om jouw muziek beter onder de aandacht te brengen, of makkelijker geld met je muziek te verdienen? Wij wel. Er komt wel het een en ander bij een succesvolle social media-aanpak kijken. In dit plan zetten we de bruikbaarheid van verschillende social media voor muzikanten op een rij. En wie zijn wij dan wel? Wij zijn Creative Label en wij zijn er om muzikanten & Kunstenaars te ondersteunen om door te breken in de muziekindustrie en andere vlakken. We leveren professionele diensten zoals ongelimiteerde online muziekdistributie, boekingen, merchandise productie en marketing. We staan midden in de muziekindustrie en de creatieve sector en helpen talenten graag die er klaar voor zijn! Social media schieten de grond uit. Dat opent mogelijkheden voor talenten, maar kan het ook lastig maken om te bepalen waar zij het beste kunnen beginnen. Inventariseer daarom eerst eens wat er zoal is. Op welke netwerken zijn ze al actief? Hebben zijal eigen pagina s gecreëerd. Hoeveel fans hebben ze al op deze pagina s? En hoe worden de berichten gelezen? Wordt er gereageerd op hun status-updates? En worden ze gedeeld? Daarnaast is het voor iedereen aan te raden om de doelgroep goed in kaart te brengen. Wij kijken met een andere bril naar hun publiek. Wie komen er op hun optredens af? Welke artiesten maken soortgelijke muziek, wie schiet dezelfde soort foto s, welke dj draaid dezelfde muziek maar trekken meer publiek? Welke taal spreekt de doelgroep en waar zijn ze online terug te vinden? Als we goed in kaart hebben wat de huidige situatie is, welke mogelijkheden nog onbenut zijn en waar de liggen, maken we een plan. We omschrijven eerst de doelgroep. Pas dan kunnen we namelijk bepalen op welke sociale media we ons moeten richten. En wie is er verantwoordelijk voor de updates en reacties op de pagina s? Het is belangrijk om doelstellingen te koppelen aan de activiteiten van talenten. Door doelen te stellen zorg je voor focus en vergroot je de kans om succesvol te zijn. Hier gaan we dan samen goed voor zitten. Hoeveel likes wilt het talentde volgende maand op Facebook halen? Hoeveel abonnees wil je aan het einde van het jaar hebben op YouTube? Hoeveel Followers wil je hebben op Instagram? Last but not least, wat geef ze aan hun fans? Wat brengen hun aan content wat fans zullen waarderen. Hierbij worden zij dus gecoacht door professionals.

11 SOCIAL MEDIA CONTENT IS KING Content omvat alles wat je de bezoeker van je website, app of social media pagina wil laten zien. Denk bijvoorbeeld aan teksten als het welkomstwoord, een statusupdate, lyrics of een interview. Daarnaast zijn ook video s, enquêtes, foto s en afbeeldingen te scharen onder de term content. Of het nu om Facebook, Instagram gaat of Twitter, het gaat er bij social media vooral om hoe je de doelgroep bereikt. Of beter gezegd; waarmee. En die informatie noemen we content. Zoals eerder geschetst, willen we de vaste fans iets bieden en de interesse wekken van potentiële fans (de doelgroep). Houd hierbij in gedachten dat de meeste mensen online op zoek zijn naar informatie of entertainment. Hoe unieker en relevanter deze content is, hoe beter dit gewaardeerd zal worden door de ontvangers. De vaste fans van zullen het namelijk onmiddellijk willen weten als talenten de studio induiken. En ook (backstage) beelden van een optreden zijn natuurlijk aantrekkelijk. De kunst van social media is eigenlijk het gewoon te doen. Kijk welke kanalen bij de talenten passen, proeven bij andere muzikanten en kunstenaars en uit testen wat wel en niet werkt. Niet alle opties zullen werken, maar we leren er uiteindelijk wel van! Daarom plannen we ook momenten in om de aanpakken van de talenten te evalueren. We kijken om de maand naar de effecten van de inspanningen. Op welk platform zijn we het meest succesvol? Hoeveel tijd heeft het gekost. Kortom, wij kijken wat zinvol is en wat niet, passen plannen aan en gaan door. Het is belangrijk dat talenten hun fans betrekken bij bepaalde dingen, zoals vragen stellen ( Welk nummer vind jij het beste? ), acties te lanceren, of fans mee laten denken ( Weet jij een titel voor ons nieuwe album? ). Gebruik in updates een combinatie van tekst, afbeeldingen, geluid en/of video. Uit onderzoek blijkt namelijk dat deze berichten beter gelezen en hoger gewaardeerd worden.

12 DOELGROEP PRODUCTEN Producten worden uitgebracht door heel Nederland. Om te beginnen zullen we ons eerst focussen op Nederland en daarna verder uitbreiden naar Europa & Wereldwijd. ROTTERDAM DOELGROEP - Rotterdamers - Leeftijd : 14 tot 28 jaar - Artiesten, Muzikanten, Kunstenaards, Fotografen, Videografen, Dj s, Producers. - Talenten, Doorzetters, Hardwerkende jongeren - Dreamchasers

13

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen 5 Tips Hoe Jij Zonder Geld Aan Video Kan Beginnen Door Kevin Souwen De meeste ondernemers werken onnodig te hard Als eerst, heel erg bedankt voor het downloaden van mijn PDF! Het is mijn missie om een

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

Waar liggen je kansen online?

Waar liggen je kansen online? Waar liggen je kansen online? Onderzoek het, kijk naar je doelgroep De essentie van een goede online strategie is het aanbieden en creëren van relevante informatie en die informatie op het juiste moment

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT!

WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! WIJ MAKEN ZICHTBAAR WAAR JIJ FANTASTISCH IN BENT! 6 Social Media tips voor de ondernemer. Dat Social Media een belangrijk marketingcommunicatie instrument is, is duidelijk. Hoe begin ik echter aan zo n

Nadere informatie

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 1 PROFIEL Artiesten Nieuws is een jong bedrijf in het centrum van Utrecht. Onze website voorziet dagelijks vele bezoekers van het nieuws omtrent populaire artiesten, concerten,

Nadere informatie

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Wat zorgt voor bereik. en succes op social media De juiste keuzes! Welke social media zijn er Wat is hun rol in het beslisproces Wie is, en wat wil,

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

Media & communicatietarieven Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld

Media & communicatietarieven Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld Media & communicatietarieven 2019 Journalistiek voor een eerlijke en duurzame wereld Journalistieke insteek uitgelicht Onderzoeks & datajournalistiek Activerende journalistiek Constructieve journalistiek

Nadere informatie

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda Social media training 16-11 - 2017 Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel 313. 4811 ZW Breda. 076 879 50 88. info@getbright.nl Facebook 32 miljoen = het aantal mensen in Duitsland dat op Facebook

Nadere informatie

ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN

ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN (ONLINE) MOBILISATIE MICHA VAN HOORN Creative Director micha@theperfectwave.nl ERVARING INHOUD 1. Het gaat om impact 2. It s all

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

De wereld van online communicatie anno. 13 augustus 2014

De wereld van online communicatie anno. 13 augustus 2014 ! De wereld van online communicatie anno! 13 augustus 2014 Anne Marie Hazenberg @AMH010 @NewMediaBrains @SoMeMonteur amh@newmediabrains.com www.newmediabrains.com Online brains 15 professionals meer dan

Nadere informatie

Social Media. Strategie, advies en coaching. Content creatie en workshop/train ingen

Social Media. Strategie, advies en coaching. Content creatie en workshop/train ingen 1 Social Media Strategie, advies en coaching Content creatie en workshop/train ingen 2 3 Programma: Social Media 2017 en aanpak 2018! Generatie Z:wat kunnen we van ze leren? Interactie met je fans -content

Nadere informatie

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten.

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. Tijd nodig om te beheren 3/5 Het is nodig om uw Instagram profiel regelmatig na te kijken. Wat is Instagram?

Nadere informatie

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat

77 De. facts & figures. het bereik van ons portfolio staat Hot Pink Media blijft zich als online blogger/influencers netwerk met een bereik van 8,6 miljoen per maand continue ontwikkelen. Met de lancering van het mannenlabel & ons travel channel verbreed Hot Pink

Nadere informatie

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22 LIVE PERFORMANCE Bijlage Onderzoek Social Media Sander van de Rijt PTTM22 Inhoudsopgave Social Media onderzoek Heesakkers & Daniels bestrating 3 Wat is social media? 3 Voor- en nadelen social media 3 Voordelen

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

How to use Social Media in events

How to use Social Media in events Michael Vromans Http://www.linkedin.com/pub/michael-vromans/12/99a/618 "We are a creative agency & digital production company and we love to build custom products that last" Liefdevol producten maken die

Nadere informatie

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops.

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops. Social media zijn niet meer weg te denken in de huidige wereld. De ontwikkelingen gaan razend snel en de mogelijkheden zijn onbegrensd. We hebben allemaal wel een Facebook, Twitter of Linkedin account.

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

Presenteert de workshop Social Media

Presenteert de workshop Social Media Presenteert de workshop Social Media Juice BV Canadabaan 18 5388 RT NISTELRODE 0412-611453 info@juicebv.nl www.facebook.com/juicebv www.twitter.com/juicebv Wat doen wij? Onze klanten 1 Onze klanten Onze

Nadere informatie

ABOUT US. About OVER ELIVADO HI, IK BEN ELINE VAN THIS IS WHO WE ARE

ABOUT US. About OVER ELIVADO HI, IK BEN ELINE VAN  THIS IS WHO WE ARE liva ABOUT US HI, IK BEN ELINE VAN DOORN Begin 2016 ben ik Elivado gestart, een allround creative agency dat zich volledig richt op social media, content en conceptontwikkeling. In de onderstaande pagina

Nadere informatie

Checklist Facebook & Instagram

Checklist Facebook & Instagram Checklist Facebook & Instagram Contact informatie Telefoon E-mail Website KvK BTW GetBright Nijverheidssingel 313 4811 ZW Breda 076 879 50 88 info@getbright.nl www.getbright.nl 64364585 NL851121937B01

Nadere informatie

Presentatie Social Media Content

Presentatie Social Media Content Presentatie Social Media Content 4 februari 2015 Inhoud Workshop Wie zij wij? Wat is content marketing? In 6 stappen naar content strategie Champagne? Cases Vragen Prominent & Molenaar 16 januari 2015

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Artikelen schrijven die de bezoeker trekt voor echt Power Platform

Artikelen schrijven die de bezoeker trekt voor echt Power Platform Artikelen schrijven die de bezoeker trekt voor echt Power Platform Erno Hannink Make your Coaching Biz No.1 in your Niche Tweet met @ernohannink Als je geen tijd hebt om het allemaal uit te zoeken, hoe

Nadere informatie

We beginnen om 19:30 uur

We beginnen om 19:30 uur We beginnen om 19:30 uur 1 Facebook Inspiratie Boost Met Anne Raaymakers Je bent op de goede plek als je.. weet dat je iets moet doen op Facebook, maar het ontbreekt je aan inspiratie Je bent op de goede

Nadere informatie

WHITEPAPER. 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1

WHITEPAPER. 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 WHITEPAPER 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 Beste lezer, Bambuu werkt dagelijks aan het online vermarkten van opleidingen. Of je nu fotograaf

Nadere informatie

We beginnen over 5 minuutjes

We beginnen over 5 minuutjes We beginnen over 5 minuutjes 1 Facebook Inspiratie Boost Met Anne Raaymakers Je bent op de goede plek als je.. weet dat je iets moet doen op Facebook, maar het ontbreekt je aan inspiratie Je bent op de

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG! met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD! MET EEN KNIPOOG PROFIEL! LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Heerlijk Wonen marketing

Heerlijk Wonen marketing Heerlijk Wonen marketing Succesvol toepassen van online marketing Lambert van der Plas - Adyta Wat doet Adyta? Adyta adviseert, assisteert en dirigeert online marketing strategieën voor kleine tot middelgrote

Nadere informatie

De uitleg is van toepassing voor de Instagram app op jouw mobiele telefoon of tablet. 1. Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien?

De uitleg is van toepassing voor de Instagram app op jouw mobiele telefoon of tablet. 1. Wie mag jouw Instagram foto en video profielpagina zien? Wat is Instagram? Instagram is een social netwerk waarbij je voornamelijk communiceert met beelden. Door middel van foto s en video s laat je bijvoorbeeld zien waar je bent, met wie je bent, wat je aan

Nadere informatie

LinkedIn is het meest gebruikte platform van Nederlandse bedrijven, gevolgd door Facebook en Twitter

LinkedIn is het meest gebruikte platform van Nederlandse bedrijven, gevolgd door Facebook en Twitter 1 Huidig gebruik van social media LinkedIn is het meest gebruikte platform van Nederlandse bedrijven, gevolgd door Facebook en Twitter Huidig gebruik van social media % van respondenten, meerdere antwoorden

Nadere informatie

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM WEBDESIGN DIGITALE MARKETING OPLEIDING & ADVIES GRAFISCH ONTWERP Inleiding is de populaire foto-applicatie van het moment. Je kan je foto s er makkelijk mee bewerken

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Inbound Marketing Expertise

Inbound Marketing Expertise Sagamore Inbound Marketing Expertise Content- en Social Media Plan Template Sagamore 1-12 Content en Social Media plan Het stappenplan 1. Identificeer de contentparels 2. Doel van de boodschap vaststellen

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. met content & interactie die voldoen aan ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. MET EEN ALTIJD MET EEN KNIPOOG

Nadere informatie

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD Wat is de juiste informatie en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Modern Getaways Magazine

Modern Getaways Magazine Modern Getaways Magazine Yasaman Bitarafan Publisher: Modern Getaways Magazine Consultant: Online customer-journey experience in travel & hotel industrie THE interactive online travel magazine dedicated

Nadere informatie

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers Welkom #fanfactor @anneraaymakers 10 redenen om Facebook zakelijk in te zetten Content Profiel en pagina Apps en Tabs Fans en Likes Adverteren en promoten Interactie Wedstrijden en Betrokkenheid acties

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG! met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD! MET EEN KNIPOOG PROFIEL! LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler.

Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler. PRIJZEN EN PAKKETTEN Contacteer ons snel als u interesse hebt om een vacature te publiceren of een pakket aan te kopen. Stuur ons een e-mail via hello@careerstyler.com BESCHIKBARE PAKKETTEN 1 JOB 3 JOBS

Nadere informatie

HET JUISTE ARTIKEL OP HET JUISTE MOMENT

HET JUISTE ARTIKEL OP HET JUISTE MOMENT Wat is de juiste content en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op een

Nadere informatie

Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken?

Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken? Thuis Op Straat Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken? SWOT-Analyse Sterke punten Lokaal Open sfeer Herkenbare kleur, logo en

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Metaal360 is hét kennisplatform op het gebied van metaalbewerking, innovaties en verspaning in Nederland en België. Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Nadere informatie

SAMENLOOP VOOR HOOP. De kracht van social media is iedere dag weer een grote verrassing! CORINNE KEIJZER social media adviseur, coach en trainer

SAMENLOOP VOOR HOOP. De kracht van social media is iedere dag weer een grote verrassing! CORINNE KEIJZER social media adviseur, coach en trainer SAMENLOOP VOOR HOOP Datum: 28 juni 2016 CORINNE KEIJZER social media adviseur, coach en trainer Wie ben ik Wie ben ik Wat doen wij Wij helpen bedrijven, instellingen, organisaties, verenigingen en zzp

Nadere informatie

IS ONLINE VIDEO IETS VOOR MIJ? CHECK IT OUT!

IS ONLINE VIDEO IETS VOOR MIJ? CHECK IT OUT! IS ONLINE VIDEO IETS VOOR MIJ? CHECK IT OUT! Checklist Vragen Ja Nee 1. Ben je op zoek naar nieuwe klanten? 2. Vind je het lastig om uit te leggen wat je bedrijf precies doet? 3. Geef je voor jouw gevoel

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle Wat is RTV Focus Zwolle? RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman De Facebook timeline is vernieuwd! Per 30 maart 2012 is de timeline door Facebook verplicht

Nadere informatie

Online profileren voor zorgprofessionals

Online profileren voor zorgprofessionals Online profileren voor zorgprofessionals Welkom! Tommie Niessen - Verpleegkundige - Schrijver/blogger - Videomaker Tommie in de zorg Wat gaan we doen? Vragen? Gewoon stellen! Online profileren Hoe ben

Nadere informatie

Een lancering doen (van een dienst, gratis aanbod o.i.d.) is een verplicht onderdeel.

Een lancering doen (van een dienst, gratis aanbod o.i.d.) is een verplicht onderdeel. Ondernemers gaan steeds meer online marketing actief toepassen. Een lijst opbouwen met warme contacten, e-mailmarketing inzetten, een gratis download aanbieden, webinars organiseren en een lanceringsplan

Nadere informatie

Student Recruitment 2.0. Op zoek naar de beste studenten Samenvatting

Student Recruitment 2.0. Op zoek naar de beste studenten Samenvatting Student Recruitment 2.0 Op zoek naar de beste studenten Samenvatting Inleiding Inhoudsopgave Ben jij op zoek naar jong talent? Zorg dan dat je up-to-date bent en vind de beste afstudeerders van top-universiteiten.

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

WORKSHOP. Het inrichten van een Search-vriendelijk YouTube kanaal. Copyright 2012, iprospect, Inc. All rights reserved.

WORKSHOP. Het inrichten van een Search-vriendelijk YouTube kanaal. Copyright 2012, iprospect, Inc. All rights reserved. WORKSHOP Het inrichten van een Search-vriendelijk YouTube kanaal EVEN VOORSTELLEN E: suzanne.jansen@iprospect.com PROGRAMMA» Waarom online video?» Waarom YouTube?» Waarom video search optimalisatie?» Hoe

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Social media workshop

Social media workshop Social media workshop Doel van vandaag: Een introductie, wat is social media. Verdieping binnen een Facebook fanpage. Wat is Social Media Social media zijn communicatiekanalen op internet waarop informatie,

Nadere informatie

Wat is social media nou eigenlijk?

Wat is social media nou eigenlijk? Social media Wat is social media nou eigenlijk? Social media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud

Nadere informatie

hoe je social media inzet voor jouw club

hoe je social media inzet voor jouw club hoe je social media inzet voor jouw club social media Kansen en mogelijkheden voor amateurverenigingen Een groot percentage Nederlanders is lid van een sociaal netwerk als Hyves, Facebook of LinkedIn.

Nadere informatie

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten Wat is het en wat kun je ermee Gerard Drent Drasco Webdiensten Wie ben ik? Gerard Drent Eigenaar van Drasco Webdiensten Maak websites voor het MKB en kleine ondernemers Ondersteuning Social Media Organiseer

Nadere informatie

Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie

Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie Crossmediale campagne voor Daimler Fleet Management Media- & contentstrategie Semester: 4, voorjaar 2016 Opdrachtgever: Perplex Internetmarketing B.V Projectgroep: M41-a Leden: L. Daalmeijer, D. Nietveld,

Nadere informatie

Social media pakketten

Social media pakketten Social media pakketten Social media Vergroot uw netwerk en vindbaarheid door de inzet van social media Bij Social media denkt u direct aan Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube en Pinterest. Leuk, maar

Nadere informatie

WE BOOST YOUR BRAND SLAM! MIXMARATHON

WE BOOST YOUR BRAND SLAM! MIXMARATHON WE BOOST YOUR BRAND MIXMARATHON DIT IS Bij hoor je muziek, veel muziek! Muziek die je energie geeft, meegaat met het ritme van jouw dag en je weet te raken. De nieuwste pop- en dance hits vormen de unieke

Nadere informatie

LinkedIn Trainingen Oefening: TREFWOORDEN

LinkedIn Trainingen Oefening: TREFWOORDEN LinkedIn Trainingen Oefening: TREFWOORDEN De Marinier 10:11:13 LinkedIn 500.000 LinkedIn leden wereldwijd, 7 miljoen LinkedIn leden in Nederland, 0.4 miljoen leden gebruiken LinkedIn dagelijks in Nederland:

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

ZRB - PR & Communicatie

ZRB - PR & Communicatie ZRB - PR & Communicatie ALV 30 oktober 2015 PR & Communicatie 2015 Huisstijl Communicatie - Online Zichtbaarheid Voorlichting - Veiligheid - Pers & media Huisstijl Eenduidige uitstraling: print, online,

Nadere informatie

MEDIA STRATEGIE. Om tot dit overzicht te komen hebben we een aantal onderzoeken gedaan door middel van de customer journey. De cijfers zijn als volgt:

MEDIA STRATEGIE. Om tot dit overzicht te komen hebben we een aantal onderzoeken gedaan door middel van de customer journey. De cijfers zijn als volgt: CONTENT STRATEGIE MEDIA STRATEGIE Voor DAF gaan wij een campagne maken waarbij vier tourende pop trucks stopt op verschillende truckstops. Hierbij hoort ook een online campagne op social media en een officiële

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Whitepaper community management

Whitepaper community management Whitepaper community management De kracht van een sterk merk In deze whitepaper leer je Wat community management is Waarom je community management moet meenemen in je strategie Hoe je je eerste community

Nadere informatie

Facebook lead-gating

Facebook lead-gating Facebook lead-gating Verzamel leads via je Facebook pagina! KG Online Marketing BV Diepenveenseweg 147 7413 AP Deventer Nederland T. 085 208 2100 W. karelgeenen.nl KvK: 51986302 BTW: NL850252301B01 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf SocialforMedia organiseert i.s.m. Innovatieplatform Colibre van Cubiss de Social Media trainingen Social Media succesvol inzetten

Nadere informatie

Mediakit v 2.0. Over Hardlopen.nl

Mediakit v 2.0. Over Hardlopen.nl Mediakit 2019 v 2.0 Over Hardlopen.nl Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot prestatieloper.

Nadere informatie

Meer gasten in uw restaurant door Facebook

Meer gasten in uw restaurant door Facebook Meer gasten in uw restaurant door Facebook Waarom investeren in Facebook? 9,6 miljoen mensen maken gebruik van Facebook waarvan 6,8 miljoen dagelijks. Doelgroep(en) zijn gemakkelijk te bereiken. Zorgt

Nadere informatie

Erfgoed Gelderland. Sociale media. Wat zijn dat en wat kan ik ermee?

Erfgoed Gelderland. Sociale media. Wat zijn dat en wat kan ik ermee? Erfgoed Gelderland Sociale media Wat zijn dat en wat kan ik ermee? In deze workshop: Waar hebben we het over? Wat zijn sociale media? Hoe worden ze gebruikt? Wat kun je er mee (en wat niet)? Iets voor

Nadere informatie

Aan de slag met. Facebook. en Twitter!

Aan de slag met. Facebook. en Twitter! Aan de slag met Facebook en Twitter! Social media Social Media is een verzamelnaam voor alle online toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie te delen. Dit kan in tekst (nieuws, artikelen), geluid

Nadere informatie

Business Brochure. Maak kennis met onze services TESWIK

Business Brochure. Maak kennis met onze services TESWIK C R E AT I VE M A R K E T I N G Business Brochure Maak kennis met onze services Teswik is jouw brug naar een succesvol online profiel. Wij zorgen ervoor dat jouw online boodschap aankomt, jouw klanten

Nadere informatie

Beter in balans met. de eerste gratis, Nederlandstalige persoonlijke-ontwikkelings-app

Beter in balans met. de eerste gratis, Nederlandstalige persoonlijke-ontwikkelings-app Beter in balans met de eerste gratis, Nederlandstalige persoonlijke-ontwikkelings-app De kracht en het ontstaan van SAM Uit onderzoek blijkt dat je zelf veel invloed kunt uitoefenen op je gevoel van welzijn.

Nadere informatie

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers 5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers Erno Hannink Make your Coaching Biz No.1 in your Niche Tweet met Hoe krijg je meer verkeer naar de website? En meer leven in deze website?

Nadere informatie

YouTube handleiding voor de Groenteman

YouTube handleiding voor de Groenteman YouTube handleiding voor de Groenteman In deze speciale YouTube handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist

Nadere informatie

SALESKIT MOODFORMAGAZINES MOODFORMAGAZINES

SALESKIT MOODFORMAGAZINES MOODFORMAGAZINES SALESKIT MOODFORMAGAZINES MOODFORMAGAZINES KIJKEN WAAR JE ZIN IN HEBT, WANNEER JE WILT, WAAR JE WILT EN HOEVEEL JE WILT. DAT IS LINDA.TV EN NOG GRATIS OOK. JOSSINE MODDERMAN, HOOFDREDACTEUR LINDA.TV OVER

Nadere informatie

Mediakit juli Over Hardlopen.nl

Mediakit juli Over Hardlopen.nl Mediakit 2019 juli 2019 Over Hardlopen.nl Hardlopen.nl is voor elke hardloper een inspirerende coach: van beginnende tot gevorderde loper, van fitloper tot evenementenloper en van gezelligheidsloper tot

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media

RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media 12 Tips & tricks 1. Social media - cijfers januari 2017 Bron: www.frankwatching.com 2. Social media - is voor alle leeftijden,

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Heb je een vraag over

Heb je een vraag over Heb je een vraag over Promoten van mijn boek Een business bouwen rond mijn boek Ik wil weten hoe ik mijn boek kan laten bijdragen aan het succes van mijn bedrijf Ik wil mijn boek beter verkopen Ik wil

Nadere informatie

Do s & Don ts Social Media

Do s & Don ts Social Media Do s & Don ts Social Media Een korte introductie Kirsten Baane, oprichter ZorgPromotor & FysioPromotor Huisstijlontwikkeling en huisstijlelementen Website bouw Social Media beheer Google Vindbaarheid Narrowcasting

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

Meer volgers en likes op Instagram

Meer volgers en likes op Instagram Cre@ctiv Webdesign, digitale marketing & grafisch ontwerp Meer volgers en likes op Instagram Industrieweg 3 3001 Haasrode (Heverlee) +32 16 40 75 65 +32 472 33 64 98 info@creactivmarketing.com Inleiding

Nadere informatie

Mediawijsheid. Werkblad Auteursrecht bij films. Films en auteursrecht

Mediawijsheid. Werkblad Auteursrecht bij films. Films en auteursrecht Werkblad Auteursrecht bij films Films en auteursrecht De bioscoopfilm is net afgelopen en je blijft nog even zitten om de aftiteling van de film te bekijken. Dat duurt lang zeg. Zoveel namen. Hebben al

Nadere informatie

Inhakers: momenten die ertoe doen, zorgen voor bereik wat ertoe doet

Inhakers: momenten die ertoe doen, zorgen voor bereik wat ertoe doet Inhakers: momenten die ertoe doen, zorgen voor bereik wat ertoe doet Susan Lukkien 1 augustus 2018 Hier, op kantoor bij de Ziggo Dome, maar ook bij ons bureau Touch Creative hebben we brainstorms maar

Nadere informatie

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken Welkom GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken 1 weten SOCIAL MEDIA 2 vraag zaal Steekwoorden SOCIAL MEDIA Roep steekwoorden die bij je opkomen over SocialMedia 3 weten Programma Wat zijn Social

Nadere informatie

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES

Bazoon PREMIUM. Inbound Marketing. Bazoon SERVICES Bazoon PREMIUM Inbound Marketing Bazoon SERVICES Inbound Marketing meer traffic, meer leads, meer klanten Bedrijven zoeken naar meer efficiency en effectiviteit in marketing. Er is een verschuiving waar

Nadere informatie